NIEUWSBRIEF JUNI T/M AUGUSTUS 2015

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "NIEUWSBRIEF JUNI T/M AUGUSTUS 2015"

Transcriptie

1 Afd. Gaasperdam Secr.: Renkumhof JB Amsterdam-ZO Tel: NIEUWSBRIEF JUNI T/M AUGUSTUS Tweede penningmeester Na lang zoeken is er eindelijk een tweede penningmeester gevonden. De heer J.G. Wierstra is tijdens de ledenvergadering geïnstalleerd. Wij hopen op een lange samenwerking met hem. Huidig bestuur Mevrouw E.J. van Isveldt Mevrouw H.C. Bakker - de Groot Mevrouw A. van der Weerd De heer J.G. Wierstra De heer A.B. Koelman Afdelingscoördinator Secretaris, ledenadministrateur 1 e Penningmeester 2 e Penningmeester Algemeen, belangenbehartiging Belangenbehartiging De komende maanden zal er geen spreekuur belangenbehartiging zijn, maar de heer T. Koelman zal uitsluitend op woensdagavond tussen uur bereikbaar zijn voor noodgevallen. Bij geen gehoor kunt u het antwoordapparaat inspreken en u wordt later teruggebeld. Telefoon: U wordt dringend verzocht om alleen op de aangegeven dag en tijd te bellen! Eerstvolgende nieuwsbrief verschijnt in de laatste week van augustus!

2 Eigen bijdrage voor de Wmo-voorziening: zes weken de tijd om te beslissen Dankzij een intensieve lobby van Cliëntenbelang en de Ombudsman, komt er een belangrijke verbetering voor Amsterdammers, die dit jaar voor het eerst een eigen bijdrage moeten betalen voor hun woon- of vervoersvoorziening. Het gaat om scootmobiels, trapliften, Canta s en andere voorzieningen. Gemeente Amsterdam voert voor 7600 bestaande WMO-cliënten een eigen bijdrage in vanaf 18 mei De procedure die de gemeente hiervoor had afgesproken met het CAK, was voor de cliënten erg ongunstig. Zij zouden pas in augustus van het CAK horen hoe hoog hun eigen bijdrage wordt, terwijl de eigen bijdrage vanaf 18 mei ingaat. Dit had voor cliënten belangrijke nadelen. Zij moesten op basis van onvolledige informatie een besluit nemen: de voorziening behouden of inleveren. Na intensief overleg tussen Cliëntenbelang, de gemeentelijke Ombudsman en de Gemeente, is de procedure uiteindelijk toch verbeterd. Daardoor krijgen cliënten meer duidelijkheid en 6 weken de tijd om een beslissing te nemen. Amsterdammers krijgen in augustus de eerste factuur van het CAK. Mensen die hun bijdrage te hoog vinden, kunnen hun voorziening dan nog binnen 6 weken inleveren. Zij betalen dan geen eigen bijdrage. Zij moeten dit binnen zes weken na de factuurdatum aangeven bij de WMO Helpdesk, (gratis).

3 Keukentafelgesprek Het is mogelijk dat u dit jaar bepaalde zorg nodig heeft: huishoudelijke of persoonlijke hulp. Of wellicht heeft u inmiddels al zorg of hulp. Binnen het kader van de WMO, Wet Maatschappelijke Ondersteuning, zal uw zorgverlener met u een gesprek aangaan om in kaart te brengen welke hulp voor u het beste is. Tijdens dit gesprek wordt vooral nagegaan wat u zelf zou kunnen doen en hoeveel hulp van familie, vrienden, buren, enz. u zou kunnen verwachten. Dat gesprek heet het Keukentafelgesprek. Sommige zorgverleners willen dat nog wel eens telefonisch doen, maar daar hoeft u niet mee akkoord te gaan. Het is zelfs zo dat u recht heeft op een keukentafelgesprek bij u thuis. Ook kunt u iemand uitnodigen die samen met u dat gesprek voert. Bijvoorbeeld: een zoon of dochter, of één van de buren. Mocht u in uw omgeving niemand kennen die u kan ondersteunen bij zo n keukentafelgesprek, dan kunt u contact zoeken met ons bestuurslid mevrouw E. van Isveldt, Zij kan dan samen met u dat gesprek voeren, want: Twee horen meer dan Een. Uiteraard zullen wij uiterst zorgvuldig met uw privacy omgaan.

4 Waarschuwing Er wordt weer gewaarschuwd voor internetoplichting. Opnieuw worden er s verstuurd zogenaamd van het justitieel incassobureau Intrum Justitia. De brieven zijn vervalst en bevatten een factuur van een boete of schulden die u nooit gehad heeft. Ontvangt u zo n van dit bureau: maak hem dan niet open! De factuur in de bijlage bevat een virus dat de bestanden op je computer 'gijzelt', zogeheten ransomware. In werkelijkheid installeer je een virus, genaamd CTB-locker, als je de bijlage opent. Het gaat hier om een zogeheten gijzelvirus, in het Engels ransomware genoemd. De bestanden op je computer worden hierdoor versleuteld. Om weer bij je bestanden te kunnen komen, moet je geld betalen aan de oplichters. Voorbeelden van deze vervalste brieven kunt u vinden op de site van Intrum Justitia: Onder het kopje valse s ontvangen? vindt u de nodige informatie. Alzheimer Café In Evean Henriëtte Roland Holst (EHRH); Kortvoort 100, 1104 NB Amsterdam - Z.O. Het programma start om uur en eindigt rond uur. Vanaf bent u van harte welkom en staat de koffie en thee voor u klaar. Donderdagavond 4 juni: Feestelijke seizoen afsluiting met Het Dementie Theater. De toegang is gratis en vooraf aanmelden is niet nodig. Heeft u vervoer nodig of wilt u meer informatie, neem dan contact op met Anusati Smitt, EHRH, telefoon:

5 PRIJSKLAVERJASSEN MET LEUKE PRIJZEN Zondag 14 juni ,00 deelnamekosten. Inclusief koffie of thee met wat lekkers. Alle consumpties kosten 1,30, hapjes zijn gratis. Zaal open vanaf uur. Aanvang klaverjassen uur. Aan het eind wordt er een tombola gehouden. U kunt zich uiterlijk opgeven tot de maandag voor de zondag van het prijsklaverjassen (8 juni). U hoeft geen lid te zijn van de ANBO. ZOMER - BINGO 28 JUNI 2015 U wordt als vanouds ontvangen met koffie of thee en wat lekkers. De entree prijs is 5,00 inclusief 1 consumptiebon. De zaal is open vanaf uur en de bingo zal ongeveer duren van uur. Bent u verhinderd? Neem dan zo spoedig mogelijk contact op via telefoon: (ANBO activiteiten). Er staan regelmatig mensen op een wachtlijst die dan uw plaats kunnen innemen. Afgeven aanmeldstrookjes (zie: laatste pagina) + betaling De aanmeldstrookjes (denk om uw telefoonnummer) en het entreegeld kunt u afgeven in de Schonerwoerdstraat 4 op maandag van tot uur. U kunt zich uiterlijk één week van te voren afmelden. Bij latere afmeldingen ontvangt u het inschrijfgeld niet terug!

6 DONDERDAG 18 JUNI 2015 Posbank en Paardentram In de ochtend maken wij een adembenemende rondrit door de prachtige natuur van de Posbank. Voor de lunch en de rondrit met de paardentram gaan wij naar de toplocatie De Heideroos in Eerbeek. Het restaurant is sfeervol ingericht en heeft een uitstekende keuken. De tram is geschikt voor rolstoelen en minder validen en tevens geschikt voor alle weersomstandigheden (ramen) uur De bus staat voor bij De Drecht op het Niftrikhof 8.30 uur Vertrek richting Ravenstein, Soestdijkstraat en Wisseloordplein uur Koffie met gebak bij Pannekoekhuis De Langenberg, Ede uur Koffietafel met soep + kroket bij restaurant De Heideroos, Eerbeek uur Rondrit paardentram (1 uur). ± uur Thuiskomst Prijs: 42,00 50,00 voor niet-leden. ANBO-leden hebben voorrang! S.v.p.: gepast betalen en opgeven door inlevering van aanmeldstrookje (zie: laatste pagina) op de bekende adressen: Mevr. R. v.d. Broek, Ravensteinstraat 98, telefoon Mevr. M. Harms alleen op donderdagmiddag 4 juni van uur in de zaal van De Drecht. Mevr. C. Schoute, telefoon , in de wintertuin bij de aanleunwoningen van Eben Haëzer, alleen op woensdag van uur. Mevr. W. Veen, Soestdijkstraat 101, telefoon , alleen op donderdag van uur in de recreatiezaal. Mevr. A. v.d. Weerd, alleen op maandagmorgen, in de Schonerwoerdstraat 4 van uur.

