Koezenkamp 4 Dalfsen

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Koezenkamp 4 Dalfsen"

Transcriptie

1 TE KOOP ,- k.k. Ruime tussenwoning met uitbouw aan voorzijde en achterom Koezenkamp 4 Dalfsen Prinsenstraat AJ Dalfsen goudzwaard.nl info@goudzwaard.nl

2 Dalfsen Dalfsen ligt in het aantrekkelijke Overijssels Vechtdal. Liefhebbers van natuur, rust en ruimte kunnen hier hun hart ophalen. In het uitgestrekte buitengebied ontdekt u de rijke historie van Dalfsen. Prachtige landgoederen, havezaten, buitenplaatsen en het monumentale middeleeuwse kasteel Rechteren vertellen allemaal hun eigen verhaal. Het vaak golvende landschap wordt regelmatig onderbroken door authentieke Sallandse boerderijen. De gemeente Dalfsen beschikt over een ruim aanbod aan voorzieningen op het gebied van basisonderwijs, kinderopvang, gezondheidszorg, sport en welzijn. Daarnaast kunnen de inwoners volop gebruik maken van de voorzieningen van de grote stad door de ligging dicht bij de provinciehoofdstad Zwolle. Voor het overige voortgezet onderwijs gaat de Dalfser jeugd naar Zwolle, Ommen, Nieuwleusen en Raalte. Dalfsenaren zijn sportief van aard. De meeste takken van sport zijn wel te beoefenen in de gemeente. Wie van andere vormen van vrijetijdsbesteding houdt, heeft eveneens keus genoeg. Beeldhouwen, fotograferen, muziek, toneel, jeugdwerk, activiteiten voor ouderen. Dalfsen biedt het allemaal!

3 Wonen in de Koezenkamp Algemeen Deze woning ligt in de wijk Ankummer Es II. Een speels opgezette 90-er jaren wijk met afwegend twee-onder-een-kap en rijtjes woningen. De Koezenkamp is een zijstraat van de Bontekamp, een straat die rechtstreeks naar de rondweg van Dalfsen loopt. In de Koezenkamp is het rustig wonen omdat er overwegend aanwonend verkeer is. Het is een brede straat met openbaar groen en parkeervakken. De woning is onderdeel van een rij van vier. Aan de voorzijde is deze woning samen met de buren twee meter uitgebouwd. Hierdoor is in de zithoek van de woonkamer behoorlijk meer ruimte ontstaan. Door de herindeling van woonkamer en keuken is een totaal andere sfeer gecreëerd, waar de eigenaar zijn eigen invulling aan gegeven heeft. Zo zijn gedeeltelijk planken aan het plafond aangebracht en is een apart portaal voor de trap naar de 1e verdieping gemaakt. Aan de achterzijde ligt een diepe tuin op het oosten. Ook de tuin is in een quasi nostalgische sfeer aangelegd met bijzondere details. Aan de zijkant van het huizenblok is een aparte oprit met vrijstaande garage. Deze grenst aan de achtertuin en is apart te koop. Hier is ook de poortdeur naar de tuin. In het kort Vraagprijs: ,- k.k. Perceeloppervlakte: 209 m² Woonoppervlakte: 126 m² Bouwjaar: 1991 Aanvaarding: in overleg Bijzonderheden Uitzicht over brede straat 5 slaapkamers Extra te koop: garage

4 Begane Grond Een speels aangelegde voortuin leidt naar de entree van de woning. Hier komt men in een hal met garderobe en meterkast en de toegang tot de woonkamer. Door de verbouwing van de voorgevel is een Z-kamer ontstaan met open keuken. Aan de voorzijde in de zithoek is een grote raampartij met hoekraam. Van hieruit heeft men goed en fraai uitzicht over de brede straat met voortuin en plantsoenen. Aan de achterzijde van de woonkamer, waar de eethoek staat, is een schuifpui naar de tuin aanwezig. Door de opstelling van de keuken achter de schoonmetselwand en de eethoek voelt het of je in een woonkeuken bent. Hier is ook een afgesloten portaal met toilet en trap naar de 1e verdieping. De achtertuin is via een aangebouwde berging en natuurlijk ook via de schuifpui te bereiken. Een diepe tuin met leuke details, zoals een tuinmuur met "deur" en "raam", een soort grote pergola over een knusse zithoek en een klein huisje achter in de tuin. Hierin kun je heerlijk genieten van de avondzon.

5 1e Verdieping Via het portaal en de trap komt men op de overloop van de 1e verdieping. Hier zijn 3 slaapkamers en de badkamer aanwezig. Ook op deze verdieping is de sfeer van beneden doorgezet. Dit is vooral terug te vinden in de aankleding van de slaapkamers maar zeker ook in de badkamer. Met warme kleuren en een mozaïk achtige vorm van tegelwerk is deze ruimte goed benut. Met een douchecabine, een bad, hangend toilet en wastafel is de badkamer compleet. Op de overloop is de vaste trap naar de tweede verdieping.

6 2e Verdieping Hier vindt men op de overloop de cv-ketel en de aansluiting voor wasmachine en droger. Een dakraam zorgt voor daglicht. Ook hier zijn nog twee slaapkamers aanwezig, beiden met dakraam. De foto rechts onder laat de oprit met garage zien. Deze ligt aan de achterkant van de tuin en is via de zijkant van het woonblok te bereiken. De garage met een afmeting van 7,5 x 3,6 m. wordt apart aangeboden en is derhalve niet in de prijs inbegrepen. Deze wordt voor ,00 aangeboden. In het fotoalbum krijgt u een indruk van de tuin, zowel voor als achter, en de ligging in de straat.

7 Fotoalbum

8 Plattegronden

9 Plattegronden

10 Plattegronden

11 Kadastrale kaart

12 Lijst van zaken Voor de onderstaande zaken -ongeacht of ze roerend dan wel onroerend zijn- geldt dat ze soms wel en soms niet in de woning achterblijven. Er is aangegeven wat bij deze woning het geval is. ZAKEN blijft achter gaat mee kan worden/is *) overgenomen niet van toepassing tuinaanleg / (sier-)bestrating/beplanting/erfafscheiding buitenverlichting tuinhuisje/buitenberging natuurstenen muurtje dakpannen huisje worden geruild voor anderen voet droogmolen 2 portugese laurier stokrozen hortensia veiligheidssloten alarminstallatie rolluiken/zonwering buiten zonwering binnen gordijnrails gordijnen vitrages losse horren/rolhorren rolgordijnen vloerbedekking/linoleum houtvloer slaapkamer parketvloer warmwatervoorziening, te weten c.v. met toebehoren klokthermostaat (voorzet)open haard met toebehoren, te weten: kachels isolatievoorzieningen (voorzetramen,radiatorfolie etc.) te weten:

13 ZAKEN blijft achter gaat mee kan worden/is *) overgenomen niet van toepassing keukenblok met bovenkasten inclusief verlichting keuken (inbouw)apparatuur, te weten: koelkast vrieskast met 3 lades afwasmachine elektrisch fornuis gasplaat inbouwverlichting/dimmers, te weten: verlichting keukenkastjes verlichting douche dimmer voorkamer opbouwverlichting, te weten: kasten spiegelwanden losse kasten, boeken-, legplanken wastafel slaapkamer toiletaccessoires (toiletrolhouder, toiletbril, spiegel etc.) inbouwkasten douche badkameraccessoires spiegel, kranen douchescherm etc.) sauna met toebehoren, te weten: veiligheidsschakelaar wasautomaat (huis)telefoontoestellen zaken die geen eigendom van de verkoper zijn maar waarvan eventuele leasecontracten, huurkoopcontracten of huurcontracten zijn over te nemen (keukens, open haarden, c.v.-ketels, boilers, geisers):

