Sponsoring Gooische Hockeyclub

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Sponsoring Gooische Hockeyclub"

Transcriptie

1 Sponsoring Gooische Hockeyclub

2 Welkom bij Gooische Hockeyclub. Wie de Gooische Hockeyclub sponsort, doet een goede zaak voor het eigen bedrijf en de club. Hockey in Nederland mag zich de laatste jaren verheugen op een groeiende belangstelling, en dat geldt zeker ook voor onze vereniging. Sponsoring betekent voor uw bedrijf en voor Gooische een win-win. U kunt uw bedrijf en activiteiten onder de aandacht brengen van een belangrijke doelgroep en het stelt onze vereniging in staat om onze kwaliteit op sportief en facilitair gebied verder te verbeteren. Sponsoring wordt ingezet om onze ambities op het gebied van Jeugd- en Tophockey te realiseren en de breedtesport te ondersteunen. Gooische biedt u de mogelijkheid om als sponsor een bijdrage te leveren om onze sportieve prestaties verder uit te bouwen. Met de diverse sponsormogelijkheden, die worden omschreven in deze sponsor gids, hopen wij u een aantrekkelijk aanbod te mogen doen. De keuze is aan u: Gooische staat voor u klaar! Martin van Gooswilligen Voorzitter Commerciële Zaken Gooische Hockeyclub Sportpark Laegieskamp Bussumse Meerweg 7a, 1218 XV Hilversum Postbus 348, 1400 AH Bussum Martin van Gooswilligen

3 Gooische staat voor sportiviteit, respect én plezier De Gooische Hockeyclub is een familieclub met ruim 2100 leden. De club is hiermee één van de grootste, en één van de oudste hockeyclubs van Nederland (opgericht in 1901). Daarnaast is Gooische natuurlijk verreweg de gezelligste hockeyclub van het Gooi. Gastteams komen graag naar Gooische. Gooische heeft ruim 1200 jeugdleden die onder intensieve begeleiding staan van onze technische staf en een team van professionele trainers. Dat begint al bij de Kabouters, de allerjongsten op zondag. Daarnaast zijn er meer dan 900 seniorenleden, waaronder bijna 400 veteranen hockeyers en 300 trimhockeyers. Daarmee heeft Gooische de grootste veteranen en trimhockey categorieën van Nederland. Sportieve uitdaging Onze ambitie is om alle leden optimaal te ondersteunen bij hun sportieve uitdagingen. Voor de een betekent dat tophockey, voor de ander is het sociale aspect en spelplezier het belangrijkst. Gooische gaat voor de combinatie van sportieve ambitie en het hebben van plezier! Een van de mooiste sportaccommodaties van Nederland De accommodatie van Gooische ligt op het terrein van Natuurmonumenten, vlakbij het Laegieskamp en het Naardermeer. Gooische heeft vijf kunstgrasvelden, waaronder één waterveld en een semi-waterveld. Wij verwachten uiterlijk in 2015 nog een waterveld te realiseren. Ook worden op dit moment de plannen uitgewerkt om het clubhuis te vergroten en renoveren. Als dit alles klaar is beschikken we over één van de mooiste sportaccommodaties van Nederland. Respect voor elkaar Sportiviteit & Respect is belangrijk. Het gaat er niet alleen om hoe je je gedraagt maar ook hoe respect voor elkaar het hockeyen leuk houdt. Hier hebben we ook afspraken met elkaar over gemaakt, die zijn vastgelegd in een gedragscode.

4 Hockey een sterk groeiende sport Hockey zit al jaren goed in de lift, en de KNHB (Koninklijke Nederlands Hockey Bond) behoort inmiddels tot de top vijf van grootste sportbonden in Nederland. De sociale klasse van de leden is gemiddeld tot hoog. Het imago en de merkwaarden van hockey geven aan dat we met een zeer interessante doelgroep te maken hebben: Facts & Figures De KNHB telt ca leden en er zijn 319 hockeyclubs bij de bond aangesloten. Ongeveer de helft van de doelgroep is ouder dan 20 jaar. Het grootste deel van de doelgroep beschikt over een eigen huis en 2 auto s. In 2012 was HC Rotterdam de grootste club van Nederland met ruim 2500 leden. Gooische heeft inmiddels ruim 2150 leden en staat boven in de top 10. Hockey is een van de snelst groeiende sporten in Nederland personen zijn actief met hockey bezig. De doelgroep bevindt zich voornamelijk in de sociale klasse A en B (boven modaal). De doelgroep bestaat hoofdzakelijk uit gezinnen met (jonge) kinderen.

5 Gooische Jeugd, de toekomst Speciale aandacht heeft de jeugd opleiding. Wij geloven in de jeugd en alle teams, dus zowel top als breedte, krijgen training van professionals. Daarvoor hebben een aantal sponsoren, onze zogenaamde Jeugd Hockey Partners, zich specifiek gecommitteerd. Hun bijdrage komt geheel ten goede aan de jeugdopleiding onder het motto kwaliteit wint altijd. Met het maximaal benutten van de aanwezige kwaliteit binnen Gooische, het ontwikkelen van zoveel mogelijk spelplezier en een zo hoog mogelijk spelniveau, tillen we het niveau van Gooische in de volle lengte en breedte naar een structureel hoger plan. Leren is...durven en doen, maar ook vallen en opstaan, leren van oude fouten om het straks beter te doen, leren om een duurzaam beleid te hanteren, leren om te kunnen doorgeven, leren om anderen beter te maken. Scoren is...kansen creëren, de bal over de doellijn, een goed gevoel, resultaat behalen! Winnen is...meer doelpunten scoren dan je tegenstander, het gevoel van euforie, de beste zijn in een wedstrijd of spel, als beste partij uit de wedstrijd komen. Het Jeugdhockeyplan steunt op vier pijlers: Samen; Leren; Scoren; Winnen. Samen is...met 11 man aanvallen en met 11 man verdedigen, maar ook samen bereik je meer dan alleen. Gooische van en door de leden is ook samen: Samen draaien we bardienst, rijden we naar uitwedstrijden, fluiten, coachen en trainen we. Onze hoofdsponsor Rabobank Noord-Gooiland voert niet voor niets de slogan Samen Sterker.

6 Waarom is sponsoring hard nodig De stevige ambities van Gooische vragen om groei van onze sponsorinkomsten. Daarom zoeken we partners. Partners die ons willen ondersteunen bij het verder verbeteren van de kwaliteit en om de continuïteit van Gooische te waarborgen. We willen blijven innoveren om op elk vlak onze leden te ondersteunen bij hun sportambities en -prestaties. Dit kan zijn op het gebied van trainingen en coaching maar ook het behoud van de velden en accommodatie. Uw merk wordt een beetje van ons allemaal De ervaring leert dat sportsponsoring als erg positief wordt ervaren. Onze leden zien uw merk in relatie tot hun favoriete sport, hun vrijetijdsbesteding. Iets waar zij zelf voor hebben gekozen. Het is daarom een impactvol communicatiekanaal en onderscheidt zich omdat u iets positiefs bijdraagt aan de club. Uw merk wordt een beetje van ons allemaal. Het is de kans om onze leden tot uw merkambassadeurs te maken. Wat levert sponsoring u op Sponsoring leidt direct tot verbetering van uw resultaten Met de verscheidenheid van de sponsormogelijkheden van Gooische kunt u uw commerciële doelen realiseren. De kwaliteit van het netwerk van de leden van Gooische is ongekend. Ondernemers, DGA s van middelgrote ondernemingen en directieleden van grote bedrijven zijn persoonlijk actief op Gooische. Al deze mensen zijn benaderbaar en verrijken uw netwerk. De advertentie en activatie mogelijkheden van Gooische verhogen uw naamsbekendheid en leiden tot nieuwe leads voor uw bedrijf.

