De Gesloten Opleggers S.KO COOL en S.KO EXPRESS Het productprogramma. Trailer Services Technology

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "De Gesloten Opleggers S.KO COOL en S.KO EXPRESS Het productprogramma. Trailer Services Technology"

Transcriptie

1 De Gesloten Opleggers S.KO COOL en S.KO EXPRESS Het productprogramma. Trailer Services Technology

2 Voertuigen met gesloten opbouw S.KO COOL 2 De koelvoertuigen Toptechnologie voor rendabele vers- en koeltransporten. De koelvoertuigen S.KO COOL Meerwaarde voor uw transportactiviteiten: voertuigen in premium-kwaliteit + + Zelfdragende gesloten opbouw van dampdiffusiedichte FERROPLAST -panelen + + Hoge isolerende werking en energie-efficiënte koeling door geoptimaliseerde luchtgeleiding. + + Flexibel modulair systeem voor de configuratie van uw voertuig. + + Omvangrijk programma van functionele uitrustingsoplossingen + + ROTOS -onderstel met complete standaard veiligheidsuitrusting - De uitrustingsdetails 5 - De uitrusting v.d. koelopbouw 7 - Het dubbeldeks laadsysteem 9 - Uitrusting voor vleestransporten 11 - Het programmaoverzicht 12 Gesloten opleggers S.KO EXPRESS 13 - De uitrustingsdetails 16 - Het programmaoverzicht 19 De optiepakketten 20 Chassis, onderstel en opties 35 Technische gegevens 56 Verkoop, contact 59

3 Voertuigen met gesloten opbouw S.KO COOL 3 De koelvoertuigen S.KO COOL. De nieuwe generatie voor rationele koel- en verstransporten. Continue verdere ontwikkeling die resultaat oplevert: het S.KO COOL programma stelt u in staat om een technisch up-to-date koeltrailer te configureren.

4 Voertuigen met gesloten opbouw S.KO COOL 4 S.KO COOL De voordelen in één oogopslag æætoonaangevend gesloten voertuigconcept met gunstige levenscycluskosten æægeïntegreerde oplossingen voor uw koeltechnische eisen S.KO COOL: toekomstgerichte technologie voor koellogistiek op een hoog kwaliteitsniveau. De nieuwe generatie van onze FERROPLAST koelvoertuigen voldoet aan de hoogste eisen: de conformiteit voor het levensmiddelenvervoer en de ladingveiligheid zijn uitgebreid gecertificeerd. De precieze temperatuurgeleiding en het hygiënische niveau van de laadruimte garanderen een hoge transportkwaliteit. Tegelijkertijd bespaart u door eenvoudige laadprocessen en segmentspecifieke inrichtingen dagelijks waardevolle tijd. Verdere pluspunten scoort de S.KO COOL door energiezuinigheid, reparatievriendelijkheid en een goede waardevastheid. Het resultaat is een gunstige algehele kostenstructuur. æædampdiffusiedichte, verouderingsbestendige en niet-splinterende gesloten opbouw ææeenvoudige reiniging door vloeistofdicht gelaste bodemkuip ææflexibiliteit door optioneel dubbeldeksysteem en/of multitemperatuuruitrusting S.KO COOL de optiepakketten Ideale uitrustingscombinaties voor optimale transportoplossingen Load & Dock pro Rough Road pro Eco Cool pro Passive Thermo pro Flower & Food pro Ferry pro Advantage pro De beschrijvingen van de optiepakketten vindt u vanaf pagina 20

5 Voertuigen met gesloten opbouw S.KO COOL 5 De uitrustingsdetails. Achterportaal- en kopwandoplossingen volgens uw specificaties. Vertel ons wat u nodig heeft: vleugeldeuren met een openingshoek van 270 en dubbele draaistangenvergrendeling of een roldeur voor snelle belading bij krappe laadstations. Een op uw ladingenspectrum afgestemde klimaattechnische uitrusting realiseren even doeltreffend als een bijpassende concept voor de ladingborging. De kwaliteit van alle componenten en de praktijkgerichte detailoplossingen overtuigen altijd. FERROPLAST -achterportaaldeuren met douanetechnisch verzegelbare scharnieren. Enkelvoudige draaistangenvergrendeling. Dubbele draaistangenvergrendeling. Bij krappe ruimtelijke omstandigheden: geïsoleerde roldeur, veerondersteund of pneumatisch bediend.

6 Voertuigen met gesloten opbouw S.KO COOL 6 Temperatuurbewaking en documentatie: temperatuurregistratie-unit met geïntegreerde printer. Geïsoleerde be- en ontluchtingsklep: met douanerooster en vliegenwerend gaas. Temperatuurbewaking met TrailerConnect. Onder de EU-verordeningen 178/2002/EG en 37/2005/EG bestaat de verplichting om de kwaliteitsborging van levensmiddelen over de hele logistieke keten te kunnen aantonen. Met TrailerConnect, de onafhankelijke trailertelematica, kunnen de meetgegevens van de temperatuurregistratie-eenheid in uw koelvoertuig niet alleen op elk willekeurig moment afgeroepen worden en als documentatie gearchiveerd worden, maar kunnen indien gewenst ook rechtstreeks naar de klant doorgestuurd worden. Naar wens: Koelaggregaten van Carrier of van Thermo King.

7 Voertuigen met gesloten opbouw S.KO COOL 7 De uitrusting v.d. koelopbouw. Laad- en transportvoorwaarden op maat. Met het modulaire Schmitz Cargobull systeem kunnen wij snel aan uw eisen aan de koelinrichting voldoen. Met één temperatuurzone over de gehele laadruimtelengte of met een flexibele opdeling in twee zones met gescheiden aanstuurbare koeltemperatuur. Palletaanslagen voorkomen schade aan de circulatiewand. De flexibele luchtkanalen worden bij meerkamertransporten of deelbelading met een ritssluiting op de passende deellengte geopend. Luchtkringloop voor een constante koeltemperatuur: De circulatiewand en de flexibele luchtkanalen garanderen een effectieve luchtgeleiding voor constante koeltemperaturen in de gehele koelruimte. De koelluchtstroom wordt op plafondhoogte verdeeld, daalt langs de lading naar beneden en stroomt door de pallets, langs de zijwanden en onder de pallets door terug naar de kopwand, waar hij weer aangezogen wordt door het koelsysteem. Geoptimaliseerde stroming: circulatiewand voor snelle luchtcirculatie. Verdeling van de koude lucht op plafondhoogte.

8 Voertuigen met gesloten opbouw S.KO COOL 8 Tweede plafondverdamper in de opbouw met twee temperatuurzones. Afvoer in de bodemkuip Optie: stille vloer met bijzonder geluiddempend profiel. Twee temperatuurzones: in de lengterichting verschuifbare, geïsoleerde scheidingswand. Het in de lengterichting verschuifbare strokengordijn minimaliseert het koudeverlies. Gemakkelijk te reinigen: de stootlijst is vloeistofdicht aan de vloerplaat gelast.

9 Voertuigen met gesloten opbouw S.KO COOL 9 Het dubbeldeks laadsysteem. Extra capaciteit op afroep. De dubbeldeks laadinrichting realiseert in weinige minuten het dubbele aantal palletplaatsen in de koelopbouw en laat zich even snel weer demonteren. Zo kunt u zonder veel moeite altijd beschikken over extra laadcapaciteit, als u die nodig heeft. Niet benodigde draagbalken onder het dak: de luchtkanalen blijven vrij. Praktijkgerichte optie: extra stootrand aan de zijwand. Dubbeldeks: flexibel laden. Met het Schmitz Cargobull dubbeldeks systeem laadt u bij gladde wanden. De 8 kg lichte draagbalken laten zich eenvoudig op de gewenste hoogte in de verticale rails plaatsen, welke verzonken in de zijwanden van de opbouw geïntegreerd zijn. Elke draagbalk is met max kg belastbaar. Dubbeldeks systeem met in de wand geïntegreerde verticale rails. Verzonken ingebouwde ladingborgrails voor telescoopstangen en spanbanden.

10 Voertuigen met gesloten opbouw S.KO COOL 10 Bodemkuip: een stille aluminium vloer met waterdicht gelaste stootlijsten en luchtcirculatieprofielen. Verzonken in het plafond ondergebrachte laadruimte lampen op LED-basis. Schakelaar voor laadruimteverlichting aan het achterlicht. Veilig levensmiddelentransport: ATP, FRC en HACCP Koelvoertuigen van Schmitz Cargobull voldoen aan de ATP-eisen, klasse FRC, voor het vervoer van licht bederfelijke levensmiddelen. Zij zijn dampdiffusiedicht, bieden constante transportvoorwaarden en zijn gemakkelijk te reinigen zonder problemen vanuit hygiëneoogpunt. Constructie, materialen en productie van het voertuigen worden bewaakt volgens het HACCP kwaliteitsborgingssysteem voor de levensmiddelenbranche. De certificering vindt plaats bij de TÜV Süd of de Germanische Lloyd. Telescoopstangen voor de ladingborging.

11 Voertuigen met gesloten opbouw Vleestransport 11 Uitrusting voor vleestransporten De S.KO COOL uitrustingen voor hangend vlees. Over heel Europa stellen uw klanten verschillende eisen aan de uitrusting van uw koeltrailer voor hangend vlees. Schmitz Cargobull biedt u daarvoor op competente wijze altijd een correcte systeemoplossing aan. Dak en zijwanden van de gesloten FERROPLAST -opbouw zijn speciaal versterkt. De binnenbekleding bestaat naar keuze uit GFK, roestvrij staal of met PVC-gecoate staalplaat. Makkelijk bij zware lasten: De uittrekbare comfortladder vergemakkelijkt de handmatige belading. Het juiste concept voor consequente hygiëne. De binnenruimte van de gesloten FERROPLAST -koelopbouw laat zich gemakkelijk, vlot en hygiënisch probleemloos reinigen. Gladde wandoppervlakken met een rondom vloeistofdichte overgang naar de bodemkuip, over de volle lengte vastgelaste stootlijsten. Systeem voor hangend vlees met rechtsom lopende haken en rekken volgens Euronorm of als Bi-Rail systeem voor gebruik in de West- Europese economische zone.

12 Voertuigen met gesloten opbouw programmaoverzicht 12 Het programmaoverzicht. Koelvoertuigen S.KO COOL. 24h Financiering 24-uurs onder delenlevering FERROPLAST Multitemp Koelaggregaat Uitvoering hangend vlees 24-uurs Euroservice Service-Partners HDR-oppervlak Spoorverlading LED binnen verlichting Circulatiewand Bandenservice Aero dynamische bekleding Ferryuitvoering Dubbeldek systeem Stille aluminium vloer HACCP TIR Ladingborgingcertificaat Dynamic Ramp Protection Full Service Kilometerteller Aluminium velg Brandblusser Gereed schappenbox Watertank Documentenbox Palletkast Laadklep Veiligheidsbumper Steunpoten Antispray Achterportalen SZM 2AT Roldeur ROTOS Schijfrem TIS MRH LSP Liftas Immobilizer Trailertelematica TrailerConnect Kort chassis Perronbenadering

13 Voertuigen met gesloten opbouw S.KO Express 13 De voertuigen voor droge lading. Veilig, schoon en efficiënt voor gevoelige goederen. Gesloten opleggers S.KO EXPRESS Voorbeeldig stabiele opbouw van FERROPLAST - panelen + + Efficiënte belading en ladingborging + + Dubbele palletcapaciteit bij dubbeldeks uitrusting + + Geoptimaliseerde ladings- en transportveiligheid + + Verder verhoogde levensduur en waardevastheid, inbraakwerend - De uitrustingsdetails 16 - Het uitrustingspakket 18 - Het programmaoverzicht 19

14 Voertuigen met gesloten opbouw S.KO Express 14 De gesloten opleggers S.KO EXPRESS. De norm in koerier-, express- en pakketdiensten, waaraan alle anderen gemeten worden. Onze nieuwe generatie van gesloten voertuigen voor droge lading biedt u met de opbouw uit robuuste FERROPLAST -panelen en stalen hoekprofielen een maximale transportkwaliteit en veiligheid.

