Reef & Beach Resort. Gewoon goed om te weten als U Reef & Beach Resort boekt. Voorbereiding

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Reef & Beach Resort. Gewoon goed om te weten als U Reef & Beach Resort boekt. Voorbereiding"

Transcriptie

1 Travel Info Gewoon goed om te weten als U Reef & Beach Resort boekt. Voorbereiding Zanzibar is ongeveer 10 uur vliegen van Europa, er zijn vele maatschappijen welke een goede verbinding hebben op Zanzibar, denk aan KLM, Condor, Jet-air, Ethiopian airlines, Qatar air, Oman air en vele anderen. Kijk op boeking sites zoals of voor scherpe aanbiedingen. U kunt ook kiezen voor een pakket met de vlucht, transfer en accommodatie via Wij werken al jaren samen met Arke/Tui en is een exclusief partner voor het Resort. Reis verzekering: U gaat ver op reis, veelal in een onbekend land. Zorg dat U een passende reis verzekering afsluit. Vaccinaties: veelal wordt er geadviseerd gele koorts, volgens de overheid is dit hier niet aanwezig en als U rechtstreekst uit Europa reist wordt er hier niet om gevraagd. Reist U, of komt U uit een gele koorts land dan wordt er wel op gecontroleerd. Mocht U geen vaccinatie hebben, dan wordt deze hier ter plekke bij aankomst gezet ( 25$ ) Malaria: ook dit wordt veelal geadviseerd, en ook volgens de overheid is er geen Malaria op Zanzibar. Echter U wordt geadviseerd Uw eigen keuze te maken, hierop is geen controle door de overheid. In het Reef & Beach Resort zijn geen of heel weinig muggen, dit is typisch voor het zuidelijk deel van Zanzibar. Andere delen zijn wel veel muggen aanwezig. Neem deed of andere muggen werende middelen mee. Reef & Beach Resort heeft voor de zekerheid muggen netten voor alle bedden in de kamers aanwezig. Visa: U kunt heel simpel een VISA kopen bij aankomst, U vult een formulier in en betaald contant 50$ of via Credit kaart. Dit is een handeling van een paar minuten. Uw paspoort moet minimaal nog een half jaar geldig zijn.. Geld: de lokale munt is de Tanzaniaanse Shilling, het grootste biljet is tsh en is ongeveer 5 waard. U kunt in het Resort tegen een normale koers Euros en Dollars wisselen. Echter U kunt ook excursies, taxi s en andere aankopen met Dollars betalen. Pinnen of met Credit kaart geld op nemen kan alleen in Stone town, zorg wel dat U pinpas voor wereld wijd gebruik is geactiveerd. In het hotel kunt U uw extra s met Credit Kaart betalen, hier voor wordt wel een extra commissie gerekend voor de kosten. Tijd: deze is +3uur UTC, of te wel in de zomer met bijvoorbeeld Nederland + 1 uur en in de winter + 2 uur.

2 Aankomst Vervoer naar het Resort: als U via een touroperator geboekt heeft verzorgen zij meestal het vervoer. Echter het Resort heeft een eigen taxi service. U geeft aan onze reservering afdeling Uw aankomst en vertrek tijd door en wij zullen een taxi voor U regelen. Deze service is 24 uur beschikbaar. Voor taxi reserveringen: booking@hotelzanzibar.com t.a.v. Claudia. Het Resort is gelegen in het Zuid/Oosten van Zanzibar, tussen Jambiani en Makunduchi. Dit is ongeveer een uur rijden vanaf de luchthaven of veerboot terminal. Ons Resort is bereikbaar via goede asfalt wegen. Bij de ingang van het Resort staat een 2 meter grote dolfijn en een uithangbord met de naam van het hotel. Receptie is dagelijks geopend van tot 22.00, komt U buiten deze uren aan, dan is dat geen enkel probleem, onze nacht beveiliging zal U verwelkomen. In de receptie kunt U de formaliteiten regelen, een strand handdoek lenen, kluisje huren, een wifi internet code krijgen ect. Het WIFI netwerk is vrijwel door het hele Resort bruikbaar en van redelijke snelheid. Gasten service: het Resort heeft een dagelijkse service voor alle vragen, opmerkingen ect. Deze persoon spreekt vele talen en is altijd voor U beschikbaar. Aktiviteiten Resort Activiteiten: dagelijks worden er verschillende activiteiten georganiseerd, van Beach volleybal tot lokale avond shows. In de receptie hangt een programma van alle activiteiten. Elke Dinsdag is er een gratis Village tour. Excursies: Auto / Fiets / Scooter huren, taxi boeken, uitstapjes organiseren, dit kan ter plekke in het Resort geregeld worden bij de Excursie en Safari desk. Het eiland is fantastisch om te verkennen. Koraal rif: voor het Resort ligt het koraal rif, bij laag water vrijwel per voet bereikbaar of met hoog water met een bootje. Hier zijn diverse plekken waar prima gesnorkeld kan worden. Neem U eigen snorkel spullen mee. Tegen een kleine vergoeding worden er zeil tochtjes in een lokale Dhow georganiseerd o.a. ook naar het koraal rif. Duiken: het Resort werkt samen met een PADI duikcentrum en de omgeving kent diverse mooie duikspots. De Resort manager is een vervend duikliefhebster en kan U er alles over vertellen. Massage: Een massage en wellness salon is aanwezig en een winkeltje voor de eerste benodigd heden en souvenirs vindt U ook in het Resort.

