GRAAG DE EXTRA BUNDEL (waar nodig) INGEVULD/GECORRIGEERD TERUGBEZORGEN.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "GRAAG DE EXTRA BUNDEL (waar nodig) INGEVULD/GECORRIGEERD TERUGBEZORGEN."

Transcriptie

1 1 Dag beste ouders, Welkom in Het Reuzenhuis. Een nieuwe school betekent onmiddellijk een pak nieuwe informatie. Wat vind je op de volgende bladzijden? 1. Blz. 2: de schooluren in Het Reuzenhuis. 2. Blz. 2: welke materialen krijgt jullie kind gratis van de school? 3. Blz. 2: hoe wensen jullie de schoolrekening te betalen? 4. Blz. 3: kiest je kind voor koek en/of fruit (keuze voor een gans schooljaar), en/of (soya)melk? 5. Blz. 3: informatie in verband met het schoolrestaurant. 6. Blz. 3/4: informatie in verband met sport en zwemmen 7. Blz. 4: informatie in verband met de opvang. 8. Blz. 4: informatie in verband met de schooltoelage. 9. Blz. 4/5: informatie over poets- en klusbeurten. 10. Blz. 5: belangrijke vraag in verband met de inlichtingenfiche. 11. Blz. 5: informatie over busvervoer van en naar huis: NIEUWE REGLEMENTERING & TARIEVEN!! 12. Blz. 6: alle vakantieperiodes en vrije dagen. 13. Blz. 6: overzicht van de belangrijkste activiteiten. ENKEL VANAF LAGER 1 tot en met LAGER Blz. 6: Levensbeschouwelijke vakken GRAAG DE EXTRA BUNDEL (waar nodig) INGEVULD/GECORRIGEERD TERUGBEZORGEN. Alles bij elkaar is het een hele boterham! En misschien blijft dit of dat toch nog onduidelijk. Laat dan niet na om ons te contacteren;; telefoonnummers en adressen vind je onderaan deze brief. In ieder geval bedankt voor de medewerking! Met hartelijke groet, Annick

2 2 De schooluren in Het Reuzenhuis Kleuters Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Ochtend Middag van u van u van u van u Lagere school Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Ochtend Middag van u van u van u van u Schooldagen worden ingedeeld volgens het ritme van de lestijden. Een lestijd duurt 50 minuten, een halve lestijd 25 minuten. De speeltijd in de voormiddag duurt van u tot u. In de namiddag is er geen speeltijd. 's Ochtends gaat het muziekje om u zodat de klastijd effectief om u kan starten. 's Middag klinkt het muziekje om u, om dezelfde reden. Op maandag is er ochtendforum tussen u en u. Ouders en vrienden zijn meer dan welkom! Op vrijdagnamiddag is er eveneens forum van u tot u. Na schooltijd blijven de kinderen nog even in de klas waar ze opgehaald kunnen worden. Omstreeks 15.40u (vrijdag na het forum) vertrekken de overblijvende kinderen richting opvang. Welke materialen krijgt je kind gratis van de school? Sedert 1 september 2007 is er een lijst met materiaal dat door de school aan alle leerlingen kosteloos moet worden gegeven. Elke school krijgt hiervoor extra centen. Elk kind van het 1 ste leerjaar tot en met het 6 de leerjaar ontvangt een pakket: een gom, een lat, een blauwe, groene, rode en zwarte balpen, een potlood, een pen (alleen voor het eerste en het tweede leerjaar), een geodriehoek (vanaf het derde leerjaar). Dit gratis materiaal vraagt ook wel om extra afspraken: Het pakket met schrijfgerei blijft in de klas. Alles wordt genaamtekend zodat iedereen zijn eigen gerief herkent. Wanneer spullen verloren gaan worden deze aangerekend via de schoolrekening. Schoolrekening & domiciliëring Tijdens de eerste helft van elke nieuwe maand worden er schoolrekeningen van de voorbije maand meegegeven: alle kosten voor maaltijden, drankjes, zwemmen, fruit & koek, uitstappen, ochtend- en avondopvang;; een afzonderlijke rekening voor kinderen die van de schoolbus gebruik maken. Misschien vind je een fout in een van de rekeningen. Indien zo, loop dan gewoon even langs bij Annick, Pieter of Lieve. Vergeet niet de bewuste rekening mee te brengen. We vragen extra aandacht voor de manier van betalen: Betalen kan met een gewone overschrijving. Vergeet vooral niet de gestructureerde mededeling te vermelden. Elke rekening dient afzonderlijk betaald. Betalen via domiciliëring is het makkelijkst. We dringen daar echt op aan! Een in te vullen strook vind je in de extra bundel (blauwe bladen).

3 3 Gezonde tussendoortjes: fruit, koek & melk Het Reuzenhuis kiest voor gezonde tussendoortjes. Daarom de fruit-, koek- en melkacties. Het maakt kinderen vertrouwd met verschillende smaken en bevordert het eten van soms onbekende vruchten. Door in groep fruit en bio koek te eten ervaren de kinderen bovendien dat fruit en bio koek eten ok is. Wie deelneemt aan de fruitactie eet op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag 1 stuk fruit. De school neemt een deel van de effectieve kostprijs op zich. Wie deelneemt betaalt het overblijvende deel: 1,20 per week. Wie deelneemt aan de koekactie eet 5 keer per week biokoek: op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag. Deelnameprijs: * 0,50 per week voor kinderen uit de peuterklas, en uit kleuter 1 en 2;; * 1,00 per week voor kinderen uit kleuter 3 en alle lagere klassen. Je kan inschrijven én voor koek én voor fruit, maar evengoed voor alleen fruit of alleen koek. Inschrijven gebeurt in principe voor een heel jaar, bij de aanvang van dit nieuwe schooljaar. Uitschrijven kan evenwel te allen tijde. Let wel, eens uitgeschreven blijft uitgeschreven. Zo vermijden we dat ons telen rekenwerk in het honderd loopt. Kinderen die melk/sojamelk willen drinken, kunnen dit gewoon melden, elke dag opnieuw. Daarvoor moet je niet op voorhand inschrijven. De kostprijs per flesje bedraagt 0,40/ 0,80. Water drinken kan natuurlijk ook. Wie een beker of flesje meebrengt kan altijd bijvullen. Het leidingwater in de school is drinkbaar, best gezond en... gratis! Een in te vullen strook vind je in de extra bundel (blauwe bladen). Het schoolrestaurant Over de middag kunnen kinderen op school blijven eten. Je kind eet een lunchpakket dat het van thuis meebrengt (in een stevige boterhammendoos). Je kind eet soep met eigen lunchpakket. Je kind eet een warme maaltijd (vlees of vleesvervanger;; soms vegetarisch). Op school is enkel water (naast melk en/of soep tijdens de maaltijd) toegestaan. Frisdranken al dan niet gesuikerd en/of bruisend worden niet toegestaan. De school biedt bovendien gratis drinkbaar water aan. Aangerekende kosten: Middagtoezicht (per middag): 0,60 Soep: 0,80 Warme maaltijd Vleesvervanger Glutenvrij / lactosevrij Kleuter 2,65 3,10 3,10 Klas 1 en 2 3,35 3,80 4,30 Klas 3 en 4 3,50 3,90 4,40 Klas 5 en 6 3,80 4,20 4,70 Kinderen kunnen hun keuze elke ochtend melden aan de klasbegeleider voor 8u40. Sport en zwemmen op school We kiezen voor een gezonde geest in een gezond lichaam. We doen dat o.a. met... een uitdagend schoolterrein met ruimte om te spelen en te ravotten;; enkele uren sportles per week, meestal onder begeleiding van een heuse sportleerkracht;; zwemlessen gedurende het ganse schooljaar voor alle kinderen t.e.m. klas 4. De 3 de graad gaat slechts gedurende een aantal weken zwemmen;; verplaatsingen te voet of per fiets wanneer het kan;; deelname aan sportactiviteiten op woensdagnamiddag;; voetbal- en andere tornooien tijdens de middagpauze.