7 Gooische Business Club De Gooische Business Club is het zakelijke hart van de Gooische Hockey Club. Het is een groep personen en bedrijven die de positieve uitstraling van Gooische en hun marketingbelangen combineren in de gezellige en sportieve sfeer van de vereniging. De GBC biedt leden de mogelijkheid hun netwerk uit te breiden door het organiseren van een aantal jaarlijkse evenementen voor de business clubleden. Deze evenementen zijn onder meer lezingen, botterzeilen, Nieuwjaars diner, Bussum on Ice familie schaatsen en de Super Sunday Sensation borrels. De Business club kent een viertal lidmaatschap mogelijkheden, waaronder een speciaal ZZP lidmaatschap. Uiteraard is het mogelijk om andere vormen van sponsering op Gooische zoals Jeugd Hockey Plan of Exposure partner te combineren met het Business Club Lidmaatschap. Het GBC-lidmaatschap is een prima manier om het sportieve en het zakelijke te verenigen. Pakket 1 Jaarlijkse GBC contributie 1.150,- euro bestaande uit: 1. Uitnodiging voor alle GBC-activiteiten 2. Bedrijfslogo op het GBC gedeelte van de Gooische website 3. Actie uitingen in het sponsor portaal op de website 4. Optie om 1 niet-lijn team/trainingspak te sponsoren zonder kosten, excl. materiaalkosten 5. Naamsvermelding op het GBC-bord in het clubhuis 6. Gratis naamvermelding op de GBC pagina van de Gooische Gids Pakket 2 Jaarlijkse contributie 1.650,- euro bestaande uit: 1. Voorwaarden gelijk aan pakket I plus 2. Reclamebord 6m (2x3m) op veld 2,3,of 4 (locatie afhankelijkheid van beschikbaarheid) Pakket 3 Jaarlijkse contributie 2.000,- euro bestaande uit: 1. Voorwaarden gelijk aan pakket II plus 2. 1/2 pagina zw/wit in de Gooische Gids Pakket 4 ZZP (eenmanszaak of vof) of privé GBC lidmaatschap contributie 750,- euro (inclusief BTW) 1. Uitnodiging voor alle evenementen. 2. Bedrijfslogo op het GBC gedeelte van de Gooische website 3. Actie uitingen in het sponsor portaal op de website 4. Naamsvermelding op het GBC-bord in het clubhuis 5. Gratis naamvermelding op de GBC pagina van de Gooische Gids Op het Business Club Lidmaatschap zijn van toepassing de Algemene Bepalingen, waarvan kennis is genomen. Eenmalig wordt 100,00 entreegeld berekend. Productie kosten van de uitingen als borden, vlaggen, stickers, etc.etc. zijn voor rekening sponsor. Het lidmaatschap geldt voor een periode van 1 jaar (jaar loopt van 1 september t/m 30 augustus) en wordt stilzwijgend verlengd. Opzegtermijn 3 maanden. Alle bedragen, tenzij anders vermeld, zijn exclusief BTW.

8 Sponsormogelijkheden Gooische biedt diverse sponsormogelijkheden waarbij een combinatie van meerdere sponsoropties mogelijk is: De Gooische Gids Gooische biedt advertentiemogelijkheden aan in de almanak die wij ieder najaar uitgeven. De almanak is een naslagwerk van en over de club waar leden het hele jaar door relevante informatie uit halen. De almanak biedt naast clubinformatie ook gegevens over alle hockeyteams en de leden. Website Op de website van Gooische, kan worden geadverteerd. De sponsoren van de club verschijnen op de website via het Sponsorportaal en/of via banners. Digitale nieuwsbrief Ook kunt u adverteren in onze wekelijkse digitale nieuwsbrief die doorlinkt naar de GHC website. LCD schermen Gooische beschikt over meerdere LCDschermen die op duidelijk zichtbare plekken in het clubgebouw hangen. Op deze schermen kunnen advertenties in de vorm van filmpjes of slideshows worden geplaatst. De schermen staan altijd aan op het moment dat het clubhuis open is en trekken dus altijd aandacht van de bezoekers. Reclameborden langs de velden Met onze vijf kunstgrasvelden bieden wij een uitgelezen mogelijkheid om uw bedrijf bij een steeds groter wordend publiek onder de aandacht te brengen. De lengte van het reclamebord is minimaal 3 meter, de hoogte is 67 centimeter. De reclameborden worden verhuurd voor een periode van minimaal drie jaar. Lease auto s Voor het vervoer van Heren 1 en Dames 1 worden op dit moment tien lease auto s ingezet. Gooische biedt potentiële sponsoren exposureruimte aan op deze auto s. De auto s rijden door heel Nederland met de nadruk op de trajecten tussen Utrecht, Amsterdam en Het Gooi. De auto s zijn uiteraard ook voorzien van het Gooische logo. Teamsponsoring De kleding van alle jeugdlijnteams en Heren 1 en 2 en Dames 1 en 2 wordt verzorgd door Rabobank met co-sponsors Donaci, FlexxFloors en DPA. Maar voor een heleboel andere jeugd-, senioren- en veteranenteams is het nog wel mogelijk om te sponsoren met shirts, trainingspakken en trainingjacks. De kleding wordt voorzien van bijvoorbeeld uw bedrijfsnaamen uiteraard het Gooische embleem. Jeugd Hockey Plan partners De basis van Gooische is de jeugd. Daarom investeren wij daar ook in. We hebben afgelopen seizoen extra geld middels sponsoring binnengehaald om een betere opleiding voor IEDER jeugdlid te garanderen, van 6 tot 18 en van ultiem top tot extreem gezellig niveau. Een heuse technische directie met een coördinator voor elke specifieke doelgroep, top jongens en meisjes, breedte jongens en meisjes en de jongste jeugd. Deze kwaliteitsslag brengt veel extra kosten met zich mee en Gooische is specifiek voor deze doelstelling op zoek naar een aantal sponsoren/ partners die zich hieraan willen committeren. Evenement sponsoring Gooische organiseert ieder jaar een aantal grote toernooien waar veel teams en toeschouwers naartoe komen. Als sponsor kunt u zich op allerlei manieren verbinden aan een evenement. De belangrijkste events zijn 7aSide (familie toernooi), D-Day (landskampioenschappen D1), Stick together (gehandicapten sportdag) en Regionale Jeugd Kampioenschappen. Daarnaast bestaat er ook de mogelijkheid om andere evenementen te sponsoren zoals het internationale toernooi Rabo Trophy, clinics, sportkampen, Super Sundays, en T-dansants. Er is heel veel mogelijk. Hieronder tonen we u twee voorbeeldpakketten voor partners, maar er is veel meer mogelijk! Business Partner Digitale aanwezigheid Reclamebord op veld 2, 3 of 4 Vermelding op speciaal bord in clubhuis Vermelding in de Gooische Gids - halve pagina kleur* Gebruik logo Gooische in eigen communicatie Kosten: 1.500,- euro per jaar Exposure Partner Digitale aanwezigheid Reclameborden hoofdveld van 6 meter Vermelding op speciaal bord in clubhuis Gooische Gids pagina - hele pagina - kleur Gebruik logo Gooische in eigen communicatie Teamsponsoring (io)* Evenementsponsor (io) Mogelijkheid tot deelname Gooische Business Club (meerprijs 750,- euro) Kosten: euro per jaar We hopen met deze informatie uw interesse te hebben gewekt. Vanzelfsprekend maken wij graag een afspraak om de mogelijkheden persoonlijk met u te bespreken. Wij hopen op een mooie samenwerking.

