Wat is jouw Delacre-profiel?

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Wat is jouw Delacre-profiel?"

Transcriptie

1 Wat is jouw Delacre-profiel? Ontdek welk deel van je hersenen dominant is en welk koekje het best aan je profiel beantwoordt. Stap 1: Vul de onderstaande vragenlijst in. Voor elke vraag zijn er vier antwoordmogelijkheden. Kies daaruit het antwoord dat deels of volledig op jou van toepassing is. Meer informatie over de volgende stappen krijg je later. Stap 2: Tel het aantal keren dat je antwoord a, b, c en d aangeduid hebt. Stap 3: Noteer jouw aantal a, b, c en d antwoorden op de kleurentabel en ontdek welke kleur het meest beantwoordt aan jouw voorkeur(en). Stap 4: Lees de beschrijving van je profiel en ontdek welk Delacre-koekje het best bij je past. De dominanties van je hersenen zijn zelden mono-dominant. Iedereen heeft meerdere overheersende dominante eigenschappen. Verzamel alle dominanties die met jouw voorkeuren overeenkomen en je komt tot een profiel dat dicht bij de realiteit ligt. Onthoud echter dat dit een ludieke test blijft en dat onze analyse deels gerelateerd is aan de koekjes van Delacre.

2 Stap 1 1. Je ideale vakantie is a. Een vakantie aan de Côte d Azur natuurlijk! b. Een All Inclusive-formule, liefst op een populaire plaats dat is een veilige keuze. c. Een vakantie met mijn familie of vrienden. Op een camping, in een hotel of in een huisje dat we huren. Het maakt allemaal niet zoveel uit, zolang ik er maar samen met mijn familie of vrienden ben! d. Rondtrekken met de rugzak, nieuwe plaatsen ontdekken, op avontuur gaan, Fantastisch! 2. Je wint de Lotto en wordt schandalig rijk. Wat doe je met je geld? a. Ik verdiep me in een aantal bestaande investeringsmogelijkheden en kies op basis daarvan een beleging die me op lange termijn de beste meerwaarde zal bieden. b. Ik heb vertrouwen in mijn bank: ik zet mijn geld op een spaarrekening en investeer enkel in veilige financiële producten! c. Ik deel mijn geld met mijn familie en ik richt een fonds op voor weeskinderen over de hele wereld! d. Om te beginnen koop ik een grote villa in een zonnige streek. Daarna investeer ik in beginnende ondernemingen in Afrika. En ik geniet van het leven!

3 3. Als je een wagen moest kiezen, voor welke van deze vier zou je dan gaan? a. b. c. d. a. Een elegant model, de nieuwste technologie; alles wat ik wil. b. Een vaste waarde, een merk dat al lang haar sporen heeft verdiend, een veilige wagen. Een onklopbare prijs-kwaliteitverhouding! c. Een grote wagen, waarin ik haast alles kan vervoeren: de kinderen, de hond, onze fietsen, Echt een praktische auto! d. Origineel en vlot op de weg: een fijn autootje!

4 4. Als je een voorwerp en een dier was, welke van de onderstaande mogelijkheden beantwoordden dan het meest aan jou? Kies één voorwerp en één dier in de onderstaande lijst (hoeven dus niet uit dezelfde kolom te komen). a. b. c. d. Een verzamelauto Een Chinees raadsel Een schaakspel Een gereedschapskist Een espressomachine Een stevige koffer Een kaars Een huis Een vaas Een rugzak Een taartvorm Een kookpan Een GSM Een tafel Een receptenboek Een vliegtuig Een zeilschip Een fototoestel Een wereldkaart Een schilderij Een poema Een hert Een panter Een wolf Een tijger Een eekhoorn Een schildpad Een Tasmaanse duivel Een huisjesslak Een egel Een konijn Een hond Een dolfijn Een olifant Een beertje Een adelaar Een trekvogel Een pauw Een vlinder Een paard

5 5. Als je een uurwerk moeswt kiezen, naar welk model gaat jouw voorkeur dan uit? Vrouw: Man: a. b. c. d. a. b. c. d.

6 6. Als je een (hand)tas moest kiezen, welke van de onderstaande exemplaren zou je willen? Vrouw: a. b. c. d. Man: a. b. c. d.

7 7. Als je een held was, wie zou je zijn? a. b. c. d. a. Ik ben zoals James Bond: ik hou het hoofd koel, ik ben afstandelijk, professioneel, heel daadkrachtig en ik zie er verzorgd uit. b. Ik ben zoals Indiana Jones: trouw aan tradities, analytisch en efficiënt! c. Ik ben zoals Susan in Desperate Housewifes: comfort komt op de eerste plaats, omgeven door de personen waar ik om geef. Ik sta altijd klaar om weduwen en wezen te helpen. d. Ik ben zoals Dr House: cool, creatief en opportunistisch. Ik deins er niet voor terug om met een leugen de waarheid te weten te komen, zolang ik mijn doel maar bereik. Ik zie gemakkelijk het verband tussen verschillende zaken.

