Algemene Huur- en verkoopvoorwaarden VERATHO B.V.B.A.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Algemene Huur- en verkoopvoorwaarden VERATHO B.V.B.A."

Transcriptie

1 Algemene Huur- en verkoopvoorwaarden VERATHO B.V.B.A. Artikel 1 : Toepasselijkheid 1.1 De huur- en verkoopvoorwaarden zijn van toepassing op alle offertes en aangegane overeenkomsten tot verhuur van roerende zaken aan een wederpartij. 1.2 Indien de wederpartij in zijn correspondentie met betrekking tot de overeenkomst zou verwijzen naar andere voorwaarden, worden deze uitdrukkelijk van de hand gewezen. 1.3 Afwijkingen of aanvullingen op de overeenkomst of op onderhavige verhuur- en verkoopvoorwaarden zijn slechts van kracht indien deze uitdrukkelijk en schriftelijk zijn overeengekomen, en hebben slechts betrekking op de overeenkomst in kwestie. Indien deze aanpassing wordt toegelaten door Veratho BVBA, kan deze afwijking niet worden ingeroepen bij overeenkomsten uit het verleden of toekomstige overeenkomsten, behoudens akkoord van Veratho BVBA. 1.4 De wederpartij met wie eenmalig contracten met toepassing van onderhavige voorwaarden werden afgesloten, stemt in met de toepasselijkheid hiervan voor latere overeenkomsten tussen haar en Veratho bvba. Artikel 2 : Offertes 2.1 Offertes dienen als geheel vrijblijvend te worden beschouwd en zijn op geen enkele wijze bindend, tenzij uitdrukkelijk anders is bepaald in de offerte. 2.2 Offertes zijn slechts 2 weken geldig. Daarna komen deze te vervallen. 2.3 Indien gegevens worden verstrekt, dienen deze te worden beschouwd als voorbeeld. Hieraan kunnen geen rechten ontleend worden. Artikel 3 : Inhoud van de overeenkomst 3.1 Indien de zaken zodanig afwijken van de overeenkomst en/of door Veratho bvba verstrekte gegevens, dient deze afwijking door de wederpartij te worden aangetoond, alsook de onmogelijkheid om in redelijkheid deze overeenkomst na te komen. Indien dit werd aangetoond heeft de wederpartij het recht om de overeenkomst te ontbinden. Voor zover werd aangetoond dat de ontbinding ten laste van Veratho BVBA valt, kan Veratho BVBA maximaal gehouden zijn tot een schadevergoeding zoals voorzien in artikel Het is Veratho bvba toegestaan om, ter nakoming van de verplichtingen uit de overeenkomst, (gelijksoortige) zaken en/of personeel bij een derde in te huren (derdeverhuurder)

2 Artikel 4 : Huurperiode 4.1 De huurtermijn vangt aan op de datum en het tijdstip zoals is overeengekomen en meer bepaald : -> indien de wederpartij het materieel op depot van Veratho bvba komt ophalen, op het tijdstip dat het materieel door Veratho BVBA wordt overhandigd. -> indien werd afgesproken dat Veratho BVBA het materieel aflevert, op het tijdstip waarop Veratho BVBA het gehuurde op de overeengekomen locatie ter beschikking heeft gesteld. 4.2 De huurtermijn eindigt indicatief op overeengekomen einddatum. De huurtermijn eindigt feitelijk : -> indien werd afgesproken dat de wederpartij het gehuurde terugbrengt naar depot Veratho BVBA, op het tijdstip waarop het materieel wordt overhandigd aan Veratho BVBA -> indien werd overeengekomen dat Veratho BVBA het materieel zelf ophaalt, na op schrift gemelde afmelding van het gehuurde door de wederpartij, op datum zoals in afmelding is vermeld. 4.3 Indien meerdere gehuurde zaken op dezelfde overeenkomst vermeld worden, kan er ook per artikel worden afgemeld (gedeeltelijke afmelding). De hiermee gepaard gaande aan- en afvoerkosten per extra rit zijn voor rekening van de wederpartij. Voor de resterende zaken blijft de huur doorlopen totdat de huurtermijn wordt beëindigd zoals vermeld in artikel De schriftelijke afmelding dient per fax of per mail aan de vestiging van Veratho BVBA, waarmee de huurovereenkomst is gesloten, verzonden te worden. Deze afmelding dient volgende gegevens te bevatten : * gegevens wederpartij * omschrijving op te halen zaken * gewenste einddatum * ophaallocatie * indien van toepassing : vindplaats sleutel 4.5 De huurperiode mag, tot aan de eerder opgegeven einddatum, schriftelijk of telefonisch door de wederpartij worden verlengd. Artikel 5 : Aflevering en risico 5.1 De opgegeven leveringstermijnen worden door Veratho BVBA zo nauwkeurig mogelijk nagestreefd, doch deze zijn slechts benaderend en kunnen niet bindend zijn voor Veratho BVBA. 5.2 Veratho BVBA heeft de bevoegdheid te kiezen of de bestelling in gedeelten geleverd wordt, ofwel de levering uit te stellen tot de gehele bestelling gereed is. In elk geval zal

3 hierover met de wederpartij overleg gevoerd worden. Mocht Veratho bvba de bestelling in gedeelten leveren, heeft ze de bevoegdheid de geleverde zaken direct te factureren. 5.3 Het materieel wordt geacht geleverd te zijn en daardoor het risico hiervan over te zijn gegaan op de wederpartij : * bij afhaling op depot Veratho : op het moment van feitelijke inbezitstelling * bij aflevering op een andere locatie : op het moment dat het materieel wordt afgeladen. 5.4 Veratho BVBA levert uitsluitend op de begane grond. 5.5 De wederpartij dient ervoor te zorgen dat, bij aflevering van het materieel, er steeds iemand aanwezig is om de zaken in ontvangst te nemen. Bij afwezigheid van een verantwoordelijke, heeft Veratho BVBA het recht het gehuurde mee terug te nemen. De wederpartij zal dan desondanks toch de transportkosten verschuldigd zijn. Indien toch, na onderling overleg, wordt beslist het gehuurde achter te laten, rust bij eventuele discussies omtrent aantal of staat van het materieel, de bewijslast bij de wederpartij. Artikel 6 : Retournering en risico 6.1 Na de schriftelijk doorgegeven einddatum van de huurperiode, blijft de wederpartij nog twee werkdagen verantwoordelijk voor het gehuurde en bijgevolg ook aansprakelijk voor schade/vermissing. 6.2 De wederpartij dient ervoor te zorgen dat het materieel, na de op schrift gestelde afmelding, door Veratho BVBA, op de opgegeven locatie kan worden opgehaald. 6.3 Bij ophaling van het gehuurde, dient er een verantwoordelijke van de wederpartij aanwezig te zijn. Indien dit niet het geval is, kan Veratho BVBA de zaken toch meenemen. Mocht er later een discussie zijn over het aantal of de staat waarin het gehuurde door de wederpartij is achtergelaten, rust de bewijslast bij de wederpartij. 6.4 De zaken dienen gesorteerd, gereinigd en geordend op de begane grond gereed te staan. Mochten de materialen niet klaar zijn voor transport, kunnen hiervoor bijkomende kosten worden aangerekend aan de wederpartij. 6.5 Indien bij controle schade aan het gehuurde wordt vastgesteld, wordt de wederpartij hiervan zo spoedig mogelijk op de hoogte gebracht. Het beschadigde materieel zal gedurende een bepaalde termijn aan de wederpartij ter beschikking worden gehouden tbv een tegensprekelijke expertise. Na verloop van deze termijn, wordt ervan uitgegaan dat de wederpartij hiervan geen gebruik wenst te maken. Bijgevolg zal er worden overgegaan tot herstelling en is de schadevaststelling door Veratho BVBA of de derdeverhuurder bindend.