4 4 Sport en zwemmen op school (vervolg) Voor de meeste activiteiten vragen we de kinderen om een T-shirt van de school te dragen. Ieder kind krijgt vanaf het 1 ste leerjaar een T-shirt gratis. Indien deze te klein wordt en zich in een degelijke staat bevindt, kan deze altijd ingeruild worden. Een nieuwe T-shirt wegens verlies, beschadiging, zal worden aangerekend via de schoolrekening ( 6,50). Voor de zwemlessen wordt er een kleine bijdrage gevraagd: kinderen uit kleuter 1 en 2 betalen 1,00 per zwembeurt, kinderen uit kleuter 3 t.e.m. klas 6 betalen 2,00 per zwembeurt. Kinderen uit klas 1 gaan GRATIS zwemmen. Opvang voor en na schooltijd Voor en na schooltijd kunnen ouders van een tijdelijke opvang voor hun kinderen gebruik maken. Ochtendopvang Avondopvang Kostprijs Maandag u u 0,025 per minuut Dinsdag u u 0,025 per minuut Woensdag u u 0,025 per minuut Donderdag u u 0,025 per minuut Vrijdag u u 0,025 per minuut De schooltoelage Kleuters en kinderen uit het lager onderwijs kunnen in aanmerking komen voor een schooltoelage. De belangrijkste voorwaarden zijn: het gezinsinkomen, de nationaliteit, de aanwezigheid op school. Naar schatting één op de vier leerlingen heeft recht op een schooltoelage. Het loont dus de moeite om na te kijken of je in aanmerking komt. Het volstaat om één formulier voor alle kinderen samen in te vullen. Ook het aantal toe te voegen documenten is beperkt: geen aanslagbiljet meer van de belastingen, geen inschrijvingsformulier van de school. Je kan een toelage aanvragen op papier of online. Op de website kan je een aanvraag digitaal indienen, of je kan de formulieren binnenhalen en afdrukken. Denk je in aanmerking te komen voor een toelage? Dien dan zeker een aanvraag in voor het schooljaar Iedere toegekende aanvraag betekent bovendien ook een extra toelage voor de school. Indien u een informatiebrochure wenst kan u deze ophalen in het secretariaat. Poets- en klusbeurten Met de school kiezen we voor goed onderwijs. Maar koken kost geld. Gelukkig kunnen we terugvallen op een sterke cultuur waarbij samenwerking de toon zet. Dit poetsen & klussen schuiven we naar voor als een verplicht nummer. Sinds vele jaren al. Niet uit gemakzucht. Evenmin uit geldzucht. Maar het schept wel ruimte centen om dingen te doen. Het schept ook een band misschien tussen de mensen die met het zweet in de nek genieten van een kameraadschappelijke sfeer. Een verplicht nummer dus, ook al ben je heel erg goed in andere dingen die je zo nu en dan te nutte maakt tijdens het klas- of schoolgebeuren. Wie het vergeet wordt vriendelijk aangemaand. Wie weigert heeft ongelijk. Zoveel is duidelijk!

5 5 Poets- en klusbeurten (vervolg) Hierna kan je aanduiden wat je verkiest: klussen of poetsen. Let wel, het aantal klussers wordt beperkt tot ongeveer drie families per klusbeurt. Wanneer je keuze dezelfde blijft als deze van vorig schooljaar, dan moet je uiteraard geen strookje indienen. Een in te vullen strook vind je in de extra bundel(blauwe bladen). Inlichtingen voor de leerlingenfiche In de extra bundel de inlichtingenfiche nalezen en corrigeren en/of aanvullen waar nodig. Indien de gezinssituatie veranderd is, het blanco Inlichtingen voor de leerlingenfiche op de keerzijde van de inlichtingenfiche invullen a.u.b. Gelieve ons deze zo spoedig mogelijk terug te bezorgen. De inlichtingenfiche en blanco inlichtingenfiche vind je in de extra bundel (blauwe bladen). BUSvervoer van en naar huis schooljaar :!!! OPGEPAST: NIEUWE REGLEMENTERING EN TARIEVEN!!!! Met onze school hebben we een eigen ophaaldienst. Op vaste punten langsheen een vast traject worden de kinderen opgehaald. Soms is deze ophaaldienst gratis. We kijken altijd naar de afstand thuisadres - school (ook al wordt de leerling bij oma, in de kinderopvang,... afgezet). Rechthebbende leerlingen = afstand van thuisadres naar school is meer dan 4 km EN het is de dichtstbijzijnde school: KLEUTER: rijden altijd GRATIS. LAGER: rijden altijd GRATIS. Niet rechthebbende leerlingen (= alle andere leerlingen): KLEUTERS = rijden GRATIS LAGER = BETALEN Voorwaarden: Wie niet-rechthebbende leerling is en kan in uitzonderlijke gevallen gebruik maken van het leerlingenvervoer. De voorwaarden hiervoor zijn: > het betalen van een bijdrage in de kostprijs;; > de aanwezigheid van voldoende plaats op de bus;; > de garantie dat er geen omwegen moeten gereden worden.!opgelet! Het vervoer voor niet-rechthebbende leerlingen is een gunst en kan ten alle tijden stopgezet worden om plaats te geven aan een rechthebbende leerling. KLEUTERS = rijden GRATIS LAGER = BETALEN Er zijn 2 prijzen: Betaling per rit: per leerling. Dit is interessant als uw kind slechts sporadisch meerijdt. Jaarabonnement: 50- éénmalig te betaling aan het begin van het schooljaar dus met de eerste bus factuur van het schooljaar. Een jaarabonnement is de beste keuze vanaf 36 ritten per schooljaar. Een in te blad vind je in de extra bundel (blauwe bladen).