8 8. Als je één van de volgende personen was, wie zou je zijn? a. Newton b. Plato c. Moeder Teresa d. Leonardo Da Vinci a. Newton: gepassioneerd door cijfers en techniek. b. Plato: diep analytisch, zoekt alles tot de bodem uit. Niets wordt aan het toeval overgelaten. c. Moeder Teresa: meelevend. Het is belangrijk om een goede relatie te hebben met je naaste omgeving, als het mogelijk is zelfs om je in te zetten voor een goed doel. d. Leonardo Da Vinci: multitasker. Creatief, flexibel, vindingrijk, fantast.

9 Stap 2 : Resultaten: Tel in Stap 1 hoeveel keer je elke letter (a, b, c of d) als antwoord hebt aangeduid. Noteer deze aantallen vervolgens in de onderstaande tabel. Deze scores duiden uw cerebrale dominantie aan. Bij vraag 4 over dieren en objecten, kan u 1 punt toewijzen aan het dier en 1 aan het object. Je antwoordde het vaakst a Rationeel Je antwoordde het vaakst b Analytisch Je antwoordde het vaakst c Emotioneel Je antwoordde het vaakst d Creatief

10 Stap 3 : Ontdek je profiel! Trendsetter Tango Maltao Bélize Iconen van Delacre Klassiek, Emotioneel

11 Als je het hoogst scoort op blauw Dominantie van de linker corticale hersenhelft Je houdt van duidelijke, concrete en praktische situaties. Zoals de Heilige Thomas geloof je niet altijd wat je ziet. Je ergert je aan emotionele uitingen en kan niet goed om met een gebrek aan professionaliteit. Je bent veeleer een strateeg. Je voelt je het liefst nuttig en je houdt ervan om oplossingen te vinden voor problemen. Je bent bereid om je voor een project in te zetten, maar alleen als er voor jou een zekere interesse in te vinden is. Je imago is belangrijk voor je. Je houdt van innovatieve technologische producten en je wordt aangetrokken door elegante, praktische en sobere objecten. Het Delacre-koekje dat aan jouw profiel beantwoordt: Tango Tango : een elegant koekje, met een heerlijk knapperige en zachte textuur, overgoten met melkchocolade en met een verfijnde cacao- en amandelsmaak.

12 Als je een groen profiel bent... Dominantie van de linker limbische hersenhelft Je maakt eerder klassieke keuzes en je hebt een voorkeur voor mensen die hun sporen al verdiend hebben. Je houdt van trouw en van precisie en je bent zelf ook perfectionistisch. Orde en het respecteren van de regels zijn belangrijk voor je. Je houdt niet zo van het onverwachte; je hebt liever de kans om alles voor te bereiden en om de situatie in te schatten. Je bent uitstekend in plannen en leiding geven. Je bent een perfectionist in hart en nieren en je kan niet tegen ongestructureerde informatie of tegen bijna. Je bent eerder trouw en wanneer je je in een project stort, doe je dat met volle overtuiging. Je houdt van producten die hun waarde reeds lang bewezen hebben en die je door en door kent. Over het algemeen ben je trouw aan de producten en merken die je gebruikt. Je staat echter ook open voor de vernieuwingen die je favoriete merk aanbiedt. Het Delacre-koekje dat aan jouw profiel beantwoordt: Bélize Bélize : Een koekje met diepgewortelde roots in de traditie, dankzij zijn smaakvolle mix van een fijn koekje, ondergedompeld in heerlijke melkchocolade, en een subtiele botersmaak. Wekt herinneringen op aan ons vieruurtje van vroeger!