15 Voertuigen met gesloten opbouw S.KO EXPRESS 15 De nieuwe EXPRESS-opbouw: stabiele inbraakwerende opbouw met lichte isolatie voor gevoelige lading. S.KO EXPRESS De voordelen in één oogopslag æænieuwe FERROPLAST opbouwgeneratie met zeer robuuste opbouwconstructie ææopbouw met inbraakwerende eigenschappen ææmodulair systeem voor kostenefficiënte, toepassingsgerichte voertuiguitrusting ææhoogwaardig ROTOS -onderstel met complete veiligheidsuitrusting ææverouderingsbestendige opbouw, lange voertuiglevensduur en hoge waardevastheid. Economische voorsprong en klantgerichtheid in koerier-, express- en pakketdiensten vereisen een geïntegreerd voertuigconcept. De nieuwe S.KO EXPRESS-generatie biedt de juiste voorwaarden: de gesloten opbouw uit FERROPLAST - panelen biedt de perfecte bescherming voor waardevolle ladingen. Nog betere inbraakwerende eigenschappen verlagen het diefstalrisico en de S.KO EXPRESS Voor waardevolle lading: uw kluis op wielen. TrailerConnect bewaking met trailertelematica FERROPLAST inbraakwerende metalen deklagen Beveiligde roldeur Douanetechnisch veilig met T.I.R. verzekeringskosten. Het modulaire Schmitz Cargobull-systeem biedt u alles wat u nodig heeft voor individuele aanpassing van uw voertuig: op diverse behoeften afgestemde achterportaal- en zijdeuroplossingen, effectieve dubbeldek inrichtingen, uitrusting voor de ladingborging en vloeren voor heftruckaslasten voor 5,5 of 7,1 ton zijn slechts enkele van de mogelijkheden.

16 Voertuigen met gesloten opbouw S.KO Express 16 De uitrustingsdetails. Effectieve oplossingen voor mensen uit de praktijk. Van het juiste achterportaal tot aan de ladingborging biedt het uitrustingsprogramma voor de nieuwe S.KO.EXPRESS u alles wat u nodig heeft voor rationeel vervoer van kostbare lading. Het optionele dubbeldeks laadsysteem zorgt voor meer capaciteit door ruimte te creëren voor 33 extra pallets. Per palletrij kan dit systeem met max. 2 ton belast worden. Beter op lange termijn: monoscharnieren aan het aluminium achterportaal. Veerondersteund of pneumatisch: de roldeur bespaart tijd bij krappe laadstations. Dubbele aluminium vleugeldeuren met 2 x 2 binnenliggende draaistangsluitingen. Stabiel: kopwand van 25 mm aluminium profielen.

17 Voertuigen met gesloten opbouw S.KO EXPRESS 17 Duurzaam: multiplex vloer voor 5,5 t of (optioneel) 7,1 t heftruckaslast. Optie: slijtageplaat bij het achterportaal. Betere bescherming tegen schade bij botsingen: multiplexversteving aan de kopwand. Capaciteitsverhoging: dubbeldeks systeem voor extra palletplaatsen. Betere arbeidsomstandigheden: lichte laadruimte met doorgaand lichtdak.

18 Voertuigen met gesloten opbouw S.KO Express 18 Opties in de laadruimte: sjorogen en verzonken geïntegreerd gatenraster voor ladingborgingsbalken. Dubbeldeks laadsysteem ook in combinatie met TrailerConnect voor voertuigmanagement en -bewaking. TrailerConnect levert u niet alleen alle voor de onderhoudsplanning relevante gegevens van uw voertuig. Het TrailerConnect Info-pakket vereenvoudigt eveneens de bewaking van de gereden route en de deurstatus. In geval van alarmmeldingen kan via de Bosch-bewakingscentrale per omgaande een politie-ingreep geïnitieerd worden. ladingborgingsrails en tweede stootlijst. Sokkelstootlijst met extra stootlijst.

19 Voertuigen met gesloten opbouw S.KO EXPRESS 19 Het programmaoverzicht. Gesloten oplegger S.KO EXPRESS. 24h Financiering 24-uurs onder delenlevering FERROPLAST Spoorverlading Dubbeldek systeem Ladingborgingcertificaat 24-uurs Euroservice Service-Partners HDR-oppervlak Ferryuitvoering LED binnen verlichting Lichtdak Full Service Bandenservice TIR Kilometerteller Aluminium velg Brandblusser Gereed schappenbox Watertank Documentenbox Palletkast Laadklep Veiligheidsbumper Steunpoten Antispray SZM 2AT Achterportaal Roldeur Lang chassis ROTOS Schijfrem TIS MRH LSP Liftas Immobilizer Trailertelematica TrailerConnect Perronbenadering

20 Voertuigen met gesloten opbouw optiepakketten 20 De uitrustingen. De optiepakketten. Elk toepassingsbereik stelt eigen eisen aan uw gesloten voertuig. De zeven nieuwe functionele uitrustingspakketten maken het eenvoudig om de juiste oplossing te vinden. En met ons modulaire systeem zijn additionele wensen gemakkelijk realiseerbaar. Het optiepakket Rough Road pro 21 Het optiepakket Load & Dock pro 23 Het optiepakket Eco Cool pro 25 Het optiepakket Flower & Food pro 27 Het optiepakket Passiv Thermo pro 29 Het optiepakket Ferry pro 31 Het optiepakket Advantage pro 33

21 Voertuigen met gesloten opbouw optiepakketten 21 Voor slechte wegen. Het optiepakket Rough Road pro. Professioneel op slechte wegen voorbereide koelvoertuigen zijn op veel routes een voorwaarde voor tijdige levering en rentabiliteit. Met het optiepakket Rough Road pro is uw S.KO COOL prima voorbereid voor lastige routes. De op de fabriek ingebouwde Rough Road pro -uitrusting is een professioneel alternatief voor een achteraf plaatsvindende arbeidsintensieve voorbereiding van de S.KO COOL voor zware gebruiksomstandigheden.

22 Voertuigen met gesloten opbouw optiepakketten 22 Rough Road pro De voordelen in één oogopslag æærobuust: verstevigde assen en verstevigde geleiderveren æælangere veerweg: MRH luchtveringsaggregaat met versterkte luchtbalg (Long Life Rubber) en versterkte pot æælangere levensduur: Heavy Duty schokdemper ææadditionele beschermende platen: voor remschijven, veerbalgen en EBS ææbedrijfszeker: beschermde leidingen en bedieningselementen Dubbele draaistangvergrendeling voor extra stabiliteit en veiligheid. Gesloten Schmitz Cargobull trailer met Rough Road pro -uitrusting bieden u niet alleen bij de extreme weg- en winteromstandigheden in Oost-Europa en Oost-Scandinavië een flinke voorsprong door hun prestaties. Het optiepakket voorkomt een tijdverslindende, achteraf plaatsvindende aanpassing van het voertuig en biedt een duidelijke meerwaarde in die gevallen waar de kwaliteit van de wegen de chauffeurs en de Luchtverings- en rembediening: in de beveiligde kast. voertuigen zwaar op de proef stelt. Verstevigde assen, langere veerwegen en Heavy Duty schokdempers bieden een grote reservemarge. Remschijven, veerbalgen, kabels en bedieningselementen zijn bijzonder beschermd. Uw voordelen zijn de hogere beschikbaarheid en transportkwaliteit, de geringere slijtage, het betere waardebehoud en de voordeligere totale levenscycluskosten. Extra spatborden achter de eerste en tweede as. Het MRH-luchtveringsaggregaat met versterkte luchtbalg en versterkte pot ontzien de lading en de opbouw.

23 Voertuigen met gesloten opbouw optiepakketten 23 Voor zware laadactiviteiten. Het optiepakket Load & Dock pro. In het distributievervoer staat men altijd onder tijdsdruk zowel bij het manoeuvreren en aandokken, als ook bij de laadprocessen. Met het uitrustingspakket Load & Dock pro verlaagt u het risico op beschadigingen en reduceert u de slijtage van uw koelvoertuig. Ononderbroken beveiliging: als optie kan een ononderbroken botsprofiel voor achter het achterportaal besteld worden De Dynamic Ramp Protection Technology voorkomt schade aan het achterportaalframe. De risico's bij het aandokken worden systematisch verlaagd.

24 Voertuigen met gesloten opbouw optiepakketten 24 Load & Dock pro De voordelen in één oogopslag ææbelastbaarheid van de zijwanden tot max. 32 ton voor verminderde inspanningen voor de ladingborging ææladingborgrails en extra stootlijst in de zijwand ææcirculatiewand in verstevigde uitvoering æævloeistofdichte aluminium bodemkuip, vloer met 4,5 t/m² belastbaar (volgens DIN EN 283, 5,5 t testlast) ææaandoksysteem, rolrambuffer en ramstootlijst voorkomen beschadigingen ææhardrubberen beschermende strip over de volle hoogte als bescherming voor het achterportaalframe, het onderste segment uit roestvrij staal voor een nog hoger weerstandsvermogen Full size compressie-rolrambuffers beschermen het achterportaalframe. Het Load & Dock pro -pakket configureert de S.KO COOL voor stevige belastingen en zorgt daardoor voor gunstige Life Cycle Costs ook daar waar de kwalificatie van personeel niet altijd gewaarborgd is: de FERROPLAST -opbouw is uiterst penetratiebestendig en de HDR-technologie verdubbelt de deukbestendigheid van de wand oppervlakken in de laadruimte. De zijwanden met ladingborgingsrails zijn belastbaar met max. 32 ton. Het risico op schade aan deuren en achterportaalframe door botsingen en aanrijdingen wordt beperkt met behulp van beschermende inrichtingen. Voor tijdbesparend, exact aandokken staat als standaardvoorziening een elektronisch aandoksysteem ter beschikking. Bovendien is het achterportaalframe bij een onverhoopte stoot tegen het laadperron bestand tegen de hoge belastingen. Geharde verbinding van achterportaalframe en bodemplaat. Zes palletaanslagen beschermen de circulatiewand.

25 Voertuigen met gesloten opbouw optiepakketten 25 Voor de beste energie-efficiency. Het optiepakket Eco Cool pro. De zuinige omgang met energie is niet alleen relevant voor de klimaatbescherming, maar verhoogt ook de rentabiliteit van uw transportactiviteiten. Met het optiepakket Eco Cool pro voor de S.KO COOL bezorgt u uw bedrijf in beide disciplines een solide voorsprong. De effectief geïsoleerde koelopbouw met de nieuwe NX17 schuimtechnologie draagt evenzeer bij aan de rentabiliteit als de geoptimaliseerde aerodynamica. Chassisbekleding: naar keuze met een of twee palletkasten. Thermische en aerodynamisch aan de top: in de koellogistiek met de S.KO COOL komen de sterke punten van het Eco Cool pro -pakket met langer temperatuurbehoud en lager brandstofverbruik volledig tot hun recht.

26 Voertuigen met gesloten opbouw optiepakketten 26 Bekledingen aan het chassis verlagen de luchtweerstand. Verbeterde isolatie: FERROPLAST met NX17 schuimtechnologie. Eco Cool pro De voordelen in één oogopslag ææzeer goed isolerende gesloten opbouw met efficiënte koeltechnische uitrusting æælager brandstofverbruik door gunstigere stromingseigenschappen æægunstigere milieubalans door lagere CO 2 -emissies ææzeer goed geschikt voor lange transportduur æ æ Beter temperatuurbehoud bij uitval van het koelaggregaat De S.KO COOL met het Eco Cool pro -pakket overtuigt in dubbel opzicht: De FERROPLAST - vriesopbouw met nieuwe NX17 schuimtechnologie biedt met hogere wand- en dakdiktes isolerende eigenschappen op premium niveau. Ook de temperatuurgeleidendheid van de vloer werd aanzienlijk verlaagd. Een circulatiewand en een in de lengterichting verschuifbare dwarslopende scheidingswand completeren het koeltechnische concept. Naast de geringere energiebehoefte voor de koeling dragen ook de aerodynamische bekledingen aan het chassis en de kopwand aan een gunstiger energieverbruik bij. De chassisbekleding is naar keuze met een of twee palletkasten combineerbaar. Zijn efficiency bewijst de Eco Cool pro Paket door een beter temperatuurbehoud en een gunstigere milieubalans. Vloer uitgevoerd als vloeistofdichte kuip en betere thermische isolatie.

27 Voertuigen met gesloten opbouw optiepakketten 27 Voor universeel gebruik in het vervoer van versproducten. Het optiepakket Flower & Food pro. Met het optiepakket Flower & Food pro maakt u de S.KO COOL tot een universeel inzetbaar multitemperatuurvoertuig voor gekoelde transporten. De isolatie voldoet aan de normen van de ATP-klasse FRC. De laadruimte in de gesloten opbouw heeft een binnenhoogte van 2700 mm en de speciaal afgestemde binnenbreedte maakt een exact passende belading mogelijk, ook bij het vervoer van bloemencontainers. Twee x twee: dubbeldeks laadsysteem en dwarsscheidingswand voor twee temperatuurzones. Lege ritten kosten geld en belasten het milieu: De S.KO COOL mit Flower & Food pro -uitrusting biedt u meer flexibiliteit en daardoor een hoge voertuigbezetting.

