Met als belangrijkste vier conclusies die in dit seizoen dus verder zijn uitgewerkt.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Met als belangrijkste vier conclusies die in dit seizoen dus verder zijn uitgewerkt."

Transcriptie

1 Algemeen jaarverslag S.V.E.B. Seizoen Algemeen. Het seizoen was alweer het 25 ste seizoen na de fusie van Brughusia en Excelsior 18. Aangezien de oudste vereniging (Excelsior 18) als startpunt wordt gehanteerd bestaan wij dus al 97 jaar en hopen wij in 2018 ons honderdjarig bestaan te vieren. Dit mooie ronde getal was voor ons mede aanleiding een traject te starten rondom onze Ambitie; wie zijn we en waar staan we in 2018? Dit thema heeft het afgelopen seizoen een belangrijke plaats gehad in ons werken en handelen. Naast uiteraard de normale, dagelijkse gang van zaken. Gelukkig is dat veel voetbal. In dit jaarverslag proberen wij alles samen te vatten. Bepaal je ambitie. Direct na de algemene ledenvergadering van is een werkgroep aan de slag gegaan. Waaronder 2 bestuursleden. De werkgroep heeft zijn rapport in december 2013 aangeboden aan het bestuur. Hiernaast hebben we een ledenenquête gehouden. Bijzonder was de hoge respons. In een goed bezochte extra algemene ledenvergadering van 27 januari 2014 is het rapport en de zienswijze van het bestuur hierop gepresenteerd. Op 25 augustus 2014 was er nogmaals een extra leden vergadering Nogmaals de stelling van de werkgroep: Wij zijn de voetbalvereniging van en voor iedereen in Broekhuizen en Broekhuizenvorst en floreren door betrokkenheid van onze leden (en hun ouders). Een grote bewijsdrang zit ons in de genen. Wij laten graag aan iedereen zien waar een kleine gemeenschap groot in kan zijn, zowel sportief als ook organisatorisch. Dat doen we met plezier, in een veilige omgeving, met respect voor en in samenwerking met anderen. Met als belangrijkste vier conclusies die in dit seizoen dus verder zijn uitgewerkt. Verstevigen vrijwilligersbeleid dat zich onder andere geuit heeft in het meehelpen van de ouders bij de jeugd op zaterdag in de kantine. Voorjaar 2015 voor het eerst en dat ging op goed.

2 Start aanpassing organisatie, waarbij we nu de structuur kennen van een klein bestuur met daarbij een sterkere commissie organisatie (zoals Voetbal Technische Zaken, Activiteiten, Vrijwilligers en sponsoring. Voor sponsoring zoeken we nog steeds naar leden die daar aan mee willen helpen) Verbeteren en verhogen aantal activiteiten. Ook dat hebben we mogen zien afgelopen jaar. Denk aan de Dart Competitie. Het Bier Pong Spel, de bavaria quiz en de uitermate geslaagde SVEB dag die begon met een ontbijt voor alle deelnemers. Het opstellen van een eigentijds communicatieplan. Dit is door omstandigheden wat op de lange baan geschoven maar daar wordt aan gewerkt in het najaar van Een eerste aanzet is wel dat de bestaande website totaal aangepast is en momenteel draait. De komende tijd zullen daar nog aanvullingen bij komen. Bestuur. Het bestuur bestond in het begin van het verslagjaar uit: Mathieu Rutten, voorzitter, Richard Jeucken, penningmeester Marc Wilmsen, secretaris Frits Cremers, wedstrijdsecretaris, kleding Huub Jeucken, bestuurslid entree en verloting Ruud Seuren, bestuurslid groenvoorziening Paul Vousten, bestuurslid materialen Rob Hendrixs, bestuurslid sponsoring. Tijdens de algemene ledenvergadering van 27 oktober 2014 zijn Richard Jeucken, Paul Vousten en Ruud Seuren afgetreden. Ook Mathieu Rutten de voorzitter nam afscheid van het bestuur. Paul Deenen werd gekozen als penningmeester en Ger Lijnders werd gekozen in het bestuur met als taakgebied vrijwilligers. Zodat het bestuur bestaat uit: Ger Lijnders (Vrijwilligerszaken), Rob Hendrixs (Voetbal technische Zaken), Huub Jeucken (Facilitaire zaken), Frits Cremers (Wedstrijdzaken), Paul Deenen (Financiële zaken), Marc Wilmsen (Secretariaat). Helaas konden we geen kandidaat vinden die de taak van voorzitter op zich wilde nemen. Vandaar dat er gekozen is voor een driemanschap die de taken van voorzitter op zich nemen, zijnde Ger, Rob en Marc. Hoewel niet ideaal heeft het verder goed gefunctioneerd dit seizoen. Commissies. Het werken in commissies en werkgroepen krijgt steeds meer gestalte. In de commissies en werkgroepen wordt het werk gedaan. Hierin acteren leden actief. Het afgelopen seizoen waren de volgende permanente commissies actief: De onderhoudscommissie bestond uit: Sraar Voesten, Jos Hendrix, John Tacken, Ton Wijnhoven. De commissie zorgt voor het dagelijks beheer en onderhoud. De commissie sponsoring Deze commissie onderhoudt de contacten met de sponsors, werft nieuwe sponsors en houdt toezicht op het onderhoud van de reclameborden. Helaas was deze niet actief dit jaar.

3 Voetbal technische zaken is de opvolger van de technische commissie en is in feite het voetbalhart van de vereniging. Het afgelopen seizoen is de commissie vooral bezig geweest met de juiste structuur vinden van de commissie en het bemensen van de commissie zodat deze nu ook stevig staat. De keuze voor de gehele technische staf (trainers) is voortaan geheel voor verantwoording van deze commissie net als de uitvoering van het geformuleerde technisch beleid. De commissie heeft mandaat tot aanstellen van trainers, leiders, vrijwilligers. De kascontrolecommissie bestond het afgelopen jaar uit: Henk Peperkamp (aftredend in 2015) en Marc Kleeven (aftredend in 2016). En Ger lijnders De commissie controleert 1 maal per jaar de financiële administratie en bijbehorende documenten. De commissie rapporteert aan de algemene ledenvergadering. Hanneke Janssen (aftredend 2017) nam tijdens de ALV de plaats in van Ger Lijnders. Harry Clevis functioneerde het afgelopen seizoen als vertrouwenspersoon van de vereniging. Hij kreeg geen meldingen. Activiteiten. Naast het pure voetbal kennen wij bij SVEB een aantal activiteiten. In dit verslag een kort overzicht. Opening seizoen. Dit betekent een feestje rondom de eerste thuiswedstrijd van het eerste. De Grote Clubactie. Om de clubkas te spekken werd ook dit jaar weer deelgenomen aan de landelijke Grote Clubactie. Jeugdspelers verkochten loten. Het geheel werd gecoördineerd door Paul Vousten. Pietentraining. Een jaarlijks evenement. Aspirant leden mogen komen meetrainen. Zwarte Piet komt op bezoek. Ook dit jaar weer een geslaagd evenement. Snerttraining. Voor de senioren en de oudste jeugd een jaarlijks evenement op de laatste trainingsdag van het kalenderjaar. Een geslaagde avond. Toep- en kienavond. Een traditie. In samenwerking met fanfare St. Nicolaas uit Broekhuizen. Ook traditie dit te houden op de verjaardag van de Sint, 6 december in het Brouwershuis. Een geslaagd evenement. Nieuwjaarsinstuif. Wij hebben dit evenement een aantal jaren gehouden op Nieuwjaarsdag. Vanwege concurrentie met andere gebeurtenissen op die dag ervoor gekozen dit voortaan te doen op de eerste zaterdag in het nieuwe jaar. Winteractiviteiten jeugd.

