Pre-registratie Flexibele formulieren Automatische confirmaties Elektronisch betalen e-tickets met barcode

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Pre-registratie Flexibele formulieren Automatische confirmaties Elektronisch betalen e-tickets met barcode"

Transcriptie

1

2 Inleiding Via onze evenement software kan het volledige administratieve traject met betrekking tot de organisatie en beheer van een evenement professioneel en efficiënt aangepakt worden. Het automatiseren van allerhande manuele processen zoals uitnodigen, registreren en opvolgen geeft u de mogelijkheid om te focussen op strategische beslissingen in plaats van repetitieve tijdsverslindende taken. Abusol biedt hiervoor de ideale oplossing aan via een flexibel assortiment aan noodzakelijke tools, waardoor u ook een hoger rendement zult halen uit uw beurs, congres of evenement. Voor wie zijn deze oplossingen interessant? Voornamelijk voor evenementorganisatoren, eventmanagers, beursorganisaties, congrescentra, verenigingen, etc. Dit voor zowel congressen, beurzen, seminaries, personeelsfeesten, reünies, familiedagen, opendeurdagen als andere (bedrijfs)evenementen. Evenement communicatie Evenement website Gepersonaliseerde uitnodigingen Nieuwsbrieven Pre-registratie Flexibele formulieren Automatische confirmaties Elektronisch betalen e-tickets met barcode Beheer en rapportering Evolutie registraties Aanpassen foute gegevens On-site Nieuwe registraties Validatie pre-registratie bezoekers Printen badges Kiosk, informatiezuil, bezoekersenquête

3 Voordelen bij het gebruik van onze evenement registratie oplossing Voor uw bedrijf: Eenvoudig en gebruiksvriendelijk. Lagere marketing- en administratiekosten. Tijdsbesparend en efficiënt dankzij automatiseringen. Geen extra opvolging van de betalingen nodig. Up-to-date bezoekersinformatie. Geen rompslomp met Excel-sheets, altijd en overal de meest up-to-date informatie binnen handbereik on-line Nauwkeurige real time statistieken met betrekking tot respons, registratie, betalingen, Geen software-installatie nodig en laatste versie van de toepassing steeds ter beschikking. Deze tools zijn van overal raadpleegbaar via internet, in een beveiligde omgeving. Voor het on-site gedeelte is geen internetverbinding vereist. Dit verhoogt de veiligheid en stabiliteit. Onze modulaire en persoonlijke aanpak maakt het mogelijkheid om een oplossing op maat uit te werken. Eventueel kan er ook nog extra functionaliteit of uitbreidingen van ons systeem op maat worden ontwikkeld. Voor de externe organisator of marketingafdeling: Lagere kosten dankzij het wegvallen van manuele handelingen. Snelle reactietijden. (Exporteerbare) gegevensoutput van zowel de contactdatabase als de statistische resultaten verhoogt de productiviteit van diegene die deze gegevens verder dienen te verwerken. Deze software is geschikt voor het continu beheer van al uw contacten. Als volwaardige bedrijfstoepassing, niet louter voor éénmalige evenementen. Dus ook organisatoren van periodieke congressen kunnen hun gegevens tussen de congressen door verder blijven beheren. Voor uw bezoekers: Eenvoudige inschrijving. Gerichte informatie. Snellere verwerking bij het inchecken.

4 1. Communiceren Aankondiging evenement en uitnodigingen versturen Kondig het evenement aan met agenda en tracks op een specifieke evenement website. De website is het visitekaartje van uw evenement. Geef informatie in verband met de agenda en publiceer het laatste nieuws, eventueel met RSS feed. Geef visibiliteit aan uw sponsors via hun logo's en laat registraties toe op de website. Verder kan een meer uitgebreid programma aangekondigd met verschillende tracks, een nieuwspagina met de laatste berichten, specifieke pagina's voor standhouders, leveranciers, sponsors en bezoekers.

5 1.2 - Verstuur gepersonaliseerde en gerichte uitnodigingen Verhoog uw respons door gerichte en gepersonaliseerde uitnodigingen te versturen. Hiervoor kan de e-marketing en nieuwsbrieven module gebruikt worden. Via de links in de nieuwsbrief krijgt men meer info over het evenement of komt men op de registratiepagina, eventueel reeds met vooraf ingevulde contactgegevens. Na het versturen van de uitnodigingen kan men de respons op de campagne on-line opvolgen worden. Mailing Statistieken Verzonden s Mislukte s Gelezen s Click-through informatie Automatische verwerking van bounces Grafische voorstelling Evolutie leesgedrag Export mogelijk voor verdere analyse Bovendien kan men een save the date vermelding in de uitnodiging plaatsen zodat mensen de datum van het evenement in hun agenda kunnen reserveren.

6 2. Registreren Laat uw bezoekers zich pre-registreren en betalen Beschik je reeds over een aantal gegevens van de contacten? Via de gepersonaliseerde link in de uitnodiging hoeft de bezoeker de gegevens die u reeds kent niet meer in te vullen. Vraag specifieke informatie voor uw evenement zoals bvb aanwezigheid op de lunch en laat bezoekers een keuze maken uit de verschillende workshops of tracks zodat u uw evenement beter kan voorbereiden. Pull-down menu's, checkboxes, radio buttons en input validaties zorgen voor gebruiksvriendelijkheid en correcte informatie. Voor betalende evenementen kan het proces uitgebreid worden met elektronisch betalen. Geslaagde betalingen worden automatisch geregistreerd.

7 2.2- Stuur gepersonaliseerde confirmaties De oplossing verstuurt automatisch een gepersonaliseerde confirmatie met extra informatie en eventueel een herhaling van de ingebrachte gegevens. Een uniek registratienummer en barcode zorgt voor een vlotte check-in op het evenement. Verstuur de toegangscode via SMS zodat de bezoeker ze steeds bijheeft. Voor betalende evenementen wordt er een onderscheid gemaakt tussen de confirmatie van de registratie en het toegangsbewijs met barcode na ontvangst van de betaling. E-ticket mailing op basis van registratiegegevens verzameld door de klant. Indien de klant geen gebruik maakt van onze registratiesite kunnen we toch inpikken op het niveau van het versturen van confirmatie s. Op basis van de Excel-file van de klant kunnen wij na upload van de contactgegevens deze mensen een mail met hun e-ticket sturen enkele dagen voor het evenement. Dit heeft als voordeel dat de mensen het evenement minder gemakkelijk gaan vergeten omdat ze er op het laatste moment nog eens aan herinnerd worden. Daarnaast zal het onthaal vlotter verlopen als de mensen hun e-ticket bij de hand hebben. Deze brieven kunnen van een barcode voorzien worden.

8 3. Opvolgen van inschrijvingen en rapportering registraties Volg alle stappen on-line op De volledige voorbereiding kan on-line opgevolgd worden. Wat is de response op de uitnodigingen? Hoeveel zijn er geregistreerd voor wat? Wie heeft al betaald? Hoe is de verdeling van de bezoekers in bvb nationaliteit, geslacht, gevolgde workshops,...

