Betaalbare, snelle en professionele kleurenprinters

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Betaalbare, snelle en professionele kleurenprinters"

Transcriptie

1 Betaalbare, snelle en professionele kleurenprinters

2 Uw eerste keuze voor rendabele kleuren Voor het in huis printen van kleurafdrukken van hoge kwaliteit moet u de Aficio CL7200/CL7300 hebben. Deze printers leveren maximaal 35 ppm op A4-formaat in kleur tot dpi waardoor ze een kostenbesparend alternatief vormen voor het uitbesteden van afdruktaken. Van nieuwsbrieven tot direct mailings en presentaties: de twee kleurenprinters zijn ideaal voor het dagelijkse printwerk op kantoor. Door de lage aanschafprijs en de lage lopende kosten kunt u met deze producten professioneel afdrukken tegen een zeer concurrerende Total Cost of Ownership. De CL7200 is de ideale onderhoudsvriendelijke oplossing voor algemene kantoorbehoeften, die kwaliteitsvolle afdrukken in zwart-wit en kleur aflevert tegen een lage kostprijs per afdruk. De CL7300 beantwoordt aan de meer geavanceerde behoeften van creatieve bedrijven en communicatie-afdelingen en biedt hogere snelheden en standaard duplex printen. De Aficio CL7200/CL7300 zijn ontwikkeld voor het printen in hoge kwaliteit, met een hoge snelheid, ongeacht uw afdrukbehoeften. Deze printers vullen het assortiment afdrukoplossingen van Ricoh perfect aan: van compacte bureau printers tot grotere werkgroepprinters.

3 Professionele kwaliteit tegen een scherpe prijs De Aficio CL7200/CL7300 bieden het beste van twee werelden; deze supersnelle kleurenlaserprinters bieden hoge printkwaliteit en tal van mogelijkheden tegen een opmerkelijk scherpe prijs. Welke printbehoeften uw kantoor ook heeft, deze modellen brengen u dichter bij de oplossing. Rendabele kleurenuitvoer on demand voor de kantooromgeving Afdrukken in kleur op A6- tot A3+ formaat is nog nooit zo rendabel geweest. Lage initiële aanschafprijs en lopende kosten maken van deze printers de slimste aankoop voor uw kantoor. Gebruik de CL7200 voor uw dagelijkse MS Office-printwerk en de CL7300 voor meer geavanceerde grafische uitvoer zoals nieuwsbrieven en direct mailings. A3+ 35 prints per minuut Betere prestaties & verhoogde productiviteit Dankzij technische ontwikkelingen produceren de Aficio CL7200/CL7300 kleurenafdrukken met praktisch dezelfde snelheid als afdrukken in zwart-wit. De combinatie van een korte opwarmtijd (95 seconden), een snelle eerste printtijd (minder dan 12 seconden) en snelheden van maximaal 35 ppm maakt van deze printers waardevolle hulpmiddelen voor elke kantooromgeving. Professioneel ogende documenten Maak indruk op uw klanten met professionele kwaliteitsdocumenten die in huis worden geproduceerd tegen een fractie van de kostprijs van uitbesteding. Met de Aficio CL7200/CL7300 kunt u kant-en-klare geniete boekjes maken in verschillende papierformaten. Als de RPCS -driver van Ricoh is geïnstalleerd, is elke afdruk slechts één muisklik verwijderd, aangezien u de afdrukkwaliteit en de afwerkingsinstellingen kunt opslaan met behulp van het menu met pictogrammen. Zodra u de voorkeursinstellingen heeft opgeslagen, is één klik voldoende om een opdracht te printen. (2.000-vel finisher) SR960 (booklet finisher) SR950 Sneller werken in netwerken De revolutionaire Gigabit Ethernet is maximaal 100 keer sneller dan de originele Ethernet en zorgt ervoor dat de Aficio CL7200/CL7300 afdruktaken veel sneller verwerken. Dat wordt ondersteund door een sterk presterende controller en de mogelijkheid om dubbelzijdig even snel af te drukken als enkelzijdig (standaard duplexeenheid op CL7300).

