Sponsorprogramma. Hockey met een hart... MHC Woerden. MHC Woerden

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Sponsorprogramma. Hockey met een hart... MHC Woerden. MHC Woerden"

Transcriptie

1 Sponsorprogramma MHC Woerden MHC Woerden Hockey met een hart...

2 Welkom bij MHC Woerden MHC Woerden zal zich de komende jaren meer gaan profileren als merk. Dat is herkenbaar beter voor de club en herkenbaar beter voor de sponsor. Maar een merk word je niet zomaar. Dat kost tijd en inspanning van vrijwilligers en geld. Om MHC Woerden duidelijker en beter te kunnen profileren tonen we onze passie voor de hockeysport en de hockeyclub en zoeken we sponsors die bij ons passen. Als hockeyclub moet je dan wel wat te bieden hebben. Wat onze club voor u kan betekenen als sponsor leest u in deze brochure. MHC Woerden Hockey met een hart...

3 De sponsorcommissie bestaat uit een vast team van 6 zeer betrokken vrijwilligers waarvan de voorzitter zitting heeft in het bestuur van MHC Woerden. De sponsorcommissie is professioneel georganiseerd met een eigen verkoopteam, een productieteam en een (project)administratieteam. Het sponsorprogramma van MHC Woerden is gericht op bedrijven en winkels die teams willen sponsoren en bedrijven en winkels die de hele club willen sponsoren. Bedrijven en winkels bieden we de mogelijkheid om zowel binnen als buiten de club zichtbaar verbonden te zijn aan MHC Woerden. Bijvoorbeeld door onze hockeybijeenkomsten te ondersteunen of door als sponsor voor eigen relaties een hockeytoernooi te organiseren met behulp van MHC Woerden. En sponsors kunnen naast de traditionele middelen binnen de club, zoals borden langs het veld en narrowcasting in het clubhuis, ook buiten de club deelnemen door middel van ons geavanceerde loyaliteitsprogramma. Wekelijks sporten bijna 900 leden bij MHC Woerden. Die leden vertegenwoordigen ± 525 gezinnen of ruim consumenten. Zij besteden jaarlijks in Woerden en omgeving voor netto meer dan twintig miljoen euro aan diensten en producten. Ons loyaliteitsprogramma koppelt uw producten en diensten aan de koopkracht van onze leden. Als u sponsor wordt, biedt u onze club de mogelijkheid om te investeren in haar sportieve toekomst. Een toekomst waar u ook beter van wordt, want u investeert op een verantwoorde wijze in een vruchtbare relatie met uw gemotiveerde (potentiële) klanten. Ondernemers met een hockeyhart kennen dezelfde passie voor hun bedrijf of winkel als de leden van MHC Woerden hebben voor de hockeysport! Stuur een mail naar en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Jeroen Harzing Voorzitter sponsorcommissie MHC Woerden

4 Teamsponsoring hooded sweaters De officiële hooded sweaters kosten 19,95 per stuk (hooded sweaters senior 24,95). Indien u bijvoorbeeld een 8-tal wilt sponsoren en de bedrukking van de hooded sweater is in 1 kleur (rugzijde) dan zijn uw kosten: 8 x 19, x 125,- + 1 x 150,- = 434,60*. Indien u besluit uw 8-tal een tweede jaar te sponsoren dan zijn uw kosten het tweede jaar 150,-. * kijk voor specificaties bij *Uw bijdrage softshell jacks De officiële softshell jacks kosten 49,95 per stuk. Indien u bijvoorbeeld een 11-tal wilt sponsoren en de bedrukking van de sofcell jacks is in 1 kleur (rugzijde) dan zijn uw kosten: 11 x 49, x 125,- + 1 x 200,- = 874,45*. Indien u besluit uw 11-tal een tweede jaar te sponsoren dan zijn uw kosten het tweede jaar 200,-. Vanaf maat XS verkrijgbaar (niet beschikbaar in kleine maten) Hooded sweaters Vanaf 345,- (6-tal) Softshell jacks Vanaf 875,- (11-tal )

