LASTENBOEK Appartementen Residentie Dorenberg te Aarschot

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "LASTENBOEK Appartementen Residentie Dorenberg te Aarschot"

Transcriptie

1 LASTENBOEK Appartementen Residentie Dorenberg te Aarschot TECHNISCHE BESCHRIJVING Grondwerken De uitgravingen gebeuren machinaat tot op de opgegevên diepten voor het maken van Iyilïlig:^ gt ty"g"ringsptaten, riotenngen putten getegen ue noogte onder het van maavetd. de begane vloer wordt steeos in overtej mei dienst oe bepaald. lemeenëi;[e tecfrniscne P:^::ly:]]lryl yq.het gebouw gebeuren met zors en na votdoendê urrgevoerde hardins constructies. van de Funderino H^et wordt gepraatst ^gebo,uw op een funderingssysteem gêoouw dat de gerandeert. vofledige stabir[eit van het d:lunctie ).11:S-,ej11g er votgens de richflijnen van een runoenngen erkend studiebureet, uitgevoerd woroen in oe beton en/of metselwerk. Eventuele meerdieptes zullen het onderwerp uitmaken pnjsaanpasstng. van bijkomende studie_ en/of Alle funderingen worden steeds aangezet van op de vaste, stabiele grond. Riolerinq wordt uitgevoerd volgens de geldende voorschriften ddejiolenng van de gemeentelijke De binn_enriorering, de regenafvoerbuizen en verruchtingsbuizen bestaan uit kunststof Ífy-C]l?enor Sekeurd, die borg staan voor reukvdje dichtingen. rs aangepast De diameter van om het de debiet buizen van de diverse afvatwáters at teïáren. septische put geplaatst inïi"-n-noo,g,orot volgens e"n de gemeentelijke voorschriften. ue oanstutttngshoste!t op de openbare iotering zijn Len laste van de koper! Vloerplaten De vloerplaten van de eventuele ondergrondse parking, het gelijkvloers, de verdtepingen en :y:il!,":l ht ffi y"rden uitsevoerd in sewapend oeón, wàrsóts urtvoeflng geschiedt orpiirjutr"n. o" volgens de berekening van een erkend studiebu;eel Ierrassen uitgevoerd I:rj::.::ly,"lg:l in architectonjsch beton met ueze afgewerkte worden boven_ meestal en uitgevoerd onoerkanr. in prefab_constructie. Op ne-t leuningeplaatst terras woioièen metalen RAl-kleur, aangepasr aan oe ramen. Draaende constructie P: j::g:t:,:1"!ryctie van het sebouw wordt uisevoerd in sneíbouwmetsêrwerk, oeronnen btot(l(en of gewapend beton. Douchemuurtjes worden uitgevoerd Een-gepaste in cellenbeton. vochtisolatie tegen opstijgend vocht is voorzien en wóat iteeas geptaatst volgens de regels van de kunst.

2 N iet-d raa e n de con stru cti e De niefdragende binnenwanden van de appartementen worden uitgevoerd in snelbouwstenen of lichte bouwsteen in cellenbeton. Gevels De gevels worden opgetrokken in lichfgekleurde fa9adesteen. Na de beëindiging van alle werken worden de gevels opgevoegd. ln de spouw wordt een warmte-isolatie aangebracht die voldoet aan de geldende normen. Dak Voor de dakconstructie van de hellende daken wordtimmerhout gebruikt in de vorm van spanten of gordingen. Het dak wordt voorzien van een onderdak en gebakken pannen in een aangepaste kleur. Aan de binnenzíde wordt isolatie rockwool 18 cm aangebracht tussen spanten of kepers. Alle aansluitingen, doorgangên en kilgoten worden gedicht met zinken slabben. In het dak zijn dakvlakvensters (Velux) voozien. De geprofileerde hanggoten worden uitgevoerd in zink 0.8 en de afvoerbuizen in zink 080. Buitenschiinwefu Alle ramen en buitendeuren worden uitgevoerd in PVC profiel Deceuninck, een kleur aangepast aan het gevelmetselwerk. De beglaásde oppervlakten worden uitgevoerd in supeèisolerend glas I Top-N, K-waarde De ramen en buitendeuren worden op een blauwe hardsteen (dorpel) geplaatst en rondom opgespoten metsilicone. Bepleisterínq De muren en plafonds worden, met uitzondering van muren en plafonds van garages, kelders, zolders en technische lokalen, vakkundig bepleisteíd waarbij de pleister wordt gespoten en vervolgens glad gepolierd. Dê bêplêisterde delen zijn vooíziên orn door dê kopêr tê worden voorgeschuurd ên geschildeíd. Krimpscheurtjes veroozaakt door de droging en de zetting van het gebouw worden als normaal beschouwd. Binnenschiinwerk De binnendeuren van jeder appartement zijn vlakke schilderdeuren van het type volspaan en worden geplaatst in een vlakke omlijsting van MDF. Op deze deuren wordt een kruk in inox en drie inox paumellen geplaatst. De inkomdeur van elk appartement is een schilderdeur RF 30 min. en is uitgerust met een cilinderslot en driepuntensluiting, een deurknop aan de buitenzijde een kruk aan de binnenzijde. Líft Indien vermeld op de plannen wordt een lift geplaatst met stopplaatsen op elk verdiep. De lift wordt gekeurd door een erkend organisme. Deze personenlift is voozien voor 4 personen en heeft automatische telescopische schuifdeuren. De lift bestaat uit een metalen kooi die bekleed is met een skinplate. De machinekamer is voozien in een daartoe bestemde kelder. Vloeren Vloerisolatie voozien volgens de geldende normen. De dikte van de chapê wordt aangepast volgens de dikte van de vloeren.

3 Tegêls,worden,gekleeÍd op de chape. Bij de bepaling van het aantal gehouden m2 wofdt rekentng met het snijverries en de eventuere ainam-e in minimuràó"u""lá"i"n. g-eleverde o"." hoeveelheid wordt verrekend aan de koper. Waar tegelvloeren voozien zijn worden áangêpastê plinten gêplaatst. Deze pttnten gelijmd worc,en op de vrije muuroppervrakken, beharie in de iuimtes-wi"i *"njt"!-"ë uoo..iun.iln. Ele kt ri sch e i n sta I atie De-ejektrische installatie wordt uitgevoerd volgens het algemeen reglement AREI en y:'.s_"lt _"19:^t:?Fe beschrtjving. Tezamen met de maieriaatkeuz-e nv dieàt rn kennis de roper te stellen Heyten van eventuele wuzigingen. D-e-lejdjngen worden ingewerkt op geplàisieàe muren en vloeren geplaatst of worden in opbouw op niet-gepleisterde muren en plafonds. Allê schakelaars en stopcontacten zijn ivoorkleuring tsen verdeetkast met de nodige automatische zekeringen voor de verschillende stroomkringen wordt geplaatst in de daartoe bestemdè ruimte. De meter wordt opgesteld in de ruimte in de kelder of op hei gelijkvloers. De kosten van de netercansluiting zijn ten laste van de kopeí. ' Sanítaire installatie De.sanitaire installatie zal worden opgevat, indien mogelijk, met gemeenschappetijke leidingschachten waarin aanvoerbuizón en veducnting'sruizen wóà"à!"pr"àï"t schachten Rond deze zullen de sanitaire groepen geplaatst worden. ue arvoerkot0mmen worden voozien in pvc buis, de aanvoerleidinqen van water dubbelwandige tn kunststofleidingen. De lejdingen worden g"prá"iri i"ë gà;tëi"eroe en vtoeren muren oí worden in opbouw geplaatst op niet_gepleijterde mur"n. C"oiËÀàr"n steeds *oroun in opbouw geplaatst in een centraal gelegen iuimte. De.watêrmêter wordt geplaatst in êen daartàe vào.ziene ruimte in de gelijkvloers. kelder of op het De kosten van de meteraanstuiting zíjn ten laste van de koper. D installatie is gebaseerd op het tweepsvsteem. De VpE_leidingen worden geplaatst in de Radiatoren worden vertikaal aangesloten op de VpE-leidngen. ue verwarming wordt vezekerd door de hoge rendements-ketel op gas met voldoende vermogen. Deze ketel wordt geplaatst in de berging. compleet met Ëàrr"r,ii* un rookgasaruoer conform de geldende voorschíiftên Indien mogêlijk wordt ee;qesloten toestel geplaatst met gedwongen afvoer. De temperatuunegeiinj gescàieot aóor mrooetvan een klokthermostaat in de livino Deradiatoren zijn plaatstalen jneetraoiatoren in standaard kleur, voozien van de nodige Bij een bujtentemperatuur van -,10" C worden bij gelijktijdige verwarming van alte vertrekken de volgende temperaturen mjnimaal gehaato en gehànáhàato: - private hallen:.15" - livingl - keuken 22" - staapkamers: '18" - badkamer: 24" De warmwaterbedeling wordt vêrzeker door de ketel van de centrale verwarmrng. De.gasmeter wordt opgesteld in de daartoe voorziene ruimte in de kelder oi op het gelijkvloers. De kosten van de meteraansluiting zíjn ten laste van de koper.