4 Het voetbal voor de jeugd ligt stil in de wintermaanden. In deze periode werd voor de verschillende categorieën diverse activiteiten georganiseerd, van zaalvoetbal tot gezelligheid. Herring schelle. Ook weer een traditie die wij graag in ere houden: na afloop van de eerste training na Carnaval nog wat nakaarten over dit evenement en samen een of meerdere haringen happen. Geiten Kermis Zoals al vele jaren was er dit jaar ook weer de geitenkermis, die nu jaarlijks door een commissie georganiseerd wordt, waarbij wij deel zijn van de commissie. Bavaria quiz. Deze voetbalquiz wordt aangeboden door Bavaria. Dit seizoen eveneens gehouden in de winterstop. Het was een gezellige avond. Beer Pongen Een nieuwe activiteit was dit jaar het Beer Pongen. Hierbij is het de bedoeling dat men een balletje in een glas gooit. Dart Toernooi Het eerste jaarlijkse SVED dart toernooi werd gehouden. Een paar gezellige en druk bezochte avonden waarbij Rob Lijnders zich de eerste SVED Darter mag noemen. SVEB-dag Een nieuwe opzet van het mini toernooi. Waarin vroeg begonnen werd met een ontbijt voor alle deelnemers waarna de diverse wedstrijden gespeeld werden. Al met al een leuke en zeker geslaagde nieuwe opzet Sluiting seizoen. Ook nu weer op het einde van het seizoen de traditionele afsluiting van het seizoen. Vrijwilligersavond. Dit seizoen anders dan voorgaande jaren. Nu een avond alleen maar voor de vrijwilligers en hun partner. Een leuke avond helaas niet zo druk bezocht door onze vrijwilligers. Ledenstand. Deze schommelt al jaren rond de 350 leden, spelers, vrijwilligers en steunende leden. In ons voordeel bij dit ledenaantal is dat wij een damesteam hebben en het G-voetbal. Dus voor 2 kleine dorpen doen wij het niet slecht. Maar we moeten waakzaam blijven. Maar voordat het mogelijk te laat is zoeken wij samenwerking met buur-verenigingen. Op het eind van het seizoen hebben er dan ook gesprekken plaats gevonden met Lottum en SportingST. Hier is uit voortgekomen dat we met ingang van seizoen bij de A en de B jeugd samen werken met Sporting ST. Ook het dames team kent een kleine selectie. Omdat Sporting ST meer dames heeft is er ook bij de dames een samenwerking met SportingST aangegaan. Dit alles voor als nog voor een seizoen.

5 Communicatie en representatie. Transparant bezig zijn en goed communiceren over alles wat we doen is erg belangrijk. Wij blijven communiceren via papier en digitaal en gaan dit uitbreiden waar nodig. De huidige website is onder de loep genomen en besloten is om deze in een nieuw jasje te gieten. Aan het einde van dit seizoen is begonnen aan de nieuwe look en feel en per 1 september is de site operationeel. Aanpassingen zullen nog in het nieuwe seizoen plaats vinden. Wij blijven de vereniging vertegenwoordigen bij gemeentelijk overleg, KNVB-overleg en overal waar wij worden uitgenodigd en de vereniging er belang bij kan hebben. Maar ook bij persoonlijke gebeurtenissen van de leden. De accommodatie. Wij hebben een goede accommodatie en zullen dit ook op peil blijven houden. Dat is ook nog eens nadrukkelijk vastgesteld bij het traject Ambitie. Zaken bijhouden en goed onderhouden. Het afgelopen jaar heeft hier niet veel plaats gevonden uitgezonderd de aanschaf van een nieuwe warmwater voorziening omdat de oude boiler het rond carnaval ineens begaf. Er is gekozen voor een geiser en een warmwater voorraad vat zodat we minder energie gaan verbruiken. Senioren. Heren 1 en 2 vormen de selectie. De selectie trainde het afgelopen seizoen op dinsdag en donderdag onder leiding van Casper Tielen (tevens coach eerste), Chris Janssen en Karel Deckers (beide coach tweede). Voor alle trainers was dit het eerste seizoen. Arjan Cleven begon voor het tweede jaar als keeperstrainer maar haakte in oktober af. Evy Janssen was de verzorger. Dieter Achten was de assistent scheidsrechter bij het eerste. Het tweede kende als assistent scheidsrechter Dave Craenmehr. Math Coenders en Paul Crompvoets waren gezamenlijk leider van het eerste en bij het tweede was dat John van Helden. Het eerste team speelde in de vierde klasse en eindigde daar op de elfde plaats, waardoor degradatie naar de 5 de Klasse een feit werd. SVEB behaalde 11 punten uit 22 wedstrijden. Het doelsaldo was 30 doelpunten voor en 71 tegen. Er werd 3 keer gewonnen en 2 keer gelijk gespeeld. Het seizoen was een voor SVEB teleurstellend seizoen. Mede door een aantal blessures, was SVEB 1 niet in staat zich te handhaven in de 4 de klasse G. Het tweede team speelde in de vijfde reserve klasse 15 en eindigde op een verdienstelijke derde plaats. Het tweede team behaalde in totaal 48 punten uit 22 wedstrijden; 16 keer winst, en 6 maal verlies. Doelsaldo: Dit elftal is een relatief jong team. Het tweede team van SVEB speelt in het seizoen en de vierde reserve klasse, aangezien het derde team kampioen is geworden in de 5 de reserve klasse. Ons derde heren team speelde ook in de vijfde reserve klasse, maar in een andere poule dan het tweede. Het werd glansrijk kampioen met, met 56 punten uit 22 wedstrijden. Dit puntentotaal werd bereikt met 18 overwinningen, 2 maal gelijkspel en 2 nederlagen. Doelsaldo: Het team had Perry Laarakker en Geert Joosten als begeleiders. Twan Thijssen was tevens assistent-grensrechter. Het vierde team kwam uit in de zesde reserve klasse. Het werd een achtste plek. Van de 22 wedstrijden werden er 9 gewonnen, 3 maal gelijk gespeeld en 10 wedstrijden verloren. Totaal 30 punten. Doelsaldo: Ed van Dooren en Wilbert Heldens zorgden voor de begeleiding.

6 De dames speelde in tegenstelling tot het jaar ervoor een volledige competitie. Zij zijn uiteindelijk wederom tweede geworden. Onze dames speelde in de 4 de klasse 3. Van de 22 wedstrijden werden er 16 gewonnen, 5 maal gelijk en 1 wedstrijd ging verloren. In totaal werden er 53 punten gehaald met een doelsaldo van: Het team werd dit seizoen getraind en gecoacht door Leon van Rengs en Erik Palmen. Lobke van der Giesen was leidster en Theo Curvers was de assistent-scheidsrechter. Nick Knelissen verzorgde de keeperstraining. Het G-team speelt ook in de KNVB-competitie. In de derde klasse. Een voorjaars en een najaars reeks. Jan Tielen en Peter Vousten waren de trainers en coaches. Jan Tielen was de scheidsrechter bij thuiswedstrijden. Verder stond het begeleidend team uit Thea Glogovsek, Nancy van der Laak, en Joke Vousten. Thea heeft aan de wieg gestaan van de oprichting van ons G-team. Helaas heeft Thea besloten aan het einde van afgelopen seizoen te stoppen. SVEB bedankt Thea voor haar inzet maar zeker ook van haar enthousiasme. De Veteranen spelen wedstrijden die worden georganiseerd door de Federatie veteranen Noord- Limburg en Oost-Brabant. Deze is verbonden aan de KNVB. Men speelt niet met een stand, maar toch is het leuk om te weten dat er in federatieverband 15 wedstrijden zijn gespeeld, 8 gewonnen, 2gelijk en 5 verloren. De groep veteranen bestaat uit 20 voetballende leden, 4 rustende leden en grensrechter Math van Lin. Paul Deenen en Henk Peperkamp coördineren. Henk is de vertegenwoordiger naar de federatie waarvan hij tevens secretaris is. Op 13 juni vond de jaarlijkse zomeractiviteit plaats. Wij danken ook onze vaste verenigingsscheidsrechters Thijs Janssen, Henk Peperkamp, Paul Crompvoets, Paul Deenen en Twan Derikx. Prestaties junioren. De B-jeugd bereikte in de voorjaarsreeks tweede plaats: 19 punten door 6 gewonnen en 1 nederlagen en 1 gelijkspel. Doelsaldo Hierdoor werd net het kampioenschap misgelopen. In de voorjaarsreeks werd de B derde. Uit negen wedstrijden behaald het team 16 punten. Doelsaldo De B werd getraind door Karel Deckers. Karel werd geassisteerd door Guido Bouten, Mike van Helden en Joey Wijnhoven. De C-jeugd werd in de najaars reeks glansrijk kampioen in derde klasse. In 10 wedstrijden werd 7 maal gewonnen, 0 maal gelijk en 3 nederlagen, totaal 21 punten en een doelsaldo van Ook in de voorjaarsreeks speelde de C in de derde klasse. In de voorjaarsreeks behaalde de C een derde plaats. In 9 wedstrijden werden 21 punten behaald, 7 maal winst en 2 maal verlies. Doelsaldo Het team stond onder leiding van trainer-coach Peer Hermans. Hij werd daarbij geassisteerd door John van Helden, Guido Bouten en Dave Craenmehr. De D-jeugd speelde zowel in de najaars- als de voorjaarsreeks in de tweede klasse, In de najaars reeks eindigde de D op een 6 de plaats en werden er 11 punten gehaald uit 9 wedstrijden. In het voorjaar werd de D kampioen op de laatste speeldag. Uit negen gespeelde wedstrijden werden er 7 gewonnen, 1 gelijkgespeeld en 1 verloren. Dit betekent 22 punten en een doelsaldo van Het team werd begeleid en getraind door Wiel Hendrix, Sam Heldens, Tim Brouwers en en Martien Bos. De E-1 speelde in beide reeksen in de tweede klasse. In het najaar werd het een zevende plaats behaald, 1 maal winst, 1 maal gelijk en 7 nederlagen. Dit betekent 4 punten en een doelsaldo van In het voorjaar werd het een vijfde plaats: 3 overwinning, 2 gelijke spelen en 3 nederlagen en een doelsaldo van Het team werd begeleid en getraind door Giel Geven, Peter Gooren, Bram Curvers en Mark Breukers.