4 Sample Print OK OK Geavanceerde afdrukoplossingen Om uw workflow veilig te stellen en onnodig verkeer op uw netwerk te vermijden, bezitten de Aficio CL7200/CL7300 Sample Print, Locked Print en Storage Print een weergaloze documentflexibiliteit en -beveiliging. U kunt uw document controleren op fouten vóór het printen van een grote afdruktaak of het afdrukken onderbreken terwijl u uit de buurt van het apparaat bent. U kunt documenten permanent op de harde schijf van de printer opslaan: ideaal om gemakkelijk toegang te krijgen tot documenten die u regelmatig afdrukt (bijvoorbeeld factuur- of uitgavenstrookjes). Met PDF Direct Print kunt u ook PDF-bestanden afdrukken zonder Adobe Acrobat te openen zo neemt het netwerkverkeer af en bespaart u waardevolle tijd. Polymerisatie toner Superieure kwaliteit Als de printkwaliteit voor u van essentieel belang is, dan hebben de Aficio CL7200/CL7300 echt een impact. Verbeterde kleurregistratie met stabiele beeldvorming en reproductie maken elke print helder en duidelijk. Aangezien beide modellen gebruikmaken van olievrije polymerisatie toner bespaart u bovendien op uw energiekosten. Conventionele toner Milieuvriendelijk Ricoh is een trendsetter wat milieuvriendelijkheid betreft. Alles in de productie- en administratieve eenheden van Ricoh is gebonden aan een zero-waste policy. De Aficio CL7200/CL7300 beantwoorden aan dat beleid, wat tot uiting komt in de volgende kenmerken: Olievrije polymerisatie toner 35% minder CO 2, gebruikt 40% minder toner, bespaart energie door een kortere opwarmingstijd. Dubbelzijdig afdrukken voor een zuinig papierverbruik. Conform de Europese RoHS-richtlijn.* * De Restrictions on Hazardous Substances (RoHS) -richtlijn beperkt het gebruik van stoffen als lood, cadmium en zeswaardige chroom in elektronische apparaten vel De afbeelding op deze bladzijden is geen echte foto en er kunnen zich kleine verschillen in details voordoen. Veiligheidsnet Ricoh is wereldwijd aanwezig. Onze allesomvattende service- en supportorganisatie stelt u in staat alles uit uw Aficio -apparaat te halen voor optimale prestaties op het vlak van documentbehandeling.

5 Veiligheid & Connectiviteit De productiviteit binnen de kantooromgeving kan door verschillende factoren beïnvloed worden. De Aficio CL7200/CL7300 zijn met dat gegeven in het achterhoofd ontworpen. Een reeks veiligheidskenmerken beveiligt het gegevensverkeer van en naar het apparaat. De beide modellen zijn gemakkelijk te bedienen en te onderhouden, wat een groot voordeel is op het vlak van tijdsbeheer, net als de gebundelde administratieve -en beheermogelijkheden. Vertrouwelijke informatie blijft vertrouwelijk dankzij codering van gegevens via IPP. Goed nieuws voor het netwerk Veiligheid is van essentieel belang in een kantooromgeving. De Aficio CL7300 is standaard uitgerust met geavanceerde opties. De functie HDD Erase laat u alle gegevens op de harde schijf wissen en Print data overwrite overschrijft informatie in de buffer van de printer. Vertrouwelijke informatie blijft vertrouwelijk dankzij codering van gegevens via IPP. Aan te sluiten op praktisch elke netwerkomgeving De Aficio CL7200/CL7300 zijn ontworpen om naadloos en betrouwbaar te worden aangesloten op uw kantoornetwerk, waardoor ze bij IT-managers zeer geliefd zijn. Of u nu over een pc of een Apple beschikt, de gebundelde software herkent en verbindt elk werkstation in uw netwerk met de printer en met volledige ondersteuning voor de meeste netwerktypes. Camera Direct Print Card Deze nieuwe handige optie biedt u de mogelijkheid om een digitale camera op de printer aan te sluiten het is niet nodig om beelden te downloaden via een pc. Makkelijk te bedienen en te onderhouden De Aficio CL7200/CL7300 zijn allebei ontwikkeld met het oog op gebruiksgemak en zijn uitgerust met een intuïtief bedieningspaneel. Zij vergen ook minder tijd voor onderhoud dankzij het snel en eenvoudig kunnen vervangen van verbruiksartikelen. Eenvoudige administratie De beide eenheden bieden ingebouwde netwerk administratietools met melding en remote bedieningspanelen, waardoor het gemakkelijker dan ooit tevoren is om de printworkload te controleren en te beheren. Verbeterde capaciteiten op het vlak van documentendistributie Sluit een Ricoh-scanner op de Aficio CL7200/7300 aan en u kunt snel en gemakkelijk aan de documentdistributie behoeften van uw kantoor voldoen. Aan de hand van een aantal distributiemethoden kunnen ingescande digitale bestanden via worden verstuurd of in een aangewezen netwerkfolder worden opgeslagen. Ingescande bestanden kunnen ook gemakkelijk met anderen worden gedeeld door ze naar een FTP-server te sturen. HDD Erase laat u alle gegevens op de harde schijf van de printer wissen en Print data overwrite overschrijft informatie in de buffer van de printer.

