Wij wensen u een aangenaam verblijf in ons vakantiehuis.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Wij wensen u een aangenaam verblijf in ons vakantiehuis."

Transcriptie

1 Wij wensen u een aangenaam verblijf in ons vakantiehuis. Onze vakantiewoning is knus en gezellig, maar het is geen hotel. Wat breng je zeker extra mee? - Keukenrol - Toiletpapier - EHBO-kit De sleutels worden ter plaatse overhandigd op het tijdstip, vermeld in de huurovereenkomst. Bij verlies ervan worden de nodige kosten aangerekend. Een inventarislijst ligt ter beschikking in de vakantiewoning. Gelieve bij aankomst de woning te inspecteren en de inventaris van de huisraad te controleren. Eventuele onregelmatigheden of tekorten dienen binnen de 4 uur aan de verhuurder te worden gemeld. Wij wensen u een aangenaam verblijf toe. Hou het eveneens aangenaam voor uw woonomgeving, en respecteer de nachtrust en het vakantieleven van uw medebewoners en buren. Hebt u vragen, check dan deze lijst of contacteer de verhuurder voor verdere inlichtingen. -Telefoon De vaste telefoonlijn werd voorzien, enkel voor gebruik in geval van nood om de nodige hulpdiensten ten allen tijde te kunnen bereiken. Eventueel gemaakte kosten voor persoonlijk gebruik worden verrekend bij terugbetaling van de waarborg. - Huishoudtoestellen De meeste toestellen, zoals microgolf, fornuis, koelkast, wasmachine, droogkast zijn vrij voor de hand liggend in gebruik. Hebt u toch vragen, lees dan de instructieboekjes.

2 - Warmwaterboiler De zekeringkast hangt rechts van de poort in de garage. Wanneer u geen warm water zou hebben is dit hoogstwaarschijnlijk doordat de elektrische zekering van de boiler op '0' staat. Zet deze op stand '1'. Na de nacht slaat de zekering opnieuw automatisch op stand 'auto' (wat betekent opwarmen 's nachts). - Vaatwasser Gebruik enkel de voorziene vaatwastabletten en andere aanwezige producten. NOOIT vloeibaar vaatwasmiddel. - Tuinmeubelen Een grote en kleine tuintafel, tuinstoelen, parasols staan in de garage. - Linnen Voor een weekend- of midweekverblijf worden éénmalig beddengoed, badlakens en keukenlinnen voorzien. Voor een weekverblijf worden éénmalig beddengoed en tweemaal badlakens en keukenlinnen voorzien. - Afval Alle afval op een correcte manier in de voorziene containers/zakken/dozen in de verwarmingsruimte deponeren: - GFT-afval (Groente, Fruit & Tuin) in de groene container - PMD-afval in de blauwe zak -Karton en papier in de doos -Glas, uitgespoeld in de plastieken box -Restafval in de grijze container - Open haard Deze dient enkel voor het stoken van brandhout. Vooreerst dient u de schouwklep te openen. Gebruik geen hout van buiten daar dit nog veel te nat is. Gebruik eerst klein aanmaakhout en aanmaakblokjes (NOOIT vloeibaar aanmaakvloeistof gebruiken) om de haard op te starten. Leg grotere blokken hout om de nodige verbranding te krijgen. Hout kan u bij de verhuurder vooraf bestellen, door dit aan te kruisen in de huurovereenkomst. - Verwarming De verwarming gebeurt d.m.v. radiatoren met thermostatische kranen. Dit systeem laat u toe iedere ruimte individueel naar behoefte te verwarmen. - Elektriciteit Onze vakantiewoning werkt met het dubbel elektriciteitstarief. Een voordelig tarief wordt aangerekend van 22u tot 7u en tijdens de weekends. Gelieve zoveel mogelijk het gebruik van de vaatwasser, de wasmachine en de droogkast tijdens de daguren te beperken.

3 Wanneer u onze vakantiewoning verlaat, gelieve op het volgende te letten: -alle vensters, deuren en luiken sluiten. -koelkasten en diepvrieskast leegmaken en deze op stand 0 zetten. -de huisraad op zijn plaats zetten, het vaatwerk opruimen en in de kasten/laden zetten -de afwasmachine leeg achterlaten. -de tuinmeubelen in de garage zetten. -alle thermostatische kranen van de verwarmingsradiatoren op stand 1 zetten. -prullen-en afvalbakken ledigen en alle afval sorteren zoals eerder vermeld. -Ons gastenboek tekenen. Dit vindt u op het tafeltje bij ons info-standje. Wij kijken alvast uit naar uw reactie. -de eindschoonmaak wordt door ons team verzorgd. Wij gaan ervan uit dat u zelf het vertrek veegschoon achterlaat, u de gebruikte huishoudelijke apparatuur schoonmaakt en het sanitair netjes achterlaat. Buiten dient eveneens het terras en de omgeving netjes achter gelaten te worden (geen voedingsresten, geen sigarettenpeuken,...). OPGELET: Worden er alsnog voedingsresten, sigarettenpeuken of andere achtergelaten, dan zijn wij genoodzaakt 10,00 van de waarborg in mindering te brengen. -De sleutel wordt ter plaatse of na afspraak aan de verhuurder overhandigd -Meld eventuele schadegevallen. Wij wensen u een aangename terugreis en hopen u snel opnieuw te mogen verwelkomen in onze vakantiewoning voor een volgende vakantie! Nuttige gegevens: - Supermarkten Op 14 km, in Beauraing, vindt u de nodige supermarkten (Delhaize, Lidl, Spar, Carrefour, Aldi). Als u via de E411, afrit 22, richting Rochefort, Beauraing bent aangekomen, bent u deze reeds voorbijgereden vooraleer u Beauraing binnenreed. Op 7 km, richting Givet, vindt u een grootwarenhuis Intermarché. - Toeristische dienst Rue de Rochefort Beauraing Tel. : 082/ Openingsperiode : van Pasen tot 01/11 ALLE DAGEN : 8u30-12u00 / 13u00-17u00 rest van het jaar MA tot VR : - Algemeen Alarmnummer: 112

4 1. Onderwerp De verhuurder geeft in huur aan de huurder een chalet, gelegen: Rue de France 131 te 5570 Felenne (Beauraing), België. Het huis is geschikt voor maximaal 15 personen. Beschrijving van de verhuurde woning: * Gelijkvloers : Garage en ruimte verwarmingsinstallatie, trap naar 1 ste verdieping. * 1ste verdieping : Inkomhal, living met zithoek en eetgedeelte, aanpalend buitenterras, volledig ingerichte keuken, nachtgang, speelkamer, 2 slaapkamers met 2-persoonsbed, 1 slaapkamer met stapelbed, badkamer met lavabo, douche en toilet, trap naar 2 de verdieping. *2de verdieping : Duplex met zithoek, 1 slaapkamer met 2-persoonsbed, 1 slaapkamer met 1-persoonsbed, badkamer met lavabo, douche en toilet. 2. Aanvaarding goede staat De verhuurder biedt de woning aan en de huurder aanvaardt het goed in de staat zoals het zich bevindt, in goede staat van onderhoud, veiligheid, hygiëne en bewoonbaarheid en conform zowel de koninklijke als de lokale wetten en besluiten, die van toepassing zijn. 3. Bestemming en gebruik 3.1 Het goed is exclusief bestemd voor bewoning op basis van seizoensverhuring. De huurder kan van deze woning niet zijn hoofdverblijfplaats maken. Elke wijziging door de huurder aan de bestemming of het gebruik van het goed is niet toegestaan. 3.2 Het vakantiehuis heeft 9 slaapplaatsen en voorzieningen voor maximaal 15 personen. Het is niet toegestaan om de woning met meer dan het vermelde maximum aantal personen te bewonen. 3.3 Staat van het goed : Het verhuurde goed wordt voor in gebruikname volledig gepoetst en in een nette staat gebracht. Bij het verlaten van de woning dient het huis terug in een nette staat afgeleverd te worden (opgeruimd). Bij het einde van de huurperiode gaan wij er van uit dat u zelf voor vertrek zo nodig alles op zijn plaats terugzet, de afwas gedaan is en alle gebruikte huishoudelijke apparatuur en het sanitair is schoongemaakt en u de bedden achterlaat zoals u ze gevonden heeft. Bij niet naleven van deze voorwaarden kunnen extra schoonmaakkosten aangerekend worden.

