CV van Abigail. Masters in Finance B.V. Opdrachtgever: IRC International Water and Sanitation Centre

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "CV van Abigail. Masters in Finance B.V. Opdrachtgever: IRC International Water and Sanitation Centre"

Transcriptie

1 CV van Abigail Profiel Abigail is een teamplayer maar kan ook prima zelfstandig acteren. Ze neemt haar werk serieus en ze werkt met veel verantwoordelijkheidsgevoel en betrokkenheid richting haar opdrachtgever. Mede vanwege haar sterke communicatieve vaardigheden is het prettig om met haar samen te werken. Abigail heeft gevoel voor systemen, deze maakt ze zich snel eigen. Op korte termijn wil Abigail zo veel mogelijk ervaring op doen in het rapporteren, controleren, analyseren en adviseren op financieel gebied. Op lange termijn wil zij op deze manier uitgroeien tot een volwaardig controller waar ook leiding geven tot een van haar doelstellingen behoort. Werkervaring Masters in Finance B.V. Opdrachtgever: IRC International Water and Sanitation Centre Den Haag Functie: Assistent Project Controller IRC is een onafhankelijke organisatie zonder winstoogmerk en is opgericht in IRC implementeert lange termijn programma s in een aantal geselecteerde landen in Afrika, Azie en Latijns Amerika en implementeert diverse kleinere projecten in meerdere landen. Zij werken met nationale en lokale overheden, met ngo's en bedrijven, en met lokale gemeenschappen om een ambitieuze visie te verwezenlijken: Een wereld waarin geen kind of volwassene sterft aan de gevolgen van vervuild water of slechte sanitatie. Een wereld waarin iedereen toegang heeft tot veilige en betrouwbare water, sanitatie en hygiëne (WASH) voorzieningen, voor altijd. De donor partners zijn: de Nederlandse en Australische overheid, de Europese Unie, de US Agency for International Development, UNICEF, de Wereld Bank, de African Development Bank, en de Bill & Melinda Gates Foundation. Salarisboekingen Bankboekingen Vreemde valuta herwaardering Aangifte BTW Aangifte salarissen (LB, SV, pensioenen) Systeembeheer Exact/Synergy/QicsTime Rapporteren externe projecten Invoeren budgetten Verstrekken financiële overzichten op aanvraag Voorbereiden financiële voortgangsrapportages aan donoren Abigail heeft het huidige finance/project team vanwege vakanties en drukte ondersteund. De finance afdeling liep voornamelijk achter met de planningen en budgetten in het systeem. De oorzaak hiervoor had te maken met de reorganisatie die daar had plaats gevonden. Nadat een van de collega s van IRC (project controller) ontslag had genomen, kort na de start van haar Abigail haar opdracht, heeft Abigail haar taken waargenomen en heeft zij ook haar projecten overgenomen.

2 Masters in Finance B.V. Opdrachtgever: Imtech Marine Netherlands B.V. Functie: Medewerker Crediteuren Administratie Imtech Marine Netherlands is een toonaangevend bedrijf in de wereldwijde maritieme markt, opererend als full-service provider en system integrator voor het hele schip. Verzorgen van de crediteurenadministratie Optimaliseren doorloop GSS facturen Testen uitvoeren voor de update van Navision Inwerken van medewerkers Opstellen kostenoverzichten Abigail is in de periode februari 2013 t/m september 2014 reeds ingezet als medewerker crediteuren administratie, zie volgende pagina. Nadat ze in september haar werk heeft afgerond bij Imtech Marine Netherlands B.V. is zij in december terug gevraagd. Haar opvolgster was namelijk nog niet in staat om de ingelopen achterstanden van de binnenkomende facturen bij te houden. Dit omdat haar opvolgster totaal niet bekend was met alle financiële werkzaamheden die daarbij komen kijken. Abigail heeft haar in veel opzichten wegwijs gemaakt en heeft samen met haar andere collega s er weer voor gezorgd dat de achterstanden op de crediteurenadministratie weer werden ingelopen.

3 Masters in Finance B.V. Opdrachtgever: A&O Services B.V. Rijswijk Functie: Allround Medewerker Excasso A&O Services is opgericht door werkgevers- en werknemersorganisaties in de sector Afbouw en Onderhoud en voert een groot aantal regelingen uit voor die branche, grotendeels gebaseerd op de cao voor het Schilders-, Afwerkings- en Glaszetbedrijf en de cao Afbouw. A&O Services telt circa 190 medewerkers die ruim bedrijven met bijna man personeel, meer dan zelfstandigen en nog eens pensioengerechtigden van dienst zijn. Controleren gegevens Excasso-administratie Tijdig, volledig en juist onderhouden en verwerken van betaalvoorstellen Signaleren en rapporteren van afwijkingen of onjuistheden bij betalingsproces Boeken Vacatiegelden Boeken van bankafschriften Boeken inkoopfacturen en onderhouden workflow Onderhouden tussenrekeningen Intern rappelleren De aandeelhouders hebben in samenspraak met de directie in november 2013 de aandelen van A&O Services en A&O Vermogensbeheer verkocht aan PGGM. Het is de bedoeling dat de A&Oorganisatie in 2015 volledig zal zijn geïntegreerd in de systemen van PGGM en de huidige klanten vanuit Zeist, de thuisbasis van PGGM, worden bediend. Meer dan de helft van het vaste personeel heeft een functie aangeboden gekregen bij PGGM. Echter is een groot deel van het personeel boventallig verklaart. Abigail heeft de werkzaamheden overgenomen van haar directe collega s en een bijdrage geleverd aan de overige werkzaamheden op de afdeling Excasso zodat zij vrij gemaakt konden worden voor transitie werkzaamheden. Masters in Finance B.V. Opdrachtgever: Imtech Marine Netherlands B.V. Functie: Medewerker Crediteuren Administratie heden Imtech Marine Netherlands is een toonaangevend bedrijf in de wereldwijde maritieme markt, opererend als full-service provider en system integrator voor het hele schip. Verzorgen van de crediteurenadministratie Optimaliseren doorloop GSS facturen Testen uitvoeren voor de update van Navision Inwerken van medewerkers Opstellen kostenoverzichten Imtech Marine & Offshore en Radio Holland zijn in 2012 samen verder gegaan als Imtech Marine Netherlands B.V.. Daarbij zijn zij ook overgestapt naar 2 nieuwe systemen Whitevision en Navision. Dit verliep niet vlekkeloos waardoor er grote achterstanden ontstonden. In eerste instantie is Abigail de achterstanden weg gaan werken van de binnenkomende facturen. Na een paar maanden vond er een reorganisatie plaats. Zij heeft toen de volledige service facturen tot zich genomen. Verder is zij bezig geweest met het optimaliseren van de snellere doorloop van de GSS (Global Service System) facturen. Maar ook het optimaliseren van het Whitevision programma zodat deze totaal aansluit bij de werkwijze van Imtech. Diverse tests voor de update van Navision behoorde onder andere ook tot de werkzaamheden.

