One Step checkout vs. Multi step checkout

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "One Step checkout vs. Multi step checkout"

Transcriptie

1 One Step checkout vs. Multi step checkout Dank voor uw bezoek aan onze stand of het bijwonen van onze presentatie tijdens de Webwinkel Vakdagen 2013 (of het lezen van onze weblog en nieuwsbrief). Tijdens de Webwinkel Vakdagen deden we op onze Maxxento stand een Checkout test met onze eye tracker. Wat is een eye tracker? De meesten van u hebben de eye tracker live aan het werk gezien (omdat u deelnemer was aan de test). Voor degenen die er niet mee gewerkt hebben een korte uitleg: Een eye tracker is een prachtige stukje techniek dat registreert waar mensen op websites naar kijken. Met een eye tracker meet je kijkgedrag. De data uit deze kijkgedraganalyse geeft niet alleen aan hoe iemand een website bekijkt, maar ook (zeker niet minder belangrijk) wélke informatie iemand juist niet ziet. Deze data is daarmee cruciaal voor het analyseren van knelpunten in websites. Waarom deden we de test? We willen natuurlijk dat klanten zonder moeite afrekenen in webshops. Dat we zonder ergernissen een aankoop kunnen doen. Het liefst een beetje snel en het liefst zonder dat het ons al te moeilijk wordt gemaakt. We kennen allemaal dit bekende voorbeeld wel (Zo niet, dan is het erg leuk en confronterend om deze even te bekijken.) Google Analytics in real life Klik op de video om hem te bekijken of ga direct naar:

2 Voorkom afhakers met een gebruiksvriendelijke webshop Dit klinkt allemaal heel logisch, maar in de praktijk wordt het de webshopbezoeker soms knap lastig gemaakt. Als webshopeigenaar ziet u het vaak niet eens. U heeft uw eigen webshop al honderden keren gezien. U kunt hem waarschijnlijk op de pixel nauwkeurig voor u zien. Een nieuwe bezoeker kan dat niet. Die is er voor het eerst. Als u voor het eerst een gebouw binnen loopt is het voor u even zoeken naar de ruimte of afdeling waar u naartoe moet. Grote kans dat u zoekt naar bewegwijzering in het pand, maar misschien vraagt u het de receptioniste of misschien ziet u direct de lift en gaat u zo op pad. De tweede keer dat u het gebouw binnen komt, weet u exact waar u moet zijn. Als de lift het niet doet, dan weet u dat u de trap moet nemen, etc. Maar uw eerste bezoek is wel het belangrijkste bezoek. Dat geldt zeker zo voor online bezoek aan websites en webshops. Online zijn wij de ergste, onvriendelijkste versie van onszelf. Ongeduldig. Snel ontevreden. Mopperig. Geneigd om af te haken en het elders te proberen. Dat moet u proberen te voorkomen in uw webshop, dat mensen mopperen en afhaken. Met het bieden van een duidelijke en gebruiksvriendelijke webshop kunt u dit afhaken voorkomen. Wanneer is een webshop nou gebruiksvriendelijk? Daar zijn een flink aantal richtlijnen voor. Grote webshop CMS-en zoals Magento hebben hier al goed over nagedacht en bieden een duidelijke en herkenbare structuur voor professionele webshops. Zijn we er dan? Nee, want het gedrag dat we vertonen is per site toch anders, afhankelijk van het doel dat we voor ogen hebben en de verwachtingen die we hebben van de shop. Hebben we andere verwachtingen? Dan vertonen we ander gedrag. Tijd om dat eens in kaart te brengen. Hiervoor gebruiken we onze eye tracker, die het kijk- en klikgedrag in tijd en volgorde registreert van een gebruiker op uw site. Ook voor onderstaande test hebben wij onze eye tracker ingezet. De test Wat vinden we nou eigenlijk de meest prettige manier van afrekenen in een webshop? Is er een ultieme manier van afrekenen? Houden we ervan om bij de hand genomen te worden en stap voor stap het afrekenproces te doorlopen of geven we de voorkeur aan sneller dan snel, zoveel mogelijk in 1 keer ingeven, checken en afrekenen? We horen veel verschillende geluiden over het ideale afrekenproces. Lange leve de Multi Step roept de één, One Step heeft de toekomst roept de ander. Voor ons en onze klanten reden om het eens aan een groter publiek voor te leggen. En niet door het eenvoudigweg te vragen, maar door u kort na elkaar beide afrekenmethoden te laten ervaren. Zo waren er nog velen verbaasd over hun uiteindelijke keuze. Op de volgende pagina vindt u de resultaten van de test.