3 De Indische Oceaan: het Resort is direct gelegen aan de zee. U kunt hier prima zwemmen, geen vreemde of gevaarlijke vissen. Neem voor de zekerheid waterschoenen mee, een verdwaalde zee egel kunt U tegen komen. Het Resort heeft een eigen privé Zand Strand, ruim genoeg voor alle gasten. Daarnaast kun U bij laag water kilometers ver lopen over het strand of bijna naar het koraal rif. Het zeewater is helder blauw en zee gras is er niet af nauwelijks. De zee water temperatuur is rond de 27C graden. Er is Eb en Vloed en daardoor geeft het fantastische natuur effecten, het hoogte verschil is ongeveer 2 meter. Wat is er zoals te doen op Zanzibar,: allereerst de natuurschoon, rust, de geweldig mooie en vriendelijke bevolking, historie. Daarnaast worden er dagelijks excursies georganiseerd, deze kunnen direct in het Resort geboekt worden. Zelf Zanzibar verkennen met een huur auto of scooter is prima te doen, echter een Internationaal rijbewijs is noodzakelijk. Heeft U dat niet dan kan er hier een tijdelijk certificaat afgegeven worden. Kite surfen, Duiken en Fietsen zijn ook populair, ook dit is direct boeken in het Resort. Ook is er in de omgeving voldoende activiteiten te vinden. Safari: dit is heel uniek en mooi, maar vooral onvergetelijk. Wij hebben ons eigen Safari camp in Selous welke op het vaste land gelegen is. Selous is het grootste reservaat in Africa en is uniek door zijn fauna en samenstelling. U zult de tijd van Uw leven hier hebben. Vanuit het Resort worden vrijwel dagelijks Safari s georganiseerd. Kijkt U alvast op de website Het Resort Het Resort is 44 Kamers en 1 Villa, gezellig en romantisch van opzet. Alle kamers hebben 100% zeezicht, uitgezonderd 4 Garden view kamers welke beperkt zee zicht hebben. Het Resort is gebouwd in 2007 en is in goede staat van onderhoud. De kwalificatie is volgens internationale normen 3* Eten en Drinken in het Resort: er is één Restaurant met bar, een zwembad bar en een jetty bar. De Jetty bar is gelegen op een houten vlonder welke gebouwd is in de Indische Oceaan. Hier is het heerlijk loungen en genieten. De zon ondergang is hier mooi te zien. Het Eten is in buffet vorm en ook wordt er A la Carte geserveerd. Veelal wordt er All-Inclusive geboekt, dit zijn alle maaltijden en frisdrank, bier en wijn inclusief. Dus lekker makkelijk en voor een vaste prijs. U kunt ter plekke in het Resort bij aankomst de All-Inclusive boeken. Het eten is altijd dag vers, gevarieerd en voor ieders wat. Heeft U speciale wensen zoals Gluten vrij, Vegetarisch of andere varianten laat het onze chef weten.

4 General Zanzibar info Klimaat: dit is misschien wel heeft mooiste in de wereld. Nooit te koud, nooit te warm. Tussen Zomer en Winter zit maar 5 graden verschil en regenen doet het bijna nooit. Het regen seizoen is tussen April en eind Mei en gedurende deze periode kan het zo nu en dan regenen maar nog steeds is de temperatuur aangenaam en prima om vakantie te houden. Als U op Internet kijkt wordt er heel vaak regen of slecht weer voorspelt, hier klopt niets van. Dit heeft te maken dat in het binnenland wel veel meer regen is, maar langs de kust is de regen minimaal. Speciaal in het zuiden is er zeer weinig regen. En mocht het een keer regenen dat is dit kortstondig. De dag temperatuur is rond de 30 graden en s nachts rond de 25 graden, weinig regen en veel zon met een lekkere zee wind maakt het tot een aangename vakantie bestemming. Ook de lucht vochtigheid is aangenaam, dit heeft te maken dat Zanzibar subtropisch is. Ook het landschap is groen, dit komt doordat de grond uit koraal rots bestaat, welke zeer goed de beperkte regen vast houdt en de planten en bomen voor lange tijd van water voorziet. Veiligheid: Zanzibar is veilig, rustig en stabiel. Het Resort heeft echte Masai bewakers welke een oogje in het zeil houden. Omdat Zanzibar een klein Eiland is en de Politie daad krachtig optreed geeft het een veilig gevoel. U kunt hier rustig en ongestoord over de stranden of straat lopen. Natuurlijk moet je de uitdaging niet creëren en laat je mooie I Pad of zonnebril niet onbeheerd liggen. Medische zorg: in Zanzibar zijn er diverse privé klinieken waar een goede service verleend wordt. Niet wat U gewent bent in Europa, maar er is een goede kennis aanwezig. In Dar es Salaam zijn moderne ziekenhuizen. De bevolking: fantastische mensen, oprecht vriendelijk, niet opdringerig een mix van verschillende geloven en oorsprong. Alles leeft hier vredig door met elkaar, de moslim bevolking is in meerderheid. Houd hiermee rekening in openbare gebieden met de kleding. Advies is dat vrouwen de schouders bedekken en minimaal tot aan de knieën een rok of broek dragen. Echter op de stranden is bad kleding prima, alleen topless wordt niet gewaardeerd. In het algemeen Zanzibar is heel relax, gematigd, gemixt en rustig. Fooi: niet verplicht en niet noodzakelijk, maar wordt door de werknemers uiteraard wel zeer gewaardeerd. Er is in de receptie een TIP BOX en het geld wordt volledig verdeeld onder de lokale werknemers. Ondersteuning in Zanzibar: Het resort ondersteund verschillende projecten, ga ervan uit dat er aan alles tekort is. Wij zeggen: het is hier mooi Africa, de mensen zijn vrolijk, hebben te eten maar de werkloosheid is enorm en beschikbaarheid aan simpele dingen is groot. Dus als U iets wilt meenemen denk dan vooral aan de kinderen. Pennen, schriften, speelgoed en kleding zijn van harte welkom. Ons personeel kan met U mee gaan naar een project of dorpje om dit persoonlijk uit te delen aan de kinderen. Hiermee komt het op de juiste plek van bestemming. Daarnaast geeft het resort financiële ondersteuning in de nabij gelegen dorpjes en werk gelegenheid.

5 Hoe kunt U ons bereiken Resort receptie: Telefoon: shungiparadise@gmail.com Boekingen: Boekings : Claudia Follis (spreekt Engels, Italiaans, Swahilli) booking@hotelzanzibar.com Telefoon: Management: Operational Manager: Monica (spreekt Engels, Frans, Italiaans en Swahilli) General Manager: Aly Mgeni Guest relation: Alessandro (spreekt Engels, Spaans, Italiaans, beetje Nederlands) Eigenaar: Bert Schoonvelde (spreekt Nederlands, Engels, Spaans, Duits) gm@hotelzanzibar.com Whatsapp: Skype: bert.schoonvelde Resorts & Safari Beach Resorts Zanzibar Arusha - Zanzibar - Selous - Tanzania Zanzibar - Tanzania Tel: info@hotelzanzibar.com info@africa-safari.com

! Vraag vrijblijvend een op maat gesneden offerte aan!