6 6 ENKEL VANAF LAGER 1 tot en met LAGER 6 Levensbeschouwelijke vakken Voor Lager 1: Je kind volgt nu lager onderwijs. Dan heb je de mogelijkheid om te kiezen welk levensbeschouwelijk vak het zal volgen. Het officiële keuzeformulier vind je toegevoegd bij deze bundel. Vrijstelling godsdienst - zedenleer Misschien stemt jouw overtuiging niet overeen met de mogelijkheden die op het formulier zijn aangegeven. Dan kan je voor een vrijstelling godsdienst zedenleer kiezen. Het formulier vraag je op het secretariaat van de school. Vanaf Lager 2 tot en met Lager 6 Wenst u het levensbeschouwelijk vak dat u kind volgt te veranderen, dan moeten 2 document ingevuld worden: 1) formulier waarin u de verandering aanvraagt: Aanvraag voor een Melding van keuze van levensbeschouwing 2) een nieuw keuzeformulier moet ingevuld worden: Melding van keuze van levensbeschouwing Beide documenten kan u verkrijgen op het secretariaat. Opgelet! Dit moet zo snel mogelijk gebeuren want de school moet dit tegen 10 september ten laatste overmaken aan de bevoegde instanties. Vakantieperiodes en vrije dagen Maandag 5 oktober 2015: facultatieve vrije dag Woensdag 21 oktober 2015: halve pedagogische studiedag Van maandag 2 november tot en met zondag 8 november 2015: herfstvakantie Woensdag 11 november 2015: wapenstilstand: vrije dag Van maandag 21 december 2015 tot en met zondag 3 januari 2016: kerstvakantie Van maandag 8 februari 2016 tot en met zondag 14 februari 2016: krokusvakantie Vrijdag 11 maart 2016: pedagogische studiedag Van maandag 28 maart 2016 tot en met zondag 10 april 2016 : paasvakantie Donderdag 5 mei 2016: Hemelvaartsdag en vrijdag 6 mei 2016: vrije dag Maandag 16 mei 2016: pinkstermaandag: vrije dag Begin zomervakantie : donderdagmiddag 30 juni 2016 om 12u10. Belangrijke activiteiten Zondag 11 oktober 2015: Reuzenrun Zondag 15 november 2015: Spelletjesnamiddag Zaterdag 28 november 2015: Lampionnentocht met pasta avond Vrijdag 12 en zaterdag 13 december 2015: deelname Kerstmarkt Stad Tielt Vrijdag 15 januari 2016: Nieuwjaarsreceptie Zaterdag 6 en zondag 7 februari 2016: Lego - beurs Zondag 6 maart 2016: Tweedehandsbeurs Zondag 15 mei 2016: Groeifeest

GO! Freinetschool Het Reuzenhuis

GO! Freinetschool Het Reuzenhuis GO! Freinetschool Het Reuzenhuis Gruuthusestraat 90 8700 Tielt 051/40 92 72 info@reuzenhuis.be Beste ouders, Een nieuw schooljaar betekent een pak nieuwe informatie. Deze infobrochure geeft u een overzicht

Nadere informatie

GO! Freinetschool Het Reuzenhuis

GO! Freinetschool Het Reuzenhuis GO! Freinetschool Het Reuzenhuis Gruuthusestraat 90 8700 Tielt 051/40 92 72 info@reuzenhuis.be Beste ouders, Een nieuw schooljaar betekent een pak nieuwe informatie. De infobrochure, op wit papier, geeft

Nadere informatie

1. Schooluren - Kleuterafdeling: van uur tot uur van uur tot uur

1. Schooluren - Kleuterafdeling: van uur tot uur van uur tot uur Mariakerke, 1 september 2017 Beste ouder De grote vakantie ligt al weer achter ons en vol goede moed stappen we het nieuwe schooljaar in! Het uitgelezen moment om al enkele belangrijke punten op te sommen.

Nadere informatie

Mariakerke, 3 september Beste ouder

Mariakerke, 3 september Beste ouder Mariakerke, 3 september 2018 Beste ouder De vakantie ligt al weer achter ons en met volgeladen batterijen stappen we het schooljaar 2018 2019 in. Het uitgelezen moment om al enkele belangrijke punten of

Nadere informatie

SCHOOLKRANT DE DRIE BEERTJES

SCHOOLKRANT DE DRIE BEERTJES SCHOOLKRANT DE DRIE BEERTJES Wat viel er te beleven? Wat moeten we onthouden? Aan welke maandtip moeten we aandacht besteden? U komt het allemaal te weten. SEPTEMBER Beste ouders Na een zonovergoten vakantie

Nadere informatie

Verhuisd? Nieuw telefoonnummer? Laat het ons weten!

Verhuisd? Nieuw telefoonnummer? Laat het ons weten! 1 september 2016 In dit bundeltje kan u volgende invulblaadjes vinden die terug in ons bezit moeten komen: 1. Voorwoord + aanpassingstabel gegevens van het kind 2. In te vullen :Ontvangstbewijs schoolreglement

Nadere informatie

Koelkastinformatie: Schooljaar 2015-2016

Koelkastinformatie: Schooljaar 2015-2016 Koelkastinformatie: Schooljaar 2015-2016 BS. DE PIJL Creatieve Basisschool in de CAMPUS ATHENEUM ANTWERPEN Pijlstraat 2 2060 Antwerpen TEL: 03/232 71 50 FAX: 03/232 52 98 DE.PIJL@ANTWERPEN.BE www.depijl.be

Nadere informatie

Info van de school. OCHTEND MIDDAG AVOND maandag, dinsdag,

Info van de school. OCHTEND MIDDAG AVOND maandag, dinsdag, SINT-GREGORIUSCOLLEGE Basisonderwijs Alfons Biebuycklaan 24 en Henri Bouckaertstraat 29 9050 Gentbrugge T 09/230 82 40 F 09/231 04 22 E-mail: directie@sint-gregoriuscollege.be www.sint-gregoriuscollege.be

Nadere informatie

Beste ouders, Welkom in onze school! Leerkrachten kleuteronderwijs

Beste ouders, Welkom in onze school! Leerkrachten kleuteronderwijs Beste ouders, Welkom in onze school! Leerkrachten kleuteronderwijs Peuterklas : juf. Katrien H. K1 : juf. Annick K2 : meester Toby K3 : juf. Lydia Kinderverzorgster : juf Hilde Leerkrachten lager onderwijs

Nadere informatie

Regio, locatie en contactgegevens van onze school

Regio, locatie en contactgegevens van onze school Regio, locatie en contactgegevens van onze school De volgende gemeenten en deelgemeenten behoren geheel of gedeeltelijk tot de regio van onze school : Beringen, Beverlo, Heppen, Leopoldsburg, Paal, Koersel,

Nadere informatie

Infoboekje september 2016

Infoboekje september 2016 Infoboekje september 2016 Even stilstaan Jij bent een noot in onze muziek een stem in ons koor een instrument in ons orkest een woord in ons verhaal een letter in ons woord een foto in ons album een parel

Nadere informatie

Informatie bij de start van het nieuwe schooljaar 1 september 2015

Informatie bij de start van het nieuwe schooljaar 1 september 2015 Ouderinfo bestemd voor leerlingen van de 1 ste graad Informatie bij de start van het nieuwe schooljaar 1 september 2015 Beste ouder(s), beste leerling In deze ouderinfo bundelen we enkele mededelingen

Nadere informatie

Regio, locatie en contactgegevens van onze school

Regio, locatie en contactgegevens van onze school Regio, locatie en contactgegevens van onze school De volgende gemeenten en deelgemeenten behoren geheel of gedeeltelijk tot de regio van onze school : Beringen, Beverlo, Heppen, Leopoldsburg, Paal, Koersel,

Nadere informatie

Vestiging Bronstraat Bronstraat 86 A 1060 St. Gillis 02/

Vestiging Bronstraat Bronstraat 86 A 1060 St. Gillis 02/ Vestiging Bronstraat Bronstraat 86 A 1060 St. Gillis 02/538.54.52 www.bsgodebron.be bs.sint-gillis@rago.be Vestiging Besme Besmelaan 113 1190 Vorst 02/343.77.03 Inhoudstabel 1. Voorwoord 2. Voorstelling

Nadere informatie

nieuw in de schoolbrochure

nieuw in de schoolbrochure nieuw in de schoolbrochure 2017-2018 STROOK ACHTERAAN INGEVULD EN ONDERTEKEND TERUG MEEGEVEN MET UW KIND(-eren) TEGEN UITERLIJK 23 juni 2017 AUB! DANK! Meerdere kinderen op school = meerdere strookjes

