ONTDEK EEN WERELD WAARIN JE WIL WONEN

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "ONTDEK EEN WERELD WAARIN JE WIL WONEN"

Transcriptie

1 ONTDEK EEN WERELD WAARIN JE WIL WONEN

2

3 3 Deel onze Passie voor hout Als je warmte en elegantie in je woning wilt, gaat er niets boven de pracht van een houten vloer. Je raakt nooit uitgekeken op zijn uitzonderlijke schoonheid en hij geeft je levenslang plezier. Een mooie houten vloer is bovendien de ideale basis voor elke stijl en elk interieur. Als vloerspecialist stelt Quick Step je met veel genoegen een innovatief gamma van samengestelde houten vloeren voor.

4 4 inhoudsopgave Ontdek Waarom kiezen voor Quick Step parket? 6 6 Een vloer zonder zorgen! 8 Waarom Quick step 10 Laat je inspireren 4 verschillende stijlen, een keuze voor elke smaak en elke kamer in je woning. 12 authentic De warmte en het karakter van deze vloer vertellen het verhaal van echt hout. 18 natural Dankzij hun natuurlijke structuur en materialen haal je met deze vloeren het beste van de natuur in huis charming De eenvoudige elegantie van deze vloer schenkt je interieur licht en romantiek. 26 vibrant Sterke kleuren en gedurfde lijnen zijn het handelsmerk van deze vloeren in verschillende houtsoorten.

5 5 Kies Start jouw gids We helpen je om de perfecte keuze te maken. Welke houtsoorten, welke afmeting, structuur en dessin passen het best in jouw woning? 34 onze planken vloeren Imperio, Palazzo, Castello en Compact. 38 onze patroon vloeren Variano, Villa en Compact. 40 onze accessoires 42 hoe Quick step parket installeren Jij kiest: gelijmd of zwevend. Gemakkelijk is het altijd, dankzij het Uniclic Multifit click systeem. 46 Een perfect afgewerkte vloer Bbijpassende fineerplinten en profielen. 50 schoonmaken, onderhouden en herstellen

6 6 welkom Houten vloer EEn zonder zorgen Quick step, de pionier in innovatie en kwaliteit, verstaat de kunst om een perfect samengestelde houten vloer te ontwikkelen. aangezien hout sterk beïnvloed wordt door temperatuur- en vochtschommelingen, is het essentieel dat de verschillende lagen van de planken perfect op elkaar afgestemd zijn. alleen een zorgvuldige selectie van grondstoff en, gecombineerd met een perfecte controle van het vochtgehalte tijdens het productieproces, waarborgt een optimale stabiliteit en duurzaamheid van je vloer. Kwaliteit in ElkE laag Quick step parket bestaat uit 3 lagen stabiel, hard en duurzaam hout met een in de fabriek aangebrachte beschermende afwerking! 1 voor ons gamma compact gebruiken wij high density fibre board (hdf) als kern voor de andere gamma's gebruiken we gerecycleerd rubberhout (hevea) als kern.

7 7 Onmiddellijk genieten in tegenstelling tot andere houten vloeren heb je na de plaatsing geen werk meer aan je Quick step parket vloer. dat betekent dat je de vloer niet hoeft te schuren, je geen stof in huis krijgt en niet moet vernissen, oliën of schilderen. de vloer kan worden betreden onmiddellijk na het plaatsen. natuurlijke afwerking geniet van de echt natuurlijke afwerkingen van Quick step. ontdek meer over de voordelen van onze olie- en lakafwerkingen op pagina 33. vooraf afgewerkt zodra je je Quick step houten vloer geplaatst hebt, kun je hem betreden en ervan genieten. dat bespaart je een pak werk en tijd! hierdoor is de uiteindelijke installatiekost van een Quick step parquet beduidend lager dan bij andere types parket. 1. afwerking 7 lagen uv uitgeharde lak op waterbasis zorgen voor een optimale bescherming tegen slijtage, krassen en vlekken. het maakt je parket zo gemakkelijk te onderhouden als een laminaat- een tegelvloer! satijn zijde mat of 2 lagen olie van hoge kwaliteit geven een extra matte, authentieke look en worden met een minimum aan onderhoud mooi oud. 2. oppervlaktelaag Een zorgvuldig geselecteerde laag massief hout in een ruime waaier van kleuren en structuren. de meeste van onze vloeren hebben een toplaag van 3 mm, maar in ons gamma compact hebben we ook een toplaag van 2,5 mm. ze kunnen allebei worden geschuurd en opnieuw afgewerkt. lees meer over de verschillende houtsoorten, kwaliteiten en structuren op pagina kern de kern van onze samengestelde houten vloeren zorgt voor de duurzaamheid en de stabiliteit van je vloer. deze laag absorbeert alle belasting en spanning. ze verzekert de stabiliteit van ons product in alle omstandigheden. het evenwicht tussen de hardheid en de fl exibiliteit van het kernmateriaal is het geheim van een vlotte klik en een sterke verbinding. 4. tegenlaag zorgvuldig gedroogd voor perfect evenwichtige planken.

8 8 welkom Waarom een Quick Step vloer? Hart Een VOOR DE NATUUR "Hout is de enige hernieuwbare grondstof voor vloerbekledingen en Quick Step zet zich al vele jaren in om de milieu-impact van zijn activiteiten te beperken. Alle inkomende grondstoffen worden zorgvuldig onderzocht en geselecteerd om hun ecologische herkomst te evalueren. Ook onze lijm, vernis en olie voldoen aan de strengste internationale emissienormen en wij werken uitsluitend met efficiënte, duurzame productieprocessen." Dat alles betekent dat je zonder zorgen en met respect voor het milieu van je parket kunt genieten. Passie voor hout en design Elk idee voor een nieuwe parket moet rekening houden met alle kenmerken het hout. Het vinden van het perfecte evenwicht tussen het karakter van echt hout, het vakmanschap van de toevoeging van kleur, textuur en een afwerking van topkwaliteit, is het geheim van een mooie parket. En dat is waar wij bij Quick Step in uitblinken. Onze innovatieve mentaliteit, zelfs op de heel traditionele houtmarkt, heeft ons in staat gesteld om unieke producten te creëren, zoals ons nieuw gamma Variano! HEVEA Kern Hevea waaruit de kern van de meeste van onze houten vloeren bestaat wordt oorspronkelijk aangeplant voor de latexproductie. De hevea wordt ook rubberboom genoemd. Na 25 jaar produceren de bomen niet langer voldoende latex en worden ze gerooid. Vroeger verbrandt men deze bomen, maar nu recycleert Quick Step ze en worden ze gebruikt voor de productie van Quick Step parketvloeren van hoge kwaliteit. PEFC/ Quick Step heeft al sinds lang de PEFC certificering. Dat betekent dat wij voor ons parket, plinten en profielen hout uit duurzaam bekeerde bossen gebruiken.

9 9 Ontdek hoe parket gemaakt wordt: bekijk de film! Scan deze code met je smartphone. Razendsnelle top totaaloplossingen voor je vloer Installatie Kwaliteit In 1997 lanceerde Quick Step het eerste lijmloze geïntegreerde kliksysteem: Uniclic. Dit kliksysteem is nu wereldberoemd en geniet de voorkeur van vele plaatsers. Nu hebben wij ook voor parket een uniek klik systeem ontwikkeld: Uniclic Multifit. Met dit systeem, dat ingebouwd is in elke parketplank, kun je je vloer overal, snel en gemakkelijk plaatsen. Je kunt je vloer zelf plaatsen of. De combinatie van onze houtexpertise en het streven naar perfectie zorgt ervoor dat wij bij Quick Step een kwaliteitsvloer kunnen ontwikkelen waar je een leven lang van zult genieten. Tot levenslang, geven wij u een garantie op onze vloeren, plinten en profiele. Weinig vloerspecialisten kunnen je dezelfde totaalservice aanbieden als Quick Step. Onze diensten omvatten niet alleen de vloer zelf, maar ook al het nodige voor een perfecte plaatsing, plinten, profielen en onderhoudsproducten. Zo kunnen wij de kwaliteit van parketvloer garanderen. Bovendien geven de professionals van onze Quick Step winkelpunten je met plezier kostbare suggesties voor de plaatsing, de afwerking en het onderhoud van je parketvloer. Al onze Quick Step parketvloeren dragen het CE-label en voldoen dus aan de EU-normen voor consumentenbescherming, veiligheid, gezondheid en milieu. Onze vloeren zijn door erkende laboratoria getest en presteren beter dan de gangbare minimumvereisten.

10 10 laat je inspireren Authentic Charming inspiratie stap binnen de wereld van quick step

11 11 Natural Vibrant Stap binnen in de wereld van Quick Step Parket, waar wij het karakter van echt hout in de kijker plaatsen, om je gehele interieur een onvergelijkbare, tijdloze uitstraling te geven. De unieke look van onze parket vloeren past uitstekend en draagt bij verscheidene materialen in uw interieur tot een ongeëvenaard warme, gezellige sfeer.

12 12 AUTHENTIC Authentic Niets overtreft de warmte en de klassieke aanblik van een lange, brede eiken plank. De warmte en het karakter van deze parket vertellen het verhaal van echt hout. EIK KARAMEL GEOLIED I IMPERIO I IMP 1625

13 NIEUW Imperio 13 Eik nougat geolied I IMPERIO I IMP 1626 De authenticiteit van deze eiken planken wordt gecreëerd door de diepe structuur, het rustieke karakter van de noten die rondom met de hand lichtjes geschuurd zijn, de donkere opvulling van de noten en de scheuren in het hout. IMP 1625

14 Variano NIEUW 14 authentic EIK ROYAAL GRIJS Geolied I VARIANO I VAR 1631

15 15 QUICK STEP VLOERADVISEUR Benieuwd hoe deze vloer er in je eigen interieur uitziet? Bezoek en probeer onze online vloeradviseur! Laad een foto van je interieur op, selecteer je favoriete vloer en kijk welke vloer het best past. EIK GEVERFD WIT GEOLIED I VARIANO I VAR 1629 EIK CHAMPAGNE Brut Geolied I VARIANO I VAR 1630 Eik espresso blend geolied I variano I var 1632 VAR 1631 Deze vloer wordt de ster van je interieur. Elke verweerde voeg, gebarsten knoop, zaagsnede en variatie in kleur en afmeting verteld het verhaal van echt hout. Hij is totaal uniek, een van onze nieuwste vloeren die elk soort interieur verrijkt.

16 16 authentic Voel het Vakmanschap EIK TERRA GEOLIED I PALAZZO I PAL 1476 De natuurlijke schoonheid komt in iedere plank volledig tot haar recht en wordt verrijkt door dit minimalistische maar luxueuze witte interieur.

17 17 NIEUW Ambachtelijk Zaagsnedes Verweerd EIK TERRA GEOLIED I PALAZZO I PAL 1476 EIK RUW GRIJS GEOLIED I IMPERIO I IMP 1628 CottaGE EIK Mat I PALAZZO I PAL 1347 Het ambachtelijke karakter van deze eiken vloer wordt prachtig benadrukt door de geoliede afwerking en de verouderde voegen. De textuur van de zaagsnedes op het houtoppervlak zorgt voor grandeur op vergrijzde Imperio plank. Je voelt in elke plank van deze cottage eik de hand van de meester-vakman. Wat de vloer een Verweerde aanblik geeft.

