Aangepaste openingstijden. 1e Paasdag zondag 5 april: gesloten. 2e Paasdag maandag 6 april: uur Groepslessen volgens regulier rooster.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Aangepaste openingstijden. 1e Paasdag zondag 5 april: gesloten. 2e Paasdag maandag 6 april: uur Groepslessen volgens regulier rooster."

Transcriptie

1 ClubNieuws Maart 2015 Kunt u deze nieuwsbrief niet (goed) lezen? klik dan hier. Carnaval gevierd? Even lekker uitgeleefd en nergens op gelet? Wij helpen u na de carnaval weer terug in uw routine te komen! Op 20 maart begint de Lente. De natuur ontwaakt uit haar winterslaap en alles komt weer heerlijk in bloei. Heeft u ook al de voorjaarskriebels? Denk slim, beweeg slim, eet slim. Ga voor kwaliteit, gun uzelf regelmatig een relaxmoment. Van een beetje tijd voor uzelf knapt iedereen op. Wat vindt u allemaal in het Clubnieuws? Wat vindt u allemaal in de KidzzSpecial? Aangepaste openingstijden Releaseweek Winnaars Uw mening telt! Oefening van de maand Nieuwe NEOXEO-producten ABC-zwemmen Wintersporttip Maak kennis met Squash Lunchworkshops Recept van de maand Smoothie van de maand GEZOCHT?! Activiteit pollepels versieren Kidzz Paasactiviteit 4 april Diplomazwemmen 7 februari Lekkernij van de maand Wij wensen u veel plezier met het lezen van dit ClubNieuws. Heeft u feedback en/of ideeën m.b.t. nieuwsitems? Mail dan naar: info@vouershof.nl Aangepaste openingstijden 1e Paasdag zondag 5 april: gesloten 2e Paasdag maandag 6 april: uur Groepslessen volgens regulier rooster. Koningsdag maandag 27 april: gesloten

2 Releaseweek Vrijdag 27 maart Burn Sh bam Grit Strength Zaterdag 28 maart Pump BodyAttack Zondag 29 maart XCO Sh bam Bodybalance I.v.m. de Sh bam release zal op zondag 29 maart de reguliere Zumba-les éénmalig komen te vervallen! Uw mening telt! Zoals u weet kunt u in onze Club diverse kaartjes invullen en in de brievenbus doen. Dit kaartje kan gaan over: punt voor Verbetering, ik heb een PRIMA idee of dat verdient een STRIK. Wij vinden het belangrijk dat onze leden meedenken /ideeën en of tips geven aan onze Club! Punten van verbetering nemen wij zeker mee en wij doen ons uiterste best om een zo optimaal mogelijke sfeer te creëren voor jullie. Uiteraard komen wij tal van leuke en ook goede ideeën tegen echter zijn ze niet allemaal realiseerbaar. Tevens geven leden ook een STRIK aan onze medewerkers en dat is erg leuk om te horen want wij doen het allemaal samen! Elk half jaar verloten wij onder de leden 1 maand gratis sporten voor het invullen en aangeven van een PRIMA idee én punt voor verbetering. De winnaars van het afgelopen half jaar zijn: Diny Bosch en Elvera Weusten Van Harte Gefeliciteerd! Graag verzoeken wij jullie de eerst volgende keer te melden bij de receptie.

3 Oefening van de maand Rotator cuff Plaats uw arm op een verhoging, zodat u uw bovenarm kunt laten rusten. Breng het gewicht omhoog door een draaiende beweging in het schoudergewricht. Let erop dat de arm een hoek van 90 graden blijft behouden. De rotator cuff spieren zijn kleine, dieper gelegen spieren rond je schoudergewricht. Dit zijn vaak onderontwikkelde spieren, waardoor er uiteindelijk schouderblessures/klachten kunnen ontstaan. Deze oefening is bedoeld als blessure preventie en is daarom voor iedere sporter geschikt. Voor krachtsporters: een hele goede oefening als warming-up voordat je gaat bankdrukken of voordat je de schouders gaat trainen Nieuwe NEOXEO-producten Een nieuwe hoofdtelefoon of een in ear headset nodig? Voor veel sporters is muziek een essentieel onderdeel van het sporten. Het ritme van de muziek stimuleert namelijk de motorische gebieden van de hersenen waardoor u uw energie efficiënter kan inzetten tijdens het sporten. Wat is er nu fijner dan uw favoriete nummers beluisteren tijdens uw workout? Speciaal daarvoor zijn er bij HSC Vouershof verschillende hoofdtelefoons en een in ear headsets verkrijgbaar van NEOXEO. Vraag ernaar bij de receptie. ABC-zwemmen Is uw kind tussen de 3,5 en 4 jaar oud? Dan kunt u uw kind vrijblijvend opgeven voor de wachtlijst van onze zwemles. Een lesgroep bestaat uit maximaal 3 kinderen zwemlessen zijn 2 x 30 minuten per week Deelname vanaf 4,5 jaar ABC zwemdiploma volgens Zwemonderwijs Nederland Wilt u meer informatie over onze zwemlessen? Dan kunt u contact opnemen met Angelika Max onze zwemlescoördinator, via angelika@vouershof.nl.

4 Wintersporttip Gaat u dit jaar nog op wintersport? Pas op, want in de bergen is de zon feller dan u denkt. U kunt zich natuurlijk goed insmeren met zonnebrandcrème, maar de zonkracht is zo sterk dat u zelfs aan een zonnebrandcrème met SPF 50 niet genoeg hebt. Kom daarom lekker voorzonnen, want daardoor went uw huid aan zonlicht. Ook wordt uw huid dikker en dat beschermt u tegen verbranding. Probeer dan ook meteen een van onze nieuwe zonproducten voor onder de zonnebank, want uw huid hydrateren is zeer belangrijk! Zeker voor een diepere, langere bruine tint en ter voorkoming van huidveroudering. Maak kennis met Squash Ook deze maand organiseren wij weer een Maak Kennis met Squash clinic. Namelijk op 25 maart van en van 20:15 21:00. Dit is een initiatief van HSC Vouershof en onze squashleraar Yvo. Belangstellenden die nog geen enkele ervaring hebben met squash kunnen kennismaken met deze sport. Ook ervaren squashers kunnen zich opgeven! Zij zullen deze dag tips & tricks krijgen hoe ze hun techniek kunnen verbeteren. Vooraf inschrijven is niet nodig. U dient alleen zelf voor indoor sportschoenen te zorgen de rest regelen wij. Lunchworkshops In onze nieuwsbrief van februari is per ongeluk een foutje gemaakt: onze lunchworkshop vindt niet plaats op 13 maart maar op 20 maart. Bij deze dan nogmaals de goede datums op een rijtje: Vrijdag 20 maart Vrijdag 5 juni Vrijdag 25 september Vrijdag 27 december Op 20 maart duurt de workshop van uur tot uur. In dit uur bereiden wij een verantwoorde lunch die wij na afloop gezamenlijk opeten. Het thema blijft nog even een verrassing, maar met de lente en Pasen in aantocht zal het hier zeker mee van doen hebben. Samen met Marielle Dassen zullen wij zorgen voor een compleet plaatje op gebied van voorlichting en etenswaren. U kunt zich vanaf 23 februari inschrijven bij de receptie. Inschrijven kan tot en met woensdag 18 maart. De workshop gaat door bij minimaal 5 deelnemers.

