De nieuwe 911 GTS modellen. Innerlijke drang

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "De nieuwe 911 GTS modellen. Innerlijke drang"

Transcriptie

1 De nieuwe 911 GTS modellen Innerlijke drang

2

3 Inhoud Het 911 GTS idee 6 Design 10 Exterieur 12 Interieur 18 Performance 22 Aandrijving 24 Onderstel 32 Veiligheid 42 Comfort en infotainment 48 Samenvattend 62 Individualisering 64 Technische gegevens 110

4 Het 911 GTS idee 7 Eindelijk is er een uitlaatklep voor uw innerlijke drang. Het 911 GTS idee. De stem in ons hoofd die ons aanspoort. De vastberadenheid om alles te geven. De onstilbare honger naar meer. Precies deze innerlijke drang kenmerkt de nieuwe 911 GTS modellen. GTS. Het zijn 3 letters die in 1963 bij de 904 GTS voor het eerst voor furore zorgden. Sindsdien verenigen ze de performance van een sportwagen met een hoge mate van sportiviteit in de praktijk van alledag. Bovendien bieden de nieuwe 911 GTS modellen een sportieve meerwaarde van 22 kw (30 pk) en 50 Nm ten opzichte van de 911 Carrera S modellen. Maar ook veel extra scherpte wat betreft design, uitrusting en rijdynamiek. GTS. Een sportwagenconcept voor iedereen die topprestaties als het ultieme doel ziet. Omdat je simpelweg niet anders kunt. De nieuwe 911 GTS modellen. Informatie over brandstofverbruik, CO 2 -emissie en energielabels vindt u vanaf pagina 113.

5 8 goede redenen om de lat nog wat hoger te leggen. Meer sportiviteit Sport Chrono Pakket met rijmodus-schakelaar voor 4 rijmodi op het GT-sportstuurwiel en een SPORT Response knop voor een optimale respons. Aangescherpt design Een nieuw SportDesign front, SportDesign buitenspiegels en een brede achterzijde. Koplampen met 4-punts led-dagrijverlichting en driedimensionale, getinte achterlichten. Voor het eerst is de Targa beugel zwart gespoten. In het interieur: Alcantara en sierlijsten van zwart geanodiseerd aluminium. De highlights. Sterke 6-cilinder bi-turbo boxermotoren Een indrukwekkend vermogen van 331 kw (450 pk) en een koppel van 550 Nm. Plus een sportief grote elasticiteit en een lager verbruik in vergelijking met zijn voorganger. Uitgebreid infotainment Altijd aan boord: het innovatieve Porsche Communication Management (PCM), Connect Plus met onlinenavigatie, Apple CarPlay, telefoonmodule, draadloze internettoegang, Connect Apps en Track Precision-app. Overtuigende remperformance Een hoog motorvermogen vraagt om uitstekende remprestaties. Daarvoor wordt gezorgd door het remsysteem met een remschijfdiameter van 350 mm voor en 330 mm achter. Informatie over brandstofverbruik, CO 2 -emissie en energielabels vindt u vanaf pagina 113. Krachtige sportwagensound Maakt elke afzonderlijke pk tot een akoestisch genoegen: het sportuitlaatsysteem met in het midden geplaatste eindpijpen in zwart hoogglans. Meer rijdynamiek 20 inch 911 Turbo S wielen in zwart met centrale wielmoer, Porsche Torque Vectoring (PTV), Coupé modellen met PASM sportonderstel inclusief 10 mm verlaging voor een nog directer rijgevoel. Als meeruitvoering leverbaar: achterasbesturing, voor nog meer rijstabiliteit en souplesse. Optimale tractie Het verder ontwikkelde Porsche Traction Management (PTM) zorgt bij de modellen met 4-wielaandrijving voor een uitstekend wegcontact en een maximale voorwaartse drang zelfs bij regen en sneeuw. Volg uw innerlijke drang. Scan de code of ga naar en bekijk de video.

6 Design

7 Design Exterieur 13 Als vastberadenheid een designkenmerk wordt. Exterieur. Wij zijn van mening dat je achter je principes moet staan. Daarom maken de nieuwe 911 GTS modellen met hun aangescherpte design en zwarte contrasten onmiskenbaar duidelijk dat topprestaties niet alleen betrekking hebben op het rijden. Het front oogt krachtig, met zijn duidelijke en vooral functionele vormen. De grote luchtinlaten vergroten de luchttoevoer en onderstrepen de sportiviteit van de GTS modellen. De wielen stralen pure autosport uit. De zwart zijdeglans gespoten 20 inch 911 Turbo S wielen met centrale wielmoer hebben een indrukwekkende breedte, die voor een uitstekende grip en topprestaties op het circuit zorgt. Als meeruitvoering zijn 20 inch Carrera S wielen met een 10-spaaks design leverbaar. Het lichtdesign zet maatstaven. Bi-xenonkoplampen inclusief Porsche Dynamic Light System (PDLS) maken indruk met hun karakteristieke 4-punts led-dagrijverlichting.

8 Design Exterieur 15 De achterzijde oogt nog gespierder. Hij is 44 mm breder dan bij de 911 Carrera S wat in elke bocht voor aanzienlijk meer rijdynamiek zorgt. Opvallend: de accentlijst tussen de getinte achterlichten van de 911 Carrera GTS modellen met achterwielaandrijving. Dat geldt ook voor de in het midden geplaatste dubbele eindpijpen van het standaard sportuitlaatsysteem die in de kleur zwart zijn uitgevoerd. Voorbehouden aan de modellen met 4-wielaandrijving: de doorlopende achterlichtunit in led-techniek. Voor een grotere lichtopbrengst. En een uniek design. Kortom: zelfs de kleinste details zijn consequent op elkaar afgestemd. Voor een indrukwekkende performance. Voor een markant uiterlijk. Voor een sportwagen die de letters GTS verdient.

9 Design Exterieur 17 Je wordt geen stijlicoon door de mode te volgen. Je moet trends zetten die de tand des tijds weerstaan. Dit motto heeft de 911 Targa van oudsher hoog in het vaandel staan. Daar kunnen we slechts één ding aan toevoegen: de onbeteugelde sportiviteit van een GTS. Bij de nieuwe 911 Targa 4 GTS zijn vorm en functie vrijwel synoniem. Of het nu de markante voorzijde of de brede achterzijde betreft. Dat geldt beslist ook voor het Targa dak. Het kan volautomatisch in slechts 20 seconden worden geopend en gesloten. Bij de 911 Targa 4 GTS is de legendarische Targa beugel voor het eerst in de kleur zwart uitgevoerd. Eveneens zwart: het targa logo onder de sleuven aan de zijkant. Samengevat: de nieuwe 911 Targa 4 GTS heeft aan stijl en scherpte gewonnen. En daarmee is hij nog dichter bij zichzelf gekomen.

10 Design Interieur 19 Sommige dingen kun je nu eenmaal het beste zelf perfectioneren. Interieur. Wat heb je aan innerlijke drang als je geen duidelijk doel voor ogen hebt? Daarom zorgt het interieur ervoor dat u zich volledig op belangrijke zaken kunt richten. Door alle informatie die tijdens het rijden benodigd is, direct toegankelijk te hebben. Een bijzonder sportief kenmerk van deze filosofie: de rijmodus-schakelaar op het GT-sportstuurwiel waarmee uit 4 rijmodi kan worden gekozen. En de overzichtelijk geplaatste 5 ronde klokken en het Porsche Communication Management (PCM) inclusief onlinenavigatie dat intuïtief te bedienen is via het multitouchscreen of de spraakbediening. De toegepaste materialen zijn zowel hoogwaardig als sportief. Een eerste eyecatcher: het zwarte modellogo op de dorpellijsten. Een tweede: het in de autosport beproefde materiaal Alcantara. Dit bijzonder veel grip biedende materiaal is te vinden op de stuurwielkrans en de schakel- of keuzehendel. Het is bovendien toegepast bij de portiergrepen, de armsteunen in de portierbekledingen, de deksel van het opbergvak in de middenconsole en bij de Coupé modellen de hemelbekleding. Ook de middenbanen van de stoelen zijn uitgevoerd in Alcantara. Op de hoofdsteunen van de stoelen is bovendien het GTS logo gestikt. De achterbank? Die kan bij de Coupé modellen eventueel achterwege worden gelaten.

11 Design Interieur 21 Interieurpakket GTS. Alles kan naar een hoger plan worden gebracht. Ook zaken die al in topvorm zijn. Het bewijs daarvoor: het als meeruitvoering leverbare interieurpakket GTS dat voor sportieve contrasten zorgt. En het kan nog sportiever: met carbon. Dit bijzonder lichte materiaal wordt gebruikt bij de sierstrips op het dashboard, in de portieren en op de middenconsole. Dit benadrukt de band met de autosport wederom. De tegen meerprijs leverbare lederuitrusting met extra Alcantara interieurdelen is uitgebreid met accenten in de contrasterende kleur karmijnrood of rodiumzilver. De GTS logo s op de hoofdsteunen zijn in een contrasterende kleur gestikt. Het pakket omvat bovendien diverse sierstiksels en een PORSCHE logo op de vloermatten. Ook de veiligheidsgordels en de wijzerplaat van de toerenteller zijn in een contrasterende kleur uitgevoerd. Het interieurpakket GTS verleent de nieuwe 911 GTS modellen een nog sterker eigen gezicht. Voor uw persoonlijke interpretatie van het begrip sport. En voor uw hoogst persoonlijke GTS.

12 Performance

13 Performance Aandrijving 25 We zijn zo vrij geweest om uw innerlijke drang met 450 pk te versterken. Aandrijving. Vermogen (kw) kw (450 pk) 550 Nm Toerental (1/min) Koppel (Nm) Motor. Het maximumkoppel van 550 Nm wordt Bi-turbo. Dat is ons antwoord op de geleverd over een verbazingwekkend drang naar topprestaties. Dat is een groot toerentalbereik van tot maximaal koppel ook bij lage toerentallen. En daar komt de kenmerkende grote /min. elasticiteit van de 911 nog bij. De nieuwe Met de als meeruitvoering leverbare GTS modellen bieden 22 kw (30 pk) Porsche Doppelkupplung (PDK) en ingeschakelde Launch Control sprint de extra vermogen ten opzichte van de 911 S modellen. 911 Carrera GTS in slechts 3,7 s van 0 naar 100 km/h. Zijn topsnelheid: Verantwoordelijk voor dat extra vermogen: de 6-cilinder bi-turbo boxermotor 310 km/h. met directe benzine-inspuiting (DFI) en Wat ook bijdraagt aan de adrenalinestoot: het legendarische geluid van de VarioCam Plus. Deze levert een imposant vermogen van 331 kw (450 pk) bij boxermotor. Bij een ingeschakelde /min. SPORT of SPORT PLUS knop zorgt de motor al bij stationair toerental voor kippenvel. Informatie over brandstofverbruik, CO 2 -emissie en energielabels vindt u vanaf pagina 113.

14 Performance Aandrijving 27 Turbotechniek. Een bi-turbomotor zorgt voor de aandrijving bij de nieuwe 911 GTS modellen. Deze beschikt over 2 turbo s met laadluchtkoeling, één per cilinderbank. Daarbij worden 2 bijzonder compacte uitlaatgasturbo s toegepast die optimaal zijn afgestemd op de cilinderinhoud en het vermogen van de motor. Deze bouwwijze beperkt het massatraagheidsmoment tot een minimum en verbetert samen met de snelle laaddrukregeling de reactiesnelheid. Wat de nieuwe turbo s daarbij achter zich laten: vooroordelen. Waar ze wel voor zorgen: een compleet nieuw koppelniveau en een performance die direct ter beschikking staat. Voor een directe acceleratie. Voor een onbeteugelde voorwaartse drang. Voor een extra duw in de rug. Sportuitlaatsysteem. Met het sportuitlaatsysteem leggen de nieuwe 911 GTS modellen ook wat geluid betreft de lat een stuk hoger. De 2 katalysatoren en een einddemper monden uit in twee in het midden geplaatste glanzend zwarte eindpijpen. Voor een uitstraling die je eerder bij een raceauto verwacht. Voor een intense sportwagensound die kenmerkend is voor de 911. Voor 100 procent Porsche. Voor kippenvel met één druk op de knop.

15 Performance Aandrijving 29 Voor iedereen die graag een hogere versnelling kiest. Krachtoverbrenging. 7-versnellings schakelbak. Puristisch, direct, nauwkeurig. De 7-versnellings schakelbak combineert sportiviteit met snelle schakelacties. De dynamische tussengasfunctie zorgt bij een ingeschakelde SPORT of SPORT PLUS modus voor een optimaal toerental bij het terugschakelen en voor een indrukwekkende sound. Porsche Doppelkupplung (PDK). Een stukje Le Mans, onderdeel van de Porsche autosporthistorie: de geoptimaliseerde 7-traps Porsche Doppelkupplung (PDK). Deze beschikt over een handmatige en een automaatmodus en is als meeruitvoering leverbaar voor de 911 GTS modellen. Pure autosport: in de handmatige modus is de schakelrichting identiek aan die van raceauto s naar achteren toe is opschakelen, naar voren toe terugschakelen. Extreem snelle schakelacties zorgen voor nog meer sportiviteit. In milliseconden en zonder onderbreking van de trekkracht. En dat in combinatie met nog betere acceleratiecijfers en een nog verder gereduceerd verbruik. Informatie over brandstofverbruik, CO 2 -emissie en energielabels vindt u vanaf pagina 113.

