Privé-taallessen bij de leraar

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Privé-taallessen bij de leraar"

Transcriptie

1 Privé-taallessen bij de leraar Je volgt geen taallessen in een taalschool maar bij de leraar thuis zoals de naam doet vermoeden! : 1-8 we(e)k(en) Vanaf: Privé-taallessen bij de leraar Deze formule is bestemd voor mensen die weinig tijd hebben voor taallessen en toch snel vooruitgang willen boeken. Je logeert bij je leraar van wie je privé-taallessen krijgt. Men stelt gewoonlijk dat je academische vooruitgang na 1 week overeenkomt met 3 tot 4 weken intensieve taalcursus in groep. Hier komt dus geen school aan te pas, je woont bij je leraar thuis. Het grote voordeel van deze formule is dat je de enige student bent, waardoor je in weinig tijd ontzettend veel vooruitgang boekt en het lessenpakket volledig aan je struikelblokken en behoeftes wordt aangepast. Je wordt volledig ondergedompeld in de nieuwe taal en de cultuur van het gastland voor het welke je gekozen hebt. Activiteiten / ontspanning Je leraar staat ter beschikking om je in te lichten over mogelijke activiteiten en uitstappen in de streek waar je verblijft en organiseert zelf 1 uitstap per week. Aandacht : Indien je een voorkeur hebt voor een bepaalde regio of samenstelling van een familie kan je dit aanduiden in de kader "commentaar" van je inschrijving. Het is niet mogelijk om dergelijke aanvragen te garanderen maar we zullen deze voorkeur meegeven aan onze lokale partnerorganisatie op het moment van de reservatie. Zij zullen hier in de mate van het mogelijke rekening mee houden. Verblijf en privé-taallessen bij de leraar Onderdompeling Je ontdekt de cultuur en levenswijze van het land van binnenuit. Bezienswaardigheden Je leerkracht organiseert 1 maal per week samen met jou een uitstap. Taal (opties) Taallessen met focus op "specifieke woordenschat" of "officiële examens".

2 Mijn lessen het programma «ONE TO ONE» Het programma «ONE TO ONE» wordt zeer vaak gekozen door zakenmensen die hun taalkennis op korte tijd moeten verbeteren of door studenten die hun taalniveau moeten opkrikken voor een examen. Als je kiest voor Verblijf en privé-les bij de leraar, heb je de keuze tussen volgende lespakketten (1 les = 60 minuten) : 15 lessen per week 20 lessen per week 25 lessen per week 30 lessen per week Je komt aan op zaterdag of zondag en de lessen beginnen de volgende ochtend. Je duikt onmiddellijk in een intensief leerproces van de desbetreffende taal, zowel tijdens de taallessen als daarbuiten. Je leraar-gastheer is je gids tijdens je verblijf. Voor alle vragen en begeleiding staat hij/zij ter beschikking. optie Voorbereidingslessen voor examens / Gespecialiseerde Woordenschatlessen : Je leraar werkt een specifiek taalprogramma uit om je voor te bereiden op een examen naar keuze (Cambridge First Certificate/Proficiency, TOEIC, TOEFL, enz.) of biedt je de mogelijkheid om gespecialiseerde woordenschat aan te leren. Mijn logement Je woont bij je leraar. Je deelt de levenswijze van je gastgezin wat je talenkennis ten goede komt. Het gaat hier om een echt taalbad van 100%! Doordat je bij je lesgever inwoont krijg je niet alleen intensieve lessen, maar bovendien zal hij/zij buiten de lessen, tijdens dagelijkse gesprekken en conversaties, de natuurlijk reflex hebben je te verbeteren en voortdurend te helpen. Het verblijf bij de leraar omvat (naar keuze) : verblijf in een eenpersoonskamer met vol pension (3 maaltijden per dag) executive verblijf (individuele badkamer) in een eenpersoonskamer met vol pension (3 maaltijden per dag) Praktisch Inschrijvingsprocedure Wanneer inschrijven? Hoe sneller, hoe beter! Op die manier geniet je van betere tarieven voor je vervoer en ben je zeker van je plaats in de school op de data van jouw keuze. Vroeg inschrijven laat je ook toe om in alle rust je administratieve formaliteiten in orde te brengen (zoals het aanvragen van een internationaal paspoort en eventueel een visum voor jouw bestemming). Hoe inschrijven? Online: klik op Offerte / Reservatie en maak je keuze. Per post: vul het formulier in van onze brochure "Taalreizen" in en stuur het terug het naar WEP.

3 Een online inschrijving laat je toe om uit een groter aantal scholen en opties te kiezen. De betaling van het voorschot online laat ons bovendien toe om de school onmiddellijk te reserveren en jouw keuze te garanderen. En daarna? Na ontvangst van je inschrijving en de betaling van het voorschot, reserveert WEP je verblijf. Op het moment dat de school jouw reservatie bevestigt, nemen we binnen de week contact met je op om je de precieze data van het verblijf mee te delen (begin en einde van je huisvesting en begin en einde van de lessen). WEP zorgt voor alle nodige stappen omtrent de organisatie van je programma en de lessen. Vervolgens verwachten wij het voorschot van 30 % van het saldo van het programma en zullen wij je informeren over de te ondernemen administratieve formaliteiten (bijvoorbeeld een internationaal paspoort aanvragen, een visum...). Ten laatste 45 dagen voor je vertrek moeten wij het volledige saldo ontvangen hebben. In de week voor je vertrek ontvang je alle info over je verblijf: adres logement, transport, transfer (als WEP deze organiseert), instructies omtrent de aankomst ter plaatse en alle informatie die je nodig hebt om van je verblijf een succes te maken. Een vraag? Een probleem? WEP blijft ter beschikking voor en tijdens je programma, voor jou en voor je ouders. Wij hebben zelfs een noodpermanentie 24u/24-7d/7. Inbegrepen / Niet inbegrepen Inbegrepen taallessen zoals beschreven plaatselijke begeleiding door de leraar verblijf in een eenpersoonskamer met volpension (3 maaltijden per dag) plaatsingskosten inschrijvingskosten administratieve kosten diverse taksen Niet inbegrepen vervoer H/T transfers (kan optioneel geregeld worden) paspoort- en visumkosten (indien van toepassing) zakgeld reisverzekering (optioneel verkrijgbaar) annuleringsverzekering (optioneel verkrijgbaar) Info Online taallessen : In het kader van dit programma biedt WEP 1 of 2 maand lang gratis toegang tot een gespecialiseerd en gerenommeerd platform voor online taallessen. Leer op je eigen ritme en behaal het gewenste niveau voor je vertrek. Maak vorderingen in sneltempo dankzij dit interactieve lesprogramma van topkwaliteit. Voor informatie over de prijs/prijzen van deze optie moet je een online offerte opmaken. Deelnemingsvoorwaarden Verblijf en privé-taallessen bij de leraar - 15 / 20 / 25 / 30 lessen per week - dag 18 jaar minimum Beginnersniveau Veelgestelde vragen Hoe lang op voorhand moet ik me inschrijven? Hoe vroeger, hoe beter. Dit laat je toe om te genieten van de beste tarieven voor je vervoer, de garantie van een plaats in de school op de data van je keuze, maar ook om de administratieve formaliteiten rustig en op je gemak af te handelen.

