Uw brief/mail van Uw kenmerk Bijlage Verzenddatum 28 augustus

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Uw brief/mail van Uw kenmerk Bijlage Verzenddatum 28 augustus"

Transcriptie

1 Stichting RegioMarketing Toerisme P/a Kleine Breedstraat LB DOKKUM Dossiernummer : n.v.t. Stuknummer : n.v.t. Behandeld door : A.T. van der Meulen gemeente@achtkarspelen.nl Uw brief/mail van Uw kenmerk Bijlage Verzenddatum 28 augustus Onderwerp Subsidieverlening marketing en gastheerschap 2016 Geacht bestuur, Wij hebben uw brief van 28 augustus 2015 ontvangen (ingekomen 1 september 2015) betreffende de subsidieaanvraag voor het verzorgen van marketing en gastheerschap in Noordoost Fryslân in Uw aanvraag ging gepaard met een Meerjarenplan waarin de door u voorgenomen activiteiten in 2016 zijn opgenomen, alsmede een begroting en dekkingsplan. Besluit 2016 Op basis van de subsidieaanvraag en op grond van de Algemene subsidieverordening gemeente Achtkarspelen hebben wij besloten een subsidie van in totaal maximaal ,- te verlenen voor Omschrijving subsidiabele activiteiten De verleende subsidie van in totaal maximaal ,- is als volgt opgebouwd en bestemd voor: ,- personeels- en bedrijfskosten + activiteiten basispakket (w.o. afdracht provinciale organisatie voor marketing en gastheerschap van 3.869,- en e-marketing); ,- activiteiten aanklikmodel (marketingcampagne, ondersteuning gastheerschap, coördinatie en afstemming, ontwikkelen & begeleiden).

2 - 2 - Een en ander in overeenstemming met het door u aangeleverde Meerjarenplan Stichting Regiomarketing Toerisme Noordoost Friesland en de hierin opgenomen activiteiten voor het jaar Alleen de kosten die een direct verband hebben met bovengenoemde activiteiten en meer specifiek met de activiteiten in het door u ingediende activiteitenplan, komen voor vergoeding in aanmerking. Basispakket De taken uit het basispakket gelden als een subsidieverplichting en worden voor 100% gefinancierd. Voor activiteiten en producten die in kosten dit budget te boven gaan, bent u in de uitvoering aangewezen op de financiële middelen uit het aanklikmodel. Aanklikmodel De taken uit het aanklikmodel zijn facultatief, doch zeer gewenst. Voor alle activiteiten uit het aanklikmodel is een eigen bijdrage (cofinanciering) van uw stichting nodig van 50%. Dit kunnen bijvoorbeeld ondernemersbijdragen of fondsen zijn. Reservevorming Wij achten het redelijk om uw stichting een reserve te laten vormen, waarmee jaarlijks financiële schommelingen kunnen worden opgevangen. De maximale omvang van zo n egalisatiereserve moet in verhouding staan tot de hoogte van de subsidie en ook tot de hoogte van de jaaromzet van de instelling. Op grond van de omvang van de subsidie en de jaaromzet stellen wij de algemene reserve vast op een maximum van 10% van de jaaromzet, zijnde de totale inkomsten in enig jaar inclusief de subsidie. Ook bieden wij de mogelijkheid om voor specifieke doelen een bestemmingsreserve of voorziening te vormen. Mocht u in enig jaar een reserve of voorziening willen treffen voor lasten die u in de toekomst verwacht, dan vragen wij u die op voorhand (bij de subsidieaanvraag) aan ons bekend te maken. De dotatiebedragen dient u op te nemen in de begroting van het jaar waarin u voor het eerst een bedrag in de kosten wenst mee te nemen. U dient daarbij aan te geven wat het doel is van de betreffende voorziening, wat het plafond van de voorziening is, om welk jaarlijks dotatiebedrag het gaat en wanneer u onttrekking vanuit de betreffende voorziening verwacht. Subsidieverplichtingen De subsidie wordt verleend onder de volgende voorwaarden: 1. U werkt aan het behouden en het waar mogelijk vergroten van het draagvlak onder de recreatieondernemers in Noordoost Fryslân; 2. U zorgt voor regionale dekking en spreiding van de aangesloten ondernemersgroepen; 3. U bent aangesloten bij de provinciale (Friese) organisatie voor marketing & gastheerschap en u spant u in om aan te sluiten bij de marketingcampagnes en activiteiten van deze organisatie; 4. U zorgt voor afdracht van de Noordoost Friese bijdrage aan de provinciale (Friese) organisatie voor marketing & gastheerschap uit de totale door de Noordoost Friese gemeenten verleende subsidiebijdrage.

3 - 3 - Voorschotverlening Op grond van artikel 4:95 lid 1 van de Algemene wet bestuursrecht kunnen wij vooruitlopend op de vaststelling van de subsidie u voorschotten verlenen op het verleende subsidiebedrag. Wij hebben besloten om het totale subsidiebedrag van ,- in een voorschot aan u over te maken. Het voorschot wordt overgemaakt op rekeningnummer NL47 RABO ten name van Stichting RegioMarketing Toerisme te Dokkum, onder vermelding van Subsidie Marketing en Gastheerschap NO Fryslân Verantwoording Voor 1 april 2017 moet u een aanvraag tot definitieve vaststelling van de subsidie richten aan het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Achtkarspelen en sturen naar de penvoerder, het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Kollumerland c.a., Postbus 13, 9290 AA Kollum. Dit verzoek tot vaststelling van de subsidie dient voorzien te zijn van een inhoudelijk en financieel verslag van de besteding van de middelen, alsmede van een accountantsverklaring (in de vorm van een samenstellingsverklaring). Verantwoording dient te worden afgelegd over de subsidiabele activiteiten, alsmede over de door u bij het activiteitenplan vermelde doelen en beoogde resultaten. Het financiële verslag bevat in ieder geval een gespecificeerde rekening, met wat betreft de kosten en opbrengsten een toedeling naar: - afdracht provinciale marketingorganisatie; - personeels- en bedrijfskosten; - basispakket; - aanklikmodel. Beschikking tot vaststelling Het college van burgemeester en wethouders zal op basis van deze verantwoording tot definitieve vaststelling van de totale subsidiebijdrage overgaan, binnen 13 weken nadat de aanvraag tot vaststelling is ontvangen. De subsidie wordt dan vastgesteld op basis van de werkelijk gemaakte subsidiabele kosten, tot ten hoogste de bij dit besluit verleende subsidie. Met de beschikking tot subsidievaststelling wordt definitief beslist over de totale subsidiebijdrage die u ontvangt. Te veel uitbetaalde subsidiebedragen en voorschotten worden teruggevorderd. Subsidieaanvraag 2017 Indien u voornemens bent om subsidie aan te vragen voor 2017 dan verzoeken wij u deze subsidieaanvraag voor 1 september 2017 in te dienen bij de penvoerder, het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Kollumerland c.a., Postbus 13, 9290 AA Kollum. U kunt de aanvraag (mede) richten aan het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Achtkarspelen.

