vormen, kleuren, sferen, stijlen en materialen: De nieuwe interieursmaak van Nederland.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "vormen, kleuren, sferen, stijlen en materialen: De nieuwe interieursmaak van Nederland."

Transcriptie

1 Trendrapport 2010 vormen, kleuren, sferen, stijlen en materialen: De nieuwe interieursmaak van Nederland. mei 2010 Opgesteld op basis van bezoekersstatistieken en klikgedrag op Liever Interieur ( met trendobservaties van Stylink (stylink.nl)

2 trendrapport, mei 2010 Conclusies uit dit rapport Wit, grijs en geel zijn de basiskleuren van dit moment onder consumenten; groen en paars zijn trendy accentkleuren. Zie pagina 3 Landelijk en klassieke stijlen maken een comeback ten koste van modern, strak design. Zie pagina 5 Consumenten willen duurzame materialen, zowel voor natuur als portemonnee. Zie pagina 7 Al sinds de start van de crisis doen sobere, serene interieuren het goed, maar sinds de lente laten de consumenten meer toe. Zie pagina 9 Meubels met stevige en robuuste vormen zijn sinds eind 2009 sterk in trek. Zie pagina 11

3 trendrapport, mei 2010 Kleuren: geel, wit, grijs Sinds dit najaar zijn er op Liever drie kleuren sterk in opkomst: zilver, wit en geel. Beige kwam in de winter sterk terug, maar is nu weer verruild voor wat dynamischer accentkleuren als geel en groen. Kleuren die het structureel slechter zijn gaan doen, zijn rood, zwart en houttinten. Kanshebbers voor de nabije toekomst zijn groen, paars en zelfs roze. De klassiekers grijs en wit blijven over het geheel genomen het meest populair. Top 4 trendkleuren: zilver, groen, geel, wit Top 4 over het geheel: grijs, wit, zwart, bruin Stylist Maarten Uijterwaal: Door de economische terugval zijn we genoodzaakt om soberder te gaan leven. Dit zien we terug in het interieur. De basis bestaat uit egale en lichte

4 kleuren als grijs, wit en ecru. Kleuren die gemakkelijk zijn te combineren en daardoor langdurig een stabiele basis vormen. - portfolio- s/maarten- Uijterwaal/ Maike Palmen: Frisse kleuren zoals geel, groen en turqoise zullen accenten geven aan een sobere basis. Verhoeven/

5 trendrapport, mei 2010 Stijlen: terug naar rustiek Een andere opvallende ontwikkeling is de inhaalslag die klassieke en landelijke (nostalgie en ambacht!) interieuren sinds de herfst hebben gemaakt. Dit gaat ten koste van modern en design, maar ook ten koste van meer exotische, wereldse stijlen. Met name de klassieke stijl is aan een sterke opmars bezig is dit tijdelijk, of zijn hier de contouren van een grotere trend zichtbaar? Trendy stijlen: landelijk, klassiek Meest gezocht over het geheel: modern, design Wendy van Woudenberg: Het is al een tijdje aan de gang en zal nog even blijven: de natuur als inspiratiebron voor het interieur. De aandacht gaat echter steeds meer uit naar het platteland en het boerenleven.

6 Gelukkig hechten steeds meer mensen waarde aan een verantwoorde en duurzame omgeving. En dus gaan we het steeds dichter bij de bron zoeken. Het land brengt ons immers veel moois! - portfolio- s/wendy- van- Woudenberg/ Monique Tieleman: In tijden van crisis zorgt verwarring voor verlangen naar rust, structuur en traditie. De neutrale basis met daarbij traditionele invloeden vanuit de hele wereld en uit de natuur maakt van de kinderkamer een avontuurlijke wereldreis. Groen, bruin/grijs, licht- en donkerblauw, geel en rood zijn kleuren die daarbij in het oog springen. Uitgevoerd in hoekige vormen en ruiten. Tieleman/ Annemarie Blokland: Gekregen of gevonden spullen (ruilbeurzen voor meubels en accessoires) met emotionele waarde, zelfgemaakte of vermaakte - aangevuld met mooie nieuwe innovatieve producten en materialen. - portfolio- s/annemarie- Blokland/ Maike Palmen: Het interieur wordt persoonlijk door items met emotionele waarde. Het gaat om je thuisvoelen, niet meer om wat de trend is. Design is niet langer een statussymbool, maar dient vooral om het leven aangenamer te maken en past in de trend van duurzaamheid.

7 trendrapport, mei 2010 Materialen: natuurlijk, maar ook Beton. De gemiddelde Liever-bezoeker blijft vooral op zoek naar duurzaam hout in haar interieur. Er is tegelijkertijd een sterk toenemende interesse in stoffen, wat goed te verklaren is door de krappere budgetten; daarnaast doen papier, beton en de verschillende soorten natuursteen het ook bovengemiddeld. Kortom: Duurzaam, zowel voor de natuur als voor de portemonnee. Trendy materialen: stoffen, natuursteen, beton, papier Meest gezocht over het geheel: hout Annemarie Blokland: Duurzame, gerecyclede materialen als papier waar zitelelmenten of stoelen van gemaakt worden voor de tuin en het interieur. Zachte materialen die je een cozy gevoel geven!

8 Monique Tieleman: Al enige tijd zijn ecologische aspecten en duurzaamheid belangrijke punten in het interieur maar toch zal nu pas het echte besef doorzetten. De basiskleuren puur en neutraal. Op die manier overal mee te combineren en langere tijd in het interieur te gebruiken. Duurzaamheid als langdurige trend is daardoor met vele kortdurende trends te combineren. Wendy van Woudenberg: Door vernieuwende technieken zullen we nog meer materialen tegenkomen die geschikt zijn voor hergebruik. Zoals allerlei grondstoffen, natuurlijke vezels, rubber, karton en uiteraard veel houtsoorten.

9 trendrapport, mei 2010 Sferen: sereen & dromerig Hoewel een gezellig, warm interieur met rood- en houttinten zijn positie behoudt als traditionele favoriet van de Nederlander, zijn de grote winnaars van het afgelopen half jaar de sobere en serene interieuren, met gedempte kleuren en wit; wellicht zorgt de economische teruggang voor een meer calvinistische smaak van de Nederlandse interieurzoeker. Tegelijkertijd is de huidige tijd volgens de consument niet geschikt voor betrouwbare, gedegen sfeerpaletten: grijs, brandweerrood, koelblauw, marineblauw, zwart. Sterk in opkomst zijn expressieve en dromerige interieuren, waarin groen, geel en roze/paars een sterke rol als accentkleur spelen. Trendy sferen: sober, sereen, expressief, dromerig Meest gezocht over het geheel: stoer, warm, aardetinten Maarten Uijterwaal:

10 Goudkleurige schijnsels geven het sobere interieur net dat beetje glans en zorgt voor een luxegevoel. Maike Palmen: Interieurtrends komen de komende jaren vooral voort uit een reactie op de wereldwijde crisis. Dus: Wég met klinische showroominterieurs. We zoeken een degelijke en vertrouwde basis van het interieur met ingetogen kleuren en natuurlijke duurzame materialen Gerecyclede producten en materialen passen goed in deze ongedwongen sfeer. Frisse kleuren zoals geel, groen en turqoise zullen accenten geven aan een sobere basis.

