Nummer 8 10 oktober 2014

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Nummer 8 10 oktober 2014"

Transcriptie

1 Nummer 8 10 oktober 2014 Agenda 13 t/m 17 oktober Herfstvakantie 20, 21 oktober Ina Witteveen afwezig 23 oktober tot 7 november De kledingcontainer van het Lilianefonds staat bij school 3 november uur Zakelijke ouderavond MR in t Centrum van de school. 5 november Nationale schoollunch (info volgt) Mededelingen Woorden schieten te kort na het bericht van het overlijden van Frits Kuipers, vader van Rian en Tessa. We wensen Heidi, Rian, Tessa en verdere familie veel sterkte toe de komende tijd. Wij gaan de kinderen natuurlijk zo goed mogelijk begeleiden op school. De feestelijkheden die vandaag zouden plaatsvinden rond de opening van de Bieb op school zijn i.v.m. het overlijden van Frits afgelast. U kunt op een later tijdstip altijd langskomen om te kijken hoe de bibliotheek er op school uit is komen te zien. Kledingcontainer van het Lilianefonds Van 23 oktober tot 7 november zal er weer een kledingcontainer van het LilianeFonds op het schoolplein staan. Graag willen wij u oproepen om kleding en schoenen die toch niet meer gedragen worden in de container te gooien. De kinderen krijgen hiervoor zakken mee naar huis. Er worden goede doelen gesteund en ook de school krijgt een kleine bijdrage per kilo.

2 Nieuws uit de groepen Groep 1 2 rood Groep 1 2 blauw Na de herfstvakantie werken we aan het thema herfst. In het project: Het regent blaadjes, spelen we in op de bewondering, de waardering en nieuwsgierigheid en de behoefte aan kennis bij de kinderen. We nemen hen mee de natuur in. Voor kinderen betekent een tocht naar buiten het opdoen van veel nieuwe ervaringen. Het beleven van de natuur en het klimaat zelf, vormt bij dit project het uitgangspunt voor allerlei activiteiten in het lokaal waarbij er aandacht is voor alle ontwikkelingsgebieden. We dagen de kinderen uit om over hun ervaringen te praten, vragen stellen, te onderzoeken, kennis te vergaren, te knutselen, te zingen en te dansen en te genieten van verhalen. Dat alles zal bijdragen aan de manier waarop de kinderen alle prachtige en boeiende aspecten van het herfstseizoen beleven en verwerken. De interactieve boeken die we behandelen zijn: Groep 1: Ik wil iets heel moois geven. Groep 2: De beer en het varkentje. Getallen: Voor groep 1 wordt het getal 3 geïntroduceerd met bijbehorend getalsymbool en stippenkaartjes. De kinderen zoeken voorwerpen waar er drie van zijn en zoeken voorwerpen met het getal '3' erop. Voor groep 2 wordt het getal 8 geïntroduceerd met bijbehorend getalsymbool en stippenkaartjes. De kinderen zoeken acht identieke voorwerpenen zoeken voorwerpen met getal '8' erop. Letters: De letters die centraal staan zijn: de letter t van tak en de letter s van spin. Lampion. Na de herfstvakantie gaan we ook knutselen aan de lampionnen. Herfstpad: We willen in dit thema ook naar het Bosplan om het herfstpad te gaan lopen. De kinderen gaan in groepjes verschillende opdrachten maken, onder leiding van een hulpouder. Verdere informatie volgt! Groep 3 Groep 3 4 Na de herfstvakantie is het de bedoeling dat de kinderen van groep 3 niet meer naar binnen gebracht worden door ouders/verzorgers/oppas. De kinderen kunnen voor schooltijd nog even op het plein spelen. Als de zoemer gaat, gaan de kinderen bij de hoofdingang staan en wachten tot de groepen 8, 6 en 3/4 naar binnen zijn. Dit in verband met de drukte bij de kapstok. De leerkracht wacht samen met de kinderen tot ze naar binnen gaan.

3 Groep 4 We gaan een lampion maken met gedroogde herfstbladeren. Hiervoor moet je 10 á 15 bladeren drogen in de herfstvakantie. Je neemt een reclameboekje en legt tussen verschillende bladzijden een herfstblad. Zorg wel, dat het recht ligt en niet gekreukeld is tussen 2 blz. Daarna leg je iets zwaars op het boekje, bijv. een paar dikke boeken of een zware doos. Wanneer we met de lampion bezig gaan, neem je de gedroogde blaadjes mee naar school. Bij een leerling uit groep 3-4 is de ziekte van Pfeiffer geconstateerd. De ziekte komt het meest voor onder jongeren. Wie de ziekte eenmaal heeft gehad, is er verder immuun voor. Dit betekent dat je de ziekte dan nooit meer kan krijgen. Vaak komen kleine kinderen er mee in contact zonder heel ziek te worden, maar zijn daardoor wel al immuun. De ziekte is niet erg besmettelijk, het is maar zelden dat bijvoorbeeld huisgenoten de ziekte krijgen. Na besmetting duurt het vier tot zeven weken voordat de eerste ziekteverschijnselen optreden. Verschijnselen zijn keelpijn, koorts, vergrote hals klieren en vermoeidheid. Er zijn ook mensen die het Pfeiffer-virus bij zich dragen, zonder dat ze er ziek van worden. Groep 8 De Gouden Griffel en het Gouden Penseel In groep 8 hebben we deze week gestreden om het Gouden Penseel en de Gouden Griffel. Wij, meester Bart en juf Marinka, hebben genoten van de betrokkenheid, creativiteit en originaliteit die alle leerlingen hebben laten zien tijdens deze wedstrijd. De Gouden Griffel Afgelopen maandag startte de strijd om de Gouden Griffel in groep 8. Het thema van het verhaal moest feest zijn, verder was de opdracht helemaal vrij. Dinsdag moesten de kinderen de eerste versie van het verhaal af hebben, zodat ze woensdag elkaars verhalen konden gaan lezen en beoordelen. Gisteren was de uiteindelijke deadline, om uur moesten de verhalen bij meester op het bureau liggen. Om uur werden de laatste verhalen nog geprint om voor te leggen aan de zeer deskundige jury. Verhalen over bijvoorbeeld een voorleeswedstrijd op Ameland, katnaries, een breakdanceklassenfeest, griezelbossen, DJ Bepo, de Stammendaalbeker, de paashaas en Wobbies en Clobbies passeerden de revue. Allemaal erg leuke en originele verhalen, maar zoals Hennie Huisman al zong; Er kan er maar 1 de winnaar zijn! Na lang wikken en wegen kwam het verhaal van Lotte Coenen als winnaar uit de bus! Haar leuke schrijfstijl, waarmee ze het verhaal heel goed tot leven liet komen, gaf voor de jury de doorslag. Klik hier of op de griffel om het verhaal van Lotte te lezen. Het Gouden Penseel Naast de strijd om de Gouden Griffel, startte maandag ook een tekenwedstrijd. Niemand minder dan kinderboekenillustrator Marit Tornqvist gaf op ons digibord het startsein voor deze wedstrijd. De opdracht was als volgt: Maak een tekening van een feestelijke optocht. Je mag alles zelf verzinnen! Bestaat je optocht alleen uit mensen, of loopt je hamster ook mee? Strooit je hond met confetti, of is iedereen verkleed? Alles mag en alles kan!