! Vraag vrijblijvend een op maat gesneden offerte aan! Prijzen vanaf 260,- 7 dagen inclusief ontbijt exclusief vlucht *laagseizoen Brochure 2014 Costa Blanca, dé bestemming om te genieten van een geweldige fietsvakantie Vraag vrijblijvend een op maat gesneden

Nadere informatie

Caleton del Golfo Spanje Lanzarote El Golfo

Caleton del Golfo Spanje Lanzarote El Golfo Caleton del Golfo Spanje Lanzarote El Golfo 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Caleton del Golfo - (Spanje Lanzarote El Golfo) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad:

Nadere informatie

INSPIRATIEREIS 2017/ DAGEN TANZANIA

INSPIRATIEREIS 2017/ DAGEN TANZANIA INSPIRATIEREIS 2017/2018 12 DAGEN TANZANIA 1 Dag 1 Aankomst op Kilimanjaro International Airport. Wij halen jullie op van het vliegveld, en brengen jullie naar Arusha Villa. Hier ontvangen we jullie ontvangen

Nadere informatie

Fly In Safari - Tanzania Southern Circuit

Fly In Safari - Tanzania Southern Circuit Avontuurlijk reizen door Zimbabwe Zambia Botswana Tanzania Malawi www.zimbasafaris.com / Tel: 020 610 3593 Fly In Safari - Tanzania Southern Circuit Tanzania Southern Circuit - Fly In Safari Individuele

Nadere informatie

ONTDEK AFRIKA OP DE MOTOR. Beleef een comfortabele vakantie met onvergetelijke ontdekkingstochten

ONTDEK AFRIKA OP DE MOTOR. Beleef een comfortabele vakantie met onvergetelijke ontdekkingstochten ONTDEK AFRIKA OP DE MOTOR Beleef een comfortabele vakantie met onvergetelijke ontdekkingstochten Beleef een comfortabele vakantie met onvergetelijke ontdekkingstochten Kies uit diverse arrangementen waaronder

Nadere informatie

TANZANIA RONDREIS TANZANIA 21 DECEMBER - VERTREK & AANKOMST

TANZANIA RONDREIS TANZANIA 21 DECEMBER - VERTREK & AANKOMST 2018118 TANZANIA Mevr. Monique L Hoir Greversweg 5 7108 AG Winterswijk m.lhoir@ggdnog.nl +31 (0)543 452774 RONDREIS TANZANIA Referentienummer // 2018118 L Hoir Reisperiode // December 2018 / januari 2019

Nadere informatie

Gemiddelde reistijd Vlucht 9:00 uur indien u een rechtstreekse vlucht heeft. Een vlucht met tussenstop of overstap duurt uur. Transfer 0:30.

Gemiddelde reistijd Vlucht 9:00 uur indien u een rechtstreekse vlucht heeft. Een vlucht met tussenstop of overstap duurt uur. Transfer 0:30. Dolphin Suites Algemeen Dolphin Suites heeft in maart 2009 haar deuren geopend. Een modern design hotel geheel toegankelijk voor mensen met een beperking. Het hotel bestaat uit 12 ruime suites, 1 studio

Nadere informatie

Amsterdam naar Dar-es-Salaam Accommodatie: Southern Sun Hotel (logies & ontbijt) Accommodatie: Unguja Lodge (halfpension)

Amsterdam naar Dar-es-Salaam Accommodatie: Southern Sun Hotel (logies & ontbijt) Accommodatie: Unguja Lodge (halfpension) Bush & beach in Tanzania Dag 1 Dag 2 Dag 3 & 4 Dag 5 Dag 6 t/m 9 Dag 9 Dag 10 Amsterdam naar Dar-es-Salaam Accommodatie: Southern Sun Hotel (logies & ontbijt) Dar-es-Salaam naar Selous Wild Reservaat Accommodatie:

Nadere informatie

Hotel Alahuar Spanje Alicante Vall de Laguar

Hotel Alahuar Spanje Alicante Vall de Laguar Hotel Alahuar Spanje Alicante Vall de Laguar 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Hotel Alahuar - (Spanje Alicante Vall de Laguar) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad:

Nadere informatie

Livingstone Jan Thiel Resort

Livingstone Jan Thiel Resort Livingstone Jan Thiel Resort Op het geliefde 4-sterren vakantieresort Livingstone Jan Thiel Resort komt u gegarandeerd heerlijk tot rust. Het kleurrijke resort met appartementen en villa's is ruim opgezet

Nadere informatie

Golfreis november 2016

Golfreis november 2016 Golfreis november 2016 DE NIEUWE GOLFTRIP STAAT GEPLAND. SCHRIJF JE NU IN! Als onderstaande je bekend voorkomt., dat kan kloppen! We gaan niet snel naar een eerdere bestemming terug, maar deze plek waar

Nadere informatie

Welkom in Bug-Bug Valley Beach Resort!

Welkom in Bug-Bug Valley Beach Resort! Welkom in Bug-Bug Valley Beach Resort! Deze brochure geeft u nuttige informatie om uw verblijf in de bungalow zo aangenaam mogelijk te maken. Mocht u na het lezen van deze brochure nog vragen hebben, neemt

Nadere informatie

Lefkada Villas Griekenland Lefkas Vafkeri

Lefkada Villas Griekenland Lefkas Vafkeri Lefkada Villas Griekenland Lefkas Vafkeri 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Lefkada Villas - (Griekenland Lefkas Vafkeri) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad: Ja

Nadere informatie

Hotel Oasis Salinas Sea

Hotel Oasis Salinas Sea Hotel Oasis Salinas Sea Algemeen Voorbij de westkust van Afrika en te midden van de ruige Atlantische Oceaan liggen de Kaapverdische eilanden in een oase van rust. De archipel van Kaapverdië bestaat uit

Nadere informatie

!!! Reisprogramma: Natuur en strand extensie, Thailand. Dag 1, Krabie

!!! Reisprogramma: Natuur en strand extensie, Thailand. Dag 1, Krabie Reisprogramma: Natuur en strand extensie, Thailand Dag 1, Krabie Krabi, in Zuid Thailand, aan de kust van de Andamanse Zee vlakbij het Than Bok Khorani National park is bekend om zijn karst rots formaties

Nadere informatie

SOEDAN UW SAFARI

SOEDAN UW SAFARI WWW.SEAWOLF-SAFARI.DE In Soedan, treedt je in de voetsporen van Hans Hass! Aankomst De momenteel beste verbindig is met Emirates naar Dubai en u gaat verder met FlyDubai, of met een luchtvaartmaatschappij

Nadere informatie

Xarc Agroturisme Spanje Ibiza Santa Eularia

Xarc Agroturisme Spanje Ibiza Santa Eularia Xarc Agroturisme Spanje Ibiza Santa Eularia 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Xarc Agroturisme - (Spanje Ibiza Santa Eularia) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden zwembad:

Nadere informatie

U Mundu a Ti, enjoy your world

U Mundu a Ti, enjoy your world PHU QUOC RELAX AND ADVENTURE 7 dagen / 6 nachten code: PhuAdv03 Phu Quoc, the diamant island Where nature and paradise come together Het eiland Phu Quoc is nog redelijk onbekend en soms nog verlaten en

Nadere informatie

TOUROPERATOR: HOTEL BESCHRIJVING - ZOMER : Korumar Hotel De Luxe Hotel Bouwjaar : 1990

TOUROPERATOR: HOTEL BESCHRIJVING - ZOMER : Korumar Hotel De Luxe Hotel Bouwjaar : 1990 1 TOUROPERATOR: HOTEL BESCHRIJVING - ZOMER 2012 Hotel Naam : Korumar Hotel De Luxe Hotel Bouwjaar : 1990 Officiële categorie : Vijf Sterren De Luxe Adres : Gazi Begendi Mevkii 09400 Kusadasi / Aydin Telefoon

Nadere informatie

Outback Australië. Je kunt een auto huren of kopen. Dat kan op veel plaatsen.

