Informatiepakket ZeelandNet Digitale Telefonie

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Informatiepakket ZeelandNet Digitale Telefonie"

Transcriptie

1 Informatiepakket ZeelandNet Digitale Telefonie 1. Inleiding De tijd dat telefonie als een apart en duur medium ingezet wordt, is voorbij. Telefonie lift tegenwoordig mee op de technieken die oorspronkelijk voor internet ontwikkeld zijn. ZeelandNet Digitale Telefonie is de naam van het nieuwe telefoneren en ZeelandNet is de partij die dit voor u verzorgt. De voordelen in het kort Lage abonnementskosten Aantrekkelijke combinatiekorting met Breedband internet van ZeelandNet Lage en overzichtelijke tarieven naar alle mogelijke bestemmingen Gratis bellen met andere abonnees van ZeelandNet Digitale Telefonie Een zeer voordelige belbundel naar vaste nummers in Nederland Eenvoudig overstappen met behoud van uw huidige nummer Geen telefonieabonnement van KPN meer nodig Installatie door een monteur van ZeelandNet, dus zonder zorgen Gratis beschikking over een groot aantal aanvullende diensten Gratis vermelding in de telefoongids Gratis online factuur en online gespreksspecificaties Geen investering in nieuwe of aanvullende apparatuur U kunt altijd bellen, ook als uw computer uit staat De moeite waard dus om te kijken wat ZeelandNet Digitale Telefonie voor u kan betekenen! ZeelandNet ZeelandNet heeft de ontwikkeling van digitale telefonie niet aan zich voorbij laten gaan. Na het uitkristalliseren van de techniek heeft een testperiode de afgelopen tijd bewezen dat ZeelandNet klaar is voor het aanbieden van digitaal telefoneren. Een abonnement op ZeelandNet Digitale Telefonie wordt eenvoudig aan uw internetabonnement gekoppeld. Zo hoeft u maar met één partij zaken te doen.

2 2. ZeelandNet Digitale Telefonie ZeelandNet Digitale Telefonie maakt gebruik van de nieuwste technieken op uw huidige apparatuur 1. U hoeft dus geen nieuw telefoontoestel of een adapter aan te schaffen. Digitale Telefonie werkt via hetzelfde modem dat ook wordt gebruikt voor Breedband internet van ZeelandNet. Indien u nog geen (geschikt) modem heeft, krijgt u deze gratis in bruikleen. Zodra ZeelandNet Digitale Telefonie bij u aangesloten is, heeft u geen telefonieabonnement van KPN meer nodig. Om te voorkomen dat u met dubbele abonnementskosten komt te zitten, kunt u in combinatie met nummerbehoud, gebruik maken van de opzegservice van ZeelandNet. ZeelandNet zorgt er in dat geval voor dat uw abonnement bij KPN opgezegd wordt. Wilt u echter een nieuw telefoonnummer, dan verzoeken we u om zelf uw huidige abonnement op te zeggen. 3. Lage abonnementskosten De basisprijs van ZeelandNet Digitale Telefonie bedraagt 14,95 per maand. De abonnementsprijs is aanzienlijk lager als u ook een Breedband internetabonnement van ZeelandNet heeft. Het jaarabonnement gaat altijd in op de eerste van de maand. U kunt uw abonnement echter op elk moment in laten gaan. De eerste dagen worden dan als opstartperiode aangemerkt en de kosten voor deze periode worden naar rato berekend. 4. Aantrekkelijke combinatiekorting Neemt u ZeelandNet Digitale Telefonie af in combinatie met Breedband internet van ZeelandNet, dan ontvangt u een aantrekkelijke combinatiekorting. De hoogte van de korting is afhankelijk van het door u gekozen internetabonnement. Kijk in de prijsbijlage voor de combinatiekorting die voor u van toepassing is. Mocht u uw Breedband internetabonnement wijzigen, dan verandert uw combinatiekorting mee met uw nieuwe abonnement. Uitgangspunt voor het verstrekken van de maandelijkse combinatiekorting is de situatie op elke eerste dag van de maand. De korting wordt via de online factuur op uw Persoonlijk informatie Pagina (PiP) verrekend.

