NIEUWSBRIEF JUNI T/M AUGUSTUS 2015

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "NIEUWSBRIEF JUNI T/M AUGUSTUS 2015"

Transcriptie

1 Afd. Gaasperdam Secr.: Renkumhof JB Amsterdam-ZO Tel: NIEUWSBRIEF JUNI T/M AUGUSTUS Tweede penningmeester Na lang zoeken is er eindelijk een tweede penningmeester gevonden. De heer J.G. Wierstra is tijdens de ledenvergadering geïnstalleerd. Wij hopen op een lange samenwerking met hem. Huidig bestuur Mevrouw E.J. van Isveldt Mevrouw H.C. Bakker - de Groot Mevrouw A. van der Weerd De heer J.G. Wierstra De heer A.B. Koelman Afdelingscoördinator Secretaris, ledenadministrateur 1 e Penningmeester 2 e Penningmeester Algemeen, belangenbehartiging Belangenbehartiging De komende maanden zal er geen spreekuur belangenbehartiging zijn, maar de heer T. Koelman zal uitsluitend op woensdagavond tussen uur bereikbaar zijn voor noodgevallen. Bij geen gehoor kunt u het antwoordapparaat inspreken en u wordt later teruggebeld. Telefoon: U wordt dringend verzocht om alleen op de aangegeven dag en tijd te bellen! Eerstvolgende nieuwsbrief verschijnt in de laatste week van augustus!

2 Eigen bijdrage voor de Wmo-voorziening: zes weken de tijd om te beslissen Dankzij een intensieve lobby van Cliëntenbelang en de Ombudsman, komt er een belangrijke verbetering voor Amsterdammers, die dit jaar voor het eerst een eigen bijdrage moeten betalen voor hun woon- of vervoersvoorziening. Het gaat om scootmobiels, trapliften, Canta s en andere voorzieningen. Gemeente Amsterdam voert voor 7600 bestaande WMO-cliënten een eigen bijdrage in vanaf 18 mei De procedure die de gemeente hiervoor had afgesproken met het CAK, was voor de cliënten erg ongunstig. Zij zouden pas in augustus van het CAK horen hoe hoog hun eigen bijdrage wordt, terwijl de eigen bijdrage vanaf 18 mei ingaat. Dit had voor cliënten belangrijke nadelen. Zij moesten op basis van onvolledige informatie een besluit nemen: de voorziening behouden of inleveren. Na intensief overleg tussen Cliëntenbelang, de gemeentelijke Ombudsman en de Gemeente, is de procedure uiteindelijk toch verbeterd. Daardoor krijgen cliënten meer duidelijkheid en 6 weken de tijd om een beslissing te nemen. Amsterdammers krijgen in augustus de eerste factuur van het CAK. Mensen die hun bijdrage te hoog vinden, kunnen hun voorziening dan nog binnen 6 weken inleveren. Zij betalen dan geen eigen bijdrage. Zij moeten dit binnen zes weken na de factuurdatum aangeven bij de WMO Helpdesk, (gratis).

3 Keukentafelgesprek Het is mogelijk dat u dit jaar bepaalde zorg nodig heeft: huishoudelijke of persoonlijke hulp. Of wellicht heeft u inmiddels al zorg of hulp. Binnen het kader van de WMO, Wet Maatschappelijke Ondersteuning, zal uw zorgverlener met u een gesprek aangaan om in kaart te brengen welke hulp voor u het beste is. Tijdens dit gesprek wordt vooral nagegaan wat u zelf zou kunnen doen en hoeveel hulp van familie, vrienden, buren, enz. u zou kunnen verwachten. Dat gesprek heet het Keukentafelgesprek. Sommige zorgverleners willen dat nog wel eens telefonisch doen, maar daar hoeft u niet mee akkoord te gaan. Het is zelfs zo dat u recht heeft op een keukentafelgesprek bij u thuis. Ook kunt u iemand uitnodigen die samen met u dat gesprek voert. Bijvoorbeeld: een zoon of dochter, of één van de buren. Mocht u in uw omgeving niemand kennen die u kan ondersteunen bij zo n keukentafelgesprek, dan kunt u contact zoeken met ons bestuurslid mevrouw E. van Isveldt, Zij kan dan samen met u dat gesprek voeren, want: Twee horen meer dan Een. Uiteraard zullen wij uiterst zorgvuldig met uw privacy omgaan.

4 Waarschuwing Er wordt weer gewaarschuwd voor internetoplichting. Opnieuw worden er s verstuurd zogenaamd van het justitieel incassobureau Intrum Justitia. De brieven zijn vervalst en bevatten een factuur van een boete of schulden die u nooit gehad heeft. Ontvangt u zo n van dit bureau: maak hem dan niet open! De factuur in de bijlage bevat een virus dat de bestanden op je computer 'gijzelt', zogeheten ransomware. In werkelijkheid installeer je een virus, genaamd CTB-locker, als je de bijlage opent. Het gaat hier om een zogeheten gijzelvirus, in het Engels ransomware genoemd. De bestanden op je computer worden hierdoor versleuteld. Om weer bij je bestanden te kunnen komen, moet je geld betalen aan de oplichters. Voorbeelden van deze vervalste brieven kunt u vinden op de site van Intrum Justitia: Onder het kopje valse s ontvangen? vindt u de nodige informatie. Alzheimer Café In Evean Henriëtte Roland Holst (EHRH); Kortvoort 100, 1104 NB Amsterdam - Z.O. Het programma start om uur en eindigt rond uur. Vanaf bent u van harte welkom en staat de koffie en thee voor u klaar. Donderdagavond 4 juni: Feestelijke seizoen afsluiting met Het Dementie Theater. De toegang is gratis en vooraf aanmelden is niet nodig. Heeft u vervoer nodig of wilt u meer informatie, neem dan contact op met Anusati Smitt, EHRH, telefoon:

5 PRIJSKLAVERJASSEN MET LEUKE PRIJZEN Zondag 14 juni ,00 deelnamekosten. Inclusief koffie of thee met wat lekkers. Alle consumpties kosten 1,30, hapjes zijn gratis. Zaal open vanaf uur. Aanvang klaverjassen uur. Aan het eind wordt er een tombola gehouden. U kunt zich uiterlijk opgeven tot de maandag voor de zondag van het prijsklaverjassen (8 juni). U hoeft geen lid te zijn van de ANBO. ZOMER - BINGO 28 JUNI 2015 U wordt als vanouds ontvangen met koffie of thee en wat lekkers. De entree prijs is 5,00 inclusief 1 consumptiebon. De zaal is open vanaf uur en de bingo zal ongeveer duren van uur. Bent u verhinderd? Neem dan zo spoedig mogelijk contact op via telefoon: (ANBO activiteiten). Er staan regelmatig mensen op een wachtlijst die dan uw plaats kunnen innemen. Afgeven aanmeldstrookjes (zie: laatste pagina) + betaling De aanmeldstrookjes (denk om uw telefoonnummer) en het entreegeld kunt u afgeven in de Schonerwoerdstraat 4 op maandag van tot uur. U kunt zich uiterlijk één week van te voren afmelden. Bij latere afmeldingen ontvangt u het inschrijfgeld niet terug!

6 DONDERDAG 18 JUNI 2015 Posbank en Paardentram In de ochtend maken wij een adembenemende rondrit door de prachtige natuur van de Posbank. Voor de lunch en de rondrit met de paardentram gaan wij naar de toplocatie De Heideroos in Eerbeek. Het restaurant is sfeervol ingericht en heeft een uitstekende keuken. De tram is geschikt voor rolstoelen en minder validen en tevens geschikt voor alle weersomstandigheden (ramen) uur De bus staat voor bij De Drecht op het Niftrikhof 8.30 uur Vertrek richting Ravenstein, Soestdijkstraat en Wisseloordplein uur Koffie met gebak bij Pannekoekhuis De Langenberg, Ede uur Koffietafel met soep + kroket bij restaurant De Heideroos, Eerbeek uur Rondrit paardentram (1 uur). ± uur Thuiskomst Prijs: 42,00 50,00 voor niet-leden. ANBO-leden hebben voorrang! S.v.p.: gepast betalen en opgeven door inlevering van aanmeldstrookje (zie: laatste pagina) op de bekende adressen: Mevr. R. v.d. Broek, Ravensteinstraat 98, telefoon Mevr. M. Harms alleen op donderdagmiddag 4 juni van uur in de zaal van De Drecht. Mevr. C. Schoute, telefoon , in de wintertuin bij de aanleunwoningen van Eben Haëzer, alleen op woensdag van uur. Mevr. W. Veen, Soestdijkstraat 101, telefoon , alleen op donderdag van uur in de recreatiezaal. Mevr. A. v.d. Weerd, alleen op maandagmorgen, in de Schonerwoerdstraat 4 van uur.

