Wij geven vorm aan nieuwe ideeën

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Wij geven vorm aan nieuwe ideeën"

Transcriptie

1 Wij geven vorm aan nieuwe ideeën

2 Inhoud De groeiende wereld van 4 EPS 6 EPP 7 Cradle to CradleCM in optima forma 9 BioFoam 11 Sectoren Food Verpakkingskisten voor de visverwerkende industrie 6 Automotive Toepassingen in de automotive industrie 7 Retail Bloempotten en plantenbakken 8 Tuinbouw Tuinbouwtrays 9 Farmacie Farmaceutische verpakkingen 10 Klimaat Ventilatie, airconditioning en verwarming 11 Wij geven vorm aan

3 3 nieuwe ideeën bv in Wijchen is dé expert op het gebied van verpakkingen, industriële producten, producten voor de klimaatbeheersings sector, de foodsector, de tuinbouw en de farmaceutische industrie. Als meest ervaren leverancier in West-Europa kunnen wij onze klanten telkens weer verrassen met innovatieve oplossingen. Dankzij de modernste designfaciliteiten, een ultramodern machinepark en meerdere professionele R&D afdelingen kunnen wij vrijwel elke wens vertalen in een perfect passend product. Zoals u van een leverancier van ons kaliber mag verwachten, hanteren wij hierbij de allerhoogste kwaliteitsnormen. Exclusieve en unieke grondstoffen Om nieuwe ideeën vorm te geven, gebruiken wij onder andere de kunststofmaterialen EPS (geëxpandeerd polystyreen) en EPP (geëxpandeerd polypropyleen). Dit zijn grondstoffen met ongekende mogelijkheden en ongeëvenaarde producteigenschappen. Uniek is dat wij deze grondstoffen zelf produceren. Dit geeft u en ons de zekerheid dat de kwaliteit constant hoog en de beschikbaarheid gegarandeerd is.

4 4 De groeiende wereld Onze visie De verpakkingsindustrie is een markt waar creativiteit en een hoog kwaliteitsniveau bepalend zijn voor het behalen van succes. Onze klanten verwachten van ons daarom een groot meedenkend vermogen en een professionele ondersteuning, onder andere met vlekkeloze orderafwikkelingen en met verrassende, voordeel biedende producten. Door onze voortdurende focus op nieuwe technologieën en de ontwikkeling van onderscheidende, prijsconcurrerende en duurzame producten kunnen wij telkens weer aan deze hoge verwachtingen voldoen. Hierbij is een intensieve samenwerking met onze afnemers voor ons van cruciaal belang. Wij geven vorm aan nieuwe ideeën die wij samen met onze klanten bedenken. Op basis van onze omvangrijke expertise, designfaciliteiten, state of the art machinepark en uitgebreide know-how op het gebied van materiaaltoepassingen en oppervlaktetechnieken willen wij onze hoofdrol in West-Europa handhaven en waar mogelijk verder vergroten. Door steeds opnieuw te innoveren en mee te denken zijn wij in staat om telkens de verwachtingen van onze klanten te overtreffen.

5 5 is actief op velerlei gebieden: van verpakkingen voor allerlei verschillende producten tot behuizingen van boilers, van trays voor de tuinbouwsector tot bumpers van auto s en van isolatiemateriaal voor de bouwsector tot elektronica verpakkingen. Tot onze klantenkring behoren veel A-merken, maar ook kleinere bedrijven waarderen onze professionele ondersteuning en creativiteit. De toepassingsgebieden van EPS en EPP worden steeds breder en omvangrijker. Zo kunnen wij dankzij innovatieve oppervlaktebehandelingen onze producten een prachtig functioneel design en een unieke uitstraling geven. Daarmee kunnen deze producten een uitstekende vervanger zijn van traditionele behuizingen, zoals bijvoorbeeld metaal. Een goed voorbeeld van de onbegrensde mogelijkheden is de ontwikkeling van de complete behuizing van een boiler met EPP. Deze innovatie werd beloond met de Material Engineering Award. is als geen ander in staat om steeds opnieuw met de meest innovatieve en creatieve oplossingen te komen. Dat moet ook wel, want onze klanten verwachten steeds meer van ons. Zij zoeken een partner die aan een half woord genoeg heeft. Een partner die het woord onmogelijk niet kent en die bereid is om nieuwe mogelijkheden te onderzoeken. Een leverancier die nieuwe ontwikkelingen kan initiëren en uitvoeren. De totale driedimensionale ontwerpvrijheid van EPS en EPP biedt ongelooflijk veel mogelijkheden. ziet die mogelijkheden en kan ze ook daadwerkelijk realiseren. Voor u, met u! van

6 EPS 6 EPS bestaat voor 98% uit lucht en voor slechts 2% uit vaste stof. Het is erg licht maar heeft een grote stootvastheid waardoor het uitstekend schokabsorberend is. EPS is ongevoelig voor vocht, rotvrij, schimmelbestendig en bestand tegen UV-straling. EPS is in vele kleuren leverbaar en is door de isolerende eigenschappen prima geschikt voor gebruik bij hogere en lagere temperaturen. Dit duurzaam materiaal is uitermate hygiënisch, niet schadelijk voor de gezondheid en 100% recyclebaar, dus erg milieuvriendelijk. Vanwege haar flexibele eigenschappen kunnen EPS-producten in elk driedimensionaal design worden geleverd. Zelfs de kleinste detailleringen zijn mogelijk, zodat totale vorm- en ontwerpvrijheid is gegarandeerd. Sector Food Verpakkingskisten voor de visverwerkende industrie Vis, schelpdieren, het moet allemaal snel verwerkt worden en goed gekoeld; dus ook goed geïsoleerd verpakt. EPS is dan de perfecte oplossing: Vormvast, sterk, licht, stapelbaar en met uitstekende isolerende kwaliteiten. Daarbij is in staat om in een zeer korte tijd grote hoeveelheden te produceren en te leveren. Een snelle verwerking van de vis en de schelpdieren tijdens piekmomenten is altijd gewaarborgd.

7 EPP 7 EPP wordt met name toegepast voor kostbare en kwetsbare elektronicaproducten of vormdelen voor bijvoorbeeld de klimaat- en de automotive industrie. EPP heeft ondanks zijn lage gewicht een hoge energieabsorptie en een sterk vormherstellend vermogen na statische of dynamische belasting. De vervorming is heel evenwichtig, onafhankelijk van de richting van de impact. EPP is temperatuur bestendig, neemt nagenoeg geen water op en is goed bestand tegen chemicaliën en oliën. De productdichtheid van EPP is per toepassing of gebruiksdoel specifiek regelbaar. Het heeft goede warmte- en koude-isolerende eigenschappen en is gemakkelijk schoon te maken. Omdat EPP uitermate goed recyclebaar is en geen CFK of andere drijfgassen bevat, is het zeer milieuverantwoord. Sector Automotive Toepassingen in de automotive industrie Vanwege het lage gewicht en de hoge energieabsorptie worden veelvuldig EPS- en EPP-onderdelen van toegepast in de carrosserie van de auto. Dit ter bescherming van de inzittenden bij een aanrijding. Ook delen van kofferbakinterieuren (voor het opbergen van onder andere het reservewiel, de krik en de gevarendriehoek) worden in toenemende mate uit EPP vervaardigd. Ook na veelvuldig gebruik blijft het EPS-/ EPPmateriaal intact, ondanks het lage gewicht. De combinatie van toepassingen in EPS en EPP maakt de auto in zijn totaliteit lichter, waardoor deze zuiniger zal zijn in het verbruik.