16 Performance Aandrijving 31 Als u iets van plan bent, laat u zich nergens door weerhouden. Ook niet door het weer. Porsche Traction Management (PTM). De 911 GTS modellen met 4-wielaandrijving combineren een hoog vermogen met een optimale krachtoverbrenging. De permanente 4-wielaandrijving Porsche Traction Management (PTM) zorgt voor een krachtverdeling die wordt aangepast aan de meest uiteenlopende weg- en weersomstandigheden. De elektronisch geregelde, volledig variabele lamellenkoppeling van het PTM regelt de verdeling van de aandrijfkracht tussen de permanent aangedreven achteras en de vooras nog sneller en nauwkeuriger dan voorheen. Sensoren controleren continu onder andere de toerentallen van alle 4 de wielen, de langs- en dwarsacceleratie van de auto alsmede de stuurinslag. Zo zorgt het PTM in samenspel met het Porsche Stability Management (PSM) voor een excellente voortstuwing en een bijzonder harmonieus rijgedrag in het grensbereik.

17 Performance Onderstel 33 U volgt consequent uw eigen koers. Ook in bochten. Onderstel. Porsche Active Suspension Management (PASM) en PASM sportonderstel. PASM is een systeem voor de elektronische verstelling van de schokdempers dat continu de schokdemperkracht voor elk wiel afzonderlijk regelt afhankelijk van wegdek en rijstijl. Dit zorgt niet alleen voor nog minder opwaartse kracht bij de vooras, maar ook voor neerwaartse druk op de achteras. De op deze manier verbeterde aerodynamica zorgt voor een nog betere performance in combinatie met een opvallend hoog comfortniveau. De 911 GTS Coupé modellen zijn voorzien van het PASM sportonderstel. De carrosserie ligt hiermee ten opzichte van het PASM-onderstel 10 mm lager. De schokdempers zijn harder en korter en de dwarsstabilisatoren van de voor- en achteras hebben een hogere torsie stijfheid. De frontspoilerrand is nog groter en de achterspoiler schuift nog verder uit.

18 Performance Onderstel 35 Achterasbesturing. Tegen meerprijs leverbaar voor de nieuwe 911 GTS modellen: de achterasbesturing. Deze verbetert zowel de performance als het praktisch gebruiksgemak. De voordelen in de praktijk van alledag: bij lage snelheden sturen de achterwielen tegen ten opzichte van de voorwielen. De draaicirkel wordt hierdoor kleiner en het inparkeren eenvoudiger. Het voordeel bij een sportieve rijstijl: bij hogere snelheden stuurt het systeem de achterwielen in dezelfde richting als de voorwielen. Dit zorgt voor meer rijstabiliteit en souplesse wat voor maximale prestaties zorgt. Porsche Dynamic Chassis Control (PDCC). PDCC als meeruitvoering leverbaar voor de nieuwe 911 GTS modellen in combinatie met achterasbesturing is een actief stabilisatiesysteem dat dwarsrotaties tegengaat. De auto helt minder over in bochten. Bovendien slingert de auto minder op golvende wegen. Het effect? Een verbeterde rijdynamiek, een nog neutraler rijgedrag en meer comfort op de weg bij elke snelheid. Simpel gezegd: de banden en de auto liggen beter op de weg en bochten kunnen relaxter en sneller worden gereden. PDCC verlegt grenzen als het gaat om rijprestaties, rijcomfort en rijplezier.

19 Performance Onderstel 37 Sport Chrono Pakket. Het Sport Chrono Pakket maakt een nog sportievere afstelling van onderstel, motor en versnellingsbak mogelijk. Zodat u uzelf in sportief opzicht tot nieuwe hoogten kunt stuwen. Nieuw is de van de 918 Spyder afgeleide rijmodus-schakelaar op het stuurwiel, die het gevoel geeft in een raceauto te zitten. Zonder de handen compleet van het stuurwiel te hoeven nemen kunt u kiezen uit 4 instellingen: Normal, SPORT, SPORT PLUS en Individual, waarmee u de auto nog beter af kunt stemmen op uw rijstijl. De tweede functie: Schakelschema circuit. De PDK werkt nu met ultrakorte schakeltijden en optimale schakelpunten voor een maximaal acceleratievermogen. De derde functie: SPORT Response. Met de knop in het midden van de rijmodus- schakelaar worden de motor en de versnellingsbak voorbereid op een snelle vermogensafgifte. Dat betekent: een maximale reactiesnelheid ca. 20 seconden lang. Een grafische timer in het instrumentenpaneel laat zien hoe lang de functie nog beschikbaar is. In combinatie met het PDK omvat het Sport Chrono Pakket 3 extra functies. De eerste functie: Launch Control. Deze zorgt voor een optimale startacceleratie.

20 Performance Onderstel 39 Eveneens een onderdeel van het Sport Chrono Pakket: de dynamische motorsteunen. Het elektronisch geregelde systeem beperkt de voelbare bewegingen en trillingen van de hele aandrijflijn en dan vooral die van de motor tot een minimum. En het combineert de voordelen van een harde motorophanging met die van een zachte ophanging. Kortom, het zorgt voor meer rijstabiliteit en voor meer rijcomfort. via uw smartphone aflezen, beheren, delen en vergelijken met andere bestuurders. De app maakt daarvoor gebruik van gps-signalen en zeer nauwkeurige gegevens van de boordcomputer en helpt u om uw rijperformance te verbeteren. Grafische analyses en een videoanalyse laten tot op de milliseconde zien waar er ruimte voor verbetering is. Ronde na ronde. Vanaf nu inbegrepen bij het Sport Chrono Pakket: de Porsche Track Precision-app. Daarmee kunt u uw eigen rondetijden en rijgegevens registreren en de resultaten

21 Performance Onderstel 41 Porsche Stability Management Sport (PSM Sport). Het verder ontwikkelde Porsche Stability Management (PSM) een automatisch onderstelregelsysteem voor stabiliteit in het rijdynamische grensbereik is bij de nieuwe 911 GTS modellen uitgebreid met een Sport modus. Dit maakt een duidelijk sportievere rijstijl mogelijk, terwijl het PSM blijft op de achtergrond actief blijft. Voor een nog intensere rijbeleving. Porsche Torque Vectoring (PTV) en Porsche Torque Vectoring Plus (PTV Plus). Standaard bij alle modellen: PTV in combinatie met een schakelbak en PTV Plus in combinatie met Porsche Doppelkupplung (PDK). Dit systeem verbetert de rijdynamiek en de stabiliteit. Het werkt met een geregelde remingreep op de achterwielen en een sperdifferentieel op de achteras. Bij een dynamische rijstijl wordt bij een stuurinslag het wiel aan de binnenzijde van de bocht iets afgeremd. Daardoor komt er tijdelijk meer aandrijfkracht vrij op het wiel in de buitenbocht, waardoor er een extra draai-impuls volgt in de ingeslagen richting. Hierdoor stuurt de auto direct en dynamisch de bocht in. Het achteras-sperdifferentieel is bij PTV mechanisch geregeld, bij PTV Plus elektronisch, en voorzien van een volledig variabele koppeldistributie. Voor een betere grip en meer rijstabiliteit dankzij het Porsche Stability Management (PSM) ook op ongelijkmatig wegdek en bij regen en sneeuw. Liftsysteem vooras. Een mooi voorbeeld van dagelijks gebruiksgemak: het als meeruitvoering voor alle modellen leverbare liftsysteem op de vooras verhoogt de bodemvrijheid van uw 911 GTS aan de voorzijde met ca. 40 mm tot een snelheid van ca. 35 km/h. Zo vormen stoepranden, hellingen of garage-inritten geen sportieve uitdaging meer.

22 Performance Veiligheid 43 Als uw innerlijke drang tot stilstand moet komen. Veiligheid. Remsysteem. De GTS modellen beschikken over rood gespoten vaste aluminium monobloc remzadels met 6 zuigers voor en met 4 zuigers achter. De remschijfdiameter doet recht aan het hogere vermogen: 350 mm voor, 330 mm achter. Voor betere remprestaties en meer stabiliteit.

23 Performance Veiligheid 45 Porsche Ceramic Composite Brake (PCCB). Beproefd in de autosport: de tegen meerprijs leverbare Porsche Ceramic Composite Brake (PCCB). Bij de nieuwe 911 GTS modellen hebben de geperforeerde keramische remschijven van de PCCB een diameter van 410 mm voor en 390 mm achter voor nog betere remprestaties. De van de 911 Turbo S stammende PCCB beschikt over geel gespoten vaste aluminium monobloc remzadels met 6 zuigers op de vooras en vrijwel identieke remzadels met 4 zuigers op de achteras. Deze zorgen bij het afremmen voor een duidelijk hogere en vooral constante remdruk. Vooral bij hoge belastingen zijn alle voorwaarden aanwezig om de remweg tot een minimum te beperken. Bovendien wordt afremmen bij hoge snelheden nog veiliger, dankzij de grote fadingvastheid van de PCCB. Doorslaggevend voordeel van het keramische remsysteem is het extreem lage gewicht van de remschijven: ze wegen ongeveer de helft van conventionele gietijzeren remschijven van een vergelijkbaar type en formaat. Het resultaat: een betere wegligging en meer rijcomfort, vooral op ongelijkmatig wegdek. Ook de souplesse en de handling van de auto nemen daarbij toe.

24 Performance Veiligheid 47 Als je snel moet beslissen, moet je weten wat er speelt. Bi-xenonkoplampen incl. Porsche Dynamic Light System (PDLS). De standaard bi-xenonkoplampen zijn voorzien van een dynamische lichtbundelhoogteverstelling, koplampsproeiers en dynamische bochtenverlichting die de koplampen afhankelijk van de stuurinslag en de rijsnelheid in de bocht laat meezwenken. Ze zorgen echter niet alleen voor goed zicht, maar ook voor een fraai uiterlijk. De koplampen beschikken over geïntegreerde dagrijverlichting met 4 led-spots per koplampunit. Eveneens in 4-punts design: de led-remlichten. Samen met de getinte, driedimensionale achterlichten zijn het ware blikvangers op de nieuwe 911 GTS modellen. Led-koplampen zwart incl. Porsche Dynamic Light System Plus (PDLS Plus). Een hoog veiligheidsniveau in combinatie met een sportief design: tegen meerprijs zijn de in zwart uitgevoerde led-koplampen inclusief PDLS Plus leverbaar. De led-techniek zorgt voor een lange levensduur en een hoge efficiency, daarnaast raken de ogen door de daglichtachtige kleur minder snel vermoeid dan bij andere systemen het geval is. Een bijzondere eigenschap van PDLS Plus: het dynamische grootlicht. Een camera herkent tegemoetkomend en voor u rijdend verkeer en past de intensiteit en reikwijdte van de verlichting continu en traploos aan op de rijsituatie. Zo kunt u het straatverloop, voetgangers of gevaarlijke situaties vroegtijdig waarnemen, zonder daarbij andere verkeersdeelnemers te hinderen.

25 Comfort en infotainment

26 Comfort 51 Comfort leidt niet automatisch tot een lager adrenalinepeil. Comfort. De nieuwe 911 GTS modellen bieden alles wat u nodig heeft achter het stuur: een goede ergonomie, exacte gegevens, sportief comfort. Voor de perfecte ronde. Elke dag opnieuw. De instrumenten. Sportief, niet pretentieus. Direct, niet speels. De 5 ronde klokken zijn bovenal informatief. Snel en nauwkeurig. Met een design dat u van Porsche verwacht. En een toerenteller die in het middelpunt staat. Met op de wijzerplaat het GTS logo. Het instrumentenpaneel met 4,6 inch kleurenscherm met hoge resolutie voorziet u continu van gegevens uit de boordcomputer. GT-sportstuurwiel. Bij de nieuwe 911 GTS modellen zorgt het kleine GT-sportstuurwiel met de prettig in de hand liggende Alcantara bekleding voor een bijzonder sportief stuurgevoel. De spaken zijn zwart uitgevoerd, de zilverkleurige sierstukken zijn hierop vastgeschroefd. Altijd onder handbereik: de rijmodus-schakelaar waarmee u 4 rijmodi kunt selecteren zit direct op het stuurwiel. Nog sportiever gaat het er in combinatie met de als meeruitvoering leverbare Porsche Doppelkupplung (PDK) aan toe. Daarmee wordt het GT-sportstuurwiel niet alleen voorzien van 2 schakelpaddels van massief lichtmetaal, ook wordt de rijmodus-schakelaar aangevuld met een SPORT Response knop waarmee de motor en de versnellingsbak 20 seconden lang nog sneller reageren.

