LEOPARD SPECIALE VOERTUIGEN 1:

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "LEOPARD SPECIALE VOERTUIGEN 1:"

Transcriptie

1 LEOPARD SPECIALE VOERTUIGEN 1: Welkom in deel 1 van de leopard speciale voertuigen, deze speciale voertuigen zijn verdeeld over 2 pdf bestanden. Waarom? Om de heel simpele reden, dat 1 pdf bestand te onoverzichtelijk wordt. In deel 1 vind u o.a de leopard 1 genietank, Leopard 1 Barv en leopard 1 bergingstank. HOOFDSTUK 1: De leopard 1 genietank Inhoud: HOOFDSTUK 2: De leopard 1 bergingstank HOOFDSTUK 3: De Leopard 1 Barv

2 HOOFDSTUK 1: DE LEOPARD 1 GENIETANK Leopard 1 genie tank: De Leopard 1 genietank is uitgerust met een dozerblad en een kraan, waar een grote verscheidenheid aan gereedschap opgehangen kan worden, bv een laadschep, grondboor of takel. Aan de takel kan een bos facines opgehangen worden, zodat bv een sloot of een greppel snel opgevuld kan worden. Met de grondboor kan snel een diep gat geboord worden. Terwijl met de laadschop in een keer een kuub zand verwijder kan worden. Door het dozerblad kan snel een hindernis worden opgeworpen of opgeruimd. Ook kan met het dozerblad een doorbraak worden geforceerd door een tankwal. Naast al deze zware jongen is er nog ruimte voor een electrischer las en snij installatie. De Leopard genietank heeft een bemanning van 4 personen. De grondboor wordt normaal gesproken vervoerd op het achterdek van de tank. Links voor in het voertuig zit een 7,62mm mitrailleur. Op de kraan is een ladder bevestigd. De Leopard genietank en Leopard bergingstank, lijken zeer veel op elkaar. De bergingstank heeft geen grondboor en geen ladder op de kraan. Tevens is bij de bergingstank meestal een grote gereedschapskist en een extra loopwiel bevestigd, op de achterzijde van de romp. Van de Leopard 1 genietanks zijn er momenteel ongeveer 14 stuks in gebruik bij de Koninklijke landmacht.

3 TECHNISCHE GEGEVENS: LENGTE: 7.57m BREEDTE: 3.25m HOOGTE: 2.46m BEMANNING: 4 GEWICHT: kg BEWAPENING: 1X 7,62mm boegmitrailleur. 1x 7,62mm tegen luchtdoelen MUNITIEVOORRAAD: 5.520x 7,62mm SNELHEID: 70km/uur BEREIK: 600km KLIMVERMOGEN: 60% VERTICAAL OBSTAKEL: 1.15m OVERSCHRIJDINGSVERMOGEN: 3.00m NBC BESCHERMING: Ja DIEPWADEN: 2.25m MOTOR: V10 met 835pk Herkenningskenmerken: 1. Er zijn 7 loopwielen, met het aandrijftandwiel achter, loopwiel voor. 2. Er zijn geen beschermplaten bevestigd over de rupsband. 3. De voorzijde van het voertuig is enigszins verhoogd ten opzichte van de achterzijde. 4. Aan de linkerkant is een kraan met ladder erboven op bevestigd. 5. Links en Rechts zitten uitlaatroosters in de zijkant van de romp. 6. Voor op het voertuig is een dozerblad bevestigd. 7. Aan de rechterkant zit voor in het voertuig een boegmitrailleur. 8. In de linkerzijkant zit voor in de romp 2 luiken. 9. De zijkanten zijn schuin aflopend, de voorkant loopt schuin omhoog. 5-ZIJDEN AANZICHT LEOPARD 1 GENIE:

4 <NEDERLAND> Op deze foto is de linker zijkant van de leopard 1 genie te zien. En de rechterkant, aan de rechterkant ligt boven op het voertuig een hijskraan.

5 De voorkant van de leopard genie en de achterkant.

6 De leopard 1 genietank van bovenaf gezien. De leopard 1 genietank wordt momenteel (2012) ook gebruikt als bergingsvoertuig bij de pantser inafenterie. Het voertuig is uitgerust met een kraan en een dozerblad, aan de kraan kop kunnen verschillende gereedschappen gemonteerd worden. Onder andere een boor, een laadbak met 1 kubieke meter schepvermogen, maar ook kunnen fascines vervoerd worden met de kraan. De leopard genie op deze foto is ingedeeld bij 44 pantserinfanteriebataljon c compagnie, gelegerd in de Johannes Postkazerne in Havelte. De foto is genomen op het station in Steenwijk.

7 3- ZIJDEN AANZICHT LEOPARD 1 GENIE: <BELGIË> Op deze foto is de rechterzijkant te zien van de Belgische versie van de leopard 1 genie.

8 En de voorzijde van de leopard 1 genietank in België. Ook België gebruikt een mag als boordwapen. 4- ZIJDEN AANZICHT LEOPARD 1 GENIE: <Duitsland> Duitsland is een van de grootste gebruikers van de leopard familie. De duitsers gebruik(t)en dan ook alle varianten van de leopard die er verkrijgbaar waren. Ook de leopard 1 genietank is in dienst bij onze duitse vrienden. Het verschil zit hem hoofdzakelijk in de naam, de leopard genietank wordt in Duitsland namelijk pionierpantzer genoemd. Naast deze pionierpantzer is er ook de duitse leopard 1 bergepanzer in dienst. De pionierpanzer is uitgerust met een dozerblad en een laadschop. Allebei worden op de volgende foto s getoond. De leopard pionierpanzer wordt eerst met de laadschop uitgeschoven getoond en daarna met de laadschop in rust stand. Van de leopard bergingstank worden alleen de rechterzijkant, voorkant en achterkant getoond.

9 TECHNISCHE GEGEVENS: LENGTE: 8.92m BREEDTE: 3.25m HOOGTE: 2.57m BEMANNING: 3 GEWICHT: kg BEWAPENING: 1x 7,62mm mitrailleur MUNITIEVOORRAAD: SNELHEID: 62km/uur BEREIK: 500km KLIMVERMOGEN: 50% VERTICAAL OBSTAKEL: OVERSCHRIJDINGSVERMOGEN: NBC BESCHERMING: Ja DIEPWADEN: MOTOR: Mtu mb838 cam500 met 830pk Herkenningskenmerken: 1. Er zijn 7 loopwielen, met het aandrijftandwiel achter, loopwiel voor. 2. Er zijn geen beschermplaten bevestigd over de rupsband. 3. De voorzijde van het voertuig is enigszins verhoogd ten opzichte van de achterzijde. 4. Aan de linkerkant is een kraan met ladder erboven op bevestigd. Hier ziet u de linkerzijkant van de leopard 1 pionierpanzer.

10 En de rechterzijkant, de laadschop steekt over het einde van de leopard heen. Het dozerblad is schuin naar boven opgeborgen. De laadschop heeft een capaciteit van 1 kubieke meter.

11 En de voor en achterkant van de leopard pionierpanzer. DETAIL FOTO S LEOPARD 1 GENIE: Het spanwiel zit aan de voorzijde, de pantserplaten zijn gekarteld aan de onder kant.

12 De voorzijde van de genie tank is verhoogd, achterop is ruimte voor gereedschap. Aan de linkervoorkant van de tank zit een deur voor de bemanning.

13 Tevens zitten aan de linker zijkant 6 rookbus lanceer werpers. Aan deze bevestigingspunten kunnen trekbeugels bevestigd worden.

14 De bevestigingsbeugels zitten voor het bemanningsluik, aan de linkerkant van de genie tank. Tevens is er ruimte voor een kleine bijl.