7 De E-2 kwam in beide reeksen ook uit in de tweede klasse. In het najaar werd het een zevende plaats behaald. Uit 7 wedstrijden werden 4 punten gehaald. In het voorjaar werd de E2 op de laatste speeldag kompioen. Dit werd gerealiseerd met 7 overwinningen uit 9 wedstrijden. Er worden maar liefst 43 doelpunten gescoord en de E-2 kreeg 20 doelpunten tegen. De E-2 werd begeleidt door Roel Brauer en Ralph Tissen. Onze F-1 verscheen in beide reeksen in de tweede klasse. In het najaar werd het een derde plaats behaald. In 9 wedstrijden behaalde het team 20 punten, 6 maal winst, 1 nederlagen en 2 maal gelijk. Doelsaldo van In het voorjaar werden ze zelfs kampioen. Het team werd getraind en geleid door Rob Lijnders en Martin Rutgers. De F-2 speelde in beide reeksen in de tweede klasse. In het najaar werd het een zevende plaats. In de 9 wedstrijden werd 2 maal gewonnen, 2 maal gelijk en 5 nederlagen. Dit zijn dan 8 punten en een doelsaldo van In de voorjaarsreeks een zevende plaats. In 9 wedstrijden werden het 11 punten: 3 overwinnen, 2 maal gelijk en 4 nederlagen. Een doelsaldo Het team werd begeleid en getraind door Kim Engelen, Karlijn Tissen en Johan Janssen. Onze allerkleinsten de Bambino s ofwel mini-f spelen hun reeks zonder stand. Maar wel leuk en inspirerend om te zien. Zij werden begeleid door Mischa Tissen, Bert Weijs en Rob Hendrix Scheidsrechters bij de jeugdwedstrijden: Mischa Tissen. Koos van Megen, Peter van Megen. Leon Jeucken en Tim Geurts. Verder was Martien Bos de keeperstrainer van onze jeugdafdeling. Tenslotte. Christien Cremers was consul. Een functie die formeel onder de KNVB valt. Zij beslist namens de KNVB over afgelastingen. Thijs Janssen maakte foto s voor de vereniging., Van evenementen en wedstrijden van het eerste. Vele hiervan kun je vinden op onze site fotogalerij. Wij danken iedereen voor de bijdrage aan het afgelopen seizoen.. Wij zijn samen de vereniging: leden, vrijwilligers, sponsors en supporters!! Bestuur SVEB, oktober 2015.

Notulen jaarvergadering 20 oktober 2015

Notulen jaarvergadering 20 oktober 2015 Notulen jaarvergadering 20 oktober 2015 Opening Ger lijnders opent de vergadering en heet de aanwezige leden, 52 in getal, van harte welkom. Ondanks de dag en het tijdstip een mooie opkomst. Het dames

Nadere informatie

Inhoud. Veel leesplezier. Redactieadres: Heming 20 Tel Redactieleden: Paul Deenen Thijs Janssen

Inhoud. Veel leesplezier. Redactieadres: Heming 20 Tel Redactieleden: Paul Deenen Thijs Janssen Redactieadres: Heming 20 Tel. 077-4632573 Redactieleden: Paul Deenen 4631726 Thijs Janssen 4632573 Vormgeving: Thijs Verschijnt in: Maart Juni September December Inhoud Voorwoord Agenda en mededelingen

Nadere informatie

Inhoud. Veel leesplezier. Redactieadres: Heming 20 Tel. 077-4632573. Redactieleden: Paul Deenen 4631726 Thijs Janssen 4632573.

Inhoud. Veel leesplezier. Redactieadres: Heming 20 Tel. 077-4632573. Redactieleden: Paul Deenen 4631726 Thijs Janssen 4632573. Redactieadres: Heming 20 Tel. 077-4632573 Redactieleden: Paul Deenen 4631726 Thijs Janssen 4632573 Vormgeving: Thijs Verschijnt in: Maart Juni September December Kopieën inleveren bij: Inhoud Voorwoord

Nadere informatie

JAARVERSLAG SPORTING ST 2017/2018

JAARVERSLAG SPORTING ST 2017/2018 JAARVERSLAG SPORTING ST 2017/2018 Het jaarverslag 2017/2018 is opgebouwd uit drie onderdelen. Deel 1 betreft Algemene Zaken van Sporting ST. Deel 2 betreft het overzicht van de afdeling Voetbal en deel

Nadere informatie

Inhoud. Veel leesplezier. Redactieadres: Heming 20 Tel Redactieleden: Paul Deenen Thijs Janssen

Inhoud. Veel leesplezier. Redactieadres: Heming 20 Tel Redactieleden: Paul Deenen Thijs Janssen Redactieadres: Heming 20 Tel. 077-4632573 Redactieleden: Paul Deenen 4631726 Thijs Janssen 4632573 Vormgeving: Thijs Inhoud Voorwoord Agenda en mededelingen Van de voorzitter(mathieu) Diverse mededelingen

Nadere informatie

Heb je vragen dan kun je altijd één van bovenstaande contactpersonen mailen of aanspreken.

Heb je vragen dan kun je altijd één van bovenstaande contactpersonen mailen of aanspreken. Leuk dat je lid bent geworden van TiVoC. Het bestuur heet je van harte welkom en we wensen je een leuke, sportieve tijd bij deze volleybalvereniging! We hopen dat je je snel thuis zult voelen. Daarom is

Nadere informatie

Inhoud. Veel leesplezier. Redactieadres: Heming 20 Tel Redactieleden: Riet van Lin Paul Deenen Thijs Janssen

Inhoud. Veel leesplezier. Redactieadres: Heming 20 Tel Redactieleden: Riet van Lin Paul Deenen Thijs Janssen Redactieadres: Heming 20 Tel. 077-4632573 Redactieleden: Riet van Lin 4631519 Paul Deenen 4631726 Thijs Janssen 4632573 Druk: Leo Lijnders (315 oplage) Vormgeving: Leo/Thijs Verschijnt in: Maart Juni September

Nadere informatie

Inhoud. Veel leesplezier. Redactieadres: Heming 20 Tel Redactieleden: Paul Deenen Thijs Janssen

Inhoud. Veel leesplezier. Redactieadres: Heming 20 Tel Redactieleden: Paul Deenen Thijs Janssen Redactieadres: Heming 20 Tel. 077-4632573 Redactieleden: Paul Deenen 4631726 Thijs Janssen 4632573 Vormgeving: Thijs Verschijnt in: Maart Juni September December Inhoud Voorwoord Agenda en mededelingen

Nadere informatie

(Jeugd-) Beleidsplan Voetbalvereniging Neerlandia 31

(Jeugd-) Beleidsplan Voetbalvereniging Neerlandia 31 (Jeugd-) Beleidsplan Voetbalvereniging Neerlandia 31 Auteur : Jolanda Brokx, Oscar Schouten Versie : 1.1 Datum : april 2015 Contents 2. Inleiding... 3 3. Visie... 3 4. Verenigingsstructuur... 3 5. Aantal

Nadere informatie

26 ste MARKERBEER TOERNOOI

26 ste MARKERBEER TOERNOOI 26 ste MARKERBEER TOERNOOI 24 MEI 2014 Welkom! Namens de toernooicommissie van het Markerbeertoernooi heten wij u van harte welkom op sportpark Nooitgedacht voor de 26 ste editie van het Markerbeertoernooi.