11 trendrapport, mei 2010 Vormen: robuust! Er is onder Liever-bezoekers sinds het najaar een continuë trend waarneembaar ten faveure van meubilair met robuuste vormen. Dat betekent: eenvoudig, stabiel, stevig. Ook rechte hoeken doen het goed. Dit gaat ten koste van de meer vrouwelijke designs met organische vormen en ronde hoeken. Trendy vorm: robuust Meest gezocht over het geheel: rechte hoeken Wendy van Woudenberg: Het interieur is ingetogen met weinig, maar grote meubels in eenvoudige vormen.

12 Over de samenstellers van dit trendrapport Liever ( is een onafhankelijke inspiratie beeldbank waar interieurshoppers foto s van honderden interieurmerken met elkaar kunnen vergelijken. Stylink ( is het onafhankelijk online platform voor stylisten in Nederland. Meer informatie? Jacob van Duijn Wils van de Ven Liever Media Stylink.nl T T M M E jacob@liever.com E wils@stylink.nl Dit trendrapport is gratis stuur gerust door aan relaties en kennissen!

VISUALS SCANDINAVIAN URBAN MODERN

VISUALS SCANDINAVIAN URBAN MODERN 1 VISUALS Visuals zijn betaalbare, artistieke, 3D interieur weergaven. Deze 'artist impression' beelden zijn niet alleen bijzonder fraai, daarnaast zijn ze amper van echt te onderscheiden. SCANDINAVIAN

Nadere informatie

Linnen gordijnen geven een luchtig, fris gevoel! Wollen plaids zorgen voor een warme, gemoedelijke sfeer.

Linnen gordijnen geven een luchtig, fris gevoel! Wollen plaids zorgen voor een warme, gemoedelijke sfeer. Linnen gordijnen geven een luchtig, fris gevoel! Wollen plaids zorgen voor een warme, gemoedelijke sfeer. Puur Wonen Puur wonen, haal de natuurlijke sfeer naar binnen door materialen van buiten te gebruiken.

Nadere informatie

Bowisse. Voor levensgenieters met smaak

Bowisse. Voor levensgenieters met smaak Bowisse Voor levensgenieters met smaak LOODS We zijn er trots op. Wis en waarachtig, vast en zeker; Bowisse! Eerlijke materialen, ambachtelijk vakwerk en vriendelijk design. Robuuste terrasoverkappingen,

Nadere informatie

Ambachtelijk & Mooi!

Ambachtelijk & Mooi! Ambachtelijk & Mooi! Massief Houten Keukens op maat gemaakt voor u! Vakmanschap in vol U bent op zoek naar een nostalgische keuken die naar uw eigen smaak kan worden samengesteld? Breng dan eens een bezoek

Nadere informatie

Massief Houten Keukens. op maat gemaakt voor u!

Massief Houten Keukens. op maat gemaakt voor u! Massief Houten Keukens op maat gemaakt voor u! Vakmanschap in U bent op zoek naar een nostalgische keuken die naar uw eigen smaak kan worden samengesteld? Breng dan eens een bezoek aan Kral Keukens & Interieurs

Nadere informatie

In deze werkmap vind je de samenvatting van wat in de videotraining gezegd wordt.

In deze werkmap vind je de samenvatting van wat in de videotraining gezegd wordt. Hallo, In deze werkmap vind je de samenvatting van wat in de videotraining gezegd wordt. Inhoud: 1. Waarom deze module? 2. Introductie in de verschillende stijlen 3. Wat zijn trends en hoe worden ze gemaakt?

Nadere informatie

Raak geïnspireerd! WONEN ANNO Everyday happiness. met verse bloemen op tafel. gratis advies van een interieur stylist. Zie pag. 2. Zie pag.

Raak geïnspireerd! WONEN ANNO Everyday happiness. met verse bloemen op tafel. gratis advies van een interieur stylist. Zie pag. 2. Zie pag. Raak geïnspireerd! WONEN ANNO 2018 gratis advies van een interieur stylist Zie pag. 8 Everyday happiness met verse bloemen op tafel Zie pag. 2 2018 Wat blijft......is blauw. Dit jaar is de toon gezet met

Nadere informatie

Bekker. De eigenzinnige visie van Machiel. Naam: Machiel Bekker Beroep: interieurontwerper Leeftijd: 35 jaar Woonplaats: Maurik (NL)

Bekker. De eigenzinnige visie van Machiel. Naam: Machiel Bekker Beroep: interieurontwerper Leeftijd: 35 jaar Woonplaats: Maurik (NL) P O R T R E T Naam: Machiel Bekker Beroep: interieurontwerper Leeftijd: 35 jaar Woonplaats: Maurik (NL) Tekst: Fanny Storms Fotografie: Sarah Van Hove De eigenzinnige visie van Machiel Bekker Stijlvol

Nadere informatie

Uw kamer 'Klassiek' stijlen

Uw kamer 'Klassiek' stijlen Uw kamer 'Klassiek' stijlen Het kleurenpalet van Klassiek bestaat uit donker vergrijsd groen en bruin, wit- en crèmekleuren met accenten in aubergine. Natuurlijk kunt u uw kleuraccent ook afleiden van

Nadere informatie

karaktervolle kleuren voor buiten

karaktervolle kleuren voor buiten karaktervolle kleuren voor buiten Heidegras BG01 BG02 BG03 BG04 BG05 BG06 karaktervolle kleuren voor buiten Strandwandeling Omdat je gevel je visitekaartje is, en omdat elke woning een hoogst persoonlijk

Nadere informatie

Style your home for a COSY WINTER. shop online at:

Style your home for a COSY WINTER. shop online at: Style your home for a COSY WINTER shop online at: www.belleetbeau-onlineshop.com Een topper in onze collectie: Zeer zachte plaid met speciaal geplooid of plissé effect. Stof is 100 % superfijne merinowol.