Outback Australië. Je kunt een auto huren of kopen. Dat kan op veel plaatsen. Outback Australië Voor mij is Australië een heel bijzondere plek. Waarom? Dat zal ik uitleggen. Het begon al toen ik voor het eerst in Australië kwam. Ik stapte uit het vliegtuig. Meteen merkte ik dat

Nadere informatie

PROGRAMMA VIP. Istanbul, 1-3 augustus 2017

PROGRAMMA VIP. Istanbul, 1-3 augustus 2017 PROGRAMMA VIP Istanbul, 1-3 augustus 2017 PRAKTISCHE INFORMATIE REISDOCUMENTEN: Identiteitskaart en E-visum. TIJDZONE: VALUTA: In Istanbul is het één uur later dan in België. Turkse Lira. ( 1 TRY = 0,2458

Nadere informatie

SAFARI. zijn de olifanten altijd bedekt met een rode stoflaag tegen de zon en de Op ruim 3 uur rijden van Mombasa ligt

SAFARI. zijn de olifanten altijd bedekt met een rode stoflaag tegen de zon en de Op ruim 3 uur rijden van Mombasa ligt www.magicalkenya.nl SAFARI Ais je Kenia bezoekt, dan is een safari een must. Een safari door de bush maakt je vakantie in Kenia tot een onvergetelijke ervaring. Er zijn 50 nationale parken, soms zo groot

Nadere informatie

SUPER DE LUXE AANBIEDING UBUD / NUSA LEMBONGAN / SEMINYAK

SUPER DE LUXE AANBIEDING UBUD / NUSA LEMBONGAN / SEMINYAK Deze luxe heeft u verdient voor u special luxe aanbieding in deze prachtige villa s Profiteer hiervan!!!!!! SUPER DE LUXE AANBIEDING UBUD / NUSA LEMBONGAN / SEMINYAK PAKKET 13 DAGEN 2 PERSONEN 1.099,00

Nadere informatie

Camping Caravaning. Pointe de Kerbihan. Bretagne Sud. Bretagne Sud. In LA TRINITE vanaf pasen tot de herfstzon

Camping Caravaning. Pointe de Kerbihan. Bretagne Sud. Bretagne Sud. In LA TRINITE vanaf pasen tot de herfstzon Bretagne www.camping-de-la-baie.fr Camping Caravaning La Trinité sur Mer Rivière de Crac h...de schoonheld van haar stranden, haar stranden van fijn zand, het milde klimaat, haar gastvrijheid, haar gastronomie,

Nadere informatie

16 Daagse Lodge Safari met Strandverlening op Zanzibar

16 Daagse Lodge Safari met Strandverlening op Zanzibar 16 Daagse Lodge Safari met Strandverlening op Zanzibar Bij een lodge safari brengt u de nacht door in huisjes of kleine hotels die van alle gemakken voorzien zijn. Veelal zijn deze lodges in typische afrikaanse

Nadere informatie

PROGRAMMA. Handelsmissie naar Curaçao en Bonaire 7 16 september 2005

PROGRAMMA. Handelsmissie naar Curaçao en Bonaire 7 16 september 2005 PROGRAMMA Vervoer van en naar Schiphol Op eigen gelegenheid. Handelsmissie naar Curaçao en Bonaire 7 16 september 2005 Vluchten Woensdag 7 september Amsterdam Curaçao (Hato) KL 735 13.05 16.40 uur Donderdag

Nadere informatie

9 - DAAGSE PRIVÉ REIS TANZANIA & ZANZIBAR IN VOGELVLUCHT!

9 - DAAGSE PRIVÉ REIS TANZANIA & ZANZIBAR IN VOGELVLUCHT! Lake Victoria 9 - DAAGSE PRIVÉ REIS TANZANIA & ZANZIBAR IN VOGELVLUCHT! "Adembenemende natuur en tropische stranden die u laten ontsnappen aan de dagelijkse realiteit" DE VOORDELEN Het hele jaar door een

Nadere informatie

Rondreis: Zimbabwe, Zambia, Tanzania, Kenia

Rondreis: Zimbabwe, Zambia, Tanzania, Kenia Rondreis: Zimbabwe, Zambia, Tanzania, Kenia Oost Afrikaans avontuur 21 dagen, kampeerreis Zie voor de actuele prijzen de website. Maaltijden: 20x ontbijt, 17x lunch, 17x diner Startpunt rondreis: Victoria

Nadere informatie

Casa los Quemados Spanje La Palma Los Quemados

Casa los Quemados Spanje La Palma Los Quemados Casa los Quemados Spanje La Palma Los Quemados 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Casa los Quemados - (Spanje La Palma Los Quemados) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad:

Nadere informatie

Fajã dos Padres Portugal Madeira Quinta Grande

Fajã dos Padres Portugal Madeira Quinta Grande Fajã dos Padres Portugal Madeira Quinta Grande 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Fajã dos Padres - (Portugal Madeira Quinta Grande) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad:

Nadere informatie

Masseria del Piano - Gargidicenere Italië Sicilië Collesano

Masseria del Piano - Gargidicenere Italië Sicilië Collesano Masseria del Piano - Gargidicenere Italië Sicilië Collesano 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Masseria del Piano - Gargidicenere - (Italië Sicilië Collesano) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten

Nadere informatie

Villa Ippocampi Griekenland Kreta Koutouloufari

Villa Ippocampi Griekenland Kreta Koutouloufari Villa Ippocampi Griekenland Kreta Koutouloufari Eliza was here - Villa Ippocampi - /griekenland/kreta/koutouloufari/villa_ippocampi.htm 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Villa

Nadere informatie

Montaleo 15, Casale Marittimo, Riviera degli Etruschi, Toscane, Italië. Zon Zee Rust Heerlijk eten Prachtige natuur Vriendelijke mensen

Montaleo 15, Casale Marittimo, Riviera degli Etruschi, Toscane, Italië. Zon Zee Rust Heerlijk eten Prachtige natuur Vriendelijke mensen Casale Marittimo, de ultieme vakantieomgeving - MONTALEO 15 Contactpersoon: M. Karres Orionlaan 17 1223 AC Hilversum 035 6479888 e-mail: montaleo@karres.nl 1 De villa 2 De appartementen 3 De locatie en