Nadere informatie

Kernwaarden Wij vinden het belangrijk dat leden, sponsoren en supporters ons ervaren en herkennen als

Kernwaarden Wij vinden het belangrijk dat leden, sponsoren en supporters ons ervaren en herkennen als STRATEGIE 2012-2015 Missie (Wie zijn wij) Voor de vereniging en haar leden de positie van S.V.M.E. in de Eijsdense gemeenschap verankeren, waardoor de toekomst wordt gegarandeerd. S.V.M.E. is een vereniging

Nadere informatie

Inhoud. Veel leesplezier. Redactieadres: Heming 20 Tel Redactieleden: Paul Deenen Thijs Janssen

Inhoud. Veel leesplezier. Redactieadres: Heming 20 Tel Redactieleden: Paul Deenen Thijs Janssen Redactieadres: Heming 20 Tel. 077-4632573 Redactieleden: Paul Deenen 4631726 Thijs Janssen 4632573 Vormgeving: Thijs Inhoud Voorwoord Agenda en mededelingen Van de voorzitter (Mathieu) De Pen (Kim) Mededelingen

Nadere informatie

Jaarverslag handbal Valken Alpha Tours

Jaarverslag handbal Valken Alpha Tours Jaarverslag handbal Valken Alpha Tours 2015-2016 We kunnen terug kijken op een zeer enerverend seizoen, met verschillende activiteiten en mooie resultaten. Dit zowel sportief gezien, maar zeker als club.

Nadere informatie

FUNCTIE - EN BEZETTINGSOVERZICHT SV COLMSCHATE '33

FUNCTIE - EN BEZETTINGSOVERZICHT SV COLMSCHATE '33 S. V. COLMSCHATE '33 DAGELIJKS BESTUUR 1.1 BS DB VOORZITTER (tvs Hfd Afd Maatschappelijke betrokkenheid) 1 J 1.2 BS DB SECRETARIS (tvs Hfd Afd Secretariaat) 1 J 1.3 BS DB PENNINGMEESTER 1 J BESTUURSONDERSTEUNING

Nadere informatie

Nieuwsbrief FZO. Nieuwe stijl. FZO 1 bijna klaar voor competitie

Nieuwsbrief FZO. Nieuwe stijl. FZO 1 bijna klaar voor competitie Nieuwsbrief FZO 29 augustus : 1e bekerwedstrijden +++ 5 september: Start competitie FZO 1 & Seizoensopening +++ 12 september: Start competitie lagere elftallen & Jeugd +++ Nieuwe stijl Bij de ingang van

Nadere informatie

MARKERBEER TOERNOOI 28 MEI 2011

MARKERBEER TOERNOOI 28 MEI 2011 MARKERBEER TOERNOOI 28 MEI 2011 Welkom! Namens de toernooicommissie van het Markerbeertoernooi heten wij u van harte welkom op sportpark Nooitgedacht voor de 23 ste editie van het Markerbeertoernooi. Dit

Nadere informatie

Het bestuur bestond bij aanvang van het seizoen uit de volgende personen:

Het bestuur bestond bij aanvang van het seizoen uit de volgende personen: Verslag secretariaat Haaften Kwiek seizoen 2014-2015 Het bestuur bestond bij aanvang van het seizoen uit de volgende personen: Vacature Jan Poppelier Angela de Best Alie van der Moore John van der Meer

Nadere informatie

FC Castricum WEA Jeugdtoernooi 2012

FC Castricum WEA Jeugdtoernooi 2012 1 2 Beste sportvrienden, Een hartelijk welkom aan alle deelnemende teams, leiders, supporters, en al die andere mensen die naar Sportpark Noord End zijn afgereisd voor het: FC Castricum WEA Jeugdtoernooi

Nadere informatie

Opening Jaarverslag 2014/2015 Jeugd Zaalvoetbal Selectie (heren) Lagere elftallen (heren) Dames Terreinen en accommodatie Kantine Sponsoring Overige

Opening Jaarverslag 2014/2015 Jeugd Zaalvoetbal Selectie (heren) Lagere elftallen (heren) Dames Terreinen en accommodatie Kantine Sponsoring Overige SVZ 2015/2016 Opening Jaarverslag 2014/2015 Jeugd Zaalvoetbal Selectie (heren) Lagere elftallen (heren) Dames Terreinen en accommodatie Kantine Sponsoring Overige bijzonderheden Financiën Verslag kascommissie

Nadere informatie

Inhoud. Veel leesplezier. Redactieadres: Heming 20 Tel Redactieleden: Riet van Lin Paul Deenen Thijs Janssen

Inhoud. Veel leesplezier. Redactieadres: Heming 20 Tel Redactieleden: Riet van Lin Paul Deenen Thijs Janssen Redactieadres: Heming 20 Tel. 077-4632573 Redactieleden: Riet van Lin 4631519 Paul Deenen 4631726 Thijs Janssen 4632573 Vormgeving: Thijs Verschijnt in: Maart Juni September December Inhoud Voorwoord Agenda

Nadere informatie

Beleidsplan Senioren. v.v. Sportclub Eefde

Beleidsplan Senioren. v.v. Sportclub Eefde Beleidsplan Senioren 2017 2020 Eefde, mei 2017 v.v. Sportclub Eefde Algemeen Het voetbaltechnisch beleidsplan van v.v. Sportclub Eefde bestaat uit onderdelen en elementen welke op het technisch gebied

Nadere informatie

Organigram DEV-Arcen. Bestuur

Organigram DEV-Arcen. Bestuur Organigram DEV-Arcen Bestuur Vertrouwens- en klachtencommissie PR/Sponsor Technische Accommodatie Activiteiten Vrijwilligers Leden Financiën Veteranen Senioren Jeugd Organigram DEV-Arcen Bestuur Commissies

Nadere informatie

Voorwoord. De organisatie, Johan Peeters, Peter Gielen, Maarten Rutten.

Voorwoord. De organisatie, Johan Peeters, Peter Gielen, Maarten Rutten. Voorwoord vv Helden heet u van harte welkom op het derde Peel en Maas toernooi. Een toernooi voor de C-, D- en E- jeugd van alle voetbalverenigingen uit de mooie Maas gemeentes Peel & Maas en Horst aan

Nadere informatie

Voetbalbeleidsplan. Senioren Enter Vooruit

Voetbalbeleidsplan. Senioren Enter Vooruit Voetbalbeleidsplan Senioren Enter Vooruit 12 september 2013 Inhoud 1 Inleiding 2 Doel en missie Enter Vooruit 2.1 Missie 2.2 Algemene doelstellingen vanaf 2013 2.3 Seniorenvoetbal Omvang 3 Prestatieteams

Nadere informatie

www.vvoberg.nl Schepersheuvel 2A 6077HH Sint Odiliënberg april 2014

www.vvoberg.nl Schepersheuvel 2A 6077HH Sint Odiliënberg april 2014 Communicatieplan R.K.V.V. St. Odiliënberg www.vvoberg.nl Schepersheuvel 2A 6077HH Sint Odiliënberg april 2014 Inhoud: 1. Inleiding... 3 2. Doelgroepen... 4 3. Communicatiemiddelen... 5 4. Interne en externe

Nadere informatie

WELKOM BIJ RKVV WILHELMINA

WELKOM BIJ RKVV WILHELMINA WELKOM BIJ RKVV WILHELMINA In dit boekje vind je alle informatie over RKVV wilhelmina WELKOM BIJ de kanaries Fijn dat je gekozen hebt voor RKVV Wilhelmina. Onze voetbalvereniging bestaat al sinds 1897

Nadere informatie

Voorwoord. De organisatie, Peter Gielen Maarten Rutten Johan Peeters Sam Peeters.