3 De resultaten One Step Checkout steekt er met kop en schouders boven uit! Maar liefst 66 procent van alle ondervraagden geeft de voorkeur aan de One Step Checkout. De procentuele verdeling: 66% One Step Checkout 22% Multi Step Checkout 12% Geen voorkeur De meest gehoorde kreten over One Step Checkout: De meest gehoorde kreten over Multi Step Checkout: Positief Makkelijker. Sneller heeft de voorkeur. Overzichtelijker. Snel & Simpel. Handiger. Komt eenvoudiger over. Makkelijk dat alles bij elkaar staat. Alles ineens is prettiger. Sneller klaar. Niet zo vaak doorklikken. Meer overzicht. Prettig alles in beeld. Snelste, dus prettigste. Ik hoefde geen moeite te doen. Als je vaker bestelt wil je gewoon snel afrekenen. Duidelijker. Sneller is ook wel een punt. Negatief Het merendeel van alle testpersonen koos voor de One Step Checkout. Echter was niet iedereen er heel tevreden over. Een aantal opmerkingen: Dit gaat wel heel snel dit. Ik schrik er van! Veel informatie in 1 keer. Teveel info bij elkaar, daardoor onoverzichtelijk. Onrustig beeld. Je start je focus in het midden terwijl je links moet beginnen met invullen. Misschien staat er teveel op 1 pagina. Positief Gaat wat langzamer. Ik kan het rustig bekijken. Fijn! Meerdere stappen. Je hoeft maar 1 ding tegelijk. Je kunt je zo goed concentreren. Prettig dat je de vervolgstappen kan zien. Is toch duidelijker! Per stap een ander onderwerp. Overzichtelijker, hoewel je er wel langer mee bezig bent. Dus uiteindelijk niet ideaal. Negatief Ik hou van opschieten, dus deze valt af. Oh wat veel informatie! Stappen zijn niet duidelijk genoeg. Ik ben het overzicht kwijt. Ik wil voor mijn gevoel vaak checken of ik het wel goed heb ingevuld. Ik kan niet goed zien welke stappen er allemaal komen. Wat wil je nóu weer weten? Niet overzichtelijk. Opmerkelijk Wat ook opvalt is dat de testpersonen toleranter lijken in hun oordeel bij websites waar ze zich door aangesproken voelen. Of het nu door het product komt of door de vormgeving. Als er een band is, lijkt het wel alsof we meer pikken van de webshop in kwestie.

4 Eye tracking Wat hebben we nou met de eye tracker opgenomen? Van iedereen die de test heeft afgenomen heeft de eye tracker de oogbewegingen gemeten. Hierdoor kunnen wij heel duidelijk zien hoe iemand een site bestuurt. Wat ziet hij wel, en belangrijker nog, wat ziet hij niet? In welke volgorde bekijkt iemand de pagina? Welke elementen op de pagina krijgen de meeste aandacht? Bekijk zelf wat de eye tracker registreert! We hebben een drietal eye tracking videos op onze site geplaatst. Deze video s zijn afzonderlijke sitebezoeken van deelnemers aan de test. De video s tonen de gehele test, dus beide opdrachten en beide webshops en checkout-processen. Deze video s geven heel duidelijk weer hoe de testpersonen de site gebruiken, welke knelpunten ze ervaren en waar ze naar kijken op de pagina s. Dit is hele waardevolle informatie. Klik op de video om de gebruikersvideo s te bekijken of ga direct naar: Toelichting: De filmpjes worden op werkelijke snelheid afgespeeld (ja echt we kijken allemaal zo snel en chaotisch). Elke rode bol is een fixatie (rustpunt van het oog). Hoe groter de bol hoe langer we ergens naar kijken. Kijkgedrag Multi Step Checkout Om te beginnen de Multi step checkout, oftewel van winkelwagen naar afrekenen in meerdere stappen. Dit was de eerste webshop die de testpersonen te zien kregen. De opdracht luidde: Een goede vriendin is binnenkort jarig. Je wilt haar verrassen met een mooie armband. Kies een mooie armband voor haar uit in de volgende webshop en reken af met ideal. Bekijk op de volgende pagina een gaze plot (kijkgedrag in volgorde van tijd) van een van de deelnemers die de 5 stappen van de Multi Step Checkout doorloopt.