28 Voertuigen met gesloten opbouw optiepakketten 28 Krachtgesloten borgen: in de vloer gefreesd gatenraster en in het plafond gemonteerde gatenrasterrails voor verticale klembalken. Flower & Food pro De voordelen in één oogopslag ææuniverseel inzetbaar voertuig (ATP, FRC, LaSi, HACCP) ææstaat exact passende belading met bloemenrolcontainers toe æævariabel door in de lengterichting verschuifbare, geïsoleerde scheidingswand ææefficiënte koeling met circulatiewand en luchtkanaal ææladingborgrails en/of dubbeldeks laadsysteem ææpalletkasten voor 36 Europallets Met het FLower & Food pro -pakket voldoet de S.KO COOL aan alle normen voor een uitgebreide inzetbaarheid in het koeltransport van het ladingscertificaat tot aan het HACCP-certificaat. De 2-kamer uitvoering met circulatiewand, luchtkanaal en in de lengterichting verschuifbare scheidingswand wordt waar toegestaan gecompleteerd met ventilatiekleppen met douanerooster. Het koelaggregaat is optioneel leverbaar met Autostart-/start-stop-functie. Het dubbeldeks laadsysteem, de ladingsborgrails en vier gatenrails in het dak met uitgefreesde gatenrijen in de vloer zorgen voor nog veelzijdigere beladingsmogelijkheden. En de hardrubberen beschermende strook over de volledige hoogte reduceert het risico op schade aan deuren en achterportaalframe. De uitgebreide certificering vereenvoudigt een hoge bezettingsgraad in versdiensten. Geen problemen met bloemencontainers: aangepaste binnenwerkse breedte.

29 Voertuigen met gesloten opbouw optiepakketten 29 Voor temperatuurbehoud op korte afstanden. Het optiepakket Passiv Thermo pro. Voor het temperatuurverloop bij het vervoer van gevoelige lading over korte afstanden worden steeds vaker nauwe toleranties gespecificeerd. Het optiepakket Passiv Thermo pro biedt uw bedrijf een economisch alternatief voor ladingen zoals fruit, groenten en medicijnen die anders gekoeld vervoerd worden. Passiv Goed binnenklimaat: afsluitbare ventilatiekleppen aan kopwand en achterportaal. Met het optiepakket Passiv Thermo pro kunt u vertrouwen op goede isolatie in plaats van actieve koeling terwijl u zeker kunt zijn dat het een veilige investering is.

30 Voertuigen met gesloten opbouw optiepakketten 30 Deurafdichting met 4 lippen voor optimale dichtheid van de gesloten opbouw. Eenvoudige handling: het optionele dubbeldekssysteem Passiv Thermo pro De voordelen in één oogopslag æærendabel transport van temperatuurgevoelige lading over korte afstanden æægecertificeerd temperatuurbehoud zonder koeling æægereduceerde bedrijfskosten zonder koelaggregaat, hoger nuttig laadvermogen ææinbouw achteraf van koelaggregaat en dieseltank door Schmitz Cargobull mogelijk Met het Passiv Thermo pro -pakket maakt het gecertificeerde temperatuurbehoud van de FERROPLAST -opbouw het gebruik van een koelaggregaat op korte afstanden overbodig. Dit is efficiënter in het kostenplaatje en u reduceert tegelijkertijd de onderhoudsinspanningen. Met de op de fabriek voorbereide, achteraf plaatsvindende inbouw van een koelaggregaat en een temperatuurregistratie-eenheid brengt u uw S.KO COOL bij behoefte op het ATP-niveau voor koelvoertuigen. Kopwand en aansluitingsconsole: voorbereid voor achteraf in te bouwen koeltechniek. Ruimte voor 66 in plaats van 33 pallets: dubbeldekssysteem met 1000 kg draagvermogen per balk.

31 Voertuigen met gesloten opbouw optiepakketten 31 Voor extra veiligheid in het ferryvervoer. Het optiepakket Ferry pro. In het shortsea verkeer vindt de overslag onder extreme tijdsdruk plaats. Op de veerboten wordt de beschikbare ruimte compromisloos benut en in geval van schade kan de veroorzaker nauwelijks achterhaald worden. Met het optiepakket Ferry pro verlaagt u het schaderisico aanmerkelijk. Het optiepakket is niet alleen afgestemd op de ruwe aan- en afkoppelprocessen met terminaltrekkers, maar houdt ook rekening met de hellingenprofielen, de krappe doorgangshoogten en de minimale onderlinge voertuigafstanden aan boord. Ferry-ogen aan het kopframe. De Ferry pro uitrusting zorgt in het onbegeleide vervoer systematisch voor meer veiligheid bij de overslag in de haven en tijdens de overtocht.

32 Voertuigen met gesloten opbouw optiepakketten 32 Ferry-ogen aan het frame achter het asaggregaat. Geïntegreerde steunbokopnames voor het onbegeleide ferryvervoer. Ferry pro De voordelen in één oogopslag ææladingborgrails of dubbeldeks laadsysteem æævoor probleemloos aan- en afkoppelen: steunpoten met rolvoet æævoor oprijhellingen: naar voren verplaatste veiligheidsbumper met glijstuk æævoor lage doorgangen aan boord: lager geïnstalleerd koelaggregaat met beschermend frame æ æ Stalen hoekbuffer, stootplaat en beschermende stroken op het achterportaalframe De S.KO COOL met optiepakket Ferry pro is leverbaar in opbouwuitvoeringen met normale of verstevigde zijwand. De uitrusting omvat ladingborgrails of een dubbeldeks laadsysteem. De steunpoten met rolvoet verlagen het risico op schade bij het aan- en afkoppelen. Om schades door bodemcontact in Roll on/ Roll off-activiteiten te minimaliseren is de veiligheidsbumper met glijstuk aan de achterzijde 300 mm naar voren verplaatst. Het koelaggregaat is 90 mm lager aan de kopwand mm gemonteerd en voorzien van een beschermend frame. Vier paren sjorogen vereenvoudigen het vastzetten aan boord. Stalen hoekbuffers, een stootplaat over de volle opbouwbreedte en hardrubberen stroken op het achterportaalframe beschermen de opbouw. Voor het begeleide ferryvervoer staat een versie met drie paren sjorogen en een optioneel naar voren verplaatste veiligheidsbumper ter beschikking. Steunpoten met ferryringen en opbergvak voor het wigblok.

33 Voertuigen met gesloten opbouw optiepakketten 33 Voor een hoogwaardig verschijningsbeeld. Het optiepakket Advantage pro. Het hoogwaardige uiterlijk van uw koelvoertuigen ondersteunt de kwaliteitsaanspraken van uw bedrijf. Met het optiepakket Advantage pro laten het verschijningsbeeld en de functionaliteit van uw S.KO COOL geen wensen onvervuld. Neusstukdeksel, achterportaalframe, lampenplaat, spatborden en spatschermen zijn gemaakt van RVS. Hoogwaardig: aansluitingenlijst van roestvrij staal. Het optiepakket Advantage pro ondersteunt het positieve imago bij uw klanten, onderscheidt u van de concurrentie en stimuleert een grotere zorgvuldigheid bij het laden en lossen.

34 Voertuigen met gesloten opbouw optiepakketten 34 Advantage pro De voordelen in één oogopslag ææhoogwaardig uiterlijk met omvangrijke RVS-uitrusting en aluminium velgen æænaar keuze ladingborgrails en/of dubbeldeks laadsysteem æætwee palletkasten, uittrekbare comfortladder aan de achterzijde æærolbuffers, extra botsbeveiliging, beschermende stroken op het achterportaalframe æ æ Hogere efficiency met trailertelematica TrailerConnect en Full Service-contract Premium uiterlijk met aluminium velgen en Met het Advantage pro pakket schittert de S.KO ook transporttechnisch door hoogwaardige oplossingen tot in het kleinste detail: tot de uitrusting behoren ladingborgrails of een dubbeldeks systeem, twee palletkasten en een uitgebreide beschermende uitrusting tegen botsingsschades aan het neusstukdeksel en aansluitingenlijst van RVS. achterportaalframe. Met de standaard ingebouwde trailertelematica TrailerConnect wordt op professionele wijze voldaan aan hoge eisen die aan de veiligheid en documentatie gesteld worden. En het Full Service contract biedt u volledige zekerheid over de te verwachten kosten. Voldoet aan hoge eisen: compressie-rolbuffer een beschermplaten van RVS.

35 Voertuigen met gesloten opbouw Chassis, onderstel en opties 35 Chassis, onderstel en opties. Het modulaire systeem voor veiligheid en betrouwbaarheid. Het korte chassis 36 Zowel bij het in gewicht geoptimaliseerde korte chassis voor koelvoertuigen of als normaal chassis voor droge lading: de verzinkte en reparatievriendelijke Schmitz Cargobull onderstellen met boutbevestigingen bieden in combinatie met de robuuste FERROPLAST -opbouw een hoge inzetbaarheid en duur zaamheid voor gunstige levenscycluskosten. Het chassis 38 Het onderstel 40 Het Load Spread programma 69 De MRH-luchtvering 42 De onderstelbesturing en -controle 43 Wielen en steunpoten 44 De chassis uitrustingsdetails 46 De verlichting 47 De uitrustingen 48 Dynamic Ramp Protection 52 De extra uitrusting 54

36 Voertuigen met gesloten opbouw Chassis, onderstel en opties 36 Het korte chassis. Hoogwaardig, duurzaam en geoptimaliseerd voor uw transporttaken. Het verzinkte korte chassis met boutbevestigingen maakt de S.KO COOL tot een superieur alternatief met hoger laadvermogen en extra laadruimtevolume. Het asaggregaat met ROTOS Drive-technologie stelt nieuwe Premium-normen door actieve rijveiligheid, uitrustingsomvang en onderhoudsvriendelijkheid.

37 Voertuigen met gesloten opbouw Chassis, onderstel en opties 37 Bouttechniek: voor reparatievriendelijke, demonteerbare bevestigingen en volledige flexibiliteit bij de chassisuitrusting. Kort chassis De voordelen in één oogopslag ææin gewicht geoptimaliseerd kort chassis voor extra binnenhoogte in de laadruimte ææcompleet vuurverzinkt voor hoogwaardige corrosiebescherming ææ10 jaar garantie tegen doorroesten ææreparatievriendelijke uitvoering met boutbevestigingen æævoorbereid op de montage van alle optionele uitrustingscomponenten Door de zelfdragende FERROPLAST -opbouw kan bij koelvoertuigen afgezien worden van een volledig chassis met framehals. Het korte MODULOS -chassis bespaart gewicht en maakt een grotere laadruimtehoogte mogelijk. De 10-jarige garantie tegen doorroesten stelt uw investering veilig: alle stalen componenten worden vóór de montage vuurverzinkt. Het robuuste kopframe met diagonale verstevigingen biedt een hoge mate van stabiliteit ook bij een hard contact met het laadperron. En in geval van schade kunnen chassiscomponenten door het losmaken van de boutverbindingen eenvoudig vervangen worden zonder de corrosiewerende laag te beschadigen. Vooraf getest: het korte chassis in de belastingensimulatie met de Finite Elements-methode.

38 Voertuigen met gesloten opbouw Chassis, onderstel en opties 38 Het chassis. Solide basis voor een veilige investering en kostenbeheersing. Het lange MODULOS -chassis van de S.KO EXPRESS biedt dezelfde voorwaarden voor duurzaamheid, waardevastheid en voordelige levenscycluskosten als de nieuwe generatie van gesloten Schmitz Cargobull opbouwvarianten. Premium-kwaliteit tot in het laatste detail.

39 Voertuigen met gesloten opbouw Chassis, onderstel en opties 39 Stabiele oplossing: De multiplexvloer van de S.KO EXPRESS met additionele langsdraagbalken achterin voor hogere heftruckaslasten. Chassis De voordelen in één oogopslag æætorsiestijf lang chassis voor hoge heftruckaslasten ææconstructie met boutverbindingen: alle componenten vuurverzinkt of met KTL-coating ææ10 jaar garantie tegen doorroesten æærobuust achterportaalframe voor hoge weerstand tegen botsingsschade æævoorbeeldige reparatievriendelijkheid Het torsiestijve, puntsgewijs hoog belastbare lange chassis van de S.KO EXPRESS is consequent afgestemd op een hoge levensduur en gunstige bedrijfskosten: Alle stalen componenten worden vóór de montage vuurverzinkt en aluminium componenten krijgen een KTL-coating. De 10 jaar garantie tegen doorroesten zijn een bewijs voor het kwaliteitsniveau en in geval van schade overtuigt de modulaire constructie met boutbevestigingen door haar reparatievriendelijkheid. Door de boutverbindingen los te maken kunnen de individuele componenten tijd- en kostenbesparend vervangen worden zonder de corrosiebescherming te compromitteren. Ook de uitrustingen voor gecombineerd vervoer of shortseavervoer laten zich door het MODULOS -concept probleemloos installeren. Elk frame krijgt bij de productie een uniek identificatienummer.