4 Met deze opdracht kon iedereen goed aan de slag, de optochten bestonden onder andere uit echte herfstbladeren, vissen in een aquarium, verdwaalde mensen, poepende olifanten, leerlingen in luchtballonnen en nog veel meer creatieve uitspattingen. De uiteindelijke winnaar sprong eruit door zijn originaliteit. De tekening is niet in een oogopslag duidelijk, maar bevat meerdere lagen. Beau Lampe verdient het Gouden Penseel! Klik hier of op de penseel om de tekening van Beau te bekijken. BAS-nieuws BAS-onderwijs De BAS-regels voor na de herfstvakantie: MR Beste ouders, Met het aanbreken van de herfst vakantie zit het eerste deel van het schooljaar er al weer op. Een periode die voor een ieder nieuw was door de invoering van het 5 gelijke dagen rooster en de fusie met OBS Altena. Het was dus even wennen voor de kinderen, leerkrachten en ouders. Kinderen wennen over het algemeen heel snel aan de nieuwe omstandigheden, en dat is ook nu weer gebleken. Met name iedere middag vrij wordt als heel plezierig ervaren. Het team is inmiddels ook gewend en ik hoop u als ouders ook. Met het ingaan van het nieuwe schooljaar is ook de samenstelling van de MR en oudervereniging gewijzigd. Onlangs hebben we voor het eerst in de nieuwe samenstelling vergaderd. Het 5 gelijke dagen rooster en de fusie met OBS Altena zijn door alle betrokkenen: directie OPON, de directie van de beide scholen en de teams zorgvuldig voorbereid en we hebben als MR geconcludeerd dat deze ingrijpende trajecten goed zijn verlopen. Tevens hebben we de agendapunten voor de zakelijke ouderavond besproken. Deze vergadering vindt plaats op maandag 3 november 2014, aanvang uur. De agenda met de bijbehorende stukken worden u binnenkort per mail toegestuurd. Deze avond leggen we als oudervereniging verantwoording af over het gevoerde beleid van het afgelopen jaar en leggen we de begroting aan u voor. Tevens nemen we afscheid van Armanda Pieper die aftredend is en niet herkiesbaar. Uiteraard is er volop gelegenheid om met elkaar in gesprek te gaan. We hopen dat u van deze gelegenheid gebruik maakt. We hebben binnen de school een MR en een oudervereniging. De oudervereniging bestaat uit: Jan Luuk Stel, voorzitter Ben Schuiling, penningmeester

5 Petra Kruijer Taak van de oudervereniging is in het kort om de vrijwillige ouderbijdrage te innen en verantwoording af te leggen over het gevoerde (financieel) beleid. Een deel van de taken zijn gedelegeerd aan diverse commissies die verschillende activiteiten organiseren. Daarnaast is er een medezeggenschapsraad (MR) Die bestaat uit 3 ouders en 3 leerkrachten. Jan Luuk Stel, voorzitter Inge Tienkamp, secretaris Ben Schuiling, penningmeester Moniek Verweij, GMR Petra Kruijer Renate de Grijs Nieuws van de commissies Verkeerscommissie Vanmorgen is het ANWB Light-Wise project uitgevoerd. Niet alle verlichting was in orde. Het is de verkeerscommissie ook niet gelukt om ze allemaal te repareren. Gelukkig was de verlichting van de meeste fietsen in orde. Wilt u thuis de verlichting nog een keer controleren? Cultuurcommissie In het kader van de Kinderboekenweek is vandaag de jaarlijkse voorleeswedstrijd op t Spectrum gehouden. Op een heuse voorleestroon lazen de kinderen fragmenten voor uit hun favoriete boeken. Zelfs kinderen uit groep 3 deden al mee en zij... Op de website staan nog meer foto s winnaars van groep 3 en 4 winnaars van groep 5 en 6

6 o winnaars van groep 7 en 8 Inleveren kopij (bij voorkeur digitaal) uiterlijk donderdag 23 oktober 2014 Kopij kan gestuurd worden naar info@spectrumpeize.nl De volgende ouderinfo verschijnt op vrijdag 24 oktober 2014 Fijne herfstvakantie

7 Nieuws van buiten

8 Op vrijdag 7 november 2014 is weer de jaarlijkse Sint Maarten optocht onder de muzikale begeleiding van de Muziekvereniging Noordenveld. We starten om uur vanaf café Ensing en lopen ongeveer een half uur. Maak de lampion zo mooi mogelijk en kom vrijdag 7 november naar de optocht. Aan het einde van de optocht krijgt iedereen wat lekkers. Voor meer informatie of vragen, kun je terecht bij Vereniging Volksvermaken Peize. Telefoonnummer

9

Nummer 7 3 oktober 2014 september 2014

Nummer 7 3 oktober 2014 september 2014 Agenda Nummer 7 3 oktober 2014 september 2014 8 oktober Voorleeswedstrijd 8 oktober Schoonmaakavond groepen 1 en 2, 19.00 uur 10 oktober 13.00 uur Opening bibliotheek 10 oktober Fiets-verlichting-controle

Nadere informatie

Nummer oktober 2018

Nummer oktober 2018 Agenda Nummer 05 11 oktober 2018 datum groepen activiteit 19 okt 1-2 rood en blauw Over een kleine mol (sporthal) 19 okt Alle groepen fietslichtcontrole 20-27 okt alle herfstvakantie 30 okt 7 Jeugdverpleegkundige

Nadere informatie

Nummer oktober 2016

Nummer oktober 2016 Nummer 07 24 oktober 2016 Agenda 25 oktober Zakelijke ouderavond MR 19:30-21:30 uur 28 oktober Fietslichtcontrole groep 3 t/m 8 11 november Sint Maarten 14 18 november 10 minuten gesprekken groepen 1 en

Nadere informatie

Nummer oktober 2016

Nummer oktober 2016 Nummer 08 31 oktober 2016 Agenda 11 november Sint Maarten 14 18 november 10 minuten gesprekken groepen 1 en 2 23 november Groepen 1 en 2 Pietenochtend 30 november Bureau Halt groep 7 en 8 overlast rond

