Waarom Zorg & Comfort? Over Morrenhof-Jansen installatiebedrijven Gewoon goed Altijd bij u in de buurt Gewoon goed!

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Waarom Zorg & Comfort? Over Morrenhof-Jansen installatiebedrijven Gewoon goed Altijd bij u in de buurt Gewoon goed!"

Transcriptie

1

2 Waarom Zorg & Comfort? Het is algemeen bekend dat mensen een steeds hogere leeftijd bereiken. Dit is natuurlijk een hele mooie ontwikkeling. Ook willen de meeste mensen zolang mogelijk thuis blijven wonen. De vraag is dan of uw woning of leefruimte wel voorbereid is op de toekomst? Wij willen mensen helpen ervoor te zorgen dat dit wel het geval is. Dit willen wij doen door hen te wijzen op verschillende mogelijkheden om het huis zo aan te passen dat zij er ook langer kunnen blijven wonen. Als installatiebedrijf zijn er veel producten en diensten die wij kunnen aanbieden die dit mogelijk maken. Over Morrenhof-Jansen installatiebedrijven Gewoon goed is één van de belangrijke uitgangspunten dat bij ons team van 160 medewerkers hoog in het vaandel staat en past bij onze no-nonsense organisatie. Altijd denken we hieraan. Of het nu gaat om de ontwerpfase, realisatie of onderhoud. Dat zien onze klanten ook terug in de hoge kwaliteit en correcte service die wij leveren tegen een aantrekkelijke prijs. Altijd bij u in de buurt Morrenhof Jansen installatiebedrijven is een dynamische onderneming gespecialiseerd in technische installatietechniek. Met een viertal vestigingen in Dalfsen, Gramsbergen, Vriezenveen en Enter hebben we dekkend werkgebied in Oost - Nederland. Zo zijn we altijd bij u in de buurt. Morrenhof Jansen installatiebedrijven kent een uitgebreid productportfolio en heeft veel expertise en kennis in huis voor de particuliere en zakelijke klant. Bij ons zit u dan ook Gewoon goed!

3 Buitenlamp met sensor Het heeft meerdere voordelen om de voordeur goed te verlichten. Bijvoorbeeld als u uw sleutel zoekt of in het slot wilt steken. U kunt ook beter zien wie er buiten voor de deur staat. Dat geeft wel zo n veilig gevoel. Met een bewegingsmelder gaat de lamp vanzelf aan als iemand het pad op komt. Draadloze buitencamera Heeft u wel eens een onveilig gevoel thuis? Dan kan een buitencamera hiervoor een oplossing zijn. Ook is het een uitkomst als u minder goed ter been bent. Zeker als u in een wat groter huis woont. Met behulp van de camera kunt u dan zien wie er aanbelt. Door middel van de intercomfunctie van de camera kunt u een gesprek op afstand voeren. U hoeft dan niet meer naar de deur te lopen en open te doen om te zien wie aanbelt. (Video) intercomsysteem Een goed (video) intercomsysteem verhoogt uw veiligheid en privacy en maakt het leven ook nog een stukje makkelijker. Intercomsystemen stellen u in staat om vanuit een gewenste plek in uw woning contact te maken met bezoekers die voor de ingang van woning staann. Met het intercomsysteem heeft u maximale privacy en kunt u veilig bepalen of u het bezoek wilt toelaten door de toegangsdeur die u op afstand (met het systeem) kunt openen.