9 TARIEVEN SPONSORING GHC (prijzen per seizoen, in beginsel looptijd overeenkomsten 3 jaar) Gooische Hockeyclub Sportparken Laegieskamp Bussumse Meerweg 7a 1218 XV Hilversum Postbus AH Bussum Hoofdsponsor (tot seizoen heeft Rabobank Noord Gooiland zich gecommitteerd) LCD schermen Media Landscape / Narrowcasting Still advertentie van 10 sec vanaf Commercial van 30 sec vanaf 250,- per jaar 500,- per jaar Co-sponsor (marketing partner) in overleg Jeugd Hockey Plan partner in overleg Barter sponsoring (sponsering van natura in ruil voor gratis exposure) in overleg Advertenties Almanak Gooische Gids: Advertentie kleur Advertentie zwart-wit 1/2 pagina 500,- 1/2 pagina 400,- 1/1 pagina 950,- 1/1 pagina 750,- 2/1 pagina 1.500,- 2/1 pagina 1.200,- Achterflap 1.750,- Binnenflap 1.650,- Spread op binnenflap 1.850,- Reclameborden & Banieren 6 m 3m Veld 1 (hoofdveld) 750,- 400,- Buitenzijde veld 1 & 3 (zichtbaar v.a. terras) 750,- 400,- Veld 2 & 3 550,- 300,- Veld 4 400,- 225,- Veld 5 300,- 175,- Ballenbak jeugd veldjes 1 & 2 650,- 325,- Banieren per stuk 250,- * Productiekosten borden 76cm hoog 100,- per m2, (zichtbare hoogte 72cm) banieren 100,- per stuk. Voor alle uitingen geldt indien beschikbaar. Reclame op Heren 1 en Dames 1 teamauto s Sponsor logo per jaar op 10 auto s vanaf 1000,- bij 50x20cm of vergelijkbaar formaat Website en digitale nieuwsbrief: De tarieven per maand Banner vanaf 100,- Flashbanner vanaf 75,-

10 Teamsponsoring (afhankelijk van bestaande sponsorafspraken) Jeugd: - trainingspakken 250,- - trainingspakken lijnteams in overleg (thans bezet) Senioren: - trainingspakken en/of shirts 250,- Gooische Sponsor Pakket (speciaal voor onze lokale bedrijven en middenstand) Doelstelling: adverteren, naamsvermelding in de meest breed mogelijke wijze binnen de club. Men wil zijn product/dienst promoten aan de clubleden. Netwerken is geen prioriteit. * Productiekosten voor de kleding zijn voor rekening sponsor. Er zijn standaard pakketten beschikbaar. Informeer naar de mogelijkheden. Evenement sponsoring in overleg Diversen - Bidons + kratten - Ballen + Ballentassen - Sticktassen lijnteams jeugd - Wedstrijd boekje H1 & D1 (ieder thuis duel) - Coachtassen alle jeugd teams (circa 100 teams) Uiteraard zijn er veel meer mogelijkheden om uw bedrijf op een goede en positieve manier te presenteren! - 3m reclamebord rond het veld (3 of 4) - Vermelding op de site (met doorlink) - Banner op 3 LCD schermen in clubhuis (draait het gehele seizoen) - 1/2 pagina zw/w Gooische gids Pakket prijs 750 Fotografie: Shoots by Laura Ontwerp & Druk: Dunnebier Print

11 Gooische Hockeyclub Sportparken Laegieskamp Bussumse Meerweg 7a 1218 XV Hilversum Postbus AH Bussum

Sponsorgids Gooische

Sponsorgids Gooische Sponsorgids Gooische Welkom bij Gooische Hockeyclub. Voor u ligt de sponsorgids van onze mooie hockeyclub Gooische. In deze gids worden de belangrijkste bouwstenen voor de sponsoring van en de samenwerking

Nadere informatie

Sponsorgids Gooische

Sponsorgids Gooische Sponsorgids Gooische Welkom bij Gooische Hockeyclub. Voor u ligt de sponsorgids van onze mooie hockeyclub Gooische. In deze gids worden de belangrij kste bouwstenen voor de sponsoring van en de samenwerking

Nadere informatie

Sponsoring bij Gooische

Sponsoring bij Gooische Sponsoring bij Gooische GOOISCHE HOCKEY CLUB Maart 2010 Sportpark Laegieskamp1218 XV Hilversum (Telefoon 035 694 22 56) Website: www.gooische.nl S ecretariaat: Postbus 348, 1400 AH Bussum e-mail: secretariaat@gooische.

Nadere informatie

Sponsor Hockeyclub Berlicum!

Sponsor Hockeyclub Berlicum! Zakelijk en sportief scoren? Sponsor Hockeyclub Berlicum! Hockeyclub Berlicum, Sponsoring Mei 2011 Bezoekadres Hockeyclub Berlicum Sportpark De Brand Groenstraat Berlicum 073 503 3664 www.hcberlicum.nl

Nadere informatie

SCHC Sponsorarrangementen 2011

SCHC Sponsorarrangementen 2011 SCHC Sponsorarrangementen 2011 Informatiepakket voor potentiële Sponsoren en Vrienden SCHC, uniek in Nederland SCHC (Stichtsche Cricket- en Hockeyclub) is een 105 jaar oude familieclub met ook de ambitie

Nadere informatie

SCHC Sponsorpartnership 2013-2014

SCHC Sponsorpartnership 2013-2014 SCHC Sponsorpartnership 2013-2014 SCHC, uniek in Nederland! SCHC (Stichtsche Cricket- en Hockeyclub) is in een 105 jaar oude familieclub met de ambitie om op het hoogste niveau te hockeyen Met meer dan

Nadere informatie

Zakelijk en sportief scoren? Sponsor Hockeyclub Berlicum! Hockeyclub Berlicum, Sponsoring Seizoen 2013-2014

Zakelijk en sportief scoren? Sponsor Hockeyclub Berlicum! Hockeyclub Berlicum, Sponsoring Seizoen 2013-2014 Zakelijk en sportief scoren? Sponsor Hockeyclub Berlicum! Hockeyclub Berlicum, Sponsoring Seizoen 2013-2014 Bezoekadres Hockeyclub Berlicum Sportpark De Brand Groenstraat Berlicum 073 503 3664 www.hcberlicum.nl

Nadere informatie

Sponsorgids HC Hisalis 2013-2014. (Hockeyclub Hillegom Sassenheim en Lisse)

Sponsorgids HC Hisalis 2013-2014. (Hockeyclub Hillegom Sassenheim en Lisse) Sponsorgids HC Hisalis 2013-2014 (Hockeyclub Hillegom Sassenheim en Lisse) juni 2013 Inhoud Sponsor en beleid...3 Doelgroepen en bereik...5 Sponsorplan van HC Hisalis...8 2 Sponsor en beleid. Sportsponsoring:

Nadere informatie

OMNIVERENIGING WERE DI TILBURG

OMNIVERENIGING WERE DI TILBURG SPONSORHANDBOEK OMNIVERENIGING WERE DI TILBURG SEIZOEN 2012-2013 Sponsorcommissie Were Di Tilburg E-mail : sponsorcommissie@wereditilburg.nl Sponsorhandboek Were Di Tilburg 2012-2013 Pagina 1 Inhoud Pagina

Nadere informatie

Sponsormap Mixed Hockey Club Leeuwarden

Sponsormap Mixed Hockey Club Leeuwarden Sponsormap Mixed Hockey Club Leeuwarden Mixed Hockey Club Leeuwarden Sponsoren bij de Mixed Hockey Club Leeuwarden. Dat is zakelijk en sportief scoren! MHCL is in de loop der jaren uitgegroeid naar een

Nadere informatie

Sponsorbrochure Hockeyclub AMVJ

Sponsorbrochure Hockeyclub AMVJ Sponsorbrochure Hockeyclub AMVJ Clubgegevens Hockeyclub AMVJ Sportpark 'Het Loopveld' Aanloop 2 1183 SZ Amstelveen Sponsorcommissie Bas Arentsen Joey Neeteson E sponsoring@hcamvj.nl W www.hcamvj.nl Inhoudsopgave

Nadere informatie

VERSIE oktober 2013 sponsorcommissie@hcvoorne.nl. Sponsorgids

VERSIE oktober 2013 sponsorcommissie@hcvoorne.nl. Sponsorgids VERSIE oktober 2013 sponsorcommissie@hcvoorne.nl Sponsorgids Welkom bij Hockey Club Voorne Hockeyclub Voorne is opgericht in 1971 en het complex is momenteel nog steeds gevestigd aan de Boerseweg in Hellevoetsluis.

