NIEUWSBRIEF JUNI T/M AUGUSTUS 2015

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "NIEUWSBRIEF JUNI T/M AUGUSTUS 2015"

Transcriptie

1 Afd. Gaasperdam Secr.: Renkumhof JB Amsterdam-ZO Tel: NIEUWSBRIEF JUNI T/M AUGUSTUS Tweede penningmeester Na lang zoeken is er eindelijk een tweede penningmeester gevonden. De heer J.G. Wierstra is tijdens de ledenvergadering geïnstalleerd. Wij hopen op een lange samenwerking met hem. Huidig bestuur Mevrouw E.J. van Isveldt Mevrouw H.C. Bakker - de Groot Mevrouw A. van der Weerd De heer J.G. Wierstra De heer A.B. Koelman Afdelingscoördinator Secretaris, ledenadministrateur 1 e Penningmeester 2 e Penningmeester Algemeen, belangenbehartiging Belangenbehartiging De komende maanden zal er geen spreekuur belangenbehartiging zijn, maar de heer T. Koelman zal uitsluitend op woensdagavond tussen uur bereikbaar zijn voor noodgevallen. Bij geen gehoor kunt u het antwoordapparaat inspreken en u wordt later teruggebeld. Telefoon: U wordt dringend verzocht om alleen op de aangegeven dag en tijd te bellen! Eerstvolgende nieuwsbrief verschijnt in de laatste week van augustus!

2 Eigen bijdrage voor de Wmo-voorziening: zes weken de tijd om te beslissen Dankzij een intensieve lobby van Cliëntenbelang en de Ombudsman, komt er een belangrijke verbetering voor Amsterdammers, die dit jaar voor het eerst een eigen bijdrage moeten betalen voor hun woon- of vervoersvoorziening. Het gaat om scootmobiels, trapliften, Canta s en andere voorzieningen. Gemeente Amsterdam voert voor 7600 bestaande WMO-cliënten een eigen bijdrage in vanaf 18 mei De procedure die de gemeente hiervoor had afgesproken met het CAK, was voor de cliënten erg ongunstig. Zij zouden pas in augustus van het CAK horen hoe hoog hun eigen bijdrage wordt, terwijl de eigen bijdrage vanaf 18 mei ingaat. Dit had voor cliënten belangrijke nadelen. Zij moesten op basis van onvolledige informatie een besluit nemen: de voorziening behouden of inleveren. Na intensief overleg tussen Cliëntenbelang, de gemeentelijke Ombudsman en de Gemeente, is de procedure uiteindelijk toch verbeterd. Daardoor krijgen cliënten meer duidelijkheid en 6 weken de tijd om een beslissing te nemen. Amsterdammers krijgen in augustus de eerste factuur van het CAK. Mensen die hun bijdrage te hoog vinden, kunnen hun voorziening dan nog binnen 6 weken inleveren. Zij betalen dan geen eigen bijdrage. Zij moeten dit binnen zes weken na de factuurdatum aangeven bij de WMO Helpdesk, (gratis).

3 Keukentafelgesprek Het is mogelijk dat u dit jaar bepaalde zorg nodig heeft: huishoudelijke of persoonlijke hulp. Of wellicht heeft u inmiddels al zorg of hulp. Binnen het kader van de WMO, Wet Maatschappelijke Ondersteuning, zal uw zorgverlener met u een gesprek aangaan om in kaart te brengen welke hulp voor u het beste is. Tijdens dit gesprek wordt vooral nagegaan wat u zelf zou kunnen doen en hoeveel hulp van familie, vrienden, buren, enz. u zou kunnen verwachten. Dat gesprek heet het Keukentafelgesprek. Sommige zorgverleners willen dat nog wel eens telefonisch doen, maar daar hoeft u niet mee akkoord te gaan. Het is zelfs zo dat u recht heeft op een keukentafelgesprek bij u thuis. Ook kunt u iemand uitnodigen die samen met u dat gesprek voert. Bijvoorbeeld: een zoon of dochter, of één van de buren. Mocht u in uw omgeving niemand kennen die u kan ondersteunen bij zo n keukentafelgesprek, dan kunt u contact zoeken met ons bestuurslid mevrouw E. van Isveldt, Zij kan dan samen met u dat gesprek voeren, want: Twee horen meer dan Een. Uiteraard zullen wij uiterst zorgvuldig met uw privacy omgaan.