7 ZOMERDAGTOCHT WOENSDAG 19 AUGUSTUS 2015 Zuid Limburg en Neerlands Hoogste Top Omdat het een lange rit is naar Zuid Limburg met een vrije pauze in Valkenburg sluiten wij de dag af met een 3-gangen diner in Houten. Zuid-Limburg is net een stukje buitenland. De zachte g en het zangerige Limburgse dialect zorgen daar wel voor, net als de verrassend mooie omgeving. Al toerend door heuvels en door dalen, met steeds weer prachtige vergezichten, waant u zich ver over onze grenzen. Niet zonder reden heet dit bijzondere stukje Nederland ook wel 'Klein Zwitserland'. Wij maken met u een heerlijke tocht door het fraaie mergelland en laten u de mooiste plekjes zien. Ook bezoeken we het Drielandenpunt en de Vaalserberg, waar u kunt genieten van een fantastisch uitzicht over Nederland, België en Duitsland. Daarna brengen we een bezoek aan Valkenburg. Ondanks de vele veranderingen die dit stadje de laatste eeuw heeft ondergaan is en blijft het een gezellig plaatsje waar u heerlijk kan winkelen of gewoon lekker een terrasje kan pikken uur De bus staat voor bij De Drecht op het Niftrikhof 8.15 uur Vertrek richting Ravenstein, Soestdijkstraat en Wisseloordplein uur Koffie met Limburgse vlaai bij Hotel Van de Valk, Vught uur Koffietafel met kroket bij restaurant Wilhelminatoren, Vaals uur 3-gangen diner met een gestoofd varkenslapje bij restaurant De Engel, Houten. ± uur Thuiskomst Prijs: 48,00 inclusief diner (werkelijke prijs 55,00) Indien er plaatsen beschikbaar zijn, kunnen niet-leden mee voor de werkelijke prijs. S.v.p.: gepast betalen en opgeven door inlevering van aanmeldstrookje (zie: laatste pagina) op de bekende adressen in de 1 e week van augustus: Voor meer informatie en verslag vorige dagtocht: zie volgende pagina.

8 Mevr. R. v.d. Broek, Ravensteinstraat 98, telefoon Mevr. M. Harms alleen op donderdagmiddag 6 augustus van uur in de zaal van De Drecht. Mevr. C. Schoute, telefoon , in de wintertuin bij de aanleunwoningen van Eben Haëzer, alleen op woensdag van uur. Mevr. W. Veen, Soestdijkstraat 101, telefoon , alleen op donderdag van uur in de recreatiezaal. Mevr. A. v.d. Weerd, alleen op maandagmorgen 3 augustus van uur in de Schonerwoerdstraat 4. Aanmelden dagtochten U kunt zich per dagtocht aanmelden en betalen. Liever niet voor beide dagtochten tegelijkertijd. Bent u verhinderd? Dan kunt u dit uiterlijk de maandag voor de dagtocht doorgeven, respectievelijk telefoon: (ANBO activiteiten). Indien u een verhindering later doorgeeft is het niet mogelijk om u het geld terug te geven, tenzij er wachtlijsten zijn. Verslag dagtocht 16 april naar Zeeland Onze chauffeur Cees reed bij het begin van onze dagtocht naar Zeeland door Abcoude, langs de Angstel naar Loenersloot. Op dit stukje werden vele herinneringen opgehaald aan o.a. restaurants, winkels en fietstochten. We passeerden zomerverblijven, theehuisjes in verschillende bouwstijlen en het kasteel Loenersloot. Daar wij nog ver moesten, gingen we bij Loenersloot de snelweg op richting Hoornaar in de Alblasserwaard voor de koffie met gebak. Hierna vervolgden wij onze weg over de Waal, langs Dordrecht, over het Hollands Diep, langs Roosendaal en Bergen op Zoom. Tot slot over het Schelde-Rijnkanaal, de verbindende vaarroute tussen Rotterdam en Antwerpen, waardoor wij nu op het Zeeuwse eiland Tholen kwamen.

9 Op weg naar s-heerenbroek voor de lunch en een demonstratie Zeeuwse klederdrachten reden wij over de Oesterdam, met een lengte van 10,5 km de langste dam van de deltawerken, tussen Tholen en Zuid-Beveland. Met een bevlogen uitleg werden ons verschillende Zeeuwse klederdrachten getoond door vrijwilligers van Ôns Boeregoed. Zeeland heeft een grotere verscheidenheid in klederdrachten dan de overige provincies. Deze verscheidenheid is vroeger ontstaan door het geringe contact tussen de verschillende eilanden, waardoor iedere dracht zich op zijn eigen manier kon ontwikkelen. Bovendien is de dracht niet altijd hetzelfde gebleven; vanwege de mode was ze continu in verandering. Ondanks de verschillen in de klederdracht waren er ook overeenkomsten, zoals de witte gladde mutsjes onder de kappen en plooien in bovenlijfjes en omslagdoeken. Terug naar huis reden wij over de Zeelandbrug, die Noord-Beveland met Schouwen-Duiveland verbindt. Deze brug is geen onderdeel van de Deltawerken, maar werd gebouwd om de bereikbaarheid te vergroten. Helaas kwamen wij bij Rotterdam in een file terecht, waardoor we veel later thuis kwamen na een zeer geslaagde dag. Annemieke van der Weerd ANBO te VOET Deelname is kosteloos behalve dan de reis en de kop koffie onderweg. Altijd vooraf aanmelden. Zie telefoonnummer per wandeling. Je hoort dan plaats en tijdstip van vertrek en hoe gereisd gaat worden. Vertrek stipt op tijd tenzij bij nood, dan even bellen. Ook bij afmelding. Iedereen, ANBO-lid of niet, is welkom om op eigen risico mee te wandelen. In de zomermaanden kunt u de volgende wandelingen, in de ochtend, maken: Maandag 1 juni: Haarlemmermeer - Houtrak, 11 km. Opgave / inlichtingen: Lida Rigter, tel Donderdag 25 juni: Edam Middelie - Oosthuizen, 12 km. Opgave / inlichtingen: Gerard Broersma, tel

10 Maandag 6 juli: Castricum -> Wijk aan Zee, 13 km. Opgave / inlichtingen: Lida Rigter, tel Donderdag 30 juli: Muiden, oeverwandeling, 12 km. Opgave / inlichtingen: Gerard Broersma, tel Maandag 3 augustus: Wijk aan Zee -> Santpoort Noord, 13 km. Opgave / inlichtingen: Lida Rigter, tel Donderdag 27 augustus: Crailoo: natuurbrug wandeling, 12 km. Opgave / inlichtingen: Gerard Broersma, tel Woensdag 2 september: Het groene hart in richting Gooi - Utrechtpad, 15 km. Opgave / inlichtingen: Martie Woudhuizen, tel Verder: elke 2 e maandagochtend van de maand Rondje Vondelpark: ca. een uur, daarna koffie op de tennisbaan. Laag tempo. elke 4e dinsdagmiddag van de maand. Anderhalf uur stevig wandelen in het Amsterdamse Bos. Voor de laatste veranderingen, zie ANBO Binnenstad Fietst Van april t/m september, km, elke 4 e woensdag van de maand. Info route fietstocht: Catharina Swart of