Nadere informatie

BULGARIJE 05/06-09/06/2012 JETAIR

BULGARIJE 05/06-09/06/2012 JETAIR BULGARIJE 05/06-09/06/2012 JETAIR FORMALITEITEN : Voor Belgische onderdanen volstaat identiteitskaart (geldig tijdens uw verblijf) LOKALE MUNT : De Bulgaarse munt is de LEV. U kunt geld afhalen aan geldautomaat

Nadere informatie

Tanzania en Zanzibar 2017/2018

Tanzania en Zanzibar 2017/2018 1 Tanzania en Zanzibar 2017/2018 Dag 1 Aankomst op Kilimanjaro International Airport. Wij halen jullie op van het vliegveld en brengen jullie naar Arusha Villa. Hier ontvangen we jullie met een welkomstdrankje

Nadere informatie

Rondreis: Zimbabwe, Zambia, Tanzania, Kenia

Rondreis: Zimbabwe, Zambia, Tanzania, Kenia Rondreis: Zimbabwe, Zambia, Tanzania, Kenia Oost Afrikaans avontuur 21 dagen, accommodatiereis Maaltijden: 20x ontbijt, 17x lunch, 17x diner Startpunt rondreis: Victoria Falls Eindpunt rondreis: Naïrobi

Nadere informatie

Borgo Artimino Italië Toscane Artimino

Borgo Artimino Italië Toscane Artimino Borgo Artimino Italië Toscane Artimino 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Borgo Artimino - (Italië Toscane Artimino) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad: Ja Airco:

Nadere informatie

Kalloni Beach Villas Griekenland Lesbos Skala Kalloni

Kalloni Beach Villas Griekenland Lesbos Skala Kalloni Kalloni Beach Villas Griekenland Lesbos Skala Kalloni 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Kalloni Beach Villas - (Griekenland Lesbos Skala Kalloni) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten

Nadere informatie

Mr Dim Turkije Zuid-Egeïsche kust Göcek

Mr Dim Turkije Zuid-Egeïsche kust Göcek Mr Dim Turkije Zuid-Egeïsche kust Göcek 1. Algemene informatie Eliza was here - Mr Dim - /turkije/_zuid-egeische_kust/gocek_/mr_dim.htm 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Mr Dim - (Turkije Zuid-Egeïsche

Nadere informatie

Informatie voor reizigers naar Nepal 2014 stichting-maya

Informatie voor reizigers naar Nepal 2014 stichting-maya Informatie voor reizigers naar Nepal 2014 stichting-maya www.mayafoundation.com Turkish Airlines en Etihad hebben op dit moment vluchten met korte overstaptijden De vlucht regelt ieder voor zich. Als

Nadere informatie

Cerro de Hijar Spanje Andalusië Tolox

Cerro de Hijar Spanje Andalusië Tolox Cerro de Hijar Spanje Andalusië Tolox 1. Algemene informatie Eliza was here - Cerro de Hijar - /spanje/andalusie/tolox/cerro_de_hijar.htm 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Cerro de Hijar - (Spanje Andalusië

Nadere informatie

Sporten op Mallorca. Brochure: Sporten op Mallorca. Algemeen. Praktische informatie

Sporten op Mallorca. Brochure: Sporten op Mallorca. Algemeen. Praktische informatie Sporten op Mallorca Algemeen Mallorca is natuurlijk een heerlijke zonbestemming, maar het Spaanse eiland is sinds kort ook zeer interessant voor de actieve, rollende reiziger. Wat dacht je van zeilen,

Nadere informatie

Kapsaliana Village Hotel Griekenland Kreta Kapsaliana - Arkadi

Kapsaliana Village Hotel Griekenland Kreta Kapsaliana - Arkadi Kapsaliana Village Hotel Griekenland Kreta Kapsaliana - Arkadi 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Kapsaliana Village Hotel - (Griekenland Kreta Kapsaliana - Arkadi) - 5 sterren

Nadere informatie

Hacienda Encanto del Rio Hotel Spanje Ibiza San Carlos

Hacienda Encanto del Rio Hotel Spanje Ibiza San Carlos Hacienda Encanto del Rio Hotel Spanje Ibiza San Carlos 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Hacienda Encanto del Rio Hotel - (Spanje Ibiza San Carlos) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten

Nadere informatie

14 daagse rondreis. Sri Lanka. Safari & meer

14 daagse rondreis. Sri Lanka. Safari & meer 14 daagse rondreis Sri Lanka Safari & meer Sri Lanka is een tropisch eiland op een unieke locatie in de wereld. De natuur is zo overweldigend dat het eiland in de oudheid de mooiste namen kreeg, zoals

Nadere informatie

Parador de Cruz de Tejeda Spanje Gran Canaria Tejeda

Parador de Cruz de Tejeda Spanje Gran Canaria Tejeda Parador de Cruz de Tejeda Spanje Gran Canaria Tejeda 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Parador de Cruz de Tejeda - (Spanje Gran Canaria Tejeda) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten en

Nadere informatie

BUSH & BEACH. Profiel. Genieten op z n allerbest. 14 daagse reis door Zuid Afrika en langs de kust van Mozambique

BUSH & BEACH. Profiel. Genieten op z n allerbest. 14 daagse reis door Zuid Afrika en langs de kust van Mozambique BUSH & BEACH 14 daagse reis door Zuid Afrika en langs de kust van Mozambique Profiel - Self drive of begeleid - Safari - Tropisch en romantisch strand - Duiken en Snorkelen - Honeymoon bestemming Genieten

Nadere informatie

GOLFREIS TURKIJE. Bestemming. Inhoud van het Arrangement. Praktische info en inschrijfformulier

GOLFREIS TURKIJE. Bestemming. Inhoud van het Arrangement. Praktische info en inschrijfformulier GOLFREIS TURKIJE Misschien ben je er, net als wij, al eens geweest en weet je hoe geweldig dit land is als golfbestemming. Ga met ons mee naar Turkije en verbeter je spel in een leerzame week. Een heerlijk

Nadere informatie

Foto Avontuur Thailand

Foto Avontuur Thailand Foto Avontuur Thailand 2 Thailand You don't take a photograph, you make it. Ansel Adams Inhoud 3. Programma 4. Foto Avonturen 5. Locaties 7. Groepen 10. Workshops 12. Thema s 13. Vaardigheden 14. Onze

Nadere informatie

Agapitos Villas & Guesthouses Griekenland Pilion Agios Ioannis

Agapitos Villas & Guesthouses Griekenland Pilion Agios Ioannis Agapitos Villas & Guesthouses Griekenland Pilion Agios Ioannis 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Agapitos Villas & Guesthouses - (Griekenland Pilion Agios Ioannis) - 4 sterren