5 4. Overdracht en onderverhuur Het is de huurder niet toegestaan zijn rechten over te dragen, noch het pand te verhuren aan derden. 5. Betaling en voorwaarden 5.1 De huurprijs staat vermeld op de pagina "Prijzen". Alvorens een boeking definitief wordt, dient de waarborg betaald te worden. De huurprijs en de variabele kosten ( berekend per persoon/overnachting) dienen minstens één maand voor ingebruikname van het goed betaald te worden De verplichting van de verhuurder om toegang tot het goed te verschaffen wordt uitgesteld tot de huur en de variabele kosten volledig aantoonbaar betaald zijn en het huurcontract, ondertekend, in het bezit is van beide partijen. 5.3 Bij niet-tijdige betaling is de huurder in verzuim. De verhuurder stelt hem hier schriftelijk van op de hoogte. Hij heeft dan alsnog de mogelijkheid het verschuldigde bedrag binnen de 7 dagen te voldoen. Indien de betaling ook dan uitblijft, wordt het huurcontract geannuleerd op de dag van het verzuim. Het vooruitbetaalde bedrag van de waarborg geldt dan als annuleringskost. 5.4 Indien de huurovereenkomst binnen de maand voor de dag van aanvang tot stand komt, moet terstond de waarborg, de huurprijs en de variabele kosten worden voldaan. 5.5 De verhuurder behoudt zich het recht de overeenkomst op te zeggen wegens gewichtige omstandigheden. In dat geval wordt de huurder zo snel mogelijk op de hoogte gesteld van de annulatie van het huurcontract en zal deze binnen twee weken na annulatie de reeds betaalde sommen teruggestort krijgen. 6. Verbruik en kosten 6.1 De variabele kosten staan vermeld op de pagina 'Prijzen'. Hierin zijn begrepen: kosten voor het normale verbruik van water, elektriciteit en verwarming, internetkosten, toeristenbelasting en schoonmaak na vertrek. 6.2 Beddengoed, badlakens en keukenlinnen zijn tevens voorzien in deze variabele kostprijs. In geen geval mogen de bedden gebruikt worden zonder bedlinnen. Bij niet naleven van deze voorwaarden kunnen extra schoonmaakkosten aangerekend worden. 6.3 De huurder verbindt er zich toe, het verhuurde goed en zijn inhoud in alle situaties te behandelen als een goede huisvader. Dit betreft o.a. het sluiten van ramen en deuren bij wind/regen, het afsluiten van de woning bij afwezigheid, en het redelijk verbruiken van water, elektriciteit en verwarming. Bij overmatig verbruik zal dit verrekend worden met de betaalde huurwaarborg.

6 7. Afvalverwerking 7.1 De huurder verbindt er zich toe om zijn afval correct te sorteren volgens de procedure beschreven in 7.2. De gemeente Beauraing legt hoge boetes op wanneer huisvuil niet correct gesorteerd wordt. Wij dienen dus eveneens zeer streng op te treden op dit vlak. 7.2 Te volgen procedure: Alle afval op een correcte manier in de voorziene containers/zakken/dozen in de verwarmingsruimte deponeren: - GFT-afval (Groente, Fruit & Tuin) in de groene container - PMD-afval in de blauwe zak -Karton en papier in de doos -Glas, uitgespoeld in de plastieken box -Restafval in de grijze container 8. Huurwaarborg 8.1De huurwaarborg wordt betaald door storting op rekening van de verhuurder met vermelding: waarborg,,au VIEUX SAPIN periode dd/mm/jj-dd/mm/jj. Deze overschrijving dient tevens als bevestiging van de boeking. De huurwaarborg staat volledig los van de te betalen huur. 8.3 Wanneer zowel huurder als verhuurder akkoord zijn, kan na de huurperiode deze waarborg aangewend worden om de eventuele tekortkomingen te verrekenen. Zie ook 'Huurinstructies'. 8.4 Wanneer geen schade verricht is, zal deze huurwaarborg binnen de maand na de huurtermijn terugbetaald worden door de verhuurder. Eventuele bankkosten hieraan verbonden (let wel: bij correct gebruik van de IBAN gegevens is een bankoverschrijving binnen de EU gratis) zijn ten laste van de huurder. 9. Aansprakelijkheid huurder 9.1 De huurder is aansprakelijk voor schade aan het vakantiehuis toegebracht door hemzelf en/of door zijn reisgenoten dan wel bezoekers. Hij is gedurende de huurperiode verantwoordelijk voor het huis en hij verplicht zich het huis netjes en schoon te houden. Het wordt aanbevolen om naast de eigen WA-verzekering een aparte reisverzekering te sluiten. 9.2 Het is de huurder niet toegestaan om meer personen in het vakantiehuis onder te brengen, dan het aantal toegestane vermeld in het contract. Bij het niet naleven hiervan mag de eigenaar de huurder weigeren. 9.3 De huurder is verantwoordelijk voor alle vormen van schade inclusief aan inboedel zoals op het einde of na de verhuurperiode door de verhuurder wordt vastgesteld.

7 9.4 Alle schade dient voor vertrek van de huurder aan de verhuurder gemeld te worden. 9.5 In geval van geen schade wordt de huurwaarborg binnen één maand na het verstrijken van dit contract door de verhuurder aan de huurder per bank teruggestort via bankrekening, na het verrekenen van eventuele lasten of kosten. 10. Bezoek van de verhuurder Het is de verhuurder toegestaan, door middel van een afspraak met de huurder, het goed te bezoeken, met als doel na te gaan of alle verplichtingen uitgevoerd worden. Dit recht moet rekening houden met het privéleven van de huurder en met mate uitgevoerd. 11. Verantwoordelijkheid bij ongevallen en inbraak 11.1 De verhuurder is niet verantwoordelijk voor ongevallen die in en/of rondom het huis gebeuren De huurder is verantwoordelijk voor diefstal van en schade aan de inboedel als de diefstal gebeurt zonder sporen van inbraak. Bij diefstal zonder sporen van inbraak, bijv. door het niet afsluiten van ramen en deuren bij afwezigheid, is de huurder aansprakelijk voor de geleden schade. 12. Allerlei 12.1 Eventuele drukfouten in dit contract of andere formulieren en documenten, zijn onder voorbehoud De verhuurder behoudt zich het recht voor om wijzigingen aan te brengen door middel van errata De verhuurder en verhuurbemiddelaar zijn onder geen enkele voorwaarde aansprakelijk en verantwoordelijk voor ontstane schade aan alle betrokken personen of roerende- en onroerende goederen De afzonderlijke huurinstructies, huurovereenkomst, prijzen maken integraal deel uit van deze overeenkomst. Gelieve alle bepalingen strikt te volgen.