4 Omoevinqswetken I:]l3..l^"j^n-"!:ly*"rdt het terrein geniveerd votgens de niveaus op de ptannen. Evenruele groenzones worden beolant AFWERKING GEMEENSCHAPPELIJKE DELEN Centraal sas vloel tegels.natuursteen (travertin, grigio sardo o.d.) met dezelfde plint wanden: geschilderdebepleisterinq plafond: geschilderdebepleisterinó deur: dorpel in blauwe hardsteen deur met elektrisch slot en deurdomd elektíiciteit: lichtpunt met verlichte drukknoppen en tijdschakelaar op apaíte gemeenschappelijke meter brievenbus:individuele brievenbus en parlofooninstallatie lnkomhal t"s"l: :l::íj--."3tuursteen.(travertin, grigio sardo o.d.) met dezetfde ptint wanoen: geschitderdebepleistering práïond: gêschilderdebepleistering deur: geschilderde (enkel aan tíaphalzijde) brandvrije deur RF 30 min. dorpel in natuursteen elektriciteit:lichtpunt met verlichte drukknoppen en tijdschakelaar TraDzaal en bordessen trap: betonnen trapconstructie met aan-en optrcden in natuursteen bordes: tegels in natuursteen met Dlint leuning: tegên de muur wordt êen beuken greep gepíaatst de greep wordt ondersteundoor inox voeties Meterlokaal vloer: afgewerkte, gepolierde betonnen uoer wanden: buitenwanden in gladde beton binnenwanden betonnen blokken, opgevoegd plafond: gladde beton of pleisterwerk op ruwe wèfselsdeur; geschilderde brandvrije deur RF 30 min. elektriciteit; 1 lichtpunt met enkele bedienrno Schilderwetuen In de,gemeenschappelijke traphal worden de muren en plafonds geschilderd. Ook de oranovrue. Inl(omdeuren van de appartementen worden geschildeid in dezelfde kleur aan traphalziide. de Het schiiderwetk van de binnenzijde van de inkomdeur is voor rekening van de ktant.

5 AFWERKING PRTVATE DELEtrr Alqemeen vtoer: te-gels worden geplaatst in een normaalpatíoon op chade bijhorende plinten worden gekleefd op de bezettino, schitderuerk oi behang ii niet vo;iei plafond: bepleisterd, schilderuerk of behanó is nlet vo;;;; deur: binnendeurenzijnschilderdeuren op de deuren wordt een kruk in inox (waarde.15 g en inox paumellen geplaatst voordeur RF 30 min. met drlepuntsloien cilinder raamtableti raamtabletten in natuursteen saniták handêlswaerde sanltaire êpparaten: excl. BïW KeuKen: handelswaarde keukenmeubelen: excl. BTW handelswaarde keukenapparaten; excl. BTW Hall vloer: tegels met een handelswaarde van 3O,OO gmz excl. BTW. bijpassende plint met een handelswaarde van 7,00 /lm elektriciteit: 1 lichtpunt 1 stopcontact parlofoon met deuropener WC wanden: faience met een handelswaarde van 25,00 / mrexcl. BTW geplaatst plafondhoogte tot vloer: tegels met een handelswaarde van 25,00 /m, excl. BTW sanrtair: wc in porselein, jachtbak en pressalit zittinq handwasbakje met koud water elektriciteit: 1 lichtount B ad k ame r-do uc he ru i mte vloer: tegels met een handelswaarde van 25,00 /m, excl. wanden: BTW faience met een handelswaarcíe van 25,00 / mrexcl. atw geplaatst ptafondhoogte tot elektriciteit: 2 lichtpunten 2 stopcontacten sanitail 1 ligbad ofdouche met mengkraan 1 badkamermeubel : tablet met onderkasten en 2 kolomkastjes en luifel spots met 2 Ingewerkte lavabo en kraan SlaaDkamers vloer: laminaat met êenhandelswaêrde ván 31,00 gm2 excl. BTW, plaatsing tnbegrepen bijpassende ptintmet een handelswaarde van.10,00 Jlm excl. BTW elektriciteit:'l lichtpunt 3 stopcontacten Livinq vloer; tegels met een handelswaarde van 3O,OO gm2 excl. BTW bijpassende plint met êen handêlswaarde van 7,OO /tm excl. BTW

6 elektriciteit:'1 lichtpunt '1 lichtpunt dubbele richting 8 stodcontacten doos + 3/4', vooí TV_distributie en telefoon 1 tv-stopcontact met '1 afdekdlaat stopcontact RJ 45 internet + UTp kabel 1 telefoonaansluiting met stopcontact RJ.11 Keuken vloer: tegels met een handelswaarde van 30,00 /m, excl. BTW. bupassende plint met een handelswaarde van 7,OO Jlm excl. BTW tussen de boven- en onderkasten wordt fajence geplaatst met een handelswaarde van 25,00 /m, excl. BTW keuken: keukenkasten zijn voozien van onder- en bovenkasten in krasvrii materiaal werkblad in 4 cm dik, krasvrij materiaal a e schuiven worden ultgerust met speciale lopers en speciale schujfstukken: Etum I andembox met vertragingsmechanisme onder de spoeltafelwordt een pvc vuilnisemmer geplaatst in de hoekkast worden halvemaanvormige draadkorven of leggers geptaatsl voorziene elektrische apparaten; vitrokeramische kookplaat met tiptoetsen WhirlDool Írigo zonder vriesvak Whirlpool combt-ovenis 600 mm Whirloool telescopische dampkap Novy vaatwasmaohinê en oven zijn niet voorzien aan de bovenkasten worden lichflatten geplaatst, _lampen ziin voozien inox spoettafet met 2 bakken: inbouwspóeitater Éranrr" iir"i criioàà eengreepsmengkraan Grohe -,,,,.... l:yí9n i. voozien votgens voorontwerp van Heylenv erektflciteit: 1 jjchtpunt dubbele richtino '1 tichtpunt enkete richtingltl-tampen) 'l aanslujting voor kookfornuis I stopcontacten 2 stopcontacten met apaíte zekenng voor oven/váatwessêr sanrrarr: aansluiting voor warm_ en koud watervoorziening spoeltafel Beminq vloer: tegels met een handelswaarde van.15,00 gm, excl. BTW _ bijpassende plint met een handelswaarde van 7,OO Jlm excl. BTW wand: bedleisterd elektriciteit: 'l lichtpunt enkele richtino 3 stopcontacten met apairtu."nuflng voor *asmachtne, drooqkast en Cv_ketel sanjtair: koud water voor aansluiting op CV koud water en afloop voor wasmachine afvoer voor droogkast vloêr: wanden: afgewêrktê, gepoliêrde bêtonnên vloer buitenwanden in gladde beton binnenwanden betonnen blokkenopgevoegd eiektricitêit:lichtpunten op tídschakelaar poon: 1 centrale sectionale poort met elektrische bedienino

LASTENBOEK. Appartementen Houthoek te Vorst

LASTENBOEK. Appartementen Houthoek te Vorst LASTENBOEK Appartementen Houthoek te Vorst TECHNISCHE BESCHRIJVING Grondwerken De uitgravingen gebeuren machinaal tot op de opgegeven diepten voor het maken van funderingen of funderingsplaten, rioleringen

Nadere informatie

Lastenboek Groenendaallaan 13-17

Lastenboek Groenendaallaan 13-17 Lastenboek Groenendaallaan 13-17 1. Alle architectkosten zijn ten laste van de aannemer alsook de kosten van de ingenieursstudie. 2. De aansluitingen aan de openbare netten zijn ten laste van de kopers,

Nadere informatie

07/06/2013 1 DELTA BATI N.V. Diestsesteenweg 261 3210 LINDEN 016/656847 FAX 016/652035. Lastvoorwaarden uitvoering. : - 1,00: voorzien Elektriciteit

