schmit parkeer- en toegangssystemen

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "schmit parkeer- en toegangssystemen"

Transcriptie

1 schmit parkeer- en toegangssystemen

2 Innovatieve en succesvolle techniek voor parkeren en toegang verlenen. Dat is de mensen van Schmit wel toevertrouwd. Permanente ontwikkeling Ontwikkelingen in de technologie gaan snel. Wat vandaag een innovatie is, is morgen al gemeengoed. Dat geldt ook voor de technologie rond parkeren. Toepassingen op het gebied van parkeren worden steeds intelligenter door de nieuwe mogelijkheden van internet, smartphones en camera s. Maar het is nog altijd het menselijk intellect dat de basis vormt voor succesvolle technologie. Maatwerk in mobiliteitsoplossingen Op basis van jarenlange ervaring ontwikkelen de mensen van Schmit parkeer- en toegangssystemen die aansluiten op de actuele techniek. Creatieve oplossingen voor verkeersregulering en mobiliteitsvraagstukken. Oplossingen in de breedste zin van het woord, maar altijd toegespitst op het vinden, verkrijgen of verlenen van plaats en toegang voor voertuigen. Kennis en ervaring van een marktleider Schmit levert, installeert en onderhoudt parkeersystemen. Wij bieden oplossingen voor straatparkeren, garageparkeren en niet openbare garages en terreinen. Als specialist in de markt heeft Schmit door de jaren heen veel expertise opgebouwd. Kennis die ook wordt weerspiegeld in onze marktpositie: in diverse segmenten is Schmit inmiddels marktleider in Nederland. Dat is niet alleen het resultaat van onze passie en ambitie of van onze keuze voor gerenommeerde fabrikanten. Het is vooral onze manier van denken en handelen.

3 Het creëren van waarde Schmit is een onderneming die werkt aan waardecreatie. Niet alleen in de zin van winst en vermogensgroei, maar ook door aandacht te schenken aan creativiteit, relaties, reputatie, persoonlijke drijfveren, milieu en erfgoed. Schmit zoekt naar de optimale balans tussen people, planet en profit. De ambitie van Schmit is om een duurzame onderneming te zijn, waarin niet alleen aandacht is voor het hier en nu, maar ook voor het daar en later. Schmit wil zorgdragen voor een omgeving waarin het prettig werken is, maar waarbij onze huidige welvaart niet ten koste mag gaan van die in andere delen van de wereld of van toekomstige generaties. Onze kernwaarden de basis van het succes De relatie die we in de loop der jaren met onze vele opdrachtgevers hebben opgebouwd, kent een solide fundament: De inmiddels vele honderden projecten die Schmit heeft gerealiseerd, kwamen tot stand in nauwe samenwerking met onder andere gemeenten, exploitanten, beheerders, zorginstellingen, projectontwikkelaars, architecten, bouwbedrijven, woningcorporaties en verenigingen van eigenaren. Betrouwbaarheid Gemaakte afspraken worden nagekomen en hierover wordt open en eerlijk gecommuniceerd, een langdurige relatie met de opdrachtgever staat centraal. Schmit selecteert uitsluitend leveranciers die betrouwbare producten van hoge kwaliteit leveren. Innovatie Het constant zoeken naar nieuwe diensten en producten is een aspect waar veel tijd aan wordt besteed, met als resultaat dat wij in de branche voorop lopen. Passie Schmit streeft naar het verkrijgen van de juiste man/ vrouw op de juiste plek, met een passie voor techniek. Voor u betekent dit: werkelijk betrokken medewerkers.

4 Alles onder één dak Technologie is uit onze maatschappij niet meer weg te denken en zal in de toekomst een steeds grotere rol spelen. Toegangsverlening van personen en voertuigen sluit aan op actuele maatschappelijke vraagstukken rond mobiliteit, milieu en veiligheid. Schmit biedt in geheel Nederland al 25 jaar multidisciplinaire dienstverlening op het gebied van service. Van advies, ontwerp tot en met installatie, maar ook gedurende de hele levenscyclus van uw producten en systemen is onze dienstverlening beschikbaar. Onze dienstengroepen zijn: Projecten Advies, ontwerp, projectleiding en installatie Service Preventief en correctief onderhoud op locatie en reparatie van onderdelen Helpdesk Telefonische ondersteuning, remote support en opleidingen ICT Performance management, ontwikkeling, hosting, SaaS, remote monitoring 24/7 Service Schmit biedt u een professioneel en compleet servicepakket voor probleemloze installatie en onderhoud. De mensen van Schmit verlenen service aan honderden installaties in Nederland en zijn 365 dagen per jaar, 24 uur per dag beschikbaar. Deze dienstverlening wordt o.a. ondersteund door optimale automatisering, communicatiemiddelen, opleidingen en wagenbevoorrading. Door het proactief monitoren van de parkeersystemen kunnen wij u een optimale beschikbaarheid garanderen. Vooraf betaald parkeren Cale Straatparkeren wordt toegepast door gemeenten in en om het centrum en in gebieden met schaarse parkeerruimte, om deze voor iedereen toegankelijk te houden. De ticketautomaten van het Zweedse fabrikaat Cale, wereldspeler op dit gebied, die door Schmit worden geleverd, geïnstalleerd en onderhouden, vormen een bekend straatbeeld in diverse Nederlandse gemeenten. De automaten zijn voorzien van de laatste technologie waardoor Schmit de snelst groeiende onderneming is op het gebied van vooraf betaald parkeren. Voor speciale toepassingen wordt door onze afdeling Research & Development intensief samengewerkt met Cale. De geavanceerde ticketautomaten van Cale kunnen overigens ook voor andere toepassing worden ingezet bijvoorbeeld als kaartuitgifteautomaat. Doordat de automaten kunnen worden voorzien van verschillende betaalmogelijkheden, zoals munten, Chipknip, bankpassen en/of creditcards, en uitgerust zijn met draadloze communicatietechnieken en zonnepaneelvoedingen, zijn ze overal inzetbaar. Tevens werken en ontwikkelen wij samen met diverse partners nieuwe klantvriendelijke toepassingen, zoals de integratie van verschillende gemeentelijke vergunningensystemen.