5

6 One Step Checkout Bij de tweede opdracht werden de testdeelnemers naar een webshop met One Step Checkout gestuurd; van adresgegevens naar daadwerkelijk betalen in 1 pagina. De opdracht luidde: Zaterdag ga je voor een wintersport vakantie naar Oostenrijk. Bestel een goede skibril in de volgende webshop en reken af met ideal. De One Step Checkout pagina werd als volgt bekeken: (U kijkt nu naar een heatmap. Hoe roder het gebied hoe vaker er naar is gekeken.)

7 Er ligt vrij veel focus op het invullen van gegevens (aan de linkerzijde van het scherm), maar de meeste aandacht krijgt de keuze voor betaalwijze (midden van het scherm). Als we er eens een paar individuen uitlichten dan zien we de volgende patronen qua kijkgedrag: Elke bol is een fixatie, hoe groter de bol hoe langer er naar is gekeken. In de bollen staan cijfers, deze geven de kijkvolgorde aan.

8 Snelheid Om een beeld te geven van de snelheid waarmee beide checkoutprocessen worden afgerond, hieronder wat cijfers. De Multi Step Checkout Gemiddelde snelheid: 76 seconden Kortste doorlooptijd: 34 seconden Langste doorlooptijd: 135 seconden De One Step Checkout Gemiddelde snelheid: 40 seconden Kortste doorlooptijd: 17 seconden Langste doorlooptijd: 111 seconden Conclusies & Aanbevelingen Op basis van de test die we tijdens de Webwinkel Vakdagen hebben uitgevoerd kunnen we concluderen dat u het best voor een One Step Checkout kunt kiezen. Belangrijke redenen hiervoor is de snelle doorlooptijd, het volledige overzicht op 1 pagina waardoor er minder kans is op tussentijds afhaken en de ervaring van de testdeelnemers leert dat zij dit als een simpeler afrekenmethode ervaren. One Step Checkout + Wordt sneller doorlopen. + Minder kans op tussentijds afhaken. + Bezoekers ervaren het als simpeler. Al snel vol / te druk. Zorg voor voldoende overzicht op de pagina. Veel bezoekers hebben veldenvrees. Hou de in te vullen velden beknopt. Vraag alleen het noodzakelijke en geef de diverse onderdelen een logische plek. Tot slot Multi Step Checkout + Bezoeker wordt echt aan de hand genomen tijdens het afrekenproces. + Eén onderwerp per stap, goede focus op gevraagde informatie. Duurt langer om het proces te doorlopen. Kans op afleiding of tussentijds afhaken is hier groter. Bezoekers moeten vaker klikken waardoor ze het gevoel hebben er lang mee bezig te zijn (Wat willen ze nóu weer van me weten). De presentatie van Maxxento tijdens de Webwinkel Vakdagen 2013 met als titel Meer webwinkel conversies met verbeterde usability is hier te bekijken: Weten hoe uw klanten naar uw webshop kijken? Een nuttig eye tracking onderzoek heeft u al vanaf 1180 euro ex. BTW. Meer weten? Neem contact op met Jan-Willem Schutman ( / ) of Laura Kluinhaar / ).

Asli Koçak 2051550 Mirthe van Gulik 2053813 Danique Beeks 2054232 Bram Ooms 2048713 Didier Jabroer 2054106. ABCP3D3 05-04-2012 Kenniskring

Asli Koçak 2051550 Mirthe van Gulik 2053813 Danique Beeks 2054232 Bram Ooms 2048713 Didier Jabroer 2054106. ABCP3D3 05-04-2012 Kenniskring Asli Koçak 2051550 Mirthe van Gulik 2053813 Danique Beeks 2054232 Bram Ooms 2048713 Didier Jabroer 2054106 ABCP3D3 05-04-2012 Kenniskring 1 Introductie Onderzoeken Reactie of werkwijze ter evaluatie van

Nadere informatie

Eye-Tracking & Usability. Bereiken van ultieme bezoekerservaring. Alex van Ginneken

