aloe-inspired Dieren & Aloe

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "aloe-inspired Dieren & Aloe"

Transcriptie

1 aloe-inspired Dieren & Aloe

2 Wat is aloë vera? Aloë vera is één van de oudste, meest bekende, heilzame planten en is door de eeuwen heen gebruikt in verschillende culturen. Van de Oude Grieken en Romeinen tot Babylonische, Indische en Chinese volkeren werd aloë vera De wonderplant genoemd. Van alle soorten wordt de Aloe Vera Barbadensis (Miller) het meest toegepast. De plant is familie van de lelie en bezit heel veel goede eigenschappen, voor zowel mens als dier. De gel; rijk aan voedingsstoffen De gel uit de bladeren van aloë vera bevat meer dan 200 voedingsstoffen waaronder mineralen, aminozuren en vitaminen. De plant bezit eigenschappen die de stofwisseling stimuleren, de weerstand verhogen, stressgevoeligheid verminderen en mens en dier energieker maken. In 1968 kwam men in Amerika tot een opmerkelijke doorbraak in de verwerking van aloë vera. Het werd mogelijk om de gel op natuurlijke wijze te stabiliseren. Met dit proces behoudt de gel jarenlang haar krachtige werking. Het patent op dit unieke stabilisatieproces is in handen van Forever Living Products. World leader in aloë vera Forever Living Products is in de afgelopen 35 jaar uitgegroeid tot wereldmarktleider in aloë vera en bijenproducten. Vandaag de dag biedt Forever een uitgebreide reeks van hoogwaardige gezondheids- en huidverzorgingsproducten voor mens en dier, die in ruim 155 landen wereldwijd gretig aftrek vinden. Aloë vera van Forever Living Products Forever beheert en controleert het gehele productieproces zelf om de optimale kwaliteit te kunnen garanderen. Van de enorme plantages in Amerika, Mexico en het Caraïbisch gebied tot het verpakken, verschepen en distribueren van de producten. Alle producten van Forever worden geproduceerd onder het zogenoemde Good Manufacturing Practise. De productie is ISO gecertificeerd en geregistreerd voor het Environmental Management System (Milieuzorg). Ook voldoet Forever aan de ISO 9001:2000 standaard voor het Quality Management System. Daarmee lopen wij voorop, zowel in productiekwaliteit als in de zorg voor haar omgeving. Forever is het eerste bedrijf ter wereld dat het IASC-certificaat (International Aloe Science Council) heeft verworven, met het recht om het keurmerk van deze organisatie op al haar aloë vera producten te gebruiken. Met dit zegel van goedkeuring bewijst Forever dat zij voldoet aan de hoogste standaarden van kwaliteit en puurheid. Forever test niets op dieren.

3 Aloë vera drinks Aloe Vera Gel (Art. 15) Pure gestabiliseerde aloë vera gel die de natuurlijke gel uit de plant met 200 verschillende bouwstoffen zo goed mogelijk benadert. Deze rijke bron van voedingsstoffen biedt de perfecte aanvulling op een uitgebalanceerd voedingspatroon. Helpt de immuniteit te verhogen en stimuleert de spijsvertering. De drank kan gewoon vermengd worden met normale voeding of water. Aloe Berry Nectar (Art. 34) Alle voordelen van Forever Aloe Vera Gel gecombineerd met een zoet mengsel van appel en cranberry sap. Forever Aloe Bits N Peaches (Art. 77) Aloe Bits N Peaches bevat, naast alle voordelen van de Forever Aloe Vera Gel, ook stukjes voedingsrijk aloë vera vruchtvlees, gedrenkt in perzikconcentraat. Forever Freedom (Art. 196) Forever Freedom bevat naast alle voordelen van de Forever Aloe Vera Gel ook MSM, glucosamine en chondroïtine. Hiermee is het niet alleen een perfecte basis aanvulling van voedingstoffen maar ook de ideale drank voor oudere dieren.

4 Aloë vera verzorgingsproducten Aloe Veterinary Formula (Art. 30) Een diervriendelijk product voor de uitwendige verzorging van zowel grote als kleine huisdieren. Het kan worden gebruikt om de huid te verzachten, te reinigen of de vacht van het dier na het wassen soepel en glanzend te maken. Dit product wordt geleverd met een handige verstuiver. Aloe Hand & Face Soap (Art. 38) Een zeep rijk aan verzachtende aloë vera. Deze zeep is perfect om te gebruiken voor het wassen van grote en kleine dieren. Tevens is de zeep geschikt voor het verwijderen van modder na een heerlijke boswandeling of bij het reinigen van de gevoelige huid, voordat andere producten op de huid worden aangebracht. De Aloe Hand & Face Soap reinigt zonder irritatie. De flacon heeft een handig pompje waardoor het eenvoudig te gebruiken is. De zeep is ook geschikt voor de gevoelige huid en vacht. Aloe Vera Gelly (Art. 61) Aloe Vera Gelly bestaat voornamelijk uit pure gestabiliseerde aloë vera gel en is in het bijzonder effectief bij een droge of schrale huid. Het verzacht de gevoelige plekken op de huid. In essentie gelijk aan het binnenste van het aloë vera blad. De gel is gemakkelijk aan te brengen. Aloe Propolis Creme (Art. 51) Een rijke cremige mix van aloe vera, bijen propolis en kamille extracten. De meervoudige aminozuren, vitaminecomplexen A en E en waardevolle structuurbouwstenen in Aloe Propolis crème ondersteunen het herstel van de huid. Een perfecte vochtinbrenger én beschermer voor iedere dag met een bijzonder kalmerende werking op met name de gevoelige huid. Met name bij een vollere vacht verdient het aanbeveling de propolis crème te verdunnen met Aloe Veterinary Formula, zodat het gemakkelijker tussen de haren op de huid aan te brengen is. Aloe Heat Lotion (Art. 64) Aloe Heat Lotion bevat verwarmende bestanddelen en is ideaal voor het masseren van gevoelige en vermoeide spieren. Deze lotion maakt de huid soepel en stevig en is uitermate geschikt om vastzittende en gevoelige spieren los te masseren.

5 Aloe MSM Gel (Art. 205) MSM staat voor Methyl Sulfonyl Methaan, een organische zwavelverbinding die voorkomt in bijna alle levende organismen. Zwavel zorgt ervoor dat weefsels soepel, elastisch en stevig blijven. Samen met pure gestabiliseerde aloë vera gel en kruidenextracten zorgt Aloe MSM Gel voor een weldadig gevoel bij gevoelige spieren en gewrichten. Voor dieren is het van essentieel belang dat het wordt aangebracht op de huid en niet op de vacht / in het haar. Met name bij een vollere vacht verdient het aanbeveling de Aloe MSM Gel te verdunnen met Aloe Veterinary Formula, zodat het gemakkelijker tussen de haren op de huid aan te brengen is.