Nadere informatie

Sponsorpakketten en mogelijkheden

Sponsorpakketten en mogelijkheden Sponsorpakketten en mogelijkheden HBR (Hockeyvereniging Berkel en Rodenrijs) HBR bestaat inmiddels al 40 jaar, heeft ruim 1300 actieve leden en is één van de snelst groeiende verenigingen in Nederland!

Nadere informatie

SCHC Sponsorarrangementen 2008-2010

SCHC Sponsorarrangementen 2008-2010 SCHC Sponsorarrangementen 2008-2010 Informatiepakket voor potentiële Sponsoren en Vrienden 2009 SCHC, uniek in Nederland SCHC (Stichtsche Cricket- en Hockeyclub) is een 102 jaar oude familieclub met ook

Nadere informatie

sponsorinformatie BHV Push sept 2014

sponsorinformatie BHV Push sept 2014 sponsorinformatie BHV Push sept 2014 Waarom hockey sponsoren? Hockey is de snelst groeiende teamsport in Nederland. Een sport voor het hele gezin met toenemende media aandacht. Het hockeypubliek is niet

Nadere informatie

DE FIJNSTE KLEINE HOCKEYCLUB VAN BRABANT

DE FIJNSTE KLEINE HOCKEYCLUB VAN BRABANT HC LIEMPDE HOCKEYCLUB LIEMPDE SPONSORBROCHURE HOOFDSPONSOR Dommel & Aa POSTBUS 78 5280 AB BOXTEL Een stukje geschiedenis Hockeyclub Liempde is opgericht in 1977 met aanvankelijk als doel binnen Liempde

Nadere informatie

Een uitgave van de sponsorcommissie. Scoren. met de. Rijswijksche Hockey Club

Een uitgave van de sponsorcommissie. Scoren. met de. Rijswijksche Hockey Club Een uitgave van de sponsorcommissie Scoren met de Rijswijksche Hockey Club Scoren met de Rijswijksche Hockey Club 2 Scoren met de Rijswijksche Hockey Club Het zal u niet zijn ontgaan: met bijna 1.100 leden

Nadere informatie

Sponsor mogelijkheden MHC Muiderberg

Sponsor mogelijkheden MHC Muiderberg Sponsor mogelijkheden MHC Muiderberg Creëer zichtbaarheid en steun MHC Muiderberg: Word Sponsor! Opgesteld: april 2016 Muiderberg Contactpersoon: Jiska Swarte Communicatie @mhcmuiderberg.nl MHC Muiderberg,

Nadere informatie

Sponsormap Mixed Hockey Club Leeuwarden Sponsormap 2017

Sponsormap Mixed Hockey Club Leeuwarden Sponsormap 2017 Sponsormap Mixed Hockey Club Leeuwarden Sponsormap 2017 Sponsoren bij de Mixed Hockey Club Leeuwarden. Dat is zakelijk en sportief scoren! Als sponsor van MHCL verbindt u zich met de grootste en duurzaamste

Nadere informatie

Besteding van het sponsorgeld

Besteding van het sponsorgeld Wij zijn ASW, de voetbalvereniging in het hart van Waddinxveen. Wij zetten ons op sportief en sociaal-maatschappelijk niveau in voor onze leden. Ondertussen hebben wij 750 leden die zijn onderverdeeld

Nadere informatie

Sponsorinformatie BHV Push. November 2011

Sponsorinformatie BHV Push. November 2011 Sponsorinformatie BHV Push November 2011 Waarom sponsoren? Hockey is de snelst groeiende teamsport in Nederland. Een sport voor het hele gezin met toenemende media aandacht. Het hockeypubliek is niet elitair

Nadere informatie

Sponsoring Haagse Hockey Vereniging Haagsche Delftsche Mixed. hdm, dat zijn wij samen

Sponsoring Haagse Hockey Vereniging Haagsche Delftsche Mixed. hdm, dat zijn wij samen Sponsoring Haagse Hockey Vereniging Haagsche Delftsche Mixed hdm, dat zijn wij samen INHOUD hdm Sponsoring bij hdm Sponsormogelijkheden Contact hdm Identiteit hdm is een echte familievereniging, met mini

Nadere informatie

Ambitie! Groei naar 1400 leden Topprestaties Team- en familiegevoel Sociale veiligheid bieden Gezondheid en vitaliteit Nieuw Clubhuis

Ambitie! Groei naar 1400 leden Topprestaties Team- en familiegevoel Sociale veiligheid bieden Gezondheid en vitaliteit Nieuw Clubhuis Sponsoring MHC De Reigers Hockeyclub Hoofddorp/Haarlemmermeer Opgericht 1964 900 leden 4 kunstgrasvelden (1 olympisch) Mix van 2 peilers: Topsport (D-jeugd Nederlandskampioen) Breedtesport Ambitie! Groei

Nadere informatie

Hoofdstuk: Sponsorpakketten. Sponsorbrochure. Sponsorcommissie MHC Bennebroek 10-9-2008

Hoofdstuk: Sponsorpakketten. Sponsorbrochure. Sponsorcommissie MHC Bennebroek 10-9-2008 Hoofdstuk: Sponsorpakketten 2008 Sponsorbrochure Sponsorcommissie MHC Bennebroek 10-9-2008 1 Hoofdstuk: Sponsorpakketten Inleiding MHC Bennebroek is een regionale hockeyclub met meer dan 600 leden. Er

Nadere informatie

Sponsormogelijkheden Hockeyclub De Hoeksche Waard

Sponsormogelijkheden Hockeyclub De Hoeksche Waard Sponsormogelijkheden Hockeyclub De Hoeksche Waard Draagt u HCHW ook een warm hart toe? HCHW, de enige hockeyclub in de Hoeksche Waard, zorgt voor verbondenheid tussen mensen. Want hockey is een echte teamsport.

Nadere informatie

Mixed Hockey Club Boxmeer Sponsor Prospectus

Mixed Hockey Club Boxmeer Sponsor Prospectus Sponsor Prospectus Alle mogelijkheden voor sponsoring overzichtelijk op een rij. De Mixed Hockey Club Boxmeer In 1962 werd de Mixed Hockey Club Boxmeer opgericht en heeft sindsdien een gestage groei doorgemaakt.

Nadere informatie

Sponsormogelijkheden GHBS

Sponsormogelijkheden GHBS Sponsormogelijkheden GHBS 2016-2017 MHC GHBS Sportpark Corpus den Hoorn Laan Corpus den Hoorn 9728 JR Groningen sponsor@ghbs.nl GHBS GHBS is een familieclub die al sinds 1928 bestaat. Met meer dan 1400

Nadere informatie

Met bijna 1500 leden zijn we een interessante partij voor de gemeente en sponsors. We staan sterk in de Amstelveense maatschappij!

Met bijna 1500 leden zijn we een interessante partij voor de gemeente en sponsors. We staan sterk in de Amstelveense maatschappij! Met bijna 1500 leden zijn we een interessante partij voor de gemeente en sponsors. We staan sterk in de Amstelveense maatschappij! MISSIE: Hockeyvereniging Myra is een maatschappelijk betrokken hockeyclub

Nadere informatie

BFC is het thuis van niet alleen de klassieke voetbalman, maar ook van een bloeiende vrouwen en meidenafdeling!

BFC is het thuis van niet alleen de klassieke voetbalman, maar ook van een bloeiende vrouwen en meidenafdeling! De Bussumse Football Club ( BFC ), opgericht in 1920, is niet zomaar een doorsnee voetbalvereniging. Gelegen middenin het kapitaalkrachtige Gooi is BFC het thuis van niet alleen de klassieke voetbalman,

Nadere informatie

SPONSORINFORMATIE

SPONSORINFORMATIE SPONSORINFORMATIE 2017-2018 MHC Leusden MHC Leusden is een club waar families al jaren samen komen om te hockeyen, plezier te hebben en te genieten. Het is een club met clubgevoel. Kernwoord? Gezelligheid!