7 ZOMERDAGTOCHT WOENSDAG 19 AUGUSTUS 2015 Zuid Limburg en Neerlands Hoogste Top Omdat het een lange rit is naar Zuid Limburg met een vrije pauze in Valkenburg sluiten wij de dag af met een 3-gangen diner in Houten. Zuid-Limburg is net een stukje buitenland. De zachte g en het zangerige Limburgse dialect zorgen daar wel voor, net als de verrassend mooie omgeving. Al toerend door heuvels en door dalen, met steeds weer prachtige vergezichten, waant u zich ver over onze grenzen. Niet zonder reden heet dit bijzondere stukje Nederland ook wel 'Klein Zwitserland'. Wij maken met u een heerlijke tocht door het fraaie mergelland en laten u de mooiste plekjes zien. Ook bezoeken we het Drielandenpunt en de Vaalserberg, waar u kunt genieten van een fantastisch uitzicht over Nederland, België en Duitsland. Daarna brengen we een bezoek aan Valkenburg. Ondanks de vele veranderingen die dit stadje de laatste eeuw heeft ondergaan is en blijft het een gezellig plaatsje waar u heerlijk kan winkelen of gewoon lekker een terrasje kan pikken uur De bus staat voor bij De Drecht op het Niftrikhof 8.15 uur Vertrek richting Ravenstein, Soestdijkstraat en Wisseloordplein uur Koffie met Limburgse vlaai bij Hotel Van de Valk, Vught uur Koffietafel met kroket bij restaurant Wilhelminatoren, Vaals uur 3-gangen diner met een gestoofd varkenslapje bij restaurant De Engel, Houten. ± uur Thuiskomst Prijs: 48,00 inclusief diner (werkelijke prijs 55,00) Indien er plaatsen beschikbaar zijn, kunnen niet-leden mee voor de werkelijke prijs. S.v.p.: gepast betalen en opgeven door inlevering van aanmeldstrookje (zie: laatste pagina) op de bekende adressen in de 1 e week van augustus: Voor meer informatie en verslag vorige dagtocht: zie volgende pagina.

8 Mevr. R. v.d. Broek, Ravensteinstraat 98, telefoon Mevr. M. Harms alleen op donderdagmiddag 6 augustus van uur in de zaal van De Drecht. Mevr. C. Schoute, telefoon , in de wintertuin bij de aanleunwoningen van Eben Haëzer, alleen op woensdag van uur. Mevr. W. Veen, Soestdijkstraat 101, telefoon , alleen op donderdag van uur in de recreatiezaal. Mevr. A. v.d. Weerd, alleen op maandagmorgen 3 augustus van uur in de Schonerwoerdstraat 4. Aanmelden dagtochten U kunt zich per dagtocht aanmelden en betalen. Liever niet voor beide dagtochten tegelijkertijd. Bent u verhinderd? Dan kunt u dit uiterlijk de maandag voor de dagtocht doorgeven, respectievelijk telefoon: (ANBO activiteiten). Indien u een verhindering later doorgeeft is het niet mogelijk om u het geld terug te geven, tenzij er wachtlijsten zijn. Verslag dagtocht 16 april naar Zeeland Onze chauffeur Cees reed bij het begin van onze dagtocht naar Zeeland door Abcoude, langs de Angstel naar Loenersloot. Op dit stukje werden vele herinneringen opgehaald aan o.a. restaurants, winkels en fietstochten. We passeerden zomerverblijven, theehuisjes in verschillende bouwstijlen en het kasteel Loenersloot. Daar wij nog ver moesten, gingen we bij Loenersloot de snelweg op richting Hoornaar in de Alblasserwaard voor de koffie met gebak. Hierna vervolgden wij onze weg over de Waal, langs Dordrecht, over het Hollands Diep, langs Roosendaal en Bergen op Zoom. Tot slot over het Schelde-Rijnkanaal, de verbindende vaarroute tussen Rotterdam en Antwerpen, waardoor wij nu op het Zeeuwse eiland Tholen kwamen.

9 Op weg naar s-heerenbroek voor de lunch en een demonstratie Zeeuwse klederdrachten reden wij over de Oesterdam, met een lengte van 10,5 km de langste dam van de deltawerken, tussen Tholen en Zuid-Beveland. Met een bevlogen uitleg werden ons verschillende Zeeuwse klederdrachten getoond door vrijwilligers van Ôns Boeregoed. Zeeland heeft een grotere verscheidenheid in klederdrachten dan de overige provincies. Deze verscheidenheid is vroeger ontstaan door het geringe contact tussen de verschillende eilanden, waardoor iedere dracht zich op zijn eigen manier kon ontwikkelen. Bovendien is de dracht niet altijd hetzelfde gebleven; vanwege de mode was ze continu in verandering. Ondanks de verschillen in de klederdracht waren er ook overeenkomsten, zoals de witte gladde mutsjes onder de kappen en plooien in bovenlijfjes en omslagdoeken. Terug naar huis reden wij over de Zeelandbrug, die Noord-Beveland met Schouwen-Duiveland verbindt. Deze brug is geen onderdeel van de Deltawerken, maar werd gebouwd om de bereikbaarheid te vergroten. Helaas kwamen wij bij Rotterdam in een file terecht, waardoor we veel later thuis kwamen na een zeer geslaagde dag. Annemieke van der Weerd ANBO te VOET Deelname is kosteloos behalve dan de reis en de kop koffie onderweg. Altijd vooraf aanmelden. Zie telefoonnummer per wandeling. Je hoort dan plaats en tijdstip van vertrek en hoe gereisd gaat worden. Vertrek stipt op tijd tenzij bij nood, dan even bellen. Ook bij afmelding. Iedereen, ANBO-lid of niet, is welkom om op eigen risico mee te wandelen. In de zomermaanden kunt u de volgende wandelingen, in de ochtend, maken: Maandag 1 juni: Haarlemmermeer - Houtrak, 11 km. Opgave / inlichtingen: Lida Rigter, tel Donderdag 25 juni: Edam Middelie - Oosthuizen, 12 km. Opgave / inlichtingen: Gerard Broersma, tel

10 Maandag 6 juli: Castricum -> Wijk aan Zee, 13 km. Opgave / inlichtingen: Lida Rigter, tel Donderdag 30 juli: Muiden, oeverwandeling, 12 km. Opgave / inlichtingen: Gerard Broersma, tel Maandag 3 augustus: Wijk aan Zee -> Santpoort Noord, 13 km. Opgave / inlichtingen: Lida Rigter, tel Donderdag 27 augustus: Crailoo: natuurbrug wandeling, 12 km. Opgave / inlichtingen: Gerard Broersma, tel Woensdag 2 september: Het groene hart in richting Gooi - Utrechtpad, 15 km. Opgave / inlichtingen: Martie Woudhuizen, tel Verder: elke 2 e maandagochtend van de maand Rondje Vondelpark: ca. een uur, daarna koffie op de tennisbaan. Laag tempo. elke 4e dinsdagmiddag van de maand. Anderhalf uur stevig wandelen in het Amsterdamse Bos. Voor de laatste veranderingen, zie ANBO Binnenstad Fietst Van april t/m september, km, elke 4 e woensdag van de maand. Info route fietstocht: Catharina Swart of catharina.s@kpnplanet.nl.

