ONTDEK EEN WERELD WAARIN JE WIL WONEN

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "ONTDEK EEN WERELD WAARIN JE WIL WONEN"

Transcriptie

1 ONTDEK EEN WERELD WAARIN JE WIL WONEN

2

3 3 Deel onze Passie voor hout Als je warmte en elegantie in je woning wilt, gaat er niets boven de pracht van een houten vloer. Je raakt nooit uitgekeken op zijn uitzonderlijke schoonheid en hij geeft je levenslang plezier. Een mooie houten vloer is bovendien de ideale basis voor elke stijl en elk interieur. Als vloerspecialist stelt Quick Step je met veel genoegen een innovatief gamma van samengestelde houten vloeren voor.

4 4 inhoudsopgave Ontdek Waarom kiezen voor Quick Step parket? 6 6 Een vloer zonder zorgen! 8 Waarom Quick step 10 Laat je inspireren 4 verschillende stijlen, een keuze voor elke smaak en elke kamer in je woning. 12 authentic De warmte en het karakter van deze vloer vertellen het verhaal van echt hout. 18 natural Dankzij hun natuurlijke structuur en materialen haal je met deze vloeren het beste van de natuur in huis charming De eenvoudige elegantie van deze vloer schenkt je interieur licht en romantiek. 26 vibrant Sterke kleuren en gedurfde lijnen zijn het handelsmerk van deze vloeren in verschillende houtsoorten.

5 5 Kies Start jouw gids We helpen je om de perfecte keuze te maken. Welke houtsoorten, welke afmeting, structuur en dessin passen het best in jouw woning? 34 onze planken vloeren Imperio, Palazzo, Castello en Compact. 38 onze patroon vloeren Variano, Villa en Compact. 40 onze accessoires 42 hoe Quick step parket installeren Jij kiest: gelijmd of zwevend. Gemakkelijk is het altijd, dankzij het Uniclic Multifit click systeem. 46 Een perfect afgewerkte vloer Bbijpassende fineerplinten en profielen. 50 schoonmaken, onderhouden en herstellen

6 6 welkom Houten vloer EEn zonder zorgen Quick step, de pionier in innovatie en kwaliteit, verstaat de kunst om een perfect samengestelde houten vloer te ontwikkelen. aangezien hout sterk beïnvloed wordt door temperatuur- en vochtschommelingen, is het essentieel dat de verschillende lagen van de planken perfect op elkaar afgestemd zijn. alleen een zorgvuldige selectie van grondstoff en, gecombineerd met een perfecte controle van het vochtgehalte tijdens het productieproces, waarborgt een optimale stabiliteit en duurzaamheid van je vloer. Kwaliteit in ElkE laag Quick step parket bestaat uit 3 lagen stabiel, hard en duurzaam hout met een in de fabriek aangebrachte beschermende afwerking! 1 voor ons gamma compact gebruiken wij high density fibre board (hdf) als kern voor de andere gamma's gebruiken we gerecycleerd rubberhout (hevea) als kern.

7 7 Onmiddellijk genieten in tegenstelling tot andere houten vloeren heb je na de plaatsing geen werk meer aan je Quick step parket vloer. dat betekent dat je de vloer niet hoeft te schuren, je geen stof in huis krijgt en niet moet vernissen, oliën of schilderen. de vloer kan worden betreden onmiddellijk na het plaatsen. natuurlijke afwerking geniet van de echt natuurlijke afwerkingen van Quick step. ontdek meer over de voordelen van onze olie- en lakafwerkingen op pagina 33. vooraf afgewerkt zodra je je Quick step houten vloer geplaatst hebt, kun je hem betreden en ervan genieten. dat bespaart je een pak werk en tijd! hierdoor is de uiteindelijke installatiekost van een Quick step parquet beduidend lager dan bij andere types parket. 1. afwerking 7 lagen uv uitgeharde lak op waterbasis zorgen voor een optimale bescherming tegen slijtage, krassen en vlekken. het maakt je parket zo gemakkelijk te onderhouden als een laminaat- een tegelvloer! satijn zijde mat of 2 lagen olie van hoge kwaliteit geven een extra matte, authentieke look en worden met een minimum aan onderhoud mooi oud. 2. oppervlaktelaag Een zorgvuldig geselecteerde laag massief hout in een ruime waaier van kleuren en structuren. de meeste van onze vloeren hebben een toplaag van 3 mm, maar in ons gamma compact hebben we ook een toplaag van 2,5 mm. ze kunnen allebei worden geschuurd en opnieuw afgewerkt. lees meer over de verschillende houtsoorten, kwaliteiten en structuren op pagina kern de kern van onze samengestelde houten vloeren zorgt voor de duurzaamheid en de stabiliteit van je vloer. deze laag absorbeert alle belasting en spanning. ze verzekert de stabiliteit van ons product in alle omstandigheden. het evenwicht tussen de hardheid en de fl exibiliteit van het kernmateriaal is het geheim van een vlotte klik en een sterke verbinding. 4. tegenlaag zorgvuldig gedroogd voor perfect evenwichtige planken.

8 8 welkom Waarom een Quick Step vloer? Hart Een VOOR DE NATUUR "Hout is de enige hernieuwbare grondstof voor vloerbekledingen en Quick Step zet zich al vele jaren in om de milieu-impact van zijn activiteiten te beperken. Alle inkomende grondstoffen worden zorgvuldig onderzocht en geselecteerd om hun ecologische herkomst te evalueren. Ook onze lijm, vernis en olie voldoen aan de strengste internationale emissienormen en wij werken uitsluitend met efficiënte, duurzame productieprocessen." Dat alles betekent dat je zonder zorgen en met respect voor het milieu van je parket kunt genieten. Passie voor hout en design Elk idee voor een nieuwe parket moet rekening houden met alle kenmerken het hout. Het vinden van het perfecte evenwicht tussen het karakter van echt hout, het vakmanschap van de toevoeging van kleur, textuur en een afwerking van topkwaliteit, is het geheim van een mooie parket. En dat is waar wij bij Quick Step in uitblinken. Onze innovatieve mentaliteit, zelfs op de heel traditionele houtmarkt, heeft ons in staat gesteld om unieke producten te creëren, zoals ons nieuw gamma Variano! HEVEA Kern Hevea waaruit de kern van de meeste van onze houten vloeren bestaat wordt oorspronkelijk aangeplant voor de latexproductie. De hevea wordt ook rubberboom genoemd. Na 25 jaar produceren de bomen niet langer voldoende latex en worden ze gerooid. Vroeger verbrandt men deze bomen, maar nu recycleert Quick Step ze en worden ze gebruikt voor de productie van Quick Step parketvloeren van hoge kwaliteit. PEFC/ Quick Step heeft al sinds lang de PEFC certificering. Dat betekent dat wij voor ons parket, plinten en profielen hout uit duurzaam bekeerde bossen gebruiken.

