KONTAKT. Clubblad van de vereniging voor aangepast sporten I.S.V. Gouda & Omstreken

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "KONTAKT. Clubblad van de vereniging voor aangepast sporten I.S.V. Gouda & Omstreken"

Transcriptie

1 KONTAKT 30 e jaargang nr. 4 december 2012 Clubblad van de vereniging voor aangepast sporten I.S.V. Gouda & Omstreken Bestuur I.S.V. Gouda & Omstreken: Telefoon: Voorzitter Dick Mos Secretaris Cees Wouters Penningmeester Koos Baan Lid Margriet de Lange Lid Martin van Brenen Lid Stephan Graalman Ledenadministratie: Walther Donk / ledenadministratie@isvgouda.nl Contactpersonen sportsecties: Badminton Gert de Jong CVA Sandra Rutjens / Wilma Aantjes / Rolstoeldansen Margriet de Lange Tafeltennis Walther Donk / Zwemmen Martin van Brenen Instructeurs / trainers: Badminton Gert de Jong CVA Sandra Rutjens / Wilma Aantjes / Rolstoeldansen Margriet de Lange Tafeltennis Vacant Zwemmen Stefan Gomes Bestuur Stichting Klubhuis I.S.V: Voorzitter Dick Mos Secretaris Cees Wouters Penningmeester Koos Baan Verhuurzaken Walther Donk / Adviseur onderhoud Ad de Kort Barcommissie Telefoon: Walther Donk Suzanne Molenaar Mara van Grieken Sico Hooimeijer Kees v.d. Velde

2 2 PR & Redactie clubblad Kontakt Website: Dick Mos (PR) Beheerders Cees Wouters (redactie ) Walther Donk Walther Donk (adressering) Cees Wouters Margriet de Lange (PR) Stephan Graalman OVERZICHT SPORTACTIVITEITEN I.S.V. In sportaccommodatie I.S.V, Ridder van Catsweg 358, 2804 RS Gouda. Telefoon: Badminton; woensdag 19: uur CVA dinsdag 18:00 19:00 uur Rolstoeldansen zaterdag uur Tafeltennis maandag 19:30 23:00 uur vrijdag 19: uur In Zwembad detrefkuil, Bosb. Toussaintkade 35, Gouda. Telefoon: Zwemmen zaterdag Junioren 08:00 08:45 uur Senioren 08:45 09:45 uur Zwemmen Reuma (patiëntenvereniging) zaterdag uur Kopij voor het clubblad inzenden naar: Cees Wouters c.wouters@cyberpost.nl De kopij voor het maartnummer dient uiterlijk 1 maart 2013 te zijn aangeleverd. I.S.V. Gouda & Omstreken Postbus AR Gouda Tel.clubhuis d.mos@xs4all.nl Website: ING-bank:

3 Inhoud Van de redactie pag. 3 Zwemmen pag. 4 Gezelligheid is troef pag. 4 De Goudse Peddel pag. 5 Rolstoeldansen pag. 6 Christmas Trophy Dalfsen pag. 7 Auditie RTL-programma pag. 8 CVA-groep pag. 9 Agenda pag VAN DE REDACTIE Beste lezers, Eindelijk is daar dan onze editie van december De reden van de vertraging ligt in het feit dat er heel weinig kopij is ingezonden. Wij hebben nog even gewacht tot na de feestdagen met het uitbrengen van dit blad in de verwachting dat er nog wat kopij bij zou komen. Helaas was dat niet het geval. Resultaat is dat wij ons blad zeer moeten minimaliseren tot het formaat van een klein bulletin. In ieder geval de inzenders van de kopij bedankt voor hun inbreng. De Redactie.

4 4 ZWEMMEN Wij zijn blij dat we van SportpuntGouda hebben vernomen dat wij in het nieuwe zwembad toch weer op dat zaterdagochtenden kunnen blijven zwemmen. Wij hebben toegewezen gekregen het gebruik van het zgn, doelgroepenbad vanaf s morgens 9.15 uur tot uur. We beginnen wel wat later dan nu, maar dat is na ruggespraak met onze zwemmers toch in goede aarde gevallen. We hoeven niet meer zo vroeg op. Na enig meten is ons echter gebleken dat we in het doelgroepenbad in feite wat weinig ruimte krijgen voor hen die graag baantjes willen trekken. Wij hebben bij SportpuntGouda een verzoek ingediend of wij gedurende enige tijd in een van de grote bassins twee banen kunnen bijhuren. Bij het verschijnen van dit blad was hierover nog niets bekend. Het bestuur. GEZELLIGHEID IS TROEF Aan alle deelnemers aan de klaverjas- en sjoelcompetitie. Op de volgende avonden wordt er gespeeld. 4 en 18 januari 1 en 15 februari 1, 15 en 29 maart 12, 26 april 10 en 24 mei Slotavond: 7 juni

5 Kanovaren bij De Goudse Peddel! 5 Hoe zou u het vinden om in het voorjaar en in de zomer in een kano te varen om bijvoorbeeld de Reeuwijkse plassen vanaf het water te bekijken? Met ingang van het volgend seizoen, vanaf mei tot september kan dit werkelijkheid worden. Na onderzoek door de kanovereniging De Goudse Peddel bleek dat er in onze regio Midden-Holland niet met mensen met een beperking werd gevaren. Voor de De Goudse Peddel was dit een uitdaging om e.e.a. in gang te zetten. Via sponsors konden vijf stabiele Canadese kano s worden aangeschaft en is er inmiddels begonnen de steiger bij het clubhuis aan te passen. Deze aanpassing, waarbij de kano tussen twee steigers wordt gevaren, maakt het in- en uitstappen een stuk makkelijker. Onze zwemlift, nu nog in gebruik in zwembad De Trefkuil, wordt op de steiger gemonteerd, zodat u in- en uit de kano getakeld kunt worden, indien dit nodig mocht zijn. Ook zullen er nog kleine aanpassingen worden gedaan aan het clubhuis, om de toegang voor rolstoelgebruikers gemakkelijker te maken. De Goudse Peddel vertelde dat, indien er voldoende vrijwilligers zijn, elke laatste zaterdag van de maand gereserveerd kan worden voor het kanoën voor mensen met een beperking. In de Canadese kano kan met maximaal 3 personen worden gevaren. Een en ander is afhankelijk van uw beperking of met één of twee begeleiders gevaren gaat worden. In de Canadese kano wordt met een enkele peddel gevaren. Mocht er belangstelling voor zijn, dan kan bij gebleken geschiktheid ook in een gewone kano met dubbele peddel worden gevaren. De Goudse Peddel stelt als eis, dat iedere deelnemer moet kunnen zwemmen. Ook een verhoogde kans op epilepsie kan een reden zijn om niet te mogen kanoën. Over de eventuele kosten en hoe verzekeringstechnisch e.e.a. op te lossen wordt overleg gepleegd tussen ISV en De Goudse Peddel. Mocht u belangstelling hebben voor het kanovaren wilt u dit dan melden op info@isvgouda.nl

6 6 Voor vragen kunt U bellen met Stephan Graalman De website van De Goudse Peddel is Hier vindt u alle informatie over het kanovaren, de locatie en de clubactiviteiten. We blijven U graag op de hoogte houden. Met vriendelijke groet, Namens het bestuur, Stephan Graalman ROLSTOELDANSEN Zondag 23 september Er was vandaag een teammatch rolstoeldans wedstrijd in de Rijp in hotel de Rijpereilanden. Joop en Rika deden hier aan mee. Wat een spannende match, het was heel iets anders als een wedstijd. Er waren 4 groepen die in 4 verschillende catogoriën uitkwamen. En de groep werd ook weer in vieren gedeeld, duo beginners, combi beginners, duo gevorderde, combi gevorderde de klasse van Joop en Rika. Elke groep had een teamhoofd. 10 min voor de wedstrijd werd aan mij gevraagd of ik dit wilde doen, nu ik was er toch dus de taak maar op me genomen. Ons team bestond uit dansers uit Belgie, Amstelveen, Best en Gouda. Na de eerst match stonden we 1 e, na de tweede match 2 e, na de derde 2e en na de vierde weer 2 e. Gelukkig even pauze met een lekkere lunch. Na de pauze gingen we er vol op tegen aan, we bleven 2 staan tot de op een na laatste match, toen stonden we in eens laatste, maar nog met een te gaan. Na de laatste moesten alle teams in een rijtje voor de leiders gaan staan en werd de uitslag medegedeeld. Eerste Hoofddorp daarna Rosmalen, daarna Allerhande en toen wij Randstad. Margriet.