4 Waarschuwing Er wordt weer gewaarschuwd voor internetoplichting. Opnieuw worden er s verstuurd zogenaamd van het justitieel incassobureau Intrum Justitia. De brieven zijn vervalst en bevatten een factuur van een boete of schulden die u nooit gehad heeft. Ontvangt u zo n van dit bureau: maak hem dan niet open! De factuur in de bijlage bevat een virus dat de bestanden op je computer 'gijzelt', zogeheten ransomware. In werkelijkheid installeer je een virus, genaamd CTB-locker, als je de bijlage opent. Het gaat hier om een zogeheten gijzelvirus, in het Engels ransomware genoemd. De bestanden op je computer worden hierdoor versleuteld. Om weer bij je bestanden te kunnen komen, moet je geld betalen aan de oplichters. Voorbeelden van deze vervalste brieven kunt u vinden op de site van Intrum Justitia: Onder het kopje valse s ontvangen? vindt u de nodige informatie. Alzheimer Café In Evean Henriëtte Roland Holst (EHRH); Kortvoort 100, 1104 NB Amsterdam - Z.O. Het programma start om uur en eindigt rond uur. Vanaf bent u van harte welkom en staat de koffie en thee voor u klaar. Donderdagavond 4 juni: Feestelijke seizoen afsluiting met Het Dementie Theater. De toegang is gratis en vooraf aanmelden is niet nodig. Heeft u vervoer nodig of wilt u meer informatie, neem dan contact op met Anusati Smitt, EHRH, telefoon:

5 PRIJSKLAVERJASSEN MET LEUKE PRIJZEN Zondag 14 juni ,00 deelnamekosten. Inclusief koffie of thee met wat lekkers. Alle consumpties kosten 1,30, hapjes zijn gratis. Zaal open vanaf uur. Aanvang klaverjassen uur. Aan het eind wordt er een tombola gehouden. U kunt zich uiterlijk opgeven tot de maandag voor de zondag van het prijsklaverjassen (8 juni). U hoeft geen lid te zijn van de ANBO. ZOMER - BINGO 28 JUNI 2015 U wordt als vanouds ontvangen met koffie of thee en wat lekkers. De entree prijs is 5,00 inclusief 1 consumptiebon. De zaal is open vanaf uur en de bingo zal ongeveer duren van uur. Bent u verhinderd? Neem dan zo spoedig mogelijk contact op via telefoon: (ANBO activiteiten). Er staan regelmatig mensen op een wachtlijst die dan uw plaats kunnen innemen. Afgeven aanmeldstrookjes (zie: laatste pagina) + betaling De aanmeldstrookjes (denk om uw telefoonnummer) en het entreegeld kunt u afgeven in de Schonerwoerdstraat 4 op maandag van tot uur. U kunt zich uiterlijk één week van te voren afmelden. Bij latere afmeldingen ontvangt u het inschrijfgeld niet terug!

6 DONDERDAG 18 JUNI 2015 Posbank en Paardentram In de ochtend maken wij een adembenemende rondrit door de prachtige natuur van de Posbank. Voor de lunch en de rondrit met de paardentram gaan wij naar de toplocatie De Heideroos in Eerbeek. Het restaurant is sfeervol ingericht en heeft een uitstekende keuken. De tram is geschikt voor rolstoelen en minder validen en tevens geschikt voor alle weersomstandigheden (ramen) uur De bus staat voor bij De Drecht op het Niftrikhof 8.30 uur Vertrek richting Ravenstein, Soestdijkstraat en Wisseloordplein uur Koffie met gebak bij Pannekoekhuis De Langenberg, Ede uur Koffietafel met soep + kroket bij restaurant De Heideroos, Eerbeek uur Rondrit paardentram (1 uur). ± uur Thuiskomst Prijs: 42,00 50,00 voor niet-leden. ANBO-leden hebben voorrang! S.v.p.: gepast betalen en opgeven door inlevering van aanmeldstrookje (zie: laatste pagina) op de bekende adressen: Mevr. R. v.d. Broek, Ravensteinstraat 98, telefoon Mevr. M. Harms alleen op donderdagmiddag 4 juni van uur in de zaal van De Drecht. Mevr. C. Schoute, telefoon , in de wintertuin bij de aanleunwoningen van Eben Haëzer, alleen op woensdag van uur. Mevr. W. Veen, Soestdijkstraat 101, telefoon , alleen op donderdag van uur in de recreatiezaal. Mevr. A. v.d. Weerd, alleen op maandagmorgen, in de Schonerwoerdstraat 4 van uur.