13 Als rood het meest voorkomt in je antwoorden... Dominantie van de rechter limbische hersenhelft Familie en vrienden zijn essentieel voor jou. Je bent vrijgevig en vriendelijk en je hebt een team spirit. Je houdt van menselijk contact en bent altruïstisch. Je bent empathisch en kan je al snel in de plaats van anderen stellen, wat er soms ook voor zorgt dat je in een emotionele spons verandert. Het verklaart ook je hypergevoeligheid. Je bent een uitstekende opvoeder en houdt ervan om te delen met anderen. Je bent hulpvaardig en praat graag. Je houdt van muziek, lezen en alles wat je gevoeligheid raakt en je geest voedt. Je verkiest comfortabele, praktische producten waar je een fijn gevoel bij hebt. Het Delacre-koekje dat aan jouw profiel beantwoordt: De Iconen van Delacre De iconen van Delacre, originele en lekkere koekjes, een lust voor het oog, met een unieke smaak. - De Marquisette: Een smaakvol samengaan van de zachtheid van een zandkoekje en de finesse van Belgische chocolade - De Cigarette Russe: Een heerlijk knapperig, goudgebakken koekje, naar het originele recept van Charles Delacre. Nog steeds even lekker! - De Biarritz: Een licht koekje, overgoten met een fijn laagje Belgische chocolade en bestrooid met kokosnootschilfers. - De Matadi: Een knapperig wafeltje, gehuld in intens zwarte chocolade.

14 Als je het vaakst geel antwoordde Dominantie van de rechter corticale hersenhelft Je houdt van uitdagingen en van avontuur. Routine, sleur? Nee, bedankt niets voor jou! Een algemene visie op de dingen hebben en wel weten waar je heen wil, maar niet hoe daar te geraken. Dat behoort niet tot jouw zorgen. Je bent een natuurlijke optimist en opportunist; je doet eerst en denkt achteraf. Je vindt in elke situatie wel een goede oplossing en je vertrouwt op je intuïtie. Je houdt van ontdekken, van het onverwachte, van verrassingen. Je wordt aangetrokken door nieuwe, originele producten: nieuwe ingrediënten, smaken of geuren. Het Delacre-koekje dat aan jouw profiel beantwoordt: Maltao Maltao : Een uiterst krokant koekje met een heerlijke moutsmaak (geroosterde en gekarameliseerde granen), omgeven door hemelse melkchocolade en bestrooid met zwarte chocoladeschilfers. Laat je verrassen door een nieuwe mix aan smaken! De weergegeven afbeeldingen worden enkel gebruikt ter illustratie en zijn op geen enkele wijze bindend voor de fabrikanten en/of merken die erop te zien zijn.

Wat is jouw Delacre-profiel?

Wat is jouw Delacre-profiel? Wat is jouw Delacre-profiel? Ontdek welk deel van je hersenen dominant is en welk koekje het best aan je profiel beantwoordt. Stap 1: Vul de onderstaande vragenlijst in. Voor elke vraag zijn er vier antwoordmogelijkheden.

Nadere informatie

Vul de enquête in. Bij deze enquête is het belangrijk dat elke vraag wordt ingevuld.

Vul de enquête in. Bij deze enquête is het belangrijk dat elke vraag wordt ingevuld. Dit is stap twee van de test die je in MOVE vindt op pagina 22 & 23. Wil je graag een realistisch beeld van hoe je ervoor staat op de 7 terreinen van je leven? Doe de check. Klopt jouw zelfbeeld met de

Nadere informatie

Hieronder staan 80 uitspraken. Kruis aan of je het er mee eens bent of juist niet. Sla geen uitspraken over.

Hieronder staan 80 uitspraken. Kruis aan of je het er mee eens bent of juist niet. Sla geen uitspraken over. Leerstijl test Vragenlijst leerstijl Hieronder staan 80 uitspraken. Kruis aan of je het er mee eens bent of juist niet. Sla geen uitspraken over. Eens 1. Ik heb uitgesproken ideeën over recht, onrecht,

Nadere informatie

Welke kleur kies jij?

Welke kleur kies jij? Welke kleur kies jij? Eerst even dit... Kleur is zoveel meer dan je favoriete tint op de muur of de kleur van je lievelingsjurk. Kleur is een taal en spreekt direct met je gevoel waarbij woorden overbodig

Nadere informatie

Delacre, al sinds koning Leopold II graag gezien aan het Belgische Hof

Delacre, al sinds koning Leopold II graag gezien aan het Belgische Hof Delacre, al sinds koning Leopold II graag gezien aan het Belgische Hof Brussel, 29 januari 2014 - Zoals voorgeschreven in het charter voor de Titularissen van het Brevet van Gebrevetteerd Koninklijk Hofleverancier,

Nadere informatie

Ge nspireerd door Henri Nouwen

Ge nspireerd door Henri Nouwen Schrijven en zo woorden geven aan ons hart en onze gedachten brengt ons vaak naar plekken in onszelf die we nauwelijks kennen. Een van de mooiste aspecten van schrijven is dat het krachtige bronnen en

Nadere informatie

WERKBUNDEL VAN: GROEP/ KLAS:

WERKBUNDEL VAN: GROEP/ KLAS: WERKBUNDEL VAN: GROEP/ KLAS: THEMA 1 MIJN GAMEPROFIEL VS. DE GROEP OPDRACHT 2 NEEM DE VRAGENLIJST MIJN OUDERS EN MIJN GAMEGEDRAG AF BIJ JE OUDER(S) OF OPVOEDER(S). (PAGINA 4) 1 DENK NA OVER JOUW GAMEGEDRAG.