07/06/2013 1 DELTA BATI N.V. Diestsesteenweg 261 3210 LINDEN 016/656847 FAX 016/652035. Lastvoorwaarden uitvoering. : - 1,00: voorzien Elektriciteit 07/06/2013 1 DELTA BATI N.V. Diestsesteenweg 261 3210 LINDEN 016/656847 FAX 016/652035 Dossier nr: Werf: VELDENSTRAAT Architect: Datum 1 werfbespreking: Gelegen: Tel klant (p): (B. Mr): (B. Mevr): Type

Nadere informatie

LASTENBOEK -------------------------------------------------------------

LASTENBOEK ------------------------------------------------------------- lastenboek bladzijde 1 LASTENBOEK ------------------------------------------------------------- Algemene Beschrijving van de werken en materialen INHOUD Hoofdstuk 08: Isolatie Hoofdstuk 09: Bezetwerken

Nadere informatie

LASTENBOEK. Residentie Borchthof

LASTENBOEK. Residentie Borchthof LASTENBOEK Residentie Borchthof Gelegen te Mechelen hoek Lakenmakersstraat en Kapoenweg. Residentie telt dertien luxueuse appartementen met ruime terrassen. Voorzien van ondergrondse en bovengrondse parkeerplaatsen

Nadere informatie

LASTENBOEK -------------------------------------------------------------

LASTENBOEK ------------------------------------------------------------- lastenboek bladzijde 1 LASTENBOEK ------------------------------------------------------------- Algemene Beschrijving van de werken en materialen INHOUD Hoofdstuk 08: Isolatie Hoofdstuk 09: Bezetwerken

Nadere informatie

LASTENBOEK. Villa-appartementen Brunerode * Bierbeek

LASTENBOEK. Villa-appartementen Brunerode * Bierbeek LASTENBOEK Villa-appartementen Brunerode * Bierbeek *Brunerode is eerste graafschap waartoe Bierbeek behoorde in de tiende eeuw na christus Energiezuinig wonen in de dorpskern Heylen NV : Lastenboek Brunerode

Nadere informatie

BOUWEN VAN APPARTEMENTEN Oostmalsesteenweg te Rijkevorsel

BOUWEN VAN APPARTEMENTEN Oostmalsesteenweg te Rijkevorsel BOUWEN VAN APPARTEMENTEN Oostmalsesteenweg te Rijkevorsel BOUWHEER: DEGO bvba Poeleinde 33 2323 Hoogstraten - Wortel Tel 03 / 314 35 69 Fax 03 / 314 99 80 info@dego.be 1. ALGEMEEN De appartementen worden

Nadere informatie

Immo Toye - Nassaulaan. datum: 5 april 2016 AFBRAAKWERKEN

Immo Toye - Nassaulaan. datum: 5 april 2016 AFBRAAKWERKEN Immo Toye - Nassaulaan datum: 5 april 2016 AFBRAAKWERKEN uitbreken binnendeuren uitbreken keuken (meubilair, tegels, ) uitbreken badkamer (sanitair, meubilair, vloeren, muurtegels) uitbreken bestaand toilet

Nadere informatie

01/02/2012 1 DELTA BATI S.A. Allée du Petit Paris 61 1410 WATERLOO 02/354 56 85 FAX 02/354.56.62. Lastvoorwaarden Uitvoering

01/02/2012 1 DELTA BATI S.A. Allée du Petit Paris 61 1410 WATERLOO 02/354 56 85 FAX 02/354.56.62. Lastvoorwaarden Uitvoering 01/02/2012 1 δ DELTA BATI S.A. Allée du Petit Paris 61 1410 WATERLOO 02/354 56 85 FAX 02/354.56.62 Dossier nr: Werf: HOEGAARDEN Architekt: F VERTOMMEN Datum 1 werfbespreking: Gelegen: Tel klant (p): (B.

Nadere informatie

19/10/2011 1 DELTA BATI N.V. Diestsesteenweg 261 3210 Linden 016/65 68 47 FAX 016/65 20 35. Architekt: Bert Van der Borght. Lastvoorwaarden Uitvoering

19/10/2011 1 DELTA BATI N.V. Diestsesteenweg 261 3210 Linden 016/65 68 47 FAX 016/65 20 35. Architekt: Bert Van der Borght. Lastvoorwaarden Uitvoering 19/10/2011 1 DELTA BATI N.V. Diestsesteenweg 261 3210 Linden 016/65 68 47 FAX 016/65 20 35 Dossier nr: Werf: Aarschot Architekt: Bert Van der Borght Datum 1 werfbespreking: Gelegen: Tel klant (p): (B.

Nadere informatie

B.V.B.A RUZZI WEG NAAR ZWARTBERG NR 119 3530 Houthalen Tel : 089/38.14.35

B.V.B.A RUZZI WEG NAAR ZWARTBERG NR 119 3530 Houthalen Tel : 089/38.14.35 B.V.B.A RUZZI WEG NAAR ZWARTBERG NR 119 3530 Houthalen Tel : 089/38.14.35 Project te Houthalen : Weg naar Zwartberg Grondwerken Funderingen A. RUWBOUWWERKEN BESCHRIJVING DER WERKEN ---------------------------------

Nadere informatie

Ruwbouw T E C H N I S C H E K E N M E R K E N V A N U I T V O E R I N G E N G E B R U I K T E M A T E R I A L E N

Ruwbouw T E C H N I S C H E K E N M E R K E N V A N U I T V O E R I N G E N G E B R U I K T E M A T E R I A L E N 14 T E C H N I S C H E K E N M E R K E N V A N U I T V O E R I N G E N G E B R U I K T E M A T E R I A L E N Ruwbouw De grondwerken en nivelleringen omvatten alle opruimingswerken, zowel mechanisch als

Nadere informatie

21/05/2013 1 DELTA BATI N.V. Diestsesteenweg 261 3210 LINDEN 016/656847 FAX 016/652035. Datum 1 werfbespreking: Lastvoorwaarden uitvoering

21/05/2013 1 DELTA BATI N.V. Diestsesteenweg 261 3210 LINDEN 016/656847 FAX 016/652035. Datum 1 werfbespreking: Lastvoorwaarden uitvoering 21/05/2013 1 DELTA BATI N.V. Diestsesteenweg 261 3210 LINDEN 016/656847 FAX 016/652035 Dossier nr: Rillaar Montenaken Werf: Architect: Datum 1 werfbespreking: Gelegen: Tel klant (p): (B. Mr): (B. Mevr):

Nadere informatie

TE KOOP RECHTSTREEKS VAN DE BOUWHEER VRIJ VAN ONTWERP

TE KOOP RECHTSTREEKS VAN DE BOUWHEER VRIJ VAN ONTWERP TE KOOP RECHTSTREEKS VAN DE BOUWHEER VRIJ VAN ONTWERP Landelijke nieuw te bouwen gezinswoning te Gingelom. Half open bebouwing van 152m 2 op een perceel van 4a00ca Adres: Statiestraat 73, Gingelom Perceel

Nadere informatie

21/11/ DELTA BATI N.V. Diestsesteenweg LINDEN 016/ FAX 016/ Architect: Bert Vanderborght. Lastvoorwaarden Uitvoering

21/11/ DELTA BATI N.V. Diestsesteenweg LINDEN 016/ FAX 016/ Architect: Bert Vanderborght. Lastvoorwaarden Uitvoering 21/11/2012 1 DELTA BATI N.V. Diestsesteenweg 261 3210 LINDEN 016/656847 FAX 016/652035 Dossier nr Werf: ZWALUWSTRAAT/AARSCHOT Architect: Bert Vanderborght Datum 1 werfbespreking: Gelegen: Tel klant (p):

Nadere informatie

TE KOOP RECHTSTREEKS VAN DE BOUWHEER VRIJ VAN ONTWERP

TE KOOP RECHTSTREEKS VAN DE BOUWHEER VRIJ VAN ONTWERP TE KOOP RECHTSTREEKS VAN DE BOUWHEER VRIJ VAN ONTWERP Eigentijdse nieuw te bouwen gezinswoning te Bilzen (Hoelbeek). Linkerwoning van een tweewoonst van 140m 2 op een perceel van 5a53ca Adres: Hoelbeekstraat

Nadere informatie

Verkoopslastenboek Vakantiepark Duinenhof Fase 1 & 2 (Wet Breyne niet van toepassing)

Verkoopslastenboek Vakantiepark Duinenhof Fase 1 & 2 (Wet Breyne niet van toepassing) Artikel 1 - PARTIJEN Verkoopslastenboek Vakantiepark Duinenhof Fase 1 & 2 (Wet Breyne niet van toepassing) Tussen de ondergetekenden, Enerzijds 1. NV DEBAILLIE PROMOTIONS, met zetel te 1140 Evere, Optimismelaan

Nadere informatie

19/10/2011 1 DELTA BATI N.V. Diestsesteenweg 261 3210 Linden 016/65 68 47 FAX 016/65 20 35. Datum 1 werfbespreking: Lastvoorwaarden Uitvoering

19/10/2011 1 DELTA BATI N.V. Diestsesteenweg 261 3210 Linden 016/65 68 47 FAX 016/65 20 35. Datum 1 werfbespreking: Lastvoorwaarden Uitvoering 19/10/2011 1 DELTA BATI N.V. Diestsesteenweg 261 3210 Linden 016/65 68 47 FAX 016/65 20 35 Dossier nr: MOLENSTEDE Werf: Architekt: BERT VAN DER BORGHT Datum 1 werfbespreking: Gelegen: Tel klant (p): (B.