7 ZOMERDAGTOCHT WOENSDAG 19 AUGUSTUS 2015 Zuid Limburg en Neerlands Hoogste Top Omdat het een lange rit is naar Zuid Limburg met een vrije pauze in Valkenburg sluiten wij de dag af met een 3-gangen diner in Houten. Zuid-Limburg is net een stukje buitenland. De zachte g en het zangerige Limburgse dialect zorgen daar wel voor, net als de verrassend mooie omgeving. Al toerend door heuvels en door dalen, met steeds weer prachtige vergezichten, waant u zich ver over onze grenzen. Niet zonder reden heet dit bijzondere stukje Nederland ook wel 'Klein Zwitserland'. Wij maken met u een heerlijke tocht door het fraaie mergelland en laten u de mooiste plekjes zien. Ook bezoeken we het Drielandenpunt en de Vaalserberg, waar u kunt genieten van een fantastisch uitzicht over Nederland, België en Duitsland. Daarna brengen we een bezoek aan Valkenburg. Ondanks de vele veranderingen die dit stadje de laatste eeuw heeft ondergaan is en blijft het een gezellig plaatsje waar u heerlijk kan winkelen of gewoon lekker een terrasje kan pikken uur De bus staat voor bij De Drecht op het Niftrikhof 8.15 uur Vertrek richting Ravenstein, Soestdijkstraat en Wisseloordplein uur Koffie met Limburgse vlaai bij Hotel Van de Valk, Vught uur Koffietafel met kroket bij restaurant Wilhelminatoren, Vaals uur 3-gangen diner met een gestoofd varkenslapje bij restaurant De Engel, Houten. ± uur Thuiskomst Prijs: 48,00 inclusief diner (werkelijke prijs 55,00) Indien er plaatsen beschikbaar zijn, kunnen niet-leden mee voor de werkelijke prijs. S.v.p.: gepast betalen en opgeven door inlevering van aanmeldstrookje (zie: laatste pagina) op de bekende adressen in de 1 e week van augustus: Voor meer informatie en verslag vorige dagtocht: zie volgende pagina.

8 Mevr. R. v.d. Broek, Ravensteinstraat 98, telefoon Mevr. M. Harms alleen op donderdagmiddag 6 augustus van uur in de zaal van De Drecht. Mevr. C. Schoute, telefoon , in de wintertuin bij de aanleunwoningen van Eben Haëzer, alleen op woensdag van uur. Mevr. W. Veen, Soestdijkstraat 101, telefoon , alleen op donderdag van uur in de recreatiezaal. Mevr. A. v.d. Weerd, alleen op maandagmorgen 3 augustus van uur in de Schonerwoerdstraat 4. Aanmelden dagtochten U kunt zich per dagtocht aanmelden en betalen. Liever niet voor beide dagtochten tegelijkertijd. Bent u verhinderd? Dan kunt u dit uiterlijk de maandag voor de dagtocht doorgeven, respectievelijk telefoon: (ANBO activiteiten). Indien u een verhindering later doorgeeft is het niet mogelijk om u het geld terug te geven, tenzij er wachtlijsten zijn. Verslag dagtocht 16 april naar Zeeland Onze chauffeur Cees reed bij het begin van onze dagtocht naar Zeeland door Abcoude, langs de Angstel naar Loenersloot. Op dit stukje werden vele herinneringen opgehaald aan o.a. restaurants, winkels en fietstochten. We passeerden zomerverblijven, theehuisjes in verschillende bouwstijlen en het kasteel Loenersloot. Daar wij nog ver moesten, gingen we bij Loenersloot de snelweg op richting Hoornaar in de Alblasserwaard voor de koffie met gebak. Hierna vervolgden wij onze weg over de Waal, langs Dordrecht, over het Hollands Diep, langs Roosendaal en Bergen op Zoom. Tot slot over het Schelde-Rijnkanaal, de verbindende vaarroute tussen Rotterdam en Antwerpen, waardoor wij nu op het Zeeuwse eiland Tholen kwamen.