4 - 4 - Bij de subsidieaanvraag moeten in ieder geval worden ingediend: een activiteitenplan met een vermelding van doelstelling en resultaten en hoe de activiteiten hieraan bijdragen; een begroting (gespecificeerd en met toelichting); een dekkingsplan (gespecificeerd en met toelichting). Activiteiten, begroting en dekkingsplan kennen een toedeling naar de volgende posten: - afdracht provinciale marketingorganisatie; - personeels- en bedrijfskosten; - basispakket; - aanklikmodel. Bezwaarmogelijkheid Als u het niet eens bent met dit besluit, dan kunt u ons een brief schrijven. Zo n brief heet een bezwaarschrift. Het indienen van een bezwaarschrift is kosteloos. Het bezwaarschrift moet u richten aan het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Achtkarspelen en binnen zes weken vanaf de dag na de verzenddatum van dit besluit opsturen naar de penvoerder: het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Kollumerland c.a., Postbus 13, 9290 AA Kollum. Inhoud bezwaarschrift Wat moet er in uw bezwaarschrift staan? uw naam uw adres uw (elektronische DigiD-) handtekening de datum van het bezwaarschrift een omschrijving van het besluit waartegen u bezwaar maakt de reden waarom u bezwaar maakt Vragen over de procedure Mocht u naar aanleiding van deze beschikking nog vragen hebben of nadere informatie willen hebben, dan kunt u tijdens kantooruren contact opnemen met de penvoerder, de gemeente Kollumerland c.a., namens deze: de heer Frederik Kamstra (telefoonnummer , f.kamstra@kollumerland.nl). Voorlopige voorziening Als er een bezwaarschrift wordt ingediend, dan blijft het besluit geldig. Wilt u voorkomen dat het besluit ingaat, dan kunt u de rechter vragen om een voorlopige voorziening. Dit mag alleen als er een bezwaarschrift is ingediend. De Voorzieningenrechter kan besluiten om dit besluit helemaal of gedeeltelijk te schorsen. Hij moet dan wel vinden dat er sprake is van een spoedeisend belang. Wilt u een voorlopige voorziening aanvragen? Stuurt u dan een brief naar de Voorzieningenrechter van de Rechtbank Noord-Nederland, afdeling Bestuursrecht, Postbus 150, 9700 AD Groningen.

5 - 5 - Kosten voorlopige voorziening Het aanvragen van een voorlopige voorziening kost geld. U moet griffierecht betalen. De afdeling Bestuursrecht van de Rechtbank Noord-Nederland kan u hierover meer informatie geven. het college van burgemeester en wethouders van Achtkarspelen, secretaris, burgemeester, mr. drs. E.H.C. van der Laan G. Gerbrandy

Het besluit is genomen op 31 mei 2016, verzonden op 1 juni 2016 en staat bekend onder nummer

Het besluit is genomen op 31 mei 2016, verzonden op 1 juni 2016 en staat bekend onder nummer ons kenmerk: 2016003570 afdeling: Nieuw personeel beh. ambtenaar: D. Wielstra~Veenstra doorkiesnummer: 14 0519 1 0 uw kenmerk: uw brief: d.d. 11 juli 2016 uw burgerservicenummer: Aan: de heer T. Visser

Nadere informatie

Wij verlenen u deze subsidie voor de activiteiten zoals opgenomen in uw Werkplan in de periode 1 januari 2017 tot en met 31 december 2017.

Wij verlenen u deze subsidie voor de activiteiten zoals opgenomen in uw Werkplan in de periode 1 januari 2017 tot en met 31 december 2017. Bezoekadres Jodenbreestraat 25 1011 NH Amsterdam Postbus 58010 1040 HA Amsterdam Telefoon 14020 Amsterdam.nl Retouradres: Postbus 58010, 1040 HA Amsterdam Stichting De Brug T.a.v. De heer W Varkevisser

Nadere informatie

Provincie Noord-Holland

Provincie Noord-Holland n Provincie POSTBUS 3007 2001 DA HAARLEM Stichting Texels Museum, onderdeel Museum Kaap Skil Mevrouw C. Hordijk Ruijslaan 92 1 796 AZ DE KOOG Gedeputeerde Staten Uw contactpersoon dhr. N. Helmich CZ/SI/SU

Nadere informatie

Provincie Noord-Holland

Provincie Noord-Holland POSTBUS Ï007 2001 DA HAARLEM Stichting tot Beheer en Instandhouding van Teylersmuseum Mevrouw M. Naber Spaarne 16 2011 CH HAARLEM Gedeputeerde Staten Uw contactpersoon Hélène Box-de Jong CZ/SI/SU Doorkiesnummer

Nadere informatie

Wonen, Welzijn, Gezondheid en Zorg

Wonen, Welzijn, Gezondheid en Zorg Gemeente, Stadszaken Wonen, Welzijn, Gezondheid en Zorg Retouradres Postbus 511, 2003 PB Blijf Groep Postbus 2938 1000 CX Amsterdam Datum 23 maart 2015 Uw kenmerk BG2014-077 Onskenmerk 2014/325655 Contactpersoon

Nadere informatie

Datum 2 januari 2018 Behandeld door Myranda Hartong Ons kenmerk Datum uw brief Pagina 1 van 3 Uw kenmerk

Datum 2 januari 2018 Behandeld door Myranda Hartong Ons kenmerk Datum uw brief Pagina 1 van 3 Uw kenmerk Spring Kinderopvang Postbus 116 5830 AC Boxmeer Maatschappelijke ontwikkeling Raadhuisstraat 1 Postbus 500, 5800 AM Venray Telefoon (0478) 52 33 33 Telefax (0478) 52 32 22 E-mail gemeente@venray.nl Internet

Nadere informatie

OPENBAAR Documentnummer Zaaknummer Verwijsnummer

OPENBAAR Documentnummer Zaaknummer Verwijsnummer 901 Beslisnota GS CRMo0002348 OPENBAAR Documentnummer Zaaknummer Verwijsnummer 19017428 19013273/19018030/19018523 *19017428* Onderwerp Subsidie gemeente Sluis ten behoeve van de verbetering van de toegankelijkheid

Nadere informatie

Hospice Zenit Hoenderstraat 95 e 5801 CJ Venray. Geachte bestuur,

Hospice Zenit Hoenderstraat 95 e 5801 CJ Venray. Geachte bestuur, Hospice Zenit Hoenderstraat 95 e 5801 CJ Venray Maatschappelijke Diensten Raadhuisstraat 1 Postbus 500, 5800 AM Venray Telefoon (0478) 52 33 33 Telefax (0478) 52 32 22 E-mail gemeente@venray.nl Internet

Nadere informatie

Provincie Noord-Holland

Provincie Noord-Holland UN I VANbtIN I 0 AUb ÍUIJ *B201512442* POSTBUS 3007 2001 DA HAARLEM Burgemeester en Wethouders van de gemeente De heer H.J. Jansen Postbus 390 1 700 AJ HEERHUGOWAARD Heerhugowaard Gedeputeerde Staten Uw

Nadere informatie

Besluit Wij verlenen u een meerjarige subsidie voor de periode 1 januari 2019 tot en met 31 december 2022 en wel als volgt:

Besluit Wij verlenen u een meerjarige subsidie voor de periode 1 januari 2019 tot en met 31 december 2022 en wel als volgt: 1233242 WONEN EN LEVEN Stichting Museum van Bommel van Dam t.a.v. de voorzitter de heer N. Bos p/a Deken van Oppensingel 6 5911 AD Venlo uw kenmerk uw brief d.d. onderwerp Subsidieverlening 2019 t/m 2022

Nadere informatie

GEMEENTEBLAD Officiële publicatie van Gemeente Almere

GEMEENTEBLAD Officiële publicatie van Gemeente Almere Subsidiebureau JvD Stichting The Red Herring t.a.v. het bestuur Muiderzandplaats 1 1361 AK Almere Stadhuisplein 1 Postbus 200 1300 AE Almere Telefoon 14 036 Fax (036) 539 99 12 www.almere.nl info@almere.nl

Nadere informatie

Structurele activiteitensubsidie

Structurele activiteitensubsidie Structurele activiteitensubsidie Om voor het jaar 2017 in aanmerking te komen voor een structurele activiteitensubsidie van de gemeente Vlissingen moet aan een aantal formele voorwaarden worden voldaan.