11 Roze Amsterdam ZuidOost Jezelf zijn samen met anderen! Dat kan, nl.: Elke 3 e donderdagavond van de maand van tot in Het Reigersnest, Schonerwoerdstraat 4, 1107 GB Amsterdam. Meer info: of Nieuwsbrief digitaal ontvangen? Wilt u onze nieuwsbrief voortaan digitaal ontvangen? Geeft uw adres dan door aan onze secretaris mevrouw H. Bakker. Website Afdeling Gaasperdam Onlangs zijn wij gestart met onze eigen website. Als u meer informatie zoekt dan wat in onze nieuwsbrief staat, kijk dan op onze website: Activiteiten: elke maandag elke maandag uur kaarten maken uur klaverjassen N.B.: In de maanden juli en augustus worden er geen activiteiten gehouden. Na de zomer starten wij weer op maandag 7 september. Adres voor activiteiten: SeniorenWoongroep 44 / Reigersnest Schonerwoerdstraat GB Amsterdam Telefoon:

12 Aanmelding Prijsklaverjassen 14 juni Naam Aantal personen:.. Adres... Telefoonnummer.. Handtekening Aanmelding Zomerbingo 28 juni Naam.... alleenstaand / echtpaar Adres... Telefoonnummer.. Handtekening Aanmelding dagtocht 18 juni Naam.... alleenstaand / echtpaar Opstapplaats..... Dieetwensen..... Telefoonnummer.. Handtekening Aanmelding dagtocht 19 augustus inleveren in de 1 e week van augustus Naam.... alleenstaand / echtpaar Opstapplaats..... Dieetwensen..... Telefoonnummer.. Handtekening U bent alleen dan ingeschreven voor het prijsklaverjassen, de bingo of de dagtocht als u van tevoren het strookje inlevert en betaalt.

UITNODIGING. Algemene Ledenvergadering op donderdag 30 april 2015. Bij SeniorenWoongroep 44, Schonerwoerdstraat 4, aanvang 14.00 uur.

UITNODIGING. Algemene Ledenvergadering op donderdag 30 april 2015. Bij SeniorenWoongroep 44, Schonerwoerdstraat 4, aanvang 14.00 uur. Afd. Gaasperdam Secr.: Renkumhof 62 1106 JB Amsterdam-ZO Tel: 020-6963652 NIEUWSBRIEF APRIL / MEI 2015 www. anbo-amsterdam.nl UITNODIGING Algemene Ledenvergadering op donderdag 30 april 2015 Bij SeniorenWoongroep

Nadere informatie

Onze activiteiten op maandag beginnen weer op 7 september!

Onze activiteiten op maandag beginnen weer op 7 september! Afd. Gaasperdam Secr.: Renkumhof 62 1106 JB Amsterdam-ZO Tel: 020-6963652 NIEUWSBRIEF SEPTEMBER / OKTOBER 2015 www.anbo.nl/afdelingen/gaasperdam Onze activiteiten op maandag beginnen weer op 7 september!

Nadere informatie

De muzikale omlijsting is op dit moment nog niet bekend. Laat u verrassen! Noteer de datum vast in uw agenda voor 2015!

De muzikale omlijsting is op dit moment nog niet bekend. Laat u verrassen! Noteer de datum vast in uw agenda voor 2015! Afd. Gaasperdam Secr.: Renkumhof 62 1106 JB Amsterdam-ZO Tel: 020-6963652 NIEUWSBRIEF NOVEMBER / JANUARI 2015 www. anbo-amsterdam.nl Dit is alweer de laatste nieuwsbrief van het jaar! Wij wensen u allen

Nadere informatie

WELZIJN BAARN REISPROGRAMMA VOOR HET JAAR

WELZIJN BAARN REISPROGRAMMA VOOR HET JAAR 1 WELZIJN BAARN REISPROGRAMMA VOOR HET JAAR 2016 2 Beste deelnemers reizen, Baarn, februari 2016 Ook het jaar 2015 was weer een groot succes. Ondanks de inzet op onze reizen van extra grote 63 personen

Nadere informatie

PROGRAMMA. PlusBus KOLLUMERLAND. Aanmelden:0511-700207. maandag t/m vrijdag tussen 9.00-12.00 uur 0511-700207

PROGRAMMA. PlusBus KOLLUMERLAND. Aanmelden:0511-700207. maandag t/m vrijdag tussen 9.00-12.00 uur 0511-700207 PROGRAMMA PlusBus KOLLUMERLAND Aanmelden:0511-700207 maandag t/m vrijdag tussen 9.00-12.00 uur 0511-700207 oktober november december 2013 Dinsdag 1 oktober Vaartocht op het Wad en het Lauwersmeer is een

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Gezelschapsbank maart 2015. Beste mensen,

Nieuwsbrief. Gezelschapsbank maart 2015. Beste mensen, Nieuwsbrief Gezelschapsbank maart 2015 Beste mensen, De dagen beginnen alweer langer te worden en we gaan op naar de zomer. Heerlijk om naar buiten te gaan en leuke dingen te ondernemen. De Gezelschapsbank

Nadere informatie

Nieuwsbrief. VAN DE AFDELING ZWOLLE nr 10 oktober 2014

Nieuwsbrief. VAN DE AFDELING ZWOLLE nr 10 oktober 2014 Nieuwsbrief VAN DE AFDELING ZWOLLE nr 10 oktober 2014 Samenwerken De PCOB, afdeling Zwolle, heeft al heel lang een samenwerkingsverband met de KBO, afdeling Zwolle. Ieder jaar weer verzorgen de reiscommissies

Nadere informatie

Iedereen is van harte welkom Zie hieronder

Iedereen is van harte welkom Zie hieronder NIEUWSBRIEF Secr. Cor Knoop Fresiastraat 24 4921 HC Made Tel 062-683642 e.mail: caknoop@hetnet.nl jaargang 15 nummer 4, augustus 2012 Uitnodiging 1 Hierbij nodigen wij U uit voor de dagexcursie naar de

Nadere informatie

Maand programma. juni 2015. activiteiten in Zoomhoek rood Activiteiten in De Gravin blauw. de Beijerkorf groen. Activiteiten in

Maand programma. juni 2015. activiteiten in Zoomhoek rood Activiteiten in De Gravin blauw. de Beijerkorf groen. Activiteiten in Maand programma Activiteiten in de Beijerkorf groen activiteiten in Zoomhoek rood Activiteiten in De Gravin blauw 2 10.00-12.00 uur Bingo - deelname E 5,-. * 2 10.00-12.00 uur lezing over de renaissance

Nadere informatie

Afdeling Harderwijk-Hierden

Afdeling Harderwijk-Hierden Afdeling Harderwijk-Hierden Nieuwsbrief Januari 2014 Van de bestuurstafel Na de hernieuwde start op de ledenvergadering van september 2013 zet het bestuur zich met enthousiasme in om de afdeling Harderwijk-Hierden

Nadere informatie

Uitstapjes 2015. van de afdelingen. Duin- en Bollenstreek en Katwijk

Uitstapjes 2015. van de afdelingen. Duin- en Bollenstreek en Katwijk Uitstapjes 2015 van de afdelingen Duin- en Bollenstreek en Katwijk Het Rode Kruis Uitstapjes 2015 Van de afdelingen Duin- en Bollenstreek en Katwijk Het Rode Kruis in de Duin- en Bollenstreek en Katwijk

Nadere informatie

Programma Juli 2015 Programma Augustus 2015

Programma Juli 2015 Programma Augustus 2015 BoodschappenPlusBus 0346 21 41 95 Programma Juli 2015 Programma Augustus 2015 Opgeven vanaf dinsdag 23 Juni tussen 9:00 en 12:00 uur. 0346 214195 Katwijk aan zee Een dagje aan het strand, met de mogelijkheid

Nadere informatie

Voor u ligt het programma van de Zomerschool voor Senioren 2014. We bestaan dit jaar 5 jaar en daarom hebben we een mooi programma samengesteld.