18 18 NATURAL Natural Gecombineerd met natuurlijke texturen en materialen, brengen deze vloeren het beste van de natuur in huis. EIK PUUR MAT I IMPERIO I IMP 1623 nieuw Deze brede en extra lange eiken planken uit het nieuwe Imperio gamma geven dit interieur een serene grandeur met hun subtiele voeg aan alle zijdes en het prachtige spel van noten en "bloemen" in het hout.

19 19 IMP 1623 TIP Als garantie voor een naadloze overgang tussen je vloer en muren, heeft Quick Step passende plinten in dezelfde kleur en structuur van je vloer. EIK DUIN WIT GEOLIED I PALAZZO I PAL 1473 HARMONIEUS WIT De zachte wit geoliede afwerking van deze eiken planken past perfect bij de verschillende texturen in het interieur.

20 20 natural EIK KATOENWIT MAT I COMPACT I COM 1451 Een parket vloer brengt de warmte in huis en kan ook op vloerverwarming worden geinstalleerd! Deze dunnere plank (12,5 mm) is in combinatie met een gelijmde plaatsing de beste manier om een optimale warmteoverdracht te bekomen.

21 21 nieuw Een vloer met lange en elegante lijnen doet de kamer groter lijken en is snel en gemakkelijk geplaatst. NOBEL EIK NATUUR MAT I VILLA I VIL 1362 L

22 22 charming Charming De eenvoudige elegantie van deze vloer schenkt je interieur licht en romantiek. EIK POLAIR MAT I CASTELLO I CAS 1340 Dit geborstelde oppervlak zorgt voor meer textuur en benadrukt de natuurlijke tekening van het hout. Gecombineerd met een witte afwerkingslaag creëert het een zachte, romantische sfeer.

23 23 CAS 1340 GEKALKTE GRIJZE EIK MAT I PALAZZO I PAL 1345 PAL 1345 De witte nerven benadrukken de natuurlijke tekening van het hout en verzachten het grijze oppervlak.

24 24 charmant Variano EIK GEVERFD WIT GEOLIED I VARIANO I VAR 1629 nieuw Deze wit geverfde parket met matte olieafwerking brengt onmiddellijk licht in huis, je voelt echt de structuur van het geborstelde oppervlak!

25 25 Werk je vloer subtiel af met het Quick Step kwadrant. TIP Wees niet bang van een geoliede vloer. Als je je geoliede parket van in het begin goed verzorgt, blijft hij jarenlang mooi! Je kunt hem gemakkelijk onderhouden met Quick Step Clean en Oil Care ontdek meer op pagina 50. EIK CAPPUCCino Geolied I CASTELLO I CAS 1478

26 26 VIBRANT Vibrant Sterke kleuren en gedurfde lijnen in verschillende houtsoorten zijn het handelsmerk van deze levendige vloeren. merbau SATIJN I Villa I VIL 1366 MERBAU MEESTERWERK De compositie van plankjes brengen je kamer tot leven. Geniet van de structuren en de schoonheid van een andere houtsoort in een harmonieus kader.

27 27 NOBELE NOTELAAR SATIJN I CASTELLO I CAS 1356 De natuurlijke textuur en het levendige patroon van deze prachtige notelaar straalt klasse, warmte en gezelligheid uit.

28 28 VIBRANT & Wit Zwart EIK WENGE ZIJDE I CASTELLO I CAS 1343 Een echte eyecatcher vinden is niet gemakkelijk, maar ons wengé eik heeft helemaal dat effect. Opvallend en misschien zelfs gedurfd: net wat je nodig hebt om je interieur nog meer persoonlijkheid te geven.

29 29 CAS 1343 ES IVOORWIT SATIJN I CASTELLO I CAS 1479 CAS 1479 Deze wit gelakte es brengt een luxueus gevoel huis. Werk elke kantje, hoek of overgang af met het Incizo profiel.

30 30 kies kies de Dimensie Lange planken, brede planken, king size planken, elegante planken, levendige patronen... grootte speelt een grote rol! Kies de perfecte plank, met of zonder groeven, in één van onze Quick Step gamma's. Een brede, extra lange plank is ideaal voor een grote woonkamer, een levendig patroon vergroot een kleinere slaapkamer. planken 2200 x mm dik 1820 x mm dik 1820 x mm dik 1820 x ,5 mm dik Quick Step imperio Extra lange en extra brede planken met een authentieke uitstraling. Quick Step palazzo Lange, brede eiken planken. Quick Step castello Elegante lange planken in verschillende houtsoorten. Quick Step compact 1 strook Planken met een renovatievriendelijke dikte HEVEA 3 mm 14 mm HEVEA 3 mm 14 mm HEVEA 3 mm 14 mm HDF 2,5 mm 12,5 mm

31 31 patroon planken x mm dik 2200 x mm dik 2200 x mm dik 1820 x ,5 mm dik Quick Step variano Planken met een uniek patroon en authentieke uitstraling. Quick Step villa Extra lange, levendige eiken planken. Quick Step compact 3 strook Levendige planken met een renovatievriendelijke dikte HEVEA 3 mm 14 mm HEVEA 3 mm 14 mm HDF 2,5 mm 12,5 mm

32 32 jouw gids HOUTSOORTEN De houtsoort die je kiest, bepaalt de kleur, de oppervlaktetextuur en het gevoel van je vloer en dus ook heel de sfeer van je interieur. In deze collectie kun je uit verschillende houtsoorten kiezen. gids Jouw voor een perfecte houten vloer EIK Eik heeft een gele tot bruine kleur, soms in contrast met bleek spinthout. Het kan een rechte nerf of een karaktervol gevlamd patroon hebben. ES Es heeft een witte tot bleekgele kleur, een mooi gevlamd patroon of een rechte nerf. NOTELAAR Notelaar heeft een warme bruine kleur met een goed zichtbare gevlamd patroon. Het spinthout kan zeer bleek zijn, zodat je een levendige vloer krijgt. MERBAU Merbau varieert sterk van oranje tot donker roodbruin. Het heeft een uniforme structuur en een natuurlijke glans. JATOBA Deze Braziliaanse houtsoort met een natuurlijke glans, is roodroze tot bruin en heeft soms een rechte, soms zwarte nerf. KWALITEITEN Elke boom is uniek en verschillende delen van dezelfde boom geven verschillende oppervlaktestructuren en uitzichten. Wij gebruiken een uniek sorteersysteem dat gemakkelijk te begrijpen is. Alle vloeren worden in 4 verschillende categorieën gesorteerd. Dat geeft je een beter idee van hoe je vloer eruit zal zien. FINESSE Hout met kleine knopen. Lichte variaties in kleur en structuur. NATURE Hout met knopen. Variaties in kleur en structuur toegelaten. MARQUANT Hout met grote knopen. Levendige variatie in kleur en structuur. CHARACTER Hout met grote, donker opgevulde knopen en barsten. Levendige variatie in kleur en structuur, met een rustieke uitstraling. knopen knopen knopen knopen kleurvariatie kleurvariatie kleurvariatie kleurvariatie

33 33 afwerkingen Olie van hoge kwaliteit 7 lak Lagen beschermende brengt de authenticiteit van echt hout naar voor geeft een extra matte aanblik wordt mooi oud maakt de reparatie van krasjes mogelijk met Quick step oil care kan worden vernieuwd met de Quick step onderhoudsolie volledig afgewerkt in de fabriek zeer kras- en slijtvast in vergelijking met andere gelakte parket vloeren. vuilafstotend, zodat de houten vloer gemakkelijk schoon te maken is. verhoogt de weerstand tegen water en huishoudelijke chemische producten. volledig afgewerkt in de fabriek. mat zijde satijn structuur GEBORSTELD het borstelen van het oppervlak van een houten oppervlak benadrukt de natuurlijke nerfstructuur. sommige van onze vloeren zijn diep geborsteld, wat ze een extra authentieke uitstraling geeft. ZAAGSNEDES de willekeurige geplaatste zaagsnedes accentueren het vakmanschap en het karakter van de houten planken. VERWEERD Je voelt de hand van de ambachtsman in elke verweerde plank met voegen aan elke kant. AMBACHTELIJK onze ambachtelijke vloeren hebben een mooi verouderd oppervlak. dit eff ect, met putjes en verouderde kanten aan de lange kant van de planken, geeft extra karakter en diepte.

34 34 Kies nieuw Extra lange en extra brede planken met een authentieke uitstraling lengte: 220 cm breedte: 22 cm dikte: 14 mm 1 DOOS*: 4 PLANKEN : ± 1,936 M 2 1 PALLET: 64 dozen : ± 123,904 M mm x 145 mm 1820 mm x 190 mm 2200 mm x 190 mm 4 3 mm 14 mm HEVEA 2200 mm x 220 mm *max. 1 stootlengte per pak Eik ruw wit geolied IMPERIO IMP 1627 Marquant nieuw nieuw Eik puur mat IMPERIO IMP 1623 P 18 Marquant nieuw nieuw Eik héritage natuur geolied IMPERIO IMP 1624 Marquant nieuw Eik karamel geolied IMPERIO IMP 1625 P 12 Character nieuw Eik nougat geolied IMPERIO IMP 1626 Character Eik ruw grijs geolied IMPERIO IMP 1628 P 17 Marquant Satijn lak Zijde lak Geborsteld Ambachtelijk Zaagsnedes Matte lak Olie Diep geborsteld Verweerd De afgebeelde schakeringen en kleuren zijn slechts een voorbeeld en geven geen volledig overzicht van alle verschillende nuances binnen het unieke natuurlijke dessin van een houten vloer. Om een representatief beeld te krijgen van de oppervlaktestructuren en variatie van een plank, bekijk je de best grote stalen in de display. Raadpleeg je verkooppunt voor meer advies.