7 7 Christmas trophy Dalfsen 15 december 2012 Zaterdagmorgen voor dag en dauw opgestaan om perfect gekapt en opgemaakt in de auto te stappen. Na een snelle controle of alles wat we nodig hadden in de auto was, gingen we op weg naar Dalfsen. In de sfeervol versierde sporthal zouden we Margriet treffen. Nadat we de wedstrijdkleding aangetrokken hadden, kort in gedanst om te voelen hoe de vloer aanvoelde. Eindelijk werd onze groep opgeroepen voor de standaarddansen. De eerste dans startte en het ging goed, de tweede dans, de tango, in de trainingen hadden we hier best wel veel moeite mee, ging ook goed. Hierna viel er een last van onze schouders en gingen de laatste twee dansen als vanzelf. Van de vloer af met Margriet de dansen doorgenomen. Dit levert altijd wel punten op die beter kunnen, maar Margriet was toch wel van mening dat we goed gedanst hadden. In de tweede ronde, de finale, hebben we geprobeerd om te letten op de punten die Margriet aangegeven had. Inderdaad ging deze ronde voor het gevoel beter. Na een korte pauze waarin we ons snel in de latinkleding hesen. Tijdens de eerste ronde gingen de eerste drie dansen naar wens, maar de laatste dans ging volledig mis. Gelukkig nog een tweede ronde en toen ging het veel beter. Als afsluiting werden de prijzen uitgereikt door de kerstman. Voor de standaarddansen werden we beloond met een zesde plaats. Bij de latin-dansen waren we gedeeld tweede. Al met al een geslaagde dag.

8 Auditie RTL-programma 8 Op zondag 16 december hadden we een pre-auditie voor een nieuw dansprogramma bij RTL. Vol goede moed gingen we naar Hilversum. Bij binnenkomst moesten we een aantal papieren in orde maken, waaronder een formulier waarin we beloofden niets uit de opnames te vertellen, wat natuurlijk heel logisch is. Terwijl we wachten kwam er nog een rolstoeldanspaartje. Verder waren er veel dansgroepen met heel veel jonge meiden. Eindelijk werden we binnengeroepen om ons kunstje voor de juryleden te doen. We dansten daar een rumba. We hadden deze dans gekozen om toch origineel uit de hoek te komen. Meestal is het verwachtingspatroon dat oudere mensen alleen maar standaarddansen uitvoeren. We dansten op een prachtig Zuid-Amerikaans lied en waarlijk zetten we geen voet verkeerd. Na afloop van de dans vroeg de jury wat we van elkaar waren, omdat we nog zo verliefd op elkaar waren. We vertelden dat we al ruim 40 jaar een stel zijn. De jury was verder vol lof en we gingen verder om een gesprek met de redactie te hebben, dus niet direct afgewezen. Tijdens het gesprek vertelden we wat het dansen voor ons betekende, dat het een uitlaatklep was, dat we dit, ondanks mijn handicap, samen konden doen. Ook wilden ze weten wat voor beperking ik had. Dit alles hebben we verteld. Ook hebben we verteld dat we wilden laten zien dat dansen niet alleen voor jonge mensen is, maar dat je dat altijd kan doen, opgeacht je leeftijd of beperking. Na afloop van het gesprek werd ons verteld dat we in de loop van de week gebeld zouden worden of we een ronde verder waren. Op dinsdag kregen we inderdaad het telefoontje en we hoorden dat we niet door waren. De reden hiervoor was dat er zoveel goede acts waren dat er keuzes gemaakt moesten worden en helaas was de keuze niet op ons gevallen. Toch hebben we het een leuke ervaring gevonden. Rika en Joop de Lange

9 Beste lezer, CVA-GROEP 9 Vorig seizoen is weer goed en gezellig verlopen en op 26 juni afgesloten door gezellig met elkaar te eten bij Theo en Wilma thuis. Dank voor de gastvrijheid en goede zorgen nog!!! Wilma heeft de nodige voorbereidingen getroffen en een aantal mensen heeft zijn persoonlijke specialiteit op kookgebied op tafel gezet waardoor het een smaakvolle en geslaagde afsluiting van het sportseizoen is geworden! En na een lange, lekker rustige zomer zonder bemoeienis van ons (Wilma en Sandra) hebben de deelnemers van de CVA sportgroep zich toch op dinsdag 4 september weer allemaal gemeld voor het nieuwe seizoen! We hebben de laatste weken van vorig seizoen Dick, onze gewaardeerde en naar blijkt sportieve voorzitter, in onze groep mogen verwelkomen. Hij kwam eind vorig seizoen vragen of er geïnteresseerden in de groep zijn om te gaan roeien/ kanovaren bij de Goudse Roei en Zeil vereniging, toen hebben we hem als weder dienst aan het werk gezet in onze sportgroep. En.met succes! We overwegen al langer om de doelgroep van onze sportgroep te verbreden en open te stellen voor een ieder die bekend is met een chronisch (progressief) neurologische aandoening. Misschien is dit een kleine start Sandra zal komende tijd een periode niet beschikbaar zijn voor de groep, rond 23 november zal zij bevallen van haar eerste kindje. Dus zal Wilma een periode de groep alleen draaien, met natuurlijk de ondersteuning van onze trouwe vrijwilligers voor hand en span diensten. We kunnen er zeker van zijn dat er niet minder hard gewerkt wordt dan normaal!!! Succes! Wij hopen op een sportief, mooi en gezond nieuw seizoen! Tot ziens! Wilma en Sandra

10 10 We hebben het erg gezellig met elkaar iedere week op de dinsdag van tot uur. Ben(t) u/ je nieuwsgierig kom dan een keer kijken of meedoen. Zoals Sandra de vorige keer meldde zou ze een tijdje afwezig zijn. Dat is inmiddels ingegaan, want ze heeft een prachtige zoon gekregen met de naam Sem. Het gaat goed met moeder en zoon. De dinsdag voor Sinterklaas werden we verrast door een bezoekje van Zwarte Piet. En het leek wel of het dezelfde was die al vaker bij ons geweest is. Ze heeft enthousiast met ons mee gesport. Leuk!! zo'n verrassing. Op 1e kerstdag en nieuwjaarsdag zijn we gesloten. We starten 8 januari weer met frisse energie om alle snoeperijen van de feestdagen er weer af te krijgen. Namens de leden van de sportgroep hele fijne kerstdagen en een gezond en tevreden 2013 gewenst voor iedereen. AGENDA Inleveren kopij voor de deceptember-editie uiterlijk 1 maart Bestuursvergaderingen: 14 januari en 25 februari 2013 Aanvang uur.

