Lees a.u.b. eerst onderstaande informatie, voordat u het programma bekijkt.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Lees a.u.b. eerst onderstaande informatie, voordat u het programma bekijkt."

Transcriptie

1 Datum: juni 2016 Beste ouder(s)/verzorger(s), Hierbij willen wij u graag informeren over de activiteiten die we gepland hebben in de zomervakantie. We bieden een vakantieprogramma aan vanaf 18 juli tot en met 26 augustus Belangrijke informatie: Lees a.u.b. eerst onderstaande informatie, voordat u het programma bekijkt. Verschil tussen 48 weken en 51 weken contract Heeft u een 48 weken contract? Dan kunt u gebruikmaken van de vakantieopvang in de eerste twee weken en de zesde week van de zomervakantie. Het gaat om deze data: 18 tot en met 29 juli en 22 tot en met 26 augustus. U kunt tijdens deze weken op de vaste opvangdagen van uw kind(eren) zonder bijbetaling gebruikmaken van de opvangmogelijkheden. Heeft u een 51-wekencontract, dan kunt u ook in de drie tussengelegen weken op de vaste opvangdagen van uw kind(eren) gebruikmaken van de opvang. Locaties week 1,2 en 6 Alle kinderen van BSO Westerweel en Coco 2 (de groep van Anne en Nanja) worden in de twee eerste weken en de zesde week van de vakantie opgevangen op onderstaande locaties: : BSO Westerweel : BSO Westerweel : BSO Chassé* : BSO Westerweel Vrijdag: BSO Chassé* *Op deze dagen worden alle groepen van BSO Coco, BSO Chassé & BSO Westerweel samengevoegd. Locaties week 3, 4 en 5 De kinderen van BSO Westerweel en Coco 2 worden in week 3, 4 en 5 op alle doordeweekse dagen opgevangen bij BSO Chassé. Bereikbaarheid BSO Westerweel Balboaplein VS Amsterdam Tel: & BSO Chassé Chassestraat JB Amsterdam Tel: Chassé 1: / & Chassé 2: /

2 Afspraken: Breng- en ophaaltijden U kunt uw kind brengen tussen 8:00 en 10:00 uur. U kunt uw kind ophalen tussen 16:30 en 18:30 uur. Brengen en halen naar BSO Westerweel Eén van onze vrijwilligers zal s ochtends de deur voor u openen, waarna u uw kind zelf naar de groep brengt. U kunt uw kind ophalen tussen 16:30 en 18:30 uur. De deur zal voor u worden opengemaakt, waarna u uw kind zelf weer kunt ophalen op de groep. In overleg met ons kunnen we eventueel ook andere breng- en ophaaltijden afspreken, indien dit past in het activiteitenprogramma. Laat a.u.b. weten of uw kind wel of niet komt! Geef a.u.b. zo snel mogelijk door op welke dagen uw kind wel/niet komt. Mocht uw kind toch niet komen op de opgegeven dag(en), geef dit dan door aan de groepsleiding. Met de activiteiten gaan we uit van de opgegeven kinderaantallen. Het kan extra geld kosten wanneer er onverwacht minder kinderen aanwezig zijn (i.v.m. boekingen en materiaalkosten). Meenemen Uw kind hoeft geen brood of drinken mee te nemen. Dit wordt door ons verzorgd. Geef wel a.u.b. een rugzak aan uw kind mee met reservekleding. Op redelijk veel dagen zullen we buitenspelen en soms ook met water of bijvoorbeeld op een plek als het Woeste Westen of de Natureluur. Reservekleding kan dan van pas komen. Zwemmen Wanneer we gaan zwemmen, kan uw kind alleen mee indien hij/zij een zwemdiploma heeft. Dit zullen we van tevoren inventariseren. De pedagogisch medewerkers zwemmen zelf ook mee. Vakantieprogramma Het programma dat door ons is gemaakt, zal zoveel mogelijk worden uitgevoerd. Het kan zo zijn dat het programma wordt gewijzigd in verband met bijvoorbeeld slecht weer. Dan zullen we u hierover informeren. We trachten een balans te vinden tussen rust en activiteit. Zo proberen we met ons programma zo goed mogelijk tegemoet te komen aan de uiteenlopende behoeftes. Wij hopen dat het een gezellige vakantie zal worden vol mooie ervaringen! Mocht u vragen hebben, dan kunt u die altijd stellen.

3 ZOMERVAKANTIE 2016: NATUUR 1: Spelen met water juli Vorig jaar een groot succes. Daarom organiseren we opnieuw een SpongeBob SquarePants dag. We gaan filmpjes kijken van die gekke spons die op de bodem van de zee leeft, SpongeBob hapjes maken, knutselen en natuurlijk spelletjes doen met water en sponzen. Op naar het Woeste Westen waar we volop met water kunnen spelen. Wat voor beestjes leven er in het water? En zorg dat je niet van het vlot valt. Ondertussen kunnen we ook nog live gamen. Spelletjes als Minecraft gaan we vandaag in het echt doen. 19 juli Ga met de Kids Cruise mee op avontuur door de grachten, samen met Sjonnie de muis en Harold de kat. Harold wil piraat worden maar hij is bang voor water. Kom jij hem helpen? En word zelf ondertussen ook een echte Zoetwater piraat. Als je in het water springt, word je nat. Als je alleen een vingertopje in water steekt, wordt het ook nat. Of toch niet? En wat gebeurt er als je ijsklontjes in een glas met olie doet? We gaan s ochtends allerlei proefjes doen met water. s Middags houden we een waterpistolengevecht in het Vondelpark. 20 juli Je mag kiezen: een onderwaterwereld knutselen, met vissen, zeemeerminnen en zeepaardjes. Of samen een waterbaan bouwen met stukjes pijp en flessen. Neem maar een leeg flesje of bakje mee van huis! Heerlijk naar het Flevoparkbad. Lekker zwemmen, chillen en picknicken. 21 juli Wie wordt vandaag het allernatst? Vandaag is het waterpretdag! We halen heel veel waterballonnen in huis. Er zijn waterpistolen we zorgen voor een zwembadje. Verder gaan we allerlei waterspelletjes doen. Waterpretdag (samen met groep 1 en 2) Vrijdag 22 juli Lekker lang spartelen in het Westerpark. Picknicken. En balspelletjes doen. Vind je het strand ook zo n fijne plek? We knutselen ons eigen ideale strand. Met echt zand en met mooie schelpen.

4 2: Dierenmanieren juli Een dagje naar Artis: we bezoeken de vlindertuin uitgebreid, kijken goed naar de vormen en de kleuren. Daarna gaan we zelf vlinders maken. Natuurlijk blijven we ook nog om de speeltuin te bezoeken. Speciaal voor deze week hebben we een spannende Dierenquiz bedacht. Luister eerst goed naar de verhalen over levende dieren en dino s. Onthoud alles zo goed mogelijk. Daarna gaan jullie in teams spelletjes doen. Het winnende team mag steeds een vraag beantwoorden. Wie gaat er winnen? 26 juli In het bos zijn de wilde dieren. Het is Roodkapje dag. We gaan ons vermommen als een personage uit Roodkapje. Word jij een boze wolf, Roodkapje of grootmoeder? We bakken verse koekjes voor in het mandje en gaan daarna het verhaal naspelen. We reizen naar Almere en bekijken van een afstandje de apen die door stichting AAP worden opgevangen. Daarna ontdekken we het groene Stadslandgoed De Kemphaan. 27 juli Met z n allen naar Natuurspeeltuin de Natureluur. Beestjes zoeken en onderzoeken en met schepnetjes aan de slag. Naar de Natureluur. 28 juli We doen allerlei dierenspelletjes, worden geschminkt als dieren en we maken zelf dierenkostuums met textielverf, lappen, en oude t-shirts. Neem zelf een oud laken of een t-shirt mee! Vandaag ontdekken we een best wel onbekende, enorm leuke dierentuin: het Van Blanckendaell park. We reizen naar Tuitjenhorn. Er zijn veel dieren, een museum en natuurlijk is er ook een speeltuin. Vrijdag 29 juli In het Amstelpark staat een mooie kinderboerderij. Daar gaan we heen. Natuurlijk stap je ook in het treintje en ga je klimmen en schommelen in de speeltuin. Op naar de bieb voor dierenboeken. Die nemen we mee naar de BSO. Daar krijgen we tekenles. Waar moet je allemaal op letten als je dieren gaat natekenen?

