PROFIEL. Category Manager bol.com

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "PROFIEL. Category Manager bol.com"

Transcriptie

1 PROFIEL Category Manager bol.com

2 Profiel Category Manager Pagina 2 van 7 ORGANISATIE PROFIEL - ALGEMEEN BOL.COM is in de afgelopen twaalf jaar uitgegroeid tot de grootste en meest succesvolle online winkel van Nederland en is inmiddels één van de grootste retailers van het land in boeken, entertainment, speelgoed, elektronica en elektrische apparaten. Meer dan drie miljoen Nederlanders kopen regelmatig bij bol.com en dit aantal groeit nog steeds snel. In 2010 verkocht bol.com meer dan 16 miljoen artikelen met een totale omzet van EUR 318 miljoen. De website van was volgens onderzoek van Multiscope vorig jaar de op vier na best bezochte site van Nederland. Daarnaast is sinds vorig jaar ook in België actief waar het inmiddels (vooral in Vlaanderen) enkele tienduizenden klanten bedient. De organisatie van bol.com is de afgelopen jaren sterk uitgebreid en verdubbeld in de laatste drie jaar, naar 350 FTE op dit moment. is een organisatie met relatief jonge en hoogopgeleide medewerkers: de gemiddelde leeftijd is 34 jaar en ongeveer 75% van de medewerkers heeft een opleiding op HBO of universitair niveau. Kernwaarden van de bol.com cultuur zijn het streven naar succes, het nemen van verantwoordelijkheid, het samenwerken en tonen van collegialiteit, een kritische en constructieve houding gericht op vooruitgang en een professionele, planmatige en effectieve manier van werken. Medewerkers geven een hoge waardering aan werken bij bol.com. Met name werkinhoud (8.4) en werksfeer (8.2) scoren hoog. opereert in sterk concurrerende en snel veranderende markten. Dit vereist een organisatie waarin intensief wordt samengewerkt tussen afdelingen en waarin innovaties snel worden ontwikkeld en geïmplementeerd. Door de groei van het bedrijf neemt de complexiteit van iedere functie continu en snel toe. investeert daarom veel in opleiding en ontwikkeling. Sinds 2009 zijn, naast de directie, twee Nederlandse Private Equity partijen, Cyrte Investments en NPM Capital, aandeelhouders van bol.com. heeft de ambitie om de beste winkel van Nederland en België te worden en investeert significant in innovatie, ontwikkeling van medewerkers en het aantrekken van nieuwe medewerkers om dit doel te realiseren. Er is een ambitieus strategisch plan opgesteld met de doelstelling om omzet, klantbezoek en aantal klanten de komende jaren sterk verder te laten groeien. ORGANISATIE De organisatie van bol.com kenmerkt zich door een platte hiërarchische structuur en een informele omgangsfeer. De directie, onder leiding van Daniel Ropers, heeft een sterke visie. Drie directieleden zijn al vrijwel vanaf de oprichting betrokken bij bol.com. De huidige directie portefeuilles zijn Marketing, Buying & Merchandising, IT, Operations & Fulfilment, en Finance & Support.

3 Profiel Category Manager Pagina 3 van 7 STRATEGIE, BUSINESS EN ORGANISATIE CONTEXT De entertainment markt staat onder druk en ook de boekenmarkt daalt licht. Daartegenover staat dat bol.com in alle markten in staat is snel marktaandeel te winnen. Ook de assortimentuitbreidingen van de afgelopen jaren zijn een groot succes en er zijn nog veel mogelijkheden in andere productcategorieën. Uit onderzoek blijkt bijvoorbeeld dat 1 op de 6 Nederlanders bol.com overweegt als winkel voor huishoudelijke artikelen. heeft er dan ook bewust voor gekozen om zich breder te gaan positioneren dan een mediawinkel alleen. Dit met als slogan: Bomvol winkels, bomvol voordeel. Categorieën als huishoudelijke apparaten, persoonlijke verzorging en keukenapparatuur zijn recentelijk toegevoegd. Andere categorieën zullen volgen. wordt daarmee steeds meer een verzameling gespecialiseerde winkels. Via bol.com Plaza laat bol.com bovendien concurrenten toe in haar eigen winkels. kent de volgende kernpunten: Snelle uitbreiding van het assortiment wil actief worden in alle productcategorieën waarin significante online consumentenbestedingen plaatsvinden of te verwachten zijn. Dit betekent dat bol.com in de komende jaren meer productcategorieën zal toevoegen. Plaza is begonnen in goed ontwikkelde, grote markten waarin een breed en (qua aanbod en pricing) relatief stabiel productassortiment beschikbaar was. De organisatie ontwikkelt zich echter in categorieën waarin de beschikbaarheid en prijsstelling veel volatieler zijn. Door het bol.com platform open te stellen voor concurrenten en hun aanbod, wordt een tweeledig doel gediend: het assortiment wordt verbreedt en sneller leverbaar en de klant heeft bij bol.com de keuze uit verschillende prijspunten en daarmee dus ook de eventueel lagere prijs van een concurrent. Plaza is daarnaast een essentieel hulpmiddel om versneld in nieuwe categorieën actief te kunnen worden zonder concessies te doen aan de belofte van het breedste aanbod, snelle levering en lage prijzen. België Terwijl het Nederlandse publiek online winkelen inmiddels massaal heeft omarmd, staat de e-commerce in België nog aan het begin van een stormachtige ontwikkeling. De propositie van bol.com is in 2010 met een aantal aanpassingen opnieuw succesvol gelanceerd in België. Door gericht het Nederlandstalige deel van de Belgische markt te ontwikkelen wil bol.com binnen enkele jaren de positie kunnen innemen, die zij ook al jaren in Nederland bekleedt.