15 Aan de voorzijde van de leopard genietank zitten een coaxiale mitrailleur en het dozerblad. Aan de voorkant van de leopard genietank zit een dozerblad bevestigd. Met de dozerblad kan de genietank snel een tankgeul graven of een tankwal doorbreken.

16 De onderkant van de pantserplaten zijn gekarteld. Tevens zijn er in de pantserplaten 3 gaten voor het makkelijker opstappen voor de bemanning. De leopard 1 genietank heeft 7 loopwielen met het spanwiel voor en het aandrijftandwiel achter. Er worden enkele leopard genietanks gebruikt als bergingstank bij de pantserinfanteriebataljons. Speciaal om de cv90 te kunnen bergen.

17 Aan de rechterkant van het voertuig zit een grote hefarm, hier kan o.a een boor, takel en een laadschep bevestigd worden. Op deze hefarm ligt een ladder. De chauffeur zit links van de hefboom.

18 Op deze foto is de hefarm en de ladder duidelijk te zien. Zoals goed te zien is, is de achterste pantserplaat een stuk minder lang dan de rest. In totaal zitten er aan elke kant 4 pantserplaten bevestigd. Aan de achterzijde van de tank hangt een trekstang, voor het slepen van andere voertuigen. Aan de linker en rechter zijkant zijn bij de leopard 1 genie/bergingstank een inlaat rooster te zien.

19 De aandrijftandwiel is aan de achterzijde van het voertuig. De romp van de leopard genie is aan de voorzijde verhoogd. Op het achterdek is ruimte voor onderdelen en of gereedschap.

20 Op het achterdek is een grote opbergkist bevestigd. Aan de achterkant van de genietank zit o.a een kruislicht. Verder is er ruimte voor een trekstang en andere onderdelen.

21 Op deze foto is goed te zien dat het voorste gedeelte verhoogd is.

22 Het dozerblad is hier omlaag gezet op de grond. De genietank kan binnen een paar uur een tankgracht graven van 100 meter lang en 4 meter breed.

23 Hier is de takel van op zij en van achteren te zien. Ipv de takel kan ook een grondboor of bv een laadschop bevestigd worden. Met de takel kunnen fascines weer opgenomen worden. HOOFDSTUK 2: DE LEOPARD 1 BERGINGSTANK De Leopard 1 bergingstank is zoals de naam al zegt, de bergingsversie van deze familie. Het voertuig lijkt sprekend op de genietank, maar er zijn kleine verschillen. Zo is er geen ladder op de kraan van de bergingstank gemonteerd, staat op de achterzijde van het voertuig een gereedschapskist en is er aan de linkerzijde achter op het voertuig een extra loopwiel gemonteerd. De Leopard 1 bergingstank neemt een extra motor mee op het achterdek. De bergingstanks worden ingezet bij de pantserinfanteriebataljons. Bij de pantserinfanteriebataljons moeten de Leopard 1 bergingstanks de Cv9035mk3nl bergen in geval van uitval. Er zijn 4 Leopard 1 bergingstanks ingedeeld per pantserinfanteriebataljon zodat er in totaal 20 stuks in dienst zijn met 2 in reserve of voor opleiding(?). TECHNISCHE GEGEVENS: LENGTE: 7.57m BREEDTE: 3.25m HOOGTE: 2.46m BEMANNING: 4 GEWICHT: kg

24 BEWAPENING: 1X 7,62mm boegmitrailleur. 1x 7,62mm tegen luchtdoelen MUNITIEVOORRAAD: 5.520x 7,62mm SNELHEID: 70km/uur BEREIK: 600km KLIMVERMOGEN: 60% VERTICAAL OBSTAKEL: 1.15m OVERSCHRIJDINGSVERMOGEN: 3.00m NBC BESCHERMING: Ja DIEPWADEN: 2.25m MOTOR: V10 met 835pk Herkenningskenmerken: 1. Er zijn 7 loopwielen, met het aandrijftandwiel achter, loopwiel voor. 2. Er zijn geen beschermplaten bevestigd over de rupsband. 3. De voorzijde van het voertuig is enigszins verhoogd ten opzichte van de achterzijde. 4. Aan de linkerkant is een kraan met ladder erboven op bevestigd. 5. Links en Rechts zitten uitlaatroosters in de zijkant van de romp. 6. Voor op het voertuig is een dozerblad bevestigd. 7. Aan de rechterkant zit voor in het voertuig een boegmitrailleur. 8. In de linkerzijkant zit voor in de romp 2 luiken. 9. De zijkanten zijn schuin aflopend, de voorkant loopt schuin omhoog. 10. In tegenstelling tot de Leopard genietank is er geen ladder op de kraan bevestigd. 11. Op de achterzijde is een loopwiel en een gereedschapskist bevestigd op de romp.

25 4-ZIJDEN AANZICHT LEOPARD 2A0 BERGINGSPANTSER (LEOPARD 1 BERGING) <DUITSLAND> De rechterzijde van de leopard 2a0 (leopard 1) bergingstank, hier wordt een marder gesleept. En de linkerzijkant. Ook de leopard berging heeft een grote hefarm met takel.

26 De voorkant van de leopard 2a0 bergingtank, in deatails wijken de genietank en de bergingstank af. En de achterzijde van de bergingstank, deze leopard 2a0 bergingstanks worden gebruikt om de lichtere pantservoertuigen te bergen, zoals de marder 1a3.

27 DETAIL FOTO S LEOPARD 2A0A1 BERGEPANTZER: Aan de rechterkant van de Leopard bergingstank, hangt gereedschap, waaronder een bijl. Tevens is de kraan aan de rechterkant van het voertuig bevestigd. Hier is het spanwiel en twee van de toprollers duidelijk te zien.

28 Het achterste gedeelte van de Leopard berging, hier zijn de schepr en pikhouweel duidelijk te zien. Het achterdek is een stuk lager dan de voorzijde van de bergingstank.

29 De linker kant, op het achterdek is een extra loopwiel gemonteerd, tevens is een hamer te zien en is het uitlaatrooster duidelijk te zien. Het uitlaatrooster zit zowel links als aan de rechterzijde van de romp.

30 Aan de voorkant is een kleine dozerblad te vinden. Met dit dozerblad kan meer trekkracht bereikt worden. Op deze foto is het middenstuk van de linkerkant te zien. Links voor in de romp is een groot luik gemonteerd.

31 Nogmaals de linkerkant van de bergingstank. Het luik is hier open. Tevens is de zijkant van het dozerblad duidelijk zichtbaar. Met de kraan, kan een complete motor van een tank of pantservoertuig worden uitgetakeld en ingebouwd worden.

32 Hier is de voorkant en de achterkant van de Leopard 2a0a1 bergingstank te zien.

33 HOOFDSTUK 3: DE LEOPARD 1 BARV Nederland maakt naast de bovengenoemde voertuigen ook nog gebruik van de Leopard 1 Barv. De Barv, Beach Armoured Recovery Vehicle is een omgebouwde Leopard 1. Het voertuig wordt gebruikt om landingsboten die zijn vastgelopen op het strand, los te trekken/duwen. Tevens worden de voertuigen gebruikt om vastgelopen voertuigen van het strand te halen. 3-ZIJDEN AANZICHT LEOPARD 1 BARV:

34

35 DIT PDF BESTAND IS GEMAAKT DOOR MANO DE JONG. FOTO S ZIJN VAN MANO DE JONG. De foto s en het pdf bestand, mogen gebruikt worden. Maar wel met bronvermelding.

