TWIJGJE januari Tussen gisteren en morgen. Een gezond, gelukkig nieuw jaar voor jou en je ganse familie. Geef je dromen een kans!

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "TWIJGJE januari 2015. Tussen gisteren en morgen. Een gezond, gelukkig nieuw jaar voor jou en je ganse familie. Geef je dromen een kans!"

Transcriptie

1 TWIJGJE januari 2015 BERKENBOOM HEISTRAAT GEEL EN GROEN BERKENBOOM HUPPELPAS Tussen gisteren en morgen Oudjaar en nieuwjaar. Wikken en wegen wat voorbij is en wat nog komen gaat. Het oude is voorbij, maar je ziet het nog. Het nieuwe komt eraan en je ziet het al. Een moment van stilstaan bij de tijd. Zie, iets nieuws ga ik maken, het is al aan het kiemen, weet gij dat niet? (Js. 43, 19) Zo schreef Jesaja vele eeuwen geleden al. Hij daagt ons uit om te beseffen dat elk moment gloednieuw is, zwanger van de toekomst Een oproep, om ieder moment dat ons gegeven is met nieuwe ogen te zien. Een gezond, gelukkig nieuw jaar voor jou en je ganse familie. Geef je dromen een kans!

2 Inschrijvingen voor schooljaar Kinderen geboren in 2013 en oudere kinderen, als ouders vanaf 1 september kiezen voor een andere school, kunnen zich voor het schooljaar inschrijven vanaf het tweede trimester van dit schooljaar. We geven U nu reeds de inschrijvingsperioden op een rijtje. Eerste inschrijvingsperiode: -Broertjes en zusjes, kinderen van het personeel: van maandag 5 januari 2015 tot en met 13 februari In deze periode kunnen geen leerlingen (uit deze groep) geweigerd worden. Dit voorrangsrecht vervalt na deze periode! HEEL BELANGRIJK BROERTJES, ZUSJES EN KINDEREN VAN PERSONEEL DIE NIET INGESCHREVEN ZIJN IN DEZE EERSTE INSCHRIJVINGSPERIODE HEBBEN GEEN VOORRANG IN DE ANDERE INSCHRIJVINGSPERIODEN!! Tweede inschrijvingsperiode: -Iedereen! Van maandag 2 maart 2015 tot en met vrijdag 3 april Voor kinderen geboren in 2013 (peuterklas) en 2012 (eerste kleuterklas) en de inschrijvingen voor het eerste leerjaar is er een voorrangsrecht (contingentering) op onze school is het streefcijfer: - Peuterklas: 40% indicatorleerlingen / 60% niet-indicatorleerlingen Huppelpas peuters: 30% indicatorleerlingen, 70 % niet-indicatorleerlingen - K1: 30% indicatorleerlingen / 70% niet-indicatorleerlingen Huppelpas K123: 40% indicatorleerlingen, 60 % niet-indicatorleerlingen - K23: geen contingentering. - Eerste leerjaar: 50% indicatorleerlingen / 50% niet-indicatorleerlingen. - L234556: geen contingentering. Een indicator-leerling voldoet aan één of meerdere onderstaande kenmerken. - Mijn gezin heeft recht op een schooltoelage. - Mama heeft geen diploma secundair onderwijs. Geen inschrijvingen: Van maandag 6 april 2015 tot en met zondag 26 april Reguliere inschrijvingen: Iedereen kan inschrijven vanaf 27 april Er wordt ingeschreven tot de klas vol zit. (21 leerlingen per klas) Ingeschreven leerlingen blijven ingeschreven, ook al komen ze in bovental (= meer dan 21 leerlingen per klas) wegens zittenblijven. Meer info over deze materie vind je op de website van het LOP: of je kan steeds met je vragen terecht bij directeur Marleen of directeur Jo. Alle ouders die op het grondgebied van Sint-Niklaas wonen en geboren zijn in 2013 kregen een info-brochure rond deze materie. Je vond ook info in de stadskroniek.

3 UITNODIGING NIEUWJAARSBORREL BERKENBOOM HEISTRAAT Vrijdag 16 januari 2015 vanaf 15 u 45 ~ na schooltijd Kleuterspeelplaats geven wij het startschot van de Nieuwjaarsborrel georganiseerd door de ouderraad, grootouderraad en directie Alle kinderen van onze school, hun ouders en grootouders en uiteraard ook alle leerkrachten en oud- ouderraadleden zijn meer dan welkom! De ouderraad bestaat dit jaar immers 50 jaar! Bij een glaasje en een hapje wordt er getoost op het nieuwe jaar 2015 en wensen uitgewisseld bij een gezellig vuurtje! Wie pas later kan aansluiten, steeds welkom! In het gamma sneukeltjes zitten wafeltjes & hot-dogs Het assortiment drank bevat cava, gluhwein, chocomelk, frisdranken, chouffe coffee. Alles aan democratische prijzen. 1 consumptie gratis

4

5 Wij wensen jullie een Zalige Kerst en een spetterend 2015!!! K1B Kerst Deze woorden met kerst zochten en vonden wij samen in de klas: kerstbal kerstfeest kerststal kerstslinger kerstster kerstlichtjes kerstman kerstcadeau kerstnacht kerstdag kerstklokje kerstmaal kerststronk kerstkaart kerstlied kerstkaars kerstkrans en voor jullie allen vooral: een Zaaaaaaaaalig Kerstmis!

6 Kerstliedjes klinken, Hartjes gevuld met liefde en geluk Kerstballen blinken. Zo een kerst kan niet meer stuk stuk Een fijne start van 2015 Konijnenknuffels uit K2B, Juf Sofie en Juf Limme K2C wenst iedereen een vrolijk kerstfeest en gelukkig 2015!

7 K3a Juf Ruth Ik wens veel sneeuw (Milan), geen verdriet (Matteo), geen zieken (Merit), veel knuffels van iedereen (Yenthe), dat ik veel zoenen krijg (Kyan), dat we allemaal vriendjes en vriendinnetjes zijn (Cristal), dat er veel voetballers zijn (Victor), dat er geen regen was (Senne), dat ik veel met de vriendjes mag spelen (Hanne), dat ik een sterke voetballer ga worden (Hasan), dat ik nog lang ga leven (Lena), een sterretje (Lein), dat er veel konijnen zijn (Dries), dat er veel zon komt (Merel), een paard (Noah, dat er iemand voor me zorgt (Obeida), dat er geen vuur meer is (Stan), dat ik mag voetballen (Adnan), dat ik goed basketbal kan spelen (Sadrija), dat ik met mama en papa naar het bos kan gaan (Ouassila), dat ik een beroemde balletdanseres ga worden (Elisa), dat ik heel veel katten ga krijgen (Lorenzo), Lekkere dingen (Turguthan). Ik wens jullie een leuke vakantie, en dat we in 2015 weer leuke vriendjes van elkaar mogen zijn! (Juf Ruth) Niets wat je in de winkel koopt, maar dat wat je stilletjes hoopt. Dat wens ik u voor 2015 Veel liefs van juf Ade en de berenklas.

8 Ik wens jullie een heel leuk nieuw jaartje toe! Ik wens dat we nog leuke feestjes gaan vieren! Ik wens iedereen heel veel dikke zoentjes! Ik wens voor alle lieve vriendjes een dikke knuffel! Ik wens jou een super tof nieuw jaar! Ik wens dat je niet meer ziek zal zijn in het nieuwe jaar! Ik wens je wel knuffels toe! Ik wens dat je in het nieuwe jaartje geen pijn zal hebben! Ik wens dat je in het nieuwe jaartje super sterk zal zijn! Ik wens je wel WAT K3C WENST IN 2015! Ik wens dat je in het nieuwe jaar nog steeds mijn dikke vriend bent! Ik wens dat wij nog allemaal heel lief zijn en blijven tegen elkaar! Ik wens dat de lichtjes altijd zullen blijven branden! Ik wens nog heel veel plezier in de olifantenklas! Ik wens dat er geen ruzie meer is! Ik wens dat mama en papa mij altijd konden komen halen van de school! Ik wens dat er niet meer gepest zal worden! Ik wens dat mama en papa er voor altijd zullen zijn! Ik wens dat er geen boeven meer gaan zijn! Ik wens dat er geen bomen meer omgehakt worden!