5 3: Wat de natuur ons geeft 31 1 augustus Aan de slag: net als Bob de Bouwer en Wendy! Pak je hamer, spijkers, boor en natuurlijk wat hout. Bedenk zelf wat je wilt maken met onze ToolKid gereedschapstas. Eerst pakken we de bus, lopen we een stukje en dan zijn we bij de Fruittuin van West. We zijn nog steeds in Amsterdam maar het lijkt alsof de stad ver weg is. Zo groen en rustig is het. We mogen zelf fruit plukken en lekker spelen tussen de fruitbomen. 2 augustus Appels en bananen ken je natuurlijk, maar heb je wel eens een papaja of passievrucht gezien? We wandelen naar de Ten Catemarkt. Op de markt kopen we veel soorten fruit. Als we terug zijn, toveren we het fruit om in een enorme salade. Daarna is het heerlijk smullen geblazen! Bloemen zijn natuurlijk mooi om naar te kijken. Maar wist je al dat je heel veel bloemen ook kunt eten? Vandaag koken we met eetbare bloemen. Er staat een verrukkelijk soepje op het menu en die serveren we met stokbrood en kruidenboter (natuurlijk met bloemetjes erdoor!). 3 augustus Net als gisteren duiken we de keuken in. We maken een uitgebreide picknick klaar met broodjes, hapjes en drankjes. Voordat we vertrekken naar het Vondelpark, versieren we de picknickkleden zelf. Met z n allen een uitgebreide picknick voorbereiden en dan naar het Vondelpark (zie groep 1 en 2). 4 augustus Eerst gaan we bij Plan West op zoek naar schatten uit de natuur: bijzondere blaadjes, bloemen, takjes en steentjes. Als we terug zijn, maken we hiervan een mooie collage. Naar de geitenboerderij in het Amsterdamse bos. Geitenijs proeven en de geitjes voeren met een flesje melk. En als we tijd en zin hebben, bezoeken we ook de heemtuin. Vrijdag 5 augustus Met blaadjes en veertjes kun je hele mooie afdrukjes maken. We gaan vandaag monoprinten met natuurlijke materialen. En daarna spartelen op het Bellamyplein. Waterpret! Even reizen met de tram en dan lekker plonzen in het De Mirandabad.

6 4: Natuuronderzoekers aan de slag 32 8 augustus Naar NEMO: experimenteren met water en andere materialen en leer alles over energie in de Familiewerkplaats. Allerlei proefjes doen op locatie. Wat doet een superlichte pingpongbal in een glas water? Hoe maak je een onzichtbare stof? Wat gebeurt er als je een ballon boven een vlam houdt? En misschien weet je zelf ook nog wel een proefje. Natuurlijk gaan we ook vrij buiten spelen. 9 augustus Zien, horen, ruiken, proeven en voelen. We gebruiken onze zintuigen tijdens een verrassende speurtocht naar het Erasmuspark. Als je de wereld van héél dichtbij bekijkt, gaat er een nieuwe voor je open. We bezoeken Micropia: het museum naast Artis dat gaat over bacteriën, virussen, algen en schimmels. Als we terug zijn, kweken we zelf schimmels van bijvoorbeeld brood of een stukje appel. 10 augustus We vertrekken met de tram naar de kinderboerderij in De Pijp. Daar hebben ze echt veel dieren om te bekijken, aaien en onderzoeken. Er zijn zelfs salamanders, kikkers en wandelende takken. Experimenteren in de keuken. Er staat van alles klaar om een lekkere pizza te maken. Je mag hem op jouw manier maken. Ga je gang! Daarna gaan we naar Plan West. 11 augustus Wat zijn schimmels eigenlijk en kun je die ook eten? De meeste schimmels niet maar sommige wel. Jij mag hapjes maken met eetbare schimmels zoals champignons en schimmelkaas. Jammie!? Op onderzoek bij het Landje. Welke hut is het meest geschikt voor jou? En hoe kun je hem nog beter maken? Vrijdag 12 augustus Je eigen speelklei maken. Superleuk! En er daarna eindeloos mee spelen. s Middags wandelen we naar het J.J. Cremerplein. Spannend! Met een blinddoek allerlei hapjes proeven. Wie herkent de meeste? s Middags naar het J.J. Cremerplein.

7 5: De vier elementen Water, vuur, aarde en lucht augustus Aarde! Een dagje uit naar Jeugdland. Meedoen aan een activiteit of lekker vrij spelen op deze mooie plek met veel groen en dieren in Oost. Lucht! Eerst gaan we samen fantaseren wat je zou doen als je kunt vliegen. Waar zou je heen gaan? Daarna ga je een eigen vlieger maken. s Middags gaan we in het Erasmuspark de vliegers uitproberen. 16 augustus Theaterduo Kees & Koos kampeert deze week bij de Zimmerhoeve. We gaan s middags naar de voorstelling De Dweilende Dames op Dieet. Help ze door een gezond menu te bedenken en mee te dansen. We gaan ook spelletjes doen met onze enorme speelparachute. Lucht! Water! Wist je dat ons drinkwater schoner wordt gemaakt in de duinen? Kom meer te weten tijdens ons uitstapje naar de Waterleidingduinen. Eerst gaan we naar het bezoekerscentrum en dan de duinen in! 17 augustus Aarde! Lekker werken met klei! We maken van echte natuurklei een dier. s Middags serveren we zelfgemaakte fruitsmoothies. Jammie. Aarde! Hetzelfde als groep 1 en augustus Lucht, aarde en water! Een uitje naar de Hortus Botanicus. Een prachtige tuin vol bomen, planten en bloemen. We gaan daar een speurtocht doen en ontdekken waarom planten niet zonder lucht, aarde en water kunnen! Vuur en aarde! Op naar Tropenmuseum Junior. Op ontdekkingstocht door Ziezo Marokko. Ontdek Marokko, een land met lange stranden, woestijn en vuurspuwers. Als we het museum uitstappen, gaan we vrij spelen in het Oosterpark. Vrijdag 19 augustus Lucht! Eerst gaan we samen fantaseren wat je zou doen als je kunt vliegen. Waar zou je heen gaan? Daarna ga je een eigen vlieger maken. s Middags gaan we in het Erasmuspark de vliegers uitproberen. Vuur! Lekker lang spelen in Plan West. Samen steken we een kampvuur aan en gaan we broodjes bakken.