8 8 Sector Retail Bloempotten en plantenbakken EPS en EPP lenen zich niet alleen voor industriële toepassingen. Dankzij verschillende innovatieve oppervlaktetechnieken wordt het materiaal steeds breder inzetbaar; dus ook voor consumentenartikelen. Een mooi voorbeeld hiervan zijn bloempotten en plantenbakken: Robuust, waterdicht en toch vederlicht. Natuurlijk in alle denkbare kleuren, formaten en vormen te produceren en zowel geschikt voor binnen als buiten.

9 radle to CradleCM C in optima forma 9 Voor is Cradle to CradleCM geen modeterm maar een filosofie. We zijn ons terdege bewust van onze verantwoordelijkheid ten aanzien van het milieu en we zetten ons hiervoor ook daadwerkelijk in. heeft op alle productielocaties eigen recycling-units waar we gebruikte EPS-producten verwerken tot nieuwe grondstof. Onder de naam SynTray halen wij bijvoorbeeld gebruikte EPS-tuinbouwtrays retour voor hergebruik in nieuwe producten. Het milieu is een integraal en vanzelfsprekend onderdeel binnen ons kwaliteitsbeleid. Sector Tuinbouw Tuinbouwtrays Door de isolatiewaarde (constante temperatuur huishouding voor de wortels) en de van origine spierwitte kleur (licht bevordert groei) zijn EPS zaai- en verspeentrays uitermate geschikt voor de opkweek en teelt van jong plantmateriaal. Vormvast, welhaast ongelimiteerde maatvoering, sterk, licht van gewicht en daardoor dus zeer betrouwbaar en handzaam. De trays zijn bovendien 100% recyclebaar middels ons eigen unieke ophaalsysteem genaamd SynTray. In combinatie met onze nieuwste gladde celtechniek kunnen trays worden gebruikt met de modernste transplantsystemen.

10 10 Sector Farmacie Farmaceutische verpakkingen De farmaceutische industrie stelt, mede door regelgeving, zware eisen aan het verpakkingsmateriaal. EPS bezit alle eigenschappen om aan deze strenge eisen te voldoen. Zo beschermt EPS bijvoorbeeld glazen flessen tegen breuk tijdens het transport en kunnen producten door een perfect maatvaste EPS verpakking machinaal afgevuld worden. Daarnaast bezit EPS goede isolerende eigenschappen wat snelle opwarming van de inhoud kan voorkomen en het materiaal ook uitermate geschikt maakt als koelbox. Daarom past men EPS op grote schaal toe in cold chain oplossingen voor bijvoorbeeld -79 ºC droogijszendingen en 2-8 ºC koelzendingen. Het materiaal is ongevoelig voor vocht en blijft in elk klimaat zijn uitstekende eigenschappen behouden, dit in tegenstelling tot bijvoorbeeld karton.

11 BioFoam ; Groener kunnen we het niet maken. 11 Volledig composteerbaar met de uitstekende eigenschappen en NIEUWE CYCLUS vormvrijheid van EPS. Het lijkt een sprookje, maar niets is minder COMPOST P EIN DE C S van plantaardig afval. Een gepatenteerde technologie maakt verhitting CTIEPRO DU CE RO S LU YC TC AR ST schuim te maken op basis van polymelkzuur (PLA) dat afkomstig is YC LU S waar. We zijn er namelijk in geslaagd om geëxpandeerde korrels PLANTAARDIGE GRONDSTOFFEN en expansie mogelijk waardoor een nieuw soort verpakkingsmateriaal is ontwikkeld dat volledig biologisch afbreekbaar is. De nieuwe grondstof met de naam BioFoam is even stootvast en even sterk als BIOFOAM EINDPRODUCT MELKZUUR EPS. Het neemt geen water op en het isoleert net zo goed. Kortom, BioFoam is qua mogelijkheden en eigenschappen niet van EPS te onderscheiden. Omwille van de herkenbaarheid en het onderstrepen van het duurzame karakter heeft het bio-afbreekbare BioFoam een lichtgroene kleur. BIOFOAM PARELS MICRO PARELS Sector Klimaat Ventilatie, airconditioning en verwarming Een laag gewicht, hoge isolerende eigenschappen, constructief toepasbaar en daar waar nodig ook waterdicht uit te voeren. Dit zijn enkele onderscheidende eigenschappen van EPP die uitstekend van pas komen in deze sector. Daarnaast kan EPP nagenoeg luchtdicht sluiten door een inventief kliksysteem. Het kan, in combinatie met een oppervlaktebehandeling aan de buitenzijde, dienen als de behuizing, de isolatie en het muurbevestigingsysteem. Tijdens de productie kunnen desgewenst ook onderdelen worden voorgemonteerd, zoals inserts of bijvoorbeeld een condenswaterdoorvoer. Deze eigenschappen en mogelijkheden maken dat EPP de perfecte oplossing is voor de productie van technische delen voor onder andere CV ketels, warmtepompen, stadsverwarming, boilers, warmteterugwinunits en ventilatiesystemen.

12 De internationale connecties van is onderdeel van de Synbra Holding, een van de meest toonaan gevende Europese bedrijven in EPP, EPS en andere kunststoffen. Synbra bedrijven zijn actief in de bouwsector en de verpakkings industrie. Holding Grondstofproductie NL 08/2011 Alle specificaties onder voorbehoud Synbra-bedrijven bv Postbus 3 NL-6600 AA Wijchen Nieuweweg 235 NL-6603 BM Wijchen T +31 (0) F +31 (0) E info@synprodo.nl

EPS isoleert, bouwt en beschermt

EPS isoleert, bouwt en beschermt EPS isoleert, bouwt en beschermt Isoleert, bouwt en beschermt EPS is een bouwstof die door de bouw en de industrie al 50 jaar lang gewaardeerd wordt vanwege zijn uitmuntende eigenschappen. En nog steeds

Nadere informatie

CO 2. Tekst: ing. Dick Havenaar. Niels Wesselink (links) en ing. Nico Doorn (rechts) van PS Koeltechniek & Klimaatbeheersing.

CO 2. Tekst: ing. Dick Havenaar. Niels Wesselink (links) en ing. Nico Doorn (rechts) van PS Koeltechniek & Klimaatbeheersing. Tekst: ing. Dick Havenaar Niels Wesselink (links) en ing. Nico Doorn (rechts) van PS Koeltechniek & Klimaatbeheersing. juni 2015 25 De compact samengebouwde CO 2 -installatie met op de achtergrond de gaskoeler.