6 Aloe Jojoba Shampoo (Art. 260) De jojobaboon en aloë vera zijn samen een uitstekende combinatie voor haarverzorging. Aloë vera bezit eigenschappen die ervoor zorgen dat deze milde shampoo goed reinigt. De conditionerende bestanddelen van de jojoba olie zorgen ervoor dat dierenvachten, manen en staarten goed doorkambaar, glanzend en gezond blijven. Aloe Sunscreen (Art. 199) en Aloe Sunscreen Spray (Art. 319) Een speciale formule met ingrediënten die de huid beschermt tegen de schadelijke effecten van overmatig veel zon en wind op de huid. Het kan worden gebruikt op gevoelige oren en neuzen, om te beschermen en te kalmeren. Schimmels/witte paarden en andere dieren met roze, gevoelige zones zullen deze lotion als kalmerend ervaren. Het verkoelt en het geeft tegelijkertijd een hydraterende verzorging. Aloe Sunscreen heeft een hoge beschermingsfactor (SPF 30). Forever Bright Toothgel (Art. 28) Erg populair bij mensen, maar deze verfrissende tandpasta is ook bij uitstek geschikt voor de tanden van dieren omdat er geen fluoride aan toegevoegd is. Het helpt de opbouw van tandplak en tandsteen te verminderen, terwijl het tegelijkertijd het tandvlees reinigt en kalmeert. Forever Bright Toothgel laat tanden en kiezen sprankelend schoon achter.

7 Voedingssupplementen Forever Bee Propolis (Art. 27) Propolis is puur natuur en de beschermende stof die bijen verzamelen en zelf gebruiken voor een schoon en bacterievrije bijenkorf. Onze Bee Propolis is een uitstekende aanvulling op de dagelijkse voeding van uw dieren. Forever Bee Pollen (Art. 26) Forever Bee Pollen wordt verzameld van bloesem uit hoger gelegen, woestijnachtige gebieden. Dit garandeert een krachtig natuurlijk product. Bijenpollen bevatten veel vitaliserende stoffen. Ze helpen bij vermoeidheid en dragen er toe bij dat dieren zich fitter en vitaler voelen. Pollen hebben ook een goede invloed op de algehele weerstand. TIP MPD (Art. 307) is een mild reinigingsmiddel en ideaal voor het schoonmaken van dierenhokken en dekens. Het is biologisch afbreekbaar en niet schadelijk voor dieren. LET OP! De producten van Forever zijn geen medicijnen en niet specifiek voor dierenconsumtie geregistreerd. Raadpleeg altijd uw dierenarts bij medische aandoeningen, medicijngebruik en voor aanvullend advies over voeding en verzorging.

8 Forever Living Products is wereldmarktleider op het gebied van aloë vera producten. Sinds 1978 streven wij ernaar om met onze producten u het beste uit de natuur te bieden voor uw gezondheid en schoonheid. Het is de kracht van de natuur die ons helpt er goed uit te zien en ons optimaal te voelen. Onze producten zijn hier het resultaat van. De producten van Forever staan dan ook garant voor kwaliteit en puurheid. Miljoenen gebruikers verspreid over meer dan 155 landen bevestigen dit. Een gezonde levensstijl op basis van natuurlijke producten creëert u samen met Forever. Uw Zelfstandig Forever Business Owner: Forever Living Products Benelux Postbus 99, 3740 AB Baarn, Nederland 2015 Forever Living Products. Wijzigingen voorbehouden. NL

Wat is aloë vera? De gel; rijk aan voedingsstoffen

Wat is aloë vera? De gel; rijk aan voedingsstoffen Dieren & Aloe Wat is aloë vera? Aloë vera is één van de oudste, meest bekende, heilzame planten en is door de eeuwen heen gebruikt in verschillende culturen. Van de Oude Grieken en Romeinen tot Babylonische,

Nadere informatie

Dieren en Aloë Vera NL

Dieren en Aloë Vera NL Dieren en Aloë Vera NL Wat is aloë vera Aloë vera is één van de oudste, meest bekende, heilzame planten en is door de eeuwen heen gebruikt in verschillende culturen. Van de Oude Grieken en Romeinen tot

Nadere informatie

Ontdek Forever. Maak kennis met onze meest populaire producten. aloe-inspired

Ontdek Forever. Maak kennis met onze meest populaire producten. aloe-inspired NL Ontdek Forever Maak kennis met onze meest populaire producten aloe-inspired Forever Bestsellers Forever Aloe Vera Gel art. 15 Pure gestabiliseerde aloë vera gel die de natuurlijke gel uit de plant met

Nadere informatie

Ontdek Forever Maak kennis met onze meest populaire producten. aloe-inspired

Ontdek Forever Maak kennis met onze meest populaire producten. aloe-inspired NL Ontdek Forever Maak kennis met onze meest populaire producten aloe-inspired Aloë vera van Forever de natuurlijke weg naar een gezonde en energieke levensstijl Maak kennis met Forever Forever is wereldmarktleider

Nadere informatie

Sporten met Forever. aloe-inspired

Sporten met Forever. aloe-inspired NL Sporten met Forever aloe-inspired Sporten met de natuurlijke boost van ARGI+ ARGI+ is een uniek supplement voor actieve sporters die hun lichaam dat beetje extra willen geven voor optimale prestaties.

Nadere informatie

Ontdek Forever Maak kennis met onze meest populaire producten

Ontdek Forever Maak kennis met onze meest populaire producten Ontdek Forever Maak kennis met onze meest populaire producten NL Aloë vera van Forever de natuurlijke weg naar een gezonde en energieke levensstijl Maak kennis met Forever Forever is wereldmarktleider

Nadere informatie

Een geval van zelfzorg

Een geval van zelfzorg Dieren en aloë vera Aloë vera Eén van de oudste, meest bekende heilzame planten Rijk aan meer dan 200 voedingsstoffen: vitaminen, mineralen, aminozuren en enzymen Uniek gepatenteerd stabilisatieproces

Nadere informatie

Sporten met Forever. aloe-inspired

Sporten met Forever. aloe-inspired NL Sporten met Forever aloe-inspired Sporten met een boost van Forever Forever assortiment Forever Living Products is bijna 40 jaar actief in inmiddels meer dan 155 landen. We bieden hoogwaardige gezondheids-

Nadere informatie

ARGI+ Sporten met Forever

ARGI+ Sporten met Forever ARGI+ Sporten met Forever Sporten met de natuurlijke boost van ARGI+ ARGI+ is een uniek supplement voor actieve sporters die hun lichaam dat beetje extra willen geven voor optimale prestaties. ARGI+ heeft

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Focus Fit Goes

Nieuwsbrief. Focus Fit Goes Nieuwsbrief Focus Fit Goes Oktober 2016 In deze nieuwsbrief zal onder andere aandacht zijn voor de openingstijden, het inschrijven van de groepslessen, de Sophia spinningmarathon, shirtjes/hemdjes Focus

Nadere informatie

Meervoudig Nederlands kampioene atletiek Masters V35 / V40, Nathalie Lotthrinkx.