5 Achteraf betaald parkeren Scheidt & Bachmann Schmit levert al jaren in Nederland de apparatuur van de Duitse fabrikant Scheidt & Bachmann, voor achteraf betaald parkeren. Scheidt & Bachmann is de marktleider op het gebied van innovatieve en betrouwbare parkeersystemen. In meer dan 60 landen zijn parkeergarages en parkeerterreinen voorzien van deze systemen. De systemen zijn te voorzien van de nieuwste ontwikkeling op het gebied van energiemanagement, kentekenparkeren, reserveringen, parkeerkaarten via internet en rapportagemogelijkheden. Qua technologie, duurzaamheid, gebruiksgemak en betrouwbaarheid hebben deze geavanceerde parkeersystemen zich dan ook ruimschoots bewezen. Afsluiten en toegang verlenen Ook op het gebied van niet-betaald parkeren heeft Schmit de beste producten in huis om voertuigen of personen op uw parkeerlocaties een veilige en snelle manier van selectieve toegang te verlenen. Als leverancier van hoogwaardige toegangssystemen levert Schmit de optimale combinatie tussen mechanische afsluitingen en toegangscontrole voor zowel nieuwbouw als bestaande projecten. Met ParkXS, het in house ontwikkeld web- based beheersysteem, kunt u bovendien overal en altijd uw locaties beheren. Op gebied van mechanische afsluiting leveren wij slagboominstallaties, snelvouwdeuren (speedgates), rolhekken, segment- en schuifdeuren. Middels deze mechanische afsluitingen, gecombineerd met een scala aan toegangscontrolemogelijkheden zoals eenvoudige handzenders, lange- en korte afstandslezers, kentekenherkenningcamera s, managementsystemen, intercom- en besturingssystemen, beheert u op een doeltreffende manier en waar u maar wilt uw parkeerlocaties. Schmit heeft inmiddels al ruim 900 projecten (kantoor- en appartementcomplexen, bedrijfsterreinen, overheidsgebouwen, banken etc.) in geheel Nederland van toegangssystemen voorzien.

6 Intelligente managementen beheersystemen Het beheren van parkeerlocaties vanuit één centrale meldkamer is een veel voorkomende vraag van onze klanten. Om hieraan tegemoet te komen levert Schmit WinGuard. WinGuard is een merkonafhankelijk (gebouw) beheersysteem waarmee de parkeerinstallatie, video, intercom, beveiliging, luchtbehandeling en brandmelding overzichtelijk via één gebruikersinterface is te beheren. Het flexibele in te richten afhandelprotocol zorgt ervoor dat elk incident op een eenduidige manier wordt afgehandeld. Daarmee wordt het beheren van meerdere parkeergarages niet alleen inzichtelijker en veiliger maar ook een stuk efficiënter. Zelfstandige specialist Schmit behoort in de Benelux tot een van de meest gespecialiseerde ondernemingen op het gebied van parkeersystemen. Zo beschikt Schmit over een eigen afdeling Research & Development. En is er een team van ervaren adviseurs en servicemedewerkers dat 24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaar is. Toch heeft Schmit, als zelfstandige Nederlandse onderneming, een schaalgrootte die een persoonlijke benadering en maximale aandacht voor onze opdrachtgevers en projecten waarborgt. Kortom: het beste van twee werelden. Wij nodigen u graag uit voor een nadere kennismaking. WinGuard wordt al meer dan 20 jaar wereldwijd succesvol in vele branches toegepast. In Nederland wordt WinGuard al in tientallen garages ingezet.

7 De vele mogelijkheden van Schmit: Vooraf betaald parkeeroplossingen (on-street parking) Ticketautomaten Kentekenparkeren middels touchscreen of toetsenbord Implementatie van veilige huidige en toekomstige betaalmogelijkheden Koppeling met elektrische oplaadpunten Koppeling met andere parkeerapplicatiesystemen, zoals handhaving- en vergunningsystemen Web-based beheersysteem (Klantspecifieke) rapportages Achteraf betaald parkeeroplossingen (off-street parking) In- & uitrijterminals Slagbomen Betaalautomaten Alle mogelijke veilige betaalmogelijkheden (o.a. NFC-betalingen) Web-based beheersystemen Online reserveringen, kaartverkoop en kortingsmogelijkheden Kentekenherkenning Flexibele rapportages Energiemanagement Toegangssystemen (niet betaald parkeren) Snelvouwdeuren (Speedgates) Slagboominstallaties Rolhekken Rol- en overheaddeuren Schuifpoorten Toegangscontrolesystemen (ParkXS ) Intercom- en CCTV-systemen Kentekenherkenning Gebouwbeheersysteem Merk- en systeemonafhankelijk beheersysteem Zeer krachtige CAD ondersteuning Eén uniforme gebruikers interface voor onderliggende systemen Eenduidige afhandel-protocol Gebruiksvriendelijke installatie, onderhoud en bediening Meer dan 500 interfaces direct beschikbaar innoveren blijft mensenwerk Meer informatie In deze brochure hebben wij slechts een beknopt overzicht geschetst van de mogelijkheden die wij u kunnen bieden. Aanvullende informatie vindt u op onze website Onze adviseurs geven graag persoonlijk en gedegen advies, toegespitst op uw situatie. Platinastraat SZ Zoetermeer Postbus AB Zoetermeer telefoon info@schmit.nl Cobaltstraat RN Zoetermeer Postbus AB Zoetermeer telefoon info@schmittoegangssystemen.nl

Tickets.com - introductie

Tickets.com - introductie Tickets.com - introductie Tickets.com, voorheen Select Ticketing Systems, is een fusie van een aantal kaartverkoopsysteemleveranciers en bestaat in Nederland sinds 1993. [leverancier] Tegenwoordig is Tickets.com

Nadere informatie

EEN NIEUWE VISIE OP TOEGANGSBEHEER

EEN NIEUWE VISIE OP TOEGANGSBEHEER EEN NIEUWE VISIE OP TOEGANGSBEHEER Ruigrok, een sterke naam, een sterk bedrijf, een sterk logo Veiligheid en vertrouwen spelen in de huidige wereld een steeds grotere rol. Als er één bedrijf is dat zich

Nadere informatie

5000 Serie Modulaire brandmeldcentrale Net zo flexibel als uw ideeën

5000 Serie Modulaire brandmeldcentrale Net zo flexibel als uw ideeën 5000 Serie Modulaire brandmeldcentrale Net zo flexibel als uw ideeën 2 U hoeft zich geen zorgen meer te maken met de 5000 Serie Modulaire brandmeldcentrale Het systeem wordt gedefinieerd door uw wensen