27 Comfort 53 Sportstoel Plus. Standaard: de met leder beklede sportstoel Plus met een middenbaan van Alcantara. Deze beschikt over een elektrische stoelhoogte- en rugleuningverstelling en een mechanische lengteverstelling. De zijwangen van zitkussen en rugleuning voelen sportief stevig aan en bieden een uitstekende zijdelingse steun. Markant: het nieuwe stikselpatroon en het gestikte GTS logo op de hoofdsteunen. Sportkuipstoel.* Voor een puur autosportgevoel: de sportkuipstoelen met neerklapbare rugleuning, geïntegreerde thoraxairbag en handmatige lengteverstelling. De stoelkuip is gemaakt van met glas- en koolstofvezel versterkte kunststof met een oppervlak van carbon. * Op sportkuipstoelen mogen geen kinderzitjes worden gebruikt. Als meeruitvoering leverbaar: de lederen adaptieve sportstoelen Plus. Met 18-voudig elektrisch verstelmechanisme, voor onder andere de zijwangen. Inclusief een omvangrijke geheugenfunctie en elektrisch verstelbare stuurkolom.

28 Porsche Connect 55 Haal meer uit het leven van alledag. Porsche Connect. Porsche Connect breidt de bestaande functies van de auto uit met slimme diensten en apps. Allemaal bedoeld om de band tussen bestuurder en auto te verstevigen. Om de fascinatie voor Porsche te versterken. En de uitdagingen van alledag snel en eenvoudig het hoofd te bieden. Porsche Communication Management (PCM) incl. onlinenavigatie. Het PCM is de centrale besturingsunit voor audio, navigatie en communicatie. De huidige generatie met mobiele-telefoonvoorbereiding, audio-ingangen en spraakbediening beschikt over een 7 inch touchdisplay met hoge resolutie, waarmee de meeste voertuigfuncties eenvoudig kunnen worden bediend. Tijdens het rijden kunt u genieten van uw favoriete muziek via de cd-/dvd-speler, SD-kaarten, interne harde schijf van 10 GB (Jukebox), of USB-aansluiting voor bijvoorbeeld uw iphone. Of u kunt natuurlijk luisteren naar de radio. Connect Plus. De Connect Plus-module zorgt voor connectiviteit in uw Porsche. Met de Connect Plus-module integreert u uw smartphone optimaal in de auto. Een smartphoneopbergruimte in de middenconsole geeft het signaal van uw mobiele telefoon accu besparend door aan de buitenantenne van de auto voor een optimale telefoonontvangst. Het systeem beschikt over een LTE-telefoonmodule met simkaartlezer voor een hoog bedieningscomfort en geoptimaliseerde spraakkwaliteit. Met de Connect Plus-module kunt u bovendien gebruikmaken van diverse Porsche Connect diensten. Zo haalt u meer uit uw dag en kunt u het multitasken overlaten aan uw 911 GTS en blijft er meer tijd over om te genieten van het rijden met uw Porsche.

29 Porsche Connect 57 App bestemmingen Agenda Porsche Connect diensten.* Met de Connect Plus-module heeft u toegang tot handige diensten die in 3 pak - ketten worden aangeboden: Navigatie en Infotainment diensten, Connect App diensten en Car Connect diensten. Een onderdeel is bijvoorbeeld de realtime verkeersinformatie. Hiermee weet u al voordat u wegrijdt via welke route u het snelst op uw plaats van bestemming bent. En tijdens het rijden wordt uw route regelmatig geoptimaliseerd. Voor het gebruik van de Porsche Connect diensten kunt u voor het eerst gebruikmaken van een in de auto geïntegreerde LTE-compatible simkaart, inclusief datavolume. Een eigen simkaart is dus niet meer nodig. Voor het gebruik van de WLAN-hotspot, alsmede de muziekstreaming-functie, is daarnaast een WLAN-datapakket verkrijgbaar in de Porsche Connect Store. Vanzelfsprekend kunt u desgewenst ook uw eigen simkaart blijven gebruiken. Hiervoor is echter een apart betaald contract nodig met een serviceprovider naar keuze. Connect Apps. Porsche Connect biedt naast slimme diensten nog 2 smartphone apps: Porsche Car Connect waarmee u gegevens over uw auto kunt opvragen en bepaalde functies van uw auto op afstand kunt bedienen via smartphone of Apple Watch. Een ander onderdeel is het Porsche Vehicle Tracking System (PVTS) met diefstalherkenning. De tweede app is de Porsche Connect App, waarmee u uw bestemmingen al vooraf naar uw Porsche kunt overzenden. Zodra u instapt en uw smartphone met het PCM verbindt, worden deze bestemmingen in de auto weergegeven en kunt u direct de navigatie starten. Ook de agenda van uw smartphone wordt direct op het PCM weergegeven. Hierin opgeslagen adressen kunnen direct voor de navigatie worden overgenomen. Bovendien biedt de Porsche Connect App u, dankzij de geïntegreerde muziekstreamingfunctie, toegang tot miljoenen muzieknummers. Op vindt u meer informatie over de beschikbare diensten en apps. Apple CarPlay * De Porsche Connect diensten (met uitzondering van de Car Connect diensten) hebben een kosteloze gebruiksperiode die per dienstenpakket en land verschilt en voor Nederland 24 maanden bedraagt. In bepaalde landen zijn geen of niet alle Porsche Connect diensten beschikbaar. In bepaalde landen is bovendien vanaf juni 2017 een geïntegreerde simkaart inclusief datavolume voor het gebruik van bepaalde Porsche Connect diensten in de prijs inbegrepen. Voor het gebruik van de WiFi-hotspot en de andere Porsche Connect diensten, zoals bijvoorbeeld muziekstreaming via de geïntegreerde simkaart, is in deze landen bovendien een WiFi-datapakket in de Porsche Connect Store verkrijgbaar. Hier zijn kosten aan verbonden. Ook kan een eigen simkaart gebruikt worden voor het tot stand brengen van een dataverbinding. Voor meer informatie over de kosteloze gebruiksperiodes en de kosten voor de verlenging, alsmede de beschikbaarheid van de verschillende diensten in uw land, kunt u kijken op of contact opnemen met uw Porsche dealer.

30 Infotainment 59 Apple CarPlay. Met Apple CarPlay verbindt u uw iphone met uw Porsche en kunt u enkele apps direct op het beeldscherm van het Porsche Communication Management (PCM) openen. Via de spraakherkenning Siri kunt u deze apps eenvoudig tijdens het rijden gebruiken terwijl u zich volledig op de weg kunt blijven concentreren. Porsche Connect Portal. U kunt elke Porsche geheel volgens uw persoonlijke wensen configureren. Dat geldt ook voor Porsche Connect. In de Porsche Connect Portal beheert u uw Porsche en personaliseert u uw Connect diensten zoals u dat wilt bijvoorbeeld door nieuwe bestemmingen voor uw navigatiesysteem toe te voegen of uw favoriete nieuwsbronnen te selecteren, die u in de auto kunt laten voorlezen. Bovendien kunt u in de Porsche Connect Portal te allen tijde nog meer gebruikers aanmaken bijvoorbeeld gezinsleden of vrienden. Porsche Connect Store. U wilt de looptijd van uw contract verlengen? Of aanvullende Porsche Connect diensten kopen? Bezoek de Porsche Connect Store op en bekijk wat Porsche Connect u allemaal te bieden heeft.

31 Infotainment 61 Voor het geval dat u eens niet naar de motor wilt luisteren. Soundsystemen. Burmester High-End Surround Sound-System Sound Package Plus. Het Sound Package Plus zorgt voor een indrukwekkend geluid, dankzij 8 luidsprekers met een totaal vermogen van 150 watt. Door de in het Porsche Communication Management (PCM) geïntegreerde versterker wordt de klankbeleving perfect op de bestuurder en bijrijder afgestemd. BOSE Surround Sound System. Het tegen meerprijs leverbare BOSE Surround Sound System is speciaal voor de 911 modellen ontwikkeld en optimaal afgestemd op de interieurakoestiek van de auto. Het audiosysteem beschikt over 12 vol-actieve luidsprekers en uitgangskanalen inclusief een gepatenteerde, in de carrosserie geïntegreerde 100 watt lagetonenluidspreker (actieve subwoofer). De vol-actieve lay-out van het systeem maakt een optimale aanpassing van elke afzonderlijke luidspreker op het interieur mogelijk, waardoor de 911 GTS verandert in een concertzaal. Een uiterst snelle, welteverstaan. Het totale vermogen: 555 watt. Burmester High-End Surround Sound System. Uw auto is wellicht de laatste plek ter wereld waar u nog ongestoord muziek kunt luisteren. Reden genoeg om dat luisterplezier op Porsche wijze naar een hoger plan te brengen samen met de meest vooraanstaande fabrikant van hoogwaardige soundsystemen. Het resultaat: een klankperformance van het hoogste niveau, speciaal afgestemd op uw 911 GTS. En zo klinkt dat in getallen: 12 uitgangskanalen met een totaal vermogen van 821 watt, 12 luidsprekers inclusief een actieve subwoofer en een 300 watt D-klasseversterker, een totaal membraanoppervlak van meer dan cm 2 en een frequentiebereik van 35 Hz tot 20 khz. Hierbij maakt het Burmester systeem gebruik van een gepatenteerde, in de carrosserie geïntegreerde subwoofer, die een aparte subwoofer vervangt. Alle luidsprekerframes zijn exact op elkaar afgestemd en zorgen voor een natuurlijke en substantiële ruimtelijke klankbeleving, zelfs bij hoge volumes.

32 Samenvattend 63 Geen sportwagen voor iedereen. Maar wel voor elke dag. Samenvattend. Een design dat in elke vezel sportiviteit uitstraalt. Een onderstel dat elke uitdaging de baas is. En een bi-turbo boxermotor die de performance van het circuit overbrengt op de openbare weg. Innerlijke drang. De nieuwe 911 GTS modellen.

33 Individualisering

34 Individualisering 67 Wij geloven in de liefde voor een sportwagen. En in die voor detail. Individualisering. Stelt u zich eens voor dat alles mogelijk zou zijn. U kunt de sportwagen van uw dromen bouwen. Zonder beperkingen. Met een ruime keuze aan kleuren en materialen. Met meer persoonlijkheid en betere prestaties. Zoals Ferry Porsche al deed bij zijn allereerste Porsche: de 356 Nr. 1. Hoe een droomauto eruit kan zien, ziet u op de volgende pagina s. Hier hebben wij alle opties overzichtelijk per onderwerp voor u op een rijtje gezet. Het uitgebreide kleurenpalet en de ruimte keuze aan accessoires bieden u de mogelijkheid om uw 911 heel persoonlijk te maken. Op de volgende pagina s kunt u inspiratie opdoen en uw creativiteit de vrije loop laten. Er zijn veel mogelijkheden. En amper grenzen. Bijvoorbeeld bij Porsche, waar u uw 911 helemaal naar uw eigen persoonlijke smaak kunt laten individualiseren. Op het hoogste niveau direct af fabriek. En voor het grootste deel met de hand. Op de volgende pagina s leest u meer over deze hoogste vorm van individualisering. Alle individualiseringsopties van Porsche hebben we duidelijk aangegeven. Het zal u verbazen wat er allemaal mogelijk is.

35 Individualisering 69 Vakmanschap is een kunst op zich. Net als het resultaat. Het Porsche atelier. We beschikken over een schat aan ervaring. Want van het begin af aan staat bij Porsche het realiseren van specifieke klantwensen centraal. Tot 1986 noemden we dat nog het Sonderwunschprogramm tegenwoordig heet het Porsche atelier. De filosofie is echter altijd hetzelfde gebleven. We doen ons werk met plezier en vol overgave. We werken met dezelfde toewijding aan elke naad, elke vierkante centimeter leder, elk detail. Zo laten we dromen tot leven komen. En zetten we unieke auto s op de weg. Af fabriek. Hoe we dat realiseren? Met originaliteit, inspiratie en toewijding al vanaf het eerste advies. Daarbij hebben we altijd iets bijzonders voor ogen: uw wensen. En die laten we uitkomen door nauwkeurig handwerk en met hoogwaardige materialen zoals leder, Alcantara, carbon en aluminium. Het eindresultaat? Een combinatie van toewijding en vakmanschap. Of anders gezegd: de ideale combinatie van sportiviteit, comfort, design, traditie en uw persoonlijke smaak. Een Porsche die met recht uniek kan worden genoemd. Uw Porsche. We bieden u een breed aanbod aan individualiseringsmogelijkheden waarmee u uw Porsche verder kunt verfraaien. Optisch en technisch. Van binnen en van buiten. Van kleine wijzigingen tot omvangrijke modificaties. Laat u inspireren door de unieke auto s op de volgende pagina s en kom op meer te weten over de configuratie van deze unieke auto s.