6 Specificaties ALGEMEEN Technologie: Tandemmethode met 4 drums, scannen met laserstralen, elektrofotografisch afdrukken en ontwikkeling van twee componenten toner Constante printsnelheid: Zwart-wit: 32/35 prints per minuut Kleur: 28/35 prints per minuut Opwarmtijd: Minder dan 95 seconden Snelheid eerste print: Zwart-wit / kleur: Minder dan 11/12 seconden Afmetingen (B x D x H): Aficio CL7200: 575 x 678 x 745 mm Aficio CL7300: 670 x 678 x 745 mm Gewicht: Aficio CL7200: 85 kg Aficio CL7300: 97 kg Voedingsbron: V, 50/60 Hz Stroomverbruik: Maximaal: Aficio CL7200: Minder dan 1,44 kw Aficio CL7300: Minder dan 1,55 kw Energiespaarstand: Minder dan 26 W Capaciteit: pagina s per maand CONTROLLER Processor: Celeron 733 MHz Printertaal/resolutie: PCL5c: 300 x 300 dpi/600 x 600 dpi PCL6, Adobe PostScript 3 : 600 x 600 dpi x 600 dpi/1.200 x dpi RPCS : 300 x 300 dpi (enkel zwart/wit)/600 x 600 dpi/1.200 x 600 dpi/1.200 x dpi Geheugen: Standaard: 256 MB + 40 GB harde schijf (optie voor de Aficio CL7200) Maximaal: 512 MB Drivers: PCL5c/PCL6/RPCS : Windows 95/98SE/Me/NT4.0/2000/XP/ Server 2003 Adobe PostScript 3 : Windows 95/98SE/Me/NT4.0/2000/XP/ Server 2003 Macintosh x (OS X Classic) Macintosh X v10.1/10.2/10.3 of later (native mode), UNIX Lettertypen: PCL5c/PCL6: 35 intelli-lettertypen 10 true type-lettertypen Bitmap font (er kunnen 31 lettertypen worden gedownload) 13 lettertypen (internationaal lettertype) Adobe PostScript 3 : 136 Adobe type 1-lettertypen Netwerkprotocol: Ondersteunde netwerken: CONNECTIVITEIT TCP/IP, IPX/SPX, SMB, (NetBEUI 1, NetBIOS over TCP/IP), AppleTalk Windows 95/98SE/Me/NT4.0/2000/XP/ Server 2003 Novell NetWare 3.12/3.2/ /5.0/5.1/6/6.5 UNIX Sun Solaris 2.6/7/8/9 HP-UX 10.x/11.x/11i v1/11i SCO OpenServer RedHat Linux 6.x/7.x/8.x/9.x/Enterprise IBM AIX v4.3 & 5L v5.1/5.2 Macintosh x Macintosh X v10.1/10.2/10.3 of later (native mode) SAP R/3 3.x of later Interface: Standaard: Ethernet 10 base-t/100 base-tx USB 2.0 Optie: Bi-directioneel IEEE 1284, FireWire (IEEE 1394), Wireless LAN (IEEE b) Bluetooth, Gigabit Ethernet Netwerkhulpprogramma s:standaard: DeskTopBinder Lite SmartDeviceMonitor voor Admin/Client Web SmartDeviceMonitor Web Image Monitor printerhulpprogramma voor Macintosh Font Manager 2000 Optie: Hulpprogramma s voor documentbeheer & professionele software versies Extra functionaliteit: PDF Direct Print PAPIERVERWERKING Papierinvoercapaciteit: Standaard: 2 x 500-vel papierladen 100-vel handinvoerlade Maximaal: vel Papieruitvoercapaciteit: Standaard: 500-vel Maximaal: vel Papierformaat: Papierladen: A5 - A3 Handinvoerlade: A5 - A3+ Papiergewicht: Papierlade: g/m 2 Handinvoerlade: g/m 2 Media: Normaal papier, kringlooppapier, overheadsheets, laserprinteretiketten, enveloppen VERBRUIKSARTIKELEN Toners: Zwart: vel 2 C, M, Y: vel 2 De Aficio CL7200/CL7300 worden geleverd met een starter kit. Interne opties: Externe opties: 1 Alleen ondersteund door SmartDeviceMonitor. 2 A4 met 5% dekking. OPTIES 64/128/256 MB SDRAM DIMM, Bi-directioneel (IEEE 1284), FireWire (IEEE 1394), Wireless LAN (IEEE b), Bluetooth, Gigabit Ethernet, Camera Direct, Print Card, User Account Enhance Unit, 40 GB harde schijf (standaard bij de Aficio CL7300) 1-2 papierladen van, vel hoge-capaciteit papierlade, vel finisher (SR960), vel booklet finisher (SR950), perforeerunit (2/4 gaten) (SR950), perforeerunit (2 en/of 4 gaten) (SR960), en duplexeenheid (standaard bij de Aficio CL7300) Voor meer informatie over de beschikbaarheid van modellen, optionele apparaten en software kunt u contact opnemen met uw plaatselijke Ricoh-leverancier. ISO9001: 2000 certificering ISO14001 gecertificeerd Ricoh heeft bepaald dat deze producten voldoen aan de ENERGY STAR-richtlijnen inzake energiebesparing Ricoh zet zich in voor het behoud van de kostbare natuurlijke rijkdommen op aarde. Alle merk- en/of productnamen zijn handelsmerken van de respectieve eigenaren. Specificaties en uiterlijk kunnen zonder voorafgaande kennisgeving gewijzigd worden. De kleur van het eigenlijke product kan verschillen van de kleur in de brochure. Copyright 2005 Ricoh Europe B.V. Alle rechten voorbehouden. Deze brochure, zijn inhoud en/of lay-out mag niet worden gewijzigd en/of aangepast, gekopieerd, gedeeltelijk of in zijn geheel, en/of in andere werken worden samengevoegd, zonder een schriftelijke toestemming van Ricoh Europe B.V. Voor meer informatie: RICOH EUROPE B.V. P.O. Box 114, 1180 AC Amstelveen, The Netherlands. Phone: +31 (0) Fax: +31 (0) DUT/EUR - B0905N

