Knapen. Mijn zeer hooggeachte knaaptjes van KSA Frassati

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Knapen. Mijn zeer hooggeachte knaaptjes van KSA Frassati"

Transcriptie

1 Knapen Mijn zeer hooggeachte knaaptjes van KSA Frassati Ik stel u voor: Arthur, Gianni en mezelf, Frederic. Jullie zullen dit jaar onder onze vleugels vertoeven in KSA Frassati. Arthur heeft zich halverwege vorig jaar bij de Frassati- familie vervoegd. In een half jaar tijd vlinderde hij tot een volwaardig leider waar we allen trots op zijn. Doe hem dat maar eens na. Zo staat hij dit jaar al bij de oudere bannen. Gianni hoort ondertussen al bij de oude garde van Frassati. 6 jaar ervaring al, dat kan tellen! De eerstejaars- knapen kennen hem al van bij de jongknapen vorig jaar. Ikzelf, Frederic zullen de meesten wel al kennen. Vorig jaar stond ik bij de knapen, de twee jaar ervoor bij de jongknapen. De kroon van banleider wordt door mij gedragen. Dit wil zeggen dat ik jullie eerste aanspreekpunt zal zijn dit jaar (en voor jullie ouders). Aarzel dus niet om met al je vragen, opmerkingen en complimentjes te mailen/bellen/sms en/postduiven. Uiteraard staan Arthur, Gianni en alle leiders van KSA Frassati steeds paraat voor jullie. Ik zal ook niet laten om jullie (ouders) geregeld te contacteren met een update over een activiteit, een uitnodiging voor een evenement, een vraag tot betalen voor een kamp, Goede regels maken goede vrienden, zegt het spreekwoord. Wel, we houden 4 regels hoog in het vaandel. Uitgebreide regels en afspraken kan je vinden op de site. Het betalen van het inschrijvingsgeld in september, betekent dat je bereid bent deze regels na te leven.

2 Knapen en jonghernieuwers hebben de gewoonte om elke activiteit met de fiets te komen. Dit is gemakkelijk om ons snel te verplaatsen naar bijvoorbeeld het bos. Een KSA er ben je niet enkel in hart en nieren. Een echte KSA er toont met trots zijn uniform aan de buitenwereld. We verwachten dan ook dat gasten minstens 2 stuks dragen. Kom je iets te kort van uniform? Dan kan je dit jaar terecht bij Bieke. Je kan haar bereiken via het nummer of via mail biekedevocht@telenet.be. Of je trekt op zaterdagmiddag voor of na een activiteit eens aan haar mouw natuurlijk. Onder ons uniform hoort geen gloednieuwe merkbroek, hagelwitte schoenen en een dure jas! Wel een versleten broek met een scheur, degelijke bottines en een jas die al eens een moddervlekje kan verdragen. Vanzelfsprekend is het de bedoeling dat gasten op tijd op een activiteit aanwezig zijn. In principe zou iedereen om 14u in het vierkant moeten staan. Een kwartiertje voor het aanvangsuur aankomen is dan ook aangeraden. De lokalen zijn om 13u30 al open. Dit is eveneens een ideaal moment om een beetje bij te kletsen met de vrienden. Lees steeds goed het boekje. Het gebeurt dat het tijdstip eens verschilt of dat je iets moet meenemen. Enkele andere nieuwtjes dit jaar: Cécile staat dit jaar aan de zijde van Pieter als bondsleider. Samen met Jilmen als financieel verantwoordelijke en Alexander (jaja broer van) als secretaris vormen zij het bondsteam. De verbouwingen beginnen te naderen. Momenteel staat de start gepland net na de paasvakantie. De activiteiten zullen zeker niet wegvallen. We zoeken nog een vervanglocatie waar we afspreken tegen dan.

3 Dit jaar gaan we niet naar Polen, maar wel naar de ons allen geliefde Ardennen. We verblijven dan 10 dagen op een weide in tenten, met een hudo, een rivier om in te wassen, Dit is dus voor zowel eerstejaars als tweedejaars knapen een nieuwe beleving. Kabouters hebben vanaf september niet tot 16u30, maar wel tot 17u activiteit. Het zal dus wat drukker zijn als je huiswaarts keert na de activiteit. Kijk zeker eens naar de site voor zoveel nuttige en toffe weetjes ( Wij zien alvast keihard uit naar dit jaar! Aarzel ook zeker niet ons bij het minste te contacteren (bijvoorbeeld als je verdrietig bent omdat je liefje het uitmaakte of als je goudvis dood is). Met vriendelijke KSA- groetjes Arthur, Gianni en Frederic Teamtje knapenleiding (hier zal jaren later nog over verteld worden)

4 Zaterdag 17 september van 14u00u tot 17u00 Neem gerust je waterkanon mee, je zwembroek, je badpak, Het zal nodig zijn! Zaterdag 24 september van 14u00 tot 17u00 " VRIENDJESDAG Het nieuwe jaar is nog niet goed begonnen of we doen alweer iets speciaals! Heb jij een vriendje, vriendinnetje, freund, freundin, amigo of amiga? Zijn die minstens even cool als jij? Willen ze eens wat nieuws doen in plaats van op de bank te zitten? Dan hebben ze geluk, want het is Breng- je- vriendje- mee- naar- de- KSA- dag!!! Allen daarheen, met een hele rits aan nieuwe compadres! Zaterdag 1 oktober van 14u00 tot 17u00 Kom op tijd! Kom in uniform! Kom met je jeugdig enthousiasme! Dit alles en t is gank! Zaterdag 8 oktober " GEEN activiteit Dit weekend zijn alle leiders op weekend om veel te vergaderen en leuke dingen voor te bereiden voor dit jaar. Zaterdag 15 oktober van 14u00 tot 17u00 We zijn misschien knapen, toch kunnen we ons eens kabouters achten die in het bos spelen. Zaterdag 22 oktober van 14u00 tot 17u00 Kom in vlekkeloos uniform naar de KSA en laat je wegblazen door deze fantastische activiteit.

5 Zaterdag 29 oktober van 19u00 tot 21u00 Stoere knapen moeten niet telkens activiteit van 14u tot 17u hebben he! De vraagteken in jullie hoofd waarom er hierboven 19u ا أععررفف للاا ا أنناا tot 21u staat mogen dus verdwijnen! Die avond gaan we! Hoe cool is dat! Voor diegene wiens Arabisch niet meer is االلا آنن ححتتىى hoe het geweest is of niet meer op punt staat, kom zeker af! Het zal de moeite waard zijn om jullie felbegeerde zaterdagavond met ons door te brengen! Zaterdag 5 november van 10u00 tot 17u00 Er valt maar 1 iets te zeggen rechtn deure, door de meure en were. (Neem je lunchpakket en stapschoenen mee.) Zaterdag 12 november van 18u00 tot 21u00 Bivakmutsen, zwarte kledij, regenbroek, zaklamp, Zaterdag 19 november van 14u00 tot 17u00 We zullen dit jaar heel wat financiële acties doen en daarom moeten jullie de waarde van moneys en flappen leren kennen. Hoe gaat dit beter dan met een super, non- fictief, realistisch beursspel! Arm of rijk worden, weten hoe je dingen aan de man kan krijgen vandaag! Zaterdag 26 november van 10u00 tot 17u00 Vorige week deden we een financiële actie en dat geld gaan we al direct terug besteden. We spreken af aan de ksa om 10u. Neem je zwembroek/bikini/badpak/boerkini/borat mee want we trekken naar het zwemparadijs! (Let wel op jongens dat je zwembroek aansluitend is, anders zal je ter plaatse nog 1 moeten kopen.) Neem ook 5 EUR mee! PS: de toffe jonghernieuwers gaan mee met ons jeeeuj!!