36

DE PZH-2000A1 EN PZH-2000NL:

DE PZH-2000A1 EN PZH-2000NL: DE PZH-2000A1 EN PZH-2000NL: In 1996 ontwikkelde Krauss Maffei Wegmann en Rheinmetall samen de pzh-2000, oftewel pantserhaubitze 2000, houwitzer 2000. In 1998 werd door Duitsland besloten om 185 pzh-2000

Nadere informatie

LEOPARD SPECIALE VOERTUIGEN 2:

LEOPARD SPECIALE VOERTUIGEN 2: LEOPARD SPECIALE VOERTUIGEN 2: Welkom in het tweede deel van de Leopard speciale voertuigen. Wat vind u hier? In dit deel van de speciale voertuigen worden de Leopard 1 bruglegger Biber en de luchtafweer

Nadere informatie

DE IVECO M250.45W 6 X 6 8 TONS TRUCK:

DE IVECO M250.45W 6 X 6 8 TONS TRUCK: DE IVECO M250.45W 6 X 6 8 TONS TRUCK: De iveco m250.45w 6 x 6 8 tons truck word door België voor verschillende doeleinden gebruikt. Het voertuig is 6 wiel aangedreven en kan met een huif (standaard uitvoering)

Nadere informatie

De General Dynamics M3 Alligator is een amfibisch wielvoertuig, ontwikkeld door General Dynamics om in allerlei weer typen snel een brug over een

De General Dynamics M3 Alligator is een amfibisch wielvoertuig, ontwikkeld door General Dynamics om in allerlei weer typen snel een brug over een De General Dynamics M3 Alligator is een amfibisch wielvoertuig, ontwikkeld door General Dynamics om in allerlei weer typen snel een brug over een waterhindernis te leggen. Voor een brug van 100m zijn 8

Nadere informatie

DE MOWAG PIRANHA IIIC:

DE MOWAG PIRANHA IIIC: DE MOWAG PIRANHA IIIC: De mowag piranha IIIc is ontwikkeld en gebouwd door mowag, sinds 2010 is mowag in handen van general dynamics mowag landsystems. Van de piranha is een hele familie actief in grote

Nadere informatie

DE LEOPARD 2 GEVECHTSTANK:

DE LEOPARD 2 GEVECHTSTANK: DE LEOPARD 2 GEVECHTSTANK: In de jaren zeventig van de vorige eeuw waren de duitsers en amreikanen op zoek naar een vervanger voor de leopard 1 (Duitsland) en m60 (Verenigde Staten), beide landen besloten

Nadere informatie

DE M270 MLRS/ M993 MARS RAKETWERPER:

DE M270 MLRS/ M993 MARS RAKETWERPER: DE M270 MLRS/ M993 MARS RAKETWERPER: MLRS ALGEMEEN: In 1983

Nadere informatie

TECHNISCHE GEGEVENS YPR-765 PRCO:

TECHNISCHE GEGEVENS YPR-765 PRCO: De Ypr 765 heeft jarenlang, samen me de Leopard 1 en 2 de ruggengraat gevormd van de koninklijk landmacht. Sinds 1979 zijn er in totaal ongeveer 2.800 stuks in gebruik geweest en zelfs in 2013 rijden er

Nadere informatie

CV9035MK3NL: CV90 ALGEMEEN:

CV9035MK3NL: CV90 ALGEMEEN: CV9035MK3NL: CV90 ALGEMEEN: De cv90 is ontwikkeld door Hägglunds en Bofors, tegenwoordig is dit bae geworden. In de jaren 1990 werd de cv90 ontwikkeld om de oudere pbv 302 te vervangen. Het nieuwe voertuig

Nadere informatie

Inhoudsopgave Element (0,5m x 0,8m)

Inhoudsopgave Element (0,5m x 0,8m) Pakketten: 18 / 20 / 100s Inhoudsopgave Element (0,5m x 0,8m) Inhoud van pakket:... 2 Voordat u begint:... 2 Stap 1. De staanders:... 3 Stap 1a. De linker staander samenstellen:... 3 Stap 1b. De rechter

Nadere informatie

Nr. 5. Het Carabinierke. Bogaert Marnik Enkel voor de oudgedienden van lichting 1974 3de Cie en naar ander overgeplaatste Companies Nr.

Nr. 5. Het Carabinierke. Bogaert Marnik Enkel voor de oudgedienden van lichting 1974 3de Cie en naar ander overgeplaatste Companies Nr. Nr. 5 Het Carabinierke Bogaert Marnik Enkel voor de oudgedienden van lichting 1974 3de Cie en naar ander overgeplaatste Companies Nr. 5 beste vrienden carpatjes na wat opzoekings werk! zal ik met deze

Nadere informatie

Beschermplaat, onder de motor

Beschermplaat, onder de motor Installation instructions, accessories Instructienr. 31269439 Versie 1.2 Ond. nr. 31269431, 31269432, 31269433, 31269434 Beschermplaat, onder de motor IMG-328898 Volvo Car Corporation Beschermplaat, onder

Nadere informatie

Scherm iphone 5 Installatie handleiding

Scherm iphone 5 Installatie handleiding 1. De iphone moet uit staan als u hem uit elkaar haalt. Verwijder als eerste de twee 3,6 mm. schroeven naast de lichtsensor. 2. Druk een zuignap net boven de home button op het scherm. 3. Zorg ervoor dat

Nadere informatie

ZEKEREN VAN MACHINES EN MATERIEEL

ZEKEREN VAN MACHINES EN MATERIEEL ZEKEREN VAN MACHINES EN MATERIEEL Het vastzetten van de machines en materieel is van groot belang voor veilig transport. Als de lading niet goed vast zit ontstaan gemakkelijk ongevallen door losschietende

Nadere informatie

VN/ECE Reglement nr. 73 zijafscherming

VN/ECE Reglement nr. 73 zijafscherming VN/ECE Reglement nr. 73 zijafscherming VN/ECE Reglement nr. 73 zijafscherming 2.1 2.2 2.3 2.4 R 2,5 min 25 max 150 max 250 min 30 max Buitenzijde laadeenheid 1.3 1.2 3.1 3.2 5.2 Zijaanzicht 2.1 2.2 2.3

Nadere informatie

Bouw verslag. North American Harvard. Dit gaat ook de kleursetting worden. Bouwverslag Harvard Texan T6

Bouw verslag. North American Harvard. Dit gaat ook de kleursetting worden. Bouwverslag Harvard Texan T6 Bouw verslag North American Harvard Dit gaat ook de kleursetting worden Het Model : North American Harvard T6 Texan Bouwtekening : Brian Taylor Schaal: 1 op 5 Spanwijdte : 2.45 m Lengte: 1.60 m Gewicht:

Nadere informatie

Eisen examenvoertuig categorieën C1, C1E, D1 en D1e

Eisen examenvoertuig categorieën C1, C1E, D1 en D1e categorieën C1, C1E, D1 en D1e > automaat Deze voertuigeisen zijn van toepassing op voertuigen die gebruikt worden voor C1, D1, C1E en D1E examens. De examenvoertuigen dienen te voldoen aan de

Nadere informatie

Montagehandleiding Bonny-Clyde

Montagehandleiding Bonny-Clyde Montagehandleiding Bonny-Clyde Wat hebt u nodig? - meter en potlood - stukje schuurpapier (verwijderen splinters indien nog aanwezig) - dopsleutel nr 13 - (accu)-schroevendraaier met kruisbit (PZ2) - (accu)

Nadere informatie

Eisen examenvoertuig categorieën CDE

Eisen examenvoertuig categorieën CDE Eisen examenvoertuig categorieën E eze voertuigeisen zijn van toepassing op voertuigen die gebruikt worden voor,, E en E examens. e examenvoertuigen dienen te voldoen aan de meest actuele wettelijke eisen

Nadere informatie

M O N T A G E - I N S T R U C T I E S D E U R E N

M O N T A G E - I N S T R U C T I E S D E U R E N MONTAGE-INSTRUCTIES DEUREN Inhoudsopgave Inleiding. Inleiding. Voorbereiding voor montage. Waterpas zetten. Vlakke deuren en paneeldeuren Deuren monteren Deuren stellen Paneeldeurrand verstellen Paneeldeuren

Nadere informatie

Fence HORIZONTAAL HARDE ONDERGROND HORIZONTAAL ZACHTE ONDERGROND. 2 5,2x12 D2K D2A D2L D2B C12 C16 C12 C16. F... Foam tape. F... Foam tape.

