de professionele gastronomie

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "de professionele gastronomie"

Transcriptie

1 Welkom in de tempel van de professionele gastronomie Bij ISPC komt u niet per toeval terecht. U komt er voor zijn unieke aanbod van verse producten, voor de authenticiteit en de kwaliteit van zijn ambachtelijke producten, voor de constante innovatie van zijn aanbod en uiteraard ook om de nieuwste tendensen te ontdekken. Het is eveneens een bevoorrechte plaats waar u uw collega s kunt ontmoeten en ervaring en tips kunt uitwisselen. Twee winkels in België en een compleet vernieuwde website: mogelijkheden te over dus om op één adres alles te vinden waarnaar u op zoek bent.

2 Verse producten Geproefd en goedgekeurd Of u nu op zoek bent naar bosaardbeien, een krop sla, Japanse frambozen of vijgen, bij ISPC kent het aanbod van verse groenten en fruit geen grenzen. Regionale producten wedijveren er met exotische vruchtensoorten die beschikbaar zijn in een aanbod dat zich leent voor alle keukens, tot de Oosterse toe. Laat uw creativiteit dus gerust de vrije loop! Ook op vlak van visproducten, bevindt ISPC zich in de voorhoede met zijn aanbod van originele, exotische of zeldzame producten, naast de lokale vissoorten en schelpdieren van eerste kwaliteit die afkomstig zijn van kleinere vissersboten en vismijnen uit België, Frankrijk en Nederland. Ook hier is versheid troef. Kom dit gerust zelf vaststellen aan onze bekkens waar langoustines, oesters, krabben en kreeften voor u klaar liggen. België, Chili, Nieuw-Zeeland, Australië, bij ISPC vindt u vlees van allerhande herkomst. De interne en externe controles staan garant voor de traceerbaarheid en de veiligheid van de producten, terwijl de kwaliteit altijd optimaal is. Ook hier staat dienstverlening centraal, want onze slagers snijden en verpakken het door u aangekochte vlees volgens uw wensen. Ook wild is nagenoeg het hele jaar door te verkrijgen bij ISPC, rechtstreeks ingevoerd uit Frankrijk, Schotland, Zuid-Afrika of zelfs Nieuw-Zeeland. Hierbij heeft u de keuze uit klassiek, met ree, everzwijn of polderhaas, of kunt u gaan voor eland, rendier of zelfs gems! Al naar gelang uw wensen versnijden en verpakken wij het door u aangekochte wild.

3 Voedingsmiddelen Geselecteerd en goedgekeurd Brood bij de vleet, een keuze aan vleeswaren waar geen einde aan komt en kaas van overal ter wereld bij ISPC vindt u ongetwijfeld het originele ingrediënt of dat kleine extraatje dat u uw klanten wenst te bieden. Ook de zuivelproducten worden niet vergeten met maar liefst 700 verschillende artikels. Onze inkopers hebben de aardbol afgeschuimd en brachten regionale schatten mee, die u zo kunt voorschotelen of kunt verwerken in uw recepten. ISPC stelt eveneens heel wat oplossingen voor klaar voor gebruik of voor verwerking die u het leven gemakkelijker maken. Met ook hier dezelfde hoge eisen op vlak van kwaliteit. Het Easy Pro gamma geeft klaar en duidelijk de betreffende referenties aan. De Bake-Off producten en het gebak nemen hier een belangrijke plaats in, met in het bijzonder de exclusieve ISPCproducten van Debailleul en Rolph & Rolph. Ook het ijs blijft niet achter, gaande van de klassieke sorbets tot de origineelste exclusieve creaties. Om uw gerechten een personal touch te geven, zijn gedroogde voedingsmiddelen en fijne kruiden vaak een goede bron van inspiratie. Ze spelen vlot in op al uw ideetjes en zijn gemakkelijk te doseren. U vindt ze vlak bij de luxewaren, waarvan ISPC ook een ruim aanbod heeft: van het kostbare saffraan tot vanille bourbon over de aromatische oliën en azijnsoorten in alle mogelijke kleuren en smaken. Ook koffie en chocolade blijven niet achterop en zijn te verkrijgen van allerhande herkomst. En uiteraard moet het uiterst ruime ISPC-gamma diepvriesproducten hier worden vermeld. Of het nu gaat om gebruiksklare producten of producten klaar om verwerkt te worden, ze bieden een flexibel antwoord op de behoeften van de Horeca waarbij versheid en gebruiksgemak hand in hand gaan.

4 Non-food Getest en goedgekeurd Het onthaal en interieur van een restaurant mogen niet worden vergeten. Ook hier helpt ISPC u bij uw decoratiekeuzes, zodat de omkadering het niveau van uw gerechten en wijnen evenaart. Denkt u aan renoveren of wilt u een nieuwe activiteit lanceren, dan kunt u ten rade bij het departement Non-Food. Het team staat klaar om u te adviseren tot in de details. Ons aanbod van meubilair laat u te keuze over: tafels, stoelen,... in alle stijlen en kleuren. Maar wat voor zin heeft een prachtig decor, als uw tafellinnen of uw servies niet in dezelfde lijn ligt? Bij ISPC kunt Een goed vakman heeft goed gereedschap nodig. Benadeel uzelf niet met verouderd of ondoeltreffend materiaal en maak uw keuze uit de vele professionele artikelen zoals keukenrobots, kookpotten en -pannen, messen, ovens, snijmachines, enz. Bij ISPC vindt u ook alle benodigde onderhoudsproducten en zelfs de papierwaren nodig tijdens de service of voor de boekhouding. ISPC heeft werkelijk alles in huis. Zo is er zelfs gedacht aan een afdeling rookartikelen met een keur aan sigaren waarmee u uw klanten zult weten te bekoren. Cuba neemt hier logischerwijze het leeuwendeel voor zijn rekening maar u vindt er toch ook Dominicaanse, Nederlandse of Belgische artikelen. Ten slotte kunt u in onze gespecialiseerde boekenafdeling rustig de laatste referentiewerken met betrekking tot de culinaire wereld inkijken. u ook terecht voor glazen, bestek en porselein maar ook voor tafellakens of servetten. Het beschikbare kleuren- en stijlengamma is bijzonder ruim. Laat dus rustig uw verbeelding de vrije loop om de unieke combinatie te vinden die beantwoordt aan uw verwachtingen. En ook de beroepskleding ontbreekt niet op het appel: ze zullen uw medewerkers in de keuken en in de zaal de gepaste elegante uitstraling geven. Smakelijke geschenken U bent geen Horeca-uitbater maar u wenst uw klanten of medewerkers te belonen voor hun trouw? Dankzij ons aanbod relatiegeschenken, zit u ook hiervoor goed bij ons! Regionaal of exotisch, met ISPC slaagt u erin om al uw evenementen een feestelijk tintje te geven en maakt u de eindejaarsperiode nog magischer.

