U neemt deel aan een culturele ervaring terwijl u uw Spaans snel verbetert. Een professionele ervaring in het buitenland: een pluspunt op uw CV.

Save this PDF as:
Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "U neemt deel aan een culturele ervaring terwijl u uw Spaans snel verbetert. Een professionele ervaring in het buitenland: een pluspunt op uw CV."

Transcriptie

1 EASY LANGUAGES Vrijwilligerswerk in Cusco, Peru Programma overzicht: Vanaf 16 jaar Diverse sectoren Culturele activiteiten en steun van de school Minimaal 4 weken Spaanse cursus voor vrijwilligerswerk Verblijf vanaf 8 weken Bestemming Onze lokale partner Ons vrijwilligerswerk programma biedt u de mogelijkheid om in Peru te wonen en te werken. Dit programma is beschikbaar voor studenten met een gemiddeld niveau van het Spaans. U neemt deel aan een culturele ervaring terwijl u uw Spaans snel verbetert. Een professionele ervaring in het buitenland: een pluspunt op uw CV. Het meerendeel van onze deelnemers sluit het programma af vloeiend in het Spaans. Deze taalvaardigheid, in combinatie met de opgedane werkervaring is belangrijk voor toekomstige werkgevers. Wonen en werken in Peru: een uitdaging? De professionele steun van onze partnerorganisatie in Peru is de sleutel tot een succesvol verblijf. Wij zoeken niet enkel een stage voor u, maar wij helpen ook met de Spaanse cursus, de accommodatie en culturele activiteiten en excursies, zodat u optimaal kunt genieten van uw verblijf. Voor vertrek:

2 U ontvangt alle relevante informatie over het werk zodat u nog laatste vragen kunt stellen. Cusco Cusco bevat alle elementen die een verblijf in het land tot een succes maken; kunst, magie, mystiek, geschiedenis en schoonheid.. Cusco werd door de Inca s lange tijd beschouwd als het centrum van de wereld. Deze eeuwenoude Inca hoofdstad toont vandaag de dag een bijzonder opvallende koloniale architectuur. De stenen fundamenten van de oude Inca tempels zijn nog zichtbaar in diverse koloniale gebouwen. Vele toeristen komen speciaal naar Cusco omdat het op geringe afstand ligt van de wereldberoemde ruïnes van de Machu Picchu en het Incapad. Vanwege de hoogte is het er s nachts koud en fris gedurende de dag. Dit kan een goed excuus zijn om op de lokale markt een mooie traditionnele Peruaanse trui te kopen. Cusco is een ideale plaats om de Spaanse taal te leren mede dankzij de rijke Inca geschiedenis en het comfort dat de stad te bieden heeft. Daarnaast vormt de stad ook een ideale basis om vanuit daar naar de grootste toeristische trekpleisters van het land te reizen zoals de Heilige Vallei, het Titicacameer, de Peruaanse Amazone, Arequipa en de beroemde stad Machu Picchu.. Vrijwilligerswerk Spaanse cursus (4 weken): De Spaanse cursus is ideaal om uw geheugen weer een beetje op te frissen voor het tweede deel van de belevenis. Het programma bestaat uit 20 Spaanse lessen per week, van maandag tot en met vrijdag, 4 uur per dag. Elke klas bestaat maximaal uit 6 studenten. Tijdens deze 4 weken Spaanse taalcursus kunnen de studenten verblijven in een gastgezin of residentie. Vrijwilligerswerk (4 tot 15 weken):

3 Vrijwilligers werken gemiddeld 4 tot 6 uur per dag, van maandag tot en met vrijdag. De projecten lopen elke dag tussen en 20.00, dit verschilt per project. Aan elk project werken maximaal 4 vrijwilligers. Mogelijke sectoren zijn: Maatschappelijk werk Onderwijs Toerisme Cultuur Catering Uw taken kunnen bestaan uit het verzorgen van clinics, buitenschoolse activiteiten, projecten voor straatkinderen, helpen bij opvangtehuizen voor ouderen of op basisscholen, etc. Bijna alle projecten zijn in Cuzco zelf, enkele zijn net buiten de stad. Op aanvraag kunnen wij de volledige lijst met projecten toesturen. Bij aankomst neemt u deel aan een informatie bijeenkomst over de Peruaanse gemeenschap en het gekozen project, de coordinator zal u daarna meenemen naar de plaats van het project voor een rondleiding. U bent uitgenodigd om deel te nemen aan onze Spaanse cursus voor vrijwilligers die eenmaal per week plaatsvind. U kunt zo uw Spaans verbeteren in een prettige en informele omgeving. Onze partnerorganisatie organiseert ook diverse activiteiten en excuries waar u gratis of tegen een kleine vergoeding aan kan deelnemen zoals kook-, muziek-, of tangoles. Deelnemers aan dit programma kunnen gebruik maken van een 24/7 noodnummer en er is een internetcafé. Tijdens het vrijwilligerswerk verblijft u in de residentie van de school. Vrijwilligerswerk PLUS (langer dan 16 weken): Indien u beschikt over specifieke kwalificaties of vaardigheden en deze toe wilt passen tijdens uw vrijwilligerswerk, dan raden we u aan voor dit programma te kiezen.

4 Tijdens dit programma besteed u meer tijd aan het vrijwilligerswerk dan bij het standaard programma. U kunt kiezen uit een van de volgende sectoren: geneeskunde, tandheelkunde, haarverzoring, tuinieren, techniek, educatie, etc. Een periode van 16 weken is verplicht om deel te nemen, waarvan 4 weken Spaanse cursus. Na deze 4 weken verblijven de studenten in een appartement van een betere kwaliteit. Voorwaarden: Indien u aan dit programma mee wenst te doen dient u: Minimaal 16 jaar oud te zijn. Jongeren onder de 18 jaar dienen te beschikken over een bewijs van toestemming van de ouder of voogd Over een basiskennis van de Spaanse taal te beschikken. Het is belangrijk dat vrijwilligers kunnen communiceren met de lokale bevolking Over een flexibele instelling te beschikken Een CV en Spaanse motivatie brief op te sturen Uw eerste, tweede er derde projectkeus door te geven Beschikbaar te zijn voor de minimum duur van het gekozen programma Accommodatie Tijdens het eerste deel van het programma (de 4 weken Spaanse cursus) verblijven de studenten in een gastgezin of in een studenten residentie. Het ontbijt en de lunch zijn inbegrepen bij beide opties. Vrijwilligers verblijven na de Spaanse cursus in een studentenresidentie. Stagiaires en gekwalificeerde vrijwilligers verblijven in een superieur appartement. Gastgezin Een verblijf binnen een gastgezin garandeert een succesvolle kennismaking met het Peruaanse leven. De gastgezinnen worden met zorg geselecteerd en wonen over het algemeen op zo n 20 tot 25 minuten afstand van de school. Onze gastgezinnen zijn middenklasse families, maar deelnemers dienen