9 Op weg naar s-heerenbroek voor de lunch en een demonstratie Zeeuwse klederdrachten reden wij over de Oesterdam, met een lengte van 10,5 km de langste dam van de deltawerken, tussen Tholen en Zuid-Beveland. Met een bevlogen uitleg werden ons verschillende Zeeuwse klederdrachten getoond door vrijwilligers van Ôns Boeregoed. Zeeland heeft een grotere verscheidenheid in klederdrachten dan de overige provincies. Deze verscheidenheid is vroeger ontstaan door het geringe contact tussen de verschillende eilanden, waardoor iedere dracht zich op zijn eigen manier kon ontwikkelen. Bovendien is de dracht niet altijd hetzelfde gebleven; vanwege de mode was ze continu in verandering. Ondanks de verschillen in de klederdracht waren er ook overeenkomsten, zoals de witte gladde mutsjes onder de kappen en plooien in bovenlijfjes en omslagdoeken. Terug naar huis reden wij over de Zeelandbrug, die Noord-Beveland met Schouwen-Duiveland verbindt. Deze brug is geen onderdeel van de Deltawerken, maar werd gebouwd om de bereikbaarheid te vergroten. Helaas kwamen wij bij Rotterdam in een file terecht, waardoor we veel later thuis kwamen na een zeer geslaagde dag. Annemieke van der Weerd ANBO te VOET Deelname is kosteloos behalve dan de reis en de kop koffie onderweg. Altijd vooraf aanmelden. Zie telefoonnummer per wandeling. Je hoort dan plaats en tijdstip van vertrek en hoe gereisd gaat worden. Vertrek stipt op tijd tenzij bij nood, dan even bellen. Ook bij afmelding. Iedereen, ANBO-lid of niet, is welkom om op eigen risico mee te wandelen. In de zomermaanden kunt u de volgende wandelingen, in de ochtend, maken: Maandag 1 juni: Haarlemmermeer - Houtrak, 11 km. Opgave / inlichtingen: Lida Rigter, tel Donderdag 25 juni: Edam Middelie - Oosthuizen, 12 km. Opgave / inlichtingen: Gerard Broersma, tel

10 Maandag 6 juli: Castricum -> Wijk aan Zee, 13 km. Opgave / inlichtingen: Lida Rigter, tel Donderdag 30 juli: Muiden, oeverwandeling, 12 km. Opgave / inlichtingen: Gerard Broersma, tel Maandag 3 augustus: Wijk aan Zee -> Santpoort Noord, 13 km. Opgave / inlichtingen: Lida Rigter, tel Donderdag 27 augustus: Crailoo: natuurbrug wandeling, 12 km. Opgave / inlichtingen: Gerard Broersma, tel Woensdag 2 september: Het groene hart in richting Gooi - Utrechtpad, 15 km. Opgave / inlichtingen: Martie Woudhuizen, tel Verder: elke 2 e maandagochtend van de maand Rondje Vondelpark: ca. een uur, daarna koffie op de tennisbaan. Laag tempo. elke 4e dinsdagmiddag van de maand. Anderhalf uur stevig wandelen in het Amsterdamse Bos. Voor de laatste veranderingen, zie ANBO Binnenstad Fietst Van april t/m september, km, elke 4 e woensdag van de maand. Info route fietstocht: Catharina Swart of