HUURCONTRACT VAKANTIEWONING Villagio di Sunclass, C15 Tignale, Italia

HUURCONTRACT VAKANTIEWONING Villagio di Sunclass, C15 Tignale, Italia HUURCONTRACT VAKANTIEWONING Villagio di Sunclass, C15 Tignale, Italia contactadres: De Parken 9, 6652 GB Druten (f.diekstra@planet.nl) reknr. 67.21.58.817 t.n.v. F. Diekstra te Druten De verhuurder (Dhr.

Nadere informatie

Duinenhof, Oostendelaan 205, 8430 Middelkerke

Duinenhof, Oostendelaan 205, 8430 Middelkerke Huurovereenkomst Vissershuisje 94 Duinenhof, Oostendelaan 205, 8430 Middelkerke Verhuurperiode : zondag /. /2017 vanaf 15 uur (of andere uurregeling volgens afspraak) tot zondag / /2017 om 10 uur 1. Onderwerp

Nadere informatie

Verblijfsvoorwaarden studio:

Verblijfsvoorwaarden studio: Verblijfsvoorwaarden studio: 1. Onderwerp De verhuurder geeft in huur aan de huurder een studio, 1 ste verdiep middel, in de Troonstraat 49 te Oostende. De studio indeling bestaat in een inkom met op de

Nadere informatie

ALGEMENE HUURVOORWAARDEN

ALGEMENE HUURVOORWAARDEN ALGEMENE HUURVOORWAARDEN Tussen de verhuurder en de huurder (zoals in de verhuurfiche benoemd) 1 ONDERWERP VAN DE HUUROVEREENKOMST 1.1 De verhuurder geeft in huur aan de huurder het vakantieverblijf, gelegen

Nadere informatie

4. Overdracht en onderverhuur Het is de huurder niet toegestaan zijn rechten over te dragen, noch het huis te verhuren aan derden.

4. Overdracht en onderverhuur Het is de huurder niet toegestaan zijn rechten over te dragen, noch het huis te verhuren aan derden. Huurovereenkomst 1. Onderwerp De verhuurder (Dhr. en Mevr. Van Wanseele) geeft in huur aan de huurder het woonhuis, gelegen, Domein Nieuwendamme, huisje nr. 112, Brugsevaart 38, 8620 Nieuwpoort, België.

Nadere informatie

HUUROVEREENKOMST VAKANTIEVERBLIJF

HUUROVEREENKOMST VAKANTIEVERBLIJF HUUROVEREENKOMST VAKANTIEVERBLIJF 1. Partijen De verhuurder : BVBA KALEVALA, met zetel te 3200 AARSCHOT, Diestsesteenweg 93, ingeschreven de Kruispuntbank der Ondernemingen onder nr. 0811.745.290 De huurder(s)

Nadere informatie

HUURCONTRACT DOMAINE DES PRADIES Pradiès haut, Casseneuil (Fr)

HUURCONTRACT DOMAINE DES PRADIES Pradiès haut, Casseneuil (Fr) HUURCONTRACT DOMAINE DES PRADIES Pradiès haut, 47440 Casseneuil (Fr) Bij boeking van deze vakantiewoning dient u akkoord te gaan met het onderstaand huurcontract. 1. Onderwerp De verhuurder geeft in huur

Nadere informatie

Verblijfsvoorwaarden appartement:

Verblijfsvoorwaarden appartement: Verblijfsvoorwaarden appartement: 1. Onderwerp De verhuurder geeft in huur aan de huurder een appartement, 2de verdiep rechts, in de Troonstraat 49 te Oostende. De indeling van het appartement bestaat

Nadere informatie

Huurvoorwaarden vakantiewoning Babillie

Huurvoorwaarden vakantiewoning Babillie Huurvoorwaarden vakantiewoning Babillie Het charmante landhuis biedt comfortabel logement voor 16 personen (max. 20 p) Beschrijving van de verhuurde gedeeltes van het landgoed Hoofdgebouw gelijkvloers

Nadere informatie

Beschrijving van de verhuurde gedeeltes van Het Landgoed:

Beschrijving van de verhuurde gedeeltes van Het Landgoed: HUURVOORWAARDEN 1. Onderwerp De verhuurder geeft in huur aan de huurder het Landhuis, gelegen, Montebergstraat 3 te 8951 Dranouter, België. Het prachtig gerestaureerd landhuis is geschikt voor maximaal

Nadere informatie

Bestemming en gebruik

Bestemming en gebruik De op deze website aangeboden appartement is privé eigendom en beheerd door HCM Hospitality. Diegene die de huur afsluit is aansprakelijk voor alle betalingen, tevens is hij aansprakelijk voor de door

Nadere informatie

1. ONDERWERP 2. AANVAARDING GOEDE STAAT

1. ONDERWERP 2. AANVAARDING GOEDE STAAT ALGEMENE VOORWAARDEN BIJ DE TERBESCHIKKINGSTELLING LOGIES VAN T KLEIN GEWIN GROTE DIJK 12 TE DIKSMUIDE ZOALS BESCHREVEN OP DE WEBSITE www.tkleingewin.be. 1. ONDERWERP De uitbater Ingrid Nevejan (t klein

Nadere informatie

HUURVOORWAARDEN ARDUINA 2015

HUURVOORWAARDEN ARDUINA 2015 HUURVOORWAARDEN ARDUINA 2015 1. Onderwerp De verhuurder geeft aan de verhuurder toelating om voor de afgesproken periode te verblijven in het vakantiehuis 'ARDUINA', gelegen te Grand-Heid 4A, 4990 Bra-Lierneux,

Nadere informatie

REGLEMENT. Chiro Westrode Huurovereenkomst. 1) Waar en wat? 2) Voor wie en waarvoor? 3) Wanneer?

REGLEMENT. Chiro Westrode Huurovereenkomst. 1) Waar en wat? 2) Voor wie en waarvoor? 3) Wanneer? Chiro Westrode Huurovereenkomst REGLEMENT 1) Waar en wat? Het gebouw bevindt zich achter de parochiezaal van Westrode. Adres: Jan Hammeneckerstraat 57, 1861 Wolvertem. De huurovereenkomst bevat alle vrije

Nadere informatie

HUUROVEREENKOMST VAKANTIEWONING ZEE EN POLDER. LOMBAARDSIJDELAAN 153, HUIS 73, WESTENDE (hierna de Vakantiewoning )

HUUROVEREENKOMST VAKANTIEWONING ZEE EN POLDER. LOMBAARDSIJDELAAN 153, HUIS 73, WESTENDE (hierna de Vakantiewoning ) HUUROVEREENKOMST VAKANTIEWONING ZEE EN POLDER LOMBAARDSIJDELAAN 153, HUIS 73, WESTENDE (hierna de Vakantiewoning ) BVBA El Niro, gevestigd te Schrieksesteenweg 74, 2221 Booischot, BTW BEO 842 830 921,

Nadere informatie

Algemene huurvoorwaarden "Svea Stuga"

Algemene huurvoorwaarden Svea Stuga Algemene huurvoorwaarden "Svea Stuga" artikel 1 Reservering en prijzen 1.1 Een reservering is geldig vanaf het moment, dat de verhuurder de vereiste aanbetaling heeft ontvangen. 1.2 De prijzen van verhuurder

Nadere informatie

Algemene boekingsvoorwaarden Texelduinen Versie december 2018

Algemene boekingsvoorwaarden Texelduinen Versie december 2018 Algemene boekingsvoorwaarden Texelduinen Versie december 2018 I. Begripsbepalingen 1. Texelduinen: een particulier verhuurbureau dat bemiddelt bij de verhuur van vakantiehuis (-huizen) in opdracht van

Nadere informatie

Tweede verdieping: Kabouterkamer met 2 bedjes. Extra 2 extra vouwbedden & 2 babybedjes

Tweede verdieping: Kabouterkamer met 2 bedjes. Extra 2 extra vouwbedden & 2 babybedjes HUURVOORWAARDEN 1. Onderwerp De verhuurder geeft in huur aan de huurder het Jachthuis, gelegen, route de Ploegsteert 56, 7784 Waasten- Warneton, België. Het prachtig gerestaureerd landhuis is geschikt

Nadere informatie

HUURVOORWAARDEN. De huurder heeft geen toelating om zijn rechten over te dragen of de vakantiewoning onder te verhuren aan derden.