KONTAKT. Clubblad van de vereniging voor aangepast sporten I.S.V. Gouda & Omstreken

KONTAKT. Clubblad van de vereniging voor aangepast sporten I.S.V. Gouda & Omstreken KONTAKT 31 e jaargang nr. 1 april 2013 Clubblad van de vereniging voor aangepast sporten I.S.V. Gouda & Omstreken Bestuur I.S.V. Gouda & Omstreken: Telefoon: Voorzitter Dick Mos 0182-391078 Secretaris

Nadere informatie

KONTAKT 32 e jaargang nr. 1 maart 2014

KONTAKT 32 e jaargang nr. 1 maart 2014 1 ISV GOUDA Vereniging voor aangepast sporten KONTAKT 32 e jaargang nr. 1 maart 2014 Clubblad van de vereniging voor aangepast sporten I.S.V. Gouda & Omstreken Bestuur I.S.V. Gouda & Omstreken: Telefoon:

Nadere informatie

KONTAKT 31 e jaargang nr. 4 december 2013

KONTAKT 31 e jaargang nr. 4 december 2013 1 ISV GOUDA Vereniging voor aangepast sporten KONTAKT 31 e jaargang nr. 4 december 2013 Clubblad van de vereniging voor aangepast sporten I.S.V. Gouda & Omstreken Bestuur I.S.V. Gouda & Omstreken: Telefoon:

Nadere informatie

KONTAKT 30 e jaargang nr. 2 juni 2012 Clubblad van de vereniging voor aangepast sporten I.S.V. Gouda & Omstreken

KONTAKT 30 e jaargang nr. 2 juni 2012 Clubblad van de vereniging voor aangepast sporten I.S.V. Gouda & Omstreken 1 KONTAKT 30 e jaargang nr. 2 juni 2012 Clubblad van de vereniging voor aangepast sporten I.S.V. Gouda & Omstreken Bestuur I.S.V. Gouda & Omstreken: Telefoon: Voorzitter Dick Mos 0182-391078 Secretaris

Nadere informatie

KONTAKT 32 e jaargang nr. 2 juni 2014

KONTAKT 32 e jaargang nr. 2 juni 2014 1 ISV GOUDA Vereniging voor aangepast sporten KONTAKT 32 e jaargang nr. 2 juni 2014 Clubblad van de vereniging voor aangepast sporten I.S.V. Gouda & Omstreken Bestuur I.S.V. Gouda & Omstreken: Telefoon:

Nadere informatie

KONTAKT ISV GOUDA. Clubblad van de vereniging voor aangepast sporten I.S.V. Gouda & Omstreken. 32 e jaargang nr. 4 december 2014

KONTAKT ISV GOUDA. Clubblad van de vereniging voor aangepast sporten I.S.V. Gouda & Omstreken. 32 e jaargang nr. 4 december 2014 ISV GOUDA Vereniging voor aangepast sporten KONTAKT 32 e jaargang nr. 4 december 2014 Clubblad van de vereniging voor aangepast sporten I.S.V. Gouda & Omstreken 1 KONTAKT 32 e jaargang nr. 4 december 2014

Nadere informatie

Nieuwsbrief BC Shuttlewoude 2013 nummer 3

Nieuwsbrief BC Shuttlewoude 2013 nummer 3 Nieuwsbrief BC Shuttlewoude 2013 nummer 3 Mededelingen van het Bestuur Nieuwe trainer herhaalde oproep Na lang zoeken is het ons eindelijk gelukt om een nieuwe trainer te vinden. Voor het seizoen 2013/2014

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF JULI- AUGUSTUS LANDTRAINING VERSCHUIFT NAAR EEN ANDERE DAG

NIEUWSBRIEF JULI- AUGUSTUS LANDTRAINING VERSCHUIFT NAAR EEN ANDERE DAG NIEUWSBRIEF JULI- AUGUSTUS Hallo allemaal, Voor sommigen is de vakantie al begonnen en voor anderen is het bijna vakantie. Afgelopen vrijdagavond was de officiële laatste training van NOVA en was er een

Nadere informatie

ISV GOUDA. Vereniging voor aangepast sporten KONTAKT. Clubblad van de vereniging voor aangepast sporten I.S.V. Gouda & Omstreken

ISV GOUDA. Vereniging voor aangepast sporten KONTAKT. Clubblad van de vereniging voor aangepast sporten I.S.V. Gouda & Omstreken ISV GOUDA Vereniging voor aangepast sporten KONTAKT 33 e jaargang nr. 1 maart 2015 Clubblad van de vereniging voor aangepast sporten I.S.V. Gouda & Omstreken KONTAKT 33 e jaargang nr. 1 maart 2015 Clubblad

Nadere informatie

ISV GOUDA. Vereniging voor aangepast sporten KONTAKT. Clubblad van de vereniging voor aangepast sporten I.S.V. Gouda & Omstreken

ISV GOUDA. Vereniging voor aangepast sporten KONTAKT. Clubblad van de vereniging voor aangepast sporten I.S.V. Gouda & Omstreken ISV GOUDA Vereniging voor aangepast sporten KONTAKT 33 e jaargang nr. 3, september 2015 Clubblad van de vereniging voor aangepast sporten I.S.V. Gouda & Omstreken KONTAKT 33 e jaargang nr. 3, september

Nadere informatie

Nieuwsbrief, December Beste leden, De laatste nieuwsbrief van dit jaar!

Nieuwsbrief, December Beste leden, De laatste nieuwsbrief van dit jaar! Nieuwsbrief, December 2018 Beste leden, De laatste nieuwsbrief van dit jaar! We kijken nog even terug naar de laatste activiteiten en zoals bekend was dit het laatste jaar van onze trainer Stephan. De

Nadere informatie

Nieuwsbrief MOSA~regio

Nieuwsbrief MOSA~regio Nieuwsbrief MOSA~regio Januari 2016 Jaargang 4, nummer 1 Inhoud Voorwoord van de voorzitter 1 Komende evenementen 1 Activiteiten Sinterklaas 2 Nieuwjaarsborrel 2 Grote Clubactie 3 ALV 3 Kerstontbijt 4

Nadere informatie

KONTAKT 32 e jaargang nr. 3 september 2014

KONTAKT 32 e jaargang nr. 3 september 2014 1 ISV GOUDA Vereniging voor aangepast sporten KONTAKT 32 e jaargang nr. 3 september 2014 Clubblad van de vereniging voor aangepast sporten I.S.V. Gouda & Omstreken Bestuur I.S.V. Gouda & Omstreken: Telefoon:

Nadere informatie

Nieuwsbrief BC Shuttlewoude 2015 nummer 1

Nieuwsbrief BC Shuttlewoude 2015 nummer 1 Nieuwsbrief BC Shuttlewoude 2015 nummer 1 Mededelingen van het Bestuur 6 Strippenkaart Het bestuur heeft besloten de 6 strippenkaart te introduceren, met name voor oud leden die nog een keer willen spelen

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 4 KALENDER INHOUD. December, 2015. Hallo allemaal.

Nieuwsbrief nr. 4 KALENDER INHOUD. December, 2015. Hallo allemaal. Nieuwsbrief nr. 4 December, 2015 KALENDER 4 december 1 Sint op school Surprise bovenbouw 10 december Afscheid juf Sanne en juf Marjo 12 december Oud papier (10:00 12:00 uur) 18 december Kerstviering (continurooster)

Nadere informatie

Vanuit het team. Wij heten Viktor en Luna van harte welkom op onze school! Verjaardagen: In dit nummer: Kind centrum De Vlechter

Vanuit het team. Wij heten Viktor en Luna van harte welkom op onze school! Verjaardagen: In dit nummer: Kind centrum De Vlechter De Vlecht 18 december 2015 Wij heten Viktor en Luna van harte welkom op onze school! In dit nummer: Vanuit het team 1 Groep 3/4 2 Groep 5/6 3 Sport en Bewegen 4 Afscheid juf José 5 MIKZ / Kerstcollage

Nadere informatie

info Kalender: Agenda Woordje vooraf februari 2018 Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 4 Editie 4 Donderdagmiddag 8 februari Carnaval op school!

info Kalender: Agenda Woordje vooraf februari 2018 Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 4 Editie 4 Donderdagmiddag 8 februari Carnaval op school! Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 4 Editie 4 februari 2018 info Kalender: Agenda Donderdagmiddag 8 februari Carnaval op school! Vrijdag 9 februari Studiedag, alle kinderen zijn vrij 12 februari t/m

Nadere informatie

Nieuwsbrief Sport Voor Gehandicapten s- Hertogenbosch en omgeving

Nieuwsbrief Sport Voor Gehandicapten s- Hertogenbosch en omgeving Nieuwsbrief Sport Voor Gehandicapten s- Hertogenbosch en omgeving Uitgave 3 seizoen 2015-2016 Beste vrijwilligers, Het SVG seizoen 2015-2016 is al weer een tijdje afgelopen. Toch nog even een korte nieuwsbrief.