40 Voertuigen met gesloten opbouw Chassis, onderstel en opties 40 Het onderstel. Premium-asaggregaat met ROTOS Drive Technologie. Rijveiligheid, bedrijfskosten en inzetbaarheid van uw voertuig bieden u het bewijs voor de kwaliteit van het ROTOS asaggregaat: de modernste rijassistentiesystemen en de MRH-luchtvering met automatische resetfunctie worden standaard ingebouwd. Voor de ruim bemeten, onderhoudsarme schijfremmen en onderhoudsvrije naafeenheden geldt dat eveneens. Ons kwaliteitskeurmerk: km garantie op het onderstel*. * uitgesloten zijn van nature slijtende onderdelen. Assistent voor risicosituaties. Of hij nu plotseling moet uitwijken of een lastige bocht moet nemen het standaard elektronische remsysteem met Roll Stability Program helpt de chauffeur om het voertuig veilig onder controle te houden. Binnen de fysische limieten houdt dit elektronisch aangestuurde remsysteem de oplegger dynamisch stabiel door automatisch aangestuurde remming van de individuele wielen. Remschijven met 430 mm diameter en een geoptimaliseerde koelluchtgeleiding verlagen de temperatuur en slijtage van de standaard schijfrem. Met de wrijvingslasprocedure aangebrachte asstompen voor een precieze spoorvastheid.

41 Voertuigen met gesloten opbouw Chassis, onderstel en opties 41 Het Load Spread programma. Voor een correcte lastverdeling en lagere bandenslijtage. Het optionele Load Spread Programma (LSP) voorkomt overbelastingen van de aandrijfassen na een gedeeltelijke lossing van de trailer. Het verbetert het rijgedrag in krappe bochten en vermindert de bandenslijtage. Afhankelijk van de aslast verlaagt de LSP-functie automatisch de druk in de luchtveerbalgen van de achterste traileras om na gedeeltelijke lossingen de correcte lastverdeling te herstellen. De automatische bochtherkenning activeert de LSP bij het rijden in nauwe bochten met minder dan 30 km/uur en max. 24 ton belasting op het asaggregaat. Deze functie vergemakkelijkt het manoeuvreren aanzienlijk. LSP: voordelen in nauwe bochten en bij het manoeuvreren. Bij volle belading is de totale last correct verdeeld over de assen van de trekker en de gesloten trailer. Een gedeeltelijke ontlading verschuift het voertuigzwaartepunt naar voren: de toegelaten belasting van de aandrijfas van de trekker wordt overschreden. Bij nauwe bochtenradius en zware belading bereikt u met de LSP-functie een vergelijkbaar effect als met een nalopende stuuras: De ontlasting van de laatste as vermindert de bandenslijtage door extreme wrijving en de kortere effectieve wielbasis verbetert de manoeuvreerbaarheid van de trailer. Het verlagen van de luchtveringsdruk op de laatste as verkort de effectieve wielbasis en herstelt de correcte lastverdeling. Vermijdt bandencontact met stoepranden: met de LSP-functie wordt de binnenradius van de gereden bocht bij beladen trailer met max. 10 % vergroot.

42 Voertuigen met gesloten opbouw Chassis, onderstel en opties 42 De MRH-luchtvering. De Multi Ride Height (MRH) luchtvering zorgt onafhankelijk van de beladingstoestand in elke situatie voor het bestmogelijke wegcontact. De lange veerwegen en de precieze activering van de demping ontzien de lading en het voertuig. Volledige flexibiliteit bij wisselende laadperronhoogtes biedt de optionele traploze hoogteverstelling. Elektronisch geregelde luchtvering ECAS II. De elektronische geregelde luchtvering ECAS brengt het voertuig met één druk op een knop op elke opgeslagen laadperronhoogte. ECAS II biedt bovendien een automatische niveaucompensatie tijdens het laden en lossen en de Auto Reset-functie brengt de trailer automatisch weer terug op de rijhoogte. Beschermde positie: drukvat op het korte chassis of in lengterichting gemonteerd op het lange chassis.

43 Voertuigen met gesloten opbouw Chassis, onderstel en opties 43 De onderstelbesturing en -controle. Alle systemen veilig onder controle. Hef-/neerlaatventiel van de MRH-luchtvering: de Auto-Reset-functie voorkomt schade aan de veerbalgen door het rijden met een neergelaten voertuig. Het optionele Trailer Information System (TIS) levert informatie over de aslast, de gereden kilometers en de remvoeringdikte. Elektronische rijblokkering Immobilizer De Immobilizer blokkeert de wielen van de oplegger en verlaagt daarmee het diefstalrisico van de afgekoppelde oplegger. De rijblokkering wordt via het Trailer Information System (TIS) door invoer van een 4-cijferige PN-code geactiveerd. Bij onbevoegde bewegingen kan de Immobilizer meteen een alarm afgeven. Slijtage-indicatie remvoeringen voor regelmatige controle in één oogopslag. Schmitz Cargobull TrailerConnect : directe informatie uitvraag in het voertuig voor extra veiligheid en efficiënte onderhoudsplanning.

44 Voertuigen met gesloten opbouw Chassis, onderstel en opties 44 Wielen en steunpoten. Oplossingen voor uw transporttaken. Tot de opties voor wielen, steunpoten en asaggregaat van uw gesloten voertuig behoren niet alleen hoogwaardige aluminium velgen, diverse reservewielhouders en de liftinrichting met optrekhulp voor de eerste as. Voor frequente resp. sporadische afkoppeling zijn expres- of valsteunpoten leverbaar. Voor het laden en lossen met zware heftruckbelastingen kan het voertuig voorzien worden van uitklappoten aan de achterzijde. De optionele aslift reduceert de bandenslijtage en verhoogt de schoteldruk bij het optrekken. De kilometerteller geeft betrouwbaar de gereden kilometers van de trailer aan. Aluminium velgen voor een hoger nuttig laadvermogen en betere afvoer van de remwarmte.

45 Voertuigen met gesloten opbouw Chassis, onderstel en opties 45 Houders voor twee reservewielen dwars achter het asaggregaat of in lengterichting achter de lampenplaat. De uitrusting tegen spatwater verhoogt de veiligheid door een verminderde zichtbelemmering. Steunpoten als module met boutbevestiging onder de koelopbouw. Steunpoten met twee versnellingen (snel en last) op de S.KO EXPRESS. Uitklappoten aan de achterzijde voor zware laadactiviteiten met heftrucks bij een afgekoppelde S.KO EXPRESS.

46 Voertuigen met gesloten opbouw Chassis, onderstel en opties 46 De chassis uitrustingsdetails. Palletkasten en veiligheidsbumpers. Zowel bij de S.KO COOL met kort chassis als bij de S.KO EXPRESS met lang chassis zijn palletkasten een waardevol hulpmiddel, wanneer ondanks een palletruil de laadruimte vrij moet blijven voor de retourlading. En de zijdelingse veiligheidsbumper staat indien gewenst vanzelfsprekend bij beide voertuigtypes ook in een inklapbare versie ter beschikking. De veiligheidsbumper biedt meer veiligheid voor de overige verkeersdeelnemers en tegen schade door aanrijdingen met heftrucks. S.KO EXPRESS: Palletkast voor 30 Europallets vóór het asaggregaat. S.KO COOL: Palletkasten voor 16 en 36 pallets achter en vóór het asaggregaat.

47 Voertuigen met gesloten opbouw Chassis, onderstel en opties 47 Het verlichtingssysteem voor een hoge betrouwbaarheid op lange termijn. Het in helder glas uitgevoerde meerkamerachterlicht Europoint II vergemakkelijkt de vervanging van het achterlichtglas door de symmetrische uitvoering van het vervangende glas. Extra veiligheid: de contourmarkeringen aan zijkanten en achterkant. Zijdelingse markeringslichten met verhoogde betrouwbaarheid door extra kabelcircuit. Als standaardproduct: gewone meervoudige achterlichten garanderen in noodgevallen een eenvoudige onderdelenbestelling. De verzonken ingebouwde LED lamp is optimaal beschermd.

48 Voertuigen met gesloten opbouw Chassis, onderstel en opties 48 De uitrustingen. Transportoplossingen. Extra uitrustingen voor het gecombineerde vervoer per spoor, shortsea verkeer of de aerodynamische optimalisatie van uw voertuig met gesloten opbouw voor inzet op lange afstanden laten zich met het modulaire Schmitz Cargobull systeem probleemloos realiseren. De inklapbare achterste veiligheidsbumper, de afgeschuinde draagbalken en de vóór het asaggregaat aangebrachte reservewielhouders voldoen aan de eisen die gelden in het spoorvervoer. Uitrusting voor het gecombineerd vervoer. Schmitz Cargobull voertuigen met gesloten opbouw worden op bestelling op de fabriek uitgerust voor onbegeleid vervoer per spoor of veerboot. Op het spoor verlaadbare gesloten opleggers beschikken over speciale wand- en bodemverstevigingen ter hoogte van de kraangrijperopnames en over een inklapbare veiligheidsbumper. Uitrusting voor spoorverlading met verstevigingen in de bodem en zijwanden: de gesloten opbouw wordt met RVS-stootplaten boven de aangrijppunten beschermd. Geschikt voor verlading op spoorwagons met verlaagde wielposities: inklapbare veiligheidsbumpers.

49 Voertuigen met gesloten opbouw Chassis, onderstel en opties 49 Ferry-ogen aan de langsdrager. De corrosiewerende zinklaag blijft intact: er zijn boutgaten voor achteraf ingebouwde extra's voorzien. Robuust, ook bij bodemcontact: veiligheidsbumpers voor ferry's met ronde koker en glijelementen. Voor snel vastsjorren: ferry-ogen aan de steunpootmodule.

50 Voertuigen met gesloten opbouw Chassis, onderstel en opties 50 De chassisbekleding. Voor deze voertuigen kan als optie een volledige bekleding van chassis en onderstel besteld worden. De bekleding kan de luchtweerstand en daarmee het brandstofverbruik van het gehele voertuig duidelijk verlagen. De zijdelingse bekleding is oververdeeld in praktische losse segmenten. De wielen van het onderstel, het reservewiel en de palletkast zijn toegankelijk via individuele kleppen. De chassisbekleding laat zich met een palletkast vóór het asaggregaat combineren tot een economisch interessante totale oplossing.

51 Voertuigen met gesloten opbouw Chassis, onderstel en opties 51 De chassisbekleding functioneert tegelijkertijd als bumper en de steunpoten zijn stromingstechnisch gunstig geïntegreerd. Geoptimaliseerde aerodynamica verlaagt de kosten. Gesloten Schmitz Cargobull opleggers met aerodynamisch geoptimaliseerde kopwand en stromingsgunstige chassisbekledingen verlagen het brandstofverbruik aanzienlijk. Speciaal bij vervoer van gevoelige, volumineuze goederen over langere afstanden profiteert u van een duidelijk gunstiger kostenplaatje. Individuele wielschermen verlagen de luchtweerstand. De aerodynamisch geoptimaliseerde integratie van de rolbuffer aan de achterzijde.

52 Voertuigen met gesloten opbouw Chassis, onderstel en opties 52 Dynamic Ramp Protection. Bescherming tegen schade bij botsingen. Op de behoeften afgestemde oplossingen: rubberen stootbuffers of rolbuffers beschermen het achterportaalframe. Extra veiligheid bij het aandokken. Onder tijdsdruk is een harde stoot tegen een laadperron geen uitzondering. De Dynamic Ramp Protection (DRP) op de hoeken van het achterportaalframe absorbeert een heleboel bewegingsenergie, voordat uw voertuig met de rand van het laadperron in aanraking komt. Met deze oplossing voorkomt u schade aan het voertuig en de lading en vereenvoudigt u het achteruitzetten tegen een laadplatform. Een stevig incasseringsvermogen: Dynamic Ramp Protection (DRP) met hoge energie-opnamecapaciteit bij contact met laadperrons.

53 Voertuigen met gesloten opbouw Chassis, onderstel en opties 53 Reparatievriendelijke veiligheidsbumper met schroefbevestiging. Kleine beschermengel: de sensoren voor het elektronische waarschuwingssysteemramp Distance Control bewaken de achterzijde bij het aandokken. Ramp Distance Control: het elektronische aandoksysteem. Het aandoksysteem informeert de chauffeur bij het achteruitzetten via een optisch en akoestisch signaal over de resterende rangeerruimte achter het voertuig. De frequentie daarvan stijgt bij een kleiner wordende afstand tot het laadperron. Deurbeschermingslijst over de gehele hoogte aan het achterportaalframe. Uittrekbare klapladder aan de achterzijde.