14 Goudzwaard Makelaardij Wij verkopen huizen, maar ook gevoel. U moet het gevoel krijgen dat u goed zit: qua huis, qua omgeving, en qua helpende hand. Het verzekert u van betrokkenheid en deskundigheid op het gebied van bouwkundig en juridisch onderzoek, bestemmingsplannen en onderhoudstechnieken. Last but not least: de mensen van Goudzwaard staan voor u klaar. Uw agenda dicteert die van ons. Wij regelen een bezichtiging op een moment dat u het beste schikt. En om de deal ook letterlijk rond te maken, sluiten wij pas af bij de notaris! Ons kantoor is aangesloten bij de NVM en heeft een vestiging in Dalfsen. Wij garanderen een groot bereik in onze gehele provincie. Onlangs hebben wij de beoordeling van klanten die u voor gingen mogen ontvangen. Zij hebben ons uitgeroepen tot beste makelaar van Overijssel Voor ons een bevestiging dat onze manier van werken gewaardeerd wordt. Goudzwaard ziet zichzelf als een team, dat zich inzet voor een topprestatie. Al onze medewerkers geven hun eigen kleur aan het werk. Wat ons bindt is het gevoel voor service. Dat zorgt ervoor dat we er alles aan doen om onze klanten op hun plek te laten komen. We hopen dat u daar een van bent... Graag overtuigen wij u van de voordelen om met Goudzwaard in zee te gaan. Nog beter is het als u zichzelf overtuigt. Daarom nodigen wij u uit voor een kennismaking. De koffie staat klaar.

15 Ons team bestaat uit Ad Goudzwaard Beëdigd makelaar en erkend hypotheekadviseur, bouwkundige en inspecteur in duurzame energie. Getrouwd met Wilma en vader van 2 dochters. Samen hebben we sinds '97 ons kantoor in Dalfsen. Van huis uit heb ik een bouwkundige (aannemers) achtergrond en vanaf 1992 ben ik werkzaam in de makelaardij en hypotheekadvisering. Ik ben opgegroeid in het Zeeuwse landschap, ik voel me thuis tussen het mooie Dalfsen en het groeiende, energieke Zwolle en haar omgeving. Wilma Goudzwaard Assistent NVM Makelaar onroerende zaken, boekhouding en bankzaken Partner van Ad zowel privé als zakelijk. Als het om de financiële zaken gaat kom ik in beeld. Met mijn management achtergrond sta ik bekend als een regelneef. Sinds augustus 2006 treft u mij ook in ons kantoor in Dalfsen, waar ik u graag van dienst ben. Tevens kan u me bij een bezichtiging treffen in de functie van assistent makelaar. Daarnaast ben ik moeder van twee leuke meiden. Sandra Noordman Erkend hypotheek en verzekerings-adviseur Ik liep stage in kantoor Dalfsen sinds april 2003 voor de MBO-opleiding Bank en verzekeringswezen. Per november 2003 werk ik als verzekeringsadviseur. Vervolgens heb ik de HBO avondopleiding succesvol afgerond. En vanaf maart 2005 ben ik ook erkend hypotheekadviseur. Heeft u vragen betreffende een financiering of een verzekering dan zal ik u daar graag over informeren.

TE HUUR. Prinsenstraat 5a Dalfsen. 1.250,- p/m Excl. BTW. Winkelpand in het centrum van Dalfsen. Prinsenstraat 10 7721 AJ Dalfsen 0529-432058

TE HUUR. Prinsenstraat 5a Dalfsen. 1.250,- p/m Excl. BTW. Winkelpand in het centrum van Dalfsen. Prinsenstraat 10 7721 AJ Dalfsen 0529-432058 TE HUUR Winkelpand in het centrum van Dalfsen. t 1.250,- p/m Excl. BTW Prinsenstraat 5a Dalfsen Prinsenstraat 10 7721 AJ Dalfsen 0529-432058 goudzwaard.nl info@goudzwaard.nl Dalfsen Dalfsen ligt in het

Nadere informatie

Imkerlaan 0 ong Dalfsen

Imkerlaan 0 ong Dalfsen TE KOOP 223.850,- k.k. BOUWEN IN DE GERNER MARKE Nog 12 vrije kavels beschikbaar, grootte vanaf 792m² tot 1179m² Vanaf prijs incl. btw Imkerlaan 0 ong Dalfsen Prinsenstraat 10 7721 AJ Dalfsen 0529-432058

Nadere informatie

Boskerserf 9 Dalfsen

Boskerserf 9 Dalfsen TE KOOP 240.000,- k.k. Twee onder een kap woning met garage en tuin op het zuiden Boskerserf 9 Dalfsen Prinsenstraat 10 7721 AJ Dalfsen 0529-432058 goudzwaard.nl info@goudzwaard.nl Dalfsen Dalfsen ligt

Nadere informatie

Vriesenhof 14 Dalfsen

Vriesenhof 14 Dalfsen TE KOOP Goed onderhouden twee onder een kap woning. In 2013 geheel geïsoleerd en geschilderd. 275.000,- k.k. Vriesenhof 14 Dalfsen Prinsenstraat 10 7721 AJ Dalfsen 0529-432058 goudzwaard.nl info@goudzwaard.nl

Nadere informatie

Esschingstraat 68 Dalfsen

Esschingstraat 68 Dalfsen TE KOOP Zeer ruime, goed geïsoleerde en lichte tussenwoning met 5 slaapkamers en infrarood sauna. 195.000,- k.k. Esschingstraat 68 Dalfsen Prinsenstraat 10 7721 AJ Dalfsen 0529-432058 goudzwaard.nl info@goudzwaard.nl

Nadere informatie

Ankummer Es 16 Dalfsen

Ankummer Es 16 Dalfsen TE KOOP Woning met alle voorzieningen op de begane grond en bedrijfsruimte van 65 m² 300.000,- k.k. Ankummer Es 16 Dalfsen Prinsenstraat 10 7721 AJ Dalfsen 0529-432058 goudzwaard.nl info@goudzwaard.nl

Nadere informatie

Ruitenborghstraat 8 Dalfsen

Ruitenborghstraat 8 Dalfsen TE KOOP Twee onder een kap met garage uit 1932 in het centrum van Dalfsen gelegen op 383 m² eigen grond. 350.000,- k.k. Ruitenborghstraat 8 Dalfsen Prinsenstraat 10 7721 AJ Dalfsen 0529-432058 goudzwaard.nl

Nadere informatie

Wicherserf 23 Dalfsen

Wicherserf 23 Dalfsen TE KOOP 465.000,- k.k. Riante villa met slaapkamer en badkamer op de begane grond Wicherserf 23 Dalfsen Prinsenstraat 10 7721 AJ Dalfsen 0529-432058 goudzwaard.nl info@goudzwaard.nl Dalfsen Dalfsen ligt

Nadere informatie

Engellandweg 13 Dalfsen

Engellandweg 13 Dalfsen TE KOOP Heuse woonboerderij met diverse schuren en mogelijkheid van dubbele bewoning 425.000,- k.k. Engellandweg 13 Dalfsen Prinsenstraat 10 7721 AJ Dalfsen 0529-432058 goudzwaard.nl info@goudzwaard.nl

Nadere informatie

De Stokte 12 Dalfsen

De Stokte 12 Dalfsen TE KOOP Rietgedekte boerderij met 4 schuren, een pony, vrij uitzicht op 5.535 m² eigen grond 275.000,- k.k. De Stokte 12 Dalfsen Prinsenstraat 10 7721 AJ Dalfsen 0529-432058 goudzwaard.nl info@goudzwaard.nl

Nadere informatie

TE KOOP. Maneweg 8 Dalfsen ,- k.k. Wonen op een idyllische plek aan de rand van de uiterwaarden van de Overijsselse Vecht