3 5. Lage en overzichtelijke tarieven naar alle mogelijke bestemmingen ZeelandNet gaat voor duidelijkheid als het gaat om de tarieven voor Digitale Telefonie: Voor gesprekken binnen Nederland betaalt u één tarief, dus geen onderscheid tussen binnen en buiten de regio. Er wordt geen onderscheid gemaakt tussen de kosten van gesprekken die u doordeweeks of in het weekend voert en ook het moment, overdag, s avonds of s nachts, maakt niet uit. Er geldt altijd een vast laag tarief. Er geldt ook één tarief voor bellen naar mobiele bestemmingen binnen Nederland, ongeacht de operator. De kosten voor internationale gesprekken zijn afhankelijk van de bestemming, maar altijd voordelig. De tarieven voor bellen met andere abonnees van ZeelandNet Digitale Telefonie zijn helemaal voordelig. Die zijn namelijk gratis! Elk gesprek kent een vast starttarief, onafhankelijk van de duur van het gesprek. Het starttarief voor gesprekken met andere abonnees is gratis. Voor alle overige bestemmingen geldt één laag tarief. U ziet het, met de tariefindeling van ZeelandNet staat u nooit voor verrassingen. De actuele tarieven vindt u overzichtelijk weergegeven in de prijsbijlage van dit informatiepakket. 6. Een zeer voordelige Belbundel Voor regelmatige bellers heeft ZeelandNet een interessant aanbod: de Belbundel 500. Met deze Belbundel belt u 500 minuten naar vaste nummers in Nederland 2 voor slechts 6,95 per maand. Voor gesprekken die binnen de bundel vallen, betaalt u geen starttarief. Is de Belbundel interessant voor u? Als u meer dan 350 minuten per maand belt is de Belbundel altijd voordeliger. Maar ook als u minder belt kan de Belbundel voordelig zijn, zeker als u vaak korte gesprekken voert. U kunt eenvoudig uw voordeel berekenen. Op uw huidige telefoniefactuur kunt u zien hoeveel gesprekken u voert naar regionale en nationale bestemmingen. Tevens staat aangegeven hoeveel minuten u naar deze bestemmingen belt. Met behulp van de prijsbijlage berekent u de kosten zonder Belbundel. Ligt het totale bedrag hoger dan 6,95 per maand? Dan is de Belbundel iets voor u! Bij overschrijding van de 500 belminuten treedt het normale tarief in werking voor zowel de gesprekskosten als de startkosten. De belminuten die u niet gebruikt, gaan verloren. U kunt deze niet meenemen naar de volgende maand. U kunt ook besluiten later een abonnement op de Belbundel 500 af te sluiten. De Belbundel treedt dan in werking vanaf de eerste dag van de nieuwe maand na aanmelding. De looptijd van uw Belbundel is gekoppeld aan de looptijd van uw abonnement op ZeelandNet Digitale Telefonie. 1 Met uitzondering van toestellen met draaischijf, ISDN toestellen en speciale Carrier preselect en internettelefonie toestellen. 2 Met uitzondering van betaalde servicenummers.

