Express Editie. BoodschappenPlusBus. juli U krijgt aan de telefoon:

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Express Editie. BoodschappenPlusBus. juli U krijgt aan de telefoon:"

Transcriptie

1 Express Editie BoodschappenPlusBus U krijgt aan de telefoon: Karin Niekel Anita de Kleijn Petra Straathof Veroni Mulder Ans de Jong Ery Dekker Irene Beth boodschappenplusbus@brentano.nl Website: (vermeld onder diensten) Telefoon: Maandag t/m vrijdag 9:00 13:00 uur Adres: t Huis aan de Poel Afd. Boodschappen- PlusBus Populierenlaan 21, 1185 SE Amstelveen juli 2014 De Express-Editie is het maandelijkse programmablad van de Amstelveense BoodschappenPlusBus. De BoodschappenPlusBus biedt ouderen begeleiding en vervoer naar verschillende winkelgebieden en activiteiten. Daarnaast worden er wekelijks meerdere hele en halve dagtochten georganiseerd. Met deze hulp kunnen ouderen blijven deelnemen aan het dagelijks leven en blijft men in de gelegenheid om andere mensen te ontmoeten. De BoodschappenPlusBus wordt in Amstelveen uitgevoerd door Stichting Brentano Amstelveen. Het is een landelijk initiatief van het Nationaal Ouderenfonds. Stichting Brentano Amstelveen wil ouderen ondersteunen bij het langer zelfstandig kunnen blijven wonen. Ook wil zij een bijdrage leveren aan het voorkomen van eenzaamheid onder Amstelveense ouderen. Deelnemers van de BoodschappenPlusBus worden thuis opgehaald en na afloop weer thuisgebracht. Er gaan altijd 2 begeleiders mee om u bijvoorbeeld te helpen met in- en uitstappen, het dragen van de boodschappen etc. In de bus is plaats voor rollators. Circa 50 enthousiaste vrijwilligers maken deze dienst mogelijk. Gemeente Amstelveen is naast een aantal fondsen, sponsors en donateurs, de belangrijkste financier van deze dienst. Staat u nog niet ingeschreven en bent u geïnteresseerd in één van onze diensten? U kunt ons bellen voor een folder en een programma. Inschrijving is kosteloos.

2 Mededelingen Op woensdag 21 mei kunt u zich opgeven voor de tochten en activiteiten in juni. Speciaal op onze beldag zijn we een uur langer telefonisch bereikbaar van 9.00 uur tot uur. Gezien de vele telefoontjes raken de 2 lijnen snel overbelast. Komt u er niet direct door, bel dan later op de ochtend of na uur. Dan heeft u kans dat u direct iemand aan de lijn krijgt. Wij delen de tochten en activiteiten pas na uur in. We vragen u 2 (dag)tochten uit het programma door te geven. Daarnaast kunt u zich voor een activiteit aanmelden. We proberen iedereen voor 1 tocht en/of activiteit in te delen. Soms is de belangstelling zo groot dat dit niet lukt. In dit geval plaatsen we u op een reservelijst. U kunt uw belangstelling ook mailen: boodschappenplusbus@brentano.nl Belt u na de beldag dan is de kans redelijk groot dat de door u uitgekozen tocht volgeboekt is. Wij kunnen u dan op de reservelijst plaatsen. De dag na de beldag laten wij u weten met welke tocht en/of activiteit u mee kunt. Heeft u die dag niets gehoord of was u niet thuis, belt u ons dan even. U kunt ons ook gedurende de maand bellen om te horen of er nog mogelijkheden zijn. Vaak komen er in de loop van de maand weer plaatsen vrij bij de tochten en activiteiten. Mededelingen Ook voor het winkelen moet u zich elke maand opnieuw aanmelden. Ook al gaat u elke week mee, u komt niet vanzelfsprekend op de lijst. Er is meer vraag dan aanbod. Contactpersoon, eten en drinken onderweg Wilt u er altijd voor zorgen dat u een naam en telefoonnummer van een contactpersoon bij u heeft als u met ons op pad gaat! Dit in het geval er onderweg iets zou gebeuren en het nodig is om iemand voor u te bellen. Ook vragen wij u om altijd iets te drinken en te eten bij u te hebben voor het geval we bijvoorbeeld in een lange file terecht komen. Amstelveen in beweging Het is alweer bijna zomer! Zoals bekend hebben wij twee wandelgroepen. Van de mensen die regelmatig meedoen horen we hoe heerlijk en stimulerend het is om met een groepje in een rustig tempo te wandelen. Misschien is het ook iets voor u? Het is geen bezwaar als u met een rollator loopt. Door regelmatig een stukje te wandelen komt u in een goede conditie en kunt u mogelijk mee doen met de rollatorloop in Amsterdam. Deze is dit jaar op woensdagmiddag 17 september in het Olympisch Stadion.

3 Boodschappen Vanaf maandag 23 juni kunt u tussen 9.00 uur en uur bellen Daarnaast kunt u zich gedurende de hele maand opgeven voor het boodschappen doen. U kunt voor meerdere keren tegelijk boeken. Maandagmiddag 7, 14, 21en 28 juli gaan we naar Groenhof. De bus haalt u op tussen uur en uur. Thuiskomst circa uur. Er is gelegenheid om een consumptie te gebruiken. Dinsdagochtend 1, 8, 15 en 22 en 29 juli gaan we naar Bankrashof. De bus haalt u op tussen 8.45 uur en 9.30 uur. Thuiskomst circa uur. Als er voldoende tijd is gebruiken we een kopje koffie of thee in Klaasje Zevenster. Woensdagochtend 2, 9, 16, 23 en 30 juli gaan we naar Groenhof. De bus haalt u op tussen 9.15 uur en uur. Thuiskomst circa uur. Er is gelegenheid om een consumptie te gebruiken. Woensdagmiddag 2, 9, 16, 23 en 30 juli gaan we met de PlusMobiel (auto) naar Groenhof. De auto haalt u op tussen uur en uur. Thuiskomst circa uur. Er is gelegenheid om een consumptie te gebruiken. Vrijdag 4, 11, 18 en 25 juli gaan we s ochtends en s middags naar de markt en het stadshart. De bus haalt u s ochtends op tussen 9.15 uur en uur en s middags tussen uur en uur. Thuiskomst circa uur respectievelijk uur. Er is gelegenheid om een consumptie te gebruiken. Kosten voor bovenstaande diensten zijn 3,50. Met een Amstelveenpas 2,00 (exclusief consumpties). Om u niet te lang te laten wachten krijgt u van de medewerker een telefoontje op het moment dat de bus op weg is naar u. Probeert u gereed te staan als de bus arriveert, zodat het ophalen in een vlot tempo kan gebeuren. En.wilt u a.u.b. met gepast geld betalen?

4 Activiteiten Op woensdag 25 juni kunt u tussen 9.00 uur en uur bellen Dinsdagmiddag 1 juli Wandelen in de Amstelveense natuur Lekker in beweging komen is het hele jaar goed. Amstelveen heeft prachtige natuur, zoals de heemparken. We maken een wandeling van ongeveer drie kwartier. Het is geen bezwaar als u met een rollator loopt. Na afloop drinken we nog iets. Wij schatten in dat u rond uur weer thuis zult zijn. Kosten: 5,00 (exclusief consumpties). Dinsdagmiddag 8 juli Tuincentrum Global Garden Dit gezellige tuincentrum is gelegen te Zwaanshoek. In het tuincafé is gelegenheid om een consumptie te gebruiken. Wij schatten in dat u rond uur weer thuis zult zijn. Kosten: 11,00 (exclusief consumpties). Maandagavond 14 juli Dineren bij de Chinees Bij dit Kantonees/Chinese restaurant in de Dorpstraat is het heerlijk eten. In het restaurant wordt er een combinatie van de kaart geserveerd. U kunt dus van alles proeven. U wordt opgehaald tussen uur en uur. Wij schatten in dat u rond uur weer thuis zult zijn. Kosten: 25,00 (inclusief diner en ijsje, exclusief consumpties en koffie). Dinsdagmiddag 15 juli Winkelen bij BLOK in Uithoorn Woensdagmiddag 23 juli Wandelen in het Amsterdamse bos We gaan voor een lekkere wandeling in het bos. In een rustig tempo lopen we ongeveer drie kwartier. Het is geen bezwaar als u met een rollator loopt. Na afloop drinken we nog iets. Wij schatten in dat u rond uur weer thuis zult zijn. Kosten: 5,00 (exclusief consumpties).