Nadere informatie

VENLOSE HOCKEY CLUB (VHC) BUSINESSCLUB VHC

VENLOSE HOCKEY CLUB (VHC) BUSINESSCLUB VHC SPONSORBROCHURE VENLOSE HOCKEY CLUB (VHC) VHC is de oudste hockeyvereniging van Limburg, opgericht direct na de Olympische Spelen van Amsterdam in 1928. Een vereniging waar sportiviteit en gezelligheid

Nadere informatie

BUSINESS CLUB HOCKEY CLUB ZWOLLE

BUSINESS CLUB HOCKEY CLUB ZWOLLE BUSINESS CLUB HOCKEY CLUB ZWOLLE WELKOM BIJ BC HCZ, DE BUSINESS CLUB VAN HOCKEY CLUB ZWOLLE! Naast het (financieel) ondersteunen van Hockey Club Zwolle, is het bevorderen van de onderlinge contacten tussen

Nadere informatie

MIXED HOCKEYCLUB GOIRLE. Sponsoring

MIXED HOCKEYCLUB GOIRLE. Sponsoring MIXED HOCKEYCLUB GOIRLE Sponsoring 1 Inhoud Sponsoring Beschrijving sponsorproposities Kleding en sponsoring Veld borden Sponsorborden Website 2 Sponsoring MHC Goirle is één van de grootse teamsport vereniging

Nadere informatie

Hartsticke Naarden. Gezonde, ambitieuze en gezellige club zoekt partners voor een langdurige relatie

Hartsticke Naarden. Gezonde, ambitieuze en gezellige club zoekt partners voor een langdurige relatie Hartsticke Naarden Gezonde, ambitieuze en gezellige club zoekt partners voor een langdurige relatie Sponsorpropositie HC Naarden 2013-2014 8/11/13 Hockey Club Naarden 1 Waarom hockey Hockeysport blijft

Nadere informatie

SPONSORMOGELIJKHEDEN

SPONSORMOGELIJKHEDEN r.k.v.v. zwaluw v.f.c. Vught sportpark Bergenshuizen opgericht 10 mei 1931 koninklijke goedkeuring 20 maart 1971 SPONSORMOGELIJKHEDEN Versie 1.1 1 Sponsoring Zwaluw VFC Inleiding: In 1931 kende Vught een

Nadere informatie

Sponsorbrochure Hockeyclub AMVJ

Sponsorbrochure Hockeyclub AMVJ Sponsorbrochure Hockeyclub AMVJ Clubgegevens Hockeyclub AMVJ Sportpark 'Het Loopveld' Aanloop 2 1183 SZ Amstelveen Bestuurlid PR & Sponsoring Susan Leerkes E: pr@hcamvj.nl www.hcamvj.nl Inhoudsopgave Hockeyclub

Nadere informatie

Handbalvereniging HV Delta Sport

Handbalvereniging HV Delta Sport Handbalvereniging HV Delta Sport Sponsorbeleid 2015-2018 1. Algemeen Op 29 juni 1969 is handbalvereniging Delta Sport opgericht, in eerste instantie als handbalafdeling van sportvereniging Delta Sport.

Nadere informatie

Sponsormogelijkheden

Sponsormogelijkheden Sponsormogelijkheden Sponsoren kunt u bij Hockey Club Souburgh op verschillende manieren. Als hoofdsponsor of als subsponsor (via shirtreclame bij een van de eerste teams), via een prachtig reclamebord

Nadere informatie

Sponsoring Hockey Club Eemvallei

Sponsoring Hockey Club Eemvallei Sponsoring HC Eemvallei is een hechte familieclub waar prestatie, sportiviteit en gezelligheid hand in hand gaan. De club telt momenteel ruim 1100 leden, (850 jeugdleden en 250 senioren en 70 teams) en

Nadere informatie

SPONSORING SEIZOEN 2010/2011 HOCKEY CLUB M.H.C. KRIMPEN. M.H.C. Krimpen. Adres: Driekamp 1. 2924 AN Krimpen a/d IJssel. Telefoon: 0180-511343

SPONSORING SEIZOEN 2010/2011 HOCKEY CLUB M.H.C. KRIMPEN. M.H.C. Krimpen. Adres: Driekamp 1. 2924 AN Krimpen a/d IJssel. Telefoon: 0180-511343 SEIZOEN 2010/2011 SPONSORING HOCKEY CLUB M.H.C. KRIMPEN M.H.C. Krimpen Adres: Driekamp 1 2924 AN Krimpen a/d IJssel Telefoon: 0180-511343 E-mail: Website: info@mhckrimpen.nl http://www.mhckrimpen.com INHOUDSOPGAVE

Nadere informatie

p Sponsor. Uwbelang. Groei.

p Sponsor. Uwbelang. Groei. SPONSORBROCHURE 2016-2017 Inhoud@vvBavel Mogelijk @vvbavel p10-14 Sponsor @vvbavel p4 Uwbelang @vvbavel p9 Groei @vvbavel p5 Resultaat @vvbavel p8 Maatschappij @vvbavel p6-7 Sponsor@vvBavel Waarom sponsoring?

Nadere informatie

Sponsoring v.v. Dilettant

Sponsoring v.v. Dilettant Sponsoring v.v. Dilettant Hoofdsponsor v.v. Dilettant De hoofdsponsor van de v.v. Dilettant is de grootste financiële ondersteuner van de vereniging en ontvangt daarvoor exclusiviteit. Shirtreclame selectieteams,

Nadere informatie

Opgericht 5 April 1930 Koninklijk goedgekeurd 19 Juni 1960 INFO SPONSORING

Opgericht 5 April 1930 Koninklijk goedgekeurd 19 Juni 1960 INFO SPONSORING Opgericht 5 April 1930 Koninklijk goedgekeurd 19 Juni 1960 INFO SPONSORING WWW.VVWILDERVANK.NL De v.v. Wildervank in het kort De voetbalvereniging Wildervank is opgericht op 5 april 1930 en heeft momenteel

Nadere informatie

Sponsorbrochure SVL voetbal

Sponsorbrochure SVL voetbal Sponsorbrochure SVL voetbal Brochure Voorwoord SVL is een omni-sportvereniging die onderdak biedt aan een afdeling voetbal, tennis, gymnastiek en badminton. Een gezellige en sportieve vereniging voor jong

Nadere informatie

VOORWOORD. Heeft u een goede reden of twijfelt u? Dan nodigen wij u van harte uit deze flyer te bekijken!

VOORWOORD. Heeft u een goede reden of twijfelt u? Dan nodigen wij u van harte uit deze flyer te bekijken! VOORWOORD Er zijn wellicht honderd redenen om niet te sponsoren. Maar er is soms maar één reden nodig om het wel te doen. Voor een ieder verschillend en persoonlijk. Heeft u een goede reden of twijfelt

Nadere informatie

PUSH. Seizoen 2012/2013. www.maastrichtsehockeyclub.nl

PUSH. Seizoen 2012/2013. www.maastrichtsehockeyclub.nl PUSH Seizoen 2012/2013 www.maastrichtsehockeyclub.nl Inhoud Beschrijving sponsorproposities Kleding en sponsoring Veld borden + doelplanken Sponsorborden Website Sponsorproposities Sponsorpakketten van

Nadere informatie

SPONSORBROCHURE. Hilversumsche Mixed Hockey Club

SPONSORBROCHURE. Hilversumsche Mixed Hockey Club SPONSORBROCHURE Hilversumsche Mixed Hockey Club Voorwoord De Hilversumsche Mixed Hockey Club (HMHC) bestond op 30 september 2004 honderd jaar en is een nog steeds groeiende vereniging. Veel Hilversummers

Nadere informatie

Voetbal Vereniging Centraal 68. Opgericht 29 november 1968. Sponsoring VVC 68

Voetbal Vereniging Centraal 68. Opgericht 29 november 1968. Sponsoring VVC 68 Sponsoring VVC 68 Het seizoen 2015-2016 staat voor de deur en VVC 68 ziet dit seizoen positief tegemoet. Dit wordt de eerste keer dat VVC 68 het seizoen in gaat met een vernieuwde sponsorcommissie. Samenwerken

Nadere informatie

7 kunstgrasvelden 1 waterveld 2 semi water veld 2 zand ingestrooid 1 half veld 1 oefenveld

7 kunstgrasvelden 1 waterveld 2 semi water veld 2 zand ingestrooid 1 half veld 1 oefenveld Sponsoring 1700 leden 1300 jeugdleden Heren 1 eerste klasse tweede klasse Dames 1 eerste klasse overgangsklasse Alliance Hockey Academy Selectie Breedte Jeugd opleiding 7 kunstgrasvelden 1 waterveld 2

Nadere informatie

Sponsoring bij Hockey Club Dordrecht (DMHC) Seizoen 2014-2015. Ook iets voor u?