4 Inbraakbeveiliging Morrenhof-Jansen kan klanten optimaal adviseren over een professioneel beveiligingsplan met oog voor bouwkundige, elektronische en organisatorische maatregelen. Bij onze beveiligingsplannen maken wij gebruik van de modernste technieken op het het gebied van videosurveillance en inbraakdetectie. Deurklink Bent u weleens achter een deurklink blijven haken? Meestal is het niet zo`n groot probleem. Als u echter wat minder te been bent, kunt u er aardig door uit balans raken. Omgebogen deurklinken voorkomen dat u blijft haken, zodat wordt voorkomen dat u daardoor kunt vallen. Slimme thermostaat Dankzij een programmeerbare klokthermostaat is het altijd precies zo warm in uw woning als u wilt. Als de thermostaat eenmaal goed is ingesteld, hoeft u niets meer te wijzigen. Tenzij u op een bepaald moment een lagere of hoger temperatuur wenst. Dat kunt u dan met een paar drukken op een knopje voor elkaar krijgen. Ook zijn er thermostaten die u via een mobieltje op (grote) afstand kunt `besturen`. Gemakkelijk en... zuinig!

5 WC De meest comfortabele hoogte voor de WC-bril ligt tussen 46 en 52 cm. Wie langere tijd op het toilet moet zitten, kan baat hebben bij een zachte, verhoogde toiletzitting. Door deze losse zitting wordt de zithoogte met circa 10 cm vergroot. Dit vergemakkelijkt het gaan zitten en opstaan. Als uw arm- of handfunctie vermindert, is een doucheföhninstallatie op uw closet een idee. Ideaal, als afvegen met papier een probleem wordt. WC-Borstel Waarom zou u bukken om de WC te reinigen? Dat is helemaal niet nodig! Kies gewoon voor een WC-borstel met een extra lange steel. Wanneer u de toiletborstelhouder op hoogte laat monteren, hoeft u nog minder te bukken. Beugel Voor extra veiligheid kunt u in het toilet beugels of steunen aan de muur laten zetten. Ook in beugels en steunen is er tegenwoordig zó veel keus dat er vast een set is die ook in kleur en vorm prima in uw toilet past. Ook kunt u armleuningen op het toilet laten plaatsen, zoals u hiernaast ziet. Wie die leuningen nodig heeft, klapt ze naar beneden.

6 Rook- en gasmelder Een rook- en gasmelder is in geen enkele ruimte een overbodige luxe. In de keuken kan bij het bakken, braden en koken een brandje ontstaan, vooral als u even uit de keuken wegloopt, bijvoorbeeld omdat er wordt aangebeld. Een rook- en gasmelder slaat dan snel alarm. De rookmelder maakt met een geluid of lichtflits melding van rook. Er zijn rookmelder die werken op batterijen of op het lichtnet. Ook zijn melders verkrijgbaar die draadloos aan uw huisautomatisering zijn te koppelen. Keukenkraan Een hendelmengkraan is gemakkelijker te bedienen dan een draaikraan, zeker als u wat minder kracht in uw handen krijgt. Denk verder aan een hoge uitloop. Zo kunnen de potten en pannen er probleemloos onder. Ook in uw keuken is, net als in de douche, een thermostaatkraan op zijn plaats. U stelt de temperatuur in en voorkomt zo brandwonden door te heet water. Keukenplaat Mooi en veilig zijn vlakke inductiekookplaten en keramische kookplaten, die u bovendien veel sneller schoonmaakt. Als u op gas kookt, kan een vuurvaste plank het mogelijke hoogteverschil tussen kookplaat en aanrecht `opvullen`. U hoeft de pannen dan niet meer te tillen, want u kunt ze gemakkelijk van de kookplaat naar het aanrecht schuiven. Aanrecht In deze keuken kunt u gemakkelijk zitten. U kunt immers uw benen goed kwijt. Vindt u zitten nog niet nodig, maar wilt u alvast wel dat dit snel geregeld kan worden? Met onderrijdbare kastjes kunt u snel ruimte opvullen en vrijmaken. Met een werkblad dat in hoogte verstelbaar is, kunt u dit ook bereiken. Bij een hoogte van cm kunt u er zittend werken ook in een rolstoel. Wie wil staan, kan het werkblad op meer dan 100 cm hoogte brengen.