9 Ik wens je een jaar Als een alfabet Met alle letters van A tot Z Van arbeid, blijheid en creativiteit Tot zegen, zon en zaligheid. Dit kerststerretje schijnt helder en klaar. Dat het de weg mag leiden naar een Gelukkig Nieuwjaar!! De kapoenen van L1B en Juf Nina wensen jullie een spetterend 2015 toe! Waren we maar tovenaars, dan toverden we een heel leuk jaar! Maar wij zijn grote kapoenen dus toveren we dikke zoenen! Vrolijk Kerstfeest en een Gelukkig Nieuwjaar! De kapoenen van L1C

10

11

12 De L van Luca is ook de L van Luilekkerland De A van Anas is ook de A van Allah De R van Rinad is ook de R van regen en razendsnel De M van Malak is ook de M van missie en Marokko De A van Alexander is ook de A van Allerheiligen en Allerzielen De V van Victor is ook de V van vuurwerk en vake De E van Elisa is ook de E van Eva, eerst en één De G van Ghizlane is ook de G van gezelligheid en geboorte De M van Marthe is ook de M van moeke De L van Lotte is ook de L van leuk en lachen De J van Jasper is ook de J van jou en Jezus De S van Sieglinde is ook de S van samen, slank en sneeuw De L van Lukas is ook de L van liefde De K van Kobe is ook de K van kerstkalkoen De R van Robbe is ook de R van rood De W van Wietse is ook de W van water, winter en wensen De T van Tine is ook de T van toetje De L van Luka is ook de L van limousine De N van Noor is ook de N van Noordzee en Nieuwjaar De I van juf Ingrid is ook de I van ik, iemand en internet De V van juf Veerle is ook de V van vrede, vakantie en vrienden! Dit zijn de wensen van L3B voor jou en alle andere mensen. Kerst en Nieuw in L3C Ik heb al lang gewacht, en heb ervan gedroomd vannacht Ho, ho, ho, wat hoor ik daar? De Kerstman roept zo raar. Kerstmis is leuk want dan krijgen we pakjes Die zijn versierd met groene takjes Bij kerstmis is het altijd fijn, als je met je familie en vrienden kunt zijn Bij kerstmis moet je er zijn met een glaasje rode wijn We zingen, feesten, eten, spelen en gaan de pakjes samen delen Bij kerstmis zijn we er allemaal, dan maken we natuurlijk veel kabaal Mijn nieuwjaarsbrief is bijna klaar, het is ook helemaal echt waar Met Nieuwjaar ga ik kijken naar het vuurwerk, en kijk ik nooit naar mijn uurwerk Vuurwerk in de lucht dat maakt een mooie vlucht Op één januari lees ik mijn brief, en dat vinden ze allemaal heel lief 1,2,3,4,5,6,7,8,9 en 10, het allerbeste van ons voor 2015.

13 We hebben gezwoegd en gezweet We staken de koppen bij elkaar Lazen boeken bij de vleet Onze tekst is nu eindelijk klaar We wensen jullie een prachtige kerst en heffen het glas (chocomelk) op het nieuwe jaar! L4B

14 Beste wensen van 4C 2015 Tweeduizend en vijftien! Als je nu eens wist wat dat jaar bracht. Stel dat het in de sterren stond geschreven. Dat je vooraf wist wat je zou gaan beleven. Zoiets zou pas verschrikkelijk akelig zijn! Hoewel voor de juiste lottonummers best wel fijn Maar verder zou niks nog een verrassing wezen. Alsof je alles al eens eerder had gelezen. Maar, nee hoor, zo n nieuw jaar ligt niet vooraf vast. En dit wordt niet zomaar het 2015 uit de kast. Wat jij ervan maakt, dat heb je zelf in de hand. Nou ja, toch voor een heel groot deel want Een stevige portie geluk, dat helpt voor alle mensen. En dat is nu precies wat wij jullie willen wensen! Plus : elkaar graag zien, veel lachen en geen gemor. Je zult zien, met 2015 komt het dan wel snor! Feestelijke groeten van Robbe, Salma,Yasmin, Ben, Lukas, Kyara, Nina, Britt, Astrid, Mariem, Thomas, Joanna, Amira, Leonora,Rani, Imane en juf Brigitte

15 Wij wensen jullie een gezellig kerstfeest en een gelukkig Nieuwjaar! Zaineb, Witse, Tyson, Adonita, Tijl, Senne, Amber Alexander, Warre, Lena, Atika, Vincent, Siebe, Sara Lina, Femke, Viktor, Rania, Xander, Ralph, Selle L5B Hé we gaan wat leuks doen! Mijn handje helemaal groen Wat stipjes hier en daar Nu is mijn kerstboom klaar! Fijne kerst en een gelukkig nieuwjaar! De Huppelpassers VR Nieuwjaarsreceptie in de HUPPELPAS VR Carnaval op school

16 In het zesde leerjaar maken wij de nieuwjaarsbrief voor onze ouders helemaal zelf. Wij weten immers zelf het beste wat er het afgelopen jaar gebeurd is, waarom we hen zo graag willen bedanken en met welke belofte we hen blij kunnen maken. En voor alle kinderen en grote mensen van de school, hebben we ook een nieuwjaarsbrief gemaakt. Veel plezier ermee! Liefste mensen, Het laatste kalenderblaadje van 2014 is weer in de prullenmand beland. Ook al waren er wel eens minder fijne dagen, ik heb vooral veel toffe herinneringen. Zo denk ik nog met plezier terug aan de creadagen, Jong Talent, de uitstap naar Bokrijk, de openluchtklas in Maldegem, de turnlessen, Ook 2015 belooft een spannend en leuk jaar te worden: de meesten van ons doen hun communie en we vertrekken naar het middelbaar. Of is dat eerder een triestig moment? Eind april hebben we onze poppenkastvoorstelling, waarvoor we zelf het verhaal schijven en de poppen maken. We kijken ook al uit naar de Doe-aan-sportbeurs in april, waar we kunnen kennismaken met heel veel verschillende sporten. En op het einde van het jaar krijgen we een leuk cadeautje van de Ouderraad: we mogen op schoolreis naar Pennenzakkenrock. Liefste juffen en meesters, mensen van het secretariaat, de refter, de poetsploeg, liefste directeurs, bedankt voor jullie inzet in Ook een dikke merci aan de Ouderraad voor alles wat ze organiseren. Liefste medeleerlingen, bedankt voor de ambiance en de vriendschap. We beloven dat we in het nieuwe jaar flink zullen studeren, verder goed blijven zorgen voor onze petekindjes en ons zullen houden aan de schoolregels. Juf Els van de refter, we beloven dat we flink zullen werken en ons hoofd er zullen bijhouden. Voor het nieuwe jaar wensen we jullie veel geluk, een goede gezondheid, veel plezier op school en een goed rapport voor iedereen. En onze stagiaires van de bosklas, meester Jens en juf Silke, wensen we een diploma dit jaar.