4 Masters in Finance B.V. Opdrachtgever: Koninklijke BAM Groep N.V. Bunnik Functies: Projectcontroller / Professional accounting Koninklijke BAM Groep is een succesvolle Europese bouwgroep, die werkmaatschappijen verenigt in vijf thuismarkten. BAM is actief in de sectoren Bouw en techniek, Infra, Vastgoed en Publiek-private samenwerking. Met zo'n medewerkers brengt BAM jaarlijks duizenden projecten tot stand, deels spectaculaire bouwopdrachten door omvang of complexiteit. Scannen en verwerken inkomende facturen Zorg dragen voor de autorisatie van de facturen Wekelijks aanleveren van betaalbatches Verzorgen van de doorbelasting naar de werkmaatschappijen Opstellen kostenoverzichten t.b.v. de kwartaalrapportages Facturering Controle kosten van BAM Business School. Inwerken opvolgster Door het wegvallen van de senior medewerker financiële administratie in verband met zijn pensioen heeft Abigail zijn taken tot zich genomen. De werkzaamheden betreffende de facturencyclus verrichtte ze ook voor BAM Public Private Partnerships (BAM PPP Nederland B.V.). Door de invulling van deze vacature heeft Abigail haar opvolgster in de laatste weken ingewerkt en wegwijs gemaakt binnen het bedrijf. Masters in Finance B.V. Opdrachtgever: BAM Utiliteitsbouw Bunnik Functie: Medewerker Shared Service Center F&A BAM Utiliteitsbouw is een landelijk opererende ontwikkelende bouwer, die zich richt op de huisvesting voor bedrijven en instellingen, in alle sectoren van de markt en is decentraal georganiseerd. Iedere vestiging van BAM Utiliteitsbouw is toegerust om als ontwikkelende bouwer te opereren. Bij het bedrijf werken ongeveer mensen en ligt de omzet op ruim 750 mln. Verzorgen van de crediteurenadministratie Correct registreren van facturen en controle op autorisatie. Inwerken nieuwe personeelsleden op het gebied van systemen als Basware en Readsoft Als medewerker van het Shared Service Center F&A bestonden de werkzaamheden buiten de hierboven genoemde punten ook uit het uitvoeren van niet-routinematige administratieve werkzaamheden. Het verwerken en controleren van diverse mutaties, conform interne voorschriften, in de (sub-) administraties is zodanig uitgevoerd dat de financiële administratie juist en volledig is bijgewerkt. Abigail heeft hier de basis gelegd wat betreft de standaard operationele finance werkzaamheden.

5 Ducor Petrochemicals B.V. (voorheen Domo Polypropylene B.V.) Botlek Functie: Assistent Controller Ducor Petrochemicals ontwikkelt de kunststof polypropyleen. Jaarlijks maken de 75 medewerkers 180 miljoen kilo van deze kunststof. Zij zijn een bescheiden, maar innovatieve speler op de Europese kunststofmarkt en hebben ongeveer tweehonderd klanten. Verzorgen van analyses van balansrekeningen en verlies- en winstrekeningen Controleren van financiële administraties Verzorgen van cijfers voor het CBS Opstellen van management rapportages Participatie en bewaking periodieke maandafsluiting (SOX) Opstellen Cash Flow en forecast cijfers Verder was Abigail verantwoordelijk voor de controle op de bankbetalingen en het beantwoorden van ad-hoc vragen van de Manager F&A. Bij afwezigheid van de Manager F&A nam zij de aansturing van de drie medewerkers van de F&A waar. Van der Leeden & Partners B.V. Accountants- & Belastingadviseurs Schiedam Functie: Assistent Accountant Van der Leeden & Partners leveren een uitgebreid dienstenpakket op het gebied van accountancy, belastingen, administratie (internetboekhouden) en salarisverwerking. Ook kunnen zij ingeschakeld worden voor pensioenregelingen, p & o kwesties, subsidieaanvragen, financiële planning, fusie en overname en bedrijfsopvolging. Het inboeken en controleren van administraties Verzorgen van jaarrekeningen (MKB bedrijven) Verzorgen van de omzet- en loonbelasting Vastleggen en rapporteren van afschrijvingsstaten

6 Crowe Horwath (voorheen Horwath de Zeeuw & de Keizer B.V.) Functie: Trainee Accountancy Crowe Horwath is een middelgrote organisatie op het gebied van accountancy, belastingadvies, juridische zaken, corporate finance en payroll services. Crowe Horwath is de Nederlandse partner van Crowe Horwath International. Crowe Horwath International behoort tot de top 10 van wereldwijde accountantsnetwerken. De leden zijn gevestigd in meer dan 100 landen wereldwijd. Door een sterke band met de lokale markt bieden zij de ondersteuning bij de groei en ontwikkeling van ondernemingen. Het inboeken en controleren van administraties Het samenstellen en controleren van eenvoudige jaarrekeningen voor diverse kleine ondernemingen Uitvoeren controle werkzaamheden bij grotere ondernemingen, waaronder controle op de kas, bank, debiteuren, crediteuren en materiële vaste activa Voorbereiden aangifte OB. Abigail heeft naast haar fulltime baan bij Crowe Horwath de opleiding Bedrijfseconomie aan de Hogeschool van deeltijd gevolgd. Zij kreeg de mogelijkheid om haar afstudeeropdracht bij dit bedrijf uit kunnen voeren. Gedurende haar afstudeertijd ( ) was de kredietcrisis volop ter sprake. Zij heeft daarom haar afstudeeropdracht hierop afgestemd en heeft onderzoek gedaan naar de Kredietcrisis en de rol van de accountant door middel van interviews. Uit het onderzoek is naar voren gekomen dat de accountant in tijden van kredietcrisis in verhouding tot voorgaande controleopdrachten, meer aandacht moet besteden aan de bedrijfsverkenning, materialiteit en controletolerantie. Ook zal de accountant in deze situatie extra oog moeten hebben voor risicoanalyse. USP Marketing Consultancy B.V. Functie: Telefonisch Marktonderzoeker en Research Analist (parttime) USP Marketing Consultancy is een onderzoeks- en adviesbureau dat sinds 1992 onderzoek verricht naar en adviseert rond vraagstukken op het gebied van bouw, installatie, wonen, vastgoed, DHZ en inrichting. Inmiddels is USP uitgegroeid tot een bedrijf met 20 onderzoekers, 13 consultants en 15 facilitaire ondersteuners (ICT, OM en Call Center). Daarnaast maakt USP gebruik van zo'n tweehonderd oproepbare enquêteurs. Verzorgen van cijfermatige analyses van diverse data Verzorgen van grafieken en tabellen Hercoderen van de data Afnemen van marktonderzoeken Het maken van telefonische afspraken voor diepte-interviews Abigail is bij dit bedrijf parttime gaan werken naast haar HBO Accountancy opleiding.