Nadere informatie

Maandplanning september 2014

Maandplanning september 2014 Maandplanning september 2014 maandag 1 Eerste Schooldag dinsdag 2 woensdag 3 fruit meegeven donderdag 4 vrijdag 5 zwemmen 2e graad zaterdag 6 zondag 7 maandag 8 info- avond 19u dinsdag 9 Muziekvoorstelling

Nadere informatie

Jaarthema De Lettertuin kleurt goud

Jaarthema De Lettertuin kleurt goud Jaarthema 2017-2018 De Lettertuin kleurt goud Beste ouders, Welkom in onze school! Onze school bestaat dit schooljaar 50-jaar en dit vieren we een heel jaar lang. Verdere info volgt nog! Begin-en einduren

Nadere informatie

SCHOOLVAKANTIES EN VRIJE DAGEN

SCHOOLVAKANTIES EN VRIJE DAGEN INFORMATIEBROCHURE STEDELIJKE LAGERE SCHOOL t STOKPAARDJE Oranjestraat 2 3271 Zichem 013/77.42.32 www.schoolstokpaardje.be SCHOOLUREN Maandag 9.00 u tot 12.10 u 13.10 u tot 15.50 u Dinsdag 9.00 u tot 12.10

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1. Beste ouders, Hartelijk welkom in onze school! Leerkrachten kleuteronderwijs

Nieuwsbrief 1. Beste ouders, Hartelijk welkom in onze school! Leerkrachten kleuteronderwijs Nieuwsbrief 1 Beste ouders, Hartelijk welkom in onze school! Leerkrachten kleuteronderwijs Peuterklas : juf. Katrien H. K1 : juf. Annick K2 : juf. Mieke en meester Toby K3 : juf. Lydia Kinderverzorgster

Nadere informatie

KLASSEN voor het 5 de en 6 de leerjaar

KLASSEN voor het 5 de en 6 de leerjaar Woensdag 1 mei Donderdag 2 mei Eerste communie, proficiat! Maandag 6 mei tot en met vrijdag 10 mei Maandag 6 mei 1 ste, 3 de en 5 de leerjaar KLASSEN voor het 5 de en 6 de leerjaar De kindjes van juf Karolien

Nadere informatie

Informatiebrochure. Schooljaar 2012-2013

Informatiebrochure. Schooljaar 2012-2013 Informatiebrochure Schooljaar 2012-2013 Basisschool De duizendpoot creatieve ontdekkende school Volkslaan 27 8930 Menen 056/513578 Bezoek onze website: de-duizendpoot.be www.facebook.com/bsduizendpoot

Nadere informatie

STEDELIJKE LAGERE SCHOOL t STELTJE Teekbroek 22 3272 Testelt 013/77.27.38 www.schoolsteltje.be

STEDELIJKE LAGERE SCHOOL t STELTJE Teekbroek 22 3272 Testelt 013/77.27.38 www.schoolsteltje.be STEDELIJKE LAGERE SCHOOL t STELTJE Teekbroek 22 3272 Testelt 013/77.27.38 www.schoolsteltje.be SCHOOLUREN LAGERE SCHOOL Maandag 9.00 u tot 12.10 u 13.10 u tot 15.50 u Dinsdag 9.00 u tot 12.10 u 13.10 u

Nadere informatie

Info De Dobbelsteen Kleuters, 1 ste, 2 de leerjaar Albrecht Rodenbachlaan 58 Heule

Info De Dobbelsteen Kleuters, 1 ste, 2 de leerjaar Albrecht Rodenbachlaan 58 Heule Info 2018-2019 De Dobbelsteen Kleuters, 1 ste, 2 de leerjaar Albrecht Rodenbachlaan 58 De Dobbelsteen xl 3 de, 4 de, 5 de, 6 de leerjaar Guido Gezellelaan 10 056 35 18 08 directie@bsdedobbelsteen.be Schooluren

Nadere informatie

Sint-Amands bereikbaar op het gsm-nummer 0478/ Lippelo bereikbaar op het gsm-nummer 0478/

Sint-Amands bereikbaar op het gsm-nummer 0478/ Lippelo bereikbaar op het gsm-nummer 0478/ september 2013 Beste Stekelbeesvrienden Hopelijk hebben jullie allemaal genoten van een fijne zomervakantie! IBO Sint-Amands staat weer klaar om er een leuk schooljaar van te maken! Opgelet: wijziging

Nadere informatie

Schooljaar: versie september 2018 Overzicht schoolkosten Vrije Basisschool Sint-Carolus. Kosteloos. Verplichte kosten

Schooljaar: versie september 2018 Overzicht schoolkosten Vrije Basisschool Sint-Carolus. Kosteloos. Verplichte kosten Schooljaar: 2018-2019 - versie september 2018 Overzicht schoolkosten Vrije Basisschool Sint-Carolus Kosteloos Kosten die te maken hebben met het bereiken van de eindtermen en het nastreven van de ontwikkelingsdoelen

Nadere informatie

INFOBOEKJE KLEUTERS LENTEWEELDE

INFOBOEKJE KLEUTERS LENTEWEELDE INFOBOEKJE KLEUTERS LENTEWEELDE Beste ouders, Voor een vlot verloop van het nieuwe schooljaar geven we jullie graag enkele mededelingen mee via dit boekje. Bewaar dit boekje. Ook krijgt u af en toe het

Nadere informatie

Instemming met het schoolreglement en pedagogisch project

Instemming met het schoolreglement en pedagogisch project GO! Onderwijs van de Vlaam se Gemeenschap Instemming met het schoolreglement en pedagogisch project Ondergetekenden (naam ouder(s)) en (naam van de leerling(e)), uit klas van school bevestigen hierbij

Nadere informatie

INFOBOEKJE KLEUTERS LENTEWEELDE

INFOBOEKJE KLEUTERS LENTEWEELDE INFOBOEKJE KLEUTERS LENTEWEELDE Beste ouders, Voor een vlot verloop van het nieuwe schooljaar geven we jullie graag enkele mededelingen mee via dit boekje. Het boekje komt ook in het mapje van je kleuter

Nadere informatie

Vooruitblik schooljaar

Vooruitblik schooljaar Vooruitblik schooljaar 2019-2020 Beste ouders De vakantie staat voor de deur, maar op school zijn we al druk bezig met de voorbereidingen van volgend schooljaar. Via deze brief hopen we u alvast op de

Nadere informatie

Beste ouders, Vriendelijke groeten, Dries De Rycke, De kleuterjuffen.

Beste ouders, Vriendelijke groeten, Dries De Rycke, De kleuterjuffen. INFOBOEKJE KLEUTERS Beste ouders, We kijken er naar uit om een heel schooljaar lang samen te werken met jullie kleuters in onze klas! We zullen zeker mooie momenten beleven! Het reilen en zeilen van onze

Nadere informatie

Praktische infobrochure

Praktische infobrochure Schoolvakanties en vrije dagen Herfstvakantie: van ma 2 november 2015 tot en met zo 8 november 2015 Wapenstilstand: woensdag 11 november 2015 Kerstvakantie: van ma 21 december 2015 tot en met zo 3 januari

Nadere informatie

Oudercomité en Vriendenkring

Oudercomité en Vriendenkring Oudercomité en Vriendenkring In Ons Kasteeltje hebben we een enthousiast oudercomité. De voorzitter is mevrouw Goedele Vanholme, telefoonnummer 0475/91 48 91. In de Wijkschool t Paradijs hebben we een

Nadere informatie

omdat jullie ook dit schooljaar opnieuw kiezen voor onze school,

omdat jullie ook dit schooljaar opnieuw kiezen voor onze school, Schooljaar 2014-2015 Dank je wel, beste ouders, omdat jullie ook dit schooljaar opnieuw kiezen voor onze school, omdat jullie geloven in onze school en in alles waar wij en het gemeentelijk onderwijs voor

Nadere informatie

We hopen dat iedereen vandaag een fantastische start van het nieuwe schooljaar kende!