4 Profiel Category Manager Pagina 4 van 7 PROFIEL POSITIE CATEGORY MANAGER CAMERA & TELEFONIE komt graag in contact met kandidaten voor de functie van Category Manager Camera & Telefonie. Een Category Manager rapporteert aan zijn of haar Unit Manager, die vervolgens rapporteert aan de Director Buying & Merchandising. Een Category Manager geeft leiding aan een category team dat gemiddeld bestaat uit zo n 3 a 4 personen. Een category team is zelfstandig in staat alle dagelijkse retailbeslissingen te nemen en uit te voeren. Daarbij moet gedacht worden aan: product ranging, inkoop, merchandising, content en pricing. E.e.a. binnen de kaders van het bol.com beleid qua prijs, marketing en financiële doelstellingen en specifiek beleid vanuit het Unit Management en de afdeling Stock Management & Contracting. Deze afdeling Stock Management & Contracting draagt namelijk zorg voor de ontwikkeling en borging van het inkoop- en voorraadbeleid, de tooling die hiervoor wordt gehanteerd en het stellen van richtlijnen waarbinnen de teams moeten werken om de inkoopwerkwijze en voorraad te optimaliseren en controleren. Daarnaast is de afdeling Retail Analytics & Services verantwoordelijk voor het vormgeven van de automatisering van de kernprocessen rondom pricing, voorraadbepaling, productsales forecasting en merchandising. Dit is een nieuwe, nu nog niet bestaande afdeling die nog in zijn geheel moet worden opgebouwd en ingevuld. Algemene Verantwoordelijkheid Leiding geven aan de dagelijkse operatie van het category team; Ontwikkeling van beleid voor de category (zowel lange-, als korte termijn); Het overzien van de relatie met leveranciers en het leiden van onderhandelingen met hen, om zo significante wijzigingen in voorwaarden en manier van werken te bewerkstelligen; Pro-actief het category beleid doorvertalen naar de onderdelen inkoop en winkelbeleid; Actieve sturing op, en monitoring van resultaten (zodat doelstellingen worden gerealiseerd); Als lid van het unit-team als sparringpartner fungeren voor de Unit Manager.

5 Profiel Category Manager Pagina 5 van 7 Resultaatgebieden Budget, control en beheer van de totale kosten van de category; Effectiviteit en efficiency van operationele commerciële retailaciviteiten zoals product merchandising en promoties, prijs, inkoop, voorraad management, via de verschillende retail categorieën om de commerciële (margebijdrage op korte en middellange termijn) impact voor de category zo optimaal mogelijk te benutten; Gedisciplineerde uitvoering van de leveranciers- en inkoopstrategie in de dagelijkse gang van zaken; Effectieve voorraad planning en control zodat verkoop, marges, cash behoefte en voorraad risico s geoptimaliseerd worden; Voert een actief merchandisingbeleid waarbij de winkel actief bijdraagt aan de positioneringsclaim: sluit maximaal aan bij de behoefte van de consument ; Samenwerking met collega afdelingen stock & contracting, retail services en retail campaigns; Proactief sturing op de beste resultaten van zowel individuele medewerkers als de totale category.

6 Profiel Category Manager Pagina 6 van 7 INTERVIEW HIDDE VAN DER LOUW, HOOFD CATEGORY MANAGEMENT: is een onderneming die aan de vooravond staat van groei. Om deze groei te kunnen realiseren is een relatief grote reorganisatie ingezet van de totale buying & merchandising organisatie. Hidde: Voor het succes van bol.com gaat het verschil de komende twee jaar echt gemaakt worden door de category managers. De category manager is degene die day-to-day verantwoordelijk is voor de totale inkoop, en verkoop processen. Uiteindelijk ben je als category manager verantwoordelijk voor de cash margin van je category, maar grofweg kan de rol van category manager worden ingedeeld in twee facetten: operatie en beleid. Ongeveer 75% van de baan bestaat uit operationele taken als leider van het category team. De category managers sturen multidisciplinaire teams aan waarin buyers, merchandisers en assistent-merchandisers zitten. Over het algemeen zijn de mensen die de nieuwe collega zal aansturen behoorlijk taakvolwassen professionals, die binnen hun productcategorie over de noodzakelijke vakkennis beschikken. de nieuwe category manager heeft dus een belangrijke, coachende people management taak. Circa 25% van de category manager rol wordt ingevuld door het strategisch management van de category. In aanvulling op de rol als leider van een team, zal de category manager ook conceptueel beleidslijnen moeten uitzetten. Dit beleid zal ook zowel door zijn/haar team als door andere disciplines binnen gedragen moeten worden. Key hierin is bijvoorbeeld het vertalen van ontwikkelingen in de markt (e.g., consumer insights) naar verkoop, inkoop en merchandising. Een andere uitdaging is de interne, multidisciplinaire samenwerking met bijvoorbeeld afdelingen stock & contracting of retail services. Binnen retail, en binnen e-tail waarschijnlijk des te meer, is het erg belangrijk snel te kunnen schakelen wanneer (markt)omstandigheden dat vragen. Hidde: als category manager moet je elke dag weer scherp zijn. Een bijkomend relevant aspect van category management binnen e-tail is dat het spel met leveranciers veel minder op powerplay gespeeld kan worden. Dit heeft onder andere te maken met de flexibiliteit van het virtuele schap. Telefonie & Camera, Games, en DVD zijn bestaande categorieën voor bol.com. De categorieën Baby en Keuken zijn beide nieuwe categorieën. Bij ligt de lat voor medewerkers over het algemeen relatief hoog. In combinatie met een relatief lage gemiddelde leeftijd (33) maakt dit dat de potentiële kandidaat zich wel prettig moet voelen in een dot.com omgeving waarin de zaken (e.g., consumentenvoorkeuren, technologie, acties van concurrenten snel gaan). De nieuw aan te nemen collega zou idealiter iemand zijn met kennis van de branche/category. Er bestaat een voorkeur voor retailprofessionals, maar ook kandidaten met een oorsprong bij relevante leveranciers zouden een zeer goede match kunnen maken met deze baan. Met het oog op de strategische groeiambities van de onderneming wordt expliciet gezocht naar iemand met de motivatie en de competenties om ook na de rol van category manager weer door te kunnen groeien.