5 Dranken Geproefd en goedgekeurd De kelder van ISPC is een onvervalste grot van Ali Baba waar de grands crus zij aan zij liggen met de eenvoudigste wijnen, en waar de hoge eisen en kwaliteit een constante zijn. Onze specialisten maken er een punt van eer van om hun flessen en hun leveranciers te kennen. Traceerbaarheid, wijnkennis, kennis van de producenten en van de wijnhuizen onze dienstverlening is er één een vinoloog waardig. Indien u dit wenst, wordt u geholpen bij het maken van uw keuze, zodat u uw klanten de beste prijs-kwaliteitsverhouding kunt aanbieden. Dit geldt uiteraard ook voor de sterke en alcoholhoudende dranken. Likeuren of cocktails, u vindt ze in alle mogelijke smaken bij ISPC! Pionier van de vernieuwing Sinds zijn oprichting in de jaren 70 is ISPC zijn credo trouw gebleven: pionier zijn. Pionier op vlak van versheid, op vlak van tendensen, op vlak van vernieuwing en ook op vlak van de behoeften van zijn klanten En dit alles onder één en hetzelfde dak. Met een keuze uit artikelen van de gamma s Easy Pro, Respect Pro en Première, vindt u moeiteloos wat u nodig hebt. Op zoek naar gebruiksvriendelijke, ecologische, ambachtelijke, regionale of vernieuwende producten? Wat u ook zoekt, wij hebben de oplossing in huis! Onze chef, onze held De ISPC-aanpak stelt de klant centraal. Onze medewerkers stellen alles in het werk om u met open armen te ontvangen en met raad en daad bij te staan. Maar verder zijn er ook onze maandelijkse workshops met originele thema s en kwalitatief hoogstaande demonstraties. Een ideale gelegenheid om andere vakmensen te ontmoeten.

6 U zoekt? Wij vinden Alle producten voor de Horeca op slechts één adres. Dit is méér dan alleen maar een slogan! Verse groenten en fruit, vlees, vis, wild en gevogelte, kaas, gebak en kwaliteitswijnen, glaswerk, dienstverlening, keukengerei, Horecatoebehoren U vindt het allemaal bij ISPC. Meer nog, wij gaan voor u op zoek. Onze inkopers reizen onvermoeibaar de wereld rond op zoek naar nieuwe tendensen, zodat u vandaag nog weet wat uw klanten morgen zullen vragen. Dienstverlening op maat Met het principe van One-stop-shopping zoals ISPC dat voorstelt, valt veel tijd en geld te winnen. Maar wij bieden u nog meer. U had graag even geproefd? Of u hebt technische raad of advies nodig? U kunt wat hulp gebruiken om uw wijnkaart samen te stellen of u had graag de mening van een chef bij het opmaken van uw menu? Alles kan! En aangezien uw tevredenheid onze prioriteit is, gaan wij altijd verder in het aanbieden van diensten op maat. Al uw verse producten kunnen op uw vraag in porties worden gesneden, luchtledig getrokken en verpakt En wij laden uw inkopen in uw wagen, indien u dat wenst, terwijl u even op adem komt in het restaurant die er in elke winkel is Op het net Overal ter wereld, 24 uur op 24, ISPC is slechts één klik verwijderd. Op kunt u een aanvraag verzenden om de laatste promoties per te ontvangen. Online boodschappen doen? Het is mogelijk. Eens ingeschreven hoeft u slechts nog uw bestelling door te geven! (informatie beschikbaar bij uw commercieel contactpersoon) Gent Info-gent@ispc-int.com Ottergemsestwg. Zuid Gent Tel + 32 (0) Fax +32 (0) Luik (Herstal) Info-liege@ispc-int.com Route de Liers Herstal Liers Tel + 32 (0) Fax +32 (0) Drukfouten voorbehouden. Deze brochure is gedrukt op TCF-papier (Total Chlorine Free paper). V.U.: Jan De Kimpe - ISPC - Ottergemsestwg. Zuid Gent. Version française sur demande. Zin om het ISPC-team te versterken? Bent u geïnteresseerd in een job in de gastronomie en verlekkerd op menselijke contacten? Stuur uw sollicitatie naar myjob@ispc-int.com

StarCuisine Van Gijnstraat GB Rijswijk (zh) t f

StarCuisine Van Gijnstraat GB Rijswijk (zh) t f StarCuisine Van Gijnstraat 25 2288 GB Rijswijk (zh) t 070-362 87 02 f 070-362 85 23 order@starcuisine.nl www.starcuisine.nl StarCuisine heet u welkom StarCuisine is alles wat u kunt verwachten van een

Nadere informatie

Sinaasappels van een meter doorsnede bestaan niet, een betrouwbare versleverancier voor de horeca gelukkig wel!

Sinaasappels van een meter doorsnede bestaan niet, een betrouwbare versleverancier voor de horeca gelukkig wel! Sinaasappels van een meter doorsnede bestaan niet, een betrouwbare versleverancier voor de horeca gelukkig wel! Freshweb.nl uw totaalleverancier voor vers Horeca & Freshweb.nl een perfecte combinatie!

Nadere informatie

Welkom bij HANOS Kerst- & Relatiegeschenken

Welkom bij HANOS Kerst- & Relatiegeschenken Welkom bij HANOS Kerst- & Relatiegeschenken www.hanoskerstpakketten.nl Welkom bij HANOS Kerst- & Relatiegeschenken Meer om te geven HANOS produceert en verkoopt al ruim 25 jaar kerstpakketten en relatiegeschenken.

Nadere informatie

Het recept voor de huisgemaakte g e r e c h t e n. bij Châteauform

Het recept voor de huisgemaakte g e r e c h t e n. bij Châteauform Het recept voor de huisgemaakte g e r e c h t e n bij Châteauform De huisgemaakte gerechten bij Châteauform'... Châteauform' bestaat al 16 jaar - de tijd vliegt! Als er een gebied is waar de tijd beter

Nadere informatie

Bestel snel en eenvoudig Online! uw adres voor food & non-food!