Nadere informatie

Persoonlijkheidsprofiel. Anoniem

Persoonlijkheidsprofiel. Anoniem Anoniem 2012 1. Inleiding Dit is jouw persoonlijkheidsprofiel. Het profiel is gebaseerd op de antwoorden die jij hebt gegeven in de vragenlijst. Jouw antwoorden zijn vergeleken met die van een grote groep

Nadere informatie

Werkboek Het is mijn leven

Werkboek Het is mijn leven Werkboek Het is mijn leven Het is mijn leven Een werkboek voor jongeren die zelf willen kiezen in hun leven. Vul dit werkboek in met mensen die je vertrouwt, bespreek het met mensen die om je geven. Er

Nadere informatie

Opdracht 1. Wat speelt er om JA te zeggen tegen iets wat je niet wil?

Opdracht 1. Wat speelt er om JA te zeggen tegen iets wat je niet wil? JA of NEE? - Doe deze opdracht in tweetallen - Hoe vaak komt het voor dat je ongevraagd iets aangeboden krijgt? Een actieve kiosk-verkoper in de trein, met koffie, thee, gevulde koeken etc? Of het aanbod

Nadere informatie

A person who never made a mistake never tried anything new.

A person who never made a mistake never tried anything new. Beroepenproject klas 3 droomberoep A person who never made a mistake never tried anything new. Albert Einstein Naam:.. Klas:. Mentor:.. Schooljaar: 2016-2017 1 Als je droomt, is alles mogelijk. Een droomberoep

Nadere informatie

Meervoudige intelligentie test

Meervoudige intelligentie test Meervoudige intelligentie test Hieronder zie je een meervoudige intelligentie test (Gardner). In totaal beantwoord je 64 stellingen in met of jij vindt dat die stelling bij jou past. Er zijn geen goede

Nadere informatie

150 Tips om kinderen te laten zien dat je om ze geeft!

150 Tips om kinderen te laten zien dat je om ze geeft! 150 Tips om kinderen te laten zien dat je om ze geeft! Scott de Jong http://www.positiefleren.nl - 1 - Je leest op dit moment versie 2.0 van het Ebook: 150 Tips om kinderen te laten zien dat je om ze geeft.

Nadere informatie

Hartelijk dank voor uw bereidheid om mee te werken aan dit onderzoek!

Hartelijk dank voor uw bereidheid om mee te werken aan dit onderzoek! Geachte, Ik ben laatstejaarsstudent Master in de Communicatiewetenschappen (optie Communicatiemanagement) aan de Universiteit Gent. In het kader van mijn masterproef zoek ik personen die bereid zijn deel

Nadere informatie

Persoonlijkheidstest (PTA)

Persoonlijkheidstest (PTA) Persoonlijkheidstest (PTA) student 47 2013 TalentFocus 1. Inleiding Dit is jouw persoonlijkheidsprofiel. Het profiel is gebaseerd op de antwoorden die jij hebt gegeven in de vragenlijst. Jouw antwoorden

Nadere informatie

Lees de uitleg over het verhschil tussen robots en machines. De machine maait.

Lees de uitleg over het verhschil tussen robots en machines. De machine maait. Lees de uitleg over het verhschil tussen robots en machines. De man maait het gras. De man duwt de gras-maai-machine. De man beslist waar hij maait. De machine maait. Zonder de man doet de machine niets.

Nadere informatie

NESCAFÉ ALEGRIA 100% ARABICA BLEND

NESCAFÉ ALEGRIA 100% ARABICA BLEND 100% ARABICA BLEND NESCAFÉ Alegria 100% Arabica is een donker gebrande melange, met een volle smaak en verrijkt met fruitige wijnaccenten. Ideaal voor het bereiden van een heerlijke karaktervolle koffie.

Nadere informatie

1. Wat voor werk wil ik doen?

1. Wat voor werk wil ik doen? Studiewijzer 1 Verken jezelf Het kiezen van een studie begint bij kijken naar jezelf. Als je studie aansluit op je eigenschappen en je interesses, dan zit je daar straks beter op je plek. De onderstaande

Nadere informatie

Dit is een digitale voorbeeldversie van de opdrachten voor de leerlingen. Mail naar kiesvaardig@lerenkiezen.nl voor de originele versie.