6 Zaterdag 3 december van 19u00 tot 21u00 Die lieve, goede, oude Sint is in het land en hij wil ons een bezoekje brengen. Lief he? Onze tekening is alvast ingekleurd! Zaterdag 10 december van 18u00 tot 21u00 Zaterdag 17 december " GEEN activiteit Jullie toffe leiders beginnen nu aan de blok. Geen activiteit dus. Zaterdag 24 december " GEEN activiteit De blok is nog steeds bezig, geen activiteit dus. Amuseer jullie op kerstavond en kerstdag! Veel cadeautjes krijgen! Zaterdag 31 december " GEEN activiteit Vanavond feest, joepie! Oudejaarsavond! Doe geen dingen die wij ook niet zouden doen. Zaterdag 7 januari " GEEN activiteit De vakantie is gedaan voor jullie, de zaterdagmiddagen zijn leeg Helaas beginnen onze examens nu for real! Nog steeds geen activiteit dus Zaterdag 14 januari " GEEN activiteit Potvolkoffie, wij zijn aan het afzien! Brand een kaarsje op onze examens! Nog 14 nachtjes slapen en we gaan samen gaan slapen. Xoxo Zaterdag 21 januari " GEEN activiteit De examens lopen op z n eind voor ons, t werd al eens tijd! Volgende week gaan we allen gaan schaatsen, joepieeeeeeeee!!

7 Zaterdag 28 januari van 14u00 tot 17u00 " SCHAATSEN! Zoals elk jaar trekken we met de volledige KSA naar de schaatsbaan. We spreken af ter plaatse aan het Boudewijnpark. Neem 5, handschoenen en een identiteitskaart of iets dergelijk mee. Zaterdag 4 februari van 14u00 tot 17u00 t Is toch niet waar zeker! Wat is er nu gebeurd?! Het is niet te vatten Oei Zaterdag 11 februari van 14u00 tot 17u00 Nog 3 nachtjes slapen en het is Valentijn! <3 <3 <3 Denk alvast eens na over een verrassing voor je liefje en koop een mooi cadeautje. Dit terzijde, wij doen iets veel zotter dan al dat melige gedoe! februari " WINTERWEEKEND!! Komende vrijdag zullen de laatste lesuren extra lang duren, want die avond vertrekken we namelijk op WINTERWEEKEND!! Meer info volgt nog met een brief samengesteld door jullie afgetrainde bodybuilder- leiders.

Pagadders. Beste pagadders

Pagadders. Beste pagadders Beste pagadders Pagadders Het nieuwe schooljaar is weer begonnen. Dat betekent natuurlijk ook een nieuw werkjaar voor KSA Frassati! Ik, Alexander (of Alex), heb de eer om de plaats van Charlene als banleider

Nadere informatie

Kabouters. Dag kabouterouders en kaboutertjes,

Kabouters. Dag kabouterouders en kaboutertjes, Kabouters Dag kabouterouders en kaboutertjes, Het werkjaar 2016 2017 kan terug van start gaan. Dit jaar kende de kabouterban een grote verandering. Banleider Paté en leidster Charlene die al drie jaar

Nadere informatie

Lees steeds goed het boekje. Het gebeurt dat het tijdstip eens verschilt of dat we iets moeten meenemen.

Lees steeds goed het boekje. Het gebeurt dat het tijdstip eens verschilt of dat we iets moeten meenemen. Beste knapen Knapen Ten eerste: welkom ex- jongknapen! Het feit dat jullie overgang overleefd hebben, bewijst dat jullie meer dan tegen een stootje kunnen, en dat zullen jullie dit jaar goed kunnen gebruiken!

Nadere informatie

Jongknapen. Lieve jongkapen

Jongknapen. Lieve jongkapen Jongknapen Lieve jongkapen Na de grote, maar toffe vakantie is de KSA terug, JOEPIE! Als jij een boekje zoals deze in je handen hebt, dan ben jij de gelukkige die iedere zaterdagmiddag naar de KSA kan

Nadere informatie

Jongknapen. Liefste jongknapen,

Jongknapen. Liefste jongknapen, Jongknapen Liefste jongknapen, Het is weer zover, hier hebben we 2 maanden op moeten wachten: het nieuwe boekje openslaan en het woordje van de banleider snel lezen om dan al eens te spieken wat er jullie

Nadere informatie

Zaterdag 15 september van 14u02 tot 17u08 We worden vandaag 1 met de chineesjes in Bruhhe.

Zaterdag 15 september van 14u02 tot 17u08 We worden vandaag 1 met de chineesjes in Bruhhe. Jonghernieuwers Hallo vrienden en vriendinnen Dit jaar ga ik samen met die gekke Frederic en gekke Gert-Jan leiding geven aan die gekke jonghernieuwers!!! Ik ben veranderd van leider bij die schattige

Nadere informatie

Jongknapen. Geliefde jongknaapjes en ouders,

Jongknapen. Geliefde jongknaapjes en ouders, Geliefde jongknaapjes en ouders, Jongknapen Het nieuwe KSA-werkjaar kan weer van start gaan, ik heb er alvast heel veel zin in! Dit jaar heb ik de eer gekregen om banleidster te zijn van deze ongelofelijk

Nadere informatie

Jonghernieuwers. Zaterdag 16 september 2017! 14u- 17U

Jonghernieuwers. Zaterdag 16 september 2017! 14u- 17U Jonghernieuwers Hallo jonghernieuwers Omdat mij is gezegd dat ik hier een halve pagina moet vullen zal ik dus mijn best doen om het vol te krijgen met zoveel mogelijk belangrijke en onbelangrijke dingen.

Nadere informatie

Jongknapen. Vele groeten Peter- Jan

Jongknapen. Vele groeten Peter- Jan Jongknapen Dag gekke jongknapen We zijn alweer aan het tweede boekje toe. De tijd gaat snel als je je amuseert! Dat wil ook zeggen dat we al halfweg het jaar zijn, maar ook dat we nog superveel leuke activiteiten

Nadere informatie

Kabouters. Dit semester mogen jullie meer e- mails van mij verwachten. Dus vergeet niet af en toe eens te kijken naar jullie mails.