Bestel snel en eenvoudig Online! uw adres voor food & non-food! Bestel snel en eenvoudig Online! vanderheidefood.nl uw adres voor food & non-food! Al 35 jaar bezorgen wij dagelijks food en non-food artikelen aan een breed scala aan klanten. Van kinderdagverblijven

Nadere informatie

15 jaar. 19&21 april 24&25 mei. Open dagen. Get inspired! www.rmr.nl

15 jaar. 19&21 april 24&25 mei. Open dagen. Get inspired! www.rmr.nl 15 jaar Handmade HANDMADE luxury LUXURY interiors INTERIORS EEN een HUIS Huis WORDT wordt GEBOUWD, gebouwd, MAAR maar EEN een THUIS thuis MOET moet GEVORMD gevormd WORDEN worden 19&21 april 24&25 mei Open

Nadere informatie

Klanttevredenheidsonderzoek 2014

Klanttevredenheidsonderzoek 2014 Klanttevredenheidsonderzoek 2014 Een beknopt overzicht van de resultaten September 2014 Passie voor zorg Bedankt! Geachte relatie, U heeft onlangs deelgenomen aan het Klanttevredenheidsonderzoek van Holland

Nadere informatie

Smaakvolle wijnen Origineel maatwerk Bijpassend glaswerk Uniek wijnkelderbeheer Verrassende thema gifts Creatieve relatiegeschenken

Smaakvolle wijnen Origineel maatwerk Bijpassend glaswerk Uniek wijnkelderbeheer Verrassende thema gifts Creatieve relatiegeschenken Smaakvolle wijnen Origineel maatwerk Bijpassend glaswerk Uniek wijnkelderbeheer Verrassende thema gifts Creatieve relatiegeschenken Exclusieve kerstpakketten Persoonlijke service www.wineinspiration.nl

Nadere informatie

Organiseer uw Dag op ontdekking in Pairi Daiza

Organiseer uw Dag op ontdekking in Pairi Daiza Organiseer uw Dag op ontdekking in Pairi Daiza Ontdek onze «Jardin des Mondes» vanuit een ander perspectief en laat uw personeel genieten van een ontspannende en onvergetelijke dag! Sinds verscheidene

Nadere informatie

Smakelijk. op ieder moment van de dag. Lunchkaart van 12.00 tot 17.00 uur

Smakelijk. op ieder moment van de dag. Lunchkaart van 12.00 tot 17.00 uur Smakelijk op ieder moment van de dag Lunchkaart van 12.00 tot 17.00 uur Hoe was het ook weer? Even er tussen uit, even op adem komen of lekker bijkletsen met vrienden. Een zakelijke lunch maar wel vlot

Nadere informatie

menukaart Restaurant Aan Tafel Nachtegaalstraat AD Utrecht (030)

menukaart Restaurant Aan Tafel Nachtegaalstraat AD Utrecht (030) menukaart Restaurant Aan Tafel Nachtegaalstraat 61 3581 AD Utrecht (030) 2 40 04 43 info@restaurantaantafel.com www.restaurantaantafel.com Welkom bij ons Aan Tafel. Aan Tafel staat voor heerlijk ontspannen

Nadere informatie

Een Huys vol Specialiteiten met respect voor pure smaak en kwaliteit.

Een Huys vol Specialiteiten met respect voor pure smaak en kwaliteit. Een Huys vol Specialiteiten met respect voor pure smaak en kwaliteit. HOE HET BEGON. Gepassioneerd van kindsbeen af voor natuurlijke kwaliteitsproducten, groeide het verlangen een zelfstandige zaak uit

Nadere informatie

waar heb jij vandaag zin in? oktober - november - december Afhalen kan 7 dagen op 7 Bestellen doe je 2 dagen vooraf

waar heb jij vandaag zin in? oktober - november - december Afhalen kan 7 dagen op 7 Bestellen doe je 2 dagen vooraf waar heb jij vandaag zin in? oktober - november - december Afhalen kan 7 dagen op 7 Bestellen doe je 2 dagen vooraf Folder_traiteur_okt-nov-dec_NL_v3.indd 1 22/08/16 16:30 WERKWIJZE Hoe bestellen? Het

Nadere informatie

Bij u thuis, op ons adres (binnen of op het terras), banketzaal of op een gekozen locatie.

Bij u thuis, op ons adres (binnen of op het terras), banketzaal of op een gekozen locatie. petrus team Wij verzorgen uw: - Feesten (verjaardag, communie, ) - Events - Walking dinner (mini gerechten) - Recepties (koude en warme hapjes, broodjes) - Buffetten - Dessertbuffetten - Vergaderingen

Nadere informatie

waar heb jij vandaag zin in? december Afhalen kan 7 dagen op 7 Bestellen doe je 2 dagen vooraf

waar heb jij vandaag zin in? december Afhalen kan 7 dagen op 7 Bestellen doe je 2 dagen vooraf waar heb jij vandaag zin in? december Afhalen kan 7 dagen op 7 Bestellen doe je 2 dagen vooraf WERKWIJZE Hoe bestellen? Het bestelformulier invullen en 2 dagen op voorhand afgeven in het restaurant Gewenste

Nadere informatie

Spekkoek Terrine van gebraden kalfslende met ganzenlever Appel, appelstroop, limoen en basilicumolie 19,50

Spekkoek Terrine van gebraden kalfslende met ganzenlever Appel, appelstroop, limoen en basilicumolie 19,50 Zwolse Mosterd Lichte crème van Zwolse mosterd met honing 9,50 De Herfst Tuin ecologische groenten, kruiden en gefrituurde bospaddenstoelen in tempra, overgoten met een schuim van kurkuma en verse kruiden

Nadere informatie

Achtergrondinformatie Markus & Markus. Kado-wafels, een ambachtelijk relatiegeschenk in uw eigen stijl!

Achtergrondinformatie Markus & Markus. Kado-wafels, een ambachtelijk relatiegeschenk in uw eigen stijl! Achtergrondinformatie Markus & Markus Sinds de oprichting van het familiebedrijf Markus & Markus in 1978, is de doelstelling onveranderd gebleven. Een echte, verse, ambachtelijk bereide stroopwafel bakken

Nadere informatie

Het menu van Vers Achterhoek. voor koks

Het menu van Vers Achterhoek. voor koks Het menu van Vers Achterhoek voor koks 1 Proef de Achterhoek Voorafje Achterhoekse streekproducten zijn bijzonder, gezond maar vooral erg lekker! Voor een chef-kok heerlijke ingrediënten om mee te werken.

Nadere informatie

#7 6 Tips voor horeca medewerkers

#7 6 Tips voor horeca medewerkers Whitepaper #7 6 Tips voor horeca medewerkers Om werken in de horeca leuk en makkelijk te maken Introductie Manon Heitkamp Dank voor je belangstelling voor dit kennisdocument. In dit document geeft L1NDA

Nadere informatie

Uitstekend isoleren, een prioriteit CP 130 & Hi-Finity

Uitstekend isoleren, een prioriteit CP 130 & Hi-Finity how! EDITIE VOORJAAR 2015 Creatief verbouwen Van donker naar licht Het exterieur, een vervolg van het interieur Uitstekend isoleren, een prioriteit CP 130 & Hi-Finity Ontvouw je leefruimte met de magische

Nadere informatie

Let daarbij. 5 tips om te genieten zonder lactose. Lees het voedingsetiket. op de volgende benamingen:

Let daarbij. 5 tips om te genieten zonder lactose. Lees het voedingsetiket. op de volgende benamingen: 5 tips om te genieten zonder lactose Lactose is een suiker die van nature aanwezig is in melk en melkproducten. Lactose wordt toegevoegd aan bepaalde levensmiddelen, en soms ook aan geneesmiddelen. Volg

Nadere informatie

Tipi s De Laro. Naast ons landgoed bieden wij u ook deze unieke ervaring

Tipi s De Laro. Naast ons landgoed bieden wij u ook deze unieke ervaring Tipi s De Laro Naast ons landgoed bieden wij u ook deze unieke ervaring TIPI S DE LARO Tipi s De Laro, grote Nordic Tipi s welke volledig naar wens kunnen worden ingericht, zeer geschikt voor personeelsfeesten

Nadere informatie

Hocras. evenementen. Barbecue. Catering. Verhuur

Hocras. evenementen. Barbecue. Catering. Verhuur Hocras evenementen Verhuur Catering Barbecue uw feest op maat met Hocras Hocras heeft alle producten, diensten en apparatuur in huis om u te adviseren en te helpen bij het organiseren van uw feest of receptie.