5 rekening te houden met het feit dat de levensstandaard in Peru lager ligt dan in Europa en Noord-Amerika. Van deelnemers wordt verwacht dat ze flexibel zijn en zich kunnen aanpassen aan de Peruaanse manier van leven. U zult verblijven in een eenpersoonskamer op basis van halfpension. Studentenresidentie De residentie bevint zich in het schoolgebouw en herbergt jongeren en volwassen van alle leeftijden. Deze optie is ideaal wanneer u andere studenten wilt leren kennen die afkomstig zijn van over de hele wereld. De eerste residentie bevindt zich net als de school in Calle Suecia. Er zijn 14 kamers met gedeelde toiletten, een keuken en een gedeelde woonkamer. Er is ook een zonnig terras. De tweede residentie bevindt zich vlakbij de school. Er zijn 8 kamers, het meerendeel met privétoilet en twee gemeenschappelijke ruimtes met uitzicht over Cusco (een hal en woonkamer), een balkon en kleine patio. Appartement Het appartement is voorzien van een gedeelde badkamer, keuken en gemeenschappelijke ruimte. Alle appartementen bevinden zich in het centrum, dichtbij de school en zijn beveiligd. Maaltijden zijn niet inbegrepen. De appartementen worden eenmaal per week schoongemaakt. Prijzen & Data Data 2016 Gedurende het hele jaar beginnen de lessen op maandag. Vakantiedagen in Peru zijn als volgt: 01/01, 25/03, 01/05, 26/05, 24/06, 28/07, 29/07, 30/08, 08/10, 01/11, 08/12, 24/12, 25/12, 31/12 en 2017/01/01. Tijdens deze dagen worden er geen lessen gegeven, deze worden niet vergoed of vervangen, maar er zal ter compensatie een activiteit georganiseerd worden. Cursus kosten - AUD - Australische DollarBRL - Braziliaanse RealCAD - Canadese DollarCHF - Zwitserse FrankEUR - EuroGBP - Britse PondJPY - Japanse YenKRW - Koreaanse WonNZD - Nieuw Zeelandse DollarPLN - Poolse ZlotyUSD - VS Dollar

6 Alle belastingen en inscriptie inclusief vergoedingen Klik hier voor inschrijving Cursus & gast gezin (cursus) dan Residentie (vrijwilligerswerk) weken weken weken weken Supplementen Week cursus en verblijf in gastgezin 305 Week vrijwilligerswerk en verblijf in residentie 175 Transfer vliegveld Van vliegveld in Lima (+overnachting in hotel) 150 Internationale vlucht Lima-Cusco 200 Prijzen zijn inclusief: 4 weken Spaanse cursus Plaatsingskosten De accommodatie Administratieve en inschrijvingskosten Niveautest bij aankomst Lesboeken en materiaal De prijzen zijn exclusief: De eventuele verzekeringen De vluchten en de transfers Eventuele visumkosten Praktisch

7 Vervoer Vliegveld van aankomst: Aeropuerto Internacional Alejandro Velasco Astete Een gratis transfer is beschikbaar vanaf het vliegveld naar de accommodatie. Optioneel vliegveld: Aeropuerto Internacional Jorge Chavez Indien u niet op het vliegveld van Cusco kunt vliegen kunnen wij een transfer en een extra nacht in een hotel in Lima voor u boeken (aangeraden na een vlucht van meer dan 15 uur). Zie prijstabel. Waarschuwing : Na aankomst in Lima is een binnenlandse vlucht van Lima naar Cusco noodzakelijk. Deze vlucht is niet in de transfer inbegrepen. Indien u dit wenst kunnen wij de reis voor u boeken, u kunt dit aangeven bij inschrijving. Als u zelf de reis boekt kunt u aankomen op de zondag voor de eerste lesdag en vertrekken op de zaterdag na de laatste lesdag. Visum Voor de meeste gevallen is een visum niet noodzakelijk voor verblijven van minder dan 90 dagen. Als u langer dan 90 dagen in Peru wenst te blijven dan kunt u informatie aanvragen bij de dichtstbijzijnde ambassade van Peru.

15-19 jaar - Boston Summer Camp bij een gastfamilie

15-19 jaar - Boston Summer Camp bij een gastfamilie EASY LANGUAGES 15-19 jaar - Boston Summer Camp bij een gastfamilie Van 15 tot 19 jaar 3 weken Studenten stad Meest Europees lijkende stad in U.S.A. School in de buurt van het beroemde Boston Commons Park

Nadere informatie

Culturele onderdompeling in gastgezin, USA

Culturele onderdompeling in gastgezin, USA EASY LANGUAGES Culturele onderdompeling in gastgezin, USA Programma overzicht: Culturele onderdompeling in gastgezin Meerdere bestemmingen de VS Volpension Transfer vanaf het vliegveld is inclusief Vanaf

Nadere informatie

EASY LANGUAGES jaar - Nice Summer camp. Bestemming. Waarom dit programma?

EASY LANGUAGES jaar - Nice Summer camp. Bestemming. Waarom dit programma? EASY LANGUAGES 10-16 jaar - Nice Summer camp Waarom dit programma? Van 10 tot 16 jaar Vanaf 1 week Residentie bij de school Pakket met cursus en begeleide activiteiten Toezicht 24/7 Verblijf in residentie

Nadere informatie

Vrijwilligerswerk in Phnom Penh, Cambodja

Vrijwilligerswerk in Phnom Penh, Cambodja EASY LANGUAGES Vrijwilligerswerk in Phnom Penh, Cambodja Programma overzicht: Vrijwilligerswerk Huisvesting met de andere vrijwilligers, volpension Vanaf 18 jaar Vanaf 1 week Een buitengewone ervaring

Nadere informatie

12-15 jaar - Heidelberg Zomerverblijf. Heidelberg is een charmante stad, wereldberoemd voor zijn uitstekend universiteit.

12-15 jaar - Heidelberg Zomerverblijf. Heidelberg is een charmante stad, wereldberoemd voor zijn uitstekend universiteit. EASY LANGUAGES 12-15 jaar - Heidelberg Zomerverblijf Waarom dit programma? Vanaf 12 jaar Vanaf 1 week Verblijf in juli en augustus Charmante en aangename stad School in het stadscentrum Gevarieerd activiteitenprogramma

Nadere informatie

EASY LANGUAGES. Spaans in Mexico-Stad, Mexico. Kader. Waarom dit programma?