9 4. Inchecken en spontane show-up registratie De bezoekers ontvangen hun e-ticket per . Dit printen ze uit en brengen ze mee naar het evenement. Scan de barcode en verifieer de e-tickets. Het doel hiervan is om alle registratie informatie op het evenement bij de hand te hebben, bezoekers te kunnen valideren en een badge uit te printen met bvb bedrijf, naam, voornaam,... Verder is er de mogelijkheid om ter plaatse registraties uit te voeren en hiervoor een badge te printen. Eventueel kan men tijdens piekmomenten zich beperkten tot de gegevens die op de badge moeten komen en deze later via update aan te vullen om een compleet overzicht te hebben. Na het evenement is er overzicht van alle personen die aanwezig waren. Infrastructuur: Portable met toepassing en data. Deze is voorgeladen met alle informatie verzameld in tijdens de pre-registraties. Barcode scanner wanneer men barcodes op de registratie confirmaties gebruikt heeft Thermische printer voor het printen van zwart/wit klevers Laserprinter voor het printen van gekleurde badges De verschillende werkposten kunnen standalone of synchroniseren via het netwerk. Dit zorgt voor een stabiele oplossing op een heel kritisch moment van het evenement.

10 Wanneer de bezoekers met het e-ticket toekomen kan dit via de barcodelezer gevalideerd worden: Indien de bezoeker het ticket vergeten is kan men via Zoek op bedrijf, naam, voornaam, afdeling de gepaste inschrijving zoeken en valideren. Nadien worden alle details van de registratie getoond en de badge uitgeprint. Bij een gekopieerd e-ticket wordt een foutmelding getoond. Ook betaalwaarschuwingen en de unieke barcode met controlecijfers kunnen getoond worden.

11 Print badges met de persoonlijke informatie voor seminarie of congres De informatie die werd verzameld via registraties kan worden gebruikt om correcte badges te printen. Deze badges kunnen ofwel vooraf worden geprint ofwel on-site op het moment dat de bezoeker zich aan de ingang aanbiedt ofwel kunnen er brieven met praktische informatie en de badge geprint worden en per post opgestuurd. Uiteraard zijn combinaties mogelijk. Aangezien deze badges een barcode kunnen bevatten, is het mogelijk om bezoekers ook op het evenement zelf verder op te volgen door deze badges te scannen. De lay-out en typografie kan op voorhand worden vastgelegd. Door vast te leggen dat bijvoorbeeld de firmanaam in hoofdletters wordt afgedrukt, wordt er voor een uniforme lay-out gezorgd, onafhankelijk van hoe de gegevens werden ingetypt. Verder zijn er meerdere lay-outs mogelijk in functie van de registratiegegevens (bijvoorbeeld spreker/crew of één dag/full package). Op de achterzijde van de badge kan praktische informatie worden geprint zoals een grondplan met de locaties waar de verschillende workshops doorgaan of het gepersonaliseerd programma. Ook kan men deze ruimte gebruiken om de sponsors te vermelden. Door verschillende lay-outs te gebruiken per bezoekersprofiel kan men doelgroepgericht adverteren op de bezoekersbadges. Voorbeelden van de verschillende type badges: Tweezijdige butterflybadge met laserprinter (achterzijde kan grondplan zijn): De badge bestaat uit een klever die van het A4 blad gehaald wordt en toegevouwen wordt. Hierdoor krijgt men een stevige badge. Voor complexere noden is het mogelijk om de lay-out van de badge aan te passen in functie van de gegevens van de registratie (bvb chairman, full package, met foto, )

12 Te bedrukken kaartje met laserprinter (kleur) in congresbadgehouder: De badge bestaat uit een plastiek houder en een kaartje dat via de microperforatie van het blad gescheurd kan worden. Voor complexere noden is het mogelijk om de lay-out van de badge aan te passen in functie van de gegevens van de registratie. Te bedrukken kaartje met thermische printer (zwart-wit): De badge bestaat uit een plastiek houder en een kaartje dat met een thermische printer wordt afgedrukt. Thermische label: Deze klever kan op de kleding, brochure, programma, plastic houder, van de bezoeker gekleefd worden. Er kan enkel zwart/wit geprint worden op deze labels. Voor de snelheid wordt dit vaak gecombineerd met congresbadges en butterflybadges.

13 PVC card: Hierbij wordt de badge op een plastic card (bankkaartformaat) geprint. Er zijn drie methodes om deze te bevestigen: Een clip wordt achteraan de badge gekleefd De PVC card wordt in een houder met clip gestoken De PVC card wordt geperforeerd en kan met een clip of lanyard gebruikt worden Vermits in kleur printen te lang duurt om bij het onthaal uit te voeren wordt dit op voorhand geprint en wordt on-site enkel de variabele informatie geprint in zwart. 5. Bezoekersinformatie Verzamel bezoekers informatie aan workshop en stand met data collector Wilt u te weten komen wie er allemaal aanwezig was op jouw evenement? Welke workshop en/of stand ze bezocht hebben? Hoe? Via een data collector kan men bezoekers informatie verzamelen: Hostessen kunnen bezoekers aan een workshop registreren Standhouders kunnen bezoekers aan hun stand registreren Na het evenement worden alle gegevens verwerkt tot 1 document, waarin de volgende gegevens worden weergegeven: Welke bezoeker aan welke stand is geweest Welke bezoeker naar welke workshop is geweest Hoeveel bezoekers er aanwezig waren

14 6. Kiosk of informatiezuil voor bezoekersanalyse Analyseer het profiel van uw bezoekers via een informatiezuil met aanraakscherm. Leer uw publiek kennen via een wedstrijd op de kiosk gekoppeld aan een enquête. Welk leeftijdsprofiel heeft de bezoeker? Vanuit welke geografische zone komt de bezoeker? Wat zijn de interesses? Verzamel contact informatie voor verdere opvolging. Gebruikers geven hun gegevens in of maken een selectie via aanraken van het scherm. Overzichtelijke klavier ter beschikking met speciale functies symbool (invullen adres) zonder dat een toetscombinatie zoals Alt Gr 2 ingedrukt moet worden. Beveiligingssoftware zorgt voor bescherming tegen misbruik. Laat de bezoeker zichzelf pre-registreren voor een evenement om wachtrijen te verminderen. Toon een product of bedrijfspresentatie op de informatiezuil. Verzamel contact en interesse gegevens van bezoekers aan uw open-deur dag, winkel of beursstand. Uit te breiden met eid lezer, badge printer,...

15 7. Betaling Indien van toepassing kan de klant eveneens een betalingsmogelijkheid integreren in het registratieproces. Via een online betalingsplatform van Ogone kan deze transactie tot een goed einde worden gebracht. Het totaalbedrag van de inschrijving kan worden bepaald door verschillende factoren: datum van inschrijving, gewenste formule,... Er wordt eveneens een automatische factuur gegenereed en doorgestuurd op naam van de ingeschreven persoon. De afhandeling van de uiteindelijke betaling kan op verschillende manieren gebeuren: Volledig buiten het systeem Via overschrijving waarbij men de ontvangen betalingen registreert in het systeem Via geïntegreerde elektronische betaling Naast elektronisch betalen kan je ook gebruik maken van elektronische facturen. Dit kan zowel gecombineerd worden met elektronische als met manuele betalingen. Zowel de bezoeker als de organisator krijgen de elektronische factuur aangeleverd. Bij manuele betalingen moet de organisator de betaling registreren alvorens de bezoeker zijn e-ticket krijgt als bewijs van betaling. Bij elektronische betalingen gebeurt dit automatisch en krijgt de bezoeker onmiddellijk zijn e-ticket via mail.