TE KOOP. Maneweg 8 Dalfsen ,- k.k. Wonen op een idyllische plek aan de rand van de uiterwaarden van de Overijsselse Vecht TE KOOP Wonen op een idyllische plek aan de rand van de uiterwaarden van de Overijsselse Vecht 325.000,- k.k. Maneweg 8 Dalfsen Prinsenstraat 10 7721 AJ Dalfsen 0529-432058 goudzwaard.nl info@goudzwaard.nl

Nadere informatie

De Hooislagen 4 en 4a Dalfsen

De Hooislagen 4 en 4a Dalfsen TE KOOP 600.000,- k.k. Vrijstaande woonboerderij op unieke locatie met optimale privacy en rust. Geschikt voor dubbele bewoning of bed en breakfast. De Hooislagen 4 en 4a Dalfsen Prinsenstraat 10 7721

Nadere informatie

Landmanmarke 1 Dalfsen TE KOOP

Landmanmarke 1 Dalfsen TE KOOP Landmanmarke 1 Dalfsen TE KOOP Landmanmarke 1 Dalfsen Wonen in Dalfsen Kern Dalfsen Dalfsen ligt in het toeristisch aantrekkelijke Overijssels Vechtdal. Rivier de Vecht doorsnijdt een deel van de gemeente

Nadere informatie

Van Lentestraat 43 Dalfsen

Van Lentestraat 43 Dalfsen TE KOOP 219.000,- k.k. Helft van een dubbel woonhuis met garage en tuin op het zuiden Van Lentestraat 43 Dalfsen Prinsenstraat 10 7721 AJ Dalfsen 0529-432058 goudzwaard.nl info@goudzwaard.nl Dalfsen Dalfsen

Nadere informatie

TE KOOP. Haarweg 11 Heino ,- k.k. Buiten wonen op een idyllische plek. Prinsenstraat AJ Dalfsen

TE KOOP. Haarweg 11 Heino ,- k.k. Buiten wonen op een idyllische plek. Prinsenstraat AJ Dalfsen TE KOOP Buiten wonen op een idyllische plek 300.000,- k.k. Haarweg 11 Heino Prinsenstraat 10 7721 AJ Dalfsen 0529-432058 goudzwaard.nl info@goudzwaard.nl Heino De eerste verwijzing naar Heino, in een oorkonde

Nadere informatie

Van Ittersumstraat 24 Dalfsen

Van Ittersumstraat 24 Dalfsen TE KOOP Helft van een dubbel met garage EN SLAAPKAMER met BADKAMER op de begane grond 289.500,- k.k. Van Ittersumstraat 24 Dalfsen Prinsenstraat 10 7721 AJ Dalfsen 0529-432058 goudzwaard.nl info@goudzwaard.nl

Nadere informatie

TE KOOP. 300.000,- k.k. Weerdhuisweg 24 A Lemelerveld. Goudzwaard Makelaardij. Prinsenstraat 10 7721 AJ Dalfsen T. 0529-432058 E. info@goudzwaard.

TE KOOP. 300.000,- k.k. Weerdhuisweg 24 A Lemelerveld. Goudzwaard Makelaardij. Prinsenstraat 10 7721 AJ Dalfsen T. 0529-432058 E. info@goudzwaard. TE KOOP 300.000,- k.k. Weerdhuisweg 24 A Lemelerveld Goudzwaard Makelaardij Prinsenstraat 10 7721 AJ Dalfsen T. 0529-432058 E. info@goudzwaard.nl www.goudzwaard.nl Weerdhuisweg 24 A Lemelerveld Lemelerveld

Nadere informatie

TE KOOP. Haeckmate 16 Zwolle. 189.500,- k.k. Zeer goed onderhouden eengezinswoning met diepe tuin en achterom met carport

TE KOOP. Haeckmate 16 Zwolle. 189.500,- k.k. Zeer goed onderhouden eengezinswoning met diepe tuin en achterom met carport TE KOOP Zeer goed onderhouden eengezinswoning met diepe tuin en achterom met carport 189.500,- k.k. Haeckmate 16 Zwolle Prinsenstraat 10 7721 AJ Dalfsen 0529-432058 goudzwaard.nl info@goudzwaard.nl Zwolle

Nadere informatie

TE KOOP. Stoevenweg 28 Heino ,- k.k. Vrijstaande recreatiewoning met een oppervlakte van 1484 m² eigen grond

TE KOOP. Stoevenweg 28 Heino ,- k.k. Vrijstaande recreatiewoning met een oppervlakte van 1484 m² eigen grond TE KOOP Vrijstaande recreatiewoning met een oppervlakte van 1484 m² eigen grond 175.000,- k.k. Stoevenweg 28 Heino Prinsenstraat 10 7721 AJ Dalfsen 0529-432058 goudzwaard.nl info@goudzwaard.nl Heino De

Nadere informatie

Vilsterkamp 18 Dalfsen

Vilsterkamp 18 Dalfsen TE KOOP Ruime en luxe vrijstaande woning met 7 slaapkamers, waarvan 1 op begane grond en garage 500.000,- k.k. Vilsterkamp 18 Dalfsen Prinsenstraat 10 7721 AJ Dalfsen 0529-432058 goudzwaard.nl info@goudzwaard.nl

Nadere informatie

TE KOOP. Langkamp 13 Dalfsen. 189.500,- k.k. Tussenwoning met uitbouw, diepe achtertuin op het zuidwesten en achterom

TE KOOP. Langkamp 13 Dalfsen. 189.500,- k.k. Tussenwoning met uitbouw, diepe achtertuin op het zuidwesten en achterom TE KOOP Tussenwoning met uitbouw, diepe achtertuin op het zuidwesten en achterom 189.500,- k.k. Langkamp 13 Dalfsen Prinsenstraat 10 7721 AJ Dalfsen 0529-432058 goudzwaard.nl info@goudzwaard.nl Dalfsen

Nadere informatie

Parallelstraat-Oudleusen 1 Dalfsen

Parallelstraat-Oudleusen 1 Dalfsen TE KOOP Zeer ruime voormalige pastoriewoning met 760 m² grond, grondige update nodig 300.000,- k.k. Parallelstraat-Oudleusen 1 Dalfsen Prinsenstraat 10 7721 AJ Dalfsen 0529-432058 goudzwaard.nl info@goudzwaard.nl

Nadere informatie

Bloemendalstraat 16 Dalfsen

Bloemendalstraat 16 Dalfsen TE KOOP Dit gemeentelijk monument en beeldbepalend pand is van culturele en historische waarde en ligt in het centrum van Dalfsen 775.000,- k.k. Bloemendalstraat 16 Dalfsen Prinsenstraat 10 7721 AJ Dalfsen

Nadere informatie

Heinoseweg 4 c Dalfsen

Heinoseweg 4 c Dalfsen TE HUUR op aanvraag HAVEZATE DEN BERG Uniek appartement gelegen op de 1 e verdieping onderdeel van een hele speciale plek. Heinoseweg 4 c Dalfsen Prinsenstraat 10 7721 AJ Dalfsen 0529-432058 goudzwaard.nl

Nadere informatie

Esschingstraat 72 Dalfsen

Esschingstraat 72 Dalfsen TE KOOP 200.000,- k.k. Geheel gemoderniseerde tussenwoning met achterom Esschingstraat 72 Dalfsen Prinsenstraat 10 7721 AJ Dalfsen 0529-432058 goudzwaard.nl info@goudzwaard.nl Dalfsen Dalfsen ligt in het

Nadere informatie

Historisch herenhuis op een mooie plek!