Nadere informatie

Nummer 07 1 november 2018

Nummer 07 1 november 2018 Nummer 07 1 november 2018 De agenda staat op onze website www.spectrumpeize.nl Kijk daar ook voor de vakanties en de vrije dagen. 25 februari studiedag, leerlingen vrij 3 juni onderwijsdag, leerlingen

Nadere informatie

Nummer november 2016

Nummer november 2016 Nummer 09 07 november 2016 Agenda 11 november Sint Maarten 14 18 november 10 minutengesprekken groepen 1 en 2 Groepen 3 t/m 8 facultatief 10 minutengesprek 23 november Groepen 1 en 2 Pietenochtend 30 november

Nadere informatie

Nummer oktober 2017

Nummer oktober 2017 Nummer 07 30 oktober 2017 Agenda datum groep activiteit Di 10 okt-di 14 nov 1 en 2 Projectkist het Nieuwe Oude Huis (info volgt) Woe 8 nov 7 en 8 Upcycling Ma 13 nov vr 17 nov Alle groepen 10 minuten gesprekken

Nadere informatie

Nummer oktober 2016

Nummer oktober 2016 Nummer 05 03 oktober 2016 Agenda 7 september 11 oktober Actie JUMBO: Sparen voor je school 05 oktober Start Kinderboekenweek 05 oktober Informatieavond groep 5/6. Aanvang 19.00 uur 05 16 oktober Leesactie

Nadere informatie

Henriëtte Wentink-Holtmaat

Henriëtte Wentink-Holtmaat Herfst Na een geweldige nazomer is het opeens echt herfst. Zo zie je geel gekleurde bladeren aan de boom, zo liggen ze op het plein. De afgelopen week hebben de leerlingen volop met de bladeren gespeeld.

Nadere informatie

Nummer 34 22 mei 2015 20142014november 2014 september 2014

Nummer 34 22 mei 2015 20142014november 2014 september 2014 Agenda Nummer 34 22 mei 2015 20142014november 2014 september 2014 25 mei Pinksteren Dinsdag 26 mei MR/teambijeenkomst over ouderbetrokkenheid Vrijdag 29 mei Meesters en juffendag Maandag 1 juni Studiedag

Nadere informatie

Nummer 6 26 september 2014 september 2014

Nummer 6 26 september 2014 september 2014 Agenda Nummer 6 26 september 2014 september 2014 22 t/m 26 september Landelijke Week tegen Pesten 29 september Afsluiting Anti-pestweek. 3 oktober Open school voor familie en belangstellenden 8 oktober

Nadere informatie

Ouder informatieavond

Ouder informatieavond J a a r g a n g 1 0, n r. 1 5 s e p t e m b e r 2 0 1 4 Ouder informatieavond 1 Ouder informatieavond Belangrijke data 2 Hulpouders gezocht 2 Fietsen op het schoolplein is verboden. Grave Atletiek 3 2

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 26

t Informantje schooljaar week 26 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger - Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2015-2016 week 26

Nadere informatie

Paradijsplein NJ Amsterdam T E

Paradijsplein NJ Amsterdam T E Paradijsplein 2 1093 NJ Amsterdam T 020 6941138 E directie@kunstmagneetschooldekraal.nl 4e nieuwsbrief, vrijdag 3 oktober 2014 Beste ouders, Het zal u niet ontgaan zijn: de Kinderboekenweek is begonnen!

Nadere informatie

Nummer mei 2017

Nummer mei 2017 Nummer 33 29 mei 2017 Agenda 01 juni Groep 3 t/m 8 sportdag 03 t/m 06 juni Alle groepen vrij Pinksterweekend (inclusief dinsdag 6 juni) 07 juni Groep 1 en 2 Schoolreis sprookjeshof, Zuidlaren 07 juni Groep

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Nr. 3 oktober 2017 I In dit nummer o.a.: Ouderavond 4 oktober Staken 5 oktober Welkom nieuwe leerlingen Schoolplein Vanuit de OV

NIEUWSBRIEF. Nr. 3 oktober 2017 I In dit nummer o.a.: Ouderavond 4 oktober Staken 5 oktober Welkom nieuwe leerlingen Schoolplein Vanuit de OV NIEUWSBRIEF Nr. 3 oktober 2017 I In dit nummer o.a.: Ouderavond 4 oktober Staken 5 oktober Welkom nieuwe leerlingen Schoolplein Vanuit de OV obs Bijenkorf I Ridderborch 143 I 3992 BK Houten I T 030 6353515

Nadere informatie

Nummer 35 6 juni 2016

Nummer 35 6 juni 2016 Nummer 35 6 juni 2016 Agenda 10 juni Meesters- en juffendag 17 juni Ouderbedankavond 19:30-21:30 uur 14 juli Musical groep 8 16 juli tot en met 28 aug zomervakantie Mededelingen Beste ouders, Vanaf 13

Nadere informatie

Nummer oktober 2016

Nummer oktober 2016 Nummer 06 10 oktober 2016 Agenda 7 september 11 oktober Actie JUMBO: Sparen voor je school 05 16 oktober Leesactie van de Bruna 10 14 oktober Kennismakingsgesprekken groepen 3 tot en met 8 12 oktober Voorleeswedstrijd

Nadere informatie

Nummer 33 1 mei 2015 20142014november 2014 september 2014

Nummer 33 1 mei 2015 20142014november 2014 september 2014 Agenda Nummer 33 1 mei 2015 20142014november 2014 september 2014 2 t/m 17 mei Meivakantie (incl. Hemelvaart) 4 mei Leerlingen doen mee aan de Nationale herdenking 25 mei Pinksteren Donderdag 21 mei Sportdag

Nadere informatie

Nummer januari 2019

Nummer januari 2019 Nummer 15 10 januari 2019 De agenda staat op onze website www.spectrumpeize.nl Kijk daar ook voor de vakanties en de vrije dagen. 25 februari studiedag, leerlingen vrij 3 juni onderwijsdag, leerlingen

Nadere informatie

Nummer 08 8 november 2018

Nummer 08 8 november 2018 Nummer 08 8 november 2018 De agenda staat op onze website www.spectrumpeize.nl Kijk daar ook voor de vakanties en de vrije dagen. 25 februari studiedag, leerlingen vrij 3 juni onderwijsdag, leerlingen

Nadere informatie

Nummer juni 2014

Nummer juni 2014 Nummer 38 27 juni 2014 Agenda 3 juli Musical groep 8 4 juli Laatste schooldag. De kinderen zijn s middags vrij. 18 augustus Eerste schooldag van het nieuwe schooljaar. Mededelingen Volgende week is alweer