36 Individualisering 71 Een persoonlijke stijl laat zich niet kopiëren. De 911 Targa 4 GTS in Miamiblauw. 2 In het leven kan men op zoek gaan naar iets unieks. Of het zelf creëren. Met passie. Met liefde voor detail En met uw eigen stijl. Alleen zo ontstaat iets dat recht doet aan uw voorstellingskracht en uw karakter. Voor de volle 100 procent. Een echt unicum. Zoals de 911 Targa GTS in Miamiblauw met SportDesign Pakket. Hij staat voor onbegrensde mogelijkheden, de drang naar vrijheid en draagt uw signatuur. Alles is tijdloos en exact op elkaar afgestemd. De zwart zijdeglans gespoten Carrera S wielen zijn een stijlvolle aanvulling op de zwarte Targa beugel. Het interieur vormt een harmonieuze verbinding met het exterieur. Binnen wordt bij het interieurpakket en de vloermatten bijvoorbeeld hetzelfde materiaal toegepast als aan de bovenzijde van de SportDesign buitenspiegels en de vensterdriehoek: carbon. Alles contrastrijk en tegelijkertijd op elkaar afgestemd. Het interieur is verfraaid met veel zwart leder. De middenbanen van de stoelen, de sierstiksels en de veiligheidsgordels zijn in de afwijkende kleur krijt uitgevoerd. Passend hierbij: witte wijzerplaten op het instrumentenpaneel en de Sport Chrono stopwatch. Kan het leven individueler maar tegelijkertijd net zo stijlvol vormgegeven worden? Uitgebreid interieurpakket, sierstiksels en middenbaan stoelen leder in krijtkleur, veiligheidsgordels in krijt, interieurpakket carbon, individuele vloermatten carbon met lederen zoomrand, wijzerplaten instrumentenpaneel wit 2 SportDesign Pakket, led-koplampen zwart incl. PDLS Plus, Carrera S wielen zwart zijdeglans gespoten, bovenzijde SportDesign buitenspiegels en vensterdriehoek carbon 3 SportDesign Pakket, PORSCHE logo en modelaanduiding gespoten, lamellen luchtinlaat in motorklep gespoten, onderzijde achter gespoten

37 Individualisering 73 Alleen als je boven jezelf uitstijgt, kun je topprestaties leveren. De 911 Carrera 4 GTS in diepzwart metallic. 2 Meesterlijke prestaties zijn een stimulans voor steeds weer nieuwe prestaties. Dat maakt de 911 Carrera 4 GTS zo uniek. En u natuurlijk. Het motto luidt: topprestaties tot in het kleinste detail. Ook als het om individualisering gaat. Zoals bij een auto als de 911 Carrera 4 GTS in diepzwart metallic. Met SportDesign Pakket voor nog meer dynamiek. En met talrijke gespoten exterieurdelen, voor een nog sportievere verschijning. Deze kleur komt ook weer terug in de veiligheidsgordels. Andere highlights zijn het interieurpakket gespoten, de gespoten gordeldoorvoeropeningen van de sportkuipstoelen en de gespoten lamellen van de luchtroosters. Ook zeer aantrekkelijk: het ingeperste GTS logo op het deksel van het opbergvak en de Porsche emblemen op de hoofdsteunen. De zonnekleppen zijn passend bij de hemelbekleding uitgevoerd in Alcantara. Het interieur is op zeer geslaagde wijze doorgevoerd in het exterieur. Met een perfect samenspel van kleuren en materialen. Couleur primaire: bordeauxrood. Alleen wie boven zichzelf uitstijgt, kan zichzelf overtreffen. Juist dan wanneer het erom gaat de eigen dromen te verwezenlijken Interieurpakket, gordeldoorvoer sportkuipstoel en lamellen luchtroosters gespoten, zonnekleppen Alcantara, Porsche embleem op hoofdsteunen, veiligheidsgordels bordeauxrood, individuele vloermatten met lederen zoomrand, deksel opbergvak met modellogo 2 SportDesign Pakket, led-koplampen zwart incl. PDLS Plus, side skirts gespoten 3 SportDesign Pakket, PORSCHE logo en modelaanduiding gespoten, lamellen luchtinlaat in motorklep gespoten, onderzijde achter gespoten

38 Individualisering Waaraan je innerlijke drang herkent? Dat bepaalt u zelf. Kleuren. Unikleuren exterieur. Het kleurenpalet voor de nieuwe 911 GTS 5 interieurkleuren en 4 bi-coloruitrustin- een stap verder gaan en met de leder- modellen omvat 17 exterieurkleuren. gen leverbaar. Tevens kunt u kiezen uit uitrusting met Alcantara interieurdelen Hierbij is er keuze uit 4 uni-, 8 metallic- verschillende interieurpakketten in alumi- of het interieurpakket GTS sportieve ac- en 5 speciale kleuren. Daarnaast zijn er nium, carbon en leder. Maar u kunt ook centen zetten. Speciale kleuren exterieur. Metallic-kleuren exterieur. lavaoranje wit carrarawit metallic GT-zilver metallic karmijnrood racinggeel rodiumzilver metallic grafietblauw metallic Miamiblauw Indisch rood saffierblauw metallic agaatgrijs metallic mahonie metallic1) zwart nachtblauw metallic diepzwart metallic krijt 2) zwart blauw bruin rood 1) 2) Vermoedelijk leverbaar tot 05/2017. Op zijn vroegst leverbaar vanaf 06/

39 Individualisering 77 Standaarduitrusting in zwart Lederuitrusting in zwart incl. extra Standaardkleuren interieur Speciale kleuren interieur Bi-color interieur Lederuitrusting Sport-Tex. Natuurleder interieur. Interieurpakket. met Alcantara interieurdelen. Alcantara interieurdelen 2). in lederuitrusting. in lederuitrusting. in lederuitrusting. Dashboard/bekleding/stoelen. Leder /softlak. Leder/Alcantara /softlak. Dashboard/bekleding/stoelen. Dashboard/bekleding/stoelen. Dashboard/bekleding/stoelen. Interieurkleur. Interieurkleur. zwart zwart-karmijnrood zwart bordeauxrood (hemelbekleding: zwart) zwart-luxorbeige (hemelbekleding en tapijt: zwart) zwart espresso carbon 1) Bi-color interieur in natuurleder. zwart-rodiumzilver agaatgrijs grafietblauw zwart-bordeauxrood (hemelbekleding en tapijt: zwart) grafietblauw-krijt Dashboard/bekleding/stoelen. gespoten zadelbruin (hemelbekleding: zwart) grafietblauw-krijt (hemelbekleding en tapijt: grafietblauw) espresso-cognac (hemelbekleding en tapijt: espresso) geborsteld aluminium leder Hemelbekleding in Alcantara (Coupé modellen) of zwarte stof (Cabriolet en Targa modellen). 1) Bijpassend stuurwiel leverbaar via Porsche. 2) De volgende onderdelen zijn voorzien van stiksels in karmijnrood of rodiumzilver: GTS logo op hoofdsteunen, PORSCHE logo op vloermatten, stiksels vloermatten, stiksels voorstoelen en achterbank, stiksels lederuitrusting. Aanvullend: wijzerplaat toerenteller en randen veiligheidsgordels uitgevoerd in constrastkleur. Sierstrips dashboard, portierbekleding en middenconsole uitgevoerd in carbon.

40 Mogelijke interieurkleuren. Individualisering 79 zwart zadelbruin espresso zwart-luxorbeige agaatgrijs bordeauxrood espresso-cognac grafietblauw-krijt grafietblauw zwart-bordeauxrood grafietblauw-krijt (Sport-Tex) zwart (Sport-Tex)

41 Sterk aanbevolen kleurcombinaties: exterieur en interieur. Individualisering 81 Standaarduitrusting/lederuitrusting Natuurlederuitrusting Natuurlederuitrusting bi-color zwart zwart agaatgrijs zadelbruin grafietblauw bordeauxrood espresso espresso- (Sport-Tex) cognac zwartluxorbeige Lederuitrusting bi-color zwartbordeauxrood grafietblauwkrijt grafietblauwkrijt (Sport-Tex) Exterieurkleuren wit racinggeel Indisch rood zwart carrarawit metallic rodiumzilver metallic saffierblauw metallic nachtblauw metallic GT-zilver metallic grafietblauw metallic agaatgrijs metallic diepzwart metallic krijt mahonie metallic lavaoranje karmijnrood Miamiblauw Interieurpakket leder Interieurpakket geborsteld aluminium Interieurpakketten carbon geborsteld aluminium Interieurpakket carbon Sterk aanbevolen kleurcombinatie Aanbevolen kleurcombinatie Kap zwart Kap rood Kap blauw Kap bruin

42 Waar traditie en toekomst een eenheid vormen. Een selectie uit onze individualiseringsopties. Individualisering 83 Targa beugel in zilver (pagina 88) Porsche Torque Vectoring Plus (PTV Plus) (pagina 41) Elektrisch schuif-kanteldak van glas (pagina 91) Logo 911 in zwart (pagina 89) Porsche Dynamic Chassis Control (PDCC) (pagina 35) Achterasbesturing (pagina 35)

43 Hoe je het Porsche gevoel nog verder kunt vergroten: Porsche. Individualisering 85 Led-koplampen zwart incl. PDLS Plus (pagina 91) SportDesign onderzijde buitenspiegel en vensterdriehoek carbon (pagina 89) Interieurpakket carbon (pagina 102) Tankdop aluminiumlook (pagina 89) SportDesign Pakket (pagina 89) SportDesign Pakket (pagina 89) Deksel opbergvak met modellogo (pagina 99) Autosleutel gespoten met sleuteletui leder (pagina 96)

44 86 Individualisering Individualisering 87 Omschrijving 911 Carrera GTS 911 Carrera 4 GTS 911 Carrera GTS Cabriolet 911 Carrera 4 GTS Cabriolet 911 Targa 4 GTS Bestelcode Omschrijving 911 Carrera GTS 911 Carrera 4 GTS 911 Carrera GTS Cabriolet 911 Carrera 4 GTS Cabriolet 911 Targa 4 GTS Bestelcode Motor. Onderstel. Brandstoftank 90 liter 082 PASM sportonderstel ( 10 mm) Standaard PASM onderstel 475 Krachtoverbrenging. Porsche Dynamic Chassis Control (PDCC) 352 Porsche Doppelkupplung (PDK, 7-traps) Porsche Doppelkupplung (PDK, 7-traps) 250 Porsche Dynamic Chassis Control (PDCC) incl. PASM sportonderstel ( 10 mm) 031 Porsche Ceramic Composite Brake (PCCB) 450 Porsche Ceramic Composite Brake (PCCB) Achterasbesturing 470 Liftsysteem vooras 474 Stuurbekrachtiging Plus 658 Porsche Dynamic Chassis Control (PDCC) standaard naar keuze zonder meerprijs leverbaar optie tegen meerprijs leverbaar niet leverbaar Gedetailleerde informatie over de afzonderlijke individualiseringsmogelijkheden en uitrustingspakketten vindt u in de aparte prijslijst. Liftsysteem vooras

45 88 Individualisering Individualisering 89 Omschrijving 911 Carrera GTS 911 Carrera 4 GTS 911 Carrera GTS Cabriolet 911 Carrera 4 GTS Cabriolet 911 Targa 4 GTS Bestelcode Omschrijving 911 Carrera GTS 911 Carrera 4 GTS 911 Carrera GTS Cabriolet 911 Carrera 4 GTS Cabriolet 911 Targa 4 GTS Bestelcode Velghart gespoten in exterieurkleur Wielen. 20 inch 911 Turbo S wielen met centrale wielmoer, zwart zijdeglans gespoten 20 inch Carrera S wielen zwart zijdeglans gespoten 433 Wielen zilverkleurig gespoten (alleen 20 inch Carrera S wielen) 346 Velghart gespoten in exterieurkleur 1) Standaard XD9 Exterieur. Logo 911 in zwart 911 Zonder modelaanduiding op portieren 712 Zonder modelaanduiding 498 Basisdragers daktransportsysteem 549 SportDesign Pakket 2) XAT Zonder modelaanduiding Exterieur. Onderzijde buitenspiegel gespoten 3) CNL Unikleuren Metallic lakken Speciale kleuren Individuele kleur Targa beugel in zilver 590 Code Code Code Code SportDesign bovenzijde buitenspiegel carbon Vensterdriehoek carbon 4) Tankdop aluminiumlook XJW CSX XYB Onderzijde buitenspiegel gespoten 1) Alleen in combinatie met 20 inch Carrera S wielen. 2) Gespoten in exterieurkleur. Wiel zwart zijdeglans gespoten 3) Tenzij bij de bestelling een andere specificatie is opgegeven, wordt het spuitwerk in de exterieurkleur uitgevoerd. 4) Vermoedelijk leverbaar vanaf 08/2017. standaard naar keuze zonder meerprijs leverbaar optie tegen meerprijs leverbaar niet leverbaar Gedetailleerde informatie over de afzonderlijke individualiseringsmogelijkheden en uitrustingspakketten vindt u in de aparte prijslijst. SportDesign onderzijde buitenspiegel en vensterdriehoek carbon