Nadere informatie

IsoBouw Airpop Algemene toepassing

IsoBouw Airpop Algemene toepassing IsoBouw Airpop Algemene toepassing Airpop, de bouw kan niet zonder www.isobouw.nl/airpop IsoBouw Airpop Algemene toepassing Airpop, de bouw kan niet zonder Veelzijdig en hoogwaardig isolatiemateriaal Airpop

Nadere informatie

Creatief met schuim. Type schuimen Eigenschappen Toepassingen

Creatief met schuim. Type schuimen Eigenschappen Toepassingen Creatief met schuim Type schuimen Eigenschappen Toepassingen Pregis staat voor produceert geëxtrudeerd geslotencellig onvernet polyethyleen of polypropyleen SCHUIM Kenmerken produceert geëxtrudeerd geslotencellig

Nadere informatie

SlimFix Deco. Het snelst verwerkbare én luchtdichte binnenisolatie-systeem GEPATENTEERD. www.isobouw.nl/slimfixdeco

SlimFix Deco. Het snelst verwerkbare én luchtdichte binnenisolatie-systeem GEPATENTEERD. www.isobouw.nl/slimfixdeco Deco GEPATENTEERD NU OOK VERKRIJGBAAR MET CRADLE TO CRADLE CM GECERTIFICEERDE BIOFOAM ISOLATIEKERN Het snelst verwerkbare én luchtdichte binnenisolatie-systeem www.isobouw.nl/slimfixdeco Deco GEPATENTEERD

Nadere informatie

Biobased voedselverpakkingen

Biobased voedselverpakkingen Biobased voedselverpakkingen Technische aspecten 30 Juni 2015, Karin Molenveld Inhoud Introductie Biobased verpakkingen Wat is biobased Waarom biobased Wanneer biodegradeerbaar Catalogus Voorbeelden en

Nadere informatie

Product naam: MM04402

Product naam: MM04402 Product naam: MM04402 Specificaties MM04402: Levensduur L90: 25000u Wattage: 5.50W Kleur: 2800K (warmwit) Lumen: 470 lm RA: 80 Bundelbreedte: 360 graden Bedrijfstemperatuur: -30 tot + 40 graden Lamp soort:

Nadere informatie

Materiaal keuzes. Globaal genomen zijn er 4 basis functies denkbaar waarom men het product wilt verpakken.

Materiaal keuzes. Globaal genomen zijn er 4 basis functies denkbaar waarom men het product wilt verpakken. Materiaal keuzes Waarom verpakken we het product? Dit is de eerste vraag die beantwoord moet worden. Immers als het niet nodig is om een product te verpakken, is een materiaal keuze ook niet nodig en ontstaat

Nadere informatie

GEPATENTEERD. Airpop spouwisolatie voor betaalbare topkwaliteit.

GEPATENTEERD. Airpop spouwisolatie voor betaalbare topkwaliteit. GEPATENTEERD IsoBouw spouwisolatie olatie Airpop spouwisolatie voor betaalbare topkwaliteit www.isobouw.nl/spouwisolatie IsoBouw spouwisolatie Algemeen Vochtongevoelige isolatie met uitstekende prestaties

Nadere informatie

the hidden invention.

the hidden invention. the hidden invention. ONTDEK WAT Particle Foam Engineering bij betekent Met partikelschuimen is echt het ondenkbare mogelijk. Daarom denken onze ingenieurs niet in producten, maar in oplossingen. Wij ontwikkelen

Nadere informatie

IsoBouw Airpop Vloerisolatie

IsoBouw Airpop Vloerisolatie IsoBouw Airpop Vloerisolatie Een uitstekende basis voor iedere vloer www.isobouw.nl/vloerisolatie IsoBouw Airpop vloerisolatie Algemeen IsoBouw vloerisolatie: een uitstekende basis voor iedere vloer Voor

Nadere informatie

EPS CONSTRUCTIES. EPS blokken in GWW sector. Voordelen EPS

EPS CONSTRUCTIES. EPS blokken in GWW sector. Voordelen EPS FOLIE GEOTEXTIEL EN GEOGRIDS LEIDINGSYSTEMEN VIJVER EN TUIN EPS CONSTRUCTIES KUNSTSTOF FABRICATEN DRAINAGESYSTEMEN GROEIPLAATSVERBETERING EPS CONSTRUCTIES EPS blokken in GWW sector In Nederland hebben

Nadere informatie

RubberShell SA Innovatief zelfklevend EPDM membraan

RubberShell SA Innovatief zelfklevend EPDM membraan RubberShell SA Innovatief zelfklevend EPDM membraan RubberShell SA Een vernieuwende technologie voor het eenvoudig, snel en veilig afdichten van gebouwen. RubberShell SA is een uniek, glasvezel versterkte

Nadere informatie

Product naam: MM05244

Product naam: MM05244 Product naam: MM05244 Specificaties MM05244: Levensduur L90: 15000u Wattage: 4.80W Kleur: 2700K (Extra Warmwit LED Filament ) Lumen: 470 lm Bundelbreedte: 330 graden Bedrijfstemperatuur: -30 tot + 40 graden

Nadere informatie

Akaplast, top in vorm.

Akaplast, top in vorm. Top in vorm Akaplast, top in vorm. Akaplast is sinds de oprichting in 1999 uitgegroeid tot een van de meest gerenommeerde vacuümvormspecialisten in de Benelux. Klantgerichtheid en gezond ondernemerschap

Nadere informatie

Designed to be personalised

Designed to be personalised Designed to be personalised BINNEN 5 WERKDAGEN GEPRODUCEERD BESTELLEN VANAF 5 STUKS LEVENSLANGE GARANTIE Nederlands DE BESTE KEUZE Onze USB sticks worden in Nederland gemaakt en zijn daarmee uniek. Europese

Nadere informatie

BIODORE GO NATURAL EXPLORE FOOD EXPLORE NATURE EXPLORE DRINKS EXPLORE FESTIVALS EXPLORE YOURSELF EXPLORE PEOPLE

BIODORE GO NATURAL EXPLORE FOOD EXPLORE NATURE EXPLORE DRINKS EXPLORE FESTIVALS EXPLORE YOURSELF EXPLORE PEOPLE BIODORE GO NATURAL Disposables en verpakkingen, gemaakt van uitsluitend natuurlijke materialen. Biodore toont ons de natuur in al haar schoonheid. Biodore laat ons de veelzijdigheid van de natuur ervaren.

Nadere informatie

Voldoet u al aan het Bouwbesluit?

Voldoet u al aan het Bouwbesluit? NIEUW SlimFix XT Gepatenteerd door IsoBouw Conform Bouwbesluit 2012 Voldoet u al aan het Bouwbesluit? SlimFix XT : Aantoonbaar Bouwbesluit-proof zonder concessies; veel duurzamer dankzij EPS HR! SlimFix

Nadere informatie

Bouwplast kunststof ramen. de juiste maat!