5 Teamsponsoring trainingspak Vanaf 645,- (6-tal) De officiële trainingspakken kosten 70,- per stuk (trainingspakken senior 75,-). Indien u bijvoorbeeld een 11-tal wilt sponsoren en de bedrukking van het trainingsjack is in 1 kleur (rugzijde) dan zijn uw kosten: 11 x 70,- + 1 x 125,- + 1 x 200,- = 1.095,-*. Indien u besluit uw team een tweede jaar te sponsoren dan zijn uw kosten het tweede jaar 200,-. * kijk voor specificaties bij *Uw bijdrage Lees ook de voorwaarden op de achterzijde. *Uw bijdrage In overleg met de club bepaalt u hoe u uw team wilt aankleden. U heeft de keuze uit een traingspak, een hooded sweater of een softshell jack. U betaalt de aanschaf en de bedrukking van de kleding plus een jaarlijkse bijdrage aan de club. Bijdrage aan MHCWoerden per jaar: Bijdrage bij 6-tal 100,- Bijdrage bij 8-tal 150,- Bijdrage bij 11-tal 200,- Bedrukking: op aanvraag. (Indicatie: 1 kleur inclusief aanmaak van film 125,- per bedrukking). Full color bedrukken is ook mogelijk! Vraag naar de mogelijkheden. Wij maken graag een voorbeeld van de kleding met uw logo om te bepalen hoe u zich het beste kan presenteren. Prijswijzigingen voorbehouden Op aanvraag: Hoofdsponsoring U kunt helaas niet de spelers-/keepersshirts laten bedrukken. Deze zijn exclusief voor onze hoofdsponsor de Troubadour en onze subsponsors Elektrob en Intersport/Twinsport. Eens in de drie jaar is er een nieuwe mogelijkheid tot hoofd- en subsponsoring. Voor het eerst weer in het seizoen 2014/2015. Lees ook de voorwaarden op de achterzijde.

6 Hockeyballen vanaf 500 ballen per jaar U kunt als sponsor twee exclusieve balcontracten afsluiten bij MHC Woerden: 500 ballen per jaar of ballen per jaar. Bij beide contracten zitten 50 ballentassen. Zowel de ballen als de ballentassen worden voorzien van uw logo. Met de 500 ballen worden alle teams voorzien van ballentas en ballen om voor de wedstrijd in te slaan. Met de ballen worden ook alle trainers voorzien van ballentas en ballen. Vanaf 990,- Narrowcasting Veldborden vanaf 300,- Elk weekend wordt onze club druk bezocht door mensen. Deze leden, bezoekende teams, ouders, fans uit het Groene Hart en omstreken zien allemaal onze narrowcasting. Uw boodschap wordt gelijktijdig getoond op maar liefst zes schermen, die op prominente plaatsen aanwezig zijn in ons clubhuis. U kunt uw logo of reclameboodschap uitzenden. Zelfs fimpjes zijn mogelijk! MHC Woerden verzorgt gratis de meest ideale presentatie van uw bedrijf. U kunt uw boodschap drie keer per seizoen laten wijzigen! Bijdrage aan MHC Woerden vanaf 300,- per jaar. (prijs is voor een enkele slide/boodschap, en is incl. opmaak/ productie kosten) Vanaf 300,- Toernooi vanaf 300,- Binnen onze actieve vereniging organiseren wij jaarlijks toernooien voor ons hele hockeypubliek. U kunt uw naam aan één van deze drukbezochte evenementen verbinden! Uw eigen toernooi organiseren kan natuurlijk ook. U kunt als bordsponsor aangeven op welke (beschikbare) plek u uw veldbord wilt ophangen. Het maken van een bord gebeurt met professionele apparatuur en kost u eenmalig 300,- productie en 300,- per jaar. Er zijn nog een aantal mooie plekken beschikbaar op ons nieuwe (semi)waterveld! De afmetingen per bord zijn 300 cm breed en 80 cm hoog. Er kunnen natuurlijk ook meerdere borden naast elkaar worden geplaatst. Dan valt uw boodschap nog meer op! Uw sponsorwens kunnen wij ook voor u op maat maken. Als u een goed idee heeft, dan denken we graag met u mee. Maar MHC Woerden maakt bijvoorbeeld ook graag in overleg met u een naturasponsorcontract zodat u niet sponsort met geld maar met middelen en met uw eigen kennis en professie! Stuur vrijblijvend een mail naar: en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