Voorwoord. De organisatie, Peter Gielen Maarten Rutten Johan Peeters Sam Peeters. V2.0 * 2015.05.06 Voorwoord vv Helden heet u van harte welkom op het vierde Peel en Maas toernooi. Een toernooi voor de C-, D- E- en F-jeugd van alle voetbalverenigingen uit de mooie Maas gemeentes Peel

Nadere informatie

Jaarverslag Jeugdbestuur VV Sleen seizoen t.b.v. de Algemene ledenvergadering

Jaarverslag Jeugdbestuur VV Sleen seizoen t.b.v. de Algemene ledenvergadering Sleen, november 2016 Jaarverslag Jeugdbestuur VV Sleen seizoen 2015-2016 t.b.v. de Algemene ledenvergadering Kerngetallen In het seizoen 2015-2016 waren 170 jeugdleden actief verdeeld over 14 jeugdteams.

Nadere informatie

Informatie / ouderavond R.K.S.V. Groesbeekse Boys 22-06-2015

Informatie / ouderavond R.K.S.V. Groesbeekse Boys 22-06-2015 Informatie / ouderavond R.K.S.V. Groesbeekse Boys 22-06-2015 Agenda: Voetbal in Groesbeek Gelderse sportfederatie Vrijwilligersbeleid Aanpassingen K.N.V.B. Gedrag langs de lijn Technisch jeugdplan Voetbal

Nadere informatie

Algemene Ledenvergadering SIOL woensdag 23 september 2015

Algemene Ledenvergadering SIOL woensdag 23 september 2015 Algemene Ledenvergadering SIOL woensdag 23 september 2015 Agenda (1) 1. Opening, vaststelling agenda en mededelingen 2. Notulen vergadering 6 oktober 2014 3. Jaarverslag seizoen 2014/2015 en vooruitblik

Nadere informatie

De, in eigen beheer, gehouden voetbaldagen waren wederom succesvol mede door de enthousiaste deelnemers en vrijwilligers.

De, in eigen beheer, gehouden voetbaldagen waren wederom succesvol mede door de enthousiaste deelnemers en vrijwilligers. 1 FC ODA WEERT Jaarverslag periode 1 juli 2012 30 juni 2013 OVERLEDENEN In het seizoen 2012/2013 is Tony Vleeshouwers overleden. We willen ook stilstaan bij het overlijden van: Tonia de Vries, Henk Geeven

Nadere informatie

S.V.H.A. - verslag van de Algemene Ledenvergadering

S.V.H.A. - verslag van de Algemene Ledenvergadering Datum : maandag 12 oktober 2015 Tijd : 20:00u - 22:00u Aanwezig : geschat aantal aanwezige leden 50, waarvan 24 ingetekend; 7 bestuursleden 1. Opening De voorzitter opent de vergadering en heet alle aanwezigen

Nadere informatie

Ouderavond JO-15 en MO15 12 juni 2019

Ouderavond JO-15 en MO15 12 juni 2019 Ouderavond JO-15 en MO15 12 juni 2019 Agenda Welkom Communicatielijnen Speler Volg systeem/ indelingsbeleid Plannen voetbaltechnisch vlak Ouders Meiden Algemeen Vrijwilligerswerk en eigen bijdrage Sponsoring

Nadere informatie

Nieuwsbrief Editie 2 Seizoen

Nieuwsbrief Editie 2 Seizoen Nieuwsbrief Editie 2 Seizoen 2018-2019 Voor je ligt de tweede editie van de nieuwsbrief van Jubileumseizoen 2018-2019. In deze nieuwsbrief kun je uitgebreid lezen over het jubileum! Daarnaast is er o.a.

Nadere informatie

beleidsplan vv Musketiers (juli 2015)

beleidsplan vv Musketiers (juli 2015) Elst, juli 2015 Voorwoord De voetbal vereniging Musketiers is opgericht in januari 1952. Wij mogen ons gelukkig prijzen met een goede ledenaanwas en zijn een financieel gezonde vereniging. Zoals bij veel

Nadere informatie

Van een voor allen naar allen voor OKVC

Van een voor allen naar allen voor OKVC Van een voor allen naar allen voor OKVC Inhoud Inleiding... 2 Probleembeschrijving... 3 Soorten verenigingen (soorten oplossingen)... 4 Plan van aanpak... 4 Uitvoering en borging... 5 Evaluatie... 6 Inleiding

Nadere informatie

Inleiding. Hartelijk welkom op sportpark de Krom in Katwijk bij het ZILVEREN TRAWLER-toernooi 2014.

Inleiding. Hartelijk welkom op sportpark de Krom in Katwijk bij het ZILVEREN TRAWLER-toernooi 2014. Inleiding. Hartelijk welkom op sportpark de Krom in Katwijk bij het ZILVEREN TRAWLER-toernooi 2014. Dit jaar wordt het Zilveren Trawler toernooi in Katwijk gehouden en niet in IJmuiden. vv Katwijk en IJ.V.V.

Nadere informatie

Technische coördinator Senioren. Commercieel. Klankbord. Sponsor Commissie. Spelersraad Commissie. Leider & grensrechter.

Technische coördinator Senioren. Commercieel. Klankbord. Sponsor Commissie. Spelersraad Commissie. Leider & grensrechter. Bestuur VV SWEEL Voorzitter Wedstrijd Secretariaat Secretaris Financiën Faciliteiten Beheerder Commercieel Technische coördinator Senioren Voetbalzaken Jeugd Technisch coördinator Jeugd Missie Visie Wedstrijd

Nadere informatie

Welkomstwoord. Dit jaar wordt het G-voetbalseizoen dus voor de vijfde keer op grootse wijze afgesloten en wel met het 4 e Slottoernooi G- voetbal.

Welkomstwoord. Dit jaar wordt het G-voetbalseizoen dus voor de vijfde keer op grootse wijze afgesloten en wel met het 4 e Slottoernooi G- voetbal. 1 2 Welkomstwoord In 2012 werd het Friends League seizoen 2011-2012 voor G- junioren bij de Koninklijke HFC afgesloten met het Kampioenenbal. In 2013 werd voor het eerst voor de G-junioren die zowel in

Nadere informatie

Notulen Algemene ledenvergadering VV Callantsoog 28 oktober Aanvang uur

Notulen Algemene ledenvergadering VV Callantsoog 28 oktober Aanvang uur Notulen Algemene ledenvergadering VV Callantsoog 28 oktober 2014. Aanvang 20.00 uur 1. Opening ( Ap) Voorzitter Ap opent vergadering en heet aanwezigen welkom. 2. Notulen vorige ALV Geen notulen besproken

Nadere informatie

Jan Weegink Memorial Cup. 20 & 22 Augustus Sportpark De Waarbeek

Jan Weegink Memorial Cup. 20 & 22 Augustus Sportpark De Waarbeek Jan Weegink Memorial Cup 20 & 22 Augustus 2015 Sportpark De Waarbeek Namens HVV Hengelo mag ik u van harte welkom heten op ons mooie sportpark De Waarbeek Dit jaar houden wij voor de 12 e keer ons tweedaagse

Nadere informatie

Agenda Ouderavond Woensdag 26 oktober 19.30 uur

Agenda Ouderavond Woensdag 26 oktober 19.30 uur Agenda Ouderavond Woensdag 26 oktober 19.30 uur 1. Opening 2. Mededelingen 3. Wie doet wat in het Jeugdbestuur? 4. Jeugdbeleidsplan 5. Competitie-indeling 6. Verantwoordelijkheden ouders 7. Rondvraag 8.

