Schooljaar , nummer 5 3 november 2016

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Schooljaar , nummer 5 3 november 2016"

Transcriptie

1 Schooljaar , nummer 5 3 november 2016 Maandviering (herhalend bericht) Op vrijdag 4 november is de eerstvolgende maandviering. Graag willen we ouders, opa s en oma s in de gelegenheid stellen om deze bij te wonen. Vooraf aangeven of u komt, hoeft niet. U bent van harte welkom. Groepen 1 De groepen 1 hebben de maandviering in het speellokaal op de locatie Paukenlaan. De aanvang is om 9.00 uur en de leiding is in handen van groep 1A. Alle ouders van groep 1A, zijn bij deze uitgenodigd om te komen kijken. Ouders van de andere groepen 1 komen in de loop van dit schooljaar aan de beurt en kunnen dit dan lezen in het infoblad voorafgaand aan de maandviering. Groepen 2 t/m 8 Deze maandvieringen zijn in de hal van de locatie Wieldraaierlaan op onderstaande tijden: : Groep 1; 6A (3A-4B-5C-6A-7B-8A) : Groep 2; 6C (2A-3B-4C-5A-6C-7C-8B) : Groep 3; 6B (2B-3C-4A-5B-6B-7A-8C) De leiding van deze maandvieringen is in handen van de groepen 6. We stellen het erg op prijs wanneer u oppas kunt regelen voor uw jongere kinderen. Op die manier kan alle aandacht uitgaan naar de kinderen op het podium en kunnen zij het stralende middelpunt van de belangstelling zijn. Jumbo spaaractie afgerond De laatste codes zijn afgelopen week nog ijverig toegevoegd. Alle leerlingen die hieraan hebben meegewerkt, enorm bedankt! Alle ouders en bekenden die de codepapiertjes aan De Bongerd hebben gedoneerd, ook enorm bedankt. Zonder jullie was dit nooit gelukt. t Is gewoon buitengewoon. We zijn 2 e geworden van de scholen in Oldenzaal en omgeving. Het geweldige eindbedrag is 1547,00. We hebben vooraf gemeld dit te besteden aan ipads en laptops. We willen ook samen met de leerlingenraad eens kijken naar welke ideeën zij hebben, om van dit mooie bedrag, voor school iets aan te schaffen. We zullen gaan zorgdragen voor een goede besteding.

2 Bruna-spaaractie Onlangs mailden we u met het verzoek om kassabonnen van de Bruna op school in te leveren. Het moest een kassabon zijn van een kinderboek, gekocht in de periode van 3 16 oktober j.l. De bedragen van de ingeleverde kassabonnen zijn opgeteld. De Bongerd mag voor 20% van de opgetelde kassabonnen, nieuwe kinderboeken uitzoeken bij Bruna. De actie is inmiddels gesloten. We hebben ruim 200,00 aan kassabonnen binnen, en zullen binnenkort dus een bezoekje aan de boekenzaak brengen om voor 20% van de ingeleverde bonnen, gratis boeken voor school aan te schaffen. Daar zijn we blij mee. Iedereen die heeft meegeholpen, hartelijk bedankt. Kijkochtenden Op woensdag 9 vrijdag 11 november zijn er voor de ouders van alle kinderen kijkochtenden. Dit houdt in dat de ouders van alle groepen op één van die dagen van uur tot uur een kijkje in de klas van hun kind(eren), maar ook in alle andere groepen kunnen nemen. Zo kunnen de ouders kennis nemen van de werkwijze en de verschillende activiteiten die in de groepen plaats vinden. Ouders hoeven zich voor deze kijkochtenden niet in te schrijven. De voor die ochtenden geplande gymlessen voor de groepen gaan gewoon door en kunnen dus ook door ouders bezocht worden. Om een en ander goed te laten verlopen verzoeken we alle ouders met onderstaande rekening te houden: om te voorkomen dat de groepen "overladen" worden met ouders, het verzoek om het aantal ouders per groep te beperken tot maximaal 5 à 6 om alle ouders de gelegenheid te bieden in de groepen te kijken het verzoek om na ongeveer 20 minuten van groep te wisselen om de lessen zo ongestoord mogelijk te laten verlopen verzoeken we de ouders tijdens de lessen niet met elkaar te praten het is niet de bedoeling dat er andere kinderen uit het gezin worden meegenomen het kijken kan niet eerder dan uur en eindigt uiterlijk om uur. Week van de mediawijsheid; 14 t/m 18 november Mediawijsheid staat voor actief en bewust meedoen aan de mediasamenleving! Daarbij moeten de leerlingen (maar ook wij) kritisch leren omgaan met de oude en nieuwe media en zich bewust zijn van de mogelijkheden (maar ook gevaren). Of we het nu hebben over tv, internet, apps, games en smartphones: media is overal en iedere leerling maakt er gebruik van. Mediawijs zijn is daarom steeds belangrijker voor de toekomst.

3 Maar hoe werken media, wat hebben ze voor invloed en wat kun je ermee? Daarmee gaan we deze week aan de slag. Groepen 1 en 2: Media-ukkies Deze groepen zullen kennismaken met Het Spinternet, Mybee en apps van Media-ukkies. Groepen 3 en 4: Nationaal Media Paspoort Zij maken een start met het Nationaal Media Paspoort. De thema s die in het Nationaal Media Paspoort behandeld worden, zijn: Weet wat je ziet (o.a. wat is waar en niet waar in de media?) Bewaak je identiteit (o.a. wie ben jij op internet?) Wat je geeft krijg je terug (o.a. over respectvol met elkaar omgaan, online pesten) Houd de klok in de gaten (o.a. over de tijd die je aan online en offline spelen besteedt) Maak goede keuzes (o.a. hoe deel je jouw online leven in?) Bescherm je privacy (o.a. wat is privé en wat mogen anderen van jou weten?) Zorg voor je eigen veiligheid (o.a. bij wie kun je terecht als je hulp en tips nodig hebt? De leerlingen zullen ook opdrachten meenemen die ze thuis samen met u kunnen maken. Hopelijk wilt u dan samen met uw kind in gesprek gaan. Groepen 5 en 6: Reclamemasters Deze groepen gaan aan de slag met Reclamemasters ; dit is een online lesprogramma van 4 lessen, waar ingegaan wordt op de invloed van reclames. Het lesmateriaal Reclame Masters leert kinderen exact die vaardigheden die zij nodig hebben om de media en de commerciële omgeving beter te kunnen begrijpen en interpreteren, waardoor zij in staat zijn zich te ontwikkelen tot kritische en bewuste kinderconsumenten. Als introductie komen de leerlingen thuis met de opdracht: reclames zoeken. Groepen 7 en 8: Mediamasters Mediamasters is een online game voor in de klas en thuis. Deze wordt gedurende de gehele week gespeeld. Spelenderwijs leren leerlingen meer over kansen en gevaren die media bieden. Leerlingen laten elkaar zien welke mediavaardigheden zij in huis hebben om samen de game tot een goed einde te brengen. Mediamasters leert leerlingen, ouders en leerkrachten meer over social media, informatievaardigheden, programmeren, cyberpesten, vloggen en online samenwerken. Vorig jaar heeft een groep 8 de derde prijs van Nederland behaald. Dit werd beloond met een reis naar het filmmuseum EYE in Amsterdam. Leerkrachten: Op de studiedag van 14 oktober, voorafgaand aan deze week, zullen de leerkrachten met elkaar in gesprek gaan wat Mediawijsheid voor hen betekent.