Nadere informatie

Nummer 20 23 januari 2015 20142014november 2014 september 2014

Nummer 20 23 januari 2015 20142014november 2014 september 2014 Agenda 10 februari 19.30 uur-20.30 uur Informatieavond voor ouders van toekomstige 4-jarigen die een schoolkeuze moeten maken 12 februari 9.00 uur- 11.00 uur Open huis voor ouders van toekomstige 4-jarigen

Nadere informatie

Nummer november 2014

Nummer november 2014 Nummer 12 14 november 2014 Agenda 17 november 10-minutengesprekken groep 6. 18 november 10-minutengesprekken groep 8. 19 november 10-minutengesprekken groepen 4 en 8 20 november 10-minutengesprekken groepen

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Basisschool John F. Kennedy De basis voor een kleurrijke toekomst

NIEUWSBRIEF. Basisschool John F. Kennedy De basis voor een kleurrijke toekomst NIEUWSBRIEF Basisschool John F. Kennedy De basis voor een kleurrijke toekomst Jaargang 27 Nummer 05 28 september 2017 Onderwijsstaking 5 oktober Vorige week heeft u van het College van Bestuur van INOS

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2018/2019 nummer 1, sept-oktober 2018

Nieuwsbrief 2018/2019 nummer 1, sept-oktober 2018 Voor u ligt de eerste nieuwsbrief van het nieuwe schooljaar. In deze nieuwsbrief een veelheid aan informatie. VEEL LEESPLEZIER! AGENDA Ma 3 sept. Weer naar school. Start van de twee gouden weken. Woe 5

Nadere informatie

Kinderboekenweek activiteiten 2016

Kinderboekenweek activiteiten 2016 Nieuwsbrief donderdag 6 oktober 2016 Kinderboekenweek activiteiten 2016 Op donderdag 13 oktober van 16.00 tot 17.30 bent u van harte welkom om alle knutsels en werkjes van uw kind te komen bekijken tijdens

Nadere informatie

Het Lebuïnusblad. Foto s op www.lebuinus.nl Op de site van school zijn foto s toegevoegd van de tentoonstelling over de Kinderboekenweek.

Het Lebuïnusblad. Foto s op www.lebuinus.nl Op de site van school zijn foto s toegevoegd van de tentoonstelling over de Kinderboekenweek. Positief Bezig zijn op School Het Lebuïnusblad Goed gedrag kun je leren. In de week na de herfstvakantie gaan we de volgende regel oefenen op school: Op tijd komen is goed, want samen starten moet Tip

Nadere informatie

RHOON, 6 SEPTEMBER 2017

RHOON, 6 SEPTEMBER 2017 RHOON, 6 SEPTEMBER 2017 Beste ouders/verzorgers, Hierbij ontvangt u het eerste Reisverslag van het schooljaar 2017-2018. Na een welverdiende vakantie zijn wij verleden week weer gestart. De kinderen zijn

Nadere informatie

Nieuwsbrief november/december 2015

Nieuwsbrief november/december 2015 Nieuwsbrief november/december 2015 4 december bezoekt Sint Kei 13 Vrijdag 4 december komt Sinterklaas een bezoekje brengen aan onze school. Alle kinderen worden om 8.30 uur verwacht op het schoolplein.

Nadere informatie

Deze bijdrage blijft voor ,- per leerling. Per gezin betaalt u maximaal voor 3 kinderen.

Deze bijdrage blijft voor ,- per leerling. Per gezin betaalt u maximaal voor 3 kinderen. Riemslootnieuws 757 11-10-2018 Jaargang 18 E-mail: info@obsderiemsloot.nl tel. nr. 0516 432090 NIEUWS VANUIT DE SCHOOL Vrijwillige ouderbijdrage ((((herinnering herinnering U heeft vorige week namens de

Nadere informatie

OBS De Wiekslag. Maandbrief start Schooljaar september 2017

OBS De Wiekslag. Maandbrief start Schooljaar september 2017 OBS De Wiekslag OBS De Wiekslag Veurste Rou 4 9697 RZ BLIJHAM T: 0597-562070 E: obsdewiekslag@sooog.nl W: www.obs-dewiekslag.nl Maandbrief start 17-18 Schooljaar 2016 2017 4 september 2017 Datum: Activiteit:

Nadere informatie

Nummer oktober 2018

Nummer oktober 2018 Nummer 06 18 oktober 2018 De agenda staat op onze website www.spectrumpeize.nl Kijk daar ook voor de vakanties en de vrije dagen. 25 februari studiedag, leerlingen vrij 3 juni onderwijsdag, leerlingen

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Informatie avond. Nr oktober Belangrijke data:

Nieuwsbrief. Informatie avond. Nr oktober Belangrijke data: Nieuwsbrief Nr. 3 15 oktober 2018 Belangrijke data: Informatie avond Deze week wordt in iedere groep de informatie-avond georganiseerd. Tijdens deze avond, zal er belangrijke specifieke informatie worden

Nadere informatie

Beste ouders/verzorgers van kinderen van De Waterkant,

Beste ouders/verzorgers van kinderen van De Waterkant, Info 4 Datum: 9-10-2015 Beste ouders/verzorgers van kinderen van De Waterkant, We hebben op de Waterkant een intensieve, soms ook wat emotionele week achter de rug. In deze Info kunnen jullie lezen over

Nadere informatie

Nummer november 2013

Nummer november 2013 Nummer 13 22 november 2013 Agenda 25 nov. Groep 1-2 blauw pepernoten bakken 28 nov. en 2 dec. Groep 1-2 rood pepernoten bakken 22 nov. en 26 nov. Groep 3a pepernoten bakken 26 november Groep 3B en 6 vervanging

Nadere informatie

Nummer oktober 2018

Nummer oktober 2018 Agenda Nummer 04 04 oktober 2018 datum groepen activiteit 03 okt -14 okt alle Kinderboekenweek, thema vriendschap 08 okt 4 Botje 08 okt 1-2 blauw en rood Fluitje van een cent 10 okt 3 t/m8 voorleeswedstrijd

Nadere informatie

Nummer maart 2014

Nummer maart 2014 Nummer 28 28 maart 2014 Agenda 31 maart 13.30-14.30 uur voorstelling kunstmenu groep 3 en 4 31 maart en 1 april Vervanging groep 1-2 blauw door juf Marloes Brink 31 maart Vervanging groep 1-2 rood door

Nadere informatie

11 oktober Jaylee, groep 2 14 oktober Mark, groep 5. Van harte gefeliciteerd! Groep 1/2 gesplitst. Gevonden voorwerpen