4 Artikel 7 : Prijzen 7.1 De prijzen in de catalogus van Veratho BVBA zijn gebaseerd op huur/gebruik van 8 u/dag en de weekprijzen op huur/gebruik van 40 u/week. Mocht het materieel extra in huur/gebruik zijn, wordt een toeslag aangerekend. De prijzen zijn excl. btw, brandstof, transport, kilometerheffing, reiniging en verzekeringsbijdrage. 7.2 De prijzen uit de machinecatalogus van Veratho BVBA, worden vastgesteld conform de geldende omstandigheden ten tijde van het drukken van de catalogus. Hierna dienen deze prijzen te worden gezien als niet bindende richtlijnen. Wanneer een nieuwe catalogus wordt uitgegeven, vervallen alle voorgaande. 7.3 Wanneer de omstandigheden wijzigen gedurende de looptijd van de catalogus, zijnde wijzigingen van vrachttarieven, andere heffingen en/of belastingen, lonen en sociale lasten, die een invloed kunnen hebben op de prijszetting, behoudt Veratho BVBA het recht voor om de prijzen aan te passen. Artikel 8 : Verplichtingen van de wederpartij 8.1 De wederpartij, of diens personeel, of aangestelden die in opdracht en/of onder verantwoordelijkheid van de wederpartij het gehuurde bedienen, dienen bekend te zijn met de gebruikersinstructies en/of handleidingen en volgens deze te handelen. Tevens staat de wederpartij ervoor in dat alle personen die het gehuurde bedienen bekwaam zijn m.b.t. deze bediening en beschikken over de terzake eventueel (wettelijk) verplichte diploma s, certificaten, rijbewijzen, enz. 8.2 Wanneer de overeengekomen einddatum van de huurtermijn overschreden wordt, heeft de wederpartij na het verstrijken van deze termijn een teruggaveplicht. 8.3 De overeengekomen datum en tijdstip voor de retournering van het materieel, dient door de wederpartij gerespecteerd te worden. De wederpartij dient ze in dezelfde staat en gereinigd, als in de staat waarin ze deze heeft ontvangen, terug te geven. Extra arbeidstijd door niet of onvoldoende reinigen wordt in rekening gebracht. 8.4 De wederpartij veplicht zich ertoe om alle lasten, belastingen en boetes die voortvloeien uit het gebruik van het gehuurde door hem of derden, te zullen betalen. 8.5 De wederpartij verplicht zich ertoe Veratho BVBA ten allen tijde toegang te verlenen tot het gehuurde, aanspraken van derden op het gehuurde af te wijzen en Veratho BVBA hiervoor te vrijwaren. Indien door de wederpartij wordt overgegaan tot onderverhuur of beschikbaarstelling aan derden, zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Veratho BVBA, vervalt de machinebreukverzekeringsdekking. 8.6 De wederpartij is verplicht preventieve maatregelen te nemen ter voorkoming van diefstal, zoals gebruik van sloten, opbergen, buiten het zicht van derden plaatsen, vastmaken, enz. van het gehuurde.

5 8.7 De wederpartij is verplicht het dagelijks onderhoud aan het gehuurde te verrichten, en bij ontbreken van de vereiste kennis, de hulp in te roepen van Veratho bvba. De kosten hiervan zijn dan tenlaste van de wederpartij. Reparaties, die door de huurder of zijn aangestelden worden verricht, zijn niet toegestaan. Mocht de huurperiode een dermate lange termijn zijn dat onderhoud door Veratho BVBA aan het gehuurde noodzakelijk is, zijn de onderhoudskosten aan Veratho BVBA verschuldigd. De wederpartij blijft de huurprijs verschuldigd gedurende de periode dat het onderhoud door Veratho BVBA plaatsvindt. Artikel 9 : Schade en verlies 9.1 Schade aan het gehuurde materieel, veroorzaakt binnen de periode waarin de wederpartij voor het gehuurde verantwoordelijk is, dient onmiddellijk, doch uiterlijk binnen 48 uur na het ontstaan ervan, aan Veratho BVBA te worden gemeld. 9.2 In geval van diefstal van het gehuurde is de wederpartij verplicht dit binnen 24 uur na ontdekking te melden aan Veratho BVBA en hiervan aangifte te doen bij een politiebureau. Er dient dan een (kopie van het) proces-verbaal van de aangifte aan Veratho BVBA te worden voorgelegd. De vermoedelijke datum van ontvreemding, zoals vermeld op het proces-verbaal, geldt dan als einddatum van de huurperiode. 9.3 Bij diefstal of (economisch) totaal verlies van het gehuurde, is de wederpartij verplicht de schade te vergoeden aan Veratho BVBA tegen de dagwaarde. Indien herstel nog mogelijk is, is de huurder verplicht de vergoeding van de reparatiekosten op zich te nemen. Hetzelfde geldt voor schade aan/diefstal van onderdelen en/of toebehoren van het gehuurde. 9.4 Schade, reparatie- en/of reinigingskosten die door expertise door Veratho BVBA wordt vastgesteld, komt rechtstreeks voor rekening van de wederpartij. De wederpartij verklaart er zich op voorhand mee akkoord dat een expertise op kosten van de wederpartij wordt uitgevoerd, door een door Veratho BVBA aangewezen erkend expertisebureau, indien dit door Veratho BVBA wenselijk wordt geacht en, in andere gevallen, een expertise wordt uitgevoerd door Veratho BVBA. 9.5 Ongeacht of de wederpartij schuld heeft aan de schade, het verlies, de diefstal of het onbruikbaar of waardeloos maken van het gehuurde, zal zij ten allen tijde hiervoor aansprakelijk worden gehouden. Artikel 10 : Vervoer 10.1 Ook tijdens het transport door de wederpartij van het gehuurde materiaal, blijft zij verantwoordelijk voor het risico voor verlies of beschadiging van het gehuurde. De wederpartij is verplicht de gehuurde zaken te verpakken en te laden in overeenstemming met de aard van de zaken en de wijze van transport. De nodige zorgvuldigheid dient in acht te worden genomen, zodanig dat er tijdens transport geen schade kan ontstaan door verschuiven of omvallen van de lading. Alle noodzakelijke maatregelen dienen in acht te worden genomen door de wederpartij om de gehuurde zaken te zekeren, overeenkomstig

6 art. 45bis van Koninklijk Besluit van 1 december 1975 houdende het algemeen reglement op de politie van het wegverkeer Laden, lossen, aan- of afkoppelen op verzoek van de wederpartij door werknemers van Veratho BVBA, geschiedt onder gezag, leiding en toezicht van de wederpartij en geheel voor diens eigen risico. Artikel 11 : Aansprakelijkheid Veratho BVBA 11.1 De aansprakelijkheid van Veratho BVBA beperkt zich tot directe zaaksbeschadiging en letselschade aan resp. zaken en personen van de wederpartij, en voor zover ze veroorzaakt werd door een aantoonbaar gebrek aan de gehuurde zaak of door opzet of grove schuld van Veratho BVBA. Tevens is de aansprakelijkheid van Veratho BVBA beperkt tot het bedrag dat in het voorkomende geval onder de door haar afgesloten aansprakelijkheidsverzekering terzake wordt uitgekeerd. Aansprakelijkheid voor overige (gevolg)schade en vermogensschade, hoe ook genaamd, hieronder mede verstaan huur/koop van een vervangende zaak, omzet- en/of winstderving, vertraging en stilstandschade, wordt uitdrukkelijk uitgesloten Voor eisen van derden op grond van schade met, door of in verband met de gehuurde zaak, zal de wederpartij Veratho BVBA ten allen tijde vrijwaren Elke aansprakelijkheid vervalt door het verloop van één jaar vanaf de schadedatum. Artikel 12 : Protest 12.1 Klachten aangaande eventuele gebreken aan het gehuurde dienen door de wederpartij binnen 48 uur na inontvangstneming schriftelijk aan Veratho BVBA gemeld te worden. Deze klachten zullen niet worden aanvaard indien de gehuurde materialen niet op de juiste manier werden opgesteld, behandeld, gebruikt of behandeld onder, voor de zaken, ongeschikte omstandigheden. Evenmin worden klachten aanvaard indien de wederpartij zonder schriftelijke toestemming van Veratho BVBA reparaties en/of wijzigingen aan de materialen heeft uitgevoerd of laten uitvoeren. Artikel 13 : Betaling 13.1 Tenzij schriftelijk anders overeengekomen, dienen de facturen voor de vervaldag, vermeld op de factuur, te worden voldaan, zonder enig recht op korting of verrekening. De termijn voor bezwaar tegen een factuur verstrijkt 10 dagen na factuurdatum Alle betalingen dienen te geschieden ter bedrijf van Veratho BVBA op een door haar aan te wijzen rekening. In geval van betaling per bank of per giro, geldt de dag van creditering van de rekening van Veratho BVBA als de dag van betaling.