Geavanceerd, Flexibel & Gebruikersvriendelijk Documentbeheer

Geavanceerd, Flexibel & Gebruikersvriendelijk Documentbeheer Geavanceerd, Flexibel & Gebruikersvriendelijk Documentbeheer Een aangepast antwoord op al uw behoeften Zou u de kosten van uw normale processen voor documentafhandeling willen drukken en tegelijkertijd

Nadere informatie

Uitstekende multifunctionele krachtpatsers: zwart-wit en kleur!

Uitstekende multifunctionele krachtpatsers: zwart-wit en kleur! Uitstekende multifunctionele krachtpatsers: zwart-wit en kleur! Creëer documenten met meerwaarde Naarmate deadlines dichterbij komen, neemt de druk toe. Er worden meer eisen gesteld en er moet steeds sneller

Nadere informatie

Gebruikersvriendelijke & snelle documentenverwerking

Gebruikersvriendelijke & snelle documentenverwerking Gebruikersvriendelijke & snelle documentenverwerking Creëren, delen, communiceren wat kan er nog gemakkelijker zijn? De huidige kantoren zijn door middel van netwerken verbonden en hebben geavanceerde

Nadere informatie

Snel & kostenefficiënt afdrukken in kleur

Snel & kostenefficiënt afdrukken in kleur Snel & kostenefficiënt afdrukken in kleur MP C6000SP/MP C7500SP Snellere kleurenworkflow Moeiteloze productiviteit in kleurenworkflow Zorg voor een revolutie in de productie van uw kleurendocumenten met