7 NIEUW: de Hockey-pass clubcard! Daar scoor je credits mee! De clubcard Spaartegoed Online profiel Voorraad bestellen Aankopen doen Sparen & betalen Nieuw in ons sponsorprogramma is de intelligente clubcard, de Hockey-pass. Deze clubcard is begin 2012 in bezit van elk lid van onze hockeyclub. Op verzoek kunnen familieleden van een clublid ook over een Hockey-pass beschikken. Met de pas kunnen leden en hun familie betalen aan de kassa in het clubhuis. De Hockey-pass staat persoonlijk op naam van de houder. De pas kan op twee manieren worden opgeladen: via ideal en... via u als ondernemer met een hockeyhart! Via u werkt als volgt: Tegen een kleine vergoeding voorziet Le Credit Sportif uw pinautomaat van een stukje geregistreerde en veilige software waardoor onze ledenpas door uw kassasysteem wordt herkend. In dat stukje software staat de afspraak versleuteld die u met MHC Woerden hebt gemaakt. De afspraak houdt in dat een percentage van het aankoopbedrag wordt verdeeld over de Hockey-pass van de klant (VerenigingsSparen), MHC Woerden en de beheerder van het systeem Le Credit Sportif. MHC Woerden biedt u vervolgens de mogelijkheid om haar leden pro-actief aan uw winkel of bedrijf te koppelen. Iedere zes weken ontvangen de leden een nieuwsbrief waarin uw aanbiedingen staan. Daarnaast kunt u uw verkoop ondersteunen via ons narrowcastingsysteem (6 grote schermen in het clubhuis), teamsponsoring, veldborden, enz., enz. Iedereen profiteert VerenigingsSparen zorgt voor een win-win-win situatie. De aangesloten spaarpartners profiteren van de loyale houding van de klant, het clublid spaart eenvoudig extra saldo op zijn of haar Hockey-pass en MHC Woerden wordt er ook wijzer van. Van iedere transactie komt een nader te bepalen percentage ten goede aan MHC Woerden, terwijl de spaartegoeden alleen maar op MHC Woerden kunnen worden aangewend. Ook ouders kunnen volop profiteren Ouders van jeugdleden die zelf geen lid zijn kunnen extra clubcards aanvragen op eigen naam en zelf de passen van het hele gezin via de website van MHC Woerden beheren. Zo profiteren ook zij van alle voordelen die deze betaal- en spaarkaart biedt. Kijk voor meer informatie op VerenigingsSparen: winst voor leden, winkeliers én club Om het gebruik van de clubcard te stimuleren introduceert MHC Woerden in samenwerking met Le Credit Sportif een unieke spaarvorm: VerenigingsSparen. Naast de betaalfunctie op de vereniging krijgt iedere Hockey-pass een spaarfunctie. Bij lokale winkels en horecagelegenheden en bij diverse landelijk opererende bedrijven en webwinkels ontvangt de pashouder spaartegoed bij elke transactie. Dat wordt automatisch bijgeschreven op de Hockey-pass en is binnen de club te besteden. Clubleden zullen daarom bij u blijven terugkomen.