We hopen dat iedereen vandaag een fantastische start van het nieuwe schooljaar kende! Maandag, 1 september 2014 Beste ouders, kinderen, grootouders, We hopen dat iedereen vandaag een fantastische start van het nieuwe schooljaar kende! Wij heten jullie alvast van harte welkom en hopen op

Nadere informatie

29 september lagere school op stap!

29 september lagere school op stap! Nieuwsbrief voor ouders en kinderen 2/207-208 Autoluwe schooldag Maand september Kaketoe: relaties In dit nummer: Autoluwe schooldag Lagere school op stap Kleuters sporten zich fit! Op zoek naar 2 Nieuws

Nadere informatie

Vrije Basisschool Sint-Macharius Laarne schooljaar

Vrije Basisschool Sint-Macharius Laarne schooljaar Schooljaar 2017-2018 I Nieuwsbrief nummer 1 I september 2017 Welkom Namens het schoolbestuur en het schoolteam heten wij u van harte welkom op onze school. Het schoolteam staat klaar om er voor uw kind(eren)

Nadere informatie

Beste kinderen, beste ouders,

Beste kinderen, beste ouders, Beste kinderen, beste ouders, De laatste periode van dit schooljaar is terug in gang geschoten. Nog enkele zomerse activiteiten staan de kinderen te wachten. Uitstappen, schoolreizen, week van de zee,

Nadere informatie

Hoe ziet een klasdag bij de kleuters eruit?

Hoe ziet een klasdag bij de kleuters eruit? INFOBOEKJE KLEUTERS Beste ouders, Voor een vlot verloop van het nieuwe schooljaar geven we jullie graag enkele mededelingen mee via dit boekje. Het boekje komt ook in het mapje van je kleuter vast te zitten

Nadere informatie

Schooljaar INFO-BROCHURE. OnthaalKlas voor Anderstalige Nieuwkomers. Oudenaarde

Schooljaar INFO-BROCHURE. OnthaalKlas voor Anderstalige Nieuwkomers. Oudenaarde Schooljaar 2017-2018 INFO-BROCHURE OnthaalKlas voor Anderstalige Nieuwkomers Oudenaarde 2 Technisch Instituut Sint-Jozef Kleine Karmelietenstraat 3 9500 Geraardsbergen Telefoon: 054/43 30 82 - GSM: 0473

Nadere informatie

STEDELIJKE LAGERE SCHOOL t STELTJE Teekbroek Testelt 013/

STEDELIJKE LAGERE SCHOOL t STELTJE Teekbroek Testelt 013/ STEDELIJKE LAGERE SCHOOL t STELTJE Teekbroek 22 3272 Testelt 013/77.27.38 www.schoolsteltje.be SCHOOLUREN LAGERE SCHOOL Maandag 9.00 u tot 12.10 u 13.10 u tot 15.50 u Dinsdag 9.00 u tot 12.10 u 13.10 u

Nadere informatie

INFORMATIEBROCHURE. STEDELIJKE LAGERE SCHOOL t BELHAMELTJE Lobbensestraat Keiberg Tel. 013/

INFORMATIEBROCHURE. STEDELIJKE LAGERE SCHOOL t BELHAMELTJE Lobbensestraat Keiberg Tel. 013/ INFORMATIEBROCHURE STEDELIJKE LAGERE SCHOOL t BELHAMELTJE Lobbensestraat 124 3271 Keiberg Tel. 013/77.45.16 www.schoolbelhameltje.be SCHOOLUREN Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag 9.00 u tot 12.10

Nadere informatie

Bewaar deze bundel zeker tot het begin van het schooljaar

Bewaar deze bundel zeker tot het begin van het schooljaar Wezembeek-Oppem, 30 juni 2017 Geachte Ouders, Beste Leerling, Het schooljaar is nog maar net voorbij en we maken al plannen voor het nieuwe schooljaar. In deze informatiebundel vind je alle inlichtingen

Nadere informatie

HET SCHOOLTEAM EN ONZE PARTICIPANTEN... 4 INSTAPDATA EN OPENKLASDAGEN... 5 WANNEER MAG JE KIND NAAR SCHOOL?... 5 WANNEER MAG IK OP BEZOEK KOMEN IN DE

HET SCHOOLTEAM EN ONZE PARTICIPANTEN... 4 INSTAPDATA EN OPENKLASDAGEN... 5 WANNEER MAG JE KIND NAAR SCHOOL?... 5 WANNEER MAG IK OP BEZOEK KOMEN IN DE HET SCHOOLTEAM EN ONZE PARTICIPANTEN... 4 INSTAPDATA EN OPENKLASDAGEN... 5 WANNEER MAG JE KIND NAAR SCHOOL?... 5 WANNEER MAG IK OP BEZOEK KOMEN IN DE KLEUTERKLAS?... 5 OPENINGSUREN VAN DE SCHOOL... 5 OPVANG...

Nadere informatie

Begin van het nieuwe schooljaar

Begin van het nieuwe schooljaar Begin van het nieuwe schooljaar 2014 2015 - KLEUTERS - * Vrijdag 29 augustus 2014 Directie en personeel van de kleuterschool nodigen uw kleuter(s) en familie uit voor een eerste en aangename kennismaking

Nadere informatie

Vooruitblik schooljaar

Vooruitblik schooljaar Vooruitblik schooljaar 2019-2020 Beste ouders De vakantie staat voor de deur, maar op school zijn we al druk bezig met de voorbereidingen van volgend schooljaar. Via deze brief hopen we u alvast op de

Nadere informatie

Bewaar deze bundel zeker tot het begin van het schooljaar

Bewaar deze bundel zeker tot het begin van het schooljaar Wezembeek-Oppem, 24 juni 2014 Geachte Ouders, Beste Leerling, Het schooljaar is nog maar net voorbij en we maken al plannen voor het nieuwe schooljaar. In deze informatiebundel vind je alle inlichtingen

Nadere informatie

Het einde van het schooljaar nadert zeer snel. Daarom willen wij u op de hoogte brengen van de organisatie van deze laatste periode.