16 8. Extra mogelijkheden 8.1 SMS gateway Wanneer een klant incheckt wordt een SMS gestuurd naar zijn/haar account manager met bvb als melding: Guy Van Droogenbroeck van Abusol is toegekomen. GSM nummer In de gateway word om de 10 sec gekeken welke nieuwe bezoekers gevalideerd zijn en worden de nodige SMS berichten verstuurd. Er is een logging van welke berichten verstuurd werden en of ze goed afgeleverd konden worden. 8.2 Open en gesloten evenementen Bepaalde evenementen zijn enkel toegankelijk voor een beperkte en specifieke doelgroep. Dit kan opgelost worden door de website te beveiligen zodat de website of bepaalde delen van de website enkel toegankelijk zijn indien de bezoeker een toegangscode heeft ingegeven. Deze toegangscode kan elektronisch of per post opgestuurd worden naar de doelgroep. Vervolgens heeft men de keuze om te werken met één algemene code voor de volledige doelgroep of met een persoonlijke / unieke toegangscode voor ieder persoon afzonderlijk. Als men met persoonlijke toegangscodes werkt kan men de bezoekers persoonlijk aanspreken zowel in de nieuwsbrieven als op het registratieformulier.

17 9. Referenties Flanders Investment & Trade is the government agency promoting sustainable international business, in the interest of both Flanders-based companies and overseas enterprises. The worldwide network spans 5 continents with 90 offices acting as a single point of access to the business community in Flanders. Onze oplossing wordt gebruikt voor de preregistratie van de aanwezigen. Hierbij kunnen ze drie regio's selecteren. Automatisch wordt er een link gelegd naar de overeenkomstige vertegenwoordiger met foto en gegevens. Deze informatie wordt ook in een confirmatie e- mail gestuurd en wordt op de toegangsbadge gedrukt. Hierdoor wordt het netwerking aspect van het evenement sterk bevorderd. Vaillant België bestaat 60 jaar. Om dit te vieren organiseerde Vaillant een galafeest in het casino Kursaal te Oostende. De evenement administratie werd door Abusol verzorgd: een beveiligde evenement website met toegang via ontvangen VIP code tweetalige informatie in verband met het evenement, overnachting,... registratiepagina met automatisch verzenden confirmatie beheer en rapportering van de registraties beheer van hotel, parking, shuttle aanmaken PDF file om ook confirmatiebrieven per post te sturen on-site validatie van 1800 gasten met printen badge en zaal/tafel informatie

18 Voor de Euphony Family Day te Bokrijk heeft Abusol: het evenement aangekondigd via een website pre-registraties bijgehouden integratie met elektronisch betalen (afhandeling door Ogone) confirmaties gestuurd met e-ticket Confirmatie (e-ticket) met barcode na betaling e-tickets gevaildeerd Faculty Club Leuven. Abusol ondersteunde de registratiewebsite, preregistraties, confirmaties en het on-site printen van gepersonaliseerde badges voor dit evenement.

19 10. contactgegevens Meer dan 20 jaar ICT en business ervaring zorgt er voor dat Abusol met u kan meedenken om tot de beste oplossing te komen. Alle oplossingen zijn reeds geïnstalleerd en worden door onze klanten gebruikt zodat u niet voor onaangename verrassingen komt te staan. Abusol BVBA Steenweg 608 bus Denderleeuw België info@abusol.com Op basis van onze ervaring in evenement administratie hebben we een naslagwerk met voorbeelden uitgewerkt van ongeveer 60 blz. Aarzel niet ons te contacteren voor een elektronische of hardcopy versie hiervan.

1. Wat is Event Care?

1. Wat is Event Care? 1. Wat is Event Care? Event Care is de oplossing waarbij de eventmanager onze registratiefunctionaliteit gebruikt om meerdere events te ondersteunen. Door gebruik te maken van onze registratiemodule kunnen

Nadere informatie

Congres met workshops

Congres met workshops Om alles vlot te laten verlopen tijdens het onthaal op een congres kan deze toepassing gemakkelijk ingezet worden. Men kan op het registratieformulier mensen hun programma laten samenstellen, men kan het

Nadere informatie

Eventplus voor evenement administratie zonder zorgen

Eventplus voor evenement administratie zonder zorgen Eventplus voor evenement administratie zonder zorgen 1 - Inleiding Via onze evenement software kan het volledige administratieve traject met betrekking tot de organisatie en beheer van een evenement professioneel

Nadere informatie

1. Beurzenplus & Congresplus voor beurzen & congressen zonder zorgen

1. Beurzenplus & Congresplus voor beurzen & congressen zonder zorgen 1. Beurzenplus & Congresplus voor beurzen & congressen zonder zorgen Inleiding Vermits beurzen en congressen een gelijklopend traject hebben worden ze samen besproken. Bij een congres zal het gedeelte

Nadere informatie

Beurzen MAILINGS. Mogelijkheden? - Om het onthaal te versnellen kan een barcode voorzien zijn - Iemand kan persoonlijk worden aangesproken

Beurzen MAILINGS. Mogelijkheden? - Om het onthaal te versnellen kan een barcode voorzien zijn - Iemand kan persoonlijk worden aangesproken In de aanloop naar een beurs is de communicatie van groot belang. Twee doelgroepen zijn hierbij belangrijk: bezoekers en exposanten. Zorg dat het juiste bezoekerspubliek geïnformeerd is over de beurs.

Nadere informatie

Minigids Event Registration

Minigids Event Registration Registration Form Surname: Name: Company: Email: Minigids Event Registration Hoe en waarom online congres- en event registratie? Introductie Een evenement is een belangrijk moment. Je wilt een goede indruk

Nadere informatie

1. Verenigingplus en Opleidingplus voor verenigingen en opleidingscentra

1. Verenigingplus en Opleidingplus voor verenigingen en opleidingscentra 1. Verenigingplus en Opleidingplus voor verenigingen en opleidingscentra Inleiding Het inschrijvingsproces voor cursussen of trainingen brengt veel administratieve moeilijkheden met zich mee. Registreren

Nadere informatie

Account In jouw beveiligde online account kan je overal en altijd evenementen en ticketproducten aanmaken en beheren.

Account In jouw beveiligde online account kan je overal en altijd evenementen en ticketproducten aanmaken en beheren. Account Account In jouw beveiligde online account kan je overal en altijd evenementen en ticketproducten aanmaken en beheren. Live chat In jouw account kan je direct vragen stellen aan onze specialisten.

Nadere informatie

GW Management Marketing Automation

GW Management  Marketing Automation 40 tips om meer e-mailadressen te verzamelen 1 Coupon of actie Geef een coupon met een bepaalde korting of actie weg in ruil voor het e-mailadres. 2 Facebook Ads Gebruik Facebook Ads om mailadressen te

Nadere informatie

myevent EVENTSOFT EVENT & FESTIVAL SOFTWARE VOOR CREW EN GASTEN REGISTRATIE EVENTSOFT T: +31 (0)6 23 1110 67 E: info@eventsoft.nl W: www.eventsoft.

myevent EVENTSOFT EVENT & FESTIVAL SOFTWARE VOOR CREW EN GASTEN REGISTRATIE EVENTSOFT T: +31 (0)6 23 1110 67 E: info@eventsoft.nl W: www.eventsoft. myevent EVENT & FESTIVAL SOFTWARE VOOR CREW EN GASTEN REGISTRATIE EVENTSOFT EVENT MANAGEMENT SOFTWARE Registratie van vrijwilligers, gasten, pers, artiesten inclusief uitgifte module. POLSBAND-DB Zelf

Nadere informatie

Whitepaper Mailtomarket

Whitepaper Mailtomarket Whitepaper Mailtomarket Inleiding Ik heb al een digitale nieuwsbrief moet ik dit lezen? Als u uw relaties directer en specifieker wilt benaderen met informatie die bij hen past, dan is e-mailmarketing

Nadere informatie

Crossmediale campagnes. Jouw succes, onze specialiteit

Crossmediale campagnes. Jouw succes, onze specialiteit Crossmediale campagnes. Jouw succes, onze specialiteit CampagneMakers is powered by Wat doen wij allemaal Wij zorgen voor een boodschap naar jouw klant die wij crossmediaal verpakken in diverse online