11 oktober Jaylee, groep 2 14 oktober Mark, groep 5. Van harte gefeliciteerd! Groep 1/2 gesplitst. Gevonden voorwerpen Obs De Plaats Schoolwerf 1 1657 LD Abbekerk T: 0229-581278 E: info@obsdeplaats.nl Vrijdag 7 oktober 2016 Maandag 10 oktober Schoolfotograaf Woensdag 12 oktober Weekbreak groep 1/2 en 8 Donderdag 13 oktober

Nadere informatie

Kijk ook op onze website Nr. 1 / 12 september Lorentz Nieuwsbrief

Kijk ook op onze website  Nr. 1 / 12 september Lorentz Nieuwsbrief Kijk ook op onze website www.lorentzschool.nl Nr. 1 / 12 september 2014 Lorentz Nieuwsbrief De Nieuwsbrief verschijnt tweewekelijks en is een informatiebulletin van school aan ouders. Agenda - Agenda -

Nadere informatie

November 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS

November 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS November 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS BELANGRIJKE DATA DATA ACTIVITEITEN 24 oktober KIES 25 oktober Rots en Water groep 7/8 27 oktober Fietsencontrole groep 5 t/m 8 31 oktober Rots en

Nadere informatie

Agenda deze week. Beste ouders, Het al weer bijna herfstvakantie, de eerste periode zit er dan alweer op!

Agenda deze week. Beste ouders, Het al weer bijna herfstvakantie, de eerste periode zit er dan alweer op! Nieuwsbrief 9 maandag 12 vrijdag 16 oktober Beste ouders, Het al weer bijna herfstvakantie, de eerste periode zit er dan alweer op! 9 Juf Hennie neemt, na heel veel jaren, komende week afscheid van onze

Nadere informatie

Weesp, 9 september 2016

Weesp, 9 september 2016 Weesp, 9 september 2016 Inhoud - Start nieuwe schooljaar - Nieuw schoolrooster - Informatieavonden - Reminder studiedag 25 september - Schoolgids - Uitbreiding kindgesprekken - Het grote project - Aanmelden

Nadere informatie

Nummer 11 6 november 2015

Nummer 11 6 november 2015 Nummer 11 6 november 2015 Agenda 9 november MR-vergadering 20.00 uur op school 11 november Sint Maarten 16 t/m 19 november De 10-minutengesprekken 19 november 9:00-12:30 groep 8 bezoekt Kamp Westerbork

Nadere informatie

Weekmail 5. Kinderboekenweek 1 t/m 12 oktober Feestelijk geopend op de Driehoek!

Weekmail 5. Kinderboekenweek 1 t/m 12 oktober Feestelijk geopend op de Driehoek! Weekmail 5 Leren zorgen voor jezelf en de ander Kinderboekenweek 1 t/m 12 oktober Feestelijk geopend op de Driehoek! 3 oktober 2014 Woensdag 1 oktober was het feest op de Driehoek. Feest omdat de Kinderboekenweek

Nadere informatie

Informatieavond voor ouders van toekomstige 4-jarigen die. Open huis voor ouders van toekomstige 4-jarigen die een

Informatieavond voor ouders van toekomstige 4-jarigen die. Open huis voor ouders van toekomstige 4-jarigen die een Agenda Nummer 19 15 januari 2016 2015 20142014november 20 januari Jaap Starke cursus, vervanging nog niet bekend 18 t/m 29 januari Alle groepen Cito-toetsen 2014 23 februari Informatieavond voor ouders

Nadere informatie

Belangrijke data. Punter in beweging. Koffie-uurtje. Nieuws vanuit de OR. NUMMER 02 JAARGANG 29 4 september 2015

Belangrijke data. Punter in beweging. Koffie-uurtje. Nieuws vanuit de OR. NUMMER 02 JAARGANG 29 4 september 2015 NUMMER 02 JAARGANG 29 4 september 2015 Belangrijke data 7 sept Start inschrijving 10 minuten gesprekken 9 sept Algemene Leden Vergadering OR op loc. Eem 11 sept Studiedag, lln. vrij 14 sept Studiedag,

Nadere informatie

Nieuwsbrief Samenwerkingsschool De Aquarel Eigentijds onderwijs in kleurrijke verbinding

Nieuwsbrief Samenwerkingsschool De Aquarel Eigentijds onderwijs in kleurrijke verbinding Nieuwsbrief Samenwerkingsschool De Aquarel Eigentijds onderwijs in kleurrijke verbinding Nieuwsbrief 04-18 oktober 2018 (3) AGENDA 18 oktober Afsluiting Kinderboekenweek 13.15-13.45 tentoonstelling en

Nadere informatie

Schooljaar

Schooljaar OUDERKALENDER Schooljaar 2018-2019 Augustus 2018 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 8 19 20 21 22 23 24 25 26 27 1 e schooldag 28 29 30 31 September 2018 1 2 3 Deze week: luizencontrole 4 Start

Nadere informatie

Hallo (Nummer 3, 23 oktober 2015 )

Hallo (Nummer 3, 23 oktober 2015 ) Hallo (Nummer 3, 23 oktober 2015 ) Beste ouder(s)/verzorger(s), In deze Hallo informatie over: Wat er speelt binnen de school Bloembollenactie Ouderportaal Basisonline Plaatsing zonnepanelen Ouderavond

Nadere informatie

Nieuwsbrief o.b.s. de Westwijzer

Nieuwsbrief o.b.s. de Westwijzer 17-10-2017 04 Nieuwsbrief o.b.s. de Westwijzer Voorleeswedstrijd De voorleeswedstrijd is gewonnen door Tessa Schepen uit groep 7B, gefeliciteerd! Heel knap gedaan Tessa! Zij zal binnenkort gaan strijden

Nadere informatie

01 december 2014 schooljaar nieuwsbrief 7

01 december 2014 schooljaar nieuwsbrief 7 Lijster eens Lijsterhof 6, 3772 AA Barneveld www.obs-delijster.nl 01 december 2014 schooljaar 2014-2015 nieuwsbrief 7 Van de directie Weer een Lijstereens vol met leuke verhalen en informatie. De decembermaand

Nadere informatie

Nieuwsbrief NOVEMBER 2015

Nieuwsbrief NOVEMBER 2015 Nieuwsbrief NOVEMBER 2015 Agenda: 5 november: gastles kinderyoga voor alle groepen 9-10 november: juf Wilma afwezig (cursus) 11 november: nationaal schoolontbijt (i.p.v. 10 november) 13 november: 19.30