HUURVOORWAARDEN. De huurder heeft geen toelating om zijn rechten over te dragen of de vakantiewoning onder te verhuren aan derden. 1. Onderwerp van het huurcontract 2. Overdracht en onderverhuring 3. Huurperioden 4. Reservatie en betaling 5. Huurwaarborg 6. Annulering 7. Aanvaarding in goede staat 8. Verbruikskosten 9. Schoonmaak

Nadere informatie

2.1 Algemene huurvoorwaarden Texelduinen

2.1 Algemene huurvoorwaarden Texelduinen 2.1 Algemene huurvoorwaarden Texelduinen I. Begripsbepalingen 1. Texelduinen: een particulier verhuurbureau dat bemiddelt bij de verhuur van vakantiehuis (-huizen) in opdracht van eigenaren van vakantiewoningen

Nadere informatie

Huisregels vakantiehuis Ons Petit Paradis

Huisregels vakantiehuis Ons Petit Paradis Huisregels vakantiehuis Ons Petit Paradis Algemene reserverings- en huurvoorwaarden Om iedereen tevreden te houden hebben we een aantal regels bedacht. Om misverstanden te voorkomen, is het verstandig

Nadere informatie

Verhuurcontract bivak

Verhuurcontract bivak Verhuurcontract bivak Overeenkomst gesloten tussen, Chiro SAS Stekene, Nieuwstraat 11-13, vertegenwoordigd door: O Tristan Van Geystelen 0493/76.35.99 O Alien Schokkaert 0479/10.54.22 O Christoph Cuylaerts

Nadere informatie

Verhuurcontract. 737-0319201-17 Chiro SAS Stekene Nieuwstraat 11-13 9190 Stekene. Overeenkomst gesloten tussen,

Verhuurcontract. 737-0319201-17 Chiro SAS Stekene Nieuwstraat 11-13 9190 Stekene. Overeenkomst gesloten tussen, Verhuurcontract Overeenkomst gesloten tussen, Chiro SAS Stekene, Nieuwstraat 11-13, vertegenwoordigd door: O Nicola Keymeulen 0479/47.25.06 O Maartje Cosemans 0486/22.92.38 O Lode Windey 0486/82.78.12

Nadere informatie

Algemene huurvoorwaarden: *Reservering en annulering. *Betaling

Algemene huurvoorwaarden: *Reservering en annulering. *Betaling Algemene huurvoorwaarden: *Reservering en annulering 1. Een aanvraag voor reservering van een vakantiewoning geschiedt via de site www.paraísorioreal.com, per email of telefonisch. Bevestiging wordt verstuurd

Nadere informatie

Algemene voorwaarden huurders

Algemene voorwaarden huurders Gegevens verhuurder en huismeester: Verhuurder: Piet en Anita Bakker Kanaalkade 68, 1756 AD te t Zand 06-42702239 of 0224-593364 Huismeester in Oostenrijk: Herr Georg Gratzer +43-67 68 87 30 520 E-mail

Nadere informatie

STEFANSHOF HUUROVEREENKOMST VAKANTIEWONING

STEFANSHOF HUUROVEREENKOMST VAKANTIEWONING STEFANSHOF HUUROVEREENKOMST VAKANTIEWONING De verhuurder stelt de vakantiewoning ter beschikking van de huurders voor de periode zoals opgenomen in het reservatiedocument. De groep huurders duidt één persoon

Nadere informatie

HUISHOUDELIJK REGLEMENT

HUISHOUDELIJK REGLEMENT HUISHOUDELIJK REGLEMENT jeugdverblijfplaats VZW Den Chiro Bijef te Klein-Vorst Adres van het LOKAAL: Jeugdverblijfplaats Chiro Klein-Vorst Lindestraat 15A 2430 LAAKDAL Voor vragen, informatie, toegang

Nadere informatie

Algemene voorwaarden pagina 1 van 4. Algemene voorwaarden voor de huur van de boerderij Zwartenhoekse stee.

Algemene voorwaarden pagina 1 van 4. Algemene voorwaarden voor de huur van de boerderij Zwartenhoekse stee. Algemene voorwaarden pagina 1 van 4 Algemene voorwaarden voor de huur van de boerderij Zwartenhoekse stee. 1. Toepassing Deze voorwaarden vormen één geheel met de overige informatie op www.zwartenhoeksestee.nl

Nadere informatie

Algemene huurvoorwaarden 2013-2014

Algemene huurvoorwaarden 2013-2014 Algemene huurvoorwaarden 2013-2014 Deze algemene huurvoorwaarden vormen onderdeel van de huurovereenkomst tussen huurder en verhuurder. Met het ondertekenen van de huurovereenkomst gaat huurder akkoord

Nadere informatie

Algemene huurvoorwaarden vakantiehuisverhuur

Algemene huurvoorwaarden vakantiehuisverhuur Algemene huurvoorwaarden vakantiehuisverhuur Begripsbepalingen 1. De huurder: degene (m/v) die op zijn of haar naam het vakantiehuis huurt. 2. De verhuurder: de eigenaar van het vakantiehuis of diens vertegenwoordiger.

Nadere informatie

LOKAALVERHUUR 2014-2015

LOKAALVERHUUR 2014-2015 LOKAALVERHUUR 2014-2015 Welkom op Domein Kloosterheide. We hopen dat jullie bij ons een aangename periode zullen doormaken. De Scouts en Gidsen van Bornem stellen hun lokaal open voor andere groepen, dit

Nadere informatie

Algemene informatie, condities Brabant17 Augustus 2018

Algemene informatie, condities Brabant17 Augustus 2018 Algemene informatie, condities Brabant17 Augustus 2018 We heten u van harte welkom in onze vakantiewoning Brabant17 in Poperinge. Algemene informatie De leefruimte, keuken en alle slaapkamers kunnen volledig

Nadere informatie

Chiro Lippelo - Verhuurcontract Chiro Lippelo Broekstraat Lippelo door:... (naam + handtekening) NAAMVERENIGING:......

Chiro Lippelo - Verhuurcontract Chiro Lippelo Broekstraat Lippelo door:... (naam + handtekening) NAAMVERENIGING:...... Chiro Lippelo - Verhuurcontract Chiro Lippelo Broekstraat 24 2890 Lippelo door:... (naam + handtekening) NAAMVERENIGING:......... Vertegenwoordigd door:... (naam + handtekening) Dag van aankomst (+ vermoedelijke

Nadere informatie

Algemene Huurvoorwaarden huis in Somogyviszlo

Algemene Huurvoorwaarden huis in Somogyviszlo Algemene Huurvoorwaarden huis in Somogyviszlo Art. 1. Algemeen A) Door betaling van de eerste termijn van de huursom verklaart de huurder zich akkoord met deze huurvoorwaarden. B) De vakantiewoning mag

Nadere informatie

Huurovereenkomst vakantiehuis Casa Mama, Petöfi Sándor Utca 24, 7751 Monyoród, Hongarije.