7 13.3 Indien de wederpartij niet binnen de gestelde termijn betaalt, is zij, zonder dat hiertoe een ingebrekestelling vereist is, in gebreke. Alsdan verbeurt de wederpartij, vanaf de vervaldatum tot aan de dag van algehele betaling, een rente gelijk aan de wettelijke rente van 10 % per jaar, berekend over het niet betaalde bedrag. Deze rente is onmiddellijk, zonder nadere ingebrekestelling, opeisbaar en dit in uitdrukkelijke afwijking van art van het Burgerlijk Wetboek. Tot dekking van de administratieve, financiële en organisatorische kosten veroorzaakt door deze laattijdigheid van de betaling zal de wederpartij een forfaitaire schadevergoeding van 10 % van het bedrag van de factuur verschuldigd zijn Indien de wederpartij haar verplichtingen uit de overeenkomst niet, niet tijdig of niet behoorlijk nakomt, heeft Veratho BVBA het recht op : * opschorting van de uitvoering van de betreffende overeenkomst en de daarmee samenhangende overeenkomsten, totdat betaling voldoende is zeker gesteld. * ontbinding van de overeenkomst en de daarmee samenhangende overeenkomsten, zonder dat Veratho BVBA tot enige schadevergoeding is gehouden. * vergoeding van de door Veratho BVBA geleden schade In geval van opschorting van betaling (WCO), faillissement, vereffening of welke insolventieprocedure dan ook van de wederpartij, zullen alle overeenkomsten met de wederpartij zijn ontbonden tenzij Veratho BVBA de wederpartij binnen een redelijke termijn meedeelt nakoming van (een deel van) betreffende overeenkomst(en) te verlangen In elk van de in lid 4 en 5 genoemde gevallen, zijn alle vorderingen van Veratho BVBA op de wederpartij direct en in hun geheel opeisbaar, is de klant gehouden tot onmiddellijke teruggave van de gehuurde zaken en heeft Veratho BVBA het recht zich toegang te verschaffen tot de terreinen en de gebouwen van de wederpartij en deze te betreden, teneinde de betreffende zaken in bezit te nemen. De daaruit voortvloeiende kosten en de daaruitvolgende schade voor Veratho BVBA dient door de wederpartij voor haar rekening te worden genomen. Artikel 14 : Niet-toerekenbare tekortkoming 14.1 Schadevergoeding kan niet aan Veratho BVBA worden opgelegd indien zij wegens overmacht niet, of niet tijdig of behoorlijk haar verhuurverplichtingen of bijhorende verplichtingen heeft kunnen nakomen Onder overmacht dient te worden verstaan : staking, oproer, oorlog en andere onlusten, boycotten, blokkades, natuurrampen, epidemieën, gebrek aan grondstoffen, verhindering en onderbreking van de transportmogelijkheden, extreme weersomstandigheden, brand, machinebreuk, elektrische storingen in het bedrijf van Veratho BVBA, problemen bij toeleveranciers en/of maatregelen van enige overheidsinstantie.

8 Artikel 15 : Eigendomsvoorbehoud en zekerheid 15.1 Het gehuurde materieel blijft ten allen tijde eigendom van Veratho BVBA, ongeacht de duur van de overeenkomst De wederpartij is, behoudens schriftelijke toestemming van Veratho BVBA, niet gerechtigd de gehuurde zaken te vervreemden, te verpanden of op een andere wijze ten behoeve van derden te bezwaren Bij beslag op (een deel van) de gehuurde zaak, (voorlopige) opschorting van betaling of faillissement van de tegenpartij, zal de wederpartij de beslagleggende gerechtsdeurwaarder, bewindvoerder of curator onmiddellijk op de hoogte stellen van de eigendoms- en andere rechten van Veratho BVBA.

1.1 In deze algemene verhuurvoorwaarden worden de volgende termen, de volgende betekenis:

1.1 In deze algemene verhuurvoorwaarden worden de volgende termen, de volgende betekenis: Algemene voorwaarden Artikel 1: Algemene bepalingen 1.1 In deze algemene verhuurvoorwaarden worden de volgende termen, de volgende betekenis: A.Verhuurvoorwaarden:de onderhavige algemene verhuurvoorwaarden

Nadere informatie

1. Aan de door TMV uitgebrachte offertes kunnen geen rechten worden ontleend. De offertes zijn vrijblijvend, tenzij uitdrukkelijk anders is vermeld.

1. Aan de door TMV uitgebrachte offertes kunnen geen rechten worden ontleend. De offertes zijn vrijblijvend, tenzij uitdrukkelijk anders is vermeld. Artikel 1. Toepasselijkheid 1. Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen en overeenkomsten van Trendy meubelverhuur, onderdeel van Q2r VOF, hierna te noemen TMV. De voorwaarden

Nadere informatie

Ascent Safety BV VERHUURVOORWAARDEN ASCENT SAFETY B.V. Artikel 1: Algemene bepalingen

Ascent Safety BV VERHUURVOORWAARDEN ASCENT SAFETY B.V. Artikel 1: Algemene bepalingen VERHUURVOORWAARDEN ASCENT SAFETY B.V. Artikel 1: Algemene bepalingen 1.1 In deze algemene verhuurvoorwaarden worden de volgende termen, alsmede eventuele vervoegingen daarvan, met hoofdletter geschreven

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden

Algemene Voorwaarden Algemene Voorwaarden Algemeen 1.1 Op alle overeenkomsten met betrekking tot de verhuur van de FemmiPlus en in het kader daarvan te verrichten werkzaamheden, zijn deze Algemene Voorwaarden van toepassing

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN RIWOJO VERHUUR

ALGEMENE VOORWAARDEN RIWOJO VERHUUR ALGEMENE VOORWAARDEN RIWOJO VERHUUR Artikel 1: Object van deze overeenkomst Deze voorwaarden hebben betrekking op de in de overeenkomst genoemde goederen, met de daarbij vermelde accessoires welke is gesloten

Nadere informatie

1. Object van deze overeenkomst.

1. Object van deze overeenkomst. ALGEMENE VOORWAARDEN van De Verhuurschuur Administratie adres :Beatrixstraat 13 5451ZB Mill Uitgifte en retourneer adres : Houtzagerijstraat 23 5451ZH Mill 1. Object van deze overeenkomst. Deze voorwaarden

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN VERHUURSERVICE VAN DE KRAATS V.O.F. TE OTTERLO

ALGEMENE VOORWAARDEN VERHUURSERVICE VAN DE KRAATS V.O.F. TE OTTERLO ALGEMENE VOORWAARDEN VERHUURSERVICE VAN DE KRAATS V.O.F. TE OTTERLO Artikel 1: Algemene bepalingen 1.1 In deze algemene verhuurvoorwaarden worden de volgende termen, alsmede eventuele vervoegingen daarvan,

Nadere informatie

Algemene verhuurvoorwaarden Tools 4 Rent

Algemene verhuurvoorwaarden Tools 4 Rent Algemene verhuurvoorwaarden Tools 4 Rent Artikel 1. Definities en algemene bepalingen 1.1 In deze algemene verhuurvoorwaarden worden de volgende termen, alsmede eventuele vervoegingen daarvan, met hoofdletter

Nadere informatie

OVEREENKOMST VAN BRUIKLEEN

OVEREENKOMST VAN BRUIKLEEN OVEREENKOMST VAN BRUIKLEEN Ondergetekende, uitlener / verhuurder Naam instelling: Contactpersoon: Straat: Postcode: Woonplaats: Telefoonnr.: Emailadres: Verklaart dat, gebruiker, Naam instelling: Contactpersoon:

Nadere informatie

Algemene huurvoorwaarden:

Algemene huurvoorwaarden: Algemene huurvoorwaarden: Artikel 1- Toepasselijkheid o 1.1 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op iedere met Muco Machines te sluiten of gesloten overeenkomst van huur en verhuur. o 1.2 Tussen

Nadere informatie

Algemene verhuurvoorwaarden Van Rixtel Verhuur

Algemene verhuurvoorwaarden Van Rixtel Verhuur Algemene verhuurvoorwaarden Van Rixtel Verhuur Geregistreerd in het handelsregister van de Kamer van Koophandel onder kenmerk 65495861. Artikel 1 Definities 1.1. In deze voorwaarden wordt verstaan onder:

Nadere informatie

Huurovereenkomst. Rescuemate Bv. / AED Solutions Bv. Juli RescueMate Bv / AED Solutions Bv

Huurovereenkomst. Rescuemate Bv. / AED Solutions Bv. Juli RescueMate Bv / AED Solutions Bv Huurovereenkomst Rescuemate Bv. / AED Solutions Bv. Juli 2015 RescueMate Op al Bv onze / Opleidingen zijn onze Algemene Voorwaarden en Algemene Voorwaarden Opleidingen van toepassing. AED Solutions Deze

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Steigers-Steigerhout B.V.