17 JANUARI DO -Nieuwjaar Eerste dag van het nieuwe jaar Wij wensen iedereen een pittig VR ZA ZO MA -Start inschrijvingen Broertjes en zusjes, -Instap peuters Welkom aan onze nieuwe peutertjes..wij wensen onze kindjes een fijne start van hun schooltijd.. -VM : L1C : Medisch Schooltoezicht op school (in plaats van 15 december 2014 staking) u : L6AB maakt poppen in de refter LS Ik poppel, iji poppelt, wij poppelen,.onze leerlingen van L6AB werken verder aan hun poppenproject DI -Driekoningen u : L6AB maakt poppen in de refter LS WO -VM : K2A : Medisch Schooltoezicht : met de bus naar het medisch centrum DO -Zwemmen voor L2BL3C -L6A/B : Naar de bibliotheek in functie van hun project : Poppelen u : L6AB maakt poppen in de refter LS VR ZA ZO MA -Ganse dag : L5AB : Naar Technopolis De leerlingen van L5AB maken kennis met de wonderen der techniek. In groep voeren zij allerlei opdrachten uit DI -VM : L6AB : Bezoek aan Bekenboom Humaniora In het kader van het stappenplan van Wat na L6? bezoeken onze leerlingen van L6AB Berkenboom Humaniora. -NM : L1ABC-L6AB : Thema : Sprookjes Per- en meterschap.onze leerlingen van L6AB werken samen met hun pete-/metekindje van L1ABC en werken rond Sprookjes WO -9.00u : Ex-kleuteren Voor de tweede keer dit schooljaar gaan onze leerlingen van L1ABC spelen in de kleuterklassen. Onze kleuters van K3ABC gaan 'leren' in het eerste leerjaar -9.00u :K2B : Medisch schooltoezicht : met de bus naar het medisch centrum DO -Zwemmen voor L2CL3C -L6A/B : Naar de bibliotheek in functie van hun project: Poppelen u : L6A/B maken poppen in de refter LS

18 VR u : Nieuwjaarsreceptie Onze ouderraad organiseert de nieuwjaarsreceptie voor alle ouders, kinderen en personeel van Berkenboom Heistraat Geel en Groen. Wij wensen iedereen een sprankelend 2015! ZA ZO MA -Grootouderweek Wij verwelkomen onze opa s en oma s, moekes en vakes,.graag in ons klsje.samen doen wij leuke en leerrijke activiteiten u : L1ABCL2ABC : En morgen was het feest SSB door Anna s Steen DI -Grootouderweek -NM : L1A : Zoektocht Vos en haas met de grootouders in de Clementwijk WO -Grootouderweek -K1en K2 Huppelpas : MST : met de bus naar het medisch centrum DO -Grootouderweek -Zwemmen voor L2CL3C u-18.00u : Personeelsvergadering. Er is enkel opvang voor de kinderen (geen studie). -L2ABC : Naar de markt met de grootouders -NM : L1B en L1C : Zoektocht Vos en haas met de grootouders in de Clementwijk VR -Grootouderweek ZA ZO MA u-15.15u : L4ABC : Alles met de bal (Sporthal Durmehal-Sportlaan 4-Lokeren) Sport en spel met de bal voor onze leerlingen van L4AB. Veel bewegen en sporten.gezond voor lijf en leden -NM : L6AB : MEGA-les 2 (gegeven door agent Gino Van Haeken) Mijn eigen goede antwoord geven op drugs, alcohol, suiker, pijnstillers, Samen wereken aan een gezonde jeugd die weerbaar is voor de verleidingen van de hedendaagse maatschappij DI WO -9.00u : K2C : Medisch schooltoezicht : met de bus naar het medisch centrum DO u-20.00u : Individueel oudercontact voor kleuterschool en lagere school (met rapportbespreking voor de lagere school) -Zwemmen voor L2CL4A VR -Vieren : Lichtmis Jozef en Maria brengen Jezus naar de tempel. Dat Jezus een bijzonder Kind is, leren Jozef en Maria na dit bezoek aan de tempel ZA

TWIJGJE BERKENBOOMHEISTRAAT GEEL EN GROEN. ------------------------------------- februari ----

TWIJGJE BERKENBOOMHEISTRAAT GEEL EN GROEN. ------------------------------------- februari ---- TWIJGJE BERKENBOOMHEISTRAAT GEEL EN GROEN ------------------------------------- februari 2014 ---- Inschrijven voor schooljaar 2014-2015. (herhaling) BELANGRIJK: Lees zeker deze info!!! -Kinderen geboren

Nadere informatie

Indien u dus nog een broertje of zusje wil inschrijven, meld je kind dan zeker aan binnen deze periode!

Indien u dus nog een broertje of zusje wil inschrijven, meld je kind dan zeker aan binnen deze periode! Januari 2016 Beste kinderen, Beste ouders, Ik wens jullie in naam van het hele team een warm kerstfeest en een bruisend 2016. Dirk Vranken directeur INSCHRIJVEN IN ONZE SCHOOL Nieuwe kinderen kunnen op

Nadere informatie

Nieuwsbrief de Horizon

Nieuwsbrief de Horizon P a g i n a 1 Nieuwsbrief de Horizon Agenda 5 januari: luizencontrole 6 januari: oud papier 7 januari: inloopmiddag 11 januari: kleuters en onderbouw vrij 21 januari: studie dag leerlingen vrij 22 januari:

Nadere informatie

Nieuwsbrief maart 2015

Nieuwsbrief maart 2015 Basisschool O.-L.-V.-Presentatie Plezantstraat 135, 9100 St-Niklaas Tel 03 760 08 73 basisschool.plezant@olvp.be www.olvp.be MAART Start 2 de inschrijvingsperiode : Wie kan inschrijven? Iedereen! Voor

Nadere informatie

KALENDER. Indien u een attest wenst i.v.m. voor-, nabewaking en middagtoezicht gelieve uw naam dan vóór 18 januari 2008 op te geven in het bureel.

KALENDER. Indien u een attest wenst i.v.m. voor-, nabewaking en middagtoezicht gelieve uw naam dan vóór 18 januari 2008 op te geven in het bureel. 2008 Zegersblaadje: januari 2008 KALENDER maandag 31 december 2007 dinsdag 01 januari 2008 woensdag 02 januari 2008 donderdag 03 januari 2008 vrijdag 04 januari 2008 zaterdag 05 januari 2008 zondag 06

Nadere informatie

Beste kinderen van De Walvis.

Beste kinderen van De Walvis. Schoolkrant Kerst 2015 Beste kinderen van De Walvis. Het jaar 2015 is bijna voorbij. Thuis gaan we eerst kerstmis vieren. Op school hebben we dat samen gedaan tijdens de kerstvieringen en het kerstdiner.

Nadere informatie

-9.00u-12.00u : K3A : Awa en Hamad -Zwemmen voor L2CL4B -20.00u : Première Vlucht365

-9.00u-12.00u : K3A : Awa en Hamad -Zwemmen voor L2CL4B -20.00u : Première Vlucht365 MAART 2015 01.03.15 ZO -2de zondag van de Vasten 02.03.15 MA -9.00u-12.00u : K3C : Awa en Hamad Onze kleuters van K3C beleven samen met hun juf en de medewerkers van de Baobabklassen een levensecht inleefatelier.

Nadere informatie

Wanneer vele paaskaarsjes branden, is dat een prachtig gezicht. Want dan zie je iedereen, als in een zee van licht.

Wanneer vele paaskaarsjes branden, is dat een prachtig gezicht. Want dan zie je iedereen, als in een zee van licht. Wanneer vele paaskaarsjes branden, is dat een prachtig gezicht. Want dan zie je iedereen, als in een zee van licht. Ik denk dan stiekem bij mezelf, zo moest het altijd zijn: Een zee van licht waar je ook

Nadere informatie

Weekbrief. Donderdag 17 december 2015. Activiteitenoverzicht. Aanwezigheid directie / MIB

Weekbrief. Donderdag 17 december 2015. Activiteitenoverzicht. Aanwezigheid directie / MIB Donderdag 17 december 2015 Weekbrief Activiteitenoverzicht 19 december t/m 3 januari Kerstvakantie 4 januari Luizenpluizen Aanwezigheid directie / MIB Woensdag 6 januari Donderdag 7 januari Woensdag 6

Nadere informatie

Beste ouders, Hier volgen onze afspraken voor deze feestmaand.

Beste ouders, Hier volgen onze afspraken voor deze feestmaand. Beste ouders, Sinterklaas is in het land! Kinderen hebben overal hun schoentjes klaargezet voor Sinterklaas en Zwarte Piet. Joepie!!! Na 6 december nemen we onze aanloop naar de eindejaarsfeesten. Een

Nadere informatie

Nieuwsbrief 6 - Februari: schooljaar 2012-2013. Beste ouders,

Nieuwsbrief 6 - Februari: schooljaar 2012-2013. Beste ouders, Nieuwsbrief 6 - Februari: schooljaar 2012-2013 Beste ouders, De eerste maand van het jaar 2013 zit er al weer op. Aan onze agenda te zien, hebben we ook in februari heel wat leuke en spannende activiteiten.