Nadere informatie

Aanmelder.nl registratiesbalies en direct geprinte badges

Aanmelder.nl registratiesbalies en direct geprinte badges Aanmelder.nl registratiesbalies en direct geprinte badges Informatie registratiebalies aanmelder.nl Pagina 1 van 5 Aanmelder.nl, zelf gedaan en goed geregeld Aanmelder.nl heeft de visie dat het organiseren

Nadere informatie

eidsticker eidsticker vervangt de SISticker en vraagt online de verzekerbaarheidsgegevens op aan de hand van een eid kaart of rijksregisternummer.

eidsticker eidsticker vervangt de SISticker en vraagt online de verzekerbaarheidsgegevens op aan de hand van een eid kaart of rijksregisternummer. eidsticker WAT? eidsticker vervangt de SISticker en vraagt online de verzekerbaarheidsgegevens op aan de hand van een eid kaart of rijksregisternummer. Het is een programma waarmee klevers kunnen afgedrukt

Nadere informatie

MOJO CONGRESREGISTRATIE SOFTWARE. Handleiding voor het gebruik van de balie-omgeving. Zie ook handleiding.congrezzo.nl

MOJO CONGRESREGISTRATIE SOFTWARE. Handleiding voor het gebruik van de balie-omgeving. Zie ook handleiding.congrezzo.nl MOJO CONGRESREGISTRATIE SOFTWARE Handleiding voor het gebruik van de balie-omgeving Zie ook handleiding.congrezzo.nl Opmerkingen en feedback over de documentatie kun je sturen naar congres@ugent.be. INHOUDSOPGAVE

Nadere informatie

Speak Mailer. De voordelen

Speak Mailer. De voordelen Speak Mailer Speak Mailer is een krachtige en flexibele alles-in-één oplossing voor e-mail marketing. Met Speak Mailer kunt u op doelgerichte wijze uw relaties informeren over nieuwe ontwikkelingen en

Nadere informatie

Mutatieprocedure per aangetekende

Mutatieprocedure per aangetekende Mutatieprocedure per aangetekende e-mail Inhoudsopgave 1.... Algemeen principe en voorwaarden... 3 2.... Procedure... 4 3.... Handleiding... 5 Mutatieprocedure per aangetekende e-mail 1. Algemeen principe

Nadere informatie

Dynamic access management

Dynamic access management Dynamic access management Intelligente webtoepassing voor onthaal van bezoekers en leveringen ONLINE PRE-REGISTRATIE Peripass geeft uw organisatie de mogelijkheid om intelligenter om te gaan met de ontvangst

Nadere informatie

XDMS Tips & Tricks. Alle Tips & Tricks uit onze nieuwsbrieven verzameld. Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op en wij helpen u graag verder.

XDMS Tips & Tricks. Alle Tips & Tricks uit onze nieuwsbrieven verzameld. Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op en wij helpen u graag verder. XDMS Tips & Tricks Alle Tips & Tricks uit onze nieuwsbrieven verzameld. Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op en wij helpen u graag verder. +32 9 353 90 20 contact@xpower.be Overzicht Uw favorites

Nadere informatie

16 TIPS VOOR EEN SUCCESVOLLE E-MAIL MARKETINGCAMPAGNE

16 TIPS VOOR EEN SUCCESVOLLE E-MAIL MARKETINGCAMPAGNE 16 TIPS VOOR EEN SUCCESVOLLE E-MAIL MARKETINGCAMPAGNE 1. Bepaal uw e-mail marketing strategie Wat wilt u bereiken met uw e-mail marketingcampagne? Wilt u naamsbekendheid creëren, de verkoop van een product

Nadere informatie

e-tracker Pro User guide

e-tracker Pro User guide e-tracker Pro Vol g de statu s van uw pakketten online User guide Versie 0.1 Inhoudstafel Introductie... 2 Zich aanmelden bij e-tracker pro... 3 Hoe e-tracker Pro gebruiken?... 5 Het horizontale menu...6

Nadere informatie

MailChimp. Getting Started Guide

MailChimp. Getting Started Guide MailChimp Getting Started Guide MailChimp getting started guide In dit artikel geven we een korte inleiding op wat Mailchimp is en wat MailChimp voor je onderneming kan betekenen. Daarnaast maken we je

Nadere informatie

NORA Document Management Software

NORA Document Management Software NORA Document Management Software Beheer en beheers uw document flow INHOUD NORA Eenvoudig documentenbeheer NORA: eenvoudig documentenbeheer 3 MODULES Dossier- en contactenbeheer 4 Documenten 5 Berichten

Nadere informatie

DÉ APP DIE UW BEURSDEELNAME DOET RENDEREN

DÉ APP DIE UW BEURSDEELNAME DOET RENDEREN DÉ APP DIE UW BEURSDEELNAME DOET RENDEREN Leg alle essentiële informatie over uw potentiële klanten efficiënt vast. Ontdek binnenin een uitgebreide handleiding voor Boabee. WAT IS BOABEE? Boabee is een

Nadere informatie

Infodag Ticketingsoftware. 3 oktober 2011. Zwijnaarde - Gent

Infodag Ticketingsoftware. 3 oktober 2011. Zwijnaarde - Gent Mid- en Front Office Infodag Ticketingsoftware 3 oktober 2011 Zwijnaarde - Gent Uw uniek interlokaal samenwerkingsverband CIPAL DV oko LOCUS VVC HELIUS DSH - FC - 1 Mid- en Front Office STRATEGISCHE PIJLERS

Nadere informatie

Winkind DVO - De standaardsoftware voor de dienst onthaalouders

Winkind DVO - De standaardsoftware voor de dienst onthaalouders 1/13 Winkind DVO - De standaardsoftware voor de dienst onthaalouders Inleiding Marius Software Ontwikkeling bvba is gespecialiseerd in software voor kinderopvang. Het programma Winkind is ontwikkeld in

Nadere informatie

Instructie. Online betalen

Instructie. Online betalen Instructie Online betalen 21 oktober 2015 Inhoud 1 Inleiding... 3 1.1 Doelgroep... 3 1.2 Gerelateerde documenten... 3 2 Online betalen met Carta... 3 2.1 Betaalprovider... 3 3 Backoffice... 3 3.1 Cursussoort...

Nadere informatie

1. Doel...2. 2. Weetjes/tips 4. 3. Waar vind ik deze tool?...5. 4. Inloggen (door Pfizer medewerker/interimkantoor/tapfin) 5

1. Doel...2. 2. Weetjes/tips 4. 3. Waar vind ik deze tool?...5. 4. Inloggen (door Pfizer medewerker/interimkantoor/tapfin) 5 1 Handleiding onthaaltraining EHS/GMP/Grade c voor nieuwe Pfizermedewerkers/intrimmers en derden Aanmelden starters: via onyx- tool 1. Doel...2 2. Weetjes/tips 4 3. Waar vind ik deze tool?...5 4. Inloggen

Nadere informatie

Vit@r PAM Cloud People Attendance - Visitor Management in 10 eenvoudige stappen.