Voor u ligt het programma van de Zomerschool voor Senioren 2014. We bestaan dit jaar 5 jaar en daarom hebben we een mooi programma samengesteld. VIJF JAAR ZOMERSCHOOL VOOR SENIOREN Voor u ligt het programma van de Zomerschool voor Senioren 2014. We bestaan dit jaar 5 jaar en daarom hebben we een mooi programma samengesteld. Inschrijven Op 25 juni

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2, februari 2015 3 e jaargang

Nieuwsbrief 2, februari 2015 3 e jaargang Nieuwsbrief 2, februari 2015 3 e jaargang Inhoud 28 februari grote bijeenkomst: Liever een goede buur Vrijwillige bijdrage 2015 Kascommissie Maandelijkse inloop 7 maart Nieuws activiteitengroep Divers

Nadere informatie

Nieuwsbrief. K B O afd. Berkel en Rodenrijs. Woordje van de Voorzitter. mei tot en met juli 2015

Nieuwsbrief. K B O afd. Berkel en Rodenrijs. Woordje van de Voorzitter. mei tot en met juli 2015 K B O afd. Berkel en Rodenrijs mei tot en met juli 2015 Nieuwsbrief Redactie Nieuwsbrief: Trees Verbraeken,Watersnip28 2651 ZA Berkel en Rodenrijs.Telefoon:5117969 e-mail: exbakker@upcmail.nl Secretaris:

Nadere informatie

De muziekreis naar Valkenburg.

De muziekreis naar Valkenburg. De muziekreis naar Valkenburg. 24 maart 2014 Vandaag gaan we met het Buitenhof naar Valkenburg voor de muziekreis. De begeleiders Marij en Henk gaan al vroeg op pad om iedereen op te halen. Marij haalt

Nadere informatie

Info bulletin mei t/m september 2015

Info bulletin mei t/m september 2015 Clubgebouw De Veldschoppe Gebr. Ketteringstraat 15 7131NM Lichtenvoorde Tel: 06-30690868 Info bulletin mei t/m september 2015 Overzicht activiteiten mei t/m september 2015 Gezinsfietstocht donderdag 14

Nadere informatie

Grand Café Restaurant Zuiderkroon Activiteiten September & Oktober 2011

Grand Café Restaurant Zuiderkroon Activiteiten September & Oktober 2011 Beste Bezoeker, De zomer is bijna voorbij, we gaan weer richting de herfst. Naast de gezellige activiteiten die wij wekelijks organiseren in Zuiderkroon, zoals de bingo en de soosmiddagen, organiseren

Nadere informatie

INFORMATIEBLAD Januari 2015

INFORMATIEBLAD Januari 2015 AFDELING ZWOLLE opgericht 1 januari 1947 INFORMATIEBLAD Januari 2015 Van de voorzitter Laat ik (natuurlijk) beginnen met u allen (en dat zijn ruim 500 leden) een zeer voorspoedig 2015 toe te wensen. Voorspellen

Nadere informatie

Bus. arrangementen. Bremerbergse Hoek. Suggesties voor de koffie/thee

Bus. arrangementen. Bremerbergse Hoek. Suggesties voor de koffie/thee Suggesties voor de koffie/thee 1 x Koffie/thee met cake 2 x Koffie/the met cake 1 x Koffie/thee met appeltaart. 2 x Koffie/thee met appeltaart. 1 x Koffie/thee met gesorteerd gebak. 2 x Koffie/thee met

Nadere informatie

11.00-16.00 Woonzorgcentrum Eben Haëzer op burendag-markt, Winkelcentrum Gein

11.00-16.00 Woonzorgcentrum Eben Haëzer op burendag-markt, Winkelcentrum Gein Zaterdag 21 september 11.00-16.00 Woonzorgcentrum Eben Haëzer op burendag-markt, Winkelcentrum Gein Op de burenmarkt bij het Winkelcentrum Gein kunnen belangstellende bewoners bij de marktstand van het

Nadere informatie

ACTIVITEITEN In de RONDEDANS

ACTIVITEITEN In de RONDEDANS ACTIVITEITEN In de RONDEDANS Dienstencentrum Rondedans Wijkvereniging Noorderkwartier Julianastraat 74 p.a. Lusthoflaan 8 2316 NZ Leiden 2316 JA LEIDEN 071 707 42 00 www.leidennoord.nl www.radius-welzijn.nl

Nadere informatie

Februari/Maart 2016 Activiteiten commissie A.N.B.O. afdeling Wemeldinge:

Februari/Maart 2016 Activiteiten commissie A.N.B.O. afdeling Wemeldinge: DE KOERIER ANBO - WEMELDINGE Februari/Maart 2016 Activiteiten commissie A.N.B.O. afdeling Wemeldinge: Cathrien Kole Bonzijweg 14 tel. 621386 Corrie Mol Kon. Wilhelminastraat 20 tel. 621400 Adri de Lange

Nadere informatie

Zeddam in het mooie Montferland, de parel van de Achterhoek

Zeddam in het mooie Montferland, de parel van de Achterhoek Zeddam in het mooie Montferland, de parel van de Achterhoek Voor u ligt de nieuwe folder van ons hotel voor 2016. Hotel Eureka ligt in het Montferland, een bosrijke omgeving met volop fiets- en wandelmogelijkheden,

Nadere informatie

De Vraagwijzer Maaltijdservice Weert

De Vraagwijzer Maaltijdservice Weert De Vraagwijzer Maaltijdservice Weert Informatie Gezond eten kan ook lekker zijn Gezond eten levert een belangrijke bijdrage aan een gezond leven. Kies bewust voor een gezonde voeding, maar geniet ook van

Nadere informatie

Recreatief, creatief, sportief en workshops

Recreatief, creatief, sportief en workshops Recreatief, creatief, sportief en workshops t Binnenhuys De Meent 4 3833 EA Leusden U bent van harte welkom! t Binnenhuys: Dé plek voor recreatie, creativiteit, sport en workshops Voorwoord Midden in Leusden

Nadere informatie

Maand programma. november 2015. Activiteiten in de Beijerkorf groen. activiteiten in Zoomhoek rood Activiteiten in De Gravin blauw

Maand programma. november 2015. Activiteiten in de Beijerkorf groen. activiteiten in Zoomhoek rood Activiteiten in De Gravin blauw Maand programma Activiteiten in de Beijerkorf groen activiteiten in Zoomhoek rood Activiteiten in De Gravin blauw 2, 16, 30 14.45-16.00 uur Repetitie zangkoor (gericht op de bewoners van Gravin Sophie).

Nadere informatie

Healey`s Preúve Limburg

Healey`s Preúve Limburg Healey`s Preúve Limburg 6 7 8 september AHOCN clubweekend 2013 in Zuid-Limburg Na een bijzonder geslaagd weekend in 2003, gaat de regio Zuid-Zuid opnieuw het clubweekend organiseren. Dit jaar is gekozen

Nadere informatie

OWG - NIEUWS. Jubbega - Hoornsterzwaag. Herfst 2014. Website: www.overwelzijngesproken.nl Kamer van Koophandel 56415001 Jaargang 2 nummer 1

OWG - NIEUWS. Jubbega - Hoornsterzwaag. Herfst 2014. Website: www.overwelzijngesproken.nl Kamer van Koophandel 56415001 Jaargang 2 nummer 1 Herfst 2014 OWG - NIEUWS Jubbega - Hoornsterzwaag Website: www.overwelzijngesproken.nl Kamer van Koophandel 56415001 Jaargang 2 nummer 1 0516-461228 0516-462580 2 Voorwoord t Is weer voorbij die mooie

Nadere informatie

Info bulletin april t/m september 2014

Info bulletin april t/m september 2014 Clubgebouw De Veldschoppe Gebr. Ketteringstraat 15 7131NM Lichtenvoorde Tel: 06 13572083 Info bulletin april t/m september 2014 Overzicht activiteiten april t/m september 2014 Kinderknutselmiddag woensdagmiddag

Nadere informatie

Mantelzorg & mantelzorgondersteuning

Mantelzorg & mantelzorgondersteuning Welzijn Ouderen Thuisadministratie Mantelzorg & mantelzorgondersteuning Voor iedereen in Amsterdam-Noord. Dus ook voor u! Doras Maatschappelijke dienstverlening Amsterdam-Noord Zorgt u voor een naaste

Nadere informatie

We hebben dit jaar weer een gevarieerd programma samengesteld voor onze vereniging. Wij wensen jullie allen. weer veel plezier in 2015!!