7 Telefoon Een geprogrammeerde telefoon, met voorkeurtoetsen voor nummers die u vaak belt of die u in geval van nood kunt bellen. Naast uw bed geeft dat een veilig gevoel. Wilt u extra zekerheid? Dan kan een hulpknop een uitkomst zijn. Deze knop hangt u aan uw hals of bevestigt u met een bandje aan uw pols. Uw familie of een professionele hulporganisatie kunnen uw hulpoproep ontvangen. Kiest u maar. Automatisch ramen openen Bovenraampjes zijn handig voor wat frisse lucht. Maar het openen en sluiten gaat vaak minder handig. Heeft u een raampje dat u vaak opent en sluit, maar waar u moeilijk bijkomt? Kies dan voor automatisch open en sluiten. Dat kan met een motortje en een afstandbediening. Vakmensen plaatsen het en u kunt er simpel en veilig mee overweg. Let er wel op dat het om een goedgekeurd systeem gaat - dat ziet u aan het Politie Keurmerk Veilig Wonen.

8 Douchestang Aan een extra stevige doucheglijstang kunt u zich tijdens het douchen vasthouden. Extra beugels zijn dan niet nodig. Die stang moet wel op een stevige muur zijn bevestigd. Het is handig dat de douchekraan buiten de waterstraal te bedienen is. Monteer de douchekraan zo dat deze ook zittend kan worden bediend. Laat de badkamerdeur bij voorkeur naar buiten draaien. Mocht het nodig zijn, dan kan iemand u zo gemakkelijker te hulp schieten. Douchekraan Een thermostatische douchemengkraan is veilig(er). Met een aparte knop stelt u de maximum watertemperatuur vooraf in op bijvoorbeeld 38 graden Celsius. Zorg dat de kraan niet recht onder de douchekop wordt geplaatst, maar zo`n 30 cm ernaast. Zo kunt u of iemand anders de kraan bedienen zonder nat te worden. Hiernaast ziet u een ergonomische kraan met `handige` knoppen. Douchezitje Staand douchen kan vermoeiend zijn. Een douchezitje biedt dan uitkomst. Het zitje kan worden opgeklapt, als u het niet gebruikt. Zorg dat u het bevestigt aan een voldoende stevige wand. Een losse waterbestendige douchestoel is ook een mogelijkheid. Let op dat deze stoel antislippoten heeft! Zitjes zijn er met en zonder rugleuning, pootjes en armleuningen.

9 Spiegel In een grote, hoge spiegel kan iedereen zichzelf zien. Of je nu groot of klein, jong of oud bent. Van rolstoelgebruiker tot iemand van basketballengte, het is geen probleem. Laat de spiegel direct vanaf de wastafel omhoog lopen. En de tandpastaspetters? Die zijn er zo weer afgepoetst! Wastafel Een wastafel zonder kastjes eronder maakt zittend wassen gemakkelijk. Ook zijn er speciale, moderne wastafels voor rolstoelgebruikers. Kies voor een hendelkraan op de wastafel, bijvoorbeeld een thermostatische kraan waarmee u de kans op schroeiwonden door te heet water verkleint.

10 Gordijnen en zonwering Het openen en dichtdoen van gordijnen en zonwering kan soms moeite kosten. Vaak komt dat ook omdat ze op moeilijk bereikbare plekken zitten, bijvoorbeeld achter uw bank. Heel gemakkelijk (met drukknopof met afstandsbediening) kunt u gordijnen en zonwering automatisch openen en dichtdoen. Bij wijze van spreken vanuit de luie stoel. Wat een gemak! Tablet Een ipad of andere tablet is een handig ding. Bijvoorbeeld om op het internet te surfen, Uitzending Gemist of een fotoserie te bekijken. Wist u dat u een tablet ook kunt gebruiken om uw gordijnen op afstand te open en te sluiten? Of uw lampen met één druk op de knop uit te doen? Ook kunt u ermee beeld-bellen, bijvoorbeeld met de (klein)kinderen. En in de toekomst wellicht met uw verpleegkundige of arts! Meubels Zorg bij het opstellen van uw meubels voor voldoende bewegingsruimte. U kunt uw meubels ook zo plaatsen dat ze u steun bieden bij het lopen, als dat nodig is. Een sta-op-stoel kan helpen bij het gaan zitten en opstaan. De luxere stoelen hebben een elektrische besturing. Soms is het gemakkelijker als stoelen en tafels hoger komen te staan. Dat kan met speciale meubelverhogers.

