Privé-taallessen bij de leraar

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Privé-taallessen bij de leraar"

Transcriptie

1 Privé-taallessen bij de leraar Je volgt geen taallessen in een taalschool maar bij de leraar thuis zoals de naam doet vermoeden! : 1-8 we(e)k(en) Vanaf: Privé-taallessen bij de leraar Deze formule is bestemd voor mensen die weinig tijd hebben voor taallessen en toch snel vooruitgang willen boeken. Je logeert bij je leraar van wie je privé-taallessen krijgt. Men stelt gewoonlijk dat je academische vooruitgang na 1 week overeenkomt met 3 tot 4 weken intensieve taalcursus in groep. Hier komt dus geen school aan te pas, je woont bij je leraar thuis. Het grote voordeel van deze formule is dat je de enige student bent, waardoor je in weinig tijd ontzettend veel vooruitgang boekt en het lessenpakket volledig aan je struikelblokken en behoeftes wordt aangepast. Je wordt volledig ondergedompeld in de nieuwe taal en de cultuur van het gastland voor het welke je gekozen hebt. Activiteiten / ontspanning Je leraar staat ter beschikking om je in te lichten over mogelijke activiteiten en uitstappen in de streek waar je verblijft en organiseert zelf 1 uitstap per week. Aandacht : Indien je een voorkeur hebt voor een bepaalde regio of samenstelling van een familie kan je dit aanduiden in de kader "commentaar" van je inschrijving. Het is niet mogelijk om dergelijke aanvragen te garanderen maar we zullen deze voorkeur meegeven aan onze lokale partnerorganisatie op het moment van de reservatie. Zij zullen hier in de mate van het mogelijke rekening mee houden. Verblijf en privé-taallessen bij de leraar Onderdompeling Je ontdekt de cultuur en levenswijze van het land van binnenuit. Bezienswaardigheden Je leerkracht organiseert 1 maal per week samen met jou een uitstap. Taal (opties) Taallessen met focus op "specifieke woordenschat" of "officiële examens".

2 Mijn lessen het programma «ONE TO ONE» Het programma «ONE TO ONE» wordt zeer vaak gekozen door zakenmensen die hun taalkennis op korte tijd moeten verbeteren of door studenten die hun taalniveau moeten opkrikken voor een examen. Als je kiest voor Verblijf en privé-les bij de leraar, heb je de keuze tussen volgende lespakketten (1 les = 60 minuten) : 15 lessen per week 20 lessen per week 25 lessen per week 30 lessen per week Je komt aan op zaterdag of zondag en de lessen beginnen de volgende ochtend. Je duikt onmiddellijk in een intensief leerproces van de desbetreffende taal, zowel tijdens de taallessen als daarbuiten. Je leraar-gastheer is je gids tijdens je verblijf. Voor alle vragen en begeleiding staat hij/zij ter beschikking. optie Voorbereidingslessen voor examens / Gespecialiseerde Woordenschatlessen : Je leraar werkt een specifiek taalprogramma uit om je voor te bereiden op een examen naar keuze (Cambridge First Certificate/Proficiency, TOEIC, TOEFL, enz.) of biedt je de mogelijkheid om gespecialiseerde woordenschat aan te leren. Mijn logement Je woont bij je leraar. Je deelt de levenswijze van je gastgezin wat je talenkennis ten goede komt. Het gaat hier om een echt taalbad van 100%! Doordat je bij je lesgever inwoont krijg je niet alleen intensieve lessen, maar bovendien zal hij/zij buiten de lessen, tijdens dagelijkse gesprekken en conversaties, de natuurlijk reflex hebben je te verbeteren en voortdurend te helpen. Het verblijf bij de leraar omvat (naar keuze) : verblijf in een eenpersoonskamer met vol pension (3 maaltijden per dag) executive verblijf (individuele badkamer) in een eenpersoonskamer met vol pension (3 maaltijden per dag) Praktisch Inschrijvingsprocedure Wanneer inschrijven? Hoe sneller, hoe beter! Op die manier geniet je van betere tarieven voor je vervoer en ben je zeker van je plaats in de school op de data van jouw keuze. Vroeg inschrijven laat je ook toe om in alle rust je administratieve formaliteiten in orde te brengen (zoals het aanvragen van een internationaal paspoort en eventueel een visum voor jouw bestemming). Hoe inschrijven? Online: klik op Offerte / Reservatie en maak je keuze. Per post: vul het formulier in van onze brochure "Taalreizen" in en stuur het terug het naar WEP.

3 Een online inschrijving laat je toe om uit een groter aantal scholen en opties te kiezen. De betaling van het voorschot online laat ons bovendien toe om de school onmiddellijk te reserveren en jouw keuze te garanderen. En daarna? Na ontvangst van je inschrijving en de betaling van het voorschot, reserveert WEP je verblijf. Op het moment dat de school jouw reservatie bevestigt, nemen we binnen de week contact met je op om je de precieze data van het verblijf mee te delen (begin en einde van je huisvesting en begin en einde van de lessen). WEP zorgt voor alle nodige stappen omtrent de organisatie van je programma en de lessen. Vervolgens verwachten wij het voorschot van 30 % van het saldo van het programma en zullen wij je informeren over de te ondernemen administratieve formaliteiten (bijvoorbeeld een internationaal paspoort aanvragen, een visum...). Ten laatste 45 dagen voor je vertrek moeten wij het volledige saldo ontvangen hebben. In de week voor je vertrek ontvang je alle info over je verblijf: adres logement, transport, transfer (als WEP deze organiseert), instructies omtrent de aankomst ter plaatse en alle informatie die je nodig hebt om van je verblijf een succes te maken. Een vraag? Een probleem? WEP blijft ter beschikking voor en tijdens je programma, voor jou en voor je ouders. Wij hebben zelfs een noodpermanentie 24u/24-7d/7. Inbegrepen / Niet inbegrepen Inbegrepen taallessen zoals beschreven plaatselijke begeleiding door de leraar verblijf in een eenpersoonskamer met volpension (3 maaltijden per dag) plaatsingskosten inschrijvingskosten administratieve kosten diverse taksen Niet inbegrepen vervoer H/T transfers (kan optioneel geregeld worden) paspoort- en visumkosten (indien van toepassing) zakgeld reisverzekering (optioneel verkrijgbaar) annuleringsverzekering (optioneel verkrijgbaar) Info Online taallessen : In het kader van dit programma biedt WEP 1 of 2 maand lang gratis toegang tot een gespecialiseerd en gerenommeerd platform voor online taallessen. Leer op je eigen ritme en behaal het gewenste niveau voor je vertrek. Maak vorderingen in sneltempo dankzij dit interactieve lesprogramma van topkwaliteit. Voor informatie over de prijs/prijzen van deze optie moet je een online offerte opmaken. Deelnemingsvoorwaarden Verblijf en privé-taallessen bij de leraar - 15 / 20 / 25 / 30 lessen per week - dag 18 jaar minimum Beginnersniveau Veelgestelde vragen Hoe lang op voorhand moet ik me inschrijven? Hoe vroeger, hoe beter. Dit laat je toe om te genieten van de beste tarieven voor je vervoer, de garantie van een plaats in de school op de data van je keuze, maar ook om de administratieve formaliteiten rustig en op je gemak af te handelen.