8 6: Wat we maken van de natuur augstus Fliederfladdervliegus, stap op je bezemsteel en vergeet je toverstaf niet! Vandaag is het heksendag. We gaan een eigen hoed en toverstaf maken, koken met brandnetels en heel hard oefenen met spreuken. Er is echt veel te doen in Jeugdland. Je kunt aan de slag tijdens een activiteit, hutten bouwen, voetballen, naar de speeltuin, de kinderboerderij of binnen spelen. 23 augustus Bijna alles is er van hout gemaakt! Op naar het klimbos speciaal voor jonge kinderen - in het Amsterdamse bos. Als het lekker warm is, gaan we ook nog naar het spartelbad. We gaan afval verzamelen alsof we medewerkers van de gemeente zijn, met echte prikstokken en veel vuilniszakken. Wie krijgt zijn vuilniszak als eerste vol? 24 augustus Kies uit twee knutselactiviteiten: 1. Bij een bloemenwinkel kopen we verse bloemen. Daarna krijg je een eigen doek en schilder je de bloemen na. Een eigen stilleven. Zo noem je dat! 2. Een t-shirt bedrukken met sponsjes in de vorm van fruit. Net als de kinderen uit groep 1 en 2 maak je een stilleven met bloemen of ga je een t-shirt bedrukken. 25 augustus We halen schelpjes in huis en verzamelen stenen in het Rembrandtpark. Die gaan we beschilderen, als je wilt met glitterverf of goud- en zilverkleurige verf. We maken een mooie tentoonstelling voor de ouders met alle versierde stenen en schelpjes. Je weet vast wel dat kaas van melk is gemaakt. Maar hoe zit het verder eigenlijk? Hoe wordt kaas precies gemaakt? Ontdek het op kaasboerderij Clara Maria in Amstelveen. Vrijdag 26 augustus We leven ons uit bij het Wachterliedpaviljoen. Er is een grote speeltuin en een kinderboerderij. Natuurlijk nemen we broodjes en drinken mee. Alweer de laatste BSO-dag tijdens de zomervakantie! Vandaag lekker chillen bij het Wachterliedpaviljoen. En je zachtjes aan voorbereiden op het nieuwe schooljaar.

9

Week 1: Spelen met water

Week 1: Spelen met water ZOMERVAKANTIE 2016: NATUUR 1: Spelen met water 29 18 juli Vorig jaar een groot succes. Daarom organiseren we opnieuw een SpongeBob SquarePants dag. We gaan filmpjes kijken van die gekke spons die op de

Nadere informatie

Zomerpret. Zomervakantieprogramma BSO Chassé en CoCo. Week 1: 24 juli-28 juli Thema Zomerpret. Chasse 2 rugzak meenemen en goede schoenen aan.

Zomerpret. Zomervakantieprogramma BSO Chassé en CoCo. Week 1: 24 juli-28 juli Thema Zomerpret. Chasse 2 rugzak meenemen en goede schoenen aan. Zomerpret Zomervakantieprogramma BSO Chassé en CoCo Week 1: 24 juli-28 juli Thema Zomerpret week 30 van Chasse 2 24 juli Waterpret! Zwembadjes worden Vandaag gaan we op de hei zoeken naar gevuld, de sproeier

Nadere informatie

ZOMERPRET Week 1: 23 juli 27 juli: opvang op bso Joop Westerweel Activiteit voor kinderen van groep Westerweel 1 en 2

ZOMERPRET Week 1: 23 juli 27 juli: opvang op bso Joop Westerweel Activiteit voor kinderen van groep Westerweel 1 en 2 week 30 Week 1: 23 juli 27 juli: opvang op bso Joop Westerweel van groep Westerweel 1 en 2 van Westerweel 3 Maandag 23 juli Bij Natureluur kunnen we spelen in de natuur met takken en met water. Heerlijk

Nadere informatie

Aan de ouders/verzorgers van de kinderen van de buitenschoolse opvang. Beste ouders/verzorgers,

Aan de ouders/verzorgers van de kinderen van de buitenschoolse opvang. Beste ouders/verzorgers, Aan de ouders/verzorgers van de kinderen van de buitenschoolse opvang Beste ouders/verzorgers, Hierbij willen wij u graag informeren over de zomervakantieopvang. Deze vakantie is: 51 weken contract - van

Nadere informatie

zomerpret Week 1: Iedereen: Tas mee en flesje water meenemen. Maandag 23 juli

zomerpret Week 1: Iedereen: Tas mee en flesje water meenemen. Maandag 23 juli Week 1: Maandag 23 Een reis over de wereld Chassé 1 en 3 Nederland: We gaan naar het Amstelpark. Bij slecht weer gaan we een delfts blauwe tegeltje maken. Activiteit voor Chassé 2 Nederland: We gaan vandaag

Nadere informatie

ZOMERVAKANTIEPROGRAMMA BSO JOOP WESTERWEEL Week 1: 24 juli 28 juli: Thema Zomerpret. Zwemspullen en waterpistolen mogen mee voor de oudste groep.

ZOMERVAKANTIEPROGRAMMA BSO JOOP WESTERWEEL Week 1: 24 juli 28 juli: Thema Zomerpret. Zwemspullen en waterpistolen mogen mee voor de oudste groep. ZOMERVAKANTIEPROGRAMMA BSO JOOP WESTERWEEL Week 1: 24 juli 28 juli: Thema Zomerpret week 30 van groep Westerweel 1 2 van Westerweel 3 24 juli Waterballonn quiz! Wie het meest weet, heeft de meeste munitie.

Nadere informatie

Aan de ouders/verzorgers van de kinderen van de buitenschoolse opvang. Beste ouders/verzorgers,

Aan de ouders/verzorgers van de kinderen van de buitenschoolse opvang. Beste ouders/verzorgers, Aan de ouders/verzorgers van de kinderen van de buitenschoolse opvang Beste ouders/verzorgers, Hierbij willen wij u graag informeren over de zomervakantieopvang. Deze vakantie is: 51 weken contract van

Nadere informatie

Week 1. Wat gaan we doen? datum. Hoe? Bereikbaar op: Let op!

Week 1. Wat gaan we doen? datum. Hoe? Bereikbaar op: Let op! Week 1 datum Maandag 23 juli Wat gaan we doen? Lekker nat en vies worden in het woeste westen Hoe? Bereikbaar op: Let op! Met de tram 06-57704513 Kleding aan die vies en nat magworden, evt. extra kleding

Nadere informatie

Een reis over de wereld

Een reis over de wereld Een reis over de wereld Maandag 23 juli Chasse 1 en 3 Nederland: We gaan naar het Amstelpark. Bij slecht weer gaan we een Delfts blauw tegeltje maken. Activiteit voor Chasse 2 en Nederland: We gaan vandaag

Nadere informatie

Het adres van Vakantieopvang Holy is: Baarnhoeve 4 in Vlaardingen.

Het adres van Vakantieopvang Holy is: Baarnhoeve 4 in Vlaardingen. Zomervakantieopvang bij Vakantie opvang Holy. Deze zomervakantie is het thema Vakantie opvang Holy op tour, en gaan we allerlei leuke activiteiten doen. Tijdens de zomervakantie is het vaak lekker weer

Nadere informatie

Deze zomervakantie is het thema Vakantieopvang Holy op tour

Deze zomervakantie is het thema Vakantieopvang Holy op tour Deze zomervakantie is het thema Vakantieopvang Holy op tour We gaan allerlei leuke activiteiten doen. Tijdens de zomervakantie is het vaak lekker weer en is het goed om afwisselende activiteiten te doen.