11 Deuren en ramen Automatische raamopener Buitenlamp met sensor Deurbel met signaal Digitale deurspion Draadloze deurbel Draaideurautomaat Elektrisch bedienbaar slot Elektrische garagedeur Kierstandhouder Lock aid Omgebogen deurklink Post-opvanger Sleutelhouder Tweezijdig bedienbaar cilinderslot (Video) intercomsysteem Wandbeugel Douchen en baden Antislipbehandeling tegels Doucheput of douchegoot Eenhendelmengkraan Inloopdouche Lamp met bewegingssensor Losse douchestoel Opklapbaar douchezitje Spiegel Stevige doucheglijstang Thermostatische douchemengkraan Verlichting badkamer Vlakke wastafel Wandbeugel Gordijnen en zonwering Elektrische binnenzonwering Elektrische buitenzonwering Elektrische gordijnen Elektrische rolluiken Elektrische terrasoverkapping Huishouden en koken Antislipbehandeling tegels Eenhendelmengkraan Inductiekookplaat Rook- en gasmelder Verlichting keuken Licht en geluid Deurbel met signaal Draadloze wandschakelaar Lamp met bewegingssensor Verlicht huisnummer Verlichting badkamer Verlichting entree Verlichting keuken Verlichting met afstandsbediening Verlichting slaapkamer Verlichting trap Verlichting woonkamer Slapen en opstaan Elektrische binnenzonwering Lamp met bewegingssensor Rook- en gasmelder Senioren-telefoon Verlichting slaapkamer Toilet Eenhendelmengkraan Lamp met bewegingssensor Opklapbare toiletbeugels Toilet-wandbeugel Toiletborstel met lange steel Toiletverhoger Verhoogd toilet Wandbeugel Trap en lift Antislip strips Lamp met bewegingssensor Traplift Tweede trapleuning Verlichting entree Verlichting trap Wonen en gemak Draadloze buitencamera Alarm Energiezuinige verwarming Huisautomatisering Kabelclip of goot Meubelverhogers Inbraakbeveiliging Senioren-telefoon Verlichting met afstandsbediening Verlichting woonkamer Dit zijn een aantal aanpassingen die u in woning kunt maken die het mogelijk maken dat u langer thuis kunt blijven wonen. Heeft u vragen over specifieke zaken? Of wilt u meer weten over de genoemde tips? Voelt u zich dan vrij om contact op te nemen met één van onze vestigingen.

12

Wonen voor senioren. Kluswijzer

Wonen voor senioren. Kluswijzer Kluswijzer Wonen voor senioren Uit onderzoek blijkt dat veel ouderen zich aanpassen aan hun woning in plaats van andersom. Dat komt omdat veel ouderen zo lang mogelijk zelfstandig willen blijven wonen.

Nadere informatie

Wij hebben ons huis nú al veiliger en comfortabeler laten maken

Wij hebben ons huis nú al veiliger en comfortabeler laten maken Wij hebben ons huis nú al veiliger en comfortabeler laten maken Informatieve brochure over langer zelfstandig blijven wonen in uw eigen huis. Met veel handige tips. Vele jaren veilig en comfortabel wonen

Nadere informatie

Handig bij zelfstandig

Handig bij zelfstandig Handig bij zelfstandig Hulpmiddelengids veilig en zelfstandig wonen voor mensen met geheugenproblemen en dementie Deze gids is te downloaden op www.amsterdam.nl Vooraf Colofon 4 Inleiding 5 Verklaring