4 Moet ik mijn vervoer zelf regelen? Er zijn 2 opties: ofwel zorg je zelf voor je vervoer (we vragen dan dat je ons de details van je vervoer doorgeeft voor je vertrek). ofwel vraag je aan WEP om voor je vervoer te zorgen (we doen ons best om een zo laag mogelijk tarief en het meest flexibele ticket te vinden). Aan jou de keuze! Zijn er nog andere kinderen aanwezig in het gezin? We kunnen niet garanderen dat er nog andere kinderen in het gezin van de leerkracht aanwezig zullen zijn. Het is wel mogelijk om je voorkeur betreffende de samenstelling van het gezin door te geven, zonder dat dit echter gegarandeerd kan worden. Is de leerkracht een officiële taalleerkracht? Niet noodzakelijk, het kan gaan om een andere vakleerkracht (filosofie, geschiedenis, wiskunde...), maar die wel communiceert in zijn/haar moedertaal. De leerkracht zal gekozen worden op basis van de specifieke behoeften van de deelnemer. Welke omkadering wordt er voorgesteld? De leerkracht deelt zijn/haar manier van leven, maar zal niet op elk moment van de dag aanwezig zijn. Als een meer begeleide omkadering is gewenst, is de optie cocooning beschikbaar. Deze optie garandeert een reeks van activiteiten voorgesteld door de leerkracht. Is er een bepaald taalniveau vereist? Neen, een verblijf bij de leraar is beschikbaar vanaf beginnersniveau. Wat zijn de voordelen van dit programma? Snelle vooruitgang! Je hebt geen keuze, je moet communiceren met de leerkracht Bovendien zal de leerkracht zijn/haar lessen aanpassen aan jouw behoeften en wensen. De leerkracht zal spontaan de student ook buitenshuis en buiten de lessen corrigeren en bijstaan. Kan ik zelf een regio kiezen? Nee, maar het is wel mogelijk om een voorkeur van regio op te geven. Tarieven / Reservatie Verblijf en privé-taallessen bij de leraar - 15 / 20 / 25 / 30 lessen per week - dag - Privétaallessen bij de leraar Vanaf 1139 voor 1 we(e)k(en) Richtprijzen. Offerte noodzakelijk voor de exacte prijs. 1 we(e)k(en) we(e)k(en) we(e)k(en) we(e)k(en) we(e)k(en) we(e)k(en) we(e)k(en) we(e)k(en)

5 1 we(e)k(en) we(e)k(en) we(e)k(en) we(e)k(en) we(e)k(en) we(e)k(en) we(e)k(en) we(e)k(en) we(e)k(en) we(e)k(en) we(e)k(en) we(e)k(en) we(e)k(en) we(e)k(en) we(e)k(en) we(e)k(en) we(e)k(en) we(e)k(en) we(e)k(en) we(e)k(en) we(e)k(en) we(e)k(en) we(e)k(en) we(e)k(en)

6 WEP Jetselaan 26, 1081 Brussel (België) Tél : Fax :

Privé-taallessen bij de leraar

Privé-taallessen bij de leraar Privé-taallessen bij de leraar Je volgt geen taallessen in een taalschool maar bij de leraar thuis zoals de naam doet vermoeden! : 1-8 we(e)k(en) Vanaf: 1665 1582 Privé-taallessen bij de leraar Deze formule

Nadere informatie

Privé-taallessen bij de leraar - Parijs

Privé-taallessen bij de leraar - Parijs Privé-taallessen bij de leraar - Parijs Je volgt geen taallessen in een talenschool maar bij de leraar thuis zoals de naam doet vermoeden! : 1-8 we(e)k(en) Vanaf: 1275 1212 Privé-taallessen bij de leraar

Nadere informatie

Privé-taallessen bij de leraar - Dublin

Privé-taallessen bij de leraar - Dublin Privé-taallessen bij de leraar - Dublin Je volgt geen taallessen in een talenschool maar bij de leraar thuis zoals de naam al doet vermoeden! : 1-8 we(e)k(en) Vanaf: 1332 1269 Privé-taallessen bij de leraar

Nadere informatie

Privé-taallessen bij de leraar - Londen

Privé-taallessen bij de leraar - Londen Privé-taallessen bij de leraar - Londen Je volgt geen taallessen in een talenschool maar bij de leraar thuis zoals de naam al doet vermoeden! : 1-8 we(e)k(en) Vanaf: 1125 1083 Privé-taallessen bij de leraar

Nadere informatie

IH Dublin - Sutton Park

IH Dublin - Sutton Park IH Dublin - Sutton Park Talenschool met zicht op het strand. WEP-o-meter : 2-6 we(e)k(en) Vanaf: 1630 1557 IH Dublin - Sutton Park De school ligt op 12 km van het centrum op het schiereiland Howth, in

Nadere informatie

IH Dublin - Wesley College

IH Dublin - Wesley College IH Dublin - Wesley College Talenschool in de heuvels, op 15 minuten van Dublin. WEP-o-meter : 2-6 we(e)k(en) Vanaf: 1900 1857 IH Dublin - Wesley College Je volgt les aan het prestigieuze Wesley College,

Nadere informatie

Apollo Dublin - Maynooth University

Apollo Dublin - Maynooth University Apollo Dublin - Maynooth University Zomerprogramma in de buurt van Dublin, op een typisch Ierse campus Duur:: 1-6 we(e)k(en) Vanaf: 1040 995 Apollo Dublin - Maynooth University Ben je klaar voor een onvergetelijke

Nadere informatie

EC Msida. Talenschool in een veilige en omkaderde omgeving. OP EEN PRACHTIG EILAND. Duur:: 1-6 we(e)k(en) Vanaf: 590. Brug tussen Afrika en Europa.

EC Msida. Talenschool in een veilige en omkaderde omgeving. OP EEN PRACHTIG EILAND. Duur:: 1-6 we(e)k(en) Vanaf: 590. Brug tussen Afrika en Europa. EC Msida Talenschool in een veilige en omkaderde omgeving. WEP-o-meter Duur:: 1-6 we(e)k(en) Vanaf: 590 EC Msida Afhankelijk van de beschikbaarheid volg je taallessen Engels in St Martin's College of Chiswick

Nadere informatie

Bedrijfsstage. Bedrijfsstage. Heb je net je diploma hoger of universitair onderwijs op zak? IN EEN WAALS BEDRIJF. Duur:: 4-24 we(e)k(en) Vanaf: 905

Bedrijfsstage. Bedrijfsstage. Heb je net je diploma hoger of universitair onderwijs op zak? IN EEN WAALS BEDRIJF. Duur:: 4-24 we(e)k(en) Vanaf: 905 Heb je net je diploma hoger of universitair onderwijs op zak? Duur:: 4-24 we(e)k(en) Vanaf: 905 Dit programma biedt de gelegenheid aan pas afgestudeerden uit het hoger onderwijs om in het kader van hun

Nadere informatie

Apollo Dublin - Sutton Park

Apollo Dublin - Sutton Park Apollo Dublin - Sutton Park Taallessen voor jongeren op het mooie schiereiland Howth, in de baai van Dublin Duur:: 1-6 we(e)k(en) Vanaf: 840 Apollo Dublin - Sutton Park Je brengt een onvergetelijke zomervakantie