Historisch herenhuis op een mooie plek! Historisch herenhuis op een mooie plek! Koepoortsweg 43 Hoorn Bieden vanaf 500.000,- k.k. Bezichtiging? Bel 0229-271777 of mail hoorn@vanoverbeek.nl Welkom op de Koepoortsweg 43 in Hoorn Alstublieft! Deze

Nadere informatie

VRIJSTAANDE WONING met GARAGE. Esdoornlaan 17 Abbekerk Bieden vanaf prijs ,- k.k. / vraagprijs ,- k.k.

VRIJSTAANDE WONING met GARAGE. Esdoornlaan 17 Abbekerk Bieden vanaf prijs ,- k.k. / vraagprijs ,- k.k. VRIJSTAANDE WONING met GARAGE Esdoornlaan 17 Abbekerk Bieden vanaf prijs 325.000,- k.k. / vraagprijs 350.000,- k.k. Welkom op Esdoornlaan 17 in Abbekerk Kenmerken van Esdoornlaan 17 in Abbekerk Kenmerken

Nadere informatie

Poppenallee 1 a Dalfsen

Poppenallee 1 a Dalfsen TE HUUR Monumentaal landhuis De Vechtkamp 2.350,- p/m Poppenallee 1 a Dalfsen Prinsenstraat 10 7721 AJ Dalfsen 0529-432058 goudzwaard.nl info@goudzwaard.nl Dalfsen Dalfsen ligt in het aantrekkelijke Overijssels

Nadere informatie

NS-station/winkelcentrum op loopafstand

NS-station/winkelcentrum op loopafstand NS-station/winkelcentrum op loopafstand Acacialaan 24 Grootebroek Vraagprijs 145.000,- Bezichtiging? Bel 0228-521052 of mail westfriesland@vanoverbeek.nl Welkom op de Acacialaan 24 in Grootebroek Alstublieft!

Nadere informatie

De ingrediënten voor uw nieuwe woontoekomst! Oosteinde 39 Berkhout Vraagprijs 398.000,- k.k.

De ingrediënten voor uw nieuwe woontoekomst! Oosteinde 39 Berkhout Vraagprijs 398.000,- k.k. De ingrediënten voor uw nieuwe woontoekomst! Oosteinde 39 Berkhout Vraagprijs 398.000,- k.k. Bezichtiging? Bel 0229-271777 of mail hoorn@vanoverbeek.nl Welkom op de Oosteinde 39 in Berkhout Alstublieft!

Nadere informatie

Veel interne ruimte (675 m3)

Veel interne ruimte (675 m3) Veel interne ruimte (675 m3) Kleingouw 55 Andijk Vraagprijs 379.000,- Bezichtiging? Bel 0228-521052 of mail westfriesland@vanoverbeek.nl Welkom op de Kleingouw 55 in Andijk Alstublieft! Deze brochure bevat

Nadere informatie

HOEKWONING met AANBOUW, GARAGE én vrijstaande BERGING Hertog Albrechtstraat 85 Bovenkarspel Vraagprijs 189.000,- k.k.

HOEKWONING met AANBOUW, GARAGE én vrijstaande BERGING Hertog Albrechtstraat 85 Bovenkarspel Vraagprijs 189.000,- k.k. HOEKWONING met AANBOUW, GARAGE én vrijstaande BERGING Hertog Albrechtstraat 85 Bovenkarspel Vraagprijs 189.000,- k.k. Bezichtiging? Bel 0228-521052 of mail westfriesland@vanoverbeek.nl Welkom op de Hertog

Nadere informatie

TE KOOP. Zeisweg 10 Zwolle ,- k.k. Twee onder een kap woning met garage en extra brede oprit in perfecte staat

TE KOOP. Zeisweg 10 Zwolle ,- k.k. Twee onder een kap woning met garage en extra brede oprit in perfecte staat TE KOOP 289.000,- k.k. Twee onder een kap woning met garage en extra brede oprit in perfecte staat Zeisweg 10 Zwolle Prinsenstraat 10 7721 AJ Dalfsen 0529-432058 goudzwaard.nl info@goudzwaard.nl Zwolle

Nadere informatie

Roelof van Schevenstraat 89 Enschede

Roelof van Schevenstraat 89 Enschede TE KOOP Maisonette woning op 3e en 4e woonlaag met 3 slaapkamers in rustige wijk 100.000,- k.k. Roelof van Schevenstraat 89 Enschede Prinsenstraat 10 7721 AJ Dalfsen 0529-432058 goudzwaard.nl info@goudzwaard.nl

Nadere informatie

Prima onderhouden en goed gesitueerde 2 onder 1 kapwoning met garage. Haagwindelaan 5 Oosthuizen Vraagprijs ,- k.k.

Prima onderhouden en goed gesitueerde 2 onder 1 kapwoning met garage. Haagwindelaan 5 Oosthuizen Vraagprijs ,- k.k. Prima onderhouden en goed gesitueerde 2 onder 1 kapwoning met garage Haagwindelaan 5 Oosthuizen Vraagprijs 279.000,- k.k. Welkom op Haagwindelaan 5 in Oosthuizen Kenmerken van Haagwindelaan 5 in Oosthuizen

Nadere informatie

Gelegen aan gracht in een rustige straat!

Gelegen aan gracht in een rustige straat! Gelegen aan gracht in een rustige straat! Pinksterbloem 41 Zwaag Bieden vanaf 150.000,- k.k. Bezichtiging? Bel 0229-271777 of mail hoorn@vanoverbeek.nl Welkom op de Pinksterbloem 41 in Zwaag Alstublieft!

Nadere informatie

TE KOOP. Grotekreek 9 Zwolle. 284.000,- k.k. Geschakelde woning in 3 woonlagen met inpandige berging/garage en parkeerplaats voor de deur

TE KOOP. Grotekreek 9 Zwolle. 284.000,- k.k. Geschakelde woning in 3 woonlagen met inpandige berging/garage en parkeerplaats voor de deur TE KOOP Geschakelde woning in 3 woonlagen met inpandige berging/garage en parkeerplaats voor de deur 284.000,- k.k. Grotekreek 9 Zwolle Prinsenstraat 10 7721 AJ Dalfsen 0529-432058 goudzwaard.nl info@goudzwaard.nl

Nadere informatie

Welsummerweg 27 Dalfsen

Welsummerweg 27 Dalfsen TE KOOP Wonen en werken op een locatie aan de rand van een natuurgebied en bedrijventerrein 595.000,- k.k. Welsummerweg 27 Dalfsen Prinsenstraat 10 7721 AJ Dalfsen 0529-432058 goudzwaard.nl info@goudzwaard.nl

Nadere informatie

Keurig onderhouden eengezinswoning. Graveurstraat 10 Purmerend Vraagprijs ,- k.k.

Keurig onderhouden eengezinswoning. Graveurstraat 10 Purmerend Vraagprijs ,- k.k. Keurig onderhouden eengezinswoning Graveurstraat 10 Purmerend Vraagprijs 200.000,- k.k. Welkom op Graveurstraat 10 in Purmerend Kenmerken van Graveurstraat 10 in Purmerend Kenmerken Soort Kamers Woonoppervlakte

Nadere informatie

Prachtig uitzicht over de Beemster! Burgemeester D. Kooimanweg 857 Purmerend Vraagprijs ,- k.k.

Prachtig uitzicht over de Beemster! Burgemeester D. Kooimanweg 857 Purmerend Vraagprijs ,- k.k. Prachtig uitzicht over de Beemster! Burgemeester D. Kooimanweg 857 Purmerend Vraagprijs 169.000,- k.k. Welkom op Burgemeester D. Kooimanweg 857 in Purmerend Kenmerken van Burgemeester D. Kooimanweg 857

Nadere informatie

Rustige en centrale locatie! Lindestate 55 Purmerend Vraagprijs ,- k.k.