Eye-Tracking & Usability. Bereiken van ultieme bezoekerservaring. Alex van Ginneken Eye-Tracking & Usability Bereiken van ultieme bezoekerservaring Alex van Ginneken 1 Van dezelfde auteur: - Internet marketing, Word online marktleider in uw branche - E-mail marketing, Opzetten van succesvolle

Nadere informatie

e-mail marketing webwinkeliers voor Voor praktische professionals

e-mail marketing webwinkeliers voor Voor praktische professionals e-mail marketing voor webwinkeliers Voor praktische professionals Alle grote webwinkels doen aan e-mail marketing. Dat doen ze natuurlijk niet voor niets. Ze weten namelijk dat e-mail marketing meer oplevert

Nadere informatie

Je eigen succesvolle weblog maken!

Je eigen succesvolle weblog maken! Je eigen succesvolle weblog maken! Bjorn Simmering Ik had al wat langer plannen om een eboek te schrijven, maar ik stelde dit steeds uit of ik maakte er geen tijd voor vrij. Nadat ik een serie artikelen

Nadere informatie

Einddocument. 20 januari 2013. V1-02 Jim van Zummeren 500642074 Michael Groen 500616816 Claudia Kok 500546360 Guus Kolk 500641249

Einddocument. 20 januari 2013. V1-02 Jim van Zummeren 500642074 Michael Groen 500616816 Claudia Kok 500546360 Guus Kolk 500641249 Einddocument 20 januari 2013 V1-02 Jim van Zummeren 500642074 Michael Groen 500616816 Claudia Kok 500546360 Guus Kolk 500641249 Inhoudsopgave INLEIDING... 4 ZOEKEN EN SELECTEREN... 5 INLEIDING... 5 CONCEPT...

Nadere informatie

Ik wil meer klanten! Hallo! Leuk dat je dit ebook gaat behandelen.

Ik wil meer klanten! Hallo! Leuk dat je dit ebook gaat behandelen. 1 2 Ik wil meer klanten! Hallo! Leuk dat je dit ebook gaat behandelen. Mijn naam is Michael. In het ebook "Ik wil meer klanten" behandel ik een aantal technieken en tactieken om jou te helpen precies die

Nadere informatie

SPEELWIJZE LEIDERSCHAPSSPEL

SPEELWIJZE LEIDERSCHAPSSPEL SPEELWIJZE LEIDERSCHAPSSPEL Bij werken, zowel betaald als vrijwillig, hoort leiding krijgen of leiding geven. De vraag wat effectief leiderschap is houdt dan ook veel mensen bezig. De meningen hierover

Nadere informatie

Tig Tips Die Je Eigenlijk Direct Zou Moeten Toepassen

Tig Tips Die Je Eigenlijk Direct Zou Moeten Toepassen Tig Tips Die Je Eigenlijk Direct Zou Moeten Toepassen Het kan zijn dat je nog helemaal niks doet op het internet maar het kan ook al zijn dat je een succesvolle internetbusiness hebt. Hoe je het wendt

Nadere informatie

Hugo Bakker Trainer & Coach

Hugo Bakker Trainer & Coach Hugo Bakker Trainer & Coach Introductie Website maken en Passief Inkomen Creëren Toen Ik deze e-mail cursus schreef in 2011 was mijn avontuur op het internet nog maar net begonnen. Het liep niet direct

Nadere informatie

Dit is versie 3.0 van dit rapport.

Dit is versie 3.0 van dit rapport. Dit is versie 3.0 van dit rapport. Download de nieuwste versie van dit rapport op: http://www.winst.nl/e books Disclaimer: Bij het samenstellen van dit rapport is de grootste zorg besteed aan de juistheid

Nadere informatie

Ramses van der Werf Presenteert Facebook Miljonairs Formule v1.1. Een Makkelijke 300 Per Dag Formule! Gepubliceerd Op: 14 November 2012

Ramses van der Werf Presenteert Facebook Miljonairs Formule v1.1. Een Makkelijke 300 Per Dag Formule! Gepubliceerd Op: 14 November 2012 Ramses van der Werf Presenteert Facebook Miljonairs Formule v1.1 Een Makkelijke 300 Per Dag Formule! Gepubliceerd Op: 14 November 2012 DISCLAIMER De informatie in dit ebook representeert de opinie van