35 35 Palazzo LANGE, BREDE EIKEN PLANKEN lengte: 182 cm breedte: 19 cm dikte: 14 mm 1 doos*: 6 planken: ± 2,0748 m² 1 pallet: 55 dozen: ± 114,11 m² 1820 mm x 145 mm 1820 mm x 190 mm 2200 mm x 190 mm 2 HEVEA 3 mm 14 mm 2200 mm x 220 mm *max. 1 stootlengte per pak EIK Polair Mat PALAZZO PAL 1340p P 22 nature EIK DUIN WIT Geolied PALAZZO PAL 1473p P 19 nature Eik peper wit geolied PALAZZO PAL 1474 marquant GEKALKTE GRIJZE EIK Mat PALAZZO PAL 1345p P 23 MARQuant EIK PUUR Mat PALAZZO PAL 1341 nature HONING EIK Geolied PALAZZO PAL 1472 nature NOBEL EIK natuur SATIJN PALAZZO PAL 1335 FINESSE EIK HERITAGE natuur Mat PALAZZO PAL 1338 MARQuant 4 EIK CHAMPAGNE Geolied PALAZZO PAL 1475 marquant VintaGE EIK Mat PALAZZO PAL 1344 MARQuant EIK FOSSIEL Mat PALAZZO PAL 1342 NATURE OUDE GRIJZE EIK Mat PALAZZO PAL 1346 MARQuant 4 EIK TERRA Geolied PALAZZO PAL 1476 p P 16 marquant CottaGE EIK Mat PALAZZO PAL 1347p P 17 MARQuant EIK CHOCOLADE Geolied PALAZZO PAL 1477 marquant EIK WENGE ZIJDE PALAZZO PAL 1343 nature

36 36 Kies Castello Elegante lange planken in verschillende houtsoorten lengte: 182 cm breedte: 14,5 cm dikte: 14 mm 1 doos*: 6 planken: ± 1,5834 m² 1 pallet: 66 dozen: ± 104,5 m² 1820 mm x 145 mm 1820 mm x 190 mm 2200 mm x 190 mm 2 3 mm 14 mm HEVEA 2200 mm x 220 mm *max. 1 stootlengte per pak ES IVOORWIT Satijn CASTELLO CAS 1479 P 29 FINESSE EIK Polair SATIJN CASTELLO CAS 1349 nature EIK Polair Mat CASTELLO CAS 1340 P 22 nature EIK DUIN WIT GEOLIED CASTELLO CAS 1473 nature WITGewaSTE EIK Mat CASTELLO CAS 1353 NATURE EIK PUUR Mat CASTELLO CAS 1341 NATURE HONING EIK Geolied CASTELLO CAS 1472 NATURE NOBEL EIK NATUUR Satijn CASTELLO CAS 1335 FINESSE NOBEL EIK natuur Mat CASTELLO CAS 1334 FINESSE EIK HéritaGE natuur Satijn CASTELLO CAS 1339 MARQUANT EIK HERITAGE natuur Mat CASTELLO CAS 1338 MARQuant EIK FOSSIEL Mat CASTELLO CAS 1342 nature MERBAU Satijn CASTELLO CAS 1357 P 26 nature jatoba Satijn CASTELLO CAS 1358 nature MYSTIEKE notelaar Satijn CASTELLO CAS 1355 MARQuant NOBELE notelaar Satijn CASTELLO CAS 1356 P 27 nature

37 37 Gerookte EIK HAVANA Mat CASTELLO CAS 1354 Marquant EIK CAPPUCCino Geolied CASTELLO CAS 1478 P 25 Marquant EIK koffie Bruin Mat CASTELLO CAS 1352 nature EIK WENGE ZIJDE CASTELLO CAS 1343 P 28 nature 1 strook PLANKEN MET RENOVATIEVRIENDELIJKE DIKTE lengte: 182 cm breedte: 14,5 cm dikte: 12,5 mm 1 doos*: 6 planken: ± 1,5834 m² 1 pallet: 66 dozen: ± 104,5 m² 1820 mm x 145 mm 1820 mm x 190 mm 2200 mm x 190 mm 2 2,5 mm 12,5 mm HDF 2200 mm x 220 mm *max. 1 stootlengte per pak EIK KATOENWIT Mat COMPACT COM 1451 P 20 MARQuant EIK natuur Mat COMPACT COM 1450 MARQuant EIK ZANDKLEUR Mat COMPACT COM 1452 MARQuant EIK TAUPE GRIJS Mat COMPACT COM 1453 MARQUANT Satijn lak Zijde lak Geborsteld Ambachtelijk Zaagsnedes Matte lak Olie Diep geborsteld Verweerd De afgebeelde schakeringen en kleuren zijn slechts een voorbeeld en geven geen volledig overzicht van alle verschillende nuances binnen het unieke natuurlijke dessin van een houten vloer. Om een representatief beeld te krijgen van de oppervlaktestructuren en variatie van een plank, bekijk je de best grote stalen in de display. Raadpleeg je verkooppunt voor meer advies.

38 Kies 38 Variano nieuw Planken met een uniek patroon en authentieke uitstraling. lengte: 220 cm breedte: 19 cm dikte : 14 mm 1 DOOS*: 6 PLANKEN : ± M2 1 PALLET: 55 DOZEN : ± 137,94 M mm x 145 mm 1820 mm x 190 mm 2200 mm x 190 mm 0 3 mm HEVEA 2200 mm x 220 mm 14 mm *max. 1 stootlengte per 2 pakken Eik royaal grijs geolied VARIANO VAR 1631 Marquant nieuw Eik champagne brut geolied VARIANO VAR 1630 Marquant P 24 nieuw Villa nieuw nieuw eik geverfd wit geolied VARIANO VAR 1629 Marquant Eik espresso blend geolied VARIANO VAR 1632 Marquant P 14 extra lange, levendige eiken planken;. lengte: 220 cm breedte: 19 cm dikte: 14 mm 1 doos*: 6 planken ± 2,5080 m² 1 pallet: 55 dozen: ± 137,94 m² 1820 mm x 145 mm 1820 mm x 190 mm 2200 mm x 190 mm 0 HEVEA 3mm 2200 mm x 220 mm 14mm *max. 1 stootlengte per 2 pakken EIK PUUR MAT VILLA VIL 1360L NATURE nieuw WITGEWASTE EIK MAT VILLA VIL 1363L NATURE nieuw nieuw nieuw EIK POLAIR MAT VILLA VIL 1359L FINESSE nobel eik natuur mat VILLA VIL 1362L finesse Satijn lak Zijde lak Geborsteld Ambachtelijk Matte lak Olie Diep geborsteld Verweerd P 21 Zaagsnedes De afgebeelde schakeringen en kleuren zijn slechts een voorbeeld en geven geen volledig overzicht van alle verschillende nuances binnen het unieke natuurlijke dessin van een houten vloer. Om een representatief beeld te krijgen van de oppervlaktestructuren en variatie van een plank, bekijk je de best grote stalen in de display. Raadpleeg je verkooppunt voor meer advies. QS_PARQUET_2013_NL.indd 38 07/12/12 13:38

39 mm x 145 mm 1820 mm x 190 mm 2200 mm x 190 mm 2200 mm x 220 mm *max. 1 stootlengte per 2 pakken NOBEL EIK natuur satijn Villa VIL 1361 FINESSE MERBAU SATIJN Villa VIL 1366 P 26 nature JATOBA Satijn Villa VIL 1367 nature notelaar Satijn Villa VIL 1368 nature gerookte eik havana mat Villa VIL 1369 MARQuant eik wengé zijde villa vil 1370 finesse 3 strook LEVENDIGE PLANKEN MET EEN RENOVATIEVRIENDELIJKE DIKTE lengte: 182 cm breedte: 19 cm dikte: 12,5 mm 1 doos*: 6 planken: ± 2,0748 m² 1 pallet: 55 dozen: ± 114,11 m² 1820 mm x 190 mm 1820 mm x 145 mm 2200 mm x 190 mm 0 2,5 mm 12,5 mm HDF 2200 mm x 220 mm *max. 1 stootlengte per 2 pakken EIK katoenwit Mat COMPACT COM 1455 MARQuant EIK NATUUR Mat COMPACT COM 1454 MARQuant

40 40 start Plaatsen gemakkelijk te Ondervloer Voorbereiding van de Details De maken het verschil

41 41 perfecte Afwerking schoonmaken, Onderhouden en herstellen Ontdek alle accessoires van Quick Step voor een perfect afgewerkte vloer. Er bestaat een oplossing voor elke situatie, het maakt de installatie eenvoudig en zorgt voor een professioneel resultaat. garantie Het gebruik van producten verschillend van de Quick Step accessoires, kan schade toebrengen aan de Quick Step vloer. In dat geval is de door Quick Step geboden garantie niet langer geldig. Daarom raden wij aan om enkel Quick Step accessoires te gebruiken die speciaal ontworpen en getest zijn voor het gebruik met Quick Step vloerpanelen.

42 42 plaatsing EEn parket installe n Was nog nooit zo gemakkelijk. Je kunt je vloer zelf plaatsen of je kunt het laten doen, maar dankzij het revolutionaire uniclic multifi t-systeem leg je planken er in één klik. in tegenstelling tot de meeste andere klikprofi elen of traditionele tand- en groefprofi ele, kan je vloer snel en in alle omstandigheden geplaatst worden. snel het uniclic multifi t-systeem is ontworpen om het plaatsen van lange planken sneller en gemakkelijker dan ooit te maken. professionele plaatsers zeggen dat je Quick step parket tot 30% sneller kunt plaatsen dan een parket vloer met traditionele plaatsingsmethoden. moeiteloos klik de planken gewoon samen op de manier die jij het handigst vindt. Je kunt de panelen onmogelijk beschadigen. als je de planken later opnieuw wilt plaatsen, kun je ze met het uniclic multifi t-systeem gemakkelijk losmaken en opnieuw plaatsen. overal met het 1-klikprofi el uniclic multifi t kun je op drie verschillende manieren je parketvloer installeren. tip kijk op voor een plaatsingsdemo. geen enkel ander kliksysteem evenaart de combinatie van al deze voordelen. daarom geeft Quick step een levenslange garantie op het uniclic multifi t-systeem.

43 43 1 om een grote oppervlakte snel en gemakkelijk te plaatsen methode 1: schuif en klik klik het paneel aan de lange kant, schuif de plank naar de korte kant en druk neer. 2 plaatsing van de eerste rij planken methode 2: wentel en klik klik de panelen aan de korte en lange kant. 3 voor de installatie op moeilijke plaatsen methode 3: horizontaal invoegen in tegenstelling tot veel andere merken kun je de parket vloeren van Quick step ook horizontaal in elkaar voegen. dat is van groot belang bij het plaatsen van de laatste rij planken of op plaatsen waar wentelen moeilijk of onmogelijk is (bijvoorbeeld onder deurlijsten of verwarmingselementen). Quick step plaatsingsset voor de beste plaatsing van je vloer, zonder schade. inhoud: 1 slagijzer, 1 stootblok, 40 afstandspietjes (om de juiste uitzettingsvoeg te garanderen). klik het paneel aan de lange kant, gebruik een hamer en stootblok en schuif de vloerplanken in elkaar. QstooL

44 44 start Kies de goede ondervloer voorbereiding Dankzij Uniclic Multifit is je vloer in een handomdraai geplaatst. Je kiest zelf: gelijmd met Quick Step parketlijm of zwevend met een Quick Step ondervloer. ZWEVEND Waarom een Quick Step ondervloer? Blijvend geluidsdempend Omdat de oorspronkelijke materiaaldikte van de ondervloer behouden blijft, krijg je een optimale geluiddemping. Ideaal voor Uniclic Multifit Het gladde oppervlak van de ondervloeren zorgt ervoor dat er bij de plaatsing geen stukjes ondervloer tussen de Uniclic Multifit tand en groef komen te zitten. egaliserend effect Kleine oneffenheden of beschadigingen van de ondergrond worden gemakkelijk weggewerkt. 2-in-1-systeem De vochtwerende folie met kleefstrip is al geïntegreerd in de egaliserende ondervloer. GELIJMD Waarom Quick Step parketlijm? Deze parketlijm op basis van SMP-polymeer (bevat geen solventen en isocyanaat) werd speciaal ontwikkeld om je Quick Step parket op de meeste ondergronden te lijmen. Het is een gebruiksklare één-componentlijm. reduceert doorgangsgeluid tot een minimum. Dit is het geluid dat je hoort als je over de vloer loopt. hoge weerstand tegen vocht sterk elastisch, zodat je vloer kan ademen en zich vrij aan temperatuurschommelingen kan aanpassen perfect voor vloerverwarming laat geen lijmresten op de handen achter Inhoud: 16 kg, goed voor m2 (gebruik 1-1,2 kg per vierkante meter parket. QSWGL16 Het is belangrijk dat je een Quick Step ondervloer of Quick Step parketlijm gebruikt om de kwaliteit van je vloer te vrijwaren. Vraag in je verkooppunt om een echte Quick Step ondervloer en lees onze garantievoorwaarden op pagina 41. Vloerverwarming Elke Quick Step parketvloer - met uitzondering van es - kan op traditionele vloerverwarming worden geplaatst. Let op de volgende punten: Omdat je bij een gelijmde vloer geen dampscherm kunt gebruiken, kan een te plotse of te grote temperatuurschommeling condensatie veroorzaken. Bij een zwevende plaatsing krijg je met Quick Step CoolHeat het beste resultaat. Het gebruik van de juiste ondervloer kan opstijgend vocht of condensatie voorkomen. Open voegen tijdens de verwarmingsperiode zijn bijna onbestaande. In vergelijking met een gelijmde plaatsing zijn de warmteoverdracht en -efficiëntie enigszins lager.