5 Dag- en middagtochten Op woensdag 25 juni kunt u tussen 9.00 uur en uur bellen Dinsdag 1 juli Lunchen aan het strand van Castricum Vandaag gaan we naar het mooie strandpaviljoen Zoomers bij Castricum aan zee, direct aan het strand. Daar kunt u een heerlijke en toch betaalbare lunch gebruiken. U wordt opgehaald tussen uur en uur. Wij schatten in dat u rond uur weer thuis zult zijn. Kosten: 15,00 (exclusief lunch en consumpties) Woensdag 2 juni Rondvaart over de Kagerplassen We varen vanuit Warmond met de boot over de prachtige Kagerplassen. Sfeervolle dorpjes en mooie natuur kenmerken dit gebied. We maken een tussenstop op het Kaageiland. Daar drinken we wat. Er is een vrij hoge opstap bij het Kaageiland, dus minder geschikt voor mensen die niet goed mobiel zijn. Kosten: 24,00 (inclusief boottocht, exclusief consumpties) Donderdag 3 juli Museum de Lakenhal in Leiden Er zijn altijd meerdere tentoonstellingen in de Lakenhal. Ditmaal vragen wij uw speciale aandacht voor de collectie toverlantaarns en toverlantaarnplaten. Binnen deze collectie bevindt zich iets heel bijzonders: een verzameling van de vroegste en mooist geschilderde toverlantaarnplaten ter wereld, bijna drie eeuwen geleden hier in Leiden gemaakt in het atelier van de instrumentenmakersfamilie Musschenbroek. We lunchen eerst in één van de restaurants in de buurt van de Lakenhal. U wordt opgehaald tussen uur en uur. Wij schatten in dat u rond uur weer thuis zult zijn. Kosten 20,00 ( incl. een kopje koffie/thee, excl. lunch) Met museumkaart zijn de kosten 15,50 Woensdag 9 juli Museum De Hallen te Haarlem In de Hallen Haarlem is de tentoonstelling Vereeuwigd, In het voetspoor van Frans Hals, een groot overzicht van moderne en hedendaagse Nederlandse protretkunst uit de afgelopen 100 jaar. Met werk van kunstenaars als: Isaac Israels, Carel Willink, Paul Citroen, Jan Toorop, Jan Sluijters, Rineke Dijkstra, Marlene Dumas. Naast schilderkunst en beeldhouwkunst is er ook videokunst en fotografie te zien. Kosten: 16,00 (inclusief toegang, exclusief consumpties) Met een museumkaart zijn de kosten: 10,00 Donderdag 10 juli Veluwe en zandsculpturenfestijn Vandaag gaan we naar de Veluwe voor het zandsculpturenfestijn. Allereerst gaan we naar Boshuis Drie, een oude Veluwse boerderij, waar onder andere heerlijke pannenkoeken worden gebakken. Het Boshuis ligt midden op de Veluwe in het bos met de dansende bomen. Het is een pleisterplaats voor

6 wandelaars, fietsers en BoodschappenPlusBussers. Na de lunch rijden we naar Garderen en bezoeken het zandsculpturenfestijn. Zandkunstenaars uit alle delen van de wereld hebben de meest schitterende creaties gerealiseerd. Thema is dit jaar Beleef de Gouden Eeuw. U wordt opgehaald tussen uur en uur. Kosten: 33,00 (inclusief toegang, exclusief lunch en overige consumpties). Zaterdag 12 juli Aalsmeerrondvaart in een overdekte praam Dichtbij huis maken we een verrassende vaartocht. We varen een uur door de Ringvaart, de ondiepe slootjes en meertjes. De schipper vertelt het verhaal over het ontstaan van het poldergebied rondom Aalsmeer en Schiphol. Aalsmeer Oost heeft een uniek natuurgebied waar u tussen eilandjes doorvaart waar seringen gekweekt worden. De boot is een originele overdekte houten praam. Het is een smalle boot, waardoor het wat lastig manoeuvreren is in de boot. Om uur schepen we in en aansluitend hebben we een lunch geboekt in het gezellige Grand Café Centennial. U wordt opgehaald tussen uur en uur. Wij schatten in dat u rond uur weer thuis zult zijn. Kosten: 28,00 (inclusief rondvaart, een kopje koffie/thee en lunch) Woensdag 16 juli Tuinderij en theetuin Sperwershof We bezoeken vandaag de oude moestuin van buitenplaats Sperwershof in s- Graveland. Op de tuinderij worden bijzondere bloemen en groenten gekweekt die verkocht worden in de bloemenwinkel en de natuurvoedingswinkel die zich op het terrein bevinden. De brede paden maken het voor iedereen mogelijk om de groente- en bloementuin te bekijken. Er is ook een pluktuin waar u zelf een boeket kunt samenstellen. Op het terras onder de linden drinken we een kopje koffie, thee of een glas sap met eventueel een stuk taart of cake erbij. Als het regent dan kunnen we hiervoor ook in de kas terecht. Wij schatten in dat u rond uur weer thuis zult zijn. Kosten: 11,00 (exclusief consumpties) Donderdag 17 juli Zeilen met de Willem Barentsz van Enkhuizen naar Urk We rijden naar Enkhuizen. Daar stappen we op de Willem Barentsz, één van de grootste zeilschepen van Nederland (er kunnen 100 passagiers mee). Het is een comfortabel schip waar u ook binnen kunt genieten van een hapje en drankje. Afhankelijk van de wind, zeilen we of moet de motor het werk doen. Vanaf windkracht 7 wordt de tocht geannuleerd. De bus wordt ondertussen naar Urk gereden. Om uur arriveert u in Urk. Daar eten en drinken we nog wat voordat we richting Amstelveen gaan. Zorgsamen biedt u een kopje koffie of thee aan. U moet voor deze tocht wel enigszins stevig op de benen staan. Rollators kunnen mee. Er is een trap op de boot, maar met onze hulp goed te doen. U wordt opgehaald tussen 8.15 uur en 9.00 uur. Wij schatten in dat u rond uur weer thuis zult zijn.

7 Kosten: 50,00 (inclusief boot en een kopje koffie/thee, exclusief overige consumpties) Dinsdagmiddag 22 juli Uitwaaien met Strandrups de Vrijbuiter" Met het strandrupsvoertuig maken wij een tocht op het strand van Noordwijk bij Langevelderslag. We gebruiken een lunch rond uur bij strandrestaurant Nederzandt en daarna stappen we om uur in de rups. De strandtocht duurt ongeveer 1 uur. Een goede raad: neem warme kleding mee. Bij slecht weer gaat de tocht niet door. U wordt opgehaald tussen uur en uur. Wij schatten in dat u rond uur weer thuis zult zijn. Kosten: 25,00 (inclusief strandrit, exclusief lunch en consumpties) Donderdag 24 juli Hightea op Landgoed Clingendael Tussen Wassenaar en Den Haag ligt het mooie Landgoed Clingendael. Het centrale landhuis en de tuinen stralen nog steeds de adellijke voornaamheid van weleer uit. De woningen en andere gebouwtjes her en der in het park verspreid, geven het park met hun witrode luiken en rieten daken een sprookjesachtige uitstraling. In het park ligt theeschenkerij IJgenweis, waar we gereserveerd hebben voor de hightea met allerhande zoete en hartige heerlijkheden. Vanaf de parkeerplaats is het circa 5 minuten wandelen door het park naar de theeschenkerij. U wordt opgehaald tussen uur en uur. Kosten: 32,00 (inclusief Hightea, exclusief overige consumpties) Zaterdag 26 juli Cruiseschepen kijken in Rotterdam Dinsdagmiddag 29 juli Hermitage Amsterdam Momenteel is de tentoonstelling Expeditie Zijderoute. Schatten uit de Hermitage te zien. In deze tentoonstelling is de zeldzame schoonheid van 250 objecten te zien zoals muurschilderingen, sculpturen, kostbaarheden van zijde, zilver, glas, goud en terracotta die zijn opgegraven door Russische expedities in de negentiende en twintigste eeuw. Kosten: 23,00 (inclusief toegang, exclusief consumpties) Met een museumkaart zijn de kosten 8,00. Woensdagmiddag 30 juli Strandpaviljoen Zuidpier in IJmuiden. We gaan naar het Strandpaviljoen Zuidpier, gelegen aan één van de breedste stranden van Nederland. U heeft hier uitzicht op de pier en de zee. Het aanbod op de menukaart is zeer breed, van visgerechten tot koffie en gebak. Wij schatten in dat u rond uur weer thuis zult zijn. Kosten: 12,00 (exclusief consumpties) Donderdag 31 juli