46 90 Individualisering Individualisering 91 Omschrijving 911 Carrera GTS 911 Carrera 4 GTS 911 Carrera GTS Cabriolet 911 Carrera 4 GTS Cabriolet 911 Targa 4 GTS Bestelcode Omschrijving 911 Carrera GTS 911 Carrera 4 GTS 911 Carrera GTS Cabriolet 911 Carrera 4 GTS Cabriolet 911 Targa 4 GTS Bestelcode Lamellen luchtinlaat in motorklep gespoten Exterieur. Lamellen luchtinlaat in motorklep gespoten 1) Afdekking koplampsproeiers gespoten 1) Afdekking koplampsproeiers in afwijkende exterieurkleur gespoten Side skirts gespoten 1) Onderzijde achter gespoten 2) XAX XUB CGU XAJ CNG Licht en zicht. Bi-xenonkoplampen incl. Porsche Dynamic Light System (PDLS) Led-koplampen zwart incl. Porsche Dynamic Light System Plus (PDLS Plus) Zelfdimmende binnen- en buitenspiegels met geïntegreerde regensensor Elektrisch inklapbare buitenspiegels incl. oriëntatieverlichting 3) 748 Licht Design Pakket 630 Verlichting voetenruimte achterin Achterruitwisser 425 Standaard XEY P13 CEE Elektrisch inklapbare buitenspiegels PORSCHE logo en modelaanduiding gespoten PORSCHE logo gespoten 1) PORSCHE logo en modelaanduiding gespoten 1) PORSCHE logo en 911 logo gespoten 2) CWL CWJ CWM Klimaat en ruiten. Elektrisch schuif-kanteldak 651 Elektrisch schuif-kanteldak van glas 653 Voorruit met grijze band 567 Privacybeglazing XPL 1) Gespoten in exterieurkleur. 2) Tenzij bij de bestelling een andere specificatie is opgegeven, wordt het spuitwerk in de exterieurkleur uitgevoerd. 3) In combinatie met deze optie worden de 911 GTS modellen uitgevoerd met de 911 Carrera buitenspiegels. standaard naar keuze zonder meerprijs leverbaar optie tegen meerprijs leverbaar niet leverbaar Gedetailleerde informatie over de afzonderlijke individualiseringsmogelijkheden en uitrustingspakketten vindt u in de aparte prijslijst. Privacybeglazing Licht Design Pakket

47 92 Individualisering Individualisering 93 Omschrijving 911 Carrera GTS 911 Carrera 4 GTS 911 Carrera GTS Cabriolet 911 Carrera 4 GTS Cabriolet 911 Targa 4 GTS Bestelcode Omschrijving 911 Carrera GTS 911 Carrera 4 GTS 911 Carrera GTS Cabriolet 911 Carrera 4 GTS Cabriolet 911 Targa 4 GTS Bestelcode Stoelen en stoelopties. Sportstoelen Plus (4-voudig elektrisch verstelbaar) Standaard Comfort- en hulpsystemen. Cruise control 454 Adaptieve cruise control Adaptieve sportstoel Plus Volledig elektrisch verstelbare sportstoelen (14-voudig elektrisch verstelbaar) met Memory Pakket incl. elektrische stuurkolomverstelling Adaptieve sportstoelen Plus (18-voudig elektrisch verstelbaar) met Memory Pakket incl. elektrische stuurkolomverstelling Sportkuipstoelen Sportkuipstoelen met Memory Pakket incl. elektrische stuurkolomverstelling Stoelverwarming 342 Stoelventilatie 541 Zonder achterbank 713 P06 P07 P03 P01 Adaptieve cruise control 456 Rijstrookwisselhulp 457 ParkAssistent achter 635 ParkAssistent voor en achter 636 ParkAssistent voor en achter incl. achteruitrijcamera 638 Porsche Entry & Drive 2) 625 HomeLink (vrij programmeerbare garagedeuropener) 3) 608 Snelheidslimietindicator 631 Veiligheid. Porsche Vehicle Tracking System Plus (PVTS Plus) 1) 7I2 Snelheidslimietindicator ISOFIX voorbereiding voor kinderzitje op bijrijdersstoel 899 Brandblusser 509 Sportkuipstoelen 1) In sommige landen van belang bij het inschalen voor de autoverzekering. Neem voor meer informatie contact op met uw verzekeraar of uw Porsche dealer. 2) Het Porsche Entry & Drive System voldoet aan de laatste stand van de techniek. Wij kunnen echter niet volledig uitsluiten dat de sleutelcodes van de sleutels worden opgevangen en vervolgens worden gebruikt om de auto te openen of te ontvreemden. 3) Compatibel met bijna alle verkrijgbare garagedeur- en heksystemen standaard naar keuze zonder meerprijs leverbaar optie tegen meerprijs leverbaar niet leverbaar Gedetailleerde informatie over de afzonderlijke individualiseringsmogelijkheden en uitrustingspakketten vindt u in de aparte prijslijst. ParkAssistent voor en achter incl. achteruitrijcamera

48 94 Individualisering Individualisering 95 Omschrijving 911 Carrera GTS 911 Carrera 4 GTS 911 Carrera GTS Cabriolet 911 Carrera 4 GTS Cabriolet 911 Targa 4 GTS Bestelcode Omschrijving 911 Carrera GTS 911 Carrera 4 GTS 911 Carrera GTS Cabriolet 911 Carrera 4 GTS Cabriolet 911 Targa 4 GTS Bestelcode Multifunctionele bediening en stuurwielverwarming Interieur. Multifunctionele bediening en stuurwielverwarming 489 Vloermatten 810 Rokerspakket 583 Bagagenet voetenruimte bijrijder 581 Wijzerplaten instrumentenpaneel in kleur racinggeel wit Indisch rood XFR XFJ XFG Interieur. Wijzerplaat Sport Chrono stopwatch in kleur racinggeel wit Indisch rood Veiligheidsgordels in kleur luxorbeige racinggeel zilvergrijs Indisch rood bordeauxrood krijt 1) XGL XGM XGN XHP XHN XSH XSX XHU XHX Wijzerplaat Sport Chrono stopwatch wit Interieurpakket gespoten 2) EKA/EKB Veiligheidsgordels zilvergrijs Afdekking aircobedieningselement gespoten 2) CHL Wijzerplaten instrumentenpaneel wit 1) Vermoedelijk leverbaar vanaf 08/ ) Gespoten in exterieurkleur. standaard naar keuze zonder meerprijs leverbaar optie tegen meerprijs leverbaar niet leverbaar Gedetailleerde informatie over de afzonderlijke individualiseringsmogelijkheden en uitrustingspakketten vindt u in de aparte prijslijst. Interieurpakket gespoten

Inhoud. Het 911 Targa 4 GTS idee 6. Design 8 Exterieur 10 Interieur 16. Performance 20 Aandrijving 22 Onderstel 26 Veiligheid 30.

Inhoud. Het 911 Targa 4 GTS idee 6. Design 8 Exterieur 10 Interieur 16. Performance 20 Aandrijving 22 Onderstel 26 Veiligheid 30. 911 Targa 4 GTS Inhoud Het 911 Targa 4 GTS idee 6 Design 8 Exterieur 10 Interieur 16 Performance 20 Aandrijving 22 Onderstel 26 Veiligheid 30 Comfort 32 Samenvattend 38 Technische gegevens 40 Een duel

Nadere informatie

De nieuwe 911 Carrera T. Ongefilterde waarheid

De nieuwe 911 Carrera T. Ongefilterde waarheid De nieuwe 911 Carrera T Ongefilterde waarheid Het idee. Heeft u voor vandaag al plannen? Deze sportwagen brengt u naar een plek waar u al lang niet meer bent geweest. Dichter bij de weg. En dichter bij

Nadere informatie

De nieuwe Panamera GTS modellen. Lef verandert alles

De nieuwe Panamera GTS modellen. Lef verandert alles De nieuwe Panamera GTS modellen Lef verandert alles De afgebeelde automodellen hebben de uitrusting die voor de Duitse markt geldt. Zo zijn sommige modellen voorzien van uitrustingen uit het individualiseringsprogramma,

Nadere informatie

De nieuwe Black Edition modellen. Pure begeerte

De nieuwe Black Edition modellen. Pure begeerte De nieuwe Black Edition modellen Pure begeerte Inhoud Het Black Edition idee 4 Boxster Black Edition 6 Uitrusting 10 Aandrijving 12 911 Carrera Black Edition modellen 14 Uitrusting 18 Aandrijving 20 Samenvattend

Nadere informatie

De nieuwe Macan GTS. Life, intensified

De nieuwe Macan GTS. Life, intensified De nieuwe Macan GTS Life, intensified Slechts enkele ervaringen zijn onvergetelijk. Slechts enkele belevenissen bezorgen ons kippenvel. Slechts enkele gebeurtenissen zijn meeslepend. Slechts enkele bochten

Nadere informatie

Zeer nette en aantoonbaar dealer onderhouden Porsche 911 (996) Cabriolet 3.6 Carrera Tiptronic welke origineel Nederlands

Zeer nette en aantoonbaar dealer onderhouden Porsche 911 (996) Cabriolet 3.6 Carrera Tiptronic welke origineel Nederlands B.V. 5626AG Eindhoven Porsche 911 Cabrio 3.6 Carrera 996 Tiptronic Aut. Sportuitlaat, Origineel NL, Navi, Memory, Xenon Specificaties Datum: 26-02-2002 Tellerstand: 183.990 km Brandstof: Benzine Transmissie:

Nadere informatie

De nieuwe 911 GTS. De consumentenadviesprijzen (versie: 01/2017)

De nieuwe 911 GTS. De consumentenadviesprijzen (versie: 01/2017) De nieuwe 911 GTS De consumentenadviesprijzen (versie: 01/2017) Gefeliciteerd! De droom van een eigen Porsche is zo oud als het merk zelf. Dat komt misschien door dat wat er altijd ontbreekt bij de ontwikkeling

Nadere informatie

De 718. De consumentenadviesprijzen (versie: 01/2018)

De 718. De consumentenadviesprijzen (versie: 01/2018) De 718 De consumentenadviesprijzen (versie: 01/2018) Gefeliciteerd! De droom van een eigen Porsche is zo oud als het merk zelf. Dat komt wellicht doordat we bij de ontwikkeling van onze sportwagens afzien

Nadere informatie

De nieuwe 911 Turbo. Vermogend

De nieuwe 911 Turbo. Vermogend De nieuwe 911 Turbo Vermogend Vermogend De fascinatie die sportwagen heet 6 De nieuwe 911 Turbo 10 Aandrijving en onderstel 24 Veiligheid en milieu 42 Comfort en infotainment 52 Individualisering 68 Porsche

Nadere informatie

De nieuwe Cayman GT4. Rebels.

De nieuwe Cayman GT4. Rebels. De nieuwe Cayman GT4 Rebels. Inhoud Het Cayman GT4 idee 6 Design en aerodynamica 8 Aandrijving 16 Motor en krachtoverbrenging 18 Onderstel 22 Veiligheid 28 Actieve veiligheid 30 Passieve veiligheid 32

Nadere informatie

De Panamera Turbo S. Waar kracht ontstaat

De Panamera Turbo S. Waar kracht ontstaat De Panamera Turbo S Waar kracht ontstaat De Panamera Turbo S 6 Performance 14 Aandrijving 16 Onderstel 22 Balans 26 Veiligheid 28 Verlichting 30 Assistentiesystemen 32 Persoonlijkheid 36 Individualisering

Nadere informatie

De 911 GTS modellen. De consumenten adviesprijzen (versie: 03/2015

De 911 GTS modellen. De consumenten adviesprijzen (versie: 03/2015 De 911 GTS modellen De consumenten adviesprijzen (versie: 03/2015 Gefeliciteerd! De droom van een eigen Porsche is zo oud als het merk zelf. Dat komt wellicht doordat er bij de ontwikkeling van onze sportwagens

Nadere informatie

De nieuwe Boxster Spyder. Onversneden rijplezier

De nieuwe Boxster Spyder. Onversneden rijplezier De nieuwe Boxster Spyder Onversneden rijplezier Warming-up voor uw adrenalinepeil. Scan de code of ga naar www.porsche.com/boxster-spyder-film en start de film. Inhoud Boxster Spyder idee 6 Design 10 Techniek

Nadere informatie

Exclusive Cayenne. Nog meer individualiteit

Exclusive Cayenne. Nog meer individualiteit Exclusive Cayenne Nog meer individualiteit Inhoud Porsche Exclusive 4 Interieurpakket afwijkende lederkleur Armsteunen 6 Middenbaan stoelen 6 Interieurpakket sierstiksels in afwijkende kleur Basis 8 Stoelen