Nadere informatie

Crown Shores 10, Sabadeco

Crown Shores 10, Sabadeco Crown Shores 10, Sabadeco US$ 1,950 per week, vanaf Sabadeco - 3 Slaapkamers - 3 Badkamer(s) - Zwembad Specificaties Buurt Sabadeco Adres Crown Shores 10 Slaapkamers 3 Badkamers 3 Zwembad Gelegen nabij

Nadere informatie

DUIKVAKANTIE EGYPTE augustus 2019 Hurghada: van zaterdag 24 augustus tot zaterdag 31 augustus

DUIKVAKANTIE EGYPTE augustus 2019 Hurghada: van zaterdag 24 augustus tot zaterdag 31 augustus DUIKVAKANTIE EGYPTE augustus 2019 Hurghada: van zaterdag 24 augustus tot zaterdag 31 augustus Info over Hotel Grand Resort Het Grand Resort hotel is een prachtig hotel ingericht in Arabische stijl met

Nadere informatie

La Colina Spanje Ibiza Santa Eulalia

La Colina Spanje Ibiza Santa Eulalia La Colina Spanje Ibiza Santa Eulalia 1. Algemene informatie Eliza was here - La Colina - /spanje/ibiza/santa_eulalia/la_colina.htm 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren La Colina - (Spanje Ibiza Santa Eulalia)

Nadere informatie

BALI - MENSEN MET BEPERKING - 7 DAGEN

BALI - MENSEN MET BEPERKING - 7 DAGEN BALI - MENSEN MET BEPERKING - 7 DAGEN Tourcode: PMDJ-7D-Beperking Bali In samenwerking met onze lokale medewerkers te Bali hebben we voor mensen met een beperking een speciaal programma opgesteld. Vanuit

Nadere informatie

Hotel & Bungalows Changa Turkije Turkse Rivièra Adrasan

Hotel & Bungalows Changa Turkije Turkse Rivièra Adrasan Hotel & Bungalows Changa Turkije Turkse Rivièra Adrasan 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Hotel & Bungalows Changa - (Turkije Turkse Rivièra Adrasan) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten

Nadere informatie

16 Daagse Camp-Safari met Strandverlening op Zanzibar

16 Daagse Camp-Safari met Strandverlening op Zanzibar 16 Daagse Camp-Safari met Strandverlening op Zanzibar Een voordelige manier om de nationale parken in Tanzania te bezoeken is door tijdens de safari de nachten kamperend door te brengen. Tijdens de Safari

Nadere informatie

Villa la Planta Spanje La Palma Tijarafe

Villa la Planta Spanje La Palma Tijarafe Villa la Planta Spanje La Palma Tijarafe Eliza was here - Villa la Planta - /spanje/la_palma/tijarafe/villa_la_planta.htm 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Villa la Planta - (Spanje

Nadere informatie

14-daagse Avontuurlijk Suriname

14-daagse Avontuurlijk Suriname REIZEN - VOYAGES Tel.32-3-238.11.03 Fax.32-3-238.71.58 Bresstraat, 14 IATA : 08210381 2018 Antwerpen licentie : A 1275 BELGIUM www.coconuttravel.be/suriname/ info@coconuttravel.be www.coconuttravel.be

Nadere informatie

10 daagse Safari The Migration Special

10 daagse Safari The Migration Special 10 daagse Safari The Migration Special De Serengeti, het gebied waar zoveel natuurfilms worden gemaakt, is ongetwijfeld het beroemdste wildpark ter wereld en is op geen enkele manier te vergelijken met

Nadere informatie

5* MAURITIUS AANBIEDING CONSTANCE BELLE MARE PLAGE *****

5* MAURITIUS AANBIEDING CONSTANCE BELLE MARE PLAGE ***** 5* MAURITIUS AANBIEDING CONSTANCE BELLE MARE PLAGE ***** ONTDEK NU DIT UITSTEKENDE 5* HOTEL, PRACHTIG GELEGEN OP HET IDYLLISCHE BELLE MARE STRAND. TEVENS EEN ECHTE AANRADER VOOR GOLFFANATEN! DAGELIJKS

Nadere informatie

INCENTIVES FOR INDIVIDUALS MEXICO

INCENTIVES FOR INDIVIDUALS MEXICO [Typ hier] INCENTIVES FOR INDIVIDUALS MEXICO ZONDAG 17 TOT EN MET MAANDAG 25 SEPTEMBER 2017 Transportvoorstel: Vluchten worden uitgevoerd door TUI fly. Heen zondag 17 september: TB705 Brussel Cancun 09:25

Nadere informatie

Cavos Villas Griekenland Zakynthos Tsilivi

Cavos Villas Griekenland Zakynthos Tsilivi Cavos Villas Griekenland Zakynthos Tsilivi 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Cavos Villas - (Griekenland Zakynthos Tsilivi) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad:

Nadere informatie

Casa Benamato Accommodatie en Prijzen

Casa Benamato Accommodatie en Prijzen Casa Benamato Accommodatie en Prijzen Accommodatie Het deel van Casa Benamato dat op het dal gericht is, vormt het exclusieve domein van de gasten. De twee appartementen van Casa Benamato hebben een fantastische

Nadere informatie

PRAKTISCHE INFORMATIE

PRAKTISCHE INFORMATIE PROGRAMMA FAN PRAKTISCHE INFORMATIE REISDOCUMENTEN: Identiteitskaart. TIJDZONE: In Spanje geldt dezelfde tijdzone als in België. VALUTA: In Spanje wordt betaald met de Euro. KLIMAAT: Vigo heeft een gematigd

Nadere informatie

Appartement in Budva, Montenegro

Appartement in Budva, Montenegro Appartement in Budva, Montenegro Samenvatting Stijlvolle appartementen met 1, 2 of 3 slaapkamers in Budva, Montenegro. Beschrijving Prachtige appartementen in het hart van het historische Budva, Montenegro.