We hebben dit jaar weer een gevarieerd programma samengesteld voor onze vereniging. Wij wensen jullie allen. weer veel plezier in 2015!! 2015 We hebben dit jaar weer een gevarieerd programma samengesteld voor onze vereniging Wij wensen jullie allen weer veel plezier in 2015!! Het Bestuur De kleurendruk van de kalender is mede mogelijk gemaakt

Nadere informatie

Casa Benamato Accommodatie en Prijzen

Casa Benamato Accommodatie en Prijzen Casa Benamato Accommodatie en Prijzen Accommodatie Het deel van Casa Benamato dat op het dal gericht is, vormt het exclusieve domein van de gasten. De twee appartementen van Casa Benamato hebben een fantastische

Nadere informatie

Af en toe er even tussenuit samen met uw dementerende partner Lekker ontspannen in een sfeervolle omgeving In 2010 zijn er 8 TOCH UIT vakantieweken

Af en toe er even tussenuit samen met uw dementerende partner Lekker ontspannen in een sfeervolle omgeving In 2010 zijn er 8 TOCH UIT vakantieweken TOCH UIT VAKANTIES 2010 Af en toe er even tussenuit samen met uw dementerende partner Thuis zorgen voor een dementerende partner is geen eenvoudige taak. Door de permanente druk hebt u meestal onvoldoende

Nadere informatie

ACTIVITEITENKALENDER DECEMBER 2010

ACTIVITEITENKALENDER DECEMBER 2010 ACTIVITEITENKALENDER Uitgelicht Vrijdag 3 december 10.30-11.30 uur Branveiligheid instructie door de Brandweer Dinsdag 7 december 13.00-16.00 uur Uitstapje naar de Kerstmarkt Maandag 13 december 10.00-11.00

Nadere informatie

Activiteitenfolder januari 2016

Activiteitenfolder januari 2016 ntmoetingscentrum de plek waar je thuis bent Activiteitenfolder januari 2016 Namens iedereen van Ontmoetingscentrum Prinsenhof, wensen wij u een mooi en gelukkig nieuwjaar! Om het nieuwe jaar goed te beginnen,

Nadere informatie

Blokfluitlaan 19 7577 LB Oldenzaal

Blokfluitlaan 19 7577 LB Oldenzaal Blokfluitlaan 19 7577 LB Oldenzaal Kort en overzichtelijk Dan zullen wij hier nog even wat nummers voor u op een rijtje zetten. Hr. F.P. Greeven 0541 627 030 Mw. Y.J. Schilthuis 0541 627 040 Receptenlijn

Nadere informatie

Maand programma. januari 2016. Activiteiten in de Beijerkorf groen. activiteiten in Zoomhoek rood Activiteiten in De Gravin blauw

Maand programma. januari 2016. Activiteiten in de Beijerkorf groen. activiteiten in Zoomhoek rood Activiteiten in De Gravin blauw Maand programma Activiteiten in de Beijerkorf groen activiteiten in Zoomhoek rood Activiteiten in De Gravin blauw ma 4 09.30-12.00 uur Nieuwjaarsreceptie voor bewoners, familie, vrijwilligers en personeel

Nadere informatie

Het VTV organiseert in de zomervakantie allerlei leuke activiteiten waar zowel kinderen, jongeren als volwassen aan kunnen deelnemen.

Het VTV organiseert in de zomervakantie allerlei leuke activiteiten waar zowel kinderen, jongeren als volwassen aan kunnen deelnemen. Voor wie zijn de activiteiten bedoeld? Het is zomervakantie van maandag 13 juli t/m zondag 23 augustus. De reguliere VTV activiteiten gaan in deze periode niet door. Het VTV organiseert in de zomervakantie

Nadere informatie

2-Daagse Motortour Nederland 2015. Powered by

2-Daagse Motortour Nederland 2015. Powered by 2-Daagse Motortour Nederland 2015 Powered by Welkom op deze tweedaagse motortour door Nederland. Een prima gelegenheid om kennis te maken met de mooiste plekjes van Nederland. Bergen kennen ze er niet,

Nadere informatie

Woon- en Zorgcentrum De Schans staat in de wijk Emmerhout te Emmen, op loopafstand van het winkelcentrum Emmerhout.

Woon- en Zorgcentrum De Schans staat in de wijk Emmerhout te Emmen, op loopafstand van het winkelcentrum Emmerhout. Deel 2 Specifieke informatie over De Schans Woon- en Zorgcentrum De Schans staat in de wijk Emmerhout te Emmen, op loopafstand van het winkelcentrum Emmerhout. Wonen Bij het woon- en zorgcentrum worden

Nadere informatie

Voorjaar 2011. Midden-Frankrijk. 21 april t/m 7 mei

Voorjaar 2011. Midden-Frankrijk. 21 april t/m 7 mei Voorjaar 2011 Midden-Frankrijk 21 april t/m 7 mei Donderdag 21 april 2011 191 km Na het avondeten op weg. Even voorbij Vianen ontdekten we dat we de autopapieren vergeten waren. Teruggereden en weer opnieuw

Nadere informatie

Woensdag 12 en 19 augustus Bustocht en Pannenkoeken eten

Woensdag 12 en 19 augustus Bustocht en Pannenkoeken eten Activiteitenkrant augustus 2015 12 en 19 augustus Bustocht en Pannenkoeken eten Bij Pannenkoekenboerderij De Ponthoeve in Vianen Kijk voor meer informatie in deze krant. ZOMERMARKT 2015 GROOT SUCCES. Mooi

Nadere informatie

Stichting Multicultureel Centrum de Hudsonhof Hudsonhof 1-9 1057 KP Amsterdam Tel: 020 2334105. Hudsonhof Activiteitenlijst september 2015

Stichting Multicultureel Centrum de Hudsonhof Hudsonhof 1-9 1057 KP Amsterdam Tel: 020 2334105. Hudsonhof Activiteitenlijst september 2015 Stichting Multicultureel Centrum de Hudsonhof Hudsonhof 1-9 1057 KP Amsterdam Tel: 020 2334105 Hudsonhof Activiteitenlijst september 2015 1 Belangrijk nieuws!! Tip 1 Op maandag 14 september is er een gratis

Nadere informatie

Voor ouderen van 50+: Lunteren Driebergen Ede. Voor ouderen met meer zorg: Lunteren

Voor ouderen van 50+: Lunteren Driebergen Ede. Voor ouderen met meer zorg: Lunteren Voor ouderen van 50+: Lunteren Driebergen Ede Voor ouderen met meer zorg: Lunteren Wilt u er even tussen uit met een groep ouderen? Dan bent u van harte welkom op één van onze vakantieweken! Deze weken

Nadere informatie

CCC Reis 2013. Duitsland, Oostenrijk, Hongarije, Kroatië, Slovenië

CCC Reis 2013. Duitsland, Oostenrijk, Hongarije, Kroatië, Slovenië CCC Reis 2013 Duitsland, Oostenrijk, Hongarije, Kroatië, Slovenië van 3 juni t/m 4 juli 2013 De coördinatoren hadden weer een prachtige en gevarieerde tocht uitgezet. Onze eerste camping was bij Dillenburg,

Nadere informatie

Jaargang 51 Editie 01 Januari 2015

Jaargang 51 Editie 01 Januari 2015 Jaargang 51 Editie 01 Januari 2015 . Maandelijks convocaat voor de leden van het Katholiek Vrouwengilde van Tegelen en omstreken Jaargang 51 Nr. 1 januari 2015 Redactie: Tiny Testroote Contactadres voor

Nadere informatie

Informatie tweede clubperiode 2012

Informatie tweede clubperiode 2012 Informatie tweede clubperiode 2012 De eerste clubperiode van 2012 zit er alweer op. Voor je ligt het nieuwe clubboekje van Bureau Vrije Tijd voor het tweede half jaar van 2012! De clubperiode loopt deze

Nadere informatie

11- daagse studierondreis door Amerika

11- daagse studierondreis door Amerika 11- daagse studierondreis door Amerika Van San Francisco via Death Valley, Grand Canyon naar Las Vegas 8-18 februari 2014 Met onderweg bezoek aan o.a.: World Ag Expo, grote landbouwbeurs in Tulare Boerderijen

Nadere informatie

CLI agenda 3 e periode 2015 aug t/m dec

CLI agenda 3 e periode 2015 aug t/m dec CLI agenda 3 e periode 2015 aug t/m dec CLI Centrum voor Leven en Intuïtie opleidingen workshops reading & healing Maliebaan 66, 3581 CT Utrecht, Nederland telefoon: 030-2300310 mail: kantoor@cli.nl www.cli.nl

Nadere informatie

OVERZICHT MAANDPROGRAMMA ZONNEHOF AUGUSTUS IN DEZE MAAND IS HET ECHT VAKANTIE. OOK DE MEDEWERKERS EN VEEL VRIJWILLIGERS GENIETEN DAN VAN HUN VAKANTIE.