Nadere informatie

English in Chester / University of Chester

English in Chester / University of Chester English in Chester / University of Chester Talencentrum op de campus van de universiteit van Chester, op 2 minuten wandelen van het stadscentrum. Duur:: 2-4 we(e)k(en) Vanaf: 1445 1402 English in Chester

Nadere informatie

ELC Brighton - Loxdale

ELC Brighton - Loxdale ELC Brighton - Loxdale Talencentrum in een prachtig herenhuis niet ver van het stadscentrum. Duur:: 2-8 we(e)k(en) Vanaf: 823 ELC Brighton - Loxdale Deze school wordt beschouwd als één van de beste scholen

Nadere informatie

Centrum van Dublin, Irish Museum of Modern Art, Trinity College, Croke Park, Newbridge, Malahide Castle

Centrum van Dublin, Irish Museum of Modern Art, Trinity College, Croke Park, Newbridge, Malahide Castle OSCARS Dublin - DIT Talencentrum op de campus van het Dublin Institute of Technology Duur:: 3 we(e)k(en) Vanaf: 3010 2939 OSCARS Dublin - DIT Je talencentrum Oscars Dublin DIT maakt deel uit van een volledig

Nadere informatie

Easy School of Languages St Paul's Bay

Easy School of Languages St Paul's Bay Easy School of Languages St Paul's Bay Talenschool vlak bij het strand in een veilige omgeving. Duur:: 1-8 we(e)k(en) Vanaf: 595 566 Easy School of Languages St Paul's Bay Koppel deze zomer het nuttige

Nadere informatie

Downtown Boston, Boston Back Bay, Salem, New England Aquarium, Museum of Fine Arts, Revere beach, Harvard University, Chinatown...

Downtown Boston, Boston Back Bay, Salem, New England Aquarium, Museum of Fine Arts, Revere beach, Harvard University, Chinatown... LAL Boston Zomerprogramma in downtown Boston. Duur:: 1-4 we(e)k(en) Vanaf: 1019 994 LAL Boston Boston is de bakermat van de Verenigde Staten en wie weet, jouw volgende bestemming voor een onvergetelijke

Nadere informatie

Atlantic Language Galway - GMIT

Atlantic Language Galway - GMIT Atlantic Language Galway - GMIT Zomerprogramma op een typisch Ierse campus Duur:: 2-4 we(e)k(en) Vanaf: 1680 Atlantic Language Galway - GMIT Klaar voor een onvergetelijke zomervakantie in Ierland? Je talenschool

Nadere informatie

Bedrijfsstage. Bedrijfsstage. Op zoek naar een leerrijke stage in een domein dat past bij je studies? IN EEN BEDRIJF IN FRANKRIJK

Bedrijfsstage. Bedrijfsstage. Op zoek naar een leerrijke stage in een domein dat past bij je studies? IN EEN BEDRIJF IN FRANKRIJK Op zoek naar een leerrijke stage in een domein dat past bij je studies? Duur:: 4-16 we(e)k(en) Vanaf: 905 Dit programma is bestemd voor jongeren in het hoger of universitair onderwijs die op zoek zijn

Nadere informatie

Azurlingua Nice - Parc Imperial

Azurlingua Nice - Parc Imperial Azurlingua Nice - Parc Imperial Op een campus vlak bij het strand en het centrum van de stad. Duur:: 1-6 we(e)k(en) Vanaf: 820 801 Azurlingua Nice - Parc Imperial Koppel het nuttige aan het aangename tijdens

Nadere informatie

Kunst en cultuur Het wereldberoemde carnaval, tentoonstellingen, concerten, festivals Keulen is een van de culturele hotspots in Duitsland.

Kunst en cultuur Het wereldberoemde carnaval, tentoonstellingen, concerten, festivals Keulen is een van de culturele hotspots in Duitsland. DID Koln Moderne talenschool op 5 minuten van de dom Duur:: 2-6 we(e)k(en) Vanaf: 1100 1073 DID Koln In de bruisende metropool aan de Rijn heet de talenschool DID je welkom voor een boeiende zomervakantie!

Nadere informatie

English in Cyprus Episkopi

English in Cyprus Episkopi English in Cyprus Episkopi Talenschool op een prachtig eiland. Duur:: 1-4 we(e)k(en) Vanaf: 880 862 English in Cyprus Episkopi Je volgt taallessen Engels in een nieuwe middelbare school (klaslokalen met

Nadere informatie

Easy School of Languages Marsascala

Easy School of Languages Marsascala Easy School of Languages Marsascala Moderne talenschool in het hoger gelegen deel van Marsascala Duur:: 1-8 we(e)k(en) Vanaf: 540 513 Easy School of Languages Marsascala Bereid je voor op een onvergetelijke

Nadere informatie

Bescherming van wilde dieren / Port Douglas

Bescherming van wilde dieren / Port Douglas Bescherming van wilde dieren / Port Douglas Vervoeg het team dat instaat voor de bescherming van wilde dieren afkomstig uit de tropische wouden van Australië. Duur: 4-8 we(e)k(en) Vanaf: 1517 Bescherming

Nadere informatie

Kings Oxford. Zomerprogramma voor 14- tot 17-jarigen in een rustige wijk van Oxford. In een rustige wijk van Oxford. Duur:: 1-8 we(e)k(en) Vanaf: 1270

Kings Oxford. Zomerprogramma voor 14- tot 17-jarigen in een rustige wijk van Oxford. In een rustige wijk van Oxford. Duur:: 1-8 we(e)k(en) Vanaf: 1270 Kings Oxford Zomerprogramma voor 14- tot 17-jarigen in een rustige wijk van Oxford. Duur:: 1-8 we(e)k(en) Vanaf: 1270 Kings Oxford Welkom in the city of Wisdom, een wereldwijd symbool voor het uitstekende

Nadere informatie

Deze provincie ligt aan de oostkust van Canada, op minder dan 2 uur vliegen van Toronto en Boston. Er wonen slechts 1 miljoen inwoners

Deze provincie ligt aan de oostkust van Canada, op minder dan 2 uur vliegen van Toronto en Boston. Er wonen slechts 1 miljoen inwoners N.S. Truro Talenschool op een universiteitscampus. Duur:: 1-8 we(e)k(en) Vanaf: 892 N.S. Truro Dit internationale programma wordt georganiseerd op de campus van het Nova Scotia Community College (NSCC)

Nadere informatie

Eurocentres La Rochelle

Eurocentres La Rochelle Eurocentres La Rochelle Talenschool dicht bij het strand. WEP-o-meter Vanaf: - Eurocentres La Rochelle Het schoolgebouw is een architecturaal pareltje dat idyllisch gelegen is, vlak bij de zee en het strand.