8 fotografie: vincent van den hoven artwork, concept en realisatie: mzoem reclamebureau , druk- en zetfouten voorbehouden. Sponsorspelregels Elke sponsor ontvangt een contract. In doen van commerciële uitingen is, al dan het contract staat wat de sponsor is niet in combinatie met naam en/of logo overeen gekomen met MHC Woerden. MHC Woerden in de breedste zin van het Het contract zal in tweevoud worden woord en betekenis, niet toegestaan. Het opgemaakt en door beide partijen worden is niet toegestaan om zelf teamkleding of ondertekend. Alle gesponsorde producten worden eigendom van MHCWoerden hetzij met de naam en/of het logo van (hockey)materialen te (laten) bedrukken, met uitzondering van de veldborden of MHC Woerden en/of de naam en/of het tenzij anders in het contract is overeen gekomen. Teams tekenen voor de logo van een bedrijf of organisatie. voorwaarden van het gebruik van de door Het bestuur behoudt zich het recht om de sponsor beschikbaar gestelde kleding. kleding en/of materiaal dat niet voldoet MHC Woerden, bestuur, vrijwilligers aan de spelregels zoals hier omschreven, en haar leden kunnen nooit aansprakelijk worden gesteld voor welke schade te verwijderen. dan ook bij gebruik van door sponsor Indien u hier vragen over heeft, neem dan beschikbaar gestelde middelen en/of even contact op het het bestuur of de uitvoering van de sponsorovereenkomst. sponsorcommissie via Het doel van MHCW is om de hockeyclub zo professioneel en uniform mogelijk te presenteren. Om die reden zijn er een 2012 MHC Woerden aantal spelregels. De naam en het logo van MHCW zijn auteursrechtelijk beschermd. Zij kunnen uitsluitend en alleen, na schriftelijke toestemming van het bestuur van MHC Woerden, worden gebruikt. Oneigenlijk gebruik van de naam en/of het logo van MHC Woerden en/of het Aanlever specificaties Voor een eindresultaat dat aansluit bij uw verwachtingen, is goede aanlevering van het toe te passen basismateriaal van essentieel belang. Indien van toepassing, kunt u dit eventueel laten regelen door uw reclamebureau of drukker. Zij weten welke bestanden voor welke doeleinden vereist zijn. Maar wij kunnen een hoop voor u betekenen! Wij werken met de volgende programma s: Adobe Illustrator Adobe Photoshop Adobe Indesign Acrobat Uw bestand hoeft niet in één van deze programma s gemaakt te zijn, maar moet hier wel in kunnen worden geopend. Zogenaamde EPS en PDF -bestanden kunnen bijna altijd worden verwerkt. Indien u een JPEG of PNG heeft of een ander bestandsformaat, vraagt dit iets meer werk, maar we werken graag aan de best mogelijke oplossing. In geval van te gebruiken foto s is het van belang dat deze in hoge resolutie zijn, om te zorgen dat uw beelden er perfect scherp uit zien! Belangrijk: vermeld, indien bekend, uw PMS kleurnummers en eventueel RAL of HKS kleurnummers en lettertypen. Stuur vrijblijvend een mail naar en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Minder omzet? Concurrentie van webshops? Leegstaande winkels in de omgeving? of:

Minder omzet? Concurrentie van webshops? Leegstaande winkels in de omgeving? of: Minder omzet? Concurrentie van webshops? Leegstaande winkels in de omgeving? of: De definitie van ondernemerswaanzin? Hetzelfde blijven doen en toch betere resultaten verwachten Het gaat niet goed met

Nadere informatie

Introductie. Zakenplatform Eindhoven: samen groeien naar meer zakelijk succes!

Introductie. Zakenplatform Eindhoven: samen groeien naar meer zakelijk succes! Introductie De regio Eindhoven is en heeft een voorbeeldfunctie voor de rest van Nederland op zakelijk gebied, zeker qua innovatief vermogen. En dat willen we natuurlijk graag zo houden! Visie: Dat gaat

Nadere informatie

BULLDOG MEDIA FULL SERVICE INTERNET & RECLAMEBUREAU

BULLDOG MEDIA FULL SERVICE INTERNET & RECLAMEBUREAU BULLDOG MEDIA FULL SERVICE INTERNET & RECLAMEBUREAU ui j e D e w e t s a a gn cc u rs!! es inhoud Wie zijn wij? ICt Waarborg Logo en huisstijl Websites Webshop Starterspakketen A-B-C-D Backup en support