Fence HORIZONTAAL HARDE ONDERGROND HORIZONTAAL ZACHTE ONDERGROND. 2 5,2x12 D2K D2A D2L D2B C12 C16 C12 C16. F... Foam tape. F... Foam tape. Type onderdeel aantal Lengte MM Type onderdeel aantal Lengte MM P1 1 1800 P1 1 1800 P3 1 1800 P3 1 1800 S 1 30 A1 4 30 A1 4 30 A6 2 1720 A6 2 1720 D2K 12 175 D2A 12 175 D2L 2 245 D2B 2 245 PL 4 33 PL 4

Nadere informatie

Montage-instructie. Rolpoort. RV55 - RV77 - Vision Door

Montage-instructie. Rolpoort. RV55 - RV77 - Vision Door Montage-instructie Rolpoort RV55 - RV77 - Vision Door Inhoud verpakking 1 1. pantser 2. kap met as 3. geleiders 4. ophangveren 5. afdekdopjes 6. bediening a. elektrisch: schakelaar + stekker b. afstandbediend:

Nadere informatie

Type markering Toepassing Afmeting Aantal Artikelnummer

Type markering Toepassing Afmeting Aantal Artikelnummer .3 Voertuigmarkeringen Regelgeving markeringsborden ECE 70-01 en ECE 70 Waarom ECE 70-01 (klasse III) borden i.p.v. de oude ECE 70 (klasse II) borden? In het ECE regelement voor nieuwe type voertuigen

Nadere informatie

Fence VERTICAAL HARDE BODEM VERTICAAL ZACHTE BODEM R1A D1K R1A D1L D1A D1B. F... Foam tape C xM8. F... Foam tape C ,2x12.

Fence VERTICAAL HARDE BODEM VERTICAAL ZACHTE BODEM R1A D1K R1A D1L D1A D1B. F... Foam tape C xM8. F... Foam tape C ,2x12. Type Onderdeel aantal Lengte MM Type Onderdeel aantal Lengte MM P1 1 1800 P1 1 1800 P3 1 1800 A3 1 1710 S 1 30 A2 2 30 A3 1 1710 A8 2 40 A2 2 30 A4K L=185 6 185 A8 2 40 A4L L=205 2 195 A4 L=185 6 185 B1

Nadere informatie

Zelf een trekhaak monteren

Zelf een trekhaak monteren Zelf een trekhaak monteren Is dit voor iedereen te doen? Dat is een vraag die moeilijk te beantwoorden is. Het zal er van afhangen hoe handig je bent, maar ook het juiste gereedschap is belangrijk.. Zonder

Nadere informatie

Weglichten- en homologatieset/set met remlicht en richtingaanwijzers Workman MD-serie multifunctionele voertuigen

Weglichten- en homologatieset/set met remlicht en richtingaanwijzers Workman MD-serie multifunctionele voertuigen Form No. 3371-332 Rev B Weglichten- en homologatieset/set met remlicht en richtingaanwijzers Workman MD-serie multifunctionele voertuigen Modelnr.: 120-5031 Modelnr.: 120-5044 Installatie-instructies Losse

Nadere informatie

TORO 2 3- Grote Laadvloer Voor de Workman 3000 serie

TORO 2 3- Grote Laadvloer Voor de Workman 3000 serie FORM NO. 3318-395 NL Rev A MODEL NR. 07301 60001 & HOGER MODEL NR. 07321 60001 & HOGER Instructies voor de Installatie TORO 2 3- Grote Laadvloer Voor de Workman 3000 serie HET INSTALLEREN VAN DE RADIATOR-

Nadere informatie

0 Algemeen GEGEVENS VAN DE AUTO - MECHANISCH MECHANISCHE INLEIDING HEFMIDDELEN SMEERMIDDELEN INGREDIËNTEN - PRODUCTEN X91 01A 01D 02A 04A 04B

0 Algemeen GEGEVENS VAN DE AUTO - MECHANISCH MECHANISCHE INLEIDING HEFMIDDELEN SMEERMIDDELEN INGREDIËNTEN - PRODUCTEN X91 01A 01D 02A 04A 04B 0 Algemeen 01A GEGEVENS VAN DE AUTO - MECHANISCH 01D MECHANISCHE INLEIDING HEFMIDDELEN 04A SMEERMIDDELEN 04B INGREDIËNTEN - PRODUCTEN X91 MAART 2007 Edition néerlandaise De door de constructeur voorgeschreven

Nadere informatie

BOUWEN VAN EEN ZEEPKIST

BOUWEN VAN EEN ZEEPKIST www.detitanen.be Sint-Denijs BOUWEN VAN EEN ZEEPKIST Hoe bouw ik een zeepkist? * Ook nu is een nostalgische zelfgemaakte zeepkist voor kinderen nog altijd felbegeerd speelgoed. Het stuurwiel is slechts

Nadere informatie

Gerard van der Sangen Zandoerle 9 5507 RJ Zandoerle gem. Veldhoven. Tel: 040-2053515 Mobiel: 06-22291015 info@legervoertuighuren.

Gerard van der Sangen Zandoerle 9 5507 RJ Zandoerle gem. Veldhoven. Tel: 040-2053515 Mobiel: 06-22291015 info@legervoertuighuren. Gerard van der Sangen Zandoerle 9 5507 RJ Zandoerle gem. Veldhoven Tel: 040-2053515 Mobiel: 06-22291015 info@legervoertuighuren.nl www.legervoertuighuren.nl Combat Vehicle Reconnaissance Tracked CVR(T)

Nadere informatie

VESA Scanner Bracket. For the latest User Installation Guide please visit: www.ergotron.com. 1 of 10

VESA Scanner Bracket. For the latest User Installation Guide please visit: www.ergotron.com. 1 of 10 VESA Scanner Bracket = 2.2 lbs (1 kg) VOORZICHTIG: Zorg ervoor dat u de maximale gewichtscapaciteit van uw opstelling weet voordat u de plank voor de scanner installeert. Neem het gewicht van uw monitor,

Nadere informatie

werkstukmap Houtopdracht

werkstukmap Houtopdracht werkstukmap Houtopdracht Henze mussennestkast Samengesteld door J. van wijk - 2012 1 Verklaring gebruikte symbolen: Lees deze tekst aandachtig door. Probeer er iets van te onthouden Dit teken geeft aan

Nadere informatie

Lees voor je begint met de installatie de Algemene installatie voorwaarden (zie pag 11).