OVERZICHT MAANDPROGRAMMA ZONNEHOF AUGUSTUS IN DEZE MAAND IS HET ECHT VAKANTIE. OOK DE MEDEWERKERS EN VEEL VRIJWILLIGERS GENIETEN DAN VAN HUN VAKANTIE. OVERZICHT MAANDPROGRAMMA ZONNEHOF AUGUSTUS IN DEZE MAAND IS HET ECHT VAKANTIE. OOK DE MEDEWERKERS EN VEEL VRIJWILLIGERS GENIETEN DAN VAN HUN VAKANTIE. DE VASTE ACTIVITEITEN PROBEREN WE ZO GOED MOGELIJK

Nadere informatie

Snippentocht. Activiteiten (bouwsteen 4) De hele groep heeft zich prima vermaakt.

Snippentocht. Activiteiten (bouwsteen 4) De hele groep heeft zich prima vermaakt. De Biesbosch leent zich uitstekend om met een groep actief bezig te zijn. Gezellig een dagje weg met vrienden of familieleden. Peddelend met een kano of al varend met een fluisterboot door de kronkelende

Nadere informatie

de agenda 3e periode 2013 sept t/m dec, van het CLI

de agenda 3e periode 2013 sept t/m dec, van het CLI de agenda 3e periode 2013 sept t/m dec, van het CLI CLI Centrum voor Leven en Intuïtie opleidingen workshops reading & healing Maliebaan 66, 3581 CT Utrecht, Nederland telefoon: 030-2300310, fax: 030-2331217

Nadere informatie

Vanaf 14 november 2014. top 10. www.kerststad.nl www.dieweihnachtsstadt.de

Vanaf 14 november 2014. top 10. www.kerststad.nl www.dieweihnachtsstadt.de Vanaf 14 november 2014 top 10 world christmas destinations www.kerststad.nl www.dieweihnachtsstadt.de kerststad valkenburg www.kerststad.nl route d amuse www.route-damuse.nl Een gezellige wandeling door

Nadere informatie

P3 EVENTS POP- & CULTUURPODIUM P3. N.B. Tussentijdse prijswijzigingen voorbehouden Alle bedragen zijn excl. BTW tenzij anders vermeld

P3 EVENTS POP- & CULTUURPODIUM P3. N.B. Tussentijdse prijswijzigingen voorbehouden Alle bedragen zijn excl. BTW tenzij anders vermeld P3 EVENTS POP- & CULTUURPODIUM P3 N.B. Tussentijdse prijswijzigingen voorbehouden Alle bedragen zijn excl. BTW tenzij anders vermeld P3 VERHUURINFORMATIE Pop- en Cultuurpodium P3 is buiten de reguliere

Nadere informatie

ACTIVITEITEN RONDEDANS

ACTIVITEITEN RONDEDANS ACTIVITEITEN In de RONDEDANS Dienstencentrum Rondedans Julianastraat 74 2316 NZ Leiden Tel: 071-7074200 E-mail: g.zanda@radiuswelzijn.nl Dienstencentrum Rondedans Weekoverzicht vaste activiteiten Maandag

Nadere informatie

BUURTMARKT BREEDEWEG VAN VELE MARKTEN THUIS. Appeltje van Oranje is een initiatief van het

BUURTMARKT BREEDEWEG VAN VELE MARKTEN THUIS. Appeltje van Oranje is een initiatief van het BUURTMARKT BREEDEWEG VAN VELE MARKTEN THUIS Appeltje van Oranje is een initiatief van het WELKOM BIJ BUURTMARKT BREEDEWEG Op een markt is altijd van alles te doen. Daarom is het dé plek waar mensen uit

Nadere informatie

Verdieping Fietsdagtochten

Verdieping Fietsdagtochten Verdieping Fietsdagtochten (2013) Het Fietsplatform presenteert met de Fietsrecreatiemonitor cijfers en trends rondom het recreatieve fietsen in Nederland. Deze verdieping is een aanvulling op de cijfers

Nadere informatie

Le tour du Mont Ventoux 2014

Le tour du Mont Ventoux 2014 Le tour du Mont Ventoux 2014 Geen berg zo hoog of... deel 2 waar gaan we heen? 16 december 2013 Fietstocht Mont Ventoux, Pagina 1 Waar ben ik aan begonnen...? Nou, om eerlijk te zijn weet ik dat wel. Maar

Nadere informatie

& LEIDSCHE RIJN. September 2013. u graag andere mensen wilt ontmoeten, behoefte heeft aa. de winkels te ver of de boodschappen te zwaar zijn,

& LEIDSCHE RIJN. September 2013. u graag andere mensen wilt ontmoeten, behoefte heeft aa. de winkels te ver of de boodschappen te zwaar zijn, Als u graag andere mensen wilt ontmoeten, behoefte heeft aa B O O D S C H A P P E N P L U S B U Sdagje er tussenuit wilt, de winkels te ver of de boodschappen te zwaar zijn, V L E U T E N - D E M E E R

Nadere informatie

BoodschappenPlusBus Amersfoort

BoodschappenPlusBus Amersfoort BoodschappenPlusBus Amersfoort Maandprogramma 16 september - 31 oktober 2013 Welkom bij de BoodschappenPlusBus! De zomer loopt helaas al op een einde, maar in dit nieuwe maandprogramma treft u nog leuke

Nadere informatie

Activiteiten programma De Meerstede Oktober 2015

Activiteiten programma De Meerstede Oktober 2015 Donderdag 1 oktober A&H mode U kunt weer komen kijken en kopen bij het modehuis A&H. Zij hebben mooie kleding die zij graag aan u laten zien. Tijd 14.00 uur Tot 15.30 uur Vrijdag 2 oktober Dickij en Nel

Nadere informatie

SAIL 2015 Zaandam-Amsterdam

SAIL 2015 Zaandam-Amsterdam SAIL 2015 Zaandam-Amsterdam Eens in de vijf jaar is het tijd voor Sail Amsterdam. Tientallen tallships en honderden andere zeilschepen zijn dan in Amsterdam te gast voor een van de grootste nautische zeilspektakels.