11 Roze Amsterdam ZuidOost Jezelf zijn samen met anderen! Dat kan, nl.: Elke 3 e donderdagavond van de maand van tot in Het Reigersnest, Schonerwoerdstraat 4, 1107 GB Amsterdam. Meer info: of john.brobbel@wxs.nl Nieuwsbrief digitaal ontvangen? Wilt u onze nieuwsbrief voortaan digitaal ontvangen? Geeft uw adres dan door aan onze secretaris mevrouw H. Bakker. Website Afdeling Gaasperdam Onlangs zijn wij gestart met onze eigen website. Als u meer informatie zoekt dan wat in onze nieuwsbrief staat, kijk dan op onze website: Activiteiten: elke maandag elke maandag uur kaarten maken uur klaverjassen N.B.: In de maanden juli en augustus worden er geen activiteiten gehouden. Na de zomer starten wij weer op maandag 7 september. Adres voor activiteiten: SeniorenWoongroep 44 / Reigersnest Schonerwoerdstraat GB Amsterdam Telefoon:

12 Aanmelding Prijsklaverjassen 14 juni Naam Aantal personen:.. Adres... Telefoonnummer.. Handtekening Aanmelding Zomerbingo 28 juni Naam.... alleenstaand / echtpaar Adres... Telefoonnummer.. Handtekening Aanmelding dagtocht 18 juni Naam.... alleenstaand / echtpaar Opstapplaats..... Dieetwensen..... Telefoonnummer.. Handtekening Aanmelding dagtocht 19 augustus inleveren in de 1 e week van augustus Naam.... alleenstaand / echtpaar Opstapplaats..... Dieetwensen..... Telefoonnummer.. Handtekening U bent alleen dan ingeschreven voor het prijsklaverjassen, de bingo of de dagtocht als u van tevoren het strookje inlevert en betaalt.

UITNODIGING. Algemene Ledenvergadering op donderdag 30 april 2015. Bij SeniorenWoongroep 44, Schonerwoerdstraat 4, aanvang 14.00 uur.

UITNODIGING. Algemene Ledenvergadering op donderdag 30 april 2015. Bij SeniorenWoongroep 44, Schonerwoerdstraat 4, aanvang 14.00 uur. Afd. Gaasperdam Secr.: Renkumhof 62 1106 JB Amsterdam-ZO Tel: 020-6963652 NIEUWSBRIEF APRIL / MEI 2015 www. anbo-amsterdam.nl UITNODIGING Algemene Ledenvergadering op donderdag 30 april 2015 Bij SeniorenWoongroep

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF MEI T/M JULI 2016

NIEUWSBRIEF MEI T/M JULI 2016 NIEUWSBRIEF MEI T/M JULI 2016 Activiteitenteam Gaasperdam p/a : mevr. H. Bakker Renkumhof 62 1106 JB Amsterdam-ZO Tel: 020-6963652 Nieuwsbrief 2016 Daar de gemeente voor dit jaar een subsidie toegekend

Nadere informatie

Onze activiteiten op maandag beginnen weer op 7 september!

Onze activiteiten op maandag beginnen weer op 7 september! Afd. Gaasperdam Secr.: Renkumhof 62 1106 JB Amsterdam-ZO Tel: 020-6963652 NIEUWSBRIEF SEPTEMBER / OKTOBER 2015 www.anbo.nl/afdelingen/gaasperdam Onze activiteiten op maandag beginnen weer op 7 september!

Nadere informatie

Nieuwsbrief stopt! Dat betekent dat deze nieuwsbrief de laatste is die door ANBO Gaasperdam wordt uitgegeven.

Nieuwsbrief stopt! Dat betekent dat deze nieuwsbrief de laatste is die door ANBO Gaasperdam wordt uitgegeven. Afd. Gaasperdam Secr.: Renkumhof 62 1106 JB Amsterdam-ZO Tel: 020-6963652 NIEUWSBRIEF FEBRUARI T/M APRIL 2016 2015 www.anbo.nl/afdelingen/gaasperdam Nieuwsbrief stopt! ANBO afdelingen mogen geen nieuwsbrief

Nadere informatie

De muzikale omlijsting is op dit moment nog niet bekend. Laat u verrassen! Noteer de datum vast in uw agenda voor 2015!

De muzikale omlijsting is op dit moment nog niet bekend. Laat u verrassen! Noteer de datum vast in uw agenda voor 2015! Afd. Gaasperdam Secr.: Renkumhof 62 1106 JB Amsterdam-ZO Tel: 020-6963652 NIEUWSBRIEF NOVEMBER / JANUARI 2015 www. anbo-amsterdam.nl Dit is alweer de laatste nieuwsbrief van het jaar! Wij wensen u allen

Nadere informatie

Iedere meter, wandel je beter, samen gezond!

Iedere meter, wandel je beter, samen gezond! Iedere meter, wandel je beter, samen gezond! Voor de 3 e keer organiseren we de Nationale Diabetes Challenge in de gemeente Heumen, Mook & Middelaar. Samen met andere diabetespatiënten én zorgverleners

Nadere informatie

Organisatie Opgeven en algemene informatie bij Martha en Toon Roks, Thornerstraat 48, tel: of of

Organisatie Opgeven en algemene informatie bij Martha en Toon Roks, Thornerstraat 48, tel: of of Organisatie Opgeven en algemene informatie bij Martha en Toon Roks, Thornerstraat 48, tel: 381995 of 06.34204870 of 06.43753307 fietsdagtocht donderdag 27 juni wandeltocht woensdag 10 juli opening de Achtertuin

Nadere informatie

WELZIJN DAGTOCHTEN BAARN DAGTOCHTEN VOOR HET JAAR

WELZIJN DAGTOCHTEN BAARN DAGTOCHTEN VOOR HET JAAR 1 WELZIJN DAGTOCHTEN BAARN DAGTOCHTEN VOOR HET JAAR 2016 2 Beste deelnemers reizen, Baarn, februari 2016 Ook het jaar 2015 was weer een groot succes. Ondanks de inzet op onze reizen van extra grote 63

Nadere informatie

Het Theeblaadje Juni 2015

Het Theeblaadje Juni 2015 Het Theeblaadje Juni 2015 Het Theehuis is een wijklocatie van zorgorganisatie Het Spectrum. Het is een gezellig ontmoetingscentrum voor 55-plussers waar diverse activiteiten plaatsvinden. Het Theehuis

Nadere informatie

Boodschappen PlusBus Haarlem Samen Er Op Uit. Reserveren voor december is mogelijk. vanaf 29 november per telefoon:

Boodschappen PlusBus Haarlem Samen Er Op Uit. Reserveren voor december is mogelijk. vanaf 29 november per telefoon: Boodschappen PlusBus Haarlem Samen Er Op Uit Reserveren voor december is mogelijk vanaf 29 november 2017 per telefoon: +31 (0)23 2052319 op werkdagen van 09:00 tot en van 13:00-16:00 uur of per mail: info@haarlemsjopper.nl

Nadere informatie

Maand programma. juni 2015. activiteiten in Zoomhoek rood Activiteiten in De Gravin blauw. de Beijerkorf groen. Activiteiten in

Maand programma. juni 2015. activiteiten in Zoomhoek rood Activiteiten in De Gravin blauw. de Beijerkorf groen. Activiteiten in Maand programma Activiteiten in de Beijerkorf groen activiteiten in Zoomhoek rood Activiteiten in De Gravin blauw 2 10.00-12.00 uur Bingo - deelname E 5,-. * 2 10.00-12.00 uur lezing over de renaissance

Nadere informatie

PROGRAMMA OKTOBER 2016

PROGRAMMA OKTOBER 2016 PROGRAMMA OKTOBER 2016 Voor u ligt het programma voor oktober van de SAMEN-UITbus voor Bernheze en Oss Met de boodschappenritten en ook weer diverse leuke uitstapjes. Deze maand gaan we onder andere naar

Nadere informatie

WELZIJN BAARN REISPROGRAMMA VOOR HET JAAR

WELZIJN BAARN REISPROGRAMMA VOOR HET JAAR WELZIJN BAARN REISPROGRAMMA VOOR HET JAAR 2017 Beste deelnemers reizen, Baarn, januari 2017 Na het succes van de afgelopen jaren hebben wij ook voor dit jaar weer erg leuke dagtochten op het programma

Nadere informatie

KBO-afdeling CENTRUM-ZUID s-hertogenbosch p/a Spirealaan 82, 5247 HL s-hertogenbosch (tel )