4 Het leven van Boele, bedacht door groep 8a Wanneer u langs het klaslokaal van groep 8a komt, prijkt daar het door de groep gemaakte Boeleboek. Kinderen uit die groep hebben in woord en beeld een levensloop van Boele beschreven en getekend. Wat een pareltje. Het begint bij de geboorte van Boele, daarna zijn schoolgang en pubertijd, het rij-examen, het krijgen van een baan, de bruiloft, het krijgen van kinderen, het met pensioen gaan, en het vliegen naar de hemel. Een genot om even door te bladeren. Maudy Oude Velthuis Bongerdvoorleeskampioen Vrijdag voor de herfstvakantie was een spannende middag. De jaarlijkse voorleeskampioen van de Bongerd werd die middag gekozen. Iedere groep 7 en groep 8 had een klassenkampioen uitgekozen, die tijdens de voorleeswedstrijd een zelf gekozen boekpassage mochten voorlezen. De jury bestond uit juf Inge Vastert, stagiaire Manouk, meester Jos van Lith. Zij stonden voor een moeilijke keuze om uit allemaal goede voorlezers, tóch een kampioen te kiezen. Naast het geweldige voorlezen van Bram, Jadé, Linde, Naomie en Pien, is de uiteindelijke winnaar Maudy Oude Velthuis uit groep 7a geworden. Gefeliciteerd en heel veel succes in de volgende ronde. Introductie kubieke meter groepen 7 Om het abstracte begrip kubieke meter inhoud te geven, is in de groepen 7, van houten stokken een kubieke meter gebouwd. Vervolgens moesten er kinderen in gaan staan, om te voelen hoe groot een kubieke meter is. Er konden aardig wat kinderen in. Het werd een humoristisch en leerzaam moment. Reken maar dat op deze wijze, de kinderen niet snel vergeten hoe groot een kubieke meter is.

5 Sinterklaas op De Bongerd Op 12 november a.s. komt Sinterklaas in Nederland aan. Het Sinterklaasjournaal begint op woensdag 9 november. Wij werken zoveel mogelijk met de thema s van het sinterklaasjournaal en proberen de uitzendingen in de klas te bekijken met de kinderen, maar het zou ook fijn zijn als u thuis met uw kind gaat kijken. Indien de ouderraad nog geen contact met u heeft opgenomen over een allergie en uw kind is wel allergisch, neemt u dan graag en zo spoedig mogelijk contact op met Eveline Olde Dubbelink van de ouderraad. Het adres waarop u haar kun benaderen is: sinterklaas@ouderraaddebongerd.nl In het volgende infoblad volgt meer informatie. Enquête jeugdsportmonitor In samenwerking met de basisscholen en het voorgezet onderwijs wordt in de gemeente Oldenzaal de Jeugdsportmonitor uitgevoerd. De Jeugdsportmonitor is een onderzoek naar sport, bewegen en leefstijl onder de jeugd van 4 tot en met 17 jaar. De gegevens zijn voor zowel de gemeente als de school zeer waardevol en worden gebruikt ter ontwikkeling van het sport- en beweegbeleid en het schoolgezondheidsbeleid. Onze school verleent graag haar medewerking aan dit onderzoek. Wat vragen we van u? De vragenlijst voor het basisonderwijs wordt ingevuld door de ouder(s)/verzorger(s) van de leerlingen. Om een betrouwbaar beeld te krijgen is uw deelname daarom erg belangrijk. Het invullen van de vragenlijst kost ongeveer 10 minuten. Deelname is geheel vrijwillig en anoniem. Hoe doet u mee? Via onderstaande link komt u terecht bij de online vragenlijst. Heeft u meerdere kinderen op dezelfde basisschool zitten, dan vragen wij of u voor elk van uw kinderen een vragenlijst wilt invullen, maar dit is niet verplicht. U kunt de vragenlijst nogmaals invullen door opnieuw op onderstaande link te klikken. Het onderzoek loopt tot 4 december Onder alle deelnemers wordt een Sport&Fit cadeaukaart van 50 verloot. Naar de online vragenlijst: Alvast bedankt voor uw deelname. PS. Heeft u vragen over dit onderzoek, dan kunt u contact opnemen met Marieke van Vilsteren van Sportservice Overijssel (telnr of via mvvilsteren@sportserviceoverijssel.nl).

6 Gezinsviering Een aantal van jullie zal weten dat we in dit nieuwe schooljaar zijn gestart met gezinsvieringen voor in ieder geval alle kinderen die de Eerste Heilige Communie hebben gedaan, en hun familie. De komende gezinsviering staat in het teken van Wachten op het Licht. Het Licht staat symbool voor Jezus, die geboren gaat worden en die het Licht van de wereld genoemd wordt. In de adventstijd, die vooraf gaat aan Kerstmis, maken we het steeds lichter door elke keer een kaarsje meer aan te steken van de adventskrans. Deze viering zal extra bijzonder zijn, omdat we deze samen vieren met mensen met een beperking. De viering is dus voor iedereen, met én zonder beperking. De Trippeltjes en Triple One zingen en pastor Maroesjka Sleegers en Constance Janssen zullen voorgaan tijdens de dienst. De kinderen lezen, zingen en helpen mee waar mogelijk en ze zullen iets maken wat te maken heeft met Wachten op het Licht. En uiteraard krijgen de kinderen hun tweede (of volgende) communie. Wil je je kind ook mee laten doen? Zet 26 november uur dan in de agenda, kom naar de Plechelmusbasiliek en doe mee. Werkgroep gezinsvieringen Oldenzaal Agenda 4 november Maandviering 9 november Kijkochtend voor ouders van alle groepen; uur. 10 november Spelletjesmiddag groepen 1, met leerlingen van groep 6b 11 november Kijkochtend voor ouders van alle groepen; uur 14 november Studiedag team; alle leerlingen zijn vrij 14 t/m 18 november Week van de mediawijsheid Volg ons op Facebook en Twitter. Aanmelden kan via onze website:

Schooljaar , nummer 6 17 november Pingpongtafel Paukenlaan

Schooljaar , nummer 6 17 november Pingpongtafel Paukenlaan Schooljaar 2016-2017, nummer 6 17 november 2016 Pingpongtafel Paukenlaan Via connecties van een ouder van onze school, is deze buiten-pingpongtafel geplaatst op de Paukenlaan. Daar zijn we heel erg blij

Nadere informatie

De kinderen van de groepen 1 en 2 gaan een kerstwandeling maken. Tijdens deze wandeling komen ze allerlei kerstfiguren tegen...