Nadere informatie

Lessen & natuurprojecten

Lessen & natuurprojecten Lessen & natuurprojecten Start je programma met taallessen Spaans te San José voor je je inzet voor het milieu in een natuurpark! Duur: 3-24 we(e)k(en) Vanaf: 855 Lessen & natuurprojecten Leer eerst Spaans

Nadere informatie

Malvern House London. Mijn lessen. Talenschool op de campus van King's Cross. IN HET HARTJE VAN DE ENGELSE HOOFDSTAD. Vanaf: -

Malvern House London. Mijn lessen. Talenschool op de campus van King's Cross. IN HET HARTJE VAN DE ENGELSE HOOFDSTAD. Vanaf: - Malvern House London Talenschool op de campus van King's Cross. WEP-o-meter Vanaf: - Malvern House London Je talenschool, Malvern House Londen is gelegen op de campus van King's Cross. Het centrum garandeert

Nadere informatie

Tamwood Vancouver - SFU

Tamwood Vancouver - SFU Tamwood Vancouver - SFU Talenschool op een universiteitscampus. WEP-o-meter Duur:: 1-6 we(e)k(en) Vanaf: 863 Tamwood Vancouver - SFU Dit internationale programma wordt georganiseerd op de campus van de

Nadere informatie

Bedrijfsstage (Charity)

Bedrijfsstage (Charity) Bedrijfsstage (Charity) Loop stage bij een erkende Canadese liefdadigheidsinstelling Duur:: 4-24 we(e)k(en) Vanaf: 912 Bedrijfsstage (Charity) Gedurende 4 tot 24 weken maak je deel uit van een Canadese

Nadere informatie

We nodigen je uit om een onvergetelijke zomervakantie door te brengen in de historische stad Boston op de campus van het Wheelock College!

We nodigen je uit om een onvergetelijke zomervakantie door te brengen in de historische stad Boston op de campus van het Wheelock College! ELC Wheelock College Talenschool op een universiteitscampus. WEP-o-meter Duur:: 2-6 we(e)k(en) Vanaf: 3105 2956 ELC Wheelock College We nodigen je uit om een onvergetelijke zomervakantie door te brengen

Nadere informatie

Mijn lessen en activiteiten

Mijn lessen en activiteiten Oundle School Talenschool in Northamptonshire. WEP-o-meter Duur:: 1-4 we(e)k(en) Vanaf: 1527 Oundle School Ontdek de indrukwekkende infrastructuur van Oundle School, ideaal om een leerrijke en leuke vakantie

Nadere informatie

Logement Het logement is optioneel. Onze partnerorganisatie kan logement in een jeugdherberg of gedeeld appartement voorzien.

Logement Het logement is optioneel. Onze partnerorganisatie kan logement in een jeugdherberg of gedeeld appartement voorzien. Bedrijfsstage Grijp de kans om een bedrijfsstage te lopen in Singapore. Duur: 8-12 we(e)k(en) Vanaf: 795 Bedrijfsstage Je geeft een internationale touch aan je cv en beleeft een ongelofelijke en verrijkende

Nadere informatie

KGIC Toronto. Talenschool in een buitenwijk van de stad. IN EEN BUITENWIJK. Vanaf: - Op wandelafstand van Yonge en Eglinton.

KGIC Toronto. Talenschool in een buitenwijk van de stad. IN EEN BUITENWIJK. Vanaf: - Op wandelafstand van Yonge en Eglinton. KGIC Toronto Talenschool in een buitenwijk van de stad. WEP-o-meter Vanaf: - KGIC Toronto De talenschool King George International College (KGIC) van Toronto is gevestigd op de 7de verdieping van een indrukwekkend

Nadere informatie

LAL New York / Fordham University

LAL New York / Fordham University LAL New York / Fordham University Talenschool op een campus in het noorden van Manhattan Duur:: 1-4 we(e)k(en) Vanaf: 1414 1343 LAL New York / Fordham University New York, here I come! Bereid je voor op

Nadere informatie

Kings Central London (Southbank)

Kings Central London (Southbank) Kings Central London (Southbank) Zomerprogramma voor juniors in hartje Londen! Duur:: 1-8 we(e)k(en) Vanaf: 1371 1304 Kings Central London (Southbank) Voor een taalreis naar Londen kan je je geen betere

Nadere informatie

ELC UCLA. Talenschool op de universiteitscampus van UCLA. IN HET HARTJE VAN CALIFORNIË. Duur: 2-6 we(e)k(en) Vanaf: 3084 2936

ELC UCLA. Talenschool op de universiteitscampus van UCLA. IN HET HARTJE VAN CALIFORNIË. Duur: 2-6 we(e)k(en) Vanaf: 3084 2936 ELC UCLA Talenschool op de universiteitscampus van UCLA. WEP-o-meter Duur: 2-6 we(e)k(en) Vanaf: 3084 2936 ELC UCLA Welkom in Los Angeles! De talenschool ELC nodigt je uit om de zomervakantie van je dromen

Nadere informatie

Lessen & bedrijfsstage / San Diego

Lessen & bedrijfsstage / San Diego Lessen & bedrijfsstage / San Diego Kies voor deze unieke formule waarbij je taallessen Engels kan volgen om daarna een bedrijfsstage te doen! Duur:: 12-20 we(e)k(en) Vanaf: 4510 4288 Lessen & bedrijfsstage

Nadere informatie

Help & Study. Ga naar Nieuw-Zeeland en verbeter je kennis van het Engels tegen een prikje! In Wellington. Duur:: we(e)k(en) Vanaf: 2421

Help & Study. Ga naar Nieuw-Zeeland en verbeter je kennis van het Engels tegen een prikje! In Wellington. Duur:: we(e)k(en) Vanaf: 2421 Help & Study Ga naar Nieuw-Zeeland en verbeter je kennis van het Engels tegen een prikje! Duur:: 13-25 we(e)k(en) Vanaf: 2421 Help & Study Met het programma Help & Study woon je in bij een Nieuw-Zeelands

Nadere informatie

Mackenzie School of English

Mackenzie School of English Mackenzie School of English Talencentrum in de rustige wijk Leith. Duur:: 1-4 we(e)k(en) Vanaf: 977 935 Mackenzie School of English Zin om de zomervakantie door te brengen in het kleurrijke landschap van

Nadere informatie

Navitas Sydney Bondi. Mijn lessen. Talenschool op 5 minuten van Bondi Beach. OP 10 MINUTEN VAN HET CENTRUM VAN SYDNEY. Vanaf: -

Navitas Sydney Bondi. Mijn lessen. Talenschool op 5 minuten van Bondi Beach. OP 10 MINUTEN VAN HET CENTRUM VAN SYDNEY. Vanaf: - Navitas Sydney Bondi Talenschool op 5 minuten van Bondi Beach. WEP-o-meter Vanaf: - Navitas Sydney Bondi De talenschool Navitas (Navitas English) voor je taallessen Engels te Sydney - Bondi ligt op minder

Nadere informatie

Tamwood Toronto - UTM

Tamwood Toronto - UTM Tamwood Toronto - UTM Talencentrum op een universiteitscampus Duur:: 1-5 we(e)k(en) Vanaf: 1258 1101 Tamwood Toronto - UTM Breng een fantastische zomer door in het bruisende Toronto in Canada, een echte

Nadere informatie

Bescherming van wilde dieren / Big 5 (Port Elizabeth)

Bescherming van wilde dieren / Big 5 (Port Elizabeth) Bescherming van wilde dieren / Big 5 (Port Elizabeth) Neem deel aan een project om wilde dieren te beschermen en ontdek de "Regenboognatie". Duur: 2-8 we(e)k(en) Vanaf: 909 Bescherming van wilde dieren