Nadere informatie

Focus op veiligheid! CAMERABEVEILIGING BRANDBEVEILIGING INBRAAKBEVEILIGING TOEGANGSCONTROLE

Focus op veiligheid! CAMERABEVEILIGING BRANDBEVEILIGING INBRAAKBEVEILIGING TOEGANGSCONTROLE Focus op veiligheid! CAMERABEVEILIGING BRANDBEVEILIGING INBRAAKBEVEILIGING TOEGANGSCONTROLE Focus op veiligheid! Iedere dag scherp Protectiepartners. Nieuw en toch meer dan 45 jaar jong. De naam Protectiepartners

Nadere informatie

eerste in oplossingen van morgen, vandaag XS4 //re-volution 11 jaar, 1,200,000 sloten, en nog steeds innoverend limited edition

eerste in oplossingen van morgen, vandaag XS4 //re-volution 11 jaar, 1,200,000 sloten, en nog steeds innoverend limited edition GESELECTEERD EN VERZORGD DOOR info@optilox.com 078 6170707 eerste in oplossingen van morgen, vandaag XS4 //re-volution 11 jaar, 1,200,000 sloten, en nog steeds innoverend limited edition XS4 RE-VOLUTION

Nadere informatie

enabling your ambition

enabling your ambition Ctac: enabling your ambition Ambities helpen realiseren Als ondernemer of organisatie heeft u plannen voor de toekomst: groeien, een nog efficiënter bedrijfsvoering realiseren of nieuwe producten of diensten

Nadere informatie

Sinds 1958 is zij een toonaangevende marktspeler op het gebied van beveiligingsoplossingen.

Sinds 1958 is zij een toonaangevende marktspeler op het gebied van beveiligingsoplossingen. OPLOSSINGEN BRANDDETECTIE CAMERABEWAKING INBRAAKBEVEILIGING Brandbeveiliging vormt van bij de oprichting de core business van The Belgian. The Belgian biedt haar klanten de best mogelijke oplossing aan

Nadere informatie

close to you De beste oplossingen zijn close to you Kwaliteitsregelaars voor Verwarming Ventilatie Luchtbehandeling Stadsverwarming

close to you De beste oplossingen zijn close to you Kwaliteitsregelaars voor Verwarming Ventilatie Luchtbehandeling Stadsverwarming close to you De beste oplossingen zijn close to you Kwaliteitsregelaars voor Verwarming Ventilatie Luchtbehandeling Stadsverwarming Voldoen aan verwachtingen Als eigenaar, investeerder, architect, adviseur

Nadere informatie

Heras Parking Security Systems. Parkeren is ons vak. Buitengewoon Beveiligd

Heras Parking Security Systems. Parkeren is ons vak. Buitengewoon Beveiligd Heras Parking Security Systems Parkeren is ons vak Buitengewoon Beveiligd Van parkeren tot buitenbeveiliging: de kracht van Heras! Daar waar ruimte schaars is, zoals in stedelijke gebieden, kan parkeren

Nadere informatie

mijn zaak poweredbycisco. innovatie. powered by

mijn zaak poweredbycisco. innovatie. powered by mijn zaak poweredbycisco. innovatie. powered by De klanten zijn binnengehaald, de medewerkers zijn aangenomen, de uitdagingen zijn het hoofd geboden. Kortom, uw bedrijf is opgebouwd. En nu kunt u ook nog

Nadere informatie

KONE Deursystemen Toegang voor iedereen

KONE Deursystemen Toegang voor iedereen KONE Deursystemen Toegang voor iedereen Onze doelstelling KONE vervoert mensen en goederen op een betrouwbare, innovatieve, toegewijde en verantwoordelijke manier en draagt daarmee bij aan het succes van

Nadere informatie

EERSTE in oplossingen van morgen, vandaag XS4 //RE-VOLUTION. 11 jaar, 1,200,000 sloten, en nog steeds innoverend LIMITED EDITION

EERSTE in oplossingen van morgen, vandaag XS4 //RE-VOLUTION. 11 jaar, 1,200,000 sloten, en nog steeds innoverend LIMITED EDITION GESELECTEERD EN VERZORGD DOOR info@optilox.com 078 6170707 EERSTE in oplossingen van morgen, vandaag XS4 //RE-VOLUTION 11 jaar, 1,200,000 sloten, en nog steeds innoverend LIMITED EDITION XS4 RE-VOLUTION

Nadere informatie

zorgeloos werken in de cloud

zorgeloos werken in de cloud metacom cloud functionele mogelijkheden zorgeloos werken in de cloud vanmeijel.nl bouwen kan simpeler Metacom is één van de meest bedrijfskritische applicaties binnen uw organisatie. De beschikbaarheid,

Nadere informatie

Schoon drinkwater zonder zorgen. Legionellapreventie en beheer

Schoon drinkwater zonder zorgen. Legionellapreventie en beheer Schoon drinkwater zonder zorgen. Legionellapreventie en beheer Voor u ligt de brochure van Aqua Assistance, uw betrouwbare partner in (drink)waterveiligheid. In deze brochure leest u meer over onze adviesdiensten,

Nadere informatie

IFECTIVE KNOWLEDGE FRAMEWORK

IFECTIVE KNOWLEDGE FRAMEWORK IFECTIVE KNOWLEDGE FRAMEWORK Eenvoudig informatie beheren en vinden Er is veel informatie over een onderwerp of klant. Het blijft echter lastig om de informatie te bundelen en gemakkelijk terug te vinden.