54 Voertuigen met gesloten opbouw Chassis, onderstel en opties 54 De extra uitrusting. Oplossingen voor de praktijk. Goed overdachte details, van de omlaag klapbare laadklep tot aan de brandstofindicatie voor het koelaggregaat, vereenvoudigen het dagelijkse werk in het vervoer. Ons accessoireprogramma bundelt op een overzichtelijke manier de diverse oplossingen. Noem ons uw uitrustingswensen: met het modulaire Schmitz Cargobull programma kunnen deze probleemloos gerealiseerd worden. Brandstofvoorraad in één oogopslag: voor biodiesel geschikte koelaggregaattank met vulpeilindicatie en afsluitbare tankdop. Achterportaaldeurgrepen van roestvrij staal. De omlaag klapbare laadklep neemt de functie van veiligheidsbumper over.

55 Voertuigen met gesloten opbouw Chassis, onderstel en opties 55 De gereedschapskist op het chassis bespaart tijd en heen-en-weer geloop. Schone en robuuste oplossing: de 30 liter drinkwatertank uit kunststof. De papieren zitten onder handbereik in de documentenbox. In noodgevallen meteen bij de hand: brandblusser in kunststof behuizing aan het chassis van de S.KO COOL en bij de S.K.O EXPRESS aan de kopwand. Extra achteruitrijlichten voor een betere verlichting achter het voertuig.

56 Voertuigen met gesloten opbouw Technische gegevens 56 Technische gegevens Overzicht. S.KO COOL 57 S.KO EXPRESS 58

57 LA Voertuigen met gesloten opbouw Technische gegevens 57 Technische gegevens S.KO COOL L LN BA B S H HA LH F R W W S.KO COOL Type: S.KO 24/L 13.4 FP 60 / FP 45 COOL * Leeggewicht (+/- 3 %) zonder reservewiel en zonder extra uitrusting. ** Bij afwijkende koppelinghoogtes zijn andere opbouwhoogtes mogelijk. Stand: Totale lengte (LA) ca mm Opbouwlengte binnenwerks (L) ca mm Opbouwbreedte binnenwerks (B) ca mm / mm Opbouwhoogte binnenwerks (LH) ca mm Bruikbare opbouwlengte (LN) ca mm Bruikbare opbouwhoogte ca mm Totale hoogte onbeladen (HA) ca mm Totale hoogte voor onbeladen ca mm Totale hoogte achter onbeladen ca mm Laadhoogte binnen onbeladen (H) ca mm Banden 4x 385/65 R 22.5 Totaal gewicht (toegelaten) kg Nuttig laadvermogen (toegelaten) kg Aggregaatlast (toegelaten) kg Schoteldruk (toegelaten) kg Leeggewicht compleet +/- 3 % kg Koppelingshoogte onbeladen (S) ca mm Koppelingshoogte beladen (S) ca mm Referentielangte buiten ca mm Rijhoogte 410 mm Opbouwbreedte (BA) totaal ca mm Wielbasis (R) mm Achterportaaldeurhoogte binnenwerks ca mm Achterportaaldeurbreedte binnenwerks ca mm Asafstand (W) mm Voorste overhang (F) mm

58 Voertuigen met gesloten opbouw Technische gegevens 58 Technische gegevens S.KO EXPRESS L LN BA B S H HA LD LH F R W W S.KO EXPRESS Type: S.KO 24/L FP 25 EXPRESS-2 * Leeggewicht (+/- 3 %) zonder reservewiel en zonder extra uitrusting. ** Bij afwijkende koppelinghoogtes zijn andere opbouwhoogtes mogelijk. Stand: Opbouwlengte binnenwerks (L) ca mm Opbouwbreedte binnenwerks (B) ca mm Opbouwhoogte binnenwerks (LH) ca mm Bruikbare opbouwlengte (LN) ca mm Bruikbare opbouwhoogte (LD) ca mm Totale hoogte onbeladen (HA) ca mm Totale hoogte voor onbeladen ca mm Totale hoogte achter onbeladen ca mm Laadhoogte binnen onbeladen (H) ca mm Banden 4x 385/65 R 22.5 Totaal gewicht (toegelaten) kg Nuttig laadvermogen (toegelaten) kg Aggregaatlast (toegelaten) kg Schoteldruk (toegelaten) kg Leeggewicht compleet +/- 3 % kg Koppelingshoogte onbeladen (S) ca mm Koppelingshoogte beladen (S) ca mm Referentielangte buiten ca mm Rijhoogte 370 mm Opbouwbreedte (BA) totaal ca mm Wielbasis (R) mm Achterportaaldeurhoogte binnenwerks ca mm Achterportaaldeurbreedte binnenwerks ca mm Asafstand (W) mm Voorste overhang (F) mm

59 Voertuigen met gesloten opbouw Verkoop, contact 59 Onze verkoop in Europa. Overal het juiste advies: onze verkoopafdeling spreekt uw taal. In heel Europa heeft u bij Schmitz Cargobull altijd een direct aanspreekpunt dat uw vragen beantwoordt en uw wensen vervult. Adressen in Duitsland 60 Adressen in Europa 61

60 Voertuigen met gesloten opbouw Verkoop, contact 60 Onze verkoop in Europa. De verkoopafdeling van Schmitz Cargobull staat voor u klaar overal in Europa. Bel ons, als het om tweedehands voertuigen, financiering, onderhoud, verzekering, onderdelenvoorziening en alle andere vragen rondom uw trailers gaat Onze vakmensen luisteren naar u, informeren u uitvoering en ontwikkelen samen met u op maat gesneden oplossingen voor uw bedrijf. D Schmitz Cargobull AG Cargobull Trailer Center Hamburg Cargobull Trailer Center Neuss Bahnhofstraße 22 Liebigstraße 103 Welser Str. 8 D Horstmar D Hamburg D Neuss-Uedesheim Tel.: Tel.: Tel.: Fax: Fax: Fax: Cargobull Trailer Center Berlin Cargobull Trailer Center Augsburg Robert-Guthmann-Str. 9 Winterbruckenweg 27 D Königs Wusterhausen D Friedberg-Derching Tel.: Tel.: Fax: Fax:

S.KO gesloten trailers. Temperatuurgeleide lading en extra beveiligde transporten.

S.KO gesloten trailers. Temperatuurgeleide lading en extra beveiligde transporten. Temperatuurgeleide lading en extra beveiligde transporten. 2 Inhoud. Overtuigend veilig gesloten trailers voor de lange afstand. 3 Inleiding 3 De S.KO COOL van de 6e generatie. 4 Gegarandeerde performance

Nadere informatie

PRODUCTCATALOGUS DEENS ONTWERP GEPRODUCEERD IN DE EU

PRODUCTCATALOGUS DEENS ONTWERP GEPRODUCEERD IN DE EU PRODUCTCATALOGUS DEENS ONTWERP GEPRODUCEERD IN DE EU M 80 DWANGMENGER (80 L) De Baron M80 is een krachtige en efficiënte menger. De M80 zorgt voor een optimale mengkwaliteit voor verschillende samenstellingen

Nadere informatie

TIMBERMAX & MORE TRANSPORTOPLOSSINGEN VOOR DE BOSBOUW

TIMBERMAX & MORE TRANSPORTOPLOSSINGEN VOOR DE BOSBOUW TIMBERMAX & MORE TRANSPORTOPLOSSINGEN VOOR DE BOSBOUW TIMBERMAX & MORE FAYMONVILLE biedt transportoplossingen aangepast aan de specifieke noden van de houtsector Bij Faymonville kent het domein houttransport

Nadere informatie

4 ASSIGE SEMI TRAILER// MULTI INZETBAAR // 4 ASSEN HYDRAULISCHE GESTUURD // UITSCHUIFBAAR 14,8m // 43 T LAADVERMOGEN//2 koppelhoogtes 1250 & 1150 mm

4 ASSIGE SEMI TRAILER// MULTI INZETBAAR // 4 ASSEN HYDRAULISCHE GESTUURD // UITSCHUIFBAAR 14,8m // 43 T LAADVERMOGEN//2 koppelhoogtes 1250 & 1150 mm Ref nr: 103247 MCOS-58-04V 1-5 4 ASSIGE SEMI TRAILER// MULTI INZETBAAR // 4 ASSEN HYDRAULISCHE GESTUURD // UITSCHUIFBAAR 14,8m // 43 T LAADVERMOGEN//2 koppelhoogtes 1250 & 1150 mm Ref nr: 103247 MCOS-58-04V

Nadere informatie

De gesloten opleggers S.KO CITY, M.KO, A.KO en Z.KO Het productprogramma. Trailer Services Technology

De gesloten opleggers S.KO CITY, M.KO, A.KO en Z.KO Het productprogramma. Trailer Services Technology De gesloten opleggers S.KO CITY, M.KO, A.KO en Z.KO Het productprogramma. Trailer Services Technology Voertuigen met gesloten opbouw S.KO CITY 2 Gesloten opleggers S.KO CITY. Uw voertuigconcept voor het

Nadere informatie

VN/ECE Reglement nr. 73 zijafscherming

VN/ECE Reglement nr. 73 zijafscherming VN/ECE Reglement nr. 73 zijafscherming VN/ECE Reglement nr. 73 zijafscherming 2.1 2.2 2.3 2.4 R 2,5 min 25 max 150 max 250 min 30 max Buitenzijde laadeenheid 1.3 1.2 3.1 3.2 5.2 Zijaanzicht 2.1 2.2 2.3

Nadere informatie

FLoor F-LINE. V l a k k e O p l e g g e r s SOLID AS A ROCK M E M B E R O F T H E N O O T E B O O M G R O U P

FLoor F-LINE. V l a k k e O p l e g g e r s SOLID AS A ROCK M E M B E R O F T H E N O O T E B O O M G R O U P FLoor F-LINE V l a k k e O p l e g g e r s FLoor F-LINE FLO-18-27 3-assige vlakke oplegger De Floor F-LINE vlakke oplegger is de ideale transportoplossing voor vervoerders die zowel zware deelbare lading

Nadere informatie

voor service en transport

voor service en transport Partner Expert Boxer PEUGEOT met bott bedrijfswageninrichtingen voor service en transport Vertrouwd, competent en ervaren, Bedrijfswageninrichtingen van bott Overtuigend in ieder detail Een gedraaide kast

Nadere informatie

Caddy Touran T5 Crafter. met bott bedrijfswageninrichtingen. voor service en transport

Caddy Touran T5 Crafter. met bott bedrijfswageninrichtingen. voor service en transport Caddy Touran T5 Crafter VW met bott bedrijfswageninrichtingen voor service en transport Vertrouwd, competent en ervaren, Bedrijfswageninrichtingen van bott. Overtuigend in ieder detail Een gedraaide kast

Nadere informatie

M.KO gesloten motorwagenopbouw. De distributielogistiek Succesmodellen in het city-gebruik.

M.KO gesloten motorwagenopbouw. De distributielogistiek Succesmodellen in het city-gebruik. M.KO gesloten motorwagenopbouw De distributielogistiek Succesmodellen in het city-gebruik. 2 Inhoud. Het overzicht. 3 Inleiding 3 De oplossingen voor uw transporttaken. 4 Het modulaire systeem 4 Overzicht

Nadere informatie

M.KO gesloten motorwagenopbouw. De distributielogistiek Succesmodellen in het city-gebruik.

M.KO gesloten motorwagenopbouw. De distributielogistiek Succesmodellen in het city-gebruik. M.KO gesloten motorwagenopbouw De distributielogistiek Succesmodellen in het city-gebruik. 2 Inhoud. Het overzicht. 3 Inleiding 3 De oplossingen voor uw transporttaken. 4 Het modulaire systeem 4 Overzicht

Nadere informatie

voor service en transport

voor service en transport Berlingo Jumpy Jumper CITROËN met bott bedrijfswageninrichtingen voor service en transport Vertrouwd, competent en ervaren, Bedrijfswageninrichtingen van bott Overtuigend in ieder detail Een gedraaide

Nadere informatie

CARGO DIGGER PLANT ROBUUST SLIM EN FUNCTIONEEL

CARGO DIGGER PLANT ROBUUST SLIM EN FUNCTIONEEL 60 61 CARGO DIGGER PLANT ROBUUST SLIM EN FUNCTIONEEL Het innovatieve ontwerp maakt de CarGO Digger Plant een handzame betrouwbare machinetransporter voor o.a graafmachines. Compact, laag en licht bieden

Nadere informatie

CARGO ALL PLANT UW PARTNER IN TRANSPORT

CARGO ALL PLANT UW PARTNER IN TRANSPORT 44 45 CARGO ALL PLANT UW PARTNER IN TRANSPORT De CarGO All Plant van Brian James Trailers is het bewijs van transportoplossingen en het aangaan van uitdagingen. Niets is overbodig bij deze trailer, maar

Nadere informatie

Het essentiële dat het verschil maakt! oebehoren. Verhoogt de veiligheid. Vereenvoudigt het aandocken. Verbetert de zichtbaarheid en duidelijkheid.