Nadere informatie

Mode kleuren herfst winter

Mode kleuren herfst winter Mode kleuren herfst winter 2019-2020 Bij de nieuwe modekleuren voor het komend najaar valt één ding op: veel rood, oranje en roze tinten. Duif roze Chilipeper rood Een felle kleur rood die een sombere

Nadere informatie

Kies jouw betontafel

Kies jouw betontafel PERFECT IN IEDER INTERIEUR Kies jouw betontafel www.hallotafel.nl Inhoudsopgave 04 Rauw en robuust: kies voor een lichtgewicht Hallo Tafel 06 Jouw tafel, verkrijgbaar in verschillende betontinten 08 Wees

Nadere informatie

Ellentine. Vraag: Een jong boerenstel gaat op de boerderij wonen! Met koeien en varkens. Hij landelijke, ik modern, hoe te combineren?

Ellentine. Vraag: Een jong boerenstel gaat op de boerderij wonen! Met koeien en varkens. Hij landelijke, ik modern, hoe te combineren? 1. Vraag: Een jong boerenstel gaat op de boerderij wonen! Met koeien en varkens. Hij landelijke, ik modern, hoe te combineren? Antwoord: Dit is een prachtige en goede combinatie. Kies voor moderne vormgeving

Nadere informatie

INHOUDSOPGAVE. Ons ambachtswerk Tuintafels Salontafels Plantenbakken Bedrijfs- en horecameubilair Eettafels...

INHOUDSOPGAVE. Ons ambachtswerk Tuintafels Salontafels Plantenbakken Bedrijfs- en horecameubilair Eettafels... INHOUDSOPGAVE Ons ambachtswerk... 4 Tuintafels... 14 Salontafels... 6 Plantenbakken... 16 Eettafels... 8 Bedrijfs- en horecameubilair... 18 Kasten... 10 Projecten... 20 Deuren... 12 Cortenstaal producten...

Nadere informatie

Eiken. Woonassortiment. Collectie 2008/2009. Een unieke collectie eiken meubelen. www.woood.nl

Eiken. Woonassortiment. Collectie 2008/2009. Een unieke collectie eiken meubelen. www.woood.nl Alle genoemde afmetingen zijn uitwendig gemeten en kunnen iets afwijken Alle artikelen worden als bouwpakket met handleiding geleverd Modelwijzigingen alsmede zetfouten voorbehouden Alle modelrechten voorbehouden

Nadere informatie

Ontdek Radon s inspiratie website! Download de Radson-app gratis. Volg ons op Facebook INSPIR ATIEM AGA ZINE FEBRUARI 2016

Ontdek Radon s inspiratie website! Download de Radson-app gratis. Volg ons op Facebook INSPIR ATIEM AGA ZINE FEBRUARI 2016 RADSON INSPIR ATIEM AGA ZINE FEBRUARI 2016 Ontdek Radon s inspiratie website! Eind 2015 lanceerden wij een volledig nieuwe website, boordevol inspiratie en informatie voor consumenten. Alles, maar dan

Nadere informatie

BELEEF KEUKENWEEKEND. uw keuken BRUISEND 35% DE MOOISTE KEUKENCOLLECTIES VAN VLAANDEREN. Bruisende ACTIE TE WAASMUNSTER. Niet te missen!

BELEEF KEUKENWEEKEND. uw keuken BRUISEND 35% DE MOOISTE KEUKENCOLLECTIES VAN VLAANDEREN. Bruisende ACTIE TE WAASMUNSTER. Niet te missen! donderdag 28 vrijdag 29 zaterdag 30 zondag 31 Niet te missen! BRUISEND KEUKENWEEKEND TE WAASMUNSTER BELEEF uw keuken DE MOOISTE KEUKENCOLLECTIES VAN VLAANDEREN 13.262 * 19.710 1 13.262 1. Modern De gelakte

Nadere informatie

Inhoud. 11 Verkoopondersteuning. Ontdek je huis. Licht+lampen. Meubels. Kleuren. Materialen. Bakstenen en dakpannen. Stoffering. website.

Inhoud. 11 Verkoopondersteuning. Ontdek je huis. Licht+lampen. Meubels. Kleuren. Materialen. Bakstenen en dakpannen. Stoffering. website. Inhoud Ontdek je huis 1 Kleuren 2 Materialen 3 Meubels 5 Stoffering 6 Licht+lampen 7 Bakstenen en dakpannen 11 Verkoopondersteuning 14 website presentatie brochures Ontdek je huis Online uw woning inrichten

Nadere informatie

Bars & interior rentals. Cocktails, catering & workshops. Brand consultancy & production. Stand design & construction

Bars & interior rentals. Cocktails, catering & workshops. Brand consultancy & production. Stand design & construction Bars & interior rentals Cocktails, catering & workshops Brand consultancy & production Stand design & construction Bars & interior rentals Bars & interior rentals Bars & interior rentals Bars & interior

Nadere informatie

het vertelt wie u bent, hoe u leeft en waar u om geeft. Maar uw huis is ook een waardevolle investering.

het vertelt wie u bent, hoe u leeft en waar u om geeft. Maar uw huis is ook een waardevolle investering. PURE Een eigen woning is een kostbaar bezit. En heel persoonlijk: het vertelt wie u bent, hoe u leeft en waar u om geeft. Maar uw huis is ook een waardevolle investering. Met Keralit gevel- en dakrandpanelen

Nadere informatie

De verschillende stijlen

De verschillende stijlen Week 8 KEUKENMODULE De verschillende stijlen In Module 1 heb je geleerd welke interieurstijlen er allemaal zijn. Deze stijlen zien we natuurlijk ook in de keukens weer terug. Vaak zijn keukens iets minder

Nadere informatie

HOUT & GLANS. interieur met karakter INTERIEUR

HOUT & GLANS. interieur met karakter INTERIEUR INTERIEUR HOUT & GLANS interieur met karakter De glimmende objecten komen van Anna, het hout van Tim; een mooie combinatie die zorgt voor een goede balans in huis. Als tegenhanger in het interieur vinden

Nadere informatie

NIEUWE SECTORINDELING VOOR MAISON&OBJET PARIS

NIEUWE SECTORINDELING VOOR MAISON&OBJET PARIS Persbericht, juni 2015 NIEUWE SECTORINDELING VOOR MAISON&OBJET PARIS De aankomende editie van de Parijse Maison&Objet vindt plaats van 4 t/m 8 september 2015. Nauwgezet volgt de organisatie van de Maison&Objet

Nadere informatie

LANDELIJK & KLASSIEK KUS COLLECTIE KEUZE VAN UW STYLIST

LANDELIJK & KLASSIEK KUS COLLECTIE KEUZE VAN UW STYLIST LANDELIJK & KLASSIEK KUS COLLECTIE KEUZE VAN UW STYLIST Interieur, het zit in mijn bloed. Ik ben er letterlijk mee opgegroeid en vergroeid. Mijn creativiteit en grote inlevingsvermogen komen op een bijzondere