Meervoudig Nederlands kampioene atletiek Masters V35 / V40, Nathalie Lotthrinkx. Meervoudig Nederlands kampioene atletiek Masters V35 / V40, Nathalie Lotthrinkx. 60meter 200meter 400meter 400meter 400meter horden 800meter Verspringen NK 2014 - indoor NK 2014 NK 2014 NK 2014 - indoor

Nadere informatie

Meervoudig Nederlands kampioene atletiek Masters, V35 / V40, Nathalie Lotthrinkx.

Meervoudig Nederlands kampioene atletiek Masters, V35 / V40, Nathalie Lotthrinkx. Meervoudig Nederlands kampioene atletiek Masters, V35 / V40, Nathalie Lotthrinkx. Haar ervaringen als topatlete gebruikt Nathalie Lotthrinkx als sport- en voedingsconsulente. Voor voedingssupplementen,

Nadere informatie

U heeft de keuze uit 3 standaard boxen + TESTBOX: Of je kan er ook voor kiezen om zelf een box samen te stellen met producten naar jouw keuze.

U heeft de keuze uit 3 standaard boxen + TESTBOX: Of je kan er ook voor kiezen om zelf een box samen te stellen met producten naar jouw keuze. U heeft de keuze uit 3 standaard boxen + TESTBOX: Of je kan er ook voor kiezen om zelf een box samen te stellen met producten naar jouw keuze. BOX 1 : Forever START YOUR BIZ of STARTER BOX BOX 2 : Forever

Nadere informatie

Bent u klaar voor een gezondere levensstijl, een slanker lijf en een fitter gevoel? Dan bent u klaar voor Forever F.I.T.

Bent u klaar voor een gezondere levensstijl, een slanker lijf en een fitter gevoel? Dan bent u klaar voor Forever F.I.T. BE aloe-inspired Bent u klaar voor een gezondere levensstijl, een slanker lijf en een fitter gevoel? Dan bent u klaar voor Forever F.I.T. Dit programma bestaat uit drie onderdelen: C9, F15 en Vital 5.

Nadere informatie

DE BASIS VOOR EEN VITAAL LEVEN

DE BASIS VOOR EEN VITAAL LEVEN DE BASIS VOOR EEN VITAAL LEVEN ALOE INSPIRED 2016 EEN GEZONDE BASIS. DE DRUKTE VAN HET DAGELIJKS LEVEN MAAKT DAT WE OP HET GEBIED VAN VOEDING SOMS VOOR DE MAKKELIJKSTE WEG GAAN. DE KEUZE VALT DAN SNELLER

Nadere informatie

X-MAS. Aloe Vera PURE JOY FOR

X-MAS. Aloe Vera PURE JOY FOR X mas Uw persoonlijk contact: Maarten telefoon: 06 5555 7650 maarten@bestel-aloevera.nl www.bestel-aloevera.nl nr: 310002008085 Aloe Vera van FOREVER PURE JOY FOR X-MAS pure JOY FOR X-MAS ALOE IN DE PUURSTE

Nadere informatie

Je huid, spiegel van je gezondheid! D O O R D R. J O H A N C O R T H O U T S

Je huid, spiegel van je gezondheid! D O O R D R. J O H A N C O R T H O U T S Je huid, spiegel van je gezondheid! U I T D E R E E K S L I N K S! D O O R D R. J O H A N C O R T H O U T S Holistische geneeskunde Geen geneeswijze Wel een manier van denken: een totaalbeeld. Dus niet

Nadere informatie

Higher Faster Better More. Forever Active Boost ENERGY DRINK

Higher Faster Better More. Forever Active Boost ENERGY DRINK Higher Faster Better More Forever Active Boost ENERGY DRINK Forever Active Boost Energy Drink! We hebben allemaal wel eens behoefte aan een energy boost. Vermoeidheid, weinig energie en een middagdip -

Nadere informatie

OPTIMALE BESCHERMING EN EFFECTIEVE VERZORGING

OPTIMALE BESCHERMING EN EFFECTIEVE VERZORGING OPTIMALE BESCHERMING EN EFFECTIEVE VERZORGING De speciale Aloë Vera-verzorgingsbox is het ideale SOS-verzorgingspakket voor snel en dagelijks gebruik. De drie gespecialiseerde en verzorgende producten

Nadere informatie

Bee Products. Forever I Bee Products

Bee Products. Forever I Bee Products Bee Products Forever Living Products biedt u 100% natuurlijke bijenproducten. Onze bijenkorven bevinden zich op een ideale locatie, in een zuivere omgeving die vrij is van pesticiden en andere verontreinigende

Nadere informatie

MECHEMPRO Surface Solutions. Handreiniging & Handverzorging

MECHEMPRO Surface Solutions. Handreiniging & Handverzorging MECHEMPRO Surface Solutions Handreiniging & Handverzorging 1. HANDBESCHERMING HAND PROTECT LOTION Productcode 871 Beschermt de handen tegen schadelijke stoffen Beschermende handencrème. Hand Protect Lotion

Nadere informatie

1) Rijk aan vitaminen & mineralen. 2) Rijk aan essentiële onverzadigde vetzuren & aminozuren. 3) Bevat krachtige adoptogene eigenschappen voor de huid

1) Rijk aan vitaminen & mineralen. 2) Rijk aan essentiële onverzadigde vetzuren & aminozuren. 3) Bevat krachtige adoptogene eigenschappen voor de huid 1) Rijk aan vitaminen & mineralen 2) Rijk aan essentiële onverzadigde vetzuren & aminozuren 3) Bevat krachtige adoptogene eigenschappen voor de huid 4) Draagt bij tot het behoud van de gezondheid van de

Nadere informatie

FOREVER ALOE SUNSCREEN (118 ml)

FOREVER ALOE SUNSCREEN (118 ml) Laat de zomer maar komen! Ook al zo n zin in de zomervakantie? Het is volgens de kalender nu officieel zomer en de zon laat zich ook vaker zien. Dat betekent tijd voor zon, zee en niet te vergeten strand.