De kinderen van de groepen 1 en 2 gaan een kerstwandeling maken. Tijdens deze wandeling komen ze allerlei kerstfiguren tegen... Schooljaar 2016-2017, nummer 8 15 december 2016 Kerstmusical, kerstviering en vossenjacht Op 21 december wordt de kerstmusical de herberg zit vol opgevoerd door kinderen van de groepen 7. De kinderen uit

Nadere informatie

Nieuwsbrief November 2016 Jaargang:

Nieuwsbrief November 2016 Jaargang: Nieuwsbrief November 2016 Jaargang: 2016-2017 Belangrijke data in november en oktober 1 en 3 november Voorlopig advies groep 8 3 november Groep 7 naar Rijksmuseum Amsterdam 4 november Strippenkaartverkoop

Nadere informatie

Nieuwsbrief o.b.s. De Eiber

Nieuwsbrief o.b.s. De Eiber Nieuwsbrief o.b.s. De Eiber www.obsdeeiber.nl Jaargang 31, nummer 3 08-11-2018 Enquêtes Op korte termijn zullen op alle scholen van Arcade dus ook onze school - diverse enquêtes uitgezet worden (ouders,

Nadere informatie

Nieuwsbrief schooljaar nr. 9 week 44. Het thema van deze week is: Het volhouden waard

Nieuwsbrief schooljaar nr. 9 week 44. Het thema van deze week is: Het volhouden waard Nieuwsbrief schooljaar 2016-2017 nr. 9 week 44 Het thema van deze week is: Het volhouden waard Deze week gaat het over de waarden van het volhouden. Voor welke doelen zou je net dat stapje meer zetten

Nadere informatie

Schoolnieuws schoolweek 9: vrijdag 4 nov Jeugdsportmonitor UITNODIGING JEUGDSPORTMONITOR 2016

Schoolnieuws schoolweek 9: vrijdag 4 nov Jeugdsportmonitor UITNODIGING JEUGDSPORTMONITOR 2016 Schoolnieuws schoolweek 9: vrijdag 4 nov. 2016 Jeugdsportmonitor UITNODIGING JEUGDSPORTMONITOR 2016 Geachte ouder(s)/verzorger(s), In samenwerking met de basisscholen en het voorgezet onderwijs wordt in

Nadere informatie

Nieuwsbrief 14 november 2016

Nieuwsbrief 14 november 2016 Nieuwsbrief 14 november 2016 Welkom op onze school! Lisa Scholten, Marte Peerik, Marlynn Klein Rot en binnenkort ook Louk Vöcker zijn bij ons begonnen in groep 1. We wensen deze kinderen een fijne en leerzame

Nadere informatie

Troubadourtje. Sinterklaasfeest op de Troubadour. * LET OP: De kinderen krijgen deze ochtend iets te drinken en te eten. Agenda:

Troubadourtje. Sinterklaasfeest op de Troubadour. * LET OP: De kinderen krijgen deze ochtend iets te drinken en te eten. Agenda: Troubadourtje Informatiekrant Katholieke basisschool De Troubadour Jaargang: 2016-2017 Datum: 24-11-2016 Sinterklaasfeest op de Troubadour Hieronder ziet u het programma van de Sinterklaasviering: Inhoud:

Nadere informatie

Andere belangstellenden kunnen de mail lezen op

Andere belangstellenden kunnen de mail lezen op Nieuwsbrief d.d. 15-11-2018 De nieuwsbrief krijgt u thuis via de mail. (Parnassys) Andere belangstellenden kunnen de mail lezen op www.basisscholengiethoorn.nl Voorstelling Op 4 december gaan de groepen

Nadere informatie

Groep 1 t/m 6 vrij. Op 29 mei zijn leerlingen van de groepen 1 t/m 6 vrij, i.v.m. de sportdag van de groepen 7 en 8.

Groep 1 t/m 6 vrij. Op 29 mei zijn leerlingen van de groepen 1 t/m 6 vrij, i.v.m. de sportdag van de groepen 7 en 8. Infoblad Schooljaar 2018-2019, nummer 16 16 mei 2019 Sportdag Op 29 mei is de jaarlijkse sportdag voor de groepen 7 en 8. Groep 1 t/m 6 vrij Op 29 mei zijn leerlingen van de groepen 1 t/m 6 vrij, i.v.m.

Nadere informatie

Schooljaar , nummer 3 4 oktober Opening Parkour 17 oktober, locatie Wieldraaierlaan

Schooljaar , nummer 3 4 oktober Opening Parkour 17 oktober, locatie Wieldraaierlaan Schooljaar 2018-2019, nummer 3 4 oktober 2018 Opening Parkour 17 oktober, locatie Wieldraaierlaan Gedenkhoek Judith Halfwerk Het overlijden van collega Judith Halfwerk heeft ons diep geraakt. We missen

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 15 november 2018 nr. 4. Agenda Week 47. Levend Water Week 47 Groep 1 t/m 5 : Thema Elisa Lied Zie de zon / Ps 21 : 1

Nieuwsbrief. 15 november 2018 nr. 4. Agenda Week 47. Levend Water Week 47 Groep 1 t/m 5 : Thema Elisa Lied Zie de zon / Ps 21 : 1 Nieuwsbrief 15 november 2018 nr. 4 Agenda Week 47 19 t/m 23 nov Do 22 VO scholen markt Week 48 26 t/m 30 nov Ma 26 Muziekles gr. 6-8 Week 49 3 t/m 7 dec Ma 3 Muziekles gr. 6-8 Rots en Water gr. 6-8 Wo

Nadere informatie

Patio locatie Paukenlaan is Belevingstuin geworden

Patio locatie Paukenlaan is Belevingstuin geworden Schooljaar 2018-2019, nummer 8 20 december 2018 Patio locatie Paukenlaan is Belevingstuin geworden Geruime tijd was de welige groei van onkruid in de patio een doorn in het oog. Trots zijn we op de inmiddels

Nadere informatie

NIEUWS. 21 november 2016

NIEUWS. 21 november 2016 NIEUWS 21 november 2016 VAN HARTE WELKOM Wij heten van harte welkom op onze school in groep 1: Hugo Brokstra; Jaeda Groot Zwaaftink; Thomas van Bergen; Sep Nijhuis en Léan Aldenkamp. Wij hopen dat zij

Nadere informatie

Sint Maarten-viering met optocht Sint Maarten viering met optocht jij komt toch ook met een eigen lampion?

Sint Maarten-viering met optocht Sint Maarten viering met optocht jij komt toch ook met een eigen lampion? Schooljaar 2018-2019, nummer 5 8 november 2018 Oud papier-oproep, wat leverde die op? Het vorige infoblad begon met een oproep voor oud-papiervrijwilligers en een coördinator. Wat hebben we veel positieve

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. samen spelen + leren = groeien. Mediaopvoeding

NIEUWSBRIEF. samen spelen + leren = groeien. Mediaopvoeding NIEUWSBRIEF samen spelen + leren = groeien Beste ouder, Mediaopvoeding Al vanaf zeer jonge leeftijd komen kinderen in aanraking met media. Vooral met de komst van de tablet kunnen kinderen van alles zien

Nadere informatie

Vanaf deze week is het de komende 20 weken woensdag, donderdag en vrijdag gruitdag!