9 9 Ontdek hoe parket gemaakt wordt: bekijk de film! Scan deze code met je smartphone. Razendsnelle top totaaloplossingen voor je vloer Installatie Kwaliteit In 1997 lanceerde Quick Step het eerste lijmloze geïntegreerde kliksysteem: Uniclic. Dit kliksysteem is nu wereldberoemd en geniet de voorkeur van vele plaatsers. Nu hebben wij ook voor parket een uniek klik systeem ontwikkeld: Uniclic Multifit. Met dit systeem, dat ingebouwd is in elke parketplank, kun je je vloer overal, snel en gemakkelijk plaatsen. Je kunt je vloer zelf plaatsen of. De combinatie van onze houtexpertise en het streven naar perfectie zorgt ervoor dat wij bij Quick Step een kwaliteitsvloer kunnen ontwikkelen waar je een leven lang van zult genieten. Tot levenslang, geven wij u een garantie op onze vloeren, plinten en profiele. Weinig vloerspecialisten kunnen je dezelfde totaalservice aanbieden als Quick Step. Onze diensten omvatten niet alleen de vloer zelf, maar ook al het nodige voor een perfecte plaatsing, plinten, profielen en onderhoudsproducten. Zo kunnen wij de kwaliteit van parketvloer garanderen. Bovendien geven de professionals van onze Quick Step winkelpunten je met plezier kostbare suggesties voor de plaatsing, de afwerking en het onderhoud van je parketvloer. Al onze Quick Step parketvloeren dragen het CE-label en voldoen dus aan de EU-normen voor consumentenbescherming, veiligheid, gezondheid en milieu. Onze vloeren zijn door erkende laboratoria getest en presteren beter dan de gangbare minimumvereisten.

10 10 laat je inspireren Authentic Charming inspiratie stap binnen de wereld van quick step

11 11 Natural Vibrant Stap binnen in de wereld van Quick Step Parket, waar wij het karakter van echt hout in de kijker plaatsen, om je gehele interieur een onvergelijkbare, tijdloze uitstraling te geven. De unieke look van onze parket vloeren past uitstekend en draagt bij verscheidene materialen in uw interieur tot een ongeëvenaard warme, gezellige sfeer.

12 12 AUTHENTIC Authentic Niets overtreft de warmte en de klassieke aanblik van een lange, brede eiken plank. De warmte en het karakter van deze parket vertellen het verhaal van echt hout. EIK KARAMEL GEOLIED I IMPERIO I IMP 1625

13 NIEUW Imperio 13 Eik nougat geolied I IMPERIO I IMP 1626 De authenticiteit van deze eiken planken wordt gecreëerd door de diepe structuur, het rustieke karakter van de noten die rondom met de hand lichtjes geschuurd zijn, de donkere opvulling van de noten en de scheuren in het hout. IMP 1625

14 Variano NIEUW 14 authentic EIK ROYAAL GRIJS Geolied I VARIANO I VAR 1631

15 15 QUICK STEP VLOERADVISEUR Benieuwd hoe deze vloer er in je eigen interieur uitziet? Bezoek en probeer onze online vloeradviseur! Laad een foto van je interieur op, selecteer je favoriete vloer en kijk welke vloer het best past. EIK GEVERFD WIT GEOLIED I VARIANO I VAR 1629 EIK CHAMPAGNE Brut Geolied I VARIANO I VAR 1630 Eik espresso blend geolied I variano I var 1632 VAR 1631 Deze vloer wordt de ster van je interieur. Elke verweerde voeg, gebarsten knoop, zaagsnede en variatie in kleur en afmeting verteld het verhaal van echt hout. Hij is totaal uniek, een van onze nieuwste vloeren die elk soort interieur verrijkt.

16 16 authentic Voel het Vakmanschap EIK TERRA GEOLIED I PALAZZO I PAL 1476 De natuurlijke schoonheid komt in iedere plank volledig tot haar recht en wordt verrijkt door dit minimalistische maar luxueuze witte interieur.

17 17 NIEUW Ambachtelijk Zaagsnedes Verweerd EIK TERRA GEOLIED I PALAZZO I PAL 1476 EIK RUW GRIJS GEOLIED I IMPERIO I IMP 1628 CottaGE EIK Mat I PALAZZO I PAL 1347 Het ambachtelijke karakter van deze eiken vloer wordt prachtig benadrukt door de geoliede afwerking en de verouderde voegen. De textuur van de zaagsnedes op het houtoppervlak zorgt voor grandeur op vergrijzde Imperio plank. Je voelt in elke plank van deze cottage eik de hand van de meester-vakman. Wat de vloer een Verweerde aanblik geeft.

18 18 NATURAL Natural Gecombineerd met natuurlijke texturen en materialen, brengen deze vloeren het beste van de natuur in huis. EIK PUUR MAT I IMPERIO I IMP 1623 nieuw Deze brede en extra lange eiken planken uit het nieuwe Imperio gamma geven dit interieur een serene grandeur met hun subtiele voeg aan alle zijdes en het prachtige spel van noten en "bloemen" in het hout.

19 19 IMP 1623 TIP Als garantie voor een naadloze overgang tussen je vloer en muren, heeft Quick Step passende plinten in dezelfde kleur en structuur van je vloer. EIK DUIN WIT GEOLIED I PALAZZO I PAL 1473 HARMONIEUS WIT De zachte wit geoliede afwerking van deze eiken planken past perfect bij de verschillende texturen in het interieur.

20 20 natural EIK KATOENWIT MAT I COMPACT I COM 1451 Een parket vloer brengt de warmte in huis en kan ook op vloerverwarming worden geinstalleerd! Deze dunnere plank (12,5 mm) is in combinatie met een gelijmde plaatsing de beste manier om een optimale warmteoverdracht te bekomen.

21 21 nieuw Een vloer met lange en elegante lijnen doet de kamer groter lijken en is snel en gemakkelijk geplaatst. NOBEL EIK NATUUR MAT I VILLA I VIL 1362 L

22 22 charming Charming De eenvoudige elegantie van deze vloer schenkt je interieur licht en romantiek. EIK POLAIR MAT I CASTELLO I CAS 1340 Dit geborstelde oppervlak zorgt voor meer textuur en benadrukt de natuurlijke tekening van het hout. Gecombineerd met een witte afwerkingslaag creëert het een zachte, romantische sfeer.

23 23 CAS 1340 GEKALKTE GRIJZE EIK MAT I PALAZZO I PAL 1345 PAL 1345 De witte nerven benadrukken de natuurlijke tekening van het hout en verzachten het grijze oppervlak.

24 24 charmant Variano EIK GEVERFD WIT GEOLIED I VARIANO I VAR 1629 nieuw Deze wit geverfde parket met matte olieafwerking brengt onmiddellijk licht in huis, je voelt echt de structuur van het geborstelde oppervlak!

25 25 Werk je vloer subtiel af met het Quick Step kwadrant. TIP Wees niet bang van een geoliede vloer. Als je je geoliede parket van in het begin goed verzorgt, blijft hij jarenlang mooi! Je kunt hem gemakkelijk onderhouden met Quick Step Clean en Oil Care ontdek meer op pagina 50. EIK CAPPUCCino Geolied I CASTELLO I CAS 1478

26 26 VIBRANT Vibrant Sterke kleuren en gedurfde lijnen in verschillende houtsoorten zijn het handelsmerk van deze levendige vloeren. merbau SATIJN I Villa I VIL 1366 MERBAU MEESTERWERK De compositie van plankjes brengen je kamer tot leven. Geniet van de structuren en de schoonheid van een andere houtsoort in een harmonieus kader.

27 27 NOBELE NOTELAAR SATIJN I CASTELLO I CAS 1356 De natuurlijke textuur en het levendige patroon van deze prachtige notelaar straalt klasse, warmte en gezelligheid uit.

28 28 VIBRANT & Wit Zwart EIK WENGE ZIJDE I CASTELLO I CAS 1343 Een echte eyecatcher vinden is niet gemakkelijk, maar ons wengé eik heeft helemaal dat effect. Opvallend en misschien zelfs gedurfd: net wat je nodig hebt om je interieur nog meer persoonlijkheid te geven.