Huurovereenkomst vakantiehuis Casa Mama, Petöfi Sándor Utca 24, 7751 Monyoród, Hongarije. Huurovereenkomst vakantiehuis Casa Mama, Petöfi Sándor Utca 24, 7751 Monyoród, Hongarije. De ondergetekenden: a. verhuurder, b. huurder ; Verklaren te zijn overeengekomen als volgt: 1. VERHUUR EN HUUR

Nadere informatie

HUUROVEREENKOMST JEUGDLOKALEN CENTRUM VOSSELAAR

HUUROVEREENKOMST JEUGDLOKALEN CENTRUM VOSSELAAR HUUROVEREENKOMST JEUGDLOKALEN CENTRUM VOSSELAAR Tussen VZW Jeugdwerking Vosselaar, met zetel gevestigd te 2350 Vosselaar, Cingel 7 en met KBO-nummer 0470.192.652, hierna genoemd de verhuurder, voor wie

Nadere informatie

Algemene voorwaarden huur Gõlyafèszkünk (Ons ooievaarsnest) Felsõszentmárton. Artikel 1. Algemeen en begripsbepalingen.

Algemene voorwaarden huur Gõlyafèszkünk (Ons ooievaarsnest) Felsõszentmárton. Artikel 1. Algemeen en begripsbepalingen. Algemene voorwaarden huur Gõlyafèszkünk (Ons ooievaarsnest) Felsõszentmárton Artikel 1. Algemeen en begripsbepalingen. 1. Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op een tijdelijke huurovereenkomst

Nadere informatie

HUUROVEREENKOMST VERENIGINGEN ZILVERBERG

HUUROVEREENKOMST VERENIGINGEN ZILVERBERG HUUROVEREENKOMST VERENIGINGEN ZILVERBERG TUSSEN ONDERGETEKENDEN: 1. VZW De Zilverlink met zetel te ZILVERMOLENSTRAAT 14, 8800 ROESELARE hierna vernoemd de VERHUURDER En 2. hierna vernoemd de HUURDER IS

Nadere informatie

Reserveringsvoorwaarden van Vakantie Verhuur Indonesia

Reserveringsvoorwaarden van Vakantie Verhuur Indonesia Reserveringsvoorwaarden van Vakantie Verhuur Indonesia Vakantie Verhuur Indonesia VOF bemiddelt professioneel voor u in de huur/verhuur van een vakantiewoning, waarmee de huiseigenaar met u een verhuurcontract

Nadere informatie

Huurovereenkomst vakantiewoning ALEGRIA te Vale de Maceira Portugal

Huurovereenkomst vakantiewoning ALEGRIA te Vale de Maceira Portugal Huurovereenkomst vakantiewoning ALEGRIA te Vale de Maceira Portugal Hierbij verklaren de ondergetekenden ; Eigenaar - verhuurder : Naam SMETS (verder in dit document de eigenaar/verhuurder genoemd) Voornaam

Nadere informatie

3. Auto s van personen met een handicap mogen wel binnenrijden via het straatje in de Hogestraat tussen huisnummer 6 en 8 en blijven staan.

3. Auto s van personen met een handicap mogen wel binnenrijden via het straatje in de Hogestraat tussen huisnummer 6 en 8 en blijven staan. algemeen 1. De lokalen van vzw lokalen jongens-chiro Sint Jan zijn gelegen in de Hogestraat nr 10 te 8870 Izegem, Kachtem en zijn te bereiken via het kleine straatje tussen Hogestraat 6 en 8 of via het

Nadere informatie

Huurvoorwaarden Reserveren

Huurvoorwaarden Reserveren Huurvoorwaarden Al deze voorwaarden hebben betrekking op het vakantiehuis nummer 43 (verder in deze voorwaarden aangeduid als het vakantiehuis) op Résidence Château Cazalères te Daumazan (verder in deze

Nadere informatie

Boekingsbevestiging blokhuis Sudeck,

Boekingsbevestiging blokhuis Sudeck, Boekingsbevestiging blokhuis Sudeck, Vor dem Immesberge 16 Sudeck/Diemelsee Deze huur- en reserveringsvoorwaarden zijn voor. van toepassing ( personen). Opgesteld door Sauerlandhome; later te noemen als

Nadere informatie

HUUROVEREENKOMST. Haus Madelief Leitenweg 123 Piesendorf-Walchen Oostenrijk

HUUROVEREENKOMST. Haus Madelief Leitenweg 123 Piesendorf-Walchen Oostenrijk HUUROVEREENKOMST Haus Madelief Leitenweg 123 Piesendorf-Walchen Oostenrijk De ondergetekenden: Kees en Karin Jetten- van de Burgt verder te noemen verhuurder ; & verder te noemen de 'huurder', Verklaren

Nadere informatie

Onderstaande huurvoorwaarden hebben betrekking op stacaravan de Zeester en zijn altijd van toepassing op gedane boekingen.

Onderstaande huurvoorwaarden hebben betrekking op stacaravan de Zeester en zijn altijd van toepassing op gedane boekingen. Huurvoorwaarden Onderstaande huurvoorwaarden hebben betrekking op stacaravan de Zeester en zijn altijd van toepassing op gedane boekingen. 1. Toepassing Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle reserveringen

Nadere informatie

ALGMENE HUURVOORWAARDEN BIJ HET HUREN VAN EEN VAKANTIEWONING

ALGMENE HUURVOORWAARDEN BIJ HET HUREN VAN EEN VAKANTIEWONING ALGMENE HUURVOORWAARDEN BIJ HET HUREN VAN EEN VAKANTIEWONING 1. ALGEMEEN 1.1. In de huurovereenkomst en huurvoorwaarden wordt onder het begrip huurder verstaan: de volwassen persoon/personen die bijdraagt/bijdragen

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden huur appartement

Algemene Voorwaarden huur appartement (zie ligging-situatieschets achteraan) Huuraanvragen Alle huuraanvragen dienen te gebeuren per e-mail. Zie rubriek contact om uw bericht op te stellen en te verzenden. We brengen geen reserverings- of

Nadere informatie

Uitsluitend bestemd voor vakantieverblijf zonder pension, te betrekken door ten hoogste 4 volwassenen en 2 kinderen.

Uitsluitend bestemd voor vakantieverblijf zonder pension, te betrekken door ten hoogste 4 volwassenen en 2 kinderen. Huur-Overeenkomst Le Petit Morvan Ondergetekenden verklaren de volgende huurovereenkomst te zijn aangegaan met betrekking tot de vakantiewoning in Villapourçon (Frankrijk) 58370 - Avaux. Uitsluitend bestemd

Nadere informatie

WEEKENDJE WEG? WANNEER? SPECIFICATIES DIT MOET U WETEN!

WEEKENDJE WEG? WANNEER? SPECIFICATIES DIT MOET U WETEN! Met aandacht voor natuur, sfeer en creativiteit is De Boskabanne dé plaats voor ont-spanning met gezin, familie, vrienden of collega s. Deze oase aan rust en speelplezier biedt eveneens een uitstekend

Nadere informatie

-1- Algemene voorwaarden huur en gebruik Alkenrode. Vakantiehuis en appartement Alkenrode. Elkenrade 11, 6289 NB te Elkenrade. (Versie augustus 2019)

-1- Algemene voorwaarden huur en gebruik Alkenrode. Vakantiehuis en appartement Alkenrode. Elkenrade 11, 6289 NB te Elkenrade. (Versie augustus 2019) -1- Algemene voorwaarden huur en gebruik Alkenrode Vakantiehuis en appartement Alkenrode Elkenrade 11, 6289 NB te Elkenrade (Versie augustus 2019) Toepassing Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing

Nadere informatie

Huurovereenkomst hele zaal Chiro Elckerlyc

Huurovereenkomst hele zaal Chiro Elckerlyc Huurovereenkomst hele zaal Chiro Elckerlyc Overeenkomst gesloten tussen enerzijds de verhuurder:, vertegenwoordigd door Katrien Truyts, Sportstraat 4,, 0486/57.61.51. Anderzijds de huurder: Naam meerderjarige

Nadere informatie

Ter beschikkingstellingsvoorwaarden Veranda!