Nadere informatie

Sportvereniging BLAUW-WIT

Sportvereniging BLAUW-WIT Sportvereniging BLAUW-WIT Opgericht 14 november 1914, K.v.K. nr. 40144551 Pagina 1 Algemeen: Onderstaand bieden wij u het jaarverslag aan over het seizoen 2014-2015. Met dit verslag willen wij zoals gewoonlijk

Nadere informatie

Algemene ledenvergadering 29 november 2017

Algemene ledenvergadering 29 november 2017 Algemene ledenvergadering 29 november 2017 Agenda Opening Jaarverslag secretaris Jaarverslag penningmeester Jaarverslag vertrouwenspersoon Vaststellen contributie 2018-2019 Bestuursmededelingen, Rondvraag

Nadere informatie

Sportclub Deventer. Organisatie Sportclub Deventer

Sportclub Deventer. Organisatie Sportclub Deventer Organisatie Sportclub Deventer Doel: Invulling geven aan een nieuwe organisatie, met heldere verdeling van taken en verantwoordelijkheden, die past bij de fase waarin Sportclub Deventer zich bevindt en

Nadere informatie

PROGRAMMABOEKJE. Schoolvoetbaltoernooi Gemeente Hellendoorn 2018

PROGRAMMABOEKJE. Schoolvoetbaltoernooi Gemeente Hellendoorn 2018 PROGRAMMABOEKJE Schoolvoetbaltoernooi Gemeente Hellendoorn 2018 Beste meisjes en jongens, Het hele jaar door zijn er allerlei sportieve evenementen in onze gemeente. We zijn niet voor niets tot sportgemeente

Nadere informatie

Sport Vereniging Langbroek

Sport Vereniging Langbroek Sport Vereniging Langbroek Beleidsplan 2011/2012 INHOUDSOPGAVE 1. Inleiding... 2. Doelstelling... 3. Voorwaarden voor continuïteit... 4. Afspraken voetbaltechnisch beleid... 5. Fair Play beleid KNVB...

Nadere informatie

Slottoernooi G-voetbal op Facebook

Slottoernooi G-voetbal op Facebook 1 Slottoernooi Gvoetbal op Facebook Slottoernooi Gvoetbal heeft een speciale pagina op Facebook: https://www.facebook.com/gvoetbalkonhfc/ Like deze pagina en blijf zo op de hoogte van het laatste nieuws

Nadere informatie

op sportpark in Oploo het officiële startschot plaats van de samenwerking.

op sportpark in Oploo het officiële startschot plaats van de samenwerking. Samen verder... Inleiding Vorig jaar juli hebben de besturen van Excellent, Westerbeekse Boys en SVS besloten tot een samenwerking van de jeugdafdelingen met ingang van het seizoen 2017/2018. In bijeenkomsten

Nadere informatie

Ledenvergadering maart 2013 Van harte welkom!

Ledenvergadering maart 2013 Van harte welkom! Ledenvergadering maart 2013 Van harte welkom! Webversie presentatie 21 maart 2013 Agenda 19.30 19.40 Welkom 19.40 20.20 Presentatie 20.20 21.00 Vragen en antwoorden 21.00 Sluiting Aanleiding tot de herinrichting

Nadere informatie

vv Noordwijk, onze club

vv Noordwijk, onze club vv, onze club Inleiding Wie zijn we? Wat vinden we belangrijk? Hoe ziet onze ideale vereniging eruit? Dit is onze visie. Hier staan wij voor. Dit is vv, onze club Kernwaarden: Waar staan wij voor? Plezier

Nadere informatie

Nieuwsbrief augustus 2018

Nieuwsbrief augustus 2018 Nieuwsbrief augustus 2018 Beste leden, Het is alweer een tijdje geleden maar zo voor het nieuwe seizoen is het weer tijd voor een nieuwe nieuwsbrief. Hierin kijken we terug op een geweldig seizoen en een

Nadere informatie

JAARVERSLAG (clubjaar 52)

JAARVERSLAG (clubjaar 52) Secretariaat: Clublokaal: Thijs Geerlings Café Colé In de Haag 1 Donk 33 5768 HB Meijel 5768 XM Meijel Tel. 077 466 92 76 Tel. 077 466 18 73 thijsgeerlings@gmail.com k.coolen@onsbrabantnet.nl JAARVERSLAG

Nadere informatie

editie 7, september 2016

editie 7, september 2016 digitale Clubkrant editie 7, september 2016 Voorzitter aan het woord Na alle voorbereidingen is nu eindelijk de competitie begonnen. Dit is waar het om gaat. Na drie competitie-loze maanden weer aan de

Nadere informatie

Algemeen jaarverslag seizoen

Algemeen jaarverslag seizoen Algemeen jaarverslag seizoen 2006-2007 Helaas heeft de vereniging het afgelopen seizoen afscheid moeten nemen van Johan Jansen (ex-jeugdvoorzitter) en van Frits Cornelissen (ex-jeugdbestuurslid). We zijn

Nadere informatie

Beleidsplan vv Schoonebeek sv Weiteveense Boys. (Samenwerkingsverband voor A, B en C junioren)

Beleidsplan vv Schoonebeek sv Weiteveense Boys. (Samenwerkingsverband voor A, B en C junioren) Beleidsplan vv Schoonebeek sv Weiteveense Boys (Samenwerkingsverband voor A, B en C junioren) Nieuw Schoonebeek, 14 mei 2014 INHOUDSOPGAVE 1. Inleiding 3 2. Doelstelling 3 3. Ledenaantallen/elftalindeling

Nadere informatie

Jaarverslag badminton seizoen

Jaarverslag badminton seizoen Jaarverslag badminton seizoen 2016-2017 BESTUUR Dit seizoen bestond het bestuur uit de volgende leden: Henk Zonnenberg : voorzitter Patrick de Jong : secretaris Frans Verschuren : penningmeester / ledenadministratie

Nadere informatie

Jaarverslag 2016 Waterpolo

Jaarverslag 2016 Waterpolo Jaarverslag 2016 Waterpolo Samenstelling van Kader Waterpoloafdeling 2016 - Stefan Doets Voorzitter TC waterpolo - Tom Possel Assistent voorzitter - Arnold Witteveen Trainer/Coach - Danny van Zoen Trainer/Coach

Nadere informatie

info avond Guus van Schijndel Augustus 2017

info avond Guus van Schijndel Augustus 2017 s.v. A.W.C. Wijchen info avond Guus van Schijndel Augustus 2017 Wie en wat is sv A.W.C. Wijchen? Wie en wat is sv A.W.C. Wijchen? s.v. A.W.C. Wijchen 280 pupillen (31 teams) 240 junioren (16 teams) 180

Nadere informatie

Bijeenkomst jeugdleiders en trainers

Bijeenkomst jeugdleiders en trainers Bijeenkomst jeugdleiders en trainers Agenda Introductie Organisatie jeugd Project Samen Scoren Taken begeleiding Basis teamafspraken Afgelastingen Vergoedingsregeling trainers Accommodatiebeheer Van alles

Nadere informatie

Voorlichting ouders F teams. 9-9-2015 Voorlichting ouders F teams

Voorlichting ouders F teams. 9-9-2015 Voorlichting ouders F teams Voorlichting ouders F teams 9-9-2015 Voorlichting ouders F teams 1 Agenda Welkom en voorstelrondje Wedstrijdzaken en website Ledenadministratie Waarden en Normen Commissiekamer Technisch beleid Kleding

Nadere informatie

Henk Droste JO-9 Toernooi

Henk Droste JO-9 Toernooi Henk Droste JO-9 Toernooi 21 ste Editie Hoofdsponsor Slagerij Hemmer 20 mei 2017 Voorwoord Beste sportvrienden, Namens het bestuur van V.V. STEVO heten wij jullie van harte welkom op ons sportcomplex 'de

Nadere informatie

Nieuwsbrief Buitenlust

Nieuwsbrief Buitenlust Nieuwsbrief 4-2017 Buitenlust 2.0 2017-2021 Beste lezers, De laatste nieuwsbrief is alweer een paar maanden oud. Inmiddels hebben we weer genoeg te melden. Er staan een aantal belangrijke mededelingen

Nadere informatie

Slottoernooi G-voetbal op Facebook

Slottoernooi G-voetbal op Facebook 1 Slottoernooi Gvoetbal op Facebook Slottoernooi Gvoetbal heeft een speciale pagina op Facebook: https://www.facebook.com/gvoetbalkonhfc/ Like deze pagina en blijf zo op de hoogte van het laatste nieuws

Nadere informatie

2. Mededelingen en ingekomen stukken Jan de Vries wordt de nieuwe penningmeester. Vervanger van Dick Hein die nu bij de TC zit.