11 Roze Amsterdam ZuidOost Jezelf zijn samen met anderen! Dat kan, nl.: Elke 3 e donderdagavond van de maand van tot in Het Reigersnest, Schonerwoerdstraat 4, 1107 GB Amsterdam. Meer info: of Nieuwsbrief digitaal ontvangen? Wilt u onze nieuwsbrief voortaan digitaal ontvangen? Geeft uw adres dan door aan onze secretaris mevrouw H. Bakker. Website Afdeling Gaasperdam Onlangs zijn wij gestart met onze eigen website. Als u meer informatie zoekt dan wat in onze nieuwsbrief staat, kijk dan op onze website: Activiteiten: elke maandag elke maandag uur kaarten maken uur klaverjassen N.B.: In de maanden juli en augustus worden er geen activiteiten gehouden. Na de zomer starten wij weer op maandag 7 september. Adres voor activiteiten: SeniorenWoongroep 44 / Reigersnest Schonerwoerdstraat GB Amsterdam Telefoon:

12 Aanmelding Prijsklaverjassen 14 juni Naam Aantal personen:.. Adres... Telefoonnummer.. Handtekening Aanmelding Zomerbingo 28 juni Naam.... alleenstaand / echtpaar Adres... Telefoonnummer.. Handtekening Aanmelding dagtocht 18 juni Naam.... alleenstaand / echtpaar Opstapplaats..... Dieetwensen..... Telefoonnummer.. Handtekening Aanmelding dagtocht 19 augustus inleveren in de 1 e week van augustus Naam.... alleenstaand / echtpaar Opstapplaats..... Dieetwensen..... Telefoonnummer.. Handtekening U bent alleen dan ingeschreven voor het prijsklaverjassen, de bingo of de dagtocht als u van tevoren het strookje inlevert en betaalt.

Inhoud. maart 2014 maart 2014

Inhoud. maart 2014 maart 2014 ANBO Servicelijn Algemeen 0348 46 66 66 ANBO (Leden) Servicecenter (algemene vragen) 0348 46 66 90 ANBO Advieslijn vragen over pensioen, inkomen, werk en wonen. 0348 46 66 88 ANBO/SUCZES Zorgadvieslijn

Nadere informatie

Negenentwintigste jaargang nr. 8. oktober 2012

Negenentwintigste jaargang nr. 8. oktober 2012 Negenentwintigste jaargang nr. 8 oktober 2012 We kunnen het allemaal. Het is echt niet alleen de pastoor, de pastoraal werker, de gebedsleider of welke beroepskracht dan ook, die ons voorhoudt hoe de boodschap

Nadere informatie

juni 2011 Actuele informatie Afdeling Eindhoven

juni 2011 Actuele informatie Afdeling Eindhoven 1 Vereniging voor senioren Eindhoven EindhovenActueel! --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- juni 2011 Actuele informatie

Nadere informatie

VAN DE BESTUURSTAFEL 6 JANUARI 2015

VAN DE BESTUURSTAFEL 6 JANUARI 2015 NIEUWSBRIEF AFDELING HOORN www.anbohoorn.nl info@anbohoorn.nl FEBRUARI 2015 VAN DE BESTUURSTAFEL 6 JANUARI 2015 Laat ik beginnen met u allen een heel gelukkig en vooral een gezond 2015 toe te wensen. Want

Nadere informatie

Van de Voorzitter. Mevr. D. Troost Tel: 420101 Voorzitter bovengenoemde verenging. Van de redactie.

Van de Voorzitter. Mevr. D. Troost Tel: 420101 Voorzitter bovengenoemde verenging. Van de redactie. Van de Voorzitter. De zomer is weer ten einde, een mooie zomer: tenminste wat het weer betreft. Een lange winter staat ons weer te wachten. De dagen worden steeds korter, dus eerder het licht aan. Voor

Nadere informatie

Achtentwintigste jaargang nr. 10 december 2011

Achtentwintigste jaargang nr. 10 december 2011 Nieuw Achtentwintigste jaargang nr. 10 december 2011 De voorbereiding naar Kerstmis beleef ik dit jaar anders, dat wil ik best bekennen. Dat heeft vooral te maken met de onlangs intens beleefde heropening

Nadere informatie

Vele handen maken licht werk..