Ter beschikkingstellingsvoorwaarden Veranda! De Wijmenier Ledezijdestraat 74 9340 Impe (Lede) BTW-BE 0848.291.526 Ter beschikkingstellingsvoorwaarden Veranda! Astrid Bauters, uitbaatster van het gebouwencomplex De Wijmenier, Ledezijdestraat 74 te

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden HelloTwello

Algemene Voorwaarden HelloTwello Algemene Voorwaarden HelloTwello 1. TOEPASSING 1.1. Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen, reserveringen en overeenkomsten met betrekking tot de groepsaccommodatie en campingplaatsen

Nadere informatie

1. TOEPASSING... 2 2. BEGRIPSOMSCHRIJVINGEN... 2. 2.1 Gehuurde... 2. 2.2 Verhuurder... 2. 2.3 Hoofdhuurder... 2 3 BOEKEN... 2. 3.1 Offerte...

1. TOEPASSING... 2 2. BEGRIPSOMSCHRIJVINGEN... 2. 2.1 Gehuurde... 2. 2.2 Verhuurder... 2. 2.3 Hoofdhuurder... 2 3 BOEKEN... 2. 3.1 Offerte... HUURVOORWAARDEN 5 STERRENVILLA INHOUDSOPGAVE 1. TOEPASSING... 2 2. BEGRIPSOMSCHRIJVINGEN... 2 2.1 Gehuurde... 2 2.2 Verhuurder... 2 2.3 Hoofdhuurder... 2 3 BOEKEN... 2 3.1 Offerte... 2 3.2 Boeking... 2

Nadere informatie

Algemene huurvoorwaarden

Algemene huurvoorwaarden Algemene huurvoorwaarden 2017-2018 Deze algemene huurvoorwaarden vormen onderdeel van de huurovereenkomst tussen huurder en verhuurder. Met het ondertekenen van de huurovereenkomst gaat huurder akkoord

Nadere informatie

VAKANTIEWONINGEN. 4-pers.of 6-pers. duplex. Week WE/MW Week WE/MW Week WE/MW Maandag - Woensdag 383,00 192,00 518,00 259,00 383,00 192,00

VAKANTIEWONINGEN. 4-pers.of 6-pers. duplex. Week WE/MW Week WE/MW Week WE/MW Maandag - Woensdag 383,00 192,00 518,00 259,00 383,00 192,00 VAKANTIEWONINGEN PERIODE VOORJAAR 08/01 30/03 PAASVAKANTIE 30/03 16/04 VOORJAAR 16/04 07/05 07/05 09/05 HEMELVAARTWEEKEND 09/05 14/05 DUUR Maandag - Woensdag 4-pers.of 6-pers. duplex 518,00 259,00 6-pers

Nadere informatie

1.1 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op de huurovereenkomsten van de vakantiewoningen.

1.1 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op de huurovereenkomsten van de vakantiewoningen. Algemene voorwaarden Verantwoordelijk Dumoulin Georges Rue des villas 74 (B) 4980 Trois-Ponts Tél.: +32(0)80 68 40 60 Fax: +32(0)80 68 40 52 info@gite-du-moulin.be Art. 1 Inleiding 1.1 Deze algemene voorwaarden

Nadere informatie

Informatie en prijzen

Informatie en prijzen De Groepsgîte De groepsgîte: Informatie In totaal kan je hier met een groep van 15 personen overnachten. Gelijkvloers Een ruime ingerichte keuken - gasfornuis met oven - houtgestookt fornuis met oven (ideaal

Nadere informatie

Huurcontract voor verblijfsperiode van../../. om. uur (*) tot en met../../. om. uur (*)

Huurcontract voor verblijfsperiode van../../. om. uur (*) tot en met../../. om. uur (*) Huurcontract voor verblijfsperiode van../../. om. uur (*) tot en met../../. om. uur (*) (*) Aankomstuur: ten vroegste 19u (weekend) en 13u (zomerkamp). Vertrekuur: ten laatste 12u (weekend of zomerkamp).

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Verantwoordelijk, eigenaar van het vakantiehuis La Maison du docteur Art. 1 Inleiding 1.1 1.2 1.3 Art. 2 Reservering 2.1 2.

Algemene voorwaarden Verantwoordelijk, eigenaar van het vakantiehuis La Maison du docteur Art. 1 Inleiding 1.1 1.2 1.3 Art. 2 Reservering 2.1 2. Algemene voorwaarden Verantwoordelijk, eigenaar van het vakantiehuis La Maison du docteur Coffigniez-Gettemans Yves & Françoise Rue du Lavoir, 7 (B)6960 Dochamps (Manhay) Tél./Fax: +32(0)84 22 23 69 GSM

Nadere informatie

Overdracht sleutels (datum, plaats, uur, verantw.):...

Overdracht sleutels (datum, plaats, uur, verantw.):... VZW Sint Aloysius Aalst OVEREENKOMST VERHUUR Eigenaar (verhuurder) Scouts en Gidsen Vlaanderen Sint-Aloyius Aalst Schendelbeekhofstraat 36 9300 Aalst Contactpersoon verhuur Naam + Voornaam Bursens Simon

Nadere informatie

Vakantiewoning De Garnaalvisser

Vakantiewoning De Garnaalvisser Vakantiewoning De Garnaalvisser Huurovereenkomst Sharis Dewulf, woonachtig te Vandepoelelaan 39, 8810 Lichtervelde, hierna aangeduid als De Verhuurder, en Naam: Woonplaats:, hierna aangeduid als De Huurder,

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN. Algemene voorwaarden Huize Terziet. Artikel 1. Algemene voorwaarden en begripsbepalingen

ALGEMENE VOORWAARDEN. Algemene voorwaarden Huize Terziet. Artikel 1. Algemene voorwaarden en begripsbepalingen ALGEMENE VOORWAARDEN Algemene voorwaarden Huize Terziet Artikel 1. Algemene voorwaarden en begripsbepalingen Artikel 2. Totstandkoming huurovereenkomst Artikel 3. Betalingscondities Artikel 4. Kosten Artikel

Nadere informatie

Huurvoorwaarden Linushoeve:

Huurvoorwaarden Linushoeve: Algemene boekingsvoorwaarden Huurvoorwaarden Linushoeve: Wanneer u een boeking maakt verklaart u zich akkoord met de onderstaande huurvoorwaarden. Gelieve ze daarom door te nemen wanneer u wil boeken.

Nadere informatie

Huurvoorwaarden Appartments Weiss Bichling Westendorf

Huurvoorwaarden Appartments Weiss Bichling Westendorf Huurvoorwaarden Appartments Weiss Bichling 70 6363 Westendorf Deze voorwaarden (versie 2017/01) hebben betrekking op Appartments Weiss Bichling 70 (Top 1-3) verder in deze voorwaarden aangeduid als het

Nadere informatie

Reservatie-aanvraag Los Robles

Reservatie-aanvraag Los Robles Reservatie-aanvraag Los Robles Wij wensen volgende vakantie-accommodatie te reserveren: Los Robles 9-3 Avenida del Mar Benahavis Espagna. Uw persoonlijke gegevens Naam en voornaam Straat Huisnummer Postcode

Nadere informatie

Wanneer u een boeking maakt verklaart u zich akkoord met de onderstaande huurvoorwaarden.