45 45 GELUIDSdempende OPLOSSINGEN OPLOSSINGEN OM REFLectiegeLUID TE BEPERKEN Dit is het geluid dat je hoort als je over de vloer loopt. Deze ondervloeren egaliseren ook de ondergrond. QSUDLPRO15 Quick Step Unisound Pro Als alleen het beste goed genoeg is. 1 rol = 15 m² of 60m² Dikte = 2 mm UNISOUND PRO ΔL w = 20 db SOUND REDUCTION QSUDLdruco15 QSUDLPLUS15 QSUDLPLUS60 Quick Step Unisound Ideaal voor druk belopen plaatsen. 1 rol = 15 m² of 60m² Dikte = 2 mm Quick Step Uniclic Plus Een goede en voordelige basis voor plaatsen met minder verkeer. 1 rol = 15 m² of 60 m² Dikte = 2 mm UNISOUND ΔL w = 19 db SOUND REDUCTION UNICLIC PLUS ΔL = 19 db w SOUND REDUCTION OPLOSSINGEN OM TRANSMISSIEGELUID TE BEPERKEN Dit is het geluid dat je hoort als iemand in de kamer boven jou over de vloer loopt. Deze ondervloer egaliseert ook de ondergrond. QSUDLTRA10 Quick Step Transitsound Ultra Ideaal voor een bovenverdieping of appartement 1 pak = 10 m² Dikte = 3 mm TRANSITSOUND ULTRA ΔL w= 21dB TRANSITSOUND De OPLOSSING voor vloerverwarming* QSUDLH15 Quick Step Coolheat De ondervloer die speciaal voor vloerverwarming ontwikkeld is. Voor parket niet van toepassing voor vloerkoeling. 1 rol = 15 m 2 Dikte = 1,3 mm COOLHEAT R = m² K/W FLOOR HEATING De OPLOSSING voor een zeer ongelijkmatige ondervloer QUICK STEP SCREEN QUICK STEP SOFTBOARD QSUDLSCREEN25 QSUDLSOFTB Dubbelzijdig vochtresistent membraan met versterking. Minder naden bij de plaatsing dankzij de grotere oppervlakte. Beschermt tegen opstijgend vocht. Afmetingen: 25 m 2 (5 m x 5 m) Dikte = 0,55 mm Gemaakt van stabiele houtvezels. Hij egaliseert ongelijkmatigheden van de ondergrond tot 6 mm. Goed isolerend, prima voor renovaties. Niet te gebruiken in combinatie met vloerverwarming/koeling. Afmetingen paneel: 86 cm x 59 cm x 0,6 cm 20 panelen per pak = 10,1 m² SOFTBOARD R = m² K/W v 6 MM LEVELLING v

46 46 start JE Quick step vloer verdient EEn ecte afwerking waarom Quick step plinten? passende accessoires Quick step fi neerplinten passen perfect bij je Quick step parket. plinten van Echt fineer met een hoogkwalitatief oppervlak van fi neer. dat betekent dat ze tegen een stootje kunnen. mdf-basisplaat van hoge kwaliteit (medium density fibreboard) parketplint de sobere lijn van de parketplint maakt elke houten vloer helemaal af. de kleur en de structuur van de parketplint zijn passend aan die van je vloer. kwadrant Je hoeft de bestaande plinten niet te verwijderen, bedek de uitzettingsvoeg gewoon met deze handige oplossing. gemakkelijk te plaatsen met de one4all lijm tip Plaats de parketplint met de Quick Step rail. 80 mm 16 mm Qswppskr(-) 17 mm 17 mm Qswscot(-) zie p.19 zie p.25

47 47 schilderplint met deze plint met gepatenteerde incizo technologie kun je je creativiteit tonen en je interieur dat extra beetje individualiteit geven. ga voor een klassieke of moderne look, kies zelf de hoogte en de kleur, creëer een uitstraling die bij je eigen smaak past. gemakkelijk te plaatsen met de one4all lijm. verkrijgbaar in 3 vormen gemakkelijk te plaatsen Qsiskrcovermd240 Qsiskrwhitemd cm x 1,6 cm x 12,9 cm 240 cm x 1,6 cm x 16 cm Qsiskrogeemd cm x 1,6 cm x 16 cm Quick step track plaats de parketplinten moeiteloos met deze op maat gemaakte track. Je kunt ze met schroeven of met Quick step one4all glue aan de wand bevestigen. klik de plint op de track en klaar. 240 cm x 0,8 cm x 2,7 cm Quick step kit op plaatsen waar plinten of profi elen niet geplaatst kunnen worden, biedt de elastische pasta op basis van acryl de oplossing. hij is verkrijgbaar in een kleur die bij je vloer past. vraag je verkooppunt om advies. inhoud: 310 ml Quick step one4all glue deze multifunctionele lijm is speciaal ontwikkeld voor alle toepassingen met de oplossingen van Quick step. hij is perfect om alle plinten snel en stevig aan de wand te bevestigen en voor gebruik met het Quick step incizo profi el en zijn onderprofi elen. inhoud: 290 ml Qstrackpv240 Qskit(-) QsgLue290

48 48 start 5 Vragen, 1 Antwoord Het gepatenteerde Quick Step Incizo profiel is een multifunctioneel hulpmiddel voor de afwerking. Gebruik 1 enkel profiel voor alle afwerkingen die je vloer en trap nodig hebben. 1. hoe kan ik twee vloeren van dezelfde hoogte op elkaar laten aansluiten? Met het Incizo profiel, dat je als een uitzettingsprofiel snijdt. 2. hoe kan ik hoogteverschillen tussen twee vloeren wegwerken? Gebruik het Incizo profiel, dat je als een aanpassingsprofiel snijdt. 3. hoe werk ik mijn Quick Step houten vloer langs een wand of venster af? Je kunt het Incizo profiel als een keurig eindprofiel snijden. 4. hoe kan ik mijn houten vloer mooi laten aansluiten op vast tapijt? Gebruik het Incizo profiel, dat je als een overgangsprofiel snijdt. 5 Hoe werk ik mijn trap perfect af? Gebruik het Inciso profiel op een van de 4 manieren.

49 49 1. lijm de plank met Quick step one4all lijm tegen het stootbord. de afstandsblokjes zorgen ervoor dat de trede er nadien gemakkelijk onder kan. 2. lijm en schroef het aluminium onderprofi el op de trap. 3. breng lijm aan op de het onderprofi el en de trap. strijk de lijm op het onderprofi el goed open. 4. plaats een plank op de trede tegen het opstaande beentje van het onderprofi el. 5. breng lijm aan op beide zijden van de voet van het incizo profi el. 6. druk het incizo profi el op het onderprofi el. Waarom Quick step incizo? 5 verschillende toepassingen met één enkel product. praktisch Je creëert het profi el dat je nodig hebt voor een perfecte afwerking van je vloer. Economisch Je kunt elk restje profi el nog gebruiken voor andere toepassingen, zodat je geen overschotten hebt. EEnvoudig Je hebt altijd de juiste oplossing bij de hand. geen zichtbare naden zoals bij andere soorten multifunctionele profi elen. incizo onderprofiel voor trappen Qswincpbase(-) afmetingen: 215 cm x 1,2 cm x 7,35 cm afzonderlijk te bestellen incizo FineerproFieL Qswincp(-) afmetingen: 215 cm x 1,6 cm x 7,35 cm inhoud: 1 incizo, 1 mesje en 1 kunststof rail

50 50 start topvorm houden Je vloer in is gemakkelijk Wij raden aan om je vloer droog schoon te maken met de Quick Step microvezeldoek. Je kunt hem af en toe vochtig reinigen met een uitgewrongen doek. schoonmaken Alle Quick Step vloeren zijn onderhoudsvriendelijk en gemakkelijk schoon te maken, zeker met onze speciale Clean Kit, die je ook apart kunt kopen. > Quick Step Cleanmop > Quick Step Schoonmaakproduct 750 ml > Quick Step Schoonmaakproduct 2 L QScleaningkit QScleaningmop QScleaning750 QScleaning2000 onderhouden Als je je Quick Step geoliede vloer van in het begin goed verzorgt, blijft hij jarenlang mooi en vermijd je heroliën. Maak de vergelijking met je handen: je wast ze regelmatig, maar dat droogt ze uit. Een goede handcrème beschermt ze. Quick Step Oil Care doet hetzelfde met je geoliede vloer: het beschermt en onderhoudt je vloer, voorkomt dat hij er uitgedroogd en dof gaat uitzien, en helpt zijn oorspronkelijke schoonheid te herstellen. > Quick Step Oil Care Qscare750 Voor houten vloeren die intens onderhoud en reparatie nodig hebben, presenteert Quick Step de Quick Step onderhoudsolie. Verkrijgbaar in wit en transparant. > Quick Step onderhoudsolie wit > Quick Step onderhoudsolie transparant QSWMAINTOILW QswmaintoiLN

51 herstellen herstel het oppervlak van beschadigde planken snel en makkelijk met 7 blokjes was waarmee alle afwerkingen nagebootst kunnen worden. inhoud: een smeltmes, een reinigingskam, 7 blokjes was. Quick Step reparatiekit QSREPAIR Als je je vloer wekelijks reinigt met Quick Step schoonmaakproducten, verzorg je de vloer maandelijks met Quick Step Oil Care. Als je bijvoorbeeld je vloer om de twee weken reinigt, moet je ongeveer om de 2 maanden Quick Step Oil Care gebruiken. PERIODE 1 1 dopje/5 l water QuiCk Step OnderhOudSOlie Gebruik wanneer nodig de Quick Step onderhoudsolie voor een intens onderhoud en herstelling.. PERIODE 4 1 dopje/5 l water DROOG 2-4 dopjes/5 l water + PERIODE 3 1 dopje/5 l water PERIODE 2 1 dopje/5 l water

52 PEFC/ BEZOEK ONZE SHOWROOM Breng vrijblijvend een bezoek aan onze showroom met meer dan m² inspiratie en krijg advies op maat van één van onze interieurexperts. Maak een afspraak via onze website of op onderstaand telefoonnummer: - Tel: Showroom: Ooigemstraat Wielsbeke (België) QUICK STEP VLOERADVISEUR Ben je benieuwd hoe Parquet er in jouw interieur uit zou zien? Probeer onze online vloeradviseur: laad een foto op, selecteer je favoriete vloer en kijk welke vloer het best past JOUW QUICK STEP VERKOOPPUNT Quick-Step is een kwaliteitsproduct van bvba division Flooring, Ooigemstraat 3, B-8710 Wielsbeke, België. COVERPHOTO IMP De afbeeldingen kunnen verschillen van de werkelijke producten. De beschikbaarheid van de producten of de producten zelf kunnen zonder kennisgeving worden gewijzigd. Inhoud 2013 by bvba - division fl ooring. Alle rechten voorbehouden. Zonder de voorafgaande schriftelijke toelating van de uitgever mag niets uit deze brochure (geheel of gedeeltelijk) worden overgenomen. Drukreferentie