Nadere informatie

Sinterklaas op bezoek bij TOGB!

Sinterklaas op bezoek bij TOGB! bij Vorige maand beleefden we de primeur van de nieuwsbrief. We hebben leuke reacties mogen ontvangen op de nieuwsbrief en vol goede moed gaan we verder met de maandelijkse uitgave van de nieuwsbrief.

Nadere informatie

Nieuwsbrief 4 SV DUO, seizoen NIEUWSBRIEF SV DUO, NUMMER 4 SEIZOEN

Nieuwsbrief 4 SV DUO, seizoen NIEUWSBRIEF SV DUO, NUMMER 4 SEIZOEN NIEUWSBRIEF SV DUO, NUMMER 4 SEIZOEN 2015-2016 Van het bestuur: NIEUWE ACTIVITEIT: Wandelen bij SV DUO In het seizoen 2016-2017 wil SV DUO starten met een wandelgroep. Hiervoor zijn we op zoek naar wandelaars

Nadere informatie

Nieuwsbrief Sport Voor Gehandicapten s-hertogenbosch en. Omgeving

Nieuwsbrief Sport Voor Gehandicapten s-hertogenbosch en. Omgeving Nieuwsbrief Sport Voor Gehandicapten s-hertogenbosch en Omgeving Uitgave 3 seizoen 2016-2017 Beste vrijwilligers! Het seizoen is bijna afgelopen, vandaar deze laatste nieuwsbrief. De volgende onderwerpen

Nadere informatie

Volleybal Vereniging A.S.S.V. Urbanus Sinds 21 augustus INFO

Volleybal Vereniging A.S.S.V. Urbanus Sinds 21 augustus INFO ACTUEEL Zo eindelijk hebben jullie weer een voor jullie. Het bestuur heeft 3x vergaderd. En dan werd er o.a. gevraagd of mijn email adres het niet deed, maar sorry het ontbrak mij even aan de tijd. Let

Nadere informatie

Nieuwsbrief oktober 2014. Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag. 1. Kinderboekenweek. en Juffendag

Nieuwsbrief oktober 2014. Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag. 1. Kinderboekenweek. en Juffendag De Bloesem Pr. Beatrixstraat 46a 4024 HM Eck en Wiel Tel.nr. : 0344-691967 Schoolleider : Anneke Smits. Website : www.obsdebloesem.nl Email : info@obsdebloesem.nl Nieuwsbrief oktober 2014 Maandag Dinsdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief T.V. Het Bossche Lijntje

Nieuwsbrief T.V. Het Bossche Lijntje oktober 2015 Kalender: Nieuwsbrief T.V. Het Bossche Lijntje Beste tennisvrienden, De zomer loopt op zijn einde en ook de najaarscompetitie nadert zijn ontknoping. Vandaag is de eerste sneeuw gevallen in

Nadere informatie

MINI DIGI SHUTTLE. 7 januari oliebollen toernooi. Wist je, bij badmintonwedstrijden. Azië is een publiek van mensen heel normaal is?

MINI DIGI SHUTTLE. 7 januari oliebollen toernooi. Wist je, bij badmintonwedstrijden. Azië is een publiek van mensen heel normaal is? NAAM BEDRIJF MINI DIGI SHUTTLE 7 januari oliebollen toernooi Nieuwsbrief 6 2016 Mijdrecht december-2016 De jeugd commissie en de recreanten commissie nodigen alle leden van de vereniging uit om gezellig

Nadere informatie

Funpop Sevenum. 20 mei mei Reisverslag V1901B

Funpop Sevenum. 20 mei mei Reisverslag V1901B Funpop 2019 Sevenum 20 mei 2019 27 mei 2019 Reisverslag V1901B Inleiding Accommodatie: Landal Domein De Schatberg, huisje 116 Deelnemers: Joop Ferry Hans Wilco Rene Udo Jurrien Begeleiders: Gerrit Frieda

Nadere informatie

Jaarvergadering 17 november 2014

Jaarvergadering 17 november 2014 Z.O.N./Sport & Spel Heerlen Jaarvergadering 17 november 2014 Periode: september 2013 - augustus 2014 Agenda Jaarvergadering 2014-2015 Secretariaat algemeen Leszwemmen en snorkelen Onderwaterhockey Waterpolo

Nadere informatie

Bekercompetitie. Van de redactie

Bekercompetitie.   Van de redactie Van de redactie Het tafeltennisseizoen zit er alweer bijna op. De bekercompetitie is voor SVO voorbij, het dubbeltoernooi zit er ook alweer op en vanavond is alweer de laatste speelavond. Gelukkig is er

Nadere informatie

23 3 januari K E R S T V A K A N T I E

23 3 januari K E R S T V A K A N T I E AGENDA maandag t/m vrijdag 23 3 januari K E R S T V A K A N T I E januari 2014 Activiteit culturele activiteiten vrijdag 10 Bezoek Scheepvaartmuseum groep 7A en 7C Rijksmuseum groep 6C en van Goghmuseum

Nadere informatie

Nieuwsbrief Editie 2 Seizoen

Nieuwsbrief Editie 2 Seizoen Nieuwsbrief Editie 2 Seizoen 2018-2019 Voor je ligt de tweede editie van de nieuwsbrief van Jubileumseizoen 2018-2019. In deze nieuwsbrief kun je uitgebreid lezen over het jubileum! Daarnaast is er o.a.

Nadere informatie

UIT DE WEI 22 november 2018

UIT DE WEI 22 november 2018 KALENDER Vrijdag 23 november Wieletjesdag Dinsdag 27 november Alle kinderen mogen hun schoen zetten. Vrijdag 30 november Surprises inleveren. Tentoonstelling in het wei theater UIT DE WEI 22 november 2018

Nadere informatie

Nikantes Tussendoortje Seizoen 2014-2015 Zondag 13-06-2015

Nikantes Tussendoortje Seizoen 2014-2015 Zondag 13-06-2015 Nikantes Tussendoortje Seizoen 2014-2015 Zondag 13-06-2015 Het was goed toeven op het Nikantes Schutterstoernooi van zaterdag 13-06-2015. Er zijn ongeveer 500 foto s gemaakt door onze fotograven Aad Kraaijenbrink

Nadere informatie

Clubkampioenschappen TOZ Jeugd en Senioren

Clubkampioenschappen TOZ Jeugd en Senioren Nieuwsbrief 4 - April 2015 In dit nummer: Clubkampioenschappen TOZ Jeugd en Senioren Commissieleden gezocht! Veranderingen rondom training Baanbezetting Instructie Verantwoord Alcohol schenken (IVA) Verslag

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF AANVANG SEIZOEN start trainingen seizoen (Page en Emslandermeer) Trainers bijscholing aanvang 10.