Nadere informatie

WOONGEMAK Het verbeteren van de bestaande woningen en woongebouwen, zodat wij onze klanten een toegankelijke, bruikbare en veiligere woning kunnen bieden. samen wonen VOORWOORD Ouderen worden geacht langer

Nadere informatie

101 Energiebespaartips

101 Energiebespaartips 101 Energiebespaartips (... om lekker en betaalbaar te wonen!) Geld besparen! Lekker wonen! BLG Wonen Jos Klijnenlaan 288 6164 AZ Geleen Goed voor het milieu! Geld besparen én lekker wonen Aan het eind

Nadere informatie

De Domoticatoets. Persoonlijk advies voor slimme aanpassingen in huis. Programma Ontgroening en Vergrijzing

De Domoticatoets. Persoonlijk advies voor slimme aanpassingen in huis. Programma Ontgroening en Vergrijzing De Domoticatoets Persoonlijk advies voor slimme aanpassingen in huis Programma Ontgroening en Vergrijzing De Domoticatoets: persoonlijk advies voor slimme aanpassingen in huis Lang thuis in eigen huis

Nadere informatie

Aandachtspunten voor een levensloopgeschikte woning.

Aandachtspunten voor een levensloopgeschikte woning. Waarom aanpasbaar? Niet iedereen is gelijk Mensen zijn verschillend; ze kunnen lang zijn of kort, dik of dun en kunnen al of niet een beperking (fysiek, verstandelijk of mentaal) hebben. Veel mensen zijn

Nadere informatie

Handreiking Comfortabel wonen met dementie. Tips en suggesties voor de aanpassing van bestaande woningen, voor familieleden en hulpverleners

Handreiking Comfortabel wonen met dementie. Tips en suggesties voor de aanpassing van bestaande woningen, voor familieleden en hulpverleners Handreiking Comfortabel wonen met dementie Tips en suggesties voor de aanpassing van bestaande woningen, voor familieleden en hulpverleners 2 Inhoudsopgave 1 Inleiding 5 1.1 Waarom een handreiking? 5 1.2

Nadere informatie

Voorbeelden hulpmiddelen voor dagelijks gebruik in en rond uw huis

Voorbeelden hulpmiddelen voor dagelijks gebruik in en rond uw huis Voorbeelden hulpmiddelen voor dagelijks gebruik in en rond uw huis Deze informatie is afkomstig van het Reuma Centrum Twente, onderdeel van het Medisch Spectrum Twente in Enschede en kunt u ook vinden

Nadere informatie

Groot onderhoud en energiebesparende maatregelen Pallaspad

Groot onderhoud en energiebesparende maatregelen Pallaspad Groot onderhoud en energiebesparende maatregelen Pallaspad Inhoudsopgave 1. Inleiding 3 2. Het verplichte onderhoud 4 2.1 Verplicht onderhoud buitenzijde 4 2.2 Verplicht onderhoud binnenzijde 4 3. Keuze:

Nadere informatie

Startpakket Installatiebranche

Startpakket Installatiebranche Startpakket Installatiebranche Langer zelfstandig thuis wonen dankzij bewezen technische zorgoplossingen! Brassersplein 2 2612 CT Delft Postbus 5050 2600 GB Delft TNO-rapport 1 Startpakket Installatiebranche

Nadere informatie

Zorg dat u thuis niet valt

Zorg dat u thuis niet valt Zorg dat u thuis niet valt Tips om vallen te voorkomen Dit is een uitgave van VeiligheidNL. Deze publicatie is samengesteld met de grootst mogelijke zorgvuldigheid. VeiligheidNL aanvaardt geen verantwoordelijkheid

Nadere informatie

Woningaanpassingen om langer thuis te blijven wonen

Woningaanpassingen om langer thuis te blijven wonen Verslag van de bijeenkomst over 'Woningaanpassingen om langer thuis te blijven wonen' gehouden op 24 september in Prinsenhof te Best Verslag van de bijeenkomst over Woningaanpassingen om langer thuis te

Nadere informatie

Badkamers. Sfeer in uw badkamer meer dan alleen voor persoonlijke verzorging. Even stoom uitblazen in uw eigen wellnessruimte.