Nadere informatie

Welkom bij Brasvar. Het Brasvarken van Nevele. Pure kwaliteit. Voeding, zo belangrijk. Charcuterie

Welkom bij Brasvar. Het Brasvarken van Nevele. Pure kwaliteit. Voeding, zo belangrijk. Charcuterie BRASVAR D a t s m a a k t, d a t r a a k t Welkom bij Brasvar Het Brasvarken van Nevele Pure kwaliteit Voeding, zo belangrijk Charcuterie 2 3 Welkom bij Brasvar Het Brasvarken van Nevele 3 Pure kwaliteit

Nadere informatie

We are not trying to changethe world, just bakery.

We are not trying to changethe world, just bakery. We are not trying to changethe world, just bakery. 100% recuperatie van de warmte van de ovens & compressoren voor het opwarmen van onze kantoren en water Onze 2.000 m 2 zonnepanelen wekken 25% van onze

Nadere informatie

SLIGRO FOOD GROUP BELGIUM. Foodservicebedrijven

SLIGRO FOOD GROUP BELGIUM. Foodservicebedrijven SLIGRO FOOD GROUP BELGIUM Foodservicebedrijven SLIGRO FOOD GROUP Belgium SLIGRO FOOD GROUP BELGIUM IS ONDERDEEL VAN HET NEDERLANDSE BEURSGENOTEERD FAMILIEBEDRIJF SLIGRO FOOD GROUP, DAT BESTAAT UIT FOODRETAIL-

Nadere informatie

SLIGRO FOOD GROUP BELGIUM. Foodservicebedrijven

SLIGRO FOOD GROUP BELGIUM. Foodservicebedrijven SLIGRO FOOD GROUP BELGIUM Foodservicebedrijven SLIGRO FOOD GROUP Belgium SLIGRO FOOD GROUP BELGIUM IS ONDERDEEL VAN HET NEDERLANDSE BEURSGENOTEERD FAMILIEBEDRIJF SLIGRO FOOD GROUP, DAT BESTAAT UIT FOODSERVICEBEDRIJVEN

Nadere informatie

Welkom bij Taste! Taste! presenteert u passie! U kunt niet kiezen? We vertellen u graag ons menu du Chef!

Welkom bij Taste! Taste! presenteert u passie! U kunt niet kiezen? We vertellen u graag ons menu du Chef! Welkom bij Taste! Taste! is er voor iedereen die liefde voelt voor pure cuisine. Voor fijnproevers die zichzelf en hun tafelgenoten willen overrompelen met smaken, geuren en composities die aan de basis

Nadere informatie

Home Connect. Slim verbonden huishoudtoestellen voor een gemakkelijker leven. Technologie voor het leven

Home Connect. Slim verbonden huishoudtoestellen voor een gemakkelijker leven. Technologie voor het leven Home Connect. Slim verbonden huishoudtoestellen voor een gemakkelijker leven. Technologie voor het leven 2 Home Connect 3 Het comfort van uw woning. De intelligentie van Silicon Valley. Vanaf nu bieden

Nadere informatie

Wat eten we vanavond?

Wat eten we vanavond? 35 35 HOOFDSTUK 3 Wat eten we vanavond? WOORDEN 1 Kies uit: jam school slager boodschappen vegetariër 1 Dorien eet geen vlees. Ze is. 2 Moniek houdt van zoet. Ze eet graag op brood. 3 Johan, ik ga naar

Nadere informatie

Voor Hemels koken hoef je geen Chef te zijn!!!

Voor Hemels koken hoef je geen Chef te zijn!!! Vanaf juni 2015 is naast Restaurant Ratatouille op Vischmarkt nr. 4, ons KookLokaal, Wijnkelder en CuliWinkel gevestigd. Verschillende concepten onder één dak wat Ratatouille gastronomisch helemaal compleet

Nadere informatie

NIEUWE SECTORINDELING VOOR MAISON&OBJET PARIS

NIEUWE SECTORINDELING VOOR MAISON&OBJET PARIS Persbericht, juni 2015 NIEUWE SECTORINDELING VOOR MAISON&OBJET PARIS De aankomende editie van de Parijse Maison&Objet vindt plaats van 4 t/m 8 september 2015. Nauwgezet volgt de organisatie van de Maison&Objet

Nadere informatie

www.ps- trouwservice.nl

www.ps- trouwservice.nl www.ps- trouwservice.nl Trouwauto Uw trouwdag is één van de meest bijzondere dagen in uw leven. Op deze dag belooft u de liefde en de eeuwige trouw aan uw partner. Natuurlijk wilt u dat deze dag vlekkeloos

Nadere informatie

Welkom bij Van der Valk Hotel Emmeloord!

Welkom bij Van der Valk Hotel Emmeloord! Bruiloften Geacht bruidspaar, Welkom bij Van der Valk Hotel Emmeloord! Allereerst van harte gefeliciteerd met uw voorgenomen huwelijk. Een bruiloft is één van de belangrijkste dagen in uw leven, wij vinden

Nadere informatie

breidt haar gamma uit persdossier

breidt haar gamma uit persdossier breidt haar gamma uit persdossier I feel like... Homecooking is in. Wie graag eet, krijgt de jongste jaren steeds meer zin om zelf de koksmuts op te zetten. De Belgische chocoladefabrikant Choc-o-lait,

Nadere informatie

Uw keuken en interieur Alles naar wens, een ultieme beleving

Uw keuken en interieur Alles naar wens, een ultieme beleving DEKKERS-FRANSEN Uw keuken en interieur Alles naar wens, een ultieme beleving Het juiste gevoel De keuken is vaak het hart van een woonhuis. Een belangrijke plek in uw leefomgeving. Daar wilt u zich thuis