Vanaf deze week is het de komende 20 weken woensdag, donderdag en vrijdag gruitdag! 16 november 2017 Agenda Do 16 Gruitdag. Vr 17 Gruitdag. Weekend Ma 20 Lootjes trekken in groep 5 t/m 8. Groep 7 en 8 gaan (op de fiets) naar een voorstelling over Social Media in theater Castellum. Di

Nadere informatie

Nieuwsbrief NOVEMBER 2018

Nieuwsbrief NOVEMBER 2018 Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Met trots presenteren wij u de poster van het jaarverslag van de Poort. Middels deze poster (zie bijlage) krijgt u een samenvatting van het

Nadere informatie

Kunstkoppen in de groepen 5 Onder begeleiding van juf Edith, hebben de kinderen uit de groepen 5 zich cultureel uitgeleefd op kunstkoppen.

Kunstkoppen in de groepen 5 Onder begeleiding van juf Edith, hebben de kinderen uit de groepen 5 zich cultureel uitgeleefd op kunstkoppen. Schooljaar 2016-2017, nummer 14 6 april 2017 Creamiddag groepen 3 Creamiddagen; ze staan zo vaak gewoon genoemd, in de agenda van het infoblad. Maar iedere keer is het weer zo n bijzonder moment, waarbij

Nadere informatie

De rode loper is flink belopen door geïnteresseerden die tijdens de W&T-dagen kwamen kijken. (foto s verderop in dit infoblad)

De rode loper is flink belopen door geïnteresseerden die tijdens de W&T-dagen kwamen kijken. (foto s verderop in dit infoblad) Infoblad Schooljaar 2018-2019, nummer 13 21 maart 2019 Social Schools naar 3.0 gemigreerd (herhalend bericht) Vorige week maandag heeft de migratie naar Social Schools 3.0 plaatsgevonden. Bij deze het

Nadere informatie

Dukkie Dukkie is nog op zoek naar een overblijfouder (van uur). U ontvangt een vrijwilligersvergoeding. Opgave

Dukkie Dukkie is nog op zoek naar een overblijfouder (van uur). U ontvangt een vrijwilligersvergoeding. Opgave Schoolnieuws schoolweek 11: vrijdag 18 nov. 2016 Schoenendoosactie Maandag worden de versierde schoenendozen opgehaald. Heel fijn hoe iedereen zijn of haar bijdrage levert! Dus a.s. maandagmorgen is er

Nadere informatie

PAUS JOANNES INFORMATIE

PAUS JOANNES INFORMATIE PAUS JOANNES INFORMATIE Nieuwsflits RK Basisschool Paus Joannes Benninkstraat 12 Haaksbergen tel. 5721808 E-mail: directie@pausjoannes.com www.pausjoannes.com Schooljaar 2016-2017: weeknr. 48 Voor het

Nadere informatie

20 december s middags vrij Vrijdag 20 december krijgen alle leerlingen (groep 1 t/m 8) om uur kerstvakantie.

20 december s middags vrij Vrijdag 20 december krijgen alle leerlingen (groep 1 t/m 8) om uur kerstvakantie. Schooljaar 2013-2014 Nummer 9 / 12 december 2013 Kerst 2013 Donderdag 19 december De kerstviering zal worden gehouden op donderdag 19 december. Op deze dag zijn de lestijden aangepast: -De groepen 1 t/m

Nadere informatie

Schooljaar Nummer 4 / 25 september Klassenavonden

Schooljaar Nummer 4 / 25 september Klassenavonden Schooljaar 2014-2015 Nummer 4 / 25 september 2014 Klassenavonden Opzet Alle ouders zijn tussen 19.30 uur en 21.00 uur van harte welkom. De leerkrachten zijn in de groepen aanwezig om bij alle informatie

Nadere informatie

Daltonschool de Bongerd Beste ouder(s) en/of verzorger(s),

Daltonschool de Bongerd Beste ouder(s) en/of verzorger(s), Samen naar een Pest Veilige School! Daltonschool de Bongerd Beste ouder(s) en/of verzorger(s), In 2014 gaan we van start met de M5-pestaanpak, op weg naar een Pest Veilige School. Graag willen we u daarvan

Nadere informatie

Vaak krijgen we de vraag wat het logo van de Bongerd precies betekent. Hieronder daarover een korte uitleg.

Vaak krijgen we de vraag wat het logo van de Bongerd precies betekent. Hieronder daarover een korte uitleg. Schooljaar 2013-2014 Nummer 7 / 14 november 2013 Het logo van De Bongerd. Vaak krijgen we de vraag wat het logo van de Bongerd precies betekent. Hieronder daarover een korte uitleg. Ontwerp Het logo is

Nadere informatie

TORENPRAAT

TORENPRAAT TORENPRAAT 2017-2018 07 Vrijwilligers gezocht! Zoals in een vorige torenpraat gestaan heeft is de OR altijd op zoek naar enthousiaste ouders die mee willen helpen. Op dit moment zijn wij op zoek naar ouders

Nadere informatie

Locatie Wieldraaierlaan Wieldraaierlaan NR Oldenzaal (0541)

Locatie Wieldraaierlaan Wieldraaierlaan NR Oldenzaal (0541) Infoblad Schooljaar 2018-2019, nummer 9 17 januari 2019 Open huis op 23 en 25 januari Tijdens het Open huis wordt u ontvangen door enkele leerlingen, ouders, leerkrachten en directie, waarna u de school

Nadere informatie

Beste ouders/verzorgers

Beste ouders/verzorgers Schooljaar 2016-2017 21 t/m 25 november Agenda: Ma - Di - Groep 8 Doedag Erasmus iedereen om 7.50 op school Wo - Alle kinderen om 13.00 uur vrij i.v.m. Pietenspektakel Do - Vr - Groep 4 kent de tafels

Nadere informatie

CNS-NIEUWS. jrg.36 nr.17 donderdag 10 januari 2019 : internet:

CNS-NIEUWS. jrg.36 nr.17 donderdag 10 januari 2019 : internet: CNS-NIEUWS jrg.36 nr.17 donderdag 10 januari 2019 :461632 e-mail: cns@cnsstaphorst.nl internet: www.cnsstaphorst.nl DE BIJBELVERHALEN VAN VOLGENDE WEEK groep 1, 2 en 3: De roeping van de discipelen Het

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 6 december 2018 nr. 5. Agenda. Levend Water. Verjaardagen De komende weken is jarig: 22 dec Sanne Riezebosch gr.4

Nieuwsbrief. 6 december 2018 nr. 5. Agenda. Levend Water. Verjaardagen De komende weken is jarig: 22 dec Sanne Riezebosch gr.4 Nieuwsbrief 6 december 2018 nr. 5 Agenda Week 50 10 t/m 14 dec Ma 10 Muziekles gr. 6-8 Week 51 Di 18 Vr 21 17 t/m 21 dec Kerstviering in het Trefpunt s Middags alle lln vrij Week 52 en 1 Kerstvakantie

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr.7 3 december 2015

Nieuwsbrief nr.7 3 december 2015 Nieuwsbrief nr.7 3 december 2015 Vanuit de directie Sinterklaas Vandaag donderdag 3 december heeft de Sint en zijn pieten een bezoek gebracht aan de Vonder. In de speelzaal hebben de kinderen van de groepen

Nadere informatie

Nieuwsbrief APRIL 2018

Nieuwsbrief APRIL 2018 Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Het voorjaar is begonnen. Afgelopen weekend is de zomertijd ingegaan en hopelijk kunnen we gaan genieten van een prachtig voorjaar en zomer.