5 Recept van de maand Ciabatta salami-kaas-tapenade Ingrediënten: 4 eieren 1 ciabatta 1 bakje tapenade sweet picante (125 g) 4 plakken jong belegen gatenkaas (pakje 190 g) 1 pakje spianata romana (salami, 100 g) Bereiden Kook de eieren in 7 min. bijna hard. Halveer de ciabatta in de lengte. Besmeer beide helften met de tapenade. Leg op de onderste helft de gatenkaas. Verdeel er de salami over. Pel de eieren, snijd in plakjes en leg op het brood. Leg de bovenste helft van de ciabatta erop, druk aan en snijd het brood in vieren. Eet smakelijk! Smoothie van de maand Zoete smoothie Ingrediënten: 3 halve perziken op siroop 100 gram ananas met 50 ml siroop handjevol galiameloen Teisseire tropical aanmaaksiroop 2 kopjes kokosmelk Bereiden Schil de ingrediënten (indien nodig), meng deze in een blender en genieten maar! Om je smoothie nog gezonder te maken kan je wat goji bessen, tarwegras, chia zaadjes of spirulina poeder toevoegen.

6 KidzzSpecial! GEZOCHT?! Voor de paasactiviteit is de KidzzClub nog op zoek naar verschillende kleuren (restjes) wol/garen. Heeft u toevallig iets thuis liggen en gebruikt u dit niet? Geef het dan af bij de dames van de KidzzClub. Tevens zoekt de KidzzClub voor de jongens een autogarage (inmiddels zijn er al 3 versleten) en voor de meisjes een poppenbuggy. Ons, maar vooral de Kidzz maakt u hier ontzettend blij mee! U kunt zich melden bij de medewerkers van de KidzzClub, zij zijn aanwezig van maandag t/m vrijdag van uur, zaterdag en zondag van uur. Buiten deze tijden kunt u bij de receptie terecht. Activiteit pollepels versieren Op Aswoensdag is er door de KidzzClub weer een activiteit georganiseerd namelijk pollepels versieren. Maar liefst 30 Kidzz hadden zich aangemeld voor deze creatieve ochtend. Het was een gezellige bende in de KidzzClub en de resultaten van de pollepels waren geweldig. Zo maakten de Kidzz van de pollepels jongetjes, meisjes, clowntjes en de hondjes. Kidzz top gedaan, wij zijn trots op jullie!

7 Kidzz paasactiviteiten 4 april Ook voor Pasen hebben we weer leuke Kidzzactiviteiten gepland. Dit keer komt de paashaas op bezoek en gaan we een paasfiguur maken met spijkers en draad. Jij doet toch ook mee? Bezoek van de paashaas Leeftijd: 1 t/m 4 jaar Tijdstip: uur Waar: KidzzClub Het wordt een gezellige ochtend met om uur een bezoekje van de PAASHAAS! De Kidzz van 0 t/m 1 jaar zijn dan ook van harte welkom! Knutselactiviteit Leeftijd: 5 t/m 11 jaar Tijdstip: uur Waar: Horeca Vouershof Tijdens deze activiteit gaan we een paasfiguur maken met spijkers en draad! Wil je meedoen, schrijf je in bij de receptie. Broertjes/zusjes, vriendjes en/of vriendinnetjes zijn ook van harte welkom. De kosten van een introducé zijn 3,50 p.p. Diplomazwemmen 7 februari Wij willen Timo, Jan, Lieve, Femke, Jaro, Ethan, Emely, Sem, Floor, Mehdi, Swen, Luuk, Joris, Pim, Thijmen, Reno en Vince feliciteren met hun zwemdiploma! Super goed gedaan! Lekkernij van de maand Paashaas gebakken eieren We hebben weer een leuke (en lekkere) tip voor Pasen (5 en 6 april). Het is erg lekker en snel te bereiden! Recept voor 1 paashaas Ingrediënten: 1 ei 2 plakjes bacon 1 plakje kaas 2 blauwe bessen

8 Bereiden Snijd het plakje kaas in 6 dunne reepjes, net zoals op de foto. Bak in één pan de plakjes bacon lekker krokant. Bak in een andere pan een ei. Let wel op dat je het ei heel voorzichtig openbreekt zodat de eidooier heel blijft. Bak het ei in een beetje olie in een paar minuten gaar. Leg het ei op bord, leg de stukjes bacon als oren boven het ei, leg de reepjes kaas als snorharen naast de eidooier en als laatste de blauwe bessen als oogjes. Eet smakelijk! Deze nieuwsbrief is een uitgave van: Kunt u deze nieuwsbrief niet (goed) lezen? klik dan hier. Wilt u onze nieuwsbrief niet langer ontvangen? klik dan hier.

ClubNieuws. April 2015 Kunt u deze nieuwsbrief niet (goed) lezen? klik dan hier. Aangepaste openingstijden

ClubNieuws. April 2015 Kunt u deze nieuwsbrief niet (goed) lezen? klik dan hier. Aangepaste openingstijden ClubNieuws April 2015 Kunt u deze nieuwsbrief niet (goed) lezen? klik dan hier. De lente is eindelijk begonnen! Het weer wordt steeds beter en dus starten we binnenkort weer met ons buitenprogramma. Vanaf

Nadere informatie

ClubNieuws. April 2014

ClubNieuws. April 2014 ClubNieuws April 2014 De lente is eindelijk begonnen! Het weer wordt steeds beter en dus starten we weer met ons buitenprogramma. Vrijdag 11 april starten we weer met de loopgroep en op zondag 13 april

Nadere informatie

Wij wensen u veel plezier met het lezen van dit ClubNieuws. Heeft u feedback en/of ideeën m.b.t. nieuwsitems? Mail dan naar: info@vouershof.

Wij wensen u veel plezier met het lezen van dit ClubNieuws. Heeft u feedback en/of ideeën m.b.t. nieuwsitems? Mail dan naar: info@vouershof. ClubNieuws December 2013 Kunt u deze nieuwsbrief niet (goed) lezen? klik dan hier. De feestdagen staan weer voor de deur! Voor de meeste mensen is de tijd van Sinterklaas tot en met nieuwjaarsdag ideaal

Nadere informatie

ClubNieuws. Augustus 2016

ClubNieuws. Augustus 2016 ClubNieuws Augustus 2016 Wij wensen iedereen die op vakantie gaat een hele fijne vakantie! Voor de leden die lekker thuis blijven, kom gezellig sporten, ontspannen of Jumpen. Vergeet niet om het zomerrooster

Nadere informatie

ClubNieuws. Augustus 2015. VRIJDAG 25 SEPTEMBER 5th Anniversary Vouershof! Wij wensen al onze leden een hele fijne vakantie!