Nadere informatie

Vragen van de statenleden Lia Lievaart-Kist en Loes Passieux-Echtermeijer van de SP-fractie Zeeland ingevolge artikel 44 reglement van orde

Vragen van de statenleden Lia Lievaart-Kist en Loes Passieux-Echtermeijer van de SP-fractie Zeeland ingevolge artikel 44 reglement van orde Provinciale Staten Vragen van de statenleden Lia Lievaart-Kist en Loes Passieux-Echtermeijer van de SP-fractie Zeeland ingevolge artikel 44 reglement van orde AANHANGSEL tot de notulen van de provinciale

Nadere informatie

-1/5- Ons kenmerk:

-1/5- Ons kenmerk: Registrator: 2014-41748 (Reg.dat.: 31/10/2014) Afd./cluster: provinsje fryslân postbus 20120 8900 hm Ieeuwarden tweebaksmarkt 52 telefoon: (058) 292 59 25 telefax: (058) 292 51 25 College van burgemeester

Nadere informatie

Gemeente Haarlem, Sociale Zaken en Werkgelegenheid. Wonen, Welzijn, Gezondheid en Zorg

Gemeente Haarlem, Sociale Zaken en Werkgelegenheid. Wonen, Welzijn, Gezondheid en Zorg Gemeente Haarlem, Sociale Zaken en Werkgelegenheid Wonen, Welzijn, Gezondheid en Zorg Haarlem Retouradres Postbus 511, 2003 PB Haarlem Blijf Groep Postbus 2938 1000 CX Amsterdam I I Datum Ons kenmerk Contactpersoon

Nadere informatie

Wij verlenen u een subsidie van ,00 U krijgt, conform uw aanvraag, een subsidie van ,00 voor 2019.

Wij verlenen u een subsidie van ,00 U krijgt, conform uw aanvraag, een subsidie van ,00 voor 2019. Stichting Exploitatie Zwembad Bosbad Boslaan 30 8302 AB EMMELOORD Uw bericht van Uw kenmerk Zaaknr. / documentnr. Datum Onderwerp Bijlagen Inlichtingen Subsidieverlening 2019 2 mw. E.T.M. Müller, 06 48

Nadere informatie

Vaststelling subsidie scholing taalniveau 3F en aanpassing mandaat incidentele subsidie kinderopvang

Vaststelling subsidie scholing taalniveau 3F en aanpassing mandaat incidentele subsidie kinderopvang B en W Adviesnota Onderwerp Vaststelling subsidie scholing taalniveau 3F en aanpassing mandaat incidentele subsidie kinderopvang Zaaknummer 368029 Teammanager Ernst-Jan Meerbeek B & W datum 30 juli 2018

Nadere informatie

AANVRAAGFORMULIER INVESTERINGSSUBSIDIE SPORT 2017

AANVRAAGFORMULIER INVESTERINGSSUBSIDIE SPORT 2017 Pagina1 Het bestuur van Naam organisatie (statutair) : (Indien de organisatie voor het eerst subsidie aanvraagt, dan moeten met de aanvraag de volgende stukken meegezonden worden: de oprichting- of stichtingsakte,

Nadere informatie

Stichting Mozaiek welzijnsdiensten T.a.v. dhr. J. Andrée Postbus AB TIEL. Geachte heer Andrée,

Stichting Mozaiek welzijnsdiensten T.a.v. dhr. J. Andrée Postbus AB TIEL. Geachte heer Andrée, *U13.002138* U13.002138 Stichting Mozaiek welzijnsdiensten T.a.v. dhr. J. Andrée Postbus 55 4000 AB TIEL Achterweg 2, 4001 MV Tiel Postbus 6325, 4000 HH Tiel Telefoon (0344) 637 111 Telefax: (0344) 637

Nadere informatie

Het bestuur van Stichting Schouwburg Venray t.a.v. de heer J. Vervoort Postbus AB Venray. Geachte heer Vervoort,

Het bestuur van Stichting Schouwburg Venray t.a.v. de heer J. Vervoort Postbus AB Venray. Geachte heer Vervoort, Het bestuur van Stichting Schouwburg Venray t.a.v. de heer J. Vervoort Postbus 88 5800 AB Venray Raadhuisstraat 1 Postbus 500, 5800 AM Venray Telefoon (0478) 52 33 33 Telefax (0478) 52 32 22 E-mail gemeente@venray.nl

Nadere informatie

Provincie Noord-Holland

Provincie Noord-Holland POSTBUS 3007 2001 DA HAARLEM Windmill Film Mevrouw A. van der Heil Amstel 266 101 7 AM AMSTERDAM Gedeputeerde Staten Uw contactpersoon mw. M. van der Plas CZ/SI/SU Telefoonnummer +31235143463 plasm@noord-holland.nl

Nadere informatie

Regeling subsidie armoedebeleid gemeente Oisterwijk 2019.

Regeling subsidie armoedebeleid gemeente Oisterwijk 2019. GEMEENTEBLAD Officiële uitgave van de gemeente Oisterwijk Nr. 205711 27 september 2018 Regeling subsidie armoedebeleid gemeente Oisterwijk 2019 Wij willen dat geen van de inwoners van de gemeente Oisterwijk

Nadere informatie

Provincie Noord-Holland

Provincie Noord-Holland POSTBUS 3007 2001 DA HAARLEM Stichting Kinetisch Noord De heer B.C.J. Olij tt Neveritaweg 1 5 1033 WB AMSTERDAM Gedeputeerde Staten Uw contactpersoon M. van der Plas CZ/SI/SU Doorkiesnummer +31235143463

Nadere informatie

Omgevingsvergunningen

Omgevingsvergunningen Omgevingsvergunningen I. Ontvangen aanvragen: Omgevingsvergunningen: Druten: Bouwen: - Kattenburg 43, 6651AM, veranderen gevel t.b.v. het plaatsen van een automatenruimte (ontvangen 12-01-2016); Puiflijk:

Nadere informatie

Aan deze vergunning hebben wij voorschriften verbonden. De meegezonden en gewaarmerkte stukken horen bij dit besluit.