Vit@r PAM Cloud People Attendance - Visitor Management in 10 eenvoudige stappen. Vit@r PAM Cloud People Attendance - Visitor Management in 10 eenvoudige stappen. Stap 1 Ga naar https://vitarapps.com en log in met gebruikersnaam / e-mailadres en paswoord De Engelse taal is standaard

Nadere informatie

Verbeter de upselling. Emailmarketing met de Alletha Mailingtool

Verbeter de upselling. Emailmarketing met de Alletha Mailingtool Verbeter de upselling Emailmarketing met de Alletha Mailingtool Brochure: Alletha Mailingtool Versie: 6 uit 2011 introductie Bedankt voor uw interesse in Alletha Mailingtool en de mogelijkheden die het

Nadere informatie

Opleiding: ADMINISTRATIEF MEDEWERKER

Opleiding: ADMINISTRATIEF MEDEWERKER Opleiding: ADMINISTRATIEF MEDEWERKER Als administratief medewerker sta je in voor het onthaal, het bedienen van de telefoon, het verwerken van de post, het uitvoeren van administratieve taken en het bijhouden

Nadere informatie

Handleiding. 1 P a g i n a

Handleiding. 1 P a g i n a Handleiding 1 Inloggen... 2 2 Beveiligen... 5 3 Bericht versturen... 8 4 Nieuwe gebruiker aanmaken... 10 5 Mailing versturen... 12 6 Toegang via smartphone... 14 7 Paswoord wijzigen en andere instellingen...

Nadere informatie

Acrobat 8 voor marketingprofessionals

Acrobat 8 voor marketingprofessionals Acrobat 8 voor marketingprofessionals Colin van Oosterhout Business Development Manager Acrobat Monique Engelaar Marketing Manager Acrobat Adobe Systems Benelux 2006 Adobe Systems Incorporated. All Rights

Nadere informatie

INLOGGEN KLANTEN REGISTRATIES HANDLEIDING BEHEER BEZOEKERS EN STANDPERSONEEL

INLOGGEN KLANTEN REGISTRATIES HANDLEIDING BEHEER BEZOEKERS EN STANDPERSONEEL www.matexpo.com info@matexpo.com +32 56 98 07 60 INLOGGEN MODULE BEHEER BEZOEKERS EN STANDPERSONEEL VIA UW EXPOSANTENPORTAAL Ga naar www.matexpo.com en log in met uw gegevens in het exposantenportaal.

Nadere informatie

MyBroker. Gebruikershandleiding

MyBroker. Gebruikershandleiding MyBroker Gebruikershandleiding Inhoudsopgave 1. WAT MOET IK DOEN OM TOEGANG TE KRIJGEN TOT MIJN KLANTENZONE?... 3 1.1. PER E-MAIL... 3 1.2. VIA ONZE WEBSITE... 4 2. DE TOEGANG TOT MYBROKER... 5 3. CONSULTATIE

Nadere informatie

8 Registratie voor een uitnodiging

8 Registratie voor een uitnodiging 8 Registratie voor een uitnodiging Om formeel aan een uitnodiging te kunnen deelnemen, moet u zich daarvoor registreren. Hiertoe dient u uw bedrijfsgegevens in te vullen. Indien u persoonlijk aan een uitnodiging

Nadere informatie

Stappenplan tickets kopen

Stappenplan tickets kopen Stappenplan tickets kopen Wachtrij : - De klant vult zijn mobiele nummer en e-mailadres in om aan te sluiten in de wachtrij. - Via de knop Bekijk alle evenementen kan de klant zien welke evenementen er

Nadere informatie

1 C M E v o H a n d b o e k e n T e c h n i s c h e B e s c h r i j v i n g

1 C M E v o H a n d b o e k e n T e c h n i s c h e B e s c h r i j v i n g 1 C M E v o H a n d b o e k e n T e c h n i s c h e B e s c h r i j v i n g Beschrijving CM EVO Lyfra is trots om zijn gloednieuwe tool voor te stellen. CM Evo is een onlineverkoopsysteem voor elektronische

Nadere informatie

Handleiding voor het toegangsbeheer

Handleiding voor het toegangsbeheer E-BOX Dankzij e-box kunnen openbare instellingen zoals Medex u eenvoudig documenten bezorgen. Snelheid, veiligheid, toegankelijkheid De voordelen zijn legio! Handleiding voor het toegangsbeheer Datum :

Nadere informatie

Team. Tijd. Tools. Functionaliteiten In de onderstaande afbeelding wordt aangegeven welke behoeften TeamPlayer voor u kan invullen.

Team. Tijd. Tools. Functionaliteiten In de onderstaande afbeelding wordt aangegeven welke behoeften TeamPlayer voor u kan invullen. TeamPlayer? TeamPlayer is een compleet en flexibel systeem voor tijdsregistratie en planning dat de grootste knelpunten in vele administraties aanpakt, daar waar de standaardsystemen nog te beperkt zijn.

Nadere informatie

Handleiding Sens MyAir Gateway

Handleiding Sens MyAir Gateway Handleiding Sens MyAir Gateway Introductie Sens MyAir is een fijnstof sensor welke PM1, PM2.5 en PM10 meet. De data van deze sensor wordt uitgelezen door de gateway. Deze data kunt u vervolgens terugkijken

Nadere informatie

Meetingplace, Evenement. Jaap Bakker en Roel Frissen

Meetingplace, Evenement. Jaap Bakker en Roel Frissen Registratie Meetingplace, Evenement Jaap Bakker en Roel Frissen Het Perspectief U mag kiezen De Beslissing De Mens Het Overzicht Het Motief De Vorm Het Inzicht Het Motief Logistiek (ZLTO/EHA) Financieel

Nadere informatie

Ten opzichte van de vorige versie zijn er een aantal functionaliteiten verbeterd, ook zijn er een aantal functionaliteiten toegevoegd:

Ten opzichte van de vorige versie zijn er een aantal functionaliteiten verbeterd, ook zijn er een aantal functionaliteiten toegevoegd: Gebruikershandleiding Support Website Versie: 1.0 Datum: 17/09/2008 1 Inhoudsopgave 1 Inhoudsopgave... 2 2 Inleiding... 3 3 Overzicht van de pagina s en hun functies... 4 3.1 Login...4 3.2 Home...5 3.2.1

Nadere informatie

Landelijk Hoofdluis Protocol voor het Primair Onderwijs Quick start Schoolenik.nl voor de School Coördinator Hoofdluis

Landelijk Hoofdluis Protocol voor het Primair Onderwijs Quick start Schoolenik.nl voor de School Coördinator Hoofdluis Landelijk Hoofdluis Protocol voor het Primair Onderwijs Quick start Schoolenik.nl voor de School Coördinator Hoofdluis 1.1 Inleiding Schoolenik.nl is het sociale netwerk van jouw school. In Schoolenik.nl

Nadere informatie

HORECA HANDLEIDING 1

HORECA HANDLEIDING 1 HORECA HANDLEIDING 1 Inhoud Algemeen menu... 4 Dashboard of Overzicht... 4 Beheerder (Manager) -> Profiel (Profile)... 5 Dashboard of Overzicht... 6 Ticket details:... 7 User Management of gebruikersbeheer...

Nadere informatie

Kassa systeem voor de detailhandel Infobrochure

Kassa systeem voor de detailhandel Infobrochure Kassa systeem voor de detailhandel Infobrochure Bizziware bvba Beverenstraat 131 8810 Lichtervelde (0495) 57 80 26 www.bizziware.be info@bizziware.be Algemeen Kassa Studio is het resultaat van jarenlange

Nadere informatie

Migratieplanning... 3 What s new...4 Interface...4 Navigatie... 5 Account... 7 Home... 8 Zoeken... 9 Groepen... 10 Mijn team / mijn Werkgroep...