Bouwplast kunststof ramen. de juiste maat! Bouwplast kunststof ramen de juiste maat! Kunststof ramen op maat Bouwplast kunststof ramen, een compleet programma. Speciaal ontwikkeld voor de moderne bouw. Met nagenoeg onbeperkte mogelijkheden qua

Nadere informatie

De best geïsoleerde dakkapel van Nederland

De best geïsoleerde dakkapel van Nederland De best geïsoleerde dakkapel van Nederland Beste Kwaliteit materialen Plaatsen zonder kraanwagen Gegarandeerd duurzaam Uniek in Nederland Onze dakkapellen hebben een RC-waarde van maar liefst 4.0 Dakkapel

Nadere informatie

SlimFix Deco. Het snelst verwerkbare én luchtdichte binnenisolatie-systeem GEPATENTEERD. www.isobouw.nl/slimfixdeco

SlimFix Deco. Het snelst verwerkbare én luchtdichte binnenisolatie-systeem GEPATENTEERD. www.isobouw.nl/slimfixdeco Deco GEPATENTEERD NU OOK VERKRIJGBAAR MET CRADLE TO CRADLE CM GECERTIFICEERDE BIOFOAM ISOLATIEKERN Het snelst verwerkbare én luchtdichte binnenisolatie-systeem www.isobouw.nl/slimfixdeco Deco GEPATENTEERD

Nadere informatie

Verpakken. Karen van de Stadt

Verpakken. Karen van de Stadt Verpakken Karen van de Stadt Het KIDV Opgericht op 1 januari 2013: Raamovereenkomst Verpakkingen 2013 2022 Vermindering milieudruk verpakkingsketen Kennisfunctie inzetten om bij te dragen aan het sluiten

Nadere informatie

Airpop (EPS), 100% recyclebaar en duurzaam

Airpop (EPS), 100% recyclebaar en duurzaam S T YBENE X Vereniging van EPS fabrikanten Airpop (EPS), 100% recyclebaar en duurzaam www.stybenex.nl Door de toevoeging van EPS aan de kwaliteits - eisen kunststoffen, is een inhaalslag voor het recyclen

Nadere informatie

Vakantiewoningconcept

Vakantiewoningconcept Vakantiewoningconcept Ontwikkelen en bouwen voor nu en later. U wilt uw gasten een bijzondere beleving en een onbezorgd verblijf bieden. In een vakantiewoning die aan alle eisen voldoet en qua duurzaamheid

Nadere informatie

Denken in duurzame systemen en effectieve oplossingen

Denken in duurzame systemen en effectieve oplossingen Denken in duurzame systemen en effectieve oplossingen Unidek SolarTherm is het eerste sandwich dakelement met een geïntegreerd, prefab gemonteerde zonnecollector. Het resultaat van een unieke samenwerking

Nadere informatie

VAKMENSEN KIEZEN VOOR INNOVATIEVE OPLOSSINGEN.

VAKMENSEN KIEZEN VOOR INNOVATIEVE OPLOSSINGEN. VAKMENSEN KIEZEN VOOR INNOVATIEVE OPLOSSINGEN. WWW.KI-TS.COM OVER ONS "Geweldige bedrijven bieden hun klanten, naast de producten die ze vragen, ook oplossingen voor hun problemen. Knauf Insulation streeft

Nadere informatie

IsoBouw EPS Algemene toepassing

IsoBouw EPS Algemene toepassing IsoBouw EPS Algemene toepassing EPS, de bouw kan niet zonder www.isobouw.nl/eps IsoBouw EPS Algemene toepassing EPS, de bouw kan niet zonder Veelzijdig en hoogwaardig isolatiemateriaal EPS staat voor geëxpandeerd

Nadere informatie

Introductie. Normen en goedkeuring > EU verordening n 1935/2004 > EU verordening n 2023/2006 > FDA verordening 21 CFR > DIN26054 /1/2

Introductie. Normen en goedkeuring > EU verordening n 1935/2004 > EU verordening n 2023/2006 > FDA verordening 21 CFR > DIN26054 /1/2 PTFE slangen 2 Introductie Klinger heeft een uitgebreid programma PTFE slangen en deskundige kennis om u een duurzaam advies te geven over deze kwaliteitsslangen. Ons motto is dan ook: in één keer het

Nadere informatie

PROMOTIONAL PRODUCTS Designed to be personalised

PROMOTIONAL PRODUCTS Designed to be personalised PROMOTIONAL PRODUCTS Designed to be personalised BINNEN 5 werkdagen geproduceerd Bestellen Vanaf 5 stuks Levenslange garantie Nederlands DE BESTE KEUZE Onze USB sticks worden in Nederland gemaakt en zijn

Nadere informatie

GEPATENTEERD. EPS spouwisolatie voor betaalbare topkwaliteit. www.isobouw.nl/spouwisolatie

GEPATENTEERD. EPS spouwisolatie voor betaalbare topkwaliteit. www.isobouw.nl/spouwisolatie GEPATENTEERD IsoBouw spouwisolatie EPS spouwisolatie voor betaalbare topkwaliteit www.isobouw.nl/spouwisolatie IsoBouw spouwisolatie Algemeen Vochtongevoelige isolatie met uitstekende prestaties EPS: uw

Nadere informatie

Air Excellent luchtverdeelsysteem. Een slimme innovatie

Air Excellent luchtverdeelsysteem. Een slimme innovatie Air Excellent luchtverdeelsysteem Een slimme innovatie AIR EXCELLENT LUCHTVERDEELSYSTEEM Een slimme innovatie Het Air Excellent luchtverdeelsysteem is een innovatief modulair systeem, universeel geschikt

Nadere informatie

Voor elke comfort vraag een warmwater oplossing

Voor elke comfort vraag een warmwater oplossing Product-Data-Blad Remeha Warmwaterboilers Voor elke comfort vraag een warmwater oplossing Remeha warmwaterboilers AQUA PLUS Voor elke comfort vraag een warmwater oplossing De Remeha warmwaterboilers uit

Nadere informatie

Internet: Windox.nl Windox-2000.nl Windox-duurzaam.nl Gigamat.nl

Internet: Windox.nl Windox-2000.nl Windox-duurzaam.nl Gigamat.nl Windox Buitenmuur Isolatie systeem Deze buitenmuur isolatie is een ideale manier om uw woning te isoleren aan de buitenzijde van de woning. Door aan de buitenzijde het EPS isolatiemateriaal aan te brengen

Nadere informatie

PRESTIGE PRESTIGE PRESTIGE

PRESTIGE PRESTIGE PRESTIGE PRESTIGE 884.297-01 PRESTIGE W W W. I N T E R G A S V E RWA R M I N G. N L PRESTIGE VO O R O P I N WA R M T E Revolutionair design In uw interieur telt elk detail. Inspelend op de toenemende hang naar