Algemene voorwaarden Steigers-Steigerhout B.V. Algemene voorwaarden Steigers-Steigerhout B.V. Artikel 1 Algemeen Deze algemene voorwaarden worden gebruikt door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Steigers-Steigerhout B.V., gevestigd

Nadere informatie

Algemene voorwaarden verkoop en verhuur Kraamcentrum Assen e.o.

Algemene voorwaarden verkoop en verhuur Kraamcentrum Assen e.o. Algemene voorwaarden verkoop en verhuur Kraamcentrum Assen e.o. Hoofdstuk 1: Algemeen. Artikel 1. Algemeen. 1.1 Deze algemene voorwaarden (hierna te noemen AV) zijn van toepassing op iedere aanbieding,

Nadere informatie

Algemene voorwaarden NL Brandbeveiliging B.V.

Algemene voorwaarden NL Brandbeveiliging B.V. Algemene voorwaarden NL Brandbeveiliging B.V. 1. Toepasselijkheid 1.1. Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen, offertes en overeenkomsten betrekking hebbende op levering van

Nadere informatie

ALGEMENE VERKOOPSVOORWAARDEN

ALGEMENE VERKOOPSVOORWAARDEN ALGEMENE VERKOOPSVOORWAARDEN 1. Algemeen 1.1. Deze algemene verkoopsvoorwaarden zijn exclusief van toepassing op alle aanbiedingen, offertes, verkopen, leveringen en diensten van SMEG Belgium NV (hierna

Nadere informatie

De onderstaande Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle door Fruit in Bedrijf afgesloten verkoop- en leverovereenkomsten.

De onderstaande Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle door Fruit in Bedrijf afgesloten verkoop- en leverovereenkomsten. ALGEMENE VOORWAARDEN De onderstaande Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle door Fruit in Bedrijf afgesloten verkoop- en leverovereenkomsten. De complete algemene voorwaarden: Artikel 1 - Algemeen

Nadere informatie

ALGEMENE VERKOOP EN LEVERINGSVOORWAARDEN 2015. Autobedrijf Drive in cars (hierna te noemen Drive in cars)

ALGEMENE VERKOOP EN LEVERINGSVOORWAARDEN 2015. Autobedrijf Drive in cars (hierna te noemen Drive in cars) ALGEMENE VOORWAARDEN ALGEMENE VERKOOP EN LEVERINGSVOORWAARDEN 2015 Autobedrijf Drive in cars (hierna te noemen Drive in cars) Ingeschreven bij de kamer van koophandel onder nummer: 61580198. Statutair

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Event Production Collective

Algemene voorwaarden Event Production Collective Algemene voorwaarden Event Production Collective Artikel 1 Algemene bepalingen In deze algemene verhuurvoorwaarden worden de volgende termen, alsmede eventuele vervoegingen daarvan, met hoofdletter geschreven

Nadere informatie

a. Alle door Dividino gedane aanbiedingen, offertes en prijsopgaven, in welke vorm dan ook, zijn vrijblijvend.

a. Alle door Dividino gedane aanbiedingen, offertes en prijsopgaven, in welke vorm dan ook, zijn vrijblijvend. Algemene Voorwaarden Dividino Group B.V. 1. Toepasselijkheid a. Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen, opdrachten en overeenkomsten die worden gesloten tussen Dividino Group

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN

ALGEMENE VOORWAARDEN I. ALGEMENE BEPALINGEN ALGEMENE VOORWAARDEN 1. Toepasselijkheid Onderhavige algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle onze offertes en de door ons aangegane overeenkomsten. Voor zover door de wederpartij

Nadere informatie

VERHUURVOORWAARDEN MRproducts Nederland BV PARTYVERHUUR (hierna te noemen: Verhuurder )

VERHUURVOORWAARDEN MRproducts Nederland BV PARTYVERHUUR (hierna te noemen: Verhuurder ) VERHUURVOORWAARDEN MRproducts Nederland BV PARTYVERHUUR (hierna te noemen: Verhuurder ) 1 Verhuurvoorwaarden ; algemene voorwaarden Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle met verhuurder aangegane

Nadere informatie

4. schriftelijk $% &#% ' #(

4. schriftelijk $% &#% ' #( 1. koper De partij vermeld in de overeenkomst als zijnde de koper en/of opdrachtgever, alsmede alle voor haar werkzame en door haar, zowel direct als indirect, ingeschakelde personen, alsmede de entiteiten

Nadere informatie

ALGEMENE VERKOOP- EN LEVERINGSVOORWAARDEN

ALGEMENE VERKOOP- EN LEVERINGSVOORWAARDEN ALGEMENE VERKOOP- EN LEVERINGSVOORWAARDEN 1. DEFINITIES Overeenkomst Offerte Koper Overmacht Producten Verkoper Een overeenkomst voor de verkoop en levering van Producten door Verkoper aan Koper inclusief

Nadere informatie

groothandelmineralen.nl behoudt zich het recht voor deze Algemene Voorwaarden van tijd tot tijd te wijzigen of aan te vullen.

groothandelmineralen.nl behoudt zich het recht voor deze Algemene Voorwaarden van tijd tot tijd te wijzigen of aan te vullen. Algemene voorwaarden Artikel 1 Toepasselijkheid 1.1 Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen van groothandelmineralen.nl en op alle met groothandelmineralen.nl aangegane overeenkomsten.

Nadere informatie

Algemene leveringsvoorwaarden TPsound Licht & Geluidsverhuur

Algemene leveringsvoorwaarden TPsound Licht & Geluidsverhuur Algemene leveringsvoorwaarden TPsound Licht & Geluidsverhuur 1. Onderwerp van deze overeenkomst Deze algemene verhuurvoorwaarden zijn van kracht voor alle overeenkomsten waarbij TPsound Licht & Geluidsverhuur,

Nadere informatie

Artikel 1. Object van deze overeenkomst Artikel 2. Offertes en reserveringen Artikel 3. Huurprijs Artikel 4. Kredietwaardigheid

Artikel 1. Object van deze overeenkomst Artikel 2. Offertes en reserveringen Artikel 3. Huurprijs Artikel 4. Kredietwaardigheid ALGEMENE VOORWAARDEN Artikel 1. Object van deze overeenkomst Deze voorwaarden hebben betrekking op de verhuur van de in de huurovereenkomst genoemde goederen, met de daarbij vermelde toebehoren/accessoires

Nadere informatie

Artikel 1. Definities

Artikel 1. Definities Artikel 1. Definities In deze Algemene Voorwaarden (hierna te noemen: voorwaarden) wordt verstaan onder: 1.1 Afnemer: Iedere natuurlijke persoon of rechtspersoon die met SportsKing.nl in contact treedt

Nadere informatie

Algemene verhuurvoorwaarden BLOKXS

Algemene verhuurvoorwaarden BLOKXS Algemene verhuurvoorwaarden BLOKXS Begripsomschrijving In deze voorwaarden wordt verstaan onder: verhuurde zaken: de zaak of zaken die onderwerp is / zijn van de huurovereenkomst; huurder: de natuurlijke

Nadere informatie

Dagwaarde Artikel 1: Algemene bepalingen Verhuurvoorwaarden Artikel 4: Totstandkoming van de Moerverhuur Overeenkomst Wederpartij 4.