Dit is een digitale voorbeeldversie van de opdrachten voor de leerlingen. Mail naar kiesvaardig@lerenkiezen.nl voor de originele versie. Dit is een digitale voorbeeldversie van de opdrachten voor de leerlingen. Mail naar kiesvaardig@lerenkiezen.nl voor de originele versie. Via dit mailadres kunt u ook informatie aanvragen over de docentenhandleiding

Nadere informatie

WELKE LIEFDESTAAL HEB JIJ?

WELKE LIEFDESTAAL HEB JIJ? WELKE LIEFDESTAAL HEB JIJ? Volgens psycholoog Gary Chapman zijn er vijf universele liefdestalen, waarin mensen liefde kunnen en ontvangen. Iedereen heeft een of twee liefdestalen waardoor hij of zij zich

Nadere informatie

Thema dieren. Deze werkbundel is van:

Thema dieren. Deze werkbundel is van: Deze werkbunl is van: DIEREN TELLEN Tel hoeveel je er ziet van elk dier. Noteer het aantal achter juiste benaming. hond: kat: het paard: hamster: slak: DIEREN TELLEN Oplossing Tel hoeveel je er ziet van

Nadere informatie

Golf van de Rode Maan

Golf van de Rode Maan Golf van de Rode Maan Data waarin de golf van de Rode Maan valt: 11-2 t/m 23-2-2015 *29-10 t/m 10-11-2015 *16-7 t/m 28-7-2016 *2-4 t/m 14-4- 17 18-12 t/m 30-12 -2017 * 4-9- t/m 16-9-2018 * 22-5 t/m 3-6-2019

Nadere informatie

Samen op weg naar herstel

Samen op weg naar herstel Samen op weg naar herstel Sessie 5 en 6 : Krachten Inhoud Introductie krachten... 2 Ik ben... 3 Persoonseigenschappen en kwaliteiten...3 Ik kan... 4 Talenten en vaardigheden...4 Ik weet... 5 Levenservaring,

Nadere informatie

INTERVIEWER: ALS DE RESPONDENT EEN MAN IS, GEBRUIK GF1. ALS DE RESPONDENT EEN VROUW IS, GEBRUIK GF2. Lijkt heel erg veel op mij. Lijkt op mij.

INTERVIEWER: ALS DE RESPONDENT EEN MAN IS, GEBRUIK GF1. ALS DE RESPONDENT EEN VROUW IS, GEBRUIK GF2. Lijkt heel erg veel op mij. Lijkt op mij. INTERVIEWER: ALS DE RESPONDENT EEN MAN IS, GEBRUIK GF1. ALS DE RESPONDENT EEN VROUW IS, GEBRUIK GF2 GF1 ALLEEN VOOR MANNEN KAART A. Hieronder beschrijven we kort enkele types van personen. Luister goed

Nadere informatie

rekentrainer jaargroep 7 Fietsen op Terschelling. Teken en vul in. Zwijsen naam: reken-wiskundemethode voor het basisonderwijs

rekentrainer jaargroep 7 Fietsen op Terschelling. Teken en vul in. Zwijsen naam: reken-wiskundemethode voor het basisonderwijs Zwijsen jaargroep 7 naam: reken-wiskundemethode voor het basisonderwijs Waar staat deze paddenstoel ongeveer? Teken op de kaart. Welke afstand of welke route fietsen de kinderen? naam route afstand Janna

Nadere informatie

Voorwoord 1. Hoofdstuk 1: Waarden 2. Hoofdstuk 2: Ontdek je talent! 3. Hoofdstuk 3: Keuzestijlen 5. Hoofdstuk 4: Kwaliteiten 7

Voorwoord 1. Hoofdstuk 1: Waarden 2. Hoofdstuk 2: Ontdek je talent! 3. Hoofdstuk 3: Keuzestijlen 5. Hoofdstuk 4: Kwaliteiten 7 Extra opdracht LOB Inhoudsopgave: Inhoud: Pagina: Voorwoord 1 Hoofdstuk 1: Waarden 2 Hoofdstuk 2: Ontdek je talent! 3 Hoofdstuk 3: Keuzestijlen 5 Hoofdstuk 4: Kwaliteiten 7 Hoofdstuk 5: Beschrijving van

Nadere informatie

rekentrainer jaargroep 7 Fietsen op Terschelling. Teken en vul in. Zwijsen naam: reken-wiskundemethode voor het basisonderwijs

rekentrainer jaargroep 7 Fietsen op Terschelling. Teken en vul in. Zwijsen naam: reken-wiskundemethode voor het basisonderwijs Zwijsen jaargroep 7 naam: reken-wiskundemethode voor het basisonderwijs Waar staat deze paddenstoel ongeveer? Teken op de kaart. Welke afstand of welke route fietsen de kinderen? naam route afstand Janna