Kabouters. Dit semester mogen jullie meer e- mails van mij verwachten. Dus vergeet niet af en toe eens te kijken naar jullie mails. Kabouters Dag kabouterouders en kaboutertjes, We zitten al voorbij de helft van het KSA- jaar. Wat gaat de tijd ontzettend snel! Jullie dochter/zoon is al een half jaartje ouder en reeds een echte KSA

Nadere informatie

Jonghernieuwers. Liefste jonghernieuwers,

Jonghernieuwers. Liefste jonghernieuwers, Jonghernieuwers Liefste jonghernieuwers, Als we terugkijken op het jaar 2015 kijken we terug op een jaar vol plezier, selfies, liefde en genegenheid. We dartelden met zijn allen door de bossen en de velden,

Nadere informatie

Knapen. KSA- sjaaltjes zijn stoer, Packo is een boer. Brego heeft op de bril gepist, En Joren heeft z n brein gewist.

Knapen. KSA- sjaaltjes zijn stoer, Packo is een boer. Brego heeft op de bril gepist, En Joren heeft z n brein gewist. Knapen Halloooooo hier zijn we dan met het tweede boekje van dit jaar! Voor alle belangrijke zaken stel ik voor dat p9 en p11 eens goed doorleest. Daar vindt je info over spaghettisouper en de verbouwingen

Nadere informatie

Kabouters. Beste kabouters en ouders,

Kabouters. Beste kabouters en ouders, Beste kabouters en ouders, Kabouters Jaja we zijn zover het tweede, zotste, coolste, beste deel van het KSA- jaar is begonnen. Dit semester gaan we niet enkel op winterweekend maar zijn er een hele resem

Nadere informatie

Jongknapen. Jullie leiders, Frauke, Fien, Roel en Gianni. Zaterdag 12 september van 14u00 tot 17u00

Jongknapen. Jullie leiders, Frauke, Fien, Roel en Gianni. Zaterdag 12 september van 14u00 tot 17u00 Jongknapen Liefste jongknapen, Bam! Het nieuwe werkjaar staat al voor de deur. En dat zal veel knotsgekke activiteiten, leuke KSA- momenten en onvergetelijke herinneringen met zich mee brengen. Dat beloven

Nadere informatie

KSA activiteiten Jongknapen

KSA activiteiten Jongknapen KSA activiteiten 2016-2017 Jongknapen Algemene info Al deze activiteiten zijn onder voorbehoud, als er veranderingen zullen zijn dan zal dat via mail meegedeeld worden, ook verschijnen alle activiteiten

Nadere informatie

P.S. En onthoud: met een fiets in de hand kom je door het ganse land!

P.S. En onthoud: met een fiets in de hand kom je door het ganse land! 39 Jonghernieuwers Beste jonghernieuwers Misschien wat laat, maar toch willlen we jullie een gelukkig nieuwjaar wensen! We hebben het jaar opnieuw met heel wat mooie herinneringen kunnen afsluiten. Al

Nadere informatie

Jongknapen. Beste jongknapen

Jongknapen. Beste jongknapen Jongknapen Beste jongknapen Welkom terug! De meesten van jullie hebben er weer een schitterend jaar opzitten. Dat zal ons niet tegenhouden om er nog zo eentje te beleven. Jullie leiders hebben namelijk

Nadere informatie

Kabouters 3 februari 11 mei

Kabouters 3 februari 11 mei Kabouters Dag kabouterouders en kaboutertjes, We zitten al voorbij de helft van het KSA-jaar. Wat gaat de tijd ontzettend snel! Jullie dochter/zoon is al een half jaartje ouder en reeds een echte KSA er

Nadere informatie

Tot zaterdagmiddag!! Peter-Jan, Antoine, Lotte en Hector

Tot zaterdagmiddag!! Peter-Jan, Antoine, Lotte en Hector Pagadders Liefste pagadders en pagaddertjes, mama s en/of papa s Na de grote, maar toffe vakantie is de KSA terug. JOEPIE! Als jij een boekje zoals deze in je handen hebt, dan ben jij de gelukkige die

Nadere informatie

Knapen. Dag liefste Knapen!

Knapen. Dag liefste Knapen! Dag liefste Knapen! Knapen Hier zijn we dan met het nieuwste boekje. We zijn al een heel semester ver en hebben elkaar ongelooflijk goed leren kennen. We leerden Fré kennen, onze fantastische materiaalmeester.

Nadere informatie

Pagadders. Daaaag liefste pagaddertjes,

Pagadders. Daaaag liefste pagaddertjes, Pagadders Daaaag liefste pagaddertjes, Het is alweer tijd voor een nieuw Frassati- jaar! Mijn eerste jaar als banleidster, spanneeeeend! Ik zie dit nieuw avontuur helemaal zitten! Dit jaar ben ik jullie

Nadere informatie

Kabouters. Liefste kabouters, mama s en papa s

Kabouters. Liefste kabouters, mama s en papa s Kabouters Liefste kabouters, mama s en papa s Bij het lezen van deze welkomstwoorden, kan je terugblikken op een zalig KSA- jaar. Alle supervette activiteiten, het winterweekend maar vooral het fantastische

Nadere informatie

Jonghernieuwers. Lieve jonghernieuwers, beste ouders

Jonghernieuwers. Lieve jonghernieuwers, beste ouders Jonghernieuwers Lieve jonghernieuwers, beste ouders Eerst en vooral aan iedereen nog eens beste wensen en een gelukkig nieuwjaar. Het 1e semester zit er al weer op! Wij hebben eindelijk gedaan met de examens

Nadere informatie

Onafhankelijk tijdschrift van KSA Vikingers Bissegem. Kabouter Editie. Februari Maart

Onafhankelijk tijdschrift van KSA Vikingers Bissegem. Kabouter Editie. Februari Maart Onafhankelijk tijdschrift van KSA Vikingers Bissegem Kabouter Editie Februari Maart Een woordje van de bondsleider Dag beste leden, ouders en andere KSA-sympathisanten. Hier volgt de eerste editie van

Nadere informatie

DE JOGI S:

DE JOGI S: DE JOGI S: 2018-2019 Allerliefste jogi s, Spijtig genoeg is de vakantie gedaan. Maar dit betekent wel het begin van een mega super tof zalig scoutsjaar! Woehoeew!! Wij hebben er alvast zin in om van elke

Nadere informatie

M A R O L L E K E 2018 /

M A R O L L E K E 2018 / M A R O L L E K E 2018 / 2 0 1 9 S E M E S T E R 2 1 M a r o l l e k e 1 INHOUD Voorwoord... 3 Belangrijke data 2 e semester... 4 Kalender Sloebers... 5 kalender Pagadders... 6 kalender Jongknapen... 7

Nadere informatie

Kabouters. Als laatste maar zeker niet te min, mag je zeker niet vergeten om iedere zaterdag opnieuw je uniform aan te trekken!