Dagwaarde Artikel 1: Algemene bepalingen Verhuurvoorwaarden Artikel 4: Totstandkoming van de Moerverhuur Overeenkomst Wederpartij 4. ALGEMENE VERHUURVOORWAARDEN Artikel 1: Algemene bepalingen 1.1 In deze algemene verhuurvoorwaarden worden de volgende termen, alsmede eventuele vervoegingen daarvan, met hoofdletter geschreven en hebben

Nadere informatie

[UITLEEN VOORWAARDEN DRICOM COMPUTERS]

[UITLEEN VOORWAARDEN DRICOM COMPUTERS] 2009 DriCom Computers [UITLEEN VOORWAARDEN DRICOM COMPUTERS] Inhoud uitleen voorwaarden DriCom computers:... 3 Artikel 1. Object van deze overeenkomst.... 3 Artikel 2. Duur van de overeenkomst.... 3 Artikel

Nadere informatie

2.2 Eventuele afwijkingen op deze algemene voorwaarden zijn slechts geldig indien deze uitdrukkelijk schriftelijk zijn overeengekomen.

2.2 Eventuele afwijkingen op deze algemene voorwaarden zijn slechts geldig indien deze uitdrukkelijk schriftelijk zijn overeengekomen. Genietlokaal is gevestigd aan de Gruytsweg 40, te Warfstermolen. Genietllokaal staat ingeschreven bij de kamer van koophandel onder het volgende Kvk nummer: 58065377 Bij vragen of op- en aanmerkingen kunt

Nadere informatie

1.2 Aanvullende en/of afwijkende voorwaarden van huurder binden Sign People niet, tenzij deze door Sign People schriftelijk zijn aanvaard.

1.2 Aanvullende en/of afwijkende voorwaarden van huurder binden Sign People niet, tenzij deze door Sign People schriftelijk zijn aanvaard. VERHUUR RECLAME AANHANGERS Algemene Voorwaarden 1. Algemeen: 1.1 Deze voorwaarden maken deel uit van alle aanbiedingen en overeenkomsten terzake van de verhuur van reclame aanhangers en aanverwante zaken

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN VERHUUR PERSONEEL EN VERHUUR/VERKOOP MATERIAAL

ALGEMENE VOORWAARDEN VERHUUR PERSONEEL EN VERHUUR/VERKOOP MATERIAAL ALGEMENE VOORWAARDEN VERHUUR PERSONEEL EN VERHUUR/VERKOOP MATERIAAL 1.0 Offertes en prijswijzigingen 1.1 Alle door RBC gedane offertes zijn vrijblijvend 1.2 RBC behoudt zich te allen tijde het recht voor

Nadere informatie

b. de huurder: de natuurlijke of rechtspersoon die op basis van een huurovereenkomst goederen huurt van verhuurder voor een bepaalde periode;

b. de huurder: de natuurlijke of rechtspersoon die op basis van een huurovereenkomst goederen huurt van verhuurder voor een bepaalde periode; Verhuurvoorwaarden Artikel 1 Object van deze overeenkomst. Deze voorwaarden hebben betrekking op de verhuur van de in de overeenkomst genoemde goederen, met de daarbij vermelde accessoires welke is gesloten

Nadere informatie

1.3. Gebruiktezeecontainer.nl behoudt zich het recht een bestelling of overeenkomst te weigeren, te schorsen of te beëindigen.

1.3. Gebruiktezeecontainer.nl behoudt zich het recht een bestelling of overeenkomst te weigeren, te schorsen of te beëindigen. Algemene voorwaarden Gebruiktezeecontainer.nl Deze algemene voorwaarden worden gebruikt door gebruiktezeecontainer.nl, gevestigd in Ede, Laan 1933 no. 6, 6711 NZ, d.d. 01-01-2008. Gebruiktezeecontainer.nl

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Full-service verhuur Service Bikes b.v.

Algemene voorwaarden Full-service verhuur Service Bikes b.v. Algemene voorwaarden Full-service verhuur Service Bikes b.v. Inhoudsopgave Definities... 3 Artikel 1: Toepassing algemene voorwaarden... 4 Artikel 2 De Overeenkomst... 4 Artikel 3 Het Huurtarief... 4 Artikel

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN KEES - HUUR VEILIGHEIDSPAKKETTEN

ALGEMENE VOORWAARDEN KEES - HUUR VEILIGHEIDSPAKKETTEN ALGEMENE VOORWAARDEN KEES - HUUR VEILIGHEIDSPAKKETTEN Definities Stichting KEES (NL): de verhuurder dan wel uitlener van veiligheidspakketten, hierna te noemen Stichting KEES. Huurder: de gebruiker van

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden SKYTOOLS BV

Algemene Voorwaarden SKYTOOLS BV Algemene Voorwaarden SKYTOOLS BV Artikel 1: Algemene bepalingen 1.1 In deze algemene verhuurvoorwaarden worden de volgende termen, alsmede eventuele vervoegingen daarvan, met hoofdletter geschreven en

Nadere informatie

Algemene voorwaarden. Artikel 1: object van de overeenkomst. Algemene voorwaarden van Serviesje van Miesje

Algemene voorwaarden. Artikel 1: object van de overeenkomst. Algemene voorwaarden van Serviesje van Miesje Algemene voorwaarden Algemene voorwaarden van Serviesje van Miesje Beide partijen komen uitdrukkelijk overeen, dat met deze huurovereenkomst de algemene levering en betalingsvoorwaarden van Serviesje van

Nadere informatie

ALGEMENE VERKOOP- EN LEVERINGSVOORWAARDEN VAN: Foodlight BV te Utrecht, Nederland

ALGEMENE VERKOOP- EN LEVERINGSVOORWAARDEN VAN: Foodlight BV te Utrecht, Nederland ALGEMENE VERKOOP- EN LEVERINGSVOORWAARDEN VAN: Foodlight BV te Utrecht, Nederland 1. Algemeen 1.1 Tenzij schriftelijk anders overeengekomen zijn deze algemene voorwaarden van toepassing op alle aanbiedingen

Nadere informatie

ALGEMENE VERKOOPVOORWAARDEN. Artikel 1. definities

ALGEMENE VERKOOPVOORWAARDEN. Artikel 1. definities ALGEMENE VERKOOPVOORWAARDEN Artikel 1. definities 1.1. In deze Algemene Verkoopvoorwaarden worden de hierna genoemde begrippen in de navolgende betekenis gebruikt: Artikel 2. toepasselijkheid - PTMD: Pot

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Gastronomie Thuis

Algemene voorwaarden Gastronomie Thuis Algemene voorwaarden Gastronomie Thuis Algemene voorwaarden van Gastronomie Thuis (hierna verkort aan te duiden als: GT) 1. Definities Met klant wordt hierna bedoeld: de afnemer van GT goederen en diensten.

Nadere informatie

Artikel 2 Aanbieding, aanvaarding en omschrijving van de werkzaamheden

Artikel 2 Aanbieding, aanvaarding en omschrijving van de werkzaamheden Algemene voorwaarden van Feeking Artikel 1 Algemene toepassing van begrippen: a in deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: - Opdrachtgever: de natuurlijke persoon of rechtspersoon die aan opdrachtnemer

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Verhuur Metalced N.V.

Algemene Voorwaarden Verhuur Metalced N.V. Algemene Voorwaarden Verhuur Metalced N.V. 1. Algemeen 1.1. Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen, aanvaardingen, overeenkomsten en andere handelingen van of namens Metalced

Nadere informatie

Algemene Huurvoorwaarden

Algemene Huurvoorwaarden Algemene Huurvoorwaarden 1. Toepasselijkheid Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle door Weltedoen verhuur, uitgebrachte offertes, met Weltedoen verhuur gesloten overeenkomsten, waaronder

Nadere informatie

Huurvoorwaarden. 6. Levering en terugbezorging a. De huurder dient zelf het gehuurde bij de verhuurder op te halen en te retourneren, tenzij

Huurvoorwaarden. 6. Levering en terugbezorging a. De huurder dient zelf het gehuurde bij de verhuurder op te halen en te retourneren, tenzij Huurvoorwaarden 1. Toepasselijkheid Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle door RV Jubileum Verhuur, hierna te noemen: "Verhuurder", uitgebrachte offertes, met RV Jubileum Verhuur gesloten

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN SCHÖNE EDELMETAAL B.V.