Nadere informatie

Postbus AA Peize (Dr) Hereweg 1d 9321 CL Peize (Dr) (050) Bijlage schoolgids

Postbus AA Peize (Dr) Hereweg 1d 9321 CL Peize (Dr) (050) Bijlage schoolgids Postbus 5 9320 AA Peize (Dr) Hereweg 1d 9321 CL Peize (Dr) (050) 5033612 info@spectrumpeize.nl www.spectrumpeize.nl Bijlage schoolgids Schooljaar 2017-2018 Bijlage schoolgids obs t Spectrum Aan onze ouders/verzorgers,

Nadere informatie

Nieuws uit de groepen

Nieuws uit de groepen Welkom Stijn Heesterman is op 1 november 4 jaar geworden en zit sinds kort in groep 1/2C. Stijn, we wensen je een hele fijne en leerzame tijd op obs De Veenvlinder! Nieuws uit de groepen Groep 8: Oud-leerlingen

Nadere informatie

Lijster eens. 02 oktober 2017 schooljaar nieuwsbrief 4

Lijster eens. 02 oktober 2017 schooljaar nieuwsbrief 4 Lijster eens Lijsterhof 6, 3772 AA Barneveld www.obs-delijster.nl 02 oktober 2017 schooljaar 2017-2018 nieuwsbrief 4 Van de directie De laatste Lijstereens voor de herfstvakantie. We kijken terug op een

Nadere informatie

ICBS De Windroos WEEKINFO 06. Belangrijke data: Operajaar. Onderwijs op De Windroos. Galeistraat TJ Zaandam

ICBS De Windroos WEEKINFO 06. Belangrijke data: Operajaar. Onderwijs op De Windroos. Galeistraat TJ Zaandam WEEKINFO 06 ICBS De Windroos Galeistraat 2 1503 TJ Zaandam 075 20 10 129 info@de-windroos.nl Belangrijke data: 17-10-2017 Jaarvergadering OR Beste ouders/verzorgers, In deze info: Aanmelden voor Gras Jaarvergadering

Nadere informatie

Nummer 12 4 december 2017

Nummer 12 4 december 2017 Nummer 12 4 december 2017 Agenda datum groepen activiteit Ma 4 dec 7, 7 van 6/7 en 8 bureau Halt (overlast rond de jaarwisseling) Di 5 dec 1 t/m 8 sinterklaasfeest Woe 13 dec ochtendspreekuur jeugdverpleegkundige

Nadere informatie

, # 2 / 23 september 2016

, # 2 / 23 september 2016 2016-2017, # 2 / 23 september 2016 Terugblik fusiefeest We kunnen terugblikken op een prachtig fusiefeest! Allereerst de opening door alle leerlingen van obs De Veenvlinder met de zogenaamde klapdans.

Nadere informatie

Weekbericht 5 oktober 2016

Weekbericht 5 oktober 2016 Weekbericht 5 oktober 2016 Ook te lezen op www.deploeg.o2g2.nl Aan alle ouders/ verzorgers, FEEST! - UITNODIGING VAN DE BRUGFUNCTIONARISSEN Op dit moment zijn 12 leerlingen uit de groepen 7 en 8 hard aan

Nadere informatie

MAANDMEMO januari 2019

MAANDMEMO januari 2019 MAANDMEMO januari 2019 Beste ouder(s)/verzorger(s), Midden in de kerstvakantie ontvangt u al de eerste maandmemo van 2019. Na een geslaagde kerstviering, waarbij het geweldige bedrag voor de stichting

Nadere informatie

Nieuwsbrief 4. Schooljaar , vrijdag 19 oktober 2018

Nieuwsbrief 4. Schooljaar , vrijdag 19 oktober 2018 Nieuwsbrief 4 Schooljaar 2018-2019, vrijdag 19 oktober 2018 Dag van de leerkracht Wat hebben jullie ons allemaal verwend, 5 oktober, op de dag van de leerkracht! Namens alle collega s en studenten wil

Nadere informatie

Informatie avond voor alle ouders

Informatie avond voor alle ouders Dag allemaal, Het is al langer donker, het wordt weer vroeger donker, de bomen laten hun bladeren vallen (kijk maar op onze speelplaats), de klok wordt komend weekend verzet en de eerste vakantie van dit

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3 6 oktober 2015

Nieuwsbrief 3 6 oktober 2015 Heerlen, dinsdag 6 oktober 2015 Nieuwsbrief 3 6 oktober 2015 Beste ouders/verzorgers, In deze 3 e nieuwsbrief van schooljaar 2015-2016 leest u over : - Dag van de leraar - Ouderbijdrage - Ouderparticipatie

Nadere informatie

Van harte gefeliciteerd!!

Van harte gefeliciteerd!! Oktober 2016 - nummer 3 Belangrijke data Vrijdag 14 oktober Afsluiting KinderBoekenWeek- Open Podium 1 Dinsdag 18 oktober Licht aan actie (meer info verderop in de nieuwsbrief) Kinderen uit groep 4 t/m

Nadere informatie

Weekjournaal nr

Weekjournaal nr nr. 3 2018-2019 Juf Cobie Vanmorgen kregen we de mededeling van juf Cobie dat haar vader is overleden. Wij wensen juf Cobie en haar familie heel veel sterkte toe de komende tijd. Sportdag groep 8 Vrijdag

Nadere informatie

Riemslootnieuws Jaargang 17

Riemslootnieuws Jaargang 17 Riemslootnieuws 685 26-1-2016 Jaargang 17 e-mail: info@obsderiemsloot.nl tel. nr. 0516 432090 KDV en BSO Dag en Dou email: roezemoes@dagendou.nl TSO: planning@dagendou.nl www.comperio.nl KDV en BSO Flexkidz

Nadere informatie

maandag 3 Medezeggenschapsraad- en Ouderraadvergadering 19.30 uur donderdag 6? Nationaal schoolontbijt donderdag 6 Uitgifte email nieuwsbrief 3.

maandag 3 Medezeggenschapsraad- en Ouderraadvergadering 19.30 uur donderdag 6? Nationaal schoolontbijt donderdag 6 Uitgifte email nieuwsbrief 3. AGENDA Oktober 2014 Activiteit woensdag t/m vrijdag 1 Kinderboekenweek thema: Feest 10 Openbare bibliotheekbezoek groep 3A en 3B donderdag 2 Uitgifte email nieuwsbrief 2. vrijdag 3 Bezoek Scheepvaartmuseum

Nadere informatie

Daar leer je! Informatie groep ½ Schooljaar

Daar leer je! Informatie groep ½ Schooljaar Informatie groep ½ Schooljaar 2017-2018 Even voorstellen Hallo, ik ben Joyce van den Berg Ik werk op maandag en dinsdag in groep ½. Hallo, ik ben Elise Stap Ik werk op woensdag t/m vrijdag in groep ½.