Nadere informatie

MP 4000/MP 4000B MP 5000/MP 5000B

MP 4000/MP 4000B MP 5000/MP 5000B Multifunctionele communicatiecentra op maat MP 4000/MP 4000B MP 5000/MP 5000B Voortreffelijke documentafhandeling in zwart-wit Kantoorproductiviteit op een geheel nieuw niveau De krachtige, multifunctionele

Nadere informatie

MP 2550/MP 2550B MP 3350/MP 3350B

MP 2550/MP 2550B MP 3350/MP 3350B Flexibele multi-communicatieplatforms MP 2550/MP 2550B MP 3350/MP 3350B De oplossing voor de verwerking van al uw documenten Sneller werken in zwart-wit De krachtige prestaties van de Aficio MP 2550/MP

Nadere informatie

Uitstekende multifunctionele apparaten voor zwart-wit en kleur

Uitstekende multifunctionele apparaten voor zwart-wit en kleur Uitstekende multifunctionele apparaten voor zwart-wit en kleur MP C4000/MP C5000 Buitengewoon professionele documenten Met steeds krappere deadlines neemt ook de druk toe. Een foutloze uitvoer moet steeds

Nadere informatie

Uitstekende en compacte kleursystemen

Uitstekende en compacte kleursystemen Uitstekende en compacte kleursystemen MP C2050/MP C2550 Kostenefficiënte kleurproducties voor elk kantoor Er worden steeds hogere eisen gesteld aan kantoordocumenten en kleur wordt steeds vaker de norm.

Nadere informatie

Multifunctioneel workflowbeheer

Multifunctioneel workflowbeheer Multifunctioneel workflowbeheer Uitbreidbare en gemakkelijk te gebruiken kantoorsystemen Nu rendement een noodzaak is geworden, ligt het voor de hand dat u wilt besparen op de kosten van documentafhandeling.

Nadere informatie

MP 6002 MP 7502 MP 9002 Digitale zwart-wit multifunctionele printer Kopieerapparaat Printer Fax Scanner Aficio MP 6002 Aficio MP 7502 60 Zwart-wit ppm 75 Zwart-wit ppm Aficio MP 9002 90 Zwart-wit ppm Hogere

Nadere informatie

MP C3002 MP C3502 30 Z/W 35 Z/W. Digitale, multifunctionele kleurenprinter. Kopieerapparaat Printer Fax Scanner. Aficio MP C3002.

MP C3002 MP C3502 30 Z/W 35 Z/W. Digitale, multifunctionele kleurenprinter. Kopieerapparaat Printer Fax Scanner. Aficio MP C3002. MP C3002 MP C3502 Digitale, multifunctionele kleurenprinter Kopieerapparaat Printer Fax Scanner Aficio MP C3002 Aficio MP C3502 30 Z/W Kleur ppm 35 Z/W Kleur ppm Het perfecte systeem voor een efficiënt

Nadere informatie

Digitale, multifunctionele kleurenprinter. Kopieerapparaat Printer Fax Scanner. Aficio MP C3002. Aficio MP C3502

Digitale, multifunctionele kleurenprinter. Kopieerapparaat Printer Fax Scanner. Aficio MP C3002. Aficio MP C3502 Digitale, multifunctionele kleurenprinter Kopieerapparaat Printer Fax Scanner Aficio MP C3002 Aficio MP C3502 30 35 ppm ppm kantoor hardwerkend en veelzijdig. Het gebruiksvriendelijke beginscherm bespaart

Nadere informatie

MP C4502AD MP C4502SPDF MP C5502AD MP C5502SPDF

MP C4502AD MP C4502SPDF MP C5502AD MP C5502SPDF MP C4502AD MP C4502SPDF MP C5502AD MP C5502SPDF Digitale, multifunctionele kleurenprinter Kopieerapparaat Printer Fax Scanner Aficio MP C4502 Aficio MP C5502 45 Z/W Kleur ppm 55 Z/W Kleur ppm Geniet vandaag

Nadere informatie

MP C4502AD/ MP C4502SPDF/ MP C5502AD/ MP C5502SPDF

MP C4502AD/ MP C4502SPDF/ MP C5502AD/ MP C5502SPDF MP C4502AD/ MP C4502SPDF/ MP C5502AD/ MP C5502SPDF Digitale, multifunctionele kleurenprinter Kopieerapparaat Printer Fax Scanner Aficio MP C4502 Aficio MP C5502 Z/W Z/W 45 Kleur 55 Kleur ppm ppm Geniet