8 De PlusMobiel-Mini Wordt in gezet voor individuele medische- en boodschappenritten. De chauffeur is tevens de begeleider. De PlusMobiel-Maxi Wordt ingezet: Als extra vervoermiddel voor tochten en winkelritjes ten behoeve van de BoodschappenPlus. Voor individuele medische en boodschappenritten. De chauffeur is tevens de begeleider. U kunt de auto met een chauffeur ook reserveren. Bijvoorbeeld als u een keer samen op pad wilt voor een uitstapje. Wij maken hiervoor een offerte. Meer informatie Wilt u meer weten of wilt u de PlusMobiel reserveren? Neem dan contact op met afdeling BoodschappenPlusBus, op werkdagen van uur te bereiken op telefoonnummer Mailen kan ook: boodschappenplusbus@brentano.nl De activiteiten van de BoodschappenPlusBus worden mogelijk gemaakt door de financiële steun van: Gemeente Amstelveen Stichting Theo Janssen MOC Stichting Vrienden van Stichting Brentano Amstelveen Het Nationaal Ouderenfonds Door Reclame op de bus: Winkelcentrum Groenhof Schiedon, orthopedische schoentechniek Brentano, zorgbemiddeling Amstelveen (voor alle vragen over zorg, huishoudelijke hulp en verzorgingshuizen, ) Zorgsamen, zie advertentie

Express Editie. BoodschappenPlusBus juli 2014. U krijgt aan de telefoon:

Express Editie. BoodschappenPlusBus juli 2014. U krijgt aan de telefoon: Express Editie BoodschappenPlusBus juli 2014 U krijgt aan de telefoon: Karin Niekel Anita de Kleijn Petra Straathof Veroni Mulder Ans de Jong Ery Dekker Irene Beth E-mail: boodschappenplusbus@brentano.nl

Nadere informatie

Express-editie. BoodschappenPlusBus mei 2015. U krijgt aan de telefoon:

Express-editie. BoodschappenPlusBus mei 2015. U krijgt aan de telefoon: Express-editie BoodschappenPlusBus mei 2015 U krijgt aan de telefoon: Karin Niekel Anita de Kleijn Petra Straathof Veroni Mulder Ans de Jong Ery Dekker Irene Beth E-mail: boodschappenplusbus@brentano.nl

Nadere informatie

Express-editie. BoodschappenPlusBus augustus U krijgt aan de telefoon:

Express-editie. BoodschappenPlusBus augustus U krijgt aan de telefoon: Express-editie BoodschappenPlusBus augustus 2015 U krijgt aan de telefoon: Karin Niekel Anita de Kleijn Sonja Mader Veroni Mulder Ans de Jong Ery Dekker Irene Beth E-mail: boodschappenplusbus@brentano.nl

Nadere informatie

Express Editie. BoodschappenPlusBus. maart 2014. U krijgt aan de telefoon:

Express Editie. BoodschappenPlusBus. maart 2014. U krijgt aan de telefoon: Express Editie BoodschappenPlusBus U krijgt aan de telefoon: Karin Niekel Anita de Kleijn Petra Straathof Betty Versnel Veroni Mulder Ans de Jong Ery Dekker Irene Beth E-mail: boodschappenplusbus@brentano.nl

Nadere informatie

Express - Editie. Augustus BoodschappenPlusBus. U krijgt aan de telefoon:

Express - Editie. Augustus BoodschappenPlusBus. U krijgt aan de telefoon: Express - Editie BoodschappenPlusBus U krijgt aan de telefoon: Augustus 2013 Karin Niekel Anita de Kleijn Petra Straathof Betty Versnel Veroni Mulder Ans de Jong Ery Dekker Irene Beth E-mail: boodschappenplusbus@brentano.nl

Nadere informatie

Express Editie. BoodschappenPlusBus. april U krijgt aan de telefoon:

Express Editie. BoodschappenPlusBus. april U krijgt aan de telefoon: Express Editie BoodschappenPlusBus U krijgt aan de telefoon: Karin Niekel Anita de Kleijn Petra Straathof Betty Versnel Veroni Mulder Ans de Jong Ery Dekker Irene Beth E-mail: boodschappenplusbus@brentano.nl

Nadere informatie

Express - Editie. februari 2014. U krijgt aan de telefoon:

Express - Editie. februari 2014. U krijgt aan de telefoon: Express - Editie februari 2014 U krijgt aan de telefoon: Karin Niekel Anita de Kleijn Petra Straathof Betty Versnel Veroni Mulder Ans de Jong Ery Dekker Irene Beth E-mail: boodschappenplusbus@brentano.nl

Nadere informatie

Wilt u vaste donateur van de BoodschappenPlusBus worden, bel ons dan even, dan sturen wij u een donateurskaart toe.

Wilt u vaste donateur van de BoodschappenPlusBus worden, bel ons dan even, dan sturen wij u een donateurskaart toe. Amstelveen, 2 december 2014 Aan alle klanten van de BoodschappenPlusBus, Heel graag vraag ik uw aandacht voor het volgende: Zoals u waarschijnlijk weet is er veel belangstelling voor de BoodschappenPlusBus.

Nadere informatie

Express - Editie. januari BoodschappenPlusBus. U krijgt aan de telefoon:

Express - Editie. januari BoodschappenPlusBus. U krijgt aan de telefoon: Express - Editie januari 2014 BoodschappenPlusBus U krijgt aan de telefoon: Karin Niekel Anita de Kleijn Petra Straathof Betty Versnel Veroni Mulder Ans de Jong Ery Dekker Irene Beth E-mail: boodschappenplusbus@brentano.nl

Nadere informatie

Express-editie. BoodschappenPlusBus september 2015. U krijgt aan de telefoon:

Express-editie. BoodschappenPlusBus september 2015. U krijgt aan de telefoon: Express-editie BoodschappenPlusBus september 2015 U krijgt aan de telefoon: Karin Niekel Anita de Kleijn Sonja Mader Veroni Mulder Ans de Jong Ery Dekker Irene Beth E-mail: boodschappenplusbus@brentano.nl

Nadere informatie

Express-editie. BoodschappenPlusBus juni 2015. U krijgt aan de telefoon:

Express-editie. BoodschappenPlusBus juni 2015. U krijgt aan de telefoon: Express-editie BoodschappenPlusBus juni 2015 U krijgt aan de telefoon: Karin Niekel Anita de Kleijn Sonja Mader Veroni Mulder Ans de Jong Ery Dekker Irene Beth E-mail: boodschappenplusbus@brentano.nl Website:

Nadere informatie

Express - Editie. Oktober BoodschappenPlusBus. U krijgt aan de telefoon:

Express - Editie. Oktober BoodschappenPlusBus. U krijgt aan de telefoon: Express - Editie BoodschappenPlusBus U krijgt aan de telefoon: Oktober 2013 Karin Niekel Anita de Kleijn Petra Straathof Betty Versnel Veroni Mulder Ans de Jong Ery Dekker Irene Beth E-mail: boodschappenplusbus@brentano.nl

Nadere informatie

Express - Editie. Juni BoodschappenPlusBus. U krijgt aan de telefoon:

Express - Editie. Juni BoodschappenPlusBus. U krijgt aan de telefoon: Express - Editie BoodschappenPlusBus U krijgt aan de telefoon: Juni 2013 Karin Niekel Anita de Kleijn Petra Straathof Betty Versnel Veroni Mulder Ans de Jong Ery Dekker Irene Beth E-mail: boodschappenplusbus@brentano.nl

Nadere informatie

Express-editie. BoodschappenPlusBus april U krijgt aan de telefoon:

Express-editie. BoodschappenPlusBus april U krijgt aan de telefoon: Express-editie BoodschappenPlusBus april 2015 U krijgt aan de telefoon: Karin Niekel Anita de Kleijn Petra Straathof Veroni Mulder Ans de Jong Ery Dekker Irene Beth E-mail: boodschappenplusbus@brentano.nl

Nadere informatie

Express-editie. BoodschappenPlusBus november 2014. U krijgt aan de telefoon:

Express-editie. BoodschappenPlusBus november 2014. U krijgt aan de telefoon: Express-editie BoodschappenPlusBus november 2014 U krijgt aan de telefoon: Karin Niekel Anita de Kleijn Petra Straathof Veroni Mulder Ans de Jong Ery Dekker Irene Beth E-mail: boodschappenplusbus@brentano.nl

Nadere informatie

Express-editie. BoodschappenPlusBus mei 2016. U krijgt aan de telefoon:

Express-editie. BoodschappenPlusBus mei 2016. U krijgt aan de telefoon: Express-editie BoodschappenPlusBus mei 2016 U krijgt aan de telefoon: Karin Niekel Anita de Kleijn Sonja Mader Veroni Mulder Ans de Jong Ery Dekker E-mail: boodschappenplusbus@brentano.nl Website: www.brentano.nl

Nadere informatie

Express-editie. BoodschappenPlusBus maart U krijgt aan de telefoon:

Express-editie. BoodschappenPlusBus maart U krijgt aan de telefoon: Express-editie BoodschappenPlusBus maart 2015 U krijgt aan de telefoon: Karin Niekel Anita de Kleijn Petra Straathof Veroni Mulder Ans de Jong Ery Dekker Irene Beth E-mail: boodschappenplusbus@brentano.nl

Nadere informatie

BoodschappenPLUSBus. Express-editie juli U krijgt aan de telefoon:

BoodschappenPLUSBus. Express-editie juli U krijgt aan de telefoon: BoodschappenPLUSBus Express-editie juli 2018 U krijgt aan de telefoon: Karin Niekel Anita de Kleijn Sonja Mader Veroni Mulder Ans de Jong Ery Dekker De Express-Editie is het maandelijkse programmablad

Nadere informatie

Express-editie. BoodschappenPlusBus juni U krijgt aan de telefoon:

Express-editie. BoodschappenPlusBus juni U krijgt aan de telefoon: Express-editie BoodschappenPlusBus juni 2016 U krijgt aan de telefoon: Karin Niekel Anita de Kleijn Sonja Mader Veroni Mulder Ans de Jong Ery Dekker E-mail: boodschappenplusbus@brentano.nl Website: www.brentano.nl

Nadere informatie

Express-editie BoodschappenPlusBus april 2016

Express-editie BoodschappenPlusBus april 2016 Express-editie april 2016 U krijgt aan de telefoon: Karin Niekel Anita de Kleijn Sonja Mader Veroni Mulder Ans de Jong Ery Dekker E-mail: boodschappenplusbus@brentano.nl Website: www.brentano.nl (vermeld

Nadere informatie

Express-editie. BoodschappenPlusBus maart 2016. U krijgt aan de telefoon:

Express-editie. BoodschappenPlusBus maart 2016. U krijgt aan de telefoon: Express-editie BoodschappenPlusBus maart 2016 U krijgt aan de telefoon: Karin Niekel Anita de Kleijn Sonja Mader Veroni Mulder Ans de Jong Ery Dekker E-mail: boodschappenplusbus@brentano.nl Website: www.brentano.nl

Nadere informatie

Express-editie. Januari U krijgt aan de telefoon: De Express-Editie is het maandelijkse programmablad van de Amstelveense BoodschappenPlusBus.

Express-editie. Januari U krijgt aan de telefoon: De Express-Editie is het maandelijkse programmablad van de Amstelveense BoodschappenPlusBus. Express-editie Januari 2017 U krijgt aan de telefoon: Karin Niekel Anita de Kleijn Sonja Mader Veroni Mulder Ans de Jong Ery Dekker E-mail: boodschappenplusbus @brentano.nl Website: www.brentano.nl (vermeld

Nadere informatie

PROGRAMMA OKTOBER 2016

PROGRAMMA OKTOBER 2016 PROGRAMMA OKTOBER 2016 Voor u ligt het programma voor oktober van de SAMEN-UITbus voor Bernheze en Oss Met de boodschappenritten en ook weer diverse leuke uitstapjes. Deze maand gaan we onder andere naar

Nadere informatie

PROGRAMMA AUGUSTUS 2017

PROGRAMMA AUGUSTUS 2017 PROGRAMMA AUGUSTUS 2017 Veel vakanties lopen in de maand augustus al weer op hun eind. Maar wij gaan nog even door en hebben weer enkele leuke uitstapjes gepland. Deze maand gaan we, daar waar de chauffeur

Nadere informatie

PROGRAMMA SEPTEMBER 2017

PROGRAMMA SEPTEMBER 2017 PROGRAMMA SEPTEMBER 2017 September: herfstmaand ook wel fruitmaand genoemd. De dagen worden weer korter en s-nachts wordt het weer frisser. Vaak biedt september ons nog een heerlijke nazomer. Daar gaan

Nadere informatie

BoodschappenPLUSBus. Express-editie februari U krijgt aan de telefoon:

BoodschappenPLUSBus. Express-editie februari U krijgt aan de telefoon: BoodschappenPLUSBus Express-editie februari 2018 U krijgt aan de telefoon: Karin Niekel Anita de Kleijn Sonja Mader Veroni Mulder Ans de Jong Ery Dekker De Express-Editie is het maandelijkse programmablad

Nadere informatie

BoodschappenPLUSBus. Express-editie december U krijgt aan de telefoon:

BoodschappenPLUSBus. Express-editie december U krijgt aan de telefoon: BoodschappenPLUSBus Express-editie december 2017 U krijgt aan de telefoon: Karin Niekel Anita de Kleijn Sonja Mader Veroni Mulder Ans de Jong Ery Dekker De Express-Editie is het maandelijkse programmablad

Nadere informatie

Nieuwsblad van de PlusBus

Nieuwsblad van de PlusBus MEENEEMEXEMPLAAR Nieuwsblad van de PlusBus De Ronde Venen Jaargang 10, nummer 12 december 2016 Aanmelden uitjes en boodschappen Vanaf maandag 28 november én op alle werkdagen daarna kunt u aanmelden tussen

Nadere informatie

PROGRAMMA JULI De SAMEN-UITbus is een initiatief van het Nationaal Ouderenfonds

PROGRAMMA JULI De SAMEN-UITbus is een initiatief van het Nationaal Ouderenfonds PROGRAMMA JULI 2017 Ook voor de maand juli hebben wij weer geprobeerd een leuk programma Te bedenken voor SAMEN-UITbus voor Bernheze en Oss Deze maand gaan we, daar waar de chauffeur ons brengt. Ook paleis

Nadere informatie

Boodschappen PlusBus Haarlem. Samen Er Op Uit. Reserveren voor juli en augustus is mogelijk. vanaf 4 juli per telefoon:

Boodschappen PlusBus Haarlem. Samen Er Op Uit. Reserveren voor juli en augustus is mogelijk. vanaf 4 juli per telefoon: Boodschappen PlusBus Haarlem Samen Er Op Uit Reserveren voor juli en augustus is mogelijk vanaf 4 juli 2018 per telefoon: +31 (0)23 2052319 op werkdagen van 13:30-15:30 uur of per mail: info@haarlemsjopper.nl