4 7. Veel gratis aanvullende functies Bij uw abonnement op ZeelandNet Digitale Telefonie zijn een aantal telefoniefuncties inbegrepen, die ZeelandNet u gratis aanbiedt. Op het aanmeldformulier kunt u voor een aantal functies aangeven of u daar wel of geen gebruik van wenst te maken. Voic Op het moment dat u uw telefoon niet kunt beantwoorden, kunt u ervoor kiezen om het gesprek te laten beantwoorden door uw voic . De beller kan een bericht voor u achterlaten dat u kunt beluisteren op een moment dat het u uitkomt. U kunt dat doen vanaf uw eigen toestel maar ook vanaf een willekeurig ander toestel. Bellen naar voic vanaf uw eigen nummer is gratis. Doorschakelen U kunt uw telefoon gratis doorschakelen naar een ander telefoonnummer. Dit kan handig zijn als u niet thuis bent, maar wel telefoon wilt ontvangen. De kosten van de doorgeschakelde gesprekken worden volgens het normale tarief aan u in rekening gebracht. Wisselgesprek U krijgt gratis de mogelijkheid tot een wisselgesprek. Dat wil zeggen dat u een tweede telefoontje kunt opnemen, terwijl u het eerste gesprek in de wacht zet. U kunt vervolgens wisselen tussen de twee gesprekken. Nummerherkenning Met nummerherkenning kunt u het nummer van de beller zien in het display van uw telefoon 3. Dit is een handige functie voor mensen die niet altijd zin hebben om zomaar iedereen die belt te woord te staan. Op basis van het nummer van de beller kunt u immers bepalen of u het gesprek al dan niet aanneemt. Nummerweergave Nummerweergave betekent dat uw nummer wordt meegezonden met uitgaande gesprekken. Deze functie is standaard in uw abonnement opgenomen. Wilt u liever niet dat uw nummer verschijnt op het display van anderen, dan kunt u dit aangeven op het aanmeldformulier. B-nummer maskering Met B-nummer maskering kunt u ervoor zorgen dat uw telefoonnummer niet zichtbaar is op de factuur van anderen. De laatste vier cijfers van uw telefoonnummer worden dan vervangen door sterretjes, waardoor uw privacy gewaarborgd is.

5 Weigeren anonieme bellers U kunt gesprekken van bellers die hun nummer niet meezenden automatisch laten weigeren. Degene die u belt, krijgt dan te horen dat u geen gesprekken accepteert van bellers die nummerweergave hebben uitgeschakeld. Als de beller u toch wil bereiken zal deze nummerweergave (tijdelijk) aan moeten zetten. Nummerblokkering Als optie kunt u kiezen voor nummerblokkering. U kunt hiermee voorkomen dat bepaalde gesprekscategorieën, zoals servicenummers, mobiele nummers en internationale nummers gebeld worden. Met een speciale pincode kunt u de blokkering per gesprek ongedaan maken. Wijzigen instelling van de functies Al deze opties kunnen na de eerste instelling weer worden gewijzigd. Deels kunt u dat zelf doen via uw telefoontoestel, deels kunt u ZeelandNet hiervoor opdracht geven. In de handleiding van ZeelandNet Digitale Telefonie vindt u een beschrijving van de procedure. Ook de bediening van voic wordt in deze handleiding gedetailleerd uitgelegd. 8. Gratis vermelding in de telefoongids Gidsvermelding Wilt u dat anderen uw telefoonnummer op kunnen zoeken of na kunnen vragen bij telefonische inlichtingen? Dat kan. Als gratis service kan ZeelandNet u aanmelden bij De Telefoongids (ook op internet), de cd-foongids en de telefonische inlichtingendiensten en 118. ZeelandNet zorgt dan voor vermelding van uw naam, adresgegevens en telefoonnummer. Wilt u aanvullingen op deze standaardvermelding, dan kunt u contact opnemen met deze diensten. Geheim nummer Wilt u juist een geheim nummer dan kunt u dit aangeven op het aanmeldformulier. Uw nummer wordt altijd bekend gemaakt bij 112. Wel zo veilig want in noodgevallen kan de politie zo altijd achterhalen op welk adres alarm geslagen is. 3 Deze functie werkt op telefoontoestellen met display en ondersteuning van FSK (zie gebruiksaanwijzing van uw huidige telefoon).