Nadere informatie

Bedrijfsstage / Streek van Londen

Bedrijfsstage / Streek van Londen Bedrijfsstage / Streek van Londen Grijp je kans om stage te lopen in een bedrijf in Londen! Duur:: 3-24 we(e)k(en) Vanaf: 859 Bedrijfsstage / Streek van Londen Je hebt de mogelijkheid om een bedrijfsstage

Nadere informatie

Mijn project. Ontdek de Verenigde Staten terwijl je taallesen geeft aan een Amerikaanse familie. LEER JE TAAL AAN. Language Buddy

Mijn project. Ontdek de Verenigde Staten terwijl je taallesen geeft aan een Amerikaanse familie. LEER JE TAAL AAN. Language Buddy Ontdek de Verenigde Staten terwijl je taallesen geeft aan een Amerikaanse familie. Duur:: 2-12 we(e)k(en) Vanaf: 1045 Ontdek de Verenigde Staten terwijl je taallessen Frans, Spaans of Italiaans geeft aan

Nadere informatie

Mackenzie School of English - Merchiston Castle

Mackenzie School of English - Merchiston Castle Mackenzie School of English - Merchiston Castle Talencentrum in een Schots kasteel uit de XVe eeuw, in Edinburgh. Duur:: 1-4 we(e)k(en) Vanaf: 1072 1024 Mackenzie School of English - Merchiston Castle

Nadere informatie

Au Pair. Leef als Au Pair in een gezin in Nieuw-Zeeland. ONTDEK NIEUW-ZEELAND. Duur:: 6-12 maand(en) Vanaf: 422

Au Pair. Leef als Au Pair in een gezin in Nieuw-Zeeland. ONTDEK NIEUW-ZEELAND. Duur:: 6-12 maand(en) Vanaf: 422 Leef als in een gezin in Nieuw-Zeeland. Duur:: 6-12 maand(en) Vanaf: 422 Je verblijft in een gastgezin en wordt beschouwd als een volwaardig lid van de familie. Je krijgt een individuele logeerkamer. Je

Nadere informatie

Je volgt les op een authentieke Engelse campus waar je kan genieten van een veilige omgeving met talloze moderne faciliteiten!

Je volgt les op een authentieke Engelse campus waar je kan genieten van een veilige omgeving met talloze moderne faciliteiten! Samiad Nottingham Zomerprogramma op een authentieke Engelse campus Duur:: 1-4 we(e)k(en) Vanaf: 969 852 Samiad Nottingham Maak je klaar voor een onvergetelijke zomervakantie in Groot-Brittannië op je talenschool

Nadere informatie

Je verblijft op een authentieke Amerikaanse universiteitscampus waar je gebruik kan maken van alle faciliteiten.

Je verblijft op een authentieke Amerikaanse universiteitscampus waar je gebruik kan maken van alle faciliteiten. LAL Boca Raton Zomerprogramma op een typisch Amerikaanse campus in Florida Duur:: 1-4 we(e)k(en) Vanaf: 1033 982 LAL Boca Raton Het belooft een onvergetelijke zomer te worden! De talenschool LAL Boca Raton

Nadere informatie

Brooklyn School of Languages / St Francis College

Brooklyn School of Languages / St Francis College Brooklyn School of Languages / St Francis College Talenschool in de hipste wijk van Brooklyn, op slechts 1 metrohalte van Manhattan. Duur:: 2-4 we(e)k(en) Vanaf: 2760 Brooklyn School of Languages / St

Nadere informatie

Bedrijfsstage. Bedrijfsstage. Heb je net je diploma hoger of universitair onderwijs op zak? IN RELATIE MET JE STUDIES

Bedrijfsstage. Bedrijfsstage. Heb je net je diploma hoger of universitair onderwijs op zak? IN RELATIE MET JE STUDIES Heb je net je diploma hoger of universitair onderwijs op zak? Duur:: 8-24 we(e)k(en) Vanaf: 1463 Dit programma is bestemd voor jongeren van het hoger of universitair onderwijs die hun diploma net of bijna

Nadere informatie

Eurocentres Lausanne. Mijn lessen. Talenschool in het hartje van de metropool. IN HET HART VAN DE METROPOOL. Vanaf: - Omgeven door meren en bergen.

Eurocentres Lausanne. Mijn lessen. Talenschool in het hartje van de metropool. IN HET HART VAN DE METROPOOL. Vanaf: - Omgeven door meren en bergen. Eurocentres Lausanne Talenschool in het hartje van de metropool. WEP-o-meter Vanaf: - Eurocentres Lausanne De moderne infrastructuur van de talenschool Eurocentres is gevestigd op de 2de verdieping van

Nadere informatie

Bedrijfsstage / Zuid-Engeland

Bedrijfsstage / Zuid-Engeland Bedrijfsstage / Zuid- Engeland Grijp je kans om stage te lopen in een bedrijf in Zuid-Engeland! Duur: 3-24 we(e)k(en) Vanaf: 1344 Bedrijfsstage / Zuid-Engeland Je hebt de mogelijkheid om een bedrijfsstage

Nadere informatie

Bescherming van wilde dieren / Olifanten

Bescherming van wilde dieren / Olifanten Bescherming van wilde dieren / Olifanten Neem deel aan een project voor het beschermen van olifanten. Duur: 2-12 we(e)k(en) Vanaf: 1441 Bescherming van wilde dieren / Olifanten Het project speelt zich

Nadere informatie

IH Xi'an. Talenschool ten zuiden van de stad. TEN ZUIDEN VAN XI'AN. Vanaf: - De stad die 13 dynastieën heeft meegemaakt.

IH Xi'an. Talenschool ten zuiden van de stad. TEN ZUIDEN VAN XI'AN. Vanaf: - De stad die 13 dynastieën heeft meegemaakt. IH Xi'an Talenschool ten zuiden van de stad. WEP-o-meter Vanaf: - IH Xi'an De talenschool International House van Xi'an ligt net ten zuiden van de historische binnenstad, in een prachtig gebouw van twee

Nadere informatie

LAL Berkhamsted. Talenschool in het centrum van Berkhamsted OP MINDER DAN EEN UUR VAN LONDEN. Duur:: 1-4 we(e)k(en) Vanaf:

LAL Berkhamsted. Talenschool in het centrum van Berkhamsted OP MINDER DAN EEN UUR VAN LONDEN. Duur:: 1-4 we(e)k(en) Vanaf: LAL Berkhamsted Talenschool in het centrum van Berkhamsted Duur:: 1-4 we(e)k(en) Vanaf: 879 835 LAL Berkhamsted Bereid je voor op een leerrijke en boeiende zomervakantie in Berkhamsted! De LAL talenschool

Nadere informatie

France Langue Martinique

France Langue Martinique France Langue Martinique Talenschool in een bruisend district van de grootste stad van het eiland. Duur:: 1-32 we(e)k(en) Vanaf: 370 340 France Langue Martinique De talenschool France Langue is ondergebracht

Nadere informatie

LAL London / St Mary's University

LAL London / St Mary's University LAL London / St Mary's University Talenschool in de rustige wijk Twickenham Duur: 1-4 we(e)k(en) Vanaf: 968 920 LAL London / St Mary's University Ga deze zomer op ontdekking in de swingende hoofdstad van