Het einde van het schooljaar nadert zeer snel. Daarom willen wij u op de hoogte brengen van de organisatie van deze laatste periode. Organisatie einde schooljaar tweede leerjaar B Beste ouder(s) Het einde van het schooljaar nadert zeer snel. Daarom willen wij u op de hoogte brengen van de organisatie van deze laatste periode. We starten

Nadere informatie

Info De Dobbelsteen Kleuters, 1 ste, 2 de leerjaar Albrecht Rodenbachlaan 58 Heule

Info De Dobbelsteen Kleuters, 1 ste, 2 de leerjaar Albrecht Rodenbachlaan 58 Heule Info 2017-2018 De Dobbelsteen Kleuters, 1 ste, 2 de leerjaar Albrecht Rodenbachlaan 58 De Dobbelsteen xl 3 de, 4 de, 5 de, 6 de leerjaar Guido Gezellelaan 10 056 35 18 08 bs.heule @g-o.be Schooluren Kom

Nadere informatie

Schooljaar OKAN INFOBROCHURE. OnthaalKlas voor Anderstalige Nieuwkomers. Oudenaarde

Schooljaar OKAN INFOBROCHURE. OnthaalKlas voor Anderstalige Nieuwkomers. Oudenaarde Schooljaar 2018-2019 OKAN INFOBROCHURE OnthaalKlas voor Anderstalige Nieuwkomers Oudenaarde 2 Sint-Catharinacollege Kleine Karmelietenstraat 3 9500 Geraardsbergen Telefoon: 054/43 30 82 - GSM: 0473 523991

Nadere informatie

ALGEMENE INFORMATIE. Wie is wie op onze school? Directie + zorgcoördinator Carla Peeters 09/ of 0478/

ALGEMENE INFORMATIE. Wie is wie op onze school? Directie + zorgcoördinator Carla Peeters 09/ of 0478/ H i e r s c h i t t e r t e l k k i n d! ALGEMENE INFORMATIE Wie is wie op onze school? Directie + zorgcoördinator Carla Peeters 09/369.24.27 of 0478/37.74.85 Carla.peeters@olvts.be Secretariaat Anneleen

Nadere informatie

WEGELPRAATJE EIND JUNI 2018

WEGELPRAATJE EIND JUNI 2018 WEGELPRAATJE EIND JUNI 2018 Dit is het laatste Wegelpraatje van dit schooljaar. Graag wensen wij alle kinderen, ouders en leerkrachten een deugddoende vakantie toe. Bedankt voor het vertrouwen tijdens

Nadere informatie

Infoboekje. Maastrichtersteenweg Hasselt

Infoboekje. Maastrichtersteenweg Hasselt Infoboekje Maastrichtersteenweg 23 3500 Hasselt 011 22 41 19 directie@hetkleineatheneum.be 1. Schooluren Kleuter: Voormiddag van: 8u45 tot 11u40 Namiddag van: 12u40 tot 15u15 Woensdag van: 8u45 tot 12u20

Nadere informatie

Het zomersportkamp. ENKEL INSCHRIJVEN VIA DE SPORTDIENST (telefoon, mail, ter plaatse, we behandelen alle inschrijvingen chronologisch)

Het zomersportkamp. ENKEL INSCHRIJVEN VIA DE SPORTDIENST (telefoon, mail, ter plaatse, we behandelen alle inschrijvingen chronologisch) DE SPORTDIENST EN SPORTRAAD VAN PITTEM ORGANISEREN: Het zomersportkamp Voor het 4de tem 6de leerjaar maandag 6 juli tot en met vrijdag 10 juli Inschrijven kan vanaf dsdag 28 april 2015. 60 50 plaatsen

Nadere informatie

VBS T KLAVERTJE - KOERSEL

VBS T KLAVERTJE - KOERSEL VBS T KLAVERTJE - KOERSEL klavertje@vbskoersel.be Kerkplein 40 Ploegstraat 8 011/422396 011/572048 www.vbskoersel.be 2 0 1 9 Beste ouders, sympathisanten, Schooljaar 18-19 loopt op zijn laatste benen

Nadere informatie

DEZE SCHOOLKRANT EXTRA VERSCHIJNT ENKEL DIGITAAL

DEZE SCHOOLKRANT EXTRA VERSCHIJNT ENKEL DIGITAAL INFO EXTRA 12.06.2016 Beste ouders, Beste sympathisanten, SUCCES MET DE EXAMENS Omwille van de drukke maand juni verschijnt er vandaag een EXTRA-INFO. Mogen we vragen om de belangrijke rubrieken ZEKER

Nadere informatie

e-mail directie administratie: directie.administratie@gbsreynaerdijn.be www.gbsreynaerdijn.be Beste ouders

e-mail directie administratie: directie.administratie@gbsreynaerdijn.be www.gbsreynaerdijn.be Beste ouders Gemeentelijke Basisschool Reynaerdijn Stationsstraat 18 9190 Stekene Kemzeke lid scholengemeenschap Sint-Gillis-Waas / Stekene / Waasmunster directie: 03/779.79.00 secretariaat: 03/779.44.81 de Paal: 03/770.69.39

Nadere informatie

Infobrochure schoolopvang R Van Belleschool te Anderlecht

Infobrochure schoolopvang R Van Belleschool te Anderlecht Infobrochure schoolopvang R Van Belleschool te Anderlecht In opdracht van de R Van Belleschool verzorgt Infano vzw de voor en naschoolse opvang in de school van uw kind. In deze brochure vindt u alvast

Nadere informatie

oktober 2013 editie nr. 27 Spaghettiavond Wat eten we vandaag? Spaghetti, natuurlijk!

oktober 2013 editie nr. 27 Spaghettiavond Wat eten we vandaag? Spaghetti, natuurlijk! oktober 2013 editie nr. 27 Beste ouder(s), Spaghettiavond Wat eten we vandaag? Spaghetti, natuurlijk! Zegt de combinatie van een overheerlijke spaghetti (à volonté) en een dessertje u iets? Houd dan zeker

Nadere informatie

Weldra legt uw zoon of dochter de laatste proefwerken af van het schooljaar

Weldra legt uw zoon of dochter de laatste proefwerken af van het schooljaar Kapelle-op-den-Bos 2015-06-02 Aan de ouders van de leerlingen van het 5 de jaar Beste ouders Geachte mevrouw, mijnheer Weldra legt uw zoon of dochter de laatste proefwerken af van het schooljaar 2014-2015.

Nadere informatie

Bijlagen bij de schoolbrochure 2015-2016 kleuterschool

Bijlagen bij de schoolbrochure 2015-2016 kleuterschool Bijlagen bij de schoolbrochure 2015-2016 kleuterschool De schoolbrochure vindt u terug op onze website www.basisschoolopoeteren.be Gelieve het document op pagina 2 ondertekend terug te bezorgen aan de

Nadere informatie

STEDELIJKE LAGERE SCHOOL t STELTJE Teekbroek Testelt 013/

STEDELIJKE LAGERE SCHOOL t STELTJE Teekbroek Testelt 013/ STEDELIJKE LAGERE SCHOOL t STELTJE Teekbroek 22 3272 Testelt 013/77.27.38 www.schoolsteltje.be SCHOOLUREN LAGERE SCHOOL Maandag 9.00 u tot 12.10 u 13.10 u tot 15.50 u Dinsdag 9.00 u tot 12.10 u 13.10 u

Nadere informatie

NIEUWS UIT DE SCHOOL 10

NIEUWS UIT DE SCHOOL 10 Vrijdag 19 juni 2015 NIEUWS UIT DE SCHOOL 10 Voetbaltornooi te Rumbeke. Met ambitie trokken onze voetballers uit het zesde leerjaar naar het tornooi te Rumbeke. Dit kaderde in een groter nationaal tornooi

Nadere informatie

Activiteitenplanning April 2017

Activiteitenplanning April 2017 Activiteitenplanning April 2017 Za 1 Paasvakantie t.e.m. 17 april Paasvakantie t.e.m. 17 april Zo 2 Ma 3 Di 4 Woe 5 Do 6 Vr 7 Za 8 Zo 9 Palmzondag: begin van de Goede Week Ma 10 Di 11 Woe 12 Do 13 Witte