Nadere informatie

TWIJGJE december 2014

TWIJGJE december 2014 TWIJGJE december 2014 BERKENBOOM HEISTRAAT GEEL EN GROEN BERKENBOOM HUPPELPAS Voorleesdag 26 november 2014 Op woensdag genoten alle klasjes van onze school van een heerlijk Sinterklaas-voorleesmoment!

Nadere informatie

TWIJGJE. November 2015. Veilig naar school. Mama s lezen voor. BERKENBOOM HEISTRAAT GEEL EN GROEN BERKENBOOM HUPPELPAS

TWIJGJE. November 2015. Veilig naar school. Mama s lezen voor. BERKENBOOM HEISTRAAT GEEL EN GROEN BERKENBOOM HUPPELPAS TWIJGJE BERKENBOOM HEISTRAAT GEEL EN GROEN BERKENBOOM HUPPELPAS November 2015 Veilig naar school Mama s lezen voor. Leesmama s en-juffen op voorleesdag, woensdag 28 oktober 2015 Mama s en papa s in de

Nadere informatie

Kerstwerkboekje. Naam: www.jufsharona.bekijknu.nl

Kerstwerkboekje. Naam: www.jufsharona.bekijknu.nl Kerstwerkboekje Naam: De Kerstman heeft een gedichtje voor je. Lees het maar eens! Kun jij de rijmwoorden vinden? Geef de woorden die rijmen allemaal dezelfde kleur! Kun jij het gedichtje netjes overschrijven

Nadere informatie

N I E U W S B R I E F

N I E U W S B R I E F N I E U W S B R I E F OBS De Akkers en PSZ t Valkje Jagerslaan 15 3075 AA Rotterdam 010 2907827 directie@de-akkers.nl www.de-akkers.nl 20 februari 2015 nummer 62 Personeel Juf Atie heeft besloten per 1-3-2015

Nadere informatie

Beste vrienden, ik mag jullie vandaag vertellen over de laatste week van het leven van Jezus.

Beste vrienden, ik mag jullie vandaag vertellen over de laatste week van het leven van Jezus. 1 Beste vrienden, ik mag jullie vandaag vertellen over de laatste week van het leven van Jezus. 2 Het verhaal De Goede Week Trouw, Hoop en Spijt Ik wil jullie vandaag vertellen over de Goede Week. Dat

Nadere informatie

deze nieuwsbrief in kleur kan u steeds vinden op onze website www.basisschooldevlinder.be

deze nieuwsbrief in kleur kan u steeds vinden op onze website www.basisschooldevlinder.be Schooljaar 2014-2015 nr. 7 1 juni 2015 Beste ouders en kinderen, deze nieuwsbrief in kleur kan u steeds vinden op onze website www.basisschooldevlinder.be U bent tevreden over onze schoolwerking? U bent

Nadere informatie

Eerste week vd advent

Eerste week vd advent Advent vieren en beleven derde graad Eerste week vd advent De adventskrans staat centraal. Er speelt zachte muziek. De kinderen nemen bij het binnenkomen een sparrentakje uit de mand en leggen dit rond

Nadere informatie

Hier brandt de lamp! Projectweek rond TECHNIEK van maandag 7 mei t.e.m. woensdag 16 mei

Hier brandt de lamp! Projectweek rond TECHNIEK van maandag 7 mei t.e.m. woensdag 16 mei NI E U W S B R I E F 1 5 / 1 1-1 2 Hier brandt de lamp! De kleuterschool geeft ook op maandag 7 mei de aftrap van de techniekweek. Zij gaan de hele week werken rond bouwen. Bob de bouwer, kunnen we het

Nadere informatie

AANWEZIGHEID DIRECTIE EN SECRETARIAAT Myriam Aanwezig op maandag en vrijdag (hele dag) Afwezig op: 24/11 (vm), 25/11 (vm), 5/12 (vm), 6/12 (nm)

AANWEZIGHEID DIRECTIE EN SECRETARIAAT Myriam Aanwezig op maandag en vrijdag (hele dag) Afwezig op: 24/11 (vm), 25/11 (vm), 5/12 (vm), 6/12 (nm) NI E U W S B R I E F Een dankwoordje voor het grootoudersfeest! Een grote dankjewel aan iedereen die deze voormiddag mee helpen organiseren heeft. Het was een echt geslaagd grootoudersfeest, waar groot

Nadere informatie

SCHOOLKRANT DE DRIE BEERTJES

SCHOOLKRANT DE DRIE BEERTJES SCHOOLKRANT DE DRIE BEERTJES Wat viel er te beleven? Wat moeten we onthouden? Aan welke maandtip moeten we aandacht besteden? U komt het allemaal te weten. Juni Juli - Augustus Beste (groot)ouders Het

Nadere informatie

Beste ouders, De paasvakantie staat voor de deur! Hier volgen onze afspraken en mededelingen voor de maand april. ONZE AGENDA :

Beste ouders, De paasvakantie staat voor de deur! Hier volgen onze afspraken en mededelingen voor de maand april. ONZE AGENDA : Beste ouders, De paasvakantie staat voor de deur! Hier volgen onze afspraken en mededelingen voor de maand april. ONZE AGENDA : 1 april fruitdag (school zorgt zelf voor fruit!) kangoeroeklas met juf Elke

Nadere informatie

Nieuwsbrief 07 december 12

Nieuwsbrief 07 december 12 Nummer 7 Schooljaar 2012 2013 Nieuwsbrief 07 december 12 In dit nummer: 1. ouderavond december 2. verhuis kinderopvang 3. hulp hotdogverdeling 4. Uit de pen van het 4de leerjaar 5. Uit de pen van KO0 Juf

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Beste ouders,

NIEUWSBRIEF. Beste ouders, NIEUWSBRIEF Beste ouders, Allereerst willen wij iedereen bedanken die van onze derde en laatste muzische voormiddag op 28 mei een heus wereldfeest heeft gemaakt! Alweer zeer veel lachende gezichten, tevreden

Nadere informatie

December. Tot dan, en pakt elkaar ondertussen allemaal ne keer goed vast! Veel liefs, de groepsleiding

December. Tot dan, en pakt elkaar ondertussen allemaal ne keer goed vast! Veel liefs, de groepsleiding December Normaal gezien beperkt dit voorwoord zich tot de nodige informatie, liefst melig geschreven en met af en toe een verwijzing naar de fratsen van de leiding. Normaal gezien doen wij als Vincies

Nadere informatie

Mei 2012. op 15 mei 2012 om 19.30 uur. Infoavond in de Waaier voor de ouders van de oudste kleuters

Mei 2012. op 15 mei 2012 om 19.30 uur. Infoavond in de Waaier voor de ouders van de oudste kleuters Nieuwsbrief Nieuwsbrief de Waaier Gesubs. Vrije Lagere School Mgr. Cardijnstraat 39 2460 Kasterlee Tel / Fax : 014/85 00 69 E-mail : dewaaier@skynet.be Web-site : www.vbs-dewaaier.be Mei 2012 Activiteitenkalender

Nadere informatie

Oudercontacten (Looiven) Oudercontacten (Looiven + Boslaan) Oudercontacten (Boslaan) Feest van de arbeid - VRIJAF

Oudercontacten (Looiven) Oudercontacten (Looiven + Boslaan) Oudercontacten (Boslaan) Feest van de arbeid - VRIJAF Activiteitenkalender De Klimtoren Gesubs. Vrije Kleuterschool Boslaan 2 Tel / Fax : 014/850066 Looiven 38 Tel : 014/851112 2460 Kasterlee E-mail : info@vks-klimtoren.be Website : www.vks-klimtoren.be Ma.

Nadere informatie

Kerstviering groep 4. Welkom. Als de kerstklokken luiden Dan zingen wij een lied Voor God die met veel liefde Naar alle mensen ziet.