7 Accountantskantoor Deloitte Functie: HBO stagiaire Accountancy Deloitte is de merknaam waaronder tienduizenden toegewijde professionals in zelfstandige memberfirms wereldwijd samenwerken. Deloitte Nederland gaat uit van een multidisciplinaire aanpak. Vanuit de diensten Accountancy, Belastingen, Consulting en Financial Advisory Services bedient Deloitte de markt. Uitvoerende werkzaamheden op de controlepraktijk Uitvoeren balanscontrole op de kas, bank, debiteuren en crediteuren Uitvoeren interim-controle op de inkop en verkoop procedures Opleidingen Post HBO Project Control. Diploma behaald in 2014 HBO Bedrijfseconomie. Diploma behaald in HBO Accountancy. Propedeuse behaald in HAVO. Diploma behaald in Skills & Expertise Management rapportages Forecast proces Inrichten en implementeren van financiële processen Beschrijven van administratieve organisatie processen en procedures Accounting Competenties Sociaal Teamplayer maar ook zelfstandig Besluitvaardig Nieuwsgierig en onderzoekend Resultaat- en prestatiegericht Hands-on mentaliteit Ambitieus Betrokkenheid Collegialiteit Flexibel

8 Automatiseringskennis Access Audition Axapta BasWare CaseWare Cash Exact Globe Next Exact Synergy Exact voor Windows MS Office Navision PowerPoint QicsTime Readsoft Sap Twinfield Whitevision Talen Nederlands. Uitstekend in woord en geschrift Engels. Goed in woord en geschrift Duits. Redelijk in woord Persoonlijke gegevens Naam: Abigail woonplaats: Geboortedatum: 01 november 1981 Hobby s: Boksen, wandelen met mijn gezin, puzzelen, muziek

CV van Bekir. Functie: Medewerker Financial Services

CV van Bekir. Functie: Medewerker Financial Services CV van Bekir Profiel Bekir is een ambitieuze, resultaatgerichte finance professional met flexibele instelling. Hij neemt zijn werk altijd serieus en probeert zo goed mogelijk werk te verrichten met veel

Nadere informatie

CV van Daniël. Masters in Finance B.V. Opdrachtgever: Van Ameyde International B.V.

CV van Daniël. Masters in Finance B.V. Opdrachtgever: Van Ameyde International B.V. CV van Daniël Profiel Daniël is een sociale en leergierige financial die door zijn enthousiaste en open houding zich makkelijk binnen een team/organisatie weet te bewegen. Hij past zich snel aan en door

Nadere informatie

CV van Bram. Masters in Finance B.V. Opdrachtgever: Facturis B.V.

CV van Bram. Masters in Finance B.V. Opdrachtgever: Facturis B.V. CV van Bram Profiel Bram is een teamplayer maar kan ook prima zelfstandig acteren. Hij neemt zijn werk serieus en hij werkt met veel verantwoordelijkheidsgevoel en betrokkenheid richting zijn opdrachtgever.

Nadere informatie

CV van Hanno. Profiel. Werkervaringen

CV van Hanno. Profiel. Werkervaringen CV van Hanno Profiel Hanno is een Financial die zich door zijn open houding en vriendelijke voorkomen en manier van communiceren makkelijk binnen een team/organisatie weet te bewegen. Het doel en het te

Nadere informatie

CV van Dominic. Masters in Finance B.V. Opdrachtgever: CFL Shipmanagement. Functie: Medewerker accounting 03-2013 11-2015

CV van Dominic. Masters in Finance B.V. Opdrachtgever: CFL Shipmanagement. Functie: Medewerker accounting 03-2013 11-2015 CV van Dominic Profiel Dominic is een rustige harde werker die zich makkelijk aanpast aan de situatie. Hij kan goed zelfstandig werken maar is ook een goede teamspeler. Dominic is erg leergierig waardoor

Nadere informatie

CV van Wouter. Masters in Finance B.V. Opdrachtgever: KWS Infra BV. Functie: Administratief medewerker 06-2015 07-2015

CV van Wouter. Masters in Finance B.V. Opdrachtgever: KWS Infra BV. Functie: Administratief medewerker 06-2015 07-2015 CV van Wouter Profiel Wouter is een servicegericht persoon die van hard werken houdt, leergierig is en dingen zich snel eigen maakt. Hij heeft een net voorkomen en goede manieren. Zijn kracht ligt in het

Nadere informatie

CV van Quincy. Bluecielo ECM Solutions. Functie: Financial Accountant

CV van Quincy. Bluecielo ECM Solutions. Functie: Financial Accountant CV van Quincy Profiel Quincy beschikt over een goede mix van stabiliteit en vooruitstrevend werken. Zijn motivatie haalt hij uit het behalen van gezamenlijk resultaat, de groei en ontwikkeling in het proces

Nadere informatie

CV van Mike. Profiel. Werkervaring

CV van Mike. Profiel. Werkervaring CV van Mike Profiel Mike is een finance professional die vaardig met cijfers en Excel is. Door zijn nieuwsgierigheid en affiniteit met informatietechnologie kan hij goed overweg met complexe software.

Nadere informatie

CV van Harrie. Master in Finance B.V. Opdrachtgever: Atalian Global Services

CV van Harrie. Master in Finance B.V. Opdrachtgever: Atalian Global Services CV van Harrie Profiel Harrie heeft 18 jaar ervaring in diverse financiële functies in verscheidene branches. Naast HEAO fiscale economie heeft hij de HOFAM post-hbo controller en Projectcontrol opleidingen

Nadere informatie

CV van Sander. Functie: Assistent Controller

CV van Sander. Functie: Assistent Controller CV van Sander Profiel Sander is een kritische en ondernemende financial met een goed analytisch vermogen. Hij vindt het belangrijk om in zijn werk uitgedaagd te worden, kwaliteit te leveren en nieuwe dingen

Nadere informatie

CV van Pieter. Babyliss Coöperatief UA. Functie: Junior Business Controller

CV van Pieter. Babyliss Coöperatief UA. Functie: Junior Business Controller CV van Pieter Profiel Pieter is een Finance professional die goed verbanden kan leggen. Hij is zeer analytisch ingesteld en daarbij is hij secuur. Pieter kan controle houden en situaties overzien en daardoor

Nadere informatie

CV van Martijn. Functie: Debiteuren beheer 04-2015 07-2015

CV van Martijn. Functie: Debiteuren beheer 04-2015 07-2015 CV van Martijn Profiel Martijn wil graag veel leren door bij verschillende keukens mee te kijken. Hierdoor wil hij er achter komen welke onderdeel hij het leukst vind op financieel gebied. Hij wil altijd

Nadere informatie

CV van Cherish. Functie: Assistent Controller 03-2013 09-2014

CV van Cherish. Functie: Assistent Controller 03-2013 09-2014 CV van Cherish Profiel Cherish is een leergierige dame die weinig uitdagingen uit de weg gaat. Haar korte termijn doelstelling is het zoveel mogelijk opdoen van ervaring op het gebied van controlling en