Nadere informatie

Doorlopende leerlijn naar thema Nationaal Media Paspoort. Nationale Academie voor Media en Maatschappij

Doorlopende leerlijn naar thema Nationaal Media Paspoort. Nationale Academie voor Media en Maatschappij Doorlopende leerlijn naar thema Nationaal Media Paspoort 1 THEMA 1. Weet wat je ziet Alles wat je ziet in de media is door iemand met bepaalde bedoeling gemaakt. Deze producent wordt door allerlei dingen

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2016/ nummer 11

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2016/ nummer 11 NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2016/2017 23-11-2016 nummer 11 Agenda Do 24 november Schoen zetten Di 29 november Pietengym groep 1/2 Do 1 december Studiemiddag onderbouw (groep 1/2 s middags

Nadere informatie

Nieuwsbrief 19 oktober 2018

Nieuwsbrief 19 oktober 2018 Nieuwsbrief 19 oktober 2018 Iets leuks.. groep 6a heeft een gave lipdub gemaakt, Kom Erbij! Deze is te zien in onze app (onder het kopje nieuws) en op facebook. Ga deze zeker kijken! 1 Mededelingen Onze

Nadere informatie

Datum: Nieuwsbrief: 6

Datum: Nieuwsbrief: 6 Datum: 11-1-2019 Nieuwsbrief: 6 Beste ouders / verzorgers, Aan het begin van het jaar wensen mensen elkaar het goede toe: dat het maar Weer een mooi jaar mag worden! Het thema van Kind op Maandag is in

Nadere informatie

Nieuwsbrief. november Agenda

Nieuwsbrief. november Agenda Nieuwsbrief november 2016 Weusthagstraat 3 7556 ZA Hengelo Tel: (074) 256 61 86 www.stiepel.nl Email: info@stiepel.nl Agenda Datum Tijden Activiteit 1 november Zwemmen groepen 7 en 8 2 november Schaatsen

Nadere informatie

Kinderboekenweek activiteiten 2016

Kinderboekenweek activiteiten 2016 Nieuwsbrief donderdag 6 oktober 2016 Kinderboekenweek activiteiten 2016 Op donderdag 13 oktober van 16.00 tot 17.30 bent u van harte welkom om alle knutsels en werkjes van uw kind te komen bekijken tijdens

Nadere informatie

INFO De Toverlaars. Info 3 - november Agenda. Ik val op! Jarig in november. Juf Tineke

INFO De Toverlaars. Info 3 - november Agenda. Ik val op! Jarig in november. Juf Tineke INFO De Toverlaars Slagveld 55 4871 ND Etten-Leur tel. 076 5040287 www.toverlaars.nl detoverlaars@stichtingleersaam.nl Info 3 - november 2018 Agenda NOVEMBER 1. OV 2. Groep 2 vrij 12. GMR 15. Schoolfotograaf

Nadere informatie

Vrijdag 3 juni zijn alle leerlingen vrij i.v.m. studiedag

Vrijdag 3 juni zijn alle leerlingen vrij i.v.m. studiedag Nieuwsbrief 18 15 2 juni 2016 nr. Van Houtenlaan 3 3771 CT Barneveld tel: 0342-415186 directie@desprengbarneveld.nl www.desprengbarneveld.nl Vrijdag 3 juni zijn alle leerlingen vrij i.v.m. studiedag Agenda

Nadere informatie

Leerlingenadministratie

Leerlingenadministratie Nieuwsbrief nummer 3 29 oktober 2014 Locatie Aalderinkshoek Apollolaan 1B 7604 EH Almelo Tel: 0546-819348 Locatie Haghoek Haghoeksweg 39 7602 XZ Almelo Tel: 0546-865366 directie@triangel-almelo.nl www.triangel-almelo.nl

Nadere informatie

Belangrijke data. Algemeen

Belangrijke data. Algemeen Ziekmelden kan via: afwezigdommeldal@eenbes.nl. Telefonisch van 8.00 uur tot 8.30 uur. Heeft u Facebook? Kijk ook eens op onze pagina: Brede School Dommeldal 5 oktober 2017 nummer 6 Belangrijke data 5

Nadere informatie

22 december 2017 Schoolbeloning PBS

22 december 2017 Schoolbeloning PBS 22 december 2017 Schoolbeloning PBS Op donderdag 7 december vond de schoolbeloning plaats. De Violieren stonden weer mooi in bloei (schoolbeloningssysteem) en de kinderen werden dan ook beloond voor hun

Nadere informatie

Beste ouders, verzorgers,

Beste ouders, verzorgers, Jaargang 22 - Nummer 03 donderdag 20 oktober Beste ouders, verzorgers, Als school vinden wij het belangrijk dat er een goede communicatie tussen ouders en school plaatsvindt. Het sociaal-emotioneel functioneren,

Nadere informatie

PRIKBORDje. Jaargang

PRIKBORDje. Jaargang Onderwerpen Agenda Ouder(-kind-)gesprekken Zoen en Zoefzone 11 december Wereldlichtjesdag Voorleeswedstrijd unit 3 Gastlessen korfbal Sinterklaas Kerstviering Onderzoek doen in unit 2 Herfstwandeling Verjaardagen

Nadere informatie

Tijdens de schoolvakantie zijn er geen voorlezers en het voorlezen stopt na de meivakantie.

Tijdens de schoolvakantie zijn er geen voorlezers en het voorlezen stopt na de meivakantie. Nieuwsbrief : 4 Datum: 9 oktober 2015 Verjaardagen van kinderen: De volgende kinderen vieren binnenkort hun verjaardag; Daan uit groep 1/2A en Max en Tim uit groep 1/2B. Vervolgens groep 4, daar zijn vier

Nadere informatie

Nieuws. Flits 16 oktober 2013 Jaargang 04 NieuwsFlits 04

Nieuws. Flits 16 oktober 2013 Jaargang 04 NieuwsFlits 04 16 oktober 2013 Jaargang 04 Nieuws 04 Herfstvakantie We zien overal om ons heen de prachtige kleuren in de natuur. Het is echt herfst geworden! Volgende week mogen we genieten van de herfstvakantie. We

Nadere informatie

Jaargang 23 nummer 8 Donderdag 27 oktober 2016

Jaargang 23 nummer 8 Donderdag 27 oktober 2016 Jaargang 23 nummer 8 Donderdag 27 oktober 2016 Agenda 27 oktober - 3 november 2016 vrijdag 28 oktober dinsdag 1 en woensdag 2 november Bijbelrooster Week 44: 31 oktober t/m 4 november 2016 De reus in het

Nadere informatie

Nieuwsbrief N U M M E R 1 3

Nieuwsbrief N U M M E R 1 3 Nieuwsbrief N U M M E R 1 3 2 4 N O V E M B E R 2 0 1 6 Aanmelding nieuwe leerlingen Er is een wachtlijst voor kinderen die in 20174 jaar worden. We kunnen twee groepen 1 maken en deze zi en op basis van

Nadere informatie

BESTE OUDERS, Tevredenheidsonderzoek 2017

BESTE OUDERS, Tevredenheidsonderzoek 2017 23-03-2017 Nr.14 BESTE OUDERS, Tevredenheidsonderzoek 2017 Afgelopen maandag heeft u, als het goed is, een mail gehad met daarin een link naar het tevredenheidsonderzoek. Eén keer in de twee jaar wordt

Nadere informatie

U kunt ons ook volgen via

U kunt ons ook volgen via Leeuwarden, 18 november 2016 Geachte ouders, Bij deze weer aandacht voor de actualiteiten van afgelopen week en de komende periode. Schoolfruit: Volgende week krijgen de kinderen Woensdag: rettich Donderdag:

Nadere informatie

AGENDA. Beste kinderen en ouders/verzorgers, December 2015

AGENDA. Beste kinderen en ouders/verzorgers, December 2015 December 2015 Beste kinderen en ouders/verzorgers, Het kalenderjaar 2015 loopt bijna ten einde; Vorige week vrijdag heeft Sinterklaas De Windroos met een bezoek vereerd en zijn verjaardag met ons gevierd.