4 Moet ik mijn vervoer zelf regelen? Er zijn 2 opties: ofwel zorg je zelf voor je vervoer (we vragen dan dat je ons de details van je vervoer doorgeeft voor je vertrek). ofwel vraag je aan WEP om voor je vervoer te zorgen (we doen ons best om een zo laag mogelijk tarief en het meest flexibele ticket te vinden). Aan jou de keuze! Zijn er nog andere kinderen aanwezig in het gezin? We kunnen niet garanderen dat er nog andere kinderen in het gezin van de leerkracht aanwezig zullen zijn. Het is wel mogelijk om je voorkeur betreffende de samenstelling van het gezin door te geven, zonder dat dit echter gegarandeerd kan worden. Is de leerkracht een officiële taalleerkracht? Niet noodzakelijk, het kan gaan om een andere vakleerkracht (filosofie, geschiedenis, wiskunde...), maar die wel communiceert in zijn/haar moedertaal. De leerkracht zal gekozen worden op basis van de specifieke behoeften van de deelnemer. Welke omkadering wordt er voorgesteld? De leerkracht deelt zijn/haar manier van leven, maar zal niet op elk moment van de dag aanwezig zijn. Als een meer begeleide omkadering is gewenst, is de optie cocooning beschikbaar. Deze optie garandeert een reeks van activiteiten voorgesteld door de leerkracht. Is er een bepaald taalniveau vereist? Neen, een verblijf bij de leraar is beschikbaar vanaf beginnersniveau. Wat zijn de voordelen van dit programma? Snelle vooruitgang! Je hebt geen keuze, je moet communiceren met de leerkracht Bovendien zal de leerkracht zijn/haar lessen aanpassen aan jouw behoeften en wensen. De leerkracht zal spontaan de student ook buitenshuis en buiten de lessen corrigeren en bijstaan. Kan ik zelf een regio kiezen? Nee, maar het is wel mogelijk om een voorkeur van regio op te geven. Tarieven / Reservatie Verblijf en privé-taallessen bij de leraar - 15 / 20 / 25 / 30 lessen per week - dag - Privétaallessen bij de leraar Vanaf 1139 voor 1 we(e)k(en) Richtprijzen. Offerte noodzakelijk voor de exacte prijs. 1 we(e)k(en) we(e)k(en) we(e)k(en) we(e)k(en) we(e)k(en) we(e)k(en) we(e)k(en) we(e)k(en)

5 1 we(e)k(en) we(e)k(en) we(e)k(en) we(e)k(en) we(e)k(en) we(e)k(en) we(e)k(en) we(e)k(en) we(e)k(en) we(e)k(en) we(e)k(en) we(e)k(en) we(e)k(en) we(e)k(en) we(e)k(en) we(e)k(en) we(e)k(en) we(e)k(en) we(e)k(en) we(e)k(en) we(e)k(en) we(e)k(en) we(e)k(en) we(e)k(en)

6 WEP Jetselaan 26, 1081 Brussel (België) Tél : Fax : info@wep.be

Privé-taallessen bij de leraar

Privé-taallessen bij de leraar Privé-taallessen bij de leraar Je volgt geen taallessen in een taalschool maar bij de leraar thuis zoals de naam doet vermoeden! : 1-8 we(e)k(en) Vanaf: 1665 1582 Privé-taallessen bij de leraar Deze formule

Nadere informatie

Privé-taallessen bij de leraar - Parijs

Privé-taallessen bij de leraar - Parijs Privé-taallessen bij de leraar - Parijs Je volgt geen taallessen in een talenschool maar bij de leraar thuis zoals de naam doet vermoeden! : 1-8 we(e)k(en) Vanaf: 1275 1212 Privé-taallessen bij de leraar

Nadere informatie

Privé-taallessen bij de leraar

Privé-taallessen bij de leraar Privé-taallessen bij de leraar Je volgt geen taallessen in een taalschool maar bij de leraar thuis zoals de naam doet vermoeden! Duur:: 1-8 we(e)k(en) Vanaf: 1034 982 Privé-taallessen bij de leraar Deze

Nadere informatie

Privé-taallessen bij de leraar

Privé-taallessen bij de leraar Privé-taallessen bij de leraar Je volgt geen taallessen in een taalschool maar bij de leraar thuis zoals de naam doet vermoeden! : 1-8 we(e)k(en) Vanaf: 2120 2014 Privé-taallessen bij de leraar Deze formule

Nadere informatie

Privé-taallessen bij de leraar

Privé-taallessen bij de leraar Privé-taallessen bij de leraar Je volgt geen taallessen in een taalschool maar bij de leraar thuis zoals de naam doet vermoeden! : 1-8 we(e)k(en) Vanaf: 1880 1786 Privé-taallessen bij de leraar Deze formule

Nadere informatie

Privé-taallessen bij de leraar

Privé-taallessen bij de leraar Privé-taallessen bij de leraar Je volgt geen taallessen in een taalschool maar bij de leraar thuis zoals de naam doet vermoeden! : 1-8 we(e)k(en) Vanaf: 1325 1259 Privé-taallessen bij de leraar Regio:

Nadere informatie

Privé-taallessen bij de leraar

Privé-taallessen bij de leraar Privé-taallessen bij de leraar Je volgt geen taallessen in een talenschool maar bij de leraar thuis zoals de naam doet vermoeden! : 1-8 we(e)k(en) Vanaf: 1210 1150 Privé-taallessen bij de leraar Genua/Italiaanse

Nadere informatie

taallessen bij Nieuw-Zeeland

taallessen bij Nieuw-Zeeland - TAALREIS - Verblijf en privétaallessen bij de leraar in Verblijf en privé Nieuw-Zeeland taallessen bij de leraar in Nieuw-Zeeland - TAALREIS - Privé-taallessen bij de leraar Je volgt geen taallessen

Nadere informatie

taallessen bij Denemarken

taallessen bij Denemarken - TAALREIS - Verblijf en privétaallessen bij de leraar in Verblijf en privé Denemarken taallessen bij de leraar in Denemarken - TAALREIS - Privé-taallessen bij de leraar Je volgt geen taallessen in een

