2.3 YATSE voor ANDROID apparaten (zoals samsung, LG, enz..).

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "2.3 YATSE voor ANDROID apparaten (zoals samsung, LG, enz..)."

Transcriptie

1 Hoofdstuk 1. Uw XBMC speler opstarten 1.1 Benodigdheden - Een TV met een HDMI aansluiting, voor het beste resultaat een Full HD TV. Niet noodzakelijk maar wel gewenst, audio apparatuur, voor het beste geluid. - Een netwerkkabel en een breedband internetverbinding (bij voorkeur > 20 mb/s), draadloos is mogelijk, maar voor het beste resultaat raden wij een netwerkkabel aan, om uw Wi-Fi in te stellen op uw XBMC verwijzen wij u graag naar onze website en dan handleidingen. - Een afstandsbediening, of een muis of multimedia afstandsbediening. 1.2 Aansluiten van de mediaplayer - Sluit de HDMI kabel aan. Tevens op TV en/of audio. - Voer de SD-kaart in aan de onderkant van uw XBMC apparaat (Deze zit er vaak al in). - Voer de USB stick van Transcend in 1 van de USB poorten (alleen indien u een TURBO heeft besteld). - Sluit de voeding aan en stop deze in een contactdoos (230VAC). - De mediaspeler is al geconfigureerd en het XBMC hoofdscherm zal verschijnen. Hoofdstuk 2. Bedienen van uw mediaplayer 2.1 Afstandsbediening van uw TV. Indien uw TV HDMI-CEC ondersteunt (bij Samsung heet dat Anynet+) dan is uw TV in staat om signalen via de HDMI kabel door te geven aan aangesloten apparaten. Of uw TV Anynet+ CEC ondersteunt is vrij eenvoudig na te gaan: Als uw TV het ondersteunt dan zal uw TV automatisch inschakelen en naar het juiste HDMI kanaal schakelen, zodra u de XBMC mediaplayer aanzet. 2.2 XBMC Remote voor IOS apparaten (Apple) Een tweede besturingsmethode is via XBMC Remote. Dit programma is gratis beschikbaar in de App store (Official XBMC Remote). Als u het programma op uw smartphone of tablet voor de eerste keer in gebruik neemt, controleer dan eerst 2 zaken: 1) Zorg dat de mediaplayer aan staat en verbonden is met uw netwerk. 2) Zorg dat uw smartphone of tablet via Wi-Fi is aangemeld op hetzelfde netwerk. Als u punt 1 en 2 hierboven goed heeft opgevolgd dan vindt uw apparaat automatisch de XBMC mediaplayer en wordt alles automatisch ingevuld. 2.3 YATSE voor ANDROID apparaten (zoals samsung, LG, enz..). Een derde besturingsmethode is via de gratis app Yatse voor Android. Dit programma is gratis beschikbaar in de Google Playstore (er is ook een betaalde versie maar de gratis versie is voldoende). Als u het programma op uw smartphone of tablet voor de eerste keer in gebruik neemt, controleer dan eerst 2 zaken:

2 1) Zorg dat de mediaplayer aan staat en verbonden is met uw netwerk. 2) Zorg dat uw smartphone of tablet via Wi-Fi is aangemeld op hetzelfde netwerk. Als u punt 1 en 2 hierboven goed heeft opgevolgd dan vindt uw apparaat automatisch de XBMC mediaplayer en wordt alles automatisch ingevuld. Hoofdstuk 3. ADD-ONS (programma s) Wij hebben al een aantal populaire programma s geïnstalleerd op deze mediaplayer. - 1channel - Icefilms - Genesis - Uitzending gemist - XOT Uitzending gemist - Dutch Sport streams - Mash Up - Phoenix - Adults(deze worden alleen op verzoek geactiveerd) - Aantal muziek programma s(mp3 search, Radio, Skyradio en meer) - Afbeeldingen van Google, Flickr - Weerverwachting in uw woonplaats - ADDON installer - Nederlandse en Engelse ondertitels(andere talen ook mogelijk) - En nog veel meer. 3.1 Genesis Het mooiste programma voor films en series met automatisch gedownloade Nederlands ondertitels en de meeste keuze in films en series. Deze ADD-ONS zijn al zodanig geconfigureerd dat u vrijwel meteen uw favoriete programma met ondertitels kunt bekijken. U kunt op meerdere manieren uw programma zoeken, de eerste keer duur het langer voordat alle informatie binnen is gehaald. Op het moment dat u de film of serie heeft gevonden, kan met behulp van de rechtermuisknop de informatie over de film worden bekeken, tevens kunt u de film onder de favorieten plaatsen, zodat het zoeken voor een 2e keer makkelijk en snel is. u hoeft dan alleen de map favorieten aan te klikken en daar staat uw film of serie. Als u de film aanklikt dan komen er een aantal bronnen (streamingplaatsen) tevoorschijn die u kunt selecteren. Soms werkt een bron niet of niet goed, selecteer dan een andere bron die wel goed werkt. De lijst met bronnen is soms groot, soms klein. Helaas is het zo dat in zo n lijst niet alle bronnen even goed werken. Sommigen zullen het niet (meer) doen en sommigen zullen traag zijn. Dat laatste merkt u eigenlijk direct na het opstarten al, als de serie of film de eerste 3 minuten al niet soepel loopt kunt u beter een andere bron selecteren. Er is gelukkig vrijwel altijd wel een goed werkende bron te vinden, heeft u een paar keer achter elkaar pech blijf het dan toch proberen tot u alle bronnen gehad heeft. Soms de geduld hebben de prijs van gratis.

3 3.3 Streamen/ Downloaden Uw mediaplayer download de films niet, alles wordt direct gestreamt. Dat betekent dat u gelijk kunt kijken, hooguit wordt er aan het begin een aantal seconden vooruit gebufferd zodat uw film niet gaat haperen als uw internetsnelheid even een dipje heeft. Nadat u de tv serie (of film, dit werkt op dezelfde manier) heeft gestart kunt u de ondertitels activeren. Overigens is downloaden i.p.v. streamen wel mogelijk, pas op dat u zich wel aan de regelgeving houdt. Hoofdstuk 4. Ondertitels, Instellingen, synchroniseren. Ondertiteling is standaard geactiveerd, deze staan er dus automatisch onder. Gebeurd dit niet, dan is er nog geen ondertiteling beschikbaar. Wilt u toch handmatig ondertiteling er bij zetten: In de eerste paar minuten nadat de film of serie is gestart kunt u de ondertitels activeren (indien deze beschikbaar zijn op internet). Roep hiervoor het On Screen Display menu op, u kunt dan met uw afstandsbediening naar het 4e knopje van rechts lopen, deze ziet er uit als een beeldscherm met een streepje onderin. De tekst van ondertitels downloaden komt al te voorschijn. U kunt nu pijltje omhoog doen, en dan op downloaden OK drukken. Er kunnen meerdere ondertitel bestanden beschikbaar zijn, probeer altijd uit de naam te achterhalen of deze overeenkomt met uw gekozen filmversie (bijvoorbeeld de dvd versie of de 720p versie). Onthoudt dat de ondertitels door hobbyisten gemaakt zijn en dat er diverse versies kunnen zijn die wellicht niet exact overeenkomen met de videoversie die u gekozen heeft. Indien een bepaald geselecteerde ondertitels niet goed is, keer dan terug naar het ondertitel menu en kies dan een andere ga met de muis helemaal naar rechts en selecteer een andere bron. 4.1 Ondertitels synchroniseren Het kan zijn dat de ondertitels niet synchroon lopen met het beeld en geluid. U kunt dit op 2 manieren oplossen. Is er een erg groot verschil dan kunt u het beste een andere ondertiteling selecteren, de door u gekozen videoversie en het door u gekozen ondertitelbestand horen dan blijkbaar niet bij elkaar. Is het verschil qua timing niet zo groot dan kunt u de ondertitels ook iets naar voren of naar achter verschuiven, tot wel 10 seconden. Dit doet u als volgt: Open het On Screen Display menu en daar wordt al aangegeven bij het ondertitel menu, Ondertitels synchroniseren, klik deze aan. Er verschijnt nu een balk bovenin uw scherm. Met de pijltjes naar links of rechts kunt u de timing aanpassen. Als u alles naar tevredenheid heeft bijgesteld gebruikt u op de back of return toets van uw afstandsbediening drukken om terug te keren naar de film. * Tip: Ondertitels kunt u het beste in de eerste paar minuten van de film of serie aanzetten. Doet u dit halverwege of wisselt u van ondertitelbestand halverwege, dan is het systeem te ver van het synchronisatiepunt verwijdert en kan het zijn dat de ondertitels niet starten.