Nadere informatie

Zomervakantie!!!!!! ZOMERVAKANTIE

Zomervakantie!!!!!! ZOMERVAKANTIE Zomervakantie!!!!!! Week 1 23 juli gezellig op stap naar het Westerpark en genieten de kinderen heerlijk van een picknick. Na het smikkelen nog heerlijk spelen in de speeltuin Sam Sam 24 juli wij de natuur

Nadere informatie

Thema: Ter land, ter zee en in de lucht

Thema: Ter land, ter zee en in de lucht m Vakantieprogramma Zomervakantie IKC 2017 Thema: Ter land, ter zee en in de lucht Programma week 1 24 t/m 28 juli Maandag Ontdek het land : Wij doen een natuurspeurtocht over Zeeburgereiland om je kennis

Nadere informatie

Zomervakantie programma Buitenschoolse Opvang Koppel 2016

Zomervakantie programma Buitenschoolse Opvang Koppel 2016 Zomervakantie programma Buitenschoolse Opvang Koppel 2016 Datum Activiteit Leeftijd Tijd Locatie Bijzonderheden Week 28: Ma 11 juli Waterspelletjes Alle leeftijden Hele dag Er worden verschillende waterspelletjes

Nadere informatie

...het is vakantie! Het thema voor deze zomer is ZomerFun!

...het is vakantie! Het thema voor deze zomer is ZomerFun! ...het is vakantie! Het thema voor deze zomer is ZomerFun! In dit boekje vind je alle activiteiten die we rond dit thema tijdens de zomervakantie doen. Het programma is leuk, uitdagend, spannend, sportief

Nadere informatie

Zomerkriebels 2015 Zo BSO aan de Van Vredenburchweg

Zomerkriebels 2015 Zo BSO aan de Van Vredenburchweg Zomerkriebels 2015 Zo BSO aan de Van Vredenburchweg Zomer 2015 Inhoudsopgave Inleiding 3 Week 1 4 Maandag 13 juli 4 Dinsdag 14 juli 4 Woensdag 15 juli 4 Donderdag 16 juli 4 Vrijdag 17 juli 4 Week 2 5 Maandag

Nadere informatie

Zomervakantie. Zomervakantie

Zomervakantie. Zomervakantie Holland en Oerwoud: Een actieve start van de vakantie. We gaan skateboarden, skeeleren, voetballen, lasergamen, broodjes bakken of springen op het luchtkussen. Vandaag gaan we met echte klei aan de slag.

Nadere informatie

Activiteitenprogramma zomervakantie BSO Bommelstein week 1 Thema: Onderwaterwereld

Activiteitenprogramma zomervakantie BSO Bommelstein week 1 Thema: Onderwaterwereld Activiteitenprogramma zomervakantie week 1 Thema: Onderwaterwereld Maandag 18 juli: Naar het strand van Zandvoort Traditiegetrouw vieren de pedagogisch medewerkers op de eerste vakantiedag hun verjaardag.

Nadere informatie

Thema: De buitenwereld ontdekken en beleven!

Thema: De buitenwereld ontdekken en beleven! Week 1: 13 t/m 17 juli 2015 Deze week staat in het teken van water. We gaan allerlei leuke activiteiten doen die te maken hebben met water in de buitenwereld. Trek makkelijke kleding aan die nat en vies

Nadere informatie

Zomervakantie activiteiten kalender thema: Een zomer vol plezier

Zomervakantie activiteiten kalender thema: Een zomer vol plezier Maandag 24-7-2017 Dinsdag 25-7-2017 Woensdag 26-7-2017 Donderdag 27-7-2017 Vrijdag 28-7-2017 Het schooljaar is omgevlogen en de zomervakantie gaat van start. Om alles deze vakantie mee te kunnen nemen

Nadere informatie

Vakantieprogramma BSO Villa Fantasia

Vakantieprogramma BSO Villa Fantasia Vakantieprogramma BSO Zomervakantie 2019 Onze spelregels Onze 5 activiteitenpijlers Sport en spel Creativiteit Kunst & Cultuur Techniek & Media Natuur Houd er rekening mee dat kleding vies kan worden.

Nadere informatie

Welkom bij reisbureau UN1EK!

Welkom bij reisbureau UN1EK! Welkom bij reisbureau UN1EK! Voor de komende zes weken hebben wij een leuk vakantieprogramma klaarliggen. Check jezelf bij binnenkomst in bij onze balie. Daar krijg je een stempel in jouw eigen paspoort

Nadere informatie

Zomerfilmfestival. Week 1: Repelsteeltje & Ezeltje strekje. Maandag 18 juli: Vandaag vertellen wij het verhaal van Repelsteeltje.

Zomerfilmfestival. Week 1: Repelsteeltje & Ezeltje strekje. Maandag 18 juli: Vandaag vertellen wij het verhaal van Repelsteeltje. Voorwoord van de clustermanager Nog een paar weken en dan kunnen we alweer genieten van een welverdiende zomervakantie! Wij kijken uit naar een gezellige, zonnige vakantie met tal van leuke activiteiten

Nadere informatie

...het is vakantie! Het thema voor deze zomer is Summer Vibes!

...het is vakantie! Het thema voor deze zomer is Summer Vibes! ...het is vakantie! Het thema voor deze zomer is Summer Vibes! In dit boekje vindt u alle activiteiten die we rond dit thema tijdens de zomervakantie doen. We gaan lekker veel naar buiten en doen super

Nadere informatie

bso Bij ONS en KNUS deze zomer

bso Bij ONS en KNUS deze zomer VAKANTIEPROGRAMMA ZOMER 2014 bso Bij ONS en KNUS deze zomer & & & & & en vooral veel plezier WEEK 1-21 JULI 25 JULI MAANDAG 21 juli: Kijkduin We gaan strandjutten, leuke spullen die we tegenkomen nemen

Nadere informatie

Vakantieboekje Zomervakantie 2012

Vakantieboekje Zomervakantie 2012 Vakantieboekje Zomervakantie 2012 Aan alle ouders/verzorgers van de kinderen die gebruik maken van BSO de Jacob Maris Het programma voor de zomervakantie is klaar! Bijgaand treft u het programma aan. Om

Nadere informatie

...het is vakantie! Het thema voor deze zomer is Er op uit!

...het is vakantie! Het thema voor deze zomer is Er op uit! ...het is vakantie! Het thema voor deze zomer is Er op uit! In dit boekje vind je alle activiteiten die we rond dit thema tijdens de zomervakantie doen. We gaan lekker veel naar buiten en doen super leuke

Nadere informatie

Planning Zomervakantie

Planning Zomervakantie Thema: Watersport, week 1. ACTIVITEIT (MID) MAAN 7 juli Opening van de vakantie in speeltuin Nieuwendam Opening van de vakantie in speeltuin Niewendam DINS 8 juli Luchtige taart maken Waterestafettes,

Nadere informatie

Thema: De buitenwereld ontdekken en beleven

Thema: De buitenwereld ontdekken en beleven Week 1: 13 t/m 17 juli 2015 Maandag 13-07-2015 In de ochtend gaan we zelf onze eigen bellenblaas maken. Kan jij een mooie en een grote bellenblaas maken? Nou, vandaag gaan we het ontdekken! In de middag

Nadere informatie

Vakantieprogramma 2015. Chillen in ons ZOmerparadijs. Bij Zo op het Podium/Zo op Gummarus

Vakantieprogramma 2015. Chillen in ons ZOmerparadijs. Bij Zo op het Podium/Zo op Gummarus Vakantieprogramma 2015 Chillen in ons ZOmerparadijs Bij Zo op het Podium/Zo op Gummarus Zomer 2015 Inhoudsopgave Chillen in ons ZOmerparadijs 1 Week 1 2 Week 2 4 Week 3 5 Week 4 6 Week 5 7 Week 6 9 Zomer

Nadere informatie

Zomervakantie 2016 Thema Natuur

Zomervakantie 2016 Thema Natuur Zomervakantie 2016 Thema Natuur Maandag 18 19 20 Vandaag gaan we met zijn allen naar het Westerpark en gaan hier op zoek naar allerlei dieren en houden een picknick De jongste groep bezoekt vandaag de

Nadere informatie

BSO Vakantie Opvang Holy Groep: Paars Periode: 16 juli t/m 24 augustus Thema: Vakantie opvang Holy op tour.