Nadere informatie

CV van Jeroen. Masters in Finance B.V. Opdrachtgever: TinQwise B.V. Functie: Senior Medewerker Accounting & Control 09-2015 - 06-2016

CV van Jeroen. Masters in Finance B.V. Opdrachtgever: TinQwise B.V. Functie: Senior Medewerker Accounting & Control 09-2015 - 06-2016 CV van Jeroen Profiel Jeroen wil uitgroeien tot een ervaren financial die op elke financiële afdeling een meerwaarde kan zijn. Zijn studie Bedrijfseconomie en reeds opgedane werkervaring in de accountancy

Nadere informatie

Nick van Velzen. Mannelijk. Waalre InHolland Alkmaar HBO Bedrijfseconomie Diploma behaald

Nick van Velzen. Mannelijk. Waalre InHolland Alkmaar HBO Bedrijfseconomie Diploma behaald PERSOONLIJKE GEGEVENS: NAAM: Nick van Velzen GESLACHT: Mannelijk GEBOORTEDATUM: 10-06-1988 WOONPLAATS: Waalre OPLEIDINGEN: 2005 2009 InHolland Alkmaar HBO Bedrijfseconomie Diploma behaald 2000 2005 Bertrand

Nadere informatie

BLUEFIN INTERIM FINANCE PROFESSIONAL

BLUEFIN INTERIM FINANCE PROFESSIONAL BLUEFIN INTERIM FINANCE PROFESSIONAL Jasinka Rassat Lage Zwaluwe 3 november 1973 Opleiding 1993/1997 HEAO Bedrijfseconomie Hogeschool Holland Diemen (diploma behaald) 1991/1993 behaald) MEAO M.B.O. College

Nadere informatie

CV van Laura. Detachering Opdrachtgever: ABN AMRO Group N.V. Functie: Financieel analist

CV van Laura. Detachering Opdrachtgever: ABN AMRO Group N.V. Functie: Financieel analist CV van Laura Profiel Laura is een enthousiaste, leergierige finance professional. Ze is sportief aangelegd, maakt graag kennis met nieuwe culturen en staat altijd open voor nieuwe ervaringen. Ze onderscheidt

Nadere informatie

CV van Sjana. Functie: medewerker Backoffice 07-2014 09-2015

CV van Sjana. Functie: medewerker Backoffice 07-2014 09-2015 CV van Sjana Profiel Sjana is een enthousiaste dame die van aanpakken en doorzetten weet. Sjana werkt al ruim zeven jaar in de detachering en kan zich daardoor snel aanpassen aan veranderende situaties.

Nadere informatie

CV van Tim. Masters in Finance B.V. Opdrachtgever: Burggolf Holding B.V. Functie: Assistant Financial Manager

CV van Tim. Masters in Finance B.V. Opdrachtgever: Burggolf Holding B.V. Functie: Assistant Financial Manager CV van Tim Profiel Tim wil door een brede oriëntatie en veel diversiteit in zijn opdrachten doorgroeien tot een ervaren (Business) Controller. Hij wil dit bewerkstelligen door processen in organisaties

Nadere informatie

Curriculum Vitae Albert Verhaar

Curriculum Vitae Albert Verhaar Curriculum Vitae Albert Verhaar Persoonlijke gegevens Naam : Albert Verhaar Woonplaats : s-gravenhage Geboortedatum : 08-07-1967 Telefoonnummer : 06-51520667 Opleiding Cursussen MEAO SPD Inspirerend leidinggeven

Nadere informatie

CV van Sebastiaan. Masters in Finance B.V. Opdrachtgever: Foot Locker Europe B.V. Functie: Coördinator International Payroll

CV van Sebastiaan. Masters in Finance B.V. Opdrachtgever: Foot Locker Europe B.V. Functie: Coördinator International Payroll CV van Sebastiaan Profiel Sebastiaan is een Financial die door zijn open en rustige houding makkelijk binnen een team/organisatie weet te bewegen. Hij past zich hierdoor makkelijk aan en door zijn doorzettingsvermogen,

Nadere informatie

CV van Roel. Masters in Finance B.V. Opdrachtgever: Imtech Traffic & Infra. Functie: Credit Controller 11-2014 08-2015

CV van Roel. Masters in Finance B.V. Opdrachtgever: Imtech Traffic & Infra. Functie: Credit Controller 11-2014 08-2015 CV van Roel Profiel Roel is een jonge flexibele kracht die graag zijn handen uit de mouwen steekt. Hij is een echte teamspeler maar kan ook uitstekend zelfstandig te werk gaan. Hij is sociaal bekwaam en

Nadere informatie

CV van Patricia. Functie: Data Analist

CV van Patricia. Functie: Data Analist CV van Patricia Profiel Patricia is een vriendelijk en behulpzaam persoon, iemand die vrij gemakkelijk contact legt en die makkelijk op anderen af stapt. Wanneer die een beroep op haar doen zal dit absoluut

Nadere informatie

BLUEFIN INTERIM FINANCE PROFESSIONAL

BLUEFIN INTERIM FINANCE PROFESSIONAL BLUEFIN INTERIM FINANCE PROFESSIONAL Hans Wassing Oosterhout NB 21 juli 1988 Relevante Opleidingen 2013/2019 HBO Bedrijfseconomie, Fontys te Eindhoven (afstuderend) 2011/2013 HBO Accountancy Associate

Nadere informatie

C U R R I C U L U M V I T A E

C U R R I C U L U M V I T A E C U R R I C U L U M V I T A E Persoonlijke gegevens Naam: : Arnold Woonplaats: : Badhoevedorp Geslacht: : Man Nationaliteit: : Nederlandse Geboortedatum: : 4 juni 1971 Beschikbaar : per 1 november Arnold

Nadere informatie

CV van Barend. Functie: International Finance Manager (CFO) 08-2014 09-2015

CV van Barend. Functie: International Finance Manager (CFO) 08-2014 09-2015 CV van Barend Profiel Barend is een open persoonlijkheid die in staat is op alle niveaus binnen de organisatie te communiceren. In de afgelopen elf jaar als interim finance specialist heeft Barend diverse

Nadere informatie

BLUEFIN INTERIM FINANCE PROFESSIONAL

BLUEFIN INTERIM FINANCE PROFESSIONAL BLUEFIN INTERIM FINANCE PROFESSIONAL Hans Wassing Oosterhout NB 21 juli 1988 Relevante Opleidingen 2013/2019 HBO Bedrijfseconomie, Fontys Hogeschool Eindhoven, afstuderend. 2011/2013 HBO Accountancy Associate

Nadere informatie

CURRICULUM VITAE. Opleidingen HAVO HEAO-BE. Werkervaringen. Burgerlijke staat. GSU Eneco Installatiebedrijven 2009 (April) 2010 (Januari)