4 4.2 Audio synchronisatie In zeldzame gevallen kan het voorkomen dat het geluid van uw film niet synchroon loopt met het beeld. Ook hiervoor biedt XBMC een oplossing, in het audio menu vindt u ook een optie genaamd geluid synchroniseren. Open het On Screen Display menu. Ga naar de audio instellingen (symbool van een luidspreker). Hier ziet u de optie geluid synchroniseren, klik deze aan. Er verschijnt nu een balk bovenin uw scherm, met de pijltjes naar links of rechts met uw muis om de timing aan te passen. Als u alles naar tevredenheid heeft bijgesteld gebruikt u op de back of return toets van uw afstandsbediening drukken om terug te keren naar de film. 4.3 Youtube De Youtube App. in XBMC heeft een iets ander uiterlijk dan op de computer, maar is wel erg krachtig en gebruiksvriendelijk. Deze App. vrijwaart u namelijk van vervelende reclames die Youtube u op desktop platforms presenteert. Daarnaast worden alle video s automatisch is de hoogst beschikbare resolutie en full-screen getoond, zonder gedoe eromheen. Wilt u echt optimaal gebruik maken van Youtube dan is het aan te bevelen om op een desktop computer een gratis Youtube account aan te maken en u vervolgens in de XBMC Youtube App. aan te melden met dit account. Zo heeft u toegang tot al uw eigen Youtube video s en afspeellijsten. Wist u dat vrijwel alle muziek video s ook op Youtube te vinden zijn? Een afspeellijst met HD muziek video s is snel gemaakt op de computer, en via de mediaspeler eenvoudig af te spelen in de huiskamer. Een groot voordeel van deze mediaplayer is dat hij door youtube niet als een mobile device wordt gezien zoals bijvoorbeeld wel de Apple TV. Veel auteursrechtelijk beschermde content, zoals videoclips, zijn namelijk geblokkeerd voor mobiele weergave. Hier heeft XBMC geen last van, alles kan worden afgespeeld Dutch sports streams Via Dutch sports streams kunt u de Eredivisie Live wedstrijden bekijken op het moment dat deze live worden uitgezonden. In Dutch sports streams gaat u naar 1 van de website s die LIVE tv uitzenden zoals janlul.com. * Tip: Is een stream rood dan kan er NIET live gekeken worden via deze stream. een groene stream is nog wel beschikbaar. 4.5 UITZENDING GEMIST (XOT RIETER TV Online) Dit programma bevat naast de bekende uitzending gemist app. van de publieke omroepen ook vele andere tv zenders. Houdt er rekening mee dat RTL gemist ook vaak gecodeerd is, want dit is een betaaldienst van RTL. U vindt naast RTL XL ook een versie met een kleine i erbij, deze versie van RTL gemist is niet gecodeerd, maar is in lage resolutie. Verder live TV en Radio van de NPO.