Nadere informatie

Digitale, multifunctionele kleurenprinter. Kopieerapparaat Printer Fax Scanner. Aficio MP C4502. Aficio MP C5502 Z/W Z/W. ppm. ppm

Digitale, multifunctionele kleurenprinter. Kopieerapparaat Printer Fax Scanner. Aficio MP C4502. Aficio MP C5502 Z/W Z/W. ppm. ppm Digitale, multifunctionele kleurenprinter Kopieerapparaat Printer Fax Scanner Aficio MP C4502 Aficio MP C5502 Z/W Z/W 45 Kleur 55 Kleur ppm ppm Geniet vandaag al van de documentoplossing van morgen documentoplossingen:

Nadere informatie

MP C4503(A)SP MP C5503(A)SP MP C6003SP

MP C4503(A)SP MP C5503(A)SP MP C6003SP SRA3 kleuren MFP MP C4503(A)SP MP C5503(A)SP MP C6003SP Kopieerapparaat Printer Fax Scanner MP C4503(A)SP MP C5503(A)SP 45 Zwart-wit Kleur ppm 55 Zwart-wit Kleur ppm MP C6003SP 60 Zwart-wit Kleur ppm Laat

Nadere informatie

MP C3003SP MP C3503SP

MP C3003SP MP C3503SP Kleuren MFP tot SRA3 MP C3003SP MP C3503SP Kopieerapparaat Printer Fax Scanner MP C3003SP MP C3503SP 30 Zwart-wit Kleur ppm 35 Zwart-wit Kleur ppm Creëer een hyperefficiënte werkplek Verbeter uw kantoorproductiviteit

Nadere informatie

SP 8300DN. A3 zwart-wit laserprinter. Printer. 50 Zwart-wit ppm SP 8300DN

SP 8300DN. A3 zwart-wit laserprinter. Printer. 50 Zwart-wit ppm SP 8300DN SP 8300DN A3 zwart-wit laserprinter Printer SP 8300DN 50 Zwart-wit ppm Betrouwbare zwart-wit laserprinter De SP 8300DN laserprinter biedt een uitstekende combinatie van snelheid, veelzijdigheid en betrouwbaarheid.

Nadere informatie

Betrouwbare productiemachine

Betrouwbare productiemachine Betrouwbare productiemachine Betrouwbare partners in documentproductie Om hoge volumes te kunnen verwerken en de concurrent te verslaan, heeft u een betrouwbare machine nodig. De Pro 907/1107/1357 zijn

Nadere informatie

Pro 8100S/8110S/ 8120S. Digitale zwart-wit productiesystemen voor intensief gebruik. Pro 8100S. Pro 8110S. Pro 8120S. Zwart-wit. Zwart-wit.

Pro 8100S/8110S/ 8120S. Digitale zwart-wit productiesystemen voor intensief gebruik. Pro 8100S. Pro 8110S. Pro 8120S. Zwart-wit. Zwart-wit. Pro 8100S/8110S/ 8120S Digitale zwart-wit productiesystemen voor intensief gebruik Pro 8100S 95 ppm Zwart-wit Pro 8110S 110 ppm Zwart-wit Pro 8120S 135 ppm Zwart-wit Hogere productiviteit door geavanceerde

Nadere informatie

TOTAL DOCUMENT SOLUTIONS. DSc332/338 MULTIFUNCTIONELE DOCUMENTENOPLOSSING MET SNELLE KLEURFUNCTIE

TOTAL DOCUMENT SOLUTIONS. DSc332/338 MULTIFUNCTIONELE DOCUMENTENOPLOSSING MET SNELLE KLEURFUNCTIE TOTAL DOCUMENT SOLUTIONS DSc332/338 MULTIFUNCTIONELE DOCUMENTENOPLOSSING MET SNELLE KLEURFUNCTIE De machine voor zwart-wit met een snelle kleurfunctie De multifunctionele DSc332 en DSc338 van Nashuatec