CURRICULUM VITAE. Opleidingen HAVO HEAO-BE. Werkervaringen. Burgerlijke staat. GSU Eneco Installatiebedrijven 2009 (April) 2010 (Januari) CURRICULUM VITAE Persoonsgegevens Naam M. Heringa (Marc) Geboortedatum 03 september 1965 Adres Sonia Gaskellstraat 12 Postcode+Woonplaats 2331BJ Leiden Telefoonnummer 06-38931221 Emailadres marcheringa@stayincontrol.nl

Nadere informatie

Curriculum Vitae. Interim Business Controller Plant Controller WO BE

Curriculum Vitae. Interim Business Controller Plant Controller WO BE Curriculum Vitae Interim Business Controller Plant Controller WO BE Delfin Finance Contactpersoon: Mark Simons Telefoonnummer: +31 (6) - 52 37 67 75 E-mail: m.simons@delfin.eu Algemeen Kandidaatnummer

Nadere informatie

CURRICULUM VITAE PERSOONLIJK OPLEIDING DE WIT FINANCIALS OPDRACHTEN DE WIT FINANCIALS (NOVEMBER 2014 HEDEN)

CURRICULUM VITAE PERSOONLIJK OPLEIDING DE WIT FINANCIALS OPDRACHTEN DE WIT FINANCIALS (NOVEMBER 2014 HEDEN) CURRICULUM VITAE PERSOONLIJK Achternaam de Wit Voornaam Marco Geslacht Man Woonplaats Ouderkerk aan den IJssel Geboortedatum 11-09-1981 Nationaliteit Nederlandse OPLEIDING HEAO Accountancy 2006 HAVO 1999

Nadere informatie

CV van Erik. Abin Accountants B.V. Functie: Jr. Teamleader Audit 10-2014 4-2015

CV van Erik. Abin Accountants B.V. Functie: Jr. Teamleader Audit 10-2014 4-2015 CV van Erik Profiel Erik is een finance professional met een brede ervaring bij diverse bedrijven en diens administraties. Hij is commercieel, cijfermatig en analytisch sterk. Hij heeft ruime ervaring

Nadere informatie

BLUEFIN INTERIM FINANCE PROFESSIONAL

BLUEFIN INTERIM FINANCE PROFESSIONAL BLUEFIN INTERIM FINANCE PROFESSIONAL Remco Martens Wernhout 29 juli 1988 Relevante Opleidingen 2010/ 2012 Master Strategic Management, Universiteit Tilburg 2006/2010 Bachelor Bedrijfseconomie, Avans Hogeschool

Nadere informatie

CV van Dominic. Functie: Medewerker declaraties

CV van Dominic. Functie: Medewerker declaraties CV van Dominic Profiel Dominic is een harde werker die zich makkelijk aanpast aan de situatie. Hij kan goed zelfstandig werken maar is ook een goede teamspeler. Dominic is erg leergierig waardoor hij in

Nadere informatie

Curriculum Vitae Paul Spaans

Curriculum Vitae Paul Spaans Curriculum Vitae Paul Spaans Achternaam Spaans Voornaam Paul Geboortedatum 15 augustus 1970 Woonplaats Almere Telefoon 06 42218876 E-mail paul@financeondemand.nl Bedrijfsnaam Finance On Demand Zelfstandig

Nadere informatie

CURRICULUM VITAE. Opleidingen HAVO HEAO-BE. Werkervaringen. Burgerlijke staat

CURRICULUM VITAE. Opleidingen HAVO HEAO-BE. Werkervaringen. Burgerlijke staat CURRICULUM VITAE Persoonsgegevens Naam M. Heringa (Marc) Geboortedatum 03 september 1965 Adres Sonia Gaskellstraat 12 Postcode+Woonplaats 2331BJ Leiden Telefoonnummer 06-38931221 Emailadres marcheringa@stayincontrol.nl

Nadere informatie

CV van Quincy. WCC Smart Search & Match. Functie: Interim financial

CV van Quincy. WCC Smart Search & Match. Functie: Interim financial CV van Quincy Profiel Quincy beschikt over een goede mix van stabiliteit en vooruitstrevend werken. Zijn motivatie haalt hij uit het behalen van gezamenlijk resultaat, de groei en ontwikkeling in het proces

Nadere informatie

BluefieldFinance. BluefieldFinance. Toegevoegde waarde vanuit inhoud

BluefieldFinance. BluefieldFinance. Toegevoegde waarde vanuit inhoud Toegevoegde waarde vanuit inhoud De Organisatie 1 De Organisatie Bluefield Finance is als onderdeel van Bluefield Partners in 2007 opgericht door 2 ervaren financials met een uitgebreide expertise in business-

Nadere informatie

CV van Soufyan. Masters in Finance B.V. Opdrachtgever: Mattel Inc. Functie: Accountant a.i

CV van Soufyan. Masters in Finance B.V. Opdrachtgever: Mattel Inc. Functie: Accountant a.i CV van Soufyan Profiel Soufyan is een gedreven Finance Professional die met zijn sterke communicatieve vaardigheden, flexibiliteit en aanpassingsvermogen snel zijn plaats vindt binnen (internationale)

Nadere informatie

Curriculum Vitae. Interim Controller Manager Consolidatie RA

Curriculum Vitae. Interim Controller Manager Consolidatie RA Curriculum Vitae Interim Controller Manager Consolidatie RA Delfin Finance Contactpersoon: Mark Simons Telefoonnummer: +31 (0)6 523 76 775 E-mail: m.simons@delfin.eu Algemeen Kandidaatnummer Jaren ervaring

Nadere informatie

CV van Daisy. Masters in Finance B.V. Opdrachtgever: JED Textiles BV & Stitch Fashion BV. Functie: Financieel Administratief Medewerker

CV van Daisy. Masters in Finance B.V. Opdrachtgever: JED Textiles BV & Stitch Fashion BV. Functie: Financieel Administratief Medewerker CV van Daisy Profiel Daisy is een financial die zich door haar vriendelijke voorkomen en manier van communiceren makkelijk binnen een team/organisatie weet te bewegen. Het doel en het te behalen resultaat

Nadere informatie

Curriculum Vitae. Interim Financial Controller Hoofd Administratie Drs.