Nadere informatie

DE IDEALE VEILIGHEIDSBALANS

DE IDEALE VEILIGHEIDSBALANS EFFICIËNTE COMBINATIE VAN MENS, KENNIS EN TECHNOLOGIE DE IDEALE VEILIGHEIDSBALANS Nieuwe dreigingsbeelden vragen om een andere inrichting van het veiligheidsbeleid. DE IDEALE VEILIGHEIDSBALANS Efficiënte

Nadere informatie

tailor-made solutions

tailor-made solutions tailor-made solutions TailoR-made solutions Zoekt u een moderne presentatieruimte voor de directie? Overweegt u een auditorium in te richten in uw museum? Wilt u kosten besparen door uw beveiliging te

Nadere informatie

3 redenen om te verhuren via 123Wonen Verhuur & Vastgoedmanagement onder één dak

3 redenen om te verhuren via 123Wonen Verhuur & Vastgoedmanagement onder één dak 3 redenen om te verhuren via 123Wonen Verhuur & Vastgoedmanagement onder één dak Een eerste kennismaking met uw vastgoedpartner 123Wonen D u m la v Ne l n! Ervaring en expertise scheelt u heel wat zorgen

Nadere informatie

Reference case Atlas Copco. Atlas Copco gebruikt Vodafone M2M om wereldwijd de klantondersteuning te verbeteren. Vodafone Power to you

Reference case Atlas Copco. Atlas Copco gebruikt Vodafone M2M om wereldwijd de klantondersteuning te verbeteren. Vodafone Power to you Atlas Copco gebruikt Vodafone M2M om wereldwijd de klantondersteuning te verbeteren Vodafone Power to you Atlas Copco gebruikt Vodafone M2M om wereldwijd de klantondersteuning te verbeteren Atlas Copco

Nadere informatie

DATRO TELEMATICA INSTALLATEUR

DATRO TELEMATICA INSTALLATEUR DATRO TELEMATICA INSTALLATEUR Nieuwsticht 7 3113 BH Schiedam Tel: 010-2462111 Fax: 010-2462110 www.datro.nl info@datro.nl Inhoudsopgave -Organisatie Datro bv -Ons werkgebied -Activiteiten Datro bv Organisatie

Nadere informatie

Integrale oplossingen in beveiliging, veiligheid en comfort

Integrale oplossingen in beveiliging, veiligheid en comfort Integrale oplossingen in beveiliging, veiligheid en comfort Beveco: sterk in systeemintegratie en regeltechniek BEVECO IS GESPECIALISEERD IN SYSTEEMINTEGRATIE TRAJECTEN EN VERZORGT DE COMPLETE REGELTECHNIEK

Nadere informatie

Plena Public Address en gesproken woord ontruimingssysteem De snelste weg naar veiligheid

Plena Public Address en gesproken woord ontruimingssysteem De snelste weg naar veiligheid Plena Public Address en gesproken woord ontruimingssysteem De snelste weg naar veiligheid 2 Plena Public Address en gesproken woord ontruimingssysteem De snelste weg naar veiligheid Het Plena Public Address

Nadere informatie

Feeding the world with solar power.

Feeding the world with solar power. Feeding the world with solar power. inteqnion-solar.com Zonne-energie. Duurzame energiebron van de toekomst. De markt voor energievoorziening is volop in beweging. Fossiele brandstoffen als gas en olie

Nadere informatie

Optimalisatie door integratie

Optimalisatie door integratie Optimalisatie door integratie industriële en utilitaire dienstverlening op het gebied van elektrotechniek, werktuigbouw, instrumentatie, automatisering, HVAC en service & onderhoud Dassen Group is opgericht

Nadere informatie

MVGM BEDRIJFSHUISVESTING DÉ VASTGOEDREGISSEUR

MVGM BEDRIJFSHUISVESTING DÉ VASTGOEDREGISSEUR MVGM BEDRIJFSHUISVESTING DÉ VASTGOEDREGISSEUR VOORWOORD 2 VOORWOORD ONAFHANKELIJK EN RESULTAATGERICHT ADVIES OP MAAT Met plezier en trots wil ik u graag met deze brochure kennis laten maken met ons bedrijf:

Nadere informatie

Natuurlijk. MK2 Audiovisueel. MK2 Audiovisueel. Minervum 7352, 4817 ZH Breda. Postbus 5680, 4801 EB Breda. Tel: 088-652 65 65. Fax: 088-652 65 66

Natuurlijk. MK2 Audiovisueel. MK2 Audiovisueel. Minervum 7352, 4817 ZH Breda. Postbus 5680, 4801 EB Breda. Tel: 088-652 65 65. Fax: 088-652 65 66 Natuurlijk MK2 Audiovisueel MK2 Audiovisueel Minervum 7352, 4817 ZH Breda Postbus 5680, 4801 EB Breda Tel: 088-652 65 65 Fax: 088-652 65 66 info@mk2.nl www.mk2.nl MK2 heeft ook vestigingen in: Amsterdam

Nadere informatie

FLEXIBILITEIT DOOR STABILITEIT

FLEXIBILITEIT DOOR STABILITEIT OVERHEID 3 FLEXIBILITEIT DOOR STABILITEIT ICT en converge-it bieden regionale en lokale overheidsinstanties oneindig veel mogelijkheden om de eigen organisatie én de burger te bedienen vanuit toegankelijkheid,

Nadere informatie

track-and-trace Kwaliteit, gemak en up-to-date inzicht

track-and-trace Kwaliteit, gemak en up-to-date inzicht Kwaliteit, gemak en up-to-date inzicht Kwaliteit, gemak en up-to-date inzicht Meten is weten. Om zeker te weten dat uw voertuigen en medewerkers optimaal presteren, wilt u inzicht in waar ze zijn en wat

Nadere informatie

Naam emailadres@natuurlijkezaken.nl. Een nieuw merk voor de zakelijke diensten

Naam emailadres@natuurlijkezaken.nl. Een nieuw merk voor de zakelijke diensten Naam emailadres@natuurlijkezaken.nl Een nieuw merk voor de zakelijke diensten Even voorstellen Wat is Natuurlijke Zaken? Een nieuw merk voor de zakelijke diensten van Landschap Noord-Holland Samenvoeging

Nadere informatie

Fast-track your business Word dealer van STANLEY Security

Fast-track your business Word dealer van STANLEY Security Fast-track your business Word dealer van STANLEY Security TM For those who make the world safer STANLEY Security is onderdeel van het iconische concern STANLEY Black & Decker. Stanley Black & Decker is

Nadere informatie

LICHT & KRACHT DATA & TELECOM SERVICE & ONDERHOUD

LICHT & KRACHT DATA & TELECOM SERVICE & ONDERHOUD Focus op perfectie! LICHT & KRACHT DATA & TELECOM SERVICE & ONDERHOUD Focus op perfectie! Iedere dag scherp Elektropartners. Kennis. Kunde. Kwaliteit. Elektropartners is een elektrotechnisch installatiebedrijf

Nadere informatie

De droom 5. Visie en missie 7. Mega innovatief 9. Super professioneel 11. Ultra flexibel 13. Puur persoonlijk 15. Vaste telefonie 17