6 9. Eenvoudig overstappen met behoud van uw nummer Overstappen naar ZeelandNet Digitale Telefonie is heel eenvoudig. ZeelandNet neemt u alle zorg uit handen. Als u uw huidige telefoonnummer mee wilt nemen naar ZeelandNet, hoeft u zich alleen maar bij ons aan te melden. Wij verzorgen de verhuizing van uw nummer en de opzegging van uw huidige telefonieabonnement. Een monteur van ZeelandNet komt de dienst bij u thuis aansluiten, dus ook daar heeft u geen omkijken naar. U kunt natuurlijk ook kiezen voor een nieuw telefoonnummer. Het opzeggen van uw huidige telefonieabonnement valt dan onder uw eigen verantwoordelijkheid. Bijzonderheden Digitale Telefonie wordt bij ZeelandNet met één telefoonnummer geleverd. Als u momenteel een ISDNaansluiting heeft, kunt u alleen het hoofdnummer meenemen naar ZeelandNet. Wilt u liever één van de ondernummers meenemen dan dient u dit nummer eerst los te koppelen van uw bestaande abonnement. U kunt hiervoor een verzoek indienen bij uw huidige leverancier. 10. Installatie ZeelandNet verzorgt de installatie van Digitale Telefonie voor u, zodat u gegarandeerd bent van een werkende aansluiting. Als u gekozen heeft voor een nieuw telefoonnummer kunt u direct na aansluiting digitaal telefoneren. Bij behoud van uw huidige nummer zijn na installatie nog enkele dagen nodig om uw telefoonnummer te verhuizen van uw huidige leverancier naar ZeelandNet. Tot die tijd kunt u gewoon telefoneren met uw bestaande aansluiting. Als uw nummer overgezet is, kunt u eenvoudig overschakelen naar Digitale Telefonie van ZeelandNet. Zo zit u geen dag zonder telefoon. De monteur die de installatie verzorgt, koppelt de telefoonaansluiting aan uw kabelmodem. Hoe die installatie precies plaatsvindt, is afhankelijk van de plaats waar uw telefoonaansluiting en uw kabelmodem zich in huis bevinden. Details over de installatie krijgt u na aanmelding in een aparte handleiding toegestuurd.

7 11. Factuur en gespreksspecificatie online Uw Persoonlijke informatie Pagina (PiP) is ook bij Digitale Telefonie een informatiemiddel bij uitstek. U vindt er informatie over uw abonnement voor Digitale Telefonie, de extra diensten die u in- of uitgeschakeld heeft en een overzicht van uw gesprekskosten. Factuur online De factuur voor ZeelandNet Digitale Telefonie ontvangt u online. Via uw PiP kunt u op elk moment de laatste factuur downloaden en printen. Facturen over voorgaande periodes blijven ook via uw PiP beschikbaar. De factuur wordt automatisch geïncasseerd van uw rekening. Gespreksspecificatie online De specificatie van uw gesprekskosten kunt u via uw PiP downloaden. De gesprekken zijn ingedeeld in verschillende categorieën, zoals nationaal, mobiel en internationaal. Zo kunt u zien wanneer er naar welk nummer is gebeld, hoe lang het gesprek geduurd heeft en wat de kosten van het gesprek zijn. Per categorie kunt u ook de totale gespreksduur en het totaalbedrag inzien. Gesprekken die onder uw Belbundel vallen, worden weergegeven met een bedrag van 0,00. Ook is weergegeven hoeveel gesprekken u gratis heeft gevoerd met andere abonnees van ZeelandNet Digitale Telefonie. 12. Extra internetvoordeel Kiest u voor ZeelandNet Digitale Telefonie in combinatie met een Breedband internetabonnement van ZeelandNet, dan krijgt u vanaf het Breedband Midi abonnement extra internetvoordeel. Internetabonnement Extra voordeel* Breedband Midi Breedband Plus Breedband Extra Breedband Super Breedband Extreem Datalimiet van 500 naar 1000 MB Downstream snelheid van 1 naar 2 Mb/s Upstream snelheid van 192 naar 256 kb/s Downstream snelheid van 2,5 naar 4 Mb/s Upstream snelheid van 512 naar 768 kb/s Downstream snelheid van 5 naar 8 Mb/s Upstream snelheid van 768 kb/s naar 1 Mb/s Downstream snelheid van 10 naar 16 Mb/s Upstream snelheid van 1 naar 2 Mb/s * vanaf april 2006