Nadere informatie

Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden Algemene voorwaarden Gebruikshandleiding en algemene informatie over algemene voorwaarden Versie 2013/2014 Legal-8 B.V. 3991 SZ Houten T: 088 88 3 8888 E: info@legal8.nl www.legal8.nl Legal8 algemene voorwaarden

Nadere informatie

1. Wij organiseren binnenkort een evenement. Wat kan TwitterStreams voor mij betekenen?

1. Wij organiseren binnenkort een evenement. Wat kan TwitterStreams voor mij betekenen? Inhoudsopgave FAQ 1. Wij organiseren binnenkort een evenement. Wat kan TwitterStreams voor mij betekenen? 2. Waar kan ik voorbeelden bekijken? 3. Wat is het verschil tussen een TwitterStream en een Twitter

Nadere informatie

Sponsorbrochure. Seizoen 2014-2015. Foto: Henri Santing

Sponsorbrochure. Seizoen 2014-2015. Foto: Henri Santing Sponsorbrochure Seizoen 2014-2015 Foto: Henri Santing 1 VOORWOORD Foto: Theo Smits Samen scoren Voor u ligt de sponsorbrochure van PEC Zwolle voor het seizoen 2014-2015. Wij nemen u graag mee in de nieuwe

Nadere informatie

Beschermingsbewind, curatorschap en financieel beheer

Beschermingsbewind, curatorschap en financieel beheer Beschermingsbewind, curatorschap en financieel beheer 2013.1 Over Sofiad Brede en veelzijdige dienstverlening Sofiad Bewind B.V. is een voorzetting van de bewindvoerderspraktijk van Sofiad. Momenteel bestaat

Nadere informatie

Sponsor-informatie. Seizoen 2009 (rev. 09) Soft- en Honkbalvereniging Bedrocks, Emmen http://www.bedrocks.nl

Sponsor-informatie. Seizoen 2009 (rev. 09) Soft- en Honkbalvereniging Bedrocks, Emmen http://www.bedrocks.nl Sponsor-informatie Seizoen 2009 (rev. 09) Soft- en Honkbalvereniging Bedrocks, Emmen http://www.bedrocks.nl Wie zijn de Bedrocks? De Soft- en Honkbalvereniging Bedrocks bestaat sinds 17 maart 1981. Eerst

Nadere informatie

Informatieboekje Green Star Zorg

Informatieboekje Green Star Zorg Informatieboekje Green Star Zorg Green Star Zorg thuiszorg Bergsingel 203 3077 GG Rotterdam telefoon: 010-465 44 82 e-mail: info@greenstarzorg.nl internet: www.greenstarzorg.nl pagina 1 van 24 pagina 2

Nadere informatie

Ondersteuning op open source software

Ondersteuning op open source software Ondersteuning op open source software oktober 2007 OSOSS Tekst en opmaak: Daniël Vijge Stichting ICTU OSOSS (Open Source als Onderdeel van uw Software Strategie) Wilhelmina van Pruisenweg 104 Postbus 84011

Nadere informatie

Tarieven online Dé website voor succesvol handelen en toeleveren

Tarieven online Dé website voor succesvol handelen en toeleveren Tarieven online Dé website voor succesvol handelen en toeleveren Adverteren op maat! Elke onderneming uit de industriemarkt kan adverteren op vraagenaanbod.nl. U hoeft geen groot bedrijf, geen marketingkennis

Nadere informatie

Geachte lezer, Wanneer er in dit document gesproken wordt over bedrijf, worden ook alle organisaties, bv`s en andere instellingen bedoeld.