Vele handen maken licht werk.. Vele handen maken licht werk.. Beste lezer, We willen in deze nieuwsbrief de ondersteuning van de Familie onder de aandacht brengen. Wat zijn uw ervaringen, als familie over welzijn binnen De Meerstede?

Nadere informatie

KBO INFO AFD. HEESCH

KBO INFO AFD. HEESCH KBO INFO AFD. HEESCH 14 e JAARGANG OKTOBER 2013 NO. 10 INHOUD Van achter de bestuurstafel... 3 Samen zingen... 4 Ut strötje... 5 Raad Gecoördineerd Ouderenwerk... 6 Tweeduizenddertien (acht)... 8 Verslag

Nadere informatie

Agenda. mei 2010 nr. 4

Agenda. mei 2010 nr. 4 mei 2010 nr. 4 Inhoudsopgave Agenda Activiteiten in: De Kortfoort Overige activiteiten Activiteiten lange termijn Activiteiten de komende tijd Dagje Leerdam op 26 mei 2010 Personalia Nieuw leden Kroonjaren

Nadere informatie

Zomers actief voor 50+

Zomers actief voor 50+ 2015 Zomers actief voor 50+ Goede tradities moet je in ere houden Voor u ligt het boekje Zomers Actief voor 50-plussers 2015. Ook dit jaar weer met inspirerende, interessante, actieve en leuke activiteiten

Nadere informatie

A N B O d e. Informatieblad van de ANBO Afdeling Zoetermeer/Benthuizen NUMMER 7. Telefoon: 079-342 70 23 of 06-23 22 57 39

A N B O d e. Informatieblad van de ANBO Afdeling Zoetermeer/Benthuizen NUMMER 7. Telefoon: 079-342 70 23 of 06-23 22 57 39 A N B O d e Informatieblad van de ANBO Afdeling Zoetermeer/Benthuizen NUMMER 7 17e Jaargang NOVEMBER 2013 Telefoon: 079-342 70 23 of 06-23 22 57 39 Colofon ANBOde is een uitgave van de ANBO afdeling Zoetermeer/Benthuizen

Nadere informatie

Nieuwsbrief. afdeling IJsselstein www.anbo.nl/ijsselstein Ontwerp nieuwsbrief: www.a-graphique.nl - 1 -

Nieuwsbrief. afdeling IJsselstein www.anbo.nl/ijsselstein Ontwerp nieuwsbrief: www.a-graphique.nl - 1 - Nieuwsbrief Juni 2013 afdeling IJsselstein www.anbo.nl/ijsselstein Ontwerp nieuwsbrief: www.a-graphique.nl Van de bestuurstafel. De ledenraad van de ANBO is inmiddels gekozen. De meeste stemmen zijn per

Nadere informatie

JAARGANG 19 NUMMER 04-2013 STICHTING LEEFBAARHEID

JAARGANG 19 NUMMER 04-2013 STICHTING LEEFBAARHEID DE BLIKOPENER JAARGANG 19 NUMMER 04-2013 STICHTING LEEFBAARHEID BOSCHPOORT BOSSCHERVELD Deze uitgave van De Blikopener wordt mede mogelijk gemaakt door: Café D n Diek Bosscherweg 169 ZOMER???? Koud hebben

Nadere informatie

FEBRUARI 2014. Als ERA Makelaar beschikken wij over tal van

FEBRUARI 2014. Als ERA Makelaar beschikken wij over tal van FEBRUARI 2014 A. Hopman E. Willems I. Truijensde Jonge Als ERA Makelaar beschikken wij over tal van marketingsystemen zoals het ERA Doorverwijzingsysteem, het unieke en opvallende ERA-tuinbord, de Omwonenden