Sponsoring bij Hockey Club Dordrecht (DMHC) Seizoen 2014-2015. Ook iets voor u? Sponsoring bij Hockey Club Dordrecht (DMHC) Seizoen 2014-2015 Ook iets voor u? Wat biedt Hockey Club Dordrecht? Exposure aan ca.1000 leden en hun familie Grootste hockey vereniging van Zuid Holland Zuid

Nadere informatie

INHOUDSOPGAVE. 1) Inleiding. 2) Informatie Korfbalvereniging Scheldevogels. 3) Informatie sponsoring Scheldevogels

INHOUDSOPGAVE. 1) Inleiding. 2) Informatie Korfbalvereniging Scheldevogels. 3) Informatie sponsoring Scheldevogels INHOUDSOPGAVE 1) Inleiding 2) Informatie Korfbalvereniging Scheldevogels 3) Informatie sponsoring Scheldevogels 4) Sponsormogelijkheden Scheldevogels 5) Teamfoto s 1) Inleiding Scheldevogels is opgericht

Nadere informatie

SPONSORBROCHURE 2014-2015. Sponsorbrochure 2013-2014

SPONSORBROCHURE 2014-2015. Sponsorbrochure 2013-2014 SPONSORBROCHURE 2014-2015 Sponsorbrochure 2013-2014 Inhoudsopgave Voorwoord 3 Sponsormogelijkheden Sponsoruitingen 4 Algemene & Hoofdsponsoring 5 Sponsormatrix 6 Kledingsponsoring 7 Overige sponsoring

Nadere informatie

Overzicht Sponsormogelijkheden

Overzicht Sponsormogelijkheden Utrechtse Studenten Rugby Society o.d.z. Old Ruggers Never Try Opgericht 7 november 1967 Koninklijk goedgekeurd 29 juli 1972 Overzicht Sponsormogelijkheden De Utrechtse Studenten Rugby Society De Society

Nadere informatie

Sponsoring kledinglijn 2010 2013 WMHC. Wageningsche Mixed Hockey Club

Sponsoring kledinglijn 2010 2013 WMHC. Wageningsche Mixed Hockey Club Sponsoring kledinglijn 2010 2013 WMHC Wageningsche Mixed Hockey Club Voorwoord Voor u ligt de sponsorbrochure waarin u als sponsor kennis maakt met de kledinglijn van de Wageningsche Mixed Hockey Club

Nadere informatie

INFORMATIEBOEKJE MHCC

INFORMATIEBOEKJE MHCC INFORMATIEBOEKJE MHCC SEIZOEN 2013-2014 informatie 2013-2014 Pagina 1 van 7 Informatie van de Mixed Hockey Club te Coevorden Welkom bij de gezelligste hockeyclub van Zuid-Oost Drenthe, In dit informatieboekje

Nadere informatie

Sponsor gids. Hockey Club Blerick

Sponsor gids. Hockey Club Blerick Sponsor gids Hockey Club Blerick Actueel overzicht van mogelijkheden voor club en/of teamsponsoring bij HCBlerick. 1 januari 2012 www.hockeyclubblerick.nl Algemene informatie Hockeyclub Blerick (HCB) is

Nadere informatie

Sponsorpresentatie. Hockeyvereniging Bleiswijk

Sponsorpresentatie. Hockeyvereniging Bleiswijk Sponsorpresentatie Hockeyvereniging Bleiswijk Visie / Ambitie HVB 2015-2020 Visie ; Hockeyvereniging Bleiswijk is een vereniging voor iedereen, van jong tot oud, met of zonder beperking en van recreatief

Nadere informatie

MHC Leusden. Naast de A Leden Gezelligste club. Regionale & lokale ondernemers

MHC Leusden. Naast de A Leden Gezelligste club. Regionale & lokale ondernemers SPONSOR CONTRACT MHC Leusden MHC Leusden is een club waar families al jaren samen komen om te hockeyen, plezier te hebben en te genieten. Het is een club met clubgevoel. Kernwoord? Gezelligheid! Daarom

Nadere informatie

Namens de sponsorcommissie bieden wij u hierbij een overzicht aan van de sponsormogelijkheden bij onze voetbalvereniging STEENBERGEN.

Namens de sponsorcommissie bieden wij u hierbij een overzicht aan van de sponsormogelijkheden bij onze voetbalvereniging STEENBERGEN. Geachte relatie, Namens de sponsorcommissie bieden wij u hierbij een overzicht aan van de sponsormogelijkheden bij onze voetbalvereniging STEENBERGEN. Wij hebben getracht de sponsorpakketten zo evenwichtig

Nadere informatie

Sponsormogelijkheden bij korfbalvereniging Velocitas Leiderdorp

Sponsormogelijkheden bij korfbalvereniging Velocitas Leiderdorp Sponsormogelijkheden bij korfbalvereniging Velocitas Leiderdorp Leiderdorp, 11 september 2015 INHOUDSOPGAVE 1 Inleiding... 3 2 Sponsoring... 3 2.1 Bordsponsoring... 3 2.2 Vlaggensponsoring... 4 2.3 Balsponsoring...

Nadere informatie

Blue Arrows Basketball

Blue Arrows Basketball Blue Arrows Basketball Dé coolste sport op de Heuvelrug! Sponsormogelijkheden Seizoenen 2010 2014 Hoofdsponsor Stersponsor Teamsponsor Specials Donateur Draag ook bij aan een sportieve en succesvolle samenwerking!

Nadere informatie

Welkom bij HHC Quick Stick!

Welkom bij HHC Quick Stick! Sponsorbrochure Welkom bij HHC Quick Stick! In 2017 bestaat de Heerenveense Hockey Club Quick Stick alweer 60 jaar. Er is heel wat gebeurd sinds het moment dat gymnastiekleraar Theo Bakker de club oprichtte

Nadere informatie

SPONSORBROCHURE. Clubhuis en Parkadres Europalaan 3 5691 EL Son en Breugel T (0499) 472 583. E-mailadres: sponsorcommissie@tvsonenbreugel.

SPONSORBROCHURE. Clubhuis en Parkadres Europalaan 3 5691 EL Son en Breugel T (0499) 472 583. E-mailadres: sponsorcommissie@tvsonenbreugel. SPONSORBROCHURE Clubhuis en Parkadres Europalaan 3 5691 EL Son en Breugel T (0499) 472 583 E-mailadres: sponsorcommissie@tvsonenbreugel.nl Bankrekeningnr.: IBAN NL81RABO014.82.06.352 t.n.v. TV Son en Breugel

Nadere informatie

sponsormanual H.V. De Terriërs 2008-2009 H.V. De Terriërs 1852 JC Heiloo

sponsormanual H.V. De Terriërs 2008-2009 H.V. De Terriërs 1852 JC Heiloo Sponsormanual H.V. De Terriërs 2008-2009 H.V. De Terriërs 1852 JC Heiloo Pagina 1 van 8 Inhoud Sponsor en beleid 3 Doelgroepen en bereik 4 Sponsorplan 5 Opties 5+6 Tegenpresttaties en tarieven 7+8 Pagina

Nadere informatie

Inleiding 2 Waarom zou ik SSV willen sponsoren? 2 Mogelijke manieren van sponsoring 3 Hoofdsponsor 4 Subsponsor 4 Kledingsponsor team 4 Bord Sponsor