Nadere informatie

Nieuwsflits OBS de Lamer nummer 3 schooljaar

Nieuwsflits OBS de Lamer nummer 3 schooljaar 5 oktober, dag van de leraar Bedankt! Afgelopen week stonden er veel buitenschoolse activiteiten gepland voor onze school. Zonder de hulp van ouders en anderen familieleden konden wij niet deelnemen aan

Nadere informatie

Nummer juni 2018

Nummer juni 2018 Nummer 34 14 juni 2018 Agenda datum groepen activiteit 19 juni 3 en 4 Schoolreis Natuurschool Lauwersoog 21 juni 5, 6 en 6 van 6/7 Workshop LIVE animatie 28 juni Op afspraak Ochtend spreekuur jeugdverpleegkundige

Nadere informatie

Schooljaar 2014-2015 Nummer4, 16 oktober 2015

Schooljaar 2014-2015 Nummer4, 16 oktober 2015 Schooljaar 2014-2015 Nummer4, 16 oktober 2015 Kalender: 21 okt Inloopochtend CJG voor ouders, 8.30 9.30 uur 21 okt Ouderavond Kanjeren 22 okt Groep 6 gaat naar MEC, tentoonstelling Dino s 23 okt Verjaardag

Nadere informatie

Nummer 21 31 januari 2014

Nummer 21 31 januari 2014 Nummer 21 31 januari 2014 Agenda 5 en 6 februari Groep 5 gaat appelflappen maken. Donderdag 6 en vrijdag 7 februari. Wie van de ouders kan helpen? Opgavelijst hangt bij de groep. 6 februari 19.30 uur informatieavond

Nadere informatie

Weekbrief 18 april 2016

Weekbrief 18 april 2016 Weekbrief 18 april 2016 Algemene mededelingen School op Seef Vrijdag 8 april heeft wethouder Dhr. van Tilborg het bordje uitgereikt voor het behalen van het School op Seef label. Alle kinderen werden getrakteerd

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 4 6 oktober 2016

Nieuwsbrief nr. 4 6 oktober 2016 Kindcentrum Het Accoord Hoenderskade 2 3332 KW Zwijndrecht T 078 820 00 11 E info@accoord-zwijndrecht.nl I www.accoord-zwijndrecht.nl Nieuwsbrief nr. 4 6 oktober 2016 En de genomineerden zijn.. Van opvang

Nadere informatie

We wensen iedereen een hele fijne en zonnige zomervakantie toe! Maandag 4 september starten we weer om 8.45 uur!

We wensen iedereen een hele fijne en zonnige zomervakantie toe! Maandag 4 september starten we weer om 8.45 uur! Marinfo Informatieblad www.mariabasisschool-nop.nl Vrijdag, 21 juli 2017 Beste ouder, De laatste Marinfo van dit schooljaar. Wat gaat de tijd altijd weer snel! Het was een fijn schooljaar waarin we de

Nadere informatie

Week van de mediawijsheid

Week van de mediawijsheid Jaargang 10 Nummer 7 16 november 2018 Agenda Maandag 19 - vrijdag 23 november Dinsdag 20 november Dinsdag 20 november Woensdag 21 november Donderdag 22 november Woensdag 28 november Donderdag 29 november

Nadere informatie

Denkt u aan het milieu voordat u deze nieuwsbrief print

Denkt u aan het milieu voordat u deze nieuwsbrief print Sportlaan 85 Postbus 68 7833 CH Nieuw-Amsterdam 7833 ZH Nieuw-Amsterdam Tel: 0591-552042 www.obs-bascule.nl Jaargang 12 nummer 5 vrijdag 18 september 2015 Denkt u aan het milieu voordat u deze nieuwsbrief

Nadere informatie

Nieuwe conciërge De PWA heeft een nieuwe conciërge, Petro van Ravesteijn. Hij werkt op donderdag en vrijdagochtend.

Nieuwe conciërge De PWA heeft een nieuwe conciërge, Petro van Ravesteijn. Hij werkt op donderdag en vrijdagochtend. N i e u w s b r i e f 2 J a a r g a n g 6 1 9 o k t o b e r 2 0 1 7 Bereikbaarheid school onder schooltijd Om onder schooltijd telefonisch bereikbaar te zijn, heeft groep 7-8 telefoondienst. Wij vragen

Nadere informatie

woensdag 17 mei rond uur

woensdag 17 mei rond uur NIEUWSBRIEF Vrijdag 21 april 2017 In deze Nieuwsbrief: Beste ouder(s)/verzorgers o Groepsverdeling 2017-2018 Fusieflits o Stuurgroep en actieteams Nieuws o Nieuw op school o Ouderavond op 15 juni o Nieuwe

Nadere informatie

Nieuwsbrief (1) september 2017

Nieuwsbrief (1) september 2017 Vakantie voorbij! We gaan weer beginnen! Tot ziens op school! Nieuwsbrief (1) september 2017 Op 12 en 14 september 2017 zijn er contactmiddagen voor alle groepen (15.15-17.30 uur). U ontvangt een aparte

Nadere informatie

O.b.s. Prof. Dr. Kohnstammschool Reigerstraat RE Goes Verkorte schoolgids

O.b.s. Prof. Dr. Kohnstammschool Reigerstraat RE Goes Verkorte schoolgids Verkorte schoolgids 2013-2014 O.b.s. Prof. Dr. Kohnstammschool Reigerstraat 1 4461 RE Goes 0113-214568 Hierbij ontvangt u de belangrijkste informatie uit de schoolgids voor het schooljaar 2013-2014. De

Nadere informatie

27 juni 2016 schooljaar 2015-2016 nieuwsbrief 20

27 juni 2016 schooljaar 2015-2016 nieuwsbrief 20 Lijster eens Lijsterhof 6, 3772 AA Barneveld www.obs-delijster.nl 27 juni 2016 schooljaar 2015-2016 nieuwsbrief 20 Van de directie Op verzoek van de kinderredactie komt deze Lijstereens een paar dagen

Nadere informatie

Beste ouders, Team Weemewereld

Beste ouders, Team Weemewereld Nieuwsbrief 21 Beste ouders, maandag 12 vrijdag 16 februari Afgelopen woensdag is er een begin gemaakt met de waterafvoer van het schoolplein. Een aantal vrijwillige ouders hebben een gaten gemaakt in

Nadere informatie

Agenda. Contact April 2017

Agenda. Contact April 2017 April 2017 April 2017 Het is weer eind maart geweest en de klok is weer een uur vooruit. Voor de meeste kinderen is dit even wennen, eerder op bed is vooral het probleem. En dan de volgende ochtend nog

Nadere informatie

CBS de Wegwijzer. Aan de ouders/verzorgers van CBS de Wegwijzer,

CBS de Wegwijzer. Aan de ouders/verzorgers van CBS de Wegwijzer, CBS de Wegwijzer Nr. 2 Nieuwsbrief van dinsdag 25 augustus 2015 0597-531308 school 06-42545915 privé Petra Bakker www.cbs-wegwijzer-bellingwolde.picto.nl/joomla Data: W 34, 35 en 36 zijn de Gouden Weken

Nadere informatie

Inhoudsopgave schoolgids Deel A Inleiding... 3 Even voorstellen!... 4 Foto s... 4 Gymnastiek... 4 Informatievoorziening aan gescheiden ouders...