De droom 5. Visie en missie 7. Mega innovatief 9. Super professioneel 11. Ultra flexibel 13. Puur persoonlijk 15. Vaste telefonie 17 W i t h i n r e a c h v o i c e w o r k s. c o m Inhoud De droom 5 Visie en missie 7 Mega innovatief 9 Super professioneel 11 Ultra flexibel 13 Puur persoonlijk 15 Vaste telefonie 17 Mobiele telefonie

Nadere informatie

Be here, be there, be everywhere Maak meer mogelijk met videosamenwerking

Be here, be there, be everywhere Maak meer mogelijk met videosamenwerking Be here, be there, be everywhere Maak meer mogelijk met videosamenwerking VideoSamenwerking Met het oog op zakelijk succes Videosamenwerking (collaboration) is een snelle en effectieve oplossing voor face

Nadere informatie

Uw ambitie - onze oplossing

Uw ambitie - onze oplossing Uw ambitie - onze oplossing Een gezonde organisatie is een organisatie die is voorbereid op de uitdagingen van nu en die van de toekomst. Iedereen moet langer doorwerken, het liefst in goede gezondheid

Nadere informatie

Telezorg Eurocom Networks Eurocom Technology eurocom groep

Telezorg Eurocom Networks Eurocom Technology eurocom groep een veilig gevoel. De Eurocom Group bestaat uit drie bedrijven met een duidelijke eigen visie en identiteit maar daarnaast ook een sterke synergie. Met toonaangevende producten en diensten voor de zorgmarkt

Nadere informatie

DÉ HANG EN SLUITWERK PARTNER VOOR UTILITEITSBOUW

DÉ HANG EN SLUITWERK PARTNER VOOR UTILITEITSBOUW DÉ HANG EN SLUITWERK PARTNER VOOR UTILITEITSBOUW AXA PARTNER PROGRAMMA Opdrachtgevers HET AXA PARTNER PROGRAMMA IS ER VOOR U Utiliteitsgebouwen en woningen bouwen brengen de verschillende onderdelen met

Nadere informatie

Kwaliteit biedt zekerheid

Kwaliteit biedt zekerheid Kwaliteit biedt zekerheid PASS toegangssystemen is de specialist in het leveren, installeren en onderhouden van automatische deuren, slagbomen, speedgates, tourniquets en inzinkbare parkeerpalen. Kwaliteit

Nadere informatie

De schakel tussen u en techniek.

De schakel tussen u en techniek. De schakel tussen u en techniek. www.saasen.com ELEKTRA VENTILATIE BEVEILIGING TELEMATICA Eén betrouwbare partner voor al uw installatiewerkzaamheden Dan bent u bij J. Saasen B.V. aan het goede adres.

Nadere informatie

Professional Services

Professional Services Professional Services Winning deals together with Alcadis Professional Services Experience Center Het Experience Center biedt Alcadis alle faciliteiten om partners te informeren over Wi-Fi, IP-connectiviteit

Nadere informatie

axiomlite betrouwbare en gebruiksvriendelijke toegangscontrole voor kleinbedrijf én (middel)grote ondernemingen

axiomlite betrouwbare en gebruiksvriendelijke toegangscontrole voor kleinbedrijf én (middel)grote ondernemingen axiomlite betrouwbare en gebruiksvriendelijke toegangscontrole voor kleinbedrijf én (middel)grote ondernemingen AxiomLite is een product van de ARAS Security groep - www.aras.nl / www.aras.be toonaangevend

Nadere informatie

Recreatietechniek en Infratechniek. Boven en onder de grond

Recreatietechniek en Infratechniek. Boven en onder de grond Recreatietechniek en Infratechniek Boven en onder de grond Voorop in vooruitgang Ontzorgen van de klant, boven en onder de grond Als totaalaanbieder is Gebr. vd Donk altijd bereid een stapje meer te doen

Nadere informatie

Document House Limburg. professioneel betrouwbaar de snelste service

Document House Limburg. professioneel betrouwbaar de snelste service Document House Limburg professioneel betrouwbaar de snelste service Missie Uw doelstellingen, zijn onze doelstellingen! Goed partnerschap zorgt ervoor dat deze behaald worden! Etienne Naus Document House

Nadere informatie

Onze ambitie Welvaart voor toekomstige generaties mogelijk maken

Onze ambitie Welvaart voor toekomstige generaties mogelijk maken Onze ambitie Welvaart voor toekomstige generaties mogelijk maken 2 Nieuwe technologie zorgt voor fundamentele veranderingen In tijden waarin technologie en de economie ons meer welvaart geven, streven

Nadere informatie

Security Management Solution INNOVATORS IN SECURITY

Security Management Solution INNOVATORS IN SECURITY Security Management Solution INNOVATORS IN SECURITY Geïntegreerde Oplossingen Security Management Inbraak Detectie Camera Bewaking Inhoud 1. Wie zijn wij? 2. Onze beveiligingsoplossing 3. Marktsegmenten

Nadere informatie

UW BETROUWBARE PARTNER IN TOEGANGS- EN BEVEILIGINGSOPLOSSINGEN

UW BETROUWBARE PARTNER IN TOEGANGS- EN BEVEILIGINGSOPLOSSINGEN UW BETROUWBARE PARTNER IN TOEGANGS- EN BEVEILIGINGSOPLOSSINGEN AXA PARTNER PROGRAMMA Architecten HET AXA PARTNER PROGRAMMA IS ER VOOR U Utiliteitsgebouwen en woningen bouwen brengen de verschillende onderdelen

Nadere informatie

Net2 Entry. Het simpelste IP deurintercom systeem beschikbaar

Net2 Entry. Het simpelste IP deurintercom systeem beschikbaar Net2 Entry Het simpelste IP deurintercom systeem beschikbaar Net2 Entry Nieuwe generatie intercom met verbeterde functionaliteiten voor veelzijdige beveiliging en gebouwbeheer Net2 Entry is het meest gebruiksvriendelijke

Nadere informatie

IT diensten op maat...