ClubNieuws. Augustus 2015. VRIJDAG 25 SEPTEMBER 5th Anniversary Vouershof! Wij wensen al onze leden een hele fijne vakantie! ClubNieuws Augustus 2015 Wij wensen al onze leden een hele fijne vakantie! Wat vindt u allemaal in het Clubnieuws? Wat vindt u allemaal in de KidzzSpecial? Ledenfeest LET OP! Roosterwijziging Doppen sparen

Nadere informatie

ClubNieuws. Februari 2016 Kunt u deze nieuwsbrief niet (goed) lezen? klik dan hier. Sporten in de carnavalsvakantie

ClubNieuws. Februari 2016 Kunt u deze nieuwsbrief niet (goed) lezen? klik dan hier. Sporten in de carnavalsvakantie ClubNieuws Februari 2016 Kunt u deze nieuwsbrief niet (goed) lezen? klik dan hier. Haal het beste uit de maand februari. We leven in een snelle wereld waar de tijd door onze vingers glipt. U bent druk

Nadere informatie

ClubNieuws. Juli 2015 Kunt u deze nieuwsbrief niet (goed) lezen? klik dan hier. Slim in balans

ClubNieuws. Juli 2015 Kunt u deze nieuwsbrief niet (goed) lezen? klik dan hier. Slim in balans ClubNieuws Juli 2015 Kunt u deze nieuwsbrief niet (goed) lezen? klik dan hier. Wilt u deze maand extra efficiënt trainen voor de zomer of omdat u een speciale gelegenheid heeft? Zou u uw trainingsprogramma

Nadere informatie

ClubNieuws. Juni 2015 Kunt u deze nieuwsbrief niet (goed) lezen? klik dan hier. Praktijk Remagé Vaderdagactie

ClubNieuws. Juni 2015 Kunt u deze nieuwsbrief niet (goed) lezen? klik dan hier. Praktijk Remagé Vaderdagactie ClubNieuws Juni 2015 Kunt u deze nieuwsbrief niet (goed) lezen? klik dan hier. Wilt u deze maand extra efficiënt trainen voor de zomer of omdat u een speciale gelegenheid heeft? Zou u uw trainingsprogramma

Nadere informatie

ClubNieuws. Augustus 2014 Kunt u deze nieuwsbrief niet (goed) lezen? klik dan hier. Ledenfeest - Save the date!

ClubNieuws. Augustus 2014 Kunt u deze nieuwsbrief niet (goed) lezen? klik dan hier. Ledenfeest - Save the date! ClubNieuws Augustus 2014 Kunt u deze nieuwsbrief niet (goed) lezen? klik dan hier. Blijf lekker sporten in de zomer en geniet van de lange, zonnige dagen op ons terras! Maak deze maand kans op leuke prijzen

Nadere informatie

Wij wensen u veel plezier met het lezen van dit ClubNieuws. Heeft u feedback en/of ideeën m.b.t. nieuwsitems? Mail dan naar: info@vouershof.

Wij wensen u veel plezier met het lezen van dit ClubNieuws. Heeft u feedback en/of ideeën m.b.t. nieuwsitems? Mail dan naar: info@vouershof. ClubNieuws November 2013 Kunt u deze nieuwsbrief niet (goed) lezen? klik dan hier. Bent u ook zo moe nu de dagen korter worden? Heeft u ook minder zin om aan de dag te beginnen? Misschien heeft u wel last

Nadere informatie

ClubNieuws. Mei Tijd nemen voor jezelf is een keuze! Wij zorgen voor goede tips om je verantwoord op weg te helpen.

ClubNieuws. Mei Tijd nemen voor jezelf is een keuze! Wij zorgen voor goede tips om je verantwoord op weg te helpen. ClubNieuws Mei 2016 Lekker gezond de zomer tegemoet! De winterse taferelen van april, doen ons verlangen naar constante zon. Gelukkig zijn de vooruitzichten veelbelovend en dat geeft ons zin om van alles

Nadere informatie

ClubNieuws. Fietstocht Valkencourt. Juni 2014 Kunt u deze nieuwsbrief niet (goed) lezen? klik dan hier.

ClubNieuws. Fietstocht Valkencourt. Juni 2014 Kunt u deze nieuwsbrief niet (goed) lezen? klik dan hier. ClubNieuws Juni 2014 Kunt u deze nieuwsbrief niet (goed) lezen? klik dan hier. Bent u al op de hoogte over het sparen van Clubpoints? Niet!! Lees dan gauw hoe u Clubpoints spaart en wat u er mee kunt doen.

Nadere informatie

ClubNieuws. September 2015

ClubNieuws. September 2015 ClubNieuws September 2015 Vanaf september is de 'r' weer in de maand. Tijd voor extra weerstand. Eet gezond en beweeg voldoende. Wilt u graag iemand introduceren in de Club en één maand sporten cadeau

Nadere informatie

SUPERFOODS RECEPTENBOEKJE

SUPERFOODS RECEPTENBOEKJE SUPERFOODS RECEPTENBOEKJE Dit boekje is een uitgave van: www.puurenfit.nl SUPERFOODS RECEPTENBOEKJE Copyright Puur&Fit 2014 INHOUDSOPGAVE RAUWE CHOCOLADEMOUSSE SUPERFOOD IJSTAART GROENE SUPERFOOD SMOOTHIE

Nadere informatie

RECEPTEN BOEK. Healthy Ageing. Met dank aan:

RECEPTEN BOEK. Healthy Ageing. Met dank aan: RECEPTEN BOEK Healthy Ageing Met dank aan: WIJS Albert Heijn Paddepoel Voeding en diëtiek studente: Jitske Dijkstra Toegepaste psychologie student: Niels van Doorn ZOMERSE WRAP BEREIDINGSTIJD: 30-40 MINUTEN

Nadere informatie

8 personen. Het menu. Op de huid gebakken zeebaars met gemarineerde rodekool, knapperige walnoten en notenmayonaise ***

8 personen. Het menu. Op de huid gebakken zeebaars met gemarineerde rodekool, knapperige walnoten en notenmayonaise *** 8 personen Het menu Op de huid gebakken zeebaars met gemarineerde rodekool, knapperige walnoten en notenmayonaise *** Gebakken hertenbiefstuk gemarineerd in kaneel en mosterd met peer in honing, gebakken

Nadere informatie

ClubNieuws. Januari 2015

ClubNieuws. Januari 2015 ClubNieuws Januari 2015 De feestdagen zijn weer voorbij en de tijd van de goede voornemens is weer aangebroken. Gezonder eten, meer bewegen en lekker fit voelen. Wij helpen u graag om deze goede voornemens

Nadere informatie

Optimalegezondheid.com 2015 JULI 1 14 GEZONDE RECEPTEN

Optimalegezondheid.com 2015 JULI 1 14 GEZONDE RECEPTEN Optimalegezondheid.com 2015 15 JULI GEZONDE RECEPTEN 1 14 GEZONDE RECEPTEN INTRODUCTIE Merk jij het ook al? Dat je meer zin hebt in frisse ingrediënten en daardoor haast automatisch gezonder eet? Dit is

Nadere informatie

Groente met courgette, uitjes en champignons

Groente met courgette, uitjes en champignons Slank En Fit Lunch recepten HARTIG Groente met courgette, uitjes en champignons 1 knoflookteentje Halve courgette 50 gr zilver uitjes 50 gr olijfjes 1 tomaat Half bakje champignons 150 gram sperzie boontjes

Nadere informatie

Van in de wei tot op je bord

Van in de wei tot op je bord Vlees Van in de wei tot op je bord Hallo daar! Ik ben Maud Kippenbout. Welk vlees eet jij graag tussen je boterham? 1 e graad Welk vlees lust jij het liefst bij de warme maaltijd? lager onderwijs DD6493/304111