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS De Schalmei

Nieuwsbrief CBS De Schalmei Nieuwsbrief CBS De Schalmei Je mag zijn wie je bent en gebruik maken van je talent! Schooljaar 2014-2015 nieuwsbrief 18 vrijdag 12 juni 2015 Beste ouders, Het doet mij goed om te zien hoe actief vele mensen

Nadere informatie

de Schoolbel Kerstviering op t Rendal Driekoningen zingen

de Schoolbel Kerstviering op t Rendal Driekoningen zingen R E N D A L N I E U W S : K E R S T V I E R I N G O P T R E N D A L D R I E K O N I N G E N Z I N G E N H A N D B A L K E R S T T O E R N O O I N I E U W S V A N U I T A N D E R E O R G A N I S A T I E

Nadere informatie

Activiteitenfolder december 2015

Activiteitenfolder december 2015 ntmoetingscentrum de plek waar je thuis bent Activiteitenfolder december 2015 Aangepaste openingstijden Prinsenhof: 11 december: Gesloten tot 11.30 uur 24 december: Gesloten vanaf 14.00 uur Gesloten: 25,

Nadere informatie

Activiteitenfolder november 2015

Activiteitenfolder november 2015 Activiteitenfolder november 2015 Wat kunt u deze maand allemaal van ons verwachten? We openen onze deuren waarbij u een kijkje kan nemen achter de schermen van Prinsenhof. Daarnaast hebben we onze maandelijkse

Nadere informatie

ZOMERPROGRAMMA OOK SAMEN:

ZOMERPROGRAMMA OOK SAMEN: Nieuwsbrief OOK Zandvoort Zomer 2015 Inhoud: OOK samen Koffie-in Breiclub Kom je OOK eten Medische gym Herstel het Samen Burendag Alzheimercafé Mantelzorg Toon Hermansgroep Gezelligheid en ontmoeting staan

Nadere informatie

CLI agenda 1 e periode 2015 jan t/m april

CLI agenda 1 e periode 2015 jan t/m april CLI agenda 1 e periode 2015 jan t/m april CLI Centrum voor Leven en Intuïtie opleidingen workshops reading & healing Maliebaan 66, 3581 CT Utrecht, Nederland telefoon: 030-2300310 mail: kantoor@cli.nl

Nadere informatie

Woon- en Zorgcentrum De Wanne staat in de dorpskern van Nieuw-Buinen, dichtbij allerlei voorzieningen.

Woon- en Zorgcentrum De Wanne staat in de dorpskern van Nieuw-Buinen, dichtbij allerlei voorzieningen. Deel 2 Specifieke informatie over De Wanne Woon- en Zorgcentrum De Wanne staat in de dorpskern van Nieuw-Buinen, dichtbij allerlei voorzieningen. De zorginstelling heeft 44 zorgappartementen en verhuurt

Nadere informatie

Dagtochten. Voor meer informatie en opgeven kunt u terecht bij: Riet Filius 06-10374724 / riet@doelen.net

Dagtochten. Voor meer informatie en opgeven kunt u terecht bij: Riet Filius 06-10374724 / riet@doelen.net Dagtochten 2014 Voor meer informatie en opgeven kunt u terecht bij: Riet Filius 06-10374724 / riet@doelen.net Doelen Coach Service BV Kruisweg 471 1437 CL Rozenburg NH tel: 020 653 09 81 / 020 653 09 71

Nadere informatie

LEVI WINTERSAFARI S 2015-2016 Kom zoals je bent, wij zorgen voor de rest!

LEVI WINTERSAFARI S 2015-2016 Kom zoals je bent, wij zorgen voor de rest! LEVI WINTERSAFARI S 2015-2016 Kom zoals je bent, wij zorgen voor de rest! 1. SNEEUWSCOOTERSAFARI NAAR DE WILDERNIS (15:00-17:00) elke dag Ervaar de kraakheldere winterdag tijdens een rit per sneeuwscooter

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF ONDERSTEUNING THUIS Juli 2015

NIEUWSBRIEF ONDERSTEUNING THUIS Juli 2015 NIEUWSBRIEF ONDERSTEUNING THUIS Juli 2015 Geachte heer/mevrouw, De vakantieperiode staat weer voor de deur! Tijd om u weer op de hoogte te stellen van de meest actuele zaken. Zoals gebruikelijk algemeen

Nadere informatie

Nieuwsblad van de PlusBus

Nieuwsblad van de PlusBus Nieuwsblad van de PlusBus De Ronde Venen Jaargang 9, nummer 12 december 2015 Aanmelden Vanaf maandag 23 november én op alle werkdagen daarna kunt u aanmelden tussen 10:00 en 12:00 uur via telefoonnummer

Nadere informatie

algemene informatie BARCELONA MADRID VALENCIA SEVILLA MALLORCA MALAGA IBIZA MARBELLA CORDOBA GRANADA BILBAO LANZAROTE TENERIFE

algemene informatie BARCELONA MADRID VALENCIA SEVILLA MALLORCA MALAGA IBIZA MARBELLA CORDOBA GRANADA BILBAO LANZAROTE TENERIFE bilbao algemene informatie bilbao Bilbao, gesitueerd aan de Golf van Biskaje in het noorden van Spanje, is een van de welvarendste steden van Spanje. De stad heeft ca. 350.000 inwoners, maar de metropool

Nadere informatie

Buurtfeest zaterdag 16 aug. BBQ en allerlei activiteiten

Buurtfeest zaterdag 16 aug. BBQ en allerlei activiteiten Activiteitenkalender Augustus Buurtfeest zaterdag 16 aug. BBQ en allerlei activiteiten 16:30 tot 17:30 hardloopgroep De Nieuwe Nachtegaal, 5 km door Zuiderpark Aanmelden en info via: Telefoon: 010-4291807

Nadere informatie

Vrije tijd. Activiteiten Walcheren September 15

Vrije tijd. Activiteiten Walcheren September 15 Activiteiten Walcheren September 15 zon 30aug Rondje fietsen op Walcheren Zou je best eens een mooie fietstocht willen maken, maar doe je dat liever niet alleen? Fiets dan mee! We gaan een tocht maken

Nadere informatie

Amstelhoven de locatie

Amstelhoven de locatie Amstelhoven de locatie Amstelhoven is een verzamelcentrum voor kerken, sociaal ondernemers en non-profit organisaties. Al sinds het begin van de 18 e eeuw wordt hier gewerkt aan een sociaal en rechtvaardig

Nadere informatie

Driedaagse Busreis naar Friesland en Texel

Driedaagse Busreis naar Friesland en Texel Beste Leden, KBO SAMBEEK Driedaagse Busreis naar Friesland en Texel Maandag 22 september t/m woensdag 24 september 2014 De KBO heeft in 2013 een enquête gehouden onder haar leden. 42% Van de leden die

Nadere informatie

beleef het ZEEUWSE BINNEN & BUITEN

beleef het ZEEUWSE BINNEN & BUITEN beleef het ZEEUWSE BINNEN & BUITEN We willen u als gast graag een WOW-ervaring of beleving bezorgen. We doen dit door kennis te delen, kennis toe te voegen en aan te bieden. Maar ook door aan onze gasten

Nadere informatie

VRIJWILLIGERSPRAAT VRIJWILLIGERSPRAAT DECLARATIE KILOMETERVERGOEDINGEN. Stichting Zorgcentrum 'de Blanckenbörg'

VRIJWILLIGERSPRAAT VRIJWILLIGERSPRAAT DECLARATIE KILOMETERVERGOEDINGEN. Stichting Zorgcentrum 'de Blanckenbörg' NIEUWSBRIEF 3 JULI 2011 Stichting Zorgcentrum 'de Blanckenbörg' Eikenlaan 34 9697 RW Blijham tel 0597-565500 www.blanckenborg.nl VRIJWILLIGERSPRAAT Clarie de Boer Vrijwilligerscoördinator clarie.deboer@blanckenborg.nl

Nadere informatie

Schildervakanties. Inspirerende workshops en vrij schilderen

Schildervakanties. Inspirerende workshops en vrij schilderen Schildervakanties Kunstschilder José van den Helder-van Oudenallen geeft met veel enthousiasme schilderworkshops voor beginnende en gevorderde schilders. Op een vrije en toegankelijke manier brengt zij

Nadere informatie

Activiteitenfolder oktober 2015

Activiteitenfolder oktober 2015 Activiteitenfolder oktober 2015 Prinsenhof bruist van de activiteiten in oktober! We organiseren deze maand een nieuwe ontmoetingsmiddag met een heerlijke maaltijd, mooie activiteiten bij het verliescafé,