8 13. Klantenservice ZeelandNet heeft een professionele Klantenservice met ruime openingstijden. Telefonisch kunt u de Klantenservice bereiken op maandag t/m vrijdag van 9.00 tot uur en op zaterdag van 9.00 tot uur. Daarnaast kunt u ook al uw vragen met betrekking tot ZeelandNet Digitale Telefonie via stellen. Kijk voordat u belt of t eerst of u het antwoord op uw vraag kunt vinden op Hier vindt u een overzicht van de meest gestelde vragen. Krijgt u onverhoopt te maken met een storing, dan kunt u dat 24 uur per dag, 7 dagen per week melden via een formulier op uw Persoonlijk informatie Pagina (PiP). Uw melding wordt dan de volgende werkdag direct in behandeling genomen. Nog meer service Om u nog beter van dienst te zijn, is ZeelandNet continu bezig haar dienstverlening aan te passen aan uw wensen. Zo kunt u tegenwoordig de vragen inzien die u via de Klantenservicepagina op het internet heeft gesteld. Via de ZeelandNet portal logt u in op uw Persoonlijke informatie Pagina (PiP) en gaat u vervolgens naar Daar klikt u bovenaan het scherm op Mijn Overzicht. Hier ziet u alle vragen die u aan ZeelandNet heeft gesteld en uiteraard de antwoorden. Handig als u nog eens een eerder gegeven antwoord nodig heeft. Contactgegevens Telefoonnummer: (0113) adres: ZeelandNet B.V. Het Rip RL Kamperland Tel. (0113)

Handleiding ZeelandNet Digitale Telefonie

Handleiding ZeelandNet Digitale Telefonie Handleiding ZeelandNet Digitale Telefonie Inhoudsopgave Algemeen... 2 Telefoniefuncties Voicemail... 4 Doorschakelen... 7 Wisselgesprek... 8 Nummerweergave... 10 Nummerherkenning...11 Nummerblokkering...12

Nadere informatie

Handleiding Telefonie op glasvezel

Handleiding Telefonie op glasvezel Handleiding Telefonie op glasvezel Algemeen Bellen via Kabelnoord is eenvoudig Bellen via Kabelnoord is niet alleen voordelig, het betekent ook gemak. U kunt gebruik maken van diverse gratis telefoniefuncties,

Nadere informatie

Handleiding Telefonie Kabel Noord

Handleiding Telefonie Kabel Noord Handleiding A5:Opmaak 1 10-03-11 20:08 Pagina 1 Handleiding Telefonie Kabel Noord Handleiding A5:Opmaak 1 10-03-11 20:08 Pagina 2 INHOUD Algemeen 3-4 Voicemail 5-6 Doorschakelen 6 Nummerherhaling 6 Dubbelgesprek

Nadere informatie

Handleiding installatie telefonie

Handleiding installatie telefonie De voordelen van Vodafone Overal en altijd het beste netwerk Met Vodafone belt u in Nederland én in meer dan 187 landen via het meest betrouwbare netwerk. In 32 landen belt u extra voordelig, met Vodafone

Nadere informatie

TELEFONIE. Installatiehandleiding

TELEFONIE. Installatiehandleiding TELEFONIE Installatiehandleiding Introductie Inhoudsopgave 1 2 3 4 #1 4 Bellen en gebeld worden 6 Aanvullende diensten 10 3.1 Voicemail 11 3.2 Uitgaande nummerweergave instellen 15 3.3 Blokkeren van uitgaande