Aan deze vergunning hebben wij voorschriften verbonden. De meegezonden en gewaarmerkte stukken horen bij dit besluit. Nederlandse Aardolie Maatschappij B.V. Postbus 28000 9400 HH Assen (nam-vergunningen-nam-lsuiaenl@shell.com) Ons adres: Postbus 13, 9290 AA Kollum Ons telefoonnr: 0519-298888 Ons whatsapp nr: 06-12083046

Nadere informatie

GEMEENTEBESTUUR ARCHIEFEXEMPLAAR. Stichting Filmtheater de Nieuwe Scène De heer L. Thommassen Postbus 333 5900 AH VENLO. Geachte heer Thommassen,

GEMEENTEBESTUUR ARCHIEFEXEMPLAAR. Stichting Filmtheater de Nieuwe Scène De heer L. Thommassen Postbus 333 5900 AH VENLO. Geachte heer Thommassen, ARCHIEFEXEMPLAAR Stichting Filmtheater de Nieuwe Scène De heer L. Thommassen Postbus 333 5900 AH VENLO GEMEENTEBESTUUR uw kenmerk 2011.HDr002 uw brief d.d. 31 oktober 2011 onderwerp Subsidieverlening 2012

Nadere informatie

Aanvraag verlening eenmalige subsidie gemeente Wageningen

Aanvraag verlening eenmalige subsidie gemeente Wageningen Aanvraag verlening eenmalige subsidie gemeente Wageningen Dit aanvraagformulier is bedoeld voor een eenmalige subsidie. Een eenmalige subsidie wordt verleend voor een eenmalige activiteit of ander incidenteel

Nadere informatie

Subsidieregels Cultuurfonds

Subsidieregels Cultuurfonds Subsidieregels Cultuurfonds Op deze subsidieregels is de algemene subsidieverordening Borger-Odoorn van toepassing. Deze subsidieregels horen als bijlage bij de Beleidsregels Cultuur en Welzijn 2004-2008

Nadere informatie

Gedeputeerde Staten. Gemeente Goeree-Overflakkee t.a.v. het college van burgemeester en wethouders Postbus AA MIDDELHARNIS

Gedeputeerde Staten. Gemeente Goeree-Overflakkee t.a.v. het college van burgemeester en wethouders Postbus AA MIDDELHARNIS Gedeputeerde Staten Contact Bureau Subsidies Mw. L.M. van Os T 070-441 68 25 lm.van.os@pzh.nl Postadres Provinciehuis Postbus 90602 2509 LP Den Haag T 070-441 66 11 www.zuid-holland.nl Gemeente Goeree-Overflakkee

Nadere informatie

Budgetsubsidie voor bedragen > ,--

Budgetsubsidie voor bedragen > ,-- Budgetsubsidie voor bedragen > 50.000,-- Om voor het jaar 2018 in aanmerking te komen voor een budgetsubsidie van de gemeente Vlissingen moet aan een aantal formele voorwaarden worden voldaan. Dit geldt

Nadere informatie

Budgetsubsidie voor bedragen > ,--

Budgetsubsidie voor bedragen > ,-- Budgetsubsidie voor bedragen > 50.000,-- Om voor het jaar 2019 in aanmerking te komen voor een budgetsubsidie van de gemeente Vlissingen moet aan een aantal formele voorwaarden worden voldaan. Dit geldt

Nadere informatie

Provincie Noord-Holland

Provincie Noord-Holland Provincie Noord-Holland POSTBUS 3007 2001 DA HAARLEM Havenbedrijf Amsterdam N.V. De heer R. Barkhuis Postbus 1 9406 1 000 GK Amsterdam Gedeputeerde Staten Uw contactpersoon mw. I. Molenaar-Sztachelska

Nadere informatie

Provincie Noord-Holland

Provincie Noord-Holland POSTBUS 3007 2001 DA HAARLEM Bloc bv De heer R. Lentz Van Vollenhovenstraat 1 5 (p22) 301 6 BE Rotterdam Gedeputeerde Staten Uw contactpersoon mw. J. Bosch CZ/SI/SU Telefoonnummer +31 2351 44B98 boschj@noord-holland.nl

Nadere informatie

lllllllllllllllllllll»

lllllllllllllllllllll» lllllllllllllllllllll» 1504113 Brabontloon 1. Q JUN 2015 Postbus 90151 Sf. 5200 MC 's-hertogenbosch6^sör Telefoon (073) 681 28 12 Fax (073) 614 11 15 info@brabant.nl Gemeente Helmond De heer S. Kern Postbus

Nadere informatie

Mocht u naar aanleiding van het voorgaande nog vragen en/of opmerkingen hebben, dan kunt u daarvoor contact opnemen met uw griffier.

Mocht u naar aanleiding van het voorgaande nog vragen en/of opmerkingen hebben, dan kunt u daarvoor contact opnemen met uw griffier. Aan de voormalige fractie Sociaal Lokaal Den Helder t.a.v. mw. R. Post... T DEN HELDER Tevens per e-mail verzonden verzendgegevens datum. 7 mei 2018 kenmerk : AU104326 bijlagen : geen behandeld door Griffie

Nadere informatie

Subsidiebeschikking. in het kader van het EFRO Doelstelling 2 programma, Kansen voor West, programmadeel West-Regio

Subsidiebeschikking. in het kader van het EFRO Doelstelling 2 programma, Kansen voor West, programmadeel West-Regio Aan begunstigde: Kenniscentrum Plantenstoffen de heer L.A. Mur ABC Westland 128 2685DB Poeldijk Projectnaam: Extractenbibliotheek Projectnummer: Datum besluit: 08-07-2013 in het kader van het EFRO Doelstelling

Nadere informatie

besluit ik de genoemde verlening als volgt te herzien (de vet gedrukte gegevens zijn hierbij gewijzigd):

besluit ik de genoemde verlening als volgt te herzien (de vet gedrukte gegevens zijn hierbij gewijzigd): > Retouradres Postbus 93249 2509 AE Den Haag Koninklijke Vereniging Onderhoud NL T.a.v... Coenecoop 5 2741PG WADDINXVEEN 2741PG5 Directie Dienstverlening, Samenwerkingsverbanden en Uitvoering Rijnstraat

Nadere informatie

Subsidiebeschikking. in het kader van het EFRO Doelstelling 2 programma, Kansen voor West, programmadeel West-Regio

Subsidiebeschikking. in het kader van het EFRO Doelstelling 2 programma, Kansen voor West, programmadeel West-Regio Aan begunstigde: Centraal Bureau voor de Rijn- en Binnenvaart de heer P. Struijs Vasteland 12e 3011BL Rotterdam Projectnaam: LNG Dual fuel voor de Binnenvaart Projectnummer: 22Z.011 Datum besluit: 25-02-2011

Nadere informatie

Subsidiebeschikking. in het kader van het EFRO Doelstelling 2 programma, Kansen voor West, programmadeel West-Regio

Subsidiebeschikking. in het kader van het EFRO Doelstelling 2 programma, Kansen voor West, programmadeel West-Regio Aan begunstigde: Stichting Incubator Utrecht de heer O. Schoots Yalelaan 40 3584CM Utrecht Projectnaam: Life Science Incubator Utrecht Projectnummer: Datum besluit: 01-11-2012 Subsidiebeschikking in het

Nadere informatie

Subsidiebeschikking. in het kader van het EFRO Doelstelling 2 programma, Kansen voor West, programmadeel West-Regio

Subsidiebeschikking. in het kader van het EFRO Doelstelling 2 programma, Kansen voor West, programmadeel West-Regio Aan begunstigde: Stichting Waag Society mevrouw Marleen Stikker Nieuwmarkt 4 1012CR Amsterdam Projectnaam: CineGrid Amsterdam Projectnummer: 21M.007 Datum besluit: 27-04-2010 Subsidiebeschikking in het

Nadere informatie

Awb Algemene wet bestuursrecht

Awb Algemene wet bestuursrecht Awb Algemene wet bestuursrecht Bezwaar maken tegen een besluit van de gemeente. Dit moet u weten. Bezwaar maken tegen een besluit van de gemeente De Algemene wet bestuursrecht (Awb) geeft regels over de

Nadere informatie

Regeling subsidie cultuureducatie gemeente Oisterwijk 2019.