5 Hoofdstuk 5. Uw NAS koppelen Beschikt u in uw thuisnetwerk over een NAS server dan bestaat er een mogelijkheid om deze te koppelen aan XBMC. Dit doet u als volgt: Onder Video s ziet u in het klein bestanden en ADD ons staan. Kies voor bestanden. Kies vervolgens voor video s toevoegen. Kies vervolgens voor bladeren. Kies hier de voor uw NAS toepasbare koppelmethode. Nu kunt u uw NAS selecteren, of verder bladeren in net netwerk. Na het juiste pad gevonden te hebben drukt u op OK, en daarna weer op OK. Nu kunt u in uw NAS zoeken naar films, series, en andere data. Hoofdstuk 6. Updates De updates zijn volledig automatisch, u hoeft hier niets aan te doen. Hoofdstuk 7. Aan- en uitschakelen De mediaplayer beschikt niet over een hardware matige aan-uit schakelaar. Aan en uitzetten gebeurt op de ouderwetse manier met de stekker in of uit het stopcontact. Let op dat het systeem softwarematig moet worden uitgezet met systeem uitschakelen onderaan in het XBMC home screen voordat u de stekker er uit trekt! Om het systeem weer aan te zetten dient u de stekker er weer in te doen. Of u laat de mediaplayer aan staan, stroomverbruik is erg laag, dit is aan te raden, aangezien hij dan altijd up-to-date is, en ready voor gebruik.

6 Hoofdstuk 7.1. Adult addons inschakelen De adult addons staan standaard uit. Hieronder staat beschreven hoe deze addons kan worden ingeschakeld. Ga naar Systeem vervolgens naar instellingen, daarna naar Add-ons, nu kunt u kiezen voor add-ons downloaden, en dan video-addons. Selecteer de gewenste add-on en kies vervolgens voor downloaden. - Fantastic - Beeg - Lubetube - Tube 8 - Videodevil - YouYizz.com De add-ons kunt u na het downloaden en installeren vinden onder Video s en dan add-ons in het hoofdmenu.

7 Hoofdstuk 8. Probleem oplossing Mogelijke problemen en oplossingen: Uw film start niet, er verschijnt geen error maar er gebeurt simpelweg niets: Waarschijnlijk heeft de server waarop de film staat de maximale capaciteit bereikt. Probeer het later nog eens of probeer een andere bron. Soms reageert het systeem traag. U drukt op iets maar er lijkt niets te gebeuren. Geduld is hier op zijn plaats nogmaals drukken zal het systeem nog zwaarder belasten en de actie wordt daarna dubbel uitgevoerd. Uw mediaspeler reageert heel traag na het opstarten. Het kan zijn dat uw mediaspeler een update van een XBMC programma aan het downloaden en installeren is. Dit doet hij automatisch op de achtergrond. Bij een grote update kan dat uw systeem tijdelijk vertragen, zodra de update is afgerond loopt alles weer soepel. Mocht u een keer een script failure melding krijgen in Genesis, of een dat niet aan uw apparaat te wijten is, probeer het nog een keer en anders op een later tijdstip. Bij overige problemen en vast lopers kan het helpen om de stekker even uit het stopcontact te halen, een aantal seconden wachten, en de stekker weer terug te plaatsen. Het kan voor komen dat uw mediaplayer een enkele keer vastloopt, in veel gevallen ligt het aan de server op internet als iets het niet doet. Het ligt niet aan uw apparaat, en het probleem zal zich vanzelf weer oplossen. Uw ondertitels of uw geluid loopt niet synchroon met het beeld. Zie hiervoor hoofdstuk 4.1 en 4.2 deze handleiding. Bent u er van overtuigd dat uw XBMC software helemaal niets meer doet dan kunt u een nieuwe SD kaart en USB stick bestellen met de meest recente XBMC configuratie. Komt u er helemaal niet meer uit, dan kunt u altijd contact met ons opnemen

1: Getting started. 1.1 Wat heeft u nodig?

1: Getting started. 1.1 Wat heeft u nodig? 1: Getting started 1.1 Wat heeft u nodig? Een TV met een HDMI aansluiting (bij voorkeur een Full HD TV) Een netwerkkabel en een breedband internetverbinding (bij voorkeur > 20 mb/s) Een afstandsbediening.