Nadere informatie

taallessen bij de Verenigde Staten

taallessen bij de Verenigde Staten - TAALREIS - Verblijf en privétaallessen bij de leraar in en privé deverblijf Verenigde Staten taallessen bij de leraar in de Verenigde Staten - TAALREIS - Privé-taallessen bij de leraar Je volgt geen

Nadere informatie

Privé-taallessen bij de leraar - Dublin

Privé-taallessen bij de leraar - Dublin Privé-taallessen bij de leraar - Dublin Je volgt geen taallessen in een talenschool maar bij de leraar thuis zoals de naam al doet vermoeden! : 1-8 we(e)k(en) Vanaf: 1332 1269 Privé-taallessen bij de leraar

Nadere informatie

taallessen bij Frankrijk

taallessen bij Frankrijk - TAALREIS - Verblijf en privétaallessen bij de leraar in Verblijf en privé Frankrijk taallessen bij de leraar in Frankrijk - TAALREIS - Privé-taallessen bij de leraar - Parijs Je volgt geen taallessen

Nadere informatie

Privé-taallessen bij de leraar - Londen

Privé-taallessen bij de leraar - Londen Privé-taallessen bij de leraar - Londen Je volgt geen taallessen in een talenschool maar bij de leraar thuis zoals de naam al doet vermoeden! : 1-8 we(e)k(en) Vanaf: 1125 1083 Privé-taallessen bij de leraar

Nadere informatie

taallessen bij Ierland

taallessen bij Ierland - TAALREIS - Verblijf en privétaallessen bij de leraar in Verblijf en privé Ierland taallessen bij de leraar in Ierland - TAALREIS - Privé-taallessen bij de leraar - Dublin Je volgt geen taallessen in

Nadere informatie

Verblijf in een gezin

Verblijf in een gezin Verblijf in een gezin Dit is een unieke gelegenheid om de Franse cultuur van binnenuit te beleven! Duur:: 1-4 we(e)k(en) Vanaf: 648 Verblijf in een gezin Dit is de perfecte kans om Frans te leren en in

Nadere informatie

IH Dublin - Sutton Park

IH Dublin - Sutton Park IH Dublin - Sutton Park Talenschool met zicht op het strand. WEP-o-meter : 2-6 we(e)k(en) Vanaf: 1630 1557 IH Dublin - Sutton Park De school ligt op 12 km van het centrum op het schiereiland Howth, in

Nadere informatie

IH Dublin - Wesley College

IH Dublin - Wesley College IH Dublin - Wesley College Talenschool in de heuvels, op 15 minuten van Dublin. WEP-o-meter : 2-6 we(e)k(en) Vanaf: 1900 1857 IH Dublin - Wesley College Je volgt les aan het prestigieuze Wesley College,

Nadere informatie

Geniet van de zomervakantie door taallessen Frans te combineren met activiteiten.

Geniet van de zomervakantie door taallessen Frans te combineren met activiteiten. - TAALREIS - SAINT-MALO, FRANKRIJK Geniet van de zomervakantie door taallessen Frans te combineren met activiteiten. Ontdek het charmante stadje Saint-Malo, de parel van de Côte d'émeraude. De stad staat

Nadere informatie

Geniet van de zomervakantie en combineer taallessen Frans met leuke activiteiten.

Geniet van de zomervakantie en combineer taallessen Frans met leuke activiteiten. Home Op taalreis vertrekken Frans Frankrijk Arcachon CEI Arcachon - TAALREIS - ARCACHON, FRANKRIJK - TAALREIS - ARCACHON, FRANKRIJK Geniet van de zomervakantie en combineer taallessen Frans met leuke activiteiten.

Nadere informatie

Apollo Dublin - Maynooth University

Apollo Dublin - Maynooth University Apollo Dublin - Maynooth University Zomerprogramma in de buurt van Dublin, op een typisch Ierse campus Duur:: 1-6 we(e)k(en) Vanaf: 1040 995 Apollo Dublin - Maynooth University Ben je klaar voor een onvergetelijke

Nadere informatie

EC Msida. Talenschool in een veilige en omkaderde omgeving. OP EEN PRACHTIG EILAND. Duur:: 1-6 we(e)k(en) Vanaf: 590. Brug tussen Afrika en Europa.

EC Msida. Talenschool in een veilige en omkaderde omgeving. OP EEN PRACHTIG EILAND. Duur:: 1-6 we(e)k(en) Vanaf: 590. Brug tussen Afrika en Europa. EC Msida Talenschool in een veilige en omkaderde omgeving. WEP-o-meter Duur:: 1-6 we(e)k(en) Vanaf: 590 EC Msida Afhankelijk van de beschikbaarheid volg je taallessen Engels in St Martin's College of Chiswick

Nadere informatie

Bedrijfsstage. Bedrijfsstage. Heb je net je diploma hoger of universitair onderwijs op zak? IN EEN WAALS BEDRIJF. Duur:: 4-24 we(e)k(en) Vanaf: 905

Bedrijfsstage. Bedrijfsstage. Heb je net je diploma hoger of universitair onderwijs op zak? IN EEN WAALS BEDRIJF. Duur:: 4-24 we(e)k(en) Vanaf: 905 Heb je net je diploma hoger of universitair onderwijs op zak? Duur:: 4-24 we(e)k(en) Vanaf: 905 Dit programma biedt de gelegenheid aan pas afgestudeerden uit het hoger onderwijs om in het kader van hun

Nadere informatie

Apollo Dublin - Sutton Park

Apollo Dublin - Sutton Park Apollo Dublin - Sutton Park Taallessen voor jongeren op het mooie schiereiland Howth, in de baai van Dublin Duur:: 1-6 we(e)k(en) Vanaf: 840 Apollo Dublin - Sutton Park Je brengt een onvergetelijke zomervakantie

Nadere informatie

English in Chester / University of Chester

English in Chester / University of Chester English in Chester / University of Chester Talencentrum op de campus van de universiteit van Chester, op 2 minuten wandelen van het stadscentrum. Duur:: 2-4 we(e)k(en) Vanaf: 1445 1402 English in Chester

Nadere informatie

ELC Brighton - Loxdale

ELC Brighton - Loxdale ELC Brighton - Loxdale Talencentrum in een prachtig herenhuis niet ver van het stadscentrum. Duur:: 2-8 we(e)k(en) Vanaf: 823 ELC Brighton - Loxdale Deze school wordt beschouwd als één van de beste scholen

Nadere informatie

Zomerkamp / San Francisco (Regio)

Zomerkamp / San Francisco (Regio) Zomerkamp / San Francisco (Regio) Beleef de Amerikaanse cultuur in de omgeving van San Francisco. Duur:: 3 we(e)k(en) Vanaf: 3572 Zomerkamp / San Francisco (Regio) Gedurende 3 weken in een Amerikaans gastgezin

Nadere informatie

Centrum van Dublin, Irish Museum of Modern Art, Trinity College, Croke Park, Newbridge, Malahide Castle