BSO Vakantie Opvang Holy Groep: Paars Periode: 16 juli t/m 24 augustus Thema: Vakantie opvang Holy op tour. Zomervakantieopvang bij Vakantie opvang Holy. Deze zomervakantie is het thema Vakantie opvang Holy op tour, en gaan we allerlei leuke activiteiten doen. Tijdens de zomervakantie is het vaak lekker weer

Nadere informatie

Zomervakantie. Zomervakantie

Zomervakantie. Zomervakantie Deze vakantie zijn we bij BSO Podium en omdat we deze ruimte nog niet zo goed kennen, gaan we vandaag rustig aan beginnen en de boel eens lekker verkennen. In de ochtend gaan we boodschappen doen, want

Nadere informatie

Vakantieprogramma BSO Houtveste/Groot Houtveste

Vakantieprogramma BSO Houtveste/Groot Houtveste Maandag 1 juli BSO Houtveste Natuur naar het bos 4 t/m 12 jaar Vandaag gaan we naar het bos achter onze BSO. Daar gaan we allemaal leuke spelletjes doen, misschien weet jij er wel één. Trek in ieder geval

Nadere informatie

Zomervakantie de Graspiepers Week 1

Zomervakantie de Graspiepers Week 1 Week 1 Maandag 11 juli Wat gaan we doen vandaag? Herinneren jullie je nog de voetbal clinic van afgelopen meivakantie? Vandaag gaan we daar op door bij voetbalvereniging Victoria! Laat zien wat je kunt

Nadere informatie

Activiteiten carrousel Zomervakantie 2019

Activiteiten carrousel Zomervakantie 2019 Activiteiten carrousel Zomervakantie 2019 (Locatie Tiel) Betuwse Streken KIDDOOS-Tiel KIDDOOS-Beach De Graaf & Gravin (BSO) Sport BSO-Lienden KIDDOOS-Arnhem OLYMPISCHE SPELEN Maandag 22 juli: Vandaag maken

Nadere informatie

Vakantie opvang Steendijkpolder presenteert het thema: Op vakantie!

Vakantie opvang Steendijkpolder presenteert het thema: Op vakantie! Vakantie opvang Steendijkpolder presenteert het thema: Op vakantie! Wij hebben zin in de zomervakantie! Om de dagen waarop uitstapjes gepland staan zo soepel mogelijk te laten verlopen, vragen wij u om

Nadere informatie

Vakantieprogramma BSO Woldkasteel

Vakantieprogramma BSO Woldkasteel Vakantieprogramma BSO Woldkasteel Zomer 2014 Beste ouder(s)/verzorger(s) en kinderen, Dit jaar hebben wij voor jullie een zomervakantieboekje gemaakt, waarin jullie alles kunnen lezen over het verloop

Nadere informatie

Zomervakantieprogramma BSO Koraaleiland en Vulkaaneiland 4 t/m 6 jaar

Zomervakantieprogramma BSO Koraaleiland en Vulkaaneiland 4 t/m 6 jaar programma Maandag 9 juli BSO Vulkaaneiland Wij starten deze vakantie met een dag vol spelletjes. Maar dan wel met Oudhollandse spelletjes. Wij gaan blik gooien, aardappel lopen, zak lopen, spijker poepen

Nadere informatie

Activiteiten nieuwsbrief Zomer vakantie 16 juli t/m 24 augustus. KomKids Kidslocaties Elisakids

Activiteiten nieuwsbrief Zomer vakantie 16 juli t/m 24 augustus. KomKids Kidslocaties Elisakids Activiteiten nieuwsbrief Zomer vakantie 16 juli t/m 24 augustus. KomKids Kidslocaties Elisakids Beste kinderen en ouder(s)/verzorger(s), Het is bijna zomervakantie. Door middel van deze activiteitennieuwsbrief

Nadere informatie

Thema: De buitenwereld ontdekken en beleven

Thema: De buitenwereld ontdekken en beleven Week 1: 13 t/m 17 juli 2015 Maandag 13 juli 2015 Op de fiets gaan we vandaag naar t Hof. Ben jij daar al is geweest? Het is een groot park waar je in kan wandelen, in de speeltuin kan spelen en een dolhof.

Nadere informatie

Zomervakantie 2015 Zo aan de Van Nijenrodestraat

Zomervakantie 2015 Zo aan de Van Nijenrodestraat Zomervakantie 2015 Zo aan de Van Nijenrodestraat Inhoudsopgave Zomerpret 1 Week 1 2 Week 2 3 Zoek de verschillen 4 Week 3 5 Week 4 6 Van punt naar punt 7 Week 5 8 Week 6 9 Fijne vakantie www.zokinderopvang.nl

Nadere informatie

...het is vakantie! Het thema voor deze zomer is Er op uit!

...het is vakantie! Het thema voor deze zomer is Er op uit! ...het is vakantie! Het thema voor deze zomer is Er op uit! In dit boekje vind je alle activiteiten die we rond dit thema tijdens de zomervakantie doen. We gaan lekker veel naar buiten en doen super leuke

Nadere informatie

WEEK 1: 13 t/m 17 juli 2015

WEEK 1: 13 t/m 17 juli 2015 WEEK 1: 13 t/m 17 juli 2015 Maandag 13-07 Ben je klaar voor een avontuurlijke dag in de Speeldernis? We vertrekken om 11:00 uur richting de Speeldernis en zijn rond 15:00 uur terug. Meenemen: kleding wat

Nadere informatie

Zomervakantie programma 2015

Zomervakantie programma 2015 programma 2015 Beste ouders/verzorgers, Hoera, het is weer bijna vakantie! Voor de zomervakantie hebben wij weer een gevarieerd programma met leuke activiteiten en uitstapjes samengesteld. De kinderen

Nadere informatie

Vakantieprogramma BSO Boomhut, Elmobende, Schateiland, Simsalabim

Vakantieprogramma BSO Boomhut, Elmobende, Schateiland, Simsalabim Maandag 1 juli BSO Elmobende kunst reisgids maken alle leeftijden Wat is nu leuker dan bezig te zijn met je vakantie! Maak je eigen vakantiefolder van een echte of fantasiereis die PAASVAKANTIE je bij

Nadere informatie

Goudhaantjes en Babbelaars

Goudhaantjes en Babbelaars Maandag 13-7-2015 Week 1: 13 t/m 17 juli 2015 Vandaag gaan wij een fietstocht maken door de Broekpolder, daar gaan wij een hele gezellige dag beleven. Zorg er in ieder geval voor dat je fiets klaar staat

Nadere informatie

Planning Zomervakantie

Planning Zomervakantie Thema: Sport & Water MAANDAG 08-07-2013 spelletjes ochtend spelletjes ochtend Openingfeest van de vakantie in speeltuin Nieuwendam ( begint om 13:30 ) DINSDAG 09-07-2013 luchtige taart maken verschillende

Nadere informatie

Zon, Zee & Feest. *Onze uitstapjes zijn onder voorbehoud van het weer. Het kan dus zijn dat op de dag zelf het programma aangepast moet worden.