HOUT, HOUTSORTERINGEN, STRUCTUREN EN AFWERKINGEN

HOUT, HOUTSORTERINGEN, STRUCTUREN EN AFWERKINGEN 32 HOUT, HOUTSORTERINGEN, STRUCTUREN EN AFWERKINGEN HOUT Eik Es Notelaar Merbau Jatoba Eik heeft een gele tot bruine kleur en een typerende nerf. Esplanken hebben een witte tot bleekgele kleur en een strakke

Nadere informatie

Ontdek een wereld waarin je wil wonen

Ontdek een wereld waarin je wil wonen Bekijk onze nieuwe parket collectie Ontdek een wereld waarin je wil wonen Deel onze passie voor hout Als je warmte en elegantie in je woning wilt, gaat er niets boven de pracht van een houten vloer. Je

Nadere informatie

ontdek een wereld waarin je wil wonen 2014-2015

ontdek een wereld waarin je wil wonen 2014-2015 ontdek een wereld waarin je wil wonen 2014-2015 2 3 ONTDEK ONZE PASSIE VOOR HOUT Het moet gezegd: bij Quick-Step is alleen het allerbeste goed genoeg. Het design van de vloer en zijn details, daar zijn

Nadere informatie

Vloeren Laminaat en hout

Vloeren Laminaat en hout Vloeren Laminaat en hout 1 CanDo biedt een uitgebreid assortiment doe-het-zelf producten waarmee het eenvoudig wordt om een eigen stijl te creëren. CanDo producten zijn gemakkelijk te verwerken en passen

Nadere informatie

Collectie 2015-1. Parketvloeren. Karakteristieke natuurlijke vloeren voor ieder interieur

Collectie 2015-1. Parketvloeren. Karakteristieke natuurlijke vloeren voor ieder interieur Collectie 2015-1 Parketvloeren Karakteristieke natuurlijke vloeren voor ieder interieur Forte Inhoudsopgave 2 3 Inhoudsopgave Hout is een natuurproduct en geeft daarmee een natuurlijke uitstraling. Elke

Nadere informatie

- installatiekit (slagijzer, afstandsblokjes (1-8 mm) en een voor Unilink geschikt stootblok) - ondervloersysteem (Quick Step screen) - onderhoudskit

- installatiekit (slagijzer, afstandsblokjes (1-8 mm) en een voor Unilink geschikt stootblok) - ondervloersysteem (Quick Step screen) - onderhoudskit Unilink leginstructies Algemeen Unilink is een revolutionair systeem voor het plaatsen van laminaatvloer zonder het gebruik van lijm. Dankzij de ingenieuze tand- en groefvorm kunnen de panelen eenvoudig

Nadere informatie

PARKET. De geur van hout

PARKET. De geur van hout PARKET De geur van hout Parketten zijn altijd modebestendig geweest. Ze creëren een warme, natuurlijke sfeer in huis: van zodra je een kamer met houten vloer binnenstapt voel en ruik je als het ware het

Nadere informatie

Collectie 2015-1. Laminaatvloeren. Sfeervolle en levendige vloeren voor ieder interieur

Collectie 2015-1. Laminaatvloeren. Sfeervolle en levendige vloeren voor ieder interieur Collectie 2015-1 Laminaatvloeren Sfeervolle en levendige vloeren voor ieder interieur Strata Inhoudsopgave 2 3 Inhoudsopgave Een vloer geeft kleur aan uw interieur. Het interieur is immers de locatie waar

Nadere informatie

Parket: zo veelzijdig

Parket: zo veelzijdig 12 HOUT Parket: zo veelzijdig Parket doet automatisch denken aan klassieke en rustieke interieurs waar het uiteraard een vaste waarde blijft. Maar we zien houten vloeren ook vaak opduiken in moderne interieurs.

Nadere informatie

Voor een goed resultaat is het absoluut noodzakelijk deze leginstructries nauwkeurig te volgen.

Voor een goed resultaat is het absoluut noodzakelijk deze leginstructries nauwkeurig te volgen. Voor een goed resultaat is het absoluut noodzakelijk deze leginstructries nauwkeurig te volgen. VOOREREIDING Laat de planken gedurende minstens 48 uren in de ongeopende verpakking bij normale kamertemperatuur

Nadere informatie

Voor een goed resultaat is het absoluut noodzakelijk deze leginstructries nauwkeurig te volgen.

Voor een goed resultaat is het absoluut noodzakelijk deze leginstructries nauwkeurig te volgen. WWW..COM Voor een goed resultaat is het absoluut noodzakelijk deze leginstructries nauwkeurig te volgen. LAGUNE De Quick Step Lagune vloer kan zowel in een gewone ruimte als in een badkamer gelegd worden.

Nadere informatie

NL Leginstructies Quick Step Uniclic Multifit parket ALGEMEEN VOORAF

NL Leginstructies Quick Step Uniclic Multifit parket ALGEMEEN VOORAF NL Leginstructies Quick Step Uniclic Multifit parket ALGEMEEN Uniclic Multifi t is een revolutionair systeem voor het plaatsen van samengesteld parket. De panelen kunnen eenvoudig in elkaar geklikt worden

Nadere informatie

Velvet. wood flooring collection

Velvet. wood flooring collection Velvet wood flooring collection W 3 Velvet Dubois-parquet is reeds meer dan 20 jaar een vaste waarde op de markt van houten vloerbekledingen. In de parketfabriek te Waregem (B) wordt met veel zorg massief

Nadere informatie

Hout: de eerste prijs

Hout: de eerste prijs PARKET Parket is dé tijdloze vloerbekleding bij uitstek en heeft nog steeds enorm veel succes. De kwaliteit ervan is nauw verbonden met de gebruikte houtsoort. De beste houtsoorten leveren de beste plankenvloeren,

Nadere informatie

Voor een goed resultaat is het absoluut noodzakelijk deze leginstructries nauwkeurig te volgen. VOORBEREIDING

Voor een goed resultaat is het absoluut noodzakelijk deze leginstructries nauwkeurig te volgen. VOORBEREIDING Voor een goed resultaat is het absoluut noodzakelijk deze leginstructries nauwkeurig te volgen. VOORBEREIDING Laat de planken gedurende minstens 48 uren in de ongeopende verpakking bij normale kamertemperatuur

Nadere informatie

Collectie Laminaatvloeren. Sfeervolle en levendige vloeren voor ieder interieur

Collectie Laminaatvloeren. Sfeervolle en levendige vloeren voor ieder interieur Collectie 2017 Laminaatvloeren Sfeervolle en levendige vloeren voor ieder interieur Roommade Strata Inhoudsopgave 2 3 Inhoudsopgave Een vloer geeft kleur aan uw interieur. Het interieur is immers de locatie

Nadere informatie

Installatie instructies

Installatie instructies 1/5 Installatie instructies Geachte klant, Wij danken U voor de aankoop van onze fineerhouten Par-ky vloer. Wij vragen U nadrukkelijk om deze plaatsingsinstructies met de grootste aandacht te lezen. INSTALLATIEMATERIAAL

Nadere informatie

CanDo Traprenovatie: je trap is weer als nieuw.

CanDo Traprenovatie: je trap is weer als nieuw. Traprenovatie CanDo Traprenovatie: je trap is weer als nieuw. Is je trap niet meer zoals hij geweest is? Of wil je je oude trap een compleet nieuwe uitstraling geven? Dit kan nu met het CanDo traprenovatie

Nadere informatie

Parket / Parquet. High Quality Flooring

Parket / Parquet. High Quality Flooring Parket / Parquet High Quality Flooring Parket / Parquet K waliteit Warmte Gezelligheid S feer D uurzaamheid 2 V loeren met karakter E en echt houten vloer van Intra Parket vervolmaakt elk interieur en

Nadere informatie

ALU 3,6 mm or PE 2 mm. or X ± = Y 10. max 10m. 10mm

ALU 3,6 mm or PE 2 mm. or X ± = Y 10. max 10m. 10mm wall X X > Y max 0m max 0m B A 0-30 T-profile 3 4 ALU 3,6 mm or PE mm LEFT CORNER 0 mm 0 mm www.par-ky.com 5 6 80 ±6 mm max 7 C 4 h 7 8 3 4 9 0 5 6 45 40-60 % 6- C CONCRETE max,5 % PLYWOOD max 0 % max

Nadere informatie

=14,99 Per m 2. Beste koop BRICO PLAN-IT 18,99 NIEUWE TREND. Directe korting GECERUSEERD BEWERKT HOUT EFFECT. www.plan-it.be. Van: 8-7 > 27-7-2015

=14,99 Per m 2. Beste koop BRICO PLAN-IT 18,99 NIEUWE TREND. Directe korting GECERUSEERD BEWERKT HOUT EFFECT. www.plan-it.be. Van: 8-7 > 27-7-2015 Van: 8-7 > 27-7-2015 BRICO PLAN-IT NIEUWE TREND Laminaatvloer Medium Parijs, per m 2 18, -4 =14, GECERUSEERD BEWERKT HOUT EFFECT Laminaatvloer 8mmV4 Medium Parijs Breedte 13,5 cm, dikte 8 mm, lengte 129,1

Nadere informatie

DISCLAIMER. 2010 Select Vloeren, alle rechten voorbehouden.

DISCLAIMER. 2010 Select Vloeren, alle rechten voorbehouden. DISCLAIMER Wij besteden de grootste zorg aan de juistheid en volledigheid van onze brochures. Mocht desondanks blijken dat de aangeboden informatie onjuistheden bevat dan aanvaardt Select Vloeren geen

Nadere informatie

MATERIALEN. onderparket van 8 mm en kregen een geoliede afwerking. Realisatie: T INTERIEURKE

MATERIALEN. onderparket van 8 mm en kregen een geoliede afwerking. Realisatie: T INTERIEURKE 6_15 Vloeren_nl corr 4/01/11 16:17 Page 6 MATERIALEN De vloer in een slaapkamer verdient toch wat extra aandacht. We zoeken niet enkele een mooie vloer maar vooral comfort en hygiëne want men loopt er

Nadere informatie

01. Intra Front 2.pdf 1 23-04-13 14:14. Parket / Parquet. High Quality Flooring CMY

01. Intra Front 2.pdf 1 23-04-13 14:14. Parket / Parquet. High Quality Flooring CMY 01. Intra Front 2.pdf 1 23-04-13 14:14 Parket / Parquet High Quality Flooring 02. Intra ompulatie.pdf 1 23-04-13 14:27 Parket / Parquet waliteit Warmte Gezelligheid S feer D uurzaamheid 2 03. Intra Voorwoord.pdf

Nadere informatie

BlockWood klik-lamelparket Uw natuurlijke keus!