Centrum van Dublin, Irish Museum of Modern Art, Trinity College, Croke Park, Newbridge, Malahide Castle OSCARS Dublin - DIT Talencentrum op de campus van het Dublin Institute of Technology Duur:: 3 we(e)k(en) Vanaf: 3010 2939 OSCARS Dublin - DIT Je talencentrum Oscars Dublin DIT maakt deel uit van een volledig

Nadere informatie

Verblijf in een gezin & Community Service

Verblijf in een gezin & Community Service Verblijf in een gezin & Community Service Verblijf bij een Amerikaans gezin, dompel je onder in het leven van de lokale gemeenschap terwijl je hen een handje toesteekt! Duur:: 2-8 we(e)k(en) Vanaf: 2579

Nadere informatie

VERBLIJF IN EEN GEZIN IN IERLAND

VERBLIJF IN EEN GEZIN IN IERLAND - TAALREIS - VERBLIJF IN EEN GEZIN IN IERLAND VERBLIJF IN EEN GEZIN IN IERLAND - TAALREIS - Dit is een unieke gelegenheid om de Ierse cultuur te leren kennen. Met dit programma volg je geen taallessen,

Nadere informatie

Easy School of Languages St Paul's Bay

Easy School of Languages St Paul's Bay Easy School of Languages St Paul's Bay Talenschool vlak bij het strand in een veilige omgeving. Duur:: 1-8 we(e)k(en) Vanaf: 595 566 Easy School of Languages St Paul's Bay Koppel deze zomer het nuttige

Nadere informatie

Kunst en cultuur Het wereldberoemde carnaval, tentoonstellingen, concerten, festivals Keulen is een van de culturele hotspots in Duitsland.

Kunst en cultuur Het wereldberoemde carnaval, tentoonstellingen, concerten, festivals Keulen is een van de culturele hotspots in Duitsland. DID Koln Moderne talenschool op 5 minuten van de dom Duur:: 2-6 we(e)k(en) Vanaf: 1100 1073 DID Koln In de bruisende metropool aan de Rijn heet de talenschool DID je welkom voor een boeiende zomervakantie!

Nadere informatie

Downtown Boston, Boston Back Bay, Salem, New England Aquarium, Museum of Fine Arts, Revere beach, Harvard University, Chinatown...

Downtown Boston, Boston Back Bay, Salem, New England Aquarium, Museum of Fine Arts, Revere beach, Harvard University, Chinatown... LAL Boston Zomerprogramma in downtown Boston. Duur:: 1-4 we(e)k(en) Vanaf: 1019 994 LAL Boston Boston is de bakermat van de Verenigde Staten en wie weet, jouw volgende bestemming voor een onvergetelijke

Nadere informatie

Atlantic Language Galway - GMIT

Atlantic Language Galway - GMIT Atlantic Language Galway - GMIT Zomerprogramma op een typisch Ierse campus Duur:: 2-4 we(e)k(en) Vanaf: 1680 Atlantic Language Galway - GMIT Klaar voor een onvergetelijke zomervakantie in Ierland? Je talenschool

Nadere informatie

Bedrijfsstage. Bedrijfsstage. Op zoek naar een leerrijke stage in een domein dat past bij je studies? IN EEN BEDRIJF IN FRANKRIJK

Bedrijfsstage. Bedrijfsstage. Op zoek naar een leerrijke stage in een domein dat past bij je studies? IN EEN BEDRIJF IN FRANKRIJK Op zoek naar een leerrijke stage in een domein dat past bij je studies? Duur:: 4-16 we(e)k(en) Vanaf: 905 Dit programma is bestemd voor jongeren in het hoger of universitair onderwijs die op zoek zijn

Nadere informatie

Azurlingua Nice - Parc Imperial

Azurlingua Nice - Parc Imperial Azurlingua Nice - Parc Imperial Op een campus vlak bij het strand en het centrum van de stad. Duur:: 1-6 we(e)k(en) Vanaf: 820 801 Azurlingua Nice - Parc Imperial Koppel het nuttige aan het aangename tijdens

Nadere informatie

Easy School of Languages Marsascala

Easy School of Languages Marsascala Easy School of Languages Marsascala Moderne talenschool in het hoger gelegen deel van Marsascala Duur:: 1-8 we(e)k(en) Vanaf: 540 513 Easy School of Languages Marsascala Bereid je voor op een onvergetelijke

Nadere informatie

English in Cyprus Episkopi

English in Cyprus Episkopi English in Cyprus Episkopi Talenschool op een prachtig eiland. Duur:: 1-4 we(e)k(en) Vanaf: 880 862 English in Cyprus Episkopi Je volgt taallessen Engels in een nieuwe middelbare school (klaslokalen met

Nadere informatie

Zomerkamp / Los Angeles (Regio)

Zomerkamp / Los Angeles (Regio) Zomerkamp / Los Angeles (Regio) Beleef de Amerikaanse cultuur in de omgeving van Los Angeles. Duur:: 3 we(e)k(en) Vanaf: 3841 Zomerkamp / Los Angeles (Regio) Gedurende 3 weken in een Amerikaans gastgezin

Nadere informatie

Bescherming van wilde dieren / Port Douglas

Bescherming van wilde dieren / Port Douglas Bescherming van wilde dieren / Port Douglas Vervoeg het team dat instaat voor de bescherming van wilde dieren afkomstig uit de tropische wouden van Australië. Duur: 4-8 we(e)k(en) Vanaf: 1517 Bescherming

Nadere informatie

Kings Oxford. Zomerprogramma voor 14- tot 17-jarigen in een rustige wijk van Oxford. In een rustige wijk van Oxford. Duur:: 1-8 we(e)k(en) Vanaf: 1270

Kings Oxford. Zomerprogramma voor 14- tot 17-jarigen in een rustige wijk van Oxford. In een rustige wijk van Oxford. Duur:: 1-8 we(e)k(en) Vanaf: 1270 Kings Oxford Zomerprogramma voor 14- tot 17-jarigen in een rustige wijk van Oxford. Duur:: 1-8 we(e)k(en) Vanaf: 1270 Kings Oxford Welkom in the city of Wisdom, een wereldwijd symbool voor het uitstekende

Nadere informatie

Stafford House Cambridge

Stafford House Cambridge Home Op taalreis vertrekken Engels Groot-Brittannië Cambridge Stafford House Cambridge - TAALREIS - CAMBRIDGE, ENGELAND - TAALREIS - CAMBRIDGE, ENGELAND Op 80 km ten noorden van Londen ligt Cambridge.

Nadere informatie

- TAALREIS - TORONTO, CANADA

- TAALREIS - TORONTO, CANADA Home Op taalreis vertrekken Engels Canada Engelstalig Toronto EC Toronto / 30 + - TAALREIS - TORONTO, CANADA - TAALREIS - TORONTO, CANADA Toronto ligt op 30 km in vogelvlucht van de Amerikaanse grens.