Het essentiële dat het verschil maakt! oebehoren. Verhoogt de veiligheid. Vereenvoudigt het aandocken. Verbetert de zichtbaarheid en duidelijkheid. Het essentiële dat het verschil maakt! oebehoren Verhoogt de veiligheid. Vereenvoudigt het aandocken. Verbetert de zichtbaarheid en duidelijkheid. Wielblokkering MAX AS Wielblokkeringen MAX. Voor de veiligheid

Nadere informatie

LAMBOX? LAMBOX staat voor: Innovatief & Hoogwaardig

LAMBOX? LAMBOX staat voor: Innovatief & Hoogwaardig LAMBOX? LAMBOX staat voor: Innovatief & Hoogwaardig Innovatief ontwerp Aërodynamisch, dus brandstofbesparend Geavanceerde technologie Prestigieus design Zeer hoogwaardige materialen Onderscheidend Gebruiksvriendelijk

Nadere informatie

Rebel Exclusive Rebel Compact Rebel 1 Rebel 2 Rebel 3E Rebel 3 Rebel 4E Rebel 4 Rebel Toplift

Rebel Exclusive Rebel Compact Rebel 1 Rebel 2 Rebel 3E Rebel 3 Rebel 4E Rebel 4 Rebel Toplift Rebel Exclusive Rebel Compact Rebel 1 Rebel 2 Rebel 3E Rebel 3 Rebel 4E Rebel 4 Rebel Toplift een uniek concept www.rebel-trailers.eu Rebel aanhangwagens zijn gemaakt volgens een uniek concept. De geheel

Nadere informatie

CARGO KIPPER GROTE PRESTATIES LAAG ZWAARTEPUNT

CARGO KIPPER GROTE PRESTATIES LAAG ZWAARTEPUNT 28 29 CARGO KIPPER GROTE PRESTATIES LAAG ZWAARTEPUNT Iedere Brian James Trailer is ontworpen met maar één doel voor ogen: de klant het beste product te leveren. De ervaringen van onze klanten zijn meegenomen

Nadere informatie

SPECIALIST IN GROOTKEUKEN-LOGISTIEK AFRUIMWAGENS VAN ALUMINIUM / TAWALU

SPECIALIST IN GROOTKEUKEN-LOGISTIEK AFRUIMWAGENS VAN ALUMINIUM / TAWALU SPECIALIST IN GROOTKEUKEN-LOGISTIEK AFRUIMWAGENS VAN ALUMINIUM / TAWALU TAWALU van HUPFER......afruimwagens voor een plaatsbesparende afzet en probleemloos retourtransport! TAWALU-2/26 GN voor maximaal

Nadere informatie

Stylish Aerodynamic Maintenance free

Stylish Aerodynamic Maintenance free THE TRANSPORT ALTERNATIVE Stylish Aerodynamic Maintenance free Rebel - The transport alternative Andere tijden, nieuwe ideeën. De Rebel is een verbeterde versie van de alom gewaardeerde aanhangwagen. Ze

Nadere informatie

CARGO SHIFTER EEN COMPROMISLOZE STERKE ALLESKUNNER

CARGO SHIFTER EEN COMPROMISLOZE STERKE ALLESKUNNER 36 37 CARGO SHIFTER EEN COMPROMISLOZE STERKE ALLESKUNNER Brian James Trailers heeft naar ieder detail gekeken om een trailer te produceren voor ultieme prestaties en vele operationele voordelen. Sterk

Nadere informatie

U bewaart uw medicijnen goed? Een koelkast is niet zomaar een koelkast! Biostorage you can depend on

U bewaart uw medicijnen goed? Een koelkast is niet zomaar een koelkast! Biostorage you can depend on b i o l ine U bewaart uw medicijnen goed? Een koelkast is niet zomaar een koelkast! Biostorage you can depend on Biostorage you can depend on Een koelkast is niet zomaar een koelkast Huishoud koelkasten

Nadere informatie

Strokengordijnen. met het eenvoudige Clip-ophangingssysteem

Strokengordijnen. met het eenvoudige Clip-ophangingssysteem Strokengordijnen met het eenvoudige Clip-ophangingssysteem Strokengordijnen, de ruimtebesparende oplossing voor elke deuropening Het Clip-ophangingssysteem Hörmann strokengordijnen met het praktische Clip-ophangingssysteem

Nadere informatie

n2-serie Laag in gewicht HOOg in prestaties

n2-serie Laag in gewicht HOOg in prestaties n2-serie Laag in gewicht HOOg in prestaties n2-serie De N2 Serie is geschikt voor een snelle en efficiënte inzameling van huishoudelijk afval en recyling materialen. De N2 Serie heeft een opbouw met een

Nadere informatie

GOED REMMEN. BETER RIJDEN. INTARDER!

GOED REMMEN. BETER RIJDEN. INTARDER! GOED REMMEN. BETER RIJDEN. INTARDER! 1 2 ZUINIGHEID EN VEILIGHEID hebben bij het transport van goederen de hoogste prioriteit. Een veeleisende gevarieerde topografie, druk verkeer evenals kostendruk en

Nadere informatie

4 Opbergruimten SCALA

4 Opbergruimten SCALA Ons laboratoriuminrichtingssysteem SCALA biedt u een grote variatie aan opbergmogelijkheden die snel toegankelijk zijn en een veilige bewaring garanderen. Alle opbergruimten zijn variabel indeelbaar en

Nadere informatie

Shuttle. Shuttle Groot volume opraap-silagewagen

Shuttle. Shuttle Groot volume opraap-silagewagen Shuttle Shuttle Groot volume opraap-silagewagen Shuttle Hoogwaardige veevoeders professioneel op transport Optimale gewasdoorvoer zonder vernauwing in het kanaal vanaf de pick-up met extra kortgewasrol

Nadere informatie

Zehnder WHR 918 De compacte ventilatie unit. Verwarming Koeling Ventilatie Filtering

Zehnder WHR 918 De compacte ventilatie unit. Verwarming Koeling Ventilatie Filtering Zehnder WHR 918 De compacte ventilatie unit Verwarming Koeling Ventilatie Filtering Minimale inbouwruimte garandeert maximaal frisse lucht Iedereen stelt prijs op een gezond en comfortabel binnenklimaat.

Nadere informatie

catalogus Stabiel Efficiënt Veilig wij maken uw mobiliteit werkend Platinastraat 53, 7554 NC Hengelo

catalogus Stabiel Efficiënt Veilig wij maken uw mobiliteit werkend Platinastraat 53, 7554 NC Hengelo Stabiel Efficiënt Veilig Sinds 873 Toekomstgericht Sinds 873 Toekomstgericht 0,6 0,25 LANSING UNITRA BV Platinastraat 53, 7554 NC Hengelo catalogus 0,6 0,25 05-204 z U n i t r a tel. +3 (0)74 0,3 259 33

Nadere informatie

Deuren: sluitstuk van een sterk staaltje techniek KOEL-, VRIES- EN BEDRIJFSDEUREN

Deuren: sluitstuk van een sterk staaltje techniek KOEL-, VRIES- EN BEDRIJFSDEUREN KOEL-, VRIES- EN BEDRIJFSDEUREN Deuren: sluitstuk van een sterk staaltje techniek Bij de bouw van een koel- of vriescel en verwerkingsruimten is de montage van de isolerende deur de kroon op het werk.

Nadere informatie

GECONDITIONEERDE, GESLOTEN EN OPEN CARROSSERIEBOUW

GECONDITIONEERDE, GESLOTEN EN OPEN CARROSSERIEBOUW GECONDITIONEERDE, GESLOTEN EN OPEN CARROSSERIEBOUW specialist in op maat gemaakte carrosserieën voor elk type transport. Geconditioneerde carrosserie, polyester opbouw met een lange levensduur. Altijd

Nadere informatie

Nooteboom BALLASTTRAILER

Nooteboom BALLASTTRAILER Nooteboom Voor het vervoer van kraanballast en zware ladingen T r e n d s e t t e r s i n T r a i l e r s Nooteboom De Nooteboom Ballasttrailer is speciaal ontworpen voor het vervoer van kraanballast en

Nadere informatie

FLoor C-LINE. K r a a n t r a i l e r s SOLID AS A ROCK MEMBER OF THE NOOTEBOOM GROUP

FLoor C-LINE. K r a a n t r a i l e r s SOLID AS A ROCK MEMBER OF THE NOOTEBOOM GROUP FLoor -LINE K r a a n t r a i l e r s FLoor -LINE FLO-18-30S2 3-assige Kraantrailer De Floor -LINE kraantrailer is de ideale transportoplossing voor efficiënt vervoer van bouwmaterialen, zoals stenen,

Nadere informatie

Vertrouwde financiering Onze diensten voor flexibele oplossingen. Trailer Service Technologie

Vertrouwde financiering Onze diensten voor flexibele oplossingen. Trailer Service Technologie Vertrouwde financiering Onze diensten voor flexibele oplossingen. Trailer Service Technologie Finance I Vertrouwd In de afgelopen 10 jaar hebben wij in Europa al méér dan 65.000 trailers op maat gefinancierd.

Nadere informatie

De unieke bagagedrager voor elke missie.

De unieke bagagedrager voor elke missie. De unieke bagagedrager voor elke missie. AluRack s geanodiseerde afwerking is corrosie bestendig en biedt extreme weersomstandigheden het hoofd. Het aerodynamische ontwerp zorgt voor verlaagd benzineverbruik

Nadere informatie

van Volkswagen-bedrijfswagens VW TRANSPORTER AL-KO AMC-CHASSISTECHNIEK

van Volkswagen-bedrijfswagens VW TRANSPORTER AL-KO AMC-CHASSISTECHNIEK van Volkswagen-bedrijfswagens VW TRANSPORTER AL-KO AMC-CHASSISTECHNIEK AMC-CHASSISTECHNIEK MEER LAADVERMOGEN Het hogere maximaal toelaatbare totaalgewicht van 3500 kg maakt een nuttig laadvermogen tot

Nadere informatie

In veilige handen. Ifor Williams Trailers

In veilige handen. Ifor Williams Trailers Box Van Ifor Williams Trailers In veilige handen Sedert 1958 stellen mensen vertrouwen in onze trailers: vraag het maar aan een eigenaar, ze zijn niet moeilijk te vinden. Als specialisten in ontwerp en

Nadere informatie

STOW mobile. De ideale oplossing voor compacte opslag in combinatie met toegankelijkheid van elke pallet.