Nadere informatie

Borgo Artimino Italië Toscane Artimino

Borgo Artimino Italië Toscane Artimino Borgo Artimino Italië Toscane Artimino Eliza was here - Borgo Artimino - /italie/toscane/artimino/borgo_artimino.htm 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Borgo Artimino - (Italië

Nadere informatie

Rondreis: Kenia, Tanzania, Malawi, Zambia, Zimbabwe

Rondreis: Kenia, Tanzania, Malawi, Zambia, Zimbabwe Rondreis: Kenia, Tanzania, Malawi, Zambia, Zimbabwe Oost Afrikaans avontuur - ZUID 21 dagen, kampeerreis (Zuid) Zie voor de actuele prijzen de website. Maaltijden: 20x ontbijt, 17x lunch, 17x diner Startpunt

Nadere informatie

AANBIEDING BALI 10, 17, 24 of 31 DAGEN VANAF 749,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTEL ONTBIJT EN TRANSFERS

AANBIEDING BALI 10, 17, 24 of 31 DAGEN VANAF 749,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTEL ONTBIJT EN TRANSFERS AANBIEDING BALI 10, 17, 24 of 31 DAGEN VANAF 749,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTEL ONTBIJT EN TRANSFERS Hotel Bakungsari te Kuta Hotel Bakungs Beach te Tuban Ligging: In het centrum van Kuta en Tuban op enkele

Nadere informatie

Bijvangst: je laadt je accu op en komt uitgerust, gebruind en vol energie weer terug je legt waardevolle contacten voor de toekomst

Bijvangst: je laadt je accu op en komt uitgerust, gebruind en vol energie weer terug je legt waardevolle contacten voor de toekomst Spanjereis: Creativiteit als Hulpbron In de prachtig wilde omgeving van het Montsant gebergte in Catalonië ga je spelen, oefenen en experimenteren met creatieve en beeldende technieken en materialen. Je

Nadere informatie

tel. : TANZANIA

tel. : TANZANIA jessie@zeppelinreizen.be tel. : 0471 222 711 TANZANIA 1 Vluchten: KLM 3 KL2970 L 21SEP 3 ANTWERPEN CENTRAAL - AMSTERDAM 07U29 08U24 21SEP 4 KL 569 V 21SEP 3 AMSTERDAM - KILIMANJARO 10U15 19U45 21SEP 6

Nadere informatie

WILD TAÏGA MULTI-ACTIVITEITENWEEK

WILD TAÏGA MULTI-ACTIVITEITENWEEK WILD TAÏGA MULTI-ACTIVITEITENWEEK Het Kalevala Hotel is prachtig gelegen aan de oever van het Lammasjärvi-meer in Oost-Finland vlakbij de Russische grens. Deze regio die bekend staat omwille van de vele

Nadere informatie

Vanaf half april kunt u bij Grand Cafe Rutgers de volgende activiteiten doen:

Vanaf half april kunt u bij Grand Cafe Rutgers de volgende activiteiten doen: NIEUW NIEUW NIEUW Vanaf half april kunt u bij Grand Cafe Rutgers de volgende activiteiten doen: Kruisboog schieten Luchtdruk schieten Beach volleybal sjoel de boelen Bel voor meer informatie naar 0313-632963

Nadere informatie

Sunset Resort Pomorie

Sunset Resort Pomorie immo-bulgarije.be http://www.immo-bulgarije.be/sunset-resort-pomorie/ Sunset Resort Pomorie PRIJZEN: vanaf 39.960 tot 252.000 BESCHIKBAAR: studio, 1-slaapkamer appartement, 2-slaapkamer appartement OPPERVLAKTE:

Nadere informatie

New Isropa Dé Cyprus Specialist

New Isropa Dé Cyprus Specialist Cyprus Wellness- en Yogareis Yoga in de Baarsjes Zening Resorts Cyprus 13 tot en met 20 september 2015 Zondag 13 september 2015 Transavia vlucht Amsterdam-Paphos Busvervoer van Paphos Airport naar Zening

Nadere informatie

Foto Avontuur Zuid Afrika

Foto Avontuur Zuid Afrika Foto Avontuur Zuid Afrika 2 Zuid Afrika You don't take a photograph, you make it. Ansel Adams Inhoud 3. Programma 4. Foto Avonturen 5. Locaties 7. Groepen 10. Workshops 12. Thema s 13. Vaardigheden 14.

Nadere informatie

Tourtocht klassieke motoren Andalucía, Spanje 7 dagen/6 nachten. Verblijf in B & B Andalusian Summer

Tourtocht klassieke motoren Andalucía, Spanje 7 dagen/6 nachten. Verblijf in B & B Andalusian Summer Tourtocht klassieke motoren Andalucía, Spanje 7 dagen/6 nachten Verblijf in B & B Andalusian Summer De gezellige en sfeervolle Bed & Breakfast ligt in het groene hart van de regio Axarquia, net buiten

Nadere informatie

Sa Prata Resort Italië Sardinië Tanaunella

Sa Prata Resort Italië Sardinië Tanaunella Sa Prata Resort Italië Sardinië Tanaunella 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Sa Prata Resort - (Italië Sardinië Tanaunella) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad:

Nadere informatie

9 - daagse privéreis Tanzania & Zanzibar in vogelvlucht!

9 - daagse privéreis Tanzania & Zanzibar in vogelvlucht! Inhoudsopgave 9 - daagse privéreis Tanzania & Zanzibar in vogelvlucht! Adembenemende natuur en tropische stranden die u laten ontsnappen aan de dagelijkse realiteit! de voordelen Het hele jaar door een

Nadere informatie

7 NACHTEN KUTA 3 NACHTEN LOVINA 3 NACHTEN UBUD 7 NACHTEN TUBAN VANAF

7 NACHTEN KUTA 3 NACHTEN LOVINA 3 NACHTEN UBUD 7 NACHTEN TUBAN VANAF AANBIEDING BALI 23 DAGEN HOTEL WISSELPLAN: ISSELPLAN: 7 NACHTEN KUTA 3 NACHTEN LOVINA 3 NACHTEN UBUD 7 NACHTEN TUBAN VANAF 899,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTELS ONTBIJT EN 2 TRANSFERS Hotel Bakungsari te

Nadere informatie

Quinta das Vinhas Portugal Madeira Estreito da Calheta

Quinta das Vinhas Portugal Madeira Estreito da Calheta Quinta das Vinhas Portugal Madeira Estreito da Calheta 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Quinta das Vinhas - (Portugal Madeira Estreito da Calheta) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten

Nadere informatie

programma malaga / marbella

programma malaga / marbella malaga / marbella dag 1 2013 ochtend Bienvenidos!! Aankomst op de luchthaven van Málaga en meet & greet met een lokale tourleader. We rijden naar Málaga stad waar we de ochtend goed beginnen! We gaan churros

Nadere informatie

Villa Ippocampi Griekenland Kreta Koutouloufari

Villa Ippocampi Griekenland Kreta Koutouloufari Villa Ippocampi Griekenland Kreta Koutouloufari 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Villa Ippocampi - (Griekenland Kreta Koutouloufari) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden

Nadere informatie

LUXE AANBIEDING BALI 17 DAGEN VANAF 1.399,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTELS MAISON AT C EN KOMANEKA SUITES INCLUSIEF ONTBIJT EN TRANSFERS