Nadere informatie

EVEN VOORSTELLEN. Bekijk de bijlage: isc_productfolder.pdf

EVEN VOORSTELLEN. Bekijk de bijlage: isc_productfolder.pdf EN DE WINNAAR IS... EVEN VOORSTELLEN ISC, Intelligent Sustainable Construction, is gespecialiseerd in het ontwikkelen en produceren van doordachte duurzame bouwelementen. Met onze Brabantse bescheidenheid

Nadere informatie

Product naam: MM04320

Product naam: MM04320 Product naam: MM04320 Specificaties MM04320: Groep LED Lumen/Watt 102.00 lm/watt Levensduur L90 25.000u Soort LED CLASSIC Wattage 8W RA 80 Spanning 220-240V Licht rondom 360 graden Lichtkleur 2800K (warmwit)

Nadere informatie

zonweringsdoeken gemaakt van planten THE FIRST SUNSCREEN FABRIC IN THE WORLD WITH CRADLE TO CRADLE CERTIFIED GOLD

zonweringsdoeken gemaakt van planten THE FIRST SUNSCREEN FABRIC IN THE WORLD WITH CRADLE TO CRADLE CERTIFIED GOLD zonweringsdoeken gemaakt van planten THE FIRST SUNSCREEN FABRIC IN THE WORLD WITH CRADLE TO CRADLE CERTIFIED GOLD M + N PROJECTEN ONTWIKKELDE EEN NIEUWE GENERATIE ZONWERINGSDOEKEN, DIE DE HUIDIGE MATERIALEN

Nadere informatie

Biobased verpakkingen

Biobased verpakkingen Biobased verpakkingen KIDV verdiepingsbijeenkomst 10 februari 2014, Karin Molenveld Inhoud Introductie Biobased verpakkingen Wat is biobased Waarom biobased Wanneer biodegradeerbaar Catalogus Voorbeelden

Nadere informatie

Magic Box F O O D S U P PLIES. P.O. Box AC Schijndel The Netherlands. Phone: +31 (0) Fax: +31 (0)

Magic Box F O O D S U P PLIES. P.O. Box AC Schijndel The Netherlands. Phone: +31 (0) Fax: +31 (0) Magic Box Maak nu 12 kofta-kebab/gehaktrollen in één handomdraai met de Magic box. Met de Magic box maakt u gehaktrolspiesen met een diameter van 20 mm op gelijkwaardig vorm en gewicht van 60 tot 120 gram.

Nadere informatie

industriële verpakkingen meilink meilink

industriële verpakkingen meilink meilink industriële verpakkingen meilink Meilink Industriële Verpakkingen info@meilinkgroep.nl vestiging Borculo Postbus 9, 7270 AA Borculo Kam. Onnesstraat 1, 7271 AZ Borculo T 0545-253525, F 0545-271135 www.meilinkgroep.nl

Nadere informatie

Product naam: MM06099

Product naam: MM06099 Product naam: MM06099 Specificaties MM06099: Groep LED Lumen/Watt 75.00 lm/watt Levensduur 15.000u Soort LED CLASSIC Wattage 2,4W RA 80 Spanning 230V Licht rondom 330 graden Lichtkleur 2800K Beschermingsgraad

Nadere informatie

With the future in mind. De ideale oplossing voor verwarmings- en warmwaterprojecten. Condenserende ketels Boilers

With the future in mind. De ideale oplossing voor verwarmings- en warmwaterprojecten. Condenserende ketels Boilers With the future in mind De ideale oplossing voor verwarmings- en warmwaterprojecten Condenserende ketels Boilers Projecten Our excellence ACV, sinds 1922 Belgisch fabrikant van oplossingen voor verwarming

Nadere informatie

Product naam: MM05232

Product naam: MM05232 Product naam: MM05232 Specificaties MM05232: Levensduur: 25000u Lengte: 80 mm Wattage: 4.00W Diameter: 45 mm Kleur: 2700-1800K (Dim to WARM) Gewicht: 32 gr Lumen: 250 lu Spanning: 230 V RA: 80 Beschermingsklasse:

Nadere informatie

CREËREN INNOVEREN ONDERSCHEIDEN

CREËREN INNOVEREN ONDERSCHEIDEN CREËREN INNOVEREN ONDERSCHEIDEN De verpakking als visitekaartje De gedachte aan een verpakking als praktisch omhulsel is verleden tijd. De verpakking is tegenwoordig onderdeel van de huisstijl en daarmee

Nadere informatie

GEPATENTEERD. SlimFix Deco I O B A S E D. Het snelst verwerkbare én luchtdichte binnenisolatie-systeem.

GEPATENTEERD. SlimFix Deco I O B A S E D. Het snelst verwerkbare én luchtdichte binnenisolatie-systeem. GEPATENTEERD GEDEELTELIJK B I O B A S E D BCRG-ISSO GECERTIFICEERD Het snelst verwerkbare én luchtdichte binnenisolatie-systeem www.isobouw.nl/slimfixdeco GEPATENTEERD Luchtdichte isolatie én decoratie

Nadere informatie

SANITAIR PAPIER > SATINO > VAN HOUTUM

SANITAIR PAPIER > SATINO > VAN HOUTUM SANITAIR PAPIER > SATINO > VAN HOUTUM PAPIER > PAPIER > PAPIER > PAPIER > PAPIER > PAPIER Wie aan duurzaamheid denkt, denkt misschien niet direct aan papieren handdoekjes en toiletpapier. In breder perspecfief

Nadere informatie

3KSplus. Het uitstekende systeem voor optimale beveiliging

3KSplus. Het uitstekende systeem voor optimale beveiliging 3KSplus Het uitstekende systeem voor optimale beveiliging 3KSplus gepatenteerde technologie & gebruik onder de zwaarste omstandigheden 3KSplus is het mechanische sluitsysteem met de hoogste weerstand.

Nadere informatie

1 VERPAKKEN IN EEN CIRCULAIRE Copyright 2017 ECONOMIE KIDV door de VNV en het KIDV

1 VERPAKKEN IN EEN CIRCULAIRE Copyright 2017 ECONOMIE KIDV door de VNV en het KIDV 1 VERPAKKEN IN EEN CIRCULAIRE Copyright 2017 ECONOMIE KIDV door de VNV en het KIDV 13 maart 2017 platform voor experts professionalisering van het verpakkingsvak profiel versterken binnen het bedrijfsleven

Nadere informatie

De nieuwe standaard in eenvoud, design en rendement

De nieuwe standaard in eenvoud, design en rendement Product-Data-Blad ZentaSO Upgrade Technische gegevens ZentaSO zonneboilersysteem DST opbrengst 1 collector 3,4 DST opbrengst 2 collectoren 4,4 Maximale bedrijfstemperatuur ºC 80 Opvoerhoogte (bij extra

Nadere informatie

Kracht door samenwerking. VDL Wientjes

Kracht door samenwerking. VDL Wientjes Kracht door samenwerking VDL Wientjes VDL Wientjes KUNSTSTOF HEEFT ONEINDIG VEEL MOGELIJKHEDEN. VDL WIENTJES KENT ZE. BENIEUWD NAAR DE NIEUWSTE ONTWIKKELINGEN IN GRONDSTOFFEN EN VERWERKINGSTECHNIEKEN?