Curriculum Vitae. Interim Financial Controller Hoofd Administratie Drs. Curriculum Vitae Interim Financial Controller Hoofd Administratie Drs. Delfin Finance Contactpersoon: Mark Simons Telefoonnummer: +31 (6) - 52 37 67 75 E-mail: m.simons@delfin.eu Algemeen Kandidaatnummer

Nadere informatie

CV van Hassan. Masters in Finance B.V. Opdrachtgever: Vopak Management Nederland B.V. Functie: General Ledger Employee

CV van Hassan. Masters in Finance B.V. Opdrachtgever: Vopak Management Nederland B.V. Functie: General Ledger Employee CV van Hassan Profiel Hassan is een ambitieuze, resultaatgerichte finance professional. Hij is zeer gedreven en weet zich snel aan te passen aan een veranderende omgeving. Doordat hij op jonge leeftijd

Nadere informatie

CV van Remco. Masters in Finance B.V. Opdrachtgever: Royal FloraHolland. Functie: Teamleider/procescoördinator Purchase to Pay

CV van Remco. Masters in Finance B.V. Opdrachtgever: Royal FloraHolland. Functie: Teamleider/procescoördinator Purchase to Pay CV van Remco Profiel Remco is een zeer enthousiaste en geduldig persoon die zeer goed individuele werkzaamheden kan verrichten. Door zijn open en heldere communicatie kan hij goed leiding geven en mensen

Nadere informatie

Curriculum Vitae drs. Sander Mol

Curriculum Vitae drs. Sander Mol Curriculum Vitae drs. Sander Mol Naam S. Mol Voornaam Sander Geboortedatum 30 augustus 1972 Woonplaats Stompetoren Email info@openeyes-ifc.nl Website www.openeyes-ifc.nl Opleiding 2004 Doctoraal Controlling

Nadere informatie

CURRICULUM VITAE. Personalia Gert-Jan Roosjen. Adres Aart van der Leeuwlaan 50

CURRICULUM VITAE. Personalia Gert-Jan Roosjen. Adres Aart van der Leeuwlaan 50 CURRICULUM VITAE Personalia Naam Gert-Jan Roosjen Geboortedatum + plaats 20 augustus 1974 te Roden Adres Aart van der Leeuwlaan 50 Postcode + woonplaats 9721 TH Groningen Telefoonnummer 06-25017884 E-mail

Nadere informatie

Curriculum Vitae. Interim Financial Controller Financial Analyst QC

Curriculum Vitae. Interim Financial Controller Financial Analyst QC Curriculum Vitae Interim Financial Controller Financial Analyst QC Delfin Finance Contactpersoon: Mark Simons Telefoonnummer: 06-52376775 E-mail: m.simons@delfin.eu Algemeen Kandidaatnummer Aantal jaren

Nadere informatie

Curriculum Vitae. Interim Assistent Controller. Interim Financial Accountant

Curriculum Vitae. Interim Assistent Controller. Interim Financial Accountant Curriculum Vitae Interim Assistent Controller Interim Financial Accountant Delfin Finance Contactpersoon: Mark Simons Telefoonnummer: +31 (6) - 52 37 67 75 E-mail: m.simons@delfin.eu Algemeen Kandidaatnummer

Nadere informatie

CV van Michel. Functie: Medewerker financial control 08-2015 - 10-2015 Afdeling: Eneco financial services

CV van Michel. Functie: Medewerker financial control 08-2015 - 10-2015 Afdeling: Eneco financial services CV van Michel Profiel Michel is begonnen als administratief medewerker en heeft zich ontwikkeld tot financial controller. Door zijn leergierig- en nieuwsgierigheid pakt hij dingen snel op en een nieuwe

Nadere informatie

Curriculum Vitae Interim Manager Finance Delfin Finance Contactpersoon: Mark Simons Telefoonnummer: +31 (6) - 52 37 67 75 E-mail: m.simons@delfin.

Curriculum Vitae Interim Manager Finance Delfin Finance Contactpersoon: Mark Simons Telefoonnummer: +31 (6) - 52 37 67 75 E-mail: m.simons@delfin. Curriculum Vitae Interim Manager Finance Delfin Finance Contactpersoon: Mark Simons Telefoonnummer: +31 (6) - 52 37 67 75 E-mail: m.simons@delfin.eu Algemeen Kandidaatnummer CVK3352 Ervaring Samenvatting

Nadere informatie

CV van Iris. Profiel. Ervaringen

CV van Iris. Profiel. Ervaringen CV van Iris Profiel Iris is een enthousiaste, initiatiefrijke en leergierige financial, een echte doorzetter met verantwoordelijkheidsbesef en heeft een flexibele instelling. Haar communicatieve en sociale

Nadere informatie

BLUEFIN INTERIM FINANCE PROFESSIONAL

BLUEFIN INTERIM FINANCE PROFESSIONAL BLUEFIN INTERIM FINANCE PROFESSIONAL Ruben Bentvelzen Den Haag 25 augustus 1991 Interim finance professional sinds jan 2015 Opleiding 2009/2014 HBO Bedrijfseconomie, Haagse Hogeschool (diploma behaald).

Nadere informatie

CURRICULUM VITAE. drs. Roderick Eggermont MMC. Persoonlijk. Geboortedatum 01-05-1973. Telefoonnummer 06 289 099 12

CURRICULUM VITAE. drs. Roderick Eggermont MMC. Persoonlijk. Geboortedatum 01-05-1973. Telefoonnummer 06 289 099 12 CURRICULUM VITAE drs. Roderick Eggermont MMC Persoonlijk Achternaam Eggermont Voornaam Roderick Geslacht Man Woonplaats Rotterdam Geboortedatum 01-05-1973 Nationaliteit Nederlandse Telefoonnummer 06 289

Nadere informatie

CV van Caspar. Masters in Finance Opdrachtgever: Royal FloraHolland. Functie: Medewerker Financial Services

CV van Caspar. Masters in Finance Opdrachtgever: Royal FloraHolland. Functie: Medewerker Financial Services CV van Caspar Profiel Caspar is een sociaal ingesteld persoon, die binnen elk team past. Binnen een team kan hij als teamplayer of zelfstandig uit de voeten. Mede dankzij zijn sterke communicatieve vaardigheden

Nadere informatie

CV van Kailash. Functie: Assistent Projectcontroller

CV van Kailash. Functie: Assistent Projectcontroller CV van Kailash Profiel Kailash is een sociale, ambitieuze betrouwbare jongeman met een flexibele instelling. Zijn leergierigheid zorgt ervoor dat hij snel werkzaamheden oppakt en eigen maakt. Voor hem

Nadere informatie

Curriculum Vitae. Personalia. Opleidingen. Cursussen/Certificaten. Profiel en vaardigheden

Curriculum Vitae. Personalia. Opleidingen. Cursussen/Certificaten. Profiel en vaardigheden Curriculum Vitae Personalia Naam: Erik Ruijtenberg Woonplaats: Dordrecht Geboortedatum: 4 februari 1993 Opleidingen Post HBO Leergang Business Controller (studerend) HBO Bedrijfseconomie, Hogeschool Inholland

Nadere informatie

Curriculum Vitae. Interim Administrateur SPD 1 & 2. Delfin Finance Contactpersoon: Mark Simons Telefoonnummer: 06-52376775 E- mail: m.simons@delfin.