Nadere informatie

DE LUIDKLOK. contactblad van KBO Asten/Ommel

DE LUIDKLOK. contactblad van KBO Asten/Ommel DE LUIDKLOK contactblad van KBO Asten/Ommel 2 mei 2015 De Luidklok mei 2015 jaargang 9 nr. 5 Inhoud Redactie 4 Beste mensen 5 KBO-mededelingen Onze overledene 6 KBO-activiteiten KBO-ontmoetingspunt 6 Ouderenbridge

Nadere informatie

WIJ OUDEREN. Uitgave maart 2015

WIJ OUDEREN. Uitgave maart 2015 WIJ OUDEREN Tekst einde nieuws van de Seniorenvereniging Alkmaar Jaargang 2 nr 1 Uitgave maart 2015 Dit ledenbericht komt uit op de 2 e maandag van de maanden maart, juni, september en december Beste leden

Nadere informatie

februari 2012 nr.1 februari 2012 1 Jaarvergadering Energiecollectief De OV-chipkaart Uw aandacht waard! Gezocht: secretaris V/M In het Alzheimer café

februari 2012 nr.1 februari 2012 1 Jaarvergadering Energiecollectief De OV-chipkaart Uw aandacht waard! Gezocht: secretaris V/M In het Alzheimer café februari 2012 nr.1 Jaarvergadering De OV-chipkaart Gezocht: secretaris V/M Agenda Activiteiten in: De Kortfoort De kleine zaal Overige activiteiten Activiteiten lange termijn Personalia Activiteiten Computercursus

Nadere informatie

Terugblik 2014 - van Trefpunt naar Het Punt

Terugblik 2014 - van Trefpunt naar Het Punt 8e jaargang - nummer 01 januari 2015 Terugblik 2014 - van Trefpunt naar Het Punt Een jaar is weer voorbij, een jaar met veel activiteiten en vele hoogtepunten en dieptepunten. We zijn begonnen met de verbouwing

Nadere informatie

jaargang 33 nummer 9 november 2014 NIEUWSBRIEF VAN DE ANBO AFDELING NAARDEN BUSSUM MUIDEN In dit nummer o.a.:

jaargang 33 nummer 9 november 2014 NIEUWSBRIEF VAN DE ANBO AFDELING NAARDEN BUSSUM MUIDEN In dit nummer o.a.: jaargang 33 nummer 9 november 2014 NIEUWSBRIEF VAN DE ANBO AFDELING NAARDEN BUSSUM MUIDEN In dit nummer o.a.: Van de voorzitter Activiteitenkalender Netwerk dementie Gooi en Vechtstreek Oproep voor bezorgers

Nadere informatie

Nieuws Bulletin. De Kersenplukkers Mierlo SENIORENVERENIGING JAARGANG 18 SEPTEMBER 2013 NUMMER 7

Nieuws Bulletin. De Kersenplukkers Mierlo SENIORENVERENIGING JAARGANG 18 SEPTEMBER 2013 NUMMER 7 Nieuws Bulletin JAARGANG 18 SEPTEMBER 2013 NUMMER 7 SENIORENVERENIGING De Kersenplukkers Mierlo Nieuws Bulletin Contact informatie Postadres: De Kersenplukkers Heer van Rodestraat109A, 5731 VR Mierlo Website:

Nadere informatie

H e t B l a d. Senioren Vereniging Midden-Holland. M é t e l k a a r, V ó ó r e l k a a r. Maart 2013; Nummer 49

H e t B l a d. Senioren Vereniging Midden-Holland. M é t e l k a a r, V ó ó r e l k a a r. Maart 2013; Nummer 49 H e t B l a d Senioren Vereniging Midden-Holland Maart 2013; Nummer 49 M é t e l k a a r, V ó ó r e l k a a r Foto: P. Kossen Gouda, Winterdijk, januari 2013 Kopij voor de volgende uitgave inleveren vóór

Nadere informatie

KBO NIEUWS KBO Berkel-Enschot - Belangenorganisatie van Senioren

KBO NIEUWS KBO Berkel-Enschot - Belangenorganisatie van Senioren juni 2014 - pagina 1 KBO NIEUWS KBO Berkel-Enschot - Belangenorganisatie van Senioren secretariaat: 013 536 33 99 - www.kboberkelenschot.nl - e-mail: info@kboberkelenschot.nl In dit KBO Nieuws: Jaarlijkse