Nadere informatie

AMIGA4LIFE. Hooggevoelig, wat is dat? WWW.AMIGA4LIFE.NL T. 06-424 99985 @AMIGA4LIFECOACH VLAARDINGEN

AMIGA4LIFE. Hooggevoelig, wat is dat? WWW.AMIGA4LIFE.NL T. 06-424 99985 @AMIGA4LIFECOACH VLAARDINGEN AMIGA4LIFE Hooggevoelig, wat is dat? 7-10 jaar WWW.AMIGA4LIFE.NL T. 06-424 99985 @AMIGA4LIFECOACH VLAARDINGEN 1 voorlichtingsbrochure hooggevoeligheid - www.amiga4life.nl Ik heb een talent! Ik kan goed

Nadere informatie

Komt%jou%kind%echt%tot%rust%in%zijn% eigen%slaapkamer%?%

Komt%jou%kind%echt%tot%rust%in%zijn% eigen%slaapkamer%?% Komt%jou%kind%echt%tot%rust%in%zijn% eigen%slaapkamer%?% Het zal duidelijk zijn dat Daan gevoelig is voor prikkels uit zijn omgeving. Het klaslokaal hangt soms vol met tekeningen en knutselwerkjes. Soms

Nadere informatie

kuddedieren WERKBLAD 1. EEN GROTE FAMILIE VADER JEROEN KIND 1 ROBIN KIND 2 REBECCA KONIJN: PHOXY MOEDER ILSE

kuddedieren WERKBLAD 1. EEN GROTE FAMILIE VADER JEROEN KIND 1 ROBIN KIND 2 REBECCA KONIJN: PHOXY MOEDER ILSE WERKLD 1 kuddedieren Naam: Groep: 1. EEN GROTE FMILIE ekijk de clip Koniks in een familiegroep. Koniks leven in grote kuddes, met verschillende paardenfamilies. Er zijn twee leiders in een familiegroep.

Nadere informatie

Zuidmoerstraat EEKLO Gsm +32(0) Bank BE BTW-nr BE

Zuidmoerstraat EEKLO Gsm +32(0) Bank BE BTW-nr BE Catalogus And that s the way the coockie crumbles. Zuidmoerstraat 125 9900 EEKLO Gsm +32(0)475 50 14 39 Bank BE 020-5161374-69 BTW-nr BE 707 225 416 E-mail: beo1bok@pf.cofep.be 1 Cakes & Gebak 2 Cakes

Nadere informatie

Uitdaging Workshop 3 Een keuze maken Kun jij goed kiezen?

Uitdaging Workshop 3 Een keuze maken Kun jij goed kiezen? Uitdaging Workshop 3 Een keuze maken Kun jij goed kiezen? Je gaat een nieuw mobieltje kopen. A Je gaat 20 mobieltjes bekijken voor je een keuze maakt. B Je gaat naar de winkel en je koopt er een. C Je

Nadere informatie

Training: (gast)psychologie

Training: (gast)psychologie Training: (gast)psychologie Training 3 Laura de la Mar Gemeente Oldenzaal Facilitair 8 januari 2015 1. Terugblik training 2 en opdracht bespreken 2. Zelfkennis 3. Wie is je klant? 4. Wat zijn je uitdagingen?

Nadere informatie

> eens een batavus...

> eens een batavus... 2 Vrienden zijn belangrijk voor je, dat zag je als kind al. De leukste dingen doe je gewoon samen. Je hecht aan trouw en onvoorwaardelijkheid. Je vrienden staan altijd voor je klaar. En dat geldt ook voor

Nadere informatie

Sacha, wie ben jij echt?

Sacha, wie ben jij echt? Persoonlijk profiel van Sacha de Boer 3 maart 2017 - Vertrouwelijk - Sacha, wie ben jij echt? Uitslag van jouw Studiekeuzetest Jij, in een notendop waarom dit rapport anders is... Misschien heb je al eens

Nadere informatie

Stap 12: Dieper leren voelen

Stap 12: Dieper leren voelen Stap 12: Dieper leren voelen Dieper leren voelen & hoe zit het met (hoog)gevoeligheid? In deze les gaan we verder in op het leren voelen en bewust worden van je lichaam. Als je meer verbinding voelt met

Nadere informatie

ALFA A ANTWOORDEN STER IN LEZEN

ALFA A ANTWOORDEN STER IN LEZEN STER IN LEZEN ALFA A LES 1: NAAR SCHOOL 1 Ziek 1 b 2 3 b 4 a a B maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag zondag C Dit is een vraag Hoe gaat het? Het gaat wel. En met jou? Waarom kom je niet?