Curriculum Vitae. Interim Administrateur SPD 1 & 2. Delfin Finance Contactpersoon: Mark Simons Telefoonnummer: 06-52376775 E- mail: m.simons@delfin. Curriculum Vitae Interim Administrateur SPD 1 & 2 Delfin Finance Contactpersoon: Mark Simons Telefoonnummer: 06-52376775 E- mail: m.simons@delfin.eu Algemeen Kandidaatnummer K803 Aantal jaren ervaring

Nadere informatie

Curriculum Vitae. Interim (Project) Controller WO BE RC

Curriculum Vitae. Interim (Project) Controller WO BE RC Curriculum Vitae Interim (Project) Controller WO BE RC Delfin Finance Contactpersoon: Mark Simons Telefoonnummer: 06-52376775 E- mail: m.simons@delfin.eu Algemeen Kandidaatnummer K164 Aantal jaren ervaring

Nadere informatie

Financieel Controller en Administrateur bij hulporganisatie.

Financieel Controller en Administrateur bij hulporganisatie. Vastenaktie Nederland Financieel Controller en Administrateur bij hulporganisatie. Wie zijn wij: De stichting Vastenaktie Nederland is een R.-K. hulporganisatie die in Nederland geld werft, met name in

Nadere informatie

Curriculum Vitae. Interim Senior Controller Drs. RA RC

Curriculum Vitae. Interim Senior Controller Drs. RA RC Curriculum Vitae Interim Senior Controller Drs. RA RC Delfin Finance Contactpersoon: Mark Simons Telefoonnummer: 06-52376775 E- mail: m.simons@delfin.eu Algemeen Kandidaatnummer K159 Aantal jaren ervaring

Nadere informatie

Functieprofiel. Positie Financieel Medewerker. Organisatie Quaestus Executive Leadership

Functieprofiel. Positie Financieel Medewerker. Organisatie Quaestus Executive Leadership Functieprofiel Organisatie Quaestus Executive Leadership Datum 8 June 2016 De organisatie Quaestus is gespecialiseerd in Executive Leadership en heeft een breed aanbod van diensten in Executive Search,

Nadere informatie

BluefieldFinance. BluefieldFinance. Sense Template. Toegevoegde waarde vanuit inhoud

BluefieldFinance. BluefieldFinance. Sense Template. Toegevoegde waarde vanuit inhoud Sense Template BluefieldFinance Toegevoegde waarde vanuit inhoud De Organisatie Opgericht 2007 Bluefield Finance is als onderdeel van Bluefield Partners in 2007 opgericht door 2 ervaren financials met

Nadere informatie

Word jij onze collega?

Word jij onze collega? Word jij onze collega? Senior medewerker financiën, 36 uur Als senior medewerker financiën ben je voornamelijk verantwoordelijk voor de begroting en de verslaglegging van Stichting Thuisvester. Je maakt

Nadere informatie

CV van Matthijs. Masters in Finance B.V. Opdrachtgever: Hexion B.V. Functie: Account Receivable Cash Application

CV van Matthijs. Masters in Finance B.V. Opdrachtgever: Hexion B.V. Functie: Account Receivable Cash Application CV van Matthijs Profiel Matthijs zorgt door zijn sociale houding en zijn communicatie vaardigheden, voor een goede binding binnen een team. Hij is erg nieuws- en leergierig aangelegd, waardoor hij bij

Nadere informatie

CV van Arnold. Masters in Finance B.V. vanaf februari 2015. Detachering Opdrachtgever: Nutreco Nederland B.V.

CV van Arnold. Masters in Finance B.V. vanaf februari 2015. Detachering Opdrachtgever: Nutreco Nederland B.V. CV van Arnold Profiel Arnold is een doelgerichte financial die mede dankzij zijn communicatieve vaardigheden en inzicht makkelijk beweegt binnen organisaties ongeacht de omgeving of situatie. Met een gezonde

Nadere informatie

Mijn belangrijkste kwaliteiten zijn analyseren, procesinnovaties, communicatie en aanpakken.

Mijn belangrijkste kwaliteiten zijn analyseren, procesinnovaties, communicatie en aanpakken. CV Nanda Vissers Proces- en systeemverbeteringen doorvoeren is wat ik tijdens en na mijn opleiding Bedrijfseconomie (Avans Hogeschool Den Bosch) veel heb gedaan en waar ik energie van krijg. Met een team

Nadere informatie

Nanda Vissers. Persoonlijke gegevens

Nanda Vissers. Persoonlijke gegevens CV Nanda Vissers Proces- en systeemverbeteringen doorvoeren is wat ik tijdens en na mijn opleiding Bedrijfseconomie (Avans Hogeschool Den Bosch) veel heb gedaan en waar ik energie van krijg. Met een team

Nadere informatie

BLUEFIN INTERIM FINANCE PROFESSIONAL

BLUEFIN INTERIM FINANCE PROFESSIONAL BLUEFIN INTERIM FINANCE PROFESSIONAL Jeroen Jansen Oosterhout 4 mei 1980 Opleiding 2008-2011 HOFAM (post-hbo controllersopleiding), NIVE opleidingen, Utrecht (diploma behaald) 2002-2003 HEAO-RA, Hogeschool

Nadere informatie

Curriculum Vitae. Personalia. Naam: Roland G. Koster Tel: 071 513 7136 Mobiel: 06 1269 6855 Email: rg.koster@redvalley.nl

Curriculum Vitae. Personalia. Naam: Roland G. Koster Tel: 071 513 7136 Mobiel: 06 1269 6855 Email: rg.koster@redvalley.nl Curriculum Vitae Personalia Naam: Roland G. Koster Tel: 071 513 7136 Mobiel: 06 1269 6855 Email: rg.koster@redvalley.nl Werkterrein Allround business en IT manager met als werkterrein: Organisatieadvies

Nadere informatie

CV van Thiemo. Masters in Finance B.V. Opdrachtgever: Mattel Europa BV. Functie: Accountant MGSSE Banking, AP en G/L

CV van Thiemo. Masters in Finance B.V. Opdrachtgever: Mattel Europa BV. Functie: Accountant MGSSE Banking, AP en G/L CV van Thiemo Profiel Thiemo is een echte teamspeler. Hij is een open persoon en communiceert makkelijk. Dit in combinatie met zijn positieve instelling, staat hij garant voor een positieve boost binnen

Nadere informatie

Curriculum Vitae. Personalia. Opleidingen. Profiel/vaardigheden. Daniël Ruijsestein Msc RA Woonplaats: Arkel Geboortejaar: 1988

Curriculum Vitae. Personalia. Opleidingen. Profiel/vaardigheden. Daniël Ruijsestein Msc RA Woonplaats: Arkel Geboortejaar: 1988 Curriculum Vitae Personalia Naam: Daniël Ruijsestein Msc RA Woonplaats: Arkel Geboortejaar: 1988 Opleidingen 2014 2016 Praktijkopleiding RA (diploma) 2013 2016 Master of Science in Accountancy & Post Master