Geachte lezer, Wanneer er in dit document gesproken wordt over bedrijf, worden ook alle organisaties, bv`s en andere instellingen bedoeld. SPONSORBROCHURE Geachte lezer, Graag willen we u middels deze brochure wijzen op de mogelijkheden tot samenwerking in de vorm van sportsponsoring. Dit kan voor uw bedrijf 1 en voor BC Ommoord voordelen

Nadere informatie

The Money is in The List

The Money is in The List The Money is in The List 1 Start die je meteen zou moeten toepassen om e-mailadressen te verzamelen. Disclaimer Bij het samenstellen van dit boek is de grootste zorg besteed aan de juistheid van de hierin

Nadere informatie

Kompass Nederland. Vinden en gevonden worden op Internationaal Niveau!

Kompass Nederland. Vinden en gevonden worden op Internationaal Niveau! Kompass Nederland Vinden en gevonden worden op Internationaal Niveau! Kompass verbindt U zoekt, wij leveren. Met zowel internationaal als nationaal gedetailleerde bedrijfs-, branche- en marketinginformatie

Nadere informatie

VEELGESTELDE VRAGEN. Zoeken jullie alleen schilders en beeldhouwers of ook nog andere kunstenaars/vormgevers?

VEELGESTELDE VRAGEN. Zoeken jullie alleen schilders en beeldhouwers of ook nog andere kunstenaars/vormgevers? VEELGESTELDE VRAGEN Algemeen Aanmelden Website Aanleveren van nieuwe werken Digitale kunst Art sourcing Verkoop Verhuur Exposities Financieel Toch nog vragen ALGEMEEN Zoeken jullie alleen schilders en

Nadere informatie

Alstublieft: 30 tips om klanten te vinden én binden!

Alstublieft: 30 tips om klanten te vinden én binden! Alstublieft: 30 tips om klanten te vinden én binden! we hebben iets voor je Inhoud 1. Inleiding 2 2. Nieuwe klanten vinden 3 3. Bestaande klanten binden 7 Inleiding Elke klant telt Zelfs met een grote,

Nadere informatie

Opzetten van een Webwinkel. De weg naar ultieme online aankoopervaring. Alex van Ginneken

Opzetten van een Webwinkel. De weg naar ultieme online aankoopervaring. Alex van Ginneken Opzetten van een Webwinkel De weg naar ultieme online aankoopervaring Alex van Ginneken 1 Van dezelfde auteur: - Internet marketing, Word online marktleider in uw branche - E-mail marketing, Opzetten van

Nadere informatie

Eerste Hulp Bij Kopen op Internet Rechtswinkel de Clinic clinic.nl

Eerste Hulp Bij Kopen op Internet Rechtswinkel de Clinic clinic.nl + van De Clinic is in licentie gegeven volgens een Creative Commons Naamsvermelding 3.0 Nederland licentie. Daarmee staan we je toe om dit werk te kopiëren, distribueren, vertonen, en op te voeren, en

Nadere informatie

Sociale media. en de verkoop van producten en diensten op een multifunctioneel bedrijf. multifunctioneel

Sociale media. en de verkoop van producten en diensten op een multifunctioneel bedrijf. multifunctioneel Sociale media en de verkoop van producten en diensten op een multifunctioneel bedrijf multifunctioneel Anno 2012 zijn sociale media een nieuwe klanten binnen te halen, wat er speelt en het gesprek aangaan.

Nadere informatie

www.auto-insite.nl RETARGETING BANNERS EFFECTIEF INZETTEN

www.auto-insite.nl RETARGETING BANNERS EFFECTIEF INZETTEN www.auto-insite.nl RETARGETING BANNERS EFFECTIEF INZETTEN RETARGETING BANNERS EFFECTIEF INZETTEN Als autodealer doet u uw best om zo veel mogelijk bezoekers in uw showroom te krijgen. Maar hoe zit het

Nadere informatie

Het inzetten van social media ten behoeve van kindercentrum t Rovertje.