Kabouters. Als laatste maar zeker niet te min, mag je zeker niet vergeten om iedere zaterdag opnieuw je uniform aan te trekken! 16 Kabouters Lieve kaboutervriendjes, mama s en papa s, Na al die toffe zaterdagen die we al samen hebben beleefd, komen er nog enkele, hele zotte, toffe en nooit te vergeten zaterdagen bij. De leiders

Nadere informatie

Beste leden, ouders en sympathisanten

Beste leden, ouders en sympathisanten Beste leden, ouders en sympathisanten Met nu ook het eetfestijn, de ledenuitstap en al 2 weekends achter de rug komt het einde van het jaar al bijna in zicht. De Knim, PieKrie en SJO kunnen nog aftellen

Nadere informatie

Het scoutsblad. December. Het scoutsblad december 1

Het scoutsblad. December. Het scoutsblad december 1 Het scoutsblad December Het scoutsblad december 1 Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 2 Voorwoord... 3 Praktische informatie... 4 Inschrijven... 5 Verkennerbar... 6 Speelhoekje... 7 Doolhof... 8 Zoek de verschillen...

Nadere informatie

De Kapoenen seintoren 1

De Kapoenen seintoren 1 De Kapoenen seintoren 1 Liefste kapoenen en beste ouders, De vakantie is weer voorbij. Het school is weer begonnen. Het is dus hoog tijd voor weer eens wat ontspanning in het weekend. Dit jaar moeten we

Nadere informatie

Het was weer een topper van een groepsweekend! Bedankt voor jullie enthousiasme en. aanwezigheid! Scouteske groetjes, jullie leiding, jins en fouriers

Het was weer een topper van een groepsweekend! Bedankt voor jullie enthousiasme en. aanwezigheid! Scouteske groetjes, jullie leiding, jins en fouriers Het was weer een topper van een groepsweekend! Bedankt voor jullie enthousiasme en aanwezigheid! Scouteske groetjes, jullie leiding, jins en fouriers Maart 2016 Hallo allemaal Februari hebben we in schoonheid

Nadere informatie

ALGEMEEN VERGEET HET LIDGELD NIET TE BETALEN + INFOBROCHURES NIET VERGETEN IN TE VULLEN

ALGEMEEN VERGEET HET LIDGELD NIET TE BETALEN + INFOBROCHURES NIET VERGETEN IN TE VULLEN N OV EM BE R ALGEMEEN VERGEET HET LIDGELD NIET TE BETALEN + INFOBROCHURES NIET VERGETEN IN TE VULLEN - INFO OVER LIDGELD VIND JE OP ONZE WEBSITE CHIRO SINT-DIONYSIUS. - INFOBROCHURES VIND JE BIJ DE LEIDING.

Nadere informatie

Braggel. België - Belgique P.B. P.P Aarschot 1 BC ste jaargang, verschijnt maandelijks, behalve in juli en augustus EDITIE FEBRUARI

Braggel. België - Belgique P.B. P.P Aarschot 1 BC ste jaargang, verschijnt maandelijks, behalve in juli en augustus EDITIE FEBRUARI België - Belgique P.B. P.P. 3200 Aarschot 1 BC8116 Braggel Erkenningsnr. P3A9031 V.U.: KSA Aarschot vzw Bekaflaan 65 3200 Aarschot 30ste jaargang, verschijnt maandelijks, behalve in juli en augustus EDITIE

Nadere informatie

Knapen. Beste ouders van de knapen en lieve knaapjes,

Knapen. Beste ouders van de knapen en lieve knaapjes, Knapen Beste ouders van de knapen en lieve knaapjes, Ik ben Gustave, en samen met Lene en Arthur zal ik jullie de allerzotste zaterdagmiddagen geven. Jullie kennen ons natuurlijk al van de vorige jaren,

Nadere informatie

: Vandaag is het ZOOM. We zullen de andere

: Vandaag is het ZOOM. We zullen de andere : Het is weer de welbefaamde jeugdweek! Ook vandaag is er speciaal voor jullie een hele toffe activiteit in elkaar gestoken. Meer informatie kunnen jullie terug vinden op het takhoekje. Ik zou ook zeker

Nadere informatie

December-januari-februari

December-januari-februari December-januari-februari 1 Inhoud Welkom!... 3 Kalenders... 4 April... 4 Mei... 5 Nevenactiviteiten... 6 Dropping 5/04... 6 Gewestdagen 27-28/04... 7 Azaleaverkoop 11/05... 8 Vragen?... 9 2 Welkom! Om

Nadere informatie

CHIRO SINT-DIONYSIUS

CHIRO SINT-DIONYSIUS CHIRO SINT-DIONYSIUS 2016-2017 PINKELS DECEMBER ZONDAG 04/12/16 Eindelijk is het vandaag zover! Leidster Laure kijkt al heel lang uit naar deze dag! Want Sinterklaas komt namelijk op bezoek met zijn 2

Nadere informatie

Kabouters. Dag kabouterouders en kaboutertjes,

Kabouters. Dag kabouterouders en kaboutertjes, Kabouters Dag kabouterouders en kaboutertjes, Het werkjaar 2017 2018 kan terug van start gaan. Dit jaar heb ik het geluk om nogmaals banleidster te zijn van de kabouters. Als banleider ben ik jullie eerste

Nadere informatie

28 september. 5 oktober. Sien heeft een date met een knappe bink te pakken! Maar Maria gelooft er niet veel van. Ze wilt foto s zien!

28 september. 5 oktober. Sien heeft een date met een knappe bink te pakken! Maar Maria gelooft er niet veel van. Ze wilt foto s zien! 28 september 5 oktober Sien heeft een date met een knappe bink te pakken! Maar Maria gelooft er niet veel van. Ze wilt foto s zien! Ja en hij is knap, lief, grappig, slim, Maria neemt haar goede vriendin

Nadere informatie

MAANDLIJST. Gelukkig Nieuwjaaaar! DECEMBER - JANUARI

MAANDLIJST. Gelukkig Nieuwjaaaar! DECEMBER - JANUARI MAANDLIJST Gelukkig Nieuwjaaaar! DECEMBER - JANUARI Algemene informatie vrij! Ons kamp zal dit jaar doorgaan in Aarschot van 2 tot 11 augustus dus hou deze data zeker Heb je nog geen sjaaltje, t-shirt

Nadere informatie

December-Januari-Februari 2014-2015

December-Januari-Februari 2014-2015 December-Januari-Februari 2014-2015 GROEPSLEIDING Groepiewoordje De blaadjes zijn ondertussen van de bomen gevallen en de winterjassen komen tevoorschijn. Na een fantastische pannenkoekenslag met weer

Nadere informatie

KORTRIJK. WINTERWEEKEND KSA-SPERMALIE 2015 20 tot 22 februari

KORTRIJK. WINTERWEEKEND KSA-SPERMALIE 2015 20 tot 22 februari KORTRIJK WINTERWEEKEND KSA-SPERMALIE 2015 20 tot 22 februari WEEKEND Beste leden en ouders, Nu het jaar goed op gang is, is het tijd om ons jaarlijks weekend en kamp te houden. Dagen vol activiteiten spel

Nadere informatie

Pagadders. Dag lieve, kleine, schattige stoere Pagadders!