KBO-afdeling CENTRUM-ZUID s-hertogenbosch p/a Spirealaan 82, 5247 HL s-hertogenbosch (tel ) KBO-afdeling CENTRUM-ZUID s-hertogenbosch p/a Spirealaan 82, 5247 HL s-hertogenbosch (tel. 073-8505765) NIEUWSBRIEF nr.10 van november 2018 Activiteiten voor de komende maanden: 7 november Contactmiddag

Nadere informatie

Iedereen is van harte welkom Zie hieronder

Iedereen is van harte welkom Zie hieronder NIEUWSBRIEF Secr. Cor Knoop Fresiastraat 24 4921 HC Made Tel 062-683642 e.mail: caknoop@hetnet.nl jaargang 15 nummer 4, augustus 2012 Uitnodiging 1 Hierbij nodigen wij U uit voor de dagexcursie naar de

Nadere informatie

Boodschappen PlusBus Haarlem. Samen Er Op Uit. Reserveren voor juli en augustus is mogelijk. vanaf 4 juli per telefoon:

Boodschappen PlusBus Haarlem. Samen Er Op Uit. Reserveren voor juli en augustus is mogelijk. vanaf 4 juli per telefoon: Boodschappen PlusBus Haarlem Samen Er Op Uit Reserveren voor juli en augustus is mogelijk vanaf 4 juli 2018 per telefoon: +31 (0)23 2052319 op werkdagen van 13:30-15:30 uur of per mail: info@haarlemsjopper.nl

Nadere informatie

PROGRAMMA SEPTEMBER 2017

PROGRAMMA SEPTEMBER 2017 PROGRAMMA SEPTEMBER 2017 September: herfstmaand ook wel fruitmaand genoemd. De dagen worden weer korter en s-nachts wordt het weer frisser. Vaak biedt september ons nog een heerlijke nazomer. Daar gaan

Nadere informatie

Programma Oktober 2016

Programma Oktober 2016 BoodschappenPlusBus 0346 21 41 95 Programma Oktober 2016 Opgeven vanaf dinsdag 27 september Of Woensdag 28 september tussen 9:00 en 12:00 uur. 0346 214195 NIEUWE SPELREGELS Samen boodschappen doen, genieten

Nadere informatie

Wijkcentrum De Gasterij

Wijkcentrum De Gasterij Wijkcentrum De Gasterij Wat gezellig dat u gekomen bent Wijkbewoners ontmoeten elkaar onder het genot van een kopje koffie of thee, nemen deel aan gezamenlijke activiteiten of organiseren zelf een activiteit.

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Gezelschapsbank maart 2015. Beste mensen,

Nieuwsbrief. Gezelschapsbank maart 2015. Beste mensen, Nieuwsbrief Gezelschapsbank maart 2015 Beste mensen, De dagen beginnen alweer langer te worden en we gaan op naar de zomer. Heerlijk om naar buiten te gaan en leuke dingen te ondernemen. De Gezelschapsbank

Nadere informatie

Afdeling Harderwijk-Hierden

Afdeling Harderwijk-Hierden Afdeling Harderwijk-Hierden Nieuwsbrief Januari 2014 Van de bestuurstafel Na de hernieuwde start op de ledenvergadering van september 2013 zet het bestuur zich met enthousiasme in om de afdeling Harderwijk-Hierden

Nadere informatie

Voor u ligt het programma van de Zomerschool voor Senioren 2014. We bestaan dit jaar 5 jaar en daarom hebben we een mooi programma samengesteld.

Voor u ligt het programma van de Zomerschool voor Senioren 2014. We bestaan dit jaar 5 jaar en daarom hebben we een mooi programma samengesteld. VIJF JAAR ZOMERSCHOOL VOOR SENIOREN Voor u ligt het programma van de Zomerschool voor Senioren 2014. We bestaan dit jaar 5 jaar en daarom hebben we een mooi programma samengesteld. Inschrijven Op 25 juni

Nadere informatie

OWG - NIEUWS. Jubbega - Hoornsterzwaag. Herfst 2014. Website: www.overwelzijngesproken.nl Kamer van Koophandel 56415001 Jaargang 2 nummer 1

OWG - NIEUWS. Jubbega - Hoornsterzwaag. Herfst 2014. Website: www.overwelzijngesproken.nl Kamer van Koophandel 56415001 Jaargang 2 nummer 1 Herfst 2014 OWG - NIEUWS Jubbega - Hoornsterzwaag Website: www.overwelzijngesproken.nl Kamer van Koophandel 56415001 Jaargang 2 nummer 1 0516-461228 0516-462580 2 Voorwoord t Is weer voorbij die mooie

Nadere informatie

BoodschappenPlusBus. Programma Juli Opgeven vanaf dinsdag 27 en 28 Juni. tussen 9:00 en 12:00 uur. Zandacademie Den Haag

BoodschappenPlusBus. Programma Juli Opgeven vanaf dinsdag 27 en 28 Juni. tussen 9:00 en 12:00 uur. Zandacademie Den Haag BoodschappenPlusBus 0346 21 41 95 Programma Juli 2017 Opgeven vanaf dinsdag 27 en 28 Juni tussen 9:00 en 12:00 uur. 0346 214195 Zandacademie Den Haag Service centrum Maartensdijk Maertensplein 96 3738GR

Nadere informatie

Nieuwsbrief Tom-bus ***BELANGRIJK*** Programma Februari 2017

Nieuwsbrief Tom-bus ***BELANGRIJK*** Programma Februari 2017 www.tomindebuurt.nl Nieuwsbrief Tom-bus Programma Februari 2017 De Tom-bus biedt ouderen begeleiding met vervoer naar dagbesteding, winkels en activiteiten. In deze nieuwsbrief leest u het programma voor

Nadere informatie

In deze NieuwsFLITS!: Jubileum-uitnodiging (10 juli) Samen Doen - Samen Oplossen (23 mei) mededeling evenementencommissie

In deze NieuwsFLITS!: Jubileum-uitnodiging (10 juli) Samen Doen - Samen Oplossen (23 mei) mededeling evenementencommissie 1 #16 4 mei 2019 In deze NieuwsFLITS!: Jubileum-uitnodiging (10 juli) Samen Doen - Samen Oplossen (23 mei) mededeling evenementencommissie JUBILEUM-UITNODIGING -herinnering- (10 juli) Hierbij nodigt het

Nadere informatie

Programma maand mei 2013.

Programma maand mei 2013. Programma maand mei 2013. Wij bieden 55plussers uit de gehele gemeente Barneveld onder meer begeleiding, zowel individueel als in groepsverband, bij het doen van boodschappen, het bezoeken van voorzieningen,

Nadere informatie

Onvergetelijk Zeeuws Museum

Onvergetelijk Zeeuws Museum Onvergetelijk Zeeuws Museum Overzicht van activiteiten die het Zeeuws Museum de komende maanden biedt voor mensen met dementie, naasten, zorgverleners en geïnteresseerden: Rondleidingen Onvergetelijk Zeeuws

Nadere informatie

jaargang 18 nummer 5 oktober 2015 Uitnodiging

jaargang 18 nummer 5 oktober 2015 Uitnodiging Secr. Gerard Thijssen Rozenbloemstraat 34, 4921 KG Made Tel: 0162-683323 Mail: heemkundemadedrimmelen@gmail.com NIEUWSBRIEF jaargang 18 nummer 5 oktober 2015. Uitnodiging Op dinsdag 20 oktober organiseert

Nadere informatie

december 2018, nummer 12 De PlusBus is er voor alle zelfstandig wonende ouderen en mindervaliden in Mijdrecht, Wilnis, NOVEMBER 2016, nr 1

december 2018, nummer 12 De PlusBus is er voor alle zelfstandig wonende ouderen en mindervaliden in Mijdrecht, Wilnis, NOVEMBER 2016, nr 1 Nieuwsbrief PlusBus december 2018, nummer 12 De PlusBus is er voor alle zelfstandig wonende ouderen en mindervaliden in Mijdrecht, Wilnis, NOVEMBER 2016, nr 1 Vinkeveen, Amstelhoek, Waverveen en De Hoef.