Nadere informatie

RESIDENTIE SERENA. Bouwen van 5 appartementen. Nieuwpoortsesteenweg 195. Oostende

RESIDENTIE SERENA. Bouwen van 5 appartementen. Nieuwpoortsesteenweg 195. Oostende Project : Bouwen van 5 appartementen Nieuwpoortsesteenweg 195 Oostende RESIDENTIE SERENA Bouwheer : contactpersoon: Van Dosselaer Danny Oude Brugseweg 246 8460 Oudenburg Roksem 0475/46 15 02 050/81 64

Nadere informatie

PROJECT INGOOIGEM - Lindeburen 1. GROND-, FUNDERINGS- EN RIOLERINGSWERKEN - Afgraven van de graszode en van de teelaarde (± 10 cm) - de goede aarde wordt afzonderlijk gehouden - Graaf- en delfwerken; -

Nadere informatie

COMMERCIEEL LASTENBOEK VAN 8 WONINGEN, GELEGEN L.GEWATSTRAAT Z/N, TE 2560 NIJLEN.

COMMERCIEEL LASTENBOEK VAN 8 WONINGEN, GELEGEN L.GEWATSTRAAT Z/N, TE 2560 NIJLEN. 1 COMMERCIEEL LASTENBOEK VAN 8 WONINGEN, GELEGEN L.GEWATSTRAAT Z/N, TE 2560 NIJLEN. 2 RUWBOUW Onder het gebouw is volle grond voorzien. Op de betonnen funderingszolen zijn funderingsmuren uit betonblokken

Nadere informatie

B.V.B.A RUZZI WEG NAAR ZWARTBERG NR Houthalen Tel : 089/

B.V.B.A RUZZI WEG NAAR ZWARTBERG NR Houthalen Tel : 089/ B.V.B.A RUZZI WEG NAAR ZWARTBERG NR 119 3530 Houthalen Tel : 089/38.14.35 Project te Genk: G. Lambertlaan BESCHRIJVING DER WERKEN VOOR DE BOUW VAN 20 APPARTEMENTEN MET ONDERGRONDSE GARAGE: -------------------------------------------------------------------------------------------

Nadere informatie

Residentie Tamaris te Tremelo - informatiebrochure en verkoopslastenboek

Residentie Tamaris te Tremelo - informatiebrochure en verkoopslastenboek Residentie Tamaris te Tremelo - informatiebrochure en verkoopslastenboek Het moderne appartementsgebouw omvat 11 appartementen (waarvan 6 reeds appartementen verkocht zijn) en is gelegen in het centrum

Nadere informatie

PROJECT ZWEVEGEM - ZAVELEINDE Algemene beschrijving 1. GROND-, FUNDERINGS- EN RIOLERINGSWERKEN - Afgraven van de graszode en van de teelaarde (± 10 cm) - de goede aarde wordt afzonderlijk gehouden - Graaf-

Nadere informatie

21/02/ DELTA BATI S.A. Diestsesteenweg Linden 016/ FAX 02/ Datum 1 werfbespreking: Lastvoorwaarden Uitvoering

21/02/ DELTA BATI S.A. Diestsesteenweg Linden 016/ FAX 02/ Datum 1 werfbespreking: Lastvoorwaarden Uitvoering 21/02/2013 1 DELTA BATI S.A. Diestsesteenweg 261 3210 Linden 016/65 68 47 FAX 02/354.56.62 Dossier nr: Werf: Architect: Datum 1 werfbespreking: Gelegen: Elsleukenstraat Langdorp Tel klant (p): (B. Mr):

Nadere informatie

- BOUWPLAATS: Ieperstraat 8980 Zonnebeke

- BOUWPLAATS: Ieperstraat 8980 Zonnebeke KORTE TECHNISCH OMSCHRIJVING Van de residentie Simon Residentie Simon - BOUWPLAATS: Ieperstraat 8980 Zonnebeke - VERKOOP: ERA @t home St. Denijsplaats 3 8940 GELUWE Tel. 056/516652 athome@era.be 1 De Residentie

Nadere informatie

PROJECT VICHTE A. Rodenbachstraat Algemene beschrijving 1. GROND-, FUNDERINGS- EN RIOLERINGSWERKEN - Afgraven van de graszode en van de teelaarde (± 10 cm) - de goede aarde wordt afzonderlijk gehouden

Nadere informatie

PROJECT DESSELGEM - OPSTALSTRAAT Algemene beschrijving 1. GROND-, FUNDERINGS- EN RIOLERINGSWERKEN - Afgraven van de graszode en van de teelaarde (± 10 cm) - de goede aarde wordt afzonderlijk gehouden -

Nadere informatie

INFOBROCHURE TECHNISCHE INFO. Werf Sint-Niklaas, Belsele Watermolenwijk II fase 4 12 koopwoningen

INFOBROCHURE TECHNISCHE INFO. Werf Sint-Niklaas, Belsele Watermolenwijk II fase 4 12 koopwoningen INFOBROCHURE TECHNISCHE INFO 3 Werf Sint-Niklaas, Belsele Watermolenwijk II fase 4 12 koopwoningen 2 Inhoudsopgave 3 Situerings- en liggingsplan p. 4-5 Plannen der woongelegenheden p. 9 I. Plan woning

Nadere informatie

project Vierschaarstraat/Bakkerstraat Lokeren Loten 8-9-10 / 11-12-13 / 14-15-16

project Vierschaarstraat/Bakkerstraat Lokeren Loten 8-9-10 / 11-12-13 / 14-15-16 project Vierschaarstraat/Bakkerstraat Lokeren Loten 8-9-10 / 11-12-13 / 14-15-16 2 lot 8-9 - 10 GRONDPLAN lot 8-9 - 10 4 VERDIEPING 1 lot 8-9 - 10 VERDIEPING 2 lot 8-9 - 10 6 VOORGEVEL lot 8-9 - 10 ACHTERGEVEL

Nadere informatie

Project Papaert II, Sint-Amands Oprichten van 17 woningen.

Project Papaert II, Sint-Amands Oprichten van 17 woningen. JJ D ROSSAERT A RCHITECTEN S TEIN M ICHIELS A RCHITECT K APELSTRAAT 30 2880 B ORNEM 2880 B ORNEM R IJKENHOEK,15 Project Papaert II, Sint-Amands Oprichten van 17 woningen. Blok II : Beschrijving van de

Nadere informatie

project Vierschaarstraat/Bakkerstraat Lokeren Loten 8-9-10 / 11-12-13 / 14-15-16

project Vierschaarstraat/Bakkerstraat Lokeren Loten 8-9-10 / 11-12-13 / 14-15-16 project Vierschaarstraat/Bakkerstraat Lokeren Loten 8-9-10 / 11-12-13 / 14-15-16 2 lot 8-9 - 10 GRONDPLAN lot 8-9 - 10 4 VERDIEPING 1 lot 8-9 - 10 VERDIEPING 2 6 lot 8-9 - 10 VOORGEVEL lot 8-9 - 10 ACHTERGEVEL

Nadere informatie

Project Papaert II, Sint-Amands Oprichten van 17 woningen.

Project Papaert II, Sint-Amands Oprichten van 17 woningen. JJ D ROSSAERT A RCHITECTEN S TEIN M ICHIELS A RCHITECT K APELSTRAAT 30 2880 B ORNEM 2880 B ORNEM R IJKENHOEK,15 Project Papaert II, Sint-Amands Oprichten van 17 woningen. Blok III : Beschrijving van de

Nadere informatie

STEENKUILSTRAAT DILSEN-STOKKEM. Uniek privaat woonpark!