7 Profiel Category Manager Pagina 7 van 7 KANDIDAAT PROFIEL OPLEIDING, KENNIS EN ERVARING WO opleiding; Kennis van professionele inkoopprocessen; Bij voorkeur ervaring in category management, merchandising en/of buying rollen; Bij voorkeur ervaring in corporate retail omgevingen, liefst FMCG of relevante andere organisatie(s), bijvoorbeeld aan leverancierszijde. PERSOONSPROFIEL EN COMPETENTIES Affiniteit met minstens een van de vijf specifieke categorieën; Affiniteit met e-commerce; Sterke performance- en resultaat gerichtheid; Teamspeler. Voelt zich verantwoordelijk voor de performance van de totale organisatie (en niet alleen zijn eigen category); Geeft het goede voorbeeld met betrekking tot de gewenste cultuur en -waarden. Wekt vertrouwen; Stressbestendig. Pragmatisch en hands on kunnen werken, maar tegelijkertijd voortgang en timing strak monitoren. Groot leervermogen; Analytisch en cijfermatig sterk; Is in staat om de leden van het category team te inspireren, ontwikkelen en aan te trekken; Excellente onderhandelingsvaardigheden om relatie met belangrijkste leveranciers mede vorm te geven. ARBEIDSVOORWAARDEN EN LOCATIE Basis salaris (inclusief vakantiegeld) tussen de ,- en ,- afhankelijk van de ervaring van de kandidaat; Bonus; Auto. Hoofdkantoor in Utrecht (Keulsekade 189) MEER INFORMATIE CAREER OPENERS Consultants : Bart Dietz ( ) Rainier Beelen ( ) Management Assistente : Maaike Grunberg ( )

PROPOSITIE DEVELOPER. Consulting Exit Business Development Marketing #VACATURE

PROPOSITIE DEVELOPER. Consulting Exit Business Development Marketing #VACATURE Consulting Exit Business Development Marketing #VACATURE PROPOSITIE DEVELOPER De prijzenkast van bol.com puilt uit: Retailer van het Jaar, Beste webshop, publieksprijzen, noem maar op. De e-tailer kent

Nadere informatie

SOURCING MANAGER #VACATURE

SOURCING MANAGER #VACATURE #VACATURE Bol.com is de winkel van ons allemaal, die steeds meer transformeert in de speciaalzaak voor iedereen. Iedere shopper journey begint bij bol.com dat is het hoogste doel van de e-tailer. Om dat

Nadere informatie

HEAD OF MERCHANDISING ELEKTRONICA

HEAD OF MERCHANDISING ELEKTRONICA E-COMMERCE GENERAL MANAGEMENT ONLINE MARKETING #VACATURE HEAD OF MERCHANDISING ELEKTRONICA Dagelijks vinden ruim negen miljoen klanten precies wat zij zoeken bij bol.com. Met slimme datatools leert de

Nadere informatie

E-COMMERCE MANAGER BENELUX E-COMMERCE #VACATURE

E-COMMERCE MANAGER BENELUX E-COMMERCE #VACATURE #VACATURE MANAGER BENELUX Een fitte en gezonde lifestyle is een keuze. Met haar enorme assortiment (voedingssupplementen, fitnessartikelen, etc.) en advies op maat maakt Body & Fit die keuze voor iedereen

Nadere informatie

CATEGORY LEAD FASHION

CATEGORY LEAD FASHION #VACATURE CATEGORY LEAD FASHION Wehkamp is een van Nederlands meest succesvolle online retailers. De missie van het bedrijf is de nummer één zijn in de hoofden en de harten van gezinnen, door hun leven

Nadere informatie

MANAGER INKOOP #VACATURE

MANAGER INKOOP #VACATURE #VACATURE MANAGER INKOOP Stella is een van de snelst groeiende bedrijven in Nederland, en met meer dan 250.000 klanten is de e-bike specialist niet meer weg te denken uit de fietsenmarkt. Maar fietsen

Nadere informatie

CATEGORY LEAD HOME & LIVING

CATEGORY LEAD HOME & LIVING Consulting Exit Digital Category Management #VACATURE CATEGORY LEAD HOME & LIVING Wehkamp is een van Nederlands meest succesvolle online retailers. De missie van het bedrijf is de nummer één zijn in de

Nadere informatie

BUYING MANAGER COSMETICA

BUYING MANAGER COSMETICA #VACATURE BUYING MANAGER COSMETICA De Bijenkorf is de Road to Premiumship succesvol ingeslagen. De uitbreiding en upgrade van het assortiment en de smaakvolle inrichting van de winkels bieden een unieke

Nadere informatie

INTERNATIONAL SALES MANAGER

INTERNATIONAL SALES MANAGER #VACATURE INTERNATIONAL SALES MANAGER Het bewustzijn rondom voeding groeit. Consumenten kopen meer gezonde, duurzame en voedzame producten en kiezen steeds vaker voor een biologisch alternatief. En dat

Nadere informatie

HEAD OF MERCHANDISING

HEAD OF MERCHANDISING Digital #VACATURE HEAD OF MERCHANDISING Bol.com is de grootste en populairste winkel van Nederland en België. De e-tailer is inmiddels een gevestigde speler, maar bezit nog steeds de mindset van een pionierende