Nadere informatie

Mercedes-Benz E-Klasse ,- Specificaties. Omschrijving. Coupé 300 AMG Premium. Panorama, Memory, Burmester, Origineel NL

Mercedes-Benz E-Klasse ,- Specificaties. Omschrijving. Coupé 300 AMG Premium. Panorama, Memory, Burmester, Origineel NL Mercedes-Benz E-Klasse Coupé 300 AMG Premium. Panorama, Memory, Burmester, Origineel NL Specificaties Voertuignummer: 1104323 Datum: 26-01-2018 Tellerstand: 42.562 km Brandstof: Benzine Transmissie: Automaat

Nadere informatie

De 911. De consumentenadviesprijzen (versie: 01/2017)

De 911. De consumentenadviesprijzen (versie: 01/2017) De 911 De consumentenadviesprijzen (versie: 01/2017) Gefeliciteerd! De droom van een eigen Porsche is zo oud als het merk zelf. Dat komt wellicht doordat we bij de ontwikkeling van onze sportwagens afzien

Nadere informatie

De 911 Turbo. De consumentenadviesprijzen (versie: 01/2018)

De 911 Turbo. De consumentenadviesprijzen (versie: 01/2018) De De consumentenadviesprijzen (versie: 01/2018) Gefeliciteerd! De droom van een eigen Porsche is zo oud als het merk zelf. Dat komt wellicht doordat we bij de ontwikkeling van onze sportwagens afzien

Nadere informatie

Audi S Sportback Quattro 354pk Pro Line Plus -15% NIEUW. Algemene informatie

Audi S Sportback Quattro 354pk Pro Line Plus -15% NIEUW. Algemene informatie NIEUW TE BESTELLEN Audi S5 Sportback Quattro 354pk Pro Line Plus -15% NIEUW 79.490 U BESPAART: 11.473 Algemene informatie Bouwjaar: NIEUW Merk: Audi Model: S5 Kilometerstand: 1 km Kleur: zwart Bekleding:

Nadere informatie

De nieuwe 911. Timeless Machine

De nieuwe 911. Timeless Machine De nieuwe 911 Timeless Machine De afgebeelde autotypes hebben de uitrusting die voor de Duitse markt geldt. Zo zijn sommige modellen voorzien van accessoires, die niet standaard worden geleverd en alleen

Nadere informatie

Idee. Als we onszelf met het bestaande tevre-

Idee. Als we onszelf met het bestaande tevre- De Panamera Edition Als we onszelf met het bestaande tevre- Idee. den zouden stellen, dan zouden we niet zijn waar we nu zijn. Het zit in onze genen om te zeggen dat we de Panamera nog comfortabeler kunnen

Nadere informatie

De nieuwe Cayenne Coupé. Shaped by performance

De nieuwe Cayenne Coupé. Shaped by performance De nieuwe Cayenne Coupé Shaped by performance De afgebeelde automodellen hebben de uitrusting die voor de Duitse markt geldt. Zo zijn sommige modellen voorzien van uitrustingen uit het individualiseringsprogramma,

Nadere informatie

M - Klasse Edition 1. Prijslijst. Geldig vanaf 19 november 2011.

M - Klasse Edition 1. Prijslijst. Geldig vanaf 19 november 2011. M - Klasse Edition 1. Prijslijst. Geldig vanaf 19 november 2011. Een sterk karakter in een bijzonder jasje. De M-Klasse Edition 1. heeft een preview van deze prijslijst De gefotografeerde M-Klasse modellen

Nadere informatie

De 718. De consumentenadviesprijzen (versie: 01/2017)

De 718. De consumentenadviesprijzen (versie: 01/2017) De 718 De consumentenadviesprijzen (versie: 01/2017) Gefeliciteerd! De droom van een eigen Porsche is zo oud als het merk zelf. Dat komt wellicht doordat we bij de ontwikkeling van onze sportwagens afzien

Nadere informatie

Audi S5 Cabriolet Quattro S-tronic Pro Line 245kW

Audi S5 Cabriolet Quattro S-tronic Pro Line 245kW Audi S5 Cabriolet Quattro S-tronic Pro Line 245kW http://www.autozaak.nl/images/aanbod/5881993-audi-s5-cabriolet-quattro-s-tronic-pro-line-245kw-1.jpg Uitrusting 4-wiel aandrijving permanent ingeschakeld

Nadere informatie

De 911 Turbo. De consumentenadviesprijzen (versie: 01/2017)

De 911 Turbo. De consumentenadviesprijzen (versie: 01/2017) De De consumentenadviesprijzen (versie: 01/2017) Gefeliciteerd! De droom van een eigen Porsche is zo oud als het merk zelf. Dat komt wellicht doordat we bij de ontwikkeling van onze sportwagens afzien

Nadere informatie

Mercedes-Benz E-Klasse ,- Specificaties. Omschrijving. Cabrio 300 Aut. AMG, Burmester, Memory, Head-Up, Comand, Widescreen

Mercedes-Benz E-Klasse ,- Specificaties. Omschrijving. Cabrio 300 Aut. AMG, Burmester, Memory, Head-Up, Comand, Widescreen Mercedes-Benz E-Klasse Cabrio 300 Aut. AMG, Burmester, Memory, Head-Up, Comand, Widescreen Specificaties Voertuignummer: 1104309 Datum: 18-11-2017 Tellerstand: 19.980 km Brandstof: Benzine Transmissie:

Nadere informatie

De 911 Modellen/Gegevens/Prijzen (Geldig vanaf 06/2014)

De 911 Modellen/Gegevens/Prijzen (Geldig vanaf 06/2014) De 911 Modellen/Gegevens/Prijzen (Geldig vanaf: 06/2014) WPLC1400200491 De 911 Modellen/Gegevens/Prijzen (Geldig vanaf 06/2014) Gefeliciteerd! Uw 911 is alweer een stap dichterbij gekomen. Zonder twijfel

Nadere informatie

Audi S Coupe Quattro 354pk Pro Line Plus -15% NIEUW. Algemene informatie

Audi S Coupe Quattro 354pk Pro Line Plus -15% NIEUW. Algemene informatie NIEUW TE BESTELLEN Audi S5 Coupe Quattro 354pk Pro Line Plus -15% NIEUW 79.800 U BESPAART: 11.542 Algemene informatie Bouwjaar: NIEUW Merk: Audi Model: S5 Kilometerstand: 1 km Kleur: zwart Bekleding: Zwart

Nadere informatie

De nieuwe 718 Boxster en 718 Cayman. Sporthart in het midden

De nieuwe 718 Boxster en 718 Cayman. Sporthart in het midden De nieuwe 718 Boxster en 718 Cayman Sporthart in het midden Inhoud De fascinatie die sportwagen heet 6 Design 26 Aandrijving 36 Onderstel 48 Veiligheid en milieu 60 Comfort 70 Individualisering 90 Porsche

Nadere informatie

Mercedes-Benz GLC-Klasse Coupé ,- Specificaties. Omschrijving M Aut. AMG, 20'', Schuifdak, Night, Distronic, 360gr.

Mercedes-Benz GLC-Klasse Coupé ,- Specificaties. Omschrijving M Aut. AMG, 20'', Schuifdak, Night, Distronic, 360gr. Mercedes-Benz GLC-Klasse Coupé 250 4M Aut. AMG, 20'', Schuifdak, Night, Distronic, 360gr. Navi, LED Specificaties Voertuignummer: 1104315 Datum: 18-06-2018 Tellerstand: 21.968 km Brandstof: Benzine Transmissie:

Nadere informatie

De nieuwe Boxster GTS. Purist

De nieuwe Boxster GTS. Purist De nieuwe Boxster GTS Purist Inhoud Boxster GTS idee 6 Design 8 Exterieur 10 Interieur 14 Performance 18 Aandrijving 20 Onderstel 22 Veiligheid 24 Comfort 28 Kleuren 32 Samenvattend 36 Technische gegevens

Nadere informatie

De nieuwe Cayenne en de nieuwe Cayenne GTS. Enthousiast.

De nieuwe Cayenne en de nieuwe Cayenne GTS. Enthousiast. De nieuwe Cayenne en de nieuwe Cayenne GTS Enthousiast. 2 3 De nieuwe Cayenne GTS 1 Een echte topsporter herken je direct. De nieuwe Cayenne GTS. Gespierd, atletisch, krachtig. En uitdagend. De Cayenne

Nadere informatie

BMW 4 Serie Gran Coupé 430iA High Executive M Sport. Algemene informatie

BMW 4 Serie Gran Coupé 430iA High Executive M Sport. Algemene informatie NIEUW TE BESTELLEN BMW 4 Serie Gran Coupé 430iA High Executive M Sport 52.695 U BESPAART: 7.410 Algemene informatie Bouwjaar: NIEUW Merk: BMW Model: 4 Serie Kilometerstand: 1 km Kleur: zwart Bekleding:

Nadere informatie

Audi A Coupe 2.0TDI 190pk S tronic Pro Line S. Algemene informatie

Audi A Coupe 2.0TDI 190pk S tronic Pro Line S. Algemene informatie NIEUW TE BESTELLEN Audi A5 Coupe 2.0TDI 190pk S tronic Pro Line S 53.220 U BESPAART: 6.820 Algemene informatie Bouwjaar: NIEUW Merk: Audi Model: A5 Kilometerstand: 1 km Kleur: zwart Bekleding: Antraciet

Nadere informatie

Audi Q TFSI Quattro Sport Pro Line S -14% NIEUW. Algemene informatie

Audi Q TFSI Quattro Sport Pro Line S -14% NIEUW. Algemene informatie NIEUW TE BESTELLEN Audi Q2 2.0 TFSI Quattro Sport Pro Line S -14% NIEUW 47.895 U BESPAART: 6.234 Algemene informatie Bouwjaar: NIEUW Merk: Audi Model: Q2 Kilometerstand: 1 km Kleur: zwart Bekleding: Half

Nadere informatie

De nieuwe 911. De consumenten adviesprijzen (versie: 01/2016)

De nieuwe 911. De consumenten adviesprijzen (versie: 01/2016) De nieuwe 911 De consumenten adviesprijzen (versie: 01/2016) Gefeliciteerd! De droom van een eigen Porsche is zo oud als het merk zelf. Dat komt wellicht doordat we bij de ontwikkeling van onze sportwagens

Nadere informatie

BMW 4 Serie Gran Coupé 440iA High Executive M Sport. Algemene informatie

BMW 4 Serie Gran Coupé 440iA High Executive M Sport. Algemene informatie NIEUW TE BESTELLEN BMW 4 Serie Gran Coupé 440iA High Executive M Sport 66.550 U BESPAART: 9.738 Algemene informatie Bouwjaar: NIEUW Merk: BMW Model: 4 Serie Kilometerstand: 1 km Kleur: zwart Bekleding:

Nadere informatie

Exclusive Boxster. Individualiteit af fabriek

Exclusive Boxster. Individualiteit af fabriek Exclusive Boxster Individualiteit af fabriek Inhoud Filosofie 6 Exclusive in de praktijk 8 Kleuren en materialen 26 Opties Exclusive programma 28 Exclusive knowhow 46 Stel uw eigen Porsche samen 50 Porsche

Nadere informatie

De nieuwe 911 Targa. Stijlicoon

De nieuwe 911 Targa. Stijlicoon De nieuwe 911 Targa Stijlicoon Inhoud stijl: icoon 911 Targa idee 911 Targa evolutie 911 Targa revolutie stijl: bepalend 911 Targa 4 en 911 Targa 4S 6 8 9 15 18 21 stijl: gevoel Comfort stijl: vast Individualisering

Nadere informatie

De Golf GTI Clubsport

De Golf GTI Clubsport De Golf GTI Clubsport 01 Standaard uitrusting S Meeruitvoering MU 1) Brandstofverbruik in l/100 km: tussen 9,1 en 8,5 (stadscyclus)/tussen 6,0 en 5,9 (buitenwegcyclus)/tussen 7,0 en 6,9 (gecombineerd),

Nadere informatie

Exclusive Cayman. Individualiteit af fabriek

Exclusive Cayman. Individualiteit af fabriek Exclusive Cayman Individualiteit af fabriek Inhoud Filosofie 6 Exclusive in de praktijk 8 Kleuren en materialen 26 Opties Exclusive programma 28 Exclusive knowhow 44 Stel uw eigen Porsche samen 48 Porsche

Nadere informatie

De nieuwe 718. De consumenten adviesprijzen (versie: 04/2016)

De nieuwe 718. De consumenten adviesprijzen (versie: 04/2016) De nieuwe 718 De consumenten adviesprijzen (versie: 04/2016) Gefeliciteerd! De droom van een eigen Porsche is zo oud als het merk zelf. Dat komt wellicht doordat we bij de ontwikkeling van onze sportwagens

Nadere informatie

Zeer complete nieuwe Mercedes-Benz E200 Cabriolet zonder kilometers en voorzien van het sportieve AMG-styling pakket!