Inleiding 2 Waarom zou ik SSV willen sponsoren? 2 Mogelijke manieren van sponsoring 3 Hoofdsponsor 4 Subsponsor 4 Kledingsponsor team 4 Bord Sponsor Inleiding 2 Waarom zou ik SSV willen sponsoren? 2 Mogelijke manieren van sponsoring 3 Hoofdsponsor 4 Subsponsor 4 Kledingsponsor team 4 Bord Sponsor 5 Advertentie sponsor 5 Kleedkamer sponsor 6 Ballen

Nadere informatie

Presentatiemap Sponsoring Seolto Korfbalvereniging Seolto te Vlissingen

Presentatiemap Sponsoring Seolto Korfbalvereniging Seolto te Vlissingen Versie: 10 maart 2012 Presentatiemap Sponsoring Seolto Korfbalvereniging Seolto te Vlissingen Voorwoord Voor u ligt de presentatiegids van korfbalvereniging Seolto. In deze gids wil de sponsorcommissie

Nadere informatie

Korfbalvereniging. Berkel-Enschot / Tilburg. Informatie Sponsoring

Korfbalvereniging. Berkel-Enschot / Tilburg. Informatie Sponsoring Korfbalvereniging Berkel-Enschot / Tilburg Informatie Sponsoring 1 Inhoudsopgave 1. Inleiding 3 2. OJC 98, een bruisende vereniging 3 2.1 Historie 3 2.2 Competitie 3 2.3 Accommodatie 4 2.4 Organisatie

Nadere informatie

Introductie S.V. Kampong Voetbal voor sponsors Februari 2017

Introductie S.V. Kampong Voetbal voor sponsors Februari 2017 Introductie S.V. Kampong Voetbal voor sponsors Februari 2017 1 Introductie S.V. Kampong Kampong is een echt sportdorp S.V. Kampong Voetbal is onderdeel van de omni-sportvereninging S.V. Kampong: Voetbal,

Nadere informatie

Sponsorplan HSV Wasmeer

Sponsorplan HSV Wasmeer Sponsorplan HSV Wasmeer Introductie Historie De Hilversumse Sportvereniging Wasmeer is opgericht op 1 juli 1995, als gevolg van een fusie van de Sport Vereniging E.M.M.(1915) en de Hilversumse Voetbal

Nadere informatie

Sponsorvoorstel trainingsgoals HC De Pelikaan. Najaar 2015

Sponsorvoorstel trainingsgoals HC De Pelikaan. Najaar 2015 Sponsorvoorstel trainingsgoals HC De Pelikaan Najaar 2015 Inleiding Geachte geintereseerde HC De Pelikaan is al>jd op zoek naar sponsoren die voor de club iets extra s willen doen. Dank voor je interesse.

Nadere informatie

sportcomplex de Zunnebargh sportcomplex de Zunnebargh Sponsorboekje Samenvatting vv Diepenveen

sportcomplex de Zunnebargh sportcomplex de Zunnebargh Sponsorboekje Samenvatting vv Diepenveen sportcomplex de Zunnebargh sportcomplex de Zunnebargh Sponsorboekje Samenvatting SPONSORmogelijkheden vv Diepenveen 1 Inhoudsopgave Samenvatting sponsormogelijkheden vv Diepenveen...4 Over DSC...5 Inleiding...6

Nadere informatie

Sponsor Hockeyclub Berlicum!

Sponsor Hockeyclub Berlicum! Zakelijk en sportief scoren? Sponsor Hockeyclub Berlicum! Hockeyclub Berlicum, Sponsoring Seizoen 2011-2012 Bezoekadres Hockeyclub Berlicum Sportpark De Brand Groenstraat Berlicum 073 503 3664 www.hcberlicum.nl

Nadere informatie

SPONSORBROCHURE SEIZOEN 2015-2016 SAMEN STERK VOOR VOETBALVERENIGING FC BERGEN!

SPONSORBROCHURE SEIZOEN 2015-2016 SAMEN STERK VOOR VOETBALVERENIGING FC BERGEN! SPONSORBROCHURE SEIZOEN 2015-2016 SAMEN STERK VOOR VOETBALVERENIGING FC BERGEN! VOORWOORD WELKOM Bij Voetbalvereniging FC Bergen. Een voetbalclub die uitgaat van de basis, namelijk liefde voor en plezier

Nadere informatie

Sponsorbrochure vv Kethel Spaland

Sponsorbrochure vv Kethel Spaland Sponsorbrochure vv Kethel Spaland Introductie vv Kethel-Spaland vv Kethel Spaland is in de zomer van 2013 ontstaan uit een fusie tussen VVK 68 en SC Spaland. De nieuwe vereniging heeft 900 leden waarvan

Nadere informatie

Sponsorpakketten en prijzen

Sponsorpakketten en prijzen Sponsorpakketten en prijzen Pakket 1: Wedstrijdbal * Naamsvermelding op poster bij tribune-ingang en spelers-ingang (in kleur op A3 formaat) * Plaatsing van de logo op de website in de week voorafgaand

Nadere informatie

Introductie. Reclameborden 2 Adverteren op de website 3 Kleding sponsoring 4 Sponsorpakketten 5 Wat gebeurt er met u inbreng 6 Reactieformulier 7

Introductie. Reclameborden 2 Adverteren op de website 3 Kleding sponsoring 4 Sponsorpakketten 5 Wat gebeurt er met u inbreng 6 Reactieformulier 7 Introductie In 1927 is SV Maurik opgericht door een aantal enthousiaste voetballiefhebbers uit Maurik. Als een van de oudste voetbalverenigingen uit de gemeente Buren onderscheidde SV Maurik zich vooral

Nadere informatie

Hockey Club Klein Zwitserland. Sponsoring

Hockey Club Klein Zwitserland. Sponsoring Hockey Club Klein Zwitserland Sponsoring Index Sponsoring en beleid Doelgroep en bereik Sponsormogelijkheden Sponsor menukaart Contact Sponsoring en beleid Hockey Club Klein Zwitserland is van oudsher

Nadere informatie

Korfbalvereniging DVS 69

Korfbalvereniging DVS 69 Korfbalvereniging DVS 69 USPONSORMOGELIJKHEDENU Geachte mevrouw/mijnheer, Bij deze vragen wij uw aandacht voor de korfbalvereniging DVS 69 uit Hendrik-Ido-Ambacht. Deze vereniging is in 1969 opgericht

Nadere informatie

Wij hopen dat u open staat voor onze ideeën en zijn zo vrij om binnenkort contact met u op te nemen om de sponsormogelijkheden te bespreken.

Wij hopen dat u open staat voor onze ideeën en zijn zo vrij om binnenkort contact met u op te nemen om de sponsormogelijkheden te bespreken. Sportclub Irene is een voetbalclub met meer dan 1000 leden. De grote vereniging waartoe Sportclub Irene inmiddels is uitgegroeid, vraagt om een degelijke organisatie. Hiervoor staan gelukkig tal van vrijwilligers

Nadere informatie

Sponsorbrochure vv Kethel Spaland

Sponsorbrochure vv Kethel Spaland Sponsorbrochure vv Kethel Spaland Introductie vv Kethel-Spaland vv Kethel Spaland is in de zomer van 2013 ontstaan uit een fusie tussen VVK 68 en SC Spaland. De nieuwe vereniging heeft 700 leden waarvan

Nadere informatie

Sportvereniging Meeuwenplaat Hoogvliet

Sportvereniging Meeuwenplaat Hoogvliet Sportvereniging Meeuwenplaat Hoogvliet Doelstellingen PR- en sponsorcommissie: 1. Behoud en verbeteren spelvreugde van senioren, junioren, pupillen, kortom alle betrokken leden en vrienden van de v.v.