ALGEMENE VOORWAARDEN SCHÖNE EDELMETAAL B.V. ALGEMENE VOORWAARDEN SCHÖNE EDELMETAAL B.V. Artikel 1: definities 1. koper de partij vermeld in de overeenkomst als zijnde de koper en/of opdrachtgever, alsmede alle voor haar werkzame en door haar, zowel

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Elienore De meest recente versie van onze algemene voorwaarden is op onze website te vinden.

Algemene Voorwaarden Elienore De meest recente versie van onze algemene voorwaarden is op onze website te vinden. Elienore Website Email info@elienore.com Tel +31(0)647 890 445 Bank NL14RABO 01712092 65 BTW nr. 200727357B01 KvK nr. 60350903 Algemene Voorwaarden Elienore De meest recente versie van onze algemene voorwaarden

Nadere informatie

1. Alle door Steviger! in offertes, opdrachtbevestigingen of aan de andere kant genoemde bedragen zijn exclusief omzetbelasting.

1. Alle door Steviger! in offertes, opdrachtbevestigingen of aan de andere kant genoemde bedragen zijn exclusief omzetbelasting. gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel Rijnland onder nummer 28097926. Art. 1: Algemeen 1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle, ook precontractuele en toekomstige, rechtsverhoudingen tussen Steviger!

Nadere informatie

AV V.O.F HUISFEESTJES.NL

AV V.O.F HUISFEESTJES.NL AV V.O.F HUISFEESTJES.NL Door het plaatsen van een order en/of het in ontvangst nemen van verhuurde goederen wordt de opdrachtgever geacht stilzwijgend met onderstaande voorwaarden akkoord te zijn gegaan.

Nadere informatie

Algemene Verkoop-, Leverings- en Betalingsvoorwaarden Vestal Vastgoedmanagement

Algemene Verkoop-, Leverings- en Betalingsvoorwaarden Vestal Vastgoedmanagement Algemene voorwaarden Algemene Verkoop-, Leverings- en Betalingsvoorwaarden Vestal Vastgoedmanagement Artikel 1: Geldigheid a. Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op al onze aanbiedingen en overeenkomsten.

Nadere informatie

Algemene Verkoopvoorwaarden Genpower B.V. gevestigd te Groot-Ammers. Gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel te Rotterdam onder nummer

Algemene Verkoopvoorwaarden Genpower B.V. gevestigd te Groot-Ammers. Gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel te Rotterdam onder nummer Algemene Verkoopvoorwaarden Genpower B.V. gevestigd te Groot-Ammers Gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel te Rotterdam onder nummer 23077733 Artikel 1. Definities 1.1 In deze algemene voorwaarden wordt

Nadere informatie

ALGEMENE LEVERINGS - VERKOOP EN BETALINGSVOORWAARDEN RR-WORKS

ALGEMENE LEVERINGS - VERKOOP EN BETALINGSVOORWAARDEN RR-WORKS Artikel 1 definities 1.1 In deze algemene voorwaarde wordt onder wederpartij verstaan: de natuurlijke of rechtspersoon ten behoeve van wie op basis van onderstaande algemene voorwaarden artikelen worden

Nadere informatie

Progé: Algemene voorwaarden

Progé: Algemene voorwaarden Progé: Algemene voorwaarden Algemene leveringsvoorwaarden Progé binnenafwerking Artikel 1. Toepasselijkheid 1. Alle transacties zijn onderworpen aan de navolgende voorwaarden. 2. Indien de opdrachtnemer

Nadere informatie

Deze algemene verhuurvoorwaarden zijn van kracht oor alle overeenkomsten waarbij

Deze algemene verhuurvoorwaarden zijn van kracht oor alle overeenkomsten waarbij Algemene leveringsvoorwaarden Hof van Twente Verhuur 1. Onderwerp van deze overeenkomst Deze algemene verhuurvoorwaarden zijn van kracht oor alle overeenkomsten waarbij Hof van Twente Verhuur, goederen

Nadere informatie

ALGEMENE VERHUURVOORWAARDEN. 1. Aanvaarding van de algemene verhuurvoorwaarden & algemene voorwaarden

ALGEMENE VERHUURVOORWAARDEN. 1. Aanvaarding van de algemene verhuurvoorwaarden & algemene voorwaarden ALGEMENE VERHUURVOORWAARDEN 1. Aanvaarding van de algemene verhuurvoorwaarden & algemene voorwaarden 1.1 Alle verhuringen uitgaande van de BECONA NV worden aangegaan onder de hierna vermelde voorwaarden.

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Welisa, 01/01/2019

Algemene Voorwaarden Welisa, 01/01/2019 Algemene Voorwaarden Welisa, 01/01/2019 Artikel 1 Toepassingsgebied 1. Deze algemene leveringsvoorwaarden zijn van toepassing bij opdrachten aan en op alle aanbiedingen en overeenkomsten waarbij Welisa

Nadere informatie

1.3 Toepasselijkheid van algemene of andere voorwaarden van de opdrachtgever wordt uitdrukkelijk van de hand gewezen.

1.3 Toepasselijkheid van algemene of andere voorwaarden van de opdrachtgever wordt uitdrukkelijk van de hand gewezen. Artikel 1 Aanbieding en overeenkomst 1.1 In deze overeenkomst wordt onder opdrachtgever verstaan: degene die een offerte van MIO Advies, gevestigd te Duiven, hierna MIO Advies, ontvangt of degene met MIO

Nadere informatie

Verhuurvoorwaarden. Ri-traffic Valeton 4B 5301 LW ZALTBOMMEL TEL;

Verhuurvoorwaarden. Ri-traffic Valeton 4B 5301 LW ZALTBOMMEL TEL; Verhuurvoorwaarden Prijzen Per stuk; exclusief BTW. Prijswijzigingen Wij behouden ons het recht voor de prijzen tussentijds te wijzigen. Levering Levertijd Betaling Huurperiode Verzekering Eigendom Manco

Nadere informatie

Algemene in en verkoopvoorwaarden Angstelgoud. Artikel 1 Definities

Algemene in en verkoopvoorwaarden Angstelgoud. Artikel 1 Definities Algemene in en verkoopvoorwaarden Angstelgoud Artikel 1 Definities 1. Koper, de partij vermeld in de overeenkomst als zijnde de koper en/of opdrachtgever, alsmede alle voor haar werkzame en door haar,

Nadere informatie

B. OVEREENKOMSTEN TERZAKE HUUR/VERHUUR

B. OVEREENKOMSTEN TERZAKE HUUR/VERHUUR ALGEMENE LEVERINGSVOORWAARDEN (5 pagina's, 22 artikelen) AVC SUPPORT (hierna te noemen AVC) Gedeponeerd bij de KVK Leiden/Meppel onder nummer B-97105 A. ALGEMEEN artikel 1. Toepasselijkheid van deze voorwaarden

Nadere informatie

VERHUUR STAND21 HANS SYSTEMEN

VERHUUR STAND21 HANS SYSTEMEN VERHUUR STAND21 HANS SYSTEMEN HANS RACING II SERIES RS2 20 DGR. 850 GR. LARGE HANS RACING II SERIES RS2 20 DGR. 850 GR. MEDIUM HANS SPORT SERIES EVO 20 DGR. 1180 GR. LARGE HANS SPORT SERIES EVO 20 DGR.

Nadere informatie

Verhuur/leveringsvoorwaarden TechRental

Verhuur/leveringsvoorwaarden TechRental Verhuur/leveringsvoorwaarden TechRental Inhoud 1. Definities... 2 2. Laden en lossen... 2 3. Bodemvoorwaarden... 2 4. Duur... 2 5. Storingen, reparaties en aanpassingen... 3 6. Beperking aansprakelijkheid

Nadere informatie

2. De huurovereenkomst wordt afgesloten tegen een huurprijs zoals vermeld op de (aan de ommezijde vermelde ) huurovereenkomst.