Nadere informatie

BoodschappenPLUSBus. Express-editie augustus U krijgt aan de telefoon:

BoodschappenPLUSBus. Express-editie augustus U krijgt aan de telefoon: BoodschappenPLUSBus Express-editie augustus 2019 U krijgt aan de telefoon: Karin Niekel Anita de Kleijn Sonja Mader Veroni Mulder Ans de Jong Ery Dekker De Express-editie is het maandelijkse programmablad

Nadere informatie

Express-editie. BoodschappenPlusBus februari 2015. U krijgt aan de telefoon:

Express-editie. BoodschappenPlusBus februari 2015. U krijgt aan de telefoon: Express-editie BoodschappenPlusBus februari 2015 U krijgt aan de telefoon: Karin Niekel Anita de Kleijn Petra Straathof Veroni Mulder Ans de Jong Ery Dekker Irene Beth E-mail: boodschappenplusbus@brentano.nl

Nadere informatie

Boodschappen PlusBus Haarlem Samen Er Op Uit. Reserveren voor december is mogelijk. vanaf 29 november per telefoon:

Boodschappen PlusBus Haarlem Samen Er Op Uit. Reserveren voor december is mogelijk. vanaf 29 november per telefoon: Boodschappen PlusBus Haarlem Samen Er Op Uit Reserveren voor december is mogelijk vanaf 29 november 2017 per telefoon: +31 (0)23 2052319 op werkdagen van 09:00 tot en van 13:00-16:00 uur of per mail: info@haarlemsjopper.nl

Nadere informatie

BoodschappenPLUSBus. Express-editie oktober U krijgt aan de telefoon:

BoodschappenPLUSBus. Express-editie oktober U krijgt aan de telefoon: BoodschappenPLUSBus Express-editie oktober 2017 U krijgt aan de telefoon: Karin Niekel Anita de Kleijn Sonja Mader Veroni Mulder Ans de Jong Ery Dekker De Express-Editie is het maandelijkse programmablad

Nadere informatie

PROGRAMMA juni Aanmelden voor de uitstapjes in juni. bellen WOENSDAG 30 mei, UUR. Daarna op ALLE werkdagen

PROGRAMMA juni Aanmelden voor de uitstapjes in juni. bellen WOENSDAG 30 mei, UUR. Daarna op ALLE werkdagen PROGRAMMA juni 2018 We zijn er weer, het programma voor de maand juni. Hopelijk kunnen we alle uitstapjes gaan rijden, omdat u met velen inschrijft. Deze maand een aantal bezoeken aan mooie tuinen, Een

Nadere informatie

Programma Oktober 2016

Programma Oktober 2016 BoodschappenPlusBus 0346 21 41 95 Programma Oktober 2016 Opgeven vanaf dinsdag 27 september Of Woensdag 28 september tussen 9:00 en 12:00 uur. 0346 214195 NIEUWE SPELREGELS Samen boodschappen doen, genieten

Nadere informatie

Express-editie. BoodschappenPlusBus Februari 2016. U krijgt aan de telefoon:

Express-editie. BoodschappenPlusBus Februari 2016. U krijgt aan de telefoon: Express-editie BoodschappenPlusBus Februari 2016 U krijgt aan de telefoon: Karin Niekel Anita de Kleijn Sonja Mader Veroni Mulder Ans de Jong Ery Dekker Irene Beth E-mail: boodschappenplusbus@brentano.nl

Nadere informatie

RONDVAART DE DOMMEL NAAR HOEK VAN HOLLAND FANTASIETUIN DE STAL

RONDVAART DE DOMMEL NAAR HOEK VAN HOLLAND FANTASIETUIN DE STAL PROGRAMMA JUNI 2019 RONDVAART DE DOMMEL NAAR HOEK VAN HOLLAND FANTASIETUIN DE STAL We hebben weer leuke uitjes in het programma staan! Voor ieder wat wils. Wij horen graag op de beldag (of daarna) van

Nadere informatie

Of u kunt donateur worden door de achterzijde van deze brief in vullen. U kunt het formulier aan ons opsturen of meegeven aan de vrijwilligers.

Of u kunt donateur worden door de achterzijde van deze brief in vullen. U kunt het formulier aan ons opsturen of meegeven aan de vrijwilligers. Amstelv, december 2018 Aan de klanten van de en PlusMobiel Gelukkig ontvangen we de subsidie van de Gemte Amstelv en hebben we opbrengsten uit onze diensten. Andere inkomsten, zoals die van donateurs en

Nadere informatie

BoodschappenPLUSBus. Express-editie december U krijgt aan de telefoon:

BoodschappenPLUSBus. Express-editie december U krijgt aan de telefoon: BoodschappenPLUSBus Express-editie december 2018 U krijgt aan de telefoon: Karin Niekel Anita de Kleijn Sonja Mader Veroni Mulder Ans de Jong Ery Dekker De Express-Editie is het maandelijkse programmablad

Nadere informatie

PROGRAMMA DECEMBER 2016

PROGRAMMA DECEMBER 2016 PROGRAMMA DECEMBER 2016 Voor u ligt het programma voor december van de SAMEN-UITbus voor Bernheze en Oss Met de boodschappenritten en ook weer diverse leuke uitstapjes. We gaan alweer de laatste maand

Nadere informatie

PROGRAMMA OKTOBER 2017

PROGRAMMA OKTOBER 2017 PROGRAMMA OKTOBER 2017 Oktober wordt ook wel de wijnmaand genoemd en sinds de 16 e eeuw de rozenkransmaand. Jongeren weten misschien niet meer wat een rozenkrans is, maar onze lezers hebben meer ervaring

Nadere informatie

PROGRAMMA Februari 2016. Boodschappen PlusBus Etten Leur Samen Er Op Uit. vanaf dinsdag 26 Januari 2016

PROGRAMMA Februari 2016. Boodschappen PlusBus Etten Leur Samen Er Op Uit. vanaf dinsdag 26 Januari 2016 PROGRAMMA Februari 2016 Boodschappen PlusBus Etten Leur Samen Er Op Uit Reserveren voor Februari is mogelijk vanaf dinsdag 26 Januari 2016 per telefoon: 076 532 50 42 op werkdagen van 09:00 tot 12:00 uur

Nadere informatie

PROGRAMMA SEPTEMBER 2018

PROGRAMMA SEPTEMBER 2018 PROGRAMMA SEPTEMBER 2018 WOENSEL DE BETUWE DE GLAZEN BOERDERIJ De vakantietijd ligt weer achter ons. Wat is het een prachtige zomer geweest. Sommige dagen wel erg warm. Zo warm zelfs dat we ritten afgezegd

Nadere informatie

BoodschappenPLUSBus. Express-editie november U krijgt aan de telefoon:

BoodschappenPLUSBus. Express-editie november U krijgt aan de telefoon: BoodschappenPLUSBus Express-editie november 2017 U krijgt aan de telefoon: Karin Niekel Anita de Kleijn Sonja Mader Veroni Mulder Ans de Jong Ery Dekker De Express-Editie is het maandelijkse programmablad

Nadere informatie

Nieuwsbrief Tom-bus ***BELANGRIJK*** Programma juni 2017

Nieuwsbrief Tom-bus ***BELANGRIJK*** Programma juni 2017 www.tomindebuurt.nl Nieuwsbrief Tom-bus Programma juni 2017 De Tom-bus biedt ouderen begeleiding met vervoer naar dagbesteding, winkels en activiteiten. In deze nieuwsbrief leest u het programma voor de

Nadere informatie

Express-editie. December U krijgt aan de telefoon: De Express-Editie is het maandelijkse programmablad van de Amstelveense BoodschappenPlusBus.