Zon, Zee & Feest. *Onze uitstapjes zijn onder voorbehoud van het weer. Het kan dus zijn dat op de dag zelf het programma aangepast moet worden. Zon, Zee & Feest Locatie: IKC Ambacht (voor de groepen 1 & 2) Adres: Goudsesingel 100, 3135CC Vlaardingen (let op dit is bij de bovenbouw van het IKC Ambacht) Telefoonnummer(s): 06-81208953 & 06-42886367

Nadere informatie

WEEK 1: 13 t/m 17 juli 2015

WEEK 1: 13 t/m 17 juli 2015 WEEK 1: 13 t/m 17 juli 2015 Maandag 13-07 Ben je klaar voor een avontuurlijke dag in de Speeldernis? We vertrekken om 11:00 uur richting de Speeldernis en zijn rond 15:00 uur terug. Meenemen: kleding die

Nadere informatie

VAKANTIEOPVANG HOLY, GROEP GROEN

VAKANTIEOPVANG HOLY, GROEP GROEN VAKANTIEOPVANG HOLY, GROEP GROEN Deze zomervakantie hebben we als thema Camping Holy. Ben jij wel eens op vakantie geweest naar een camping? Campings heb je in Nederland maar ook in het buitenland. Meestal

Nadere informatie

ZOMERVAKANTIE ACTIVITEITEN BSO VILLA KAKELBONT

ZOMERVAKANTIE ACTIVITEITEN BSO VILLA KAKELBONT ZOMERVAKANTIE 2014 ACTIVITEITEN BSO VILLA KAKELBONT Beste kinderen/ouders/ verzorgers, De zomervakantie is weer aangebroken. Tijd voor een nieuw vakantieboekje. Boordevol, leuke, nieuwe activiteiten. Maar

Nadere informatie

Vakantieopvang Steendijkpolder (voorheen BSO Ichthus & BSO De Groene Hoek) presenteert het programma voor de. Zomervakantie

Vakantieopvang Steendijkpolder (voorheen BSO Ichthus & BSO De Groene Hoek) presenteert het programma voor de. Zomervakantie Vakantieopvang Steendijkpolder (voorheen BSO Ichthus & BSO De Groene Hoek) presenteert het programma voor de Zomervakantie Ter land, Ter zee en in de lucht Op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag: Vakantieopvang

Nadere informatie

Zomervakantie week 1 - BSO De Rietpluim

Zomervakantie week 1 - BSO De Rietpluim Zomervakantie week 1 - BSO De Rietpluim Vakantie Activiteiten Datum van 6 t/m 10 juli 2015 Thema: Natuur- Natuur en Techniek 6 juli 7 juli 8 juli 9 juli 10 juli Vandaag gaan we windmolentjes maken! Zullen

Nadere informatie

Ontdek je talent. Week 1

Ontdek je talent. Week 1 Week 1 Week 30 23 juli Voor de behendigen onder ons Vandaag gaan we op de locatie een spelletjes circuit houden 24 juli 25 juli Welke trucjes kun jij doen op het klimrek We gaan spelen in het Amstelpark?

Nadere informatie

Activiteiten BSO Bommelstein groep 1 t/m 4 Zomervakantie week 1: 6 juli t/m 10 juli. Thema: ziekenboeg

Activiteiten BSO Bommelstein groep 1 t/m 4 Zomervakantie week 1: 6 juli t/m 10 juli. Thema: ziekenboeg Zomervakantie week 1: 6 juli t/m 10 juli Thema: ziekenboeg Maandag 6 juli: De veilige haven Dit is de eerste vakantiedag en die beginnen we graag ontspannen. Ga mee naar speeltuin De Veilige Haven om lekker

Nadere informatie

BSO Blokstad Zomervakantie programma 2014

BSO Blokstad Zomervakantie programma 2014 BSO Blokstad Zomervakantie programma 2014 Beste ouders/verzorgers, Hoera, het is weer bijna vakantie! Voor de zomervakantie hebben wij weer een gevarieerd programma met leuke activiteiten en uitstapjes

Nadere informatie

Deze vakantie is het: Zon, zee & feest!!!!

Deze vakantie is het: Zon, zee & feest!!!! Programma Pijlstaartjes (groep 5-6-7-8) Deze vakantie is het: Zon, zee & feest!!!! Dit programma is voor de maandag, dinsdag en donderdag. Op Vrijdag houden wij het programma aan van de andere groep. Het

Nadere informatie

Beste ouder/verzorger,

Beste ouder/verzorger, 1 - Wonderland BSO Mariastraat Middenbouw en Topgroep April 2019 Beste ouder/verzorger, Wil je standaard een extra setje kleding, en schoenen die vies mogen worden meegeven alsjeblieft? Wil je deze ook

Nadere informatie

VAKANTIE BSO 11 juli tot en met 19 augustus 2016

VAKANTIE BSO 11 juli tot en met 19 augustus 2016 VAKANTIE BSO 11 juli tot en met 19 augustus 2016 Welkom in het programmaboekje van de vakantie BSO. Dit jaar werken wij de hele zomervakantie met het thema Zon zee & strand Voor iedere dag hebben wij leuke

Nadere informatie

Zomers Vakantieprogramma Vrolijkebuitenbende! BSO Globetrotters BSO Zeppelin

Zomers Vakantieprogramma Vrolijkebuitenbende! BSO Globetrotters BSO Zeppelin Zomers Vakantieprogramma 2013 De Vrolijkebuitenbende! BSO Globetrotters BSO Zeppelin Maandag 22 juli Week 1 We maken onze eigen boom van papier schors en stokken en hangen deze op in de groepsruimtes Picknicken

Nadere informatie

...het is vakantie! The summer is magic!

...het is vakantie! The summer is magic! ...het is vakantie! The summer is magic! Vanaf maandag 9 juli bieden we weer een cool en afwisselend vakantieprogramma aan bij Zo op Gummarus en Zo op het Podium. Het ultieme vakantiegevoel want we gaan

Nadere informatie

Zomervakantie kalender

Zomervakantie kalender maandag 24 juli dinsdag 25 juli woensdag 26 juli donderdag 27 juli vrijdag 28 juli Vandaag staan in ons oostkroost-vakantieboek leuke spelletjes die je ook op de camping (of thuis) met je vriendjes kan

Nadere informatie

1 e week zomervakantie (week 30)

1 e week zomervakantie (week 30) Hallo lieve jongens en meisjes van de BSO!!! Het is alweer bijna ZOMERVAKANTIE! En natuurlijk gaan we alleen maar leuke dingen doen bij ons op de BSO!!! We hebben weer een programma gemaakt voor jong en

Nadere informatie

Maandag 9 juli. Dinsdag 10 juli

Maandag 9 juli. Dinsdag 10 juli Maandag 9 juli Dinsdag 10 juli De eerste dag van de zomervakantie beginnen we met een sportieve dansworkshop. Welke dansmoves kan jij al en welke wil jij nog leren? Trek makkelijke kleding aan om in te

Nadere informatie

...het is vakantie! Deze zomer hebben wij drie thema s! Naar buiten, beroepen en, hoe kan het ook anders, olympische spelen!