29 29 CAS 1343 ES IVOORWIT SATIJN I CASTELLO I CAS 1479 CAS 1479 Deze wit gelakte es brengt een luxueus gevoel huis. Werk elke kantje, hoek of overgang af met het Incizo profiel.

30 30 kies kies de Dimensie Lange planken, brede planken, king size planken, elegante planken, levendige patronen... grootte speelt een grote rol! Kies de perfecte plank, met of zonder groeven, in één van onze Quick Step gamma's. Een brede, extra lange plank is ideaal voor een grote woonkamer, een levendig patroon vergroot een kleinere slaapkamer. planken 2200 x mm dik 1820 x mm dik 1820 x mm dik 1820 x ,5 mm dik Quick Step imperio Extra lange en extra brede planken met een authentieke uitstraling. Quick Step palazzo Lange, brede eiken planken. Quick Step castello Elegante lange planken in verschillende houtsoorten. Quick Step compact 1 strook Planken met een renovatievriendelijke dikte HEVEA 3 mm 14 mm HEVEA 3 mm 14 mm HEVEA 3 mm 14 mm HDF 2,5 mm 12,5 mm

31 31 patroon planken x mm dik 2200 x mm dik 2200 x mm dik 1820 x ,5 mm dik Quick Step variano Planken met een uniek patroon en authentieke uitstraling. Quick Step villa Extra lange, levendige eiken planken. Quick Step compact 3 strook Levendige planken met een renovatievriendelijke dikte HEVEA 3 mm 14 mm HEVEA 3 mm 14 mm HDF 2,5 mm 12,5 mm

32 32 jouw gids HOUTSOORTEN De houtsoort die je kiest, bepaalt de kleur, de oppervlaktetextuur en het gevoel van je vloer en dus ook heel de sfeer van je interieur. In deze collectie kun je uit verschillende houtsoorten kiezen. gids Jouw voor een perfecte houten vloer EIK Eik heeft een gele tot bruine kleur, soms in contrast met bleek spinthout. Het kan een rechte nerf of een karaktervol gevlamd patroon hebben. ES Es heeft een witte tot bleekgele kleur, een mooi gevlamd patroon of een rechte nerf. NOTELAAR Notelaar heeft een warme bruine kleur met een goed zichtbare gevlamd patroon. Het spinthout kan zeer bleek zijn, zodat je een levendige vloer krijgt. MERBAU Merbau varieert sterk van oranje tot donker roodbruin. Het heeft een uniforme structuur en een natuurlijke glans. JATOBA Deze Braziliaanse houtsoort met een natuurlijke glans, is roodroze tot bruin en heeft soms een rechte, soms zwarte nerf. KWALITEITEN Elke boom is uniek en verschillende delen van dezelfde boom geven verschillende oppervlaktestructuren en uitzichten. Wij gebruiken een uniek sorteersysteem dat gemakkelijk te begrijpen is. Alle vloeren worden in 4 verschillende categorieën gesorteerd. Dat geeft je een beter idee van hoe je vloer eruit zal zien. FINESSE Hout met kleine knopen. Lichte variaties in kleur en structuur. NATURE Hout met knopen. Variaties in kleur en structuur toegelaten. MARQUANT Hout met grote knopen. Levendige variatie in kleur en structuur. CHARACTER Hout met grote, donker opgevulde knopen en barsten. Levendige variatie in kleur en structuur, met een rustieke uitstraling. knopen knopen knopen knopen kleurvariatie kleurvariatie kleurvariatie kleurvariatie

33 33 afwerkingen Olie van hoge kwaliteit 7 lak Lagen beschermende brengt de authenticiteit van echt hout naar voor geeft een extra matte aanblik wordt mooi oud maakt de reparatie van krasjes mogelijk met Quick step oil care kan worden vernieuwd met de Quick step onderhoudsolie volledig afgewerkt in de fabriek zeer kras- en slijtvast in vergelijking met andere gelakte parket vloeren. vuilafstotend, zodat de houten vloer gemakkelijk schoon te maken is. verhoogt de weerstand tegen water en huishoudelijke chemische producten. volledig afgewerkt in de fabriek. mat zijde satijn structuur GEBORSTELD het borstelen van het oppervlak van een houten oppervlak benadrukt de natuurlijke nerfstructuur. sommige van onze vloeren zijn diep geborsteld, wat ze een extra authentieke uitstraling geeft. ZAAGSNEDES de willekeurige geplaatste zaagsnedes accentueren het vakmanschap en het karakter van de houten planken. VERWEERD Je voelt de hand van de ambachtsman in elke verweerde plank met voegen aan elke kant. AMBACHTELIJK onze ambachtelijke vloeren hebben een mooi verouderd oppervlak. dit eff ect, met putjes en verouderde kanten aan de lange kant van de planken, geeft extra karakter en diepte.

34 34 Kies nieuw Extra lange en extra brede planken met een authentieke uitstraling lengte: 220 cm breedte: 22 cm dikte: 14 mm 1 DOOS*: 4 PLANKEN : ± 1,936 M 2 1 PALLET: 64 dozen : ± 123,904 M mm x 145 mm 1820 mm x 190 mm 2200 mm x 190 mm 4 3 mm 14 mm HEVEA 2200 mm x 220 mm *max. 1 stootlengte per pak Eik ruw wit geolied IMPERIO IMP 1627 Marquant nieuw nieuw Eik puur mat IMPERIO IMP 1623 P 18 Marquant nieuw nieuw Eik héritage natuur geolied IMPERIO IMP 1624 Marquant nieuw Eik karamel geolied IMPERIO IMP 1625 P 12 Character nieuw Eik nougat geolied IMPERIO IMP 1626 Character Eik ruw grijs geolied IMPERIO IMP 1628 P 17 Marquant Satijn lak Zijde lak Geborsteld Ambachtelijk Zaagsnedes Matte lak Olie Diep geborsteld Verweerd De afgebeelde schakeringen en kleuren zijn slechts een voorbeeld en geven geen volledig overzicht van alle verschillende nuances binnen het unieke natuurlijke dessin van een houten vloer. Om een representatief beeld te krijgen van de oppervlaktestructuren en variatie van een plank, bekijk je de best grote stalen in de display. Raadpleeg je verkooppunt voor meer advies.

35 35 Palazzo LANGE, BREDE EIKEN PLANKEN lengte: 182 cm breedte: 19 cm dikte: 14 mm 1 doos*: 6 planken: ± 2,0748 m² 1 pallet: 55 dozen: ± 114,11 m² 1820 mm x 145 mm 1820 mm x 190 mm 2200 mm x 190 mm 2 HEVEA 3 mm 14 mm 2200 mm x 220 mm *max. 1 stootlengte per pak EIK Polair Mat PALAZZO PAL 1340p P 22 nature EIK DUIN WIT Geolied PALAZZO PAL 1473p P 19 nature Eik peper wit geolied PALAZZO PAL 1474 marquant GEKALKTE GRIJZE EIK Mat PALAZZO PAL 1345p P 23 MARQuant EIK PUUR Mat PALAZZO PAL 1341 nature HONING EIK Geolied PALAZZO PAL 1472 nature NOBEL EIK natuur SATIJN PALAZZO PAL 1335 FINESSE EIK HERITAGE natuur Mat PALAZZO PAL 1338 MARQuant 4 EIK CHAMPAGNE Geolied PALAZZO PAL 1475 marquant VintaGE EIK Mat PALAZZO PAL 1344 MARQuant EIK FOSSIEL Mat PALAZZO PAL 1342 NATURE OUDE GRIJZE EIK Mat PALAZZO PAL 1346 MARQuant 4 EIK TERRA Geolied PALAZZO PAL 1476 p P 16 marquant CottaGE EIK Mat PALAZZO PAL 1347p P 17 MARQuant EIK CHOCOLADE Geolied PALAZZO PAL 1477 marquant EIK WENGE ZIJDE PALAZZO PAL 1343 nature