Nadere informatie

mooi natuurlijk Het gaat niet alleen om wat u inneemt, maar ook om wat u op uw lichaam doet.

mooi natuurlijk Het gaat niet alleen om wat u inneemt, maar ook om wat u op uw lichaam doet. mooi natuurlijk Het gaat niet alleen om wat u inneemt, maar ook om wat u op uw lichaam doet. Reviive is een lijn van verzorgingsprodukten die meer doen dan uw huid reinigen op een natuurlijke manier ze

Nadere informatie

Aloe Drinks. Forever I Aloe Drinks

Aloe Drinks. Forever I Aloe Drinks Aloe Drinks Alle dranken van Forever hebben als basis de pure gestabiliseerde aloë vera gel, die het lichaam voorziet van rijke voedingsstoffen, voor een gezonde aanvulling op de dagelijkse voeding. De

Nadere informatie

Uw spieren en gewrichten SOEPEL IN BEWEGING. Over voeding en ondersteunende supplementen

Uw spieren en gewrichten SOEPEL IN BEWEGING. Over voeding en ondersteunende supplementen Uw spieren en gewrichten SOEPEL IN BEWEGING Over voeding en ondersteunende supplementen Soepele spieren en gewrichten houden? Blijf in beweging Iedereen wil zo lang mogelijk fit blijven; het liefst zitten

Nadere informatie

Handreiniging & -bescherming

Handreiniging & -bescherming & -bescherming Handreiniger Dreumex Plus Extra reinigingskracht dankzij huidvriendelijke microkorrels Extra krachtig, dankzij actieve citrus ingrediënten Geschikt voor vele toepassingen Vervuiling: bitumen,

Nadere informatie

Onze inspiratie. Boordevol organische voedingsstoffen - de beste natuurlijke ingrediënten uit het Middellandse Zeegebied.

Onze inspiratie. Boordevol organische voedingsstoffen - de beste natuurlijke ingrediënten uit het Middellandse Zeegebied. Onze filosofie Geïnspireerd door de natuur hebben we onze unieke voedings- en huidverzorgingsexpertise gecombineerd om heerlijke, verzorgende en verzachtende formules te creëren die puur zijn zoals de

Nadere informatie

Forever Living. Product Academy. Vitaliteit & Gezondheid. Het allerbelangrijkste in ons leven

Forever Living. Product Academy. Vitaliteit & Gezondheid. Het allerbelangrijkste in ons leven Forever Living Product Academy Welkom, fijn dat U er bent! Vitaliteit & Gezondheid Het allerbelangrijkste in ons leven Maar Onze leefgewoonten en onze levensomstandigheden zijn de laatste jaren dramatisch

Nadere informatie

NK indoor NK 2014 NK 2014 NK indoor NK 2014 NK 2011 / 2012 NK 2016

NK indoor NK 2014 NK 2014 NK indoor NK 2014 NK 2011 / 2012 NK 2016 Meervoudig Nederlands kampioene atletiek Masters, V35 / V40 Nathalie Lotthrinkx 60meter 200meter 400meter 400meter 400meter horden 800meter Verspringen NK 2014 - indoor NK 2014 NK 2014 NK 2014 - indoor

Nadere informatie

INLEIDING. 10 Oktober uur. Herfststiltewandeling. Start bij Natuurlijk Geluk. Bijdrage: 3,50 p.p. voor koffie/thee en iets lekkers.

INLEIDING. 10 Oktober uur. Herfststiltewandeling. Start bij Natuurlijk Geluk. Bijdrage: 3,50 p.p. voor koffie/thee en iets lekkers. INLEIDING OKTOBER/NOVEMBER START ADEMLESSEN VOOR VROUWEN. AANMELDING MOGELIJK VOOR: - MAANDAGAVOND - WOENSDAGOCHTEND - WOENSDAGAVOND - VRIJDAGMIDDAG - ZATERDAGOCHTEND OF IN OVERLEG EEN ANDER MOMENT OKTOBER

Nadere informatie

Creëer uw eigen toekomst samen met Forever. Waar gewone mensen buitengewone resultaten bereiken

Creëer uw eigen toekomst samen met Forever. Waar gewone mensen buitengewone resultaten bereiken Creëer uw eigen toekomst samen met Forever Waar gewone mensen buitengewone resultaten bereiken NL Grootste ter wereld Forever is wereldmarktleider in hoogwaardige aloë veraen bijenproducten en één van

Nadere informatie

*Zelfzorggeneesmiddel: Lees voor gebruik de >Bijsluiter. Weleda Combudoron Zalf 25 gr 8,70

*Zelfzorggeneesmiddel: Lees voor gebruik de >Bijsluiter. Weleda Combudoron Zalf 25 gr 8,70 Combudoron Gel Combudoron Gel* verzacht en verkoelt bij oppervlakkige brandwonden, zonnebrand en insectenbeten. De gel bevat extracten van Arnica en kleine brandnetel, die verzachtend werken en het zelfherstellende

Nadere informatie

61 63 51 62 64 28 Productoverzicht NL

61 63 51 62 64 28 Productoverzicht NL 61 51 62 63 64 28 Productoverzicht NL Inleiding Aloë vera van Forever de natuurlijke weg naar een gezonde en energieke levensstijl Maak kennis met Forever Forever is s werelds grootste producent van hoogwaardige

Nadere informatie

Allergie? Ook voor mensen met een gevoelige huid en/of allergie is SANTE Natuurcosmetica een goed alternatief.

Allergie? Ook voor mensen met een gevoelige huid en/of allergie is SANTE Natuurcosmetica een goed alternatief. SANTE het merk SANTE Natuurcosmetica heeft haar verzorgende cosmetica lijn vervangen door een fris, modern design en innovatieve nieuwe recepturen. De jonge, kleurrijke verschijning van SANTE geeft een

Nadere informatie

Adult 1+ jaar - ans - Year - JAHRE 26+ kg HYPOALLERGEEN OOK IN LARGE BREED. Devotion. Richtlijn

Adult 1+ jaar - ans - Year - JAHRE 26+ kg HYPOALLERGEEN OOK IN LARGE BREED.  Devotion. Richtlijn Volwassen gewicht van de hond kg Richtlijn dagelijkse hoeveelheid grams 25 340 30 390 35 420 40 470 45 520 50 570 55 600 60 640 70 690 OOK IN HYPOALLERGEEN www.devotiondogfood.com Adult 1+ jaar - ans -

Nadere informatie

Veterinary Care Nutrition. Gezondheidsvoeding van de dierenarts voor uw kat

Veterinary Care Nutrition. Gezondheidsvoeding van de dierenarts voor uw kat Veterinary Care Nutrition Gezondheidsvoeding van de dierenarts voor uw kat Gezondheidsvoeding voor iedere levensfase Royal Canin streeft ernaar om uw kat zo lang mogelijk gezond en fit te houden. Het Veterinary

Nadere informatie

Inleiding. Aloë vera van Forever de natuurlijke weg naar een gezonde en energieke levensstijl. Maak kennis met Forever. 100% Tevredenheidsgarantie

Inleiding. Aloë vera van Forever de natuurlijke weg naar een gezonde en energieke levensstijl. Maak kennis met Forever. 100% Tevredenheidsgarantie Productoverzicht NL Inleiding Aloë vera van Forever de natuurlijke weg naar een gezonde en energieke levensstijl Maak kennis met Forever Forever is wereldmarktleider op het gebied van hoogwaardige gezondheids-,

Nadere informatie

Geef uw huid iets speciaals!