IT diensten op maat... IT diensten op maat... Even voorstellen. Interforce B.V. is een jong, dynamisch, kleinschalig automatisering- en dienstverlenend bedrijf van gedreven, klantgerichte en creatieve professionals, die stuk

Nadere informatie

DE betrouwbare hydro plateaulift. liftforce. hydro plateaulift

DE betrouwbare hydro plateaulift. liftforce. hydro plateaulift DE betrouwbare hydro plateaulift liftforce hydro plateaulift 1 liftforce Even voorstellen.. Lift Force BV is een allround leverancier in de lifttechniek, waarbij het hele traject van ontwerp, installatie

Nadere informatie

Microsoft. Uw klanten volledig in beeld

Microsoft. Uw klanten volledig in beeld Microsoft Dynamics CRM Uw klanten volledig in beeld 2 Microsoft Dynamics CRM Klantbehoud, klanttevredenheid en relatiebeheer zijn nog nooit zo belangrijk geweest. Ondernemend Nederland is sterk aan het

Nadere informatie

HECTAS Uw partner in facilitaire diensten. Betrouwbare service

HECTAS Uw partner in facilitaire diensten. Betrouwbare service HECTAS Uw partner in facilitaire diensten Betrouwbare service Altijd binnen bereik Soms ligt iets dat goed is heel dichtbij. Neem nou HECTAS. Onze decentrale, klantgerichte organisatie heeft diverse vestigingen

Nadere informatie

Meer dan 100 jaar pomptechniek en Verder

Meer dan 100 jaar pomptechniek en Verder van wijk en boerma pompen BV Meer dan 100 jaar pomptechniek en Verder Van Wijk & Boerma Pompen BV passie voor pompen Om u optimaal van dienst te zijn, hebben wij ons assortiment afgestemd op de Nederlandse

Nadere informatie

Gids voor werknemers. Rexel, Building the future together

Gids voor werknemers. Rexel, Building the future together Gids voor werknemers Rexel, Building the future together Editorial Beste collega s, De wereld om ons heen verandert snel en biedt ons nieuwe uitdagingen en kansen. Aan ons de taak om effectievere oplossingen

Nadere informatie

i-view 2.0: The Next Level in Telemetrie

i-view 2.0: The Next Level in Telemetrie i-view 2.0: The Next Level in Telemetrie i-view 2.0: The Next Level in Telemetrie Watermanagement is onontbeerlijk in een waterrijk land als Nederland. In het belang van veiligheid en milieubescherming

Nadere informatie

3 redenen om te verhuren via 123wonen. Verhuur & Vastgoedmanagement onder één dak

3 redenen om te verhuren via 123wonen. Verhuur & Vastgoedmanagement onder één dak 3 redenen om te verhuren via 123wonen Verhuur & Vastgoedmanagement onder één dak Ervaring en expertise scheelt u heel 123Vastgoedmanagement wat zorgen zorgeloze ver Uw Verhuurmakelaar Bij de keuze voor

Nadere informatie

Installatie, Service en Dakwerk. Breman. Samen bijzonder

Installatie, Service en Dakwerk. Breman. Samen bijzonder Installatie, Service en Dakwerk Breman. Samen bijzonder Samen bijzonder Met een groot aantal zelfstandige bedrijven en in totaal zo n 1500 uitstekend opgeleide en sterk gespecialiseerde vakmensen is de

Nadere informatie

KlantVenster. Klantgericht werken met KlantVenster LAAT ICT VOOR U WERKEN! Een veelzijdig platform ter ondersteuning van uw bedrijfsdoelstellingen

KlantVenster. Klantgericht werken met KlantVenster LAAT ICT VOOR U WERKEN! Een veelzijdig platform ter ondersteuning van uw bedrijfsdoelstellingen KlantVenster Klantgericht werken met KlantVenster Een veelzijdig platform ter ondersteuning van uw bedrijfsdoelstellingen Een modulair opgebouwde oplossing, die de basis vormt voor online dienstverlening

Nadere informatie

De beste, mooiste en meest intelligente oplossing voor de automatisering en beveiliging van uw domein.

De beste, mooiste en meest intelligente oplossing voor de automatisering en beveiliging van uw domein. De beste, mooiste en meest intelligente oplossing voor de automatisering en beveiliging van uw domein. Fibaro is een complete en krachtige oplossing voor het monitoren, beheren en intelligent automatiseren

Nadere informatie

Waarom Creo zijn eigen kassa- en kaartmanagementsysteem heeft ontwikkeld.

Waarom Creo zijn eigen kassa- en kaartmanagementsysteem heeft ontwikkeld. Waarom Creo zijn eigen kassa- en kaartmanagementsysteem heeft ontwikkeld. Wij hebben heel goed naar de specifieke eisen en wensen van onze klanten gekeken. Op basis daarvan hebben wij voor de branches

Nadere informatie

DÉ HANG EN SLUITWERK PARTNER VOOR UTILITEITSBOUW

DÉ HANG EN SLUITWERK PARTNER VOOR UTILITEITSBOUW DÉ HANG EN SLUITWERK PARTNER VOOR UTILITEITSBOUW AXA PARTNER PROGRAMMA Bouwbedrijven HET AXA PARTNER PROGRAMMA IS ER VOOR U Utiliteitsgebouwen en woningen bouwen brengen de verschillende onderdelen met

Nadere informatie

Wonen.nl. 3 redenen om te verhuren via 123Wonen

Wonen.nl. 3 redenen om te verhuren via 123Wonen Wonen.nl 3 redenen om te verhuren via 123Wonen Ervaring en expertise scheelt u heel wat zorgen Uw Verhuurmakelaar Bij de keuze voor een goede vastgoedpartner gaat u weloverwogen te werk. U kiest voor

Nadere informatie

Modulaire toegangscontrole oplossing van Koole Controls

Modulaire toegangscontrole oplossing van Koole Controls Modulaire toegangscontrole oplossing van Koole Controls Maak kennis met onze slimme, modulaire oplossingen voor toegang Koole Controls heeft een breed scala aan slimme deursloten en kaartlezers. Door de

Nadere informatie

Verzekerd als geen ander...