2. De huurovereenkomst wordt afgesloten tegen een huurprijs zoals vermeld op de (aan de ommezijde vermelde ) huurovereenkomst. Algemene voorwaarden Sebaldeburen, 25-10-2013 Artikel 1 : 1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle transacties inzake huur,verhuur en ter beschikkingstelling van zaken van Westerhof Sebaldeburen,

Nadere informatie

Artikel 2: Aanbiedingen/offertes 2.1 Alle aanbiedingen en offertes van Dordtse Bazar zijn vrijblijvend, tenzij uitdrukkelijk anders is vermeld.

Artikel 2: Aanbiedingen/offertes 2.1 Alle aanbiedingen en offertes van Dordtse Bazar zijn vrijblijvend, tenzij uitdrukkelijk anders is vermeld. ALGEMENE VOORWAARDEN VAN DORDTSE BAZAR VERHUUR, Gevestigd te 3077 BK Rotterdam, Bovenstraat 230a, gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel te Rotterdam. Artikel 1: Toepasselijkheid 1.1 Deze voorwaarden

Nadere informatie

Algemene voorwaarden de Haan online marketing

Algemene voorwaarden de Haan online marketing Algemene voorwaarden de Haan online marketing 1. Definities 1.1 Opdrachtgever: De natuurlijke of rechtspersoon of nonprofitinstelling met wie de Haan online marketing een overeenkomst sluit tot het leveren

Nadere informatie

ALGEMENE VERKOOP- EN LEVERINGSVOORWAARDEN VAN JOEP TUERLINGS AGENTUREN B.V. h.o.d.n. TUERLINGS FASHION GROUP TE TILBURG (Tuerlings)

ALGEMENE VERKOOP- EN LEVERINGSVOORWAARDEN VAN JOEP TUERLINGS AGENTUREN B.V. h.o.d.n. TUERLINGS FASHION GROUP TE TILBURG (Tuerlings) ALGEMENE VERKOOP- EN LEVERINGSVOORWAARDEN VAN JOEP TUERLINGS AGENTUREN B.V. h.o.d.n. TUERLINGS FASHION GROUP TE TILBURG (Tuerlings) Artikel 1. Toepasselijkheid 1.1 Deze voorwaarden zijn van toepassing

Nadere informatie

1. In deze algemene verkoopvoorwaarden wordt verstaan onder:

1. In deze algemene verkoopvoorwaarden wordt verstaan onder: ALGEMENE VERKOOPVOORWAARDEN MAMMOET GROEP JUNI 2006 1. DEFINITIES EN TOEPASSELIJKHEID 1. In deze algemene verkoopvoorwaarden wordt verstaan onder: a. Mammoet Groep": de groep van vennootschappen, gevestigd

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN

ALGEMENE VOORWAARDEN 1 ALGEMENE VOORWAARDEN Opgesteld door: 2 ALGEMENE VOORWAARDEN FRIETFEEST.NL, gevestigd te Sint-Oedenrode, ingeschreven in het handelsregister onder nummer 17223508 verder te noemen FF. Artikel 1: Definities.

Nadere informatie

Algemene voorwaarden van Bingham Schiedam B.V. 1. Toepassing

Algemene voorwaarden van Bingham Schiedam B.V. 1. Toepassing Algemene voorwaarden van Bingham Schiedam B.V 1. Toepassing 1.1 Deze algemene voorwaarden (hierna: voorwaarden) zijn van toepassing op en gelden voor alle aanbiedingen van en/of levering van zaken en/of

Nadere informatie

Algemene voorwaarden van Bakkie & Zo, gevestigd te Sint-Oedenrode, geregistreerd onder KvK nummer

Algemene voorwaarden van Bakkie & Zo, gevestigd te Sint-Oedenrode, geregistreerd onder KvK nummer Algemene voorwaarden Algemene voorwaarden van Bakkie & Zo, gevestigd te Sint-Oedenrode, geregistreerd onder KvK nummer 000033346526 Artikel 1: Geldigheid van deze Voorwaarden 1a Deze Algemene voorwaarden,

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN OFFICE FOCUS versie ARTIKEL 1. DEFINITIES

ALGEMENE VOORWAARDEN OFFICE FOCUS versie ARTIKEL 1. DEFINITIES ALGEMENE VOORWAARDEN OFFICE FOCUS versie 1 2017 ARTIKEL 1. DEFINITIES In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven.

Nadere informatie

Algemene voorwaarden. ARTIKEL 1: Toepasselijkheid van deze voorwaarden. ARTIKEL 2: Aanbiedingen. ARTIKEL 3: Overeenkomsten.

Algemene voorwaarden. ARTIKEL 1: Toepasselijkheid van deze voorwaarden. ARTIKEL 2: Aanbiedingen. ARTIKEL 3: Overeenkomsten. Algemene voorwaarden ARTIKEL 1: Toepasselijkheid van deze voorwaarden. ARTIKEL 2: Aanbiedingen. ARTIKEL 3: Overeenkomsten. ARTIKEL 4: Afgifte. ARTIKEL 5: Ontvangst en reclame. ARTIKEL 6: Teruggave. ARTIKEL

Nadere informatie

Algemene verkoop- en leveringvoorwaarden van Tech. Handelsonderneming Bredewold

Algemene verkoop- en leveringvoorwaarden van Tech. Handelsonderneming Bredewold Betaling Bij vooruitbetaling van het totale bedrag, dient u het bedrag zoals vermeld op de orderbevestiging, de volgende werkdag (er kan nog een correctie volgen, bv andere prijs, niet leverbaar enz.)

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN

ALGEMENE VOORWAARDEN ALGEMENE VOORWAARDEN XS 2 Knowledge B.V. gevestigd en kantoorhoudende te Barendrecht Artikel 1 Algemeen Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen en overeenkomsten tussen XS 2

Nadere informatie

Algemene Verhuurvoorwaarden

Algemene Verhuurvoorwaarden Artikel 1. Toepassing 1.1 Deze algemene verhuurvoorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten die tussen Aarnoudse Landbouwtechniek en Rijplatenverhuur B.V. als verhuurder en haar medecontractant

Nadere informatie

Algemene Huurvoorwaarden Attractieschuur Hoeksche Waard

Algemene Huurvoorwaarden Attractieschuur Hoeksche Waard Algemene Huurvoorwaarden Attractieschuur Hoeksche Waard Artikel 1. Object van deze overeenkomst. Deze voorwaarden hebben betrekking op de verhuur van de in de overeenkomst genoemde goederen, met de daarbij

Nadere informatie

1.1 Euronozzle.com: gebruiker van deze algemene voorwaarden

1.1 Euronozzle.com: gebruiker van deze algemene voorwaarden Leveringsvoorwaarden ALGEMENE VOORWAARDEN Hodam mede handelend onder de naam Euronozzle.com Inschrijvingsnummer KvK: 58634215 1. Definities 1.1 Euronozzle.com: gebruiker van deze algemene voorwaarden 1.2

Nadere informatie

Algemene voorwaarden verhuur

Algemene voorwaarden verhuur Algemene voorwaarden verhuur Onze algemene huurvoorwaarden zijn van toepassing op de verhuur van alle op deze website vermelde producten en diensten. Deze voorwaarden zijn bindend bij elke verhuur, tenzij

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Algemene voorwaarden evenementenservice.nl 1 van 7

Algemene Voorwaarden Algemene voorwaarden evenementenservice.nl 1 van 7 Algemene Voorwaarden Algemene voorwaarden van de besloten vennootschap Doorenbos Feestverlichting B.V., gevestigd te Assen, tevens H.O.D.N Doorenbos Elektrotechniek, Evenementenservice, KvK nr. 04015455

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden SbeO-Automatisering:

Algemene Voorwaarden SbeO-Automatisering: Algemene Voorwaarden SbeO-Automatisering: 1.Toepasselijkheid 1.1. Op alle offertes en leveringen van SbeO-Aumatisering zijn deze algemene leverings- en betalingsvoorwaarden van toepassing tenzij schriftelijk

Nadere informatie

Deze overeenkomst is gesloten gedurende de tijd, die beide partijen schriftelijk of per e-mail zijn overeengekomen.

Deze overeenkomst is gesloten gedurende de tijd, die beide partijen schriftelijk of per e-mail zijn overeengekomen. Huurvoorwaarden Algemeen. Alle genoemde prijzen gelden per weekend (tenzij anders beschreven) en zijn exclusief BTW. Na reservering ontvangt u schriftelijk of per e-mail een orderbevestiging. De overeenkomst.