Nadere informatie

Handleiding. Inhoudsopgave

Handleiding. Inhoudsopgave Handleiding Inhoudsopgave 1. De Streamer aansluiten 2. Opstarten en afsluiten van De Streamer 3. De afstandsbediening 4. Aanmelden op netwerk (WIFI) 5. Beeldscherm kalibreren 6. Opschonen cache (tijdelijk

Nadere informatie

ONLINE FILM PAKKET. Installatie handleiding

ONLINE FILM PAKKET. Installatie handleiding ONLINE FILM PAKKET Installatie handleiding 1. Inhoudsopgave 1. Inhoudsopgave... 2 2. Inleiding... 3 3. Software downloaden... 4 4. Installatie KODI (voorheen XBMC)... 5 5. Installatie Online Film Pakket...

Nadere informatie

Inhoud. Handleiding OnlineTv

Inhoud. Handleiding OnlineTv Inhoud Inleiding... 2 Voorwaarden... 2 Aansluiten van OnlineTV... 3 Draadloze aansluiting... 4 Beeldscherm kalibreren... 5 Geluid Instellen... 5 Gebruik... 6 Afstandsbediening... 7 Storingen & Oplossingen...

Nadere informatie

HANDLEIDING GRATIS STREAM BOX

HANDLEIDING GRATIS STREAM BOX HANDLEIDING GRATIS STREAM BOX 1 Inhoud Algemene informatie... 3 1. Eerste Gebruik... 3 2. Stream box koppelen aan uw Wifi-netwerk 7 3. Streambox verbinden met internetkabel... 8 4. Schermverhouding aanpassen...

Nadere informatie

PlayNow Box. 1. Uitpakken en aansluiten. 2. Afstandsbediening leren kennen. 3. Opstarten. 4. Internet instellen. 5.

PlayNow Box. 1. Uitpakken en aansluiten. 2. Afstandsbediening leren kennen. 3. Opstarten. 4. Internet instellen. 5. Pagina 1 van 24 PlayNow Box 1. Uitpakken en aansluiten 2. Afstandsbediening leren kennen 3. Opstarten 4. Internet instellen 5. In gebruik nemen 6. Een film of serie aanzetten 7. PlayNow Box besturen met

Nadere informatie

INTERNET OP TELEVISIE

INTERNET OP TELEVISIE INTERNET OP TELEVISIE Nederlandse handleiding Versie 2.0 2013, CYMTV B.V. Inhoudsopgave Uw Pluggy 3 Leveringsomvang 5 Aansluiten van de componenten 6 De Pluggy afstandsbediening 8 Aansluiten van het Airmouse

Nadere informatie

INTERNET OP TELEVISIE

INTERNET OP TELEVISIE INTERNET OP TELEVISIE Nederlandse handleiding Versie 2.1 2014 CYMTV B.V. Inhoudsopgave Uw Pluggy 3 Leveringsomvang 5 Aansluiten van de componenten 6 De Pluggy afstandsbediening 8 Aansluiten van het Airmouse

Nadere informatie

EM7385 & EM7380 hdmedia 3D Full HD mediaspeler met 3D & Android

EM7385 & EM7380 hdmedia 3D Full HD mediaspeler met 3D & Android EM7385 & EM7380 hdmedia 3D Full HD mediaspeler met 3D & Android 2 NEDERLANDS EM7385 & EM7380 hdmedia 3D Full HD mediaspeler met 3D & Android Inhoudsopgave 1.0 Introductie... 4 1.1 Functies en kenmerken...