Rustige en centrale locatie! Lindestate 55 Purmerend Vraagprijs ,- k.k. Rustige en centrale locatie! Lindestate 55 Purmerend Vraagprijs 300.000,- k.k. Welkom op Lindestate 55 in Purmerend Kenmerken van Lindestate 55 in Purmerend Kenmerken Soort Kamers Woonoppervlakte Inhoud

Nadere informatie

Wat een zonnige tuin! Lisdoddestraat 59 Purmerend Vraagprijs ,- k.k.

Wat een zonnige tuin! Lisdoddestraat 59 Purmerend Vraagprijs ,- k.k. Wat een zonnige tuin! Lisdoddestraat 59 Purmerend Vraagprijs 225.000,- k.k. Welkom op Lisdoddestraat 59 in Purmerend Kenmerken van Lisdoddestraat 59 in Purmerend Kenmerken Soort Kamers Woonoppervlakte

Nadere informatie

Karakteristieke grachtenwoning

Karakteristieke grachtenwoning Karakteristieke grachtenwoning Spuistraat 2 Edam Vraagprijs 375.000,- k.k. Bezichtiging? Bel 0299-373040 of mail edamvolendam@vanoverbeek.nl Welkom op de Spuistraat 2 in Edam Alstublieft! Deze brochure

Nadere informatie

TE KOOP. Veldweg 5 Dalfsen. 535.000,- k.k. Woonboerderij met schuur en garage geheel in stijl gerenoveerd op 8.780 m²

TE KOOP. Veldweg 5 Dalfsen. 535.000,- k.k. Woonboerderij met schuur en garage geheel in stijl gerenoveerd op 8.780 m² TE KOOP Woonboerderij met schuur en garage geheel in stijl gerenoveerd op 8.780 m² 535.000,- k.k. Veldweg 5 Dalfsen Prinsenstraat 10 7721 AJ Dalfsen 0529-432058 goudzwaard.nl info@goudzwaard.nl Dalfsen

Nadere informatie

Rosengaardeweg 21 Dalfsen

Rosengaardeweg 21 Dalfsen TE KOOP 395.000,- k.k. Vrijstaande woning met souterrain, carport, garage en zoveel meer! Rosengaardeweg 21 Dalfsen Prinsenstraat 10 7721 AJ Dalfsen 0529-432058 goudzwaard.nl info@goudzwaard.nl Dalfsen

Nadere informatie

Marshoekersteeg 16 Dalfsen

Marshoekersteeg 16 Dalfsen TE KOOP 650.000,- k.k. Landhuis met gastenverblijf, schuren en tuinhuis op 9390 m² grond Marshoekersteeg 16 Dalfsen Prinsenstraat 10 7721 AJ Dalfsen 0529-432058 goudzwaard.nl info@goudzwaard.nl Dalfsen

Nadere informatie

Tussenwoning met erker en achteraanbouw Gemaal 120 Grootebroek Vraagprijs 185.000,- k.k.

Tussenwoning met erker en achteraanbouw Gemaal 120 Grootebroek Vraagprijs 185.000,- k.k. Tussenwoning met erker en achteraanbouw Gemaal 120 Grootebroek Vraagprijs 185.000,- k.k. Bezichtiging? Bel 0228-521052 of mail westfriesland@vanoverbeek.nl Welkom op de Gemaal 120 in Grootebroek Alstublieft!

Nadere informatie

Van Bosseware 19 Zwolle

Van Bosseware 19 Zwolle Royale hoekwoning met 4 slaapkamers, carport en zonnige achtertuin TE KOOP 250.000,- k.k. Van Bosseware 19 Zwolle Prinsenstraat 10 7721 AJ Dalfsen 0529-432058 goudzwaard.nl info@goudzwaard.nl Zwolle Stad

Nadere informatie

Fantastisch aan doorgaand vaarwater gelegen huis. Raadhuisstraat 53 Oosthuizen Vraagprijs ,- k.k.

Fantastisch aan doorgaand vaarwater gelegen huis. Raadhuisstraat 53 Oosthuizen Vraagprijs ,- k.k. Fantastisch aan doorgaand vaarwater gelegen huis Raadhuisstraat 53 Oosthuizen Vraagprijs 325.000,- k.k. Welkom op Raadhuisstraat 53 in Oosthuizen Kenmerken van Raadhuisstraat 53 in Oosthuizen Kenmerken

Nadere informatie

Oercharmant Broeker huisje. Roomeinde 4 Broek in Waterland Vraagprijs ,- k.k.

Oercharmant Broeker huisje. Roomeinde 4 Broek in Waterland Vraagprijs ,- k.k. Oercharmant Broeker huisje Roomeinde 4 Broek in Waterland Vraagprijs 350.000,- k.k. Welkom op Roomeinde 4 in Broek in Waterland Kenmerken van Roomeinde 4 in Broek in Waterland Kenmerken Soort Kamers Woonoppervlakte

Nadere informatie

Royale eengezinswoning met tuin op het zuiden! Veluwe 6 Purmerend Vraagprijs ,- k.k.

Royale eengezinswoning met tuin op het zuiden! Veluwe 6 Purmerend Vraagprijs ,- k.k. Royale eengezinswoning met tuin op het zuiden! Veluwe 6 Purmerend Vraagprijs 332.500,- k.k. Welkom op Veluwe 6 in Purmerend Kenmerken van Veluwe 6 in Purmerend Kenmerken Soort Kamers Woonoppervlakte Inhoud

Nadere informatie

Vrijstaande jaren 30 woning op een grote kavel! Dorpsstraat 253 Zwaag Vraagprijs 395.000,- k.k.

Vrijstaande jaren 30 woning op een grote kavel! Dorpsstraat 253 Zwaag Vraagprijs 395.000,- k.k. Vrijstaande jaren 30 woning op een grote kavel! Dorpsstraat 253 Zwaag Vraagprijs 395.000,- k.k. Bezichtiging? Bel 0229-271777 of mail hoorn@vanoverbeek.nl Welkom op de Dorpsstraat 253 in Zwaag Alstublieft!

Nadere informatie

Zwarteweg 17 Hoonhorst

Zwarteweg 17 Hoonhorst TE KOOP 450.000,- k.k. Wonen op een idyllische plek op een deel van oud landgoed zonder erfpacht! Zwarteweg 17 Hoonhorst Prinsenstraat 10 7721 AJ Dalfsen 0529-432058 goudzwaard.nl info@goudzwaard.nl Hoonhorst

Nadere informatie

Karakteristiek appartement! Grote Oost 2 b Hoorn Huurprijs 1.095,- p/m

Karakteristiek appartement! Grote Oost 2 b Hoorn Huurprijs 1.095,- p/m Karakteristiek appartement! Grote Oost 2 b Hoorn Huurprijs 1.095,- p/m Welkom op Grote Oost 2 b in Hoorn Kenmerken van Grote Oost 2 b in Hoorn Kenmerken Soort Kamers Woonoppervlakte Inhoud Bouwjaar Tuin

Nadere informatie

Ideale starterswoning met achteraanbouw! Burgemeester de Geusstraat 8 Zuidoostbeemster Vraagprijs 169.000,- k.k.

Ideale starterswoning met achteraanbouw! Burgemeester de Geusstraat 8 Zuidoostbeemster Vraagprijs 169.000,- k.k. Ideale starterswoning met achteraanbouw! Burgemeester de Geusstraat 8 Zuidoostbeemster Vraagprijs 169.000,- k.k. Bezichtiging? Bel 0299-428898 of mail purmerend@vanoverbeek.nl Welkom op de Burg. de Geusstraat

Nadere informatie

Fraaie eengezinswoning met uitbouw en 4 slaapkamers! Port Saidweg 23 Purmerend Vraagprijs ,- k.k.