EASY LANGUAGES. Spaans in Mexico-Stad, Mexico. Kader. Waarom dit programma? EASY LANGUAGES Spaans in Mexico-Stad, Mexico Waarom dit programma? Vanaf 16 jaar Vanaf 2 weken Maximaal 9 studenten per klas Stad met vele culturele evenementen en feestelijkheden School in het centrum

Nadere informatie

12-18 jaar - Arcachon Zomer verblijf

12-18 jaar - Arcachon Zomer verblijf EASY LANGUAGES 12-18 jaar - Arcachon Zomer verblijf Waarom dit programma? Van 12 tot 18 jaar Vanaf 2 weken Beroemde badplaats Optie surfen Pakket cursussen en begeleide activiteiten, alles inbegrepen Basis

Nadere informatie

EASY LANGUAGES. Zomercursus in Boston, MIT. kader. Samenvatting:

EASY LANGUAGES. Zomercursus in Boston, MIT. kader. Samenvatting: EASY LANGUAGES Zomercursus in Boston, MIT Samenvatting: Van 14 tot 17 jaar Minimaal 2 weken De stad waar de geschiedenis en het hedendaagse samengaan De beroemde Amerikaanse campus van MIT Pakket: cursussen

Nadere informatie

EASY LANGUAGES. Italiaans in Rome - Ciao Italia. Bestemming. Waarom dit programma?

EASY LANGUAGES. Italiaans in Rome - Ciao Italia. Bestemming. Waarom dit programma? EASY LANGUAGES Italiaans in Rome - Ciao Italia Waarom dit programma? Vanaf 16 jaar Vanaf 1 week voor volledige beginners Vanaf 2 weken voor niet beginners In het centrum van Rome Kleine aangename school

Nadere informatie

12-15 jaar - Heidelberg Zomer cursus. Heidelberg is een charmante stad, bekend voor zijn uitstekend universiteit.

12-15 jaar - Heidelberg Zomer cursus. Heidelberg is een charmante stad, bekend voor zijn uitstekend universiteit. EASY LANGUAGES 12-15 jaar - Heidelberg Zomer cursus Waarom dit programma? Vanaf 12 jaar Vanaf 1 week Verblijf in juli en augustus Charmante en aangename stad School in het centrum Gevarieerd activiteitenprogramma

Nadere informatie

EASY LANGUAGES. Portugees in Lissabon. Bestemming. Programma-overzicht:

EASY LANGUAGES. Portugees in Lissabon. Bestemming. Programma-overzicht: EASY LANGUAGES Portugees in Lissabon Programma-overzicht: Leeftijd: minimum 18 jaar 15 of 25 lessen Portugees per week Verblijf bij gastgezin Boordevol culturele en sociale activiteiten Duur: vanaf 1 week

Nadere informatie

Saint-Malo, een bekende bestemming in Bretagne is zeer trots op haar geschiedenis.

Saint-Malo, een bekende bestemming in Bretagne is zeer trots op haar geschiedenis. EASY LANGUAGES Zomercursus in Saint-Malo Waarom dit programma? Van 12 tot 18 jaar Vanaf 2 weken Badplaats Optie zeilen beschikbaar Pakket met cursus en begeleide activiteiten Niveau beginners tot gevorderden

Nadere informatie

Arcachon is een beroemde badplaats en beschikt over een mooie omgeving: oceaan tot zover het oog reikt, zandstranden, dennenbossen,...

Arcachon is een beroemde badplaats en beschikt over een mooie omgeving: oceaan tot zover het oog reikt, zandstranden, dennenbossen,... EASY LANGUAGES 12-18 jaar - Arcachon Zomerkamp Waarom dit programma? Van 12 tot 18 jaar Vanaf 2 weken Beroemde badplaats Optie surfen Pakket cursus en begeleide activiteiten, alles inbegrepen Beginner

Nadere informatie

16-20 jaar - Malta Summer camp Freestyle EC

16-20 jaar - Malta Summer camp Freestyle EC EASY LANGUAGES 16-20 jaar - Malta Summer camp Freestyle EC Waarom dit programma? Zomercursus jongeren van 16 tot 20 jaar Vanaf 1 week 20 lessen Engels per week Compleet programma met sporten en excursies

Nadere informatie

De lessen worden gegeven in klasgroepen bestaande uit 12 tot maximaal 20 studenten. Hiragana en Katakana alfabetten initiatie: 20 lessen per week

De lessen worden gegeven in klasgroepen bestaande uit 12 tot maximaal 20 studenten. Hiragana en Katakana alfabetten initiatie: 20 lessen per week EASY LANGUAGES Japans in Tokyo, Kudan Waarom dit programma? Intensieve opleiding en beginnerscursus Begrijpende en geduldige leeraars Vanaf 16 jaar Verblijf in gastgezin of in guest house Vanaf 2 weken

Nadere informatie

Accommodatie in gastgezin of residentie in New York

Accommodatie in gastgezin of residentie in New York EASY LANGUAGES Accommodatie in gastgezin of residentie in New York Waarom dit programma? Vanaf 18 jaar Vanaf 2 weken Ontdek de "Big Apple" zonder beperkingen Gastgezin of residentie Bestemming New-York

Nadere informatie

Zomercursus Engels in Boston (Verenigde Staten)

Zomercursus Engels in Boston (Verenigde Staten) EASY LANGUAGES Zomercursus Engels in Boston (Verenigde Staten) Waarom dit programma? Van 13 tot 17 jaar Vanaf 2 weken Historische maar ook moderne stad aan de kust Amerikaanse campus Pakket inclusief cursus

Nadere informatie

EASY LANGUAGES. Pools in Krakau, Prolog. Bestemming. Het programma omvat:

EASY LANGUAGES. Pools in Krakau, Prolog. Bestemming. Het programma omvat: EASY LANGUAGES Pools in Krakau, Prolog Het programma omvat: Vanaf 18 jaar Historische wereldstad Standaard, intensieve of superintensieve cursus Gastgezin of residentie School in het centrum Vanaf minimum

Nadere informatie

EASY LANGUAGES jaar - Saint-Malo Zomerkamp. Bestemming. Programma. Waarom dit programma?