Geef uw huid iets speciaals! VEGAS Ambiente Skin Cell Tronic & Hyaluron KAMERGEUR MET NATUURLIJKE VERSPREIDING Het VEGAS kamergeur concept. Waardevolle geuroliën verspreiden zich op natuurlijke wijze en worden door de bamboestaafjes

Nadere informatie

Fidessa Skincare. Het beste wat de natuur uw huid te bieden heeft!

Fidessa Skincare. Het beste wat de natuur uw huid te bieden heeft! Fidessa Skincare Het beste wat de natuur uw huid te bieden heeft! De samenstelling van de producten van Fidessa Skincare bestaat uit meer dan honderd actieve ingrediënten om voor ieder huidtype de best

Nadere informatie

100% 100% cosmeceuticals. Natuurlijke werkstoffen. Eerlijke cosmetica. Huidvriendelijk. Doeltreffende ingrediënten. K-Beau

100% 100% cosmeceuticals. Natuurlijke werkstoffen. Eerlijke cosmetica. Huidvriendelijk. Doeltreffende ingrediënten. K-Beau K-Beau cosmeceuticals 100% Huidvriendelijk Doeltreffende ingrediënten Natuurlijke werkstoffen Eerlijke cosmetica 100% K-Beau K-Beau staat voor krachtig en mooi! Verzorgingsproducten voorzien van hoogwaardige

Nadere informatie

S U N & M O R E Sun & More_NL.indd 1 07-04-16 16:22

S U N & M O R E Sun & More_NL.indd 1 07-04-16 16:22 SUN&MORE Sun & More_NL.indd 1 07-04-16 16:22 MY FAVORITE SUN PROTECTION SUN CARE ESSENTIALS VOOR HAAR EN HUID Sun & More_NL.indd 2 07-04-16 16:22 7 PRODUCTEN OM HAAR EN HUID TE BESCHERMEN TEGEN ZON, CHLOOR

Nadere informatie

natuurlijke verzorging geïnspireerd door de bij

natuurlijke verzorging geïnspireerd door de bij natuurlijke verzorging geïnspireerd door de bij 2 Waarom kiezen voor Bee honest cosmetics? De producten van Bee honest cosmetics worden gemaakt met zorgvuldig geselecteerde pure ingrediënten zoals honing

Nadere informatie

NATUROYALE BIOLIFTING voor de veeleisende, rijpere huid vanaf 50 jaar

NATUROYALE BIOLIFTING voor de veeleisende, rijpere huid vanaf 50 jaar NATUROYALE BIOLIFTING voor de veeleisende, rijpere huid vanaf 50 jaar NATUROYALE BIOLIFTING CREAMY CLEANSER Zeer rijke reiniging Een reinigingsritueel dat bestaat uit twee stappen. Gebruik in de ochtend

Nadere informatie

Inleiding. Aloë vera van Forever de natuurlijke weg naar een gezonde en energieke levensstijl. Maak kennis met Forever. 100% Tevredenheidsgarantie

Inleiding. Aloë vera van Forever de natuurlijke weg naar een gezonde en energieke levensstijl. Maak kennis met Forever. 100% Tevredenheidsgarantie Productoverzicht NL Inleiding Aloë vera van Forever de natuurlijke weg naar een gezonde en energieke levensstijl Maak kennis met Forever Forever is wereldmarktleider op het gebied van hoogwaardige gezondheids-,

Nadere informatie

KLINISCH ONTWIKKELD - DERMATOLOGISCH GETEST - NATUURLIJKE INGREDIËNTEN. Versterkt uw Natuurlijke Schoonheid

KLINISCH ONTWIKKELD - DERMATOLOGISCH GETEST - NATUURLIJKE INGREDIËNTEN. Versterkt uw Natuurlijke Schoonheid KLINISCH ONTWIKKELD - DERMATOLOGISCH GETEST - NATUURLIJKE INGREDIËNTEN Versterkt uw Natuurlijke Schoonheid NATUUR & WETENSCHAP Een hoogwaardige huidverzorgingslijn welke natuur en wetenschap op een unieke

Nadere informatie

Zeepblokken Urtekram No Perfume soap Urtekram Aloë Vera Soap:

Zeepblokken Urtekram No Perfume soap Urtekram Aloë Vera Soap: Zeepblokken Urtekram No Perfume soap Gebruik: Bruikbaar op de dag dat je bij Lennie werkt Te koop bij: natuurwinkel, www.geenparfum.nl, 2.75 100gr www.purenature.de 2.69 100gr Urtekram Aloë Vera Soap:

Nadere informatie

Frosch, een gamma ecologische & efficiënte onderhoudsproducten op basis van natuurlijke ingrediënten

Frosch, een gamma ecologische & efficiënte onderhoudsproducten op basis van natuurlijke ingrediënten Frosch, een gamma ecologische & efficiënte onderhoudsproducten op basis van natuurlijke ingrediënten & Multi-cleaners gamma Green Lemon Vinegar Geconcentreerde formule (20 ML voor 5L water) Formule met

Nadere informatie

Aloë vera ook voor uw dieren

Aloë vera ook voor uw dieren FOREVER Maak kennis met de producten van Forever Aloë vera ook voor uw dieren 8 redenen waarom aloë vera zo goed voor je is Groen poetsen en wit resultaat FOREVER Maak kennis met de producten van Forever

Nadere informatie

baby zacht Etos babyverzorging super zacht voor babyhuidjes!

baby zacht Etos babyverzorging super zacht voor babyhuidjes! baby zacht Etos babyverzorging super zacht voor babyhuidjes! Voor het tere babyhuidje wil je alleen het allerbeste. Daarom introduceert Etos een vernieuwde babyverzorgingslijn met alleen plantaardige oliën

Nadere informatie

De aanwezige Antioxidanten in de BeautyStrips bieden bescherming tegen vrije radicalen in de huid van het gezicht met als resultaat een gezonde en

De aanwezige Antioxidanten in de BeautyStrips bieden bescherming tegen vrije radicalen in de huid van het gezicht met als resultaat een gezonde en BeautyStrips Het masker en het serum van de BeautyStrips zijn twee afzonderlijke elementen. In combinatie kan het de tijdloze schoonheid en jeugdige energie die leeft in ieder van ons versterken. De meest

Nadere informatie

Handreiniging & Handverzorging

Handreiniging & Handverzorging Handreiniging & Handverzorging HANDBeschermING HAND PROTECT LOTION Productcode 871 Beschermt de handen tegen schadelijke stoffen Beschermende handencrème. Hand Protect Lotion beschermt de handen tegen

Nadere informatie

energizing blend Z110MATM1109 MS ENERGIZING BLEND Brochure NL.indd 1

energizing blend Z110MATM1109 MS ENERGIZING BLEND Brochure NL.indd 1 energizing Z110MATM1109 MS ENERGIZING BLEND Brochure NL.indd 1 03/03/16 11:05 Z110MATM1109 MS ENERGIZING BLEND Brochure NL.indd 2 03/03/16 11:05 energizing SHAMPOO, CONDITIONER EN HOOFDHUID BEHANDELING