Pagadders. Dag lieve, kleine, schattige stoere Pagadders! Pagadders Dag lieve, kleine, schattige stoere Pagadders! Hopelijk hebben jullie allemaal een super leuke vakantie achter de rug! (Voor degene die mee waren op KSA-kamp is dat zeker het geval ) Jammer maar

Nadere informatie

Ons eerste weekend samen is van 27/10-29/10. Dus houdt deze data zeker vrij!! De kampdata zijn;

Ons eerste weekend samen is van 27/10-29/10. Dus houdt deze data zeker vrij!! De kampdata zijn; JONGGIDSEN 2017-2018 Allerliefste jogi s, Spijtig genoeg is de vakantie gedaan! Maar dit betekent wel het begin van een mega super tof zalig scoutsjaar! Woehoeew!! Wij hebben er alvast zin in om van elke

Nadere informatie

Jongknapen. Liefste, beste, stoerste, grappigste, zotste, slimste, vriendelijkste, enthousiastste, onnozelste jongknapen,

Jongknapen. Liefste, beste, stoerste, grappigste, zotste, slimste, vriendelijkste, enthousiastste, onnozelste jongknapen, Jongknapen Liefste, beste, stoerste, grappigste, zotste, slimste, vriendelijkste, enthousiastste, onnozelste jongknapen, We zijn alweer toe aan het tweede boekje van dit jaar. Wat gaat de tijd toch snel

Nadere informatie

Onafhankelijk tijdschrift van KSA Vikingers Bissegem. Tiptopper Editie. Oktober-november

Onafhankelijk tijdschrift van KSA Vikingers Bissegem. Tiptopper Editie. Oktober-november Onafhankelijk tijdschrift van KSA Vikingers Bissegem Tiptopper Editie Oktober-november Een woordje van de bondsleider Dag beste leden, ouders en andere KSA-sympathisanten. Hier volgt de eerste editie van

Nadere informatie

ENTHOUSIAST FEBRUARI EN MAART

ENTHOUSIAST FEBRUARI EN MAART ENTHOUSIAST FEBRUARI EN MAART Gelukkig nieuwjaar! Chiro Jap zet het nieuwe jaar in met goede voornemens en goed nieuws. We hebben een nieuwe VB voor te stellen die samen met Thomas de leiding gaat ondersteunen.

Nadere informatie

Heikleuters. KSA Frisse Heikracht Bree

Heikleuters. KSA Frisse Heikracht Bree Heikleuters KSA Frisse Heikracht Bree 0 Inhoudsopgave Inhoudsopgave & foto s p. 1 Colofon p. 2 Voorwoord p. 3 Pastoraal woord p. 4 Informatie & moppentrommel p. 5 Activiteitenkalender p. 6-7 1 Colofon

Nadere informatie

Voorwoord. - vrijdag 5 januari (schaatsen) - vrijdag 12 januari - vrijdag 19 januari - vrijdag 26 januari

Voorwoord. - vrijdag 5 januari (schaatsen) - vrijdag 12 januari - vrijdag 19 januari - vrijdag 26 januari Voorwoord Beste ouders, leden en sympathisanten De eerste maand van 2018 is aangebroken! Hopelijk heeft iedereen fijne feestdagen achter de rug. Januari betekent niet alleen het begin van het nieuwe jaar,

Nadere informatie

M A R O L L E K E /

M A R O L L E K E / M A R O L L E K E 2 2017 / 2 0 1 8 SEMESTER 2 1 M a r o l l e k e 1 INHOUD Voorwoord... 3 Belangrijke data 2 e semester... 4 Gouwdag +... 5 Kalender Sloebers... 6 kalender Pagadders... 7 kalender Jongknapen...

Nadere informatie

Inho u d s ta fe l. Belangrijke Informatie 3 Speelclub-programma 4 Rakwi-programma 5 Tito-programma 6 Keti-programma 7 Aspi-programma 8

Inho u d s ta fe l. Belangrijke Informatie 3 Speelclub-programma 4 Rakwi-programma 5 Tito-programma 6 Keti-programma 7 Aspi-programma 8 1 Inho u d s ta fe l Belangrijke Informatie 3 Speelclub-programma 4 Rakwi-programma 5 Tito-programma 6 Keti-programma 7 Aspi-programma 8 2 Belangrijke informatie Zondag 11 November: Vandaag is het jammer

Nadere informatie

Lieve Jogi s, Xoxo De leiding. Astrid Juliette Ellen Merle Julie Clara

Lieve Jogi s, Xoxo De leiding. Astrid Juliette Ellen Merle Julie Clara Lieve Jogi s, Na de vakantie en een fantastisch kamp is het nu weer tijd voor een nieuw super leuk scoutsjaar. Wij hopen dat jullie er evenveel zin in hebben als wij! Iedere week zorgt de leiding met veel

Nadere informatie

Kapke. September Oktober

Kapke. September Oktober Kapke September Oktober Voorwoord Beste ouders en lieve Roodkapkes, De eerste 2 maanden van ons KSA-jaar zitten er weeral op! Het waren 2 drukke maanden met de startdag, openingsreceptie, Roodkapkes café,

Nadere informatie

Heb je nog een vriend of vriendin die interesse heeft in de KSA, dan mag je die zeker eens meenemen. Op 20 september is het vriendjesdag.

Heb je nog een vriend of vriendin die interesse heeft in de KSA, dan mag je die zeker eens meenemen. Op 20 september is het vriendjesdag. Jonghernieuwers Welkom bij de jonghernieuwerban! Wie op de doop aanwezig was is misschien al ingelicht, maar nu je jonghernieuwer bent zijn er enkele nieuwe afspraken (natuurlijk blijven de oude afspraken

Nadere informatie

Seintoren 2 e semester Kapoenen

Seintoren 2 e semester Kapoenen Seintoren 2 e semester Kapoenen Dag aller liefste Kapoenen, Het nieuwe scoutsjaar staat op ons te wachten en het belooft een super ervaring te worden vol leuke activiteiten! Voor het eerste semester zijn

Nadere informatie

Pagadders van 1 tot 7 augustus

Pagadders van 1 tot 7 augustus Pagadders Lieve pagadder vrienden en vriendinnen We hebben al 6 super leuke maanden achter terug, elke zaterdagnamiddag waren jullie altijd met zoveel aanwezig en ook het winterweekend zit er al op! Maar