NIEUWSBRIEF AANVANG SEIZOEN start trainingen seizoen (Page en Emslandermeer) Trainers bijscholing aanvang 10. NIEUWSBRIEF AANVANG SEIZOEN 2015-2016 Hallo allemaal, De vakantie zit er a.s. maandag voor de meeste zwemmers weer op. Hopelijk is het een goede vakantie geweest voor iedereen en gaan we weer uitgerust

Nadere informatie

FRIS HET NIEUWE JAAR IN AGENDA

FRIS HET NIEUWE JAAR IN AGENDA FRIS HET NIEUWE JAAR IN De laatste competitiewedstrijden van 2016 zijn inmiddels gespeeld en het nieuwe jaar gaat zijn intrede nemen. Maar eerst komen de feestdagen nog en traditiegetrouw het oliebollentoernooi

Nadere informatie

website: 26 maart 2018

website:   26 maart 2018 DE WIJSNEUS website: www.deventerleerschool.nl 26 maart 2018 inhoud nieuwsbrief -Koningsspelen -Leerlingenraad vraagt: -Ouderbijdrage -De grote rekendag -Schoolvoetbaltoernooi -StKoDLS -IrisConnect -Kort

Nadere informatie

Nieuwsbrief augustus 2018

Nieuwsbrief augustus 2018 Nieuwsbrief augustus 2018 Beste leden, Het is alweer een tijdje geleden maar zo voor het nieuwe seizoen is het weer tijd voor een nieuwe nieuwsbrief. Hierin kijken we terug op een geweldig seizoen en een

Nadere informatie

Kampioenen... Meiden van Jeugd MB1, van harte gefeliciteerd met het Kampioenschap 2015. We zijn trots op jullie.

Kampioenen... Meiden van Jeugd MB1, van harte gefeliciteerd met het Kampioenschap 2015. We zijn trots op jullie. Flyer nr. 18 1 13 e Jaargang nummer 18 Verschijnt 2x per maand 24-04-2015 Voorzitter: Gert van Kalsbeek Tel: 5282065 e-mail: gertvankalsbeek@gmail.com Penningmeester en Secretariaat: Rene Akerboom Tel:

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF SEIZOEN 2018/2019. jaargang 9 nr Beste ASW leden, De allerlaatste nieuwsbrief van 2018.

NIEUWSBRIEF SEIZOEN 2018/2019. jaargang 9 nr Beste ASW leden, De allerlaatste nieuwsbrief van 2018. NIEUWSBRIEF jaargang 9 nr. 5 20-12-2018 SEIZOEN 2018/2019 Beste ASW leden, De allerlaatste nieuwsbrief van 2018. Het jaar is weer in hoog tempo voorbij gevlogen. Op bestuurlijk niveau was het flink aanpoten.

Nadere informatie

MB1 gefeliciteerd met het behaalde resultaat De meiden en jongen zijn kampioen geworden van de eerste helft van de competitie van de Nevobo.

MB1 gefeliciteerd met het behaalde resultaat De meiden en jongen zijn kampioen geworden van de eerste helft van de competitie van de Nevobo. Volley-flyer nr. 9 1 17 e Jaargang nummer 9 Verschijnt 2x per maand 21-12-2018 Voorzitter: Leo van der Prijt Tel: 023-5287039 e-mail: leosr@vanderprijt.com Secretariaat: Cees Wallenburg Tel: 06-30365290

Nadere informatie

Het bestuur onderzoekt de opties om een nieuwe website te (laten) maken. De huidige website voldoet niet maar aan de eisen.

Het bestuur onderzoekt de opties om een nieuwe website te (laten) maken. De huidige website voldoet niet maar aan de eisen. DROPSHOT Mei 2015, Jaargang 6, Nummer 1 Teteringse Tennis Vereniging Opgericht 28 juli 1956 Paviljoen: Donkerstraat 44 4847 KJ Teteringen Tel.: 076 5812555 Bestuursmededelingen - Jaargang 11 nr. 1- Het

Nadere informatie

Studiemiddag; alle leerlingen zijn vanaf 12 uur vrij; de volgende nieuwsbrief komt uit

Studiemiddag; alle leerlingen zijn vanaf 12 uur vrij; de volgende nieuwsbrief komt uit Nieuwsbrief december 2017 Inhoudsopgave 1. Agenda 2. Terugblik 3. Typecursus voor de leerlingen van de groepen 5 tot en met 8 4. Pilot naschoolse sportactiviteiten op het plein van De Egelantier 5. Weet

Nadere informatie

Nieuwsbrief 8: 3 november 2017

Nieuwsbrief 8: 3 november 2017 Nieuwsbrief 8: 3 november 2017 Data om te onthouden: Week van 30 okt. t/m 3 nov.: evt. oudergesprekken vanuit ZIEN! Maandag 13 november: 8.30 uur - 9.30 uur inloopuur Jeugd- en gezinscoach Dinsdag 14 november:

Nadere informatie

Informatie Oer t Net. Bestuur Oer t Net. Sporthal kantine De Trime. Secretaris. Voorzitter. Trainer. Penningmeester. Competitiecoördinator.

Informatie Oer t Net. Bestuur Oer t Net. Sporthal kantine De Trime. Secretaris. Voorzitter. Trainer. Penningmeester. Competitiecoördinator. Bestuur Oer t Net Informatie Oer t Net Voorzitter Anne Drent Erasmusstraat 17 8561 BW Balk 0514 602461 voorzitter@oertnet.nl Secretaris Hendrik Mulder Pypsterstikke 3 8561 AW Balk 0514 602841 secretaris@oertnet.nl

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 SV DUO, seizoen NIEUWSBRIEF SV DUO, NUMMER 1 SEIZOEN

Nieuwsbrief 1 SV DUO, seizoen NIEUWSBRIEF SV DUO, NUMMER 1 SEIZOEN NIEUWSBRIEF SV DUO, NUMMER 1 SEIZOEN 2017-2018 Dag allemaal, De eerste nieuwsbrief van het seizoen 2017-2018. Het is inmiddels december en de feestdagen staan alweer voor de deur. Daarom vanuit bestuur

Nadere informatie

JAARVERSLAG 2013 GYMNASTIEK VERENIGING SPORTUNA

JAARVERSLAG 2013 GYMNASTIEK VERENIGING SPORTUNA JAARVERSLAG 2013 GYMNASTIEK VERENIGING SPORTUNA 17 April 2014 Inhoudsopgave Inleiding Secretariaat o Lesaanbod o Wedstrijden & Evenementen o Huisvesting o Vooruitblik 2014 Technische Commissie o Kaderleden

Nadere informatie

Elektronische Nieuwsbrief van zwemvereniging ZZG De Boskikkers. Dé zwemclub van de gemeente Aa en Hunze Januari 2019

Elektronische Nieuwsbrief van zwemvereniging ZZG De Boskikkers. Dé zwemclub van de gemeente Aa en Hunze Januari 2019 De e-kwaker Elektronische Nieuwsbrief van zwemvereniging ZZG De Boskikkers Dé zwemclub van de gemeente Aa en Hunze Januari 2019 Hierbij de eerste e-kwaker van 2019! In deze e-kwaker worden jullie weer

Nadere informatie

Nieuwsbrief 4 seizoen Secretaris:

Nieuwsbrief 4 seizoen Secretaris: Beste Leden, Het seizoen zit er weer op. Op de valreep nog een afsluitende nieuwsbrief van dit seizoen. Wegens omstandigheden iets korter dan u gebruikelijk van ons gewend bent. Echter zijn er toch nog

Nadere informatie

Tot eind augustus zijn jullie allemaal iedere vrijdag welkom om een balletje te slaan en/of voor een babbel aan de toog.