Nadere informatie

HUISHOUDELIJK REGLEMENT VAN DE VOOR- EN NASCHOOLSE OPVANG TE BIKSCHOTE

HUISHOUDELIJK REGLEMENT VAN DE VOOR- EN NASCHOOLSE OPVANG TE BIKSCHOTE HUISHOUDELIJK REGLEMENT VAN DE VOOR- EN NASCHOOLSE OPVANG TE BIKSCHOTE 1. GEGEVENS VAN DE ORGANISATIE EN LOCATIE De voor- en naschoolse opvang van onze Gemeentelijke Basisschool gaat door in het schoolhuis,

Nadere informatie

STEDELIJKE LAGERE SCHOOL t BELHAMELTJE Lobbensestraat /

STEDELIJKE LAGERE SCHOOL t BELHAMELTJE Lobbensestraat / INFORMATIEBROCHURE STEDELIJKE LAGERE SCHOOL t BELHAMELTJE Lobbensestraat 124 013/77.45.16 www.schoolbelhameltje.be SCHOOLUREN Maandag 9.00 u tot 12.10 u 13.10 u tot 15.50 u Dinsdag 9.00 u tot 12.10 u 13.10

Nadere informatie

Maandbrief november 2016

Maandbrief november 2016 Maandbrief november 2016 schooljaar 2016-2017 Vanaf dit schooljaar ontvangt u onze maandbrieven per mail. U vindt ze ook terug op www.sjr.be NA DE HERFSTVAKANTIE : ALLEN HET SJR - FLUOHESJE AAN! De maand

Nadere informatie

BKO Nieuws. v.u. Simon De Boeck, schepen van gezin. 1 september? Wij zijn er klaar voor! En jij?

BKO Nieuws. v.u. Simon De Boeck, schepen van gezin. 1 september? Wij zijn er klaar voor! En jij? BKO Nieuws v.u. Simon De Boeck, schepen van gezin September 2017 1 september? Wij zijn er klaar voor! En jij? Gooik: Natalia & Vera Jeanne & Myriam Oetingen: Martine A, Hasine & Rita Kester: Martine R,

Nadere informatie

SCHOOLKRANT VAN GBS DE START KLUISBERGEN

SCHOOLKRANT VAN GBS DE START KLUISBERGEN T POTLOODJE SCHOOLKRANT VAN GBS DE START KLUISBERGEN VEERTIENDE JAARJANG NUMMER 6 FEBRUARI 2015 Kloosterstraat 24 055 / 38 85 55 De Pacht 12 055 / 389 489 directiedestart@kluisbergen.be www.gbsdestart.be

Nadere informatie

Infobrochure. GO! basisschool t Klavertje Diksmuidestraat 1, 8840 Staden Tel.: 051/

Infobrochure. GO! basisschool t Klavertje Diksmuidestraat 1, 8840 Staden Tel.: 051/ Infobrochure GO! basisschool t Klavertje Diksmuidestraat 1, 8840 Staden Tel.: 051/ 70 12 48 e-mail: bs.staden@g-o.be Schooljaar 2018-2019 Beste ouders, Hartelijk dank voor de belangstelling die u toont

Nadere informatie

NIEUWS UIT DE SCHOOL 30

NIEUWS UIT DE SCHOOL 30 NIEUWS UIT DE SCHOOL 30 Vrijdag 26 oktober 2018 De Marie Louise op de eerste schooldag. Een schooljaar is soms stormachtig, winderig. Maar vergeet niet dat de school de veilige haven is waar we steeds

Nadere informatie

Kosteloos. Verplichte kosten

Kosteloos. Verplichte kosten Schooljaar: 2016-2017 Overzicht schoolkosten versie oktober Vrije basisschool: Sint-Carolus Kosteloos Kosten die te maken hebben met het bereiken van de eindtermen en het nastreven van de ontwikkelingsdoelen

Nadere informatie

Onze school. Afdeling De Stap Pastorijstraat 60, 2590 Berlaar 03/ Afdeling Heikant Aarschotsebaan 60, 2590 Berlaar 015/24.57.

Onze school. Afdeling De Stap Pastorijstraat 60, 2590 Berlaar 03/ Afdeling Heikant Aarschotsebaan 60, 2590 Berlaar 015/24.57. Onthaalbrochure Beste ouders Van harte welkom in onze school! Het verheugt ons dat jullie voor het onderwijs en de opvoeding van jullie zoon / dochter een beroep doen op onze school. In deze brochure

Nadere informatie

Infobrochure schoolopvang Londerzeel Infano vzw

Infobrochure schoolopvang Londerzeel Infano vzw Infobrochure schoolopvang Londerzeel Infano vzw Het gemeentebestuur van Londerzeel werkt samen met het centrum voor kinderopvang Infano vzw om in verschillende basisscholen de voor en naschoolse opvang

Nadere informatie

Bijlagen bij de schoolbrochure lagere school

Bijlagen bij de schoolbrochure lagere school Bijlagen bij de schoolbrochure 2016-2017 lagere school De schoolbrochure vindt u terug op onze website www.basisschoolopoeteren.be Gelieve het document op pagina 2 ondertekend terug te bezorgen aan de

Nadere informatie

INFORMATIEBROCHURE. STEDELIJKE LAGERE SCHOOL t STOKPAARDJE Oranjestraat Zichem 013/

INFORMATIEBROCHURE. STEDELIJKE LAGERE SCHOOL t STOKPAARDJE Oranjestraat Zichem 013/ INFORMATIEBROCHURE STEDELIJKE LAGERE SCHOOL t STOKPAARDJE Oranjestraat 2 3271 Zichem 013/77.42.32 www.schoolstokpaardje.be SCHOOLUREN Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag 9.00 u tot 12.10 u 13.10

Nadere informatie

INFOBROCHURE. Basisschool De Sprong. Burg. Philipslaan 78 3680 Maaseik. Voor leerlingen van 7 tot 12 jaar. Basisschool De Sprong

INFOBROCHURE. Basisschool De Sprong. Burg. Philipslaan 78 3680 Maaseik. Voor leerlingen van 7 tot 12 jaar. Basisschool De Sprong INFOBROCHURE Voor leerlingen van 7 tot 12 jaar Burg. Philipslaan 78 3680 Maaseik Contactgegevens Directie Linde Verstappen Secretariaat Wannes Machiels Telefoon Telefoon 089/56.04.81 089/56.04.82 Email

Nadere informatie

Via dit document brengen wij je graag op de hoogte van de schoolvakanties, schoolvrije dagen en sluitingsdagen gedurende het schooljaar

Via dit document brengen wij je graag op de hoogte van de schoolvakanties, schoolvrije dagen en sluitingsdagen gedurende het schooljaar Via dit document brengen wij je graag op de hoogte van de schoolvakanties, schoolvrije dagen en sluitingsdagen gedurende het schooljaar 2018-2019. Inschrijven doe je op www.i-school.be/login, via de logingegevens

Nadere informatie

Informatiebrief 1 september 2017 VKS t Madeliefje

Informatiebrief 1 september 2017 VKS t Madeliefje Beste ouder(s), Graag willen wij jullie bedanken voor het vertrouwen dat jullie (opnieuw) in onze school stellen. Wij willen er met de kleuters een fantastisch schooljaar van maken! 1. Ons team Juf Peggy

Nadere informatie

Instemming met het schoolreglement en pedagogisch project 2017

Instemming met het schoolreglement en pedagogisch project 2017 Instemming met het schoolreglement en pedagogisch project 2017 Ondergetekenden (naam ouder(s)) en (naam van de leerling(e)), uit klas van school bevestigen hierbij het schoolreglement en het pedagogisch

Nadere informatie

KLEUTERBROCHURE SCHOOLJAAR Ik en mijn boekentas willen naar de kleuterklas. Dag nieuwe vriendjes van mij mogen we er ook nog bij?