Nadere informatie

Schooljaar , nummer maart 2017

Schooljaar , nummer maart 2017 Schooljaar 2016-2017, nummer 13 23 maart 2017 Schoolreisjes 2017 De tijd voor de schoolreisjes komt er weer aan en de werkgroep is al volop met de voorbereidingen bezig. Net als 2 jaar geleden gaan de

Nadere informatie

Schooljaar Nummer 2 / 15 september Schooljaar ; het jaar van de motivatie

Schooljaar Nummer 2 / 15 september Schooljaar ; het jaar van de motivatie Schooljaar 2016-2017 Nummer 2 / 15 september 2016 Schooljaar 2016-2017; het jaar van de motivatie de schoolkalender. Het jaar is bezig met zijn 3 e week, we zijn weer volop in bedrijf. In de laatste week

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Vanuit de directie. Belangrijke data. Schoolse zaken. Week t/m 24 september

Nieuwsbrief. Vanuit de directie. Belangrijke data. Schoolse zaken. Week t/m 24 september Nieuwsbrief Week 38 18 t/m 24 september Vanuit de directie Op de Dag van de Democratie een nieuwsbrief van school, met een aantal punten die heel goed passen bij deze dag. Gisteren zaten we met alle kinderen

Nadere informatie

Nieuwsbrief februari 2019

Nieuwsbrief februari 2019 Nieuwsbrief februari 2019 Belangrijke data in februari 4 februari MR Beste ouders en verzorgers, Hoera het sneeuwt! We zijn samen weer fijn begonnen na de kerstvakantie. Er zijn veel nieuwe kinderen op

Nadere informatie

Nummer november 2014

Nummer november 2014 Nummer 12 14 november 2014 Agenda 17 november 10-minutengesprekken groep 6. 18 november 10-minutengesprekken groep 8. 19 november 10-minutengesprekken groepen 4 en 8 20 november 10-minutengesprekken groepen

Nadere informatie

Nieuwsbrief Montessorischool De Pas

Nieuwsbrief Montessorischool De Pas Nieuwsbrief Montessorischool De Pas Jaargang 2015-2016 nummer 6 Vrijdag 6 november 2015 Agenda Vrijdag 6 november Maandag 9 november Woensdag 11 november Vrijdag 20 november Maandag 30 november Groep 1-2

Nadere informatie

Schooljaar 2018/2019 nr. 1

Schooljaar 2018/2019 nr. 1 Beste ouder(s)/verzorger(s), Het nieuwe schooljaar is weer begonnen! Hopelijk heeft u met uw kind(eren) genoten van een fijne vakantie en was iedereen weer uitgerust voor de start van 2018-2019. Als het

Nadere informatie

Agenda december - januari NIEUWSBRIEF NR 11 JAARGANG 4 19 December donderdag Alle groepen kerstviering

Agenda december - januari NIEUWSBRIEF NR 11 JAARGANG 4 19 December donderdag Alle groepen kerstviering Agenda december - januari NIEUWSBRIEF NR 11 JAARGANG 4 19 December donderdag Alle groepen kerstviering 21 December vrijdag Kerstvakantie begint om 12.15 uur 25 & 25 December Eerste & Tweede kerstdag Woensdag

Nadere informatie

Schooljaar 2015-2016. Nummer 2 / 27 augustus 2015. Openingsviering

Schooljaar 2015-2016. Nummer 2 / 27 augustus 2015. Openingsviering Schooljaar 2015-2016 Nummer 2 / 27 augustus 2015 Openingsviering Morgen houden we op school de openingsviering. We willen hiermee in gezamenlijkheid het nieuwe begin van het schooljaar markeren. Leerkrachten

Nadere informatie

Lopend Vuurtje Nieuwsbrief oktober 2016

Lopend Vuurtje Nieuwsbrief oktober 2016 Oktober Schooltijden: We zouden het erg fijn vinden wanneer u ons wilt helpen: Wij willen graag om 8.30 uur met de lessen starten. Parkeren: Vanuit de buurtbewoners is het verzoek gekomen of ouders willen

Nadere informatie

Nieuwsbrief Basisschool Drie-eenheid

Nieuwsbrief Basisschool Drie-eenheid 2016-2017 Nummer 1 Afspraak van de maand Ik ben zuinig op de materialen en ruim deze netjes op. Zij gaan voor ons de schoolpleinen belijnen. We hebben gekozen voor verschillende belijningen: vierkant,

Nadere informatie

NIEUWE METHODES 3 SEPTEMBER

NIEUWE METHODES 3 SEPTEMBER NIEUWE METHODES 3 SEPTEMBER HET NATIONAAL MEDIAPASPOORT Kinderen zijn steeds jonger online via (spel)computers, tablets of zelfs mobiele telefoons. Het wordt steeds moeilijker om te weten wat zij online

Nadere informatie

Obs t Montferland Nieuwsbrief oktober 2016

Obs t Montferland Nieuwsbrief oktober 2016 Obs t Montferland Nieuwsbrief oktober 2016 UITDAGEND ONDERWIJS MET EEN STERKE BASIS Agenda: oktober 2016 ma di wo do vr za zo 3 4 Dierendag 5 Dag van de leraar Start Kinderboekenweek 6 7 8 9 8.30 Inloopuurtje

Nadere informatie

De Achtbaan. Nieuwsbrief Make a wish Sinterklaas Kerst Podium Privacy wetgeving Talentenmiddag Parro Data voor in de agenda

De Achtbaan. Nieuwsbrief Make a wish Sinterklaas Kerst Podium Privacy wetgeving Talentenmiddag Parro Data voor in de agenda Nieuwsbrief 7 2018-2019 Make a wish Sinterklaas Kerst Podium Privacy wetgeving Talentenmiddag Parro Data voor in de agenda Beste ouders/verzorgers, Hierbij ontvangt u de 7-de nieuwsbrief van dit schooljaar!