Nadere informatie

Hoofdstuk 8. Zijn wie je. bent

Hoofdstuk 8. Zijn wie je. bent Hoofdstuk 8 Zijn wie je bent Prioriteiten Ben jij er van doordrongen wat belangrijk is in je leven? Is dat je carrière? Je eigen ontwikkeling? Je gezinsleven? En als je dat weet, verdeel je je tijd dan

Nadere informatie

Doe de volgende test, deze is echt indrukwekkend! Het is geen instinkertje ofzo. SVP doe hem goed en tot op het einde, het duurt niet lang.

Doe de volgende test, deze is echt indrukwekkend! Het is geen instinkertje ofzo. SVP doe hem goed en tot op het einde, het duurt niet lang. TEST 1 Doe de volgende test, deze is echt indrukwekkend! Het is geen instinkertje ofzo. SVP doe hem goed en tot op het einde, het duurt niet lang. Heeft u zich wel eens afgevraagd of uw geest wel normaal

Nadere informatie

Werkbladen Kleur nummer 4 van jaargang 5 Bezig met Passie Groep 5-6

Werkbladen Kleur nummer 4 van jaargang 5 Bezig met Passie Groep 5-6 Werkbladen Kleur nummer 4 van jaargang 5 Bezig met Passie Groep 5-6 1. Ouderbrief 2. Werkblad les 1. Mijn eigen passie 3. Les 2: Mijn Passie test 4. Werkblad les 3. Ik ga ervoor 5. Les 4 extra: het Zonnelied

Nadere informatie

Waarom we een derde van ons leven missen 17. 2 Nieuwe wegen naar het innerlijke leven. Hoe de wetenschap dromen grijpbaar maakt 24

Waarom we een derde van ons leven missen 17. 2 Nieuwe wegen naar het innerlijke leven. Hoe de wetenschap dromen grijpbaar maakt 24 Inhoud inleiding Nieuw inzicht in onze dromen 11 i wat dromen zijn 1 Terugkeer naar een vergeten land Waarom we een derde van ons leven missen 17 2 Nieuwe wegen naar het innerlijke leven Hoe de wetenschap

Nadere informatie

Mijn Risicoprofiel. Hoe ga ik met risico s om?

Mijn Risicoprofiel. Hoe ga ik met risico s om? Mijn Risicoprofiel Hoe ga ik met risico s om? Deze test is ontwikkeld door Caroline Wildeboer, Jasper van den Heuvel, Rob Schmidt en Nancy Polet; organisatieadviseurs bij Antea Group. 1 Inleiding Deze

Nadere informatie

KIJK IN JE BREIN LESMODULE BASISSCHOOL LEERLING

KIJK IN JE BREIN LESMODULE BASISSCHOOL LEERLING LESMODULE BASISSCHOOL LEERLING 1. DE HERSENEN 1.1 HOE ZIEN HERSENEN ERUIT? VRAAG WIE KAN VERTELLEN WAT HERSENEN ZIJN? VRAAG HEBBEN KINDEREN KLEINERE HERSENEN DAN GROTE MENSEN? 1.2 WANNEER GEBRUIK JE ZE?

Nadere informatie

Wat er ook aan de hand is, de gevolgen zijn hetzelfde. Je bent een aantal lichamelijke functies, die je voorheen als vanzelfsprekend aannam, kwijt.

Wat er ook aan de hand is, de gevolgen zijn hetzelfde. Je bent een aantal lichamelijke functies, die je voorheen als vanzelfsprekend aannam, kwijt. Hoofdstuk 7 Emoties Nu is het tijd om door te gaan. Je hebt je dwarslaesie, je bent hopelijk klaar met al de medische dingen, nu is het tijd om ook je gevoelens aandacht te geven. Dus: ga lekker zitten,

Nadere informatie

Beestige Buren. Voorbereiding in de klas

Beestige Buren. Voorbereiding in de klas Beestige Buren Voorbereiding in de klas Inhoud 1. Inleiding 2. Klauw, de grauwe klauwier 2.1 Een brief van Klauw 2.2 Paspoort van Klauw 3. De zomer- en winterburen van Klauw 3.1 Voorbereiding 3.2 Uitleg

Nadere informatie

Lees Zoek op Om over na te denken

Lees Zoek op Om over na te denken Welkom bij de Online Bijbelcursus van Praise De bijbelcursus is wat voor jou als je: 1. Als je wilt weten wat christenen geloven. 2. Als je meer wilt begrijpen van de bijbel. 3. Als je wilt groeien in

Nadere informatie

Ik mis je in alle kleuren

Ik mis je in alle kleuren Ik mis je in alle kleuren Ik mis je in alle kleuren Met gedichten van Margreet Jansen en illustraties van Angelique Bosman Voor... een lotgenotengroep van de Stichting Jonge Helden Ik schrijf je vandaag

Nadere informatie

Bedenk dat het gaat om het verkrijgen van informatie voor u zelf door middel van het gesprek. Het gaat niet om een beoordeling.