BlockWood klik-lamelparket Uw natuurlijke keus! BlockWood klik-lamelparket Uw natuurlijke keus! Ja! Natuurlijk! BlockWood klik-lamelparket Met BlockWood lamelparket kiest u voor een vloer die een warme, sfeervolle uitstraling combineert met praktisch

Nadere informatie

NL Leginstructies Uniclic Multifit parket ALGEMEEN VOORAF

NL Leginstructies Uniclic Multifit parket ALGEMEEN VOORAF NL Leginstructies Uniclic Multifit parket ALGEMEEN Uniclic Multifi t is een revolutionair systeem voor het plaatsen van samengesteld parket. De panelen kunnen eenvoudig in elkaar geklikt worden dankzij

Nadere informatie

INSTALLATIE INSTRUCTIES

INSTALLATIE INSTRUCTIES INSTALLATIE INSTRUCTIES 1/5 Geachte klant, Wij danken U voor de aankoop van onze fineerhouten Par-ky vloer. Wij vragen U nadrukkelijk om deze plaatsingsinstructies met de grootste aandacht te lezen. INSTALLATIEMATERIAAL

Nadere informatie

Het begin van een mooi verhaal COLLECTIE _UNILIN_PARQUET_SMART Z1_Dutch.indd 1

Het begin van een mooi verhaal COLLECTIE _UNILIN_PARQUET_SMART Z1_Dutch.indd 1 Het begin van een mooi verhaal COLLECTIE 016-017 6788_UNILIN_PARQUET_SMART Z1_Dutch.indd 1 0/10/016 9:1: Het begin van een mooi verhaal IMP 165 CAS 139 VAR 1630 6788_UNILIN_PARQUET_SMART Z1_Dutch.indd

Nadere informatie

VLOEREN INSPIRATIE VAN VLOEREN STUDIO DUIVEN

VLOEREN INSPIRATIE VAN VLOEREN STUDIO DUIVEN VLOEREN INSPIRATIE VAN VLOEREN STUDIO DUIVEN HET GEZICHT VAN... Vloeren Studio Duiven Als eigenaar van Vloeren Studio Duiven breng ik jarenlange ervaring mee. Sinds 1997 ben ik actief als zelfstandig ondernemer

Nadere informatie

VLOEREN INSPIRATIE VAN NEERLANDIA HOUTEN VLOEREN

VLOEREN INSPIRATIE VAN NEERLANDIA HOUTEN VLOEREN VLOEREN INSPIRATIE VAN NEERLANDIA HOUTEN VLOEREN HET GEZICHT VAN... NEERLANDIA LEVERT ECHT VAKWERK Een echt familiebedrijf Harry van der Zanden is begin jaren 90 in het parket begonnen op de werkvloer.

Nadere informatie

8 top dessins voor elke ruimte verkrijgbaar in hout, vinyl en laminaat HOME. De nieuwste vloeren collectie COLLECTION 100%

8 top dessins voor elke ruimte verkrijgbaar in hout, vinyl en laminaat HOME. De nieuwste vloeren collectie COLLECTION 100% De nieuwste vloeren collectie Vintage eiken - New Hampshire 8 top dessins voor elke ruimte verkrijgbaar in hout, vinyl en laminaat LAMINAAT Vintage eiken - New Hampshire HOUT VINYL Vintage eiken - New

Nadere informatie

Leginstructies. Natural Floor VOORAF. Europese Eik Europese Productie. Acclimatisering. Omgevingstemperatuur en Relatieve Luchtvochtigheid

Leginstructies. Natural Floor VOORAF. Europese Eik Europese Productie. Acclimatisering. Omgevingstemperatuur en Relatieve Luchtvochtigheid Leginstructies VOORAF Voor een goed resultaat is het absoluut noodzakelijk de leginstructies nauwkeurig te volgen. Het is belangrijk om, bij daglicht, alle panelen voor en tijdens de plaatsing te controleren

Nadere informatie

Design and Quality IKEA of Sweden KOOPHULP VLOEREN. laminaat

Design and Quality IKEA of Sweden KOOPHULP VLOEREN. laminaat KOOPHULP VLOEREN laminaat GOED OM TE WETEN IKEA vloeren kunnen op bestaande vloeren worden gelegd met uitzondering van hoogpolige vaste vloerbedekking. Gebruik bij het leggen van een vloer altijd een NIVÅ

Nadere informatie

Product specificatie Solidfloor Earth & Fire November 2006

Product specificatie Solidfloor Earth & Fire November 2006 Product specificatie Solidfloor Earth & Fire November 2006 Vochtgehalte/ Installatie omgeving Nabehandeling/ onderhoud en Essen (Fraxinus mandshurica Rupr) Lariks (Larix gmelinii (Rupr)kuzen) Soldifloor

Nadere informatie

Een donkere vloer met bleke muren en plafond verbreedt de kamer. Een donkere vloer en donker plafond maakt de ruimte breder en lager.

Een donkere vloer met bleke muren en plafond verbreedt de kamer. Een donkere vloer en donker plafond maakt de ruimte breder en lager. Welke kleurencombinaties kiezen? Kleuren bepalen voor een groot deel de sfeer in het interieur. Het is belangrijk om de juiste kleurencombinaties te kiezen. Kleur, licht en ruimte oefenen een grote invloed

Nadere informatie

www.serena.be www.egaliseer.be Authentic Plank Shade Strips 2,5mm

www.serena.be www.egaliseer.be Authentic Plank Shade Strips 2,5mm www.serena.be www.egaliseer.be Authentic Plank Shade Strips 2,5mm Verlijmde kurkvloer en -wand WAAROM KURK? Ecologisch Duurzaam Anti statisch en -allergisch Warmte en geluids isolerend VERLIJMDE KURK Dikte

Nadere informatie

Parketvloeren. Natuurlijke en karakteristieke vloeren voor ieder interieur

Parketvloeren. Natuurlijke en karakteristieke vloeren voor ieder interieur Parketvloeren Natuurlijke en karakteristieke vloeren voor ieder interieur COLLECTIE 2014-1 INHOUD pag 4 pag 6 pag 8 pag 10 pag 11 pag 12 Assortimentoverzicht Columbus Chopin Specials: Visgraat, Hongaarse

Nadere informatie

Decotrap kan overigens ook het totaalproject verzorgen: uittekenen, storten en bekleden van de betontrap.

Decotrap kan overigens ook het totaalproject verzorgen: uittekenen, storten en bekleden van de betontrap. Decotrap is een Limburgs familiebedrijf dat gespecialiseerd is in het bekleden van bestaande trappen, zowel voor nieuwbouw- als renovatieprojecten. Uniek daarbij is dat Decotrap altijd ter plaatse maatwerk

Nadere informatie

Goesting voor decoratie!

Goesting voor decoratie! INTERIEUR voorjaar 2013 Goesting voor decoratie! lenteacties op pagina 12 Profiteer ervan! Het kleurenconcept Shades of Harmony van Sigma is afgestemd op het maken van een persoonlijk en geraffineerd kleurenplan.

Nadere informatie

VLOEREN INSPIRATIE VAN PARKETGROEP NEDERLAND

VLOEREN INSPIRATIE VAN PARKETGROEP NEDERLAND VLOEREN INSPIRATIE VAN PARKETGROEP NEDERLAND HET GEZICHT VAN... PARKETGROEP NEDERLAND, WEL ZO ZEKER ParketGroep Nederland bestaat uit een groep ondernemers uit de vloerenbranche, met in totaal ruim 25

Nadere informatie

Collectie 2015-1. LVT vloeren. De fluisterstille en vochtwerende vloer

Collectie 2015-1. LVT vloeren. De fluisterstille en vochtwerende vloer Collectie 2015-1 LVT vloeren De fluisterstille en vochtwerende vloer Sense Inhoudsopgave 2 3 Inhoudsopgave De Sense LVT vloeren collectie bevat karaktervolle vinyl vloeren van de hoogste kwaliteit. Net

Nadere informatie

Een succesverhaal LAMINAAT

Een succesverhaal LAMINAAT LAMINAAT Een succesverhaal Laminaat heeft zijn statuut van gewoon namaakparket omgeruild voor dat van een volwaardige bekleding, dankzij de voortdurende zoektocht naar kwaliteit en doeltreffendheid. Tegenwoordig

Nadere informatie

VOORDELEN LAMINAATVLOEREN

VOORDELEN LAMINAATVLOEREN VOORDELEN LAMINAATVLOEREN Betrouwbaar en budgetvriendelijk Kies voor laminaat wanneer u een stijlvolle vloer wenst en toch budgetvriendelijk moet zijn. Voor een zachte prijs krijgt u de warmte en uitstraling

Nadere informatie

Voor een goed resultaat is het absoluut noodzakelijk deze leginstructries nauwkeurig te volgen. VOORBEREIDING

Voor een goed resultaat is het absoluut noodzakelijk deze leginstructries nauwkeurig te volgen. VOORBEREIDING Voor een goed resultaat is het absoluut noodzakelijk deze leginstructries nauwkeurig te volgen. VOORBEREIDING De vloer werd vooraf gedroogd tot een optimaal houtvochtgehalte. Daarom moeten de vloerdelen

Nadere informatie

het clickt tussen ons

het clickt tussen ons het clickt tussen ons 68166/010107 WE WISTEN HET METEEN Esther en Mark zijn trots op hun nieuwe keuken: Marmoleum modulair was precies wat we wilden, zegt Esther. We zochten al heel lang naar een vloer

Nadere informatie

Exclusive Collection. Massief parket in Eiken en Exoten. Solid wood for Indoor & Outdoor

Exclusive Collection. Massief parket in Eiken en Exoten. Solid wood for Indoor & Outdoor Exclusive Collection Massief parket in Eiken en Exoten CTIB-TCHN-COC-785 PEFC/04-4-0004 Solid wood for Indoor & Outdoor Sterk als een Eik: een uitdrukking die staat als een boom en die perfect weergeeft

Nadere informatie

Houten vloer kopen? Hier moet u op letten!

Houten vloer kopen? Hier moet u op letten! Houten vloer kopen? Hier moet u op letten! Alles wat u moet weten over de juiste keuze voor een houten vloer. Cruciale informatie die u helpt de juiste keuze te maken voor een vloer die past bij u en uw

Nadere informatie

DE MOOISTE VLOEREN, MET DE ZEKERHEID VAN DE VAKMAN. 49, 95. Eiken vloeren vanaf. /m 2 CO L L E C T I E. www.parketgroep.nl

DE MOOISTE VLOEREN, MET DE ZEKERHEID VAN DE VAKMAN. 49, 95. Eiken vloeren vanaf. /m 2 CO L L E C T I E. www.parketgroep.nl DE MOOISTE VLOEREN, MET DE ZEKERHEID VAN DE VAKMAN. Eiken vloeren vanaf 49, 95 CO L L E C T I E PARKETGROEP, WEL ZO ZEKER., OOH... ParketGroep bestaat uit een groep ondernemers uit de vloerenbranche met

Nadere informatie

INSTALLATIE INSTRUCTIES

INSTALLATIE INSTRUCTIES 1/5 INSTALLATIE INSTRUCTIES Geachte klant, Wij danken U voor de aankoop van onze fineerhouten Par-ky vloer. Wij vragen U nadrukkelijk om deze plaatsingsinstructies met de grootste aandacht te lezen. INSTALLATIEMATERIAAL

Nadere informatie

INSTALLATIE INSTRUCTIES

INSTALLATIE INSTRUCTIES INSTALLATIE INSTRUCTIES 1/5 Geachte klant, Wij danken U voor de aankoop van onze Par-ky vloer. Wij vragen U nadrukkelijk om deze plaatsingsinstructies met de grootste aandacht te lezen. Indien deze instructies

Nadere informatie

Structuur. Behandeling. Afwerking. Voeg. Natuurlijke houtstructuur. Steenstructuur. Intense houtstructuur. Elegante houtstructuur.