KLEUTERBROCHURE SCHOOLJAAR Ik en mijn boekentas willen naar de kleuterklas. Dag nieuwe vriendjes van mij mogen we er ook nog bij? KLEUTERBROCHURE SCHOOLJAAR 2018-2019 Ik en mijn boekentas willen naar de kleuterklas. Dag nieuwe vriendjes van mij mogen we er ook nog bij? Kleuterbrochure versie september 2018 1 Pedagogisch project De

Nadere informatie

De Zeppelin Boelarestraat Geraardsbergen

De Zeppelin Boelarestraat Geraardsbergen f De Zeppelin Boelarestraat 1-9500 Geraardsbergen 054/41.41.40 vbs.catharinacollege@skynet.be christa.dg@skynet.be Directie: Mevr. Christa De Gauquier 0471 32 19 97 1 ste kleuterklas: juf Nancy 2 de kleuterklas:

Nadere informatie

Nieuwsbrief herfstvakantie 2015

Nieuwsbrief herfstvakantie 2015 Beste ouders, Nieuwsbrief herfstvakantie 2015 We hebben een fijne zomervakantie achter de rug en kijken al uit naar de volgende! Onze laatste vakantiedag sloten we af op de kijkboerderij De Pierlapont,

Nadere informatie

WEGELPRAATJE EIND JUNI 2015

WEGELPRAATJE EIND JUNI 2015 WEGELPRAATJE EIND JUNI 2015 Dit is het laatste Wegelpraatje van dit schooljaar. Graag wensen wij alle kinderen, ouders en leerkrachten een deugddoende vakantie toe. Bedankt voor het vertrouwen tijdens

Nadere informatie

Welkom aan alle kleuters en hun ouders. We gaan er weer een tof schooljaar van maken.

Welkom aan alle kleuters en hun ouders. We gaan er weer een tof schooljaar van maken. Maandbrief september De vakantie is gedaan, de school is klaar! Welkom aan alle kleuters en hun ouders. We gaan er weer een tof schooljaar van maken. In deze maandbrief geven we u: - Wat u zeker moet weten:

Nadere informatie

Infobrochure schoolopvang GO! BS Markevallei Herne-Kokejane

Infobrochure schoolopvang GO! BS Markevallei Herne-Kokejane Infobrochure schoolopvang GO! BS Markevallei Herne-Kokejane In opdracht van de school GO! BS Markevallei Herne-Kokejane verzorgt Infano VZW de voor- en naschoolse opvang in de school van uw kind. In deze

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 Schooljaar 2014-2015

Nieuwsbrief 1 Schooljaar 2014-2015 Nieuwsbrief 1 Schooljaar 2014-2015 Beste ouders, Hartelijk welkom in onze school! Jaarthema = Jij kleurt De Lettertuin Leerkrachten kleuteronderwijs Peuterklas : juf. Katrien en juf. Hilde K1 : juf. Annick

Nadere informatie

Bijdrageregeling Basisschool Zwaneven

Bijdrageregeling Basisschool Zwaneven 1 1. De minister 1. Woordje vooraf Onze onderwijsminister wenst dat onderwijs voor alle ouders, ook voor diegenen die het minder breed hebben, zo betaalbaar mogelijk is. We kunnen dit enkel toejuichen.

Nadere informatie

15 de jaargang nr. 29 vrijdag, 13 mei 2016

15 de jaargang nr. 29 vrijdag, 13 mei 2016 15 de jaargang nr. 29 vrijdag, 13 mei 2016 KS + LS-> Inschrijving BBQ schoolfeest Indien jullie nog wensen in te schrijven voor de BBQ, bezorg dan het inschrijvingsstrookje + het gepaste geld (tenzij je

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF september 2015

NIEUWSBRIEF september 2015 Gesubsidieerde Gemeentelijke Basisschool Kleine Kouterstraat 1 9290 Uitbergen Tel : 09/367 50 88 e-mail : directie@gemeenteschooluitbergen.be secretariaat@gemeenteschooluitbergen.be Beste ouders en leerlingen,

Nadere informatie

Bijlagen bij de schoolbrochure kleuterschool

Bijlagen bij de schoolbrochure kleuterschool Bijlagen bij de schoolbrochure 2017-2018 kleuterschool De schoolbrochure vindt u terug op onze website www.basisschoolopoeteren.be Gelieve het document op pagina 2 ondertekend terug te bezorgen aan de

Nadere informatie

1. Ter kennismaking. 2. Dan is ons schooltje open

1. Ter kennismaking. 2. Dan is ons schooltje open versie 2015-2016/1 1. Ter kennismaking U koos het Cederlaantje als school voor uw kleuter. Wij, dit zijn de kleuterleidsters en de directeur, zijn daar heel blij mee en we feliciteren u met deze keuze.

Nadere informatie

Welkom in onze onthaalklas!

Welkom in onze onthaalklas! Welkom in onze onthaalklas! e-mail: gbs.depuzzel.vorst@gmail.com 1 Beste ouders en kinderen, Welkom op onze school! Dit boekje bevat interessante en belangrijke informatie over de school en onze onthaalklas.

Nadere informatie

Schooljaar: Overzicht schoolkosten. Kosteloos. Verplichte kosten

Schooljaar: Overzicht schoolkosten. Kosteloos. Verplichte kosten Schooljaar: Overzicht schoolkosten Kosteloos Kosten die te maken hebben met het bereiken van de eindtermen en het nastreven van de ontwikkelingsdoelen Hiervoor mogen geen kosten aan ouders doorgerekend

Nadere informatie

Als aanvulling bij het lijvige schoolreglement willen we u bij uw inschrijving op de hoogte brengen van enkele specifieke regels en afspraken.

Als aanvulling bij het lijvige schoolreglement willen we u bij uw inschrijving op de hoogte brengen van enkele specifieke regels en afspraken. Tweede graad 2012-09-03 Geachte ouders Als aanvulling bij het lijvige schoolreglement willen we u bij uw inschrijving op de hoogte brengen van enkele specifieke regels en afspraken. We hebben er voor gekozen

Nadere informatie

Maarkedal, 3 september 2013

Maarkedal, 3 september 2013 Maarkedal, 3 september 2013 Aan alle ouders van onze leerlingen www.omerwattez.be Beste ouders, Uw kind is ingeschreven als regelmatige leerling in de Basisschool Omer Wattez. Wij stellen dit heel erg

Nadere informatie

Infobrochure schoolopvang GO Zilverberk Halle

Infobrochure schoolopvang GO Zilverberk Halle Infobrochure schoolopvang GO Zilverberk Halle In opdracht van de school GO Zilverberk verzorgd Infano vzw de voor en naschoolse opvang in de school van u kind In deze brochure vindt u alvast meer informatie.

Nadere informatie