Nadere informatie

Info bulletin mei t/m september 2015

Info bulletin mei t/m september 2015 Clubgebouw De Veldschoppe Gebr. Ketteringstraat 15 7131NM Lichtenvoorde Tel: 06-30690868 Info bulletin mei t/m september 2015 Overzicht activiteiten mei t/m september 2015 Gezinsfietstocht donderdag 14

Nadere informatie

WELZIJN BAARN REISPROGRAMMA VOOR HET JAAR

WELZIJN BAARN REISPROGRAMMA VOOR HET JAAR 1 WELZIJN BAARN REISPROGRAMMA VOOR HET JAAR 2016 2 Beste deelnemers reizen, Baarn, februari 2016 Ook het jaar 2015 was weer een groot succes. Ondanks de inzet op onze reizen van extra grote 63 personen

Nadere informatie

Nieuwsbrief jaargang 30 nr. 4 23 april 2013. Enkele datums voor de komende maanden: Vrijdag 26 apr. Spreekuur wijkagent en ouderadviseur

Nieuwsbrief jaargang 30 nr. 4 23 april 2013. Enkele datums voor de komende maanden: Vrijdag 26 apr. Spreekuur wijkagent en ouderadviseur Nieuwsbrief jaargang 30 nr. 4 23 april 2013. Enkele datums voor de komende maanden: Vrijdag 26 apr. Spreekuur wijkagent en ouderadviseur Zondag 28 apr. Oranje Bingo Vrijdag 10 mei Spreekuur wijkagent en

Nadere informatie

Vereniging Post - Actieven Belastingdienst Leiden

Vereniging Post - Actieven Belastingdienst Leiden Vereniging Post - Actieven Belastingdienst Leiden Poortwacht 54 2353 EB Leiderdorp : 071-8870183 «hr_mv» «Voorl» «Voorv» «Naam» «Adres» «Postcode» «woonplaats» Leiderdorp, februari 2013 Nieuwsbrief 2013-1

Nadere informatie

Op vrijdag 24 juni 2016 vindt onze jaarlijkse dagtocht plaats en wel naar De Biesbosch en Dordrecht.

Op vrijdag 24 juni 2016 vindt onze jaarlijkse dagtocht plaats en wel naar De Biesbosch en Dordrecht. Voor informatie 026 359 9007 Peter Evers 026 359 9802 vgpp@gelderland.nl www.vgpp.nl Uitnodiging Voor niet actieve leden van de V.G.P.P. Op vrijdag 24 juni 2016 vindt onze jaarlijkse dagtocht plaats en

Nadere informatie

Programma Juli 2015 Programma Augustus 2015

Programma Juli 2015 Programma Augustus 2015 BoodschappenPlusBus 0346 21 41 95 Programma Juli 2015 Programma Augustus 2015 Opgeven vanaf dinsdag 23 Juni tussen 9:00 en 12:00 uur. 0346 214195 Katwijk aan zee Een dagje aan het strand, met de mogelijkheid

Nadere informatie

ANDERS OUDER WORDEN. Anders Ouder Worden wordt financieel ondersteund door WOP Schollevaar

ANDERS OUDER WORDEN. Anders Ouder Worden wordt financieel ondersteund door WOP Schollevaar ANDERS OUDER WORDEN Anders Ouder Worden wordt financieel ondersteund door WOP Schollevaar A C T I V I T E I T E N SEPTEMBER DECEMBER 2017 HET BESTUUR VAN ANDERS OUDER WORDEN IS OP ZOEK NAAR EEN NIEUWE

Nadere informatie

BoodschappenPlusBus. Programma Juni 2016. Opgeven vanaf dinsdag 24 Mei. tussen 9:00 en 12:00 uur. 0346 214195. Jachtlust Bilthoven

BoodschappenPlusBus. Programma Juni 2016. Opgeven vanaf dinsdag 24 Mei. tussen 9:00 en 12:00 uur. 0346 214195. Jachtlust Bilthoven BoodschappenPlusBus 0346 21 41 95 Programma Juni 2016 Opgeven vanaf dinsdag 24 Mei tussen 9:00 en 12:00 uur. 0346 214195 Jachtlust Bilthoven Wij zijn dagelijks bereikbaar van 9.00-12.00 uur. Spelregels

Nadere informatie

Nu de zomer weer voorbij is en inmiddels al enkele vergaderingen zijn geweest binnen onze afdeling staan de volgende activiteiten gepland:

Nu de zomer weer voorbij is en inmiddels al enkele vergaderingen zijn geweest binnen onze afdeling staan de volgende activiteiten gepland: Voorzitter: Secretaris: Willy Beldman Willy Baltes Larenseweg 67 Eekelscharen 2 tel. 0548 366952 tel. 0548 366095 September 2013. Beste leden, Nu de zomer weer voorbij is en inmiddels al enkele vergaderingen

Nadere informatie

RONDVAART DE DOMMEL NAAR HOEK VAN HOLLAND FANTASIETUIN DE STAL

RONDVAART DE DOMMEL NAAR HOEK VAN HOLLAND FANTASIETUIN DE STAL PROGRAMMA JUNI 2019 RONDVAART DE DOMMEL NAAR HOEK VAN HOLLAND FANTASIETUIN DE STAL We hebben weer leuke uitjes in het programma staan! Voor ieder wat wils. Wij horen graag op de beldag (of daarna) van

Nadere informatie

Mantelzorg & mantelzorgondersteuning

Mantelzorg & mantelzorgondersteuning Welzijn Ouderen Thuisadministratie Mantelzorg & mantelzorgondersteuning Voor iedereen in Amsterdam-Noord. Dus ook voor u! Doras Maatschappelijke dienstverlening Amsterdam-Noord Zorgt u voor een naaste

Nadere informatie

PROGRAMMA BOODSCHAPPENPLUSBUS Van 1 september t/m 31 oktober 2011. De feestdag van het 1-jarig bestaan was erg geslaagd!

PROGRAMMA BOODSCHAPPENPLUSBUS Van 1 september t/m 31 oktober 2011. De feestdag van het 1-jarig bestaan was erg geslaagd! PROGRAMMA BOODSCHAPPENPLUSBUS Van 1 september t/m 31 oktober 2011 De feestdag van het 1-jarig bestaan was erg geslaagd! Beste mensen. Leest u deze brief a.u.b. aandachtig door. En toen was het alweer

Nadere informatie

Voor ouderen van 50+: Lunteren Driebergen Ede. Voor ouderen met meer zorg: Lunteren

Voor ouderen van 50+: Lunteren Driebergen Ede. Voor ouderen met meer zorg: Lunteren Voor ouderen van 50+: Lunteren Driebergen Ede Voor ouderen met meer zorg: Lunteren Wilt u er even tussen uit met een groep ouderen? Dan bent u van harte welkom op één van onze vakantieweken! Deze weken

Nadere informatie

Nieuwsbrief Stichting Buurtschap Strijp

Nieuwsbrief Stichting Buurtschap Strijp In dit nummer Geboren * Website www.leenderstrijp.com Overleden * School en winkel Leenderstrijp Nieuwe bewoners * Agenda Welzijn&Zorg * Carnaval 2015 De STRIEPER Nieuwsbrief Stichting Buurtschap Strijp

Nadere informatie

Betaalbaar, zelfstandig wonen met zorg én service

Betaalbaar, zelfstandig wonen met zorg én service Betaalbaar, zelfstandig wonen met zorg én service Welkom in Ten Anker In Ten Anker bieden Vrijwaard en Woonzorg Nederland een nieuw woonconcept aan. Betaalbaar, zelfstandig wonen met de zekerheid van zorg

Nadere informatie

PROGRAMMA. PlusBus KOLLUMERLAND. Aanmelden:0511-700207. maandag t/m vrijdag tussen 9.00-12.00 uur 0511-700207

PROGRAMMA. PlusBus KOLLUMERLAND. Aanmelden:0511-700207. maandag t/m vrijdag tussen 9.00-12.00 uur 0511-700207 PROGRAMMA PlusBus KOLLUMERLAND Aanmelden:0511-700207 maandag t/m vrijdag tussen 9.00-12.00 uur 0511-700207 oktober november december 2013 Dinsdag 1 oktober Vaartocht op het Wad en het Lauwersmeer is een

Nadere informatie

Belangenorganisatie senioren. Kring s-hertogenbosch Afdeling Binnenstad. Jaarkalender 2013 eerste jaargang BEWAAR-EXEMPLAAR