Nadere informatie

Smoothies voor kinderen vanaf 1 jaar

Smoothies voor kinderen vanaf 1 jaar Smoothies voor kinderen vanaf 1 jaar Gezond én eenvoudig te bereiden 28 pagina s vol met recepten en tips! Smoothies voor kinderen vanaf 1 jaar 2015 Onderstaande recepten zijn in ieder geval geschikt voor

Nadere informatie

Hoi! Vrolijke lunchgroet, Marije

Hoi! Vrolijke lunchgroet, Marije Hoi! Zijn de kinderen bij jou thuis ook zo dol op pannenkoeken? Vakanties, feestjes, gewone doordeweekse dagen: pannenkoeken zijn altijd welkom. Liefst eten ze ze iedere dag, lijkt het! Maar dat gaat natuurlijk

Nadere informatie

In dit weekmenu worden 2 gerechten op die manier gebruikt. De pastasaus en de aardappelpuree. Kijk maar eens naar het menu:

In dit weekmenu worden 2 gerechten op die manier gebruikt. De pastasaus en de aardappelpuree. Kijk maar eens naar het menu: In dit boekje wil ik je graag laten zien hoe je een makkelijk weekmenu maakt doormiddel van gerechten te hergebruiken. Dat betekent dat je een gerecht maakt en daar een portie van apart houd voor een andere

Nadere informatie

Gezond eten en drinken voor kinderen in de basisschoolleeftijd

Gezond eten en drinken voor kinderen in de basisschoolleeftijd Gezond eten en drinken voor kinderen in de basisschoolleeftijd Je kind speelt, leert en groeit. Door goed te eten en te drinken, krijgt je kind de energie die hij daarvoor nodig heeft. Van ontbijt tot

Nadere informatie

Sandwich kaas-komkommer

Sandwich kaas-komkommer Tomatensoep Aan tomatensoep die je in de winkel kunt kopen is vaak veel suiker toegevoegd. Zelfgemaakte tomatensoep bevat alleen van nature aanwezige suikers. Om zelf tomatensoep te maken heb je weinig

Nadere informatie

KOOK-OOK wenst jullie een hele fijne kerst & een gezond en gelukkig 2016!

KOOK-OOK wenst jullie een hele fijne kerst & een gezond en gelukkig 2016! KOOK-OOK wenst jullie een hele fijne kerst & een gezond en gelukkig 2016! ZwARte BoNeNSoEP Met PuLLeD PoRK Zoete aardappel is lekker en gezond. Een zoete aardappel is een knol en behoort, in tegenstelling

Nadere informatie

WORKSHOPS. (met uitzondering van de zeillessen en de zwemlessen). Buitenschoolse opvang op een unieke locatie

WORKSHOPS. (met uitzondering van de zeillessen en de zwemlessen). Buitenschoolse opvang op een unieke locatie WORKSHOPS Beste ouders, lieve kids van BSO Kids & Go, De workshops Voetbal en Streetdance zijn alweer afgelopen. Het was ontzettend leuk, leerzaam en sportief! We waren voornemens de voetbalworkshops voort

Nadere informatie

Zoete aardappelpuree met geitenkaas

Zoete aardappelpuree met geitenkaas Zoete aardappelpuree met geitenkaas Een aantal weken geleden ontving ik een super leuk pakket met geitenkaas van Bettinehoeve. Hierin zaten meerdere soorten geitenkaas voor mij om uit te proberen. Laat

Nadere informatie

Kerst Info KERST OUD & NIEUW. Van 24 december t/m 7 januari 2018 is er een VAKANTIE-ROOSTER (zie pagina 5).

Kerst Info KERST OUD & NIEUW. Van 24 december t/m 7 januari 2018 is er een VAKANTIE-ROOSTER (zie pagina 5). Kerst Info KERST Van 24 december t/m 7 januari 2018 is er een VAKANTIE-ROOSTER (zie pagina 5). DUO-WEKEN; NEEM TOT DE KERST IEMAND MEE! In de weken tot de Kerst worden de Duo-week gehouden. De weken waarin

Nadere informatie

Hartige tussendoortjes TOMATENBROOD TORTILLA CHIPS

Hartige tussendoortjes TOMATENBROOD TORTILLA CHIPS Hartige tussendoortjes TOMATENBROOD Neem 4 sneden bruin brood, het liefst een rustiek soort brood en zelf dik gesneden. Rooster de sneden brood in broodrooster of oven. Snij 2 teentjes knoflook doormidden

Nadere informatie

Lunch recepten van Judith Rolf voor energie en een slanke lijn! Voor 2 personen

Lunch recepten van Judith Rolf voor energie en een slanke lijn! Voor 2 personen Lunch recepten van Judith Rolf voor energie en een slanke lijn! Voor 2 personen Boodschappenlijstje (de voorkeur gaat uit naar de biologische producten wanneer mogelijk) 4 stronkjes witlof 2 appels 1 mandarijn

Nadere informatie

Gerechten Koken met Kids 2014

Gerechten Koken met Kids 2014 Gerechten Koken met Kids 2014 Mini pizzaatjes Ingrediënten voor 9 pizza slices Pizzadeeg (kant en klaar) Pizza/Pastasaus 1 zakje Kaas/Parmezaanse kaas 1 pakje Ham 1 pakje Salami 1 blikje Ananas 1 Paprika

Nadere informatie

Beste KOOK-OOK klant!

Beste KOOK-OOK klant! Beste KOOK-OOK klant! Groenten zijn gezond. Ze zitten boordevol voedingsstoffen maar bevatten weinig calorieën. De enorme hoeveelheden mineralen en vitaminen geven je lichaam alle bouwstenen die het nodig

Nadere informatie

Gemarineerde eendeborst met noodle salade. Nodig voor de eend;

Gemarineerde eendeborst met noodle salade. Nodig voor de eend; Gemarineerde eendeborst met noodle salade. Nodig voor de eend; In kleine ruitjes ingesneden eende borst Teriyaki saus Iets gember siroop Citroenblad Iets soya saus Chili saus Bereiden van de eende borst;

Nadere informatie

Het menu Villa Vredewoud

Het menu Villa Vredewoud 12 personen Het menu Villa Vredewoud Hammousse met een twist *** Op de huid gebakken zeebaars met gemarineerde rodekool, knapperige walnoten en notenmayonaise *** Hertenrug met zoete aardappel, gesmoorde

Nadere informatie

Gratis. Gratis. recepten. recepten. lekkere gezonde. nummer 1 in gezondheid

Gratis. Gratis. recepten. recepten. lekkere gezonde. nummer 1 in gezondheid IJS gezond 5 0 Gratis Gratis lekkere gezonde recepten recepten nummer Voorwoord Natuurlijk liggen de supermarkten vol met ijsjes in alle soorten en maten. Maar wat is er nu leuker dan zelf (water) ijsjes

Nadere informatie

Pasen maart 2018 **** Amuse: americain **** Preisoep met Limburgse mosterd ****

Pasen maart 2018 **** Amuse: americain **** Preisoep met Limburgse mosterd **** Pasen maart 2018 Amuse: americain Preisoep met Limburgse mosterd Rode krielaardappelen met schil uit de oven Erwten en worteltjes Kalfs cordon blue Citroen ijs met blauwe bessen saus Preisoep met Limburgse

Nadere informatie

High tea recepten voor Pasen

High tea recepten voor Pasen High tea recepten voor Pasen Vegan Pasen Voor veel mensen draait Pasen om ei. Helaas komt er een hoop leed en onrecht kijken bij de ei-inustrie. Daarom is Pasen bij ons altijd ei-vrij. Omdat we van lekker

Nadere informatie

Bijlage 4a: Het recept voor de Keizer!