Nadere informatie

CLUSTER DIRECTOR #VACATURE

CLUSTER DIRECTOR #VACATURE #VACATURE CLUSTER DIRECTOR Online winkelen in Nederland wordt gedomineerd door bol.com. Niet in de laatste plaats vanwege het enorm brede assortiment dat de e-tailer biedt. Iedere shopper journey begint

Nadere informatie

MANAGER MERCHANDISING SPORT HARDWARE & OUTDOOR

MANAGER MERCHANDISING SPORT HARDWARE & OUTDOOR Digital #VACATURE MANAGER MERCHANDISING SPORT HARDWARE & OUTDOOR In onze digitale wereld is men steeds bewuster met gezondheid bezig. Bewegen en lekker naar buiten gaan, horen daarbij. Bol.com biedt alles

Nadere informatie

CORPORATE DEVELOPMENT MANAGER

CORPORATE DEVELOPMENT MANAGER Digital Consulting Exit #VACATURE CORPORATE DEVELOPMENT MANAGER Als rechterhand van de bol.com CEO krijgt de Corporate Development Manager een ongekend inzicht in alle aspecten van Nederlands meest succesvolle

Nadere informatie

MANAGER MERCHANDISING SPORT HARDWARE & OUTDOOR

MANAGER MERCHANDISING SPORT HARDWARE & OUTDOOR Digital #VACATURE MANAGER MERCHANDISING SPORT HARDWARE & OUTDOOR In onze digitale wereld is men steeds bewuster met gezondheid bezig. Bewegen en lekker naar buiten gaan, horen daarbij. Bol.com biedt alles

Nadere informatie

KOETSIER EXECUTIVE SEARCH RECRUITMENT EN WERVING & SELECTIE

KOETSIER EXECUTIVE SEARCH RECRUITMENT EN WERVING & SELECTIE FUNCTIEPROFIEL B.V. Februari 2014 ALGEMENE INFORMATIE Als internationale beursgenoteerde onderneming, met een zevental vestigingen in zowel Europa als Australië, produceert de Hilton Food Group smakelijke

Nadere informatie

BUSINESS DEVELOPMENT MANAGER ZAKELIJKE MARKT

BUSINESS DEVELOPMENT MANAGER ZAKELIJKE MARKT #VACATURE BUSINESS DEVELOPMENT MANAGER ZAKELIJKE MARKT Stella is een van de snelst groeiende bedrijven in Nederland, en met meer dan 250.000 klanten is de e-bike specialist niet meer weg te denken uit

Nadere informatie

COMMERCIËLE PRODUCTMANAGER E-BIKES

COMMERCIËLE PRODUCTMANAGER E-BIKES #VACATURE COMMERCIËLE PRODUCTMANAGER E-BIKES Stella is een van de snelst groeiende bedrijven in Nederland, en met meer dan 250.000 klanten is de e-bike specialist niet meer weg te denken uit de fietsmarkt.

Nadere informatie

KEY ACCOUNT MANAGER. Account Management #VACANCY

KEY ACCOUNT MANAGER. Account Management #VACANCY Sales Account Management #VACANCY KEY ACCOUNT MANAGER Een feestelijke mijlpaal: FrieslandCampina bestaat dit jaar tien jaar. Daarmee voorziet de zuivelgigant al een decennium wereldwijd miljoenen consumenten

Nadere informatie

FUNCTIEPROFIEL BID MANAGER CONNEXXION

FUNCTIEPROFIEL BID MANAGER CONNEXXION FUNCTIEPROFIEL BID MANAGER CONNEXXION DE ONDERNEMING Connexxion, ontstaan in 1999, heeft sinds 2007 het internationale Transdev als aandeelhouder. Daarnaast is BNG minderheidsaandeelhouder. Connexxion

Nadere informatie

KOETSIER EXECUTIVE SEARCH

KOETSIER EXECUTIVE SEARCH FUNCTIEPROFIEL STEGEMAN Oktober 2014 CAMPOFRIO FOOD GROUP ALGEMENE INFORMATIE De basis van het moderne en innovatieve bedrijf Stegeman werd in 1858 gelegd door Johannes Stegeman in Deventer. Zijn slagerij

Nadere informatie

STRATEGISCH PROGRAMMAMANAGER ONE-TO-ONE MARKETING

STRATEGISCH PROGRAMMAMANAGER ONE-TO-ONE MARKETING Marketing Consulting Exit #VACATURE STRATEGISCH PROGRAMMAMANAGER ONE-TO-ONE MARKETING Data-driven innovatie is key bij bol.com. Door continu voorop te lopen in de markt is het de succesvolle e-tailer gelukt

Nadere informatie

CONSULTANT DATA & ANALYTICS

CONSULTANT DATA & ANALYTICS Data Science & Analytics Consulting Exit #VACATURE CONSULTANT DATA & ANALYTICS Wat zijn de best verkochte artikelen? Wat is de slimste combinatie van producten? Welke promoties zijn het meest effectief

Nadere informatie

Een bureau, een telefoon en een ondernemer

Een bureau, een telefoon en een ondernemer #VACATURE Op het online reisplatform Traveldeal kunnen reizigers hun hart ophalen aan het uitgebreide aanbod van bestemmingen en uitjes. De succesvolle start-up laat een jaarlijkse groei van ruim 50% zien

Nadere informatie

SERVICE MANAGER #VACATURE

SERVICE MANAGER #VACATURE #VACATURE Stella is een van de snelst groeiende bedrijven in Nederland, en met meer dan 250.000 klanten is de e-bike specialist niet meer weg te denken uit de fietsmarkt. Maar fietsen zijn niet alleen

Nadere informatie

ACCOUNTING MANAGER #VACATURE

ACCOUNTING MANAGER #VACATURE #VACATURE ACCOUNTING MANAGER Stella is een van de meest snelgroeiende bedrijven in Nederland, en met meer dan 250.000 klanten is de e-bike specialist niet meer weg te denken uit de fietsmarkt. Maar fietsen