Nadere informatie

Deze provincie ligt aan de oostkust van Canada, op minder dan 2 uur vliegen van Toronto en Boston. Er wonen slechts 1 miljoen inwoners

Deze provincie ligt aan de oostkust van Canada, op minder dan 2 uur vliegen van Toronto en Boston. Er wonen slechts 1 miljoen inwoners N.S. Truro Talenschool op een universiteitscampus. Duur:: 1-8 we(e)k(en) Vanaf: 892 N.S. Truro Dit internationale programma wordt georganiseerd op de campus van het Nova Scotia Community College (NSCC)

Nadere informatie

Het elegante Wiesbaden, de hoofdstad van Hesse, ligt in het westen van Duitsland, op een 40-tal minuten van Frankfurt-am-Main.

Het elegante Wiesbaden, de hoofdstad van Hesse, ligt in het westen van Duitsland, op een 40-tal minuten van Frankfurt-am-Main. Home Op taalreis vertrekken Duits Duitsland Wiesbaden DID Wiesbaden - TAALREIS - WIESBADEN, DUITSLAND - TAALREIS - WIESBADEN, DUITSLAND Het elegante Wiesbaden, de hoofdstad van Hesse, ligt in het westen

Nadere informatie

Eurocentres La Rochelle

Eurocentres La Rochelle Eurocentres La Rochelle Talenschool dicht bij het strand. WEP-o-meter Vanaf: - Eurocentres La Rochelle Het schoolgebouw is een architecturaal pareltje dat idyllisch gelegen is, vlak bij de zee en het strand.

Nadere informatie

Malvern House London. Mijn lessen. Talenschool op de campus van King's Cross. IN HET HARTJE VAN DE ENGELSE HOOFDSTAD. Vanaf: -

Malvern House London. Mijn lessen. Talenschool op de campus van King's Cross. IN HET HARTJE VAN DE ENGELSE HOOFDSTAD. Vanaf: - Malvern House London Talenschool op de campus van King's Cross. WEP-o-meter Vanaf: - Malvern House London Je talenschool, Malvern House Londen is gelegen op de campus van King's Cross. Het centrum garandeert

Nadere informatie

Bedrijfsstage (Charity)

Bedrijfsstage (Charity) Bedrijfsstage (Charity) Loop stage bij een erkende Canadese liefdadigheidsinstelling Duur:: 4-24 we(e)k(en) Vanaf: 912 Bedrijfsstage (Charity) Gedurende 4 tot 24 weken maak je deel uit van een Canadese

Nadere informatie

- TAALREIS - ST JULIAN'S, MALTA. Dit voormalige vissersdorpje is vandaag een residentieel en toeristisch centrum in het noorden van het eiland Malta.

- TAALREIS - ST JULIAN'S, MALTA. Dit voormalige vissersdorpje is vandaag een residentieel en toeristisch centrum in het noorden van het eiland Malta. - TAALREIS - ST JULIAN'S, MALTA - TAALREIS - ST JULIAN'S, MALTA Dit voormalige vissersdorpje is vandaag een residentieel en toeristisch centrum in het noorden van het eiland Malta. St Julian s staat vooral

Nadere informatie

Logement Het logement is optioneel. Onze partnerorganisatie kan logement in een jeugdherberg of gedeeld appartement voorzien.

Logement Het logement is optioneel. Onze partnerorganisatie kan logement in een jeugdherberg of gedeeld appartement voorzien. Bedrijfsstage Grijp de kans om een bedrijfsstage te lopen in Singapore. Duur: 8-12 we(e)k(en) Vanaf: 795 Bedrijfsstage Je geeft een internationale touch aan je cv en beleeft een ongelofelijke en verrijkende

Nadere informatie

Lessen & natuurprojecten

Lessen & natuurprojecten Lessen & natuurprojecten Start je programma met taallessen Spaans te San José voor je je inzet voor het milieu in een natuurpark! Duur: 3-24 we(e)k(en) Vanaf: 855 Lessen & natuurprojecten Leer eerst Spaans

Nadere informatie

- TAALREIS - PARADISE BAY, MALTA. Geniet van de zomervakantie door taallessen Engels te combineren met activiteiten.

- TAALREIS - PARADISE BAY, MALTA. Geniet van de zomervakantie door taallessen Engels te combineren met activiteiten. Home Op taalreis vertrekken Engels Malta Paradise Bay IH Paradise Bay - TAALREIS - PARADISE BAY, MALTA - TAALREIS - PARADISE BAY, MALTA Geniet van de zomervakantie door taallessen Engels te combineren

Nadere informatie

LAL New York / Fordham University

LAL New York / Fordham University LAL New York / Fordham University Talenschool op een campus in het noorden van Manhattan Duur:: 1-4 we(e)k(en) Vanaf: 1414 1343 LAL New York / Fordham University New York, here I come! Bereid je voor op

Nadere informatie

DID Koln. 5/5 (2 beoordeling(en)) Lees Tarief WEP! 2438 Tarief WEP! - TAALREIS - KEULEN, DUITSLAND

DID Koln. 5/5 (2 beoordeling(en)) Lees Tarief WEP! 2438 Tarief WEP! - TAALREIS - KEULEN, DUITSLAND - TAALREIS - KEULEN, DUITSLAND - TAALREIS - KEULEN, DUITSLAND Keulen, gelegen aan de oevers van de Rijn in West-Duitsland, nodigt je uit voor een sprong in de tijd. Ontdek deze moderne stad die goed verankerd

Nadere informatie

Estudio Sampere Alicante

Estudio Sampere Alicante Home Op taalreis vertrekken Spaans Spanje Alicante Estudio Sampere Alicante - TAALREIS - ALICANTE, SPANJE - TAALREIS - ALICANTE, SPANJE Alicante is een pareltje aan de Middellandse Zee waar je op het ritme

Nadere informatie

Mijn lessen en activiteiten

Mijn lessen en activiteiten Oundle School Talenschool in Northamptonshire. WEP-o-meter Duur:: 1-4 we(e)k(en) Vanaf: 1527 Oundle School Ontdek de indrukwekkende infrastructuur van Oundle School, ideaal om een leerrijke en leuke vakantie

Nadere informatie

Tamwood Vancouver - SFU

Tamwood Vancouver - SFU Tamwood Vancouver - SFU Talenschool op een universiteitscampus. WEP-o-meter Duur:: 1-6 we(e)k(en) Vanaf: 863 Tamwood Vancouver - SFU Dit internationale programma wordt georganiseerd op de campus van de

Nadere informatie

We nodigen je uit om een onvergetelijke zomervakantie door te brengen in de historische stad Boston op de campus van het Wheelock College!