Nadere informatie

Acctrolling Consultant Your partner in Accounting and Controlling solutions

Acctrolling Consultant Your partner in Accounting and Controlling solutions Curriculum Vitae Anthony Sewnath Puck van Heelstraat 62 3077MG ROTTERDAM Tel: 06-55820103 E-mail: info@acctrolling.nl Website: www.acctrolling.nl Geboorte datum: 27-08-1980 OPLEIDING Jaar OPLEIDING Diploma

Nadere informatie

Personalia. Samenvatting

Personalia. Samenvatting Personalia Naam : Ab Gideonse Geslacht : Man Geboortedatum : 07/02/1972 Woonplaats : s-gravenzande Rijbewijs : Ja Woon/Werk vervoer : In bezit van eigen vervoer Inzet : 40 uur per week Samenvatting Rollen

Nadere informatie

Curriculum Vitae drs. Sander Mol

Curriculum Vitae drs. Sander Mol Curriculum Vitae drs. Sander Mol Naam S. Mol Voornaam Sander Geboortedatum 30 augustus 1972 Woonplaats Stompetoren Email info@openeyes-ifc.nl Website www.openeyes-ifc.nl Opleiding 2004 Doctoraal Controlling

Nadere informatie

HOE EXACT ACCOUNTANTS HELPT GROEIEN.

HOE EXACT ACCOUNTANTS HELPT GROEIEN. HOE EXACT ACCOUNTANTS HELPT GROEIEN www.exactonline.nl GROEIMODEL VOOR AMBITIEUZE ACCOUNTANTS MEER INFORMATIE? WWW.EXACTONLINE.NL/ACCOUNTANTS Hoe Exact accountants helpt groeien Exact focust zich nadrukkelijk

Nadere informatie

Curriculum Vitae. Interim Controller SAP Expert HBO BE. Contactpersoon: Mark Simons Telefoonnummer: +31 (6) - 52 37 67 75 E- mail: m.simons@delfin.

Curriculum Vitae. Interim Controller SAP Expert HBO BE. Contactpersoon: Mark Simons Telefoonnummer: +31 (6) - 52 37 67 75 E- mail: m.simons@delfin. Curriculum Vitae Interim Controller SAP Expert HBO BE Contactpersoon: Mark Simons Telefoonnummer: +31 (6) - 52 37 67 75 E- mail: m.simons@delfin.eu Algemeen Kandidaatnummer Aantal jaren ervaring Samenvatting

Nadere informatie

FIN A NCIEEL & PROJEC T CONTROLLER

FIN A NCIEEL & PROJEC T CONTROLLER Finance #VACATURE FIN A NCIEEL & PROJEC T CONTROLLER De huizenmarkt is al jaren enorm dynamisch te noemen. Met name het hoogste segment heeft te maken met een grote vraag en een beperkt aanbod. Dat de

Nadere informatie

Carla Kersten. Summary. Specialties. Interim Hoofd Administratie bij Oikocredit Nederland in Utrecht info@kerstenfd.

Carla Kersten. Summary. Specialties. Interim Hoofd Administratie bij Oikocredit Nederland in Utrecht info@kerstenfd. Carla Kersten Interim Hoofd Administratie bij Oikocredit Nederland in Utrecht info@kerstenfd.nl Summary I N T E R I M Ik verleen Financial en Audit interim support. Bij Financial support kunt u denken

Nadere informatie

2011-2012 Projectleider Herstructurering Vastgoedmaatschappijen; 2011 Opstellen jaarrekeningen van diverse juridische entiteiten;

2011-2012 Projectleider Herstructurering Vastgoedmaatschappijen; 2011 Opstellen jaarrekeningen van diverse juridische entiteiten; CURRICULUM VITAE PERSONALIA Naam : De Kruif Voornamen : Reinier Vincent (René) Adres : Heuveloordstraat 32 Postcode en Woonplaats : 3741 WH Baarn Mobielnummer : 06-53884827 E-mail adres : renedekruif@dkfi.nl

Nadere informatie

Steven Telen. Curriculum vitae. Persoonlijke gegevens. Steven Telen. 30 oktober Utrecht. Mannelijk GEBOORTEDATUM NAAM WOONPLAATS GESLACHT

Steven Telen. Curriculum vitae. Persoonlijke gegevens. Steven Telen. 30 oktober Utrecht. Mannelijk GEBOORTEDATUM NAAM WOONPLAATS GESLACHT Steven Telen Curriculum vitae Persoonlijke gegevens NAAM Steven Telen GESLACHT Mannelijk GEBOORTEDATUM 30 oktober 1991 WOONPLAATS Utrecht Opleidingen Bachelor Taxes and Management Accounting, Specialisatie:

Nadere informatie

Curriculum Vitae. Interim Financial Controller Master Finance & Control

Curriculum Vitae. Interim Financial Controller Master Finance & Control Curriculum Vitae Interim Financial Controller Master Finance & Control Delfin Finance Contactpersoon: Mark Simons Telefoonnummer: +31 (0)6 523 76 775 E-mail: m.simons@delfin.eu Algemeen Kandidaat Ervaring

Nadere informatie

Cordares 1.1 1.2 1.3 1.4 1.5 1.6 1.7 1.8

Cordares 1.1 1.2 1.3 1.4 1.5 1.6 1.7 1.8 1 is specialist in pensioenbeheer en inkomensverzekering voor meer dan één miljoen Nederlanders. Met 25 miljard euro vermogen onder beheer, een uitstekend track record en vakkennis opgebouwd sinds 1952,

Nadere informatie

C U R R I C U L U M V I T A E

C U R R I C U L U M V I T A E Monique de Brabander- Beenhakker Damveld 13 1359HE ALMERE T 036-8414669 M 06-34348846 E monique@mb-flexwerk.nl W www.mb-flexwerk.nl Geboortedatum: 09-11-1969 Rijbewijs B P E R S O O N L I J K P R O F I

Nadere informatie

CURRICULUM VITAE PERSOONLIJK OPLEIDING WERKERVARING OPDRACHTEN VOOR BAS CONSULTANCY. Geboortedatum 13 januari 1986

CURRICULUM VITAE PERSOONLIJK OPLEIDING WERKERVARING OPDRACHTEN VOOR BAS CONSULTANCY. Geboortedatum 13 januari 1986 CURRICULUM VITAE PERSOONLIJK Achternaam Krijnsen Voornaam Belinda Geslacht Vrouw Woonplaats Amersfoort Geboortedatum 13 januari 1986 OPLEIDING WO Master of Management Control 2010 heden HEAO Bedrijfseconomie

Nadere informatie

KOETSIER EXECUTIVE SEARCH

KOETSIER EXECUTIVE SEARCH FUNCTIEPROFIEL KONINKLIJKE VERKADE N.V. SENIOR PLANT CONTROLLER M/V September 2014 UNITED BISCUITS ALGEMENE INFORMATIE United Biscuits, in 1948 in Schotland ontstaan uit een fusie tussen twee familieondernemingen,

Nadere informatie