Fraaie eengezinswoning met uitbouw en 4 slaapkamers! Port Saidweg 23 Purmerend Vraagprijs ,- k.k. Fraaie eengezinswoning met uitbouw en 4 slaapkamers! Port Saidweg 23 Purmerend Vraagprijs 300.000,- k.k. Welkom op Port Saidweg 23 in Purmerend Kenmerken van Port Saidweg 23 in Purmerend Kenmerken Soort

Nadere informatie

Ruime eengezinswoning in een kindvriendelijke buurt! Robert Stolzhof 193 Hoorn Vraagprijs ,- k.k.

Ruime eengezinswoning in een kindvriendelijke buurt! Robert Stolzhof 193 Hoorn Vraagprijs ,- k.k. Ruime eengezinswoning in een kindvriendelijke buurt! Robert Stolzhof 193 Hoorn Vraagprijs 187.500,- k.k. Welkom op Robert Stolzhof 193 in Hoorn Kenmerken van Robert Stolzhof 193 in Hoorn Kenmerken Soort

Nadere informatie

Netjes onderhouden tussenwoning met aangebouwde serre. De Bouw 167 Bovenkarspel Vraagprijs ,- k.k.

Netjes onderhouden tussenwoning met aangebouwde serre. De Bouw 167 Bovenkarspel Vraagprijs ,- k.k. Netjes onderhouden tussenwoning met aangebouwde serre De Bouw 167 Bovenkarspel Vraagprijs 182.500,- k.k. Welkom op De Bouw 167 in Bovenkarspel Kenmerken van De Bouw 167 in Bovenkarspel Kenmerken Algemeen:

Nadere informatie

Woestijnenweg 8 Zwolle

Woestijnenweg 8 Zwolle TE KOOP 200.000,- k.k. Tussenwoning met achterom en nabij gelegen speeltuin Woestijnenweg 8 Zwolle Prinsenstraat 10 7721 AJ Dalfsen 0529-432058 goudzwaard.nl info@goudzwaard.nl Zwolle Stad Zwolle Wie in

Nadere informatie

Tussenwoning met erker. Waterhoen 10 Hoogkarspel Vraagprijs ,- k.k.

Tussenwoning met erker. Waterhoen 10 Hoogkarspel Vraagprijs ,- k.k. Tussenwoning met erker Waterhoen 10 Hoogkarspel Vraagprijs 192.000,- k.k. Welkom op Waterhoen 10 in Hoogkarspel Kenmerken van Waterhoen 10 in Hoogkarspel Kenmerken Soort Kamers Woonoppervlakte Inhoud Bouwjaar

Nadere informatie

Luxe 3 kamerappartement middenin het centrum! Westerstraat 110 Purmerend Vraagprijs ,- k.k.

Luxe 3 kamerappartement middenin het centrum! Westerstraat 110 Purmerend Vraagprijs ,- k.k. Luxe 3 kamerappartement middenin het centrum! Westerstraat 110 Purmerend Vraagprijs 200.000,- k.k. Welkom op Westerstraat 110 in Purmerend Kenmerken van Westerstraat 110 in Purmerend Kenmerken Soort Kamers

Nadere informatie

Perfect onderhouden hoekwoning. Kadoelenstraat 1 Purmerend Vraagprijs ,- k.k.

Perfect onderhouden hoekwoning. Kadoelenstraat 1 Purmerend Vraagprijs ,- k.k. Perfect onderhouden hoekwoning Kadoelenstraat 1 Purmerend Vraagprijs 200.000,- k.k. Welkom op Kadoelenstraat 1 in Purmerend Kenmerken van Kadoelenstraat 1 in Purmerend Kenmerken Soort Kamers Woonoppervlakte

Nadere informatie

Semi- bungalow met inpandige garage!

Semi- bungalow met inpandige garage! Semi- bungalow met inpandige garage! Brakenweide 6 Midwoud Vraagprijs 299.000,- k.k. Bezichtiging? Bel 0229-271777 of mail hoorn@vanoverbeek.nl Welkom op de Brakenweide 6 in Midwoud Alstublieft! Deze brochure

Nadere informatie

Een woning met gevoel voor stijl! Provence 14 Purmerend Vraagprijs ,- k.k.

Een woning met gevoel voor stijl! Provence 14 Purmerend Vraagprijs ,- k.k. Een woning met gevoel voor stijl! Provence 14 Purmerend Vraagprijs 469.000,- k.k. Welkom op de Provence 14 in Purmerend Kenmerken van de Provence 14 in Purmerend Kenmerken Soort Kamers Woonoppervlakte

Nadere informatie

Uitgebouwde tussenwoning met zonnige tuin op het zuidwesten! Jamaicastraat 23 Purmerend Vraagprijs ,- k.k.

Uitgebouwde tussenwoning met zonnige tuin op het zuidwesten! Jamaicastraat 23 Purmerend Vraagprijs ,- k.k. Uitgebouwde tussenwoning met zonnige tuin op het zuidwesten! Jamaicastraat 23 Purmerend Vraagprijs 250.000,- k.k. Welkom op Jamaicastraat 23 in Purmerend Kenmerken van Jamaicastraat 23 in Purmerend Kenmerken

Nadere informatie

Prachtige woning in De Gors. Hoefblad 5 Purmerend Vraagprijs ,- k.k.

Prachtige woning in De Gors. Hoefblad 5 Purmerend Vraagprijs ,- k.k. Prachtige woning in De Gors Hoefblad 5 Purmerend Vraagprijs 250.000,- k.k. Welkom op Hoefblad 5 in Purmerend Kenmerken van Hoefblad 5 in Purmerend Kenmerken Soort Kamers Woonoppervlakte Inhoud Bouwjaar

Nadere informatie

TE KOOP. Molenweg 56 Zwolle. 159.000,- k.k. Woning met authentieke details en binnentuin in Assendorp. Prinsenstraat 10 7721 AJ Dalfsen 0529-432058

TE KOOP. Molenweg 56 Zwolle. 159.000,- k.k. Woning met authentieke details en binnentuin in Assendorp. Prinsenstraat 10 7721 AJ Dalfsen 0529-432058 TE KOOP 159.000,- k.k. Woning met authentieke details en binnentuin in Assendorp Molenweg 56 Zwolle Prinsenstraat 10 7721 AJ Dalfsen 0529-432058 goudzwaard.nl info@goudzwaard.nl Zwolle Stad Zwolle Wie

Nadere informatie

Wonen op een bijzondere locatie! Walakker 117 Purmerend Vraagprijs ,- k.k.

Wonen op een bijzondere locatie! Walakker 117 Purmerend Vraagprijs ,- k.k. Wonen op een bijzondere locatie! Walakker 117 Purmerend Vraagprijs 235.000,- k.k. Welkom op Walakker 117 in Purmerend Kenmerken van Walakker 117 in Purmerend Kenmerken Wonen in een heerlijke stukje Purmer

Nadere informatie

Uitgebouwde hoekwoning nabij centrum! Wabenstraat 6 Hoorn Bieden vanaf prijs ,- k.k.

Uitgebouwde hoekwoning nabij centrum! Wabenstraat 6 Hoorn Bieden vanaf prijs ,- k.k. Uitgebouwde hoekwoning nabij centrum! Wabenstraat 6 Hoorn Bieden vanaf prijs 250.000,- k.k. Welkom op Wabenstraat 6 in Hoorn Kenmerken van Wabenstraat 6 in Hoorn Kenmerken Soort Kamers Woonoppervlakte

Nadere informatie

Wonen aan het water met een tuin op het zuidwesten! Spadestraat 18 Purmerend Vraagprijs ,- k.k.