...het is vakantie! Deze zomer hebben wij drie thema s! Naar buiten, beroepen en, hoe kan het ook anders, olympische spelen! ...het is vakantie! Deze zomer hebben wij drie thema s! Naar buiten, beroepen en, hoe kan het ook anders, olympische spelen! In dit boekje vind je alle activiteiten die we rond deze thema s tijdens de

Nadere informatie

Zomervakantie Beste ouder(s) en kinderen,

Zomervakantie Beste ouder(s) en kinderen, Zomervakantie 2016 Beste ouder(s) en kinderen, Hieronder vinden jullie het programma voor de zomervakantie. We zijn er weer in geslaagd om samen met de kinderen een afwisselend programma te maken. De BSO

Nadere informatie

Activiteiten De Boeg & De Bobo s groep 1 t/m 4 Zomervakantie week 1: 6 t/m 10 juli. Thema: de Olympische Zandspelen

Activiteiten De Boeg & De Bobo s groep 1 t/m 4 Zomervakantie week 1: 6 t/m 10 juli. Thema: de Olympische Zandspelen groep 1 t/m 4 Zomervakantie week 1: 6 t/m 10 juli Thema: de Olympische Zandspelen De eerste week van de zomervakantie staat helemaal in het teken van sport en spel. Alle kinderen van De Boeg en De Bobo

Nadere informatie

Zomertour 2014. Buitenschoolse opvang Ondersteboven. 14 juli t/m 22 augustus 2014. Bereikbaarheid in de vakantie T (024) 348 07 30

Zomertour 2014. Buitenschoolse opvang Ondersteboven. 14 juli t/m 22 augustus 2014. Bereikbaarheid in de vakantie T (024) 348 07 30 Buitenschoolse opvang Ondersteboven KION Zomertour 2014 14 juli t/m 22 augustus 2014 Bereikbaarheid in de vakantie T (024) 348 07 30 E-mail bsoondersteboven@kion.nl Graag vóór 10.00 uur afmelden maandag

Nadere informatie

Maandag 21 juli. Dinsdag 22 juli. Woensdag 23 juli. Donderdag 24 juli. Vrijdag 25 juli

Maandag 21 juli. Dinsdag 22 juli. Woensdag 23 juli. Donderdag 24 juli. Vrijdag 25 juli Zomervakantie 2014 Week 1 21 t/m 25 juli Thema Trias on the move Week 2 28 juli t/m 1 aug. Thema Trias on the move Week 3 4 t/m 8 augustus Thema op avontuur Week 4 11 t/m 15 augustus Thema op avontuur

Nadere informatie

week 1 17 t/m 21 juli waterweek

week 1 17 t/m 21 juli waterweek week 1 17 t/m 21 juli waterweek Maandag 17 juli We beginnen de vakantie op creatieve wijze. We maken vandaag ons eigen mini-aquarium. In de Ward gaan we eerst op zoek naar stenen en plantjes om ons aquarium

Nadere informatie

Muziek Thema muziek! We luiden de vakantie feestelijk in op de BSO. Alle activiteiten zullen vandaag in het teken van muziek staan.

Muziek Thema muziek! We luiden de vakantie feestelijk in op de BSO. Alle activiteiten zullen vandaag in het teken van muziek staan. Thema muziek! We luiden de vakantie feestelijk in op de BSO. Alle activiteiten zullen vandaag in het teken van muziek staan. Vandaag gaan we met een groepje kinderen naar de ZOO. De kindjes die hier blijven

Nadere informatie

3 hectare groot veenweide gebied, Amsterdam Westerpark st. Hart voor de Natuur

3 hectare groot veenweide gebied, Amsterdam Westerpark st. Hart voor de Natuur 3 hectare groot veenweide gebied, Amsterdam Westerpark st. Hart voor de Natuur Activiteiten en bereik 2011: Vrije bezoekers: 23.119 NME activiteiten: 1046 Avonturenclubs: 1474 Speciale doelgroepen 20 Openbare

Nadere informatie

...het is vakantie! Het thema voor deze zomer is een wereldtrip!

...het is vakantie! Het thema voor deze zomer is een wereldtrip! ...het is vakantie! Het thema voor deze zomer is een wereldtrip! In dit boekje vind je alle activiteiten die we rond dit thema tijdens de zomervakantie doen. Het programma is leuk, uitdagend, spannend,

Nadere informatie

In deze brief informeren wij u over de activiteiten en over het samenvoegen van de vestigingen.

In deze brief informeren wij u over de activiteiten en over het samenvoegen van de vestigingen. Gouda, 25 juni 2012 Beste ouder(s) / verzorger(s), Het is bijna zomer! En dat betekent dat de weer voor de deur staat: van maandag 9 juli tot en met vrijdag 17 augustus. Gaat uw kind komende weken naar

Nadere informatie

ZOMERVAKANTIE BSO PROGRAMMA 2015

ZOMERVAKANTIE BSO PROGRAMMA 2015 Z O M E R V A K A N T I E 2 0 1 5 L ZOMERVAKANTIE BSO PROGRAMMA 2015 Beste ouder(s) en kinderen, Hieronder vinden jullie het programma voor de zomervakantie. We hebben een afwisselend en actief programma

Nadere informatie

Meivakantie 2014: Lente kriebels

Meivakantie 2014: Lente kriebels Maandag 28 april 2014 Plantjes poten Natuur/crea 1 / 2 Hooiberg Spelletjes in de zaal Sport 1 t/m 4 HB/KH Gymspullen mee! Vrolijke kleuren sleutelhanger Crea 3 t/m 8 KH/ST Vrij zwemmen Sport 5 t/m 8 Stal

Nadere informatie

Zomervakantie. Zomervakantie. Pinata Papier Mache. Allerlei verschillende dieren maken van papier mache

Zomervakantie. Zomervakantie. Pinata Papier Mache. Allerlei verschillende dieren maken van papier mache Pinata Papier Mache. Allerlei verschillende dieren maken van papier mache Summer koken. Wat lijkt je allemaal lekker op de BBQ? Met z n alle gezellig spelletjes doen ( met water) Neem een handdoek mee

Nadere informatie

Activiteiten carrousel Zomervakantie 2019

Activiteiten carrousel Zomervakantie 2019 Activiteiten carrousel Zomervakantie 2019 (Locatie Arnhem) Betuwse Streken KIDDOOS-Tiel KIDDOOS-Beach De Graaf & Gravin (BSO) Sport BSO-Lienden KIDDOOS-Arnhem THEMA TROPISCH Maandag 8 juli: Vandaag starten

Nadere informatie

Wij zijn van 10 juli t/m 18 augustus geopend en hebben een leuk programma met veel zomerse activiteiten die passen bij het thema ; Camping.

Wij zijn van 10 juli t/m 18 augustus geopend en hebben een leuk programma met veel zomerse activiteiten die passen bij het thema ; Camping. Welkom Jongens en Meisjes bij camping Holy. Wij zijn van 10 juli t/m 18 augustus geopend en hebben een leuk programma met veel zomerse activiteiten die passen bij het thema ; Camping. We gaan natuurlijk

Nadere informatie

Juli Activiteitenprogramma. Juli 2017 Brede school Noord / Zuid. Brede School Noord Plataan 23 a 6940 AA Didam Locatie: Bso Noord

Juli Activiteitenprogramma. Juli 2017 Brede school Noord / Zuid. Brede School Noord Plataan 23 a 6940 AA Didam Locatie: Bso Noord Juli 2017 Brede school Noord / Zuid Juli 2017 Plataan 23 a Locatie: Bso Noord Maandag 17/7 Dinsdag 18/7 Woensdag 19/7 Waterspeeltuin staat op het programma vandaag. Denk er aan: neem oude kleren mee en

Nadere informatie

Wat gaan we doen meenemen Wie werken er Wat gaan we doen: Meenemen: Tip Wie werken er: Wat gaan we doen Meenemen Wie werken er Wat gaan we doen:

Wat gaan we doen meenemen Wie werken er Wat gaan we doen: Meenemen: Tip Wie werken er: Wat gaan we doen Meenemen Wie werken er Wat gaan we doen: Zomervakantie week 1 Maandag 22 juli Wat gaan we doen:vandaag zijn we in het water te vinden. Bommetje, glijden of duiken? Het kan allemaal vandaag. Waar we gaan zwemmen is aan jullie maar dat het een