STOW mobile. De ideale oplossing voor compacte opslag in combinatie met toegankelijkheid van elke pallet. STOW mobile De ideale oplossing voor compacte opslag in combinatie met toegankelijkheid van elke pallet. mobiele pallet stellingen De Stow Mobile verrijdbare stelling is een systeem met hoge dichtheid

Nadere informatie

bott vario De bedrijfswageninrichting voor uw Peugeot Bipper Partner Expert Boxer

bott vario De bedrijfswageninrichting voor uw Peugeot Bipper Partner Expert Boxer bott vario De bedrijfswageninrichting voor uw Peugeot Bipper Partner Expert Boxer bott vario Thuis in uw Peugeot 2 www.bottvario.nl U heeft gekozen voor een Peugeot. Met deze keuze heeft u een goede basis

Nadere informatie

f3 SeRie Lifetime excellence KRAcHtiG, WenDBAAR en SneLLeR OP De BeStemminG een OVeRtUiGenD PReStAtiePAKKet VOOR meer OPBRenGSt en VeiLiGHeiD

f3 SeRie Lifetime excellence KRAcHtiG, WenDBAAR en SneLLeR OP De BeStemminG een OVeRtUiGenD PReStAtiePAKKet VOOR meer OPBRenGSt en VeiLiGHeiD F3 SERIE Lifetime excellence KRACHTIG, WENDBAAR EN SNELLER OP DE BESTEMMING EEN OVERTUIGEND PRESTATIEPAKKET VOOR MEER OPBRENGST EN VEILIGHEID 1 lifetime excellence PALFINGER MEENEEMhefTRUCKS OVERTUI- GEN

Nadere informatie

TRACON TRAILERS ALGEMENE INFORMATIE

TRACON TRAILERS ALGEMENE INFORMATIE TRACON TRAILERS ALGEMENE INFORMATIE MODELLEN Als u investeert in een nieuwe trailer, dan is een lage Total Cost of Ownership voor u van belang. De trailers van Tracon zijn ontwikkeld voor intensief, maar

Nadere informatie

LAAG IN GEWICHT HOOG IN PRESTATIES

LAAG IN GEWICHT HOOG IN PRESTATIES N2-SERIE LAAG IN GEWICHT HOOG IN PRESTATIES N2-SERIE De N2-Serie is geschikt voor een snelle en efficiënte inzameling van huishoudelijk afval en recyling materialen. De N2-Serie heeft een opbouw met een

Nadere informatie

TA-SERIE BUSINESS. NIEUWE DIMENSIE IN DE 3,5 t KLASSE

TA-SERIE BUSINESS. NIEUWE DIMENSIE IN DE 3,5 t KLASSE TA-SERIE BUSINESS NIEUWE DIMENSIE IN DE 3,5 t KLASSE FOCUS OP DESIGN EN FUNCTIE De nieuwe TA-serie van BISON bestaat uit 4 modulair opgebouwde basismodellen die in een volledig uitgeruste Business -versie

Nadere informatie

van Volkswagen-bedrijfswagens VW TRANSPORTER AL-KO AMC-CHASSISTECHNIEK

van Volkswagen-bedrijfswagens VW TRANSPORTER AL-KO AMC-CHASSISTECHNIEK van Volkswagen-bedrijfswagens VW TRANSPORTER AL-KO AMC-CHASSISTECHNIEK AMC-CHASSISTECHNIEK MEER LAADVERMOGEN Het hogere maximaal toelaatbare totaalgewicht van 3500 kg maakt een nuttig laadvermogen tot

Nadere informatie

KOEL- VRIESCELLEN

KOEL- VRIESCELLEN THE NEW COLD EXPERIENCE KOEL- EN MODULAIR VRIESCELLEN KOEL- VRIESCELLEN www.misakoelcel.nl Distributeur Misa koel- en vriescellen in Nederland: Syboned BV Veldweg 6c 5321 JE Hedel T: 073 599 1965 E: info@syboned.nl

Nadere informatie

Ifor Williams Trailers Benelux. info@iforwilliams.net www.iforwilliams.net. Q5e road with hinged mesh sides and propstands

Ifor Williams Trailers Benelux. info@iforwilliams.net www.iforwilliams.net. Q5e road with hinged mesh sides and propstands Ifor Williams Trailers Benelux info@iforwilliams.net www.iforwilliams.net Productonderwerp, beschrijvingen, kleuren, specificaties, enz zijn juist op het moment van ter perse gaan. We streven er voortdurend

Nadere informatie

TOYOTA PROACE COOL WORKERS

TOYOTA PROACE COOL WORKERS PROACE COOL WORKER 2 INTRODUCTIE TOYOTA PROACE COOL WORKERS Ruim, betrouwbaar en slim. Met de PROACE Cool Workers biedt Toyota drie elektrisch gekoelde bedrijfswagens. Een hele slimme compacte PROACE Cool

Nadere informatie

PREFAMAX De binnenlader voor het transport van geprefabriceerde betonelementen

PREFAMAX De binnenlader voor het transport van geprefabriceerde betonelementen NL PREFAMAX De binnenlader voor het transport van geprefabriceerde betonelementen Version 11.2015 www.faymonville.com 2 BÜLLINGEN (BE) - sinds 1988 28.000 m² Met meer dan 50 jaar ervaring is Faymonville

Nadere informatie

De nieuwkomer: BLANCO RECALDO FAMOSO. multifunctionele wagen voor heteluchtregeneratie.

De nieuwkomer: BLANCO RECALDO FAMOSO. multifunctionele wagen voor heteluchtregeneratie. De nieuwkomer: BLANCO RECALDO FAMOSO. multifunctionele wagen voor heteluchtregeneratie. De nieuwe combi: heteluchtregeneratie en contactwarmte voor soepen. RECALDO FAMOSO is de nieuwe ster in de professionele

Nadere informatie

RHIMA FX Bandmachines

RHIMA FX Bandmachines RHIMA FX Bandmachines De RHIMA FX bandvaatwasmachines zijn geheel vervaardigd van roestvrijstaal, d.w.z. frame, tanks, waspijpen, wasarmen, filters, etc. De wastanks zijn zelfs vervaardigd van het hoogwaardige

Nadere informatie

DICTATOR HOMELIFT DHM 300

DICTATOR HOMELIFT DHM 300 DICTATOR HOMELIFT DHM 300 De lift volgens machinerichtlijn De DICTATOR Homelift DHM 300 is de ideale oplossing wanneer er in een woning of bedrijf een lift moet worden in - of aangebouwd - om het dagelijkse

Nadere informatie

2 3 4 5 6 7 8 10 12 13 112 14 15 16 17 [Nm] 420 kw [PS] 160 [218] [Nm] 420 kw [PS] 160 [218] [Nm] 420 kw [PS] 160 [218] 380 140 [190] 380 140 [190] 380 140 [190] 340 120 [163] 340 120 [163] 340 120 [163]

Nadere informatie

Bobeco kipwagens, als u kiest voor duurzaamheid en veiligheid!

Bobeco kipwagens, als u kiest voor duurzaamheid en veiligheid! Bobeco kipwagens, als u kiest voor duurzaamheid en veiligheid! Leverbaar uitvoering met 18 en 22 ton laadvermogen. Standaard zeer compleet Pagina 1 Chassis Assen BPW kwaliteits assen met paraboolveren

Nadere informatie

Serie TK. Snelloop-Spiraaldeuren voor vrieshuizen

Serie TK. Snelloop-Spiraaldeuren voor vrieshuizen Serie TK Snelloop-Spiraaldeuren voor vrieshuizen 02 Serie TK Bij diepvriesproducten mag de koudeketen tijdens de opslag en bij de transport niet worden onderbroken. Dit vereist enorme hoeveelheid energie

Nadere informatie

Onvergelijkelijk eenvoudig:

Onvergelijkelijk eenvoudig: Onvergelijkelijk eenvoudig: het OBIMEX klimaatplafond Twentepoort West 39, 7609 RD Almelo Postbus 804, 7600 AV Almelo Telefoon (0546) 45 55 13 Telefax (0546) 45 56 08 verkoop@obimex.nl www.obimex.nl Een

Nadere informatie

Containerchassis, 3 assen, 9 ton/as, star, lengte 30", 40" (2x20"), 45", koppelhoogte mm

Containerchassis, 3 assen, 9 ton/as, star, lengte 30, 40 (2x20), 45, koppelhoogte mm Pagina 1 / 5 Assen en Banden: Luchtgeveerde assen met schijfreen. Draagvermogen 9 ton. Met hef- en dalenventiel. Banden enkellucht 385/65R 22,5" op stalen wielen. Merkkeuze van assen en banden door Tracon

Nadere informatie

De professional: S 3000. Special brandweerkasten

De professional: S 3000. Special brandweerkasten De professional: S 3000 Special brandweerkasten Goede droging van de brandweerkleding door de juiste kastafmetingen: 2000 mm hoogte, 500 mm breedte en 600 mm diepte (model 48315). Hakenlijst aan de zijkant

Nadere informatie

2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 112 16 17 18 19 20 21 22 4 5 8 9 23 4 1 3 5 6 7 2 24 25 26 27 28 29 30 31 32 34 36 38 39 40 41 42 43 Elektronische stabiliteitscontrole Haal het meeste uit uw Ford De

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing Gaasbakken

Gebruiksaanwijzing Gaasbakken Gebruiksaanwijzing Gaasbakken Augustus 2013 001_NL Gebruiksvoorschrift F1 F2 F3 Er bestaan drie uitvoeringen gaasbakken. De 4983 heeft een verhoogde bodem. De 4980 en de 4984 hebben een verstevigde bodem

Nadere informatie

EnergyCarport. Greenteq Energiebesparende Systemen

EnergyCarport. Greenteq Energiebesparende Systemen EnergyCarport Greenteq Solutionsbv. A. Torenlaan10 3851NR Ermelo T.0341-842709 I. www.greenteqsolutions.com E.info@greenteqsolutions.com EnergyCarport Deze geheel nieuwe carport heeft een dakconstructie

Nadere informatie

TM800. Kwaliteit op het eerste zicht.

TM800. Kwaliteit op het eerste zicht. TM8. Kwaliteit op het eerste zicht. Official Partner Download de gratis app Tire ibrochure TM8. Kwaliteit op het eerste zicht. TM8. De radiaalband voor landbouwvoertuigen die alle grondsoorten de baas

Nadere informatie

CRAYLER F3 serie. Betrouwbare meeneemheftrucks voor veeleisende klanten

CRAYLER F3 serie. Betrouwbare meeneemheftrucks voor veeleisende klanten CRAYLER F3 serie *) Betrouwbare meeneemheftrucks voor veeleisende klanten Krachtig en wendbaar... Wij lossen uw transportproblemen op om het even hoe moeilijk de omstandigheden mochten zijn. Maak gebruik

Nadere informatie

Afval. Interster, uw partner voor de CSA, OK en Investment Solutions

Afval. Interster, uw partner voor de CSA, OK en Investment Solutions Afval Instrumentennetten Gesloten transportwagens Werktafels Open transportwagens Afval Afval Opslag RVS manden & roosters RVS kar in kar Linnenverdeelwagens Voor het opslag en transport van linnen kunnen

Nadere informatie

4-wiel containersystemen. De GROTE familie

4-wiel containersystemen. De GROTE familie 4-wiel containersystemen De GROTE familie 4-wiel containersystemen Voor de GROTE taken MGB 660 MGB 770 MGB 1100 MGB 660 MGB 770 MGB 1100 FD MGB 1100 RD MGB 1100 RD-DID MGB 1100 RD-AS Als innovatieve producent

Nadere informatie

Opslagsystemen Stellingen

Opslagsystemen Stellingen Opslagsystemen Stellingen Geen speciaal gereedschap nodig Eenvoudig samen te stellen Speciale wensen mogelijk Standaard product Legborden met interval in hoogte verstelbaar Maximale belading schuifmodule

Nadere informatie

Sweepmaster 900 / 980 R Voor comfortabel en stofvrij vegen, binnen en buiten

Sweepmaster 900 / 980 R Voor comfortabel en stofvrij vegen, binnen en buiten Reinigingstechniek Bedrijfsreiniging Sweepmaster 900 / 980 R Voor comfortabel en stofvrij vegen, binnen en buiten Zit-veegzuigmachines met een oppervlakterendement tot m 2 /h Perfect vegen snel en schoon

Nadere informatie

Vivendo. Clinic l Care l Assist. De maatstaf VOOR EFFICIËNTIE

Vivendo. Clinic l Care l Assist. De maatstaf VOOR EFFICIËNTIE Vivendo Clinic l Care l Assist De maatstaf VOOR EFFICIËNTIE Vivendo De maatstaf VOOR EFFICIËNTIE Comfort en welzijn zijn belangrijk voor de genezing. Stiegelmeyer zet maatstaven met een ziekenhuisbed dat

Nadere informatie

Hiab XS 377 R Vermogen 36 tm

Hiab XS 377 R Vermogen 36 tm Hiab XS 377 R Vermogen 36 tm Productbrochure Levert capaciteit en efficiëntie op topniveau De Hiab XS 377 R levert uitmuntende prestaties De Hiab XS 377 R met eigen aandrijving is een robuuste en flexibele

Nadere informatie

De vega-verdeler - elegant design en montagegemak

De vega-verdeler - elegant design en montagegemak De vega-verdeler - elegant design en montagegemak De vega-verdeler is al jaren een vaak geselecteerde oplossing voor luxe woningbouw- en utiliteitsprojecten. Door zijn elegante vormgeving en (naar keuze)

Nadere informatie

2 3 4 6 7 8 10 12 13 112 14 15 16 17 18 19 [Nm] 420 kw [PS] 160 [218] [Nm] 420 kw [PS] 160 [218] [Nm] 420 kw [PS] 160 [218] 380 140 [190] 380 140 [190] 380 140 [190] 340 120 [163] 340 120 [163] 340 120

Nadere informatie

Perfectie in design en techniek

Perfectie in design en techniek Perfectie in design en techniek www.solarworld-belgium.com Uw voordelen in een oogopslag esthetiek: harmonische integratie in het dak vermogen: optimale opbrengst dankzij de speciale constructie Flexibiliteit:

Nadere informatie

A4 Transporter en C4 Blue. » Connected to you. www.brianjames-europe.com

A4 Transporter en C4 Blue. » Connected to you. www.brianjames-europe.com » Connected to you www.brianjames-europe.com A4 Transporter en C4 Blue De nieuwe autotransporter van Brian James Trailers is het het overtuigende bewijs van kwaliteit en innovatie. P-LABL-4122-P-N Grote

Nadere informatie

STABIEL EFFICIËNT VEILIG

STABIEL EFFICIËNT VEILIG STABIEL EFFICIËNT VEILIG SINDS 1873 TOEKOMSTGERICHT 0,92 0,92 0,92 catalogus 0,92 0,92 0,92 0,6 10,25 U n i t r a 1 1 0,3 0,7 WIJ MAKEN UW MOBILITEIT WERKEND WIE ZIJN WIJ? 0,92 0,92 0,92 Wij zijn Lansing-Unitra,

Nadere informatie

Het unieke ergonomische ladderlaadsysteem voor elke opdracht.