Kerstviering groep 4. Welkom. Als de kerstklokken luiden Dan zingen wij een lied Voor God die met veel liefde Naar alle mensen ziet. Kerstviering groep 4 Welkom Als de kerstklokken luiden Dan zingen wij een lied Voor God die met veel liefde Naar alle mensen ziet. Als de kerstklokken luiden Dan horen wij steeds weer Dat Jezus is geboren.

Nadere informatie

Activiteitenkalender. Schoolreis De Putten Fietsdag

Activiteitenkalender. Schoolreis De Putten Fietsdag Weetjes Gesubs. Vrije Kleuterschool Boslaan 2 Tel / Fax : 014/850066 Looiven 38 Tel : 014/851112 2460 Kasterlee E-mail : info@vks-klimtoren.be Website : www.vks-klimtoren.be Juni 2015 Activiteitenkalender

Nadere informatie

Beste ouders, Tijdens deze novemberdagen worden we uitgenodigd om in de spiegel van ons hart te kijken.

Beste ouders, Tijdens deze novemberdagen worden we uitgenodigd om in de spiegel van ons hart te kijken. Beste ouders, Tijdens deze novemberdagen worden we uitgenodigd om in de spiegel van ons hart te kijken. We vieren alle heiligen die in hun leven Gods licht en onvoorwaardelijke liefde hebben weerspiegeld

Nadere informatie

Januari 2012 Agenda 2 Kerstvakantie 3 Kerstvakantie 4 Kerstvakantie 5 Kerstvakantie 6 Kerstvakantie

Januari 2012 Agenda 2 Kerstvakantie 3 Kerstvakantie 4 Kerstvakantie 5 Kerstvakantie 6 Kerstvakantie Januari 2012 Agenda 2 Kerstvakantie 3 Kerstvakantie 4 Kerstvakantie 5 Kerstvakantie 6 Kerstvakantie Informatiebulletin van De Evenaar www.basisschooldeevenaar.nl belevenaar@hotmail.com Informatie vanuit

Nadere informatie

24 ideeen. bij een. adventskalender

24 ideeen. bij een. adventskalender 24 ideeen bij een adventskalender 24 ideeen bij een adventskalender Heb jij een adventskalender in de klas? Zo n kalender waarbij je elke dag een luikje of vakje open mag maken? Spannend! IKEA heeft een

Nadere informatie

Nieuwsbrief 17 december 2015 Het einde van het jaar..

Nieuwsbrief 17 december 2015 Het einde van het jaar.. Nieuwsbrief 17 december 2015 Het einde van het jaar.. Dit is alweer de laatste donderdagbrief van het jaar 2015. Wat is het allemaal snel gegaan. Wat hebben de kinderen goed hun best gedaan. Iedereen kan

Nadere informatie

Liefste chirovrienden,

Liefste chirovrienden, Liefste chirovrienden, DECEMBER is aangebroken, We hebben ons stoveke aangestoken. Het koude weer staat voor de deur, Neem alvast die warme muts en sjaal, zonder gezeur. Het wordt kouder en kouder, De

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF MAART 2013

NIEUWSBRIEF MAART 2013 Vrije Basisschool Sint Jozef Kloosterstraat 1 2520 Emblem Ranst Tel. 03/480.19.29 Fax. 03/491.11.42 E mail : dir@sintjozefschool-emblem.be URL : www.sintjozefschool-emblem.be NIEUWSBRIEF MAART 2013 Maandpuntje:

Nadere informatie

t Zonnebloemblaadje Wist je dat krantje voor en door ouders van de Zonnebloem februari 2015 Belangrijke data voor in je agenda!

t Zonnebloemblaadje Wist je dat krantje voor en door ouders van de Zonnebloem februari 2015 Belangrijke data voor in je agenda! t Zonnebloemblaadje krantje voor en door ouders van de Zonnebloem februari 2015 www.dezonnebloemkessello.be zonnebloemouderraad@gmail.com Voorwoord van de directeur Beste ouders, Op 1 februari zal onze

Nadere informatie

St.-Franciscusschool Waasmunster www.gvbsifrawa.be

St.-Franciscusschool Waasmunster www.gvbsifrawa.be St.-Franciscusschool Waasmunster www.gvbsifrawa.be Verantwoordelij ke u itgeve r: Martine D ierick Opste l ler: S onja Suy CENTRUM: Kerkstraat 10 052/469390 directie@sifrawa.be RUITER: Oudeheerweg-Ruiter

Nadere informatie

Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 35 05-06-2014

Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 35 05-06-2014 Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 35 05-06-2014 Hemelvaart en Pinksteren Na de Hemelvaart volgt 10 dagen later altijd Pinksteren. Pinksteren is meer

Nadere informatie

Papa en mama hebben ruzie. Ton en Toya vinden dat niet leuk. Papa wil graag dat Ton en Toya bij hem op bezoek komen, maar van mama mag dat niet.

Papa en mama hebben ruzie. Ton en Toya vinden dat niet leuk. Papa wil graag dat Ton en Toya bij hem op bezoek komen, maar van mama mag dat niet. Bezoek op kantoor Papa en mama hebben ruzie. Ton en Toya vinden dat niet leuk. Papa wil graag dat Ton en Toya bij hem op bezoek komen, maar van mama mag dat niet. Ton en Toya hebben wat problemen thuis.

Nadere informatie

Beste ouders, beste kinderen,

Beste ouders, beste kinderen, Beste ouders, beste kinderen, Hebben jullie een leuke vakantie gehad? Dit is de 1 e nieuwsbrief van het nieuwe schooljaar. Elke maand krijg je een nieuwsbrief met daarin o.a. algemene informatie van de

Nadere informatie

Basisschool Sint-Lambertus

Basisschool Sint-Lambertus Beste ouders, Nieuwsbrief We zijn ondertussen in december aanbeland, ook wel: wintermaand, kerstmaand, donkere maand, sinterklaasmaand, feestmaand, genoemd. Een tijd van verwachten en verlangen is aangebroken

Nadere informatie

De inschrijfperiode voor niet-voorrangsgerechtigde leerlingen start op maandag 2 maart 2015.

De inschrijfperiode voor niet-voorrangsgerechtigde leerlingen start op maandag 2 maart 2015. BETREFT : Inschrijven voor het schooljaar 2015 2016 Enkel voor nieuwe kleuters en leerlingen Beste ouders, Sinds het schooljaar 2013-2014 zijn scholen gebonden aan de inschrijvingsregels uit het decreet

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. OKTOber 2015

NIEUWSBRIEF. OKTOber 2015 NIEUWSBRIEF OKTOber 2015 Beste ouders, De dagen worden korter, de donkere avonden en nachten wat langer Als school bereiden we ons voor op die donkere tijd. We startten alvast de fluoactie op, zowel in

Nadere informatie

Kleuterkrant november - december 2015 KERSTMIS

Kleuterkrant november - december 2015 KERSTMIS Kleuterkrant november - december 2015 KERSTMIS In december kijken we uit naar het feest van Kerstmis: samen de kerstboom versieren, pakjes onder de kerstboom leggen en de lichtjes laten branden. Kerstmis,

Nadere informatie

o.a. cito groep 2, kerstborrel ouders, nieuwjaarskoffie 4 januari

o.a. cito groep 2, kerstborrel ouders, nieuwjaarskoffie 4 januari Hofbode 4 16 december 2015 o.a. cito groep 2, kerstborrel ouders, nieuwjaarskoffie 4 januari Informatieochtend Citotoets groep 2 Woensdagochtend 25 november zijn we met de ouders van kinderen van groep

Nadere informatie

Jaargang 22, Maand: December 2015 INFO

Jaargang 22, Maand: December 2015 INFO Jaargang 22, Maand: December 2015 Basisschool De Schare INFO Met de maand december voor de deur, staan we ook voor de wintermaand met alle feestdagen. Naast het gewone programma, is er tijd voor het feest

Nadere informatie

- 1 - Goedendag allemaal,

- 1 - Goedendag allemaal, Goedendag allemaal, De allermooiste stoomboot is weer vertrokken naar Spanje, maar niet nadat Zwarte Piet bij ons was geweest om mijters uit te delen. Dat waren er dit jaar flink veel. We zijn blij dat

Nadere informatie

december 2012 vanaf 4 jaar tekst: Marian van Gog muziek: Paul Natte Kerstkaart

december 2012 vanaf 4 jaar tekst: Marian van Gog muziek: Paul Natte Kerstkaart december 2012 vanaf 4 jaar tekst: Marian van Gog muziek: Paul Natte Kerstkaart Kerstkaart Refrein: Ik stuur een kerstkaart naar oom Rob en één naar tante Fee. Zeg postbezorger, breng je ook voor mij een

Nadere informatie

Oktober 2012. Activiteitenkalender oktober 2012. Ma. 1 okt.