Wonen aan het water met een tuin op het zuidwesten! Spadestraat 18 Purmerend Vraagprijs ,- k.k. Wonen aan het water met een tuin op het zuidwesten! Spadestraat 18 Purmerend Vraagprijs 200.000,- k.k. Welkom op Spadestraat 18 in Purmerend Kenmerken van Spadestraat 18 in Purmerend Kenmerken Soort Kamers

Nadere informatie

Merelstraat 26 Ommen

Merelstraat 26 Ommen TE KOOP Geschakelde hoekwoning met achterom in de ruim opgezette zeventiger jaren wijk Dante 189.500,- k.k. Merelstraat 26 Ommen Prinsenstraat 10 7721 AJ Dalfsen 0529-432058 goudzwaard.nl info@goudzwaard.nl

Nadere informatie

Wonen in een autoluw straatje

Wonen in een autoluw straatje Wonen in een autoluw straatje Mikadostraat 1 Purmerend Vraagprijs 275.000,- k.k. Bezichtiging? Bel 0299-428898 of mail purmerend@vanoverbeek.nl Welkom op de Mikadostraat 1 in Purmerend Alstublieft! Deze

Nadere informatie

Verzorgde drive-in woning met vrij uitzicht aan voorzijde en zonnige tuin! Volder 23 Hoorn Vraagprijs ,- k.k.

Verzorgde drive-in woning met vrij uitzicht aan voorzijde en zonnige tuin! Volder 23 Hoorn Vraagprijs ,- k.k. Verzorgde drive-in woning met vrij uitzicht aan voorzijde en zonnige tuin! Volder 23 Hoorn Vraagprijs 189.500,- k.k. Welkom op Volder 23 in Hoorn Kenmerken van Volder 23 in Hoorn Kenmerken Soort Kamers

Nadere informatie

Een woning die verre van doorsnee is! Rio Grandestraat 42 Purmerend Vraagprijs ,- k.k.

Een woning die verre van doorsnee is! Rio Grandestraat 42 Purmerend Vraagprijs ,- k.k. Een woning die verre van doorsnee is! Rio Grandestraat 42 Purmerend Vraagprijs 350.000,- k.k. Welkom op Rio Grandestraat 42 in Purmerend Kenmerken van Rio Grandestraat 42 in Purmerend Kenmerken Soort Kamers

Nadere informatie

3-kamerappartement in de binnenstad!

3-kamerappartement in de binnenstad! 3-kamerappartement in de binnenstad! Grote Noord 4 C Hoorn Huurprijs 815,- p/m Bezichtiging? Bel 0229-271777 of mail hoorn@vanoverbeek.nl Welkom op de Grote Noord 4 C in Hoorn Alstublieft! Deze brochure

Nadere informatie

Ruime uitgebouwde woning (141m2) met zonnige tuin Barbadosstraat 37 Purmerend Vraagprijs 275.000,- k.k.

Ruime uitgebouwde woning (141m2) met zonnige tuin Barbadosstraat 37 Purmerend Vraagprijs 275.000,- k.k. Ruime uitgebouwde woning (141m2) met zonnige tuin Barbadosstraat 37 Purmerend Vraagprijs 275.000,- k.k. Bezichtiging? Bel 0299-428898 of mail purmerend@vanoverbeek.nl Welkom op de Barbadosstraat 37 in

Nadere informatie

Heerlijke starterswoning in kindvriendelijke omgeving! Boekweitstraat 59 Purmerend Vraagprijs ,- k.k.

Heerlijke starterswoning in kindvriendelijke omgeving! Boekweitstraat 59 Purmerend Vraagprijs ,- k.k. Heerlijke starterswoning in kindvriendelijke omgeving! Boekweitstraat 59 Purmerend Vraagprijs 212.500,- k.k. Welkom op Boekweitstraat 59 in Purmerend Kenmerken van Boekweitstraat 59 in Purmerend Kenmerken

Nadere informatie

2/1 kapwoning met enorme uitbouw (5 X 5 meter!) Haagwindelaan 3 Oosthuizen Vraagprijs 298.000,- k.k.

2/1 kapwoning met enorme uitbouw (5 X 5 meter!) Haagwindelaan 3 Oosthuizen Vraagprijs 298.000,- k.k. 2/1 kapwoning met enorme uitbouw (5 X 5 meter!) Haagwindelaan 3 Oosthuizen Vraagprijs 298.000,- k.k. Bezichtiging? Bel 0299-373040 of mail edamvolendam@vanoverbeek.nl Welkom op de Haagwindelaan 3 in Oosthuizen

Nadere informatie

Goed onderhouden eengezinswoning met royale veranda! Duke Ellingtonhof 6 Hoorn Vraagprijs ,- k.k.

Goed onderhouden eengezinswoning met royale veranda! Duke Ellingtonhof 6 Hoorn Vraagprijs ,- k.k. Goed onderhouden eengezinswoning met royale veranda! Duke Ellingtonhof 6 Hoorn Vraagprijs 189.500,- k.k. Welkom op Duke Ellingtonhof 6 in Hoorn Kenmerken van Duke Ellingtonhof 6 in Hoorn Kenmerken Soort

Nadere informatie

Luxe dubbelwoonhuis met dakterras! Van Beuningenstraat 3 -D Amsterdam Vraagprijs ,- k.k.

Luxe dubbelwoonhuis met dakterras! Van Beuningenstraat 3 -D Amsterdam Vraagprijs ,- k.k. Luxe dubbelwoonhuis met dakterras! Van Beuningenstraat 3 -D Amsterdam Vraagprijs 649.000,- k.k. Welkom op Van Beuningenstraat 3 -D in Amsterdam Kenmerken van Van Beuningenstraat 3 -D in Amsterdam Kenmerken

Nadere informatie

Telemannstraat 49 Zwolle

Telemannstraat 49 Zwolle TE KOOP 142.500,- k.k. Verrassend appartement met prachtig uitzicht! Telemannstraat 49 Zwolle Prinsenstraat 10 7721 AJ Dalfsen 0529-432058 goudzwaard.nl info@goudzwaard.nl Zwolle Stad Zwolle Wie in Zwolle

Nadere informatie

Uw eigen paradijs gelegen in de geliefde Purmer-Zuid. Doncanstraat 36 Purmerend Vraagprijs ,- k.k.

Uw eigen paradijs gelegen in de geliefde Purmer-Zuid. Doncanstraat 36 Purmerend Vraagprijs ,- k.k. Uw eigen paradijs gelegen in de geliefde Purmer-Zuid Doncanstraat 36 Purmerend Vraagprijs 425.000,- k.k. Welkom op Doncanstraat 36 in Purmerend Kenmerken van Doncanstraat 36 in Purmerend Kenmerken Soort

Nadere informatie

Henri Dunantstraat 13 - Dalfsen

Henri Dunantstraat 13 - Dalfsen Henri Dunantstraat 13 - Dalfsen Vraagprijs 415.000,= k.k. Omschrijving Henri Dunantstraat 13 - Dalfsen Bent u op zoek naar veel woonruimte, een ruime tuin en dat op loop-/fietsafstand van het levendige

Nadere informatie

Uitpakken en direct wonen!

Uitpakken en direct wonen! Uitpakken en direct wonen! Weegbree 86 * Zwaag Huurprijs 725,- p/m Bezichtiging? Bel 0229-271777 of mail hoorn@vanoverbeek.nl Welkom op de Weegbree 86 * in Zwaag Alstublieft! Deze brochure bevat uitgebreide

Nadere informatie

De ideale starterswoning! Burgemeester D. Kooimanweg 655 Purmerend Vraagprijs ,- k.k.

De ideale starterswoning! Burgemeester D. Kooimanweg 655 Purmerend Vraagprijs ,- k.k. De ideale starterswoning! Burgemeester D. Kooimanweg 655 Purmerend Vraagprijs 139.000,- k.k. Welkom op Burgemeester D. Kooimanweg 655 in Purmerend Kenmerken van Burgemeester D. Kooimanweg 655 in Purmerend

Nadere informatie

Landelijk wonen op nog geen 10 min van Amsterdam Kanaaldijk 79 Watergang Vraagprijs ,- k.k.