Nadere informatie

Chiro Mik-Mak Sterrebeek Presents. Boekje januari februari 2016

Chiro Mik-Mak Sterrebeek Presents. Boekje januari februari 2016 Chiro Mik-Mak Sterrebeek Presents Boekje januari februari 2016 Belangrijke data om te onthouden zijn; - ITA: 18 maart 2017 Een hele dag vol heerlijke, vers gemaakte Italiaanse gerechten waaronder Spaghetti

Nadere informatie

Inleiding. Inleefdag. Actie melk. Juni = examenmaand

Inleiding. Inleefdag. Actie melk. Juni = examenmaand MEI - JUNI Inleiding Jammer, maar helaas.. We zijn aan het laatste boekje van het jaar. Wel volgt er binnenkort nog een superzalig kampboekje met alle informative die jullie nodig hebben om op kamp te

Nadere informatie

HET EIKELTJE -DECEMBER-

HET EIKELTJE -DECEMBER- HET EIKELTJE -DECEMBER- Beste leden, ouders & sympathisanten We kunnen het zelf bijna niet geloven maar de vierde scoutsmaand van het jaar is alweer aangebroken: december! Het specialleke van deze maand:

Nadere informatie

VOORWOORD! Vele lekjes en een stevige linker, De jonggidsenleiding xoxo

VOORWOORD! Vele lekjes en een stevige linker, De jonggidsenleiding xoxo JONGGIDSENBOEKJE 1 VOORWOORD! Geachte ouders en jonggidsen Het lange wachten is eindelijk voorbij en het is terug tijd voor een nieuw scoutsjaar. Wij,de enthousiaste jonggidsenleiding, kijken er alvast

Nadere informatie

ZOMERMAANDEN 2017 Chiro-uren

ZOMERMAANDEN 2017 Chiro-uren E ZOMERMAANDEN 2017 Chiro-uren Speelclub: 14u tot 18u Rakkers: 14u tot 18u Toppers: 14u tot 18.30u Kerels: 14u tot 18.30u Aspiranten: 14u tot 19u Reservekledij Het is aangeraden om elke zondag reservekledij

Nadere informatie

Zaterdag 18mei 17u tot 23u: kabelbanen Waar zijn onze stoere binken en meiden? We gaan onze kabelbaan finaliseren!

Zaterdag 18mei 17u tot 23u: kabelbanen Waar zijn onze stoere binken en meiden? We gaan onze kabelbaan finaliseren! MAANDBRIEF GIVERS MAART- JULI BELANGRIJK - Gelieve steeds in uniform te komen en op tijd! - Het zomerkamp gaat door tussen 20 juli en 2 augustus. Beste graafste, beestigste, mega-de-max givers, Het is

Nadere informatie

Heikleuters. KSA Frisse Heikracht Bree

Heikleuters. KSA Frisse Heikracht Bree Heikleuters KSA Frisse Heikracht Bree 0 Inhoudsopgave Inhoudsopgave & foto s p. 1 Colofon p. 2 Voorwoord p. 3 Pastoraal woord p. 4 Informatie & moppentrommel p. 5 Activiteitenkalender p. 6-7 1 Colofon

Nadere informatie

BESTE WENSEN. Op zaterdag 5 december komt de Sint langs in de lokalen van Winkelomheide!

BESTE WENSEN. Op zaterdag 5 december komt de Sint langs in de lokalen van Winkelomheide! Op zaterdag 5 december komt de Sint langs in de lokalen van Winkelomheide! 35 ste jaargang: 2015-2016 Afgiftekantoor: 2440 Geel Maand: December 2015 Nummer: 4 P409906 Zaterdag 12 en zondag 13 december

Nadere informatie

Lieve Vincies, lieve ouders en sympathisanten,

Lieve Vincies, lieve ouders en sympathisanten, KAJOGI SEPTEMBER Lieve Vincies, lieve ouders en sympathisanten, Joepie joepie joepie! Er staat een nieuw scoutsjaar voor de deur! We hebben een nieuwe leidingsploeg, die helemaal klaar is om er een stevige

Nadere informatie

feestneuzen DATUM NAAM BAN LEEFTIJD 3 maart KENNY HAVUGIMANA Leeuwke 9 jaar 9 maart HOPE FAITH Jongknaap 10 jaar

feestneuzen DATUM NAAM BAN LEEFTIJD 3 maart KENNY HAVUGIMANA Leeuwke 9 jaar 9 maart HOPE FAITH Jongknaap 10 jaar feestneuzen DATUM NAAM BAN LEEFTIJD 3 maart KENNY HAVUGIMANA Leeuwke 9 jaar 9 maart HOPE FAITH Jongknaap 10 jaar 9 maart HOPE ROBERTO Jongknaap 10 jaar 11 maart HAILEY STEGHERS Leeuwke 8 jaar 18 maart

Nadere informatie

Belangrijke data: 3 maart: geen vergadering maart: Groepsweekend. Februari

Belangrijke data: 3 maart: geen vergadering maart: Groepsweekend. Februari Belangrijke data: 3 maart: geen vergadering 8-9-10 maart: Groepsweekend Februari Februari 2019 Beste ouders, leden en sympathisanten De examens zijn voorbij voor de studenten van onze leidingsploeg. Dit

Nadere informatie

Maandlijst December Januari

Maandlijst December Januari Maandlijst December Januari Jaarthema 2013-2014 Algemene informatie - Zoals in de infobundel staat, zal de maandlijst enkel nog via onze site verkrijgbaar zijn (www.kljstrijtem.be). Moest dit een probleem

Nadere informatie

Activiteiten en Kalender

Activiteiten en Kalender Wie is wie? Activiteiten en Kalender Het nieuwe werkjaar van KSA BeBo is terug ingezet. Sommigen onder jullie hebben waarschijnlijk al van KSA gehoord, maar weten het fijne er niet van af. Anderen hebben

Nadere informatie

KAJOGI KABOUTERS OKTOBER

KAJOGI KABOUTERS OKTOBER KAJOGI KABOUTERS OKTOBER Liefste Vincies en ouders, De maand september zit er alweer op: een betere start van het scoutsjaar konden we ons niet wensen! Zowel de leiding als de leden genoten met volle teugen

Nadere informatie

KSA GLABBEEK KALENDER LEEUWKES

KSA GLABBEEK KALENDER LEEUWKES KSA GLABBEEK KALENDER LEEUWKES AFSPRAKEN - Doe elke ronde kledij aan die vuil of stuk mag gaan en vast schoeisel (geen crocs of slippers). - Ook in de wintermaanden spelen we buiten, draag dus warme kledij.

Nadere informatie

Hiervoor moeten we naar Merchtem, zijn er enkele lieve ouders die willen rijden? We verzamelen om 13u30, we zouden terug zijn om 17u30.