Oktober 2012. Activiteitenkalender oktober 2012. Ma. 1 okt. de Waaier Gesubs. Vrije Lagere School Mgr. Cardijnstraat 39 2460 Kasterlee Tel / Fax : 014/85 00 69 E-mail : dewaaier@skynet.be Web-site : www.vbs-dewaaier.be Nieuwsbrief Oktober 2012 Activiteitenkalender

Nadere informatie

Nieuwsbrief SEPTEMBER 2015

Nieuwsbrief SEPTEMBER 2015 Gemeentelijke Basisschool Schaffen Vroentestraat 22 3290 Schaffen Website: www.gbsdiest.be E-mail: personeelschaffen@gbsdiest.be Tel. 013 32 69 23 Nieuwsbrief SEPTEMBER 2015 Datum Klas Activiteit Tijdstip

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. NR. 16 vrijdag 18 december 2015

NIEUWSBRIEF. NR. 16 vrijdag 18 december 2015 NR. 16 vrijdag 18 december 2015 Kerstfeest! Kerst is een tijd voor familie. Tijd voor gezelligheid, fijne kaarsjes in het donker, liefst even geen geruzie, tijd voor lekker uitgebreid eten. Het is mooi

Nadere informatie

Goeiedag ouders, leerkrachten en kinderen!!!

Goeiedag ouders, leerkrachten en kinderen!!! Nieuwsbrief Nieuwsbrief voor ouders en kinderen 16/2012-2013 Week van de goeiedag In dit nummer: Misschien heb je het al gehoord op tv of op de radio maar de week van 21 tot 27 mei is omgetoverd tot week

Nadere informatie

2015-2016. In dit nummer : de schoolkalender nieuws uit het halfrond sportsprokkels klasnieuws

2015-2016. In dit nummer : de schoolkalender nieuws uit het halfrond sportsprokkels klasnieuws 2015-2016 Februari december 2015 In dit nummer : de schoolkalender nieuws uit het halfrond sportsprokkels klasnieuws 2 SCHOOLKALENDER DATUM ACTIVITEIT Woe 2 dec Zoemlezen voor 1A en 1B Do 3 december Sinterklaas

Nadere informatie

Klinkertje nummer 7 20 januari 2015 Mededelingenblad voor ouders jaargang 27

Klinkertje nummer 7 20 januari 2015 Mededelingenblad voor ouders jaargang 27 Klinkertje nummer 7 20 januari 2015 Mededelingenblad voor ouders jaargang 27 Nog de beste wensen! Velen van u hebben we de afgelopen weken al persoonlijk een gelukkig nieuw jaar gewenst. Toch willen wij

Nadere informatie

Sikamberke. Januari 2013

Sikamberke. Januari 2013 Sikamberke Januari 2013 Wij wensen alle leden, ouders, leiders en Chirosympathisanten een spetterend 2013! We gaan weer voor een jaar vol Chiroplezier! We geven er samen een lap op! Karen De Waele Hoofdleidster

Nadere informatie

t Zonnebloemblaadje krantje voor en door ouders van de Zonnebloem december 2014

t Zonnebloemblaadje krantje voor en door ouders van de Zonnebloem december 2014 t Zonnebloemblaadje krantje voor en door ouders van de Zonnebloem december 2014 www.dezonnebloemkessello.be zonnebloemouderraad@gmail.com Kerstmis en lichtjes Dag jongens en meisjes, mama s en papa s,

Nadere informatie

Peuterspeelzaal het Boemeltje en BSO Willem Eggert december 2014 2012

Peuterspeelzaal het Boemeltje en BSO Willem Eggert december 2014 2012 Peuterspeelzaal het Boemeltje en BSO Willem Eggert december 2014 2012 Beste ouder/verzorger, We zitten midden in alle decemberactiviteiten en het is heel sfeervol op de locatie. Samen met de kinderen werken

Nadere informatie

Kringgesprek. op 20 december rond 18.30 uur. Juf Nielza Wijks neemt afscheid van het onderwijs en gaat per 1 januari 2013 met pensioen.

Kringgesprek. op 20 december rond 18.30 uur. Juf Nielza Wijks neemt afscheid van het onderwijs en gaat per 1 januari 2013 met pensioen. Kringgesprek Vanavond afscheid van Juf Nielza Wijks! op 20 december rond 18.30 uur Nummer 8 2012-2013 2013 Juf Nielza Wijks neemt afscheid van het onderwijs en gaat per 1 januari 2013 met pensioen. ruim

Nadere informatie

St.-Franciscusschool Waasmunster www.gvbsifrawa.be

St.-Franciscusschool Waasmunster www.gvbsifrawa.be St.-Franciscusschool Waasmunster www.gvbsifrawa.be Verantwoordelij ke u itgeve r: Martine D ierick Opste l ler: S onja Suy CENTRUM: Kerkstraat 10 052/469390 directie@sifrawa.be RUITER: Oudeheerweg-Ruiter

Nadere informatie

Over De Veenbrug. Nog. vier. nachtjes. slapen

Over De Veenbrug. Nog. vier. nachtjes. slapen Over De Veenbrug Jaargang 16, nummer 8 30 november 2015 Nog vier nachtjes slapen Kind op maandag Week 49 30/11-04/12 Thema: Er komt een tijd We beginnen deze adventstijd met verhalen over Jesaja. Hij leeft

Nadere informatie

Nieuwsbrief Prot. Chr. Basisschool De Hoeksteen nummer 5 4 november 2015 www.dehoeksteenvoorthuizen.nl Postbus 1 3780 BA Voorthuizen 0342-472633

Nieuwsbrief Prot. Chr. Basisschool De Hoeksteen nummer 5 4 november 2015 www.dehoeksteenvoorthuizen.nl Postbus 1 3780 BA Voorthuizen 0342-472633 Nieuwsbrief Prot. Chr. Basisschool De Hoeksteen nummer 5 4 november 2015 www.dehoeksteenvoorthuizen.nl Postbus 1 3780 BA Voorthuizen 0342-472633 Om te onthouden maandagmiddag 9 november : unit 1 naar Papierazzi

Nadere informatie

Schooljaar 2015-2016. Nummer 2 / 27 augustus 2015. Openingsviering

Schooljaar 2015-2016. Nummer 2 / 27 augustus 2015. Openingsviering Schooljaar 2015-2016 Nummer 2 / 27 augustus 2015 Openingsviering Morgen houden we op school de openingsviering. We willen hiermee in gezamenlijkheid het nieuwe begin van het schooljaar markeren. Leerkrachten

Nadere informatie

Schoolkrantje juni 2013 1. Toontje Toon

Schoolkrantje juni 2013 1. Toontje Toon Schoolkrantje juni 2013 1. Toontje Toon Toontje Toon het was een overdonderend succes over de ganse lijn! De kinderen schitterden als sterretjes, gaven het beste van zichzelf, overtroffen zichzelf en het

Nadere informatie

Chiroboekje December!