Nadere informatie

INHOUD WELKOM WAT ZIT ER IN JOUW HELLOFRESH BOX? BEZORGING AAN HUIS OVER ONZE VERPAKKINGEN ONZE EXTRA BOXEN JOUW LIDMAATSCHAP BEHEREN

INHOUD WELKOM WAT ZIT ER IN JOUW HELLOFRESH BOX? BEZORGING AAN HUIS OVER ONZE VERPAKKINGEN ONZE EXTRA BOXEN JOUW LIDMAATSCHAP BEHEREN h! s e r F o l l e H j i b Welkom INHOUD 3 4 6 7 8 10 11 12 WELKOM WAT ZIT ER IN JOUW HELLOFRESH BOX? BEZORGING AAN HUIS OVER ONZE VERPAKKINGEN ONZE EXTRA BOXEN JOUW LIDMAATSCHAP BEHEREN HELLOFRESH TEGEN

Nadere informatie

Zalm Steur Gerookte en gemarineerde zalm, ei, mosterd, limoen, wasabi, wakame, sla, kruiden en kaviaar 15,00

Zalm Steur Gerookte en gemarineerde zalm, ei, mosterd, limoen, wasabi, wakame, sla, kruiden en kaviaar 15,00 Helder en/of Gebonden Lichte crème van Zwolse mosterd met honing Heldere bouillon van os met filet welke gaart in de bouillon 12,50 De Tuin Ecologische groenten, kruiden en gefrituurde bospaddenstoelen

Nadere informatie

ALLES VOOR UW BUSINESS. DANKZIJ EEN UITGEBREID ASSORTIMENT.

ALLES VOOR UW BUSINESS. DANKZIJ EEN UITGEBREID ASSORTIMENT. ALLES VOOR UW BUSINESS. DANKZIJ EEN UITGEBREID ASSORTIMENT. ARP werkt samen met de toonaangevende fabrikanten op de markt. Als directe leverancier koopt ARP de producten van meer dan 600 bekende fabrikanten

Nadere informatie

Welkom bij onze kookstudio. Wilt u een personeelsfeest of bedrijfsuitje in uw regio organiseren? Dan bent u bij ons aan het goede adres.

Welkom bij onze kookstudio. Wilt u een personeelsfeest of bedrijfsuitje in uw regio organiseren? Dan bent u bij ons aan het goede adres. Bedrijfsuitjes in uw regio Welkom bij onze kookstudio. Wilt u een personeelsfeest of bedrijfsuitje in uw regio organiseren? Dan bent u bij ons aan het goede adres. Wij organiseren kookavonden voor kleine

Nadere informatie

Kookstudio brochure 2015

Kookstudio brochure 2015 Kookstudio brochure 2015 Wat u van ons kunt verwachten.. Tijdens een kookworkshop gaat u zelf koken in groepsverband, onder begeleiding van een professionele kok ofwel kookdocent. U maakt gebruik van de

Nadere informatie

Lekker Lokaal resultaten producentenbevraging

Lekker Lokaal resultaten producentenbevraging Lekker Lokaal resultaten producentenbevraging Turnhout 25 oktober 2017 Lekker Lokaal is een project van Oud-Turnhout en Turnhout in samenwerking met RURANT, Innovatiesteunpunt en Regionaal Landschap Grote

Nadere informatie

Bij dit examen horen bijlagen, uitwerkbijlagen en digitale bestanden.

Bij dit examen horen bijlagen, uitwerkbijlagen en digitale bestanden. Examen VMBO-KB 2013 gedurende 700 minuten consumptief-horeca CSPE KB Bij dit examen horen bijlagen, uitwerkbijlagen en digitale bestanden. Dit examen bestaat uit 17 opdrachten. Voor dit examen zijn maximaal

Nadere informatie

Carpaccio van het Galloway rund pesto parmezaan truffel 11.50

Carpaccio van het Galloway rund pesto parmezaan truffel 11.50 Voorgerechten Carpaccio van het Galloway rund pesto parmezaan truffel 11.50 Dun gesneden coquille krab schorseneren aardappel 13.50 Coppa Brasvarken gepofte paprika eendenlever varkensnek 11.75 Gebakken

Nadere informatie

Wanneer er een * bij een gerecht staat betekent dit dat het gerecht vegetarisch is

Wanneer er een * bij een gerecht staat betekent dit dat het gerecht vegetarisch is Welkom bij Restaurant De Oude Betuwe Wij hebben voor u deze menukaart samengesteld naar onze visie op smaak en seizoen. Op de volgende pagina s vindt u bovenaan de gerechten waaruit u een keuze kunt maken

Nadere informatie

Overstelp uw klanten met smaak. Dankzij een heerlijke boodschap in chocolade Uniek, origineel, snel en geraffineerd.

Overstelp uw klanten met smaak. Dankzij een heerlijke boodschap in chocolade Uniek, origineel, snel en geraffineerd. Overstelp uw klanten met smaak Dankzij een heerlijke boodschap in chocolade Uniek, origineel, snel en geraffineerd. www.chocol-at.be ZACHTHEID VOOR UW ZAKEN Verlies geen tijd meer om voor uw klanten en

Nadere informatie

CLASICO. Viña Ventisquero Syrah Lijn: Druivenras: Herkomst: Proefnotitie: Viña Ventisquero Chardonnay. Lijn:

CLASICO. Viña Ventisquero Syrah Lijn: Druivenras: Herkomst: Proefnotitie: Viña Ventisquero Chardonnay. Lijn: Produktblad 1 van 61 Viña Ventisquero De wijngaard Ventisquero is het resultaat van een nieuwe uitdaging van Agrosuper, de grootste producent van verse voedingsmiddelen in Chili. Enthousiast over het idee

Nadere informatie

interium alle ruimte voor ideeën keukens badkamers tegels zo uitgebreid is ons tegelassortiment zo voelt de perfecte badkamer

interium alle ruimte voor ideeën keukens badkamers tegels zo uitgebreid is ons tegelassortiment zo voelt de perfecte badkamer i zo mooi kan een keuken zijn alle ruimte voor ideeën Drie specialisten, één visie Met maar liefst drie gepassioneerde specialisten onder één dak, heeft Interium in Bunnik een voor Nederland uniek concept

Nadere informatie

Bedankt voor uw interesse. Wij stellen ons graag even voor.

Bedankt voor uw interesse. Wij stellen ons graag even voor. Beste, Bedankt voor uw interesse. Wij stellen ons graag even voor. Flame staat voor trendy en stijlvolle catering op gastronomisch niveau. Wij staan garant voor een perfecte service met kwalitatieve producten.