Nadere informatie

Aloe Vera Gel. 20 mineralen, 18 aminozuren en. 12 vitamines. Aloe Vera Gel reinigt de darmen en ondersteunt het

Aloe Vera Gel. 20 mineralen, 18 aminozuren en. 12 vitamines. Aloe Vera Gel reinigt de darmen en ondersteunt het Productoverzicht NL Inleiding Aloë vera van Forever de natuurlijke weg naar een gezonde en energieke levensstijl Forever Aloe Drinks Maak kennis met Forever Forever is wereldmarktleider op het gebied van

Nadere informatie

Zeezout verkregen uit de Dode Zee bevat een veel hoger percentage mineralen en sporenelementen dan zeezout verkregen uit andere zeeën en oceanen

Zeezout verkregen uit de Dode Zee bevat een veel hoger percentage mineralen en sporenelementen dan zeezout verkregen uit andere zeeën en oceanen extenso wellness De natuur biedt een groot reservoir waardevolle mineralen, minerale zouten, vitaminen, sporenelementen en aminozuren welke grote overeenkomsten vertonen met ons lichaam. Extenso Wellness

Nadere informatie

LICHAAMSVERZORGING. Een moment van zachtheid voor je huid

LICHAAMSVERZORGING. Een moment van zachtheid voor je huid V E R N I E U W D E LICHAAMS Een moment van zachtheid voor je huid DE SCHOONHEID VAN HET LICHAAM Uw lichaam verdient evenveel aandacht als uw gezicht. Om het evenwicht te vinden tussen een gevoel van schoonheid

Nadere informatie

HANDREINIGING & HANDVERZORGING

HANDREINIGING & HANDVERZORGING HANDREINIGING & HANDVERZORGING HANDBESCHERMING HAND PROTECT LOTION PRODUCTCODE 871 Beschermt de handen tegen schadelijke stoffen Beschermende handencrème. Hand Protect Lotion beschermt de handen tegen

Nadere informatie

De kracht van de natuur verenigd in een verzorgingslijn voor een mooie huid

De kracht van de natuur verenigd in een verzorgingslijn voor een mooie huid De kracht van de natuur verenigd in een verzorgingslijn voor een mooie huid 86 79 % Verzorging 87 45 % Vitamine B12-werkcomplex Thermo Lotion Licht opwarmende en huidverzorgende lotion. Verzorgt met natuurlijke

Nadere informatie

VERZORGING VAN PAARD EN HOEF

VERZORGING VAN PAARD EN HOEF VERZORGING VAN PAARD EN HOEF STERKE HOEVEN voor je paard wat kun JIJ doen? De ideale voeding voor een paard bestaat uit een grote variatie aan voedingsstoffen. Daarom eten wilde paarden niet alleen grassen

Nadere informatie

purifying blend normalizing blend energizing blend

purifying blend normalizing blend energizing blend scalp care scalp care /// De eerste lijn van milk_shake die speciaal ontwikkeld is om de gezondheid van de hoofdhuid te verbeteren en het haar te versterken en te verbeteren. Deze trichologische innovatie

Nadere informatie

Lavera Basis Sensitiv

Lavera Basis Sensitiv Lavera. Werkt natuurlijk Je huid optimaal verzorgen met respect voor de natuur? Dat kan! De pure verzorgings-producten van Lavera zijn gemaakt van 100% natuurlijke ingrediënten, die ook nog eens zoveel

Nadere informatie

MISSIE: SCHONE HANDEN

MISSIE: SCHONE HANDEN MISSIE: SCHONE HANDEN 1 MISSIE: SCHONE HANDEN ASSORTIMENT HANDREINIGERS De oplossing voor vuile handen ALLES-IN-1: compleet systeem voor bescherming, reiniging en verzorging van handen. HYGIËNISCH: gesealde

Nadere informatie

De introductie van een nieuwe, verbazingwekkende collectie huidverzorgingsproducten!

De introductie van een nieuwe, verbazingwekkende collectie huidverzorgingsproducten! De introductie van een nieuwe, verbazingwekkende collectie huidverzorgingsproducten! 5 producten geschikt voor elk huidtype: Aloe Purifying Cleanser Aloe Refreshing Toner Aloe Nourishing Serum Aloe Balancing

Nadere informatie

Voor gebruik bij een droge en doffe vacht van de hond. Herstelt de vochtbalans van de huid en vermindert de vorming van klitten in de vacht.

Voor gebruik bij een droge en doffe vacht van de hond. Herstelt de vochtbalans van de huid en vermindert de vorming van klitten in de vacht. DermaShine Voor gebruik bij een droge en doffe vacht van de hond. Herstelt de vochtbalans van de huid en vermindert de vorming van klitten in de vacht. Milde, olievrije balsem met huid ondersteunende en

Nadere informatie

SUN Natuurlijk genieten van de zon

SUN Natuurlijk genieten van de zon SUN Natuurlijk genieten van de zon Annemarie Börlind maakt voor de SUN productlijn gebruik van Öko-Test conforme synthetische lichtbeschermingsfilters. Bovendien bevatten de producten waardevolle ingrediënten

Nadere informatie

Restore SOFTENING CLEANSING CRÈME. Herstel de jeugdige uitstraling van de huid VOEDT, HYDRATEERT EN REINIGT DE RIJPERE HUID INGREDIËNTEN: VOOR WIE?

Restore SOFTENING CLEANSING CRÈME. Herstel de jeugdige uitstraling van de huid VOEDT, HYDRATEERT EN REINIGT DE RIJPERE HUID INGREDIËNTEN: VOOR WIE? SOFTENING CLEANSING CRÈME 150ml (11948) VOEDT, HYDRATEERT EN REINIGT DE RIJPERE HUID Deze vochtrijke formule verwijdert grondig make-up-resten en onzuiverheden, terwijl het tevens het gevoelige ph-gehalte

Nadere informatie

Natuurlijke voetverzorging

Natuurlijke voetverzorging Natuurlijke voetverzorging Wat is Tea Tree olie? Tea Tree olie wordt geproduceerd van de bladeren van de Melaleuca Alternifolia door middel van distillatie. Deze zéér natuurlijke productiemethode met strenge

Nadere informatie

Veterinary Care Nutrition. Gezondheidsvoeding van de dierenarts voor uw kat

Veterinary Care Nutrition. Gezondheidsvoeding van de dierenarts voor uw kat Veterinary Care Nutrition Gezondheidsvoeding van de dierenarts voor uw kat Gezondheidsvoeding voor iedere levensfase Royal Canin streeft ernaar om uw kat zo lang mogelijk gezond en fit te houden. Het Veterinary

Nadere informatie

ONZE BAD- EN VERZORGINGSLIJN

ONZE BAD- EN VERZORGINGSLIJN ONZE BAD- EN VERZORGINGSLIJN Fijn om te gebruiken, mooi om cadeau te geven Dille & Kamille staat voor natuurlijke eenvoud, voor genieten van alle goeds uit de natuur. Daarom is onze bad- en verzorgingslijn

Nadere informatie

Harold, 14 jaar, weeskind.