Nadere informatie

Interieuradvies. Bestemd voor: Klant Door: Sarah Regemortels

Interieuradvies. Bestemd voor: Klant Door: Sarah Regemortels Interieuradvies Bestemd voor: Klant Door: Sarah Regemortels Kleuradvies Thema Woonkamer: Metropolitan Chique Thema: Luxe en comfort. Mooie materialen, opvallende accessoires en rijke stoffen om het gevoel

Nadere informatie

Voor wie er nog zou aan twijfelen: behangpapier is helemaal terug en krijgt meer dan ooit een hoofdrol

Voor wie er nog zou aan twijfelen: behangpapier is helemaal terug en krijgt meer dan ooit een hoofdrol TRENDY De comeback van behang Voor wie er nog zou aan twijfelen: behangpapier is helemaal terug en krijgt meer dan ooit een hoofdrol in de interieurinrichting: gewaagde motieven moeten niet onderdoen voor

Nadere informatie

Het luxe lentegevoel. Toppers. Primeur Patterns & Shades. Zie pag. 3. woningtextiel op z n best

Het luxe lentegevoel. Toppers. Primeur Patterns & Shades. Zie pag. 3. woningtextiel op z n best Het luxe lentegevoel 10 Toppers woningtextiel op z n best Primeur Patterns & Shades Zie pag. 3 Love Life Marmoleum 1 Covermodel Duette Shades stijlvol, efficiënt en met TruFit TM profielen, ideaal voor

Nadere informatie

STRAK & STIJLVOL KUS COLLECTIE KEUZE VAN UW STYLIST

STRAK & STIJLVOL KUS COLLECTIE KEUZE VAN UW STYLIST STRAK & STIJLVOL KUS COLLECTIE KEUZE VAN UW STYLIST Interieur, het zit in mijn bloed. Ik ben er letterlijk mee opgegroeid en vergroeid. Mijn creativiteit en grote inlevingsvermogen komen op een bijzondere

Nadere informatie

Meubelplan intekenen

Meubelplan intekenen Week 5 MEUBELPLAN Meubelplan intekenen Als je door middel van het vlekkenplan een globale indeling voor je interieur hebt gemaakt dan kan je nu het meubelplan intekenen op je plattegrond. Je kan de verschillende

Nadere informatie

Colours of Life. Inspired by the colour trends of Sigma Coatings

Colours of Life. Inspired by the colour trends of Sigma Coatings Colours of Life Inspired by the colour trends of Sigma Coatings Colours of Life helpt mee de juiste sfeer te creëren. 4 Minimalistisch welzijn Wat kleur met een interieur kan doen? Dat laat Sigma u graag

Nadere informatie

The Dream Collection

The Dream Collection beddrawer H22xW200xD90 desk H72xW100xD The Dream Collection 2012-2013 er 1, 2 & 4) 4 Tijdloos Design WarmeTinten X Geborgenheid Thuis The Dream Collection is een nieuwe serie van de Deense fabrikant LifeTime

Nadere informatie

FEEL AT HOME FIND YOUR STYLE

FEEL AT HOME FIND YOUR STYLE FEEL AT HOME FIND YOUR STYLE WHERE YOUR PERSONALITY MEETS MY SIGNATURE Mariska Jagt - interieurontwerpster - INHOUDSOPGAVE Houthaven is het nieuwe wonen in Amsterdam. Service en comfort staan daarbij hoog

Nadere informatie

Japanese Design Collection

Japanese Design Collection Japanese Design Collection Creëer uw eigen minimalistische sfeer 1069 Japanese Design Collection Met de Japanese Design Collection krijgt uw huis een oosters tintje. De collectie biedt mooie eigentijdse

Nadere informatie

Facette Shades Unieke combinatie van lichtregeling en zachte stof

Facette Shades Unieke combinatie van lichtregeling en zachte stof Facette Shades Unieke combinatie van lichtregeling en zachte stof 2142 De elegantie van een stof; het gebruikscomfort van een gordijn Met de afwisselende lamellen van ondoorschijnende en doorschijnende

Nadere informatie

Shop the style NOVA. styl GRATIS. Drie tips voor een industriële look. Blog door Stylist

Shop the style NOVA. styl GRATIS. Drie tips voor een industriële look. Blog door Stylist NOVA styl ACTIE BIJ AANKOOP 6 EETKAMERSTOELEN LUNA, 6E EETKAMERSTOEL GRATIS Drie tips voor een industriële look Lees meer op pagina 6 Shop the style Blog door Stylist Lees meer op pagina 3 EETTAFEL SARA

Nadere informatie

Design en decoratie. Inrichting van een huis

Design en decoratie. Inrichting van een huis Design en decoratie BWI 3. Woonstijlen Ieder huis heeft een eigen woonstijl. Welke woonstijl je kiest, ligt aan jouw eigen smaak. Jouw woonstijl kan ook beïnvloed worden door onder andere woontijdschriften

Nadere informatie

Facette Shades. Unieke combinatie van lichtregeling en zachte stof

Facette Shades. Unieke combinatie van lichtregeling en zachte stof Facette Shades Unieke combinatie van lichtregeling en zachte stof 2142 De elegantie van stof; het gebruikscomfort van een gordijn Met de afwisselende delen van transparante en niet-transparante geweven

Nadere informatie

Personal Print. Servetten Placemats Onderzetters Bestekzakjes

Personal Print. Servetten Placemats Onderzetters Bestekzakjes Personal Print Servetten Placemats Onderzetters Bestekzakjes Lotus Professional: thuis in tafelaankleding en hygiëne Wij willen er graag voor zorgen dat onze oplossingen op het gebied van tafelaankleding

Nadere informatie

EEN KEUKEN MET KWALITEIT

EEN KEUKEN MET KWALITEIT EEN KEUKEN MET KWALITEIT TRENDS 2016 HAAL MEER UIT UW KEUKEN! Ontdek de vele PLUSPUNTEN VAN ONZE KEUKENS Sterke pluspunten! Kwaliteit staat voorop. Dat merkt u als u de vele pluspunten van onze keukens

Nadere informatie

welke woonstijl past bij u? Landelijk Klassiek

welke woonstijl past bij u? Landelijk Klassiek 1 De woonkamer is de plek bij uitstek om heerlijk te ontspannen in huis. Het interieur van de leefruimte kunt u volledig aanpassen aan uw eigen smaak en stijl. Landelijk Houdt u van gezelligheid, warmte

Nadere informatie

Kom naar Domo, waar inspiratie thuis is M 2 MEUBELEN EN DECORATIE BEZOEK ONZE WEBSITE. MET GRATIS PARKING VOOR ONZE KLANTEN

Kom naar Domo, waar inspiratie thuis is M 2 MEUBELEN EN DECORATIE BEZOEK ONZE WEBSITE.   MET GRATIS PARKING VOOR ONZE KLANTEN VOORJAAR 2019 BETAALBAAR DESIGN @DOMO Kom naar Domo, waar inspiratie thuis is. BEZOEK ONZE WEBSITE www.domomeubelen.be 2000 M 2 MEUBELEN EN DECORATIE MET GRATIS PARKING VOOR ONZE KLANTEN van A tot Z...