Tot eind augustus zijn jullie allemaal iedere vrijdag welkom om een balletje te slaan en/of voor een babbel aan de toog. TAFELTENNISCLUB TAMARA HOESELT www.ttchoeselt.be Beste leden, tijdens de vakantiemaanden is het elke vrijdagavond gezellig in ons lokaal. Op 3 augustus werd zelfs het wereldkampioenschap vrije tijd van

Nadere informatie

Nieuwsbrief September 2013

Nieuwsbrief September 2013 Nieuwsbrief September 2013 Door: Esther Koevoets Arnold Lexmond 1 Van de voorzitter Hoi allemaal, De vakantie is voorbij en de trainingen zijn weer begonnen. De teamindelingen zijn bekend en ook dit jaar,

Nadere informatie

SV DUO is nog steeds dringend op zoek naar een secretaris en een voorzitter! (dit mag ook een combifunctie zijn)

SV DUO is nog steeds dringend op zoek naar een secretaris en een voorzitter! (dit mag ook een combifunctie zijn) Beste leden, Bijgaand treffen jullie weer een nieuwsbrief aan. Veel leesplezier gewenst! SV DUO is nog steeds dringend op zoek naar een secretaris en een voorzitter! (dit mag ook een combifunctie zijn)

Nadere informatie

Nieuwsbrief Sport Voor Gehandicapten s-hertogenbosch en omgeving

Nieuwsbrief Sport Voor Gehandicapten s-hertogenbosch en omgeving Nieuwsbrief Sport Voor Gehandicapten s-hertogenbosch en omgeving Uitgave 2 seizoen 2016-2017 Beste vrijwilligers! Het jaar 2017 is al weer een aantal maanden bezig. Het is daarom weer tijd voor een nieuwsbrief.

Nadere informatie

SPORTCLUB VOOR MENSEN MET EEN VERSTANDELIJKE BEPERKING NOORD OOST FRIESLAND

SPORTCLUB VOOR MENSEN MET EEN VERSTANDELIJKE BEPERKING NOORD OOST FRIESLAND SPORTCLUB VOOR MENSEN MET EEN VERSTANDELIJKE BEPERKING NOORD OOST FRIESLAND SEIZOEN 2018-2019 Uitgave van: Sportstichting voor mensen met een verstandelijke beperking DODADO Tjaerdaweg 19 9105 KD Rinsumageest

Nadere informatie

MAANDBLAD VAN BUURTVERENIGING DE GAGEL DECEMBER 2016 NR. 407

MAANDBLAD VAN BUURTVERENIGING DE GAGEL DECEMBER 2016 NR. 407 MAANDBLAD VAN BUURTVERENIGING DE GAGEL DECEMBER 2016 NR. 407 IN DIT NUMMER: 2 INHOUD 3 VOORWOORD KERSTMIDDAG 4 BILJARTEN 5 VERJAARDAGEN 6 PIETEN IN DE GAGEL 7 IN MEMORIAM : Steve van Graven 8 ADRESSEN

Nadere informatie

Nieuwsbrief. PBS informatieavond 16 september. Nieuws uit het team. Van school. Denkt u aan de startdag van morgen? In deze nieuwsbrief meer informa-

Nieuwsbrief. PBS informatieavond 16 september. Nieuws uit het team. Van school. Denkt u aan de startdag van morgen? In deze nieuwsbrief meer informa- Nieuwsbrief Denkt u aan de startdag van morgen? In deze nieuwsbrief meer informa- e! U doet toch ook mee! GEZELLIG!! I N D E Z E N I E U W S B R I E F O N D E R A N D E R E Vrije dagen Info-avond N U M

Nadere informatie

Algemeen. Senioren. Jeugd. Iedereen alvast fijne kerstdagen gewenst en een heel sportief 2016!

Algemeen. Senioren. Jeugd. Iedereen alvast fijne kerstdagen gewenst en een heel sportief 2016! Algemeen Nog een week en dan is het Kerst. Dat betekent dat we al weer bijna halverwege het seizoen zijn. Zoals iedereen wel heeft gemerkt is er een keer een woensdag tussenuit gevallen, omdat de Trefkoele

Nadere informatie

District Oost. Toestelkampioenschappen. 27 en 28 mei Organisatie: Districts Technische Commissie Turnen Dames i.s.m. S.V.

District Oost. Toestelkampioenschappen. 27 en 28 mei Organisatie: Districts Technische Commissie Turnen Dames i.s.m. S.V. District Oost Toestelkampioenschappen 27 en 28 mei 2017 Organisatie: Districts Technische Commissie Turnen Dames i.s.m. S.V. RADUGA ENTER Hoofdsponsor van deze wedstrijd: De wedstrijd wordt gehouden in:

Nadere informatie

Maandbrief december Heiloo, 4 december 2017

Maandbrief december Heiloo, 4 december 2017 Maandbrief december Heiloo, 4 december 2017 Aan de ouders, In de maand november zijn we de echte donkere dagen in gegaan. Wij zien in deze periode in ons land het licht van de zon steeds wat korter. Op

Nadere informatie

Paulus-Weekbrief. Weekbrief 16

Paulus-Weekbrief. Weekbrief 16 us-weekbrief Meerloseweg 1 5402 XH Uden 0413-33 23 18 kopij voor us-weekbrief: info@paulus-uden.nl kijk ook op onze website: www.paulus-uden.nl Schooljaar 2015-2016 Week 51 Weekbrief 16 schoolschaatsen

Nadere informatie

De Vreedzame school. Openbare Dalton Basisschool De Wetelaar

De Vreedzame school. Openbare Dalton Basisschool De Wetelaar Openbare Dalton Basisschool De Wetelaar Zanderskamp 95 6983 CG, Doesburg tel: 0313 474292 www.wetelaar.nl e-mail: wetelaar@gmail.com Inhoud: Schooljaar 2014 2015 13 oktober 2014 De Vreedzame school Als

Nadere informatie

MAANDINFORMATIE JANUARI 2016

MAANDINFORMATIE JANUARI 2016 MAANDINFORMATIE JANUARI 2016 Fijne feestdagen Een gelukkig en gezond 2016 OBS Het Startblok Burgemeester van Haarenlaan 871 Telefoon: 010-4737889 AGENDA JANUARI Week 02 Ma 04 1 e schooldag nieuwe kalenderjaar

Nadere informatie

Nieuwsbrief september 2015

Nieuwsbrief september 2015 Nieuwsbrief september 2015 Beste Thialffer, Vakantie voorbij, volop genoten van de zon, zee,en strand. Dan heb je natuurlijk veel te vertellen. Heb je iets moois, leuk of speciaals meegemaakt, ben je op

Nadere informatie

District Oost. Toestelkampioenschappen. 1 en 2 juni Organisatie: Districts Technische Commissie Turnen i.s.m. Turn Centrum Twente

District Oost. Toestelkampioenschappen. 1 en 2 juni Organisatie: Districts Technische Commissie Turnen i.s.m. Turn Centrum Twente District Oost Toestelkampioenschappen 1 en 2 juni 2019 Organisatie: Districts Technische Commissie Turnen i.s.m. Turn Centrum Twente Turnhal Weusthag Uitslagsweg 102 Hengelo (OV) Geachte trainers, bestuursleden

Nadere informatie

D.O.S. Pasteurzaal Pasteurweg 94

D.O.S. Pasteurzaal Pasteurweg 94 D.O.S. Pasteurzaal Pasteurweg 94 Schoonhoven. Tel. 0182-384408 DOS nieuwsflitsen is een uitgave van DOSgymnastiekvereniging in Schoonhoven. Verschijnt 4x per jaar OPGERICHT OP 20 AUGUSTUS 1920 - GOEDGEKEURD

Nadere informatie

Z.S.V. ZIDEWINDE DECEMBER 2017

Z.S.V. ZIDEWINDE DECEMBER 2017 Z.S.V. ZIDEWINDE DECEMBER 2017 Dagelijks bestuur Website: www.zsvzidewinde.nl Voorzitter Secretaris Penningmeester & Ledenadministratie Leden van bestuur Vice-voorzitter Badminton Judo Tafeltennis Clubblad

Nadere informatie

W E I D E P R A A T. Nieuwsbrief van de Tennisclub WTC Beukersweide Uitgave: Oktober 2014, Jaargang 3 nr. 5

W E I D E P R A A T. Nieuwsbrief van de Tennisclub WTC Beukersweide Uitgave: Oktober 2014, Jaargang 3 nr. 5 W E I D E P R A A T Nieuwsbrief van de Tennisclub WTC Beukersweide Uitgave: Oktober 2014, Jaargang 3 nr. 5 Van de redactie: Voor u ligt de vijfde uitgave van de Weidepraat 2014. Dit keer een compacte newsletter,

Nadere informatie

INHOUD. Clubblad van OSV Onder Ons, Oosterbeek. 3 april jaargang 94 - nr. 08

INHOUD. Clubblad van OSV Onder Ons, Oosterbeek. 3 april jaargang 94 - nr. 08 Clubblad van OSV Onder Ons, Oosterbeek 3 april 2017 - jaargang 94 - nr. 08 COLOFON OSV Onder Ons Opgericht: 7 juni 1911 Sporten: Conditiesport 50+ Hardlopen Jeu de Boules Jeugdhardlopen Nordic walking

Nadere informatie

Inhoud Website 3 Wedstrijden 3 Trainen 4 Recreanten 4 De jongste leden 4 Contributie 5 Activiteiten 6 Inschrijfformulier 7.