Belangenorganisatie senioren. Kring s-hertogenbosch Afdeling Binnenstad. Jaarkalender 2013 eerste jaargang BEWAAR-EXEMPLAAR Belangenorganisatie senioren Kring s-hertogenbosch Afdeling Binnenstad Jaarkalender 2013 eerste jaargang BEWAAR-EXEMPLAAR 1 Welke voordelen biedt uw KBO lidmaatschap bij uw afdeling? HUL P NODIG - bij

Nadere informatie

Ontmoetingscentrum De Verbinding ACTIVITEITENAANBOD JUNI 2016. Ontmoetingscentrum De Verbinding. Stationsstraat 1 6671 AW Zetten 0488 453187

Ontmoetingscentrum De Verbinding ACTIVITEITENAANBOD JUNI 2016. Ontmoetingscentrum De Verbinding. Stationsstraat 1 6671 AW Zetten 0488 453187 Ontmoetingscentrum De Verbinding O T M ACTIVITITAABOD JUI 2016 O T O O T W I K K L L T S P A Ontmoetingscentrum De Verbinding Stationsstraat 1 6671 AW Zetten 0488 453187 deverbinding@stgsamenzorgen.nl

Nadere informatie

In onze vorige stencil hebben we een enquête bijgevoegd met enkele mogelijke nieuwe activiteiten die

In onze vorige stencil hebben we een enquête bijgevoegd met enkele mogelijke nieuwe activiteiten die In onze vorige stencil hebben we een enquête bijgevoegd met enkele mogelijke nieuwe activiteiten die we als buurtvereniging op zouden willen pakken en de buurtleden eveneens de mogelijkheid te geven om

Nadere informatie

Februari/Maart 2016 Activiteiten commissie A.N.B.O. afdeling Wemeldinge:

Februari/Maart 2016 Activiteiten commissie A.N.B.O. afdeling Wemeldinge: DE KOERIER ANBO - WEMELDINGE Februari/Maart 2016 Activiteiten commissie A.N.B.O. afdeling Wemeldinge: Cathrien Kole Bonzijweg 14 tel. 621386 Corrie Mol Kon. Wilhelminastraat 20 tel. 621400 Adri de Lange

Nadere informatie

Activiteitenkalender Het Anker Lemelerveld

Activiteitenkalender Het Anker Lemelerveld Activiteitenkalender Het Anker Lemelerveld September 2017 Activiteitenkalender Het Anker In deze kalender vindt u terug welke activiteiten er wanneer, waar en hoe laat plaatsvinden. Deze activiteiten zijn

Nadere informatie

Programma September 2017

Programma September 2017 BoodschappenPlusBus 0346 21 41 95 Programma September 2017 Beldagen zijn 22 en 23 augustus tussen 9:00 en 12:00 uur. 0346 214195 Service centrum Maartensdijk Maertensplein 96 3738GR Maartensdijk 0346 214195

Nadere informatie

INFORMATIEBLAD september 2014

INFORMATIEBLAD september 2014 AFDELING ZWOLLE INFORMATIEBLAD september 2014 Van de voorzitter De zomer zit er weer bijna op en dat betekent dat het verenigingsleven weer langzaam op gang komt. De eerste bestuursvergaderingen worden

Nadere informatie

juni/juli/aug 2018 EXTRA lunch en film WANNEER TIJD KOSTEN LOCATIE

juni/juli/aug 2018 EXTRA lunch en film WANNEER TIJD KOSTEN LOCATIE juni/juli/aug 2018 Meer informatie over onze activiteiten: In onze jaargids 2017-2018 of op www.welzijnbloemendaal.nl. Wilt u zich aanmelden? Dat kan via de website of telefonisch: (023)525 03 66 (Bloemendaal)

Nadere informatie

De Vraagwijzer Maaltijdservice Weert

De Vraagwijzer Maaltijdservice Weert De Vraagwijzer Maaltijdservice Weert Informatie Gezond eten kan ook lekker zijn Gezond eten levert een belangrijke bijdrage aan een gezond leven. Kies bewust voor een gezonde voeding, maar geniet ook van

Nadere informatie

Nieuws zieriks Aagje

Nieuws zieriks Aagje Nieuws zieriks Aagje ANBO AFDELING ZIERIKZEE Nieuwsbrief nummer 3 2014 augustus september - oktober Beste vrienden, leden van de ANBO, Nog eenmaal, en ik beloof U dat dit echt de laatste keer is, nog een

Nadere informatie

De muziekreis naar Valkenburg.

De muziekreis naar Valkenburg. De muziekreis naar Valkenburg. 24 maart 2014 Vandaag gaan we met het Buitenhof naar Valkenburg voor de muziekreis. De begeleiders Marij en Henk gaan al vroeg op pad om iedereen op te halen. Marij haalt

Nadere informatie

Nieuwsbrief Mantelzorg Uitgave nr. 4 oktober 2012

Nieuwsbrief Mantelzorg Uitgave nr. 4 oktober 2012 Nieuwsbrief Mantelzorg Uitgave nr. 4 oktober 2012 Inhoud: Nieuws vanuit Steunpunt Mantelzorg Agenda oktober november - december Dag van de Mantelzorg 2012 Terugblik van het respijtweekend Nieuws vanuit

Nadere informatie

Busreis Karinthie 15 t/m 25 mei 2017

Busreis Karinthie 15 t/m 25 mei 2017 Busreis Karinthie 15 t/m 25 mei 2017 Maandag Heenreis Nadat u een kopje koffie hebt gedronken in Zeddam beginnen we aan onze reis. Deze eerste dag rijden we naar Zuid Duitsland waar we de eerste nacht

Nadere informatie

WelzijnsPaletActueel. Voor u, het programma van de maand september. september 2016

WelzijnsPaletActueel. Voor u, het programma van de maand september. september 2016 WelzijnsPaletActueel september 2016 Voor u, het programma van de maand september. Na een afwisselende en gezellige vakantieperiode rond het thema Vive Espana starten we met nieuwe energie en enthousiasme

Nadere informatie

Wijkcentrum Gasterij de ontmoeting. Juli, Augustus en September 2019

Wijkcentrum Gasterij de ontmoeting. Juli, Augustus en September 2019 Wijkcentrum Gasterij de ontmoeting Juli, Augustus en September 2019 Wijkbewoners ontmoeten elkaar onder het genot van een kopje koffie of thee, nemen deel aan gezamenlijke activiteiten of organiseren zelf

Nadere informatie

PROGRAMMA JULI De SAMEN-UITbus is een initiatief van het Nationaal Ouderenfonds

PROGRAMMA JULI De SAMEN-UITbus is een initiatief van het Nationaal Ouderenfonds PROGRAMMA JULI 2017 Ook voor de maand juli hebben wij weer geprobeerd een leuk programma Te bedenken voor SAMEN-UITbus voor Bernheze en Oss Deze maand gaan we, daar waar de chauffeur ons brengt. Ook paleis

Nadere informatie

Maand programma. november 2015. Activiteiten in de Beijerkorf groen. activiteiten in Zoomhoek rood Activiteiten in De Gravin blauw

Maand programma. november 2015. Activiteiten in de Beijerkorf groen. activiteiten in Zoomhoek rood Activiteiten in De Gravin blauw Maand programma Activiteiten in de Beijerkorf groen activiteiten in Zoomhoek rood Activiteiten in De Gravin blauw 2, 16, 30 14.45-16.00 uur Repetitie zangkoor (gericht op de bewoners van Gravin Sophie).

Nadere informatie

Stichting Multicultureel Centrum de Hudsonhof Hudsonhof 1-9 1057 KP Amsterdam Tel: 020 2334105. Hudsonhof Activiteitenlijst september 2015

Stichting Multicultureel Centrum de Hudsonhof Hudsonhof 1-9 1057 KP Amsterdam Tel: 020 2334105. Hudsonhof Activiteitenlijst september 2015 Stichting Multicultureel Centrum de Hudsonhof Hudsonhof 1-9 1057 KP Amsterdam Tel: 020 2334105 Hudsonhof Activiteitenlijst september 2015 1 Belangrijk nieuws!! Tip 1 Op maandag 14 september is er een gratis

Nadere informatie

Woon- en Zorgcentrum De Schans staat in de wijk Emmerhout te Emmen, op loopafstand van het winkelcentrum Emmerhout.