Express-editie. December U krijgt aan de telefoon: De Express-Editie is het maandelijkse programmablad van de Amstelveense BoodschappenPlusBus. Express-editie December 2016 U krijgt aan de telefoon: Karin Niekel Anita de Kleijn Sonja Mader Veroni Mulder Ans de Jong Ery Dekker E-mail: boodschappenplusbus @brentano.nl Website: www.brentano.nl (vermeld

Nadere informatie

BoodschappenPLUSBus. Express-editie augustus U krijgt aan de telefoon:

BoodschappenPLUSBus. Express-editie augustus U krijgt aan de telefoon: BoodschappenPLUSBus Express-editie augustus 2018 U krijgt aan de telefoon: Karin Niekel Anita de Kleijn Sonja Mader Veroni Mulder Ans de Jong Ery Dekker De Express-Editie is het maandelijkse programmablad

Nadere informatie

Programma Juli 2015 Programma Augustus 2015

Programma Juli 2015 Programma Augustus 2015 BoodschappenPlusBus 0346 21 41 95 Programma Juli 2015 Programma Augustus 2015 Opgeven vanaf dinsdag 23 Juni tussen 9:00 en 12:00 uur. 0346 214195 Katwijk aan zee Een dagje aan het strand, met de mogelijkheid

Nadere informatie

PROGRAMMA MEI De SAMEN-UITbus is een initiatief van het Nationaal Ouderenfonds

PROGRAMMA MEI De SAMEN-UITbus is een initiatief van het Nationaal Ouderenfonds PROGRAMMA MEI 2017 Voor u ligt het programma voor MEI van de SAMEN-UITbus voor Bernheze en Oss We gaan weer op pad voor de boodschappenritten en er zijn ook weer diverse leuke uitstapjes. Alvast veel leesplezier

Nadere informatie

Nieuwsbrief PlusBus augustus 2017, nummer 08

Nieuwsbrief PlusBus augustus 2017, nummer 08 Nieuwsbrief PlusBus augustus 2017, nummer 08 De PlusBus is er voor alle zelfstandig wonende ouderen en minder validen in Mijdrecht, Wilnis, Vinkeveen, Amstelhoek, Waverveen en De Hoef. Voor zelfstandig

Nadere informatie

december 2018, nummer 12 De PlusBus is er voor alle zelfstandig wonende ouderen en mindervaliden in Mijdrecht, Wilnis, NOVEMBER 2016, nr 1

december 2018, nummer 12 De PlusBus is er voor alle zelfstandig wonende ouderen en mindervaliden in Mijdrecht, Wilnis, NOVEMBER 2016, nr 1 Nieuwsbrief PlusBus december 2018, nummer 12 De PlusBus is er voor alle zelfstandig wonende ouderen en mindervaliden in Mijdrecht, Wilnis, NOVEMBER 2016, nr 1 Vinkeveen, Amstelhoek, Waverveen en De Hoef.

Nadere informatie

Nieuwsbrief Tom-bus ***BELANGRIJK*** Programma April 2017

Nieuwsbrief Tom-bus ***BELANGRIJK*** Programma April 2017 www.tomindebuurt.nl Nieuwsbrief Tom-bus Programma April 2017 De Tom-bus biedt ouderen begeleiding met vervoer naar dagbesteding, winkels en activiteiten. In deze nieuwsbrief leest u het programma voor

Nadere informatie

Nieuwsblad van de PlusBus

Nieuwsblad van de PlusBus Nieuwsblad van de PlusBus De Ronde Venen Jaargang 10, nummer 4 april 2016 Aanmelden In verband met Pasen kunt u deze keer aanmelden vanaf dinsdag 29 maart (voor uitjes/boodschappenritten) én op alle werkdagen

Nadere informatie

PROGRAMMA FEBRUARI 2018

PROGRAMMA FEBRUARI 2018 PROGRAMMA FEBRUARI 2018 De lentemaand is ook de carnavalsmaand. Daar valt niet aan te ontkomen, maar we hebben ook nog enkele leuke uitstapjes. Wij wensen u fijne dagen. UITSTAPJES MAAR 2018 PROEF INVOEGEN

Nadere informatie

Mededeling. Beste heer/mevrouw,

Mededeling.  Beste heer/mevrouw, www.tomindebuurt.nl Mededeling Beste heer/mevrouw, Op dit moment staat u in ons adressenbestand om de nieuwsbrief van de Tombus te ontvangen. Om ons adressenbestand up-to-date te houden willen wij u vragen

Nadere informatie

SAMEN-UITBUS PROGRAMMA MAART Maart: ook, buienmaand, guldenmaand, dorremaand of lentemaand genoemd.

SAMEN-UITBUS PROGRAMMA MAART Maart: ook, buienmaand, guldenmaand, dorremaand of lentemaand genoemd. SAMEN-UITBUS PROGRAMMA MAART 2018 Maart: ook, buienmaand, guldenmaand, dorremaand of lentemaand genoemd. Nog een maandje en dan is het al weer Pasen! Maar voor het zover is hebben we nog een paar leuke

Nadere informatie

PROGRAMMA NOVEMBER 2017

PROGRAMMA NOVEMBER 2017 PROGRAMMA NOVEMBER 2017 November, elfde maand van het jaar in de Gregoriaanse kalender. De naam komt van het Latijnse novem wat negen betekent. November was oorspronkelijk de negende maand van het jaar

Nadere informatie

Namens alle medewerkers van de Tombus wensen wij u hele prettige feestdagen en een gelukkig nieuw jaar!

Namens alle medewerkers van de Tombus wensen wij u hele prettige feestdagen en een gelukkig nieuw jaar! www.tomindebuurt.nl Nieuwsbrief Tom-bus Programma Januari 2017 Namens alle medewerkers van de Tombus wensen wij u hele prettige feestdagen en een gelukkig nieuw jaar! De Tom-bus biedt ouderen begeleiding

Nadere informatie

BoodschappenPLUSBus. Express-editie februari U krijgt aan de telefoon:

BoodschappenPLUSBus. Express-editie februari U krijgt aan de telefoon: BoodschappenPLUSBus Express-editie februari 2019 U krijgt aan de telefoon: Karin Niekel Anita de Kleijn Sonja Mader Veroni Mulder Ans de Jong Ery Dekker De Express-editie is het maandelijkse programmablad

Nadere informatie

PROGRAMMA Maart Boodschappen PlusBus Etten Leur Samen Er Op Uit. vanaf dinsdag 23 Februari 2016

PROGRAMMA Maart Boodschappen PlusBus Etten Leur Samen Er Op Uit. vanaf dinsdag 23 Februari 2016 PROGRAMMA Maart 2016 Boodschappen PlusBus Etten Leur Samen Er Op Uit Reserveren voor Maart is mogelijk vanaf dinsdag 23 Februari 2016 per telefoon: 076 532 50 42 op werkdagen van 09:00 tot 12:00 uur of

Nadere informatie

Nieuwsblad van de PlusBus

Nieuwsblad van de PlusBus Nieuwsblad van de PlusBus De Ronde Venen Jaargang 9, nummer 12 december 2015 Aanmelden Vanaf maandag 23 november én op alle werkdagen daarna kunt u aanmelden tussen 10:00 en 12:00 uur via telefoonnummer

Nadere informatie

Programma maand mei 2013.