STEENKUILSTRAAT DILSEN-STOKKEM. Uniek privaat woonpark! STEENKUILSTRAAT DILSEN-STOKKEM Uniek privaat woonpark! STEENKUILSTRAAT STOKKEM Prachtig & uniek privaat woonpark Kwalitatief wonen op een uitstekende locatie in het centrum van Stokkem, dat is wat deze

Nadere informatie

Project Papaert II, Sint-Amands Oprichten van 17 woningen.

Project Papaert II, Sint-Amands Oprichten van 17 woningen. JJ D ROSSAERT A RCHITECTEN S TEIN M ICHIELS A RCHITECT K APELSTRAAT 30 2880 B ORNEM 2880 B ORNEM R IJKENHOEK,15 Project Papaert II, Sint-Amands Oprichten van 17 woningen. Blok VI : Beschrijving van de

Nadere informatie

2) AFWERKING. Nieuwbouwproject te NIEUWKERKEN, Heihoekstraat Appartementen INHOUD. Hoofdstuk 08: Isolatie. Hoofdstuk 09: Bezetwerken

2) AFWERKING. Nieuwbouwproject te NIEUWKERKEN, Heihoekstraat Appartementen INHOUD. Hoofdstuk 08: Isolatie. Hoofdstuk 09: Bezetwerken Nieuwbouwproject te NIEUWKERKEN, Heihoekstraat Appartementen 2) AFWERKING INHOUD Hoofdstuk 08: Isolatie Hoofdstuk 09: Bezetwerken Hoofdstuk 10: Vloer- en tegelwerken Hoofdstuk 11: Binnenschrijnwerk Hoofdstuk

Nadere informatie

VERKOOPLASTENBOEK. RESIDENTIE FELIS Capucienenstraat 49 B-8900 IEPER

VERKOOPLASTENBOEK. RESIDENTIE FELIS Capucienenstraat 49 B-8900 IEPER VERKOOPLASTENBOEK RESIDENTIE FELIS Capucienenstraat 49 B-8900 IEPER Architect : Luc Vandewynkel BVBA Kleiputtendreef 21 B-8970 Poperinge Tel : 057/336192 Fax : 057/338037 Bouwheer : Noterdaeme-Morlion

Nadere informatie

Residentie De Burggraven. Voorstelling Residentie De Burggraven 1

Residentie De Burggraven. Voorstelling Residentie De Burggraven 1 Residentie De Burggraven Voorstelling Residentie De Burggraven 1 Ons project in Evergem is gelegen op het kruispunt van de Kerkbruggestraat met de Doornzeelsestraat, en de Doornzeelsestraat met de Grovermansdreef.

Nadere informatie

D NBW. kerkhofstraat. te koop nieuwbouwproject. avelgem

D NBW. kerkhofstraat. te koop nieuwbouwproject. avelgem D8790-13012-NBW kerkhofstraat te koop nieuwbouwproject avelgem D8790-13012-NBW geschikt als investering kerkhofstraat te te koop nieuwbouwproject avelgem ligging Woonproject Kerkhofstraat is gelegen op

Nadere informatie

LASTENBOEK Benedenstraat 57 57a 57b 57c- 59 en 59a te 9340 Lede (Papegem)

LASTENBOEK Benedenstraat 57 57a 57b 57c- 59 en 59a te 9340 Lede (Papegem) LASTENBOEK Benedenstraat 57 57a 57b 57c- 59 en 59a te 9340 Lede (Papegem) BESCHRIJVING MATERIALEN 1. FUNDERINGEN De funderingen worden gestoken tot op vorstvrije diepte (80 cm). Alle betonwerken worden

Nadere informatie

BOUWBEDRIJF BAUTERS de hoeksteen van uw woning BOSSEMSTRAAT 42 9890 GAVERE TEL 09/2322642 LASTENBOEK KANUNIKKENSTRAAT OUDENAARDE - EINE

BOUWBEDRIJF BAUTERS de hoeksteen van uw woning BOSSEMSTRAAT 42 9890 GAVERE TEL 09/2322642 LASTENBOEK KANUNIKKENSTRAAT OUDENAARDE - EINE BOUWBEDRIJF BAUTERS de hoeksteen van uw woning BOSSEMSTRAAT 42 9890 GAVERE TEL 09/2322642 LASTENBOEK KANUNIKKENSTRAAT OUDENAARDE - EINE I. RUWBOUW ART. 1 : FUNDERINGEN De funderingen zijn berekend op een

Nadere informatie

KORTENBOSSTRAAT, SINT-TRUIDEN

KORTENBOSSTRAAT, SINT-TRUIDEN Mooie open bebouwing met optimaal wooncomfort! KORTENBOSSTRAAT, SINT-TRUIDEN Wonen in een groene omgeving - centraal gelegen - apart ontwerp! Kortenbosstraat SINT-TRUIDEN Open bebouwing met optimaal lichtinval

Nadere informatie

TIENSESTEENWEG GLABBEEK. 7 energiezuinige woningen op top locatie!

TIENSESTEENWEG GLABBEEK. 7 energiezuinige woningen op top locatie! TIENSESTEENWEG GLABBEEK 7 energiezuinige woningen op top locatie! TIENSESTEENWEG GLABBEEK Halfopen bebouwingen met optimale lichtinval Kwalitatief wonen op een uitstekende locatie in de gemeente Glabbeek,

Nadere informatie

LASTENBOEK APPARTEMENTEN

LASTENBOEK APPARTEMENTEN 1.1. ADMINISTRATIE LASTENBOEK APPARTEMENTEN Dit omvat: _ Opmeting van het perceel door landmeetkundige _ Grondsondering _ Stabiliteitsstudie _ Staat van bevinding aanpalende gebouwen. _ ABR-polis door

Nadere informatie

AFWERKINGSDOSSIER GESLOTEN BEBOUWING GELEGEN FABRIEKSTRAAT 60, 3900 OVERPELT

AFWERKINGSDOSSIER GESLOTEN BEBOUWING GELEGEN FABRIEKSTRAAT 60, 3900 OVERPELT AFWERKINGSDOSSIER GESLOTEN BEBOUWING GELEGEN FABRIEKSTRAAT 60, 3900 OVERPELT Dit lastenboek beschrijft de methoden en materialen gebruikt voor de realisatie van onze bouwwerken, die tot stand komen volgens

Nadere informatie

LASTENBOEK AFWERKING SEMI-CASCO LORETTEKLOOSTER BEGIJNENSTRAAT MECHELEN

LASTENBOEK AFWERKING SEMI-CASCO LORETTEKLOOSTER BEGIJNENSTRAAT MECHELEN LASTENBOEK AFWERKING SEMI-CASCO LORETTEKLOOSTER BEGIJNENSTRAAT MECHELEN INHOUD 2. Pleisterwerken p.3 3. Chapewerken, p.3 6. Sanitaire installatie p.3 7. Elektrische installatie p.4 8. Verwarmingsinstallatie

Nadere informatie

Residentie Bergakker

Residentie Bergakker 6 karaktervolle appartementen, allen voorzien van tuin of terras/balkon met autostaanplaatsen en kelderberging Ligging: Bolk 52 Promotor: Makelaar: Architect: Jeni Holding nv Bolk 7 bus 1 (zetel: Fazantenlaan

Nadere informatie

Aan de terrassen wordt er een schuifraam of deur voorzien voor de toegang tot het terras.

Aan de terrassen wordt er een schuifraam of deur voorzien voor de toegang tot het terras. 1/6 Buitenmuren De buitenmuren worden opgetrokken in een 1 e keus gevelsteen, bepaald door de architect of de promotor. Het voegwerk van het metselwerk zal uitgevoerd worden door gespecialiseerde vaklieden.

Nadere informatie

LASTENBOEK ROESELARE SERINGENSTRAAT WOONPROJECT BOTANIEK HANDELSRUIMTE

LASTENBOEK ROESELARE SERINGENSTRAAT WOONPROJECT BOTANIEK HANDELSRUIMTE LASTENBOEK ROESELARE SERINGENSTRAAT WOONPROJECT BOTANIEK HANDELSRUIMTE INTRODUCTIE Om de toekomstige eigenaars van deze handelsruimte een duidelijk overzicht te geven van de kwaliteit en de afwerking van

Nadere informatie

Lastenboek. Dit lastenboek bestaat uit een beschrijving van de te gebruiken materialen en de wijze waarop ze worden verwerkt.