Wanneer u een boeking maakt verklaart u zich akkoord met de onderstaande huurvoorwaarden. Onze huurvoorwaarden Algemene boekingsvoorwaarden Wanneer u een boeking maakt verklaart u zich akkoord met de onderstaande huurvoorwaarden. Gelieve ze daarom even door te nemen wanneer u wil boeken. De

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN AKKERNEST

ALGEMENE VOORWAARDEN AKKERNEST ALGEMENE VOORWAARDEN AKKERNEST Indien u de vakantiewoning boekt, verklaart u zich akkoord met de onderstaande huurvoorwaarden. Gelieve ze daarom zorgvuldig door te nemen wanneer u wil boeken. Deze algemene

Nadere informatie

Algemene Huurvoorwaarden DoV-vakantiewoning

Algemene Huurvoorwaarden DoV-vakantiewoning Algemene Huurvoorwaarden DoV-vakantiewoning Adres vakantiewoning: Pasteurstraat 24, 7622 LE Borne Artikel 1: Algemeen en de begripsbepalingen 1. Onderstaande algemene voorwaarden zijn van toepassing bij

Nadere informatie

Huurcontract Appartement Atlantic Wave (Bouganville 332)

Huurcontract Appartement Atlantic Wave (Bouganville 332) Huurcontract Appartement Atlantic Wave (Bouganville 332) Ondergetekenden verklaren de volgende huurovereenkomst te zijn aangegaan met betrekking tot het vakantiehuis in Costa de Antigua Caleta de Fuste

Nadere informatie

VERHUURVOORWAARDEN 1. RESERVEREN

VERHUURVOORWAARDEN 1. RESERVEREN VERHUURVOORWAARDEN 1. RESERVEREN De voorreservering doet u door dit formulier in te vullen en ondertekend met een copie van uw ID-kaart op te sturen (per post of per email). Als de villa voor de gevraagde

Nadere informatie

ALGEMENE HUURVOORWAARDEN BLOKHUT DE SCOUTBURCHT

ALGEMENE HUURVOORWAARDEN BLOKHUT DE SCOUTBURCHT ALGEMENE HUURVOORWAARDEN BLOKHUT DE SCOUTBURCHT 1. RESERVERING Reservering vindt plaats door het invullen en onderteken van de huurovereenkomst en is definitief na ontvangst van de aanbetaling. 2. HUUR

Nadere informatie

Een reservering is geldig vanaf het moment, dat Grezelou Maisons de Vacances de vereiste aanbetaling heeft ontvangen.

Een reservering is geldig vanaf het moment, dat Grezelou Maisons de Vacances de vereiste aanbetaling heeft ontvangen. Algemene voorwaarden van Grezelou Maisons de Vacances Artikel 1 Grezelou Maisons de Vacances kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor enige verstoring, wijziging of verhindering van het verblijf

Nadere informatie

Huurcontract vakantiehuis Bouganville 332

Huurcontract vakantiehuis Bouganville 332 Huurcontract vakantiehuis Bouganville 332 Ondergetekenden verklaren de volgende huurovereenkomst te zijn aangegaan met betrekking tot het vakantiehuis in Costa de Antigua Caleta de Fuste gelegen aan Calle

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN Algemene voorwaarden 10 persoonsbungalow op park Lucany gevestigd in Lučany nad Nisou te Tsjechië.

ALGEMENE VOORWAARDEN Algemene voorwaarden 10 persoonsbungalow op park Lucany gevestigd in Lučany nad Nisou te Tsjechië. ALGEMENE VOORWAARDEN Algemene voorwaarden 10 persoonsbungalow op park Lucany gevestigd in Lučany nad Nisou te Tsjechië. Artikel 1. Artikel 2. Artikel 3. Artikel 4. Artikel 5. Artikel 6. Artikel 7. Artikel

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Mini Camping HelloTwello (versie )

Algemene Voorwaarden Mini Camping HelloTwello (versie ) Algemene Voorwaarden Mini Camping HelloTwello (versie 1.2. 02.02.2019) 1. TOEPASSING 1.1. Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen, reserveringen en overeenkomsten met betrekking

Nadere informatie

zomervakantie 2019 vr 21/06 -> vr 05/07/ midweek (maandag om 16u tot vrijdag om 10u) 400

zomervakantie 2019 vr 21/06 -> vr 05/07/ midweek (maandag om 16u tot vrijdag om 10u) 400 RESERVERINGS- EN HUURVOORWAARDEN ART. 1 ALGEMEEN Deze reserveringsvoorwaarden zijn bindend zowel voor de verhuurder als voor de huurder. De verhuurder, de familie Eskens-Verschueren, verplicht zich contractueel

Nadere informatie

Charme a Bomal

Charme a Bomal Huurvoorwaarden @ Charme a Bomal 2019-2020 Algemeen: Diegene die de huurovereenkomst afsluit is aansprakelijk voor alle betalingen. tevens is hij aansprakelijk voor de door hem, medehuurders, huisdieren

Nadere informatie

HUURCONTRACT. Chiromeisjes Nele Zwevegem verbindt zich ertoe het gebouw te verhuren aan Naam, adres, gsm van de verantwoordelijke huurder (+18):...

HUURCONTRACT. Chiromeisjes Nele Zwevegem verbindt zich ertoe het gebouw te verhuren aan Naam, adres, gsm van de verantwoordelijke huurder (+18):... HUURCONTRACT M.b.t. het gebouw van Chiromeisjes Nele Zwevegem Meer informatie i.v.m. het verhuur: www.chiromeisjeszwevegem.be Verantwoordelijke verhuur: Eva Defraeye verhuurchiromeisjeszwevegem@hotmail.com

Nadere informatie

3-Reissom; De gepubliceerde reissom geldt per vakantieobject per week, tenzij anders aangegeven.

3-Reissom; De gepubliceerde reissom geldt per vakantieobject per week, tenzij anders aangegeven. Algemene voorwaarden Artikel 1: INLEIDENDE BEPALING Artikel 1, lid 1 In deze Reisvoorwaarden wordt verstaan onder: 1-Villa Verhuur Texel, treedt bij elke dienstverlening nooit in eigen naam op, doch steeds

Nadere informatie

Huisje Musje Knus logeren bij bos, duin en zee

Huisje Musje Knus logeren bij bos, duin en zee Algemene voorwaarden Huisje Musje Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op een tijdelijke huurovereenkomst tussen Ruurd H.H. Niepoth en/of Femke E. Stiemsma (hierna: verhuurder ) en de huurder

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Chaletpark 't Werdje

Algemene voorwaarden Chaletpark 't Werdje Algemene voorwaarden Chaletpark 't Werdje 1.Toepassing algemene voorwaarden chaletverhuur 1.1 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle huurovereenkomsten welke, direct of indirect, worden

Nadere informatie

Huurovereenkomst (in tweevoud opmaken)

Huurovereenkomst (in tweevoud opmaken) Huurovereenkomst (in tweevoud opmaken) De ondergetekende,..., gebouwbeheerder en ten dezen vertegenwoordiger van Scouting Stratum, gevestigd te Eindhoven en hierna te noemen de verhuurder, en de mede ondergetekende:

Nadere informatie

Huishoudelijk reglement opvangwoning. Opvangwoning gelegen Kwerpsebaan 358 te 3071 Kortenberg

Huishoudelijk reglement opvangwoning. Opvangwoning gelegen Kwerpsebaan 358 te 3071 Kortenberg OCMW KORTENBERG Kortenberg, 1/11/2014 Huishoudelijk reglement opvangwoning Opvangwoning gelegen Kwerpsebaan 358 te 3071 Kortenberg OPNAME 1) De woning staat open voor personen in Kortenberg gedomicilieerd,