Programma maand mei 2013. Programma maand mei 2013. Wij bieden 55plussers uit de gehele gemeente Barneveld onder meer begeleiding, zowel individueel als in groepsverband, bij het doen van boodschappen, het bezoeken van voorzieningen,

Nadere informatie

BoodschappenPlusBus Amersfoort. Maandprogramma 5 februari 15 maart 2013

BoodschappenPlusBus Amersfoort. Maandprogramma 5 februari 15 maart 2013 BoodschappenPlusBus Amersfoort Maandprogramma 5 februari 15 maart 2013 BoodschappenPlusBus Amersfoort: samen er op uit. Graag brengen wij de spelregels onder uw aandacht: Voor alle activiteiten geldt:

Nadere informatie

Nieuwsblad van de PlusBus

Nieuwsblad van de PlusBus MEENEEMEXEMPLAAR Nieuwsblad van de PlusBus De Ronde Venen Jaargang 10, nummer 9 september 2016 Aanmelden uitjes en boodschappen Vanaf maandag 29 augustus én op alle werkdagen daarna kunt u aanmelden tussen

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Gezelschapsbank maart 2015. Beste mensen,

Nieuwsbrief. Gezelschapsbank maart 2015. Beste mensen, Nieuwsbrief Gezelschapsbank maart 2015 Beste mensen, De dagen beginnen alweer langer te worden en we gaan op naar de zomer. Heerlijk om naar buiten te gaan en leuke dingen te ondernemen. De Gezelschapsbank

Nadere informatie

Nieuwsbrief Tom-bus ***BELANGRIJK*** Programma Maart 2017

Nieuwsbrief Tom-bus ***BELANGRIJK*** Programma Maart 2017 www.tomindebuurt.nl Nieuwsbrief Tom-bus Programma Maart 2017 De Tom-bus biedt ouderen begeleiding met vervoer naar dagbesteding, winkels en activiteiten. In deze nieuwsbrief leest u het programma voor

Nadere informatie

Programma Februari 2017

Programma Februari 2017 BoodschappenPlusBus 0346 21 41 95 Programma Februari 2017 Opgeven vanaf dinsdag 24 en 25 januari tussen 9:00 en 12:00 uur. 0346 214195 Mauritshuis Den Haag SPELREGELS Samen boodschappen doen, genieten

Nadere informatie

BoodschappenPlusBus. Programma Juli Opgeven vanaf dinsdag 27 en 28 Juni. tussen 9:00 en 12:00 uur. Zandacademie Den Haag

BoodschappenPlusBus. Programma Juli Opgeven vanaf dinsdag 27 en 28 Juni. tussen 9:00 en 12:00 uur. Zandacademie Den Haag BoodschappenPlusBus 0346 21 41 95 Programma Juli 2017 Opgeven vanaf dinsdag 27 en 28 Juni tussen 9:00 en 12:00 uur. 0346 214195 Zandacademie Den Haag Service centrum Maartensdijk Maertensplein 96 3738GR

Nadere informatie

PROGRAMMA DECEMBER 2018 & JANUARI 2019

PROGRAMMA DECEMBER 2018 & JANUARI 2019 PROGRAMMA DECEMBER 2018 & JANUARI 2019 WE NADEREN ALWEER HET EINDE VAN HET JAAR! MET SINTERKLAAS, KERST EN OUD EN NIEUW MAAR OOK MET TOCH WEER ENKELE MOOIE RITTEN. OOK HET NIEUWE JAAR BEGINNEN WEER GOED.

Nadere informatie

De PlusBus Weesp. Programma oktober, november en december 2018 U kunt bellen voor de activiteiten:

De PlusBus Weesp. Programma oktober, november en december 2018 U kunt bellen voor de activiteiten: 1 e jaargang nr. 1 De PlusBus Weesp Wij kunnen gaan starten!! oktober 2018 Programma oktober, november en december 2018 U kunt bellen voor de activiteiten: Vanaf maandag 17 september tussen 10-12 uur voor

Nadere informatie

Nieuwsbrief Tom-bus ***BELANGRIJK*** Programma Februari 2017

Nieuwsbrief Tom-bus ***BELANGRIJK*** Programma Februari 2017 www.tomindebuurt.nl Nieuwsbrief Tom-bus Programma Februari 2017 De Tom-bus biedt ouderen begeleiding met vervoer naar dagbesteding, winkels en activiteiten. In deze nieuwsbrief leest u het programma voor

Nadere informatie

BoodschappenPLUSBus. Express-editie maart U krijgt aan de telefoon:

BoodschappenPLUSBus. Express-editie maart U krijgt aan de telefoon: BoodschappenPLUSBus Express-editie maart 2019 U krijgt aan de telefoon: Karin Niekel Anita de Kleijn Sonja Mader Veroni Mulder Ans de Jong Ery Dekker De Express-editie is het maandelijkse programmablad

Nadere informatie

BoodschappenPlusBus. Programma Juni 2016. Opgeven vanaf dinsdag 24 Mei. tussen 9:00 en 12:00 uur. 0346 214195. Jachtlust Bilthoven

BoodschappenPlusBus. Programma Juni 2016. Opgeven vanaf dinsdag 24 Mei. tussen 9:00 en 12:00 uur. 0346 214195. Jachtlust Bilthoven BoodschappenPlusBus 0346 21 41 95 Programma Juni 2016 Opgeven vanaf dinsdag 24 Mei tussen 9:00 en 12:00 uur. 0346 214195 Jachtlust Bilthoven Wij zijn dagelijks bereikbaar van 9.00-12.00 uur. Spelregels

Nadere informatie

VAKANTIEKRANT SAMEN-UITBUS

VAKANTIEKRANT SAMEN-UITBUS VAKANTIEKRANT SAMEN-UITBUS PROGRAMMA JULI en AUGUSTUS 2018 juli en augustus Dat betekent voor veel Nederlanders: Zon Zee en Strand En voor onze SUB deelnemers betekent dat: Zon Zien en Samen uit Met deze

Nadere informatie

Nieuwsbrief PlusBus juni 2019, nummer 06

Nieuwsbrief PlusBus juni 2019, nummer 06 Nieuwsbrief PlusBus juni 2019, nummer 06 De PlusBus is er voor alle zelfstandig wonende ouderen en mindervaliden in Mijdrecht, Wilnis, NOVEMBER 2016, nr 1 Vinkeveen, Amstelhoek, Waverveen en De Hoef. Voor

Nadere informatie

BoodschappenPlusBus Amersfoort

BoodschappenPlusBus Amersfoort BoodschappenPlusBus Amersfoort Maandprogramma 16 september - 31 oktober 2013 Welkom bij de BoodschappenPlusBus! De zomer loopt helaas al op een einde, maar in dit nieuwe maandprogramma treft u nog leuke

Nadere informatie

Nieuwsbrief PlusBus januari 2019, nummer 01

Nieuwsbrief PlusBus januari 2019, nummer 01 Nieuwsbrief PlusBus januari 2019, nummer 01 De PlusBus is er voor alle zelfstandig wonende ouderen en mindervaliden in Mijdrecht, Wilnis, NOVEMBER 2016, nr 1 Vinkeveen, Amstelhoek, Waverveen en De Hoef.

Nadere informatie

Programmaboekje ** en ** 2017

Programmaboekje ** en ** 2017 Boodschappen PlusBus in de gemeente Haarlem +31 (0)23 2052319 Programmaboekje ** en ** 2017 LET OP: DIT IS EEN VOORBEELD PROGRAMMA!!!!!!! Geachte deelnemer, U ontvangt hierbij ons programma voor de maanden

Nadere informatie

BoodschappenPLUSBus. Express-editie oktober U krijgt aan de telefoon:

BoodschappenPLUSBus. Express-editie oktober U krijgt aan de telefoon: BoodschappenPLUSBus Express-editie oktober 2018 U krijgt aan de telefoon: Karin Niekel Anita de Kleijn Sonja Mader Veroni Mulder Ans de Jong Ery Dekker De Express-Editie is het maandelijkse programmablad

Nadere informatie

PROGRAMMA. PlusBus KOLLUMERLAND. Aanmelden:0511-700207. maandag t/m vrijdag tussen 9.00-12.00 uur 0511-700207

PROGRAMMA. PlusBus KOLLUMERLAND. Aanmelden:0511-700207. maandag t/m vrijdag tussen 9.00-12.00 uur 0511-700207 PROGRAMMA PlusBus KOLLUMERLAND Aanmelden:0511-700207 maandag t/m vrijdag tussen 9.00-12.00 uur 0511-700207 oktober november december 2013 Dinsdag 1 oktober Vaartocht op het Wad en het Lauwersmeer is een

Nadere informatie

Dit programma kunt u boeken vanaf maandag 20 april 2015

Dit programma kunt u boeken vanaf maandag 20 april 2015 Dit programma kunt u boeken vanaf maandag 20 april 2015 Programma 1 mei - 12 juni 2015 De BoodschappenPlusBus; gezellig samen er op uit! WELKOM BIJ DE BoodschappenPlusBus! Heeft u ook zo n zin om naar