36 36 Kies Castello Elegante lange planken in verschillende houtsoorten lengte: 182 cm breedte: 14,5 cm dikte: 14 mm 1 doos*: 6 planken: ± 1,5834 m² 1 pallet: 66 dozen: ± 104,5 m² 1820 mm x 145 mm 1820 mm x 190 mm 2200 mm x 190 mm 2 3 mm 14 mm HEVEA 2200 mm x 220 mm *max. 1 stootlengte per pak ES IVOORWIT Satijn CASTELLO CAS 1479 P 29 FINESSE EIK Polair SATIJN CASTELLO CAS 1349 nature EIK Polair Mat CASTELLO CAS 1340 P 22 nature EIK DUIN WIT GEOLIED CASTELLO CAS 1473 nature WITGewaSTE EIK Mat CASTELLO CAS 1353 NATURE EIK PUUR Mat CASTELLO CAS 1341 NATURE HONING EIK Geolied CASTELLO CAS 1472 NATURE NOBEL EIK NATUUR Satijn CASTELLO CAS 1335 FINESSE NOBEL EIK natuur Mat CASTELLO CAS 1334 FINESSE EIK HéritaGE natuur Satijn CASTELLO CAS 1339 MARQUANT EIK HERITAGE natuur Mat CASTELLO CAS 1338 MARQuant EIK FOSSIEL Mat CASTELLO CAS 1342 nature MERBAU Satijn CASTELLO CAS 1357 P 26 nature jatoba Satijn CASTELLO CAS 1358 nature MYSTIEKE notelaar Satijn CASTELLO CAS 1355 MARQuant NOBELE notelaar Satijn CASTELLO CAS 1356 P 27 nature

37 37 Gerookte EIK HAVANA Mat CASTELLO CAS 1354 Marquant EIK CAPPUCCino Geolied CASTELLO CAS 1478 P 25 Marquant EIK koffie Bruin Mat CASTELLO CAS 1352 nature EIK WENGE ZIJDE CASTELLO CAS 1343 P 28 nature 1 strook PLANKEN MET RENOVATIEVRIENDELIJKE DIKTE lengte: 182 cm breedte: 14,5 cm dikte: 12,5 mm 1 doos*: 6 planken: ± 1,5834 m² 1 pallet: 66 dozen: ± 104,5 m² 1820 mm x 145 mm 1820 mm x 190 mm 2200 mm x 190 mm 2 2,5 mm 12,5 mm HDF 2200 mm x 220 mm *max. 1 stootlengte per pak EIK KATOENWIT Mat COMPACT COM 1451 P 20 MARQuant EIK natuur Mat COMPACT COM 1450 MARQuant EIK ZANDKLEUR Mat COMPACT COM 1452 MARQuant EIK TAUPE GRIJS Mat COMPACT COM 1453 MARQUANT Satijn lak Zijde lak Geborsteld Ambachtelijk Zaagsnedes Matte lak Olie Diep geborsteld Verweerd De afgebeelde schakeringen en kleuren zijn slechts een voorbeeld en geven geen volledig overzicht van alle verschillende nuances binnen het unieke natuurlijke dessin van een houten vloer. Om een representatief beeld te krijgen van de oppervlaktestructuren en variatie van een plank, bekijk je de best grote stalen in de display. Raadpleeg je verkooppunt voor meer advies.

38 Kies 38 Variano nieuw Planken met een uniek patroon en authentieke uitstraling. lengte: 220 cm breedte: 19 cm dikte : 14 mm 1 DOOS*: 6 PLANKEN : ± M2 1 PALLET: 55 DOZEN : ± 137,94 M mm x 145 mm 1820 mm x 190 mm 2200 mm x 190 mm 0 3 mm HEVEA 2200 mm x 220 mm 14 mm *max. 1 stootlengte per 2 pakken Eik royaal grijs geolied VARIANO VAR 1631 Marquant nieuw Eik champagne brut geolied VARIANO VAR 1630 Marquant P 24 nieuw Villa nieuw nieuw eik geverfd wit geolied VARIANO VAR 1629 Marquant Eik espresso blend geolied VARIANO VAR 1632 Marquant P 14 extra lange, levendige eiken planken;. lengte: 220 cm breedte: 19 cm dikte: 14 mm 1 doos*: 6 planken ± 2,5080 m² 1 pallet: 55 dozen: ± 137,94 m² 1820 mm x 145 mm 1820 mm x 190 mm 2200 mm x 190 mm 0 HEVEA 3mm 2200 mm x 220 mm 14mm *max. 1 stootlengte per 2 pakken EIK PUUR MAT VILLA VIL 1360L NATURE nieuw WITGEWASTE EIK MAT VILLA VIL 1363L NATURE nieuw nieuw nieuw EIK POLAIR MAT VILLA VIL 1359L FINESSE nobel eik natuur mat VILLA VIL 1362L finesse Satijn lak Zijde lak Geborsteld Ambachtelijk Matte lak Olie Diep geborsteld Verweerd P 21 Zaagsnedes De afgebeelde schakeringen en kleuren zijn slechts een voorbeeld en geven geen volledig overzicht van alle verschillende nuances binnen het unieke natuurlijke dessin van een houten vloer. Om een representatief beeld te krijgen van de oppervlaktestructuren en variatie van een plank, bekijk je de best grote stalen in de display. Raadpleeg je verkooppunt voor meer advies. QS_PARQUET_2013_NL.indd 38 07/12/12 13:38

39 mm x 145 mm 1820 mm x 190 mm 2200 mm x 190 mm 2200 mm x 220 mm *max. 1 stootlengte per 2 pakken NOBEL EIK natuur satijn Villa VIL 1361 FINESSE MERBAU SATIJN Villa VIL 1366 P 26 nature JATOBA Satijn Villa VIL 1367 nature notelaar Satijn Villa VIL 1368 nature gerookte eik havana mat Villa VIL 1369 MARQuant eik wengé zijde villa vil 1370 finesse 3 strook LEVENDIGE PLANKEN MET EEN RENOVATIEVRIENDELIJKE DIKTE lengte: 182 cm breedte: 19 cm dikte: 12,5 mm 1 doos*: 6 planken: ± 2,0748 m² 1 pallet: 55 dozen: ± 114,11 m² 1820 mm x 190 mm 1820 mm x 145 mm 2200 mm x 190 mm 0 2,5 mm 12,5 mm HDF 2200 mm x 220 mm *max. 1 stootlengte per 2 pakken EIK katoenwit Mat COMPACT COM 1455 MARQuant EIK NATUUR Mat COMPACT COM 1454 MARQuant

40 40 start Plaatsen gemakkelijk te Ondervloer Voorbereiding van de Details De maken het verschil

41 41 perfecte Afwerking schoonmaken, Onderhouden en herstellen Ontdek alle accessoires van Quick Step voor een perfect afgewerkte vloer. Er bestaat een oplossing voor elke situatie, het maakt de installatie eenvoudig en zorgt voor een professioneel resultaat. garantie Het gebruik van producten verschillend van de Quick Step accessoires, kan schade toebrengen aan de Quick Step vloer. In dat geval is de door Quick Step geboden garantie niet langer geldig. Daarom raden wij aan om enkel Quick Step accessoires te gebruiken die speciaal ontworpen en getest zijn voor het gebruik met Quick Step vloerpanelen.