Badkamers. Sfeer in uw badkamer meer dan alleen voor persoonlijke verzorging. Even stoom uitblazen in uw eigen wellnessruimte. januari 2012 / 01 Badkamers Wellness baden douchen badkamermeubels kranen douchewanden radiatoren wellness Sfeer in uw badkamer meer dan alleen voor persoonlijke verzorging Even stoom uitblazen in uw eigen

Nadere informatie

Bewonersinformatie. Werkzaamheden Druiven- en Kersenstraat

Bewonersinformatie. Werkzaamheden Druiven- en Kersenstraat Bewonersinformatie Werkzaamheden Druiven- en Kersenstraat 1 2 Voorwoord In onze vorige informatiebrochure las u dat de Sleutels wil starten met de aanpak van de Druiven en Kersenstraat. In de brochure

Nadere informatie

Hulpmiddelengids. Meer dan een thuiszorgwinkel. Uw wegwijzer in hulpmiddelen. Eén aanspreekpunt, zo geregeld!

Hulpmiddelengids. Meer dan een thuiszorgwinkel. Uw wegwijzer in hulpmiddelen. Eén aanspreekpunt, zo geregeld! Uitleen van zorghulpmiddelen in alle Medipoint winkels en uitleenpunten Meer dan een thuiszorgwinkel Hulpmiddelengids Eén aanspreekpunt, zo geregeld! Uw wegwijzer in hulpmiddelen Hulpmiddelengids Uw wegwijzer

Nadere informatie

Uw woning op maat, voor nu & altijd. Is uw woning al geschikt voor de toekomst?

Uw woning op maat, voor nu & altijd. Is uw woning al geschikt voor de toekomst? Uw woning op maat, voor nu & altijd Is uw woning al geschikt voor de toekomst? 02 Is uw woning al geschikt voor de toekomst? U woont naar volle tevredenheid in uw (eigen) woning en u wilt er zo lang mogelijk

Nadere informatie

uw woning levensloopgeschikt

uw woning levensloopgeschikt uw woning levensloopgeschikt Lang niet elke woning is geschikt voor mensen die met lichamelijke beperkingen te maken hebben. Ook in een huurwoning is tegenwoordig veel mogelijk. Overleg wel met uw verhuurder

Nadere informatie

Meer dan een thuiszorgwinkel. Bekijk de inhoud. Eén aanspreekpunt, zo geregeld! Hulpmiddelengids. Uw wegwijzer in hulpmiddelen

Meer dan een thuiszorgwinkel. Bekijk de inhoud. Eén aanspreekpunt, zo geregeld! Hulpmiddelengids. Uw wegwijzer in hulpmiddelen Bekijk de inhoud Hulpmiddelengids Meer dan een thuiszorgwinkel Eén aanspreekpunt, zo geregeld! Uw wegwijzer in hulpmiddelen Hulpmiddelengids Uw wegwijzer in hulpmiddelen Meer dan een thuiszorgwinkel Eén

Nadere informatie

Geriatrie. Veiligheid en valpreventie in en om het huis

Geriatrie. Veiligheid en valpreventie in en om het huis Geriatrie Veiligheid en valpreventie in en om het huis In deze folder treft u algemene adviezen die kunnen bijdragen aan de veiligheid in huis. Het doel is om risicosituaties te verkleinen en risicogedrag

Nadere informatie

BOUWEN & renoveren Gratis bijlage Het Nieuwsblad - De Gentenaar - De Standaard 26 januari 2012