Inhoud Website 3 Wedstrijden 3 Trainen 4 Recreanten 4 De jongste leden 4 Contributie 5 Activiteiten 6 Inschrijfformulier 7. Inhoud Website 3 Wedstrijden 3 Trainen 4 Recreanten 4 De jongste leden 4 Contributie 5 Activiteiten 6 Inschrijfformulier 7 Informatieboekje 2 Beste aankomende HVV-er Van harte welkom bij HVV 70. We zijn

Nadere informatie

Bossche ZwemVereniging

Bossche ZwemVereniging Bossche ZwemVereniging Februari 2015 Heb jij een nieuwtje voor de nieuwsbrief mail hem naar secretariaat@bzv.nl en wie weet staat hij volgende maand in deze nieuws brief. Onze nieuwsbrief Onze nieuwsbrief

Nadere informatie

Daarnaast zijn er ontwikkelingen in de parkbeheercommissie, waardoor er enige personen voor langere of kortere tijd zijn uitgevallen.

Daarnaast zijn er ontwikkelingen in de parkbeheercommissie, waardoor er enige personen voor langere of kortere tijd zijn uitgevallen. Nieuwsbrief 5 - Mei 2019 In dit nummer: Van de voorzitter TOZ clubkampioenschappen (tennis en padel) Open dag padel TOZ Trianon SeniorPlus toernooi TOZ VACATURES bij commissies binnen onze tennisvereniging

Nadere informatie

MA DI WO DO VR ZA ZO 18 dec 19 dec 20 dec 21 dec 22 dec 23 dec 24 dec Corine afwezig. Corine afwezig. Corine aanwezig uur: Kerstviering

MA DI WO DO VR ZA ZO 18 dec 19 dec 20 dec 21 dec 22 dec 23 dec 24 dec Corine afwezig. Corine afwezig. Corine aanwezig uur: Kerstviering Uit betrouwbare bron Nieuwsbrief 171808 Datum : 14-12-2017 CBS De Bron Telefoon : 0521-381885 Hoofdweg 136 Website : www.debroncbs.nl 8383 EK Nijensleek E-mail : school@debroncbs.nl MA DI WO DO VR ZA ZO

Nadere informatie

OPROEP. Uitnodiging. Even bijpraten. Januari Nieuwjaarsborrel. Geslaagde klus. Onze sponsors:

OPROEP. Uitnodiging. Even bijpraten. Januari Nieuwjaarsborrel. Geslaagde klus. Onze sponsors: Uitnodiging Januari 2012 Even bijpraten Met de allerbeste wensen voor 2012 openen we de tweede officiële nieuwsbrief van SDO Tafeltennis. Deze bevat al veel meer informatie dan de eerste. Alle begin is

Nadere informatie

Nieuwsbrief 5 19 december 2018

Nieuwsbrief 5 19 december 2018 Nieuwsbrief 5 19 december 2018 Beste jongen en meisjes, ouders en leerkrachten, Het jaar 2018 zit er weer bijna op. Nog twee daagjes en dan gaan we genieten van de welverdiende kerstvakantie. Het zal wel

Nadere informatie

De Hoef Tennisvereniging. Januari 2014

De Hoef Tennisvereniging. Januari 2014 De Hoef Tennisvereniging Januari 2014 Zicht op bestuurszaken januari 2014 Januari is zo n maand dat je blij bent dat er weer regelmaat komt. Na de gezellige feestdagen is het prettig om je dagelijkse ritme

Nadere informatie

District Oost. Toestelkampioenschappen. 9 en 10 juni Organisatie: Districts Technische Commissie Turnen i.s.m.

District Oost. Toestelkampioenschappen. 9 en 10 juni Organisatie: Districts Technische Commissie Turnen i.s.m. District Oost Toestelkampioenschappen 9 en 10 juni 2018 Organisatie: Districts Technische Commissie Turnen i.s.m. FYSION Nijverdal De wedstrijd wordt gehouden in: VOLG BORDEN P-KNGU Sporthal de Kruidenwijk

Nadere informatie

Nieuwsbrief Buitenlust

Nieuwsbrief Buitenlust Nieuwsbrief 4-2017 Buitenlust 2.0 2017-2021 Beste lezers, De laatste nieuwsbrief is alweer een paar maanden oud. Inmiddels hebben we weer genoeg te melden. Er staan een aantal belangrijke mededelingen

Nadere informatie

Jaargang 35 nummer 14 3 december 2016

Jaargang 35 nummer 14 3 december 2016 Jaargang 35 nummer 14 3 december 2016 Roerdompplein 19, 2025 CS Haarlem * tel 023-5370413; fax 023-5492405; e-mail: directeur@kon-emmaschool.nl MR VERKIEZINGEN Een aantal weken geleden hebben wij in de

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF PFC RHEDEN

NIEUWSBRIEF PFC RHEDEN Intro Na aanleiding van de informatieavond van 29 februari heeft het bestuur besloten dat er een aantal mededelingen en nieuwsfeitjes zijn die best eerder dan de ALV s bekend gemaakt kunnen worden. Daarom

Nadere informatie

FEBRUARI 2014. Activiteiten De komende maanden is er weer van alles te doen bij Unitas 63: Beste Unitassers,

FEBRUARI 2014. Activiteiten De komende maanden is er weer van alles te doen bij Unitas 63: Beste Unitassers, Beste Unitassers, FEBRUARI 2014 Met deze nieuwsbrief willen we jullie op de hoogte houden van wat er speelt binnen Unitas 63. Wil je reageren of heb je zelf iets voor de nieuwsbrief, mail dan naar publicrelations@unitas63.nl.

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kleine-Ikke

Nieuwsbrief Kleine-Ikke Nieuwsbrief Kleine-Ikke December 2016 Jaargang 201 6, nummer 18 Inhoud Beste ouders 1 Sluitingsdagen 2015/2016 1 Beste ouders en verzorgers, Voor u ligt de nieuwsbrief van Kleine-Ikke. Via deze weg houden

Nadere informatie

Nieuwsbrief DANKWOORD GWK IEDEREEN FANTASTISCH GEDAAN EN GEFELICITEERD! NIEUWE KLEDING BRAINSTORMAVOND

Nieuwsbrief DANKWOORD GWK IEDEREEN FANTASTISCH GEDAAN EN GEFELICITEERD! NIEUWE KLEDING BRAINSTORMAVOND ds Januari 2014 30 Nieuwsbrief www.aquapoldro.nl Bij de afdeling wedstrijdzwemmen van Aquapoldro kan iedereen op zijn eigen niveau meedoen aan wedstrijden. Of je nu ambities hebt om deel te nemen aan Gelderse

Nadere informatie

Overzicht activiteiten MVSV in 2014

Overzicht activiteiten MVSV in 2014 Overzicht activiteiten MVSV in 2014 2014 Was voor MVSV het eerste volledige jaar dat we van ons nieuwe clubhuis en vaarwater konden genieten. Als club hebben we een goed jaar achter de rug met een aantal