EASY LANGUAGES jaar - Saint-Malo Zomerkamp. Bestemming. Programma. Waarom dit programma? EASY LANGUAGES 12-18 jaar - Saint-Malo Zomerkamp Waarom dit programma? Van 12 tot 18 jaar Vanaf 2 weken Badplaats Optionele activiteiten, zeilen en paardrijden Pakket met cursus en begeleide activiteiten,

Nadere informatie

Zomercursus in Nice - Frans & Activiteiten

Zomercursus in Nice - Frans & Activiteiten EASY LANGUAGES Zomercursus in Nice - Frans & Activiteiten Waarom dit programma? Van 10 tot 16 jaar Vanaf 1 week Residentie bij de school Pakket met cursus en begeleide activiteiten Toezicht 24/7 Verblijf

Nadere informatie

Special jaar - Dublin - Gastgezin - zomerverblijf

Special jaar - Dublin - Gastgezin - zomerverblijf EASY LANGUAGES Special 16-19 jaar - Dublin - Gastgezin - zomerverblijf Waarom dit programma? Van 16 tot 19 jaar Verblijf voor jongvolwassenen Combo van vrije tijd en begeleide activiteiten 15 uur Engels

Nadere informatie

Een visum is niet nodig voor europeanen, een geldig paspoort is voldoende.

Een visum is niet nodig voor europeanen, een geldig paspoort is voldoende. EASY LANGUAGES Zomercursus in Ottawa, Canada Programma overzicht: Zomercursus voor jongeren vanaf 12 tot 19 jaar 20 of 30 lessen Engels per week Accommodatie in een gastgezin met volpension Vanaf 1 tot

Nadere informatie

5-17 jaar - Madrid Residentie - Zomerverblijf

5-17 jaar - Madrid Residentie - Zomerverblijf EASY LANGUAGES 5-17 jaar - Madrid Residentie - Zomerverblijf Waarom dit programma? Van 5 tot 17 jaar Vanaf 2 weken Levendige hoofdstad Pakket inclusief cursus en activiteiten Opties: voetbal, tennis, padel,

Nadere informatie

Accommodatie in Residentie in Bournemouth

Accommodatie in Residentie in Bournemouth EASY LANGUAGES Accommodatie in Residentie in Bournemouth Waarom dit programma? Vanaf 18 jaar Verblijf in residentie Twee- of driepersoonskamer Vanaf 1 week Op 700m van het centrum Bestemming Bournemouth

Nadere informatie

Super-intensief Nederlands bij CERAN (jongeren en studenten), Spa

Super-intensief Nederlands bij CERAN (jongeren en studenten), Spa EASY LANGUAGES Super-intensief Nederlands bij CERAN (jongeren en studenten), Spa Samenvatting van het programma: Intensieve Nederlandse cursus Kleine groepen of privé Verblijf op de campus, volpension

Nadere informatie

13-18 jaar - Boston - gastgezin Summer Camp

13-18 jaar - Boston - gastgezin Summer Camp EASY LANGUAGES 13-18 jaar - Boston - gastgezin Summer Camp Waarom dit programma? Van 13 tot 18 jaar Internationaal verblijf Studenten stad Meest Europees lijkende stad in U.S.A. Toezicht 24/7 Verblijf

Nadere informatie

EASY LANGUAGES jaar - Nice vakantiecursus. Bestemming. Waarom dit programma?

EASY LANGUAGES jaar - Nice vakantiecursus. Bestemming. Waarom dit programma? EASY LANGUAGES 10-16 jaar - Nice vakantiecursus Waarom dit programma? Van 10 tot 16 jaar Vanaf 1 week Cursus en verblijf in residentie op campus Pakket met cursus en begeleide activiteiten 3 warme maaltijden

Nadere informatie

Zomercursus Engels op Malta (8-13 jaar), EC

Zomercursus Engels op Malta (8-13 jaar), EC EASY LANGUAGES Zomercursus Engels op Malta (8-13 jaar), EC Waarom dit programma? Kinderen van 8 tot 13 jaar Cursus intensief Engels Gevarieerde activiteiten in de middag, avond en in het weekend Verblijf

Nadere informatie

Super-intensief Japans bij CERAN (Junior), Spa

Super-intensief Japans bij CERAN (Junior), Spa EASY LANGUAGES Super-intensief Japans bij CERAN (Junior), Spa Programma overzicht: Intensieve privé Japanse cursus Kleine groepen of privélessen Accommodatie ter plaatse, volpension Kort, doelgericht programma

Nadere informatie

EASY LANGUAGES jaar - Zomerverblijf in Peking. Bestemming. Waarom kiezen voor dit programma?

EASY LANGUAGES jaar - Zomerverblijf in Peking. Bestemming. Waarom kiezen voor dit programma? EASY LANGUAGES 11-17 jaar - Zomerverblijf in Peking Waarom kiezen voor dit programma? Zomerverblijf voor jongeren van 11 tot 17 jaar 1 tot 8 weken Verblijf in een residentie of een gastgezin Programma

Nadere informatie

EASY LANGUAGES. Spaans in Mexico Stad - Mexico. School. Waarom dit programma?

EASY LANGUAGES. Spaans in Mexico Stad - Mexico. School. Waarom dit programma? EASY LANGUAGES Spaans in Mexico Stad - Mexico Waarom dit programma? Cursus Spaans vanaf 16 jaar Vanaf 2 weken Maximaal 9 studenten per klas School in het centrum van Mexico-Stad Wekelijks georganiseerde

Nadere informatie

Duits & activiteiten in Heidelberg, F+U. Heidelberg is een charmante stad, wereldwijd bekend om de goede universiteit.

Duits & activiteiten in Heidelberg, F+U. Heidelberg is een charmante stad, wereldwijd bekend om de goede universiteit. EASY LANGUAGES Duits & activiteiten in Heidelberg, F+U Waarom dit programma? Vanaf 12 jaar Vanaf 1 week Verblijf in juli en augustus Charmante en aangename stad School in het centrum Gevarieerd activiteitenprogramma

Nadere informatie

Zomercursus Adventure, Noord-Ierland

Zomercursus Adventure, Noord-Ierland EASY LANGUAGES Zomercursus Adventure, Noord-Ierland Programma overzicht: Vanaf 12 tot 16 jaar Mix van Ierse en Internationale studenten Zomercursus van 2 weken Accommodatie in residentie, volpension Engelse

Nadere informatie

EASY LANGUAGES. Zomercursus in Barcelona. Bestemming. Waarom dit programma?