Chiroboekje December! Chiroboekje December! Hoi Allemaal, Hier zijn we weer! * We willen iedereen die komen genieten is van onze Christus Koning viering bedanken. Hopelijk was het voor jullie ook een beetje feest. Wij hebben

Nadere informatie

19.30u: Info-avond. 19.30u: Info-avond. VM: Open klasdag in de Boslaan. VM: Open klasdag te Looiven. Quiz ouderraad. Gezinsviering

19.30u: Info-avond. 19.30u: Info-avond. VM: Open klasdag in de Boslaan. VM: Open klasdag te Looiven. Quiz ouderraad. Gezinsviering Activiteitenkalender De Klimtoren Oktober 2013 Gesubs. Vrije Kleuterschool Boslaan 2 Tel / Fax : 014/850066 Looiven 38 Tel : 014/851112 2460 Kasterlee E-mail : klimtoren@scarlet.be Website : www.vks-klimtoren.be

Nadere informatie

INFORMATIEBRIEF nr.6 VRIENDJES - KIKKER IS VERLIEFD. Aan de ouders van groep 1 en 2

INFORMATIEBRIEF nr.6 VRIENDJES - KIKKER IS VERLIEFD. Aan de ouders van groep 1 en 2 Aan de ouders van groep 1 en 2 INFORMATIEBRIEF nr.6 VRIENDJES - KIKKER IS VERLIEFD De eerste weken van het nieuwe jaar zijn al weer voorbij. We hebben met de kinderen gewerkt over de kalender. Hoe ziet

Nadere informatie

Van 14u tot 16u gratis workshops ( spelletjes ) door de leerkrachten en voor de kinderen

Van 14u tot 16u gratis workshops ( spelletjes ) door de leerkrachten en voor de kinderen mei nummer 13 Inhoudstafel: 1. Inhoudstafel 2. Nieuws uit De kring 3. Kinderen in beeld 4. Wist-je-weetjes 5. Ouderparticipatie 6. Niet te missen 7. Kinderpagina Nieuws uit de kring: Noteer het alvast

Nadere informatie

Beste ouders en kinderen, De maand september is opnieuw voorbij gevlogen. Hier volgt de nieuwsbrief voor de maand oktober.

Beste ouders en kinderen, De maand september is opnieuw voorbij gevlogen. Hier volgt de nieuwsbrief voor de maand oktober. Beste ouders en kinderen, De maand september is opnieuw voorbij gevlogen. Hier volgt de nieuwsbrief voor de maand oktober. ONZE AGENDA : 1 oktober Medisch onderzoek L3 (op school) NM: zwemmen (L2 en L3)

Nadere informatie

Nieuwsbrief 17 5 januari 2015

Nieuwsbrief 17 5 januari 2015 Nieuwsbrief 17 5 januari 2015 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, We hopen, dat u een fijne kerstvakantie had en we wensen u een goed 2015 toe! In overig

Nadere informatie

De dagen zijn al knap kort en donker. Terecht krijgt december de toenaam van donkere maand.

De dagen zijn al knap kort en donker. Terecht krijgt december de toenaam van donkere maand. Wolvertem, 28 november 2014 Beste Ouders, De dagen zijn al knap kort en donker. Terecht krijgt december de toenaam van donkere maand. Van die donkerte profiteren Sinterklaas en Zwarte Piet om hun jaarlijkse

Nadere informatie

De achtste editie van de nieuwsbrief

De achtste editie van de nieuwsbrief Nieuwsbrief 8 Jaargang 6 18-12-2015 www.olivijn.almere-speciaal.nl De achtste editie van de nieuwsbrief Belangrijke data voor de komende periode: 21 december t/m 1 januari: Kerstvakantie 4 januari: start

Nadere informatie

Van 9 december tot 13 december 2013. Tweede en derde kleuterklas: juf Nele

Van 9 december tot 13 december 2013. Tweede en derde kleuterklas: juf Nele Van 9 december tot 13 december 2013 Wat doen onze kleuters deze week? Instapklas + eerste kleuterklas: juf Nathalie Mooi versierde kerstbomen, kerstballen die schitteren, lichtjes die fonkelen, De hoogste

Nadere informatie

Van 13 februari tot en met 17 februari 2012. Tweede en derde kleuterklas: juf Nele

Van 13 februari tot en met 17 februari 2012. Tweede en derde kleuterklas: juf Nele Van 13 februari tot en met 17 februari 2012. Donderdag 16 februari geven wij een carnavalsfuif voor de kinderen van het lager. Deze zal van start gaan om 18u. en eindigen om 21u. Vrijdag 17 februari vieren

Nadere informatie

Nieuwsbrief 8 15 december 2015

Nieuwsbrief 8 15 december 2015 Nieuwsbrief 8 15 december 2015 GROEPSACTIVITEITEN Kerst op IKC de Toorts De kerstviering van vrijdag 18 december vindt dit jaar plaats op school. De dag wordt op passende wijze geopend met een viering

Nadere informatie

Hallo (Nummer 6, 19 december 2015 )

Hallo (Nummer 6, 19 december 2015 ) Hallo (Nummer 6, 19 december 2015 ) Beste ouder(s)/verzorger(s), In deze Hallo informatie over: Wat er speelt binnen de school Bericht uit groep 4B Kerstgedachte Agenda Nieuws uit de omgeving (Het Winterstraatje)

Nadere informatie

VERSJES: Mourik lou VADERDAG. Lieve papa, kom eens even met uw hoofd heel dicht bij mij. k wil u graag een zoentje geven en u krijgt daar nog wat bij!

VERSJES: Mourik lou VADERDAG. Lieve papa, kom eens even met uw hoofd heel dicht bij mij. k wil u graag een zoentje geven en u krijgt daar nog wat bij! VERSJES: Mourik lou VADERDAG Lieve papa, kom eens even met uw hoofd heel dicht bij mij. k wil u graag een zoentje geven en u krijgt daar nog wat bij! t Is geen zakdoek of sigaren, t is een heel, heel ander

Nadere informatie

Wat doen de kleuters deze week?

Wat doen de kleuters deze week? 14 december tot vrijdag 18 december Wat doen de kleuters deze week? Bij juf Nathalie in de instap- 1 e kleuterklas : Nog even en dan mogen wij het oude jaar vaarwel zeggen en gaat het nieuwe jaar van start.

Nadere informatie

Jaargang 29, nummer 10, 9 januari 2014 Agenda

Jaargang 29, nummer 10, 9 januari 2014 Agenda Jaargang 29, nummer 10, 9 januari 2014 Agenda Vrijdag 24 januari Vrije vrijdag (5 van 7) Woensdag 29 januari Creadag groep 5-6 (11.00-12.30 uur) Vrijdag 31 januari Creamiddag groep 1-2 (13.00-14.30 uur).en

Nadere informatie

14/12 Taakwerk met je kind 17/12 Kerstdiner 18/12 Middag vrij. 21/12 t/m 3/1 Kerstvakantie. 8/1 Taakwerk met je kind

14/12 Taakwerk met je kind 17/12 Kerstdiner 18/12 Middag vrij. 21/12 t/m 3/1 Kerstvakantie. 8/1 Taakwerk met je kind 1 Wekelijkse nieuwsbrief van de openbare daltonbasisschool de Tandem voor ouders/verzorgers en leerlingen. REDACTIE Rob van de Geer 1 5 rvdgeer@detandem.nl Op maandag tot 12:00 uur bereikbaar op school

Nadere informatie

Een impressie van het feest vindt u op de volgende pagina

Een impressie van het feest vindt u op de volgende pagina Welkom In de kerstvakantie is Nora Hup (Kimmelsbrink 8, Pesse) vier jaar geworden. Zij zal na de kerstvakantie ook een vertrouwd gezicht bij ons op school worden. Direct na de vakantie worden Loïs Bruinenberg

Nadere informatie

I N F O D A C O S T A S C H O O L H O O G R A V E N. w w w. d a c o s t a - h o o g r a v e n. n l. 5 september 2014 INFO 1

I N F O D A C O S T A S C H O O L H O O G R A V E N. w w w. d a c o s t a - h o o g r a v e n. n l. 5 september 2014 INFO 1 I N F O D A C O S T A S C H O O L H O O G R A V E N w w w. d a c o s t a - h o o g r a v e n. n l 5 september 2014 INFO 1 IN DEZE INFO Teamontwikkeling Inschrijven op school Informatie-avonden Afstemmingsgesprekken

Nadere informatie

Voor de ouders en verzorgers,

Voor de ouders en verzorgers, Voor de ouders en verzorgers, Het is duidelijk te merken dat Sinterklaas weer in het land is, een gezellige tijd en tegelijkertijd een spannende tijd voor veel kinderen. We volgen binnen de school de lijn

Nadere informatie

In deze Lindeflits o.a. aandacht voor: de Linderaad, jarigen oktober, datum oudergesprekken, welkomstfeest en nog veel meer!