42 42 plaatsing EEn parket installe n Was nog nooit zo gemakkelijk. Je kunt je vloer zelf plaatsen of je kunt het laten doen, maar dankzij het revolutionaire uniclic multifi t-systeem leg je planken er in één klik. in tegenstelling tot de meeste andere klikprofi elen of traditionele tand- en groefprofi ele, kan je vloer snel en in alle omstandigheden geplaatst worden. snel het uniclic multifi t-systeem is ontworpen om het plaatsen van lange planken sneller en gemakkelijker dan ooit te maken. professionele plaatsers zeggen dat je Quick step parket tot 30% sneller kunt plaatsen dan een parket vloer met traditionele plaatsingsmethoden. moeiteloos klik de planken gewoon samen op de manier die jij het handigst vindt. Je kunt de panelen onmogelijk beschadigen. als je de planken later opnieuw wilt plaatsen, kun je ze met het uniclic multifi t-systeem gemakkelijk losmaken en opnieuw plaatsen. overal met het 1-klikprofi el uniclic multifi t kun je op drie verschillende manieren je parketvloer installeren. tip kijk op voor een plaatsingsdemo. geen enkel ander kliksysteem evenaart de combinatie van al deze voordelen. daarom geeft Quick step een levenslange garantie op het uniclic multifi t-systeem.

43 43 1 om een grote oppervlakte snel en gemakkelijk te plaatsen methode 1: schuif en klik klik het paneel aan de lange kant, schuif de plank naar de korte kant en druk neer. 2 plaatsing van de eerste rij planken methode 2: wentel en klik klik de panelen aan de korte en lange kant. 3 voor de installatie op moeilijke plaatsen methode 3: horizontaal invoegen in tegenstelling tot veel andere merken kun je de parket vloeren van Quick step ook horizontaal in elkaar voegen. dat is van groot belang bij het plaatsen van de laatste rij planken of op plaatsen waar wentelen moeilijk of onmogelijk is (bijvoorbeeld onder deurlijsten of verwarmingselementen). Quick step plaatsingsset voor de beste plaatsing van je vloer, zonder schade. inhoud: 1 slagijzer, 1 stootblok, 40 afstandspietjes (om de juiste uitzettingsvoeg te garanderen). klik het paneel aan de lange kant, gebruik een hamer en stootblok en schuif de vloerplanken in elkaar. QstooL

44 44 start Kies de goede ondervloer voorbereiding Dankzij Uniclic Multifit is je vloer in een handomdraai geplaatst. Je kiest zelf: gelijmd met Quick Step parketlijm of zwevend met een Quick Step ondervloer. ZWEVEND Waarom een Quick Step ondervloer? Blijvend geluidsdempend Omdat de oorspronkelijke materiaaldikte van de ondervloer behouden blijft, krijg je een optimale geluiddemping. Ideaal voor Uniclic Multifit Het gladde oppervlak van de ondervloeren zorgt ervoor dat er bij de plaatsing geen stukjes ondervloer tussen de Uniclic Multifit tand en groef komen te zitten. egaliserend effect Kleine oneffenheden of beschadigingen van de ondergrond worden gemakkelijk weggewerkt. 2-in-1-systeem De vochtwerende folie met kleefstrip is al geïntegreerd in de egaliserende ondervloer. GELIJMD Waarom Quick Step parketlijm? Deze parketlijm op basis van SMP-polymeer (bevat geen solventen en isocyanaat) werd speciaal ontwikkeld om je Quick Step parket op de meeste ondergronden te lijmen. Het is een gebruiksklare één-componentlijm. reduceert doorgangsgeluid tot een minimum. Dit is het geluid dat je hoort als je over de vloer loopt. hoge weerstand tegen vocht sterk elastisch, zodat je vloer kan ademen en zich vrij aan temperatuurschommelingen kan aanpassen perfect voor vloerverwarming laat geen lijmresten op de handen achter Inhoud: 16 kg, goed voor m2 (gebruik 1-1,2 kg per vierkante meter parket. QSWGL16 Het is belangrijk dat je een Quick Step ondervloer of Quick Step parketlijm gebruikt om de kwaliteit van je vloer te vrijwaren. Vraag in je verkooppunt om een echte Quick Step ondervloer en lees onze garantievoorwaarden op pagina 41. Vloerverwarming Elke Quick Step parketvloer - met uitzondering van es - kan op traditionele vloerverwarming worden geplaatst. Let op de volgende punten: Omdat je bij een gelijmde vloer geen dampscherm kunt gebruiken, kan een te plotse of te grote temperatuurschommeling condensatie veroorzaken. Bij een zwevende plaatsing krijg je met Quick Step CoolHeat het beste resultaat. Het gebruik van de juiste ondervloer kan opstijgend vocht of condensatie voorkomen. Open voegen tijdens de verwarmingsperiode zijn bijna onbestaande. In vergelijking met een gelijmde plaatsing zijn de warmteoverdracht en -efficiëntie enigszins lager.

45 45 GELUIDSdempende OPLOSSINGEN OPLOSSINGEN OM REFLectiegeLUID TE BEPERKEN Dit is het geluid dat je hoort als je over de vloer loopt. Deze ondervloeren egaliseren ook de ondergrond. QSUDLPRO15 Quick Step Unisound Pro Als alleen het beste goed genoeg is. 1 rol = 15 m² of 60m² Dikte = 2 mm UNISOUND PRO ΔL w = 20 db SOUND REDUCTION QSUDLdruco15 QSUDLPLUS15 QSUDLPLUS60 Quick Step Unisound Ideaal voor druk belopen plaatsen. 1 rol = 15 m² of 60m² Dikte = 2 mm Quick Step Uniclic Plus Een goede en voordelige basis voor plaatsen met minder verkeer. 1 rol = 15 m² of 60 m² Dikte = 2 mm UNISOUND ΔL w = 19 db SOUND REDUCTION UNICLIC PLUS ΔL = 19 db w SOUND REDUCTION OPLOSSINGEN OM TRANSMISSIEGELUID TE BEPERKEN Dit is het geluid dat je hoort als iemand in de kamer boven jou over de vloer loopt. Deze ondervloer egaliseert ook de ondergrond. QSUDLTRA10 Quick Step Transitsound Ultra Ideaal voor een bovenverdieping of appartement 1 pak = 10 m² Dikte = 3 mm TRANSITSOUND ULTRA ΔL w= 21dB TRANSITSOUND De OPLOSSING voor vloerverwarming* QSUDLH15 Quick Step Coolheat De ondervloer die speciaal voor vloerverwarming ontwikkeld is. Voor parket niet van toepassing voor vloerkoeling. 1 rol = 15 m 2 Dikte = 1,3 mm COOLHEAT R = m² K/W FLOOR HEATING De OPLOSSING voor een zeer ongelijkmatige ondervloer QUICK STEP SCREEN QUICK STEP SOFTBOARD QSUDLSCREEN25 QSUDLSOFTB Dubbelzijdig vochtresistent membraan met versterking. Minder naden bij de plaatsing dankzij de grotere oppervlakte. Beschermt tegen opstijgend vocht. Afmetingen: 25 m 2 (5 m x 5 m) Dikte = 0,55 mm Gemaakt van stabiele houtvezels. Hij egaliseert ongelijkmatigheden van de ondergrond tot 6 mm. Goed isolerend, prima voor renovaties. Niet te gebruiken in combinatie met vloerverwarming/koeling. Afmetingen paneel: 86 cm x 59 cm x 0,6 cm 20 panelen per pak = 10,1 m² SOFTBOARD R = m² K/W v 6 MM LEVELLING v