Zeer complete nieuwe Mercedes-Benz E200 Cabriolet zonder kilometers en voorzien van het sportieve AMG-styling pakket! B.V. 5626AG Eindhoven Mercedes-Benz E-Klasse Cabrio 200 AMG Aut. - 17.250 KORTING! Comand, Keyless-Go, Burmester, Memory, Led Specificaties Voertuignummer: 1103682 Datum: 20-08-2018 Tellerstand: 10 km

Nadere informatie

PEUGEOT 308 GT Berline & SW

PEUGEOT 308 GT Berline & SW PEUGEOT 308 GT Berline & SW ROOFDIER ZONDER POESPAS Het gamma van de 308 is opnieuw uitgebreid: de 308 en 308 SW zijn er voor de verwende autoliefhebbers vanaf nu ook in een dynamische GT-uitvoering. De

Nadere informatie

De Macan. De consumenten adviesprijzen (versie: 01/2016)

De Macan. De consumenten adviesprijzen (versie: 01/2016) De Macan De consumenten adviesprijzen (versie: 01/2016) Gefeliciteerd! De droom van een eigen Porsche is zo oud als het merk zelf. Dat komt wellicht doordat we bij de ontwikkeling van onze sportwagens

Nadere informatie

Mercedes-Benz CLA-Klasse ,- Specificaties. Omschrijving. 250 Sport Ambition Aut. AMG, Panorama, Nightpakket, Keyless-Go

Mercedes-Benz CLA-Klasse ,- Specificaties. Omschrijving. 250 Sport Ambition Aut. AMG, Panorama, Nightpakket, Keyless-Go B.V. 5626AG Eindhoven Mercedes-Benz CLA-Klasse 250 Sport Ambition Aut. AMG, Panorama, Nightpakket, Keyless-Go Specificaties Voertuignummer: 1103476 Datum: 20-08-2015 Tellerstand: 10.794 km Brandstof: Benzine

Nadere informatie

Twee nieuwe Autobiography-uitvoeringen van de Range Rover Evoque versterken luxe en prestaties

Twee nieuwe Autobiography-uitvoeringen van de Range Rover Evoque versterken luxe en prestaties Twee nieuwe Autobiography-uitvoeringen van de Range Rover Evoque versterken luxe en prestaties Info Gepubliceerd op: 18 februari 2014 Samenvatting Met twee nieuwe premium uitvoeringen introduceert Land

Nadere informatie

Opel Ampera E-REV 111kW 0% Bijtelling Geen exlease

Opel Ampera E-REV 111kW 0% Bijtelling Geen exlease Opel Ampera E-REV 111kW 0% Bijtelling Geen exlease http://www.autozaak.nl/images/aanbod/7940401-opel-ampera-e-rev-111kw-0-bijtelling-geen-ex-lease-1.jpg Uitrusting 3e remlicht ABS Achterbank neerklapbaar

Nadere informatie

De 911 Modellen/Gegevens/Prijzen (Geldig vanaf 07/2012)

De 911 Modellen/Gegevens/Prijzen (Geldig vanaf 07/2012) WPLC1211100391 Gefeliciteerd! Uw 911 is alweer een stap dichterbij kiezen en uw individuele extra wensen de uitrusting getoond en uitgelegd. De noteren om ze vervolgens bij uw gekomen. Zonder twijfel hebt

Nadere informatie

De nieuwe Boxster De modellen in cijfers (Geldig vanaf 01/2012)

De nieuwe Boxster De modellen in cijfers (Geldig vanaf 01/2012) WPLB1301000191 Gefeliciteerd! Uw is alweer een stap dichterbij kiezen en uw individuele extra wensen Aan het begin van de prijslijst vindt u een Op de pagina s aan het einde van de gekomen. Zonder twijfel

Nadere informatie

BMW 2 Serie Active Tourer 220iA 192pk High Executive. Algemene informatie

BMW 2 Serie Active Tourer 220iA 192pk High Executive. Algemene informatie VOORRAAD GEBRUIKT BMW 2 Serie Active Tourer 220iA 192pk High Executive 28.950 Algemene informatie Bouwjaar: 2015 Kenteken: 7ZJX80 Merk: BMW Model: 2 Serie Kilometerstand: 26.788 km Kleur: zwart Bekleding:

Nadere informatie

De Panamera Sport Turismo. De consumentenadviesprijzen (versie: 01/2018)

De Panamera Sport Turismo. De consumentenadviesprijzen (versie: 01/2018) De Panamera De consumentenadviesprijzen (versie: 01/2018) Gefeliciteerd! De droom van een eigen Porsche is zo oud als het merk zelf. Dat komt misschien door wat er altijd ontbreekt bij de ontwikkeling

Nadere informatie

De nieuwe Cayenne GTS. Purist.

De nieuwe Cayenne GTS. Purist. De nieuwe Cayenne GTS Purist. Een weg mag saai zijn. Maar niet wat u erop beleeft. Waar een Porsche zich thuis voelt? In het hart van de liefhebber. En op de weg natuurlijk. Dat is de habitat van de purist.

Nadere informatie

De Cayenne Platinum Edition modellen. Volmaakt sportief

De Cayenne Platinum Edition modellen. Volmaakt sportief De Cayenne Platinum Edition modellen Volmaakt sportief Cayenne Platinum Edition modellen 2/3 Voor een sporter nog altijd het hoogst haalbare: edelmetaal. Een model dat nog altijd een unieke positie inneemt

Nadere informatie

Mercedes-Benz E-Klasse ,- Specificaties. Omschrijving. Coupé 200 Aut. AMG, Designo, Widescreen, Panorama, Burmester, Head-Up, Memory

Mercedes-Benz E-Klasse ,- Specificaties. Omschrijving. Coupé 200 Aut. AMG, Designo, Widescreen, Panorama, Burmester, Head-Up, Memory B.V. 5626AG Eindhoven Mercedes-Benz E-Klasse Coupé 200 Aut. AMG, Designo, Widescreen, Panorama, Burmester, Head-Up, Memory Specificaties Datum: 13-06-2017 Tellerstand: 900 km Brandstof: Benzine Transmissie:

Nadere informatie

E E N G E D U R F D D E S I G N. U N I E K E S E N S AT I E S.

E E N G E D U R F D D E S I G N. U N I E K E S E N S AT I E S. N I E U W E P E U G E OT 3 0 8 Création : extreme muse Réalisation : Altavia Paris édition : Gutenberg Networks Automobiles Peugeot RC Paris B 552 144 503 Gedrukt in de EU Ref : T9MVLGHT Juni 2017 www.peugeot.nl

Nadere informatie

Mercedes-benz E-klasse

Mercedes-benz E-klasse Emile Bakker Emilebakker.nl http://www.emilebakker.nl Mercedes-benz E-klasse 79,491.00 Advertentienr : 2513164 KM-stand : 3000 Bouwjaar : 2017 Brandstof : Benzine Transmissie : Automaat Import : Ja Algemene

Nadere informatie

Audi Q ,- Specificaties. Omschrijving. 3.0 TDI Quattro Aut. S-Line 7-Pers, Panoramadak, Luchtvering, Bose, Xenon, Camera

Audi Q ,- Specificaties. Omschrijving. 3.0 TDI Quattro Aut. S-Line 7-Pers, Panoramadak, Luchtvering, Bose, Xenon, Camera B.V. 5626AG Eindhoven Audi Q7 3.0 TDI Quattro Aut. S-Line 7-Pers, Panoramadak, Luchtvering, Bose, Xenon, Camera Specificaties Voertuignummer: 1103307/114 Datum: 02-01-2012 Tellerstand: 206.867 km Brandstof:

Nadere informatie

De Macan. De consumentenadviesprijzen (versie: 02/2018)

De Macan. De consumentenadviesprijzen (versie: 02/2018) De De consumentenadviesprijzen (versie: 02/2018) Gefeliciteerd! De droom van een eigen Porsche is zo oud als het merk zelf. Dat komt wellicht doordat we bij de ontwikkeling van onze sportwagens afzien

Nadere informatie

Volvo S60 ( )

Volvo S60 ( ) Volvo S60 (1999-2010) Kilometervreter Autotest De Volvo S60 is in het jaar 2000 geïntroduceerd als de rijdersauto van Volvo. Dit zou een auto zijn die behalve veiligheid, meer rijplezier biedt dan menig

Nadere informatie

De Black Edition modellen. Pure begeerte

De Black Edition modellen. Pure begeerte De Black Edition modellen Pure begeerte Inhoud Het Black Edition idee 4 Cayman Black Edition 6 Uitrusting 10 Aandrijving 12 Boxster Black Edition 14 Uitrusting 18 Aandrijving 20 Samenvattend 22 Technische

Nadere informatie

Exclusive 911. Individualiteit af fabriek

Exclusive 911. Individualiteit af fabriek Exclusive 911 Individualiteit af fabriek Inhoud Filosofie 6 Exclusive in de praktijk 8 Kleuren en materialen 22 Opties Exclusive programma 24 Exclusive knowhow 42 Stel uw eigen Porsche samen 46 Panorama

Nadere informatie

GLC Edition 1. Prijslijst. Geldig vanaf 3 juli 2015.

GLC Edition 1. Prijslijst. Geldig vanaf 3 juli 2015. GLC Edition 1 Prijslijst. Geldig vanaf 3 juli 2015. Best of the best. Met het speciale model Edition 1 vieren we de première van de nieuwe GLC op een bijzondere manier: met meer sportiviteit, meer exclusiviteit

Nadere informatie

De C-Klasse Lease Edition vanaf 38.995,-. Bijtelling vanaf 252,-* per maand. Prijslijst geldig per 15 april 2016.

De C-Klasse Lease Edition vanaf 38.995,-. Bijtelling vanaf 252,-* per maand. Prijslijst geldig per 15 april 2016. Leverbaar als Limousine, Estate én Coupé. De C-Klasse vanaf 38.995,-. Standaard al zeer rijk uitgerust, met een voordeel van ruim 5.000,-! Bijtelling vanaf 252,-* per maand. v.a. 15% bijtelling Prijslijst

Nadere informatie

Exclusive Cayman. Individualiteit af fabriek

Exclusive Cayman. Individualiteit af fabriek Exclusive Cayman Individualiteit af fabriek Inhoud Filosofie 6 Exclusive in de praktijk 8 Kleuren en materialen 18 Opties Exclusive programma 20 Exclusive knowhow 34 Stel uw eigen Porsche samen 38 Panorama

Nadere informatie

De nieuwe 911. Porsche Identiteit

De nieuwe 911. Porsche Identiteit De nieuwe 911 Porsche Identiteit Kracht 6 Exterieur 12 Interieur 16 Techniek 18 De nieuwe 911 Carrera 20 De nieuwe 911 Carrera S 22 Temperament 24 Motor 26 Krachtoverbrenging 36 Onderstel en carrosserie

Nadere informatie

De Panamera modellen

De Panamera modellen De Panamera modellen De Panamera Het idee 6 De Panamera modellen 8 Panamera en Panamera 4 22 Panamera Diesel 26 Panamera S en Panamera 4S 28 Panamera S Hybrid 30 Panamera Turbo en Panamera Turbo S 32

Nadere informatie

Opel Grandland X. Groots en meeslepend. Ruimte

Opel Grandland X. Groots en meeslepend. Ruimte Opel Grandland X Groots en meeslepend Autotest Wereldwijd is de Sports Utility Vehicle (SUV) het meest verkochte type auto. Opel speelt daar slim op in door niet één, maar meerdere SUVs aan te bieden.

Nadere informatie

De 911 GT3. De consumentenadviesprijzen (versie: 01/2018)

De 911 GT3. De consumentenadviesprijzen (versie: 01/2018) De De consumentenadviesprijzen (versie: 01/2018) Gefeliciteerd! De droom van een eigen Porsche is zo oud als het merk zelf. Dat komt misschien door dat wat er altijd ontbreekt bij de ontwikkeling van onze

Nadere informatie

Mercedes-Benz GLA-Klasse ,- Specificaties. Omschrijving. 200 Premium Aut. Facelift AMG, Panorama, Harman/Kardon, 360 gr.

Mercedes-Benz GLA-Klasse ,- Specificaties. Omschrijving. 200 Premium Aut. Facelift AMG, Panorama, Harman/Kardon, 360 gr. B.V. 5626AG Eindhoven Mercedes-Benz GLA-Klasse 200 Premium Aut. Facelift AMG, Panorama, Harman/Kardon, 360 gr. Camera, Leder Specificaties Datum: 30-06-2017 Tellerstand: 10 km Brandstof: Benzine Transmissie:

Nadere informatie

De Panamera modellen

De Panamera modellen De Panamera modellen De Panamera Het idee 6 De Panamera modellen 8 Panamera en Panamera 4 22 Panamera Diesel 26 Panamera S en Panamera 4S 28 Panamera S Hybrid 30 Panamera Turbo en Panamera Turbo S 32

Nadere informatie

De Macan. Life, intensified

De Macan. Life, intensified De Macan Life, intensified Macan Turbo met exterieurpakket Turbo Macan GTS Macan S Macan S Diesel Macan Inhoud Life, intensified 16 Idee 18 Design 20 Principe Macan 28 Macan Turbo 32 Macan GTS 38 Macan

Nadere informatie

De nieuwe Panamera. De consumentenadviesprijzen (versie: 01/2017)

De nieuwe Panamera. De consumentenadviesprijzen (versie: 01/2017) De nieuwe De consumentenadviesprijzen (versie: 01/2017) Gefeliciteerd! De droom van een eigen Porsche is zo oud als het merk zelf. Dat komt misschien door wat er altijd ontbreekt bij de ontwikkeling van

Nadere informatie

De nieuwe Mercedes-AMG GT.