Nadere informatie

cursusboek Go Social social media workshop aangeboden door ActiZ, brancheorganisatie voor zorgondernemers

cursusboek Go Social social media workshop aangeboden door ActiZ, brancheorganisatie voor zorgondernemers cursusboek Go Social social media workshop aangeboden door ActiZ, brancheorganisatie voor zorgondernemers, 2014 Inhoudsopgave Hoofdstuk 1: social media anno nu... 4 1.1 Hoeveel mensen maken er gebruik

Nadere informatie

26 TIPS: VERBETER E-MAIL MARKETING MET GOEDE COPY

26 TIPS: VERBETER E-MAIL MARKETING MET GOEDE COPY 26 TIPS: VERBETER E-MAIL MARKETING MET GOEDE COPY copyright 2012 Blinker BV Inhoudsopgave Introductie... 2 H1 Schrijven is een proces, geen tussendoortje... 3 1.1 Start altijd in Word... 3 1.2 Bepaal vooraf

Nadere informatie

Tig Tips Die Je Eigenlijk Direct Zou Moeten Toepassen

Tig Tips Die Je Eigenlijk Direct Zou Moeten Toepassen Tig Tips Die Je Eigenlijk Direct Zou Moeten Toepassen Het kan zijn dat je nog helemaal niks doet op het internet maar het kan ook al zijn dat je een succesvolle internetbusiness hebt. Hoe je het wendt

Nadere informatie

Facebook Geldverdien Methode!!

Facebook Geldverdien Methode!! Fred Eggen Presenteert Facebook Geldverdien Methode!! Een Makkelijke 100 300 Per Dag Methode! Gefeliciteerd! Met je beslissing om dit rapport te downloaden. Je mag dit rapport weggeven, doorsturen, gebruiken

Nadere informatie

Inhoud. Ontvouw jezelf als een (online) ondernemer 2015

Inhoud. Ontvouw jezelf als een (online) ondernemer 2015 Inhoud Gebruiksaanwijzing... 3 De Juiste Business... 4 Vragen, Juiste Business!?... 5 Een paar wijsheden om je te stimuleren... 5 Hoe ziet je begroting eruit?... 6 To Do: maak een begroting!... 6 Wat zijn

Nadere informatie

10 tips voor een effectievere presentatie op congres of event

10 tips voor een effectievere presentatie op congres of event 10 tips voor een effectievere presentatie op congres of event Als je tijdens een congres of event een presentatie moet houden of een workshop moet geven, is het belangrijk je goed voor te bereiden. Hieronder

Nadere informatie

Slimme strategieën die géén onuitputtelijke budgetten vereisen! DEEL ONZE TIPS MET JE NETWERK:

Slimme strategieën die géén onuitputtelijke budgetten vereisen! DEEL ONZE TIPS MET JE NETWERK: Slimme strategieën die géén onuitputtelijke budgetten vereisen! 1 INLEIDING Als kleine ondernemer wordt het ook online steeds lastiger om je te meten met de grote jongens. Zij hebben vaak grotere budgetten

Nadere informatie

INHOUD. IQ LEADS Adres: Curieweg 8E Postcode: 2408 BZ Plaats: ALPHEN AAN DEN RIJN Telefoon: (0172) 421411 Email: info@iq-leads.

INHOUD. IQ LEADS Adres: Curieweg 8E Postcode: 2408 BZ Plaats: ALPHEN AAN DEN RIJN Telefoon: (0172) 421411 Email: info@iq-leads. INHOUD INLEIDING... 3 TIP 1: DOELGROEPOVERZICHT... 4 TIP 2: WAAR KOMEN UW BEZOEKERS BINNEN?... 5 TIP 3: HOE KOMEN BEZOEKERS BINNEN?... 8 TIP 4: FILTERS... 9 TIP 5: GOAL TRACKING... 10 TIP 6: INTELLIGENCE

Nadere informatie

Studie Vitaminen Tips en technieken om direct sneller, beter en makkelijker studeren

Studie Vitaminen Tips en technieken om direct sneller, beter en makkelijker studeren Studie Vitaminen Tips en technieken om direct sneller, beter en makkelijker studeren MTcompany sneller, beter en makkelijker studeren 1 Delen uit dit E- BOOK zijn afkomstig van de site van MTcompany, Mark