Regeling subsidie cultuureducatie gemeente Oisterwijk 2019. GEMEENTEBLAD Officiële uitgave van de gemeente Oisterwijk Nr. 212686 8 oktober 2018 Regeling subsidie cultuureducatie gemeente Oisterwijk 2019 Wij willen dat de kwaliteit van het cultuureducatie op de

Nadere informatie

Subsidiebeschikking. in het kader van het EFRO Doelstelling 2 programma, Kansen voor West, programmadeel West-Regio

Subsidiebeschikking. in het kader van het EFRO Doelstelling 2 programma, Kansen voor West, programmadeel West-Regio Aan begunstigde: Acquit Business Development BV de heer W.G.L. de Jong Marnestraat 6 2497NE Den Haag Projectnaam: Delft Aardwarmte Pilot-Project (DAPP) Projectnummer: 21Z.017 Datum besluit: 08-06-2011

Nadere informatie

A. ALGEMENE BEPALINGEN.

A. ALGEMENE BEPALINGEN. De raad der gemeente het Bildt; overwegende; dat het gewenst is een subsidieverordening vast te stellen voor de korpsen in de gemeente het Bildt, zulks ter uitvoering van de Algemene Subsidie Verordening:

Nadere informatie

reg.nr.:... Ingek. o JUN 201! Afd,; Kopie:ül

reg.nr.:... Ingek. o JUN 201! Afd,; Kopie:ül Provincie Noord-Brabant Gemeente Boxmeer De heer Martens Postbus 450 5830 AL BOXMEER,1-6 GEMEENTE (jiii BOXMEER reg.nr.:... Ingek. Afd,; Kopie:ül o JUN 201! I-BI/2015/731 Brabantlaan 1 Postbus 90151 5200

Nadere informatie

Waarderingssubsidies aan vrijwilligersorganisaties.

Waarderingssubsidies aan vrijwilligersorganisaties. Waarderingssubsidies aan vrijwilligersorganisaties. Een van de kenmerken van een waarderingssubsidie is dat er sprake is van een vereenvoudigde procedure. Dat betekent dat gelijktijdig met de verlening

Nadere informatie

Subsidiebeschikking. in het kader van het EFRO Doelstelling 2 programma, Kansen voor West, programmadeel Rotterdam

Subsidiebeschikking. in het kader van het EFRO Doelstelling 2 programma, Kansen voor West, programmadeel Rotterdam Aan begunstigde: Mobiel Erfgoed Centrum de heer R Schuddeboom Postbus 247 3CL Rotterdam Projectnaam: MEC-Innovatie Projectnummer: 21R.5 Datum besluit: 15-3-212 Subsidiebeschikking in het kader van het

Nadere informatie

: provinciale bijdrage voor het project Closing the Loops

: provinciale bijdrage voor het project Closing the Loops Het consortium Closing the Loops p/a Omrin de heer J.W.G. Vernooij Postbus 1622 8901 BX Leeuwarden Leeuwarden, 10 juni 2014 Verzonden, Ons kenmerk : Docbasenummer Programma : Wurkje foar Fryslân Behandeld

Nadere informatie

Verlening subsidie bio-energiecentrale Meerhoven te Eindhoven (projectnr E 2018)

Verlening subsidie bio-energiecentrale Meerhoven te Eindhoven (projectnr E 2018) Brabantlaan 1 Postbus 90151 5200 MC s-hertogenbosch Telefoon (073) 681 28 12 Fax (073) 614 11 15 info@brabant.nl www.brabant.nl Bank ING 67.45.60.043 Postbank 1070176 Het college van burgemeester en wethouders

Nadere informatie

Provincie Noord-Holland

Provincie Noord-Holland Provincie Noord-Holland POSTBUS 3007 2001 DA HAARLEM Burgemeester en wethouders van Bloemendaal De heer N.M. den Hertog Postbus 201 2050 AE OVERVEEN Gedeputeerde Staten Uw contactpersoon M. Vermeij SVT/SUB/A

Nadere informatie

AANVRAAGFORMULIER ACTIVITEITENSUBSIDIE 2017 TOT ,-

AANVRAAGFORMULIER ACTIVITEITENSUBSIDIE 2017 TOT ,- Pagina1 Het bestuur van Naam organisatie (statutair) : ( Indien de organisatie voor het eerst subsidie aanvraagt, dan moeten met de aanvraag de volgende stukken meegezonden worden: de oprichting- of stichtingsakte,

Nadere informatie

VOORSTEL AAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS

VOORSTEL AAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS afdeling : ONTW - Welzijn behandeladvies paraaf manager onderwerp : Meerjarige financiering Stichting RegioMarketing Toerisme (RMT) hamerstuk behandelstuk portefeuillehouder : S. Boorsma behandelen in:

Nadere informatie

Provincie Noord-Brabant. College van burgemeester en wethouders van gemeente Woudrichem De heer E. Smulders Postbus ZG WOUDRICHEM

Provincie Noord-Brabant. College van burgemeester en wethouders van gemeente Woudrichem De heer E. Smulders Postbus ZG WOUDRICHEM College van burgemeester en wethouders van gemeente Woudrichem De heer E. Smulders Postbus 6 4285 ZG WOUDRICHEM J mm Gillian 15.0002815 Brabantlaan 1 Postbus 90151 5200 MC 's-hertogenbosch Telefoon (073)

Nadere informatie

Provincie Noord-Holland

Provincie Noord-Holland Provincie POSTBUS 3007 2001 DA HAARLEM ICL Fertilizers C.V. / Amsterdam Fertilizers B.V. De heer K. ten Wolde Postbus 31 3 1 000 AH Amsterdam Gedeputeerde Staten Uw contactpersoon dhr EJ. Bos CZ/SI/SU

Nadere informatie

Ons besluit op uw aanvraag Voor activiteiten die u uitvoert in het jaar 2018, verlenen wij u een boekjaarsubsidie van maximaal ,-.