Nadere informatie

Sigma Trend Colours 2015-2016

Sigma Trend Colours 2015-2016 Sigma Trend Colours 2015-2016 We verwachten dat onze trendkleur 2015, 'Blue Paisley', een zeer prominente rol zal spelen in de decoratietrends van de komende jaren. We merken immers dat mensen steeds

Nadere informatie

vtwonen jaarplanning 2016

vtwonen jaarplanning 2016 J aa p lan ng r ni 2016 vtwonen jaarplanning 2016 IN IEDERE EDITIE VAN VTWONEN 6 verschillende binnenkijkers van inspirerende huizen waar je zo wilt wonen: een mix & match van de 7 woonstijlen basic, landelijk,

Nadere informatie

MIJN DEUR .NL OMDAT SMAKEN VERSCHILLEN .NL. Less is more. De plek waar je, je thuis voelt. Eigenwijs. Kijk voor meer op MIJN DEUR

MIJN DEUR .NL OMDAT SMAKEN VERSCHILLEN .NL. Less is more. De plek waar je, je thuis voelt. Eigenwijs. Kijk voor meer op MIJN DEUR Kijk voor meer op.nl.nl OMDAT SMAKEN VERSCHILLEN Less is more De plek waar je, je thuis voelt Eigenwijs HUIS, SFEER, KIJK VOOR MEER OP:.NL MAAK HET VERSCHIL Welke woonstijl spreekt jou het meest aan?.nl

Nadere informatie

EEN KEUKEN MET KWALITEIT

EEN KEUKEN MET KWALITEIT EEN KEUKEN MET KWALITEIT TRENDS HAAL MEER UIT UW KEUKEN! 2016 Ontdek de vele PLUSPUNTEN VAN ONZE KEUKENS Sterke pluspunten! Kwaliteit staat voorop. Dat merkt u als u de vele pluspunten van onze keukens

Nadere informatie

get inspired by pure

get inspired by pure get inspired by pure we are elho elho verrast je telkens weer met vrolijke, functionele en creatieve producten die je blijven inspireren en je huis of tuin nog gezelliger maken. origin De schoonheid van

Nadere informatie

Een donkere vloer met bleke muren en plafond verbreedt de kamer. Een donkere vloer en donker plafond maakt de ruimte breder en lager.

Een donkere vloer met bleke muren en plafond verbreedt de kamer. Een donkere vloer en donker plafond maakt de ruimte breder en lager. Welke kleurencombinaties kiezen? Kleuren bepalen voor een groot deel de sfeer in het interieur. Het is belangrijk om de juiste kleurencombinaties te kiezen. Kleur, licht en ruimte oefenen een grote invloed

Nadere informatie

Voor het leven in de keuken. Kleur.

Voor het leven in de keuken. Kleur. Voor het leven in de keuken.. nolte is inspiratie, stimulatie, creativiteit. is leven. En biedt nagenoeg oneindig veel mogelijkheden voor individualisering. Warme tinten hebben een vitaliserend, koelere

Nadere informatie

DESIGNED BY THOMAS MEUNIER

DESIGNED BY THOMAS MEUNIER DESIGNED BY THOMAS MEUNIER WINSOL EXCLUSIEF Thomas Meunier DESIGNED BY THOMAS MEUNIER DE DESIGNER IN THOMAS MEUNIER Van jongs af aan heb ik altijd al van tekenen gehouden. Er was zelfs een periode waarin

Nadere informatie

De bewoners kozen in de woonkamer voor een hoekbank met kussens op maat via Loup Binnenhuisadvies. De kunstwerken achter de zitbank zijn geleverd

De bewoners kozen in de woonkamer voor een hoekbank met kussens op maat via Loup Binnenhuisadvies. De kunstwerken achter de zitbank zijn geleverd De bewoners kozen in de woonkamer voor een hoekbank met kussens op maat via Loup Binnenhuisadvies. De kunstwerken achter de zitbank zijn geleverd door Ann-Sophie De Stoop van Authentic and So. De salontafel

Nadere informatie

Wonen in uw eigen stijl, zonder zorgen. Bataviahaven Lelystad. 3000m 2 inspiratie... dat is Total Home Concept. keukens sanitair wanden vloeren

Wonen in uw eigen stijl, zonder zorgen. Bataviahaven Lelystad. 3000m 2 inspiratie... dat is Total Home Concept. keukens sanitair wanden vloeren s sanitair wanden Bataviahaven Lelystad Wonen in uw eigen stijl, zonder zorgen Total home Concept is, door een jarenlange ervaring, gespecialiseerd in het begeleiden van kopers van nieuwbouw woningen en

Nadere informatie

Karaktervolle kleurrijke bestrating. Authentieke uitstraling Karaktervol kleurenpalet Zijdezacht en voldoende stroef Smaakmaker in bestrating

Karaktervolle kleurrijke bestrating. Authentieke uitstraling Karaktervol kleurenpalet Zijdezacht en voldoende stroef Smaakmaker in bestrating Karaktervolle kleurrijke bestrating Authentieke uitstraling Karaktervol kleurenpalet Zijdezacht en voldoende stroef Smaakmaker in bestrating www.noppertbeton.nl 2 Smaakmaker in bestrating: TRINITOP Kleurrijke

Nadere informatie

binnenkijken 223 SEREEN MAAR GEDURFD

binnenkijken 223 SEREEN MAAR GEDURFD binnenkijken 223 XXL binnenkijken 15 SEREEN MAAR GEDURFD MIRANDA EN HAAR MAN JEROEN WOONDEN SAMEN MET HUN TWEE ZOONTJES HEEL PRETTIG IN HUN VORIGE WONING, EN TOCH NAMEN ZE DE SPRONG IN HET DIEPE EN KOCHTEN

Nadere informatie

Najaar 2016 WOONINSPIRATIE. Kijk voor nog meer inspiratie op

Najaar 2016 WOONINSPIRATIE. Kijk voor nog meer inspiratie op Najaar 2016 WOONINSPIRATIE Kijk voor nog meer inspiratie op www.colorsathome.nl Mogen wij je helpen? Je eigen huis inrichten is echt wel lastig. Een klein beetje hulp van ons kan een enorm verschil maken.