Lees voor je begint met de installatie de Algemene installatie voorwaarden (zie pag 11). Montagehandleiding Montagehandleiding Solarstell Connect SOLARSTELL Connect Lees voor je begint met de installatie de Algemene installatie voorwaarden (zie pag 11). SOLARSTELL B.V. TEXTIELWEG 10 3812 RV

Nadere informatie

0 Algemeen HEFMIDDELEN CARROSSERIE INNOVATIES X91 02A 02B

0 Algemeen HEFMIDDELEN CARROSSERIE INNOVATIES X91 02A 02B 0 Algemeen HEFMIDDELEN 02B CARROSSERIE INNOVATIES X91 MAART 2007 Edition néerlandaise De door de constructeur voorgeschreven reparatiemethoden, zoals in dit document beschreven, zijn gemaakt volgens de

Nadere informatie

---.'fl --_- ==::=E. Kranen. 400 series. 600 t/m 95 series. Fig.213. Fig.215. Fig.214 Fig. 216. Fig. 211. Fig. 212

---.'fl --_- ==::=E. Kranen. 400 series. 600 t/m 95 series. Fig.213. Fig.215. Fig.214 Fig. 216. Fig. 211. Fig. 212 :j'-j1_:4 Kranen De "voertuig-opbouwmatrix" in hoofdstuk 7 geeft een overzicht van de opbouwen die mogelijk zijn op de verschillende voertuigen met verschillende wielbases en verschillende asconf iguraties.

Nadere informatie

SUPERIEURE BEMESTERS. degelijk duurzaam

SUPERIEURE BEMESTERS. degelijk duurzaam SUPERIEURE BEMESTERS degelijk duurzaam KRACHT DUURZAAMHE VEENHUIS Een bemester bouwen kunnen er meer. Maar een GOEDE bemester bouwen, daar is ervaring voor nodig Veenhuis ontwikkelt landbouwtechniek sinds

Nadere informatie

Copyright 2010 Jakko Westerbeke A.u.b. niet verspreiden. Centurion

Copyright 2010 Jakko Westerbeke A.u.b. niet verspreiden. Centurion Centurion In de jaren onmiddellijk na de Tweede Wereldoorlog was de Koninklijke Landmacht voornamelijk uitgerust met Britse en Amerikaanse voertuigen die uit die oorlog dateerden: voor wat betreft tanks

Nadere informatie

Grove RT 760 E. Gegevens kraan. : Cummins QSB : 240 pk

Grove RT 760 E. Gegevens kraan. : Cummins QSB : 240 pk Gegevens kraan Type Motor Eigen gewicht Transport lengte Transport breedte Transport hoogte Stempelbreedte Max. rijsnelheid Min. lengte giek Max. lengte. giek Electrisch systeem : RT 760 E : Cummins QSB

Nadere informatie

Xbox DVD Drive Demontage

Xbox DVD Drive Demontage Xbox DVD Drive Demontage Deze gids wordt uitgelegd hoe u de Xbox DVD Drive uit elkaar te halen om reparaties voorvormen of verwijderen van een vastgelopen spel door de schijf handmatig uitwerpen. Geschreven

Nadere informatie

S T A P P E N P L A N - K A T O E N E N R O K Benodigdheden: 1. Opmeten. Rokrand: cm : 2 = cm. Heupwijdte: cm : 2 = cm

S T A P P E N P L A N - K A T O E N E N R O K Benodigdheden: 1. Opmeten. Rokrand: cm : 2 = cm. Heupwijdte: cm : 2 = cm S T A P P E N P L A N - K A T O E N E N R O K Benodigdheden: - patroonpapier - naald - papierschaar - spelden - stofschaar - rijgdraad - centimeterband - 1 meter stof FOTO 1 1. Opmeten Rokrand: cm : 2

Nadere informatie

VERREIKER 15 kn JCB

VERREIKER 15 kn JCB KONINKLIJKE LANDMACHT TECHNISCHE HANDLEIDING VERREIKER 15 kn JCB 55-95 BEDIENING EN GEBRUIKSONDERHOUD Defensie Defensie Materieel Organisatie Vastgesteld door de Directeur Defensie Materieel Organisatie,

Nadere informatie

In deze opdracht gaan we een houten vogelhuisje maken.

In deze opdracht gaan we een houten vogelhuisje maken. MPo 2008 In deze opdracht gaan we een houten vogelhuisje maken. Je krijgt een stuk hout van 12 cm breed en 122 cm lang. Dit is genoeg om een vogelhuisje te maken zoals het voorbeeld. We zagen het hout

Nadere informatie

Montagehandleiding. Logamax plus. Cascade-unit GB162-65/80/100. Voor de vakman. Voor montage zorgvuldig lezen (2011/02) BE

Montagehandleiding. Logamax plus. Cascade-unit GB162-65/80/100. Voor de vakman. Voor montage zorgvuldig lezen (2011/02) BE Montagehandleiding Cascade-unit 7214 6000-000.1TD Logamax plus GB162-65/80/100 Voor de vakman Voor montage zorgvuldig lezen. 7218 0300 (2011/02) BE Productoverzicht Productoverzicht 9 1 7 A2 5 A1 B2 B1

Nadere informatie

Oximo WireFree Solar Panel

Oximo WireFree Solar Panel www.somfy.com Ref. 5060625A ES DE IT EN FR Oximo WireFree Solar Panel Inhoud Oximo WireFree Zonnepaneel 1. Inleiding 25 2. Veiligheid 25 2.1 Veiligheid en verantwoordelijkheid 25 2.2 Specifieke veiligheidsvoorschriften

Nadere informatie

hydraulische zweefset WAARSCHUWING

hydraulische zweefset WAARSCHUWING Externe Workman HD serie bedrijfsvoertuigen Modelnr.: 117-4828 Form No. 3386-925 Rev A Installatie-instructies WAARSCHUWING CALIFORNIË Proposition 65 Waarschuwing Dit product bevat een chemische stof of

Nadere informatie

Wegverlichtings- en homologatieset Workman GTX-serie werkvoertuig

Wegverlichtings- en homologatieset Workman GTX-serie werkvoertuig Wegverlichtings- en homologatieset Workman GTX-serie werkvoertuig Modelnr.: 1-718 Form No. 07- Rev A Installatie-instructies WAARSCHUWING CALIFORNIË Proposition 65 Waarschuwing Dit product bevat een chemische

Nadere informatie

ClimaRad 2.0 Installatiehandleiding (verkort)

ClimaRad 2.0 Installatiehandleiding (verkort) 2018.002 ClimaRad 2.0 Installatiehandleiding (verkort) Stap 1. Plaatsen boormal Benodigd gereedschap: boor Ø 110 mm 2 Bepaal of de radiator links of rechts moet worden aangesloten. Door de radiator om

Nadere informatie

Uw eigen broedhok bouwt u zo

Uw eigen broedhok bouwt u zo 1 Zelf aan de slag Uw eigen broedhok bouwt u zo Dit hebt u nodig: spijkertjes schroeven 3,5 x 30 mm schroeven 3,5 x 10 mm 2 scharnieren 7 x 7 cm 2 eierkist-sluitingen 1 drukschakelaar met maakcontact elektriciteitsdraad

Nadere informatie

Lading op dak mag niet meer uitsteken dan 20cm aan beide zijkanten.