Bijlage 4a: Het recept voor de Keizer! 20 Bijlage 4a: Het recept voor de Keizer! Kies max. 6 ingrediënten (benodigdheden) en verzin daar met elkaar een voorgerecht, een hoofdgerecht of een toetje (dessert) mee... GROENTE Bietjes Spruitjes Rode

Nadere informatie

Weekmenu 8 >>> Groepscursus <<< >>> Individueel afvallen <<< >>> Weekmenu abonnement <<<

Weekmenu 8 >>> Groepscursus <<< >>> Individueel afvallen <<< >>> Weekmenu abonnement <<< Weekmenu 8 Maandag 1 appel 1 brosse eierkoek 1 itliaanse bol met philadelphhia light, 1 handje rauwkost en 25 gram gerookte zalm 200 gram bloemkool 150 gram gekookte aardappelen 100 gram hamlapje 1 juslepel

Nadere informatie

HIEPERDEPIEP HOERA! Er is er een jarig. En dat vieren wij! 8 leuke en gezonde traktatie-ideeën voor kinderen van 2-4 jaar.

HIEPERDEPIEP HOERA! Er is er een jarig. En dat vieren wij! 8 leuke en gezonde traktatie-ideeën voor kinderen van 2-4 jaar. HIEPERDEPIEP HOERA! Er is er een jarig. En dat vieren wij! 8 leuke en gezonde traktatie-ideeën voor kinderen van 2-4 jaar. TRAKTEREN: MENEERTJE MELOEN Voor 8 traktaties / 10 kcal per portie 1 schijf watermeloen

Nadere informatie

Nieuwsbrief maart ACTIVITEITEN. Hallo lieve leden,

Nieuwsbrief maart ACTIVITEITEN. Hallo lieve leden, +6 Nieuwsbrief maart ACTIVITEITEN Donderdag 1 Greta Noordenbos Maandag 5 Hallo lieve leden, Hoewel maart bekend staat zijn staart te roeren en wij wellicht de laatste sneeuw en ijs nog niet gezien hebben

Nadere informatie

GEZONDE ONTBIJT RECEPTEN WWW.OPTIMALEGEZONDHEID.COM

GEZONDE ONTBIJT RECEPTEN WWW.OPTIMALEGEZONDHEID.COM GEZONDE RECEPTEN ITALIAANSE KRUIDEN OMELET Voeg de uienringen en een eetlepel water toe aan een voorverwarmde pan. Bak de uien net zolang totdat het kleine beetje water in verdampt. Voeg daarna een kleine

Nadere informatie

Alternatief week 16 Maandag

Alternatief week 16 Maandag Alternatief week 16 Maandag 1450 kcal 1 volkoren beschuit met halvarine en halva jam 1 banaan 2 volkoren boterhammen met halvarine 1 keer magere smeerpate linera 1 plak 30+ kaas met plakjes komkommer 1

Nadere informatie

Vegetarische RECEPTEN RECEPTEN. Makkelijk & Snel

Vegetarische RECEPTEN RECEPTEN. Makkelijk & Snel Vegetarische RECEPTEN 12 RECEPTEN Makkelijk & Snel WWW.GOODBITE.NL KOKEN MET VLEESVERVANGERS Makkelijk & snel Eet je wel eens vleesvervangers, maar vind je het soms moeilijk om steeds nieuwe recepten te

Nadere informatie

Informatie tweede clubperiode 2012

Informatie tweede clubperiode 2012 Informatie tweede clubperiode 2012 De eerste clubperiode van 2012 zit er alweer op. Voor je ligt het nieuwe clubboekje van Bureau Vrije Tijd voor het tweede half jaar van 2012! De clubperiode loopt deze

Nadere informatie

Tomatensoep. Eet smakelijk. Muffins. Nodig:

Tomatensoep. Eet smakelijk. Muffins. Nodig: Tomatensoep Nodig: 1 liter water. 1 kilo rijpe tomaten. 2 groentebouillonblokjes. 1 prei of klein zakje soepgroente. Vermicelli. 1. Doe het water in de pan en breng het aan de kook. 2. Was en snij de tomaten

Nadere informatie

ALFA A ANTWOORDEN STER IN LEZEN

ALFA A ANTWOORDEN STER IN LEZEN STER IN LEZEN ALFA A LES 1: NAAR SCHOOL 1 Ziek 1 b 2 3 b 4 a a B maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag zondag C Dit is een vraag Hoe gaat het? Het gaat wel. En met jou? Waarom kom je niet?

Nadere informatie

Ontbijt Frittata. Bereidingswijze. Ingrediënten

Ontbijt Frittata. Bereidingswijze. Ingrediënten Recepten 2.1 Ontbijt Soms is het niet een kwestie van nieuwe recepten bij de hand hebben voor het ontbijt, maar gewoon net even anders tegen het ontbijt aan kijken. Wij zijn als Nederlanders gewend om

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 12 Maart 2017

NIEUWSBRIEF 12 Maart 2017 NIEUWSBRIEF 12 Maart 2017 In deze nieuwsbrief vind je meer info over het volgende: Paaswedstrijd Vrij rijden Ponykamp en Trainingskampweek Inhaallessen Verbouwing... Rust rondom de bak Paaswedstrijd Voor

Nadere informatie

Gezond eten en drinken voor kinderen in de basisschoolleeftijd

Gezond eten en drinken voor kinderen in de basisschoolleeftijd Gezond eten en drinken voor kinderen in de basisschoolleeftijd Je kind speelt, leert en groeit. Door goed te eten en te drinken, krijgt je kind de energie die hij daarvoor nodig heeft. Van ontbijt tot

Nadere informatie

Alternatief weekmenu 50

Alternatief weekmenu 50 Alternatief weekmenu 50 Maandag 1 volkoren boterham met geitenkaas chavroux en 1 eetlepel honing (lekker even in oven) 3 mandarijnen 1 appel 1 italiaanse bol met halvarine en 1 plak 20+ kaas met plakjes

Nadere informatie

Mozzarella pannenkoekjes

Mozzarella pannenkoekjes Mozzarella pannenkoekjes Mozzarella pannenkoekjes Mijn grootste verslaving is op dit moment deze mozzarella pannenkoekjes. Soms maak ik ze lekker met spek en prei, maar meestal lekker met een kloddertje

Nadere informatie

Gezond eten en drinken voor je kind van 9 tot 12 jaar

Gezond eten en drinken voor je kind van 9 tot 12 jaar Gezond eten en drinken voor je kind van 9 tot 12 jaar Je kind groeit hard en wordt steeds zelfstandiger. Hij wil steeds meer zelf beslissen wat hij eet en drinkt. Hoe ga je daarmee om? En hoe geef je je

Nadere informatie

Gezond eten en drinken. voor je kind van 9 tot 12 jaar

Gezond eten en drinken. voor je kind van 9 tot 12 jaar Gezond eten en drinken voor je kind van 9 tot 12 jaar Je kind groeit hard en wordt steeds zelfstandiger. Hij wil steeds meer zelf beslissen wat hij eet en drinkt. Hoe ga je daarmee om? En hoe geef je je

Nadere informatie

Gerechten. Ontbijt Lunch Diner - Tussendoortjes. Keep it simple and make it tasty!