Landelijk wonen op nog geen 10 min van Amsterdam Kanaaldijk 79 Watergang Vraagprijs ,- k.k. Landelijk wonen op nog geen 10 min van Amsterdam Kanaaldijk 79 Watergang Vraagprijs 450.000,- k.k. Bezichtiging? Bel 0299-428898 of mail purmerend@vanoverbeek.nl Welkom op de Kanaaldijk 79 in Watergang

Nadere informatie

Uniek appartement met eigen parkeerplaats Iepstate 5 Purmerend Vraagprijs ,- k.k.

Uniek appartement met eigen parkeerplaats Iepstate 5 Purmerend Vraagprijs ,- k.k. Uniek appartement met eigen parkeerplaats Iepstate 5 Purmerend Vraagprijs 280.000,- k.k. Bezichtiging? Bel 0299-428898 of mail purmerend@vanoverbeek.nl Welkom op de Iepstate 5 in Purmerend Alstublieft!

Nadere informatie

Wonen aan het Markermeer én in het centrum! Visserseiland 113 Hoorn Vraagprijs ,- k.k.

Wonen aan het Markermeer én in het centrum! Visserseiland 113 Hoorn Vraagprijs ,- k.k. Wonen aan het Markermeer én in het centrum! Visserseiland 113 Hoorn Vraagprijs 395.000,- k.k. Welkom op Visserseiland 113 in Hoorn Kenmerken van Visserseiland 113 in Hoorn Kenmerken Soort Kamers Woonoppervlakte

Nadere informatie

Kerkplein 14 Dalfsen

Kerkplein 14 Dalfsen TE KOOP Winkel-kantoorruimte met achtertuin in het hart van het centrum 350.000,- k.k. TE HUUR 15.000,- p/ jaar Kerkplein 14 Dalfsen info@ Werken in Kerkplein Algemeen In het fraaie dorpscentrum van Dalfsen

Nadere informatie

2/1 kap woonboerderij met inpandige garage

2/1 kap woonboerderij met inpandige garage 2/1 kap woonboerderij met inpandige garage Almereweg 1 Opperdoes Vraagprijs 350.000,- k.k. Bezichtiging? Bel 0228-521052 of mail westfriesland@vanoverbeek.nl Welkom op de Almereweg 1 in Opperdoes Alstublieft!

Nadere informatie

Balkerweg 20 c Ommen

Balkerweg 20 c Ommen TE HUUR 750,- p/m Recreatiewoning in bosperceel, geen park, met luxe inrichting. Balkerweg 20 c Ommen Prinsenstraat 10 7721 AJ Dalfsen 0529-432058 goudzwaard.nl info@goudzwaard.nl Ommen De gemeente Ommen

Nadere informatie

Woning nabij oude centrum Edam. Groot Westerbuiten 6 Edam Vraagprijs ,- k.k.

Woning nabij oude centrum Edam. Groot Westerbuiten 6 Edam Vraagprijs ,- k.k. Woning nabij oude centrum Edam Groot Westerbuiten 6 Edam Vraagprijs 329.000,- k.k. Welkom op Groot Westerbuiten 6 in Edam Kenmerken van Groot Westerbuiten 6 in Edam Kenmerken Soort Kamers Woonoppervlakte

Nadere informatie

Grote living en moderne keuken!

Grote living en moderne keuken! Grote living en moderne keuken! Hoornblad 6 Abbekerk Bieden vanaf 275.000,- k.k. Bezichtiging? Bel 0229-271777 of mail hoorn@vanoverbeek.nl Welkom op de Hoornblad 6 in Abbekerk Alstublieft! Deze brochure

Nadere informatie

Mastwijkstraat 12 te TILBURG Vraagprijs 450.000,--

Mastwijkstraat 12 te TILBURG Vraagprijs 450.000,-- Mastwijkstraat 12 te TILBURG Vraagprijs 450.000,-- Op magnifieke locatie gelegen vrijstaande villa met inpandige garage en prachtig aangelegde en privacybiedende tuin. De woning is gesitueerd aan de rand

Nadere informatie

Rustige plek in de historische haven van Hoorn! Gedempte Appelhaven 18 Hoorn Bieden vanaf: 200.000,- k.k.

Rustige plek in de historische haven van Hoorn! Gedempte Appelhaven 18 Hoorn Bieden vanaf: 200.000,- k.k. Rustige plek in de historische haven van Hoorn! Gedempte Appelhaven 18 Hoorn Bieden vanaf: 200.000,- k.k. Bezichtiging? Bel 0229-271777 of mail hoorn@vanoverbeek.nl Welkom op de Gedempte Appelhaven 18

Nadere informatie

Ideale combinatie tussen landelijk wonen en wonen in een woonwijk! Beukenlaan 65 Twisk Bieden vanaf ,- k.k.

Ideale combinatie tussen landelijk wonen en wonen in een woonwijk! Beukenlaan 65 Twisk Bieden vanaf ,- k.k. Ideale combinatie tussen landelijk wonen en wonen in een woonwijk! Beukenlaan 65 Twisk Bieden vanaf 175.000,- k.k. Welkom op de Beukenlaan 65 in Twisk Kenmerken van de Beukenlaan 65 in Twisk Kenmerken

Nadere informatie

De Valk 69 - Almelo. Vraagprijs ,-- k.k. Enschede Hengelo Almelo.

De Valk 69 - Almelo. Vraagprijs ,-- k.k. Enschede Hengelo Almelo. Vraagprijs 165.000,-- k.k. Enschede Hengelo Almelo www.snelderzijlstra.nl Objectinformatie: Aan rustige straat gelegen, in de kindvriendelijke woonwijk Windmolenbroek RUIME 2- ONDER-1-KAP WONING MET GARAGE.

Nadere informatie

Een woning die sfeer ademt! Hellasstraat 12 Purmerend Vraagprijs ,- k.k.

Een woning die sfeer ademt! Hellasstraat 12 Purmerend Vraagprijs ,- k.k. Een woning die sfeer ademt! Hellasstraat 12 Purmerend Vraagprijs 219.000,- k.k. Welkom op Hellasstraat 12 in Purmerend Kenmerken van Hellasstraat 12 in Purmerend Kenmerken Soort Kamers Woonoppervlakte

Nadere informatie

2-onder-1-kapwoning met een stijlvolle jaren '30 uitstraling! Jacques Bloemhof 31 Hoorn Bieden vanaf ,- k.k.

2-onder-1-kapwoning met een stijlvolle jaren '30 uitstraling! Jacques Bloemhof 31 Hoorn Bieden vanaf ,- k.k. 2-onder-1-kapwoning met een stijlvolle jaren '30 uitstraling! Jacques Bloemhof 31 Hoorn Bieden vanaf 275.000,- k.k. Welkom op Jacques Bloemhof 31 in Hoorn Kenmerken van Jacques Bloemhof 31 in Hoorn Kenmerken

Nadere informatie

Vrijstaand wonen aan doorgaand vaarwater. Raadhuislaan 2 a Grootebroek Bieden vanaf prijs ,- k.k.

Vrijstaand wonen aan doorgaand vaarwater. Raadhuislaan 2 a Grootebroek Bieden vanaf prijs ,- k.k. Vrijstaand wonen aan doorgaand vaarwater Raadhuislaan 2 a Grootebroek Bieden vanaf prijs 450.000,- k.k. Welkom op Raadhuislaan 2 a in Grootebroek Kenmerken van Raadhuislaan 2 a in Grootebroek Kenmerken

Nadere informatie