Nadere informatie

EM7285 Eminent HD Media Player Limited Edition

EM7285 Eminent HD Media Player Limited Edition EM7285 Eminent HD Media Player Limited Edition 2 NEDERLANDS EM7285 Eminent HD Media Player Limited Edition Inhoudsopgave 1.0 Introductie...3 1.1 Functies en kenmerken...3 1.2 Inhoud van de verpakking...4

Nadere informatie

Het installeren. Horizon TV UPC Internet UPC Telefonie

Het installeren. Horizon TV UPC Internet UPC Telefonie Het installeren Horizon TV UPC Internet UPC Telefonie 2 Inhoudsopgave Inhoudsopgave 1. Installatievolgorde 4 Inhoud van het installatiepakket 5 2. Het installeren Horizon TV 7 In- en uitgangen Horizon

Nadere informatie

EM7280 Eminent HD Media Player Limited edition

EM7280 Eminent HD Media Player Limited edition EM7280 Eminent HD Media Player Limited edition 2 NEDERLANDS EM7280 Eminent HD Media Player Limited edition Inhoudsopgave 1.0 Introductie...3 1.1 Functies en kenmerken...3 1.2 Inhoud van de verpakking...4

Nadere informatie

Aansluiten: Hartelijk gefeliciteerd met de aankoop van uw StreamOn! Verwijder de plastic lipjes van de HDMI-Kabel

Aansluiten: Hartelijk gefeliciteerd met de aankoop van uw StreamOn! Verwijder de plastic lipjes van de HDMI-Kabel Hartelijk gefeliciteerd met de aankoop van uw StreamOn! Aansluiten: In deze handleiding staat beschreven hoe u de StreamOn aan uw TV en internet aan dient te sluiten. Uw StreamOn pakket is compleet uitgerust

Nadere informatie

EM6104 / EM6108 Surveillance Recorder

EM6104 / EM6108 Surveillance Recorder EM6104 / EM6108 Surveillance Recorder 2 NEDERLANDS EM6104 / EM6108 Surveillance Recorder Inhoudsopgave 1.0 Introductie... 3 1.1 Inhoud van de verpakking... 3 2.0 Uitleg van de aansluitingen... 4 2.1 4

Nadere informatie

EM7480/EM7485 3D Full HD Media Player

EM7480/EM7485 3D Full HD Media Player EM7480/EM7485 3D Full HD Media Player 2 NEDERLANDS EM7480/EM7485 3D Full HD Media Player Inhoudsopgave 1.0 Introductie... 3 1.1 Functies en kenmerken... 4 1.2 Inhoud van de verpakking... 6 2.0 Uitleg van

Nadere informatie

EM6104R1 / EM6108R1 Surveillance Recorder

EM6104R1 / EM6108R1 Surveillance Recorder EM6104R1 / EM6108R1 Surveillance Recorder 2 NEDERLANDS EM6104R1 / EM6108R1 Surveillance Recorder Inhoudsopgave 1.0 Introductie... 3 1.1 Inhoud van de verpakking... 3 2.0 Uitleg van de aansluitingen...

Nadere informatie

EM7071 - hdmedia High-Definition Media Player

EM7071 - hdmedia High-Definition Media Player E EM7071 - hdmedia High-Definition Media Player 2 NEDERLANDS EM7071 - hdmedia High-Definition Media Player Waarschuwingen en aandachtspunten Laat reparatie altijd uitvoeren door gekwalificeerd personeel

Nadere informatie

Handleiding Internet Type Cisco EPC3928

Handleiding Internet Type Cisco EPC3928 Handleiding Internet Type Cisco EPC3928 Persoonlijke informatie en systeemgegevens Hieronder vindt u gegevens die relevant zijn voor het maken van instellingen op uw computer. Vul de ontbrekende gegevens

Nadere informatie

Inleiding Televisie van XS4ALL

Inleiding Televisie van XS4ALL Inleiding Televisie van XS4ALL Televisie van XS4ALL is tv kijken met veel mogelijkheden. Een compleet tv pakket met een uitgebreid aanbod van televisie en radiozenders, films on demand en Programma Gemist.

Nadere informatie

Hulp op de fabrikanten-website Op de fabrikantensite vindt u omvangrijke tips, handleidingen en video s die de configuratie in beeld laten zien.