Nadere informatie

Nieuwsbrief december 2017

Nieuwsbrief december 2017 Nieuwsbrief december 2017 Beste allemaal, Dit is de laatste nieuwsbrief van het jaar 2017. Voor ons als team staat/stond het jaar 2017 in het teken van het Leren Zichtbaar Maken waarbij we vorm geven aan

Nadere informatie

Ds.Koningsbergerschool Kanaalweg-west CA Bergentheim Tel:

Ds.Koningsbergerschool Kanaalweg-west CA Bergentheim Tel: Ds.Koningsbergerschool Kanaalweg-west 58 7691 CA Bergentheim Tel: 0523-232093 www.koningsbergerschool.nl info@koningsbergerschool.nl NIEUWSBRIEF: JAARGANG 27 nr: 7 Schooljaar 2016/2017 2 12 2016 Vanmorgen

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Agenda. Groeigesprekken. Stagiaires

Nieuwsbrief. Agenda. Groeigesprekken. Stagiaires Nieuwsbrief Nr 2 22-09-2017 Groeigesprekken Zoals u op de informatie-avond heeft vernomen worden er in alle groepen de komende periode gesprekken gepland met ouders en hun kind(eren). Deze groeigesprekken

Nadere informatie

Belangrijke data. Activiteiten. Nr. 12 maandag 20 november 2017

Belangrijke data. Activiteiten. Nr. 12 maandag 20 november 2017 Nr. 12 maandag 20 november 2017 Belangrijke data Maandag 20 t/m vrijdag 24 november: Week van de Mediawijsheid Dinsdag 21 november: tafeldiplomadag Dinsdag 21 november: 8.45-10.00 uur Koffieochtend Donderdag

Nadere informatie

Infomailtje NR

Infomailtje NR R.K. Heilig Hartschool Teamleider: Ellen Frelink Zandtangerweg 74 Directeur: Peter Muter 9584 TA Mussel / Kopstukken heilighartmussel@primenius.nl (0599) 454938 www.heilighartmussel.nl Infomailtje 2017-2018

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF DE BRUG. Wist u dat???? Inhoud:

NIEUWSBRIEF DE BRUG. Wist u dat???? Inhoud: NIEUWSBRIEF DE BRUG Inhoud: Samen/Brugplatform Verkeer Welkom Eten Team Jeugdcultuurfonds Nieuws uit de MR Ouderspreekuur Mediamasters / Violet Kalender november Kalender december SBO De Brug Wist u dat????

Nadere informatie

Reinier de Graafpad Reinier de Graafpad. Het begint bij jou! mavo. havo

Reinier de Graafpad Reinier de Graafpad. Het begint bij jou! mavo. havo Het begint bij jou! mavo havo #ReinierdeGraafpad volg ons op social media Stanislascollege 2 dagen. Delft Allemaal een #Chromebook. In de les en thuis wordt ermee gewerkt. StanislasReinierdeGraafpad...

Nadere informatie

Deze bijdrage blijft voor ,- per leerling. Per gezin betaalt u maximaal voor 3 kinderen.

Deze bijdrage blijft voor ,- per leerling. Per gezin betaalt u maximaal voor 3 kinderen. Riemslootnieuws 757 11-10-2018 Jaargang 18 E-mail: info@obsderiemsloot.nl tel. nr. 0516 432090 NIEUWS VANUIT DE SCHOOL Vrijwillige ouderbijdrage ((((herinnering herinnering U heeft vorige week namens de

Nadere informatie

Nieuwsbrief de Horizon

Nieuwsbrief de Horizon P a g i n a 1 Nieuwsbrief de Horizon Agenda november 4. Afsluiting project veilig internet (M2-B2) 8. Oudergesprekken 10. Oudergesprekken 11. Start techniekcircuit (M2-B2) 14. Start leestoetsen 22. Theo

Nadere informatie

Op vrijdag 20 september is de openingsviering van dit schooljaar. Het thema van de viering is: Klaar voor de start.

Op vrijdag 20 september is de openingsviering van dit schooljaar. Het thema van de viering is: Klaar voor de start. Schooljaar 2013-2014 Nummer 3 / 12 september 2013 Openingsviering vrijdag 20 september Op vrijdag 20 september is de openingsviering van dit schooljaar. Het thema van de viering is: Klaar voor de start.

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief. - Themaweek Veiligheid. - Staking 5 oktober. - Inloopmiddag. - GGD Even voorstellen. Nieuws vanuit de. Overblijfcommissie

In deze nieuwsbrief. - Themaweek Veiligheid. - Staking 5 oktober. - Inloopmiddag. - GGD Even voorstellen. Nieuws vanuit de. Overblijfcommissie In deze nieuwsbrief In deze nieuwsbrief - Themaweek Nationaal Veiligheid schoolontbijt - Staking 5 oktober Lopathon - Inloopmiddag Voorleeskampioen - Nieuws Rekentuin/Taalzee vanuit de - GGD Even voorstellen

Nadere informatie

Samen mediawijs. Met elkaar in gesprek over het gebruik van (social) media

Samen mediawijs. Met elkaar in gesprek over het gebruik van (social) media Samen mediawijs Met elkaar in gesprek over het gebruik van (social) media Met elkaar in gesprek over (social) media 1 Inleiding De wereld verandert. Je kunt steeds meer dingen doen op je computer, laptop,

Nadere informatie

Beste ouders/verzorgers

Beste ouders/verzorgers Schooljaar 2016-2017 03 juli t/m 07 oktober Agenda: Ma - Di - Dierendag groep 1-2 vanaf 13.00 uur Wo - Studiedag leerkrachten Alle leerlingen zijn vrij Do - Gym in de gymzaal voor groep 3-4 Vr - Prikbord

Nadere informatie

Nieuwsbrief NOVEMBER 2017

Nieuwsbrief NOVEMBER 2017 Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, De herfstvakantie is voorbij en met plezier starten we weer een nieuwe periode in dit schooljaar. Komend weekend gaat de wintertijd in, de dagen

Nadere informatie

november 2018 Deze maand in Ons Ding

november 2018 Deze maand in Ons Ding november 2018 Deze maand in Ons Ding Welkom 2 Nieuws van het team 2 Sinterklaas 2 Project Spraakwater voor gr 6-7-8 3 Mediamasters gr 7 en 8 3 Verkeerswerkgroep 4 Leerlingenraad 4 De GMR, iets voor u?

Nadere informatie

Schooljaar , nummer 7 1 december 2016

Schooljaar , nummer 7 1 december 2016 Schooljaar 2016-2017, nummer 7 1 december 2016 De Sint komt 5 december met zijn gevolg weer op de Bongerd Locatie Wieldraaierlaan: Hier zijn de groepen 3, 4, 5, 7 en 8. Om 8.20 uur mogen de leerlingen

Nadere informatie

V a n d e d i r e c t i e. Sterke vaders gezocht. NSA activiteiten. Beste ouders/verzorgers,

V a n d e d i r e c t i e. Sterke vaders gezocht. NSA activiteiten. Beste ouders/verzorgers, Nummer: 8 Agenda V a n d e d i r e c t i e Beste ouders/verzorgers, Vorige week donderdagavond hebben we een geweldig optreden gehad van alle kleuters. Zij speelden deze avond de musical De kleine Kerstman.

Nadere informatie

Overstekers. Communicatie met de ouderraad

Overstekers. Communicatie met de ouderraad Beste ouders, Bijgaand vindt u een enquête met de vraag of u deze wil invullen en aan ons wil terug bezorgen voor 2 april. Wij zijn als ouderraad het contact tussen alle ouders (leerlingen) en de school.