46 46 start JE Quick step vloer verdient EEn ecte afwerking waarom Quick step plinten? passende accessoires Quick step fi neerplinten passen perfect bij je Quick step parket. plinten van Echt fineer met een hoogkwalitatief oppervlak van fi neer. dat betekent dat ze tegen een stootje kunnen. mdf-basisplaat van hoge kwaliteit (medium density fibreboard) parketplint de sobere lijn van de parketplint maakt elke houten vloer helemaal af. de kleur en de structuur van de parketplint zijn passend aan die van je vloer. kwadrant Je hoeft de bestaande plinten niet te verwijderen, bedek de uitzettingsvoeg gewoon met deze handige oplossing. gemakkelijk te plaatsen met de one4all lijm tip Plaats de parketplint met de Quick Step rail. 80 mm 16 mm Qswppskr(-) 17 mm 17 mm Qswscot(-) zie p.19 zie p.25

47 47 schilderplint met deze plint met gepatenteerde incizo technologie kun je je creativiteit tonen en je interieur dat extra beetje individualiteit geven. ga voor een klassieke of moderne look, kies zelf de hoogte en de kleur, creëer een uitstraling die bij je eigen smaak past. gemakkelijk te plaatsen met de one4all lijm. verkrijgbaar in 3 vormen gemakkelijk te plaatsen Qsiskrcovermd240 Qsiskrwhitemd cm x 1,6 cm x 12,9 cm 240 cm x 1,6 cm x 16 cm Qsiskrogeemd cm x 1,6 cm x 16 cm Quick step track plaats de parketplinten moeiteloos met deze op maat gemaakte track. Je kunt ze met schroeven of met Quick step one4all glue aan de wand bevestigen. klik de plint op de track en klaar. 240 cm x 0,8 cm x 2,7 cm Quick step kit op plaatsen waar plinten of profi elen niet geplaatst kunnen worden, biedt de elastische pasta op basis van acryl de oplossing. hij is verkrijgbaar in een kleur die bij je vloer past. vraag je verkooppunt om advies. inhoud: 310 ml Quick step one4all glue deze multifunctionele lijm is speciaal ontwikkeld voor alle toepassingen met de oplossingen van Quick step. hij is perfect om alle plinten snel en stevig aan de wand te bevestigen en voor gebruik met het Quick step incizo profi el en zijn onderprofi elen. inhoud: 290 ml Qstrackpv240 Qskit(-) QsgLue290

48 48 start 5 Vragen, 1 Antwoord Het gepatenteerde Quick Step Incizo profiel is een multifunctioneel hulpmiddel voor de afwerking. Gebruik 1 enkel profiel voor alle afwerkingen die je vloer en trap nodig hebben. 1. hoe kan ik twee vloeren van dezelfde hoogte op elkaar laten aansluiten? Met het Incizo profiel, dat je als een uitzettingsprofiel snijdt. 2. hoe kan ik hoogteverschillen tussen twee vloeren wegwerken? Gebruik het Incizo profiel, dat je als een aanpassingsprofiel snijdt. 3. hoe werk ik mijn Quick Step houten vloer langs een wand of venster af? Je kunt het Incizo profiel als een keurig eindprofiel snijden. 4. hoe kan ik mijn houten vloer mooi laten aansluiten op vast tapijt? Gebruik het Incizo profiel, dat je als een overgangsprofiel snijdt. 5 Hoe werk ik mijn trap perfect af? Gebruik het Inciso profiel op een van de 4 manieren.

49 49 1. lijm de plank met Quick step one4all lijm tegen het stootbord. de afstandsblokjes zorgen ervoor dat de trede er nadien gemakkelijk onder kan. 2. lijm en schroef het aluminium onderprofi el op de trap. 3. breng lijm aan op de het onderprofi el en de trap. strijk de lijm op het onderprofi el goed open. 4. plaats een plank op de trede tegen het opstaande beentje van het onderprofi el. 5. breng lijm aan op beide zijden van de voet van het incizo profi el. 6. druk het incizo profi el op het onderprofi el. Waarom Quick step incizo? 5 verschillende toepassingen met één enkel product. praktisch Je creëert het profi el dat je nodig hebt voor een perfecte afwerking van je vloer. Economisch Je kunt elk restje profi el nog gebruiken voor andere toepassingen, zodat je geen overschotten hebt. EEnvoudig Je hebt altijd de juiste oplossing bij de hand. geen zichtbare naden zoals bij andere soorten multifunctionele profi elen. incizo onderprofiel voor trappen Qswincpbase(-) afmetingen: 215 cm x 1,2 cm x 7,35 cm afzonderlijk te bestellen incizo FineerproFieL Qswincp(-) afmetingen: 215 cm x 1,6 cm x 7,35 cm inhoud: 1 incizo, 1 mesje en 1 kunststof rail

50 50 start topvorm houden Je vloer in is gemakkelijk Wij raden aan om je vloer droog schoon te maken met de Quick Step microvezeldoek. Je kunt hem af en toe vochtig reinigen met een uitgewrongen doek. schoonmaken Alle Quick Step vloeren zijn onderhoudsvriendelijk en gemakkelijk schoon te maken, zeker met onze speciale Clean Kit, die je ook apart kunt kopen. > Quick Step Cleanmop > Quick Step Schoonmaakproduct 750 ml > Quick Step Schoonmaakproduct 2 L QScleaningkit QScleaningmop QScleaning750 QScleaning2000 onderhouden Als je je Quick Step geoliede vloer van in het begin goed verzorgt, blijft hij jarenlang mooi en vermijd je heroliën. Maak de vergelijking met je handen: je wast ze regelmatig, maar dat droogt ze uit. Een goede handcrème beschermt ze. Quick Step Oil Care doet hetzelfde met je geoliede vloer: het beschermt en onderhoudt je vloer, voorkomt dat hij er uitgedroogd en dof gaat uitzien, en helpt zijn oorspronkelijke schoonheid te herstellen. > Quick Step Oil Care Qscare750 Voor houten vloeren die intens onderhoud en reparatie nodig hebben, presenteert Quick Step de Quick Step onderhoudsolie. Verkrijgbaar in wit en transparant. > Quick Step onderhoudsolie wit > Quick Step onderhoudsolie transparant QSWMAINTOILW QswmaintoiLN

51 herstellen herstel het oppervlak van beschadigde planken snel en makkelijk met 7 blokjes was waarmee alle afwerkingen nagebootst kunnen worden. inhoud: een smeltmes, een reinigingskam, 7 blokjes was. Quick Step reparatiekit QSREPAIR Als je je vloer wekelijks reinigt met Quick Step schoonmaakproducten, verzorg je de vloer maandelijks met Quick Step Oil Care. Als je bijvoorbeeld je vloer om de twee weken reinigt, moet je ongeveer om de 2 maanden Quick Step Oil Care gebruiken. PERIODE 1 1 dopje/5 l water QuiCk Step OnderhOudSOlie Gebruik wanneer nodig de Quick Step onderhoudsolie voor een intens onderhoud en herstelling.. PERIODE 4 1 dopje/5 l water DROOG 2-4 dopjes/5 l water + PERIODE 3 1 dopje/5 l water PERIODE 2 1 dopje/5 l water