Nadere informatie

Wereldstad Als je stage loopt in een grote stad, kan je genieten van alle voordelen die daarbij horen: uitstapjes, culturele en sociale activiteiten

Wereldstad Als je stage loopt in een grote stad, kan je genieten van alle voordelen die daarbij horen: uitstapjes, culturele en sociale activiteiten Bedrijfsstage Een bedrijfsstage is een extra troef op je CV. Bovendien oefen je je Engels in een professionele context. Duur:: 4-24 we(e)k(en) Vanaf: 1121 Bedrijfsstage Grijp deze uitgelezen kans om stage

Nadere informatie

Eurocentres Paris. Talenschool in het Quartier Latin. IN HET HARTJE HET VAN QUARTIER LATIN. Vanaf: -

Eurocentres Paris. Talenschool in het Quartier Latin. IN HET HARTJE HET VAN QUARTIER LATIN. Vanaf: - Eurocentres Paris Talenschool in het Quartier Latin. WEP-o-meter Vanaf: - Eurocentres Paris Ontdek je talenschool in het hartje van het Quartier Latin van de Franse hoofdstad. Eurocentres in Parijs is

Nadere informatie

Lessen & bedrijfsstage / Chicago

Lessen & bedrijfsstage / Chicago Lessen & bedrijfsstage / Chicago Kies voor deze unieke formule waarbij je taallessen Engels kan volgen om daarna een bedrijfsstage te doen! Duur: 12-20 we(e)k(en) Vanaf: 4863 4368 Lessen & bedrijfsstage

Nadere informatie

Estudio Sampere Alicante

Estudio Sampere Alicante Estudio Sampere Alicante Talenschool dicht bij het strand. WEP-o-meter Duur:: 1-18 we(e)k(en) Vanaf: 214 199 Estudio Sampere Alicante De talenschool Estudio Sampere van Alicante is de meest recente school

Nadere informatie

Geniet van het noordwesten van Duitsland, met prachtige steden als Bremen, Hamburg en Hannover, en ook de Duitse Noordzee.

Geniet van het noordwesten van Duitsland, met prachtige steden als Bremen, Hamburg en Hannover, en ook de Duitse Noordzee. Doe een bedrijfsstage in Bremen in het noordwesten van Duitsland. Duur:: 4-12 we(e)k(en) Vanaf: 920 Je krijgt de kans om 4 tot 12 weken lang stage te lopen in een Duits bedrijf. Een ideale gelegenheid

Nadere informatie

Tandem Keulen. Talenschool in het zuiden van de stad. IN HET ZUIDEN VAN DE STAD. Duur:: 1-50 we(e)k(en) Vanaf:

Tandem Keulen. Talenschool in het zuiden van de stad. IN HET ZUIDEN VAN DE STAD. Duur:: 1-50 we(e)k(en) Vanaf: Tandem Keulen Talenschool in het zuiden van de stad. Duur:: 1-50 we(e)k(en) Vanaf: 230 226 Tandem Keulen Je talencentrum bevindt zich in een indrukwekkend gebouw van de wijk Südstadt en biedt je een aangenaam

Nadere informatie

In afgelegen zones op het noordelijke of zuidelijke eiland, in functie van de behoeften en de weersomstandigheden.

In afgelegen zones op het noordelijke of zuidelijke eiland, in functie van de behoeften en de weersomstandigheden. Zet je in voor de bescherming van de natuur in Nieuw-Zeeland. Duur: 2-12 we(e)k(en) Vanaf: 663 Je kan vertrekken voor 2 tot 12 weken om een groepje van 6 tot 12 vrijwilligers van uiteenlopende nationaliteiten

Nadere informatie

Wereldstad Als je stage loopt in een grote stad, kan je genieten van alle voordelen die daarbij horen: uitstapjes, culturele en sociale activiteiten

Wereldstad Als je stage loopt in een grote stad, kan je genieten van alle voordelen die daarbij horen: uitstapjes, culturele en sociale activiteiten Bedrijfsstage Een bedrijfsstage is een extra troef op je CV. Bovendien oefen je je Engels in een professionele context. Duur: 4-24 we(e)k(en) Vanaf: 924 Bedrijfsstage Grijp deze uitgelezen kans om stage

Nadere informatie

Jobs & Travel / Pack "MAPLE LEAF" Vancouver

Jobs & Travel / Pack MAPLE LEAF Vancouver Jobs & Travel / Pack "MAPLE LEAF" Vancouver Het comfortpakket met een maximum aan flexibiliteit! Duur:: 1-12 maand(en) Vanaf: 535 Jobs & Travel / Pack "MAPLE LEAF" Vancouver OPGELET: BEPERKT AANTAL VISA

Nadere informatie

Sociale of medische stage

Sociale of medische stage Sociale of medische stage Wens je een ervaring op te doen in de sociale of medische sector? Duur:: 4-24 we(e)k(en) Vanaf: 1030 Sociale of medische stage Je loopt je stage in een NGO of bij plaatselijke

Nadere informatie

Clic Cadiz. Mijn lessen. Talenschool in Bahia Blanca. DICHT BIJ HET STRAND. Duur:: 1-40 we(e)k(en) Vanaf:

Clic Cadiz. Mijn lessen. Talenschool in Bahia Blanca. DICHT BIJ HET STRAND. Duur:: 1-40 we(e)k(en) Vanaf: Clic Cadiz Talenschool in Bahia Blanca. Duur:: 1-40 we(e)k(en) Vanaf: 190 181 Clic Cadiz Je talenschool CLIC Cadiz is perfect gelegen in de stad van de flamenco! Ze biedt je de gelegenheid om kwaliteitsvolle

Nadere informatie

ECELA Cuzco. Mijn lessen. Talenschool in het hartje van de stad. IN HET HARTJE VAN DE STAD. Standaard Lespakket - 20 lessen per week - dag

ECELA Cuzco. Mijn lessen. Talenschool in het hartje van de stad. IN HET HARTJE VAN DE STAD. Standaard Lespakket - 20 lessen per week - dag ECELA Cuzco Talenschool in het hartje van de stad. WEP-o-meter Duur:: 1-12 we(e)k(en) Vanaf: 291 264 ECELA Cuzco De talenschool ECELA is ideaal gelegen in het centrum van Cuzco. Stadscentrum School ideaal

Nadere informatie

Alpha.B Nice. Talenschool in het hartje van de stad. IN HET HARTJE VAN DE STAD. Duur:: 1-24 we(e)k(en) Vanaf:

Alpha.B Nice. Talenschool in het hartje van de stad. IN HET HARTJE VAN DE STAD. Duur:: 1-24 we(e)k(en) Vanaf: Alpha.B Nice Talenschool in het hartje van de stad. WEP-o-meter Duur:: 1-24 we(e)k(en) Vanaf: 325 299 Alpha.B Nice De talenschool ALPHA.B ligt in het hartje van de stad Nice en van de rustige wijk aan

Nadere informatie

Lessen & bouwproject. Mijn project. Je begint met taallessen Spaans en neemt daarna deel aan een bouwproject in de streek van Antigua.