Nadere informatie

Houten Jaloezieën. Natuurlijke warme sfeer in uw huis

Houten Jaloezieën. Natuurlijke warme sfeer in uw huis Houten Jaloezieën Natuurlijke warme sfeer in uw huis 1941-50 mm Luxaflex Houten Jaloezieën Luxaflex is al jaren aangesloten bij de Forest Stewardship Council (FSC ) voor gecertificeerde producten als Houten

Nadere informatie

Woonfuncties, interieurs en doelgroepen. Boek 1 Pagina 10 t/m 31

Woonfuncties, interieurs en doelgroepen. Boek 1 Pagina 10 t/m 31 Woonfuncties, interieurs en doelgroepen Boek 1 Pagina 10 t/m 31 Woonfunc -ties Steeds meer vertrekken met een eigen woonfunctie: eten, slapen, koken, relaxen, tv-kijken, wassen, werken, opbergen etc.

Nadere informatie

Juwelier Van Eetvelde kijkt, samen met u, reikhalzend uit naar de favoriete periode van het jaar: de eindejaarsfeesten.

Juwelier Van Eetvelde kijkt, samen met u, reikhalzend uit naar de favoriete periode van het jaar: de eindejaarsfeesten. . 0 I. I. I. 0 I. 9 Juwelier Van Eetvelde kijkt, samen met u, reikhalzend uit naar de favoriete periode van het jaar: de eindejaarsfeesten. Traditioneel is deze feestelijke tijd een periode van vieren,

Nadere informatie

Waar wil ik het met jou over hebben in dit Ebook: 1 wat is styling... 2 Je eigen sfeer inbrengen... 3 Wat moet en niet moet...

Waar wil ik het met jou over hebben in dit Ebook: 1 wat is styling... 2 Je eigen sfeer inbrengen... 3 Wat moet en niet moet... Hallo, mijn naam is Inge Saris en werk als (verkoop) styliste en woningfotografe vanuit het Brabantse Roosendaal en ben werkzaam in mijn bedrijf Redesignathome Ik heb dit ebook geschreven omdat ik mijn

Nadere informatie

color collection PALLMANN Een merk van Unipro bv Bouwstraat 18, 7483 PA Haaksbergen Postbus 33, 7480 AA Haaksbergen

color collection PALLMANN Een merk van Unipro bv Bouwstraat 18, 7483 PA Haaksbergen Postbus 33, 7480 AA Haaksbergen color collection PALLMANN Een merk van Unipro bv Bouwstraat 18, 7483 PA Haaksbergen Postbus 33, 7480 AA Haaksbergen T +31 (0)53 573 7373 W www.pallmann.nl E info@unipro.nl color collection PALLMANN Color

Nadere informatie

AT T E L L I P R O J E C T S

AT T E L L I P R O J E C T S ATTELLI PROJECTS Thuiskomen met Hattelli Jouw leven is al druk genoeg. Als je dan ook nog een woning wilt gaan kopen, komen daar een heleboel nieuwe beslissingen bij. Is het dan niet een fijn idee om

Nadere informatie

Waarom een Excentric Design?

Waarom een Excentric Design? Wie is interieurarchitect Ken Creemers? Interieurarchitect Ken Creemers studeerde na een vooropleiding multimedia in 2010 af als master in de interieurarchitectuur aan de PHL in Diepenbeek (Limburg). In

Nadere informatie

090943_BROCHURE_WVB_NL:210 x 297 mm 14-05-2009 13:37 Pagina 1

090943_BROCHURE_WVB_NL:210 x 297 mm 14-05-2009 13:37 Pagina 1 090943_BROCHURE_WVB_NL:210 x 297 mm 14-05-2009 13:37 Pagina 1 Natuurlijke warme sfeer in uw huis 090943_BROCHURE_WVB_NL:210 x 297 mm 14-05-2009 13:37 Pagina 2 1485/V.1 1485/V.1 Luxaflex De Luxaflex collectie

Nadere informatie

#marktplaatspareltjes mijn familietafel

#marktplaatspareltjes mijn familietafel #marktplaatspareltjes mijn familietafel Ondertussen woon ik een half jaar in ons nieuwe huis en langzaam aan is onze inrichting steeds meer naar onze zin en zijn wij steeds meer tevreden. Wat ik dan ook

Nadere informatie

mijn huis, mijn sfeer, mijn deur

mijn huis, mijn sfeer, mijn deur mijn huis, mijn sfeer, mijn deur Kijk voor meer op: MODERN LANDELIJK JAREN 30 MODERN moderne minimalistische woonstijl Strak en ruimtelijk, dat is jouw stijl. Grote gebaren, eigenzinnig. Comfort zonder

Nadere informatie

Nieuw. Ontwerp uw eigen sieraden. Met Rayher sieraadbeton. wij hebben het beton opnieuw uitgevonden.

Nieuw. Ontwerp uw eigen sieraden. Met Rayher sieraadbeton. wij hebben het beton opnieuw uitgevonden. Nieuw Ontwerp uw eigen sieraden. Met Rayher sieraadbeton. wij hebben het beton opnieuw uitgevonden. Zo makkelijk word je een sieraden ontwerper: Alles wat u nodig heeft: Rayher sieraadbeton (1), water

Nadere informatie

Contemporary nostalgia

Contemporary nostalgia Feest De meubels zijn allemaal afkomstig van Do s Interiors. De bank is van Danca, een Nederlands meubelmerk dat kwaliteit combineert met een vriendelijke prijs. De salontafel is van Beek Collection en

Nadere informatie

MATERIALEN. onderparket van 8 mm en kregen een geoliede afwerking. Realisatie: T INTERIEURKE

MATERIALEN. onderparket van 8 mm en kregen een geoliede afwerking. Realisatie: T INTERIEURKE 6_15 Vloeren_nl corr 4/01/11 16:17 Page 6 MATERIALEN De vloer in een slaapkamer verdient toch wat extra aandacht. We zoeken niet enkele een mooie vloer maar vooral comfort en hygiëne want men loopt er

Nadere informatie

Elk seizoen een nieuw interieur

Elk seizoen een nieuw interieur 52 Stijlvol Wonen B i n n e n k i j k e n Elk seizoen een nieuw interieur De kans dat Anke en Geert ooit uitgekeken raken op hun interieur, is wel heel erg klein. De inrichting wordt namelijk regelmatig

Nadere informatie

wooninspiratie doe je op bij hr design.

wooninspiratie doe je op bij hr design. wooninspiratie doe je op bij hr design. 1 De woonkamer is de plek bij uitstek om heerlijk te ontspannen in huis. Het interieur van de leefruimte kunt u volledig aanpassen aan uw eigen smaak en stijl. welke

Nadere informatie

T r a p p e n i n u w st i j l

T r a p p e n i n u w st i j l Trappen in uw stijl Trappenfabriek Hoograven is de grootste LIVING trappen fabrikant van Nederland en ontwerpt, ontwikkelt en produceert al meer dan 80 jaar standaard- en maatwerktrappen voor iedereen,