52 PEFC/ BEZOEK ONZE SHOWROOM Breng vrijblijvend een bezoek aan onze showroom met meer dan m² inspiratie en krijg advies op maat van één van onze interieurexperts. Maak een afspraak via onze website of op onderstaand telefoonnummer: - Tel: Showroom: Ooigemstraat Wielsbeke (België) QUICK STEP VLOERADVISEUR Ben je benieuwd hoe Parquet er in jouw interieur uit zou zien? Probeer onze online vloeradviseur: laad een foto op, selecteer je favoriete vloer en kijk welke vloer het best past JOUW QUICK STEP VERKOOPPUNT Quick-Step is een kwaliteitsproduct van bvba division Flooring, Ooigemstraat 3, B-8710 Wielsbeke, België. COVERPHOTO IMP De afbeeldingen kunnen verschillen van de werkelijke producten. De beschikbaarheid van de producten of de producten zelf kunnen zonder kennisgeving worden gewijzigd. Inhoud 2013 by bvba - division fl ooring. Alle rechten voorbehouden. Zonder de voorafgaande schriftelijke toelating van de uitgever mag niets uit deze brochure (geheel of gedeeltelijk) worden overgenomen. Drukreferentie

Voor een goed resultaat is het absoluut noodzakelijk deze leginstructries nauwkeurig te volgen.

Voor een goed resultaat is het absoluut noodzakelijk deze leginstructries nauwkeurig te volgen. WWW..COM Voor een goed resultaat is het absoluut noodzakelijk deze leginstructries nauwkeurig te volgen. LAGUNE De Quick Step Lagune vloer kan zowel in een gewone ruimte als in een badkamer gelegd worden.

Nadere informatie

NL Leginstructies Quick Step Uniclic Multifit parket ALGEMEEN VOORAF

NL Leginstructies Quick Step Uniclic Multifit parket ALGEMEEN VOORAF NL Leginstructies Quick Step Uniclic Multifit parket ALGEMEEN Uniclic Multifi t is een revolutionair systeem voor het plaatsen van samengesteld parket. De panelen kunnen eenvoudig in elkaar geklikt worden

Nadere informatie

Herrebout-Vermander. Fabricatie en plaatsen van parket, parketpanelen, convectorroosters

Herrebout-Vermander. Fabricatie en plaatsen van parket, parketpanelen, convectorroosters Herrebout-Vermander N.V. S.A. Fabricatie en plaatsen van parket, parketpanelen, convectorroosters U bent gecharmeerd door het natuurlijke gevoel en de warme uitstraling van een parketvloer. U denkt eraan

Nadere informatie

Zo kunt u zelf een nieuwe vloer leggen

Zo kunt u zelf een nieuwe vloer leggen Vloeren Zo kunt u zelf een nieuwe vloer leggen Ondervloeren Laminaat Flexxfloors Massieve vloerdelen Afwerken en onderhouden Vloeren leggen Een vloer van GAMMA is altijd een verstandige keuze. Het uitgekiende

Nadere informatie

PARKET ADVISEUR 2009 2010

PARKET ADVISEUR 2009 2010 PARKET ADVISEUR 2009 2010 PARKET II Inhoud Inhoudsopgave Parador Parket techniek...pag. 3 Toepassingsmogelijkheden...pag. 4 De juiste keuze...pag. 5 Parket en omgevingsklimaat...pag. 6 Leggen in stappen...pag.

Nadere informatie

Voor een goed resultaat is het absoluut noodzakelijk deze leginstructries nauwkeurig te volgen.

Voor een goed resultaat is het absoluut noodzakelijk deze leginstructries nauwkeurig te volgen. Voor een goed resultaat is het absoluut noodzakelijk deze leginstructries nauwkeurig te volgen. VOOREREIDING Laat de planken gedurende minstens 48 uren in de ongeopende verpakking bij normale kamertemperatuur

Nadere informatie

Legend & Prince. BerryAlloc Parket. Wherever. Forever. 2013-2014

Legend & Prince. BerryAlloc Parket. Wherever. Forever. 2013-2014 Legend & Prince 2013-2014 BerryAlloc Parket Wherever. Forever. 2 Eik Havana BerryAlloc Parket, 100% Made in France Elke parketplank is uniek en heeft karakteristieken eigen aan de boom waaruit ze is ontstaan.

Nadere informatie

LEGINSTRUCTIE UNICLIC NOBLESSE

LEGINSTRUCTIE UNICLIC NOBLESSE LEGINSTRUCTIE UNICLIC NOBLESSE 1) Algemeen Uniclic is een revolutionair systeem voor het plaatsen van laminaatvloer zonder het gebruik van lijm. Dankzij de ingenieuze vorm van tand en groef klikken de

Nadere informatie

Valkuilen bij verbouwen

Valkuilen bij verbouwen Extra bijlage Donderdag 15 april 2010 www.living.be Terras makkelijker te monteren Blz. 3 Het juiste product voor houtbescherming Blz. 5 Nieuwe dessins voor de garagepoort Zonne-energie op maat Blz. 11

Nadere informatie

Parket Parquet FOCUS DISPERSIELIJMEN LES COLLES EN DISPERSION

Parket Parquet FOCUS DISPERSIELIJMEN LES COLLES EN DISPERSION afgiftekantoor GENT X Parket Parquet 11 September 2010 Driemaandelijks Belgisch vakblad van Dé Parketplaatsers/Les Parquetteurs Lombardstraat 34-42 1000 Brussel Septembre 2010 Revue trimestrielle belge

Nadere informatie

FOREVER YOURS Your Inspirational Guide to Interior Style

FOREVER YOURS Your Inspirational Guide to Interior Style FOREVER YOURS Your Inspirational Guide to Interior Style Solidfloor 2014-2015 4,95 I truly believe that design makes you happier Sir Terence Conran Tijdloze elegantie De Thonet-filosofie Een levenslange

Nadere informatie

Buiten leven. Thuis in je tuin. Meer plezier met een vijver Lekker en veilig barbecueën. Goed onderhouden tuinmeubels gaan langer mee

Buiten leven. Thuis in je tuin. Meer plezier met een vijver Lekker en veilig barbecueën. Goed onderhouden tuinmeubels gaan langer mee & RENOVEREN Het Nieuwsblad De Gentenaar De Standaard 2010BOUWEN GRATIS BIJLAGE BIJ DE KRANT VAN 7 MEI Dubbele oven: praktisch en kostenbesparend Pag. 8 FOTO: ATAG Terrasjesgevoel in de huiskamer Buiten

Nadere informatie

ONDERHOUDSTIPS INTERIEURMEUBELEN. www.bristolhome.eu

ONDERHOUDSTIPS INTERIEURMEUBELEN. www.bristolhome.eu ONDERHOUDSTIPS INTERIEURMEUBELEN www.bristolhome.eu 1 Voorwoord Elk meubelstuk uit de Bristol Home collectie wordt met de grootste zorg en precisie ontworpen en vervaardigd, zodat u als klant jarenlang

Nadere informatie

watervaste wand- en plafondbekleding

watervaste wand- en plafondbekleding watervaste wand- en plafondbekleding NL p. 1/32 p. 2/32 INHOUDSTAFEL 4 Dumapan verschaft een stijlvolle bekleding van muren en plafonds in verschillende dekoren en stijlen. Deze panelen worden geplaatst

Nadere informatie

Bouwen. & renoveren. Wonen onder de dakpannen. Dertien tips bij zolderrenovatie p. 7-9. Drie nieuwe trends voor je huis p. 11

Bouwen. & renoveren. Wonen onder de dakpannen. Dertien tips bij zolderrenovatie p. 7-9. Drie nieuwe trends voor je huis p. 11 Bijlage bij De Standaard 13 september 2013 Bouwen & renoveren Wonen onder de dakpannen TITUS SIMOENS De zolder van Loth en Bavo p. 5 Dertien tips bij zolderrenovatie p. 7-9 Drie nieuwe trends voor je huis

Nadere informatie

Bouwen. & renoveren. Slimme tips bij renovatie. Kom naar de Vlaamse renovatiedag p. 3. Doe-het-zelftips voor mooi schilderwerk p.