Nadere informatie

Gaat u mee? UIT met het UITbureau

Gaat u mee? UIT met het UITbureau Gaat u mee? UIT met het UITbureau Dagarrangementen, theater en vakanties programma juli t/m december 2013 meer dan zorg 13-099_Cadeaubon_v5.indd 2 07-05-13 11:34 De gezichten achter het UITbureau UIT met

Nadere informatie

Welkom... 2. Informatie en Advies... 2. Praktische Diensten... 3. Vervoerservices... 6. Mantelzorgondersteuning... 7

Welkom... 2. Informatie en Advies... 2. Praktische Diensten... 3. Vervoerservices... 6. Mantelzorgondersteuning... 7 INHOUDSOPGAVE Welkom... 2 Informatie en Advies... 2 Praktische Diensten... 3 Hulp in en om huis... 3 De maaltijd... 4 Telefooncirkel de cirkel is weer rond... 5 Het Levensboek en Vertelkringen... 5 Maatje...

Nadere informatie

VAN DE VICE-VOORZITTER

VAN DE VICE-VOORZITTER Son en Breugel 32 ste jaargang no 2 april 2015 Redactie: Hulstlaan16, 5691 WK Son en Breugel telefoon: (0499) 472800 e-mail: ea.bosch.1@kpnmail.nl Kopij voor de Nieuwsbrief van juni 2015 uiterlijk za 16

Nadere informatie

INHOUD MAANDAGENDA 6 JUNI JAN TE MOLLER KOERSBALTOERNOOI 7 JUNI SMUL EN SMIKKELDAGTOCHT

INHOUD MAANDAGENDA 6 JUNI JAN TE MOLLER KOERSBALTOERNOOI 7 JUNI SMUL EN SMIKKELDAGTOCHT INHOUD VAN DE REDACTIE 2 DITJES & DATJES 2 AAN ONZE ZIEKEN 3 AAN ONZE JARIGEN 3 JAN TE MOLLER KOERSBALTOERNOOI 3 W&W 4 OP VERHAAL KOMEN 4 KRUISJASMIDDAG 7 JAARVERGADERING 27 APRIL 8 EENZAAM 9 ELKE VERJAARDAG

Nadere informatie

Inhoudsopgave. Welzijnsdiensten pagina 5 Activiteiten pagina 6-9 Agenda pagina 10-16

Inhoudsopgave. Welzijnsdiensten pagina 5 Activiteiten pagina 6-9 Agenda pagina 10-16 1 Inhoudsopgave Algemeen pagina 2-4 Servicepunt Senioren Welzijnsdiensten pagina 5 Activiteiten pagina 6-9 Agenda pagina 10-16 Servicepunt Vrijwilligerswerk Algemeen pagina 18 Activiteiten & Diensten pagina

Nadere informatie

Indien onbestelbaar; Postbus 45 5700 AA Helmond. t Kontakt. Uitnodiging Carnaval. Verslag Kerstviering. Vrijwilligersuitje

Indien onbestelbaar; Postbus 45 5700 AA Helmond. t Kontakt. Uitnodiging Carnaval. Verslag Kerstviering. Vrijwilligersuitje Indien onbestelbaar; Postbus 45 5700 AA Helmond t Kontakt t Kontakt Uitnodiging Carnaval Verslag Kerstviering Vrijwilligersuitje JAARGANG 21: EDITIE JANUARI 2014 belangenbehartiging lotgenotencontact beweegactiviteiten

Nadere informatie

KBO INFO AFD. HEESCH. 14 e JAARGANG APRIL 2013 NO. 4

KBO INFO AFD. HEESCH. 14 e JAARGANG APRIL 2013 NO. 4 KBO INFO AFD. HEESCH 14 e JAARGANG APRIL 2013 NO. 4 INHOUD Van achter de bestuurstafel... 3 Afscheidswoord van Wil de Jong... 4 Jubilarissen proficiat!... 5 Toneelclub... 13 Tuinhulp aangeboden... 14 Eten

Nadere informatie