Lading op dak mag niet meer uitsteken dan 20cm aan beide zijkanten. Begrippenlijst Lading en slepen van andere voertuigen Lading op dak mag niet meer uitsteken dan 20cm aan beide zijkanten. Slepen van andere voertuig mag niet meer dan 5m afstand zijn. Steekt lading aan

Nadere informatie

Controle van de neerwaartse beweging van de automatische kap bij de WD6

Controle van de neerwaartse beweging van de automatische kap bij de WD6 Controle van de neerwaartse beweging van de automatische kap bij de WD6 1 Controleer of de gasveren en de watercilinders in de juiste tapgaten in het chassis zijn bevestigd, zie ook laatste pagina. 2 Controleer

Nadere informatie

Type markering Toepassing Afmeting Aantal Artikelnummer

Type markering Toepassing Afmeting Aantal Artikelnummer Regelgeving markeringsborden ECE 70-01 en ECE 70 Waarom ECE 70-01 (klasse III) borden i.p.v. de oude ECE 70 (klasse II) borden? In het ECE regelement voor nieuwe type voertuigen (ETG/ECE 48) is contourmarkering

Nadere informatie

Deel II : Montagehandleiding Van n Bike model 2018

Deel II : Montagehandleiding Van n Bike model 2018 MONTAGE VAN HET DRAAGSYSTEEM: Deel II : Montagehandleiding Van n Bike model 2018 Montage adapter rechtsboven Opmerking Foto A. Open de doos en leg alle onderdelen overzichtelijk. B. Verwijder voorzichtig

Nadere informatie

Xbox 360 Wireless Controller linker analoge

Xbox 360 Wireless Controller linker analoge Xbox 360 Wireless Controller linker analoge stick Replacement Meest voorkomende fout met de controller is een drift of een losse analoge stick (3D thumbstick). Dit zal laten zien hoe aan de linkerkant

Nadere informatie

Inhoud montage zakje. 1 x Monteersleutel. 2 x Kabelbinder 200 x 4,8 mm. 4 x Bout met schroef M6x25. 4 x Zelfborgende moer M6

Inhoud montage zakje. 1 x Monteersleutel. 2 x Kabelbinder 200 x 4,8 mm. 4 x Bout met schroef M6x25. 4 x Zelfborgende moer M6 1 Inhoud montage zakje A 1 x Monteersleutel B 2 x Kabelbinder 200 x 4,8 mm C 4 x Bout met schroef M6x25 D 4 x Zelfborgende moer M6 2 Montage van het frame 1 Plaats de 4 wielgoten zodanig dat de zwarte

Nadere informatie

Onderdelen lijst SPEELHUIS SCHILDPAD

Onderdelen lijst SPEELHUIS SCHILDPAD SPEELHUIS SCHILDPAD Onderdelen lijst SPEELHUIS SCHILDPAD Omschrijving Nummer Onderdeel Maat in mm hoeveelheid PLATFORM Voorgemonteerd paneel Paal voorkant 1 68x68 L.1250 2 Paal achterkant 2 68x68 L.570

Nadere informatie

ZONNEBOILER INSTALLATIE - INSTRUCTIE. voor een collector gemonteerd op panlatten.

ZONNEBOILER INSTALLATIE - INSTRUCTIE. voor een collector gemonteerd op panlatten. ZONNEBOILER INSTALLATIE - INSTRUCTIE. voor een gemonteerd op panlatten. Leverancier van alternatieve oplossingen voor water, warmte comfort en stroom Tel: 058-288 47 39 / Fax 058-288 92 98 PLAATSING VAN

Nadere informatie

MACROPORT TERRASOVERKAPPING MONTAGE HANDLEIDING (NL)

MACROPORT TERRASOVERKAPPING MONTAGE HANDLEIDING (NL) MACROPORT TERRASOVERKAPPING MONTAGE HANDLEIDING (NL) BENODIGD GEREEDSCHAP **optioneel ONDERDELEN Afbeelding betreft de 3,0 m brede uitvoering. De componentaantallen variëren per maatuitvoering (zie het

Nadere informatie

BESTEKTEKSTEN VOOR SEPTISCHE PUTTEN

BESTEKTEKSTEN VOOR SEPTISCHE PUTTEN BESTEKTEKSTEN VOOR SEPTISCHE PUTTEN RONDE SEPTISCHE PUTTEN TE PLAATSEN IN GESTABILISEERD ZAND SEPTISCHE PUT VAN 1.000 liter 2 SEPTISCHE PUT VAN 1.500 liter 2 SEPTISCHE PUT VAN 2.000 liter 2 SEPTISCHE PUT

Nadere informatie

Grasmand met flexibele bodem 5010-serie maai-eenheden van 56 cm en Reelmaster 3550/5010-H-serie achterste maai-eenheden van 56 cm WAARSCHUWING

Grasmand met flexibele bodem 5010-serie maai-eenheden van 56 cm en Reelmaster 3550/5010-H-serie achterste maai-eenheden van 56 cm WAARSCHUWING Form No. Grasmand met flexibele bodem 5010-serie maai-eenheden van 56 cm en Reelmaster 3550/5010-H-serie achterste maai-eenheden van 56 cm Modelnr.: 03415 Modelnr.: 03416 3413-615 Rev A Installatie-instructies

Nadere informatie

Vouwdak: montage-overzicht. Vouwdak: montage-overzicht

Vouwdak: montage-overzicht. Vouwdak: montage-overzicht Vouwdak: montage-overzicht Vouwdak: montage-overzicht 1 - Stoffering q Uit- en inbouwen Subhoofdstuk 2 - Bekleding q Uit- en inbouwen Subhoofdstuk 3 - Afdichting q Om deze te vervangen dient het vouwdak

Nadere informatie

WAARSCHUWING. Kabelbinder 6 De kabelboom leiden.

WAARSCHUWING. Kabelbinder 6 De kabelboom leiden. Achterste werklichten Multi Pro gazonspuitmachine Modelnr.: 41010 Form No. 3401-388 Rev B Installatie-instructies WAARSCHUWING CALIFORNIË Proposition 65 Waarschuwing Dit product bevat een chemische stof

Nadere informatie

Houder voor draagtassen

Houder voor draagtassen Instructienr. Versie Ond. nr. 30664341 1.0 Houder voor draagtassen M8902049 Pagina 1 / 7 Uitrusting A0000162 M8902050 Pagina 2 / 7 INLEIDING Lees de hele instructie door voordat u met de montage begint.

Nadere informatie

Montage instructie vaste doelen 7x2 Type WK

Montage instructie vaste doelen 7x2 Type WK Montage instructie vaste doelen 7x2 Type WK Betreft: Benodigd gereedschap Tottenham (Zilver) Middlesbrough (Goud) - Inbussleutel 6 - Inbussleutel 5 - Palenrammer / Voorhamer - Gatenzaag ø100mm - Gatenzaag

Nadere informatie

Invoerder / distributeur: Vegemac 1/5. Model Specificaties Prijs excl. BTW Prijs incl. BTW

Invoerder / distributeur: Vegemac 1/5. Model Specificaties Prijs excl. BTW Prijs incl. BTW Vegemac 1/5 Zelfrijdende motorkruiwagens Semi-commercieel gebruik - Benzinemotor XEUR CARRY H Capaciteit: 100 kg / 85 Liter - Motor: Honda GCV160 - Cilinder: 160 cm³ - Wielen: 13 x 5.00-6? - Versnellingen:

Nadere informatie

DE POTEN AFSTELLEN. Zo kan de koelkast omhoog gebracht worden. Zo kan de koelkast omlaag gebracht worden.

DE POTEN AFSTELLEN. Zo kan de koelkast omhoog gebracht worden. Zo kan de koelkast omlaag gebracht worden. DE POTEN AFSTELLEN Bij het installeren van de koelkast, of wanneer deze verplaatst wordt, moeten de poten afgesteld worden om te garanderen dat de deuren goed sluiten en dat de koelkast stabiel en waterpas

Nadere informatie

Montage-instructies Rolpoorten Alu 55 - Alu 77

Montage-instructies Rolpoorten Alu 55 - Alu 77 1788-151116 Montage-instructies Rolpoorten Alu 55 - Alu 77 1 Inhoud Inhoud verpakking 1 1. pantser 2. kap met as 3. geleiders 4. ophangveren 5. afdekdopjes 6. bediening a. elektrisch: schakelaar + stekker

Nadere informatie

Gebruikershandleiding

Gebruikershandleiding Gebruikershandleiding SK-2012.03 Brabantse Wallie Stormbaan Lees voor het opzetten en gebruiken van het speeltoestel deze gebruikershandleiding zorgvuldig door. Bewaar deze gebruikershandleiding bij het

Nadere informatie

Bijlage 2 PVE Perceel 3 pick-up kiepbak met opbouw t.b.v. ledigen afvalbakken. 2.1 Inhoud van de opdracht

Bijlage 2 PVE Perceel 3 pick-up kiepbak met opbouw t.b.v. ledigen afvalbakken. 2.1 Inhoud van de opdracht Bijlage 2 PVE Perceel 3 pick-up kiepbak met opbouw t.b.v. ledigen afvalbakken 2.1 Inhoud van de opdracht De gemeente Venlo, de afdeling Openbare en Gebouwde Omgeving en specifiek het team S ervice Openbare

Nadere informatie

Installateurs handleiding Installatieset

Installateurs handleiding Installatieset Installateurs handleiding Installatieset Deze handleiding is geschreven voor installateurs om hulp te bieden bij de installatie van de Installatieset. Het volgende komt in de handleiding ter sprake: 1.