EASY LANGUAGES. Zomercursus in Barcelona. Bestemming. Waarom dit programma? EASY LANGUAGES Zomercursus in Barcelona Waarom dit programma? Van 5 tot 18 jaar Vanaf 2 weken Levendige stad Pakket inclusief cursus en begeleide activiteiten Opties tennis of voetbal Verblijf in residentie

Nadere informatie

EASY LANGUAGES. Mandarijn in Peking, China. Bestemming. Programma overzicht:

EASY LANGUAGES. Mandarijn in Peking, China. Bestemming. Programma overzicht: EASY LANGUAGES Mandarijn in Peking, China Programma overzicht: Mandarijn in Peking vanaf 16 jaar Accommodatie in een gedeeld appartement of gastgezin Activiteiten en excursie programma Vanaf 2 tot 48 weken,

Nadere informatie

Nederlands in Vught, Instituut Jeroen Bosch

Nederlands in Vught, Instituut Jeroen Bosch EASY LANGUAGES Nederlands in Vught, Instituut Jeroen Bosch Waarom dit programma? Vanaf 16 jaar (15 in de vakanties) Vanaf 1 week (vakantie), 2 weken buiten vakantieperiode Kleine stad Warme en ruime school

Nadere informatie

EASY LANGUAGES. Japans in Tokio - jaarprogramma's. Bestemming. Waarom dit programma?

EASY LANGUAGES. Japans in Tokio - jaarprogramma's. Bestemming. Waarom dit programma? EASY LANGUAGES Japans in Tokio - jaarprogramma's Waarom dit programma? Verblijf van 10 maanden Algemene of intensieve cursus Begrijpende en geduldige leraars Vanaf 16 jaar Verblijf in gastgezin Competitieve

Nadere informatie

EASY LANGUAGES jaar - Alicante Zomerverblijf. Omkadering. Waarom dit programma?

EASY LANGUAGES jaar - Alicante Zomerverblijf. Omkadering. Waarom dit programma? EASY LANGUAGES 12-17 jaar - Alicante Zomerverblijf Waarom dit programma? Van 12 tot 17 jaar Van 1 tot 8 weken Prachtige kuststad Pakket cursus en begeleide activiteiten, alles inbegrepen Spaanse jeugd

Nadere informatie

EASY LANGUAGES Malaga Summer camp. Bestemming. Waarom dit programma?

EASY LANGUAGES Malaga Summer camp. Bestemming. Waarom dit programma? EASY LANGUAGES 11-18 - Malaga Summer camp Waarom dit programma? Van 11 tot 18 jaar Vanaf 2 weken, behalve in juni Typisch Andalusische stad Compleet pakket: cursus en activiteiten inbegrepen Opties Youtube

Nadere informatie

13-18 jaar - New York Summer camp

13-18 jaar - New York Summer camp EASY LANGUAGES 13-18 jaar - New York Summer camp Waarom dit programma? Van 13 tot 18 jaar Wereldtaal Een mozaïek van culturen Amerikaanse campus Tripjes naar de stad New York Mix van nationaliteiten Toezicht

Nadere informatie

Paas- en Zomercursus Engels op Malta (13-17 jaar), EC

Paas- en Zomercursus Engels op Malta (13-17 jaar), EC EASY LANGUAGES Paas- en Zomercursus Engels op Malta (13-17 jaar), EC Waarom dit programma? 20 lessen per week Tijdens de schoolvakanties Verblijf in gastgezin of residentie Door school georganiseerde activiteiten

Nadere informatie

Super-intensief Italiaans bij CERAN (jongeren en studenten), Spa

Super-intensief Italiaans bij CERAN (jongeren en studenten), Spa EASY LANGUAGES Super-intensief Italiaans bij CERAN (jongeren en studenten), Spa Samenvatting van het programma: Intensieve Italiaanse cursus Individuele lessen Verblijf op de campus, volpension Efficiënt

Nadere informatie

EASY LANGUAGES. Spaans in Alicante. Programma. Waarom dit programma kiezen:

EASY LANGUAGES. Spaans in Alicante. Programma. Waarom dit programma kiezen: EASY LANGUAGES Spaans in Alicante Waarom dit programma kiezen: Vanaf 16 jaar Vanaf twee weken Studentenstad aan de kust Modern en zeer goed uitgerust schoolgebouw Onderwijs gericht op direct contact met

Nadere informatie

Super-intensief Frans bij CERAN, Avignon (junioren en studenten)

Super-intensief Frans bij CERAN, Avignon (junioren en studenten) EASY LANGUAGES Super-intensief Frans bij CERAN, Avignon (junioren en studenten) Programma overzicht: Intensieve Franse cursus Kleine groepen of privélessen Accommodatie ter plaatse, volpension Kort programma,

Nadere informatie

5-17 jaar - Salamanca Summer camp

5-17 jaar - Salamanca Summer camp EASY LANGUAGES 5-17 jaar - Salamanca Summer camp Waarom dit programma? Van 5 tot 17 jaar Vanaf 2 weken Historische stad bekend om zijn unieke charme Pakket met cursussen en begeleide activiteiten, alles

Nadere informatie

Super-intensief Frans bij CERAN (jongeren en studenten), Spa

Super-intensief Frans bij CERAN (jongeren en studenten), Spa EASY LANGUAGES Super-intensief Frans bij CERAN (jongeren en studenten), Spa Programma overzicht: Intensieve Franse cursus in België Kleine groepen en privéles Accommodatie ter plaatse, volpension Korte

Nadere informatie

Super-intensief Portugees bij CERAN, (junioren en studenten)

Super-intensief Portugees bij CERAN, (junioren en studenten) EASY LANGUAGES Super-intensief Portugees bij CERAN, (junioren en studenten) Samenvatting van het programma Intensieve opleiding Privélessen Verblijf op de campus, volpension Efficiënt programma Vanaf 18

Nadere informatie

Engels in Dublin, Oscars International

Engels in Dublin, Oscars International EASY LANGUAGES Engels in Dublin, Oscars International Waarom dit programma? Vanaf 16 jaar Melting-pot van culturen Culturele hoofdstad van Ierland School gelegen in het centrum van Dublin Voorbereiding

Nadere informatie

5-17 jaar - Salamanca Zomerverblijf

5-17 jaar - Salamanca Zomerverblijf EASY LANGUAGES 5-17 jaar - Salamanca Zomerverblijf Waarom kiezen voor dit programma? Van 5 tot 17 jaar Vanaf 2 weken Historische stad bekend om zijn unieke charme Pakket met lessen en begeleide activiteiten,

Nadere informatie

Super-intensief Russisch bij CERAN (junioren en studenten), Spa

Super-intensief Russisch bij CERAN (junioren en studenten), Spa EASY LANGUAGES Super-intensief Russisch bij CERAN (junioren en studenten), Spa Samenvatting van het programma: Intensieve opleiding Individuele lessen Verblijf op de campus, volpension Efficiëntie gegarandeerd

Nadere informatie

EASY LANGUAGES. Zomercursus Engels in San Francisco. Bestemming. Programma overzicht:

EASY LANGUAGES. Zomercursus Engels in San Francisco. Bestemming. Programma overzicht: EASY LANGUAGES Zomercursus Engels in San Francisco Programma overzicht: Vanaf 13 tot 18 jaar Minimaal 2 weken Grote verscheidenheid aan nationaliteiten Een echte Amerikaanse campus Programma: lessen en