We nodigen je uit om een onvergetelijke zomervakantie door te brengen in de historische stad Boston op de campus van het Wheelock College! ELC Wheelock College Talenschool op een universiteitscampus. WEP-o-meter Duur:: 2-6 we(e)k(en) Vanaf: 3105 2956 ELC Wheelock College We nodigen je uit om een onvergetelijke zomervakantie door te brengen

Nadere informatie

Mundo Spanish School

Mundo Spanish School - TAALREIS - ANTIGUA, GUATEMALA - TAALREIS - ANTIGUA, GUATEMALA Antigua is de voormalige hoofdstad van het Koninkrijk Guatemala en zal je ongetwijfeld volledig inpalmen. De stad zal je verleiden en betoveren

Nadere informatie

KGIC Toronto. Talenschool in een buitenwijk van de stad. IN EEN BUITENWIJK. Vanaf: - Op wandelafstand van Yonge en Eglinton.

KGIC Toronto. Talenschool in een buitenwijk van de stad. IN EEN BUITENWIJK. Vanaf: - Op wandelafstand van Yonge en Eglinton. KGIC Toronto Talenschool in een buitenwijk van de stad. WEP-o-meter Vanaf: - KGIC Toronto De talenschool King George International College (KGIC) van Toronto is gevestigd op de 7de verdieping van een indrukwekkend

Nadere informatie

Heb je ooit al het gevoel gehad dat je zelf in een meesterwerk van een groot schilder vertoeft?

Heb je ooit al het gevoel gehad dat je zelf in een meesterwerk van een groot schilder vertoeft? Home Op taalreis vertrekken Duits Duitsland Heidelberg IH Heidelberg - TAALREIS - HEIDELBERG, DUITSLAND - TAALREIS - HEIDELBERG, DUITSLAND Heb je ooit al het gevoel gehad dat je zelf in een meesterwerk

Nadere informatie

Help & Study. Ga naar Nieuw-Zeeland en verbeter je kennis van het Engels tegen een prikje! In Wellington. Duur:: we(e)k(en) Vanaf: 2421

Help & Study. Ga naar Nieuw-Zeeland en verbeter je kennis van het Engels tegen een prikje! In Wellington. Duur:: we(e)k(en) Vanaf: 2421 Help & Study Ga naar Nieuw-Zeeland en verbeter je kennis van het Engels tegen een prikje! Duur:: 13-25 we(e)k(en) Vanaf: 2421 Help & Study Met het programma Help & Study woon je in bij een Nieuw-Zeelands

Nadere informatie

Navitas Sydney Bondi. Mijn lessen. Talenschool op 5 minuten van Bondi Beach. OP 10 MINUTEN VAN HET CENTRUM VAN SYDNEY. Vanaf: -

Navitas Sydney Bondi. Mijn lessen. Talenschool op 5 minuten van Bondi Beach. OP 10 MINUTEN VAN HET CENTRUM VAN SYDNEY. Vanaf: - Navitas Sydney Bondi Talenschool op 5 minuten van Bondi Beach. WEP-o-meter Vanaf: - Navitas Sydney Bondi De talenschool Navitas (Navitas English) voor je taallessen Engels te Sydney - Bondi ligt op minder

Nadere informatie

Apollo Dublin - Maynooth University

Apollo Dublin - Maynooth University Home Op taalreis vertrekken Engels Ierland Dublin Apollo Dublin - Maynooth University - TAALREIS - DUBLIN, IERLAND - TAALREIS - DUBLIN, IERLAND Dublin ligt op de oostkust van Ierland en is één van de boeiendste

Nadere informatie

Lessen & bedrijfsstage / San Diego

Lessen & bedrijfsstage / San Diego Lessen & bedrijfsstage / San Diego Kies voor deze unieke formule waarbij je taallessen Engels kan volgen om daarna een bedrijfsstage te doen! Duur:: 12-20 we(e)k(en) Vanaf: 4510 4288 Lessen & bedrijfsstage

Nadere informatie

Estudio Sampere Salamanca

Estudio Sampere Salamanca Home Op taalreis vertrekken Spaans Spanje Salamanca Estudio Sampere Salamanca - TAALREIS - SALAMANCA, SPANJE - TAALREIS - SALAMANCA, SPANJE In Salamanca vind je de oudste universiteit van het land. Hierdoor

Nadere informatie

ELC UCLA. Talenschool op de universiteitscampus van UCLA. IN HET HARTJE VAN CALIFORNIË. Duur: 2-6 we(e)k(en) Vanaf: 3084 2936

ELC UCLA. Talenschool op de universiteitscampus van UCLA. IN HET HARTJE VAN CALIFORNIË. Duur: 2-6 we(e)k(en) Vanaf: 3084 2936 ELC UCLA Talenschool op de universiteitscampus van UCLA. WEP-o-meter Duur: 2-6 we(e)k(en) Vanaf: 3084 2936 ELC UCLA Welkom in Los Angeles! De talenschool ELC nodigt je uit om de zomervakantie van je dromen

Nadere informatie

Kings Central London (Southbank)

Kings Central London (Southbank) Kings Central London (Southbank) Zomerprogramma voor juniors in hartje Londen! Duur:: 1-8 we(e)k(en) Vanaf: 1371 1304 Kings Central London (Southbank) Voor een taalreis naar Londen kan je je geen betere

Nadere informatie

Heb je ooit al het gevoel gehad dat je zelf in een meesterwerk van een groot schilder vertoeft?

Heb je ooit al het gevoel gehad dat je zelf in een meesterwerk van een groot schilder vertoeft? Home Op taalreis vertrekken Duits Duitsland Heidelberg F + U Heidelberg - TAALREIS - HEIDELBERG, DUITSLAND - TAALREIS - HEIDELBERG, DUITSLAND Heb je ooit al het gevoel gehad dat je zelf in een meesterwerk

Nadere informatie

Als je kiest voor deze leuke studentenstad, kies je ook voor een moderne stad die bovendien ook een populaire toeristische bestemming is.