Lessen & bouwproject. Mijn project. Je begint met taallessen Spaans en neemt daarna deel aan een bouwproject in de streek van Antigua. Lessen & bouwproject Je begint met taallessen Spaans en neemt daarna deel aan een bouwproject in de streek van Antigua. Duur:: 4-24 we(e)k(en) Vanaf: 1152 Lessen & bouwproject Je begint met 20 taallessen

Nadere informatie

France Langue Paris Notre-Dame

France Langue Paris Notre-Dame France Langue Paris Notre-Dame Talenschool in een historisch gebouw in het hart van Quartier Latin, de beroemde studentenwijk van Parijs. Duur:: 1-52 we(e)k(en) Vanaf: 335 307 France Langue Paris Notre-Dame

Nadere informatie

Lessen & Sociaal Project

Lessen & Sociaal Project Lessen & Sociaal Project Volg taallessen en draag je steentje bij aan een sociaal project in Sucre. Duur:: 6-20 we(e)k(en) Vanaf: 1803 Lessen & Sociaal Project Je start met lessen Spaans gedurende 4 weken,

Nadere informatie

Eastbourne School of English

Eastbourne School of English Eastbourne School of English Talenschool in het hartje van de stad. WEP-o-meter Duur: 2-48 we(e)k(en) Vanaf: 606 570 Eastbourne School of English Je geniet van een moderne infrastructuur, een sociale en

Nadere informatie

ALA Cuzco. Mijn lessen. Talenschool op een typisch pleintje. IN HET HARTJE VAN DE STAD. Duur: 1-24 we(e)k(en) Vanaf: 205 197

ALA Cuzco. Mijn lessen. Talenschool op een typisch pleintje. IN HET HARTJE VAN DE STAD. Duur: 1-24 we(e)k(en) Vanaf: 205 197 ALA Cuzco Talenschool op een typisch pleintje. WEP-o-meter Duur: 1-24 we(e)k(en) Vanaf: 205 197 ALA Cuzco De talenschool Academia Latinoamericana in Cuzco is ondergebracht in een prachtig historisch en

Nadere informatie

Estudio Sampere Madrid

Estudio Sampere Madrid Estudio Sampere Madrid Talenschool in de wijk Salamanca. WEP-o-meter Duur:: 1-32 we(e)k(en) Vanaf: 239 222 Estudio Sampere Madrid De recent gerenoveerde school ligt in het hartje van de stad in de prestigieuze

Nadere informatie

Tijdens je vrije tijd kan je ontspannen op de prachtige stranden en op verkenning gaan van de verschillende eilanden.

Tijdens je vrije tijd kan je ontspannen op de prachtige stranden en op verkenning gaan van de verschillende eilanden. Doe een bedrijfsstage op het Maltese archipel. Duur:: 4-24 we(e)k(en) Vanaf: 962 Gedurende 4 tot 24 weken kan je stage lopen bij een bedrijf in Malta. Doe ervaring en knowhow op in de sector die jij kiest.

Nadere informatie

DID Frankfurt. Mijn lessen. Talenschool in de meest aangename wijk van de stad. IN SACHSENHAUSEN. Duur:: 1-44 we(e)k(en) Vanaf:

DID Frankfurt. Mijn lessen. Talenschool in de meest aangename wijk van de stad. IN SACHSENHAUSEN. Duur:: 1-44 we(e)k(en) Vanaf: DID Frankfurt Talenschool in de meest aangename wijk van de stad. WEP-o-meter Duur:: 1-44 we(e)k(en) Vanaf: 200 190 DID Frankfurt De talenschool DID deutsch-institut ligt in de meest aangename wijk van

Nadere informatie

Stafford House Cambridge

Stafford House Cambridge Stafford House Cambridge Moderne talenschool in het historisch hart van de stad Duur:: 1-48 we(e)k(en) Vanaf: 426 387 Stafford House Cambridge Je talenschool Stafford House ligt midden in Cambridge, op

Nadere informatie

Sociaal Project. Sociaal Project. Mijn project. Als vrijwilliger neem je deel aan een humanitair project in Pokhara. IN POKHARA.

Sociaal Project. Sociaal Project. Mijn project. Als vrijwilliger neem je deel aan een humanitair project in Pokhara. IN POKHARA. Sociaal Project Als vrijwilliger neem je deel aan een humanitair project in Pokhara. Duur:: 2-12 we(e)k(en) Vanaf: 1212 Sociaal Project Als vrijwilliger help je mee in een opvanghuis voor straatkinderen

Nadere informatie

Sociaal project Draag je steentje bij aan projecten met minderbedeelde jongeren, in een school, met kinderen met downsyndroom...

Sociaal project Draag je steentje bij aan projecten met minderbedeelde jongeren, in een school, met kinderen met downsyndroom... Sociaal Project Draag je steentje bij als vrijwilliger in een sociaal project in Sucre. Duur:: 2-20 we(e)k(en) Vanaf: 681 Sociaal Project Je werkt gedurende 2 tot 20 weken mee aan een vrijwilligersproject

Nadere informatie

Mandarin House Beijing

Mandarin House Beijing Mandarin House Beijing Talenschool in het hartje van de hoofdstad. WEP-o-meter Duur:: 2-24 we(e)k(en) Vanaf: 749 720 Mandarin House Beijing De talenschool Mandarin House ligt in het centrum van Peking

Nadere informatie

Bescherming van dieren / Panda's

Bescherming van dieren / Panda's Bescherming van dieren / Panda's Lever je bijdrage aan de bescherming van de panda in de regio van Chengdu. Duur:: 2-4 we(e)k(en) Vanaf: 935 Bescherming van dieren / Panda's Zet je in voor het behoud en

Nadere informatie

Sociaal Project / Cape Town

Sociaal Project / Cape Town Sociaal Project / Cape Town Als vrijwilliger neem je deel aan een humanitair project in Kaapstad. Duur:: 2-24 we(e)k(en) Vanaf: 603 Sociaal Project / Cape Town Na een oriëntatie van 1 dag vervoeg je het

Nadere informatie

Ecole PERL Paris. Mijn lessen. Talenschool dicht bij de Bastille. IN HET HARTJE VAN PARIJS. Vanaf: -

Ecole PERL Paris. Mijn lessen. Talenschool dicht bij de Bastille. IN HET HARTJE VAN PARIJS. Vanaf: - Ecole PERL Paris Talenschool dicht bij de Bastille. Vanaf: - Ecole PERL Paris De talenschool PERL ligt in een zeer mooi gebouw in het hartje van Parijs, op enkele meters van het kerkhof Père Lachaise en

Nadere informatie

Sociale of medische stage

Sociale of medische stage Sociale of medische stage Wens je een ervaring op te doen in de sociale of medische sector? Duur:: 4-24 we(e)k(en) Vanaf: 1043 Je loopt stage in een NGO of bij plaatselijke organisaties in de belangrijkste

Nadere informatie

Lessen & sociale of medische stage

Lessen & sociale of medische stage Lessen & sociale of medische stage Volg taallessen en loop stage in de sociale of medische sector. Duur: 8-24 we(e)k(en) Vanaf: 2205 Lessen & sociale of medische stage Je start met lessen Spaans gedurende