Gerechten. Ontbijt Lunch Diner - Tussendoortjes. Keep it simple and make it tasty! Gerechten Ontbijt Lunch Diner - Tussendoortjes Keep it simple and make it tasty! Intro Voeding... Het blijft allemaal lastig en ingewikkeld. Door de grote variatie en vele keuzes die je in het voedingsadvies

Nadere informatie

HAN SENECA nieuwsbrief

HAN SENECA nieuwsbrief HAN SENECA nieuwsbrief J U N I Bijna zomer. I N D I T N U M M E R : Bijna zomer... 1 HAN SENECA 2 open dag 3 Trainen in de 4 zomer Even voorstellen 5 Openingstijden 6 en contact We gaan weer richting de

Nadere informatie

Sportschool Venendaal - Sportschool Venendaal - Sportschool Venendaal - Sportschool Venendaal

Sportschool Venendaal - Sportschool Venendaal - Sportschool Venendaal - Sportschool Venendaal Lente Info 27 april t/m 5 mei IN GOEDE CONDITIE VOOR DE ZOMER: t/m eind mei mogen leden (vanaf 14 jaar) GRATIS kennismaken met AIKIDO JIU JITSU KARATE & JUDO; stuur een mailtje voor tijden. AQUA & SLANK

Nadere informatie

PROTEIN PANCAKES RECEPTENBOEKJE 21 HEERLIJKE PANNENKOEK RECEPTEN BODYENFITSHOP.NL

PROTEIN PANCAKES RECEPTENBOEKJE 21 HEERLIJKE PANNENKOEK RECEPTEN BODYENFITSHOP.NL PROTEIN PANCAKES RECEPTENBOEKJE 21 HEERLIJKE PANNENKOEK RECEPTEN BODYENFITSHOP.NL PROTEIN PANCAKES RECEPTENBOEKJE Beste klant, Voor je ligt het Body & Fit Protein Pancake receptenboekje. In dit boekje

Nadere informatie

Tof! kookboek. Lekker koken in 8 stappen

Tof! kookboek. Lekker koken in 8 stappen Tof! kookboek Lekker koken in 8 stappen Stichting Communicatie Samen koken Samen koken, lekker eten en elkaar ontmoeten. Het Tof! kookboek nodigt je uit dat te doen. In dit boek staan 60 recepten. Bij

Nadere informatie

Rupsje nooit genoeg. Instructievel Traktaties maken Jumpin

Rupsje nooit genoeg. Instructievel Traktaties maken Jumpin Rupsje nooit genoeg Voor rupsje nooit genoeg: prikker, 5 à 6 druiven, cherrytomaat, zelfklevende wiebeloogjes Rijg de prikker bijna vol met druiven () Prik de cherrytomaat aan het eind van de prikker ()

Nadere informatie

Alternatief week 14. Maandag 1320 kcal. Ontbijt 1 geroosterde boterham met halvarine en 1 plak 20+ of 30+ kaas met plakjes komkommer 1 sinaasappel

Alternatief week 14. Maandag 1320 kcal. Ontbijt 1 geroosterde boterham met halvarine en 1 plak 20+ of 30+ kaas met plakjes komkommer 1 sinaasappel Alternatief week 14 Maandag 1320 kcal 1 geroosterde boterham met halvarine en 1 plak 20+ of 30+ kaas met plakjes komkommer 1 sinaasappel 2 paaseitjes of 1 jodenkoek 3 volkoren beschuiten met halvarine

Nadere informatie

11e jaargang, nummer 14

11e jaargang, nummer 14 11e jaargang, nummer 14 Maandag 29 april tot en met vrijdag 10 mei : meivakantie Maandag 20 mei: Tweede Pinksterdag: alle leerlingen vrij Maandag 3 juni en dinsdag 4 juni: studiedagen: alle leerlingen

Nadere informatie

KINDCENTRUM VROONDAAL SMOELENBOEK

KINDCENTRUM VROONDAAL SMOELENBOEK KINDCENTRUM VROONDAAL SMOELENBOEK je d r o w r a a d! n a v r e z j i w Judy Menger Directeur Kindcentrum Vroondaal Meester Jelle Ik ben meester Jelle en werk als adjunct-directeur op deze school. Ik ben

Nadere informatie

Gehakt aubergine ovenschotel met pompoen

Gehakt aubergine ovenschotel met pompoen Gehakt aubergine ovenschotel met pompoen Gehakt aubergine ovenschotel met pompoen Gehakt aubergine ovenschotel Een lekkere ovenschotel, zoals een jachtschotel, heeft vaak een laagje van aardappelpuree.

Nadere informatie

Sportschool Venendaal

Sportschool Venendaal Lente Info 24 t/m 30 april 2017 IN GOEDE CONDITIE VOOR DE ZOMER: t/m eind mei mogen leden (vanaf 14 jaar) GRATIS kennismaken met AIKIDO. Speciale Budo-training; maandag 19.30 uur Laan der Verenigde Naties

Nadere informatie

makkelijk afvallen koolhydraatarm 10 overheerlijke lekkernijen

makkelijk afvallen koolhydraatarm 10 overheerlijke lekkernijen makkelijk afvallen koolhydraatarm 10 overheerlijke lekkernijen Alsjeblieft, hierbij ontvang je mijn favoriete koolhydraatarme lekkernijen. Onder elk recept vind je de voedingswaarden zodat je precies kunt

Nadere informatie

Lekker eten met weinig koolhydraten

Lekker eten met weinig koolhydraten Lekker eten met weinig koolhydraten Groentenrolletjes Geroosterde 1 courgette 1 rode paprika 2 eetlepels olijfolie enkele takjes peterselie 100 gram roomkaas 2 teentjes knoflook 8 sneetjes Atkins koolhydraat

Nadere informatie

Piemonte. Antipasti Paprika s met bagna caoda Pollo Tonnato. Primo: Risotto met pompoen en kaassaus. Secondo: Gestoofde kip met paddestoelen

Piemonte. Antipasti Paprika s met bagna caoda Pollo Tonnato. Primo: Risotto met pompoen en kaassaus. Secondo: Gestoofde kip met paddestoelen Piemonte Antipasti Paprika s met bagna caoda Pollo Tonnato Primo: Risotto met pompoen en kaassaus Secondo: Gestoofde kip met paddestoelen Dolci: Panna cotta met vruchtensaus Baci di dama www.martijnpostma.nl

Nadere informatie

Elegance Fitness Femme D Elegance Elegance Squash Elegance Sun LESROOSTER ELEGANCE

Elegance Fitness Femme D Elegance Elegance Squash Elegance Sun LESROOSTER ELEGANCE LESROOSTER ELEGANCE Elegance Health Centre Waalwijk Eerste Zeine 120a 5144 AM Waalwijk T. 0416 363 525 F. 0416 363 592 E. info@elegance-health-centre.nl W. www.elegancewaalwijk.nl Elegance Fitness Femme