Nadere informatie

Hieronder vindt u alle veelgestelde vragen voor DELTA Mobiel verdeeld over de volgende rubrieken:

Hieronder vindt u alle veelgestelde vragen voor DELTA Mobiel verdeeld over de volgende rubrieken: Hieronder vindt u alle veelgestelde vragen voor DELTA Mobiel verdeeld over de volgende rubrieken: 1. Abonnement & bundels 2. Bellen & SMS-en 3. Nummerbehoud 4. Bestellen, leveren en/of opzeggen 5. Verbruik,

Nadere informatie

Hieronder vindt u alle veelgestelde vragen voor DELTA Mobiel verdeeld over de volgende rubrieken:

Hieronder vindt u alle veelgestelde vragen voor DELTA Mobiel verdeeld over de volgende rubrieken: Hieronder vindt u alle veelgestelde vragen voor DELTA Mobiel verdeeld over de volgende rubrieken: 1. Abonnement & bundels 2. Bellen & SMS-en 3. Nummerbehoud 4. Bestellen, leveren en/of opzeggen 5. Verbruik,

Nadere informatie

Veel gestelde vragen over Optibel

Veel gestelde vragen over Optibel Veel gestelde vragen over Optibel 1. Wat heb je nodig om met Optibel te kunnen bellen? 2. Wat kost Optibel? 3. Wat kan ik besparen met Optibel? 4. Ik heb aanbiedingen gezien die gratis bellen aanbieden.

Nadere informatie

Inhoud. Welkom bij Telfort... 3. Diensten... 4. Service... 9. Verlies en beveiliging... 9. Vragen?... 11

Inhoud. Welkom bij Telfort... 3. Diensten... 4. Service... 9. Verlies en beveiliging... 9. Vragen?... 11 zakelijk Welkom! Inhoud Welkom bij Telfort... 3 Snel starten... 3 Diensten... 4 Sms-berichten... 4 Verzenden met bevestiging... 4 Voicemail... 4 Instellen en beveiligen... 4 Beluisteren... 4 In het buitenland...

Nadere informatie

En algemene voorwaarden

En algemene voorwaarden 12:00 Handleiding En algemene voorwaarden September 2013 1 Welkom bij DekaMobiel Gefeliciteerd met de aanschaf van uw DekaMobiel prepaid startpakket. U heeft gekozen voor een van de meest voordelige manieren

Nadere informatie

Vragen over BoekelNet en lokale diensten. Vragen over het glasvezelnetwerk. Vragen over de aanleg. Infoavond KBO

Vragen over BoekelNet en lokale diensten. Vragen over het glasvezelnetwerk. Vragen over de aanleg. Infoavond KBO Infoavond KBO Vragen over BoekelNet en lokale diensten Kunnen particulieren ook diensten gaan aanbieden op het netwerk? Ja dat kan. Het is een open netwerk dus behalve bedrijven kunnen ook verenigingen

Nadere informatie

Wholesale Line Rental (WLR)

Wholesale Line Rental (WLR) Dienstenbeschrijving Wholesale Line Rental (WLR) Voordelig bellen is voortaan zo eenvoudig als het maar kan zijn Telecollectief Postbus 41 2660 AA Bergschenhoek E. info@telecollectief.nl W. www.telecollectief.nl

Nadere informatie

Uw internetaansluiting en telefonie in 1-2-3

Uw internetaansluiting en telefonie in 1-2-3 s Uw internetaansluiting en telefonie in 1-2-3 http://www.internet-123-gids.be In samenwerking met : Inhoudsopgave Inhoudsopgave...2 Uw internetaansluiting en telefonie in 123...3 STAP 1: Wat u moet weten...4

Nadere informatie

Wat biedt DELTA Mobiel aan? A: DELTA mobiel biedt de klanten keuze uit 2 verschillende belbundels, waarbinnen bellen en Sms en binnen Nederland valt.