Bouwen. & renoveren. Slimme tips bij renovatie. Kom naar de Vlaamse renovatiedag p. 3. Doe-het-zelftips voor mooi schilderwerk p. Bijlage bij De standaard HET NIEUWSBLAD 2 mei 2014 Bouwen & renoveren Slimme tips bij renovatie BOSS PAINTS Kom naar de Vlaamse renovatiedag p. 3 Drie nieuwe trends voor de badkamer p. 5 Doe-het-zelftips

Nadere informatie

Bouwen. & renoveren. Een huis voor kinderen. Meer dan 40 tips voor de kinderkamer p.7-9. 150 woonideeën op Mijn Huis Mijn Architect p.

Bouwen. & renoveren. Een huis voor kinderen. Meer dan 40 tips voor de kinderkamer p.7-9. 150 woonideeën op Mijn Huis Mijn Architect p. Bijlage bij De standaard 12 september 2014 Bouwen & renoveren Een huis voor kinderen IKEA Nieuwe trends voor je huis p. 3, 10 150 woonideeën op Mijn Huis Mijn Architect p. 5 Meer dan 40 tips voor de kinderkamer

Nadere informatie

Expertise van Perfax Perfax, vertrouwde kwaliteit!

Expertise van Perfax Perfax, vertrouwde kwaliteit! Behangwijzer Vulmiddelwijzer Expertise van Perfax Perfax biedt voor al uw renovatie- en decoratieklussen dé juiste oplossing. Het Perfax assortiment bestaat uit vulmiddelen, wand- en vloerlijmen en gereedschap

Nadere informatie

BOUWEN. Gratis bijlage Het Nieuwsblad - De Gentenaar - De Standaard 08 november 2012

BOUWEN. Gratis bijlage Het Nieuwsblad - De Gentenaar - De Standaard 08 november 2012 BOUWEN & renoveren Gratis bijlage Het Nieuwsblad - De Gentenaar - De Standaard 08 november 2012 Een goed gevoel in je huis Tips om te besparen op verwarming p. 5-6 Alles over trappen p. 9-13 Kort nieuws

Nadere informatie

SolidfloorTM - Leginstructies - Onderhoudsinstructies - Vloerverwarming en -koeling - Garantiebepalingen

SolidfloorTM - Leginstructies - Onderhoudsinstructies - Vloerverwarming en -koeling - Garantiebepalingen SolidfloorTM - Leginstructies - Onderhoudsinstructies - Vloerverwarming en -koeling - Garantiebepalingen Earth & Fire, Bretagne, Art. 11157362 www.solidfloor.com LEGINSTRUCTIES Lees zorgvuldig deze aanwijzingen

Nadere informatie

Instructies voor de plaatsing van Santana-wanden

Instructies voor de plaatsing van Santana-wanden Instructies voor de plaatsing van Santana-wanden 1. EEN WOORDJE VOORAF 2 2. VOOR JE BEGINT 2 3. VOORBEREIDING VAN DE ONDERGROND 2 3.1 Nieuw pleisterwerk 3 3.2 Geverfd pleisterwerk 3 3.3 Behang 3 3.4 Faience-tegels

Nadere informatie

PLAATSINGS- EN ONDERHOUDSGIDS

PLAATSINGS- EN ONDERHOUDSGIDS PLAATSINGS- EN ONDERHOUDSGIDS uniek in natuursteen Stone Gallery E3-laan 86-92 B - 9800 Deinze Tel.: +32 (0)9 381 82 82 Fax: +32 (0)9 380 16 55 e-mail: info@brachot.com website: www.brachot.com WOORD VOORAF

Nadere informatie

Sustainable creativity!

Sustainable creativity! Sustainable creativity! NLD 2 LL54 Dark Lime Looks & Likes Als ontwerper houdt u van mooie materialen, maar ook van budgetaire en ecologische oplossingen. Look likes hebben alle troeven: de knappe looks

Nadere informatie

INSTALLATIE INSTRUCTIES

INSTALLATIE INSTRUCTIES INSTALLATIE INSTRUCTIES 1/5 Geachte klant, Wij danken U voor de aankoop van onze fineerhouten Par-ky vloer. Wij vragen U nadrukkelijk om deze plaatsingsinstructies met de grootste aandacht te lezen. INSTALLATIEMATERIAAL

Nadere informatie

CATALOGUS. decoratiestenen voor binnen- en buitengebruik. www.deryckstoneproducts.com

CATALOGUS. decoratiestenen voor binnen- en buitengebruik. www.deryckstoneproducts.com CATALOGUS decoratiestenen voor binnen- en buitengebruik www.deryckstoneproducts.com Niets is mooier dan de natuur, niet alleen in de wereld waarin we leven, maar ook in de mensen rondom ons. Zo zijn ogen

Nadere informatie

Hardwax-Oliën Kleur-Oliën Reiniging/Verzorging. Houten vloeren optimaal behandeld

Hardwax-Oliën Kleur-Oliën Reiniging/Verzorging. Houten vloeren optimaal behandeld Hardwax-Oliën Kleur-Oliën Reiniging/Verzorging Houten vloeren optimaal behandeld Inhoud Overzicht Productoverzicht Producte een toebehoren in overzicht 04-05 Kleurloze behandeling van houten vloeren Reiniging

Nadere informatie

Een leven lang plezier

Een leven lang plezier Een leven lang plezier Van harte gefeliciteerd met uw aankoop! U heeft gekozen voor een prachtig kwaliteitsproduct, waar u veel plezier aan zult beleven. Uw product is namelijk met zorg ontworpen en geproduceerd

Nadere informatie

Gezonde en milieuverantwoorde materialen voor je huis

Gezonde en milieuverantwoorde materialen voor je huis Gezonde en milieuverantwoorde materialen voor je huis Een gezonde woning. Waarom? Daarom. Welke gezonde en milieuverantwoorde materialen kan je kiezen en hoe? 1 Inhoudstafel Een gezond huis. Waarom? Daarom!

Nadere informatie

Lekkageinterventie Zie pagina 34 45

Lekkageinterventie Zie pagina 34 45 Kleine of grote lekkages; PIG producten houden alles schoon! Zie pagina 4 33 Onderhoud Zie pagina 46 47 Lekkageinterventie Zie pagina 34 45 Opslag Zie pagina 51 55 Een wereld vol oplossingen, aangeboden

Nadere informatie

Badkamers. Sfeer in uw badkamer meer dan alleen voor persoonlijke verzorging. Even stoom uitblazen in uw eigen wellnessruimte.

Badkamers. Sfeer in uw badkamer meer dan alleen voor persoonlijke verzorging. Even stoom uitblazen in uw eigen wellnessruimte. januari 2012 / 01 Badkamers Wellness baden douchen badkamermeubels kranen douchewanden radiatoren wellness Sfeer in uw badkamer meer dan alleen voor persoonlijke verzorging Even stoom uitblazen in uw eigen

Nadere informatie