Nadere informatie

Een nieuwe kijk op kunststof en rubber. Feiten & cijfers

Een nieuwe kijk op kunststof en rubber. Feiten & cijfers Een nieuwe kijk op kunststof en rubber Feiten & cijfers PRODUCTIE & PROCES -40% Economie NL 2016 bedrijven werknemers jaaromzet Innovaties en optimalisaties van de productieprocessen, hebben er in de afgelopen

Nadere informatie

Kracht door samenwerking. VDL Fibertech Industries

Kracht door samenwerking. VDL Fibertech Industries Kracht door samenwerking VDL Fibertech Industries VDL Fibertech Industries Composieten als carbon fiber en glas fiber worden onder andere gebruikt in formule 1 auto s en de nieuwste vliegtuigen, tennisrackets

Nadere informatie

Bio is een marketing kreet. Die veel te vaak wordt misbruikt

Bio is een marketing kreet. Die veel te vaak wordt misbruikt Bio is een marketing kreet Die veel te vaak wordt misbruikt Bio based plastics Besparing aardolie is onnodig Besparing aardolie is vaak fictie CO2 besparing is niet bewezen Grondstof productie gaat vaak

Nadere informatie

SPUITKURK. Heidelaan Zelzate Tel: 0472/

SPUITKURK. Heidelaan Zelzate Tel: 0472/ SPUITKURK Heidelaan 61 9060 Zelzate Tel: 0472/ 33 85 42 email: namira@elfinastyle.be www.elfinastyle.be Liquid-Kurk spuitkurk is akoestisch isolerend, dampopen, waterdicht en brandwerend multi-toepasbaar

Nadere informatie

3, 4 en 5. Avanta 24c CW3 Gemiddelde hoeveelheid warm water. Avanta 28c CW4 Bovengemiddelde hoeveelheid warm water

3, 4 en 5.  Avanta 24c CW3 Gemiddelde hoeveelheid warm water. Avanta 28c CW4 Bovengemiddelde hoeveelheid warm water 3, 4 en 5 Avanta 24c CW3 Gemiddelde hoeveelheid warm water Het CW3 model (Gaskeur CW3) heeft een maximaal cv-vermogen van 21,6 kw en levert 10 liter warm water van 40 C per minuut. Avanta 28c CW4 Bovengemiddelde

Nadere informatie

GOED ZITTEN. BETER LEVEN.

GOED ZITTEN. BETER LEVEN. GOED ZITTEN. BETER LEVEN. BETER ZITTEN. AL MEER DAN 145 JAAR. Sinds 1872 staat Giroflex voor een brede deskundigheid op het gebied van ergonomisch zitten. Wij hebben nog steeds dezelfde passie voor dit

Nadere informatie

Trend: Toename van biobased in verpakken. Karen van de Stadt

Trend: Toename van biobased in verpakken. Karen van de Stadt Trend: Toename van biobased in verpakken Karen van de Stadt Waarom biobased in verpakken? Altijd instroom nodig Hernieuwbare materialen Innovatie Heilige graal? 2 Copyright 2017 KIDV 3 Copyright 2017 KIDV

Nadere informatie

Thermaflex Nederland bv Postbus 145 5140 AC Waalwijk. Tel.: 0416-744 000 Fax: 0416-652 100. E-mail: sales.nl@thermaflex.com Website: www.thermaflex.

Thermaflex Nederland bv Postbus 145 5140 AC Waalwijk. Tel.: 0416-744 000 Fax: 0416-652 100. E-mail: sales.nl@thermaflex.com Website: www.thermaflex. Thermaflex Nederland bv Postbus 145 5140 AC Waalwijk Tel.: 0416-744 000 Fax: 0416-652 100 E-mail: sales.nl@thermaflex.com Website: www.thermaflex.nl 991104/1000 industrie woningbouw utiliteit www.thermaflex.nl

Nadere informatie

Voor elke comfort vraag een warmwater oplossing

Voor elke comfort vraag een warmwater oplossing Product-Data-Blad Remeha Warmwaterboilers Voor elke comfort vraag een warmwater oplossing Remeha warmwaterboilers AQUA PLUS Voor elke comfort vraag een warmwater oplossing De Remeha warmwaterboilers uit

Nadere informatie

Nefit SolarLine Zonneboilers. Nefit houdt Nederland warm

Nefit SolarLine Zonneboilers. Nefit houdt Nederland warm Nefit SolarLine Zonneboilers Nefit houdt Nederland warm SolarLine Zonneboilers Eindeloos profiteren van Duurzame energie, duurzame kwaliteit Het Nederlandse merk Nefit bracht als eerste ter wereld de succesvolle

Nadere informatie

doe je samen Prefab houtskeletbouw van topklasse voor de zakelijke markt prefab houtskeletbouw van topklasse

doe je samen Prefab houtskeletbouw van topklasse voor de zakelijke markt prefab houtskeletbouw van topklasse doe je samen Prefab houtskeletbouw van topklasse voor de zakelijke markt prefab houtskeletbouw van topklasse 1. 2. 3. 100% recyclebaar bouwmateriaal uit duurzaam beheerde bossen. Grote maatnauwkeurigheid

Nadere informatie

Het aluminium huisdeursysteem heroal D 92 UD

Het aluminium huisdeursysteem heroal D 92 UD Het aluminium huisdeursysteem heroal D 92 UD Het visitekaartje voor uw huis geheel afgestemd op uw wensen Wist u dat u tijdens uw leven...... zes jaar thuis aan de eettafel zit?... 540.000 keer lacht?...

Nadere informatie

Avanta CW3, 4 en 5. Klein van stuk groots in prestaties

Avanta CW3, 4 en 5. Klein van stuk groots in prestaties Avanta CW3, 4 en 5 Klein van stuk groots in prestaties Om de aansluitleidingen netjes weg te werken is een speciale afdekmantel beschikbaar (optie). Comfort Master no-nonsense besturing De Remeha Avanta-serie

Nadere informatie

De ONBEKENDE KANT van PLASTIC. Waarom worden zoveel. producten in plastic verpakt? En wat moet er gebeuren met deze verpakking als dit afval wordt?