Als je kiest voor deze leuke studentenstad, kies je ook voor een moderne stad die bovendien ook een populaire toeristische bestemming is. Home Op taalreis vertrekken Engels Groot-Brittannië Brighton ELC Brighton - TAALREIS - BRIGHTON, ENGELAND - TAALREIS - BRIGHTON, ENGELAND Brighton ligt op slechts 50 minuten van Londen met de trein. De

Nadere informatie

Mackenzie School of English

Mackenzie School of English Mackenzie School of English Talencentrum in de rustige wijk Leith. Duur:: 1-4 we(e)k(en) Vanaf: 977 935 Mackenzie School of English Zin om de zomervakantie door te brengen in het kleurrijke landschap van

Nadere informatie

IH Bristol - Junior Centre

IH Bristol - Junior Centre Home Op taalreis vertrekken Engels Groot-Brittannië Bristol IH Bristol - Junior Centre - TAALREIS - BRISTOL, ENGELAND - TAALREIS - BRISTOL, ENGELAND Bristol is een aangename Britse stad in het zuidwesten

Nadere informatie

Bescherming van wilde dieren / Big 5 (Port Elizabeth)

Bescherming van wilde dieren / Big 5 (Port Elizabeth) Bescherming van wilde dieren / Big 5 (Port Elizabeth) Neem deel aan een project om wilde dieren te beschermen en ontdek de "Regenboognatie". Duur: 2-8 we(e)k(en) Vanaf: 909 Bescherming van wilde dieren

Nadere informatie

Tamwood Toronto - UTM

Tamwood Toronto - UTM Tamwood Toronto - UTM Talencentrum op een universiteitscampus Duur:: 1-5 we(e)k(en) Vanaf: 1258 1101 Tamwood Toronto - UTM Breng een fantastische zomer door in het bruisende Toronto in Canada, een echte

Nadere informatie

Newcastle is de belangrijkste stad van het noordoosten van Engeland en ligt op de noordelijke oever van de rivier de Tyne.

Newcastle is de belangrijkste stad van het noordoosten van Engeland en ligt op de noordelijke oever van de rivier de Tyne. - TAALREIS - NEWCASTLE, ENGELAND Newcastle is de belangrijkste stad van het noordoosten van Engeland en ligt op de noordelijke oever van de rivier de Tyne. De stad is in het buitenland vooral gekend om

Nadere informatie

AU PAIR IN ENGELAND. Verblijf bij een Engels gastgezin en zorg voor de kinderen in ruil voor kost en inwoon en een beetje zakgeld.

AU PAIR IN ENGELAND. Verblijf bij een Engels gastgezin en zorg voor de kinderen in ruil voor kost en inwoon en een beetje zakgeld. Home Een professionele ervaring opdoen Engels Groot-Brittannië Au Pair - PROFESSIONELE ERVARING - AU PAIR IN ENGELAND AU PAIR IN ENGELAND - PROFESSIONELE ERVARING - Verblijf bij een Engels gastgezin en

Nadere informatie

Au Pair. Leef als Au Pair in een gezin in Nieuw-Zeeland. ONTDEK NIEUW-ZEELAND. Duur:: 6-12 maand(en) Vanaf: 422

Au Pair. Leef als Au Pair in een gezin in Nieuw-Zeeland. ONTDEK NIEUW-ZEELAND. Duur:: 6-12 maand(en) Vanaf: 422 Leef als in een gezin in Nieuw-Zeeland. Duur:: 6-12 maand(en) Vanaf: 422 Je verblijft in een gastgezin en wordt beschouwd als een volwaardig lid van de familie. Je krijgt een individuele logeerkamer. Je

Nadere informatie

Je volgt les op een authentieke Engelse campus waar je kan genieten van een veilige omgeving met talloze moderne faciliteiten!

Je volgt les op een authentieke Engelse campus waar je kan genieten van een veilige omgeving met talloze moderne faciliteiten! Samiad Nottingham Zomerprogramma op een authentieke Engelse campus Duur:: 1-4 we(e)k(en) Vanaf: 969 852 Samiad Nottingham Maak je klaar voor een onvergetelijke zomervakantie in Groot-Brittannië op je talenschool

Nadere informatie

- TAALREIS - QUITO, ECUADOR

- TAALREIS - QUITO, ECUADOR - TAALREIS - QUITO, ECUADOR - TAALREIS - QUITO, ECUADOR Quito is de hoofdstad van Ecuador, ligt op een hoogvlakte omringd door majestueuze vulkanen en torent hoog uit boven de Andes op meer dan 2.800 meter

Nadere informatie

Mijn project. Ontdek de Verenigde Staten terwijl je taallesen geeft aan een Amerikaanse familie. LEER JE TAAL AAN. Language Buddy

Mijn project. Ontdek de Verenigde Staten terwijl je taallesen geeft aan een Amerikaanse familie. LEER JE TAAL AAN. Language Buddy Ontdek de Verenigde Staten terwijl je taallesen geeft aan een Amerikaanse familie. Duur:: 2-12 we(e)k(en) Vanaf: 1045 Ontdek de Verenigde Staten terwijl je taallessen Frans, Spaans of Italiaans geeft aan

Nadere informatie

Mackenzie School of English - Merchiston Castle

Mackenzie School of English - Merchiston Castle Mackenzie School of English - Merchiston Castle Talencentrum in een Schots kasteel uit de XVe eeuw, in Edinburgh. Duur:: 1-4 we(e)k(en) Vanaf: 1072 1024 Mackenzie School of English - Merchiston Castle

Nadere informatie

Bedrijfsstage / Zuid-Engeland

Bedrijfsstage / Zuid-Engeland Bedrijfsstage / Zuid- Engeland Grijp je kans om stage te lopen in een bedrijf in Zuid-Engeland! Duur: 3-24 we(e)k(en) Vanaf: 1344 Bedrijfsstage / Zuid-Engeland Je hebt de mogelijkheid om een bedrijfsstage

Nadere informatie

BEDRIJFSSTAGE BEDRIJFSSTAGE IN FRANKRIJK

BEDRIJFSSTAGE BEDRIJFSSTAGE IN FRANKRIJK - PROFESSIONELE ERVARING - BEDRIJFSSTAGE IN FRANKRIJK BEDRIJFSSTAGE IN FRANKRIJK - PROFESSIONELE ERVARING - Op zoek naar een leerrijke stage in het kader van je studies? Grijp de kans om een professionele

Nadere informatie

Bedrijfsstage. Bedrijfsstage. Heb je net je diploma hoger of universitair onderwijs op zak? IN RELATIE MET JE STUDIES

Bedrijfsstage. Bedrijfsstage. Heb je net je diploma hoger of universitair onderwijs op zak? IN RELATIE MET JE STUDIES Heb je net je diploma hoger of universitair onderwijs op zak? Duur:: 8-24 we(e)k(en) Vanaf: 1463 Dit programma is bestemd voor jongeren van het hoger of universitair onderwijs die hun diploma net of bijna

Nadere informatie

BEDRIJFSSTAGE IN DE USA

BEDRIJFSSTAGE IN DE USA - PROFESSIONELE ERVARING - BEDRIJFSSTAGE IN DE USA Grijp je kans en doe een bedrijfsstage in de Verenigde Staten. Bedrijfsstage / Self placement Grijp je kans en neem deel aan een bedrijfsstage in de Verenigde

Nadere informatie

English in Cyprus Episkopi

English in Cyprus Episkopi Home Op taalreis vertrekken Engels Cyprus Episkopi English in Cyprus Episkopi - TAALREIS - EPISKOPI, CYPRUS - TAALREIS - EPISKOPI, CYPRUS Geniet van de zomervakantie door taallessen Engels te combineren