Nadere informatie

STICHTING A.V.B.S. ACTIVITEITEN VOOR BLINDEN SLECHTZIENDEN

STICHTING A.V.B.S. ACTIVITEITEN VOOR BLINDEN SLECHTZIENDEN STICHTING A.V.B.S. ACTIVITEITEN VOOR BLINDEN EN SLECHTZIENDEN Voor u ligt de brochure van de Stichting A.V.B.S. Hierin willen wij informatie geven over onze activiteiten. Wij hopen dat deze brochure een

Nadere informatie

Woonzorgcentrum Theresia

Woonzorgcentrum Theresia zonnehuisgroep amstelland Woonzorgcentrum Theresia Het leeft hier. Er lopen altijd mensen rond. Net een dorp. Licht, vriendelijk en sfeervol. ruimte voor wensen Theresia is een kleinschalig woonzorgcentrum,

Nadere informatie

100 jaar De Grote Karper

100 jaar De Grote Karper Programmaboekje 100 jaar De Grote Karper Jubileumjaar 2014 - 2 - Beste lezer(es). Zoals in het logo staat aangegeven, is onze vereniging in 1914 opgericht en bestaat dit jaar dus 100 jaar. Om dit te vieren,

Nadere informatie

Luciano en Hans. Christiaan en Richard. Jena en Arianne. Bianca en Gerrit. Danielle en Jan. Jules en Martin

Luciano en Hans. Christiaan en Richard. Jena en Arianne. Bianca en Gerrit. Danielle en Jan. Jules en Martin Luciano en Hans Christiaan en Richard Jena en Arianne Bianca en Gerrit Danielle en Jan Jules en Martin Het was vroeg.6 uur verzamelen op station Utrecht Centraal. Vandaar gingen we via Rotterdam naar Brussel.

Nadere informatie

Programmaboekje Talenreis Spanje 2015 12 t/m 16 oktober

Programmaboekje Talenreis Spanje 2015 12 t/m 16 oktober Programmaboekje Talenreis Spanje 2015 12 t/m 16 oktober Dit boekje is van: Beste leerlingen, Voor jullie ligt het programmaboekje van de Talenreis (Spanje). Dit boekje met het gehele programma van activiteiten

Nadere informatie

Activiteiten. Stichting Welzijn Groesbeek 2013/2014

Activiteiten. Stichting Welzijn Groesbeek 2013/2014 Activiteiten Clubhuis de Baon O.J.C. De Maddogs Stichting Welzijn Groesbeek Stekkenberg 49 Kloosterstraat 9 Kloosterstraat 11A 6561 XG Groesbeek 6562 AT Groesbeek 6562 AT Groesbeek 024-3971737 024-3975727

Nadere informatie

FILM CLU filmclub De Pr emière filmclub De Premi ère filmclub De Première filmclub De Première

FILM CLU filmclub De Pr emière filmclub De Premi ère filmclub De Première filmclub De Première De Première FILMCLUB Sinds 2011 kennen we in filmhuis De Keizer filmclub De Première. Bij filmclub De Première zijn de mooiste, nieuwe films voor het eerst te zien in filmhuis De Keizer. We maken een bewuste

Nadere informatie

Stichting Multicultureel Centrum de Hudsonhof Hudsonhof 1-9 1057 KP Amsterdam Tel: 020 2334105. Hudsonhof Activiteitenlijst april 2015

Stichting Multicultureel Centrum de Hudsonhof Hudsonhof 1-9 1057 KP Amsterdam Tel: 020 2334105. Hudsonhof Activiteitenlijst april 2015 Stichting Multicultureel Centrum de Hudsonhof Hudsonhof -9 057 KP Amsterdam Tel: 020 233405 Hudsonhof Activiteitenlijst april 205 Lichamelijke beweging Een beweegoloog is aanwezig op woensdag en vrijdagmiddag

Nadere informatie

0035-0910 Werkplaats : Fermento (Alkmaar) Tijdsvraag : 2 uur, dinsdag, donderdag of vrijdag van 09:00-11:00 uur, of woensdag van 09:00-13:00 uur.

0035-0910 Werkplaats : Fermento (Alkmaar) Tijdsvraag : 2 uur, dinsdag, donderdag of vrijdag van 09:00-11:00 uur, of woensdag van 09:00-13:00 uur. Vrijwilligers Scorlewald Een inventarisatie van Wensen 14 februari 2011 Maatjes gezocht: Scorlewalders zitten te springen om jouw hulp! Samen iets leuks ondernemen je krijgt er veel voor terug! Er even

Nadere informatie

ACTIVITEITENKALENDER AUGUSTUS 2011

ACTIVITEITENKALENDER AUGUSTUS 2011 ACTIVITEITENKALENDER Uitgelicht Dinsdag 2 augustus 15.00-16.00 Borreluur Donderdag 4 augustus 16.00-19.00 Indisch eetcafé met een optreden van Mark Lavender Zondag 7 augustus 14.30-16.30 Extra service:

Nadere informatie

BrabantZorg. Vakanties voor senioren ALKMAAR

BrabantZorg. Vakanties voor senioren ALKMAAR BrabantZorg Vakanties voor senioren ALKMAAR 10 t/m 14 juni 2013 We beginnen ons reisverslag altijd met het voorstellen van de vakantiegangers en begeleiding van de reis: De heer Nol en mevrouw Grada van

Nadere informatie

ACTIVITEITENKALENDER FEBRUARI 2012

ACTIVITEITENKALENDER FEBRUARI 2012 ACTIVITEITENKALENDER FEBRUARI 2012 Uitgelicht Zondag 5 februari Thuisbioscoop: Heb medelij Jet! Dinsdag 7 februari 15.00-16.00 Borreluur Zondag 12 februari Theemiddag met optreden van Arthuro Dinsdag 14

Nadere informatie

Dag één: Dag 1: Aankomst Athene en bustransfer naar Stoupa

Dag één: Dag 1: Aankomst Athene en bustransfer naar Stoupa Dag één: Dag 1: Aankomst Athene en bustransfer naar Stoupa Aankomst op luchthaven Athene Griekenland waar u door mij zult worden opgevangen. Na het inladen van de bagage (en de eventueel meegenomen fietsen)

Nadere informatie

WIJ OUDEREN. nieuws van de Seniorenvereniging Alkmaar. Uitgave september 2014. Jaargang 1 nr 1. Beste leden,

WIJ OUDEREN. nieuws van de Seniorenvereniging Alkmaar. Uitgave september 2014. Jaargang 1 nr 1. Beste leden, dd WIJ OUDEREN nieuws van de Seniorenvereniging Alkmaar Jaargang 1 nr 1 Uitgave september 2014 Beste leden, In september 2012 heb ik met 3 andere belastinginvullers de Seniorenvereniging Alkmaar opgericht

Nadere informatie

bureau Activiteiten bemiddeling Activitei wrinken tocht maken Fietsen vitaa winkelen samen tv kijk tuinieren dames kunst uit ho

bureau Activiteiten bemiddeling Activitei wrinken tocht maken Fietsen vitaa winkelen samen tv kijk tuinieren dames kunst uit ho Activitei wrinken tocht maken Fietsen vitaa winkelen samen tv kijk korte vakantie ActieFdAnsje rum tuinieren dames kunst uit ho ergens samen uit eten of thuis dagtocht ka Leggen museum genieten terras

Nadere informatie

Praag. 1-1 - 2 0 1 2

Praag. 1-1 - 2 0 1 2 Praag. 1-1 - 2 0 1 2 Draaiboek Zondag 6 mei. 21.30 uur Koffers in de bus laden. paspoort/id-kaart check en instappen. 22.00 uur Vertrek vanaf Nederland naar Praag. Maandag 7 mei. 9.00 uur Verwachte aankomst

Nadere informatie

Informatiefolder. Ons doel is het voorkomen en bestrijden van de verdrinkingsdood in de ruimste zin van het woord.

Informatiefolder. Ons doel is het voorkomen en bestrijden van de verdrinkingsdood in de ruimste zin van het woord. Informatiefolder Reddingsbrigades Nederland de Koninklijke Nederlandse Bond tot het Redden van Drenkelingen (KNBRD), is de overkoepelende organisatie van 183 reddingsbrigades in Nederland met in totaal

Nadere informatie