Migratieplanning... 3 What s new...4 Interface...4 Navigatie... 5 Account... 7 Home... 8 Zoeken... 9 Groepen... 10 Mijn team / mijn Werkgroep... 1 v 1 Inhoudstafel Migratieplanning... 3 What s new...4 Interface...4 Navigatie... 5 Account... 7 Home... 8 Zoeken... 9 Groepen... 10 Mijn team / mijn Werkgroep... 11 Agenda... 12 Facturatie... 14 Registraties...

Nadere informatie

JOBSITE Handleiding (19-01-2010)

JOBSITE Handleiding (19-01-2010) JOBSITE Handleiding (19-01-2010) 19/01/2010 2/22 Inhoudsopgave INHOUDSOPGAVE... 2 INLEIDING... 3 JOBSITE FUNCTIONALITEITEN... 4 JOBSITE: BEZOEKER ZONDER ACCOUNT... 5 HOMEPAGE... 5 BEZOEKERS ZONDER ACCOUNT

Nadere informatie

1.1 Maak een Vooraanmelding Ga naar rol Truck, kies Vooraanmeldingen.

1.1 Maak een Vooraanmelding Ga naar rol Truck, kies Vooraanmeldingen. eportal Tams In deze handleiding geven we een beknopt overzicht hoe een vooraanmelding en een bezoek aan te maken om een TAR code aan te maken 1. TAMS 1.1 Maak een Vooraanmelding Ga naar rol Truck, kies

Nadere informatie

lead retrieval app handleiding v17.01 Qtree Solutions bvba

lead retrieval app handleiding v17.01 Qtree Solutions bvba lead retrieval app handleiding v17.01 Qtree Solutions bvba in deze handleiding vindt u... intro: wat is boabee? 3 2 manieren om boabee te gebruiken 4 hoe je je kunt voorbereiden als je pro gaat 6 hoe gebruik

Nadere informatie

Overzicht SYNDICUS. Software voor de syndicus. Versie: 2007.12.26

Overzicht SYNDICUS. Software voor de syndicus. Versie: 2007.12.26 Versie: 2007.12.26 1. SYNDICUS SYNDICUS is een pakket voor het beheer van gebouwen, waarbinnen elk gebouw als aparte entiteit wordt beschouwd. Per gebouw worden de verschillende quotiteiten geparametriseerd

Nadere informatie

App4Broker : uw nieuwe app!

App4Broker : uw nieuwe app! App4Broker : uw nieuwe app! Pagina 1 van 20 Inhoudsopgave 1. U GEBRUIKT MYBROKER AL... 3 1.1. APP4BROKER DOWNLOADEN OP UW TABLET... 3 1.2. INSTALLATIE VAN HET CERTIFICAAT... 4 2. U HEEFT NOG NOOIT MET

Nadere informatie

Paazl Scan & Print instellingen. Handleiding voor de Paazl Scan & Print Module

Paazl Scan & Print instellingen. Handleiding voor de Paazl Scan & Print Module instellingen Handleiding voor de Paazl Scan & Print Module Versie: 092012 1. Instellingen Afhankelijk van uw besturingssysteem kunt u de 32- of 64 bit versie van de Paazl Scan & Print module installeren.

Nadere informatie

Inhoud Error! Bookmark not defined.

Inhoud Error! Bookmark not defined. HOTEL HANDLEIDING 1 Inhoud Algemeen menu... 4 Dashboard of Overzicht... 4 Beheerder (Manager) -> Profiel (Profile)... 5 Dashboard of Overzicht... 6 Ticket details:... 7 User Management of gebruikersbeheer...

Nadere informatie

Privacybeleid. Welke informatie kunnen wij van u vragen/verzamelen? Wat doet Sendtrix met deze informatie?

Privacybeleid. Welke informatie kunnen wij van u vragen/verzamelen? Wat doet Sendtrix met deze informatie? Privacybeleid Sendtrix doet er alles aan om uw privacy te waarborgen en neemt alle nodige maatregelen om dit te bewerkstelligen. Dit document helpt u te begrijpen hoe wij de persoonlijke informatie die

Nadere informatie

Events met Registratieservice Handleiding

Events met Registratieservice Handleiding Events met Registratieservice Handleiding Wilt u veel mensen tegelijkertijd bereiken? Dan biedt Event Call van KPN een uitkomst. Via de telefoon, eventueel ondersteund met communicatie via internet of

Nadere informatie

B. Werkwijze 2 blz Inschrijven voor activiteiten blz. 22

B. Werkwijze 2 blz Inschrijven voor activiteiten blz. 22 1 HANDLEIDING 1. Registreren van klanten / aanmaak account voor het reserveren van sportinfrastructuur blz. 1 A. Werkwijze 1 Registreren: blz. 1 Geregistreerd: blz. 6 Mijn profiel aanpassen en vervolledigen

Nadere informatie

Notarisbrieven automatisch in Lier 2014.09.23

Notarisbrieven automatisch in Lier 2014.09.23 ICT & GIS Overleg Oost-Vlaanderen Luc Janssens Data-, Analyse- & GIS Coördinator Stadsbestuur van Lier Notarisbrieven automatisch in Lier V. 1.0 2014.09.23 Doelstelling Volledig automatische afhandeling

Nadere informatie

E-PROCUREMENT GEBRUIKERSBEHEER

E-PROCUREMENT GEBRUIKERSBEHEER E-PROCUREMENT GEBRUIKERSBEHEER HANDLEIDING VOOR AANKOPERS GEBRUIKSVOORWAARDEN Rechten De FOD Personeel en Organisatie behoudt alle rechten (waaronder auteursrechten, merkrechten en octrooien) met betrekking

Nadere informatie

Handleiding Service Apotheken. Serviceapotheek.tevreden.nl

Handleiding Service Apotheken. Serviceapotheek.tevreden.nl Handleiding Service Apotheken Serviceapotheek.tevreden.nl Inhoud 1. Inloggen op Serviceapotheek.tevreden.nl 3 2. Dashboard 4 Rapportcijfers 4 Toon resultaten 4 Download in PDF 4 Startdatum / Einddatum

Nadere informatie

DE TOTAALOPLOSSING VOOR VERKOOPTEAMS

DE TOTAALOPLOSSING VOOR VERKOOPTEAMS PRODUCTSHEET DE TOTAALOPLOSSING VOOR VERKOOPTEAMS De Tablet Sales App (TSA) is een totaalplatform voor verkoopteams. Een app voor verkopers dus, die hen ondersteunt met alles wat zij nodig hebben. Het

Nadere informatie

Team Mirror. Handleiding - Jezelf online registreren. Vertrouwelijk document uitgegeven door www.unicorngroup.be

Team Mirror. Handleiding - Jezelf online registreren. Vertrouwelijk document uitgegeven door www.unicorngroup.be Team Mirror Handleiding - Jezelf online registreren Vertrouwelijk document uitgegeven door www.unicorngroup.be Handleiding Jezelf online registreren In deze handleiding leiden we je als facilitator door

Nadere informatie

Handleiding website stappenregistratietool 4/04/2018

Handleiding website stappenregistratietool 4/04/2018 www.10000stappen.be Handleiding website stappenregistratietool 4/04/2018 FAQ: veelgestelde vragen voor deelnemers Ik kan mij niet aanmelden en krijg de melding Je gebruikersgegevens zijn ongeldig. Je mailadres

Nadere informatie

Privacyverklaring msx-shop.nl

Privacyverklaring msx-shop.nl Inhoud 1. Inleiding 1 1.1 Vereisten verwerking persoonsgegevens... 2 1.2 Aanvullende vereisten... 2 1.3 Systeem... 2 1.3.1 Msx-shop.nl... 2 1.3.2 E-mailadressen voor beheerders en webmaster... 2 1.3.3