Het unieke ergonomische ladderlaadsysteem voor elke opdracht. Het unieke ergonomische ladderlaadsysteem voor elke opdracht. ErgoRack wordt altijd bediend vanaf de grond. Dat minimaliseert de belasting op uw onderrug en schouders en voorkomt dat u zware lasten boven

Nadere informatie

schuifzeiltrailers S.CS MEGA-X-LIGHT Het productprogramma. Trailer Services Technology

schuifzeiltrailers S.CS MEGA-X-LIGHT Het productprogramma. Trailer Services Technology schuifzeiltrailers S.CS MEGA-X-LIGHT Het productprogramma. Trailer Services Technology Huifvoertuigen S.CS MEGA X-LIGHT en S.CS ECOCARGO 2 De schuifzeilopleggers S.CS MEGA X-LIGHT en S.CS ECOCARGO. Nieuwe

Nadere informatie

1

1 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 112 15 16 17 18 5 8 19 4 1 3 5 6 7 2 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 Elektronische stabiliteitscontrole De nieuwe Ford Transit is standaard uitgerust met Elektronische

Nadere informatie

325 kg 76 cm cm 71 cm 55 cm 72 cm 100 mm 125 mm

325 kg 76 cm cm 71 cm 55 cm 72 cm 100 mm 125 mm INHOUD Mobiliteit... 2 XXL-Rehab opstap hulp... 2 XXL-Rehab rollator King... 3 XXL-Rehab Rollator Support... 5 XXL-Rehab looprek... 7 XXL-Rehab krukken... 9 MOBILITEIT XXL-REHAB OPSTAP HULP Technische

Nadere informatie

FIETSENREK ACCESSOIRES

FIETSENREK ACCESSOIRES FIAMMA BIKE COVER S Fietshoes gemaakt van verstevigd polyester en vinyl. Licht en waterafstotend. Nu standaard voorzien van handige houder voor het plaatsen van een gevarenbord (optie, zie pagina 111.

Nadere informatie

Veilig en snel naar de exacte hoogte ALU - Eenpersoons Hoogwerkers

Veilig en snel naar de exacte hoogte ALU - Eenpersoons Hoogwerkers Veilig en snel naar de exacte hoogte ALU Eenpersoons Hoogwerkers www.boeckergroup.com ALU eenpersoons hoogwerkers Altijd up to date! Al meer dan 25 jaar staat Böcker wereldwijd bekend om zijn betrouwbare

Nadere informatie

TRAMAT.EU. Bandoverkappingen. Brochure 7.1

TRAMAT.EU. Bandoverkappingen. Brochure 7.1 TRAMAT.EU Bandoverkappingen Brochure 7.1 Protec S metalen bandoverkappingen Protect S bandoverkappingen beschermen uw product en omgeving, reduceren geluid van de transportband en geeft een professionele

Nadere informatie

van ruimte m² te winnen

van ruimte m² te winnen nr 1. fabrikant van ruimte OM EENVOUDIG m² te winnen De tussenvloer met grote overspanning DE VLOERCONSTRUCTIES PROPLUS LP: Creëren ruimte op de begane grond Zijn voordelig op alle gebieden: verwarming,

Nadere informatie

UW LOGISTIEK, ONZE DOCK EQUIPMENT

UW LOGISTIEK, ONZE DOCK EQUIPMENT DOCK EQUIPMENT UW LOGISTIEK, ONZE DOCK EQUIPMENT Bij ALBIN ontwikkelen, produceren, leveren en monteren we sinds 1994 bedrijfsdeuren voor aannemers, architecten en eindgebruikers. Onze ervaring leert dat

Nadere informatie

De transportkoelaggregaten. Precieze temperatuurgeleiding voor een veilige koelketen.

De transportkoelaggregaten. Precieze temperatuurgeleiding voor een veilige koelketen. . Precieze temperatuurgeleiding voor een veilige koelketen. 2 In één oogopslag. Alle informatie over de koelaggregaten van Schmitz Cargobull vindt u op de volgende pagina's: 3 Totaal-oplossing. 3 Hoge

Nadere informatie

Transportbakken & manden

Transportbakken & manden Transportbakken & manden Instrumentennetten Gesloten transportwagens Werktafels Open transportwagens Score stoelen Transportbakken & manden Opslag RVS manden & roosters RVS kar in kar Transportbakken &

Nadere informatie

Dakkoffers RAXER. Traxer, ruimte voor avontuur.

Dakkoffers RAXER. Traxer, ruimte voor avontuur. Dakkoffers RAXER Traxer, ruimte voor avontuur. 3 OP ZOEK NAAR AVONTUUR. Traxer. Robuust, betrouwbaar en op en top veilig. De Hapro Traxer is een ruime en fraai vormgegeven dakkoffer, ontworpen voor ondernemende

Nadere informatie

Oplossingen waarmee u écht verder komt

Oplossingen waarmee u écht verder komt Oplossingen waarmee u écht verder komt Alleen BP PLUS biedt de beste oplossingen om uw wagenpark zo efficiënt mogelijk in te zetten. Van een omvangrijk Europees netwerk van tankstations tot uitgebreide

Nadere informatie

2-wiel containers. Veelzijdige talenten op 2 wielen

2-wiel containers. Veelzijdige talenten op 2 wielen 2-wiel containers Veelzijdige talenten op 2 wielen 2-wiel containers De reeds miljoenenmaal bewezen veelzijdige container MGB 80 MGB 60 MGB 120 MGB 60 MGB 80 MGB 120 MGB 140 MGB 240 MGB 360 Aan het einde

Nadere informatie

DOCKSHELTERS. Gordijnshelters PREMIUM FLEXIBELE GORDIJNSHELTERS STERTIL SUPERIOR SOLUTIONS BY QUALITY PEOPLE

DOCKSHELTERS. Gordijnshelters PREMIUM FLEXIBELE GORDIJNSHELTERS STERTIL SUPERIOR SOLUTIONS BY QUALITY PEOPLE DOCKSHELTERS Gordijnshelters PREMIUM FLEXIBELE GORDIJNSHELTERS STERTIL SUPERIOR SOLUTIONS BY QUALITY PEOPLE Superior solutions by quality people Stertil W-serie gordijnshelters, kostenefficiënt en universeel

Nadere informatie

Uitvoeringen anders dan in deze documentatie vermeldt, kunnen in overleg worden geleverd.

Uitvoeringen anders dan in deze documentatie vermeldt, kunnen in overleg worden geleverd. Weeg systemen DOCUMENTATIE WEEG SYSTEMEN In deze documentatie vindt U een gedeelte uit ons standaard programma weeg systemen, geheel vervaardigd uit roestvrijstaal, speciaal voor gebruik in slachterijen

Nadere informatie

bott vario De bedrijfswageninrichting voor uw Ford Personenwagen Transit Connect Transit

bott vario De bedrijfswageninrichting voor uw Ford Personenwagen Transit Connect Transit bott vario De bedrijfswageninrichting voor uw Ford Personenwagen Transit Connect Transit bott vario Thuis in uw Ford 2 www.bottvario.nl U heeft gekozen voor een Ford. Met deze keuze heeft u een goede basis

Nadere informatie

GT 120 GIETIJZEREN GAS / STOOKOLIEKETEL, VLOERMODEL

GT 120 GIETIJZEREN GAS / STOOKOLIEKETEL, VLOERMODEL ZONNE-ENERGIE HOUT WARMTEPOMPEN GAS/STOOKOLIE CONDENSATIE GIETIJZEREN GAS / STOOKOLIEKETEL, VLOERMODEL ADVANCE Grenzeloos comfort >> >> >> Geluidsarme werking en Lange levensduur Oplossingen en Comfort

Nadere informatie

Heftafels voor laadkaaien. eftafels. Flexibel gebruik. Voor alle voertuigtypes. Op alle hoogten. Uitzonderlijke stevigheid.

Heftafels voor laadkaaien. eftafels. Flexibel gebruik. Voor alle voertuigtypes. Op alle hoogten. Uitzonderlijke stevigheid. Heftafels voor laadkaaien eftafels Flexibel gebruik. Voor alle voertuigtypes. Op alle hoogten. Uitzonderlijke stevigheid. Heftafels voor laden en lossen. Soepel gebruik aangepast aan alle vracht- en bestelwagens.

Nadere informatie

Flexibel: staanders in 6 soorten en liggers om de 50 mm verstelbaar

Flexibel: staanders in 6 soorten en liggers om de 50 mm verstelbaar PALLETSTELLINGEN Flexibel: staanders in 6 soorten en liggers om de 50 mm verstelbaar Van simpel rek Tot compex magazijn hoog en stevig en in alle veiligheid PALLETSTELLINGEN Palletstellingen zijn erg eenvoudig

Nadere informatie

Productpresentatie. Classic Deck Oven

Productpresentatie. Classic Deck Oven Productpresentatie Classic Deck Oven Classic. Waarschijnlijk de beste deckoven ter wereld. De Classic deckoven kan met recht een klassieker genoemd worden. Het eerste model is in 1992 ontwikkeld en vandaag

Nadere informatie

SPECIALIST IN GROOTKEUKEN-LOGISTIEK. ISOBOX Mobil Warmhouden Koelen Transporteren Verdelen

SPECIALIST IN GROOTKEUKEN-LOGISTIEK. ISOBOX Mobil Warmhouden Koelen Transporteren Verdelen ISOBOX Mobil Warmhouden Koelen Transporteren Verdelen HUPFER Grootkeukentechniek www.hupfer.nl De naam in maximale flexibiliteit: ISOBOX Mobil van HUPFER. Maaltijdproductie in bijvoorbeeld grootkeukens,

Nadere informatie

Ifor Williams Trailers Benelux info@iforwilliams.net. www.iforwilliams.net

Ifor Williams Trailers Benelux info@iforwilliams.net. www.iforwilliams.net Ifor Williams Trailers Benelux info@iforwilliams.net www.iforwilliams.net Productonderwerp, beschrijvingen, kleuren, specificaties, enz zijn juist op het moment van ter perse gaan. We streven er voortdurend

Nadere informatie

P.M.E. Persenaire Mobile Efficiency Tel. +31(0)570-59 0296 fax +31(0)570-590748 mob. +31(0)6-55301045

P.M.E. Persenaire Mobile Efficiency Tel. +31(0)570-59 0296 fax +31(0)570-590748 mob. +31(0)6-55301045 P.M.E. Persenaire Mobile Efficiency Tel. +31(0)570-59 0296 fax +31(0)570-590748 mob. +31(0)6-55301045 email, persenaire@home.nl - website, www.pme.nl 1 INHOUD Pagina 1. Oorsprong fabriek 3 2. Geleverde

Nadere informatie

2 elements-zwadharken

2 elements-zwadharken 2 elements-zwadharken Zijafleg- en middenafleg-harken Middenafleg-harken - driepuntsophanging R 655 DS - een middenafleg-hark met driepuntsaanbouw Driepuntsophanging Beweegbare elementophanging -- De harkelementen

Nadere informatie

Koel- en vrieskasten

Koel- en vrieskasten Koel- en vrieskasten ecostore HP Touch: innovatief touchscreen voor een zorgeloze bediening B C D E F G ENERGI ЕНЕРГИЯ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ENERGIJ ENERGY ENERGIE ENERGI 350 kwh/annum 503 L 0 L 2015/1094-I 5 40 C-40%

Nadere informatie

Intramat Handtransport

Intramat Handtransport Bel voor advies: tel 085-040 98 00 Of bezoek: handtransport.nl Intramat Handtransport De specialist in heftafels Intern transport & opslag Groot assortiment in: pompwagens, tafelwagens, afvaltransport,

Nadere informatie