De ONBEKENDE KANT van PLASTIC. Waarom worden zoveel. producten in plastic verpakt? En wat moet er gebeuren met deze verpakking als dit afval wordt? De ONBEKENDE KANT van PLASTIC Waarom worden zoveel producten in plastic verpakt? En wat moet er gebeuren met deze verpakking als dit afval wordt? PLASTIC IS WAARDEVOL Tijdens de productie en gebruik EEN

Nadere informatie

van der windt packaging solutions and services Vuilniszakken

van der windt packaging solutions and services Vuilniszakken van der windt packaging solutions and services Vuilniszakken Geen afval de deur uit zonder de juiste zak! Afvalzakken zijn onmisbaar. De kwaliteit moet goed zijn want niets is zo vervelend als een afvalzak

Nadere informatie

Ons nieuwe laboratoriuminrichtingssysteem

Ons nieuwe laboratoriuminrichtingssysteem Ons nieuwe laboratoriuminrichtingssysteem Als een ideale werking en een goed design elkaar innovatief aanvullen, hebben wij alles goed gedaan. Esthetische eisen vertalen in een goed design is één ding

Nadere informatie

Product naam: MM05244

Product naam: MM05244 Product naam: MM05244 Specificaties MM05244: Groep LED Lumen/Watt 94.00 lm/watt Levensduur L90 15.000u Soort LED CLASSIC Wattage 4,8W RA 80 Spanning 230V Licht rondom 360 graden Lichtkleur 2700K (Extra

Nadere informatie

Woerden, 30 oktober 2018 De EU Plastics Strategy stuurt ons, materialen in te zetten. Met name de vraag naar recyclebare

Woerden, 30 oktober 2018 De EU Plastics Strategy stuurt ons, materialen in te zetten. Met name de vraag naar recyclebare AGF-producten verpakken in kartonnen tray met topseal Woerden, 30 oktober 2018 De EU Plastics Strategy stuurt ons, bij het verpakken van AGF producten, in de richting om recyclebare, fossiele grondstof

Nadere informatie

EPS muurisolatie voor betaalbare topkwaliteit

EPS muurisolatie voor betaalbare topkwaliteit EPS muurisolatie betaalbare t Evoudiger te verwerk Beter isolerd Aantrekkelijker geprijsd Blijvde isolatiewaarde EPS HR muurisolatie betaalbare t IsoBouw is zeer e muur isolatie met door IsoBouw ontwikkeld

Nadere informatie

Product naam: MM05941

Product naam: MM05941 Product naam: MM05941 Specificaties MM05941: Levensduur: 25000u Wattage: 6.00W Kleur: 2800K (warmwit) Lumen: 470 lm RA: 80 Lamp soort: A60 Lampvoet: E27 Lengte: Diameter: Gewicht: Spanning: Beschermingsklasse:

Nadere informatie

Schmitz Foam Products. Wereldspeler op topniveau

Schmitz Foam Products. Wereldspeler op topniveau Schmitz Foam Products Wereldspeler op topniveau Schmitz Foam Products Onverslaanbaar in kwaliteit innovatie en flexibiliteit INNOVATION RELIABLE PRAGMATIC CUSTOMER-FOCUS QUALITY SP Wereldwijd nummer één

Nadere informatie

Om de aansluitleidingen netjes weg te werken is een speciale afdekmantel beschikbaar (optie). De Remeha Avanta: Afmetingen Montagegewicht 50/30 C

Om de aansluitleidingen netjes weg te werken is een speciale afdekmantel beschikbaar (optie). De Remeha Avanta: Afmetingen Montagegewicht 50/30 C Om de aansluitleidingen netjes weg te werken is een speciale afdekmantel beschikbaar (optie). Comfort Master no-nonsense besturing De -serie is voorzien van een geavanceerde toestelbesturing. Deze besturing

Nadere informatie

I.B. Kracht b.v. Vatverwarming. max. 200 C

I.B. Kracht b.v. Vatverwarming. max. 200 C I.B. Kracht b.v. Vatverwarming max. 200 C Een efficiënte en schone methode voor het smelten of verlagen van de viscositeit van bijvoorbeeld olieproducten, vetten, zeep, etc. welke zijn verpakt in vaten

Nadere informatie

Product naam: MM07267

Product naam: MM07267 Product naam: MM07267 Specificaties MM07267: Levensduur L90: 25000u Lengte: 112 mm Wattage: 9.50W Diameter: 60 mm Kleur: 2800K (warmwit) Spanning: 230 V Lumen: 810 lm Beschermingsgraad: IP20 RA: 80 Te

Nadere informatie

de Intergas Prestige Verleiding in design en techniek BETROUWBAAR IN WARMTE

de Intergas Prestige Verleiding in design en techniek BETROUWBAAR IN WARMTE de Intergas Prestige Verleiding in design en techniek BETROUWBAAR IN WARMTE revolutionair design Een aanwinst voor elk interieur In uw interieur telt elk detail. Inspelend op de toenemende hang naar kwaliteit

Nadere informatie

Innovatief Systeem - KOMO-klasse A! Wij besparen héél veel energie!

Innovatief Systeem - KOMO-klasse A! Wij besparen héél veel energie! Innovatief Systeem - bewezen kwaliteit: KOMO-klasse A! Wij besparen héél veel energie! A Warmte-isolatie en stabiliteit Of het nu gaat om zekerheid, functionaliteit en isolatie: SOFTLINE 82 voldoet aan

Nadere informatie

Nascheiding kunststoffen. Het heldere alternatief van Attero

Nascheiding kunststoffen. Het heldere alternatief van Attero Nascheiding kunststoffen Het heldere alternatief van Attero Sinds 1 januari 2010 moet elke gemeente in Nederland een fors deel van het kunststof verpakkingsafval scheiden van de rest van het huishoudelijk

Nadere informatie

Product naam: MM03927

Product naam: MM03927 Product naam: MM03927 Specificaties MM03927: Levensduur L90: 15000u Lengte: 84 mm Wattage: 2.00W Diameter: 45 mm Kleur: 2800K (warmwit) Gewicht: 38 gr Lumen: 136 lm Spanning: 230 V RA: 80 Beschermingsklasse:

Nadere informatie

Product naam: MM07265

Product naam: MM07265 Product naam: MM07265 Specificaties MM07265: Groep LED Lumen/Watt 100.00 lm/watt Levensduur L90 25.000u Soort LED CLASSIC Wattage 6W RA 80 Spanning 220-240V Beschermingsgraad IP20 Lichtkleur 2800K (warmwit)

Nadere informatie

Benelux FIRO-KKS-HF. Zeer flexibele isolatie voor koudetechniek, airconditioning- en ventilatie systemen, alsook verwarming en sanitair

Benelux FIRO-KKS-HF. Zeer flexibele isolatie voor koudetechniek, airconditioning- en ventilatie systemen, alsook verwarming en sanitair Benelux FIRO-KKS-HF Zeer flexibele isolatie voor koudetechniek, airconditioning- en ventilatie systemen, alsook verwarming en sanitair Over Aeroflex Benelux Als importeur voor de Benelux leveren wij met

Nadere informatie

KeyKeg, your future on tap!