BOUWEN & renoveren Gratis bijlage Het Nieuwsblad - De Gentenaar - De Standaard 26 januari 2012 Levenslang thuis wonen p. 5-11 Nieuwe regeling energiepremies De nieuwste woontrends p. 13-14 p. 17 BOUWEN & renoveren Gratis bijlage Het Nieuwsblad - De Gentenaar - De Standaard 26 januari 2012 Levenslang

Nadere informatie

Plan voor het grootste gemak

Plan voor het grootste gemak Wijsheid komt met de jaren. Dus ook het gemak. Want hoe ouder u wordt hoe meer u ervaart, dat een ongeluk in een klein hoekje kan zitten. Èn dat dit met aanpassingen voor een groot deel te voorkomen is.

Nadere informatie

Energiebesparing tips

Energiebesparing tips Energiebesparing tips Besparen op energie verbruik kan op verschillende manieren. In dit document behandelen wij de volgende onderwerpen: 1. Verlichting 1 A. Bespaar op Woonkamer verlichting 1 B. Bespaar

Nadere informatie

Meer woonplezier, minder energie. Informatie over de renovatie van uw flat en woning

Meer woonplezier, minder energie. Informatie over de renovatie van uw flat en woning Meer woonplezier, minder energie Informatie over de renovatie van uw flat en woning Inhoudsopgave Inleiding 4 1 2 3 4 5 6 Wat gaan we doen? 6 Voor we beginnen 10 Tijdens de uitvoering 12 Gevolgen voor

Nadere informatie

Niko inspireert je. Illuminating ideas.

Niko inspireert je. Illuminating ideas. Niko inspireert je Illuminating ideas. Doorloop met dit inspiratieboek elke kamer van je huis. Je ontdekt tal van tips and tricks! Bouwen of verbouwen? De inrichting van een kamer veranderen? Om het huis

Nadere informatie

Uw huis... Uw VISION groepenverdeler van Hager

Uw huis... Uw VISION groepenverdeler van Hager instructieboekje_medio2006 08-01-2007 11:09 Pagina 1 Uw huis... Uw VISION groepenverdeler van Hager Comfortabel Veilig Mooi met de producten van Hager 5M018000.b 01.07 Uw huis-installateur: Beste bewoner,

Nadere informatie

Samen Aangenaam Ouder Worden Want het mooiste moet nog komen

Samen Aangenaam Ouder Worden Want het mooiste moet nog komen Samen Aangenaam Ouder Worden Want het mooiste moet nog komen Samen Aangenaam Ouder Worden in een heerlijk appartement Waar zou u willen wonen, nu de kinderen het huis uit zijn en de jaren toch enigszins

Nadere informatie

ZorgVrijWonen Meer tijd voor hoogwaardige zorg

ZorgVrijWonen Meer tijd voor hoogwaardige zorg ZorgVrijWonen Meer tijd voor hoogwaardige zorg Mevrouw Dam is vannacht gestruikeld, ze kon het lichtknopje niet vinden. Vanochtend was mevrouw Wagenaar een half uur zoek, ze zat in de wasruimte. Straks

Nadere informatie

Dé specialist voor het aanpassen van woningen

Dé specialist voor het aanpassen van woningen Dé specialist voor het aanpassen van woningen Bouw Services B.V. Dynamoweg 27, 2627 CG Delft T (015) 285 08 64 F (015) 261 40 72 E info@rdevriesbouw.nl Een totaalpakket I www.rdevriesbouw.nl voor Een totaalpakket

Nadere informatie

Rapport Dedemsvaart LLL Online

Rapport Dedemsvaart LLL Online Rapport Dedemsvaart LLL Online Sybren Bouwsma en Leo Verkaik april 2013 1 VOORWOORD Voor u ligt de rapportage van een serie focusgroepgesprekken die vanuit het project LLL Online Dedemsvaart zijn gehouden.

Nadere informatie