Nadere informatie

Vakantieprogramma BSO de Kunstenmakers - Kw 5-6

Vakantieprogramma BSO de Kunstenmakers - Kw 5-6 BijDeHand Vakantieprogramma BSO de Kunstenmakers - Kw 5-6 Beste ouders / verzorgers, Het aftellen is begonnen Het is bijna zomervakantie! Met veel aandacht en energie is er door de pedagogisch medewerkers

Nadere informatie

De Olympische SKOS Spelen

De Olympische SKOS Spelen Activiteit groep 1 t/m 4 alle SKOS-locaties Zomervakantie week 1: 7 t/m 11 juli De Olympische SKOS Spelen De eerste week van de zomervakantie staat helemaal in het teken van sport en spel. Alle kinderen

Nadere informatie

Zomervakantieprogramma BSO Droomeiland en Koraaleiland 6 t/m 13 jaar

Zomervakantieprogramma BSO Droomeiland en Koraaleiland 6 t/m 13 jaar Maandag 9 juli BSO Koraaleiland We starten deze vakantie met een spellendag! Levend stratego, buskruit, levend kwartet en nog veel meer! Misschien heb je zelf ook nog wel een leuk idee? Dinsdag 10 juli

Nadere informatie

Zomervakantie. Zomervakantie

Zomervakantie. Zomervakantie Thema Techniek en ik Techniek & ik is een educatief programma dat kinderen helpt spelenderwijs hun technische talenten te ontwikkelen. Deze week gaan we op allerlei manieren de thema's Water, Licht, Bouwen,

Nadere informatie

REIZEN. Deze zomer met b.s.o. de Roos. We gaan op reis!

REIZEN. Deze zomer met b.s.o. de Roos. We gaan op reis! REIZEN Deze zomer met b.s.o. de Roos We gaan op reis! Week 1 23-07-2018 24-07-2018 Op reis We gaan ons voorbereiden om op reis te gaan: Waar gaan de kinderen naar toe deze vakantie? Wat gaan we met de

Nadere informatie

In deze brief informeren wij u over de activiteiten en over het samenvoegen van de vestigingen.

In deze brief informeren wij u over de activiteiten en over het samenvoegen van de vestigingen. vakantieplanning zomervakantie bso s regio Goverwelle Gouda, 29 juni 2015 Beste ouder(s) / verzorger(s), De grote vakantie is in zicht: maandag 13 juli tot en met vrijdag 21 augustus. Het thema is Dieren.

Nadere informatie

Activiteitenprogramma Zomervakantie BSO Boeg en Bobo s. Week 1 - Thema: de Fotograaf

Activiteitenprogramma Zomervakantie BSO Boeg en Bobo s. Week 1 - Thema: de Fotograaf Maandag 24 juli: Klikklak Activiteitenprogramma Zomervakantie Week 1 - Thema: de Fotograaf We klikken af deze zomer met een themahoek over de fotograaf, natuurlijk kan een fotocamera met tas niet ontbreken

Nadere informatie

Strandlopers en Notenkrakers

Strandlopers en Notenkrakers Week 1: 13 t/m 17 juli 2015 Maandag 13-07: Op de eerste dag van de zomervakantie gaan wij verkoeling zoeken in het water en chillen in het bubbelbad. Waar kunnen we deze elementen beter vinden dan in het

Nadere informatie

Vakantieprogramma BSO Parade

Vakantieprogramma BSO Parade BSO Parade 01-07- 13 Thialf natuur Thialf Samen gaan we kunstwerken bouwen met water, spelletjes doen en met eten bouwen op Thialf. Trek niet je nieuwste PAASVAKANTIE kleren aan! 03-07- 13 BSO de Parade

Nadere informatie

Zomervakantieprogramma Buitenschoolse Opvang Koppel 2017

Zomervakantieprogramma Buitenschoolse Opvang Koppel 2017 Zomervakantieprogramma Buitenschoolse Opvang Koppel 2017 Datum Activiteit Leeftijd Tijd Locatie Bijzonderheden Week 28: Ma 10 juli Jeu de boules toernooi Alle leeftijden Middag BSO Kierewam Het vakantiespel

Nadere informatie

In deze brief informeren wij u over de activiteiten en over het samenvoegen van de vestigingen.

In deze brief informeren wij u over de activiteiten en over het samenvoegen van de vestigingen. vakantieplanning zomervakantie bso s regio Goverwelle Gouda, 29 juni 2017 (aangepast 6 juli) Beste ouder(s) / verzorger(s), De grote vakantie is in zicht: maandag 10 juli tot en met vrijdag 18 augustus.

Nadere informatie

De Olympische SKOS Spelen

De Olympische SKOS Spelen Activiteit groep 1 t/m 4 alle SKOS-locaties Zomervakantie week 1: 7 t/m 11 juli De Olympische SKOS Spelen De eerste week van de zomervakantie staat helemaal in het teken van sport en spel. Alle kinderen

Nadere informatie

Om de vakantie te laten slagen hebben wij jullie hulp nodig. Daarom hebben we enkele spelregels opgesteld:

Om de vakantie te laten slagen hebben wij jullie hulp nodig. Daarom hebben we enkele spelregels opgesteld: BSO IKC De Piramide en BSO Overwater Beste ouders en/of verzorgers, Ook deze vakantie zijn we er weer in geslaagd een spetterend vakantieprogramma voor de kinderen neer te zetten. Het thema voor deze weken

Nadere informatie

Zomervakantie BSO Luchtkasteel/In de Wolken Programma 22 t/m 26 juli : Ontscholen

Zomervakantie BSO Luchtkasteel/In de Wolken Programma 22 t/m 26 juli : Ontscholen Zomervakantie BSO /In de Wolken Programma 22 t/m 26 juli : Ontscholen BSO : 06-33870003 BSO In de Wolken: 06-29409645 22-07-2013 Start vakantieherinneringenboek Yoga/meditatie Biologisch koken We gaan

Nadere informatie

Is uw kind verhinderd? Graag voor 9.00 uur bellen om uw kind af te melden: 085-8780528

Is uw kind verhinderd? Graag voor 9.00 uur bellen om uw kind af te melden: 085-8780528 Blokhut Zomerprogramma 2012 Maandag 9/7 Jongste kinderen:speeltuinnroute + picknick Oudste kinderen: spelletjes aan de overkant en speelplein van de hobbit Meenemen: kleren die vies mogen worden. Dinsdag

Nadere informatie

MEIVAKANTIE. Zomervakantie Meivakantie

MEIVAKANTIE. Zomervakantie Meivakantie Hoera, weer een heerlijk dagje Thialf! Voor de jongste kinderen is er een luchtkussen, pannaveldje, schminken, broodjes bakken en nog meer spelletjes. Dit wil je niet missen! Zorg voor sportieve kleding

Nadere informatie

Programma meivakantie 2019 BSO Bruinisse

Programma meivakantie 2019 BSO Bruinisse Programma meivakantie 2019 BSO Bruinisse Vakantie is feest! Het Kinderpaleis zorgt niet alleen voor opvang tijdens schoolweken maar ook in de vakanties. We organiseren een afwisselend vakantieprogramma

Nadere informatie

Vakantieactiviteiten zomervakantie Bso Okidoki

Vakantieactiviteiten zomervakantie Bso Okidoki Vakantieactiviteiten zomervakantie Bso Okidoki datum: 04-06-2015 Beste kinderen en ouders, Het einde van het schooljaar is weer in zicht en dat houdt in genieten van een welverdiende zomervakantie van

Nadere informatie