Nadere informatie

om iedereen mee te laten spelen, hebben we sponsors nodig die mee willen doen

om iedereen mee te laten spelen, hebben we sponsors nodig die mee willen doen speel mee. doe mee. ONZE HUIDIGE SPONSOREN inhoud voorwoord sponsor mogelijkheden evenementen kalender vrienden van MHC Soest algemene voorwaarden contactgegevens om iedereen mee te laten spelen, hebben

Nadere informatie

Roermondse Hockeyclub Concordia

Roermondse Hockeyclub Concordia Roermondse Hockeyclub Concordia SPONSORPROPOSITIES Sponsormogelijkheden van de Roermondse Hockeyclub Concordia (RHC). Inleiding Sponsoring bij de RHC is op verschillende niveaus mogelijk. Natuurlijk zijn

Nadere informatie

HTC SON Samen op weg naar de top

HTC SON Samen op weg naar de top HTC SON 2000 Samen op weg naar de top Sponsorbrochure 2017 Over ons Tennisvereniging HTC Son is gelegen aan de rand van Son en Breugel. Op ons park liggen 10 kunstgras all-weather banen en 2 minibanen,

Nadere informatie

Geachte lezer, Wanneer er in dit document gesproken wordt over bedrijf, worden ook alle organisaties, bv`s en andere instellingen bedoeld.

Geachte lezer, Wanneer er in dit document gesproken wordt over bedrijf, worden ook alle organisaties, bv`s en andere instellingen bedoeld. SPONSORBROCHURE Geachte lezer, Graag willen we u middels deze brochure wijzen op de mogelijkheden tot samenwerking in de vorm van sportsponsoring. Dit kan voor uw bedrijf 1 en voor BC Ommoord voordelen

Nadere informatie

Brochure Sponsorpakketten 2012-2013

Brochure Sponsorpakketten 2012-2013 SPONSORBROCHURE V. V. R I E L Brochure Sponsorpakketten 2012-2013 Even voorstellen VV Riel is een voetbalvereniging met 350 leden. Gevestigd in Riel op het Sportpark "De Krim" aan de oude Tilburgseweg.

Nadere informatie

Basketbalvereniging Jump 80 Hellevoetsluis

Basketbalvereniging Jump 80 Hellevoetsluis 1/ inleiding Het huidige bestuur heeft zich ten doel gesteld de vereniging sportief, bestuurlijke, organisatorisch en financieel gebied naar een hoger plan te tillen. De sportieve prestaties van dit moment

Nadere informatie

Presentatiemap Sponsoring Seolto Korfbalvereniging Seolto te Vlissingen

Presentatiemap Sponsoring Seolto Korfbalvereniging Seolto te Vlissingen Versie: 3 maart 2013 Presentatiemap Sponsoring Seolto Korfbalvereniging Seolto te Vlissingen Voorwoord Voor u ligt de presentatiegids van korfbalvereniging Seolto. In deze gids wil de sponsorcommissie

Nadere informatie

Bidbook Sponsoring. Z.S.V. Schaerweijde Zeist

Bidbook Sponsoring. Z.S.V. Schaerweijde Zeist Bidbook Sponsoring Z.S.V. Schaerweijde Zeist Schaerweijde ambitieuze familieclub In het hart van Nederland op de Utrechtse heuvelrug speelt Schaerweijde. Een hockeyclub met meer dan 80 jaar traditie.

Nadere informatie

Wij zetten uw sponsorbijdragen daarom in voor het behoud en de verbetering van de kwaliteit van de gehele hockeyclub.

Wij zetten uw sponsorbijdragen daarom in voor het behoud en de verbetering van de kwaliteit van de gehele hockeyclub. Hockeyclub Gemert is een sportieve, bruisende en gezellige club die het afgelopen jaar enorm is gegroeid. Met actieve bestuursleden, commissies en vele vrijwilligers creëren we een sfeer die hieraan bijdraagt.

Nadere informatie

SPONSORMOGELIJKHEDEN BASKETBALL VERENIGING BOURGONDIË: De basketbalvereniging van Wijk bij Duurstede

SPONSORMOGELIJKHEDEN BASKETBALL VERENIGING BOURGONDIË: De basketbalvereniging van Wijk bij Duurstede SPONSORMOGELIJKHEDEN BASKETBALL VERENIGING BOURGONDIË: De basketbalvereniging van Wijk bij Duurstede Tenuesponsoring - Naamsbekendheid Productplacement Sampling - Websitevermelding 1 Historie Basketball

Nadere informatie

INFORMATIEBOEKJE MHCC

INFORMATIEBOEKJE MHCC INFORMATIEBOEKJE MHCC SEIZOEN 2015-2016 informatie 2015-2016 Pagina 1 van 7 Informatie van de Mixed Hockey Club te Coevorden Welkom bij de gezelligste hockeyclub van Zuid-Oost Drenthe, In dit informatieboekje

Nadere informatie

V o o r w o o r d. H.J. van Duyn Voorzitter MHCE

V o o r w o o r d. H.J. van Duyn Voorzitter MHCE 2 V o o r w o o r d Bewegen is voor de mens één van de voorwaarden om gezond te blijven. Sociale interactie is wellicht zelfs nog belangrijker. MHCE biedt voor jong en oud ruime mogelijkheden om te bewegen

Nadere informatie

K.V. Good Luck. sponsoren scoren

K.V. Good Luck. sponsoren scoren K.V. Good Luck sponsoren scoren Sport en sponsoring is tegenwoordig niet meer los van elkaar te zien. Van professioneel niveau tot amateurniveau. Sponsormogelijkheden K.V. Good Luck Korfbalvereniging Good

Nadere informatie

SPONSORBOEK T.V. RICO ST. WILLEBRORD

SPONSORBOEK T.V. RICO ST. WILLEBRORD SPONSORBOEK T.V. RICO ST. WILLEBRORD 2015 Inhoudsopgave Voorwoord. 3 Sponsoring 4 Pakket A: Hoofdsponsoring open indoor en/of outdoor toernooi 4 Pakket B: Subsponsoring open indoor en/of outdoor toernooi.

Nadere informatie

PLATINUM 2.250,- Meer informatie Blauw-Zwart heeft een combinatie-sponsorcommissie vanuit RKsv Blauw-Zwart en de

PLATINUM 2.250,- Meer informatie Blauw-Zwart heeft een combinatie-sponsorcommissie vanuit RKsv Blauw-Zwart en de Zwart Welkom bij Blauw-Zwart Beste lezer, RKsv Blauw-Zwart is een gezonde sportvereniging, opgericht in 1921, met voetbal als kernactiviteit. Het voetbal wordt beoefend op het mooie Sportcomplex de Schulpwei,

Nadere informatie

S p o n s o r p l a n H S V W a s m e e r

S p o n s o r p l a n H S V W a s m e e r S p o n s o r p l a n H S V W a s m e e r Introductie Historie De Hilversumse Sportvereniging Wasmeer is opgericht op 1 juli 1995, als gevolg van een fusie van de Sport Vereniging E.M.M.(1915) en de Hilversumse

Nadere informatie

Voorwoord. Namens het bestuur van tennisvereniging De Punt, Erik Botter Voorzitter

Voorwoord. Namens het bestuur van tennisvereniging De Punt, Erik Botter Voorzitter SPONSORPLAN 2017 Voorwoord Bewegen is voor de mens één van de voorwaarden om gezond te blijven. De sportvereniging biedt ruime mogelijkheden om in beweging te zijn, zowel recreatief als in competitieverband.

Nadere informatie

Voorwoord Sponsorcommissie

Voorwoord Sponsorcommissie Voorwoord Sponsorcommissie Voor u ligt het sponsorplan van handbalvereniging DTS 48 te Westwoud. In dit sponsorplan schetsen wij een profiel van onze handbalvereniging en geven we aan welke mogelijkheden

Nadere informatie

VV De Heeg Sportcomplex ZUID Maastricht, Maastrichterweg 7, 6228 XT Maastricht. Betreft: Sponsoring VV De Heeg Jeugd of Senioren.

VV De Heeg Sportcomplex ZUID Maastricht, Maastrichterweg 7, 6228 XT Maastricht. Betreft: Sponsoring VV De Heeg Jeugd of Senioren. VV De Heeg Sportcomplex ZUID Maastricht, Maastrichterweg 7, 6228 XT Maastricht Betreft: Sponsoring VV De Heeg Jeugd of Senioren. Geachte heer/mevrouw, Sponsoring is een belangrijk onderdeel in het verenigingsleven.

Nadere informatie