KeyKeg, your future on tap! KeyKeg, your future on tap! Lightweight Containers BV is de grondlegger van het innovatieve KeyKeg-systeem. KeyKegs gaan stalen fusten op termijn volledig vervangen. Het unieke ontwerp van KeyKegs is gebaseerd

Nadere informatie

Product naam: MM07263

Product naam: MM07263 Product naam: MM07263 Specificaties MM07263: Groep LED Lumen/Watt 85.50 lm/watt Levensduur L90 25.000u Soort LED CLASSIC Wattage 5,5W RA 80 Spanning 220-240V Beschermingsgraad IP20 Lichtkleur 2800 Warmwit

Nadere informatie

Product naam: MM04402

Product naam: MM04402 Product naam: MM04402 Specificaties MM04402: Levensduur: 25000u Wattage: 5.50W Kleur: 2800K (warmwit) Lumen: 470 lu RA: 80 Bundelbreedte: 360 graden Bedrijfstemperatuur: -30 tot + 40 graden Lamp soort:

Nadere informatie

ALU 40 mm. Als licht en zicht belangrijk zijn. Spelen met ramen. U-waarde ALU 40 mm sectionaaldeur: 5000x5000 mm: 3,87 W/m 2 K

ALU 40 mm. Als licht en zicht belangrijk zijn. Spelen met ramen. U-waarde ALU 40 mm sectionaaldeur: 5000x5000 mm: 3,87 W/m 2 K mm Als licht en zicht belangrijk zijn In industriële omgevingen waar licht en zicht belangrijk zijn, bewijst de Alpha mm sectionaaldeur zijn kracht. Het deurblad van de ALU deur wordt opgebouwd uit meerdere

Nadere informatie

Product naam: MM05340

Product naam: MM05340 Product naam: MM05340 Specificaties MM05340: Levensduur: 15000u Lengte: 152 mm Wattage: 3.00W Diameter: 59 mm Kleur: 2200K (MellowLight de LED Kooldraad kleur) Gewicht: 287 gr Lumen: 210 lu Spanning: 230

Nadere informatie

Product naam: MM03295

Product naam: MM03295 Product naam: MM03295 Specificaties MM03295: Levensduur: 25000u Lengte: 78 mm Wattage: 4W Diameter: 50 mm Kleur: 2800K (warmwit) Spanning: 230 V Cd: 200 cd Beschermingsklasse: IP20 RA: 80 Te vervangen

Nadere informatie

4KS. Het uitstekende systeem voor optimale beveiliging

4KS. Het uitstekende systeem voor optimale beveiliging 4KS Het uitstekende systeem voor optimale beveiliging 4KS gepatenteerde technologie & gebruik onder de zwaarste omstandigheden 4-cur 4KS is het mechanische sluitsysteem met de hoogste weerstand. Met de

Nadere informatie

Productontwikkeling Kunststof-Spuitgieten Matrijzenbouw

Productontwikkeling Kunststof-Spuitgieten Matrijzenbouw Nederlands BREIDENBACH Productontwikkeling Kunststof-Spuitgieten Matrijzenbouw www.fwbreidenbach.nl van idee tot product... Productontwikkeling & Design Constructie & Matrijzenbouw Spuitgieten Idee generatie

Nadere informatie

Cleanpanel. Hoogwaardige wand- en plafondpanelen voor de carwash-industrie

Cleanpanel. Hoogwaardige wand- en plafondpanelen voor de carwash-industrie Cleanpanel Hoogwaardige wand- en plafondpanelen voor de carwash-industrie Hoogwaardige kunststof panelen Bouwimpex heeft meer dan 25 jaar ervaring met de productie van hoogwaardige kunststof producten

Nadere informatie

Product naam: MM02272

Product naam: MM02272 Product naam: MM02272 Specificaties MM02272: Levensduur: 30000u Lengte: 93 mm Wattage: 15W Diameter: 111 mm Kleur: 2800K Gewicht: 244 gr Cd: 1440 cd Spanning: 230 V Bundelbreedte: 45 graden Beschermingsklasse:

Nadere informatie

Een warm onthaal begint bij Albrand

Een warm onthaal begint bij Albrand Een warm onthaal begint bij Albrand Een warm onthaal begint bij Albrand De zekerheid van 30 jaar vakmanschap 02 De 10 zekerheden die we installateurs en eindgebruikers bieden, zorgen ervoor dat we al meer

Nadere informatie

Kracht door samenwerking. VDL Kunststoffen

Kracht door samenwerking. VDL Kunststoffen Kracht door samenwerking VDL Kunststoffen VDL Kunststoffen EEN PRODUCT IS NOOIT ZOMAAR EEN PRODUCT. NIET BIJ VDL KUNSTSTOFFEN TENMINSTE. WIJ VERTALEN UW VRAAG OP EEN PROFESSIONELE WIJZE IN EEN KUNSTSTOF

Nadere informatie

Product naam: MM10027

Product naam: MM10027 Product naam: MM10027 Specificaties MM10027: Groep LED Lumen/Watt 94.00 lm/watt Levensduur L90 25.000u Soort LED CLASSIC Wattage 5W RA 80 Spanning 220-240V Beschermingsgraad IP20 Lichtkleur 2700 Warmwit

Nadere informatie

Connecto lijnafwatering. voor rondom het huis

Connecto lijnafwatering. voor rondom het huis Connecto lijnafwatering voor rondom het huis Connecto Optimaal presteren Een enorm breed pakket aan kunststof leidingsystemen en toebehoren. Ruim 27.000 kwaliteitsartikelen, altijd op voorraad in Nederland.

Nadere informatie

Cabernet W-802. Cabernet Cabernet Cabernet Cabernet Cabernet Cabernet. 1,5 min. 2 max.

Cabernet W-802. Cabernet Cabernet Cabernet Cabernet Cabernet Cabernet. 1,5 min. 2 max. CABERNET W-802 W 80 40 88 1,5 min. 2 max. CABERNET Product Artikel Kg W-802 80 W-802 Paneel 4-5 Kg 5Un 120Un N 40 88 1,5 min. 2 max. 0,32 m 2 HET BEDRIJF Bolucchi is partner van het eerste uur van PanelPiedra

Nadere informatie

the PavePad system Het beste systeem van terrasverhogers voor dakterrassen en balkons

the PavePad system Het beste systeem van terrasverhogers voor dakterrassen en balkons the PavePad system Het beste systeem van terrasverhogers voor dakterrassen en balkons 1 Het PavePad systeem uit een reeks stapelbare terrasverhogers wat het makkelijk en snel genivelleerd aanleggen van

Nadere informatie

Kracht door samenwerking. VDL Fibertech Industries

Kracht door samenwerking. VDL Fibertech Industries Kracht door samenwerking VDL Fibertech Industries VDL Fibertech Industries COMPOSIETEN ZIJN DOOR HUN UNIEKE EIGENSCHAPPEN GESCHIKT VOOR EEN ZEER BREED EN GROEIEND SCALA AAN VEELEISENDE TOEPASSINGEN. DOOR

Nadere informatie

Kunststof Warmtewisselaars WWW.POLYCOIL.EU

Kunststof Warmtewisselaars WWW.POLYCOIL.EU Kunststof Warmtewisselaars WWW.POLYCOIL.EU 1 PolyCoil warmtewisselaars De Polycoil warmtewisselaar is een revolutionaire kunststof warmtewisselaar welke is ontwikkeld na jaren van onderzoek door Cesaroni

Nadere informatie