Verzekerd als geen ander... Verzekerd als geen ander... Over Hiscox Inleiding Waarom Hiscox het verschil kan maken Op Hiscox kunt u vertrouwen Geschiedenis Vestigingen Gelderlandplein 75A, Postbus 87033, 1080 JA Amsterdam T +31 (0)20

Nadere informatie

Factsheet CLOUD MANAGEMENT Managed Services

Factsheet CLOUD MANAGEMENT Managed Services Factsheet CLOUD MANAGEMENT Managed Services CLOUD MANAGEMENT Managed Services Met Cloud Management beheren we uw cloud-omgeving en ontzorgen we u 24x7. De ontwikkelingen binnen cloud computing volgen elkaar

Nadere informatie

partner voor wen op uw netwerk. Vertrouwen op uw netwerk Van Dorp ict: Met kennis en respect

partner voor wen op uw netwerk. Vertrouwen op uw netwerk Van Dorp ict: Met kennis en respect Vertrouwen op uw netwerk - rp ict et de n en die is of en/of partner voor twerkbeheer bedrijfsvoering van iedere organisatie, ook in die van u. geringste storing kan immers enorme gevolgen hebben voor

Nadere informatie

100% flexibiliteit in communicatie

100% flexibiliteit in communicatie 100% flexibiliteit in communicatie Ongelimiteerde expertise en capaciteit in één projectorganisatie met vier gerenommeerde partners Group of companies Group of companies 100% flexibiliteit in communicatie

Nadere informatie

Asset Management als bindende factor

Asset Management als bindende factor Asset Management Asset Management als bindende factor Eigenaren, investeerders, beheerders, exploitanten en verzekeraars hebben allen tenminste één ding met elkaar gemeen. Het beheer en het onderhoud van

Nadere informatie

axiomlite betrouwbare en gebruiksvriendelijke toegangscontrole voor kleinbedrijf én (middel)grote ondernemingen

axiomlite betrouwbare en gebruiksvriendelijke toegangscontrole voor kleinbedrijf én (middel)grote ondernemingen axiomlite betrouwbare en gebruiksvriendelijke toegangscontrole voor kleinbedrijf én (middel)grote ondernemingen AxiomLite is een product van de ARAS Security groep - www.aras.be toonaangevend in toegangscontrole

Nadere informatie

Ondernemend in waterbeheer

Ondernemend in waterbeheer Ondernemend in waterbeheer Nederland is onlosmakelijk verbonden met water. Het zit in ons DNA. Al dat water moeten we optimaal beheren. Daar weet u alles van. Van der Linden Pomptechniek is specia list

Nadere informatie

VERDER B.V. Meer dan 100 jaar pomptechniek en Verder

VERDER B.V. Meer dan 100 jaar pomptechniek en Verder VERDER B.V. Meer dan 100 jaar pomptechniek en Verder Verder B.V. v/h Van Wijk & Boerma Pompen B.V. passie voor pompen Om u optimaal van dienst te zijn, hebben wij ons assortiment afgestemd op de Nederlandse

Nadere informatie

Klantcontact is mensenwerk. Optimale bereikbaarheid met de contactcenters van NEC

Klantcontact is mensenwerk. Optimale bereikbaarheid met de contactcenters van NEC Klantcontact is mensenwerk Optimale bereikbaarheid met de contactcenters van NEC Contact Center Solutions Mensen verbinden is onze passie Klanten waarderen een bedrijf positief als hun beleving over het

Nadere informatie

uw portaal voor technisch facilitair management unica online

uw portaal voor technisch facilitair management unica online uw portaal voor technisch facilitair management unica online , Altijd en overal inzicht in uw technische installaties Snel en eenvoudig een storing melden? Inzicht in het energiegebruik van uw installaties?

Nadere informatie

Alles Over Verbranding. KARA heeft de techniek, de kennis en ervaring

Alles Over Verbranding. KARA heeft de techniek, de kennis en ervaring Alles Over Verbranding KARA heeft de techniek, de kennis en ervaring 100 JAAR ERVARING Verbranden mag dan eenvoudig lijken, maar thermische conversie van biomassa is een complex proces. Voor een optimale

Nadere informatie

Alleen dan kan een project slagen, dat wil zeggen: op tijd, binnen budget en vooral met de juiste functionaliteit.

Alleen dan kan een project slagen, dat wil zeggen: op tijd, binnen budget en vooral met de juiste functionaliteit. ICT MET RENDEMENT Welkom bij de Caesar Groep De Caesar Groep is dé specialist in Nederland als het gaat om ICT-projecten met rendement. Met meer dan 300 professionals werken wij voor onze klanten aan ICT-toepassingen

Nadere informatie

The partner in industrial automation INTEQNION. Process Control Systems

The partner in industrial automation INTEQNION. Process Control Systems The partner in industrial automation INTEQNION Process Control Systems Kennis, kwaliteit en vakmanschap Inteqnion is een innovatief en dynamisch bedrijf dat gespecialiseerd is in ontwerp, bouw en implementatie

Nadere informatie

ASIS 2015 Convergence. Hans van Griethuijsen Sellox B.V.

ASIS 2015 Convergence. Hans van Griethuijsen Sellox B.V. ASIS 2015 Convergence Hans van Griethuijsen Sellox B.V. Introductie Drs Hans van Griethuijsen, directeur bij Sellox BV. carrière in de ontwikkeling van toegangscontrole systemen en technieken. Mechatronische

Nadere informatie

Industrial Services. In-Service Verification Elektrische Veiligheid & Beveiliging

Industrial Services. In-Service Verification Elektrische Veiligheid & Beveiliging Industrial Services In-Service Verification Elektrische Veiligheid & Beveiliging Geen concessies ten aanzien van veiligheid Elektrische veiligheid in de dagelijkse werkomgeving of in openbare ruimten lijkt

Nadere informatie

DÉ HANG EN SLUITWERK PARTNER VOOR UTILITEITSBOUW

DÉ HANG EN SLUITWERK PARTNER VOOR UTILITEITSBOUW DÉ HANG EN SLUITWERK PARTNER VOOR UTILITEITSBOUW AXA PARTNER PROGRAMMA IJzerwarenvakhandel HET AXA PARTNER PROGRAMMA IS ER VOOR U Utiliteitsgebouwen en woningen bouwen brengen de verschillende onderdelen

Nadere informatie

UW BETROUWBARE PARTNER IN TOEGANGS EN BEVEILIGINGS- OPLOSSINGEN

UW BETROUWBARE PARTNER IN TOEGANGS EN BEVEILIGINGS- OPLOSSINGEN AXA PARTNER PROGRAMMA Architecten UW BETROUWBARE PARTNER IN TOEGANGS EN BEVEILIGINGS- OPLOSSINGEN HET AXA PARTNER PROGRAMMA IS ER VOOR U Utiliteitsgebouwen en woningen bouwen brengen de verschillende onderdelen