Hiervoor moeten we naar Merchtem, zijn er enkele lieve ouders die willen rijden? We verzamelen om 13u30, we zouden terug zijn om 17u30. Dag liefste Twinkels! De paasvakantie is gedaan en we staan klaar met tal van nieuwe leuke spelletjes. We hopen dat jullie allemaal kunnen komen. Trouwens, aan allen die hun communie doen of lentefeest

Nadere informatie

Zondag 21/04: Er is geen vergadering door onze bosfuif die we organiseren!

Zondag 21/04: Er is geen vergadering door onze bosfuif die we organiseren! Dag lieve welpjes, hier zijn we met ons volgende huberke! Hopelijk hebben jullie er evenveel zin in als wij!!!! Kom altijd met een goed humeur en het zullen leuke vergaderingen worden Groetjes De Welpenleiding

Nadere informatie

Braggel. België - Belgique P.B. P.P Aarschot 1 BC ste jaargang, verschijnt maandelijks, behalve in juli en augustus EDITIE OKTOBER

Braggel. België - Belgique P.B. P.P Aarschot 1 BC ste jaargang, verschijnt maandelijks, behalve in juli en augustus EDITIE OKTOBER België - Belgique P.B. P.P. 3200 Aarschot 1 BC8116 Braggel Erkenningsnr. P3A9031 V.U.: KSA Aarschot vzw Bekaflaan 65 3200 Aarschot 30ste jaargang, verschijnt maandelijks, behalve in juli en augustus EDITIE

Nadere informatie

- Kapoenen: t-shirt (Scouts en Gidsen Vlaanderen), das (Scouts Beersel) - Kawellen, jonggivers, givers en jins: scoutsbroek/-rok, scoutshemd en das.

- Kapoenen: t-shirt (Scouts en Gidsen Vlaanderen), das (Scouts Beersel) - Kawellen, jonggivers, givers en jins: scoutsbroek/-rok, scoutshemd en das. PARETTER NOVEMBER Beste leden en ouders, De eerste scoutsmaand is weer voorbijgevlogen en hopelijk heeft iedereen de smaak te pakken! De leiding vond het alvast zeer leuk om oude bekenden en nieuwe gezichten

Nadere informatie

Maart-April. KSA Trapsoet St-Paulusheem Puytvoetstraat 93E 9100 Sint-Niklaas V.U.: Astrid Derde Kiemerstraat Sint-Niklaas

Maart-April. KSA Trapsoet St-Paulusheem Puytvoetstraat 93E 9100 Sint-Niklaas V.U.: Astrid Derde Kiemerstraat Sint-Niklaas Maart-April KSA Trapsoet St-Paulusheem Puytvoetstraat 93E 9100 Sint-Niklaas V.U.: Astrid Derde Kiemerstraat 23 9100 Sint-Niklaas Hoi roodkapjes, sjimmers en ouders, Januari en februari zijn alweer voorbij

Nadere informatie

Knapen. Groetjes van jullie allerliefste leiders, Tiemon, Jilmen en Cyrine 40

Knapen. Groetjes van jullie allerliefste leiders, Tiemon, Jilmen en Cyrine 40 Knapen Liefste knaapjes, Welkom (terug) in de leukste ban van KSA Frassati! De gebroeders Vandewalle en ikzelf staan te popelen om samen met jullie aan het nieuwe werkjaar te beginnen en de Frassatiaanse

Nadere informatie

Onafhankelijk tijdschrift van KSA Vikingers Bissegem. Kabouter Editie. Oktober-november

Onafhankelijk tijdschrift van KSA Vikingers Bissegem. Kabouter Editie. Oktober-november Onafhankelijk tijdschrift van KSA Vikingers Bissegem Kabouter Editie Oktober-november Een woordje van de bondsleider Dag beste leden, ouders en andere KSA-sympathisanten. Hier volgt de eerste editie van

Nadere informatie

DE STEEN VAN NOWAN 3.0 KAMP juli 2016

DE STEEN VAN NOWAN 3.0 KAMP juli 2016 DE STEEN VAN NOWAN 3.0 KAMP 23-28 juli 2016 We hebben samen met Nowan en Frie al fantastisch veel meegemaakt hé? Vipor de reuze slang verslagen. Een heuse tocht naar Overopa Apodemus. Gevaarlijke en grappige

Nadere informatie

Kabouters. Liefste kaboutertjes en kaboutstertjes, mama s en papa s

Kabouters. Liefste kaboutertjes en kaboutstertjes, mama s en papa s Kabouters Liefste kaboutertjes en kaboutstertjes, mama s en papa s Na de grote, maar toffe vakantie is de KSA terug. JOEPIE! Als jij een boekje zoals deze in je handen hebt, dan ben jij de gelukkige die

Nadere informatie

Onafhankelijk tijdschrift van KSA Vikingers Bissegem. Jongknapen Editie. Oktober-november

Onafhankelijk tijdschrift van KSA Vikingers Bissegem. Jongknapen Editie. Oktober-november Onafhankelijk tijdschrift van KSA Vikingers Bissegem Jongknapen Editie Oktober-november Een woordje van de bondsleider Dag beste leden, ouders en andere KSA-sympathisanten. Hier volgt de eerste editie

Nadere informatie

Dit jaar hebben we samen met onze kok het volgende menu samengesteld:

Dit jaar hebben we samen met onze kok het volgende menu samengesteld: Eetavond Beste scoutsvrienden, We zijn blij om u te mogen uitnodigen op één van onze langstlopende en meest succesvolle tradities. De jaarlijkse eetavond voor ouders, leden, oud-leden, sympathisanten en

Nadere informatie

Beste vakes, Wanneer?vrijdag 17 tot zaterdag 18 november. Vertrek om 19u aan het station van Ternat met 35

Beste vakes, Wanneer?vrijdag 17 tot zaterdag 18 november. Vertrek om 19u aan het station van Ternat met 35 " Beste vakes, Naar 2-jaarlijkse gewoonte kondigen wij met volle trots het vakesweekend aan Tijdens dit weekend zullen jullie (nog) eens mogen proeven van hoe het is om een echte 'scout' te zijn. Wanneer?vrijdag

Nadere informatie

30+fuif en Pecho Party Vrijdag 06/10 en Zaterdag 07/10

30+fuif en Pecho Party Vrijdag 06/10 en Zaterdag 07/10 Overgang Zaterdag 2 september @ lokalen Bel Wij staan op de markt! Zaterdag 9 september in de voormiddag Tappen in caféke OC Winkelomheide Woensdag 13 september Geen Scouts Zaterdag 30 september 37 ste

Nadere informatie

Vele knuffels van Chico, Toto, Pablo, Pico, Kerrie en Kobi! Vrijdag 4 april

Vele knuffels van Chico, Toto, Pablo, Pico, Kerrie en Kobi! Vrijdag 4 april APRIL Vrijdag 4 april Om alvast even te wennen tegen het kamp mogen jullie blijven slapen in ons kapoenen lokaal. Jullie worden om 19.00 u aan het lokaal verwacht met een slaapzak, een matje/veldbed, toiletgrief