Structuur. Behandeling. Afwerking. Voeg. Natuurlijke houtstructuur. Steenstructuur. Intense houtstructuur. Elegante houtstructuur. Structuur BACL 40017 PUCL 40097 PUCL 40088 AMCL 40035 Elegante houtstructuur Natuurlijke houtstructuur Intense houtstructuur Steenstructuur Een subtiele textuur met fijne nerven, voor een houteffect met

Nadere informatie

LEGINSTRUCTIE UNICLIC X

LEGINSTRUCTIE UNICLIC X LEGINSTRUCTIE UNICLIC X 1) Algemeen Het Uniclic X systeem : het kliksysteem waarbij een beschadigd paneel midden in de vloer moeiteloos kan worden vervangen zonder de hele vloer te moeten opbreken. Uniclic

Nadere informatie

> vloerverwarming. w KENMERKEN VANAF 45,18. per m². eik 3-laags - rustiek D 140mm onbehandeld. 45,18 /m². eik, Quercus Robur

> vloerverwarming. w KENMERKEN VANAF 45,18. per m². eik 3-laags - rustiek D 140mm onbehandeld. 45,18 /m². eik, Quercus Robur PARKET 14,5/4 EIK 3-LAAGS extra hoog rendement > vloerverwarming BEST DEAL w KENMERKEN eik 3-laags - rustiek D 140mm onbehandeld (rendement +15%) 45,18 /m² 45,18 /m² HOUTSOORT: eik, Quercus Robur SYMMETRISCHE

Nadere informatie

Installatie voorschriften Rigid Core XL. Ga voor meer informatie naar:

Installatie voorschriften Rigid Core XL. Ga voor meer informatie naar: Installatie voorschriften Rigid Core XL Ga voor meer informatie naar: www.rigidcorexl.nl Voor u begint / Voorbereidingen: Lees alle instructies voor u start met de installatie. Bij een onjuiste installatie

Nadere informatie

Artcomfort. Elegant. 1830 mm. Nature at your feet

Artcomfort. Elegant. 1830 mm. Nature at your feet Artcomfort Elegante L e n g t e Elegant W O N E N 1830 mm Nature at your feet Elegante L e n g t e Elegant W O N E N Elegant wonen begint met een heerlijke ruimte waar u zich goed voelt. Artcomfort is

Nadere informatie

Afgebeelde vloer: Balance, VW4305L

Afgebeelde vloer: Balance, VW4305L 2016 Afgebeelde vloer: Balance, VW4305L De mooiste PVC vloeren, vloeren voor het leven In de 6 jaar dat VivaFloors bestaat zijn wij explosief gegroeid, en daar zijn wij trots op. Tussen al die aanbieders

Nadere informatie

LEGINSTRUCTIE UNICLIC NOBLESSE

LEGINSTRUCTIE UNICLIC NOBLESSE LEGINSTRUCTIE UNICLIC NOBLESSE 1) Algemeen Uniclic is een revolutionair systeem voor het plaatsen van laminaatvloer zonder het gebruik van lijm. Dankzij de ingenieuze vorm van tand en groef klikken de

Nadere informatie

De passie voor hout PARKET

De passie voor hout PARKET PARKET De passie voor hout Massief of gelijmd, inheems of exotisch: parket blijft een vaste waarde in de vloerbekledingen, voornamelijk omdat de mens altijd al een bevoorrechte relatie onderhouden heeft

Nadere informatie

What s your world? Ontdek de. wereld van Flexxfloors. f l e x x f l o o r s. c o m

What s your world? Ontdek de. wereld van Flexxfloors. f l e x x f l o o r s. c o m What s your world? Ontdek de wereld van Flexxfloors f l e x x f l o o r s. c o m 2 www.flexxfloors.com 4 10 16 12 18 22 24 Inhoudsopgave 6 8 14 new 20 3 4 6 8 10 14 16 18 20 22 24 26 27 Introductie Flexxfloors

Nadere informatie

Onze service. Elke dag de laagste prijs

Onze service. Elke dag de laagste prijs De ruimste keuze Een vloer, die moet perfect passen bij het leven dat zich erop afspeelt. Daarom kies je bij FloorHouse uit een groot aanbod: meer dan 2500 vloeren - van parket, over laminaat, tot kurk

Nadere informatie

TA'OR BOX Functioneel design in hout

TA'OR BOX Functioneel design in hout TA'OR BOX Functioneel design in hout 1 Concept CUBICS VOOR ORGANISATIE GEKWARTIERD HOUTFINEER Gemonteerd, vooruitstrevend en strak Bestaat de perfecte houten lade? Een lade die vervaardigd is uit levend

Nadere informatie

TA'OR box Functioneel design in hout

TA'OR box Functioneel design in hout TA'OR box Functioneel design in hout 1 Concept Cubics voor organisatie Gekwartierd houtfineer Gemonteerd, vooruitstrevend en strak Bestaat de perfecte houten lade? Een lade die vervaardigd is uit levend

Nadere informatie

Parquet hardwood floors

Parquet hardwood floors HARDWOOD Premium Collection Parquet hardwood floors Nature walks with you Hardhouten parketvloeren Puur natuur De natuur levert ons in haar weelderige, exotische wouden één van de meest waardevolle design-materialen

Nadere informatie

VLOEREN INSPIRATIE VAN ALPON PARKET

VLOEREN INSPIRATIE VAN ALPON PARKET VLOEREN INSPIRATIE VAN ALPON PARKET HET GEZICHT VAN... Eigenaar Arthur Sonnevelt (rechts op de foto) en verkoper Jan van Os (links) hebben de taken goed verdeeld. De eerste woorden die Jan noemt zijn gelijk

Nadere informatie

PARKET 14,5/4 EIK 3-LAAGS

PARKET 14,5/4 EIK 3-LAAGS PARKET 14,5/4 EIK 3-LAAGS EXTRA HOOG RENDEMENT > VLOERVERWARMING BEST DEAL w KENMERKEN eik 3-laags - rustiek D 140mm onbehandeld (rendement +15%) 47,16 /m² 47,16 /m² HOUTSOORT: eik, europees eiken SYMMETRISCHE

Nadere informatie

creative Dé revolutie in vloeren Ook voor badkamer en keuken quick clean www.flexxfloors.nl

creative Dé revolutie in vloeren Ook voor badkamer en keuken quick clean www.flexxfloors.nl Dé revolutie in vloeren Ook voor badkamer en keuken quick creative clean www.flexxfloors.nl Makkelijk schoonmaken Vochtbestendig Krasbestendig Snel, makkelijk & schoon werken Flexxfloors voor woongenieters

Nadere informatie

Oak Vintage Hoboken 1,5 mm Brushed type B1 - Afwerking: Olie mat - Realisatie: Teema architecten

Oak Vintage Hoboken 1,5 mm Brushed type B1 - Afwerking: Olie mat - Realisatie: Teema architecten NLD Oak Vintage Hoboken 1,5 mm Brushed type B1 - Afwerking: Olie mat - Realisatie: Teema architecten 02 Decospan biedt met Querkus een antwoord op de hedendaagse interieurtrend uit Noord- Europa. Duurzaam

Nadere informatie

De eigenzinnige NATUURSTEEN

De eigenzinnige NATUURSTEEN NATUURSTEEN De eigenzinnige Weinig materialen hebben zoveel karakter en uitstraling als natuursteen. Blauwe hardsteen, marmer, graniet, leisteen, travertin en andere marmerstenen creëren elk op hun eigen

Nadere informatie

2ooo DECOR 2000, DECORATIESPECIALIST MET HET TINTTO KWALITEITSLABEL

2ooo DECOR 2000, DECORATIESPECIALIST MET HET TINTTO KWALITEITSLABEL decor 2ooo woondecoratie STIJLVOLLE IDEEËN VOOR UW WONING COMBINEER... en voel u thuis DECOR 2000, DECORATIESPECIALIST MET HET TINTTO KWALITEITSLABEL VLOERBEKLEDING - TAPIJTEN - BEHANG - VERF - PARKET

Nadere informatie

Parket- of tegelvloer

Parket- of tegelvloer Kluswijzer voor het leggen van een parket- of tegelvloer Een harde vloer van parket of tegels c.q. plavuizen aanleggen is behalve fraai ook duurzaam. Parket Er bestaan drie soorten parket:: lamelparket,

Nadere informatie

Parket & laminaat 2018

Parket & laminaat 2018 Parket & laminaat 2018 Laminaat I Melango LD300 I 6036 Eik bruin INHOUD Laminaatvloeren van Meister 5 Parketvloeren van Martens 8 Parketvloeren van Meister 9 Lindura houten vloeren 13 Designvloer 14 Nadura

Nadere informatie

Vloeren om op te leven

Vloeren om op te leven Vloeren om op te leven vloeren De NIEUWSTE trends in vloeren. Wij verrassen je graag met mooie oplossingen. Of je nu gaat voor laminaat, PVC, hout, tapijt of vinyl de Decorette collecties zijn goed op

Nadere informatie

LEGINSTRUCTIES Quick-Step Impressive / Impressive ULTRA NL

LEGINSTRUCTIES Quick-Step Impressive / Impressive ULTRA NL LEGINSTRUCTIES Quick-Step Impressive / Impressive ULTRA NL Voor een goed resultaat is het absoluut noodzakelijk deze leginstructies nauwkeurig te volgen. VOORBEREIDING Laat de planken gedurende minstens

Nadere informatie

ONTDEK EEN WERELD WAARIN JE WIL WONEN

ONTDEK EEN WERELD WAARIN JE WIL WONEN 2015-2016 de nieuwe generatie luxe vinylvloeren ONTDEK EEN WERELD WAARIN JE WIL WONEN 2 3 WE KONDIGEN MET TROTS ONZE NIEUWE GENERATIE LUXE VINYLVLOEREN AAN We werken er bij Quick-Step hard aan om jou het

Nadere informatie

Zorg ervoor dat de kamertemperatuur tussen de is

Zorg ervoor dat de kamertemperatuur tussen de is Plaatsen van je klik vinylvloer ( WPC/PVC ) Swanflor vinylvloeren zijn gemakkelijk te plaatsen door het kliksysteem Hieronder enkele tips: Stap 1 : voorbereiding Reinig je ondervloer grondig, zorg dat

Nadere informatie

eautifloor Beautifloor Klik Vinyl vloeren zijn mooi, makkelijk en comfortabel

eautifloor Beautifloor Klik Vinyl vloeren zijn mooi, makkelijk en comfortabel eautifloor Beautifloor Klik Vinyl vloeren zijn mooi, makkelijk en comfortabel K l i k V i n y l C o l l e c t i e De Beautifloor Klik Vinyl collectie bestaat uit de series Citta, Regione, Montagne en Laghí.