Nadere informatie

Zomercursus in New York - (Verenigde Staten)

Zomercursus in New York - (Verenigde Staten) EASY LANGUAGES Zomercursus in New York - (Verenigde Staten) Waarom dit programma? Van 13 tot 17 jaar Big Apple Een mozaïek van culturen Amerikaanse campus Pakket cursus en begeleide activiteiten inbegrepen

Nadere informatie

12-17 jaar - Duitsland - Gastgezin Zomerverblijf

12-17 jaar - Duitsland - Gastgezin Zomerverblijf EASY LANGUAGES 12-17 jaar - Duitsland - Gastgezin Zomerverblijf Waarom kiezen voor dit programma? Voor jongeren van 12 tot 17 jaar Vanaf 2 weken Vele sociale en culturele activiteiten Alle taalniveaus

Nadere informatie

8-16 jaar - Schotland Zomerverblijf - residentie

8-16 jaar - Schotland Zomerverblijf - residentie EASY LANGUAGES 8-16 jaar - Schotland Zomerverblijf - residentie Waarom dit programma? Van 8 tot 16 jaar Verblijf in residentie Familiale, warme omgeving Rijk gevuld activiteitenprogramma Begeleiding aangepast

Nadere informatie

8-17 jaar - Frans in Brugge April en zomer

8-17 jaar - Frans in Brugge April en zomer EASY LANGUAGES 8-17 jaar - Frans in Brugge April en zomer Waarom dit programma? Cursus Frans in Brugge Voor jongeren van 10 tot 17 jaar Voor jongeren van 8 en 9 jaar (april en eerste helft van juli) Volpension

Nadere informatie

13-18 jaar - Biarritz (Gastgezin) - Optie surfen Vakantiekamp

13-18 jaar - Biarritz (Gastgezin) - Optie surfen Vakantiekamp EASY LANGUAGES 13-18 jaar - Biarritz (Gastgezin) - Optie surfen Vakantiekamp Waarom dit programma? Van 14 tot 18 jaar Vanaf 1 week (13-15 jaar), 2 weken (15-18 jaar) Familiale sfeer Pakket met cursus en

Nadere informatie

Super-intensief Nederlands bij CERAN (volwassenen en professionals)

Super-intensief Nederlands bij CERAN (volwassenen en professionals) EASY LANGUAGES Super-intensief Nederlands bij CERAN (volwassenen en professionals) Samenvatting van het programma : Intensieve cursus Nederlands Kleine groepen of privélessen Verblijf op de campus, volpension

Nadere informatie

Engels in Auckland, Embassy School, Nieuw- Zeeland

Engels in Auckland, Embassy School, Nieuw- Zeeland EASY LANGUAGES Engels in Auckland, Embassy School, Nieuw- Zeeland Programma overzicht: Vanaf 16 jaar Studeren in het hart van de "City of Sails" Algemene cursussen Engels, semi-intensieve, intensieve cursussen

Nadere informatie

EASY LANGUAGES. Spaans in Alicante. Kader. Waarom dit programma?

EASY LANGUAGES. Spaans in Alicante. Kader. Waarom dit programma? EASY LANGUAGES Spaans in Alicante Waarom dit programma? Vanaf 17 jaar Vanaf twee weken Studentenstad aan de kust Modern, zeer goed uitgeruste school Onderwijs gericht op direct contact met de cultuur Maximaal

Nadere informatie

Vrijwilligerswerk in Antigua, Guatemala

Vrijwilligerswerk in Antigua, Guatemala EASY LANGUAGES Vrijwilligerswerk in Antigua, Guatemala Programma overzicht: Vanaf 18 jaar Vrijwilligerswerk in diverse sectoren Verblijf vanaf 4 weken Met of zonder Spaanse cursus Accommodatie in gastgezin

Nadere informatie

De beschreven activiteiten kunnen veranderen i.v.m. weersomstandigheden.

De beschreven activiteiten kunnen veranderen i.v.m. weersomstandigheden. EASY LANGUAGES Zomer cursus in Japan vanaf 16 jaar Waarom dit programma? Leeftijd : vanaf 16 jaar Verblijf bij een gastgezin Cursus Japans op niveau Begeleide activiteiten Duur: 3 tot 7 weken Programma

Nadere informatie

Paas- en zomercursus Frans in Brugge

Paas- en zomercursus Frans in Brugge EASY LANGUAGES Paas- en zomercursus Frans in Brugge Waarom dit programma? Cursus Frans in Vlaanderen Voor jongeren van 10 tot 17 tijdens Pasen Voor jongeren van 10 tot 17 in de zomer Voor jongeren van

Nadere informatie

EASY LANGUAGES. Frans leren in Brussel. Bestemming. Waarom dit programma?

EASY LANGUAGES. Frans leren in Brussel. Bestemming. Waarom dit programma? EASY LANGUAGES Frans leren in Brussel Waarom dit programma? Vanaf 18 jaar Intensieve cursus in kleine groepen: maximaal 8 studenten Privécursus Accent op de spreekvaardigheid Levendige en dynamische hoofdstad

Nadere informatie

EASY LANGUAGES. Zomercursus Frans in Parijs. Programma. Programma overzicht:

EASY LANGUAGES. Zomercursus Frans in Parijs. Programma. Programma overzicht: EASY LANGUAGES Zomercursus Frans in Parijs Programma overzicht: Vanaf 2 weken 12 tot 17 jaar Milieu veilige en stimulerend Pakket cursussen en begeleide activiteiten, alles inbegrepen Van elementair tot

Nadere informatie

EASY LANGUAGES. Engels in Vancouver, ITTTI, Canada. Programma. Programma overzicht:

EASY LANGUAGES. Engels in Vancouver, ITTTI, Canada. Programma. Programma overzicht: EASY LANGUAGES Engels in Vancouver, ITTTI, Canada Programma overzicht: Vanaf een week Gezellig stadje tussen de zee en de bergen Modern gezin-school Algemeen Engels, examenvoorbereiding Gastfamilie Programma

Nadere informatie

Juniorencursus in Duitsland (gastgezin) - DID

Juniorencursus in Duitsland (gastgezin) - DID EASY LANGUAGES Juniorencursus in Duitsland (gastgezin) - DID Waarom dit programma? Voor jongeren van 12 tot 17 jaar Vanaf 2 weken Vele sociale en culturele activiteiten Alle niveaus, behalve beginners

Nadere informatie

11-16 jaar - Montpellier Zomerkamp

11-16 jaar - Montpellier Zomerkamp EASY LANGUAGES 11-16 jaar - Montpellier Zomerkamp Waarom dit programma? Van 11 tot 16 jaar Vanaf 1 week Studentenstad Pakket cursus en activiteiten, alles inbegrepen Toezicht 24/7 Verblijf bij gastgezin:

Nadere informatie

Zomercursus voor jongeren in Cambridge, Studio Cambridge, Verenigd Koninkrijk

Zomercursus voor jongeren in Cambridge, Studio Cambridge, Verenigd Koninkrijk EASY LANGUAGES Zomercursus voor jongeren in Cambridge, Studio Cambridge, Verenigd Koninkrijk Waarom dit programma? Van 14-17 jaar, minimaal 2 weken Cursus algemeen Engels in de zomer Verblijf in residentie

Nadere informatie

EASY LANGUAGES jaar - Malta Summer Camp. Programma. Waarom dit programma?