Nadere informatie

comfortabel vergaderen & stijlvol tafelen

comfortabel vergaderen & stijlvol tafelen comfortabel vergaderen & stijlvol tafelen Comfortabel zaken doen De ideale plek voor formele en informele ontmoetingen Ons volledig vernieuwde clubhuis, middenin een groene oase van rust, is de ideale

Nadere informatie

Fantasie en verbeelding komen terug in de gerechten

Fantasie en verbeelding komen terug in de gerechten Fantasie en verbeelding komen terug in de gerechten Van harte welkom in restaurant Miró! De Spaanse schilder Joan Miró werd geboren op 20 april 1893 in Barcelona. Hij studeerde aan de School voor Schone

Nadere informatie

Wij wensen u een smaakvolle avond toe.

Wij wensen u een smaakvolle avond toe. Restaurant De Arendshoeve Liefhebbers van vers zijn bij ons aan het juiste adres. Elke dag serveren we onze gasten verrassende seizoensgerechten, op de inspiratie van de nieuwe Nederlandse keuken; Dutch

Nadere informatie

Achtergrondinformatie Markus & Markus. Kado-wafels, een ambachtelijk relatiegeschenk in uw eigen stijl!

Achtergrondinformatie Markus & Markus. Kado-wafels, een ambachtelijk relatiegeschenk in uw eigen stijl! Achtergrondinformatie Markus & Markus Sinds de oprichting van het familiebedrijf Markus & Markus in 1978, is de doelstelling onveranderd gebleven. Een echte, verse, ambachtelijk bereide stroopwafel bakken

Nadere informatie

Gastronomie Topkwaliteit; overal toepasbaar

Gastronomie Topkwaliteit; overal toepasbaar Gastronomie Topkwaliteit; overal toepasbaar Convotherm uw productspecialist De wortels van Convotherm gaan terug tot in de vorige eeuw. Eind jaren 60 werd door Convotherm de eerste stoomoven (Combi-Steamer)

Nadere informatie

Chauvinisme Vlaming op vlak van kopen en koken. ivox in opdracht van VLAM

Chauvinisme Vlaming op vlak van kopen en koken. ivox in opdracht van VLAM Chauvinisme Vlaming op vlak van kopen en koken ivox in opdracht van VLAM Methode Online vragenlijst Respondenten gerekruteerd uit het panel van ivox Vlamingen 18+ N = 1.000 Representatief op leeftijd,

Nadere informatie

LANCERING BISTRONOMIE GIDS 2012

LANCERING BISTRONOMIE GIDS 2012 PERSMAP LANCERING BISTRONOMIE GIDS 2012 De lekkerste bistro s van het moment verzameld in 1 overzichtelijke gids. Vandaag lanceren Steve Engels en Johannes Denis de gids Bistronomie 2012. Deze eerste editie

Nadere informatie

koffieapparatuur / automaten / 2-uursservice / ingrediënten / hygiëne producten / papierwaren

koffieapparatuur / automaten / 2-uursservice / ingrediënten / hygiëne producten / papierwaren koffieapparatuur / automaten / 2-uursservice / ingrediënten / hygiëne producten / papierwaren Directeur Henk-Jan Westhoff: Hoe goed de producten ook zijn, de mensen maken het verschil. 2 De mens is hét

Nadere informatie

De Visserij. Tilburg aan zee. Fruits de mer! De Visserij. Wat schaft de pot..?

De Visserij. Tilburg aan zee. Fruits de mer! De Visserij. Wat schaft de pot..? De Visserij Tilburg aan zee Wat schaft de pot..? Fruits de mer! Afhankelijk van de markt, het seizoen, het weer en de vangst op zee serveren wij wisselende hoofdgerechten. Vis, vlees en vega. De Visserij

Nadere informatie

Menu kaart. Welkom bij Grand Café t Centrum

Menu kaart. Welkom bij Grand Café t Centrum Menu kaart Welkom bij Grand Café t Centrum Om uw gerecht helemaal te kunnen maken zoals u wenst, hebben wij gekozen om al onze hoofdgerechten te serveren zonder bijgerechten. Aan u de vrijheid om er naar

Nadere informatie

WERKEN IN DE HORECA VOOR WERKNEMERS

WERKEN IN DE HORECA VOOR WERKNEMERS 6 TIPS WERKEN IN DE HORECA VOOR WERKNEMERS Een handleiding vol met tips voor werknemers om het werken in de horeca zo leuk en makkelijk mogelijk te maken L1NDA Introductie Als je werkzaam bent in de horeca

Nadere informatie

Overal waar professioneel gekookt wordt.

Overal waar professioneel gekookt wordt. Overal waar professioneel gekookt wordt. Grootkeuken Gilde levert totaaloplossingen voor horeca, bedrijfsrestaurants, zorgcentra en scholen, sportcentra en formulezaken. In zes heldere stappen gaan we

Nadere informatie

RESTAURANT & LUNCHROOM

RESTAURANT & LUNCHROOM RESTAURANT & LUNCHROOM Je bezit een lunchroom of een restaurant en op het menu staat pizza, omdat je klanten daarom vragen en jij wilt geen omzet mislopen, maar je bent je ook bewust van alle moeite die

Nadere informatie

De beste cocktails. Op elke lokatie.

De beste cocktails. Op elke lokatie. Rising Moon COCKTAILS SINCE 2005 De beste cocktails. Op elke lokatie. Beste belangstellende, Hartelijk dank voor uw interesse in Rising Moon. In deze brochure vertellen we u graag iets meer over onszelf,

Nadere informatie

Porto en Douro Vallei

Porto en Douro Vallei Porto en Douro Vallei 5-daagse Culinaire Reis door Noord Portugal Dit programma wordt aangeboden in samenwerking met onze Portugese partner. Bij deze 5- daagse reis maakt u kennis met de gastronomie en

Nadere informatie

EUROPESE AANBESTEDING OPENBARE PROCEDURE LEVERING FOOD & NON-FOOD. Nota van Inlichtingen

EUROPESE AANBESTEDING OPENBARE PROCEDURE LEVERING FOOD & NON-FOOD. Nota van Inlichtingen EUROPESE AANBESTEDING OPENBARE PROCEDURE LEVERING FOOD & NON-FOOD Nota van Inlichtingen TED-nr. 2013/S 033-052134 Vraag 1 Prijzenblad Y Disposables Blz. regel 11, 12, 13 Wat is de inhoud van de glazen?

Nadere informatie

De koffiemarkt kent een traditionele handelswijze waarbij een aantal leveranciers voor u bepaalt hoe u apparatuur en koffie aanschaft.