Nadere informatie

11 Eenvoudige Stappen Om Een Professionele En Succesvolle Webshop Op Te Zetten. Door: Alex & Sebastiaan Vaz

11 Eenvoudige Stappen Om Een Professionele En Succesvolle Webshop Op Te Zetten. Door: Alex & Sebastiaan Vaz 11 Eenvoudige Stappen Om Een Professionele En Succesvolle Webshop Op Te Zetten. Door: Alex & Sebastiaan Vaz Ondernemers die geen gebruik van het internet maken bevinden zich tegenwoordig vaak in een moeilijke

Nadere informatie

Webinars voor iedereen

Webinars voor iedereen Webinars voor iedereen door Jasper Arbeel Introductie Of je ze nu webinars, webseminars, webcasts of online seminars noemt, feit is dat ze steeds vaker gegeven worden. Waar er vijf jaar geleden zo nu en

Nadere informatie

NieuweMediaLab & EMarketing. Gebruiksvriendelijkheid, ofwel: usability

NieuweMediaLab & EMarketing. Gebruiksvriendelijkheid, ofwel: usability NieuweMediaLab & EMarketing Gebruiksvriendelijkheid, ofwel: usability Gebruikers denken anders. Gebruikersonderzoek helpt ontwerpers om betere producten te maken Of het nou om een auto een koffieapparaat

Nadere informatie

Gratis website maken. Auteur Rob Dennissen. www.maakjegratiswebsite.nl

Gratis website maken. Auteur Rob Dennissen. www.maakjegratiswebsite.nl Gratis website maken Auteur Rob Dennissen www.maakjegratiswebsite.nl Voorwoord Allereerst wil ik je bedanken en feliciteren met de aanschaf van dit E-book gratis website maken. Je hebt namelijk vertrouwen

Nadere informatie

Social Media Marca van den Broek, Marca van den Broek. copyright -- 2012

Social Media Marca van den Broek, Marca van den Broek. <span>copyright</span> -- 2012 Social Media Marca van den Broek, Marca van den Broek copyright -- 2012 Dedication Acknowledgements Table of Contents Social Media 1 Ben jij zichtbaar als kunstenaar // creatief? 5 tips! 1

Nadere informatie

VOORWOORD 2 [INTERNET VOOR IEDEREEN ]

VOORWOORD 2 [INTERNET VOOR IEDEREEN ] 2 [INTERNET VOOR IEDEREEN ] VOORWOORD Voor je dit boek leest, zorg ervoor dat je altijd de laatste versie gedownload hebt op www.websitemakenvoorbeginners.com, zo ben je zeker dat je up-to-date bent! Iedereen

Nadere informatie

Scanbaar schrijven voor de ongeduldige weblezer

Scanbaar schrijven voor de ongeduldige weblezer WHITEPAPER Scanbaar schrijven voor de ongeduldige weblezer Auteur: Sophie Beijerbacht - Communicatiespecialist Copyright 2012, Zig Websoftware B.V. Samenvatting Schrijven voor het web; er komt best wat

Nadere informatie

Pinterest Marketing. deserves your interest. Ernst Jan Bos Wendy Broersen Suzanne Wartenbergh. Handboek voor marketeers en ondernemers

Pinterest Marketing. deserves your interest. Ernst Jan Bos Wendy Broersen Suzanne Wartenbergh. Handboek voor marketeers en ondernemers Pinterest Marketing deserves your interest Handboek voor marketeers en ondernemers Geschreven door: Ernst Jan Bos Wendy Broersen Suzanne Wartenbergh Inhoudsopgave Inleiding... 4 1. Pinterest?... 5 De kracht

Nadere informatie

Hoofdstuk 15 Je Wervende Website

Hoofdstuk 15 Je Wervende Website Hoofdstuk 15 Je Wervende Website 15.1 Je website is niet je visite kaartje! Klanten aantrekken dat wil je! Dit is de reden dat jij een website hebt! Toch lijkt het alsof de meeste therapeuten zich dit

Nadere informatie

Zoekmachine optimalisatie Een overzicht SEOcenter.nl 2011

Zoekmachine optimalisatie Een overzicht SEOcenter.nl 2011 Zoekmachine optimalisatie Een overzicht SEOcenter.nl 2011 Beste lezer, In dit E-book vindt u een aantal van de gepubliceerde artikelen van SEOcenter.nl uit het jaar 2010. Deze artikelen zijn op logische

Nadere informatie