Nadere informatie

Ovinob. Opleidingsweek Digitale toepassingen Bibliotheekportalen. Handleiding. Mijn Bibliotheek-Administratie

Ovinob. Opleidingsweek Digitale toepassingen Bibliotheekportalen. Handleiding. Mijn Bibliotheek-Administratie Ovinob Opleidingsweek 2016 Digitale toepassingen Bibliotheekportalen - Handleiding Mijn Bibliotheek-Administratie Versie 1-29 juni 2015 (Bibnet/Cultuurconnect) Versie 2 - mei 2016 (Ovinob) 1 Inhoudsopgave

Nadere informatie

Handleiding Factureren 7x24

Handleiding Factureren 7x24 Handleiding Factureren 7x24 HOME Met Factureren 7x24 kunt u online u facturen samenstellen en inboeken. U kunt de facturen printen en per post versturen, maar u kunt ze ook automatisch e-mailen, of elektronisch

Nadere informatie

HANDLEIDING. onderzoekaccount. serviceapotheek.tevreden.nl handleiding onderzoekaccount 2013 pagina 1 van 23

HANDLEIDING. onderzoekaccount. serviceapotheek.tevreden.nl handleiding onderzoekaccount 2013 pagina 1 van 23 HANDLEIDING onderzoekaccount serviceapotheek.tevreden.nl handleiding onderzoekaccount 2013 pagina 1 van 23 Inhoudsopgave Inloggen serviceapotheek.tevreden.nl... 3 Dashboard... 3 Rapportcijfers... 4 Toon...

Nadere informatie

Update en

Update en Update 4.20.0 en 4.20.3 Inhoud Inhoud... 1 Update 4.20.3... 2 Import leerlingen Informat... 2 Afdrukken facturen op papier indien POM is geactiveerd... 2 Boekhouden... 2 Opstaande klanten: export naar

Nadere informatie

De Sodexo Card in beeld. De Sodexo Card in 2 min 30! www.youtube.com

De Sodexo Card in beeld. De Sodexo Card in 2 min 30! www.youtube.com De Sodexo Card in beeld De Sodexo Card in 2 min 30! www.youtube.com 2 Agenda Wat is de Sodexo Card? De Sodexo Card in de praktijk: Hoe uw Sodexo Card gebruiken? Hoe verloopt een transactie? Hoe uw uitgaven

Nadere informatie

Vertrouwelijkheidsbeleid

Vertrouwelijkheidsbeleid Vertrouwelijkheidsbeleid Planet Parfum respecteert en beschermt je privéleven. Daarom stellen wij je dit vertrouwelijkheidscharter ter beschikking zodat je op onze e-shop een positieve ervaring beleeft

Nadere informatie

Hoofdstuk 1: Toegang tot Pay@Finpost: abonnementen & digipass

Hoofdstuk 1: Toegang tot Pay@Finpost: abonnementen & digipass In deze rubriek verzamelden we de meest voorkomende vragen en onze antwoorden over Pay@Finpost. Indien u desondanks in deze lijst geen antwoord op uw vragen vindt, aarzel dan niet ons te contacteren op

Nadere informatie

Customized Information Solutions

Customized Information Solutions Customized Information Solutions Vereenvoudig het dagelijks beheer van uw bedrijf! Maak kennis met MABS: het complete softwarepakket voor de efficiënte metaalhandelaar. MABS staat voor MetaalAfval BeheerSysteem

Nadere informatie

BIJLAGE. Bijlage 1: Voorbeeldattesten. Bijlage 2: Lexicon. Bijlage 3: Businesscases. Bijlage nr. 1a

BIJLAGE. Bijlage 1: Voorbeeldattesten. Bijlage 2: Lexicon. Bijlage 3: Businesscases. Bijlage nr. 1a BIJLAGE Bijlage nr. 1a Bijlagen bij het Bestek voor de ontwikkeling van een geïntegreerde software voor deelnemerbeheer Bijlage 1: Voorbeeldattesten Bijlage 2: Lexicon Bijlage 3: Businesscases 1 Bijlage

Nadere informatie

Inhoud. Instructies MyRCM

Inhoud. Instructies MyRCM Inhoud 1. Introductie. 2. Voorbereidingen 2.1 Basisprincipes van de bewerking. 3. Online Evenementen. 3.1 Online Streaming / Live resultaten. 3.2 Online Rapporten 4. Geplande Races. 4.1 Race registratie

Nadere informatie

Kempische steenweg 293, bus 2 3500 Hasselt Belgium. Euro-Twice N.V. Handleiding: Registratie. van defecte toestellen. www.eurotwice.be ... Versie 1.

Kempische steenweg 293, bus 2 3500 Hasselt Belgium. Euro-Twice N.V. Handleiding: Registratie. van defecte toestellen. www.eurotwice.be ... Versie 1. . Euro-Twice N.V. Kempische steenweg 293, bus 2 3500 Hasselt Belgium Handleiding: Registratie van defecte toestellen op www.eurotwice.be Versie 1.03............................ 0. Inhoud: 1. Inleiding

Nadere informatie

We hebben de vragen ingedeeld als volgt:

We hebben de vragen ingedeeld als volgt: In deze rubriek verzamelden we de meest voorkomende vragen en onze antwoorden over Pay@Finpost. Indien u desondanks in deze lijst geen antwoord op uw vragen vindt, aarzel dan niet ons te contacteren op

Nadere informatie

Active users zijn o.a.: En anderen

Active users zijn o.a.: En anderen ActiveTickets Active users zijn o.a.: En anderen Wat gaan we vandaag doen? Inleiding en kennismaking Antwoorden Wat is het? Wat heb ik eraan? Waarom ActiveTickets? Wat u van ActiveTickets mag verwachten

Nadere informatie

De controlekaart volledige werkloosheid

De controlekaart volledige werkloosheid De controlekaart volledige werkloosheid Mobiele Versie Gebruikershandleiding Inhoudstafel Toegang 4 Algemene beschrijving 6 Bovenaan 7 Het logo van de uitbetalingsinstelling 7 De PDF downloaden 7 Instellingen

Nadere informatie

Boekhoudkoppeling Gebruikers van een financieel pakket met een open interface kunnen gebruik maken van de universele koppeling met JUPA.

Boekhoudkoppeling Gebruikers van een financieel pakket met een open interface kunnen gebruik maken van de universele koppeling met JUPA. JUPA SOFTWARE VOOR JUWELIERS COMPLETe interfaces JUPA, het pakket voor de juweliersbranche, bevat alle functionaliteiten voor een goede bedrijfsvoering. Koppelingen met diverse boekhoudpakketten, uitgebreide

Nadere informatie

PRIVACY BELEID CONFORM DE HAAN LAW. Privacy Beleid

PRIVACY BELEID CONFORM DE HAAN LAW. Privacy Beleid PRIVACY BELEID CONFORM DE HAAN LAW Privacy Beleid In deze policy wordt uitgelegd welke persoonsgegevens LF2018/Friesland.nl zowel online als offline verzamelen en hoe wij deze gegevens gebruiken. Lees

Nadere informatie

AFO 142 Titel Aanwinsten Geschiedenis

AFO 142 Titel Aanwinsten Geschiedenis AFO 142 Titel Aanwinsten Geschiedenis 142.1 Inleiding Titel Aanwinsten Geschiedenis wordt gebruikt om toevoegingen en verwijderingen van bepaalde locaties door te geven aan een centrale catalogus instantie.