Nadere informatie

Vloeren Laminaat en hout

Vloeren Laminaat en hout Vloeren Laminaat en hout 1 CanDo biedt een uitgebreid assortiment doe-het-zelf producten waarmee het eenvoudig wordt om een eigen stijl te creëren. CanDo producten zijn gemakkelijk te verwerken en passen

Nadere informatie

NOP combineert drie trends en ontwikkelingen in nieuwe collectie herfst-winter-2018

NOP combineert drie trends en ontwikkelingen in nieuwe collectie herfst-winter-2018 NOP combineert drie trends en ontwikkelingen in nieuwe collectie herfst-winter-2018 Genderneutraal en organic, combinatie natuur en techniek, mix van cultuurinvloeden Lelystad, 25 juli 2018 NOP het kinderkledinglabel

Nadere informatie

oud landgoed nieuw huis

oud landgoed nieuw huis interieur oud landgoed nieuw huis PRODUCTIE, STYLING & TEKST: EMMY VAN DANTZIG - FOTOGRAFIE: JEANNINE GOVAERS Andrea en Martin hadden behoefte aan meer ruimte en rust, maar vooral ook aan een groenere

Nadere informatie

DESIGNED BY US CREATED BY YOU

DESIGNED BY US CREATED BY YOU CREATED BY YOU DESIGNED BY US CREATED BY YOU Leen Bakker heeft samen met het jonge, enthousiaste team van creatieven van SLX Studio onder de naam UMIX een bankencollectie ontworpen. Hierbij werden ze geïnspireerd

Nadere informatie

MIJN DEUR .NL OMDAT SMAKEN VERSCHILLEN .NL. Less is more. De plek waar je, je thuis voelt. Eigenwijs. Kijk voor meer op MIJN DEUR

MIJN DEUR .NL OMDAT SMAKEN VERSCHILLEN .NL. Less is more. De plek waar je, je thuis voelt. Eigenwijs. Kijk voor meer op MIJN DEUR MIJN DEUR Kijk voor meer op MIJN DEUR.NL.NL OMDAT SMAKEN VERSCHILLEN Less is more De plek waar je, je thuis voelt Eigenwijs MIJN HUIS, MIJN SFEER, MIJN DEUR KIJK VOOR MEER OP: MIJN DEUR.NL MIJNDEUR.NL

Nadere informatie

1.995,- eindejaarsshow bij boco keukens. keuken trends! Het Boco-team staat ook tijdens onze eindejaarsshow voor u klaar!

1.995,- eindejaarsshow bij boco keukens. keuken trends! Het Boco-team staat ook tijdens onze eindejaarsshow voor u klaar! eindejaarsshow bij boco keukens Het Boco-team staat ook tijdens onze eindejaarsshow voor u klaar! woensdag 19 09.00-18.00 uur donderdag 20 09.00-18.00 uur vrijdag 21 09.00-20.00 uur zaterdag 22 09.00-16.00

Nadere informatie

Wonen in uw eigen stijl, zonder zorgen. Parkwijk Lelystad. 3000m 2 inspiratie... dat is Total Home Concept. keukens sanitair wanden vloeren

Wonen in uw eigen stijl, zonder zorgen. Parkwijk Lelystad. 3000m 2 inspiratie... dat is Total Home Concept. keukens sanitair wanden vloeren keukens sanitair wanden Parkwijk Lelystad Wonen in uw eigen stijl, zonder zorgen Total home Concept is, door een jarenlange ervaring, gespecialiseerd in het begeleiden van kopers van nieuwbouw woningen

Nadere informatie

De elementenbank Sweder is van Interiors DMF. Op de wand zit kleur Flax van Carte Colori. Het dubbel gerookte eiken parket is in visgraat gelegd, het

De elementenbank Sweder is van Interiors DMF. Op de wand zit kleur Flax van Carte Colori. Het dubbel gerookte eiken parket is in visgraat gelegd, het De elementenbank Sweder is van Interiors DMF. Op de wand zit kleur Flax van Carte Colori. Het dubbel gerookte eiken parket is in visgraat gelegd, het marmer komt uit Milaan. De wandverlichting is van Rapture

Nadere informatie

Tips van. voor het inrichten van uw huis

Tips van. voor het inrichten van uw huis Tips van voor het inrichten van uw huis Een woning inrichten doet u gelukkig niet iedere dag. Daarom is het goed om iemand met ervaring en verstand van zaken voor de juiste adviezen te raadplegen. Dat

Nadere informatie

Duette Shades. Perfecte regeling van warmte en licht, het hele jaar door

Duette Shades. Perfecte regeling van warmte en licht, het hele jaar door Duette Shades Perfecte regeling van warmte en licht, het hele jaar door 3372 3372 Praktische sfeermakers Duette Shades zijn er in een breed assortiment mooie stoffen, rijke structuren en in drie transparanties,

Nadere informatie

Flexa Play. - een kleurrijke familie

Flexa Play. - een kleurrijke familie Flexa Play - een kleurrijke familie Wanneer ik bezig ben met een nieuw ontwerp voelt het als spelen. Vormen, kleuren en tekeningen komen tot leven op het papier. Samen met FLEXA was mijn droom om een collectie

Nadere informatie

Horren. Ongestoord genieten van frisse lucht

Horren. Ongestoord genieten van frisse lucht Horren Ongestoord genieten van frisse lucht Vaste hordeur De Horrencollectie In huis speelt ventilatie een belangrijke rol. Belangrijk hierbij is dat u frisse lucht naar binnen laat, maar insecten buiten

Nadere informatie

AUTUMN. WINTER By Hilde Francq

AUTUMN. WINTER By Hilde Francq AUTUMN. WINTER 2016-2017 By Hilde Francq 1. ANATOMY Onderzoek wijst uit dat twintigers vandaag veel meer met hun lichaam en gezondheid bezig zijn dan 30 jaar geleden. Dankzij sociale media kunnen we ons

Nadere informatie

StoneAge NATUURLIJK, PUUR & AUTHENTIEK. Beton: een natuurlijk materiaal, toepasbaar binnen elke stijl STONEAGE.NL

StoneAge NATUURLIJK, PUUR & AUTHENTIEK. Beton: een natuurlijk materiaal, toepasbaar binnen elke stijl STONEAGE.NL StoneAge NATUURLIJK, PUUR & AUTHENTIEK Beton: een natuurlijk materiaal, toepasbaar binnen elke stijl STONEAGE.NL Inhoudsopgave 4 BETON CIRÉ ORIGINALE 6 STONE GIETVLOEREN 10 MYCRETE 12 SICHTBETON Passie