De koffiemarkt kent een traditionele handelswijze waarbij een aantal leveranciers voor u bepaalt hoe u apparatuur en koffie aanschaft. De koffiemarkt kent een traditionele handelswijze waarbij een aantal leveranciers voor u bepaalt hoe u apparatuur en koffie aanschaft. Ons inziens met weinig oog voor de koffiekwaliteit en uw daadwerkelijke

Nadere informatie

De interne werking van de collegekeuken. Een evenwichtig aanbod om gevarieerd te eten

De interne werking van de collegekeuken. Een evenwichtig aanbod om gevarieerd te eten De interne werking van de collegekeuken onder het motto Een evenwichtig aanbod om gevarieerd te eten De De interne keuken - voorstelling - van van een een dag dag De De interne interne keuken keuken -

Nadere informatie

Onze zaak. Speciale verzoeken

Onze zaak. Speciale verzoeken Onze zaak Le Verre is niet zomaar een restaurant, maar een uitgaansgelegenheid waar sfeer, gezelligheid en kwaliteit de sleutelwoorden zijn. Dit ziet u terug in de aankleding van het grand café, maar ook

Nadere informatie

1. Belang Hygiënecode

1. Belang Hygiënecode 1. Belang Hygiënecode 1. Waarom wordt er in de slagerij met een Hygiënecode gewerkt? Om op een structurele manier hygiënisch en veilig met voedsel te werken. Om mensen te leren om gezonder en gevarieerder

Nadere informatie

Beter voorkomen dan genezen.

Beter voorkomen dan genezen. Hoe raar is dat? Zorgorganisaties zijn er om mensen beter te maken, beter te laten functioneren en zich beter te laten voelen. Natuurlijk zijn allereerst de zorg en begeleiding daar op gericht, maar zou

Nadere informatie

Laat je inspireren door KwadrO!

Laat je inspireren door KwadrO! Laat je inspireren door KwadrO! KwadrO is sinds 2003 actief op de Belgische markt als specialist in ramen en deuren. Met 20 showrooms, meer dan 40 professionele plaatsingsteams en 200 vaste medewerkers

Nadere informatie

Welkom in de wereld van Interhal

Welkom in de wereld van Interhal Welkom in de wereld van Interhal INTERHAL GROEP Een kijkje in de professionele keuken. Interhal, opgericht in 1961, is importeur en totaalleverancier van hoogwaardige non-food merkproducten voor de professionele

Nadere informatie

DeLekkerste Kerstdagen. Poelier Crins. lekker, vers en ambachtelijk

DeLekkerste Kerstdagen. Poelier Crins. lekker, vers en ambachtelijk lekker, vers en ambachtelijk DeLekkerste Kerstdagen Grote Laak 13A, 6088 NJ Roggel, telefoon 0475-497 040 info@poeliercrins.nl, www.poeliercrins.nl De lekkerste ideeën In onze winkel hebben wij natuurlijk

Nadere informatie

t' Soete Huys te Melsele.

t' Soete Huys te Melsele. Beste leden, ouders en sympathisanten, Een turnvereniging kan uiteraard niet zonder degelijk turnmateriaal en zoals jullie weten : turnmateriaal kost handen vol geld, vandaar dat we, naar jaarlijkse gewoonte,

Nadere informatie

Den Brink Catalogus Page: 2 INHOUDSOPGAVE. Eten en drinken... 3

Den Brink Catalogus Page: 2 INHOUDSOPGAVE. Eten en drinken... 3 Den Brink Catalogus Page: 2 INHOUDSOPGAVE Eten en drinken... 3 Den Brink Catalogus Page: 3 ETEN EN DRINKEN Z&Z ZOETWAREN Wij verkopen in onze winkel meer dan 200 soorten schepsnoep, chocolade, bonbons

Nadere informatie

Retail Maatwerk in detail

Retail Maatwerk in detail Retail Maatwerk in detail Convotherm uw productspecialist De wortels van Convotherm gaan terug tot in de vorige eeuw. Eind jaren 60 werd door Convotherm de eerste stoomoven (Combi-Steamer) op de markt

Nadere informatie

www.librijeswinkel.nl RELATIEGESCHENKE N

www.librijeswinkel.nl RELATIEGESCHENKE N www.librijeswinkel.nl RELATIEGESCHENKE N PUURST PUURST is het vuistdikke boek van 432 pagina s. Jonnie en Thérèses magnum opus van ruim drie kilo, over evolutie en revolutie van de (Nederlandse) smaak,

Nadere informatie

Wanneer er een * bij een gerecht staat betekent dit dat het gerecht vegetarisch is

Wanneer er een * bij een gerecht staat betekent dit dat het gerecht vegetarisch is Welkom bij Restaurant De Oude Betuwe Wij hebben voor u deze menukaart samengesteld naar onze visie op smaak en seizoen. Op de volgende pagina s vindt u bovenaan de gerechten waaruit u een keuze kunt maken

Nadere informatie

Z O U T : TOP? ZOUT : STOP!

Z O U T : TOP? ZOUT : STOP! ZOUT : STOP! ZOUT : TOP? Zout, wat is dat nu eigenlijk? In feite is het zout dat we in onze voeding gebruiken natriumchloride of NaCl. Het element dat in deze formule voor problemen zorgt, is het natrium.

Nadere informatie

Bennekomseweg 24 6717 LM Ede 0318-750300 www.reehorst.nl

Bennekomseweg 24 6717 LM Ede 0318-750300 www.reehorst.nl Bennekomseweg 24 6717 LM Ede 0318-750300 www.reehorst.nl ALLES ONDER 1 DAK! ReeHorst is een multifunctionele locatie midden op de Veluwe. Of u nu voor een zakelijke bijeenkomst, een feest, een theatervoorstelling

Nadere informatie

Het recept voor een. praktische keuken. Orde, overzicht en organisatie in lades van Blum

Het recept voor een. praktische keuken. Orde, overzicht en organisatie in lades van Blum Het recept voor een praktische keuken Orde, overzicht en organisatie in lades van Blum Het recept voor een praktische keuken Van brood smeren tot filosoferen. Meer en meer wordt uw keuken de centrale plaats

Nadere informatie

Genieten. van lekker eten

Genieten. van lekker eten Genieten van lekker eten Food Connect Passie voor eten Een maaltijd die met liefde is gekookt, dat is elke dag weer een cadeautje. Aan onze maaltijden proef je dat ze met aandacht zijn bereid. We kiezen

Nadere informatie

Kook en Proefstudio Den Haag

Kook en Proefstudio Den Haag Geachte heer/mevrouw, Via deze weg willen wij ons graag aan u voorstellen. De Kook en Proefstudio Den Haag is dé gelegenheid waar collega's, vrienden en familie samen aan de slag gaan. Samen koken, samen

Nadere informatie

Menukaart. Restaurant Bavoort. Een restaurant nét even anders

Menukaart. Restaurant Bavoort. Een restaurant nét even anders Restaurant Bavoort Een restaurant nét even anders Deze oude herberg uit 1870 is in 2008 omgetoverd tot een hedendaagse locatie waar het goed toeven is. Van uitgebreid borrelen in onze pub, op een van onze