Nadere informatie

ALLES WETEN - REGISTRATIE

ALLES WETEN - REGISTRATIE ALLES WETEN - REGISTRATIE De registratie van A tot Z Het proces tussen registratie en deelname aan een evenement, kost veel tijd, energie en vaak behoorlijk wat stress. Parthen kan dit vergemakkelijken,

Nadere informatie

HANDLEIDING FLEXI-SMS

HANDLEIDING FLEXI-SMS 1 HANDLEIDING FLEXI-SMS Index: 1. Algemeen... p 2 2. Activatie FLEXI-SMS... p 3 3. Hoe verstuur ik SMS en?... p 4 4. SMS en versturen aan een groep klanten (batch SMS)... p 6 5. Versturen van een SMS vanuit

Nadere informatie

Bij het openen van de app zal gevraagd worden om in te loggen met uw gegevens.

Bij het openen van de app zal gevraagd worden om in te loggen met uw gegevens. STAP 1 Login Bij het openen van de app zal gevraagd worden om in te loggen met uw gegevens. Opgelet: bij het aankopen van de gebruikersnamen voor de app zal voor elke organisatie één hoofdaccount aangemaakt

Nadere informatie

Registratie bij CTMsolution.nl

Registratie bij CTMsolution.nl Registratie bij CTMsolution.nl Inhoud Registreren... 2 Inloggen... 2 Kwalificeren voor een vakgebied... 4 Inschrijving voltooien... 5 Verschillende manieren om bij een aanbesteding te komen... 7 Uitnodiging

Nadere informatie

Outlook koppeling ChainWise

Outlook koppeling ChainWise Outlook koppeling ChainWise Product ChainWise Bedrijfssoftware Datum 6-11-2018 Alle rechten voorbehouden aan ChainWise Niets in deze uitgave mag worden gebruikt in welke vorm dan ook zonder schriftelijke

Nadere informatie

NewsFlash. NOVEMBER 2012 THEMA IN DIT NUMMER: Softalmo SQL, recente ontwikkelingen. Regio: Oost-Vlaanderen, West-Vlaanderen, Brabant en Limburg:

NewsFlash. NOVEMBER 2012 THEMA IN DIT NUMMER: Softalmo SQL, recente ontwikkelingen. Regio: Oost-Vlaanderen, West-Vlaanderen, Brabant en Limburg: NewsFlash NOVEMBER 2012 THEMA IN DIT NUMMER: Softalmo SQL, recente ontwikkelingen Contacteer ons: Regio: Oost-Vlaanderen, West-Vlaanderen, Brabant en Limburg: Nils Van Driessche 0475/98 13 32 nils.vandriessche@corilus.be

Nadere informatie

Registreren als Elia leverancier op Ariba met uitnodiging

Registreren als Elia leverancier op Ariba met uitnodiging Registreren als Elia leverancier op Ariba met uitnodiging Over dit document Wanneer een aankoper van Elia een sourcing event publiceert en u uitnodigt om deel te nemen, ontvangt u een uitnodiging via e-

Nadere informatie

Privacy & Cookie statement Qlinx

Privacy & Cookie statement Qlinx Privacy & Cookie statement Qlinx Laatst gewijzigd: 22 mei 2018 De applicatie Qlinx ( App ) en de website qlinx.nl ( Website ) en de daarbij horende diensten worden aangeboden door Media IP B.V. die veel

Nadere informatie

Content Management Systeem (beheer website)

Content Management Systeem (beheer website) Digizon Webmanager DIGIZON WEBMANAGER... 1 CONTENT MANAGEMENT SYSTEEM (BEHEER WEBSITE)... 1 KORTE UITLEG CONTENT MANAGEMENT SYSTEEM:... 1 BEHEERSYSTEEM MODULES... 3 AGENDA... 3 FAQ (FREQUENTLY ASKED QUESTIONS)...

Nadere informatie

Release Notes Carta 14.2

Release Notes Carta 14.2 Release Notes Carta 14.2 Datum: 23-10-2014 15:10 Auteur: Hans Wijntjes Project: Carta 14.2 Versie: 1.0 Inhoud 1 Inleiding... 3 2 Importfunctie verbeterd... 3 3 Samenvoegen, mailen en export... 3 3.1 Samenvoegen

Nadere informatie

KIWA - CertIS Gebruikershandleiding NCP Bedrijven

KIWA - CertIS Gebruikershandleiding NCP Bedrijven KIWA - CertIS Gebruikershandleiding NCP Bedrijven Kiwa-NCP Gebruikershandleiding CertIS Pagina 1 van 21 Document geschiedenis versie Datum Omschrijving Auteur 1.0 2011-06-20 Vertaling Nearshoring Solutions

Nadere informatie

ISABEL 6. VLOTTE SAMENWERKING

ISABEL 6. VLOTTE SAMENWERKING ISABEL 6. VLOTTE SAMENWERKING TEAMWORK IMPROVED VLOT SAMENWERKEN IN ALLE VEILIGHEID: IDEAAL, OOK VOOR UW BEDRIJF. BETER TEAMWERK DANKZIJ ISABEL 6. Isabel 6 is speciaal ontworpen voor bedrijven zoals het

Nadere informatie

Aan de slag met MailChimp!

Aan de slag met MailChimp! Aan de slag met MailChimp! In 3 stappen je eerste nieuwsbrief verzenden Stap 1. Aanmelden Meld je aan via www.mailchimp.com, het is gratis en een creditcard is niet nodig voor aanmelding. Er zijn betaalde

Nadere informatie

Autoconnect VIPS: Gebruikersgids (Vehicle Information Preregistration System)

Autoconnect VIPS: Gebruikersgids (Vehicle Information Preregistration System) Autoconnect VIPS: Gebruikersgids (Vehicle Information Preregistration System) Versie 1.1 Aangemaakt op 22/01/2016 Aangemaakt door Michiel Thai Laatste wijziging op 11/02/2016 Laatste wijziging door Katharine

Nadere informatie

Webapplicaties Op maat van je proces

Webapplicaties Op maat van je proces Webapplicaties Op maat van je proces Content Wat is een webapplicatie Voordelen van webapplicaties Toepassingen/Use cases Wat is een webapplicatie Wat is een webapplicatie Webapplicaties laten toe om processen

Nadere informatie

BCCA - Kwaliteitskader "Ventilatie" - Handleiding web applicatie

BCCA - Kwaliteitskader Ventilatie - Handleiding web applicatie BCCA - Kwaliteitskader "Ventilatie" - Handleiding web applicatie 19 april 2016 Versie 3.0 Versie historiek Versie Datum Inhoud Nagekeken door 1.0 01/02/2016 Eerste versie van het document MDS 2.0 17/02/2016

Nadere informatie

Online aanvragen - Gebruikershandleiding. Online aanvragen Gebruikershandleiding

Online aanvragen - Gebruikershandleiding. Online aanvragen Gebruikershandleiding Online aanvragen Gebruikershandleiding 01 / 11 Online aanvragen Gebruikershandleiding Inhoud Inloggen registreren Wachtwoord vergeten Mijn account Mijn account - Functies Het aanvraagformulier Het aanvraagformulier

Nadere informatie

Pondres Etail instapconcept

Pondres Etail instapconcept Pondres Etail instapconcept In het kader van het project Internetlogistiek Midden-Brabant heeft Pondres een concept ontwikkeld voor retailers die van bricks naar clicks willen. Met behulp van dit concept

Nadere informatie

Provinciebelasting op Bedrijven 2016

Provinciebelasting op Bedrijven 2016 Provinciebelasting op Bedrijven 2016 Hoe uw aangifte invullen en indienen via het Internet? Waarom kiezen voor een elektronische aangifte? Bij het elektronisch indienen van uw aangifte voor de Provinciebelasting

Nadere informatie