Woon- en Zorgcentrum De Schans staat in de wijk Emmerhout te Emmen, op loopafstand van het winkelcentrum Emmerhout. Deel 2 Specifieke informatie over De Schans Woon- en Zorgcentrum De Schans staat in de wijk Emmerhout te Emmen, op loopafstand van het winkelcentrum Emmerhout. Wonen Bij het woon- en zorgcentrum worden

Nadere informatie

Activiteitenfolder januari 2016

Activiteitenfolder januari 2016 ntmoetingscentrum de plek waar je thuis bent Activiteitenfolder januari 2016 Namens iedereen van Ontmoetingscentrum Prinsenhof, wensen wij u een mooi en gelukkig nieuwjaar! Om het nieuwe jaar goed te beginnen,

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2, februari 2015 3 e jaargang

Nieuwsbrief 2, februari 2015 3 e jaargang Nieuwsbrief 2, februari 2015 3 e jaargang Inhoud 28 februari grote bijeenkomst: Liever een goede buur Vrijwillige bijdrage 2015 Kascommissie Maandelijkse inloop 7 maart Nieuws activiteitengroep Divers

Nadere informatie

BoodschappenPlusBus Amersfoort. Maandprogramma 5 februari 15 maart 2013

BoodschappenPlusBus Amersfoort. Maandprogramma 5 februari 15 maart 2013 BoodschappenPlusBus Amersfoort Maandprogramma 5 februari 15 maart 2013 BoodschappenPlusBus Amersfoort: samen er op uit. Graag brengen wij de spelregels onder uw aandacht: Voor alle activiteiten geldt:

Nadere informatie

INFORMATIEBLAD Januari 2015

INFORMATIEBLAD Januari 2015 AFDELING ZWOLLE opgericht 1 januari 1947 INFORMATIEBLAD Januari 2015 Van de voorzitter Laat ik (natuurlijk) beginnen met u allen (en dat zijn ruim 500 leden) een zeer voorspoedig 2015 toe te wensen. Voorspellen

Nadere informatie

De gezamenlijke ouderenbonden KBO-PCOB willen u graag uitnodigen voor deze informatiemiddag. Tijd uur uur.

De gezamenlijke ouderenbonden KBO-PCOB willen u graag uitnodigen voor deze informatiemiddag. Tijd uur uur. Nieuwsbrief 33 van de Katholieke Belangen Organisatie voor senioren Voor u ligt de nieuwsbrief van de KBO afdeling Harderwijk van 20-02-2018. Uitnodiging: Informatiemiddag 12 maart in De Kiekmure, Tesselschadelaan

Nadere informatie

Werkdagen Vrije tijd Op de maandag is Vrije tijd gesloten, de Leenderij is op deze dag wel open.

Werkdagen Vrije tijd Op de maandag is Vrije tijd gesloten, de Leenderij is op deze dag wel open. Nieuwsbrief Vrije Tijd week 14 03 april 2018 Nieuws Agenda 6 apr : Disco in Zeist 7 apr : Truckersdag (LET OP) 11,18 apr : Vogelgeluiden luisteren 21 apr : Vroege Vogelwandeling 21 apr : Visproefavond

Nadere informatie

Nieuwsblad van de PlusBus

Nieuwsblad van de PlusBus MEENEEMEXEMPLAAR Nieuwsblad van de PlusBus De Ronde Venen Jaargang 10, nummer 12 december 2016 Aanmelden uitjes en boodschappen Vanaf maandag 28 november én op alle werkdagen daarna kunt u aanmelden tussen

Nadere informatie

Af en toe er even tussenuit samen met uw dementerende partner Lekker ontspannen in een sfeervolle omgeving In 2010 zijn er 8 TOCH UIT vakantieweken

Af en toe er even tussenuit samen met uw dementerende partner Lekker ontspannen in een sfeervolle omgeving In 2010 zijn er 8 TOCH UIT vakantieweken TOCH UIT VAKANTIES 2010 Af en toe er even tussenuit samen met uw dementerende partner Thuis zorgen voor een dementerende partner is geen eenvoudige taak. Door de permanente druk hebt u meestal onvoldoende

Nadere informatie

Hoofdstuk 2. Contact maken, inlichtingen verstrekken en onderhandelen

Hoofdstuk 2. Contact maken, inlichtingen verstrekken en onderhandelen Hoofdstuk 2 Contact maken, inlichtingen verstrekken en onderhandelen 48 Gangbare uitdrukkingen bij contact maken en onderhandelen De meeste zinnen die in dit overzicht staan, zijn formeel. U kunt deze

Nadere informatie

Mededeling. Beste heer/mevrouw,

Mededeling.  Beste heer/mevrouw, www.tomindebuurt.nl Mededeling Beste heer/mevrouw, Op dit moment staat u in ons adressenbestand om de nieuwsbrief van de Tombus te ontvangen. Om ons adressenbestand up-to-date te houden willen wij u vragen

Nadere informatie

ROUTE BPC. Maak kennis met onze locaties.!

ROUTE BPC. Maak kennis met onze locaties.! ROUTE BPC Maak kennis met onze locaties.! WE STELLEN ONS GRAAG EVEN VOOR. Volg me.. BUITENPOORT CATERING Al bijna 35 jaar vormen we met ons team een hechte familie en zijn we volledig op elkaar ingespeeld.

Nadere informatie

OVERZICHT MAANDPROGRAMMA ZONNEHOF AUGUSTUS IN DEZE MAAND IS HET ECHT VAKANTIE. OOK DE MEDEWERKERS EN VEEL VRIJWILLIGERS GENIETEN DAN VAN HUN VAKANTIE.

OVERZICHT MAANDPROGRAMMA ZONNEHOF AUGUSTUS IN DEZE MAAND IS HET ECHT VAKANTIE. OOK DE MEDEWERKERS EN VEEL VRIJWILLIGERS GENIETEN DAN VAN HUN VAKANTIE. OVERZICHT MAANDPROGRAMMA ZONNEHOF AUGUSTUS IN DEZE MAAND IS HET ECHT VAKANTIE. OOK DE MEDEWERKERS EN VEEL VRIJWILLIGERS GENIETEN DAN VAN HUN VAKANTIE. DE VASTE ACTIVITEITEN PROBEREN WE ZO GOED MOGELIJK

Nadere informatie

Nummer 15 2 april 2015

Nummer 15 2 april 2015 Nummer 15 2 april 2015 Agenda 03 april studiedag, alle kinderen zijn vrij 06 april 2 e Paasdag, alle kinderen zijn vrij 07 april thema-avond over verkeerssituatie rondom school 11 en 12 april Samenloop

Nadere informatie

Uitstapjes 2015. van de afdelingen. Duin- en Bollenstreek en Katwijk

Uitstapjes 2015. van de afdelingen. Duin- en Bollenstreek en Katwijk Uitstapjes 2015 van de afdelingen Duin- en Bollenstreek en Katwijk Het Rode Kruis Uitstapjes 2015 Van de afdelingen Duin- en Bollenstreek en Katwijk Het Rode Kruis in de Duin- en Bollenstreek en Katwijk

Nadere informatie

ACTIVITEITENKALENDER DECEMBER 2010

ACTIVITEITENKALENDER DECEMBER 2010 ACTIVITEITENKALENDER Uitgelicht Vrijdag 3 december 10.30-11.30 uur Branveiligheid instructie door de Brandweer Dinsdag 7 december 13.00-16.00 uur Uitstapje naar de Kerstmarkt Maandag 13 december 10.00-11.00

Nadere informatie

Verenigingen Sint-Annaland, januari 2017

Verenigingen Sint-Annaland, januari 2017 Verenigingen Sint-Annaland, januari 2017 2 Inhoud 1. Inleiding... 4 1.1. aanmelden... 4 1.2. kosten... 5 1.3. contact... 5 2. de verenigingen... 6 2.1. zwemmen... 6 2.2. koersbal... 7 2.3. kaarten maken...