Nadere informatie

Oproep talentontwikkeling Breien, schaken, hardlopen, techniek, presenteren, computervaardigheden, Frans, bandenplakken, enzovoort, enzovoort

Oproep talentontwikkeling Breien, schaken, hardlopen, techniek, presenteren, computervaardigheden, Frans, bandenplakken, enzovoort, enzovoort Schooljaar 2016-2017, nummer 12 9 maart 2017 Oproep talentontwikkeling Breien, schaken, hardlopen, techniek, presenteren, computervaardigheden, Frans, bandenplakken, enzovoort, enzovoort Dit schooljaar

Nadere informatie

Sportdag Hartenaas. De schoolgids vindt u op onze website. www.hartenaas.nl

Sportdag Hartenaas. De schoolgids vindt u op onze website. www.hartenaas.nl 1 6 j u n i 2 0 1 4 Sportdag Hartenaas 1 Sportdag Hartenaas Op vrijdag 20 juni 2014 vindt de jaarlijkse sportdag van Hartenaas plaats (mocht het deze dag erg slecht weer zijn, dan wordt de sportdag verplaatst

Nadere informatie

De Regenboog. Algemeen. Boog nr. 5 04-01-2016

De Regenboog. Algemeen. Boog nr. 5 04-01-2016 De Regenboog De Regenboog Tijmstraat 1 5571 HS Bergeijk Tel. 0497-574914 info@bsderegenboogbergeijk.nl www.bsderegenboogbergeijk.nl Boog nr. 5 04-01-2016 Algemeen Voorlezen A.s. woensdag wordt er weer

Nadere informatie

t Omlopertje jaargang 10 nummer september 2018

t Omlopertje jaargang 10 nummer september 2018 t Omlopertje jaargang 10 nummer 26 10 september 2018 Kind op Maandag Ik heb jou nodig! Exodus 3: 1-14, Exodus 3: 15-4: 21 en 27-31 God heeft Mozes nodig: Hij moet naar de farao van Egypte gaan om te zeggen

Nadere informatie

November 2014. Denkt u eraan om de fietsverlichting te controleren en de fietshesjes aan te (laten) trekken als de kinderen naar school fietsen.

November 2014. Denkt u eraan om de fietsverlichting te controleren en de fietshesjes aan te (laten) trekken als de kinderen naar school fietsen. November 2014 Beste ouders en kinderen, Herfstweer De herfst heeft zijn intrede gedaan, bakken met hemelwater en bergen vol bladeren komen naar beneden. s Morgens blijft het lang donker en s avonds moeten

Nadere informatie

Nieuwsbrief Spilcentrum Achtse Barrier Zuid

Nieuwsbrief Spilcentrum Achtse Barrier Zuid Nieuwsbrief Spilcentrum Achtse Barrier Zuid Nieuwsbrief jaargang 18 nummer 3 12-11-2018 Agenda: 12 nov - Medezeggenschapsraad 2 (19.00 21.00 uur) 16 nov - Lesvrije dag (studiedag) 23 nov - Podium groep

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief. Schoolfruit

In deze nieuwsbrief. Schoolfruit In deze nieuwsbrief Schoolfruit Toestemming fotografie Volg De Fakkel op facebook Sportdag Dringend hulp gezocht! Ouderavond Vrijwillige ouderbijdrage Schoolfruit Voor komende week krijgen de leerlingen

Nadere informatie

Agenda: Schooljaar Nr. 11. Wat kunt u o.a. lezen in deze Schakel?

Agenda: Schooljaar Nr. 11. Wat kunt u o.a. lezen in deze Schakel? Schooljaar 2016-2017 Nr. 11 Week van de Media Wijsheid van 18 t/m 25 november In een wereld vol media klikken, liken, kijken, delen en zoeken we er op los. Het is steeds lastiger geworden om het onderscheid

Nadere informatie

In deze Nieuwsflits:

In deze Nieuwsflits: schooljaar 2016-2017 aflevering 15 In deze Nieuwsflits: Afscheid juf Carlijn Pasen Voetbaltoernooi Klusjesdag Entreetoets groep 7 en eindtoets groep 8 Fietsen Vervoer gezocht Koningsdag Afscheid juf Carlijn

Nadere informatie

Om ongelukken te voorkomen is de volgende afspraak gemaakt: Tafelen of voetballen mag alleen in de pauzes en vrijdagmiddag na school.

Om ongelukken te voorkomen is de volgende afspraak gemaakt: Tafelen of voetballen mag alleen in de pauzes en vrijdagmiddag na school. Jarigen November 19-11 Cinar Kehribar 1/2 20-11 Joris Donders 4/5 21-11 Jaco vd Veeken 7/8 21-11 Thom Westerveen 2/3 22-11 Michelle Basten 8 27-11 Imke de Jong 4/5 28-11 Jasper Mol 2/3 MEMO: 16 t/m 20

Nadere informatie

Belangrijke data. Reminder studiedagen

Belangrijke data. Reminder studiedagen Subscribe Share Past Issues Transla View this email in your browser Nieuwsbrief Basisschool de Welp - oktober 2016 Belangrijke data Datum Activiteit 17 t/m 21 oktober HERFSTVAKANTIE groep 1 t/m 8 24 t/m

Nadere informatie

Klein maar fijn. Belangrijke data. 27 september - nummer 2

Klein maar fijn. Belangrijke data. 27 september - nummer 2 27 september - nummer 2 Belangrijke data (oktober) 28 september Studiedag 3 t/m 14 oktober Kinderboekenweek 5 oktober Dag van de leerkracht 8 oktober MR Vergadering 12 oktober Open podium let op! Kinderen

Nadere informatie

Met vriendelijke groet namens het team van OBS Uniek, Hanneke de Vries. Personele zaken: Gelukkig is er niets te melden over zieke leerkrachten.

Met vriendelijke groet namens het team van OBS Uniek, Hanneke de Vries. Personele zaken: Gelukkig is er niets te melden over zieke leerkrachten. 14-10-2016 Volgende op: 11-11-2016 Nr 06 Beste ouders / verzorgers en jongens en meisjes, Na een schitterende nazomer rollen we zomaar de herfst in. De temperatuur daalt, de dagen worden zichtbaar korter

Nadere informatie

D E K E L D E R S W E R F

D E K E L D E R S W E R F Nieuwe leerlingen Groep 1-2b: Twan Chuck Mia Wij wensen jullie een heel fijne en leerzame tijd toe bij ons op school. Sinterklaas Hij komt, hij komt Op dinsdag 4 december komen Sinterklaas en zijn pieten

Nadere informatie

Nieuwsbrief. December 2014. Overblijfrooster na kerst Sparen schoolreis/kamp. Bijeenkomst overblijfouders Afspraken kleuterplein

Nieuwsbrief. December 2014. Overblijfrooster na kerst Sparen schoolreis/kamp. Bijeenkomst overblijfouders Afspraken kleuterplein In deze nieuwsbrief: Nieuwsbrief December 2014 Babynieuws Overblijfrooster na kerst Sparen schoolreis/kamp Bijeenkomst overblijfouders Afspraken kleuterplein Kerstkaarten Twenteranddictee Kerstfeest 18

Nadere informatie