Nadere informatie

CONTINUO SERIE. Decoratieve wandpanelen met HD foto-opdruk

CONTINUO SERIE. Decoratieve wandpanelen met HD foto-opdruk CONTINUO SERIE Decoratieve wandpanelen met HD foto-opdruk Earth pag. 6 Cottage pag. 4 Het verhaal achter de decoratieve wandpanelen van Dumapan SMP Harmony pag. 10 Echo s uit de natuur, herinneringen,

Nadere informatie

Ontmoet. De Woonindustrie

Ontmoet. De Woonindustrie Ontmoet De Woonindustrie Nieuw concept Home Trade Center speelt in op de veranderingen in de markt: Home Trade Center wordt De Woonindustrie. Deze naam staat voor een nieuw concept en nieuwe uitstraling

Nadere informatie

THE COLLECTOR OF NICE STUFF UHI TORE TS YUR

THE COLLECTOR OF NICE STUFF UHI TORE TS YUR THE COLLECTOR 02 ~ 16 OF NICE STUFF Y UHI R T THE COLLECTOR 03 ~ 16 04 ~ 16 OF NICE STUFF GULER BERK Blijf dicht bij jezelf, het motto van Guler Berk die ruim twee jaar geleden de YurtStore opende in de

Nadere informatie

COLLECTIE KLASSIEKE DAKPANNEN. Wat zou Rembrandt kiezen?

COLLECTIE KLASSIEKE DAKPANNEN. Wat zou Rembrandt kiezen? COLLECTIE KLASSIEKE DAKPANNEN Wat zou Rembrandt kiezen? Dakpannen maken is een oud ambacht. De productie van onze klassieke dakpannen is nog steeds deels handwerk. Klassieke inspiratie nodig? Kies uit

Nadere informatie

Denk ook eens aan de mogelijkheden van domotica voor centrale bediening van verlichting, beveiliging en klimaatregeling.

Denk ook eens aan de mogelijkheden van domotica voor centrale bediening van verlichting, beveiliging en klimaatregeling. ZORGELOOS MET VEEL COMFORT Zorgeloos en met veel comfort genieten van toekomstgericht wonen. U kunt de woning aanpassen aan uw voorkeuren, zodat u er kunt blijven wonen in iedere levensfase. Met slechts

Nadere informatie

montés montés VOOR- GEMONTEERDE MEUBELEN montés op perfect Meubelfabriek nv installée installée installée installée installée installée installée

montés montés VOOR- GEMONTEERDE MEUBELEN montés op perfect Meubelfabriek nv installée installée installée installée installée installée installée Keukens 2015 ns ce 20 Devis, plans & dessin 3D ans GRATUITS d expérience 20 Devis, plans & dessin 3D GRATUITS ans d expérience 20 Devis, plans & dessin 3D ans GRATUITS d expérience 20 Devis, plans & dessin

Nadere informatie

Trend Colours 2014-2015

Trend Colours 2014-2015 Trend Colours 2014-2015 Jaarlijks komen kleur- en materiaalexperts van het moederbedrijf PPG Industries vanuit de hele wereld bij elkaar. Zij analyseren trends in de automobielsector, in productdesign,

Nadere informatie

Interieur advies. Voorbeeld van een uitgewerkt advies sfeerbeelden indelings voorstel kleuradvies meubeladvies

Interieur advies. Voorbeeld van een uitgewerkt advies sfeerbeelden indelings voorstel kleuradvies meubeladvies Interieur advies Voorbeeld van een uitgewerkt advies sfeerbeelden indelings voorstel kleuradvies meubeladvies Analyse van de huidige situatie de woonkamer: 5,4 mx8,4 m creme witte wanden zandkleurige schouw

Nadere informatie

Een Duitse kwaliteitskeuken voor elke smaak en elk budget

Een Duitse kwaliteitskeuken voor elke smaak en elk budget Passie voor keukens Het adres voor uw ideale keuken Modern design Een Duitse kwaliteitskeuken voor elke smaak en elk budget De interieurarchitectuur van een ruimte leeft van vormen, kleuren en structuren.

Nadere informatie

lekker leven is dichtbij

lekker leven is dichtbij lekker leven is dichtbij 2 foto voorpagina: schommelstoel Veranda Het leven is heerlijk, het leven is mooi Maar vlieg uit in de lucht en kruip niet in een kooi Mens durf te leven Je kop in de hoogte, je

Nadere informatie

perfect geinstalleerd Boulevard d Herseaux Dottenijs

perfect geinstalleerd Boulevard d Herseaux Dottenijs Keukens 2015 20 jaar ervaring offerte, plan & 3D tekening GRATIS Meubelfabriek nv VOOR- GEMONTEERDE MEUBELEN REMMEN op alle deuren en lades KEUKEN perfect geinstalleerd Boulevard d Herseaux 83-7710 Dottenijs

Nadere informatie

Structuur. Behandeling. Afwerking. Voeg. Natuurlijke houtstructuur. Steenstructuur. Intense houtstructuur. Elegante houtstructuur.

Structuur. Behandeling. Afwerking. Voeg. Natuurlijke houtstructuur. Steenstructuur. Intense houtstructuur. Elegante houtstructuur. Structuur BACL 40017 PUCL 40097 PUCL 40088 AMCL 40035 Elegante houtstructuur Natuurlijke houtstructuur Intense houtstructuur Steenstructuur Een subtiele textuur met fijne nerven, voor een houteffect met

Nadere informatie

Een keuken zoals u die zelf zou ontwerpen. Net zo uniek als uzelf.

Een keuken zoals u die zelf zou ontwerpen. Net zo uniek als uzelf. Een keuken zoals u die zelf zou ontwerpen. Net zo uniek als uzelf. Design Pur Sommige mensen houden van versieringen, anderen willen juist vormgeving waarbij alles is weggelaten wat niet absoluut noodzakelijk

Nadere informatie

VERLEIDEN, INSPIREREN & VERRASSEN

VERLEIDEN, INSPIREREN & VERRASSEN VERLEIDEN, INSPIREREN & VERRASSEN De keuken wordt tegenwoordig vaak gezien als het hart van de woning. De plek waar we elkaar ontmoeten, verrassen, verwennen en verlekkeren. Samen met Siematic aan de Ringveste

Nadere informatie

DE COLLECTIE Pelipal Badmeubelen

DE COLLECTIE Pelipal Badmeubelen www.pelipal.nl DE COLLECTIE Pelipal Badmeubelen 2018 2018 Voor elke badkamer een passende oplossing! DE COLLECTIE PELIPAL BADMEUBELEN DIT ZIJN WIJ! Met Pelipal Badmeubelen kiest u voor ruim 111 jaar ervaring

Nadere informatie