Het inzetten van social media ten behoeve van kindercentrum t Rovertje. Het inzetten van social media ten behoeve van kindercentrum t Rovertje. Social media wordt in toenemende mate gebruikt door kindercentra om zich te profileren. Facebook en Twitter kunnen gebruikt worden

Nadere informatie

4e jaargang Nr. 1. Voor in de agenda. 27 augustus 2015. Beste ouders,

4e jaargang Nr. 1. Voor in de agenda. 27 augustus 2015. Beste ouders, 4e jaargang Nr. 1 27 augustus 2015 Beste ouders, Dit is de eerste nieuwsbrief van het nieuwe schooljaar. Met ingang van deze jaargang worden de nieuwsbrieven ook via de website aangeboden, onder de tab

Nadere informatie

Voorwoord. Op die manier kun je van je Facebook pagina een levendige community maken met fans die je producten of diensten graag kopen en aanbevelen!

Voorwoord. Op die manier kun je van je Facebook pagina een levendige community maken met fans die je producten of diensten graag kopen en aanbevelen! Voorwoord Zo'n 10 miljoen Nederlanders maken inmiddels gebruik van sociale netwerksites. Als ondernemer kun je dus niet achter blijven om ook actief te zijn op sociale media als je je doelgroep wilt bereiken.

Nadere informatie

Affiliate Marketing. Verkoop maximaliseren door partners. Alex van Ginneken

Affiliate Marketing. Verkoop maximaliseren door partners. Alex van Ginneken Affiliate Marketing Verkoop maximaliseren door partners Alex van Ginneken 1 Van dezelfde auteur: - Internet marketing, Word online marktleider in uw branche - E-mail marketing, Opzetten van succesvolle

Nadere informatie

Plan van Aanpak. voor je website en/of huisstijl

Plan van Aanpak. voor je website en/of huisstijl Plan van Aanpak voor je website en/of huisstijl Uitgave maart 2015 Je hebt mijn hulp ingeroepen voor het bouwen van een website en/of het ontwerpen van een huisstijl. Hier vind je informatie over dat proces.

Nadere informatie

PARTNERPROGRAMMA 2012

PARTNERPROGRAMMA 2012 PARTNERPROGRAMMA 2012 Management Drives BV Herenlaan 2 030 63 55 400 info@managementdrives.com INHOUDSOPGAVE 1 Inleiding 3 1.1 Algemeen 3 1.2 Achtergrond 3 2 Partners 5 2.1 Selling partner 5 2.2 Business

Nadere informatie

DENNIS J. JANSEN 40 MANIEREN OM NIEUWE KLANTEN TE WERVEN WWW.TIPSVOORMEEROMZET.NL

DENNIS J. JANSEN 40 MANIEREN OM NIEUWE KLANTEN TE WERVEN WWW.TIPSVOORMEEROMZET.NL DENNIS J. JANSEN 40 MANIEREN OM NIEUWE KLANTEN TE WERVEN WWW.TIPSVOORMEEROMZET.NL Beste lezer, Fijn dat je de moeite hebt genomen om dit e-book te downloaden, met daarin 40 tips om nieuwe klanten te werven.

Nadere informatie

Webdesign voor ondernemers

Webdesign voor ondernemers e-boek Webdesign voor ondernemers Veelgestelde vragen over het laten maken van een website Bart van den Bosch Inhoud 1. Zelf doen of uitbesteden? 4 2. Webdesigners 7 3. Wat is Wordpress 10 4. Maken van

Nadere informatie

Prestum.nl. Het online platform voor ambitie en ontwikkeling in de sport. Mentale training in sport

Prestum.nl. Het online platform voor ambitie en ontwikkeling in de sport. Mentale training in sport Mentale training in sport Het online platform voor ambitie en ontwikkeling in de sport Prestum.nl Naast het lichamelijke, technische en tactische aspect worden sporters en coaches tegenwoordig steeds vaker

Nadere informatie

INTRODUCTIEBOEKJE ONZE GEZELLEN VOETBAL

INTRODUCTIEBOEKJE ONZE GEZELLEN VOETBAL INTRODUCTIEBOEKJE ONZE GEZELLEN VOETBAL SEIZOEN 2015-2016 Bedankt voor een mooi seizoen Als trotse hoofdsponsor van Onze Gezellen Voetbal bedanken wij jullie voor een mooi seizoen. We hopen jullie ook

Nadere informatie