Nadere informatie

Lessen & Sociaal Project / Cordoba

Lessen & Sociaal Project / Cordoba Lessen & Sociaal Project / Cordoba Volg taallessen Spaans in combinatie met een vrijwilligersproject in Córdoba. Duur:: 4-24 we(e)k(en) Vanaf: 1435 Lessen & Sociaal Project / Cordoba Je start met 4 weken

Nadere informatie

Mundo Spanish School. Mijn lessen. Talenschool in het hartje van de stad. IN HET HARTJE VAN DE STAD. Standaard Lespakket - 20 lessen per week - dag

Mundo Spanish School. Mijn lessen. Talenschool in het hartje van de stad. IN HET HARTJE VAN DE STAD. Standaard Lespakket - 20 lessen per week - dag Mundo Spanish School Talenschool in het hartje van de stad. WEP-o-meter Duur:: 2-12 we(e)k(en) Vanaf: 331 315 Mundo Spanish School Je taalschool, Mundo Spanish School in Antigua, bevindt zich op 10 minuten

Nadere informatie

Espanolé IH Valencia. Talenschool in een historische stadsgedeelte. IN HET HISTORISCH CENTRUM. Duur:: 1-36 we(e)k(en) Vanaf:

Espanolé IH Valencia. Talenschool in een historische stadsgedeelte. IN HET HISTORISCH CENTRUM. Duur:: 1-36 we(e)k(en) Vanaf: Espanolé IH Valencia Talenschool in een historische stadsgedeelte. WEP-o-meter Duur:: 1-36 we(e)k(en) Vanaf: 215 202 Espanolé IH Valencia In deze middelgrote school heerst een aangename en gemoedelijke

Nadere informatie

Mandarin House Shanghai

Mandarin House Shanghai Mandarin House Shanghai 3 talenscholen in het hartje van de stad. WEP-o-meter Duur:: 2-24 we(e)k(en) Vanaf: 736 708 Mandarin House Shanghai Voor je taalverblijf in China biedt de talenschool Mandarin House

Nadere informatie

IH Barcelona. Mijn lessen. Talenschool in het hartje van de stad. IN HET HARTJE VAN DE CATALAANSE STAD. Duur:: 1-52 we(e)k(en) Vanaf:

IH Barcelona. Mijn lessen. Talenschool in het hartje van de stad. IN HET HARTJE VAN DE CATALAANSE STAD. Duur:: 1-52 we(e)k(en) Vanaf: IH Barcelona Talenschool in het hartje van de stad. WEP-o-meter Duur:: 1-52 we(e)k(en) Vanaf: 210 200 IH Barcelona Op deze school in het stadscentrum zal je je al snel thuis voelen. Ze beslaat 6 verdiepingen

Nadere informatie

Cape Studies. Mijn lessen. Talenschool in een hippe wijk. IN GREEN POINT. Duur: 1-12 we(e)k(en) Vanaf:

Cape Studies. Mijn lessen. Talenschool in een hippe wijk. IN GREEN POINT. Duur: 1-12 we(e)k(en) Vanaf: Cape Studies Talenschool in een hippe wijk. WEP-o-meter Duur: 1-12 we(e)k(en) Vanaf: 260 250 Cape Studies Je talenschool Cape Studies bevindt zich in de wijk Green Point, een toeristische locatie die enorm

Nadere informatie

Sociaal project Draag je steentje bij aan projecten met minderbedeelde of mindervalide kinderen, in een school, in een bejaardentehuis...

Sociaal project Draag je steentje bij aan projecten met minderbedeelde of mindervalide kinderen, in een school, in een bejaardentehuis... Sociaal Project Draag je steentje bij als vrijwilliger in een sociaal project in Cuzco. Duur:: 2-12 we(e)k(en) Vanaf: 665 Sociaal Project Je neemt gedurende 2 tot 12 weken deel aan een vrijwilligersproject.

Nadere informatie

FLS Fisher College. Talenschool op de campus van het Fisher College. OP DE CAMPUS VAN HET FISHER COLLEGE. Duur:: 3 we(e)k(en) Vanaf:

FLS Fisher College. Talenschool op de campus van het Fisher College. OP DE CAMPUS VAN HET FISHER COLLEGE. Duur:: 3 we(e)k(en) Vanaf: FLS Fisher College Talenschool op de campus van het Fisher College. WEP-o-meter Duur:: Vanaf: 3636 3549 FLS Fisher College Je volgt taallessen Engels op de campus van het Fisher College, in de historische

Nadere informatie

OSCARS Dublin. Mijn lessen en activiteiten. Talenschool in Dame Street. IN HET HARTJE VAN DE STAD. Duur:: 1-50 we(e)k(en) Vanaf: 255

OSCARS Dublin. Mijn lessen en activiteiten. Talenschool in Dame Street. IN HET HARTJE VAN DE STAD. Duur:: 1-50 we(e)k(en) Vanaf: 255 OSCARS Dublin Talenschool in Dame Street. WEP-o-meter Duur:: 1-50 we(e)k(en) Vanaf: 255 OSCARS Dublin Vertrek naar één van de boeiendste Europese hoofdsteden en combineer muziek- of danslessen met een

Nadere informatie

Lessen & Sociaal Project

Lessen & Sociaal Project Lessen & Sociaal Project Volg taallessen en draag je steentje bij aan een sociaal project in Quito. Duur:: 6-24 we(e)k(en) Vanaf: 1655 Lessen & Sociaal Project Je start met lessen Spaans gedurende 4 weken,

Nadere informatie

ATC Dublin. Talenschool in het hartje van de stad. IN HET HART VAN DE HOOFDSTAD. Duur:: 1-50 we(e)k(en) Vanaf:

ATC Dublin. Talenschool in het hartje van de stad. IN HET HART VAN DE HOOFDSTAD. Duur:: 1-50 we(e)k(en) Vanaf: ATC Dublin Talenschool in het hartje van de stad. Duur:: 1-50 we(e)k(en) Vanaf: 240 233 ATC Dublin Welcome to Dublin, gelegen aan de oostkust van Ierland! Je talenschool ATC Dublin is ideaal gelegen in

Nadere informatie

Natuurprojecten. Natuurprojecten. Mijn project. Beleef een unieke ervaring te midden van de prachtige natuur in Canada IN DE CANADESE NATUUR

Natuurprojecten. Natuurprojecten. Mijn project. Beleef een unieke ervaring te midden van de prachtige natuur in Canada IN DE CANADESE NATUUR Beleef een unieke ervaring te midden van de prachtige natuur in Canada Duur:: 4-12 we(e)k(en) Vanaf: 1447 Gedurende 4 tot 12 weken help je concreet mee aan het behoud van lokale fauna en flora. Dat doe

Nadere informatie

Camino Barcelona. Talenschool dicht bij de Plaza Cataluña. IN HET HARTJE VAN DE STAD. Duur:: 1-48 we(e)k(en) Vanaf:

Camino Barcelona. Talenschool dicht bij de Plaza Cataluña. IN HET HARTJE VAN DE STAD. Duur:: 1-48 we(e)k(en) Vanaf: Camino Barcelona Talenschool dicht bij de Plaza Cataluña. Duur:: 1-48 we(e)k(en) Vanaf: 209 196 Camino Barcelona Je talenschool is gelegen tussen de twee bekendste straten in het midden van het centrum

Nadere informatie