Harold, 14 jaar, weeskind. Harold, 14 jaar, weeskind. Wil graag secundair onderwijs volgen. Hij kan zijn schoolgeld niet betalen. MALAWI Malawi is één van de armste landen van Afrika. Ongeveer 75% van de bevolking leeft onder de

Nadere informatie

Y:SKIN. De Nimue Youth lijn is speciaal geformuleerd voor de leeftijdscategorie 8-23 jaar, die gevoelig kan zijn voor verstoppingen en acneuitbraken

Y:SKIN. De Nimue Youth lijn is speciaal geformuleerd voor de leeftijdscategorie 8-23 jaar, die gevoelig kan zijn voor verstoppingen en acneuitbraken De Nimue Youth lijn is speciaal geformuleerd voor de leeftijdscategorie 8-23 jaar, die gevoelig kan zijn voor verstoppingen en acneuitbraken in de huid. Deze producten bevatten in de juiste combinatie,

Nadere informatie

ZenzTherapie producten zijn natuurlijk en organisch en bevatten geen parabenen, sulfaten, kleurstoffen of kunstmatige geurstoffen.

ZenzTherapie producten zijn natuurlijk en organisch en bevatten geen parabenen, sulfaten, kleurstoffen of kunstmatige geurstoffen. Voel je goed dankzij natuurlijke haar- en huidverzorgingsproducten ZenzTherapie producten zijn natuurlijk en organisch en bevatten geen parabenen, sulfaten, kleurstoffen of kunstmatige geurstoffen. Patchouli

Nadere informatie

Qi ESSENTIAL COSMETICS

Qi ESSENTIAL COSMETICS Qi ESSENTIAL COSMETICS Na een lange testfase introduceert Chi International BV een unieke serie basiscosmetica met een neutrale formule. Deze preparaten zijn speciaal ontwikkeld voor toevoegingen van Chi

Nadere informatie

Aloe Vera with Agave Nectar

Aloe Vera with Agave Nectar CHI Aloë Vera Curls Defined Definieer, verbeter en verlevendig krullen en textuur van het haar met Aloë Vera. Verrijkt met Agave Nectar en een Super Hydration Mix. Aloë Vera hydrateert en houdt vocht vast,

Nadere informatie

by DesleeClama Matrasstoffen geïnspireerd op de schoonheidsgeheimen van de natuur

by DesleeClama Matrasstoffen geïnspireerd op de schoonheidsgeheimen van de natuur Matrasstoffen geïnspireerd op de schoonheidsgeheimen van de natuur De schoonheid van de natuur in een matras De matrasafwerkingen uit de Sleeping Beauty collectie nemen u mee op wereldreis, op zoek naar

Nadere informatie

g e c o n c e n t r e e r d e v o e d i n g s s u p p l e m e n t e n EquiForcE

g e c o n c e n t r e e r d e v o e d i n g s s u p p l e m e n t e n EquiForcE g e c o n c e n t r e e r d e v o e d i n g s s u p p l e m e n t e n EquiForce EquiForce - geconcentreerde voedingssupplementen powered by HAVENS g e c o n c e n t r e e r d e v o e d i n g s s u p p

Nadere informatie

Inleiding. Aloë vera van Forever de natuurlijke weg naar een gezonde en energieke levensstijl. Maak kennis met Forever. 100% Tevredenheidsgarantie

Inleiding. Aloë vera van Forever de natuurlijke weg naar een gezonde en energieke levensstijl. Maak kennis met Forever. 100% Tevredenheidsgarantie Productoverzicht NL Inleiding Aloë vera van Forever de natuurlijke weg naar een gezonde en energieke levensstijl Maak kennis met Forever Forever is wereldmarktleider op het gebied van hoogwaardige gezondheids-,

Nadere informatie

TEAMWORK! Voedingsstoffen werken beter in teamverband. Complexformules van VitOrtho en NOW voor uw gemak

TEAMWORK! Voedingsstoffen werken beter in teamverband. Complexformules van VitOrtho en NOW voor uw gemak TEAMWORK! Voedingsstoffen werken beter in teamverband Complexformules van VitOrtho en NOW voor uw gemak TEAMWORK! Voedingsstoffen werken beter in teamverband Voordelen Slikgemak: alle zinvolle stoffen

Nadere informatie

GiP Authentic Food. M BTW BE HONEY. overzicht & aanbod

GiP Authentic Food.   M BTW BE HONEY. overzicht & aanbod GiP Authentic Food www.gip-food.be info@gip-food.be M 0475 266924 BTW BE 0843 436 675 HONEY overzicht & aanbod Manuka Honey - Organic Honey Honing & Kaneel - Honing & Cranberry LEVERINGS- & VERKOOPSVOORWAARDEN

Nadere informatie

OUDER worden is onvermijdelijk...

OUDER worden is onvermijdelijk... OUDER worden is onvermijdelijk... Maar gewrichten kunnen JONG blijven. Gratis info! Alles over gewrichten... Gewrichtspijn bij honden Ouder worden is onvermijdelijk We willen allemaal dat je hond fit,

Nadere informatie

DANDRUFF. control Met Acetylsalicylzuur & Zinkpyrithion. Verwijdert schilfervorming Verzacht irritatie Vermindert roodheid

DANDRUFF. control Met Acetylsalicylzuur & Zinkpyrithion. Verwijdert schilfervorming Verzacht irritatie Vermindert roodheid DANDRUFF control Met Acetylsalicylzuur & Zinkpyrithion Voor een gezonde, schilfervrije hoofdhuid Verwijdert schilfervorming Verzacht irritatie Vermindert roodheid Introduceert CAVIAR CLINICAL DANDRUFF

Nadere informatie

Excellente voeding voor de huid. Binnen 7 dagen resultaat. *

Excellente voeding voor de huid. Binnen 7 dagen resultaat. * Excellente voeding voor de huid. Binnen 7 dagen resultaat. * Als voedingsexpert, brengt Herbalife u nu excellente voeding voor uw huid. Met meer dan 15 vitaminen en botanische extracten zit onze huidverzorging

Nadere informatie

Aguacate & Co is een onafhankelijke, retailer op het gebied van organische huidverzorgingsproducten.