Nadere informatie

Comfort zonder grenzen

Comfort zonder grenzen Comfort zonder grenzen De plankenvloer die niet bang is van water Geen problemen meer in vochtige ruimtes Dumafloor is een assortiment van 100% watervaste vloeren die probleemloos de meest extreme vochtigheid

Nadere informatie

Leginstructie Visgraat Parket Zwevend leggen meerlaags parketvloeren (mes en groef)

Leginstructie Visgraat Parket Zwevend leggen meerlaags parketvloeren (mes en groef) Leginstructie Visgraat Parket Zwevend leggen meerlaags parketvloeren (mes en groef) Januari 2017 www.cotap.nl Inhoudsopgave Voorbereiding... 3 Wat heeft u nodig... 3 Opslag en acclimatiseren... 3 Controle

Nadere informatie

trapmanschap sinds 1932 A-TEAM, Kruisschanslei 67 Kontich,

trapmanschap sinds 1932 A-TEAM, Kruisschanslei 67 Kontich, trapmanschap sinds 1932 A-TEAM, Kruisschanslei 67 Kontich, www.a-team.be Waarop letten bij de keuze van een trap: 2 aandachtspunten 1) Kiezen voor praktisch of esthetisch? Een trap heeft uiteraard een

Nadere informatie

De extreem slijtvaste en blijvend mooie vloer

De extreem slijtvaste en blijvend mooie vloer STRONG FLOORS BY NATURE De extreem slijtvaste en blijvend mooie vloer DE NIEUWE LAK AFWERKING VOOR VLOEREN De sterkste lakafwerking die wij ooit hebben geproduceerd is nu beschikbaar. Deze nieuwe slijtvaste

Nadere informatie

Acryl hoogglans wordt aangeboden als prijsalternatief voor de gepolierde hoogglans lakdeuren.

Acryl hoogglans wordt aangeboden als prijsalternatief voor de gepolierde hoogglans lakdeuren. MATERIALEN VOOR FRONTEN ACRYL Eigenschappen acryl Acryl hoogglans wordt aangeboden als prijsalternatief voor de gepolierde hoogglans lakdeuren. Acryl hoogglans is een kunststof en kan enkel als vlakke

Nadere informatie

TRAPPEN OM TROTS OP TE ZIJN. A-TEAM, Kruisschanslei 67 Kontich,

TRAPPEN OM TROTS OP TE ZIJN. A-TEAM, Kruisschanslei 67 Kontich, TRAPPEN OM TROTS OP TE ZIJN A-TEAM, Kruisschanslei 67 Kontich, www.a-team.be WAAROP LETTEN BIJ DE KEUZE VAN EEN TRAP: 2 AANDACHTSPUNTEN 1) Kiezen voor praktisch of esthetisch? Een trap heeft uiteraard

Nadere informatie

Estillon bv P.O. box 121 NL 6600 AC WIJCHEN Tel: +31 (0) Website:

Estillon bv P.O. box 121 NL 6600 AC WIJCHEN Tel: +31 (0) Website: Smartfloor, de ideale ondervloer voor installatie van PVC stroken/lamellen, zwevend vinyl, tapijt en tapijt/vinyltegels! Smartfloor is een revolutionair ondervloersysteem speciaal bestemd voor de installatie

Nadere informatie

00.00.00 Wand- en plafondbekleding uit polyvinylchloride (PVC) Deceuninck SCARLET, BEE_BO en DECOR

00.00.00 Wand- en plafondbekleding uit polyvinylchloride (PVC) Deceuninck SCARLET, BEE_BO en DECOR dossier... - dd.... 1 00.00.00 Wand- en plafondbekleding uit polyvinylchloride (PVC) Deceuninck SCARLET, BEE_BO en DECOR Omschrijving : Scarlet, Bee_Bo en Decor zijn de verzamelnaam voor een gamma wand-

Nadere informatie

PURELOC. BerryAlloc Vinyl Planks Wherever. Forever.

PURELOC. BerryAlloc Vinyl Planks Wherever. Forever. PURELOC BerryAlloc Vinyl Planks Wherever. Forever. Reflections of nature BerryAlloc Uitzonderlijke karakters ontstaan met de tijd, groeien op natuurlijke wijze, volgens het ritme van de natuur. De kracht

Nadere informatie

PLAATSING UNICLIC TEGELS

PLAATSING UNICLIC TEGELS PLAATSING UNICLIC TEGELS 1) ALGEMEEN UNICLIC is een revolutionair systeem voor het plaatsen van laminaatvloer zonder het gebruik van lijm. Dankzij de ingenieuze vorm van tand en groef klikken de panelen

Nadere informatie

QUICK STEP IMPRESSIVE & IMPRESSIVE ULTRA: LAMINAAT WAS NOG NOOIT ZO NATUURGETROUW, NOG NOOIT ZO WATERRESISTENT.

QUICK STEP IMPRESSIVE & IMPRESSIVE ULTRA: LAMINAAT WAS NOG NOOIT ZO NATUURGETROUW, NOG NOOIT ZO WATERRESISTENT. QUICK STEP IMPRESSIVE & IMPRESSIVE ULTRA: LAMINAAT WAS NOG NOOIT ZO NATUURGETROUW, NOG NOOIT ZO WATERRESISTENT. Quick-Step, de absolute leider in design, innovatie en kwaliteit introduceert een nieuwe

Nadere informatie

Voor een goed resultaat is het absoluut noodzakelijk deze leginstructries nauwkeurig te volgen. VOORBEREIDING

Voor een goed resultaat is het absoluut noodzakelijk deze leginstructries nauwkeurig te volgen. VOORBEREIDING WWW.QUICK-STEP.COM Voor een goed resultaat is het absoluut noodzakelijk deze leginstructries nauwkeurig te volgen. VOORBEREIDING Laat de planken gedurende minstens 48 uren in de ongeopende verpakking bij

Nadere informatie

De norm voor houten vloeren

De norm voor houten vloeren De norm voor houten vloeren Een complete lijn lakproducten voor de afwerking van parket en houten vloeren Parketlak Projectlak voor harde houtsoorten en intensieve belasting TRAE LYX PARKETLAK is een waterverdunbare

Nadere informatie

snel geschikt voor vloerverwarming oneindig veel mogelijkheden

snel geschikt voor vloerverwarming oneindig veel mogelijkheden de snelle en ideale parketvloeroplossing ook voor gebruik op vloerverwarming. inhoud 04 comfort behaaglijke warmte, esthetishe vrijheid snel geschikt voor vloerverwarming oneindig veel mogelijkheden Bamboe

Nadere informatie

ONTDEK EEN WERELD WAARIN JE WIL WONEN 2014-2015

ONTDEK EEN WERELD WAARIN JE WIL WONEN 2014-2015 ONTDEK EEN WERELD WAARIN JE WIL WONEN 2014-2015 2 3 HOE GROTE DROMEN UNIEKE VLOEREN WORDEN Wij moeten het toegeven. Voor ons is alleen het allerbeste goed genoeg. We zijn perfectionisten als het aankomt

Nadere informatie

De verleiding van hout

De verleiding van hout PARKET De verleiding van hout Parket overleeft onverstoorbaar alle eeuwen, periodes, stijlen en modes. Tijdloos als hij is, past een houten vloer zich makkelijk aan, aan elke interieurtrend, van de meest

Nadere informatie

.FLOORHOUSE.BE. 24,95/m² PRIJS SUPER SOLDEN LVT-VLOER WATERBESTENDIG. 39,95/m² EXCL. BTW ZEKER VAN. L 1m32 - B 19cm - D 4,5mm 37,95/m²

.FLOORHOUSE.BE. 24,95/m² PRIJS SUPER SOLDEN LVT-VLOER WATERBESTENDIG. 39,95/m² EXCL. BTW ZEKER VAN. L 1m32 - B 19cm - D 4,5mm 37,95/m² WATERBESTENDIG LVT-VLOER L 1m32 - B 19cm - D 4,5mm 37,95/m² 24,95/m² HUISHOUDELIJK GEBRUIK MICRO V-GROEF 6 DECORS 39,95/m² ZEKER VAN DE LAAGSTE PRIJS SUPER SOLDEN.FLOORHOUSE.BE BIJ ALLE VLOEREN GRATIS

Nadere informatie

36-43 Traditioneel parket_nl corr 25/10/11 9:32 Page 36 PARKET. Traditie als erfenis

36-43 Traditioneel parket_nl corr 25/10/11 9:32 Page 36 PARKET. Traditie als erfenis 36-43 Traditioneel parket_nl corr 25/10/11 9:32 Page 36 PARKET Traditie als erfenis 36 36-43 Traditioneel parket_nl corr 25/10/11 9:32 Page 37 Ondanks de opkomst van allerlei nieuwe types plankenvloeren,

Nadere informatie

P A R K E T A A N B I E D I N G E N

P A R K E T A A N B I E D I N G E N - P A R K E T A A N B I E D I N G E N 1) LAMELLENVLOER Bijzonder in prijs en kwaliteit. U koopt hem namelijk voor 50,10 p/m², En dat is inclusief gelakt en Elastilonlegsysteem. Prijsvergelijking is vooral

Nadere informatie

Europe. dé zorgeloze vloer ONTDEK AL ONZE VOORDELEN BINNENIN

Europe. dé zorgeloze vloer ONTDEK AL ONZE VOORDELEN BINNENIN Europe dé zorgeloze vloer ONTDEK AL ONZE VOORDELEN BINNENIN SWANFLOR 1 SWANFLOR 1 INHOUDSTAFEL 4 WAT IS VINYL PARKET 6 VOOR IEDER WAT WILS 7 CERTIFICATEN 8 KLASSIEK 10 MODERN 12 RUSTIEK 14 VINTAGE 16 ONZE

Nadere informatie

hout Zo kunt u zelf Overzicht producten Stappenplannen

hout Zo kunt u zelf Overzicht producten Stappenplannen hout Zo kunt u zelf houtproblemen Productinformatie oplossen Overzicht producten Stappenplannen Houtvuller Heeft u een beschadigde deur of een verrot kozijn? In deze folder vindt u hulp om de meest voorkomende

Nadere informatie

Vier soorten parket: 1. Laminaat 2. Lamellen parket 3. Gelijmd parket 4. Massieve delen

Vier soorten parket: 1. Laminaat 2. Lamellen parket 3. Gelijmd parket 4. Massieve delen Vier soorten parket: 1. Laminaat 2. Lamellen parket 3. Gelijmd parket 4. Massieve delen Laminaat vloeren Dit zijn vloeren welke eigenlijk niet zoveel uitleg meer nodig hebben, temeer daar bijna iedereen

Nadere informatie

Vloeren op een zwevende dekvloer met vloerverwarming en vloerkoeling.

Vloeren op een zwevende dekvloer met vloerverwarming en vloerkoeling. Vloeren op een zwevende dekvloer met vloerverwarming en vloerkoeling. Wij zetten de mogelijkheden voor u op een rij. DEN HEIJER WONINGSTOFFERING Edisonstraat 17 Zoetermeer MAISON WONINGSTOFFERING Coppeliaschouw

Nadere informatie

PLAATSINGSINSTRUCTIES VOOR QUICK-STEP LAMINAAT MET HYDROSEAL-TECHNOLOGIE

PLAATSINGSINSTRUCTIES VOOR QUICK-STEP LAMINAAT MET HYDROSEAL-TECHNOLOGIE . VOORBEREIDING. PLAATSING. AFWERKING. ONDERHOUD PLAATSINGSINSTRUCTIES VOOR QUICK-STEP LAMINAAT MET HYDROSEAL-TECHNOLOGIE VOOR EEN GOED RESULTAAT RADEN WE AAN OM DEZE INSTRUCTIES NAUWKEURIG TE VOLGEN.

Nadere informatie