Ons besluit op uw aanvraag Voor activiteiten die u uitvoert in het jaar 2018, verlenen wij u een boekjaarsubsidie van maximaal ,-. Bezoekadres Markt 11 6811 CG Arnhem Postadres Postbus 9090 6800 GX Arnhem Stichting Vrienden der Geldersche Kasteelen T.a.v. het bestuur Postbus 7005 6801 HA ARNHEM telefoonnummer (026) 359 91 11 telefaxnummer

Nadere informatie

f" Provincie Noord-Holland

f Provincie Noord-Holland f" Provincie Noord-Holland 2 5 MEI 2012 POSTBUS 3007 2001 DA HAARLEM Burgemeester en Wethouders van de gemeente Wormerland Postbus 20 1530 AA WORMER (., OP Gedeputeerde Staten Uw contactpersoon M.v.d.Plas

Nadere informatie

AANVRAAG JAARLIJKSE SUBSIDIEVASTSTELLING

AANVRAAG JAARLIJKSE SUBSIDIEVASTSTELLING AANVRAAG JAARLIJKSE SUBSIDIEVASTSTELLING Postbus 4, 1180 BA Amstelveen Dit vult de gemeente in Dit formulier moet uiterlijk 1 mei (subsidie verleend onder de voorwaarden van de Algemene Subsidieverordening/ASV

Nadere informatie

Theater de Maaspoort De heer L. Thommassen Postbus 333 5900 AH VENLO. Geachte heer Thommassen,

Theater de Maaspoort De heer L. Thommassen Postbus 333 5900 AH VENLO. Geachte heer Thommassen, Archiefexemplaar Theater de Maaspoort De heer L. Thommassen Postbus 333 5900 AH VENLO Gemeentebestuur uw kenmerk 2013.04/LT/mw uw brief d.d. 26 september 2013 ons kenmerk REWLE / 13-13371 behandeld door

Nadere informatie

Urban Hotel Real Estate BV T.a.v. de heer G. de Jong Noord Brabantlaan 1A 5652 LA EINDHOVEN

Urban Hotel Real Estate BV T.a.v. de heer G. de Jong Noord Brabantlaan 1A 5652 LA EINDHOVEN Postbus 94370, 1090 GJ Amsterdam Urban Hotel Real Estate BV T.a.v. de heer G. de Jong Noord Brabantlaan 1A 5652 LA EINDHOVEN 5652LA1A Onderwerp Wijziging watervergunning Geachte heer De Jong, Op 28 augustus

Nadere informatie

5 Hmlnuten verste Provincials

5 Hmlnuten verste Provincials 5 Hmlnuten verste Provincials Directie DRM Afdeling Afdeling Verkeer en Vervoer Registratienummer PZH-2008-474662 (DOS-2008-0005806) Datum vergadering Gedeputeerde Staten Verzenddatum jj ^ jijlj 2, l)

Nadere informatie

Pagina 1/6 T

Pagina 1/6 T m.hoeve@hhnk.nl Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier Mevrouw M. Hoeve Postbus 250 1700 AG HEERHUGOWAARD Verzenddatum 10/09/2016 Ons kenmerk Uw kenmerk Uw brief van Onderwerp Omgevingsvergunning Contact

Nadere informatie

Omgevingsvergunningen

Omgevingsvergunningen Omgevingsvergunningen De aanvraag en de verleende vergunningen kunt u op afspraak komen inzien I. Ontvangen aanvraag: Omgevingsvergunning: - Horst ongenummerd, kad. Bekend Druten sectie B 5042, bouwen

Nadere informatie

AANWIJZINGSBESLUIT LIGPLAATSEN WOONSCHEPEN EN BRUINE SCHEPEN GEMEENTE HEERENVEEN

AANWIJZINGSBESLUIT LIGPLAATSEN WOONSCHEPEN EN BRUINE SCHEPEN GEMEENTE HEERENVEEN CVDR Officiële uitgave van Heerenveen. Nr. CVDR390498_1 25 oktober 2016 AANWIJZINGSBESLUIT LIGPLAATSEN WOONSCHEPEN EN BRUINE SCHEPEN GEMEENTE HEERENVEEN Burgemeester en wethouders van de gemeente Heerenveen;

Nadere informatie

Onderwerp : Algemene Subsidieverordening Bergeijk 2016

Onderwerp : Algemene Subsidieverordening Bergeijk 2016 Raadsvergadering : 25 februari 2016 Agendanr. : 6d Onderwerp : Algemene Subsidieverordening Bergeijk 2016 De raad der gemeente Bergeijk; gezien het voorstel van burgemeester en wethouders d.d. 12 januari

Nadere informatie

gelezen de nota d.d., 5 december 2017, Directie/Samenleven/ Sociale Basisinfrastructuur;

gelezen de nota d.d., 5 december 2017, Directie/Samenleven/ Sociale Basisinfrastructuur; GEMEENTEBLAD Officiële uitgave van de gemeente Amersfoort Nr. 2592 4 januari 2018 Besluit van het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Amersfoort houdende regels omtrent subsidie Subsidieregeling

Nadere informatie

Waarderingssubsidies aan vrijwilligersorganisaties.

Waarderingssubsidies aan vrijwilligersorganisaties. Waarderingssubsidies aan vrijwilligersorganisaties. Versie 2014-2015 Een van de kenmerken van een waarderingssubsidie is dat er sprake is van een vereenvoudigde procedure. Dat betekent dat gelijktijdig

Nadere informatie

Bekendmakingen week

Bekendmakingen week Bekendmakingen week 12-2018 NIEUWSBERICHT Voornemen tot ambtshalve uitschrijving uit de basisregistratie personen Burgemeester en Wethouders van de gemeente Heerhugowaard hebben het voornemen de adresgegevens

Nadere informatie

Regeling subsidie promotie gemeente Oisterwijk 2016

Regeling subsidie promotie gemeente Oisterwijk 2016 Regeling subsidie promotie gemeente Oisterwijk 2016 Datum vaststelling 15 september 2015 Datum publicatie Datum inwerkingtreding 1 oktober 2015 Geldigheidsduur Kalenderjaar 2016 Juridische grondslag Algemene

Nadere informatie

Gedeputeerde Staten. Theatergroep Kwatta T.a.v. mevrouw G. van de Kamp Daalseweg CD NIJMEGEN. 21 december

Gedeputeerde Staten. Theatergroep Kwatta T.a.v. mevrouw G. van de Kamp Daalseweg CD NIJMEGEN. 21 december Gedeputeerde Staten Theatergroep Kwatta T.a.v. mevrouw G. van de Kamp Daalseweg 262 6523 CD NIJMEGEN Bezoekadres Huis der Provincie Markt 11 6811 CG Arnhem telefoonnummer (026) 359 91 11 telefaxnummer

Nadere informatie

AANVRAAGFORMULIER PROJECTSUBSIDIE 2015 VAN ,- OF MEER

AANVRAAGFORMULIER PROJECTSUBSIDIE 2015 VAN ,- OF MEER VAN 10.000,- OF MEER Het bestuur van Naam organisatie (statutair) : ( Indien de organisatie voor het eerst subsidie aanvraagt, dan moeten met de aanvraag de volgende stukken meegezonden worden: de oprichting-