Nadere informatie

BUSINESS WRITER BIJ TOP OF MINDS DIGITAL EXECUTIVES #VACATURE

BUSINESS WRITER BIJ TOP OF MINDS DIGITAL EXECUTIVES #VACATURE #VACATURE BIJ DIGITAL EXECUTIVES BUSINESS WRITER Bedrijven concurreren meer dan ooit om schaars talent. Employer marketing is de doorslaggevende factor in die race. Het bedrijf dat haar employer story

Nadere informatie

SOURCING MANAGER ENTERTAINMENT

SOURCING MANAGER ENTERTAINMENT Digital #VACATURE SOURCING MANAGER ENTERTAINMENT Iedere shopper journey begint bij bol.com dat is het hoogste doel van de e-tailer. Winkelen bij bol.com moet voelen alsof je binnenloopt in je favoriete

Nadere informatie

LOGISTIEK MANAGER #VACATURE

LOGISTIEK MANAGER #VACATURE #VACATURE LOGISTIEK MANAGER Stella is een van de snelst groeiende bedrijven in Nederland, en met meer dan 250.000 klanten is de e-bike specialist niet meer weg te denken uit de fietsmarkt. Maar fietsen

Nadere informatie

Profielschets Directeur Supply Chain Stamhuis

Profielschets Directeur Supply Chain Stamhuis Profielschets Directeur Supply Chain Stamhuis ERLY the consulting company Datum: maart 2018 Adviseur: drs. Lilian Vos Organisatie Stamhuis is een toonaangevende organisatie op het gebied van winkelverbouwingen

Nadere informatie

DIGITAL MARKETING MANAGER

DIGITAL MARKETING MANAGER #VACATURE Marketing Digital DIGITAL MARKETING MANAGER In korte tijd is Catawiki uitgegroeid tot een van de meest geliefde en snelst groeiende marktplaatsen van Europa. Ruim 15 miljoen gebruikers kopen

Nadere informatie

LEAN FACILITATOR #VACATURE

LEAN FACILITATOR #VACATURE #VACATURE LEAN FACILITATOR Stella is een van de snelst groeiende bedrijven in Nederland, en met meer dan 250.000 klanten is de e-bike specialist niet meer weg te denken uit de fietsmarkt. Maar fietsen

Nadere informatie

KEY ACCOUNT MANAGER AHOLD

KEY ACCOUNT MANAGER AHOLD #VACATURE KEY ACCOUNT MANAGER AHOLD Met merken als TENA, Libresse en Tempo is Essity wereldwijd leidend in hygiëne en gezondheid. Door demografische ontwikkelingen zoals de vergrijzing en door een verhoogd

Nadere informatie

SALES STRATEGIST #VACATURE

SALES STRATEGIST #VACATURE #VACATURE SALES STRATEGIST Limonade van Karvan Cévitam, chocoladevlokken van De Ruijter en natuurlijk de enige echte ketchup: iedereen heeft wel een product van Kraft Heinz in huis. Het is een wereldspeler

Nadere informatie

BUSINESS DEVELOPMENT MANAGER

BUSINESS DEVELOPMENT MANAGER BUSINESS DEVELOPMENT MANAGER Marktleider in de Benelux en Duitsland als tweede thuisland in 2020: de ambities van Nine & Co liegen er niet om. Twee jaar geleden voer het bedrijf - voorheen bekend als Noppies

Nadere informatie

HEAD OF MARKETING #VACATURE

HEAD OF MARKETING #VACATURE #VACATURE Marketing Start-up & Scale-up HEAD OF MARKETING Stockon is tegen verspilling: van tijd, geld en voedsel. Daarom onderscheidt de snelgroeiende online supermarkt zich met innovatieve technologische

Nadere informatie

Utrecht Business School

Utrecht Business School Cursus Inkoopmanagement & Procurement De cursus Inkoopmanagement & Procurement duurt ongeveer 2 maanden en omvat 5 colleges van 3 uur. U volgt de cursus met ongeveer 10-15 studenten op een van onze opleidingslocaties

Nadere informatie

Profielschets Manager Projecten Stamhuis

Profielschets Manager Projecten Stamhuis Profielschets Manager Projecten Stamhuis ERLY the consulting company Datum: maart 2018 Adviseur: drs. Lilian Vos Organisatie Stamhuis is een toonaangevende organisatie op het gebied van winkelverbouwingen

Nadere informatie

KOETSIER EXECUTIVE SEARCH RECRUITMENT EN WERVING & SELECTIE

KOETSIER EXECUTIVE SEARCH RECRUITMENT EN WERVING & SELECTIE FUNCTIEPROFIEL W. HEEMSKERK B.V. Februari 2014 W. HEEMSKERK B.V. ALGEMENE INFORMATIE Heemskerk produceert dagelijks met meer dan 80 verschillende grondstoffen zo n 300 unieke eindproducten. Het assortiment

Nadere informatie

QSXL E X E C U T I V E S E A R C H OPDRACHT SPECIFICATIE. voor de positie van. General Manager. bij Kwast Wijnkopers.