Aguacate & Co is een onafhankelijke, retailer op het gebied van organische huidverzorgingsproducten. Aguacate Aguacate & Co is een onafhankelijke, retailer op het gebied van organische huidverzorgingsproducten. Op Aguacate & Co richten we ons op het leveren van de beste organische en volledig natuurlijke

Nadere informatie

PROTEIN WELLNESS. Glamorous by Nature

PROTEIN WELLNESS. Glamorous by Nature GLAMOROUS BY NATURE FUENTE laat zien dat luxe en duurzaamheid goed samengaan. Zowel de verpakking, de ingrediënten als het productieproces hebben een minimale ecologische afdruk. Alle producten zijn op

Nadere informatie

Cleansing Oil C L E A R

Cleansing Oil C L E A R Cleansing Oil Hydrofi ele samenstelling Intensieve reiniging Respecteert de natuurlijke ph-waarde van de huid Weldadig gevoel op de huid Droogt de huid niet uit Ook geschikt als oogmake-up reiniger Gemakkelijk

Nadere informatie

Moisture Mask Hydraterend en reinigend masker

Moisture Mask Hydraterend en reinigend masker Moisture Mask Hydraterend en reinigend masker Waarom uw klanten een masker moeten nemen Een masker is eigenlijk een versneld werkende cleanser, toner en moisturiser in één. Maskers hydrateren of absorberen

Nadere informatie

Voedingssupplementen

Voedingssupplementen Voedingssupplementen Een nieuwe productlijn is geboren, om voor u te zorgen! De wereld wordt steeds hectischer en veeleisender. Zo wordt ook de omgeving steeds schadelijker voor ons lichaam en ons gezonde

Nadere informatie

Kwaliteitsproducten van Forever; wetenschappelijk bewezen

Kwaliteitsproducten van Forever; wetenschappelijk bewezen Kwaliteitsproducten van Forever; wetenschappelijk bewezen Dermatologisch getest "zeer goed" Drie onderzoeken, die de hoogste kwaliteit bevestigen. Hoge verdraagzaamheid wetenschappelijk bewezen Forever

Nadere informatie

ZECHSAL MAGNESIUM PRODUCTEN

ZECHSAL MAGNESIUM PRODUCTEN ZECHSAL MAGNESIUM PRODUCTEN Informatie en Verkooppunt Ingang : Drapenierlaan - Zwolle Stadshagen Brievenbus : Pottenbakkerstraat 83-8043 BP Zwolle Telefoon : 038 4200838 Website : www.sadardiri.nl E-mailadres

Nadere informatie

JPR men. De mannenhuid. 2 www.laneche.com

JPR men. De mannenhuid. 2 www.laneche.com De mannenhuid JPR men De huid van de man heeft speciale verzorging nodig. Over het algemeen is de mannenhuid gevoelig en grover van structuur. Door het scheren heeft de huid veel te lijden, ongeacht of

Nadere informatie

Mijn naam is Jan Verhoogen en ik woon in Antwerpen.

Mijn naam is Jan Verhoogen en ik woon in Antwerpen. Mijn naam is Jan Verhoogen en ik woon in Antwerpen. De reden dat U hier aanwezig bent is dat U niet meer wil toelaten dat MAAG EN DARMPROBLEMEN uw leven blijven bepalen. Vandaag hoort U van mij exact hoe

Nadere informatie

Ayurvedische huidverzorgingsproducten. Vata voor de gedevitaliseerde en droge huid

Ayurvedische huidverzorgingsproducten. Vata voor de gedevitaliseerde en droge huid Ayurvedische huidverzorgingsproducten Vata voor de gedevitaliseerde en droge huid Vata - Jasmin Dagcrème Deze crème is bijzonder geschikt voor de huid die extreem vocht- en voedingsarm is. De bijzondere

Nadere informatie

Aloë vera van Forever de natuurlijke weg naar een gezonde en energieke levensstijl

Aloë vera van Forever de natuurlijke weg naar een gezonde en energieke levensstijl Productoverzicht NL Inleiding Aloë vera van Forever de natuurlijke weg naar een gezonde en energieke levensstijl Maak kennis met Forever Forever is wereldmarktleider op het gebied van hoogwaardige gezondheids-,

Nadere informatie

2015 Forever Living Products. Wijzigingen voorbehouden. NL 1131. aloe inspired holidays. Forever Christmas

2015 Forever Living Products. Wijzigingen voorbehouden. NL 1131. aloe inspired holidays. Forever Christmas 2015 Forever Living Products. Wijzigingen voorbehouden. NL 1131 NL aloe inspired holidays Forever Christmas Give the Gift of Forever De decembermaand brengt ons vele mooie dingen, we zijn samen met onze

Nadere informatie

Nieuw product CELLULAR PEEL-OFF FACE MASK met fruitstamcellen en fruitextracten 150g pot, 700g emmer Hydraterend en anti-oxidatief peel-off masker met de stamcellen van een zeldzame rode druivensoort (Gamay

Nadere informatie

Therapeutic Hair Spa

Therapeutic Hair Spa Therapeutic Hair Spa SYSTEM 4 THERAPEUTIC HAIR SPA Voor het welzijn van haar en hoofdhuid: a. Beschadigd haar b. Roos en een jeukende gevoelige hoofdhuid c. Overactieve talgklieren d. Haaruitval SYSTEM

Nadere informatie

made for your happiness Z110MATM1194 MS MOISTURE PLUS Brochure NL.indd 1

made for your happiness Z110MATM1194 MS MOISTURE PLUS Brochure NL.indd 1 made for your happiness Z110MATM1194 MS MOISTURE PLUS Brochure NL.indd 1 19/07/18 10:53 INTENS GEHYDRATEERD HAAR DAT VITAAL, STERK EN STRALEND IS, DAG NA DAG, ZO WEERSPIEGELT JE HAAR JOUW SCHOONHEID milk_shake

Nadere informatie

Uw oudere hond: voedingsgids voor honden van 7 jaar en ouder

Uw oudere hond: voedingsgids voor honden van 7 jaar en ouder Als u uw hond gezond en fit wilt houden, kunt u uw dierenarts om advies vragen over de volgende belangrijke onderwerpen: Inentingen Zelfs oudere honden moeten regelmatig ingeënt worden om ze tegen verschillende

Nadere informatie

LL REGENERATION voor de droge huid, eerste tekenen van huidveroudering vanaf 30 jaar

LL REGENERATION voor de droge huid, eerste tekenen van huidveroudering vanaf 30 jaar LL REGENERATION voor de droge huid, eerste tekenen van huidveroudering vanaf 30 jaar LL REGENERATION CLEANSING MILK Een milde reiniging met het zeer effectieve s Ochtends en s avonds. Breng aan op de droge

Nadere informatie

Schoonheidsbehandelingen

Schoonheidsbehandelingen Prijslijst Gezichtsbehandelingen Beautiful You - 55 minuten 82,- Uitgebreide gezichtsbehandeling. Nadat we uw huid gereinigd hebben, verwijderen we eventuele onzuiverheden en brengen een reinigend masker

Nadere informatie