Nadere informatie

AANVRAAGFORMULIER MEERJARIGE STRUCTURELE SUBSIDIE VAN ,- OF MEER

AANVRAAGFORMULIER MEERJARIGE STRUCTURELE SUBSIDIE VAN ,- OF MEER Pagina1 Het bestuur van Naam organisatie (statutair) : ( Indien de organisatie voor het eerst subsidie aanvraagt, dan moeten met de aanvraag de volgende stukken meegezonden worden: de statuten of het reglement,

Nadere informatie

AANVRAAGFORMULIER VASTSTELLING PROJECTSUBSIDIE 2016 VAN ,- OF MEER

AANVRAAGFORMULIER VASTSTELLING PROJECTSUBSIDIE 2016 VAN ,- OF MEER Pagina1 Het bestuur van Naam organisatie (statutair) : Correspondentieadres Postcode en woonplaats E-mailadres secretariaat : : : IBAN rekeningnummer : Verzoekt op grond van de Algemene subsidieverordening

Nadere informatie

Subsidieaanvraag 2016. Aanvraagformulier Waarderingssubsidie (<= 5.000)

Subsidieaanvraag 2016. Aanvraagformulier Waarderingssubsidie (<= 5.000) Subsidieaanvraag 2016 Aanvraagformulier Waarderingssubsidie (

Nadere informatie

Kunstencentrum Jerusalem Heuvelstraat CS Venray. Geacht bestuur,

Kunstencentrum Jerusalem Heuvelstraat CS Venray. Geacht bestuur, Kunstencentrum Jerusalem Heuvelstraat 4 5801 CS Venray Maatschappelijke ontwikkeling Raadhuisstraat 1 Postbus 500, 5800 AM Venray Telefoon (0478) 52 33 33 Telefax (0478) 52 32 22 E-mail gemeente@venray.nl

Nadere informatie

De subsidie is gebaseerd op artikel 4:23, derde lid, onder d, van de Algemene wet bestuursrecht.

De subsidie is gebaseerd op artikel 4:23, derde lid, onder d, van de Algemene wet bestuursrecht. > Retouradres Postbus 20901 2500 EX Den Haag Stichting Nationaal Testcentrum Circulaire Plastics Rijnstraat 8 Den Haag Postbus 20901 2500 EX Den Haag Uw kenmerk Betreft Subsidieverlening inzake de realisatie

Nadere informatie

Krediet Kwaliteitsfonds Basisonderwijs 2010-2011 provincie Groningen

Krediet Kwaliteitsfonds Basisonderwijs 2010-2011 provincie Groningen Krediet Kwaliteitsfonds Basisonderwijs 2010-2011 provincie Groningen Het krediet Kwaliteitsfonds Basisonderwijs Provincie Groningen 2010-2011 is een krediet waarvoor schoolbesturen uit de provincie Groningen,

Nadere informatie

AANVRAAGFORMULIER SUBSIDIE INNOVATIEFONDS SOCIAAL DOMEIN 2017 VOOR ORGANISATIES

AANVRAAGFORMULIER SUBSIDIE INNOVATIEFONDS SOCIAAL DOMEIN 2017 VOOR ORGANISATIES Het aanvraagformulier tijdig, volledig ingevuld en ondertekend opsturen naar: Gemeente Westland Cluster Beleid / Innovatiefonds Postbus 150 2670 AD Naaldwijk ACTIVITEIT Naam GEGEVENS AANVRAGER Naam instelling

Nadere informatie

1 A AUG AUG. 201/ Provincie Noord-Holland. Uil/ Gemeente Heemstede De heer E. van Hofwegen Postbus AJ Heemstede

1 A AUG AUG. 201/ Provincie Noord-Holland. Uil/ Gemeente Heemstede De heer E. van Hofwegen Postbus AJ Heemstede Uil/ 1 7 AUG. 201/ POSTBUS 3007 2001 DA HAARLEM Gemeente Heemstede De heer E. van Hofwegen Postbus 352 2100 AJ Heemstede Gedeputeerde Staten Uw contactpersoon mw. R. Laverman CZ/SI/SU Telefoonnummer +31235144328

Nadere informatie

Ingekomen aanvraag omgevingsverguning uitgebreide procedure Stationsplein 2 Enkhuizen

Ingekomen aanvraag omgevingsverguning uitgebreide procedure Stationsplein 2 Enkhuizen Nr. 63358 5 juli Ingekomen aanvraag omgevingsverguning uitgebreide procedure Stationsplein 2 Enkhuizen Het college van burgemeester en wethouders neemt een ingekomen aanvraag omgevingsvergunning uitgebreide

Nadere informatie

Subsidieaanvraagformulier 2016 culturele evenementen Gemeente Heerde Platform Kunst en Cultuur

Subsidieaanvraagformulier 2016 culturele evenementen Gemeente Heerde Platform Kunst en Cultuur Subsidieaanvraagformulier 2016 culturele evenementen Gemeente Heerde Platform Kunst en Cultuur De gemeente Heerde heeft de Beleidsregel Subsidie Culturele Evenementen gemeente Heerde 2013 vastgesteld.

Nadere informatie

Algemene subsidieverordening GOES 2011

Algemene subsidieverordening GOES 2011 Algemene subsidieverordening GOES 2011 De raad van de gemeente Goes; gelezen het voorstel van het college van burgemeester en wethouders van 6 juni 2011; gelet op artikel 149 van de Gemeentewet; b e s

Nadere informatie

AANVRAAGFORMULIER SUBSIDIE INNOVATIEFONDS SOCIAAL DOMEIN 2018 VOOR INWONERS

AANVRAAGFORMULIER SUBSIDIE INNOVATIEFONDS SOCIAAL DOMEIN 2018 VOOR INWONERS Het aanvraagformulier tijdig, volledig ingevuld en ondertekend opsturen naar: Gemeente Westland Cluster Beleid / Innovatiefonds Postbus 150 2670 AD Naaldwijk ACTIVITEIT Naam GEGEVENS AANVRAGER Naam Dhr./Mw.

Nadere informatie

AANVRAAGFORMULIER VASTSTELLING ACTIVITEITENSUBSIDIE 2015 VAN 10.000,- OF MEER

AANVRAAGFORMULIER VASTSTELLING ACTIVITEITENSUBSIDIE 2015 VAN 10.000,- OF MEER Pagina1 Het bestuur van Naam organisatie (statutair) : Correspondentieadres Postcode en woonplaats E-mailadres secretariaat : : : IBAN rekeningnummer : Verzoekt op grond van de Algemene subsidieverordening

Nadere informatie

ALGEMENE SUBSIDIEVERORDENING GEMEENTE MAASTRICHT 2015

ALGEMENE SUBSIDIEVERORDENING GEMEENTE MAASTRICHT 2015 ALGEMENE SUBSIDIEVERORDENING GEMEENTE MAASTRICHT 2015 Algemene subsidieverordening gemeente Maastricht 2015 1 INHOUD Hoofdstuk 1 Algemene bepalingen... 3 Artikel 1 Definities... 3 Artikel 2 Wettelijke

Nadere informatie

zaaknummer

zaaknummer Bezoekadres Huis der Provincie Markt 11 6811 CG Arnhem Postadres Postbus 9090 6800 GX Arnhem Het college van Burgemeester en Wethouders van de gemeente Doetinchem Postbus 9020 7000 HA DOETINCHEM telefoonnummer

Nadere informatie

Naar aanleiding van uw subsidieaanvraag van 8 oktober 2018 met het dossiernummer SUB bericht ik u het volgende.