Nadere informatie

ALGEMENE VERKOOP- EN LEVERINGSVOORWAARDEN

ALGEMENE VERKOOP- EN LEVERINGSVOORWAARDEN ALGEMENE VERKOOP- EN LEVERINGSVOORWAARDEN Artikel 1 Definities Aanbieding BW Dag MRT Overeenkomst Partijen Product Voorwaarden Wederpartij een offerte of anderszins schriftelijk of mondeling voorstel van

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden VoetbalFunNoord

Algemene Voorwaarden VoetbalFunNoord Algemene voorwaarden VoetbalFunNoord 1. Algemeen 2. Verhuur 3. Duur overeenkomst 4. Veiligheid 5. Aansprakelijkheid 6. Betaling 7. Controle goede staat 8. Verplichtingen verhuurder 9. Reparaties 10. Verzekering

Nadere informatie

2. OFFERTES, OPDRACHTBEVESTIGINGEN EN WIJZIGING IN GEGEVEN OPDRACHTEN

2. OFFERTES, OPDRACHTBEVESTIGINGEN EN WIJZIGING IN GEGEVEN OPDRACHTEN Opgemaakt te Helenaveen, 4 oktober 2018 1. TOEPASSING Deze algemene voorwaarden, zijn, tenzij anders is overeengekomen, van toepassing op alle offertes en overeenkomsten van of met Organized by Josefien

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN

ALGEMENE VOORWAARDEN UITVAARTVIDEO.NET ALGEMENE VOORWAARDEN UITVAARTVIDEO.NET F. Abendanon T: +31 650234759 E: info@uitvaartvideo.net I: www.uitvaartvideo.net Algemene bepalingen Artikel 1. De navolgende voorwaarden zijn van

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Websitescanner Willibrorduslaan 81 KvK: hierna te noemen: gebruiker

Algemene Voorwaarden Websitescanner Willibrorduslaan 81 KvK: hierna te noemen: gebruiker Algemene Voorwaarden Websitescanner Willibrorduslaan 81 KvK: 70476748 hierna te noemen: gebruiker Artikel 1 Definities 1. In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis

Nadere informatie

1.2 De toepasselijkheid van de door de opdrachtgever gehanteerde algemene voorwaarden wordt uitdrukkelijk uitgesloten.

1.2 De toepasselijkheid van de door de opdrachtgever gehanteerde algemene voorwaarden wordt uitdrukkelijk uitgesloten. Algemene voorwaarden J&S Diensten 1. Algemeen 1.1 Al onze aanbiedingen, overeenkomsten en uitvoering daarvan, worden uitsluitend beheerst door de onderhavige voorwaarden. Afwijkingen dienen uitdrukkelijk

Nadere informatie

2. Tenzij schriftelijk anders overeengekomen worden de onder 1 bekend gemaakte Voorwaarden geacht door de betrokken Partijen te zijn geaccepteerd.

2. Tenzij schriftelijk anders overeengekomen worden de onder 1 bekend gemaakte Voorwaarden geacht door de betrokken Partijen te zijn geaccepteerd. LEVERINGS- EN BETALINGSVOORWAARDEN VOOR DE DETAILHANDEL IN BLOEMEN EN PLANTEN, VASTGESTELD DOOR DE VBW CENTRALE VERENIGING BLOEMENDETAILHANDEL, GEVESTIGD TE (6717 LP) EDE AAN DE ZANDLAAN 18, GEDEPONEERD

Nadere informatie

ALGEMENE LEVERINGS- EN BETALINGSVOORWAARDEN. SOUNDFIDELITY te Wolvega Nederland

ALGEMENE LEVERINGS- EN BETALINGSVOORWAARDEN. SOUNDFIDELITY te Wolvega Nederland ALGEMENE LEVERINGS- EN BETALINGSVOORWAARDEN SOUNDFIDELITY te Wolvega Nederland Artikel 1. Toepasselijkheid 1. Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op al onze diensten en op alle door ons aangegane

Nadere informatie

Algemene voorwaarden van:

Algemene voorwaarden van: Algemene voorwaarden van: Köhlen Consulting Bouwkundig Advies Glacisweg 34 F 6212 BP Maastricht Artikel 1 Werkingssfeer 1. Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle offertes en overeenkomsten

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN SKYTZ

ALGEMENE VOORWAARDEN SKYTZ ALGEMENE VOORWAARDEN SKYTZ Op deze pagina vindt u de algemene voorwaarden van Skytz gevestigd aan de Papierbaan 9 te Winschoten. Definities In deze Algemene Voorwaarden worden de hiernavolgende termen

Nadere informatie

Artikel 1. Toepasselijkheid

Artikel 1. Toepasselijkheid Artikel 1. Toepasselijkheid 1.1 Op alle aanbiedingen, bestellingen en overeenkomsten van OnderhoudShop.nl zijn deze Algemene Voorwaarden van toepassing. 1.2 Het accepteren van een aanbieding dan wel het

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Artikel 1 : Toepasselijkheid van de voorwaarden Artikel 3: Uitvoering van de overeenkomst Artikel 2: Offertes

Algemene voorwaarden Artikel 1 : Toepasselijkheid van de voorwaarden Artikel 3: Uitvoering van de overeenkomst Artikel 2: Offertes Algemene voorwaarden Artikel 1 : Toepasselijkheid van de voorwaarden 1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle offertes en overeenkomsten met betrekking tot het leveren van goederen en/of het verrichten

Nadere informatie

Algemene algemene verhuurvoorwaarden imaatverhuur.nl 1.1 In deze algemene algemene verhuurvoorwaarden worden de volgende termen, alsmede eventuele

Algemene algemene verhuurvoorwaarden imaatverhuur.nl 1.1 In deze algemene algemene verhuurvoorwaarden worden de volgende termen, alsmede eventuele Algemene algemene verhuurvoorwaarden imaatverhuur.nl 1.1 In deze algemene algemene verhuurvoorwaarden worden de volgende termen, alsmede eventuele vervoegingen daarvan gebruikt en hebben deze, indien en

Nadere informatie

ALGEMENE LEVERINGS- EN BETALINGSVOORWAARDEN VAN AAA VERTAALBUREAU LA FRANCE. te Andijk Generaal de Wetlaan 17

ALGEMENE LEVERINGS- EN BETALINGSVOORWAARDEN VAN AAA VERTAALBUREAU LA FRANCE. te Andijk Generaal de Wetlaan 17 ALGEMENE LEVERINGS- EN BETALINGSVOORWAARDEN VAN AAA VERTAALBUREAU LA FRANCE te Andijk Generaal de Wetlaan 17 Artikel 1 - Definities Artikel 2 - Algemeen Artikel 3 - Offertes, aanbiedingen Artikel 4 - Opdracht

Nadere informatie

Algemene leveringsvoorwaarden Clensch

Algemene leveringsvoorwaarden Clensch Algemene leveringsvoorwaarden Clensch Artikel 1 Toepassingsgebied 1. Deze algemene leveringsvoorwaarden zijn van toepassing bij opdrachten aan en op alle aanbiedingen en overeenkomsten waarbij Clensch

Nadere informatie

ALGEMENE VERHUURVOORWAARDEN

ALGEMENE VERHUURVOORWAARDEN ALGEMENE VERHUURVOORWAARDEN Artikel 1 Toepasselijkheid 1.1 Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle tussen verhuurder en huurder te sluiten huurovereenkomsten. 1.2 Algemene voorwaarden van huurder

Nadere informatie

ALGEMENE VERKOOP-EN LEVERINGSVOORWAARDEN VAN LICHTPLANNERS B.V. Zoals gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel te Amsterdam onder nummer 34275426.

ALGEMENE VERKOOP-EN LEVERINGSVOORWAARDEN VAN LICHTPLANNERS B.V. Zoals gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel te Amsterdam onder nummer 34275426. ALGEMENE VERKOOP-EN LEVERINGSVOORWAARDEN VAN LICHTPLANNERS B.V. Zoals gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel te Amsterdam onder nummer 34275426. Artikel 1 Geldigheid van deze voorwaarden 1-1 Deze voorwaarden

Nadere informatie