QSXL E X E C U T I V E S E A R C H OPDRACHT SPECIFICATIE. voor de positie van. General Manager. bij Kwast Wijnkopers. QSXL E X E C U T I V E S E A R C H OPDRACHT SPECIFICATIE voor de positie van General Manager bij Kwast Wijnkopers November 2018 2 HET BEDRIJF Kwast Wijnkopers is een 100% familiebedrijf in 1978 opgericht

Nadere informatie

Hieronder vindt u een link naar het filmpje over de WMS van Bol.com. https://www.youtube.com/watch?v=mdpt9ws6hhc

Hieronder vindt u een link naar het filmpje over de WMS van Bol.com. https://www.youtube.com/watch?v=mdpt9ws6hhc Hieronder vindt u een link naar het filmpje over de WMS van Bol.com https://www.youtube.com/watch?v=mdpt9ws6hhc je kan het met bol.com De selectie, ontwikkeling en implementatie van een nieuw WMS Harm

Nadere informatie

CHIEF MARKETING OFFICER

CHIEF MARKETING OFFICER #VACATURE Marketing E-Commerce CHIEF MARKETING OFFICER Onderscheidende producten en scherpe prijzen: twee belangrijke redenen die Vouchervandaag.nl onlangs de prijs voor Website van het Jaar opleverde.

Nadere informatie

E-COMMERCE MANAGER. E-Commerce #VACATURE

E-COMMERCE MANAGER. E-Commerce #VACATURE E-Commerce #VACATURE E-COMMERCE MANAGER Als je haar maar goed zit. Hét motto van de Nederlanders die jaarlijks zo n 1,5 miljard bij de kapper uitgeven. Zij besteden hun geld niet alleen aan knip- en verfbeurten

Nadere informatie

E-CATEGORY LEAD VERS. Category Management #VACATURE

E-CATEGORY LEAD VERS. Category Management #VACATURE #VACATURE Digital Category Management E-CATEGORY LEAD VERS Onderscheidende producten en scherpe prijzen: twee belangrijke redenen die Vouchervandaag.nl onlangs de prijs voor Website van het Jaar opleverde.

Nadere informatie

E-COMMERCE MANAGER. E-Commerce #VACATURE

E-COMMERCE MANAGER. E-Commerce #VACATURE #VACATURE E-Commerce E-COMMERCE MANAGER Het Nederlandse Petrol Industries is het bedrijf achter het bekende modemerk Petrol. Voorheen verkocht het bedrijf uitsluitend via (online) wholesalers. Sinds kort

Nadere informatie

Profielschets Manager Bureau Bedrijfsvoering. 1. Manager Bureau Bedrijfsvoering (24 uur)

Profielschets Manager Bureau Bedrijfsvoering. 1. Manager Bureau Bedrijfsvoering (24 uur) Profielschets Manager Bureau Bedrijfsvoering 1. Manager Bureau Bedrijfsvoering (24 uur) Zorggroep is een snel groeiende, landelijk werkende zorggroep. Zorggroep werkt met ongeveer 950 medewerkers en een

Nadere informatie

Functieprofiel. Positie Personal Assistant. Organisatie Quaestus Executive Leadership

Functieprofiel. Positie Personal Assistant. Organisatie Quaestus Executive Leadership Functieprofiel Organisatie Quaestus Executive Leadership Datum 19 May 2016 De organisatie Quaestus is gespecialiseerd in Executive Leadership en heeft een breed aanbod van diensten in Executive Search,

Nadere informatie

BUSINESS DEVELOPER #VACATURE

BUSINESS DEVELOPER #VACATURE #VACATURE BUSINESS DEVELOPER Bol.com loopt voorop in een business waar innovatie aan de orde van de dag is. De impact van de kleinste optimalisatie is direct zichtbaar. Stilstaan is verliezen en voortdurend

Nadere informatie

BUSINESS CONTROLLER. Marketing #VACATURE

BUSINESS CONTROLLER. Marketing #VACATURE Marketing #VACATURE BUSINESS CONTROLLER Er lopen in Nederland meer dan vier miljoen huisdieren rond. En net als hun baasjes worden ook zij wel eens ziek. Jaarlijks besteden hun eigenaren meer dan een half

Nadere informatie

Scoren met innovatief klantonderzoek

Scoren met innovatief klantonderzoek Scoren met innovatief klantonderzoek Marcel Joosten E-commerce Director @marcel Centralpoint.nl is de grootste zakelijke online ICT leverancier Omzet 100 miljoen euro ex btw 65 man/vrouw Key figures Vestiging

Nadere informatie

Innoveren maakt het verschil

Innoveren maakt het verschil Innoveren maakt het verschil De logistieke dienstverlener van vandaag bestaat niet meer in 2020! Pascal van Beek Supply chain strategie ontwikkeling & implementatie Business development Customer focussed

Nadere informatie

NATIONAL ACCOUNT MANAGER JUMBO, PLUS & HOOGVLIET

NATIONAL ACCOUNT MANAGER JUMBO, PLUS & HOOGVLIET #VACATURE CONSUMER GOODS SALES NATIONAL ACCOUNT MANAGER JUMBO, PLUS & HOOGVLIET De National Account Manager Jumbo, Plus & Hoogvliet draagt volledige P&L-verantwoordelijkheid voor haar/zijn klanten en weet

Nadere informatie

Organisatie. Competenties

Organisatie. Competenties Organisatie Moonen Packaging gaat voor meer dan tevreden klanten door altijd de extra stap te zetten, met liefde voor onze planeet. Met deze Exceeding Expectations hecht Moonen belang aan de kernwaarden:

Nadere informatie

Internationaal ondernemen via marktplaatsen

Internationaal ondernemen via marktplaatsen Internationaal ondernemen via marktplaatsen Even voorstellen Guido van der Ven Director Zakelijk Verantwoordelijk voor de doorontwikkeling van het platform voor zakelijk verkopen & Bol.com Marktplaatsen

Nadere informatie

Functieprofiel. Positie Research Consultant. Organisatie Quaestus Executive Leadership

Functieprofiel. Positie Research Consultant. Organisatie Quaestus Executive Leadership Functieprofiel Organisatie Quaestus Executive Leadership Datum 3 April 2017 De organisatie Quaestus is gespecialiseerd in Executive Leadership en heeft een breed aanbod van diensten in Executive Search,