Nadere informatie

de Schoolbel Kerstviering op t Rendal Driekoningen zingen

de Schoolbel Kerstviering op t Rendal Driekoningen zingen R E N D A L N I E U W S : K E R S T V I E R I N G O P T R E N D A L D R I E K O N I N G E N Z I N G E N H A N D B A L K E R S T T O E R N O O I N I E U W S V A N U I T A N D E R E O R G A N I S A T I E

Nadere informatie

Het VTV organiseert in de zomervakantie allerlei leuke activiteiten waar zowel kinderen, jongeren als volwassen aan kunnen deelnemen.

Het VTV organiseert in de zomervakantie allerlei leuke activiteiten waar zowel kinderen, jongeren als volwassen aan kunnen deelnemen. Voor wie zijn de activiteiten bedoeld? Het is zomervakantie van maandag 13 juli t/m zondag 23 augustus. De reguliere VTV activiteiten gaan in deze periode niet door. Het VTV organiseert in de zomervakantie

Nadere informatie

Maand programma. januari 2016. Activiteiten in de Beijerkorf groen. activiteiten in Zoomhoek rood Activiteiten in De Gravin blauw

Maand programma. januari 2016. Activiteiten in de Beijerkorf groen. activiteiten in Zoomhoek rood Activiteiten in De Gravin blauw Maand programma Activiteiten in de Beijerkorf groen activiteiten in Zoomhoek rood Activiteiten in De Gravin blauw ma 4 09.30-12.00 uur Nieuwjaarsreceptie voor bewoners, familie, vrijwilligers en personeel

Nadere informatie

We hebben dit jaar weer een gevarieerd programma samengesteld voor onze vereniging. Wij wensen jullie allen. weer veel plezier in 2015!!

We hebben dit jaar weer een gevarieerd programma samengesteld voor onze vereniging. Wij wensen jullie allen. weer veel plezier in 2015!! 2015 We hebben dit jaar weer een gevarieerd programma samengesteld voor onze vereniging Wij wensen jullie allen weer veel plezier in 2015!! Het Bestuur De kleurendruk van de kalender is mede mogelijk gemaakt

Nadere informatie

Activiteiten in Swellengrebel Maart 2018

Activiteiten in Swellengrebel Maart 2018 Meer Bewegen Voor Ouderen: Beweeggroep voor senioren. Bewegen vanuit de stoel, in een heel gezellige groep in het stilte centrum van Swellengrebel. Spelenderwijs proberen we de fitheid te bevorderen en

Nadere informatie

Bureau Activiteiten Bemiddeling. Activitei wrinken tocht. tuinieren dames kunst uit ho

Bureau Activiteiten Bemiddeling. Activitei wrinken tocht. tuinieren dames kunst uit ho Activitei wrinken tocht maken FIETSEN VITAA winkelen samen TV kijk korte vakantie actiefdansje rum tuinieren dames kunst uit ho ergens samen UIT eten OF THUIS dagtocht ka leggen museum genieten terras

Nadere informatie

Om uur stappen we in de stoomlocomotief met rijtuigen en vertrekken naar:

Om uur stappen we in de stoomlocomotief met rijtuigen en vertrekken naar: Uitnodiging Voor oud medewerkers Vut, FPU en Gepensioneerden van de Provincie Gelderland. (lid zijnde van de.) VOOR INFORMATIE Yvonne van Brink T (026) 359 9007 Peter Evers T (026) 359 9802 E vgpp@gelderland.nl

Nadere informatie

PROGRAMMA AUGUSTUS 2017

PROGRAMMA AUGUSTUS 2017 PROGRAMMA AUGUSTUS 2017 Veel vakanties lopen in de maand augustus al weer op hun eind. Maar wij gaan nog even door en hebben weer enkele leuke uitstapjes gepland. Deze maand gaan we, daar waar de chauffeur

Nadere informatie

Wandeltocht Selfkant en omgeving op dinsdag 31 januari

Wandeltocht Selfkant en omgeving op dinsdag 31 januari Wandeltocht Selfkant en omgeving op dinsdag 31 januari Gilde Westelijke Mijnstreek organiseert op dinsdag 31 januari weer haar eerste wandeling van dit jaar. Deze wandeling zal dicht bij Sittard plaatsvinden.

Nadere informatie

Nieuwsbrief Mei-Augustus 2016

Nieuwsbrief Mei-Augustus 2016 Secretariaat: Secretariaat: Conferencestraat 69 4421 DR Kapelle Tel. 0113-330104 vvnkapellebiezelinge@gmail.com Nieuwsbrief Mei-Augustus 2016 Beste Vrouw van Nu Dit is alweer de laatste Nieuwsbrief van

Nadere informatie

Vrije tijd. Studio58 & omgeving December 2018

Vrije tijd. Studio58 & omgeving December 2018 Studio58 & omgeving December 2018 Studio 58 Beukenstraat 58 4462TT Goes 0113 228575 (als je iets wilt doorgeven vóór of tijdens eethuis of activiteit) Aanmelden voor alle activiteiten via: goes@vrijetijd.gors.nl

Nadere informatie

\ De Burgerij Klimmen juni 2018

\ De Burgerij Klimmen juni 2018 \ De Burgerij Klimmen juni 2018 De Hoeskamers Bij de Hoeskamer van de Burgerij kunt u terecht voor een kopje koffie, een gezellig praatje en leuke activiteiten. Tevens kunt u in de Hoeskamer een afspraak

Nadere informatie

HetRozenblaadje. mei 2017

HetRozenblaadje. mei 2017 Jan Tooropstraat 1-5 3181 HE Rozenburg Op www.rozenhorst.nl vindt u deze nieuwsbrief ook terug HetRozenblaadje mei 2017 maandagochtend maandagmiddag maandag t/m zaterdag 9 mei 10 mei 15 mei 15 mei 15 t/m

Nadere informatie

SAMEN UIT VAKANTIE WEKEN

SAMEN UIT VAKANTIE WEKEN ZOMER 2019 SAMEN UIT VAKANTIE WEKEN VOOR OUDEREN VAN 50+ MARKELO - RIJS - ZEDDAM VOOR OUDEREN MET MEER ZORGBEHOEFTE EDE - LUNTEREN WELKOM! Hebt u zin om in de zomer gezellig een week met een groep op vakantie

Nadere informatie

ACTIVITEITEN RONDEDANS

ACTIVITEITEN RONDEDANS ACTIVITEITEN In de RONDEDANS Dienstencentrum Rondedans Julianastraat 74 2316 NZ Leiden Tel: 071-7074200 E-mail: g.zanda@radiuswelzijn.nl Dienstencentrum Rondedans Weekoverzicht vaste activiteiten Maandag

Nadere informatie

Bretagne, 21 t/m 28 oktober 2016

Bretagne, 21 t/m 28 oktober 2016 !1 Bretagne, 21 t/m 28 oktober 2016 Vrijdag en zaterdag 21 en 22 oktober Het is tegen 11 uur als we op ons gemak vertrekken. We gaan naar Bretagne, daar is het droog en soms zelfs zonnig volgens de berichten.

Nadere informatie

Verslag fietsreis 2 Denemarken van 2 t/m 9 juli 2017

Verslag fietsreis 2 Denemarken van 2 t/m 9 juli 2017 Verslag fietsreis 2 Denemarken van 2 t/m 9 juli 2017 Keurig op tijd arriveert de bus in Tonden met hierin al de dames die in Zaltbommel zijn opgestapt. Na wisseling van de oprij-chauffeur en de koffers

Nadere informatie

Activiteitenkalender mei 2018

Activiteitenkalender mei 2018 Activiteitenkalender mei 2018 Tijdstip Activiteit Locatie Kosten 10.00-12.00 uur Creatieve club AB-ruimte, 1e verdiep. dinsdag 1 mei 2018 woensdag 2 mei 2018 donderdag 3 mei 2018 10.00 uur Bloembollenboemel

Nadere informatie

Nieuwsbrief. VAN DE AFDELING ZWOLLE nr 10 oktober 2014

Nieuwsbrief. VAN DE AFDELING ZWOLLE nr 10 oktober 2014 Nieuwsbrief VAN DE AFDELING ZWOLLE nr 10 oktober 2014 Samenwerken De PCOB, afdeling Zwolle, heeft al heel lang een samenwerkingsverband met de KBO, afdeling Zwolle. Ieder jaar weer verzorgen de reiscommissies

Nadere informatie