Nadere informatie

Variatie in je sla! Eet smakelijk, Mirjam Zwemmer Bieze

Variatie in je sla! Eet smakelijk, Mirjam Zwemmer Bieze RECEPTEN MET SLA! Variatie in je sla! Als lichte avondmaaltijd, snelle gezonde lunch of als bijgerecht. Salade is altijd goed! Iedereen heeft zijn eigen saladerecept, maar er zijn nog zo veel meer variaties

Nadere informatie

budget ontbijtrecepten lekker ontbijten in elk seizoen 14Paleo

budget ontbijtrecepten lekker ontbijten in elk seizoen 14Paleo 14Paleo budget ontbijtrecepten lekker ontbijten in elk seizoen 1 14Paleo budget ontbijtrecepten www.paleobudget.nl Recepten: Simone van der Koelen Styling: Simone van der Koelen Fotografie: Christiaan

Nadere informatie

SUGARCHALLENGE! LARGE programma. Voor een suikervrije, gezonde JIJ! Basismenu s. Dag 23+24

SUGARCHALLENGE! LARGE programma. Voor een suikervrije, gezonde JIJ! Basismenu s. Dag 23+24 SUGARCHALLENGE! LARGE programma Voor een suikervrije, gezonde JIJ! Basismenu s Dag 23+24 Dag 23 Ontbijt: aardbeien smoothie 1 portie aardbeien 1 portie geitenyoghurt (of zuivelvrij: sojayoghurt) Meng de

Nadere informatie

Werkdagen Vrije tijd Op de maandag is Vrije tijd gesloten, de Leenderij is op deze dag wel open.

Werkdagen Vrije tijd Op de maandag is Vrije tijd gesloten, de Leenderij is op deze dag wel open. Nieuwsbrief Vrije Tijd week 12 20 maart 2018 Nieuws Agenda 23 mrt: Optreden bigband Jazz-West(nog plaats) 24 mrt: Workshop Paaskip maken (VOL) 31 mrt: Hongerige klant (VOL) 6 apr : Disco in Zeist (nieuw)

Nadere informatie

Maandag. Ontbijt: 250 gram magere yoghurt of Optimel variant 1 perzik. Tussendoor: 1 liga milkbreak

Maandag. Ontbijt: 250 gram magere yoghurt of Optimel variant 1 perzik. Tussendoor: 1 liga milkbreak Weekmenu 32 Maandag 1 perzik 1 liga milkbreak 2 volkoren boterhammen met halvarine 1 keer kipfilet met plakjes komkommer 1 keer sandwichspread tomaat lente ui met plakjes komkommer 1 appel 250 gram magere

Nadere informatie

lekker leven met rustige darmen Happy Belly Lunch FODMAP arme gerechten

lekker leven met rustige darmen Happy Belly Lunch FODMAP arme gerechten lekker leven met rustige darmen Happy Belly Lunch FODMAP arme gerechten Veel mensen die het FODMAP arme dieet (gaan) volgen vinden het lastig om een lekkere lunch of snack te bereiden. Vaak bevatten lunchrecepten

Nadere informatie

Herbalife Paasbrunch

Herbalife Paasbrunch Herbalife Paasbrunch De lente is aangebroken en op 5 & 6 april is het Pasen! Voor veel mensen een gezellig feest waarbij een lekkere brunch op tafel wordt gezet. Heerlijk natuurlijk! Maar hoe past dit

Nadere informatie

WIJS Receptenboek. Receptenboek voor kinderen en jongeren in Groningen

WIJS Receptenboek. Receptenboek voor kinderen en jongeren in Groningen WIJS Receptenboek Receptenboek voor kinderen en jongeren in Groningen 1-11-2017 Hanzehogeschool in samenwerking met WIJS Femke Postma en Anouk Martini Rob Vogel Recept 1 : Aardbeien gember limonade met

Nadere informatie

Power Slim Proof Hapjes

Power Slim Proof Hapjes Power Slim Proof Hapjes Afvallen en een sociaal leven wordt vaak gezien als een moeilijke combinatie. Het liefste zou je dan ook je sociale leven even stop willen zetten wanneer je aan het afvallen bent.

Nadere informatie

Nieuwsbrief April 2018

Nieuwsbrief April 2018 Nieuwsbrief April 2018 Beste ouders/verzorgers, Verjaardagen kinderen/leidsters: 11 maart: Isabella 7 jaar ( BSO ) 16 maart: Orfeu 49 jaar ( Directeur ) 18 maart: Emily 1 jaar ( Baby groep ) 22 maart:

Nadere informatie

Sportschool Venendaal. Lente Info. 29 april t/m 5 mei 2013

Sportschool Venendaal. Lente Info. 29 april t/m 5 mei 2013 Lente Info 29 april t/m 5 mei 2013 IN GOEDE CONDITIE VOOR DE ZOMER: AQUA & SLANK FIT CURSUS QUICK FIT CURSUS HATHA YOGA SPINNING AQUA-ROBICS FITNESS ZONNEBANK MASSAGE BODY SHAPE VOOR VROUWEN HEREN CONDITIE

Nadere informatie

Kerst Info KERST OUD & NIEUW. Van 21 december t/m 3 januari 2016 is er een VAKANTIE-ROOSTER.

Kerst Info KERST OUD & NIEUW. Van 21 december t/m 3 januari 2016 is er een VAKANTIE-ROOSTER. Kerst Info KERST OUD & NIEUW Van 21 december t/m 3 januari 2016 is er een VAKANTIE-ROOSTER. DUO-WEKEN; NEEM TOT DE KERST IEMAND MEE! In de weken tot de Kerst worden de Duo-week gehouden. Weken waarin iedereen

Nadere informatie

SMOOTHIE. Benodigdheden snijplank schilmesje eetlepel theelepel grote kom maatliter staafmixer. Bereidingswijze

SMOOTHIE. Benodigdheden snijplank schilmesje eetlepel theelepel grote kom maatliter staafmixer. Bereidingswijze SMOOTHIE Ingrediënten voor ca. 2,5 liter 4 bananen 2 appels 4 sinaasappels 200 gram verse bladspinazie 2 theelepels olie 2 theelepels kaneel 8 walnoten 500ml water 500ml sinaasappelsap Dikke rietjes eetlepel

Nadere informatie

SOOS Doorn Op vrijdagavond 8 juni zal er Géén soos zijn i.v.m. Avond wandelvierdaagse.