EASY LANGUAGES jaar - Malta Summer Camp. Programma. Waarom dit programma? EASY LANGUAGES 8-17 jaar - Malta Summer Camp Waarom dit programma? Cursus Engels in de vakantie (pasen, zomer) Voor jongeren van 8-12 en van 13-17 jaar Verblijf in een gastgezin of residentie Activiteiten

Nadere informatie

Heidelberg is een charmante stad, wereldberoemd voor zijn uitstekend universiteit.

Heidelberg is een charmante stad, wereldberoemd voor zijn uitstekend universiteit. EASY LANGUAGES Duits in Heidelberg Waarom dit programma? Vanaf 16 jaar Vanaf 1 week Charmante universiteitsstad Moderne school in het centrum van de stad Verblijf in gastgezin, gedeeld appartement of residentie

Nadere informatie

EASY LANGUAGES. College in Boston (Engeland) Bestemming. Waarom dit programma?

EASY LANGUAGES. College in Boston (Engeland) Bestemming. Waarom dit programma? EASY LANGUAGES College in Boston (Engeland) Waarom dit programma? Vanaf 16 jaar Combinatie met cursus Engels mogelijk Vele academische en professionele vakken Muziek programma Gastgezin of residentie Middelbaar

Nadere informatie

Spaans in Buenos Aires - (Argentinië)

Spaans in Buenos Aires - (Argentinië) EASY LANGUAGES Spaans in Buenos Aires - (Argentinië) Programma overzicht: Vanaf 16 jaar Minimaal 1 week Maximaal 8 studenten per klas Een prachtig landschap, een rijke cultuur en geschiedenis School in

Nadere informatie

8 tot 17 jaar - Paas- en zomercursus Engels in Brugge

8 tot 17 jaar - Paas- en zomercursus Engels in Brugge EASY LANGUAGES 8 tot 17 jaar - Paas- en zomercursus Engels in Brugge Waarom dit programma? Cursus Engels in Vlaanderen Voor jongeren van 10 tot 17 tijdens Pasen Voor jongeren van 10 tot 17 in de zomer

Nadere informatie

EASY LANGUAGES. High School in China, Peking / Beijing. Programma. Waarom dit programma?

EASY LANGUAGES. High School in China, Peking / Beijing. Programma. Waarom dit programma? EASY LANGUAGES High School in China, Peking / Beijing Waarom dit programma? 13 tot 17 jaar 1 semester of 1 schooljaar Beste middelbare school van Peking Taalbad Chinese taal en cultuur 4 weken les Mandarijn

Nadere informatie

12-18 jaar - San Diego - Gastgezin Zomerverblijf

12-18 jaar - San Diego - Gastgezin Zomerverblijf EASY LANGUAGES 12-18 jaar - San Diego - Gastgezin Zomerverblijf Waarom dit programma? Van 12 tot 18 jaar Vanaf één week Een van de meest aangename steden in de VS Zon en zee Ideale bestemming voor surfliefhebbers

Nadere informatie

Engels super-intensief bij CERAN (Volwassenen en professionals)

Engels super-intensief bij CERAN (Volwassenen en professionals) EASY LANGUAGES Engels super-intensief bij CERAN (Volwassenen en professionals) Programma overzicht: Intensieve cursus Engels Kleine groepen of individuele lessen Vanaf 18 jaar Accommodatie op de site,

Nadere informatie

EASY LANGUAGES. Zomercursus in Chicago. Bestemming. Programma overzicht:

EASY LANGUAGES. Zomercursus in Chicago. Bestemming. Programma overzicht: EASY LANGUAGES Zomercursus in Chicago Programma overzicht: Vanaf 13 tot 18 jaar Minimaal 2 weken Zowel moderne als historische stad Een echte Amerikaanse campus Begeleid activiteiten en excursie programma

Nadere informatie

Engels in Toronto, Quest Language Studies

Engels in Toronto, Quest Language Studies EASY LANGUAGES Engels in Toronto, Quest Language Studies Programma overzicht: Cursus Engels vanaf 16 jaar Standaard of zakelijke cursus, examenvoorbereiding Accommodatie in een gastgezin of residentie

Nadere informatie

12-18 jaar - Florida, Bocan Raton Summer camp

12-18 jaar - Florida, Bocan Raton Summer camp EASY LANGUAGES 12-18 jaar - Florida, Bocan Raton Summer camp Programma overzicht: Van 13 tot 18 Vanaf een week Leuke kleine stad aan de kust Amerikaanse campus Pakket cursussen en begeleide activiteiten,

Nadere informatie

Paas- en zomercursus Nederlands in Brugge

Paas- en zomercursus Nederlands in Brugge EASY LANGUAGES Paas- en zomercursus Nederlands in Brugge Waarom dit programma? Uitzonderlijke omgeving Verblijf mogelijk tijdens Pasen en de zomer Voor de jeugd van 10 tot 17 jaar Voor jongeren 8-9 jaar

Nadere informatie

EASY LANGUAGES. Frans leren in Brussel. Bestemming. Waarom dit programma?

EASY LANGUAGES. Frans leren in Brussel. Bestemming. Waarom dit programma? EASY LANGUAGES Frans leren in Brussel Waarom dit programma? Vanaf 18 jaar, vanaf één week Intensieve cursus in kleine groepen (max 8 studenten) of privécursus, minimaal 1 week Accent op de spreekvaardigheid

Nadere informatie

EASY LANGUAGES. Zomercursus in Marbella. Bestemming. Waarom dit programma?

EASY LANGUAGES. Zomercursus in Marbella. Bestemming. Waarom dit programma? EASY LANGUAGES Zomercursus in Marbella Waarom dit programma? Van 5 tot 18 jaar Vanaf 2 weken Bruisende steden Campus leeftijdsgroep Pakket: cursussen en begeleide activiteiten, alles inbegrepen Opties:

Nadere informatie

Dit programma richt zich op jongeren van 8 tot 13 jaar die graag hun Engels bijschaven in een aangename en stimulerende omgeving.