Nadere informatie

HO HO HOOO beste ouders, leden en sympathisanten,

HO HO HOOO beste ouders, leden en sympathisanten, HO HO HOOO beste ouders, leden en sympathisanten, Eerst en vooral zouden wij, de leidingsploeg en groepsleiding, jullie een fantastisch jaar willen toewensen. Nu onze buikjes goed rond gegeten zijn, de

Nadere informatie

Beste ouder(s) en leden Nu is de winter echt aangebroken, december staat voor de deur. Dit betekent dus dat de avondvergaderingen voor de jonggivers en givers beginnen. De avondvergaderingen vinden plaats

Nadere informatie

Braggel. België - Belgique P.B. P.P Aarschot 1 BC ste jaargang, verschijnt maandelijks, behalve in juli en augustus EDITIE APRIL

Braggel. België - Belgique P.B. P.P Aarschot 1 BC ste jaargang, verschijnt maandelijks, behalve in juli en augustus EDITIE APRIL België - Belgique P.B. P.P. 3200 Aarschot 1 BC8116 Braggel Erkenningsnr. P3A9031 V.U.: KSA Aarschot vzw Bekaflaan 65 3200 Aarschot 31ste jaargang, verschijnt maandelijks, behalve in juli en augustus EDITIE

Nadere informatie

Januari - Februari. KSA Trapsoet St-Paulusheem Puytvoetstraat 93E 9100 Sint-Niklaas V.U.: Astrid Derde Kiemerstraat Sint-Niklaas

Januari - Februari. KSA Trapsoet St-Paulusheem Puytvoetstraat 93E 9100 Sint-Niklaas V.U.: Astrid Derde Kiemerstraat Sint-Niklaas Januari - Februari KSA Trapsoet St-Paulusheem Puytvoetstraat 93E 9100 Sint-Niklaas V.U.: Astrid Derde Kiemerstraat 23 9100 Sint-Niklaas Allerbeste roodkapjes, sjimmers en ouders! Het jaar 2018 is alweer

Nadere informatie

MAANDSCHORS FEBRUARI

MAANDSCHORS FEBRUARI MAANDSCHORS FEBRUARI Woordje van de groepsleiding We zijn alweer een maandje verder in dit, tot nu al prachtjaar! Ook deze maand wordt weeral zoals de voorbije maanden een fantastische maand vol leuke

Nadere informatie

Onafhankelijk tijdschrift van KSA Vikingers Bissegem. Oudste Editie. Februari Maart

Onafhankelijk tijdschrift van KSA Vikingers Bissegem. Oudste Editie. Februari Maart Onafhankelijk tijdschrift van KSA Vikingers Bissegem Oudste Editie Februari Maart Een woordje van de bondsleider Dag beste leden, ouders en andere KSA-sympathisanten. Hier volgt de eerste editie van ons

Nadere informatie

De Stafkaart. Maandblad van scouts 43 e St.-Benedictus Mortsel dorp (verschijnt niet in juli en augustus)

De Stafkaart. Maandblad van scouts 43 e St.-Benedictus Mortsel dorp (verschijnt niet in juli en augustus) De Stafkaart Maandblad van scouts 43 e St.-Benedictus Mortsel dorp (verschijnt niet in juli en augustus) De Stafkaart, december 2018 De redactie: Quinten De Clerck Lense Praats Hoe artikels binnenbrengen?

Nadere informatie

Sergeant Roger KSA Oostende Meeuwennest Kabouters 1e Trimester

Sergeant Roger KSA Oostende Meeuwennest Kabouters 1e Trimester Sergeant Roger KSA Oostende Meeuwennest Kabouters 1 e Trimester 2018-2019 Voorwoordje van de leiding Dag kabouters en ouders, een hartelijk welkom (terug) bij de kabouterban van de KSA. Dit jaar is onze

Nadere informatie

Hopduveltjes Meldert Scouts en Gidsen Vlaanderen

Hopduveltjes Meldert Scouts en Gidsen Vlaanderen Hopduveltjes Meldert Scouts en Gidsen Vlaanderen Jaargang 41 nummer 3 Kapoenen We willen jullie meedelen dat jullie liefste leiding de komende weken examens heeft. Hierdoor vallen er een aantal vergaderingen

Nadere informatie

DE GOEIEN INDRUK. Maandelijks tijdschrift Scouts & Gidsen Linden Sint-Kwinten

DE GOEIEN INDRUK. Maandelijks tijdschrift Scouts & Gidsen Linden Sint-Kwinten DE GOEIEN INDRUK Maandelijks tijdschrift Scouts & Gidsen Linden Sint-Kwinten Kijk in januari altijd goed het maandboekje na, want deze zullen afwijken van de normale zondag vergadering door examens! Elke

Nadere informatie

De Pasta Salambier was geen succes tijdens het koken bij de Sloebers!!

De Pasta Salambier was geen succes tijdens het koken bij de Sloebers!! De Pasta Salambier was geen succes tijdens het koken bij de Sloebers!! 1 maart 2015 RADIO- & TV-gids Echte ijsberen de Hernieuwers! Enkel dacht Milan dat zijn tenen eraf gevroren waren! (hij heeft maar

Nadere informatie

Lieve vincies, ouders, VZW ers, en andere sympathisanten

Lieve vincies, ouders, VZW ers, en andere sympathisanten Lieve vincies, ouders, VZW ers, en andere sympathisanten Na de infoavond (huisbezoeken voor de gidsen) weten jullie nu waarschijnlijk alles over de vincies en het komende scoutsjaar! Wie is de leiding

Nadere informatie

V.U.: Elien Bellon, Kleine Keiberg 45, 3080 Vossem

V.U.: Elien Bellon, Kleine Keiberg 45, 3080 Vossem Tijdschrift van Gidsen Tervuren Nr 3 MAART - ARPIL 2013 V.U.: Elien Bellon, Kleine Keiberg 45, 3080 Vossem Aandacht! Aandacht! Aandacht! o Ouders voor ouders Als jullie uniformen hebben liggen die te klein

Nadere informatie

Belangrijke data: 1 juni: Voetbaltoernooi 17 juni: familievergadering 24 juni: tocht naar zee. Juni

Belangrijke data: 1 juni: Voetbaltoernooi 17 juni: familievergadering 24 juni: tocht naar zee. Juni Belangrijke data: 1 juni: Voetbaltoernooi 17 juni: familievergadering 24 juni: tocht naar zee Juni Juni 2018 Beste ouders, leden, vrienden en sympathisanten Ons scoutsjaar zit er alweer bijna op! De leidingsploeg

Nadere informatie

Beste ouders en leden,

Beste ouders en leden, t Patotterke Beste ouders en leden, Hier is dan ons laatste patotterke van het jaar. Je kan hier weer alle info in terug vinden die je nodig hebt. Indien je nog vragen hebt over iets dan kan je ons zeker

Nadere informatie