Nadere informatie

Reis en boekingsvoorwaarden

Reis en boekingsvoorwaarden Reis en boekingsvoorwaarden Artikel 1 INLEIDENDE BEPALING Artikel 1, lid 1 In deze Reisvoorwaarden wordt verstaan onder: 1-Verhuurbedrijf Texelvakanties, treedt bij elke dienstverlening nooit in eigen

Nadere informatie

Les Lavandes VERHUURVOORWAARDEN. La Vigne, Sarrazac, France ALGEMENE BOEKINGSVOORWAARDEN

Les Lavandes VERHUURVOORWAARDEN. La Vigne, Sarrazac, France ALGEMENE BOEKINGSVOORWAARDEN Les Lavandes La Vigne,, France VERHUURVOORWAARDEN ALGEMENE BOEKINGSVOORWAARDEN Wanneer u een van onze vakantiewoningen boekt, verklaart u zich akkoord met de onderstaande huurvoorwaarden. Gelieve deze

Nadere informatie

Algemene voorwaarden. Bremheuvel ST BALLUM Algemeen. Prijzen

Algemene voorwaarden. Bremheuvel ST BALLUM Algemeen. Prijzen Algemene voorwaarden Bremheuvel 358 Algemeen Deze algemene voorwaarden zijn bindend. Zowel voor de eigenaren van vakantiebungalow Buyten als voor degene die een huurovereenkomst voor vakantiebungalow Buyten

Nadere informatie

Vertrek zaterdag ten laatste om 10 u dient U de villa te verlaten, om de villa volledig op de kuisen voor de volgende huurders.

Vertrek zaterdag ten laatste om 10 u dient U de villa te verlaten, om de villa volledig op de kuisen voor de volgende huurders. Villa L olivier Huishoudelijk reglement Het huishoudelijk reglement dient ter bevordering van de goede gang van zaken en kan door de eigenaar worden gewijzigd. Het huishoudelijk reglement is van toepassing

Nadere informatie

Huurovereenkomst weekend Chiro Elckerlyc

Huurovereenkomst weekend Chiro Elckerlyc Huurovereenkomst weekend Chiro Elckerlyc Overeenkomst gesloten tussen enerzijds de verhuurder:, vertegenwoordigd door Katrien Truyts, Sportstraat 4,, 0486/57.61.51. Anderzijds de huurder: Groepsnaam XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX

Nadere informatie

HUISREGLEMENT HUURVOORWAARDEN

HUISREGLEMENT HUURVOORWAARDEN HUISREGLEMENT HUURVOORWAARDEN ALGEMEEN Huurprijs per week (zaterdag 16.00 u. zaterdag 10.00 u.) volgens periode: zie www.lapelatiere.com Eindschoonmaak, rechtstreeks te regelen met de conciërge = 250 Waarborgsom

Nadere informatie

Huurovereenkomst. Ondergetekenden:

Huurovereenkomst. Ondergetekenden: Ondergetekenden: Huurovereenkomst Naam verhuurder: Scouting De Lier Chrysant 17 2678 PA De Lier Naam huurder: Naam:... Contactpersoon:... Adres:... Woonplaats:... Telefoonnummer:..... E-mail adres:......

Nadere informatie

ALGEMENE HUUROVEREENKOMST

ALGEMENE HUUROVEREENKOMST ALGEMENE HUUROVEREENKOMST TUSSEN ONDERGETEKENDEN: 1. De Zilverlink vzw met zetel te ZILVERMOLENSTRAAT 14, 8800 ROESELARE hierna vernoemd de VERHUURDER En 2. hierna vernoemd de HUURDER IS OVEREENGEKOMEN

Nadere informatie

INFO-EN BOEKINGSDOCUMENT DE BOSKABANNE MET OVERNACHTING

INFO-EN BOEKINGSDOCUMENT DE BOSKABANNE MET OVERNACHTING Pagina 1 van 5 INFO-EN BOEKINGSDOCUMENT DE BOSKABANNE MET OVERNACHTING DE BOSKABANNE Met aandacht voor natuur, sfeer en creativiteit is De Boskabanne dé plaats voor ont-spanning met gezin, familie, vrienden

Nadere informatie

VUL DE GEGEVENS IN OP DE LAATSTE BLADZIJDE EN BRENG DIE MEE! OVEREENKOMST TUSSEN VZW Pierke Jeugdverblijven EN DE HUURDER VAN DE LOKALEN.

VUL DE GEGEVENS IN OP DE LAATSTE BLADZIJDE EN BRENG DIE MEE! OVEREENKOMST TUSSEN VZW Pierke Jeugdverblijven EN DE HUURDER VAN DE LOKALEN. Beste, Hieronder lees je de overeenkomst tussen jouw groep die de lokalen huurt en de vzw die de lokalen beheert. Deze vzw staat los van de chirowerking zelf. Lees deze overeenkomst heel aandachtig. En

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden voor verhuur Chalet Les Papooses

Algemene Voorwaarden voor verhuur Chalet Les Papooses Algemene Voorwaarden voor verhuur Chalet Les Papooses 1. Begripsbepalingen 1.1. (Hoofd)huurder: een natuurlijk persoon of rechtspersoon die met de verhuurder een huurovereenkomst sluit ten aanzien van

Nadere informatie

1: Bij het totstandkomen van de overeenkomst dient een aanbetaling van 50% van de totale overeengekomen reissom te worden voldaan.

1: Bij het totstandkomen van de overeenkomst dient een aanbetaling van 50% van de totale overeengekomen reissom te worden voldaan. Huurvoorwaarden Artikel 1: Algemene huurvoorwaarden Vakantiewoningen in Curacao De overeenkomst komt tot stand door aanvaarding door de huurder van het aanbod van Vakantiewoningen in Curacao. Na totstandkoming

Nadere informatie

Algemene Huurvoorwaarden DoV-vakantiewoning

Algemene Huurvoorwaarden DoV-vakantiewoning Algemene Huurvoorwaarden DoV-vakantiewoning Adres vakantiewoning: Pasteurstraat 24, 7622 LE Borne Artikel 1: Algemeen en de begripsbepalingen 1. Onderstaande algemene voorwaarden zijn van toepassing bij

Nadere informatie

Huurovereenkomst voor een studentenkamer

Huurovereenkomst voor een studentenkamer TUSSEN DE ONDERGETEKENDE PARTIJEN: Huurovereenkomst voor een studentenkamer Verhuurder enerzijds : naam : Ines Reynaert straat en nr: Krijgslaan 202 postnummer : 9000 Gent GSM : 0471 /202 202 e-mail: info@astrumgent.com

Nadere informatie

Algemene Huurvoorwaarden Les 7 Anges Pagina 1 van 3

Algemene Huurvoorwaarden Les 7 Anges Pagina 1 van 3 Algemene Huurvoorwaarden Les 7 Anges Pagina 1 van 3 Duur De duur van de huurperiode kan niet worden verlengd zonder voorafgaand akkoord van de verhuurder. Betaling De betaling dient gedaan te worden op

Nadere informatie

Het is de huurder niet toegestaan het gehuurde huis onder te verhuren.

Het is de huurder niet toegestaan het gehuurde huis onder te verhuren. NATUURLIJK LESBOS HUURVOORWAARDEN 2013 Art 01. ALGEMENE BEPALINGEN De huurder kan zich in geen enkel geval beroepen op enig recht langer te verblijven dan de overeengekomen huurperiode, dan alleen na overeenstemming

Nadere informatie