Nadere informatie

VERBLIJF IN EEN GEZIN IN DE USA

VERBLIJF IN EEN GEZIN IN DE USA - TAALREIS - VERBLIJF IN EEN GEZIN IN DE USA VERBLIJF IN EEN GEZIN IN DE USA - TAALREIS - Dit is een unieke gelegenheid om je Engels te verbeteren en van de Amerikaanse cultuur te proeven! Met dit programma

Nadere informatie

Accademia Italiana Salerno

Accademia Italiana Salerno Home Op taalreis vertrekken Italiaans Italië Salerno Accademia Italiana Salerno - TAALREIS - SALERNO, ITALIË - TAALREIS - SALERNO, ITALIË Salerno ligt in Campanië, in het zuidwesten van Italië, in het

Nadere informatie

Bedrijfsstage / Streek van Londen

Bedrijfsstage / Streek van Londen Bedrijfsstage / Streek van Londen Grijp je kans om stage te lopen in een bedrijf in Londen! Duur:: 3-24 we(e)k(en) Vanaf: 859 Bedrijfsstage / Streek van Londen Je hebt de mogelijkheid om een bedrijfsstage

Nadere informatie

BEDRIJFSSTAGE BEDRIJFSSTAGE IN AUSTRALIË

BEDRIJFSSTAGE BEDRIJFSSTAGE IN AUSTRALIË - WERKEN / STAGE / AU PAIR - BEDRIJFSSTAGE IN AUSTRALIË BEDRIJFSSTAGE IN AUSTRALIË - WERKEN / STAGE / AU PAIR - Heb je net je diploma hoger of universitair onderwijs op zak? En ben je op zoek naar een

Nadere informatie

Je verblijft op een authentieke Amerikaanse universiteitscampus waar je gebruik kan maken van alle faciliteiten.

Je verblijft op een authentieke Amerikaanse universiteitscampus waar je gebruik kan maken van alle faciliteiten. LAL Boca Raton Zomerprogramma op een typisch Amerikaanse campus in Florida Duur:: 1-4 we(e)k(en) Vanaf: 1033 982 LAL Boca Raton Het belooft een onvergetelijke zomer te worden! De talenschool LAL Boca Raton

Nadere informatie

Rouen ligt in het noordwesten van Frankrijk en is de groene long van de streek.

Rouen ligt in het noordwesten van Frankrijk en is de groene long van de streek. - TAALREIS - ROUEN, FRANKRIJK Rouen ligt in het noordwesten van Frankrijk en is de groene long van de streek. Deze regio wordt gekenmerkt door het impressionisme waar charme, zin voor het leven en gastvrijheid

Nadere informatie

Brooklyn School of Languages / St Francis College

Brooklyn School of Languages / St Francis College Brooklyn School of Languages / St Francis College Talenschool in de hipste wijk van Brooklyn, op slechts 1 metrohalte van Manhattan. Duur:: 2-4 we(e)k(en) Vanaf: 2760 Brooklyn School of Languages / St

Nadere informatie

- TAALREIS - CUZCO, PERU. Cuzco is de oude hoofdstad van het Inca-rijk en ligt hoog in de Andes op meer dan m hoogte. Magie troef.

- TAALREIS - CUZCO, PERU. Cuzco is de oude hoofdstad van het Inca-rijk en ligt hoog in de Andes op meer dan m hoogte. Magie troef. - TAALREIS - CUZCO, PERU Cuzco is de oude hoofdstad van het Inca-rijk en ligt hoog in de Andes op meer dan 3.400 m hoogte. Magie troef. De glimlach van Indiaanse vrouwen met roodgebrande wangen die de

Nadere informatie

PROJECT LESSEN & SOCIAAL PROJECT IN ARGENTINIË

PROJECT LESSEN & SOCIAAL PROJECT IN ARGENTINIË Home Vrijwilligerswerk doen Spaans Argentinië Lessen & Sociaal Project / Cordoba - VRIJWILLIGERSWERK - LESSEN & SOCIAAL PROJECT IN ARGENTINIË LESSEN & SOCIAAL PROJECT IN ARGENTINIË - VRIJWILLIGERSWERK

Nadere informatie

Eurocentres Lausanne. Mijn lessen. Talenschool in het hartje van de metropool. IN HET HART VAN DE METROPOOL. Vanaf: - Omgeven door meren en bergen.

Eurocentres Lausanne. Mijn lessen. Talenschool in het hartje van de metropool. IN HET HART VAN DE METROPOOL. Vanaf: - Omgeven door meren en bergen. Eurocentres Lausanne Talenschool in het hartje van de metropool. WEP-o-meter Vanaf: - Eurocentres Lausanne De moderne infrastructuur van de talenschool Eurocentres is gevestigd op de 2de verdieping van

Nadere informatie

Als je kiest voor deze leuke studentenstad, kies je ook voor een moderne stad die bovendien ook een populaire toeristische bestemming is.

Als je kiest voor deze leuke studentenstad, kies je ook voor een moderne stad die bovendien ook een populaire toeristische bestemming is. - TAALREIS - BRIGHTON, ENGELAND Brighton ligt op slechts 50 minuten van Londen met de trein. De stad ligt aan de zuidkust van Engeland en is één van de bekendste badplaatsen van het land. Als je kiest

Nadere informatie

JOBS & TRAVEL IN AUSTRALIË

JOBS & TRAVEL IN AUSTRALIË Home Werken / stage lopen / au pair zijn Engels Australië Jobs & Travel / Pack "Oz Good Day" Sydney - WERKEN / STAGE / AU PAIR - JOBS & TRAVEL IN AUSTRALIË JOBS & TRAVEL IN AUSTRALIË - WERKEN / STAGE /

Nadere informatie

Estudio Sampere Alicante

Estudio Sampere Alicante Estudio Sampere Alicante Talenschool dicht bij het strand. WEP-o-meter Duur:: 1-18 we(e)k(en) Vanaf: 214 199 Estudio Sampere Alicante De talenschool Estudio Sampere van Alicante is de meest recente school

Nadere informatie

Wereldstad Als je stage loopt in een grote stad, kan je genieten van alle voordelen die daarbij horen: uitstapjes, culturele en sociale activiteiten

Wereldstad Als je stage loopt in een grote stad, kan je genieten van alle voordelen die daarbij horen: uitstapjes, culturele en sociale activiteiten Bedrijfsstage Een bedrijfsstage is een extra troef op je CV. Bovendien oefen je je Engels in een professionele context. Duur:: 4-24 we(e)k(en) Vanaf: 1121 Bedrijfsstage Grijp deze uitgelezen kans om stage

Nadere informatie