Inhoudsopgave schoolgids Deel A Inleiding... 3 Even voorstellen!... 4 Foto s... 4 Gymnastiek... 4 Informatievoorziening aan gescheiden ouders... Voorblad deel A Inhoudsopgave schoolgids Deel A Inleiding... 3 Even voorstellen!... 4 Foto s... 4 Gymnastiek... 4 Informatievoorziening aan gescheiden ouders... 4 Medezeggenschapsraad (MR)... 5 Ouderraad

Nadere informatie

Kalender april en mei. Maandag 25 mei Tweede Pinksterdag (de kinderen zijn vrij) Dinsdag 26 mei Meester- en Juffendag, continurooster

Kalender april en mei. Maandag 25 mei Tweede Pinksterdag (de kinderen zijn vrij) Dinsdag 26 mei Meester- en Juffendag, continurooster obs De Phoenix Week 21-2015 Beste ouder(s)/verzorger(s), Na twee weken vakantie gaan we er volop tegenaan tot het einde van dit schooljaar. De komende drie weken staan in het teken van CITO toetsen en

Nadere informatie

de Menkotoren Nieuwsbrief 8 oktober 2014 nr. 4 Inhoud Pagina 1 Agenda:

de Menkotoren Nieuwsbrief 8 oktober 2014 nr. 4 Inhoud Pagina 1 Agenda: de Menkotoren Nieuwsbrief 8 oktober 2014 nr. 4 Bosuilstraat 11, 7523 BJ ENSCHEDE, 053 4368164 e mail menkotoren@skoe.nl Nieuwe datum Vormsel en ouderavond Er is een nieuwe datum voor de Vormselviering.

Nadere informatie

Sterrennieuws. Nummer 1 02 september Agenda

Sterrennieuws. Nummer 1 02 september Agenda Sterrennieuws Nummer 1 02 september 2016 Agenda Datum 15-9-2016 Algemene Ouderavond 19:00 19:30 uur groep 1 t/m 4 19:30 20:00 uur algemeen (aula) 20:00 20:30 uur groep 5 t/m 8 21-9-2016 Studiedag OGW:

Nadere informatie

BERENBABBELS Berenbabbels

BERENBABBELS Berenbabbels BERENBABBELS Berenbabbels 3 2018-2019 AGENDA 12 okt: ateliers 15 t/m 19 okt: herfstvakantie 22 okt: studiedag, alle kinderen zijn vrij 24 okt: luizencontrole 26 okt: Bag2school ophaaldag 31 okt: Herfstpad

Nadere informatie

Talismanbulletin 18 juli 2016

Talismanbulletin 18 juli 2016 Talismanbulletin 18 juli 2016 Beste ouders en verzorgers, Belangrijke data: De nieuwste berichten zijn schuin gedrukt. maandag 18 juli Optionele rapportgesprekken dinsdag 19 juli Spelletjesdag groepen

Nadere informatie

OUDERVERENIGING BASISSCHOOL DE TOONLADDER GALECOP

OUDERVERENIGING BASISSCHOOL DE TOONLADDER GALECOP OUDERVERENIGING BASISSCHOOL DE TOONLADDER GALECOP Inleiding Op veel basisscholen in Nederland bestaat een Oudervereniging omdat ouders graag betrokken willen zijn bij de school van hun kinderen. Zo ook

Nadere informatie

22 e jaargang nr juli 2018

22 e jaargang nr juli 2018 22 e jaargang nr.13 13 juli 2018 Beste ouders, verzorgers en belangstellenden van de leerlingen van Het Mozaïek, Hierbij ontvangt u de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar. De eerstvolgende nieuwsbrief

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Nr

Nieuwsbrief. Nr Nieuwsbrief Nr. 15 13-04-2017 We zijn nu ook te volgen via Facebook sportbasisschool Het Startblok ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nadere informatie

Nummer 29 2 april 2015 20142014november 2014 september 2014

Nummer 29 2 april 2015 20142014november 2014 september 2014 Agenda Nummer 29 2 april 2015 20142014november 2014 september 2014 Vrijdag 3 april Goede vrijdag. Kinderen vrij Maandag 6 april Tweede Paasdag. Kinderen vrij Woensdag 8 april Boekenruilbeurs Donderdag

Nadere informatie

Nieuws uit groep 1/ 2 d.

Nieuws uit groep 1/ 2 d. Nieuws uit groep 1/ 2 d. Dit schooljaar begonnen we met 15 oudste kleuters en 9 jongste kleuters. In september kwamen Jake en Indy erbij. Ons eerste thema van schatkist was Erop uit: het verhaal van Kleine

Nadere informatie

december 2016 Belangrijke data 02 december 05 december 6 december 8 december 13 december 15 december 16 december 23 december 9 januari

december 2016 Belangrijke data 02 december 05 december 6 december 8 december 13 december 15 december 16 december 23 december 9 januari INFOBULLETIN december 2016 Belangrijke data 02 december 05 december 6 december 8 december 13 december 15 december 16 december 23 december 9 januari Opvoering leerlingen Schriften mee naar huis Sinterklaasfeest

Nadere informatie

Jannemanneke. Nummer 4 17 oktober Voorwoord. Inhoud. Schooljaar Beste ouders,

Jannemanneke. Nummer 4 17 oktober Voorwoord. Inhoud. Schooljaar Beste ouders, Jannemanneke Schooljaar 2016-2017 Nummer 4 17 oktober 2016 Inhoud 1. Voorwoord door Mári Kokke 2. Algemeen nieuws 3. Mededelingen groepen 5. Medezeggenschapsraad 6. Hulp gevraagd, agenda, post/bijlage

Nadere informatie

Nummer oktober 2017

Nummer oktober 2017 Nummer 05 09 oktober 2017 Agenda datum groep activiteit Di 10 okt-di 14 nov 1 en 2 Projectkist het Nieuwe Oude Huis (info volgt) Woe 11 okt Voorleeswedstrijd Woe 11 okt 5 8:35-12:25 uur gevangenis museum

Nadere informatie