LUXE AANBIEDING BALI 17 DAGEN VANAF 1.399,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTELS MAISON AT C EN KOMANEKA SUITES INCLUSIEF ONTBIJT EN TRANSFERS LUXE AANBIEDING BALI 17 DAGEN VANAF 1.399,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTELS MAISON AT C EN KOMANEKA SUITES INCLUSIEF ONTBIJT EN TRANSFERS HOTEL BOUTIQUE MAISON AT C & SPA**** Gratis upgrading naar Deluxe

Nadere informatie

Overzicht korte Safari/Excursie mogelijkheden Kenia/Tanzania

Overzicht korte Safari/Excursie mogelijkheden Kenia/Tanzania Overzicht korte Safari/Excursie mogelijkheden Kenia/Tanzania Vanuit Arusha/Moshi (Tanzania) 3-daagse lodge safari full board Tarangire, Ngorongoro en Lake Manyara National Park Lake Natron en Ngorongoro

Nadere informatie

Familiereis Tanzanië - 12 dagen

Familiereis Tanzanië - 12 dagen Familiereis: *Kinderen t/m 16 jaar betalen alleen de binnenlandse vlucht en de park fees Kindvriendelijke Safarireis gecombineerd met een strandvakantie naar Tropisch Zanzibar. Kinderen tot en met 16 jaar

Nadere informatie

Villas del Alba Spanje Andalusië Alhaurin de la Torre

Villas del Alba Spanje Andalusië Alhaurin de la Torre Villas del Alba Spanje Andalusië Alhaurin de la Torre 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Villas del Alba - (Spanje Andalusië Alhaurin de la Torre) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten

Nadere informatie

betoverend BAli Indonesie

betoverend BAli Indonesie betoverend BAli Indonesie GEMAAKT DOOR DENISE BALI Bali is een bestemming die u altijd bij zal blijven. Het land beschikt over een rijke cultuur, een schitterende natuur en langgerekte stranden. Dit in

Nadere informatie

Hotel El Horcajo Spanje Andalusië Ronda

Hotel El Horcajo Spanje Andalusië Ronda Hotel El Horcajo Spanje Andalusië Ronda 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Hotel El Horcajo - (Spanje Andalusië Ronda) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad: Ja Airco:

Nadere informatie

14-daagse combinatiereis de Parelwitte stranden van Zuid-Thailand

14-daagse combinatiereis de Parelwitte stranden van Zuid-Thailand Logo 14-daagse combinatiereis de Parelwitte stranden van Zuid-Thailand Zonvaart Destinations neemt u mee naar twee van de mooiste strandbestemmingen in Zuid- Thailand, Phuket en Krabi. shadow.png Phuket

Nadere informatie

Hier kunt u genieten van het bruisende leven in La Mata, onder de rook van Torrevieja en van de Spaanse zon.

Hier kunt u genieten van het bruisende leven in La Mata, onder de rook van Torrevieja en van de Spaanse zon. Aqua Nature La Mata Nieuwbouw appartementen complex Aqua Nature bij het strand van La Mata, Playa de La Mata, uw ideale strandvakantie met of zonder kinderen. Slechts 50 meter lopend vanaf de bekende witte

Nadere informatie

Hotel Arathena Italië Sardinië San Pantaleo

Hotel Arathena Italië Sardinië San Pantaleo Hotel Arathena Italië Sardinië San Pantaleo 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Hotel Arathena - (Italië Sardinië San Pantaleo) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad:

Nadere informatie

Visa te verkrijgen bij de Vietnamese Ambassade in Den Haag. Dit kan op 3 manieren

Visa te verkrijgen bij de Vietnamese Ambassade in Den Haag. Dit kan op 3 manieren Visa te verkrijgen bij de Vietnamese Ambassade in Den Haag Dit kan op 3 manieren 1. U gaat naar de ambassade, vult het aanvraagformulier in incl. een pasfoto, geeft uw paspoort af, betaalt de kosten en

Nadere informatie

ABORA BY LOPESAN. Abora is de Canarische eilanden, Abora is Zon.

ABORA BY LOPESAN. Abora is de Canarische eilanden, Abora is Zon. ABORA BY LOPESAN Abora by Lopesan is het recht om lol te hebben: een nieuw hotel brand concept dat entertainment combineert met gevarieerde gastronomie. Abora was, volgens de Guanche legende, de originele

Nadere informatie

Pantheon Villas & Suites Griekenland Kreta Bali

Pantheon Villas & Suites Griekenland Kreta Bali Pantheon Villas & Suites Griekenland Kreta Bali 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Pantheon Villas & Suites - (Griekenland Kreta Bali) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden

Nadere informatie

BE SUPPORTTEAM. Belgische atleten hebben uw steun nodig!

BE SUPPORTTEAM. Belgische atleten hebben uw steun nodig! BE SUPPORTTEAM Belgische atleten hebben uw steun nodig! 11-14 Juli 2013 Hotel Stadion TAMPERE Praktisch! Paspoort / Identiteitskaart Een geldig paspoort of identiteitskaart. Inwoners van de Europese Unie

Nadere informatie

Borgo Artimino Italië Toscane Artimino

Borgo Artimino Italië Toscane Artimino Borgo Artimino Italië Toscane Artimino Eliza was here - Borgo Artimino - /italie/toscane/artimino/borgo_artimino.htm 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Borgo Artimino - (Italië

Nadere informatie

Beklimming van de Kilimanjaro 2017/2018

Beklimming van de Kilimanjaro 2017/2018 1 Beklimming van de Kilimanjaro 2017/2018 Dag 1 Aankomst op Kilimanjaro International Airport. Wij halen jullie op van het vliegveld en brengen jullie naar Arusha Villa. Hier ontvangen we jullie met een

Nadere informatie

Aresti Mountain Villas Griekenland Zakynthos Agios Leontas

Aresti Mountain Villas Griekenland Zakynthos Agios Leontas Aresti Mountain Villas Griekenland Zakynthos Agios Leontas 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Aresti Mountain Villas - (Griekenland Zakynthos Agios Leontas) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten

Nadere informatie

Fly In Safari - Tanzania Southern Circuit - 14 dagen

Fly In Safari - Tanzania Southern Circuit - 14 dagen Fly In Safari - Tanzania Southern Circuit - 14 dagen Individuele reis vervanging of verlenging van de accommodaties mogelijk Hoogtepunten: Ruaha NP: 4 nachten Selous Game Reserve: 4 nachten Tanzania Beach

Nadere informatie

680,000. Lagos. Ref: ST846 (49) 340sm 2427sm 3 0 JA

680,000. Lagos. Ref: ST846 (49) 340sm 2427sm 3 0 JA Lagos 680,000 Ref: ST846 (49) De percelen zijn 10 minuten rijden naar Lagos gelegen in een prachtige, groene omgeving, op een 5- sterren golfresort direct aan zee waardoor u van vrij uitzicht op de golfbaan

Nadere informatie