Nadere informatie

Ondernemingsplan. Catootje aan de Markt. W. Weber / W. van Asperen

Ondernemingsplan. Catootje aan de Markt. W. Weber / W. van Asperen Ondernemingsplan Catootje aan de Markt Auteur: Datum: W. Weber / W. van Asperen 25-08- 2014 INHOUDSOPGAVE 1. DE ONDERNEMERS 1.1 Persoonlijke gegevens 1.2 Achtergrond van de ondernemers 1.3 Persoonlijke

Nadere informatie

FESTIVE SEASON

FESTIVE SEASON FESTIVE SEASON 2018-2019 Welkom Beste gast, oktober 2018 Het einde van het jaar 2018 is in zicht en ook dit jaar stellen wij u graag onze smakelijke en feestelijke formules voor. Geniet van heerlijk gegrilde

Nadere informatie

Vragenlijst tevredenheidsonderzoek bij Restaurants, Tavernes en Brasseries

Vragenlijst tevredenheidsonderzoek bij Restaurants, Tavernes en Brasseries Online Surveys & Data Analyse www.datablender.be Vragenlijst tevredenheidsonderzoek bij Restaurants, Tavernes en Brasseries Opgesteld door Frans Schockaert frans.schockaert@datablender.be 0499/ 26 35 83

Nadere informatie

Puur Genieten van de feestdagen!

Puur Genieten van de feestdagen! Puur Genieten van de feestdagen! De feestmaand december staat voor de deur. Misschien wel de mooiste maand van het jaar. En sowieso de laatste maand van het jaar, waarin traditioneel wordt teruggekeken

Nadere informatie

Cafe crème 2,00 Espresso, Ristretto 2,00 Cappuccino, Latte Macchiato 2,00 Thee 2,00 Huisgemaakte gebak 2,50 Met slagroom 3,00

Cafe crème 2,00 Espresso, Ristretto 2,00 Cappuccino, Latte Macchiato 2,00 Thee 2,00 Huisgemaakte gebak 2,50 Met slagroom 3,00 De terraskaart wordt uitsluitend op het terras geserveerd de prijzen gelden ook alleen op het terras Terras kaart 2015 Restaurant de Bottermarck Cafe crème 2,00 Espresso, Ristretto 2,00 Cappuccino, Latte

Nadere informatie

t' Soete Huys te Melsele.

t' Soete Huys te Melsele. Beste leden, ouders en sympathisanten, Een turnvereniging kan uiteraard niet zonder degelijk turnmateriaal en zoals jullie weten: turnmateriaal kost handen vol geld, vandaar dat we, naar jaarlijkse gewoonte,

Nadere informatie

zuivel & charcuterie Roomkaas Tartimalin zacht pak van 1 kg patisserie Espressochoco

zuivel & charcuterie Roomkaas Tartimalin zacht pak van 1 kg patisserie Espressochoco zuivel & charcuterie NEW Geldig OKTOBER 2016 Roquefort blokjes pak van 500 gr Salakis blokjes pak van 500 gr Roomkaas Tartimalin zacht pak van 1 kg Boter geitenmelk pak van 125 gr 5010007 5010008 5010009

Nadere informatie

Resultaten Panelonderzoek VOEDSELFRAUDE

Resultaten Panelonderzoek VOEDSELFRAUDE Resultaten Panelonderzoek VOEDSELFRAUDE 2015 September 2016 1 Wat is voedselfraude volgens consumenten? Bij verkoop van voedsel onjuiste informatie vermelden Dat er opzettelijk met ons voedsel gerommeld

Nadere informatie

Het is belangrijk om een goede categorie indeling te gaan volgen:

Het is belangrijk om een goede categorie indeling te gaan volgen: Bijlage F: Portioneren van producten Het uitgangspunt voor een voedselbank moet zijn dat het veruit de voorkeur verdient met de leverancier af te spreken dat de producten geleverd worden in portiegroottes

Nadere informatie

De klok rond genieten!

De klok rond genieten! Speciale Editie Activiteitspromotie en Bijkomende Aanwervingspromotie Tupperinfo De klok rond genieten! 3 www.tupperware.be Weken 47-52 17/11/2014 28/12/2014 Weken 47-52 17/11/2014 28/12/2014 Activiteitspromotie

Nadere informatie

Debic Productengids Horeca

Debic Productengids Horeca Debic Productengids Horeca DEBIC PRODUCTENGIDS HORECA Samen grenzen verleggen... CULINAIRE ROOM 4-5 Debic Culinaire Original is dé referentie voor kookroom op de Belgische markt. Deze kookroom is voor

Nadere informatie

MET BRITA DRAAIT MIJN KEUKEN OP VOLLE STOOM

MET BRITA DRAAIT MIJN KEUKEN OP VOLLE STOOM MET BRITA DRAAIT MIJN KEUKEN OP VOLLE STOOM Professionele oplossingen voor wateroptimalisatie voor catering en grootkeukens MET BRITA KOOK IK GEWOON EFFICIËNTER Vrijwel gelijktijdig 300 perfect gare porties

Nadere informatie

Afhalen kan 7 dagen op 7. Juli - augustus - september Bestellen doe je 2 dagen vooraf

Afhalen kan 7 dagen op 7. Juli - augustus - september Bestellen doe je 2 dagen vooraf Afhalen kan 7 dagen op 7 Juli - augustus - september Bestellen doe je 2 dagen vooraf WERKWIJZE Hoe kiezen? Maak je keuze uit de folder: 1. Kies je voorgerecht 2. Kies je favoriete hoofdgerecht 3. Kies

Nadere informatie

BRASSERIE LA COLLINE IS OP ZOEK NAAR EEN FLOORMANAGER BEDIENING OM HET TEAM COMPLEET TE MAKEN!

BRASSERIE LA COLLINE IS OP ZOEK NAAR EEN FLOORMANAGER BEDIENING OM HET TEAM COMPLEET TE MAKEN! BRASSERIE LA COLLINE IS OP ZOEK NAAR EEN FLOORMANAGER BEDIENING OM HET TEAM COMPLEET TE MAKEN! Het leukste én grootste horecabedrijf van Oss zoekt een enthousiaste floormanager bediening. Grijp deze unieke

Nadere informatie

Voor een magische familiedag of een spetterend feest

Voor een magische familiedag of een spetterend feest Voor een magische familiedag of een spetterend feest Welkom in Attractiepark Toverland U heeft vast wel eens met vrienden of familie Toverland bezocht. Maar wist u al dat Toverland ook diverse aantrekkelijke

Nadere informatie

Winter...de Feestdagen weer voorbij... Tijd voor andere gerechten... dus ook weer aangepaste Menukaart & Suggesties

Winter...de Feestdagen weer voorbij... Tijd voor andere gerechten... dus ook weer aangepaste Menukaart & Suggesties Winter...de Feestdagen weer voorbij... Tijd voor andere gerechten... dus ook weer aangepaste Menukaart & Suggesties Bepaalde gerechten verdwijnen niet voorgoed maar laten we even sudderen en zien we graag

Nadere informatie