Lastenboek. Dit lastenboek bestaat uit een beschrijving van de te gebruiken materialen en de wijze waarop ze worden verwerkt. Lastenboek Wevelgem 6 woningen Inleiding Woonerf t Neerbeekske is een standingvol woonerf op een topligging te Wevelgem. Aan de verbindingsweg Wevelgem Kortrijk en dicht bij de autosnelwegen. Bijzonder

Nadere informatie

lastenboek bladzijde 1

lastenboek bladzijde 1 lastenboek bladzijde 1 LASTENBOEK ------------------------------------------------------------- Dit lastenboek wordt U aangeboden door Stefcat BVBA, deze tekst heeft voorrang op het bouwplan, enkel wijzigingen

Nadere informatie

LASTENBOEK APPARTEMENTEN

LASTENBOEK APPARTEMENTEN LASTENBOEK APPARTEMENTEN 1.1. ADMINISTRATIE Dit omvat: Opmeting van het perceel door landmeetkundige Grondsondering Stabiliteitsstudie Staat van bevinding ABR-polis door de bouwheer Controle registratie

Nadere informatie

PROJECT KASTEELSTRAAT. Assenede

PROJECT KASTEELSTRAAT. Assenede PROJECT KASTEELSTRAAT Assenede VERKAVELINGSPLAN 2 KASTEELSTRAAT LOT 3-2 - 1 GRONDPLAN lot 3-2-1 4 VERDIEPINGSPLAN lot 3-2-1 GEVELS en DOORSNEDE lot 3-2-1 6 LOT 6-5 - 4 GRONDPLAN lot 6-5-4 8 VERDIEPINGSPLAN

Nadere informatie

BESCHRIJVENDE MEETSTAAT

BESCHRIJVENDE MEETSTAAT BESCHRIJVENDE MEETSTAAT Uitvoering volgens gepubliceerde plannen 1.RUWBOUW 1. Grondwerken Afgraven teelaarde 20cm: voorzien Uitgraven geul voor nutsleidingen: voorzien Uitgraven geul voor aansluiting straatriool

Nadere informatie

Residentie Lore. Appartement 4. Verdieping 3. 4 appartementen & handelspand

Residentie Lore. Appartement 4. Verdieping 3. 4 appartementen & handelspand Residentie Lore 4 appartementen & handelspand Appartement 4 Verdieping 3 Dit nieuwbouwproject in Kortessem bevat 4 stijlvolle appartementen en een ruim handelspand. Waarvan de totaal oppervlakte voor de

Nadere informatie

NIEUWBOUW TE LANGEMARK

NIEUWBOUW TE LANGEMARK Pagina 1 van 6 NIEUWBOUW TE LANGEMARK Hedendaagse woning 3 slaapkamers Ruime leefruimte Maatkeuken Badkamers Zuidgerichte Tuin Garage/carport Rustige ligging Berging 2 toiletten Instap-klaar Nabij centrum

Nadere informatie

Samenvattende meetstaat ARTIKEL IND HOEV ARCH HOEV AANN EENHEIDSPR SOM OPMERKINGEN

Samenvattende meetstaat ARTIKEL IND HOEV ARCH HOEV AANN EENHEIDSPR SOM OPMERKINGEN HOOFDSTUK 00 : INRICHTING VAN DE BOUWPLAATS. werfkast elek. te voorzien HOODSTUK 01 : VOORBEREIDENDE WERKZAAMHEDEN. 01.1 : Schoonmaak van de werf. uitgraven van stronken 4 stuks HOOFDTSUK 02 : GRAAFWERKEN.

Nadere informatie

LEBBEKE 22 APPARTEMENTEN IN KAPELLEKENSBAAN BIJLAGEBUNDEL

LEBBEKE 22 APPARTEMENTEN IN KAPELLEKENSBAAN BIJLAGEBUNDEL LEBBEKE 22 APPARTEMENTEN IN KAPELLEKENSBAAN BIJLAGEBUNDEL BIJLAGE 1: aanduiding elektrische voorzieningen BIJLAGE 2: aanduiding sanitaire voorzieningen BIJLAGE 3: gedetailleerde offerte sanitaire toestellen

Nadere informatie

Zie contract tussen partijen voor bijkomende bepalingen primerend op lastenboek

Zie contract tussen partijen voor bijkomende bepalingen primerend op lastenboek Subliem Project Algemeen lastenboek (het lastenboek primeert op plan) Zie contract tussen partijen voor bijkomende bepalingen primerend op lastenboek Zowel bij renovatie als nieuwbouw maken wij enkel gebruik

Nadere informatie

Everaert-Cooreman, Overmere

Everaert-Cooreman, Overmere Kuipersstraat / Schoenmakersstraat Eerste reeks van 4 woningen uit een totaal van 17 woningen Arch. J&J Drossaert, Bornem + Stein Michiels, Bornem Everaert-Cooreman, Overmere Het project ligt naast de

Nadere informatie

LASTENBOEK. Ollevierlaan 4 8660 De Panne Appartement 5 Verdieping 2. Sasstraat 5 8870 Izegem Tel. 051 437 507 Fax 051 437 247 info@potrell.

LASTENBOEK. Ollevierlaan 4 8660 De Panne Appartement 5 Verdieping 2. Sasstraat 5 8870 Izegem Tel. 051 437 507 Fax 051 437 247 info@potrell. LASTENBOEK Ollevierlaan 4 8660 De Panne Appartement 5 Verdieping 2 Sasstraat 5 8870 Izegem Tel. 051 437 507 Fax 051 437 247 info@potrell.be Voorwoord Om de toekomstige eigenaar(s) van het bovenvermelde

Nadere informatie

DE BRABANT NV. Brugstraat Oeselgem PROJECT DESSELGEM - LIEBAARDSTRAAT. 5 woningen & 1 studio & garages

DE BRABANT NV. Brugstraat Oeselgem PROJECT DESSELGEM - LIEBAARDSTRAAT. 5 woningen & 1 studio & garages DE BRABANT NV Brugstraat 33 8720 Oeselgem PROJECT DESSELGEM - LIEBAARDSTRAAT 5 woningen & 1 studio & garages LASTENBOEK WATER- EN WINDDICHT Algemeen Architect Ingenieursstudie Veiligheidscoördinatie EPB-verslaggeving

Nadere informatie

Koningin Fabiolalaan 20 te Oud-Turnhout Verkaveling Eigen lot 85. Nieuwbouwwoningen in pastoriestijl

Koningin Fabiolalaan 20 te Oud-Turnhout Verkaveling Eigen lot 85. Nieuwbouwwoningen in pastoriestijl Koningin Fabiolalaan 20 te Oud-Turnhout Verkaveling Eigen lot 85 Nieuwbouwwoningen in pastoriestijl VERKOOPLASTENBOEK PROMOTOR EN BOUWHEER Gebroeders Geudens NV Steenweg op Oosthoven 4 bus 1 2300 Turnhout

Nadere informatie

Is er iets kapot in uw huis of appartement? Bel naar de technische dienst.

Is er iets kapot in uw huis of appartement? Bel naar de technische dienst. Is er iets kapot in uw huis of appartement? Bel naar de technische dienst. Een defect melden aan de technische dienst 2 Inhoud Bel naar de technische dienst Wat moet u doen? p. 4 Wat zegt u? p. 4 Kent

Nadere informatie

RESIDENTIE HOGE MEERS Bavikhovedorp

RESIDENTIE HOGE MEERS Bavikhovedorp RESIDENTIE HOGE MEERS Bavikhovedorp 1. WIND- EN WATERDICHTE UITVOERING APPARTEMENTSGEBOUW: Radier-funderingsplaat onafhankelijk van bestaande muurfundering Binnenmuren en binnendeel der buitenmuren in

Nadere informatie

wastafel: koud en warm/douche: koud en warm/wasmachine: koud douche: koud en warm/badkamermeubel: 2x koud en 2x warm/bad: koud en warm

wastafel: koud en warm/douche: koud en warm/wasmachine: koud douche: koud en warm/badkamermeubel: 2x koud en 2x warm/bad: koud en warm Lastenboek casco afwerking Halfopen nieuwbouwwoning(ben woning) Gelegen Beekstraat te Tessenderlo.Ventilatie In deze woning zal systeem D met warmterecuperatie van het merk Vasco D 400 worden voorzien,

Nadere informatie

LUIKERSTEENWEG GELINDEN SINT-TRUIDEN. Een ruime half-open bebouwing van 12 aren! Inclusief zonnepanelen!