Nadere informatie

Geschreven door: Mike Glenn

Geschreven door: Mike Glenn Asus Eee PC 1000HE Speaker Replacement Deze gids laat zien hoe u de luidsprekers van uw Asus Eee PC 1000HE vervangen. Geschreven door: Mike Glenn INTRODUCTIE Volg deze gids als u hebt vastgesteld dat uw

Nadere informatie

Montage-instructie. Rolpoort RV55 - RV77

Montage-instructie. Rolpoort RV55 - RV77 Montage-instructie Rolpoort RV55 - RV77 Montage-instructie Rolpoort Inhoud verpakking 1 1. pantser 2. kap met as 3. geleiders 4. ophangveren 5. afdekdopjes 6. bediening a. elektrisch: schakelaar + stekker

Nadere informatie

Installation instructions, accessories. Stuurwiel. Volvo Car Corporation Gothenburg, Sweden

Installation instructions, accessories. Stuurwiel. Volvo Car Corporation Gothenburg, Sweden Installation instructions, accessories Instructienr. Versie 30756984 1.3 Ond. nr. 31401809, 31401808, 31401804, 31401803, 31369837, 31369836, 31369841, 31369835, 31369834, 31369833, 30756617, 30756616,

Nadere informatie

Gebruikershandleiding. Kleine elektrische muursteun

Gebruikershandleiding. Kleine elektrische muursteun Gebruikershandleiding Kleine elektrische muursteun op met Teknihall support: 0900 400 2001 2 INHOUDSOPGAVE VEILIGHEIDSINSTRUCTIES... 4 VERPAKKINGSINHOUD... 5 GEREEDSCHAP... 6 INSTALLATIE 1... 6 INSTALLATIE

Nadere informatie

MANCAVE Hij heeft een ruimte. Hij heeft tijd. En niemand houdt hem tegen.

MANCAVE Hij heeft een ruimte. Hij heeft tijd. En niemand houdt hem tegen. MANCAVE Hij heeft een ruimte. Hij heeft tijd. En niemand houdt hem tegen. Een orgineel Hoverstoel bouwen Stoel. Bodemplaat. Aandrijfaggregaat. Stuurknuppel. Aandrijfblazer. Hefhendel. Bodemplaat Schaf

Nadere informatie

Transport over land en te water laten van de boot

Transport over land en te water laten van de boot Transport over land en te water laten van de boot Hier lees je alles over het transporteren van boten over het land. Ook lees je hier alles over het te water laten en uit het water halen van je boot. Vervoer

Nadere informatie

UITRUSTINGSVOORSCHRIFTEN. MARKERINGSBORDEN VRACHTWAGENS (m.u.v. trekkers en bussen) (ACHTERZIJDE)

UITRUSTINGSVOORSCHRIFTEN. MARKERINGSBORDEN VRACHTWAGENS (m.u.v. trekkers en bussen) (ACHTERZIJDE) AFBEELDING UITRUSTINGSVOORSCHRIFTEN MARKERINGSBORDEN VRACHTWAGENS (m.u.v. trekkers en bussen) (ACHTERZIJDE) Stijfheid van de plaat Volgens Annex 10 van het ECE 70 Reglement dient het bord te voldoen aan

Nadere informatie

Versnellingsbak verwijderen. Algemeen. Gereedschap. Geldt voor de versnellingsbak ZF Transmatic. Voorbeelden van geschikte gereedschappen van Scania:

Versnellingsbak verwijderen. Algemeen. Gereedschap. Geldt voor de versnellingsbak ZF Transmatic. Voorbeelden van geschikte gereedschappen van Scania: Algemeen Algemeen Geldt voor de versnellingsbak ZF Transmatic. Gereedschap Voorbeelden van geschikte gereedschappen van Scania: Artikelnummer Benaming 587 496 Voertuiglift 587 33 Versnellingsbakkrik 587

Nadere informatie

Montage instructie Mechanisch codeslot. Montage instructie Mechanisch codeslot met krukbediening Type KNSV 5150 SCP

Montage instructie Mechanisch codeslot. Montage instructie Mechanisch codeslot met krukbediening Type KNSV 5150 SCP Mechanisch codeslot met krukbediening Type KNSV 5150 SCP Mechanisch codeslot Situatie : Op bestaand DIN slot Mechanisch codeslot met krukbediening Type KNSV 5150 SCP Mechanisch codeslot Situatie : Met

Nadere informatie

Fujifilm X-M1 LCD scherm vervangen

Fujifilm X-M1 LCD scherm vervangen Fujifilm X-M1 LCD scherm vervangen Deze handleiding helpt u het LCD-scherm op de Fujifilm X-M1 te vervangen. Geschreven door: Kelsea Weber ifixit CC BY-NC-SA /Www.ifixit.com Pagina 1 van 14 INTRODUCTIE

Nadere informatie

MOTOR - K SERIE 34 REPARATIES. 1 of 1 07/04/ :02 DISTRIBUTIE-RIEM - NOKKENAS - K SERIE

MOTOR - K SERIE 34 REPARATIES. 1 of 1 07/04/ :02 DISTRIBUTIE-RIEM - NOKKENAS - K SERIE wmln000d_169 1 of 1 07/04/2015 20:02 DISTRIBUTIE-RIEM - NOKKENAS - K SERIE Service-reparatienr. - 12.65.18 Verwijderen - motoren met niet-automatische distributieriem-spanner 1. Maak de negatieve accukabel

Nadere informatie

Installation instructions, accessories. Alarm, basisset. Volvo Car Corporation Gothenburg, Sweden. Instructienr. Versie Ond. nr

Installation instructions, accessories. Alarm, basisset. Volvo Car Corporation Gothenburg, Sweden. Instructienr. Versie Ond. nr Instructienr. Versie Ond. nr. 9172671 1.1 Alarm, basisset D3902161 Pagina 1 / 13 Uitrusting A0000162 D3902162 Pagina 2 / 13 A8901293 Pagina 3 / 13 IMG-213320 Pagina 4 / 13 INLEIDING Lees de hele instructie

Nadere informatie

Landing Westkapelle 1 november 1944 Locatie: op de zeedijk bij het museum Het Polderhuis

Landing Westkapelle 1 november 1944 Locatie: op de zeedijk bij het museum Het Polderhuis Landing Westkapelle 1 november 1944 Landing van een zgn. LCT (Landing Craft Tank) van de Royal Marines (GB) op het strand van Westkapelle. Op de dijk is de kapotte dijkmolen Prins Hendrik te zien. Datum

Nadere informatie

Elektrische motorverwarming, 230 V

Elektrische motorverwarming, 230 V Installation instructions, accessories Instructienr. 31399509 Versie 1.1 Ond. nr. 31260698 Elektrische motorverwarming, 230 V IMG-378302 Volvo Car Corporation Elektrische motorverwarming, 230 V- 31399509

Nadere informatie

1.a) Begin met het vastschroeven van de zijkappen, op zowel de muurprofiel als op de goot.