Nadere informatie

SR. DATABASE MARKETEER

SR. DATABASE MARKETEER #VACATURE MARKETING SR. DATABASE MARKETEER e-luscious is dé naam achter succesvolle webshops als wijnvoordeel.nl, koffievoordeel.nl en wijnbeurs.nl. Vanuit de verschillende labels bedient e-luscious iedere

Nadere informatie

INTERNATIONAL SALES MANAGER

INTERNATIONAL SALES MANAGER #VACATURE Business Development Sales Consumer Goods INTERNATIONAL SALES MANAGER OFYR heeft in korte tijd de wereld van buiten koken veranderd. Met een uniek product dat buiten koken makkelijker, gezelliger

Nadere informatie

Magnutude 2012: Neemt ecommerce de plaats in van ERP? Een discussie over actuele ontwikkelingen. 18 september André Damsteegt Eric Soonius

Magnutude 2012: Neemt ecommerce de plaats in van ERP? Een discussie over actuele ontwikkelingen. 18 september André Damsteegt Eric Soonius Magnutude 2012: Neemt ecommerce de plaats in van ERP? Een discussie over actuele ontwikkelingen 18 september André Damsteegt Eric Soonius 2 Korte introductie Magnus is groot en bekend geworden door onze

Nadere informatie

DE VOORHOEDE VAN DIGITAL

DE VOORHOEDE VAN DIGITAL DE VOORHOEDE VAN DIGITAL Betalingen vormen het hart van e-commerce. Maar de digitalisering heeft voor banken veel meer potentie dan alleen betalingen. Daarom investeert ABN AMRO in de ontwikkeling van

Nadere informatie

Passie: Vanuit verouderde systemen de stap maken naar een business model 2.0. Uitdaging: Groeien op persoonlijke effectiviteit en zelfontplooing

Passie: Vanuit verouderde systemen de stap maken naar een business model 2.0. Uitdaging: Groeien op persoonlijke effectiviteit en zelfontplooing CV Passie: Vanuit verouderde systemen de stap maken naar een business model 2.0 Uitdaging: Groeien op persoonlijke effectiviteit en zelfontplooing Kracht: Brede ervaring in de retail met een groot analytisch

Nadere informatie

FINANCE DIRECTOR. Start-up & Scale-up #VACATURE

FINANCE DIRECTOR. Start-up & Scale-up #VACATURE Finance Start-up & Scale-up #VACATURE FINANCE DIRECTOR Alle kinderen vinden leren leuk dat is de gedachte achter Squla. Het online leerprogramma maakt leren leuker én makkelijker door leermiddelen beter

Nadere informatie

Habilis Executive Search - Interim Management. Marketing, Sales en Communicatie

Habilis Executive Search - Interim Management. Marketing, Sales en Communicatie Habilis Executive Search - Interim Management Marketing, Sales en Communicatie Habilis Mens en Organisatie Mensen zijn voortdurend in beweging. Organisaties zijn continu in beweging. Met als hoogste doel

Nadere informatie

TRADECLOUD SUPPLY CHAIN PLATFORM Voorspelbaar inkopen & produceren

TRADECLOUD SUPPLY CHAIN PLATFORM Voorspelbaar inkopen & produceren TRADECLOUD SUPPLY CHAIN PLATFORM Voorspelbaar inkopen & produceren LOREM IPSUM DOLOR SIT AMET [Bold 24pt] Hogere marges Kortere doorlooptijden Sneller reageren op marktveranderingen 1 2015 EXACT - EXACT

Nadere informatie

Hoofdstuk 1: Introducing strategy

Hoofdstuk 1: Introducing strategy Hoofdstuk 1: Introducing strategy Wat is strategie? Definitie Porter: Concurrentiestrategie = verzameling van verschillende activiteiten kiezen om een unieke waardemix te brengen. Onderscheid tussen operationele

Nadere informatie

COMMERCIEEL MANAGER #VACANCY #VACATURE

COMMERCIEEL MANAGER #VACANCY #VACATURE #VACATURE #VACANCY COMMERCIEEL MANAGER Koninklijke Vezet is Europees marktleider in gemaksgroente, gesneden fruit, maaltijdsalades en koelverse pizza s. Zeker nu de aandacht voor gezondheid en duurzaamheid

Nadere informatie

Samenwerken aan een toekomstbestendige retailsector

Samenwerken aan een toekomstbestendige retailsector Samenwerken aan een toekomstbestendige retailsector Wie wij zijn Het Retail Innovation Platform helpt de innovatie- en concurrentiekracht van de retailsector te versterken. Samen met retailers en andere

Nadere informatie

VACATURE Operations General Management

VACATURE Operations General Management #VACATURE Operations General Management COO MedApp helpt medicatiegebruikers met het op tijd innemen en bijbestellen van hun medicijnen. Door het verbeteren van de therapietrouw verhoogt MedApp de kwaliteit

Nadere informatie

Profielschets Manager Dienstencentrum Sirjon. 1. Manager Dienstencentrum Sirjon (DCS)

Profielschets Manager Dienstencentrum Sirjon. 1. Manager Dienstencentrum Sirjon (DCS) Profielschets Manager Dienstencentrum 1. Manager Dienstencentrum (DCS) Zorggroep is een snel groeiende, landelijk werkende zorggroep. Zorggroep werkt met ongeveer 950 medewerkers en een budget van 30 miljoen

Nadere informatie

E-CATEGORY LEAD VERS. Category Management #VACATURE

E-CATEGORY LEAD VERS. Category Management #VACATURE #VACATURE Digital Category Management E-CATEGORY LEAD VERS Als eerste in Nederland opende AH.nl haar digitale deuren en zet sindsdien de toon binnen de online supermarktbranche. Door in te zetten op continue