Nadere informatie

Programmaboekje Juli 2015

Programmaboekje Juli 2015 Kerkenbosplaats 1 5043RX Tilburg Bereikbaar: op dinsdag en donderdag van 09.00-12.00 uur op telefoonnr. 013-5728389 Annuleren buiten bovenstaande tijden: zie pag. 3 Programmaboekje Juli 2015 Te boeken

Nadere informatie

SAMEN-UITBUS PROGRAMMA JUNI Openlucht museum. Museum Toon Kortooms. Het Depot Wageningen JUNI

SAMEN-UITBUS PROGRAMMA JUNI Openlucht museum. Museum Toon Kortooms. Het Depot Wageningen JUNI SAMEN-UITBUS PROGRAMMA JUNI 2018 Openlucht museum. Museum Toon Kortooms. Het Depot Wageningen JUNI is de zomermaand of rozenmaand, genoemd naar de Romeinse godin Juno, de vrouw van Jupiter. In juni zien

Nadere informatie

PROGRAMMA Juli 2015. Boodschappen PlusBus Etten Leur Samen Er Op Uit. vanaf 23 juni 2015

PROGRAMMA Juli 2015. Boodschappen PlusBus Etten Leur Samen Er Op Uit. vanaf 23 juni 2015 PROGRAMMA Juli 2015 Boodschappen PlusBus Etten Leur Samen Er Op Uit Reserveren voor Juli is mogelijk vanaf 23 juni 2015 per telefoon: 076 532 50 42 op werkdagen van 09:00 tot 12:00 uur of per mail: plusbus@avoord.nl

Nadere informatie

PROGRAMMA Augustus 2015. Boodschappen PlusBus Etten Leur Samen Er Op Uit

PROGRAMMA Augustus 2015. Boodschappen PlusBus Etten Leur Samen Er Op Uit PROGRAMMA Augustus 2015 Boodschappen PlusBus Etten Leur Samen Er Op Uit Reserveren voor Augustus is mogelijk vanaf 27 juli 2015 per telefoon: 076 532 50 42 op werkdagen van 09:00 tot 12:00 uur of per mail:

Nadere informatie

Iedere meter, wandel je beter, samen gezond!

Iedere meter, wandel je beter, samen gezond! Iedere meter, wandel je beter, samen gezond! Voor de 3 e keer organiseren we de Nationale Diabetes Challenge in de gemeente Heumen, Mook & Middelaar. Samen met andere diabetespatiënten én zorgverleners

Nadere informatie

Uitstapjes 2015. van de afdelingen. Duin- en Bollenstreek en Katwijk

Uitstapjes 2015. van de afdelingen. Duin- en Bollenstreek en Katwijk Uitstapjes 2015 van de afdelingen Duin- en Bollenstreek en Katwijk Het Rode Kruis Uitstapjes 2015 Van de afdelingen Duin- en Bollenstreek en Katwijk Het Rode Kruis in de Duin- en Bollenstreek en Katwijk

Nadere informatie

Nieuwsbrief PlusBus oktober 2017, nummer 10

Nieuwsbrief PlusBus oktober 2017, nummer 10 Nieuwsbrief PlusBus oktober 2017, nummer 10 De PlusBus is er voor alle zelfstandig wonende ouderen en minder validen in Mijdrecht, Wilnis, Vinkeveen, Amstelhoek, Waverveen en De Hoef. Voor zelfstandig

Nadere informatie

Dit programma kunt u boeken vanaf maandag 19 oktober 2015

Dit programma kunt u boeken vanaf maandag 19 oktober 2015 Dit programma kunt u boeken vanaf maandag 19 oktober 2015 Programma 1 november - 13 december 2015 Welkom bij de BoodschappenPlusBus Voor u ligt het nieuwe programma van de BoodschappenPlusBus Amersfoort,

Nadere informatie

PROGRAMMA BOODSCHAPPENPLUSBUS Van 1 september t/m 31 oktober 2011. De feestdag van het 1-jarig bestaan was erg geslaagd!

PROGRAMMA BOODSCHAPPENPLUSBUS Van 1 september t/m 31 oktober 2011. De feestdag van het 1-jarig bestaan was erg geslaagd! PROGRAMMA BOODSCHAPPENPLUSBUS Van 1 september t/m 31 oktober 2011 De feestdag van het 1-jarig bestaan was erg geslaagd! Beste mensen. Leest u deze brief a.u.b. aandachtig door. En toen was het alweer

Nadere informatie

Programma September 2016

Programma September 2016 BoodschappenPlusBus 0346 21 41 95 Programma September 2016 Opgeven vanaf dinsdag 23 en op woensdag 24 Augustus tussen 9:00 en 12:00 uur. 0346 214195 NIEUWE SPELREGELS Samen boodschappen doen, genieten

Nadere informatie

Programma September 2017

Programma September 2017 BoodschappenPlusBus 0346 21 41 95 Programma September 2017 Beldagen zijn 22 en 23 augustus tussen 9:00 en 12:00 uur. 0346 214195 Service centrum Maartensdijk Maertensplein 96 3738GR Maartensdijk 0346 214195

Nadere informatie

Programma Oktober 2017

Programma Oktober 2017 BoodschappenPlusBus 0346 21 41 95 Programma Oktober 2017 Beldagen zijn dinsdag 26 September of 27 september tussen 9:00 en 12:00 uur 0346 214195 Boekvouwkunst Maartensdijk Service centrum Maartensdijk

Nadere informatie

Aan alle deelnemers van Stichting De Baan plus ouders, verzorgers, vrijwilligers en andere belangstellenden,

Aan alle deelnemers van Stichting De Baan plus ouders, verzorgers, vrijwilligers en andere belangstellenden, zomer uitstapjes Stichting d e Ba a n 20I0 Haarlem, april 2010 Aan alle deelnemers van Stichting De Baan plus ouders, verzorgers, vrijwilligers en andere belangstellenden, Ook dit jaar organiseert De Baan

Nadere informatie

Boodschappen PlusBus Haarlem. Samen Er Op Uit. Reserveren voor maart en april is mogelijk. vanaf 01 Maart per telefoon:

Boodschappen PlusBus Haarlem. Samen Er Op Uit. Reserveren voor maart en april is mogelijk. vanaf 01 Maart per telefoon: Boodschappen PlusBus Haarlem Samen Er Op Uit Reserveren voor maart en april is mogelijk vanaf 01 Maart 2018 per telefoon: +31 (0)23 2052319 op werkdagen van 09:00 tot en van 13:00-16:00 uur of per mail:

Nadere informatie

René op vakantie. 10-17 mei 2013 P U T T E N

René op vakantie. 10-17 mei 2013 P U T T E N René op vakantie 10-17 mei 2013 P U T T E N Begeleider Theo Vrijdag 10 mei Vertrek naar Landal Tegen 12 uur rijdt de Tendens bus de Ranonkelweg in en René straalt als hij mij ziet. Na de lunch nemen we

Nadere informatie

Vakantie in Irishof. In Juni organiseert Irishof voor de 12e keer de wandel3daagse, dit is tevens de aftrap van ons zomerprogramma!

Vakantie in Irishof. In Juni organiseert Irishof voor de 12e keer de wandel3daagse, dit is tevens de aftrap van ons zomerprogramma! Vakantie in Irishof In Juni organiseert Irishof voor de 12e keer de wandel3daagse, dit is tevens de aftrap van ons zomerprogramma! In de maanden Juli en Augustus heeft Irishof een speciaal zomerprogramma

Nadere informatie

Dagtochten Rode Kruis Hof van Twente

Dagtochten Rode Kruis Hof van Twente Dagtochten 2016 Rode Kruis Hof van Twente 2 Voorwoord en informatie Voor het 4 e achtereenvolgende jaar hebben we opnieuw een programma kunnen samenstellen met reizen voor elk wat wils. Hieronder zijn

Nadere informatie

Programma December 2017

Programma December 2017 BoodschappenPlusBus 0346 21 41 95 Programma December 2017 Beldagen zijn 28 en 29 November tussen 9:00 en 12:00 uur. 0346 214195 Service centrum Maartensdijk Maertensplein 96 3738GR Maartensdijk 0346 214195

Nadere informatie