Dit programma richt zich op jongeren van 8 tot 13 jaar die graag hun Engels bijschaven in een aangename en stimulerende omgeving. EASY LANGUAGES 8-13 jaar - Malta Vakantieverblijf EC Waarom dit programma? Kinderen en jongeren van 8 tot 13 jaar Cursus intensief Engels Gevarieerde activiteiten in de namiddag, avond en in het weekend

Nadere informatie

8-17 jaar - Engels in Vlaanderen Zomerkamp

8-17 jaar - Engels in Vlaanderen Zomerkamp EASY LANGUAGES 8-17 jaar - Engels in Vlaanderen Zomerkamp Waarom dit programma? Cursus Engels in Vlaanderen Voor jongeren van 10 tot 17 jaar Voor jongeren van 8 en 9 jaar (april en eerste helft juli) Verblijf

Nadere informatie

Intensief Frans leren met workshops in Parijs, Accord, Frankrijk

Intensief Frans leren met workshops in Parijs, Accord, Frankrijk EASY LANGUAGES Intensief Frans leren met workshops in Parijs, Accord, Frankrijk Waarom dit programma? Vanaf 17 jaar Vanaf 1 week Moderne school in centrum van hoofdstad Verblijf in gastgezin Bestemming

Nadere informatie

EASY LANGUAGES. Spaans in Sevilla, Enforex. Omgeving. Programma overzicht:

EASY LANGUAGES. Spaans in Sevilla, Enforex. Omgeving. Programma overzicht: EASY LANGUAGES Spaans in Sevilla, Enforex Programma overzicht: Vanaf 16 jaar Minimale duur: 1 week 5 studenten per klas Perfecte stad om de Spaanse cultuur te ervaren School in het centrum met een groot

Nadere informatie

Super-intensief Frans bij CERAN (Volwassenen en professionals)

Super-intensief Frans bij CERAN (Volwassenen en professionals) EASY LANGUAGES Super-intensief Frans bij CERAN (Volwassenen en professionals) Programma overzicht: Intensieve cursussen Frans in België Kleine groepen of individuele lessen Accommodatie op de site, volpension

Nadere informatie

EASY LANGUAGES jaar - Nice Vakantiekamp. Kader. Waarom dit programma?

EASY LANGUAGES jaar - Nice Vakantiekamp. Kader. Waarom dit programma? EASY LANGUAGES 10-16 jaar - Nice Vakantiekamp Waarom dit programma? Van 10 tot 16 jaar Vanaf 1 week Cursus en verblijf in residentie op campus Pakket met cursus en begeleide activiteiten 3 warme maaltijden

Nadere informatie

Het eiland Malta is gelegen in de Middellandse zee en is het hele jaar door ideaal om Engels te leren.

Het eiland Malta is gelegen in de Middellandse zee en is het hele jaar door ideaal om Engels te leren. EASY LANGUAGES Engels in Malta, IELS Waarom dit programma? Vanaf 16 jaar Mooi eiland en rijk een natuur Vanaf 1 week Gerenoveerde school aan de zee Cursus algemeen standaard of intensief Engels Voorbereiding

Nadere informatie

Frans super-intensief bij CERAN (Volwassenen en professionals)

Frans super-intensief bij CERAN (Volwassenen en professionals) EASY LANGUAGES Frans super-intensief bij CERAN (Volwassenen en professionals) Programma overzicht: Intensieve cursussen Frans in België Kleine groepen of individuele lessen Accommodatie op de site, volpension

Nadere informatie

Engels in Boston op een Campus, ELI, Pine Manor

Engels in Boston op een Campus, ELI, Pine Manor EASY LANGUAGES Engels in Boston op een Campus, ELI, Pine Manor Waarom dit programma? Engelse cursus: 24 of 30 lessen per week Vanaf 16 jaar Verschillende opties (bijv. TOEFL) Toegang tot alle faciliteiten

Nadere informatie

EASY LANGUAGES. Zomercursus in Cardiff. Bestemming. Waarom dit programma?

EASY LANGUAGES. Zomercursus in Cardiff. Bestemming. Waarom dit programma? EASY LANGUAGES Zomercursus in Cardiff Waarom dit programma? Van 14 tot 17 jaar 3 weken (8 tot 28 augustus 2016) Minimaal benodigd niveau (IELTS 4.5/B1) Studenten die willen studeren aan universiteit in

Nadere informatie

Gap Year in San Diego - Grossmont Community College

Gap Year in San Diego - Grossmont Community College EASY LANGUAGES Gap Year in San Diego - Grossmont Community College Programma overzicht: Van 17-21 jaar Combineer lessen Engels + universiteit Ruime keuze aan materialen Er zijn maar weinig andere Franse

Nadere informatie

EASY LANGUAGES. Frans in Lyon, Lyon Bleu. Kader. - Vanaf 18 jaar

EASY LANGUAGES. Frans in Lyon, Lyon Bleu. Kader. - Vanaf 18 jaar EASY LANGUAGES Frans in Lyon, Lyon Bleu - Vanaf 18 jaar Vanaf 1 week (bij voorkeur 2 weken) Middelgrote stad Kleine internationale groep Cultureel activiteitenprogramma Verblijf bij gastgezin of in residentie

Nadere informatie

EASY LANGUAGES. Thai in Phuket (Thailand) Bestemming. Programma overzicht:

EASY LANGUAGES. Thai in Phuket (Thailand) Bestemming. Programma overzicht: EASY LANGUAGES Thai in Phuket (Thailand) Programma overzicht: Standaard, intensieve of privécursus Vanaf 18 jaar Elk niveau Minimaal 2 weken Bestemming Taalcursus in Phucket Thailand is een prachtig land

Nadere informatie

10-18 jaar - Fort Lauderdale - Gastgezin Zomerkamp

10-18 jaar - Fort Lauderdale - Gastgezin Zomerkamp EASY LANGUAGES 10-18 jaar - Fort Lauderdale - Gastgezin Zomerkamp Waarom dit programma? Van 10 tot 18 jaar Vanaf 1 week Verblijf bij zee en zon Badplaats bekend om witte zandstranden Package cursussen

Nadere informatie

Italiaans in Rimini - Tiberius International

Italiaans in Rimini - Tiberius International EASY LANGUAGES Italiaans in Rimini - Tiberius International Waarom dit programma? Vanaf 15 jaar Vanaf 1 week Standaardcursus, lange cursus of mini-cursus Zeer bekende badplaats School in het centrum Bestemming

Nadere informatie