Nadere informatie

dutch building better//telecom & technology

dutch building better//telecom & technology building better//telecom & technology UPC Nederland Business Continuity Plan UITDAGINGEN Ontwikkel een Business Continuity Plan Hou rekening met ISO standaarden, eisen Agentschap Telecom en beleid van

Nadere informatie

ONLINE MARKETING MANAGER

ONLINE MARKETING MANAGER #VACATURE ONLINE MARKETING MANAGER Minder.nl is een scale-up met een missie: de zakelijke energiemarkt eerlijker, eenvoudiger, en beter maken. Op het online platform kunnen ondernemers binnen twee minuten

Nadere informatie

FUNCTIEPROFIEL MANAGER FINANCE DIAKONESSENHUIS

FUNCTIEPROFIEL MANAGER FINANCE DIAKONESSENHUIS FUNCTIEPROFIEL MANAGER FINANCE DIAKONESSENHUIS Inhoudsopgave 1 Diakonessenhuis 3 De organisatie 3 De structuur 3 Financiën/de Concerndienst 4 Vergroten van de wendbaarheid 4 2 Manager Finance 4 Plaats

Nadere informatie

Curriculum Vitae. Interim Business Controller RC

Curriculum Vitae. Interim Business Controller RC Curriculum Vitae Interim Business Controller RC Delfin Finance Contactpersoon: Mark Simons Telefoonnummer: +31 (0)6 523 76 775 E-mail: m.simons@delfin.eu Algemeen Kandidaat Ervaring Samenvatting CVK83

Nadere informatie

Profielschets. Manager Vastgoedbeheer. Woonwaard. ERLY the consulting company Datum: Augustus 2015 Opdrachtgever: Woonwaard

Profielschets. Manager Vastgoedbeheer. Woonwaard. ERLY the consulting company Datum: Augustus 2015 Opdrachtgever: Woonwaard Profielschets Manager Vastgoedbeheer Woonwaard ERLY the consulting company Datum: Augustus 2015 Opdrachtgever: Woonwaard Adviseur ERLY: mr. drs. Tristan Vos Telefoonnummer: 035 543 00 88 Inleiding Woonwaard

Nadere informatie

Van Samenhang naar Verbinding

Van Samenhang naar Verbinding Van Samenhang naar Verbinding Sogeti Page 2 VAN SAMENHANG NAAR VERBINDING Keuzes, keuzes, keuzes. Wie wordt niet horendol van alle technologische ontwikkelingen. Degene die het hoofd koel houdt is de winnaar.

Nadere informatie

YOU WORK FOR WE AS BUYING ASSISTANT KIDS

YOU WORK FOR WE AS BUYING ASSISTANT KIDS Heb jij recent jouw fashion opleiding afgerond en ben je op zoek naar een leuke startersfunctie met goede doorgroeimogelijkheden? Krijg jij een kick van ondersteunen, organiseren, jezelf verbeteren en

Nadere informatie

Merchandising voor 2020 Webwinkelvakdagen 2014 Utrecht

Merchandising voor 2020 Webwinkelvakdagen 2014 Utrecht Merchandising voor 2020 Webwinkelvakdagen 2014 Utrecht 2014 IBM Corporation Merchandising = Onderscheidende proposities Plannen en vermarkten van goederen en diensten: de juiste plaats en tijd, de juiste

Nadere informatie

#VACATURE CHRO. Brede board level positie bij snelgroeiende. van traditioneel familiebedrijf tot digital-first multinational

#VACATURE CHRO. Brede board level positie bij snelgroeiende. van traditioneel familiebedrijf tot digital-first multinational #VACATURE CHRO Brede board level positie bij snelgroeiende m a r k t l e i d e r, m i d d e n i n e e n t r a n s f o r m a t i e van traditioneel familiebedrijf tot digital-first multinational EEN WAANZINNIG

Nadere informatie

Manager Bedrijfsvoering

Manager Bedrijfsvoering Manager Bedrijfsvoering Verbinder, peoplemanager en sparringpartner op strategisch niveau Severinus Severinus noemt zich dé zorgorganisatie in Veldhoven en omgeving. Zij bieden primair zorg voor mensen

Nadere informatie

> Profiel. Onderwerp > Functie- en competentieprofiel Solution Consultant

> Profiel. Onderwerp > Functie- en competentieprofiel Solution Consultant Executive Search, Werving en Selectie en Interim Management Ptolemaeuslaan 40 3528 BP Utrecht Telefoon: 030-2040851 www.gitp.nl > Profiel >WS.2016.0003/16.018 Onderwerp > Functie- en competentieprofiel

Nadere informatie

TRIBE LEAD MARKETING #VACATURE

TRIBE LEAD MARKETING #VACATURE #VACATURE MARKETING TRIBE LEAD Door technologische, economische en sociologische ontwikkelingen verandert de wereld van werk in rap tempo. Als grootste HR-dienstverlener wereldwijd wil Randstad toonaangevend

Nadere informatie

HEAD OF STAFF OPERATIONS

HEAD OF STAFF OPERATIONS #VACATURE HEAD OF STAFF OPERATIONS De wereld van maaltijdbezorging heeft zich snel ontwikkeld tot een spannende markt, waar inmiddels zo goed als elke restauranthouder en consument mee te maken krijgt.

Nadere informatie

Functieprofiel. Positie Afstudeerstageplaats Marketing & Communicatie. Organisatie Quaestus Executive Leadership

Functieprofiel. Positie Afstudeerstageplaats Marketing & Communicatie. Organisatie Quaestus Executive Leadership Functieprofiel Afstudeerstageplaats Marketing & Organisatie Quaestus Executive Leadership Datum 7 July 2017 De organisatie Quaestus is gespecialiseerd in Executive Leadership en heeft een breed aanbod

Nadere informatie