2. Mededelingen en ingekomen stukken Jan de Vries wordt de nieuwe penningmeester. Vervanger van Dick Hein die nu bij de TC zit. Algemene ledenvergadering VCZ 06 november 2017 Het bestuur nodigt alle leden van VCZ uit voor de algemene ledenvergadering welke wordt gehouden op maandag 06 november om 20.00 uur in de kantine van de

Nadere informatie

SPORTVERENIGING H.B.S.V. HOUT-BLERICK

SPORTVERENIGING H.B.S.V. HOUT-BLERICK SPORTVERENIGING H.B.S.V. HOUT-BLERICK Jaarverslag 2010-2011 Voor jullie ligt het jaarverslag over het 72 e verenigingsjaar. In dit verslag kunnen jullie nalezen hoe het onze vereniging op een aantal gebieden

Nadere informatie

Sportpark Het Hoge Land Berkel en Rodenrijs

Sportpark Het Hoge Land Berkel en Rodenrijs de Cup met de kleine oren De is in het seizoen 20122013 gewonnen door: Soccer Boys voor C junioren en D, E en F pupillen Sportvereniging T.O.G.B. Voetbalvereniging C.V.V. Berkel Sportpark Het Hoge Land

Nadere informatie

Laarbeekcuptoernooi, Eli, Mariahout, ASV 33 en Sparta 25

Laarbeekcuptoernooi, Eli, Mariahout, ASV 33 en Sparta 25 Voorwoord Beste sportvrienden, Dit jaar, 2017, organiseren we wederom het Laarbeekcuptoernooi voor de 4 Laarbeekse voetbalverenigingen, te weten: ASV 33, ELI, Mariahout en Sparta 25. Dit jaarlijkse evenement

Nadere informatie

Dûh Boeah bokaal. VVKLOOSTERBUREN gezellig veteranenmixtoernooi om de

Dûh Boeah bokaal. VVKLOOSTERBUREN gezellig veteranenmixtoernooi om de VVKLOOSTERBUREN gezellig veteranenmixtoernooi om de Dûh Boeah bokaal Datum: 20 mei 2017 Aanvang: 13:00 Terrein: Sportpark Westerklooster, Kloosterburen 2 Voorwoord Kloosterburen, mei 2017 Voorafgaand aan

Nadere informatie

Muller/Dame Assurantiën C & D junioren nieuwe selectie toernooi 2016/2017

Muller/Dame Assurantiën C & D junioren nieuwe selectie toernooi 2016/2017 Muller/Dame Assurantiën C & D junioren nieuwe selectie toernooi 2016/2017 Deelnemende D1 teams AFC'34 D1 ARC D1 DHC D1 Excelsior Maassluis D1 Jodan Boys D1 JEKA D1 Deelnemende C1 teams AFC'34 C1 DHC C1

Nadere informatie

VV Schagen Janneke Mandemaker Toernooi

VV Schagen Janneke Mandemaker Toernooi Schagen Janneke Mandemaker Toernooi Zaterdag 8 juni 2013 Pag. 2 van 21 Janneke Mandemaker 2013 Beste voetballers, voetballiefhebbers en supporters, Ik heet u namens de Toernooicommissie en alle meewerkende

Nadere informatie

Introductiegids voor nieuwe jeugdleden en hun ouders Seizoen 2014/2015

Introductiegids voor nieuwe jeugdleden en hun ouders Seizoen 2014/2015 Introductiegids voor nieuwe jeugdleden en hun ouders Seizoen 2014/2015 Door: Jeugdbestuur Voor: alle (nieuwe) jeugdleden 1 Uitgave: september 2014 Voorwoord Deze introductiegids is bedoeld om alle jeugdleden

Nadere informatie

1 v.v. Bunnik april v.v. BUNNIK 73

1 v.v. Bunnik april v.v. BUNNIK 73 1 v.v. Bunnik 73 4 april 2015 v.v. BUNNIK 73 2 v.v. Bunnik 73 Voorwoord Beste spelers, leiders, trainers, vrijwilligers en supporters, namens v.v. Bunnik 73 wens ik u en jullie allen van harte welkom op

Nadere informatie

Jaarverslag KSH-voetbal

Jaarverslag KSH-voetbal Jaarverslag KSH-voetbal 2013-2014 Seizoen 2013-2014 is weer voorbij gevlogen en wederom is er door al onze vrijwilligers een enorme hoeveelheid werk verzet zodat al onze voetballers, jong en oud, weer

Nadere informatie

Nieuwe trainers Sporting Heerlen. Hub Essers overleden. Fernando Ricksen eregast bij Sporting Heerlen - ZSV

Nieuwe trainers Sporting Heerlen. Hub Essers overleden. Fernando Ricksen eregast bij Sporting Heerlen - ZSV Nieuwe trainers Sporting Heerlen Sporting Heerlen heeft de technische staf voor het seizoen 2015/2016 compleet. Als trainer voor Sporting Heerlen 2 is Martè Streng aangesteld en als leider Wiel Ruminski.

Nadere informatie

Odin 59 Heemskerk D-pupillen toernooi 19 april 2015

Odin 59 Heemskerk D-pupillen toernooi 19 april 2015 Odin 59 Heemskerk D-pupillen toernooi 19 april 2015 Beste voetballiefhebbers, Allereerst wil ik u allen, spelers, (bege)leiders, trainers en supporters, van harte welkom heten bij HSV Odin 59. Vandaag

Nadere informatie

Bijlage 4: Scheidsrechterplan VVR-jeugd. Inhoudsopgave:

Bijlage 4: Scheidsrechterplan VVR-jeugd. Inhoudsopgave: Bijlage 4: Scheidsrechterplan VVR-jeugd Inhoudsopgave: 1. Inleiding 2. Doelstelling 3. Organisatie en structuur 4. Profielschets verenigingscheidsrechter 5. Organisatie rond wedstrijden 6. Werving, selectie

Nadere informatie

In deze uitgave: - Voorwoord - Kort verslag ALV 20 oktober - De Grote Clubactie - Rabo Clubkas Campagne - LSV Kerstmarkt - Vacatures.

In deze uitgave: - Voorwoord - Kort verslag ALV 20 oktober - De Grote Clubactie - Rabo Clubkas Campagne - LSV Kerstmarkt - Vacatures. In deze uitgave: - Voorwoord - Kort verslag ALV 20 oktober - De Grote Clubactie - Rabo Clubkas Campagne - LSV Kerstmarkt - Vacatures 1 Voorwoord: Hier is al weer de derde nieuwsbrief van het seizoen 2017-2018.

Nadere informatie

HET BESTUUR Het bestuur bestaat uit:

HET BESTUUR Het bestuur bestaat uit: Voorwoord, Dit boekje is speciaal gemaakt voor alle nieuwe leden van de korfbalvereniging DES (Door Eendracht Sterk). Hier kan je informatie over onze vereniging in vinden. Sinds de oprichting in 1958

Nadere informatie

Nieuwsbrief Time Out 74

Nieuwsbrief Time Out 74 Jaargang 22 nr. 1 November 2017 Secretariaat: Blauwstraat 3, 6627 BA, Maasbommel MAASENWAALSE RECREANTEN EN RECVOL Een nieuw Dorpshuis. Jullie zullen wel gemerkt hebben dat de voorbereiding voor een nieuw

Nadere informatie

Zaterdag 15 Juni 2019

Zaterdag 15 Juni 2019 JO19, Senioren Zaterdag 15 Juni 2019 Voetbalvereniging v.v.dob t Trefpunt, Vreelandseweg 22 te Nigtevecht Telefoonnummer 0294-254247 Inhoudopgave Voorwoord van de jeugdcommissie 3 Mededelingen 4 Dagprogramma

Nadere informatie

Organisatie Jeugdafdeling

Organisatie Jeugdafdeling van Henk Brink telefoon 06-57326712 e-mail jeugd@vvroden.nl versienummer 1.0 datum 9-9-2018 ons kenmerk Organisatie Jeugdafdeling 2018-2019 BESTEMD VOOR ALLE BETROKKENEN BIJ DE JEUGD Organisatie Jeugdafdeling