Naar aanleiding van uw subsidieaanvraag van 8 oktober 2018 met het dossiernummer SUB bericht ik u het volgende. Postadres: BCO Subsidieadministratie Postbus 37037 3005 LA Rotterdam Website: www.rotterdam.nl/subsidies E-mail: subsidie@rotterdam.nl Telefoon: 010 267 48 50 Van Gelder Ridderkerk B.V. T.a.v. [geanonimiseerd]

Nadere informatie

Gebr. van Stiphout Projectontwikkeling B.V. Postbus AA SINT-OEDENRODE. Geachte heer Merks,

Gebr. van Stiphout Projectontwikkeling B.V. Postbus AA SINT-OEDENRODE. Geachte heer Merks, Gebr. van Stiphout Projectontwikkeling B.V. Postbus 32 5490 AA SINT-OEDENRODE Behandeld door : Wouters, R. Uw brief van : -- Doorkiesnummer : 040-2631674 Uw kenmerk : -- E-mailadres : r.wouters@nuenen.nl

Nadere informatie

Omgevingsvergunning Tom Schreursweg Kavel 7C, het handelen in strijd met het bestemmingsplan ten behoeve van een bedrijfswoning, te Amsterdam.

Omgevingsvergunning Tom Schreursweg Kavel 7C, het handelen in strijd met het bestemmingsplan ten behoeve van een bedrijfswoning, te Amsterdam. Omgevingsvergunning Tom Schreursweg Kavel 7C, het handelen in strijd met het bestemmingsplan ten behoeve van een bedrijfswoning, te Amsterdam. Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente

Nadere informatie

Verordening subsidieverstrekking referendum gemeente Haarlem

Verordening subsidieverstrekking referendum gemeente Haarlem Verordening subsidieverstrekking referendum gemeente Haarlem Artikel 1 Begripsbepalingen In deze verordening wordt verstaan onder: 1. referendum: een referendum als bedoeld in artikel 1 onder a van de

Nadere informatie

De subsidie is gebaseerd op artikel 4:23, derde lid, onder d, van de Algemene wet bestuursrecht.

De subsidie is gebaseerd op artikel 4:23, derde lid, onder d, van de Algemene wet bestuursrecht. > Retouradres Postbus 20901 2500 EX Den Haag Stichting Holland Circular Hotspot Rijnstraat 8 Den Haag Postbus 20901 2500 EX Den Haag Contactpersoon XXXXX IENW/BSK- Uw kenmerk Betreft Subsidieverlening

Nadere informatie

Besluit Gehandicaptenparkeerplaats op kenteken Vogelaarstraat 5954

Besluit Gehandicaptenparkeerplaats op kenteken Vogelaarstraat 5954 Besluit Gehandicaptenparkeerplaats op kenteken Vogelaarstraat 5954 Burgemeester en wethouders van Lansingerland; overwegende het volgende: Inleiding Aanvrager heeft een verzoek ingediend om nabij de woning

Nadere informatie

Adviesnota aan B en W

Adviesnota aan B en W Adviesnota aan B en W Onderwerp Beslissing op bezwaarschrift tegen het besluit van 31 januari 2012, waarbij omgevingsvergunning is verleend voor het in gebruik nemen van het pand aan de Zuidsingel 14-16

Nadere informatie

AANVRAAGFORMULIER STRUCTURELE SUBSIDIE 2020 VANAF ,-

AANVRAAGFORMULIER STRUCTURELE SUBSIDIE 2020 VANAF ,- Pagina1 AANVRAAGFORMULIER STRUCTURELE SUBSIDIE 2020 VANAF 10.000,- NAW-gegevens en overige gegevens van uw organisatie Naam organisatie (statutair) : Postadres : Postcode en plaats : Contactpersoon : naam

Nadere informatie

Subsidiebeschikking. in het kader van het EFRO Doelstelling 2 programma, Kansen voor West, programmadeel Amsterdam

Subsidiebeschikking. in het kader van het EFRO Doelstelling 2 programma, Kansen voor West, programmadeel Amsterdam Aan begunstigde: Economische Zaken gemeente Amsterdam van Ark Postbus 2133 1000CC Amsterdam Projectnaam: Innovatieregio Amsterdam: integratie kennis, kunde, kassa Projectnummer: 21A.007 Datum besluit:

Nadere informatie

AANVRAAGFORMULIER INCIDENTELE SUBSIDIE 2018

AANVRAAGFORMULIER INCIDENTELE SUBSIDIE 2018 Het bestuur van Naam organisatie (statutair) : ( Indien de organisatie voor het eerst subsidie aanvraagt, dan moeten met de aanvraag de volgende stukken meegezonden worden: de oprichting- of stichtingsakte,

Nadere informatie

Gelet op het bepaalde in de artikelen 147 en 149 van de Gemeentewet en titel 4.2 van de Algemene wet bestuursrecht;

Gelet op het bepaalde in de artikelen 147 en 149 van de Gemeentewet en titel 4.2 van de Algemene wet bestuursrecht; ALGEMENE SUBSIDIEVERORDENING ALMERE 2011 De raad van de gemeente Almere; Gezien het voorstel van het college; Gelet op het bepaalde in de artikelen 147 en 149 van de Gemeentewet en titel 4.2 van de Algemene

Nadere informatie

B en W Adviesnota ADVIES. Beslissing op bezwaar subsidie

B en W Adviesnota ADVIES. Beslissing op bezwaar subsidie B en W Adviesnota Onderwerp Beslissing op bezwaar subsidie Zaaknummer 378910 Teammanager Karin Bruggeman B & W datum 28 mei 2018 Afdeling/Team Wonen Werken en Leven/Maatschappelijke ondersteuning Naam

Nadere informatie

AANVRAAGFORMULIER STRUCTURELE SUBSIDIE 2020 TOT ,-

AANVRAAGFORMULIER STRUCTURELE SUBSIDIE 2020 TOT ,- Pagina1 NAW-gegevens en overige gegevens van uw organisatie Naam organisatie (statutair) : Postadres : Postcode en plaats : Contactpersoon : naam telefoon e-mailadres Inschrijfnummer Kamer van Koophandel

Nadere informatie

AANVRAAGFORMULIER MEERJARIGE STRUCTURELE SUBSIDIE TOT ,-

AANVRAAGFORMULIER MEERJARIGE STRUCTURELE SUBSIDIE TOT ,- Pagina1 NAW-gegevens en overige gegevens van uw organisatie Naam organisatie (statutair) : Postadres : Postcode en plaats : Contactpersoon : naam telefoon e-mailadres Inschrijfnummer Kamer van Koophandel

Nadere informatie

Incidentele subsidie voor Gezond In Bossenburgh

Incidentele subsidie voor Gezond In Bossenburgh Incidentele subsidie voor Gezond In Bossenburgh Vanaf 2015 is incidentele subsidie mogelijk voor de activiteiten van Gezond In Bossenburgh. Met de subsidie 'Gezond in Bossenburgh' wil de gemeente zich

Nadere informatie