LUIKERSTEENWEG GELINDEN SINT-TRUIDEN. Een ruime half-open bebouwing van 12 aren! Inclusief zonnepanelen! LUIKERSTEENWEG GELINDEN SINT-TRUIDEN Zeer laag E-Peil - Top ligging - Apart design! Een ruime half-open bebouwing van 12 aren! Inclusief zonnepanelen! LUIKERSTEENWEG GELINDEN Half open bebouwing met optimaal

Nadere informatie

Residentie Op T Hof Op T Hof Diestsestraat Scherpenheuvel. 8 Appartementen. Key Projects Nv projects.be projects.

Residentie Op T Hof Op T Hof Diestsestraat Scherpenheuvel. 8 Appartementen. Key Projects Nv projects.be projects. Residentie Op T Hof Op T Hof Diestsestraat Scherpenheuvel 8 Appartementen Key Projects Nv 0475 71 17 10 www.key- projects.be info@key- projects.be Beschrijving verkoopslastenboek Algemeen. De appartementen

Nadere informatie

ANCO-TORENS TURNHOUT. VERKOOPSLASTENBOEK PARKEERGARAGE Fase

ANCO-TORENS TURNHOUT. VERKOOPSLASTENBOEK PARKEERGARAGE Fase Generaal Lemanstraat 27 B-2018 Antwerpen Telefoon 03 232 08 79 Telefax 03 232 21 38 www.wilma.be ANCO-TORENS TURNHOUT VERKOOPSLASTENBOEK PARKEERGARAGE Fase 4 Versie: 30 juli 2010 anco verkoopslastenboek

Nadere informatie

LASTENBOEK. Appartementen Tremelo -Baalsebaan

LASTENBOEK. Appartementen Tremelo -Baalsebaan LASTENBOEK Appartementen Tremelo -Baalsebaan TECHNISCHE BESCHRIJVING Grondwerken De uitgravingen gebeuren machinaal tot op de opgegeven diepten voor het maken van funderingen of funderingsplaten, rioleringen

Nadere informatie

De volledige installatie zal uitgevoerd worden overeenkomstig de bepalingen van de stroom leverende maatschappijen en de berekeningen conform AREI.

De volledige installatie zal uitgevoerd worden overeenkomstig de bepalingen van de stroom leverende maatschappijen en de berekeningen conform AREI. 1 Schrijnwerk Binnendeuren De binnendeuren worden uitgevoerd met een omlijsting en tubespaanvulling klaar om te schilderen. De inkomdeuren van de appartementen zijn branddeuren en hebben een brandweerstand

Nadere informatie

F R E D - projects. ! Flanders Real Estate Development Projects HUYZE T STEENTJE. Gekoppelde nieuwbouwwoningen te Laarne

F R E D - projects. ! Flanders Real Estate Development Projects HUYZE T STEENTJE. Gekoppelde nieuwbouwwoningen te Laarne HUYZE T STEENTJE Gekoppelde nieuwbouwwoningen te Laarne Huyze t Steentje : Beschrijving Laarne, Hoekstraat 28 Op een boogscheut van het centrum van Laarne, in een pittoreske landelijke omgeving bouwt de

Nadere informatie

Pagina 1 Verkoopslastenboek app. 5

Pagina 1 Verkoopslastenboek app. 5 Pagina 1 Verkoopslastenboek app. 5 PROJECT : Poperinge Wielewaalstraat 58 Bruggestraat 107/109 8902 Hollebeke Poperinge BE 0435.448.440 BE 0833 377 478 BE 0825 716 656 verkoop : appartement nr. 5 FUNDERINGEN

Nadere informatie

Residentie. Kessels Veld. Residentie "Kessels Veld" is een luxueus nieuwbouwproject in pastoriestijl.

Residentie. Kessels Veld. Residentie Kessels Veld is een luxueus nieuwbouwproject in pastoriestijl. Residentie Kessels Veld Residentie "Kessels Veld" is een luxueus nieuwbouwproject in pastoriestijl. Residentie KESSELS VELD staat voor aangenaam wonen in een standingvol gebouw gekenmerkt door zijn fraaie

Nadere informatie

VERKOOPLASTENBOEK. appartementen. Algemene inleiding

VERKOOPLASTENBOEK. appartementen. Algemene inleiding VERKOOPLASTENBOEK appartementen Algemene inleiding Voor het ontwerp van het Schoolhof werd een samenwerkingsverband aangegaan tussen verschillende architecten, een bureau voor landschapsarchitectuur en

Nadere informatie

Bouwen van handelsruimte + 4 appartementen

Bouwen van handelsruimte + 4 appartementen afvoeren worden door vals plafond onderstorten tot op bestaande fundering Bestaande kelder dubbele wandwapening 150/150/8/8 Muur waterdicht cementeren Bestaande kelder H = 212 wachtbuis diam.110-5 van

Nadere informatie

TE KOOP IN GINGELOM. Appartement 1: Ruim appartement (167m²) met 2 slaapkamers, terras en prachtige tuin. Casco: 157000 Volledig afgewerkt: 215.

TE KOOP IN GINGELOM. Appartement 1: Ruim appartement (167m²) met 2 slaapkamers, terras en prachtige tuin. Casco: 157000 Volledig afgewerkt: 215. TE KOOP IN GINGELOM Appartement 1: Ruim appartement (167m²) met 2 slaapkamers, terras en prachtige tuin. Casco: 157000 Volledig afgewerkt: 215.000 Appartement 2: Appartement (124m²) met 2 slaapkamers,

Nadere informatie

Project Donkstraat. Het project bestaat uit 7 woningen en 4 appartementen met privé tuin of terras en individuele garage.

Project Donkstraat. Het project bestaat uit 7 woningen en 4 appartementen met privé tuin of terras en individuele garage. Project onkstraat Het project bestaat uit 7 woningen en 4 appartementen met privé tuin of terras en individuele. Bouwheer : Kleine Landeigendom Klein-Brabant Architect : ARCHITECTENBUREAU ARCHIPROF bvba

Nadere informatie

Gedetailleerde beschrijving

Gedetailleerde beschrijving Pagina 1 van 10 Gedetailleerde beschrijving U3 nieuwbouwwoningen in centrum Wezemaal. 1 half-open bebouwing, met 3 slaapkamers. VERKOCHT 2 rijwoningen, elk met 4 slaapkamers. 1 van de 2 VERKOCHT Elk met

Nadere informatie

Verkooplastenboek RESIDENTIE Sint-Truiden

Verkooplastenboek RESIDENTIE Sint-Truiden Verkooplastenboek RESIDENTIE Sint-Truiden De residentie Sint-Truiden is een nieuwbouwresidentie bestaande uit vier nieuwbouw appartementen, per bouwlaag één appartement. De appartementen: - Zijn ontworpen

Nadere informatie

LASTENBOEK. DEEL l: Winddichte afwerkine (tem dakdichting en buitenschriinwerk)

LASTENBOEK. DEEL l: Winddichte afwerkine (tem dakdichting en buitenschriinwerk) LASTENBOEK DEEL l: Winddichte afwerkine (tem dakdichting en buitenschriinwerk) art. 1 : grondwerken De bestaande grondslag wordt aanzien als het peil 0. Alle funderingen en eventuele putten worden aangezet

Nadere informatie

Verkoopslastenboek Residentie Zuiderkaai Kaai 45 Nieuwpoort app. 02.01

Verkoopslastenboek Residentie Zuiderkaai Kaai 45 Nieuwpoort app. 02.01 ARCHITECT: N.V. Architectenatelier Vyvey en partners Kaaiplein 1 8620 Nieuwpoort INGENIEUR STABILITEIT : C&S engineering Boudewijnlaan 48 8020 Oostkamp VEILIGHEIDSCOÖRDINATOR: Feys b.v.b.a. Professor Dewulfstraat

Nadere informatie

terras in waterdoorlatende materialen 'niet in de aanneming inbegrepen' eethoek zithoek inkom hal

terras in waterdoorlatende materialen 'niet in de aanneming inbegrepen' eethoek zithoek inkom hal 85 555 265 /95 verluchting dampkap Ø verluchtingsrooster / afvoer badkamer verdiep Ø 1 * afvoer wc verdiep Ø1 keuken VOLGENS KEUKENPLAN garage MUREN BEPLEISTERD GLADDE WELFSELS 28 /2 sectionale poort zonder

Nadere informatie

Lastenboek BESCHRIJVING VAN DE WERKEN. Appartementen Zegeplein 2300 Turnhout. 1. Ruwbouw en afwerkingen 3 1.1. GRONDWERKEN EN FUNDERINGEN 3