Nadere informatie

19e editie 20 en 21 mei, 10 en 11 juni Vivafloors Jeugdtoernooi

19e editie 20 en 21 mei, 10 en 11 juni Vivafloors Jeugdtoernooi 19e editie 20 en 21 mei, 10 en 11 juni 2017 Vivafloors Jeugdtoernooi V V T W E N T H E G O O R Inhoudsopgave 1. Voorwoord 2. Toernooi reglement 4. Kleedkamerindeling 6-11. Poule F1 t/m F6 Zaterdag 20 mei

Nadere informatie

Welkom nieuw lid. Naast trainen en spelen van wedstrijden organiseert TiVoC ieder jaar leuke activiteiten, zoals:

Welkom nieuw lid. Naast trainen en spelen van wedstrijden organiseert TiVoC ieder jaar leuke activiteiten, zoals: Welkom nieuw lid Leuk dat je lid bent geworden van TiVoC. Het bestuur heet je van harte welkom en we wensen je een leuke, sportieve tijd bij deze volleybalvereniging! We hopen dat je je snel thuis zult

Nadere informatie

Weekbrief No 37 Seizoen Secretariaat: SENIORENAFDELING

Weekbrief No 37 Seizoen Secretariaat: SENIORENAFDELING 1 Weekbrief No 37 Seizoen 2009 2010 24-05-2010 Secretariaat: Estria.jeugdsecretariaat@planet.nl SENIORENAFDELING Uitslagen Zaterdag 22 mei Estria vet. St. Hubert Vet. 1-2 INFORMATIE JEUGDAFDELING Mededelingen

Nadere informatie

1 v.v. Bunnik mei 2013

1 v.v. Bunnik mei 2013 1 v.v. Bunnik 73 18 mei 2013 2 v.v. Bunnik 73 Voorwoord Beste spelers, leiders, trainers, vrijwilligers en supporters, namens v.v. Bunnik 73 wens ik u en jullie allen van harte welkom op ons v.v. Bunnik

Nadere informatie

Nieuwsbrief 18. w oord van de v o o r z itter. maar ook iets waar wij beiden erg trots op zijn. Hartelijk dank voor deze eretitel!

Nieuwsbrief 18. w oord van de v o o r z itter. maar ook iets waar wij beiden erg trots op zijn. Hartelijk dank voor deze eretitel! Nieuwsbrief 18 Beste leden, www.bcscarabee.nl w oord van de v o o r z itter In de laatste nieuwsbrief van dit seizoen een tevreden voorzitter. We kunnen terug kijken op een mooi jubileumjaar, waarin we

Nadere informatie

PROGRAMMABOEKJE. Schoolvoetbaltoernooi Gemeente Hellendoorn 2017

PROGRAMMABOEKJE. Schoolvoetbaltoernooi Gemeente Hellendoorn 2017 PROGRAMMABOEKJE Schoolvoetbaltoernooi Gemeente Hellendoorn 2017 Beste sportvrienden, Dit jaar wordt voor de 31 e keer het schoolvoetbaltoernooi in de gemeente Hellendoorn georganiseerd. De organisatie

Nadere informatie

Ouderavond Jeugdafdeling DVG

Ouderavond Jeugdafdeling DVG Ouderavond Jeugdafdeling DVG Welkom De vereniging DVG Programma Wat mag u verwachten van DVG? Organisatie DVG Rollen coördinatoren, Technische Commissie Jeugd, leiders en trainers Vertrouwenspersoon Huishoudelijke

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Badminton Vereniging Doesburg. Van de voorzitter. Van de voorzitter. Nummer Interessante informatie: In dit nummer:

Nieuwsbrief. Badminton Vereniging Doesburg. Van de voorzitter. Van de voorzitter. Nummer Interessante informatie: In dit nummer: Nummer 3 Nieuwsbrief 16-17 15-5-2017 Badminton Vereniging Doesburg Interessante informatie: Donderdag 9 juni Ouder Junior toernooi. Donderdag 22 juni Afsluitingsavond. In dit nummer: Voorwoord 1 Competitie

Nadere informatie

JAARVERSLAG VV. GOUDERAK SEIZOEN 2016/2017 (punt 4 van de ledenvergadering van 28 november 2017) Het bestuur:

JAARVERSLAG VV. GOUDERAK SEIZOEN 2016/2017 (punt 4 van de ledenvergadering van 28 november 2017) Het bestuur: JAARVERSLAG VV. GOUDERAK SEIZOEN 2016/2017 (punt 4 van de ledenvergadering van 28 november 2017) Het bestuur: Het bestuur bestond uit 8 leden, Koen de Zwart (ad-interim voorzitter en jeugd), Mark van den

Nadere informatie

Organisatiestructuur FC VVC per 1 maart 2015. Versiedatum: 13 maart 2015 Door: Hoofdbestuur FC VVC

Organisatiestructuur FC VVC per 1 maart 2015. Versiedatum: 13 maart 2015 Door: Hoofdbestuur FC VVC structuur FC VVC per 1 maart 2015 Versiedatum: 13 maart 2015 Door: Hoofdbestuur FC VVC FC VVC 2015 structuur FC VVC per 1 juli 2014 Raad van Toezicht Ruud Donker/ Jos van Zeijl Operationeel Bestuur HOOFD-

Nadere informatie

Boekje 05 Seizoen 2015-2016 20 december 2015. Dagelijks Bestuur. Theo van der Putten 0412-630284 voorzitter@rksvcito.nl

Boekje 05 Seizoen 2015-2016 20 december 2015. Dagelijks Bestuur. Theo van der Putten 0412-630284 voorzitter@rksvcito.nl Boekje 05 Seizoen 2015-2016 20 december 2015 Dagelijks Bestuur Voorzitter Theo van der Putten 0412-630284 voorzitter@rksvcito.nl Secretaris Giel van der Leest 06-41600402 secretaris@rksvcito.nl Penningmeester

Nadere informatie

Basketball Vereniging Leiderdorp Jaarverslag Jaarverslag commissies Seizoen Leiderdorp, 1 november 2006

Basketball Vereniging Leiderdorp Jaarverslag Jaarverslag commissies Seizoen Leiderdorp, 1 november 2006 Jaarverslag commissies Seizoen 2005 2006 Leiderdorp, 1 november 2006 Verslagen van de commissies: technische commissie WMS (wedstrijden, materialen en scheidsrechters) commissie activiteitencommissie Technische

Nadere informatie

VOETBALVERENIGING RKDSV 2015/2016. Arbitrageplan

VOETBALVERENIGING RKDSV 2015/2016. Arbitrageplan VOETBALVERENIGING RKDSV 2015/2016 Arbitrageplan RKDSV 1. Inleiding Het imago van een scheidsrechter is belangrijk en zijn autoriteit wordt zowel door spelers, trainers, bestuurders en toeschouwers regelmatig

Nadere informatie

GÉ NIJBOER TOERNOOI 2018

GÉ NIJBOER TOERNOOI 2018 GÉ NIJBOER TOERNOOI 2018 Voorwoord Beste sportvrienden, Hartelijk welkom op het Rabobank Salland Gé Nijboer toernooi. Hét regionale pupillentoernooi van Rohda Raalte, dat dit jaar voor de 39 e keer wordt

Nadere informatie

DVV 09 JEUGDTOERNOOIEN 2014. DVV 09 Hondsgalgweg 1B te Dirksland 0187 602029 www.dvv09.nl

DVV 09 JEUGDTOERNOOIEN 2014. DVV 09 Hondsgalgweg 1B te Dirksland 0187 602029 www.dvv09.nl DVV 09 JEUGDTOERNOOIEN 2014 DVV 09 Hondsgalgweg 1B te Dirksland 0187 602029 www.dvv09.nl Beste voetbalvrienden, Hierbij ontvangt u het programmaboekje voor de toernooien die gehouden worden op: zaterdag

Nadere informatie

OldStars walking football NIEUWSFLITS. Noord-Holland Noord

OldStars walking football NIEUWSFLITS. Noord-Holland Noord OldStars walking football NIEUWSFLITS Noord-Holland Noord 1 START REGIO-AANPAK Het Nationaal Ouderenfonds en de KNVB hebben de handen in een geslagen om meer voetbal verenigingen in de provincie Noord-Holland

Nadere informatie