Nadere informatie

Nieuwsbrief Jeugdzeilen GWV De Vrijbuiter

Nieuwsbrief Jeugdzeilen GWV De Vrijbuiter FEBRUARI 2015 - EDITIE 1 Nieuwsbrief Jeugdzeilen GWV De Vrijbuiter In dit nummer 1 Even voorstellen 2 Informatiebijeenkomst Even voorstellen Het is jullie waarschijnlijk niet ontgaan dat er een nieuwe

Nadere informatie

SPONSOR HEREN 1 Pagina 2 Flits nummer 4 mei 2011

SPONSOR HEREN 1 Pagina 2 Flits nummer 4 mei 2011 SPONSOR HEREN 1 Pagina 2 Flits nummer 4 mei 2011 FLITS OFFICIEEL ORGAAN VAN T.C.EENDRAGT JAARGANG: Vijf en twintig NUMMER: 4 Flits Officieel orgaan Van T.C. Eendragt www.tceendragt.nl Voorzitter Ron Joosten

Nadere informatie

District Oost. Toestelkampioenschappen. 10 en 11 juni 2017

District Oost. Toestelkampioenschappen. 10 en 11 juni 2017 District Oost Toestelkampioenschappen 10 en 11 juni 2017 Organisatie: Districts Technische Commissie Turnen Dames i.s.m. Zaterdag; C.G.V. D.O.K. EDE Zondag; W.I.K. RHEDEN De wedstrijd wordt gehouden in:

Nadere informatie

Dinsdag 30 mei 2017 Jaargang 22 nr. 35

Dinsdag 30 mei 2017 Jaargang 22 nr. 35 Dinsdag 30 mei 2017 Jaargang 22 nr. 35 Hemelvaart In verband met pinksteren hebben onze leerlingen aanstaande maandag (Tweede Pinksterdag) vrij! Dinsdag 6 juni verwachten we iedereen weer op school. Eindfilm

Nadere informatie

weekinfo Datum: maandag 5 december 2016

weekinfo Datum: maandag 5 december 2016 weekinfo Datum: maandag 5 december 2016 Bijbelverhalen voor de komende week: Gabriël bij Zacharias, Lucas 1:5-25 Gabriël bij Maria, Lucas 1:26-38 Agenda: 5 december Sint op school, groep 1 tot en met 4

Nadere informatie

Agenda Het Korennieuws Oktober Maandag 16 Oktober Kienen Woensdag 18 Oktober Donderdag 19 Oktober 20.

Agenda Het Korennieuws Oktober Maandag 16 Oktober Kienen Woensdag 18 Oktober Donderdag 19 Oktober 20. Agenda 2017 Het Korennieuws Oktober 2017 Maandag 16 Oktober 20.30 Kienen Woensdag 18 Oktober 10.00-15.00 Donderdag 19 Oktober 20.00 Kaarten Pompoenen snijden Zaterdag 21 Oktober 19.30 Spooktocht Vrijdag

Nadere informatie

24 december 2016 nr. 30

24 december 2016 nr. 30 24 december 2016 nr. 30 De feestdagen staan voor de deur en het jaar 2016 loopt ten einde, tijd voor een laatste Nieuwsbrief. Het afgelopen kwartaal waren er diverse activiteiten. In deze Nieuwsbrief een

Nadere informatie

Nieuwsbrief nummer 4 December 2015

Nieuwsbrief nummer 4 December 2015 Nieuwsbrief nummer 4 December 2015 Beste tennisvrienden, sponsors en adverteerders, Het tennisseizoen van 2105 zit er weer op. Het bestuur wenst iedereen hele fijne feestdagen en een gelukkig, gezond en

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Inhoud. Beste leden,

NIEUWSBRIEF. Inhoud. Beste leden, NIEUWSBRIEF Nr. 19 februari 2019 HERCULES ZWOLLE Opgericht 18 oktober 1909 Aangesloten bij de Koninklijke Nederlandse Gymnastiek Unie (KNGU) Inhoud Inhoud: Voorwoord Voorwoord Algemene Ledenvergadering

Nadere informatie

Peuterspeelzaal het Klavertje december

Peuterspeelzaal het Klavertje december Beste ouder/verzorger, We zitten midden in alle decemberactiviteiten en het is heel sfeervol op de locatie. Samen met de kinderen werken we toe naar de kerstvakantie. Bij deze de nieuwsbrief van december.

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF MEI. Seizoen VOLGEND SEZIOEN:

NIEUWSBRIEF MEI. Seizoen VOLGEND SEZIOEN: NIEUWSBRIEF MEI Seizoen 2014-2015 BELANGRIJK!!!!!!! Hallo allemaal, lees de nieuwsbrief goed door, want er zijn veel uitvaldagen i.v.m. verhuur Page en feestdagen. VOLGEND SEZIOEN: Nog 2 maanden trainen

Nadere informatie

Play offs. Schipholfonds. Dames starten vrijdag met play offs. Alle stemmers bedankt!

Play offs. Schipholfonds. Dames starten vrijdag met play offs. Alle stemmers bedankt! Nieuwsbrief ZV De Zaan, 11 mei 2016 (nummer 20, seizoen 2015-2016) Play offs Dames starten vrijdag met play offs Dit weekend gaan de play offs van start. De senioren bijten de spits af en spelen vrijdag

Nadere informatie

Vanavond extra avondprogramma! Niet vergeten! 19.00 tot 21.00 uur. VANAVOND EEN UITGAVE VAN VAKANTIESPELEN KRIEBELDAM DE KRIEBELDAMMER

Vanavond extra avondprogramma! Niet vergeten! 19.00 tot 21.00 uur. VANAVOND EEN UITGAVE VAN VAKANTIESPELEN KRIEBELDAM DE KRIEBELDAMMER Iedereen die volgende week niet terug komt een hele fijne vakantie toegewenst! VAKANTIE Vanavond extra avondprogramma! Niet vergeten! 19.00 tot 21.00 uur. VANAVOND Vandaag extra veel tekeningen van de

Nadere informatie

L.L. Louwerse, Kon. Wilhelminastraat TT Reeuwijk. M.J. Schellekens, Raafstraat EB Alphen aan den Rijn

L.L. Louwerse, Kon. Wilhelminastraat TT Reeuwijk. M.J. Schellekens, Raafstraat EB Alphen aan den Rijn Alphapost Orgaan van de Nederlandsche Vereeniging van Postzegelverzamelaars Afdeling Alphen aan den Rijn. Opgericht 24 januari 1946. Inschr. K.v.K. 40 44 63 36 Verschijnt vijfmaal per jaar. Website: http://nvpv-alphen.voosterom.nl/

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2014-2015-05 14-11-2014

Nieuwsbrief 2014-2015-05 14-11-2014 Nieuwsbrief 2014-2015-05 14-11-2014 Beste ouders/verzorgers, Vandaag ontvangt u de 5 e nieuwsbrief van dit schooljaar. Sport- en beweegteam Ook de komende tijd is er weer een aantal leuke naschoolse sportactiviteiten

Nadere informatie

Nieuwsbrief. November 2015. Woordje van de voorzitter. www.vkwgym.nl

Nieuwsbrief. November 2015. Woordje van de voorzitter. www.vkwgym.nl Woordje van de voorzitter Zeven november zijn we begonnen met de Clubkampioenschappen in onze nieuwe zaal in de Groene Borg. Het was erg fijn dat we niet meer met materiaal naar de Börkerkoel hoefden te

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Oktober 2013

Nieuwsbrief. Oktober 2013 Nieuwsbrief Oktober 2013 Agenda Oktober Di 01 Damescie Driebal Stableford Wo 02 Falcon Cup 2013 Do 03 Seniorencie 4-BBB Zo 06 Maandbeker 7 finale VEBEGO Di 08 Damescie Golf-Bridge wedstrijd 2 e 9 holes,

Nadere informatie