Lastenboek BESCHRIJVING VAN DE WERKEN. Appartementen Zegeplein 2300 Turnhout. 1. Ruwbouw en afwerkingen 3 1.1. GRONDWERKEN EN FUNDERINGEN 3 Inhoudstafel Lastenboek BESCHRIJVING VAN DE WERKEN Appartementen Zegeplein 2300 Turnhout 1. Ruwbouw en afwerkingen 3 1.1. GRONDWERKEN EN FUNDERINGEN 3 1.2. VLOERPLATEN 3 1.3. METSELWERK 3 1.4. DAKBEDEKKING

Nadere informatie

Algemeen Grondwerken Funderingen Betonwerken Isolatie Binnenmetselwerk Gevels Dakwerken Dakwaterafvoeren Buitenschrijnwerk Buitenriolering

Algemeen Grondwerken Funderingen Betonwerken Isolatie Binnenmetselwerk Gevels Dakwerken Dakwaterafvoeren Buitenschrijnwerk Buitenriolering S A M E N V A T T E N D B E S T E K - woningen Hoofdstuk 1 : RUWBOUWWERKEN Algemeen Grondwerken Funderingen Betonwerken Isolatie Binnenmetselwerk Gevels Dakwerken Dakwaterafvoeren Buitenriolering Hoofdstuk

Nadere informatie

RESIDENTIE t Soete Park

RESIDENTIE t Soete Park ZUTENDAAL RESIDENTIE t Soete Park Nog slechts 1 woning te koop! DAALSTRAAT ZUTENDAAL Slechts 4 woningen in privaat park Kwalitatief wonen op een uitstekende locatie nabij het centrum van Zutendaal, dat

Nadere informatie

DE STERRETJES VAN TIENEN OO2411D

DE STERRETJES VAN TIENEN OO2411D DE STERRETJES VAN TIENEN OO2411D GEBOUW TWEE LAGEN? GEBOUW TWEE LAGEN? 45 45 SNEDE NOORD-ZUID SNEDE NOORD-ZUID 45 45 SNEDE OOST WEST SNEDE OOST WEST SNEDE NOORD-ZUID NIEUW SNEDE NOORD-ZUID NIEUW SNEDE

Nadere informatie

Residentie Louis Wervik, Steenakker 10

Residentie Louis Wervik, Steenakker 10 KORTE TECHNISCH OMSCHRIJVING Van de residentie Residentie Louis Wervik, Steenakker 10 - BOUWPLAATS: Steenakker 10 8940 Wervik - ARCHITECT: Minne uit Geluwe - - VERKOOP: Immo @t home bvba St. Denijsplaats

Nadere informatie

Mooie en ruime bel-etage woning

Mooie en ruime bel-etage woning de Huisleverancier b.v.b.a. T el.: +32 489 06 90 00 Mail: welkom@dehuisleverancier.be www.dehuisleverancier.be Woning Ekeren (2180) prijs op aanvraag Mooie en ruime bel-etage woning 2 1 ja VERKOCHT!! U

Nadere informatie

Project te Genk: HEELDSTRAAT

Project te Genk: HEELDSTRAAT Project te Genk: HEELDSTRAAT BESCHRIJVING DER WERKEN --------------------------------- A. RUWBOUWWERKEN Grondwerken De teelaarde wordt afgestoken en ter plaatse gestockeerd,dit geld eveneens voor de grond

Nadere informatie

BIJLAGEN AAN HET HUURCONTRACT A. TEGENSPREKELIJKE PLAATSBESCHRIJVING, OPGEMAAKT BIJ HET BETREKKEN VAN SINT MAARTENSDAL 4/ LEUVEN.

BIJLAGEN AAN HET HUURCONTRACT A. TEGENSPREKELIJKE PLAATSBESCHRIJVING, OPGEMAAKT BIJ HET BETREKKEN VAN SINT MAARTENSDAL 4/ LEUVEN. BIJLAGEN AAN HET HUURCONTRACT A. TEGENSPREKELIJKE PLAATSBESCHRIJVING, OPGEMAAKT BIJ HET BETREKKEN VAN SINT MAARTENSDAL 4/ LEUVEN. De ondergetekenden: de heer,, mevrouw, de nieuwe huurder, en Gie De Groe

Nadere informatie

LASTENBOEK ZONNEBEKE DE PATINE LOT 05-06

LASTENBOEK ZONNEBEKE DE PATINE LOT 05-06 LASTENBOEK ZONNEBEKE DE PATINE LOT 05-06 INTRODUCTIE Om toekomstige eigenaars van een woning een duidelijk overzicht te geven van de kwaliteit en de afwerking van de woning werd dit beschrijvend lastenboek

Nadere informatie

RENVOOI. Maatvoeringen in het werk te controleren / te bepalen. Afmetingen constructie onderdelen volgens opgave constructeur. beton.

RENVOOI. Maatvoeringen in het werk te controleren / te bepalen. Afmetingen constructie onderdelen volgens opgave constructeur. beton. RENVOOI beton buitenwand radiator: definitieve positie en afmetingen n.t.b. door installateur bestaande binnenwand opstelplaats wasmachine nieuwe binnenwand dr opstelplaats droger isolatie lichtpunt plafond

Nadere informatie

STEENSELBERGWEG LANAKEN. Nog 2 ruime halfopen bebouwingen te koop!

STEENSELBERGWEG LANAKEN. Nog 2 ruime halfopen bebouwingen te koop! STEENSELBERGWEG LANAKEN Nog 2 ruime halfopen bebouwingen te koop! STEENSELBERGWEG LANAKEN Half open bebouwing met optimale lichtinval Kwalitatief wonen op een uitstekende locatie nabij het centrum van

Nadere informatie

10 ENERGIEZUINIGE APPARTEMENTEN MEER INFO / VERKOOP: T - 014 / 72 73 74. E - info@vastengoed.be. GEEL Dokter Van de Perrestraat VERKOOP E 30

10 ENERGIEZUINIGE APPARTEMENTEN MEER INFO / VERKOOP: T - 014 / 72 73 74. E - info@vastengoed.be. GEEL Dokter Van de Perrestraat VERKOOP E 30 10 ENERGIEZUINIGE APPARTEMENTEN MEER INFO / VERKOOP: T - 014 / 72 73 74 E - info@vastengoed.be GEEL Dokter Van de Perrestraat VERKOOP E 30 RESIDENTIE QUADRANT! 1 PLUSPUNTEN BEREIKBAARHEID De goede bereikbaarheid

Nadere informatie

GENK: Prachtig gelegen villa op een perceel van 18a 09ca. Detailfoto: villa te Genk, Armand Maclotlaan 6

GENK: Prachtig gelegen villa op een perceel van 18a 09ca. Detailfoto: villa te Genk, Armand Maclotlaan 6 TE KOOP Juridisch en technisch advies Immobiliën Expertises Jos Houben Landmeter-Expert GENK ARMAND MACLOTLAAN 6 Vraagprijs :! 390.000,00 Noortje Claes Grad. Bedrijfsbeheer Erkend Vastgoedmakelaar BIV:

Nadere informatie

Enkel chalet aan het water met prachtige luifel en vlonder

Enkel chalet aan het water met prachtige luifel en vlonder Enkel chalet aan het water met prachtige luifel en vlonder Afmeting 10.00 x 4.00 m Luifel voorzijde 3.00 m met vlonder en balustrade Oppervlakte 40 m² Eurotexx buitenbekleding Openslaande tuindeuren 2

Nadere informatie

BEKNOPTE OMSCHRIJVING VAN DE APPARTEMENTEN

BEKNOPTE OMSCHRIJVING VAN DE APPARTEMENTEN BEKNOPTE OMSCHRIJVING VAN DE APPARTEMENTEN Datum 20-11-2009 Betreft 0616 CBO Lokerenstraat Turnhout: 19 woongelegenheden Adres Lokerenstraat 147 tem 151 & Soldatenpad 1 tem 5, 2300 Turnhout ALGEMEEN -

Nadere informatie

WINEVENSTRAAT VELDWEZELT (LANAKEN) 2 zeer ruime moderne half-open bebouwingen!

WINEVENSTRAAT VELDWEZELT (LANAKEN) 2 zeer ruime moderne half-open bebouwingen! WINEVENSTRAAT VELDWEZELT (LANAKEN) 2 zeer ruime moderne half-open bebouwingen! WINEVENSTRAAT VELDWEZELT Half open bebouwing met optimale lichtinval Kwalitatief wonen op een uitstekende locatie in een rustiek

Nadere informatie