Wat biedt DELTA Mobiel aan? A: DELTA mobiel biedt de klanten keuze uit 2 verschillende belbundels, waarbinnen bellen en Sms en binnen Nederland valt. Wat biedt DELTA Mobiel aan? A: DELTA mobiel biedt de klanten keuze uit 2 verschillende belbundels, waarbinnen bellen en Sms en binnen Nederland valt. 1. Klanten kunnen kiezen voor een basisabonnement,

Nadere informatie

Dienstbeschrijving Hosted Telefonie

Dienstbeschrijving Hosted Telefonie TZ230714 TZ150814 Telfort Zakelijk Hosted Telefonie Dienstbeschrijving Hosted Telefonie Versie 15 augustus 2014 Inhoudsopgave 1 Voordelen Hosted Telefonie...1 2 Hosted Telefonie...2 3 Telefooncentrale

Nadere informatie

Bellen en internetten op de manier die bij je past.

Bellen en internetten op de manier die bij je past. Bellen en internetten op de manier die bij je past. Inhoud. 4 Met een abonnement. Relax: je ongebruikte minuten, sms jes, mms jes en MB s blijven onbeperkt houdbaar. Voordeelbundels: met de Voordeelbundels

Nadere informatie

Flex Zakelijk van T -Mobile.

Flex Zakelijk van T -Mobile. Flex Zakelijk van T -Mobile. Een flexibel abonnement voor dynamische ondernemers. Life is for sharing. Inhoud. 3 Welkom bij T-Mobile. 4 Flex Zakelijk van T-Mobile. Flex Zakelijk: bellen, sms en en internetten

Nadere informatie

3. Worden alle oproepen geleid via ACN? Als u kiest voor het vastelijnabonnement met CPS worden alle oproepen geleid via ACN.

3. Worden alle oproepen geleid via ACN? Als u kiest voor het vastelijnabonnement met CPS worden alle oproepen geleid via ACN. ACN & Carrier pre-selectie 1. Wat is CPS (Carrier Pre-Selection; pre-selectie op de carrier van ACN)? Klanten kunnen een alternatieve aanbieder kiezen zonder dat ze een ander telefoonnummer krijgen, een

Nadere informatie

Breedband internetabonnementen

Breedband internetabonnementen Breedband internetabonnementen ZeelandNet is de grootste internetprovider van de provincie en is écht Zeeuws te noemen. ZeelandNet vervult een belangrijke regionale functie, hetgeen ook op de internetsite

Nadere informatie

Veel gestelde vragen. 1. Wat heb ik nodig om met Optibel te kunnen bellen?

Veel gestelde vragen. 1. Wat heb ik nodig om met Optibel te kunnen bellen? Veel gestelde vragen 1. Wat heb ik nodig om met Optibel te kunnen bellen? 2. Wat kan ik besparen met Optibel? 3. Ik heb aanbiedingen gezien die gratis bellen beloven. Kan dat ook? 4. Hoe zit het met de

Nadere informatie

Internet en Bellen met Interactieve TV van KPN VEELGESTELDE VRAGEN

Internet en Bellen met Interactieve TV van KPN VEELGESTELDE VRAGEN Internet en Bellen met Interactieve TV van KPN VEELGESTELDE VRAGEN 1 Inhoud Vereisten en opties... 3 Producten en diensten... 6 Prijzen en betalingen... 10 Levering en installatie... 12 Overige vragen...

Nadere informatie

T-Mobile Flex Zakelijk. Het abonnement dat zich automatisch aan uw belgedrag aanpast. Geschikt voor 1 t/m 4 aansluitingen.

T-Mobile Flex Zakelijk. Het abonnement dat zich automatisch aan uw belgedrag aanpast. Geschikt voor 1 t/m 4 aansluitingen. T-Mobile Flex Zakelijk. Het abonnement dat zich automatisch aan uw belgedrag aanpast. Geschikt voor 1 t/m 4 aansluitingen. Simply Closer Inhoud. 3 Welkom in onze zakelijke wereld. 4 T-Mobile Flex Zakelijk.