SOOS Doorn Op vrijdagavond 8 juni zal er Géén soos zijn i.v.m. Avond wandelvierdaagse. Nieuwsbrief Vrije Tijd week 22 29 Mei 2018 Nieuws Agenda 5 t/m 8 juni: Avondvierdaagse Doorn 13 Juni : Praatjes café koffer vol muziek 16 Juni : Workshop aardbeibloempotje maken 20 juni : Jaarfeest 30

Nadere informatie

Alternatief week 13. Maandag kcal. Ontbijt 250 gram magere yoghurt of Optimel variant 1 kiwi. Tussendoor 1 brosse eierkoek

Alternatief week 13. Maandag kcal. Ontbijt 250 gram magere yoghurt of Optimel variant 1 kiwi. Tussendoor 1 brosse eierkoek Alternatief week 13 Maandag 1260 kcal 1 kiwi 1 brosse eierkoek 3 volkoren crackers (max 60 kcal per stuk) met halvarine 1 keer kipfilet met plakjes komkommer 1 keer filet americain 1 keer sandwichspread

Nadere informatie

HEERLIJKE SPICY ZOETE AARDAPPEL SALADE

HEERLIJKE SPICY ZOETE AARDAPPEL SALADE www.livingthegreenlife.nl HEERLIJKE SPICY ZOETE AARDAPPEL SALADE Bereidingstijd 20 minuten Baktijd 30 minuten Portie voor 4 personen Benodigdheden oven, keukenmachine Ingrediënten Ingrediënten groene rijst

Nadere informatie

Met limoen gemarineerde zalm en gemarineerde asperges. Ingredienten voor gemarineerde asperges;

Met limoen gemarineerde zalm en gemarineerde asperges. Ingredienten voor gemarineerde asperges; Met limoen gemarineerde zalm en gemarineerde asperges. Ingredienten voor gemarineerde asperges; Beet gaar gekookte asperges(1pp) 3 eetlepel Olijf olie 2 eetlepel Gehakte kruiden Citroen sap van ½ citroen

Nadere informatie

Gezonde traktaties voor kinderen Hartjes spiesjes: Gedroogde appelchipjes:

Gezonde traktaties voor kinderen Hartjes spiesjes: Gedroogde appelchipjes: Gezonde traktaties voor kinderen Hartjes spiesjes: - fruit (aardbei, watermeloen, druiven) - sateprikkers en een - hartjes-uitsteekvorm Gedroogde appelchipjes: - Appel - Honing (1 theelepel per appel)

Nadere informatie

Alternatief week 15 Maandag

Alternatief week 15 Maandag Alternatief week 15 Maandag 1270 kcal 3 cracottes 1 keer 20+ smeerkaas met plakjes komkommer 1 keer sandwichspread tomaat lente ui met plakjes komkommer 1 keer halvarine en 1 plak ham 200 gram meloen 1

Nadere informatie

Tosti s. snel, verrassend en gevarieerd. Machteld Smid

Tosti s. snel, verrassend en gevarieerd. Machteld Smid Tosti s snel, verrassend en gevarieerd Machteld Smid 2 De tosti heeft het! Op dit moment is de tosti echt hot, en dat betekent niet dat hij warm is, of pittig, nee het is in om tosti s te eten. Er wordt

Nadere informatie

Ingrediënten 10 plakjes bladerdeeg, 2 friszoete stevige appels (bijv. Jazz, ) 1 ei, 2 el rietsuiker

Ingrediënten 10 plakjes bladerdeeg, 2 friszoete stevige appels (bijv. Jazz, ) 1 ei, 2 el rietsuiker Ingrediënten 10 plakjes bladerdeeg, 2 friszoete stevige appels (bijv. Jazz, ) 1 ei, 2 el rietsuiker Materialen appelboor, bakpapier, bakkwastje. STAP 1 Laat 10 plakjes bladerdeeg op het aanrecht ontdooien.

Nadere informatie

Maandag. Ontbijt: 1 volkoren beschuit met halvarine 1 keer halva jam 1 volkoren boterham met halvarine 1 keer 20+ smeerkaas met plakjes komkommer

Maandag. Ontbijt: 1 volkoren beschuit met halvarine 1 keer halva jam 1 volkoren boterham met halvarine 1 keer 20+ smeerkaas met plakjes komkommer Weekmenu 48 Maandag 1 volkoren beschuit met halvarine 1 keer halva jam 1 volkoren boterham met halvarine 1 keer 20+ smeerkaas met plakjes komkommer 1 appel 2 volkoren boterhammen 1 keer philadelphia light

Nadere informatie

OUDERINFO APRIL Oudervragenlijst. Schoolfotograaf. Schooljaar 2016/2017 Nummer 7 6 april 2017 Agenda

OUDERINFO APRIL Oudervragenlijst. Schoolfotograaf. Schooljaar 2016/2017 Nummer 7 6 april 2017 Agenda OUDERINFO APRIL 2017 Oudervragenlijst In februari hebben we aan alle ouders/verzorgers een oudervragenlijst uitgedeeld. We hebben al 40 ingevulde vragenlijsten terug. Bedankt hiervoor, want hiermee hebben

Nadere informatie

10 VERFRISSENDE RECEPTEN MET TARWEGRAS WWW.OPTIMALEGEZONDHEID.COM

10 VERFRISSENDE RECEPTEN MET TARWEGRAS WWW.OPTIMALEGEZONDHEID.COM 10 VERFRISSENDE RECEPTEN MET 10 VERFRISSENDE RECEPTEN MET Wie heeft er inmiddels niet van gehoord: Tarwegras! Een ontzettend populair voedingsmiddel met een extreem hoge concentratie aan supergezonde voedingsstoffen.

Nadere informatie

Inspiratie voor gezonde en feestelijke traktaties

Inspiratie voor gezonde en feestelijke traktaties Inspiratie voor gezonde en feestelijke traktaties Groentefrietjes Vrolijke bekertjes Rode paprika s Komkommers Waspenen 1. Schrijf de naam en leeftijd van de jarige op de bekertjes. 2. Was de paprika

Nadere informatie

Veel plezier met Koken met lief!

Veel plezier met Koken met lief! Koken met én voor iedereen die je lief is. Daar word je toch blij van! Met de lekkere recepten voor de verschillende momenten van de dag geniet je met het hele gezin van dit boek. Ook voor een feestje,

Nadere informatie

Gezondheidsmanagement Recepten week 5

Gezondheidsmanagement Recepten week 5 Gezondheidsmanagement 2.0 - Recepten week 5 De recepten van deze week zijn gericht op de energiehuishouding. Ze bevatten dan ook veel vet. Ik hoop dat je inmiddels weet dat vet je vriend is. Daarnaast

Nadere informatie

15 x PuurGezond ontbijten. 1 kom pap van 200 ml halfvolle melk en 6 eetlepels havermout, serveren met blauwe bessen (vers of diepvries) 1 kiwi Thee

15 x PuurGezond ontbijten. 1 kom pap van 200 ml halfvolle melk en 6 eetlepels havermout, serveren met blauwe bessen (vers of diepvries) 1 kiwi Thee 15 x PuurGezond ontbijten Ontbijt 1 1 kom pap van 200 ml halfvolle melk en 6 eetlepels havermout, serveren met blauwe bessen (vers of diepvries) 1 kiwi Thee Ontbijt 2 2 sneetjes volkoren brood besmeerd

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. In deze nieuwsbrief: Nummer 1 - september En nog veel meer... Wat is een ervaringsdeskundige? Maak zelf een smoothie!

NIEUWSBRIEF. In deze nieuwsbrief: Nummer 1 - september En nog veel meer... Wat is een ervaringsdeskundige? Maak zelf een smoothie! NIEUWSBRIEF ED@LOKET Nummer 1 - september 2017 In deze nieuwsbrief: Wat is een ervaringsdeskundige? Maak zelf een smoothie! Igor gaat paardrijden En nog veel meer... Beste lezer, Wij zijn 8 clienten die

Nadere informatie