Hulp op de fabrikanten-website Op de fabrikantensite vindt u omvangrijke tips, handleidingen en video s die de configuratie in beeld laten zien. renkforce renkcast stick Bestnr. 1176533 Belangrijke informatie Algemene tips De app, die u die u voor gebruik moet downloaden, heet EZCast. U kunt deze van Google Play-store, van de App Store van Apple

Nadere informatie

EM6250HD Easy Pro View HD IP camera

EM6250HD Easy Pro View HD IP camera EM6250HD Easy Pro View HD IP camera 2 NEDERLANDS EM6250HD Easy Pro View HD IP camera Inhoudsopgave 1.0 Introductie... 4 1.1 Update informatie... 4 1.2 Inhoud van de verpakking... 4 1.3 Wat heb je nodig

Nadere informatie

Vodafone Thuis. Gebruikershandleiding installeren Vodafone Thuis Geldig per oktober 2012

Vodafone Thuis. Gebruikershandleiding installeren Vodafone Thuis Geldig per oktober 2012 Vodafone Thuis Gebruikershandleiding installeren Vodafone Thuis Geldig per oktober 2012 1 Inhoudsopgave 1. Router installeren 5 2. Draadloos internet activeren 7 3. Bellen installeren 13 4. TV installeren

Nadere informatie

Interactieve TV Handleiding

Interactieve TV Handleiding Interactieve TV Handleiding Overzicht onderdelen uit pakket AAA AAA a b c d 1x 1x 1x 1x 1x Stroomadapter Hiermee sluit je de tv ontvanger aan op het electriciteitsnetwerk. HD tv ontvanger Motorola 1853,

Nadere informatie

Handleiding Info vooraf

Handleiding Info vooraf Handleiding In deze handleiding leggen we je stap voor stap uit hoe je tot een eigen presentatie met tekst foto s en video kan komen die je vervolgens kan afspelen op jouw TV. Deze handleiding dient ter

Nadere informatie

Gebruikshandleiding Alles-in-1 Glas

Gebruikshandleiding Alles-in-1 Glas Gebruikshandleiding Alles-in-1 Glas Goede uitleg is nooit weg. Ik ga voor glas. Ondanks alle aan deze handleiding bestede zorg kan Caiway geen aansprakelijkheid aanvaarden voor schade die het gevolg is

Nadere informatie

EM7075 - hdmedia STREAM High-Definition Mediaspeler

EM7075 - hdmedia STREAM High-Definition Mediaspeler EM7075 - hdmedia STREAM High-Definition Mediaspeler 2 NEDERLANDS EM7075 - hdmedia STREAM High-Definition Mediaspeler Waarschuwingen en aandachtspunten Laat reparatie altijd uitvoeren door gekwalificeerd

Nadere informatie

Welkom bij innr. Succes en veel plezier met je aankoop. Het innr Team.

Welkom bij innr. Succes en veel plezier met je aankoop. Het innr Team. Welkom bij innr. Gefeliciteerd met jouw persoonlijke innr LightAdvice. Als je dit leest heb je het pakket dat bij jouw lichtplan hoort waarschijnlijk al thuisgestuurd gekregen. Wij hebben ons uiterste

Nadere informatie

Handleiding Internet Type Ubee EVW3200

Handleiding Internet Type Ubee EVW3200 Handleiding Internet Type Ubee EVW3200 Persoonlijke informatie en systeemgegevens Hieronder vindt u gegevens die relevant zijn voor het maken van instellingen op uw computer. Vul de ontbrekende gegevens

Nadere informatie

Handleiding Kodi Wat is Kodi? Mediaspeler aansluiten Kodi opstarten

Handleiding Kodi Wat is Kodi? Mediaspeler aansluiten Kodi opstarten Handleiding Kodi Als u een mediaspeler met Android aanschaft bij imediabox.nl, hebt u een app nodig om films, series en muziek op uw televisie te bekijken. De gratis applicatie Kodi (voorheen XBMC) is

Nadere informatie

Gebruikershandleiding internet

Gebruikershandleiding internet Gebruikershandleiding internet Persoonlijke informatie en systeemgegevens Hieronder vindt u gegevens die relevant zijn voor het maken van instellingen op uw computer. Vul de ontbrekende gegevens in op

Nadere informatie