Nadere informatie

Welkom bij Vodafone. Vodafone Power to you

Welkom bij Vodafone. Vodafone Power to you Welkom bij Vodafone Vodafone Power to you 1 Inhoudsopgave Welkom Uw Simkaart Bellen Voicemail Sms & mms Buitenland Internet op uw mobiel Faxservice Handige definities Heeft u nog vragen 2 Welkom U heeft

Nadere informatie

Handleiding Vodafone Voicemail

Handleiding Vodafone Voicemail Handleiding Vodafone Voicemail Inhoudsopgave Uw voicemail in gebruik nemen 3 Gebruik van Vodafone Voicemail 4 Ontvangen en beluisteren van berichten 4 Wat kost Vodafone Voicemail? 5 Voicemail in het buitenland

Nadere informatie

Inhoud. 1 Inleiding 3. 2 Qfast Carrier Preselect 4 2.1 Hoe werkt Qfast Carrier Preselect? 4 2.2 Aanvraag en levering 4 2.

Inhoud. 1 Inleiding 3. 2 Qfast Carrier Preselect 4 2.1 Hoe werkt Qfast Carrier Preselect? 4 2.2 Aanvraag en levering 4 2. Inhoud 1 Inleiding 3 2 Qfast Carrier Preselect 4 2.1 Hoe werkt Qfast Carrier Preselect? 4 2.2 Aanvraag en levering 4 2.3 Facturatie 4 3 Qfast Telefonie 5 3.1 Wat is Qfast Telefonie? 5 3.2 Hoe werkt Qfast

Nadere informatie

T-Mobile Zakelijk Optimaal. Het groepsabonnement dat zich automatisch aan het belgedrag en de bedrijfsgrootte aanpast.

T-Mobile Zakelijk Optimaal. Het groepsabonnement dat zich automatisch aan het belgedrag en de bedrijfsgrootte aanpast. T-Mobile Zakelijk Optimaal. Het groepsabonnement dat zich automatisch aan het belgedrag en de bedrijfsgrootte aanpast. Simply Closer Inhoud. 3 Welkom in onze zakelijke wereld. 4 T-Mobile Zakelijk Optimaal.

Nadere informatie

Telefonie oplossingen van AVtel

Telefonie oplossingen van AVtel Telefonie oplossingen van AVtel Flexibel en efficiënt Van 9 tot 5 op kantoor met een typemachine op uw bureau en telefoon bij de hand. Dat tijdperk is al lang voorbij. Werken anno nu gebeurt in loondienst

Nadere informatie

Zakelijk Optimaal. Het ideale groepsabonnement en meer.

Zakelijk Optimaal. Het ideale groepsabonnement en meer. Zakelijk Optimaal. Het ideale groepsabonnement en meer. Inhoud. 3 Welkom in onze zakelijke wereld. 4 Het ideale groepsabonnement. 6 Vast Mobiel integratie. 7 Wereldwijd bereikbaar. 9 Verbeter uw bedrijfsvoering

Nadere informatie

LEMONTREE HOSTED VOICE dienstbeschrijving

LEMONTREE HOSTED VOICE dienstbeschrijving LEMONTREE HOSTED VOICE dienstbeschrijving Dienstbeschrijving Hosted Voice versie 1.3 15 januari 2015 Lemontree Masters in ICT Cornelis Geellaan 43 2406 JE Alphen aan den Rijn Tel: 0172 47.99.88 Fax: 0172

Nadere informatie

Handleiding en algemene voorwaarden

Handleiding en algemene voorwaarden Mobiel Handleiding en algemene voorwaarden 1 De goedkope prepaid die u zelf nog goedkoper maakt januari 2012 Welkom bij DekaMobiel Gefeliciteerd met de aanschaf van uw DekaMobiel startpakket. U heeft gekozen

Nadere informatie