1.a) Begin met het vastschroeven van de zijkappen, op zowel de muurprofiel als op de goot. . Montage handleiding In deze handleiding staat stap voor stap omschreven hoe u een veranda zelf kunt opbouwen. Indien er vragen of opmerkingen zijn, neem dan contact op met één van onze medewerkers. +316

Nadere informatie

bouwtechniek-timmeren CSPE BB Bij dit examen horen bijlagen, een uitwerkbijlage en digitale bestanden.

bouwtechniek-timmeren CSPE BB Bij dit examen horen bijlagen, een uitwerkbijlage en digitale bestanden. Examen VMBO-BB 2014 gedurende 890 minuten bouwtechniek-timmeren CSPE BB Bij dit examen horen bijlagen, een uitwerkbijlage en digitale bestanden. Achter dit examen is een erratum opgenomen. Dit examen bestaat

Nadere informatie

Installation instructions, accessories. Niveauregeling. Volvo Car Corporation Gothenburg, Sweden. Pagina 1 / 17

Installation instructions, accessories. Niveauregeling. Volvo Car Corporation Gothenburg, Sweden. Pagina 1 / 17 Installation instructions, accessories Instructienr. 8685630 Versie 1.1 Ond. nr. 8685627 Niveauregeling Volvo Car Corporation Niveauregeling- 8685630 - V1.1 Pagina 1 / 17 Uitrusting A0000162 A0000161 A0000197

Nadere informatie

Weekender 2016. Keizer TentTrailer

Weekender 2016. Keizer TentTrailer Weekender 2016 Keizer TentTrailer Kies uw kleur Weekender TentTrailer Een uniek ontwerp voor iedereen die niet veel achter de auto of motor mag trekken en toch een snel opzetbare vouwwagen zoekt. Compact

Nadere informatie

LCD scherm ipad mini Reparatie handleiding

LCD scherm ipad mini Reparatie handleiding 1. In de volgende stappen wordt de ipad open gemaakt met behulp van een zogenaamde iopener. Deze iopener moet eerst verwarmd worden in de magnetron. Maak de iopener overigens niet te warm, anders kan deze

Nadere informatie

Scharnierend Motorluik ONJ LB44 EX-AXXI Arend Schram

Scharnierend Motorluik ONJ LB44 EX-AXXI Arend Schram 1 Scharnierend Motorluik ONJ LB44 EX-AXXI Arend Schram Het motorluik van mijn ONJ heeft een gewicht van 18,8 kg. Waarschijnlijk zelfs iets zwaarder dan de standaard luiken aangezien ik de bovenkant heb

Nadere informatie

MacBook Pro 15 "Core 2 Duo model A1211 optische drive Replacement

MacBook Pro 15 Core 2 Duo model A1211 optische drive Replacement MacBook Pro 15 "Core 2 Duo model A1211 optische drive Replacement Geschreven door: irobot INTRODUCTIE Upgrade of vervang de SuperDrive (vereist een slanke rijden). GEREEDSCHAPPEN: Phillips # 00 schroevendraaier

Nadere informatie

Thunderbird Storm. Thunderbird Storm. Inhoudsopgave

Thunderbird Storm. Thunderbird Storm. Inhoudsopgave Thunderbird Storm Thunderbird Storm Inhoudsopgave Inleiding.................................................................... Voorwoord Veiligheid voorop.................................................

Nadere informatie

DRAAIDEUR MET ZIJLICHT

DRAAIDEUR MET ZIJLICHT MONTAGEHANDLEIDING DRAAIDEUR MET ZIJLICHT LEES VOORDAT U START MET DE INSTALLATIE EERST DEZE HANDLEIDING GOED DOOR Deze handleiding beschrijft de installatie van de draaideur in de volgende uitvoeringen:

Nadere informatie

Xbox 360 Wireless Controller D-pad

Xbox 360 Wireless Controller D-pad Xbox 360 Wireless Controller D-pad Replacement Directional pad vervanging. Geschreven door: Brett Hartt ifixit CC BY-NC-SA /Www.ifixit.com Pagina 1 van 12 INTRODUCTIE Geef je games een bepaalde richting.

Nadere informatie

Motorvermogen: 10,2 pk / 7,4 kw Eigen gewicht: 980 kg KUBOTA SUPER MINIGRAAFMACHINE

Motorvermogen: 10,2 pk / 7,4 kw Eigen gewicht: 980 kg KUBOTA SUPER MINIGRAAFMACHINE Motorvermogen: 10,2 pk / 7,4 kw Eigen gewicht: 980 kg KUBOTA SUPER MINIGRAAFMACHINE Verstelbare rupsbreedte Hydraulisch verstelbare rupsbreedte van 700 tot 860. De totale breedte kan snel teruggebracht

Nadere informatie

Hoe maak je Vintage Vector Kroonkurken in Illustrator en AD door Joshua Bader

Hoe maak je Vintage Vector Kroonkurken in Illustrator en AD door Joshua Bader Hoe maak je Vintage Vector Kroonkurken in Illustrator en AD door Joshua Bader In deze zelfstudie laat ik u zien hoe u een vectorkroonkurk kunt maken in Illustrator CS4 met behulp van enkele basisvormen,

Nadere informatie

Minimaal 2 personen zijn nodig voor de montage. Materiaal Metaal / BELANGRIJKE OPMERKINGEN: Metaal is een speciaal materiaal met specifieke

Minimaal 2 personen zijn nodig voor de montage. Materiaal Metaal / BELANGRIJKE OPMERKINGEN: Metaal is een speciaal materiaal met specifieke Minimaal 2 personen zijn nodig voor de montage. Materiaal Metaal / BELANGRIJKE OPMERKINGEN: Metaal is een speciaal materiaal met specifieke eigenschappen. Let op: - Materiaaltechnisch is watercondens mogelijk!

Nadere informatie

Dell Inspiron 14z Hard Drive of Memory of toetsenbord of draadloze module of RAM Replacement

Dell Inspiron 14z Hard Drive of Memory of toetsenbord of draadloze module of RAM Replacement Dell Inspiron 14z Hard Drive of Memory of toetsenbord of draadloze module of RAM Replacement Stappen om de harde schijf te vervangen in Dell Inspiron 1470 laptop aka 14z. Geschreven door: Matt INTRODUCTIE

Nadere informatie

Antenne links ipad mini Reparatie handleiding

Antenne links ipad mini Reparatie handleiding 1. In de volgende stappen wordt de ipad open gemaakt met behulp van een zogenaamde iopener. Deze iopener moet eerst verwarmd worden in de magnetron. Maak de iopener overigens niet te warm, anders kan deze

Nadere informatie

EINDMONTAGE VAN DE SCHOKDEMPERS

EINDMONTAGE VAN DE SCHOKDEMPERS EINDMONTAGE VAN DE SCHOKDEMPERS DE TWEEDE ACHTERSTE SCHOKDEMPER VOLTOOIT HET SCHOK- DEMPERPAAR AAN DE ACHTERKANT. NA HET IN ELKAAR ZETTEN VAN DE LOSSE ONDERDELEN VOLGT DE EINDMONTAGE AAN DE ACHTERSTE OPHANGING.

Nadere informatie

Handleiding. AirQlean H luchtfiltersysteem voor montage aan het plafond

Handleiding. AirQlean H luchtfiltersysteem voor montage aan het plafond Handleiding AirQlean H luchtfiltersysteem voor montage aan het plafond ... Copyright 2014 QleanAir Scandinavia 2 DEEL 1 Informatie over de veiligheid 1.1. Inleiding Dit hoofdstuk bevat informatie over

Nadere informatie