Nadere informatie

FixPlan voor installaties

FixPlan voor installaties FixPlan voor installaties Installatietechniek FixPlan installatietechniek is een creatieve en innovatieve partner die technische installaties ontwerpt, installeert, onderhoudt en beheert op het gebied

Nadere informatie

Betalingen accepteren via PaySquare. Uw betalingen in goede handen

Betalingen accepteren via PaySquare. Uw betalingen in goede handen Betalingen accepteren via PaySquare Uw betalingen in goede handen Veilig betalingsverkeer Maak het uw klanten gemakkelijk Betalingen met betaalkaarten zijn veilig, kostenbesparend en omzetverhogend. Wilt

Nadere informatie

Net2 toegangscontrole

Net2 toegangscontrole Net2 toegangscontrole De intelligente beveiligingsoplossing voor uw gebouw Net2 toegangscontrole Net2 is een gebruiksvriendelijk en flexibel, netwerk gebaseerd toegangscontrolesysteem dat het beveiligen

Nadere informatie

Even voorstellen. KNX in de praktijk 5 november 2013

Even voorstellen. KNX in de praktijk 5 november 2013 Even voorstellen Klaas Oostra eigenaar van KOVO, opgericht in 1996; Locaties Staphorst en Assen; Sinds 2011 hoort AKT techniek bij de KOVO groep; Totaal 40 techneuten dagelijks bezig met ontwerpen, adviseren,

Nadere informatie

www.vddonk.nl Glasvezeltechniek Telecommunicatie

www.vddonk.nl Glasvezeltechniek Telecommunicatie www.vddonk.nl Glasvezeltechniek Infratechniek Recreatietechniek Telecommunicatie Voorop in vooruitgang Ontzorgen van de klant, boven en onder de grond Als totaalaanbieder is Gebr. vd Donk altijd bereid

Nadere informatie

Zou het niet iedeaal zijn

Zou het niet iedeaal zijn Zou het niet iedeaal zijn ...als op de eerste werkdag van een nieuwe medewerker alles klaarstaat?! Er zal geen discussie over bestaan. Het zou ideaal zijn wanneer alle voorzieningen op de eerste werkdag

Nadere informatie

Schindler Excellence. ledereen wil hogerop in het leven. Doe dat maar. Wij zorgen ervoor.

Schindler Excellence. ledereen wil hogerop in het leven. Doe dat maar. Wij zorgen ervoor. Schindler Excellence. ledereen wil hogerop in het leven. Doe dat maar. Wij zorgen ervoor. Kwaliteit Wij doen ons werk met veel passie. Als een van de meest toonaangevende firma s op het gebied van liften

Nadere informatie

Gastvrij internet. U maakt de dienst uit!

Gastvrij internet. U maakt de dienst uit! Gastvrij internet U maakt de dienst uit! Gastvrijheid, daar draait het om. Dat geldt toch ook voor uw internetdienstverlening? Gastvrij Internet is gebaseerd op het door Wentzo Wireless ontwikkelde concept

Nadere informatie

Gastvrij internet. U maakt de dienst uit!

Gastvrij internet. U maakt de dienst uit! Gastvrij internet U maakt de dienst uit! Gastvrijheid, daar draait het om. Dat geldt toch ook voor uw internetdienstverlening? Gastvrij Internet is gebaseerd op het door Wentzo Wireless ontwikkelde concept

Nadere informatie

De basis voor al uw producten

De basis voor al uw producten De basis voor al uw producten Brickyard Als de basis voor al uw producten brengt Brickyard de (beheer-) applicaties van uw mobiliteitsoplossingen onder één dak. Door data te combineren krijgt u een nog

Nadere informatie

totaaladvies en persoonlijke aandacht

totaaladvies en persoonlijke aandacht totaaladvies en persoonlijke aandacht assurantiën makelaardij hypotheken financieel advies uw wensen Opnieuw beginnen in het huis van uw dromen. Financiële verplichtingen aangaan voor een periode van soms

Nadere informatie

Service en onderhoud. Eén telefoontje is genoeg.

Service en onderhoud. Eén telefoontje is genoeg. Service en onderhoud Onze projectmatige werkwijze garandeert snelle en adequate oplossingen. HB Group voert wereldwijd, 24 uur per dag, 7 dagen per week, service en onderhoud uit. Eén telefoontje is genoeg.

Nadere informatie

Missie. Visie. Kernwaarden. i-signaal. creatief. innovatief. flexibel. klant- en servicegericht. plezier

Missie. Visie. Kernwaarden. i-signaal. creatief. innovatief. flexibel. klant- en servicegericht. plezier Missie i-signaal streeft naar een vooraanstaande rol in het ontwikkelen en beheren van innovatieve software die onze klanten in staat stelt om het verzuim van de medewerkers te monitoren. Dit effectieve

Nadere informatie

CaseMaster SPC Subsidie aanvraag Planning en Control

CaseMaster SPC Subsidie aanvraag Planning en Control CaseMaster SPC Subsidie aanvraag Planning en Control Subsidie Aanvraag Planning en Control Een subsidie adviseur verzorgt subsidie aanvragen voor bedrijven. Subsidie aanvragen zijn complex en veranderen

Nadere informatie

Gefascineerd door elektronica, gedreven door uw uitdaging

Gefascineerd door elektronica, gedreven door uw uitdaging Gefascineerd door elektronica, gedreven door uw uitdaging Altijd de goede verbinding! Kwaliteit, snelheid en flexibiliteit: uw wensen zijn ons uitgangspunt EPR Technopower is gespecialiseerd in de Engineering,

Nadere informatie

de dynamiek van water producten en diensten voor gebouwbeheer

de dynamiek van water producten en diensten voor gebouwbeheer de dynamiek van water producten en diensten voor gebouwbeheer 2 water in goede handen Als eigenaar of beheerder wilt u dat installaties in uw gebouw efficiënt en betrouwbaar functioneren. Regelmatig onderhoud

Nadere informatie

Supermarkten & Parkeren. APCOA Parking Nederland B.V. Mathijs Smissaert 30-9-2015

Supermarkten & Parkeren. APCOA Parking Nederland B.V. Mathijs Smissaert 30-9-2015 Supermarkten & Parkeren APCOA Parking Nederland B.V. Mathijs Smissaert 30-9-2015 Agenda 1. Onderzoeksgegevens supermarkten en Onderzoeksgegevens supermarkten en parkeren parkeren. Het parkeerprobleem Voordelen

Nadere informatie