De nieuwe Mercedes-AMG GT. Mercedes-AMG GT. T De nieuwe Mercedes-AMG GT. Handcrafted by Racers. S Hij is ONTWORPEN om u eindeloos te fascineren. Hij is er. Het ultieme statement uit Affalterbach. Een lange motorkap, een ver naar

Nadere informatie

De 911 Modellen/Gegevens/Prijzen (Geldig vanaf 06/2013)

De 911 Modellen/Gegevens/Prijzen (Geldig vanaf 06/2013) De 911 Modellen/Gegevens/Prijzen (Geldig vanaf: 06/2013) WPLC1311100491 De 911 Modellen/Gegevens/Prijzen (Geldig vanaf 06/2013) Gefeliciteerd! Uw 911 is alweer een stap dichterbij gekomen. Zonder twijfel

Nadere informatie

De Cayenne. De consumenten adviesprijzen (versie: 03/2015)

De Cayenne. De consumenten adviesprijzen (versie: 03/2015) De De consumenten adviesprijzen (versie: 03/2015) Gefeliciteerd! De droom van een eigen Porsche is zo oud als het merk zelf. Dat komt wellicht doordat er bij de ontwikkeling van onze sportwagens altijd

Nadere informatie

Volkswagen Passat Variant 1.4TSI GTE Highline 15% bijtelling. Algemene informatie

Volkswagen Passat Variant 1.4TSI GTE Highline 15% bijtelling. Algemene informatie VOORRAAD GEBRUIKT Volkswagen Passat Variant 1.4TSI GTE Highline 15% bijtelling 45.380 Algemene informatie Bouwjaar: 2016 Kenteken: RF403D Merk: Volkswagen Model: Passat Kilometerstand: 17.451 km Kleur:

Nadere informatie

Uw configuratie. Exterieur. Interieur. Kleur. Velgen 467 Magic Blue metallic. Inleg. Bekleding 850 Shimmer Graphite Aluminium inleg.

Uw configuratie. Exterieur. Interieur. Kleur. Velgen 467 Magic Blue metallic. Inleg. Bekleding 850 Shimmer Graphite Aluminium inleg. Samenvatting van uw Volvo V40 Uw configuratie Exterieur Kleur Velgen 467 Magic Blue metallic 16" Matres lichtmetalen velgen met 205/55 R16 banden Inleg Versnellingspook Stuurwiel Bekleding 850 Shimmer

Nadere informatie

MIJN RENAULT NIEUWE CLIO

MIJN RENAULT NIEUWE CLIO MIJN RENAULT NIEUWE CLIO MIJN UITRUSTINGEN EN ACCESSOIRES - MIJN PACKS NIEUWE CLIO Energy dci 90 Stop en Start Dynamique eco2 Mijn versnellingsbak : Handgeschakelde versnellingsbak Brandstof : Diesel Uitrustingsniveau

Nadere informatie

De Panamera. De consumentenadviesprijzen (versie: 03/2018)

De Panamera. De consumentenadviesprijzen (versie: 03/2018) De De consumentenadviesprijzen (versie: 03/2018) Gefeliciteerd! De droom van een eigen Porsche is zo oud als het merk zelf. Dat komt misschien door wat er altijd ontbreekt bij de ontwikkeling van onze

Nadere informatie

De E-Klasse: verfijning krijgt een vervolg

De E-Klasse: verfijning krijgt een vervolg Succesvolle E-Klasse nog attractiever met nieuwe motoren De E-Klasse: verfijning krijgt een vervolg Nog efficiëntere motoren over de gehele breedte van het gamma Interieur nog verder verfijnd Nieuwe 7G-TRONIC

Nadere informatie

VOLVO FH PERFORMANCE EDITION. Optimale prestaties en meer comfort

VOLVO FH PERFORMANCE EDITION. Optimale prestaties en meer comfort VOLVO FH PERFORMANCE EDITION Optimale prestaties en meer comfort FOCUS OP PRESTATIES De Volvo FH Performance Edition is de perfecte combinatie tussen topprestaties, chauffeurscomfort, veiligheid en brandstofefficiency.

Nadere informatie

De nieuwe 911 Modellen/Gegevens/Prijzen (Geldig vanaf 09/2011)

De nieuwe 911 Modellen/Gegevens/Prijzen (Geldig vanaf 09/2011) WPLC1201000391 Gefeliciteerd! Uw 911 is alweer een stap dichterbij kiezen en uw individuele extra wensen de uitrusting getoond en uitgelegd. De noteren om ze vervolgens bij uw gekomen. Zonder twijfel hebt

Nadere informatie

Volvo 940 Malmö, een eigen identiteit.

Volvo 940 Malmö, een eigen identiteit. Volvo 940 Malmö, een eigen identiteit. Een Volvo 940 Malmö staat borg voor kwaliteit die samen met zijn gedistingeerde uitstraling, een eigen identiteit weerspiegelt in een wereld waarin auto's steeds

Nadere informatie

Exclusive Cayenne. Individualiteit af fabriek

Exclusive Cayenne. Individualiteit af fabriek Exclusive Cayenne Individualiteit af fabriek Inhoud Filosofie 6 Exclusive in de praktijk 8 Kleuren en materialen 22 Opties Exclusive programma 24 Exclusive knowhow 40 Stel uw eigen Porsche samen 44 Porsche

Nadere informatie

Porsche Cayenne 134, Algemene informatie. Technische informatie. Opties. logo

Porsche Cayenne 134, Algemene informatie. Technische informatie. Opties. logo logo Emile Bakker Emilebakker.nl http://www.emilebakker.nl Image not found or type unknown Porsche Cayenne 134,428.00 Advertentienr : 2431519 KM-stand : 4600 Bouwjaar : 2016 Brandstof : Diesel Transmissie

Nadere informatie

VERLEIDING MAGNETISCHE

VERLEIDING MAGNETISCHE NIEUWE PEUGEOT 208 MAGNETISCHE VERLEIDING De nieuwe PEUGEOT 208 charmeert meteen, met zijn nieuwe, meer uitgesproken stijl. Robuust en strak. De nieuwe voorbumper is scherper, duidelijker en gespierder

Nadere informatie

Inspectierapport 1-KZF-45

Inspectierapport 1-KZF-45 Geïnspecteerd Door: Bryan Drost Merk: Model: Volvo V60 Tellerstand (km): 138297 Aantal deuren: 5 Type: Kenteken: 2.4 D6 AWD Plug-In Hybrid Summum 1KZF45 Meldcode: 1025 Chassisnummer: Autotype: YV1GWAA50E1161025

Nadere informatie

De nieuwe ŠKODA Fabia

De nieuwe ŠKODA Fabia De nieuwe ŠKODA Fabia Herkenbaar ŠKODA Wanneer we kijken naar de vormgeving van de nieuwe Fabia springen direct de scherpe lijnen die het design van de nieuwe Fabia kenmerken in het oog. Bovendien valt

Nadere informatie

De 911 Turbo en GT3 Modellen/Gegevens/Prijzen (Geldig vanaf 01/2014)

De 911 Turbo en GT3 Modellen/Gegevens/Prijzen (Geldig vanaf 01/2014) De en GT3 Modellen/Gegevens/Prijzen (Geldig vanaf: 01/2014) WPLC1413100391 De en GT3 Modellen/Gegevens/Prijzen (Geldig vanaf 01/2014) Gefeliciteerd! Uw 911 is alweer een stap dichterbij gekomen. Zonder

Nadere informatie

BMW maakt rijden geweldig BMW 1 SERIE SPECIAL EDITIONS.

BMW maakt rijden geweldig BMW 1 SERIE SPECIAL EDITIONS. BMW maakt rijden geweldig BMW 1 SERIE SPECIAL EDITIONS. PRIJSLIJST - JULI 2018 Bijtelling uitstoot gram/km Max. vermogen en koppel kw (pk)/nm Cilinders inhoud cil / liter Bpm* Energielabel* 2 Energielabel*

Nadere informatie

Mercedes-Benz GLA-Klasse ,- Specificaties. Omschrijving. 180 Aut. Ambition Urban Night-pakket, Navi, Bi-Xenon, 18inch

Mercedes-Benz GLA-Klasse ,- Specificaties. Omschrijving. 180 Aut. Ambition Urban Night-pakket, Navi, Bi-Xenon, 18inch B.V. 5626AG Eindhoven Mercedes-Benz GLA-Klasse 180 Aut. Ambition Urban Night-pakket, Navi, Bi-Xenon, 18inch Specificaties Datum: 29-02-2016 Tellerstand: 18.523 km Brandstof: Benzine Transmissie: Automaat

Nadere informatie

Exclusive Cayenne. Individualiteit af fabriek

Exclusive Cayenne. Individualiteit af fabriek Exclusive Cayenne Individualiteit af fabriek Inhoud Filosofie 6 Exclusive in de praktijk 8 Kleuren en materialen 24 Opties Exclusive programma 26 Stel uw eigen Porsche samen 40 Panorama 41 Exclusive knowhow

Nadere informatie

De nieuwe 911 GT3 RS. Grensverleggend

De nieuwe 911 GT3 RS. Grensverleggend De nieuwe 911 GT3 RS Grensverleggend Inhoud Pole position 6 De nieuwe 911 GT3 RS 8 Temperament 16 Motor 18 Aandrijving 26 De ideale lijn 30 Onderstel 32 Reserves 40 Actieve veiligheid 42 Passieve veiligheid

Nadere informatie

Mercedes-Benz E-Klasse ,- Specificaties. Omschrijving. Coupé 200 Aut. AMG, Panorama, Burmester, Widescreen, Head-Up, 20''

Mercedes-Benz E-Klasse ,- Specificaties. Omschrijving. Coupé 200 Aut. AMG, Panorama, Burmester, Widescreen, Head-Up, 20'' B.V. 5626AG Eindhoven Mercedes-Benz E-Klasse Coupé 200 Aut. AMG, Panorama, Burmester, Widescreen, Head-Up, 20'' Specificaties Voertuignummer: 1103327/71 Datum: 02-05-2018 Tellerstand: 300 km Brandstof:

Nadere informatie

Onafhankelijke Volvo specialist VOLVO V70 D4 D4 GEARTRONIC - SCHUIFDAK - KINDERZITJES - SPORT LEDER - XENON. Aarzel niet en contacteer ons!

Onafhankelijke Volvo specialist VOLVO V70 D4 D4 GEARTRONIC - SCHUIFDAK - KINDERZITJES - SPORT LEDER - XENON. Aarzel niet en contacteer ons! CARYNCAR.COM +32 9 372 00 86 Onafhankelijke Volvo specialist VOLVO V70 D4 D4 GEARTRONIC - SCHUIFDAK - KINDERZITJES - SPORT LEDER - XENON VERKOCHT Model: V70 D4 Bouwjaar: 04/2016 Brandstof: Diesel Km stand:

Nadere informatie

Configuratie. Jimny 3 deurs. Samenvatting

Configuratie. Jimny 3 deurs. Samenvatting Jimny 3 deurs 5 jaar garantie en assistance Compacte 4x4 Uitstekende terreincapaciteiten Laagste kostprijs per kilometer Uniek in zijn segment Krachtige motor Bekijk alle 4x4's van Suzuki Samenvatting

Nadere informatie

Inspectierapport 4-SHB-79

Inspectierapport 4-SHB-79 Geïnspecteerd Door: Alwin ter Schure Merk: Model: Type: Kenteken: Renault Megane 1.5 dci Bose 4SHB79 Tellerstand (km): 194967 Aantal deuren: 5 Voertuig lengte (m): Voertuig breedte (m): Meldcode: 7463

Nadere informatie

Audi A ,- Specificaties. Omschrijving. Sportback 1.4 TFSI S-Tronic Sport 150pk, Navi, Xenon, Sportstoelen, Climate

Audi A ,- Specificaties. Omschrijving. Sportback 1.4 TFSI S-Tronic Sport 150pk, Navi, Xenon, Sportstoelen, Climate Audi A3 Sportback 1.4 TFSI S-Tronic Sport 150pk, Navi, Xenon, Sportstoelen, Climate Specificaties Datum: 28-02-2017 Tellerstand: 11.961 km Brandstof: Benzine Transmissie: Automaat / 7 Vermogen: 150 PK

Nadere informatie