Nadere informatie

TOTAL DOCUMENT SOLUTIONS. DSm622/627/632 MET MULTIFUNCTIONELE VEELZIJDIGHEID GECONTROLEERD NETWERKPRINTEN

TOTAL DOCUMENT SOLUTIONS. DSm622/627/632 MET MULTIFUNCTIONELE VEELZIJDIGHEID GECONTROLEERD NETWERKPRINTEN TOTAL DOCUMENT SOLUTIONS DSm622/627/632 MET MULTIFUNCTIONELE VEELZIJDIGHEID GECONTROLEERD NETWERKPRINTEN Hogere productiviteit en lagere kosten? Met de Nashuatec DSm622, DSm627 en DSm632 is volledige controle

Nadere informatie

De economische manier om in kleur te communiceren

De economische manier om in kleur te communiceren irc2380i irc3080/i irc3580/i Multifunctionele printer De economische manier om in kleur te communiceren MET MEER AANDACHT TEGEN LAGERE KOSTEN C O L O U R irc2380i / irc3080/i / irc3580/i KLEUR LAAT EEN

Nadere informatie

Kantoorsysteem voor grote volumes in kleur

Kantoorsysteem voor grote volumes in kleur Kantoorsysteem voor grote volumes in kleur Optimaliseer uw documentproductie De huidige printmarkt heeft continu te maken met nieuwe uitdagingen. Uw klanten stellen steeds hogere eisen aan kwaliteit en

Nadere informatie

HL-6050 HL-6050D HL-6050DN

HL-6050 HL-6050D HL-6050DN HL-6050 Brother HL-6050/D/DN HL-6050 Standaard duplex functie Netwerkklaar Telefoon www.brother.nl < Always at your side Op de werkplek van vandaag is alleen maar plaats voor de serieuze spelers. HL-6050

Nadere informatie

PRESTATIES, PRODUCTIVITEIT EN ELEGANTIE in EEN NIEUWE GENERATIE KLEUREN-MFP S. MX-4100N/MX-4101N Digitaal multifunctioneel Full-Colour systeem

PRESTATIES, PRODUCTIVITEIT EN ELEGANTIE in EEN NIEUWE GENERATIE KLEUREN-MFP S. MX-4100N/MX-4101N Digitaal multifunctioneel Full-Colour systeem PRESTATIES, PRODUCTIVITEIT EN ELEGANTIE in EEN NIEUWE GENERATIE KLEUREN-MFP S MX-4100N/MX-4101N Digitaal multifunctioneel Full-Colour systeem 41 PPM IN Z/W EN KLEUR GROOT LCD KLEUREN- SCHERM (TOUCHSCREEN)

Nadere informatie

Krachtige machine voor professionele kleurenproductie

Krachtige machine voor professionele kleurenproductie Krachtige machine voor professionele kleurenproductie Optimaliseer uw documentproductie Tegenwoordig wordt de printwereld geconfronteerd met talloze uitdagingen. Door de nieuwe mogelijkheden op het gebied

Nadere informatie

A3/A4-kleurenprinter voor werkgroepen met superieure afdrukkwaliteit en op veel verschillende media

A3/A4-kleurenprinter voor werkgroepen met superieure afdrukkwaliteit en op veel verschillende media ALS U ZICH REGISTREERT OP C800-serie A3/A4-kleurenprinter voor werkgroepen met superieure afdrukkwaliteit en op veel verschillende media A3/A4 a Kleur/monochroom a Print A6-formaat tot 1321 mm, max. 160

Nadere informatie

Lexmark kleurenlaser MFP s

Lexmark kleurenlaser MFP s Meer kleur. Meer opties. Meer productiviteit. afdrukken Lexmark kleurenlaser MFP s kopiëren Een krachtige multifunctional voor kleuren van hoge kwaliteit! scannen faxen optionele finisher kleur l Krachtige

Nadere informatie

Snelheid en veelzijdigheid in een elegant, ruimtebesparend ontwerp. Digitaal Multifunctioneel Zwart-Wit Systeem

Snelheid en veelzijdigheid in een elegant, ruimtebesparend ontwerp. Digitaal Multifunctioneel Zwart-Wit Systeem Snelheid en veelzijdigheid in een elegant, ruimtebesparend ontwerp MX-B381 Digitaal Multifunctioneel Zwart-Wit Systeem Max. 38 PPM Groot LCD-kleurenscherm (touchscreen) Indrukwekkende prestaties in een

Nadere informatie