In deze Lindeflits o.a. aandacht voor: de Linderaad, jarigen oktober, datum oudergesprekken, welkomstfeest en nog veel meer! Informatieblad voor leerlingen, ouders en alle anderen die betrokken zijn bij bs. De Lindegaerd. DE LINDEFLITS In deze Lindeflits o.a. aandacht voor: de Linderaad, jarigen oktober, datum oudergesprekken,

Nadere informatie

PRAKTISCHE WEETJES. Info schooltoelagen : zie www.schooltoelagen.be Het invulformulier is verkrijgbaar op het secretariaat van de school.

PRAKTISCHE WEETJES. Info schooltoelagen : zie www.schooltoelagen.be Het invulformulier is verkrijgbaar op het secretariaat van de school. BELBRIEF september 2015 ZWEMMEN: 4 september : L1 en L6 11 september : L2 en L5 18 september : L3 en L4 25 september : L1 en L6 PRAKTISCHE WEETJES We zijn het schooljaar 2015-2016 gestart met 199 leerlingen.

Nadere informatie

Nog 7 weken en dan zit dit schooljaar er weer op! Het is voorbijgevlogen, maar. Thema Dieren en Zomer. Bijna jarig: In dit nummer:

Nog 7 weken en dan zit dit schooljaar er weer op! Het is voorbijgevlogen, maar. Thema Dieren en Zomer. Bijna jarig: In dit nummer: Thema Dieren en Zomer Basisschool De Bron Spiesheem 54 3907 NJ Veenendaal Nieuwsbrief 7, instroomgroep en groep 1/2 Mei/Juni 2015 Bijna jarig: Onze eerste jarige is Lucas! Hij is jarig op 28 mei en wordt

Nadere informatie

Beste lezers, deze nieuwsbrief in kleur kan u steeds vinden op onze website www.materdeicentrum.be

Beste lezers, deze nieuwsbrief in kleur kan u steeds vinden op onze website www.materdeicentrum.be Nieuwsbrief December 2015 Beste lezers, deze nieuwsbrief in kleur kan u steeds vinden op onze website www.materdeicentrum.be Advent...kerstmis...welzijnszorg. Advent betekent komst. De komst van Jezus.

Nadere informatie

Week 4-8 november: thema herfst

Week 4-8 november: thema herfst Week 4-8 november: thema herfst We leerden deze week over de herfst. We deden een natuurwandeling in het domein van de school en verzamelden veel herfstmateriaal. Daarmee konden we onze experimenteerbak

Nadere informatie

Groepspraatje Lise Stijn

Groepspraatje Lise Stijn Groepspraatje Lise Stijn Beste ouders en leden, De maand november is alweer voorbij gevlogen! Tijd om de leukste momenten op een rijtje te zetten. De kapoenen trokken op ontdekkingstocht doorheen Brussel

Nadere informatie

Stedelijke Basisschool Eksaarde

Stedelijke Basisschool Eksaarde Nieuwsbrief maart Stedelijke Basisschool Eksaarde VOORWOORD Beste ouders en leerlingen, Stilaan begint de koorts te stijgen nee, niet dat ik ziek word, maar het foute grootouder- en schoolfeest komt nu

Nadere informatie

Algemene informatie week 36

Algemene informatie week 36 Algemene informatie week 36 Wij heten alle peuters, leerlingen, ouders, opa s en oma s heel hartelijk welkom en wensen iedereen een fijn, goed, gezellig, leerzaam jaar toe. Samen maken we er een mooi jaar

Nadere informatie

december ------------------------------------------------------------------------------------------------ ------- kalender december Kalender Januari

december ------------------------------------------------------------------------------------------------ ------- kalender december Kalender Januari CBS De Regenboog Mars 1 Postbus 285 9600AG Hoogezand 0598-321031 december ------------------------------------------------------------------------------------------------ ------- kalender december Kalender

Nadere informatie

Herinnering! Herinnering! Herinnering! Herinnering!

Herinnering! Herinnering! Herinnering! Herinnering! Sint-Pietersschool Kloosterstraat 2 3360 Korbeek-Lo Tel -016/460 360 Fax -016/48 72 55 website : www.sint-pietersschool.be mailadres : info@sint-pietersschool.be 19 december 2014 Herinnering! Herinnering!

Nadere informatie

Koningin Beatrixschool

Koningin Beatrixschool Nieuwsbrief 38 3-7-2015 Koningin Beatrixschool De Vissersingel 1, 7942EA Meppel www.beatrixschoolmeppel.nl T: 0522-251716 Geachte ouder(s) verzorger(s) Wat een mooi jaar hebben we achter de rug! In deze

Nadere informatie

Schoolnieuws 756, 10 oktober 2014 Groep 3

Schoolnieuws 756, 10 oktober 2014 Groep 3 Schoolnieuws 756, 10 oktober 2014 Groep 3 Feest feest feest! Wat een feest afgelopen weken! En op woensdag een super gaaf openingsfeest! Bedankt ouders! Wat wij ook geweldig vonden is al die hulp die we

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr.7 3 december 2015

Nieuwsbrief nr.7 3 december 2015 Nieuwsbrief nr.7 3 december 2015 Vanuit de directie Sinterklaas Vandaag donderdag 3 december heeft de Sint en zijn pieten een bezoek gebracht aan de Vonder. In de speelzaal hebben de kinderen van de groepen

Nadere informatie

Thema Kinderen en school

Thema Kinderen en school http://www.edusom.nl Thema Kinderen en school Lesbrief 18. Het 10-minutengesprek. Wat leert u in deze les? Vergelijkingen maken. Zeggen hoe vaak iets gebeurt. Verkleinwoordjes. Veel succes! Deze les is

Nadere informatie

Laatste nieuwsbrief 2013/2014. Schoonmaakavond. Wennen in de nieuwe groep 11-07-2014

Laatste nieuwsbrief 2013/2014. Schoonmaakavond. Wennen in de nieuwe groep 11-07-2014 1 NIEUWSBRIEF 22 11-07-2014 Laatste nieuwsbrief 2013/2014 Alweer de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar. Nog één week te gaan en dan gaan we genieten van de zomervakantie. Maar de week is goed gevuld.

Nadere informatie

1. Jozef en Maria moesten voor een volkstelling naar Bethlehem. Dat was een opdracht van keizer: a. Augustus b. Julius Caesar c. Tiberius d.

1. Jozef en Maria moesten voor een volkstelling naar Bethlehem. Dat was een opdracht van keizer: a. Augustus b. Julius Caesar c. Tiberius d. K erstm is Kerstquiz Lezen Het kerstverhaal ken je misschien, maar hoe goed ben je op de hoogte van de geschiedenis van Kerst? En wat weet je van alle gebruiken en feestelijkheden die erbij horen? Test

Nadere informatie

ADVENT Hoe maken wij tijd vrij om te dromen van vrede en hoe hebben we

ADVENT Hoe maken wij tijd vrij om te dromen van vrede en hoe hebben we Basisschool Heilige Familie Driesstraat 1 8700 Tielt 051 40 47 50 Heilige-familie@kbo-tielt.be NIEUWSBRIEF DECEMBER 2015 Workshops 2de leerjaar rond thema De Sint! ADVENT Hoe maken wij tijd vrij om te

Nadere informatie

Veerle van den Berg Terre Gijsbers Evi Thiessen Nina Lucassen. Angel Mulders Lisanne Schouten Isa Lucassen Aїsha Bihari

Veerle van den Berg Terre Gijsbers Evi Thiessen Nina Lucassen. Angel Mulders Lisanne Schouten Isa Lucassen Aїsha Bihari Basisschool de Komeet Broeksingel 88 6581 HB Malden Telefoon: 024 357 31 82 E-mail: directie@dekomeetmalden.nl Website: www.dekomeetmalden.nl Kinderboekenweek 2015 Winnaars van de griffels: Veerle van

Nadere informatie