Bedenk dat het gaat om het verkrijgen van informatie voor u zelf door middel van het gesprek. Het gaat niet om een beoordeling. ZELFANALYSE EN PERSOONSANALYSE Opdracht Zelfanalyse Op de volgende pagina's vindt u een lijst met uitspraken die betrekking hebben op persoonlijke eigenschappen, kwaliteiten en gedrag. Geef van elke uitspraak

Nadere informatie

Storyboard AUGMENTED REALITY GAME IDENTIFEYE

Storyboard AUGMENTED REALITY GAME IDENTIFEYE Storyboard AUGMENTED REALITY GAME IDENTIFEYE IDentifEYE is a product of the project Children, Data and Emerging Identities, funded by the European Union's Fundamental Rights and Citizenship Programme,

Nadere informatie

Beertje Bruin zegt dan: Ik heb van moeder Beer gehoord dat je erg verdrietig

Beertje Bruin zegt dan: Ik heb van moeder Beer gehoord dat je erg verdrietig Beertje Anders zit stil in een hoekje als Beertje Bruin langskomt. Beertje Bruin zegt dan: Ik heb van moeder Beer gehoord dat je erg verdrietig bent. Kan ik je helpen, want ik ben je vriend en vrienden

Nadere informatie

Draaiboek: Netwerkbijeenkomsten en intervisie sessies voor starters/studenten

Draaiboek: Netwerkbijeenkomsten en intervisie sessies voor starters/studenten Draaiboek: Netwerkbijeenkomsten en intervisie sessies voor starters/studenten Geplande programma 1. Welkom 2. Thema-opdracht 3. Introductie netwerk 4. Inleiding gastdocent 5. Oefenopdrachten 6. Pauze 7.

Nadere informatie

DEEL 1. WERKBOEK 4 Eigenwaarde Monique van Dam YOU: De keuze is aan jou!

DEEL 1. WERKBOEK 4 Eigenwaarde Monique van Dam YOU: De keuze is aan jou! DEEL 1 1 WERKBOEK 4 Eigenwaarde Inhoud 2 1. Hoe zit het met je gevoel van eigenwaarde? 3 2. Welke talenten van jezelf ken je al? 4 3. Verborgen talenten & bewondering 6 4. Verborgen talenten & feedback

Nadere informatie

Ga je mee om de wonderlijke wereld van de zintuigen te ontdekken? Linda van de Weerd

Ga je mee om de wonderlijke wereld van de zintuigen te ontdekken? Linda van de Weerd Ga je mee om de wonderlijke wereld van de zintuigen te ontdekken? 1 Linda van de Weerd Inhoud Moet je horen! 3 Trillingen 4 Luister! 5 Hard en zacht 6 Dichtbij en ver weg 7 Hoog en laag 8 Doof zijn 9 Moeilijke

Nadere informatie

2 Ik en autisme VOORBEELDPAGINA S

2 Ik en autisme VOORBEELDPAGINA S 2 Ik en autisme In het vorige hoofdstuk is verteld over sterke kanten die mensen met autisme vaak hebben. In dit hoofdstuk vertellen we over autisme in het algemeen. We beginnen met een stelling. In de

Nadere informatie

Welcome to the North. TEMPUR North slaapsysteem

Welcome to the North. TEMPUR North slaapsysteem Welcome to the North TEMPUR North slaapsysteem North slaapsysteem Het TEMPUR North slaapsysteem is geïnspireerd op de uitgestrekte landschappen en de ongerepte natuur van het Noorden. Door de ronde vormen

Nadere informatie

Bijlage 2: De Multifocus-quickscans

Bijlage 2: De Multifocus-quickscans Bijlage : De Multifocus-quickscans Multifocus Profiel-quickscan Hieronder staan 8 stellingen. Geef aan in hoeverre je vindt dat deze stellingen op jou van toepassing zijn. Ga daarbij uit van de werkelijke

Nadere informatie

Écht goede foto s zijn foto s die je raken. Die iets bij je oproepen: een gevoel of herinnering. Foto s die eigen zijn en kenmerkend voor jou als

Écht goede foto s zijn foto s die je raken. Die iets bij je oproepen: een gevoel of herinnering. Foto s die eigen zijn en kenmerkend voor jou als Écht goede foto s zijn foto s die je raken. Die iets bij je oproepen: een gevoel of herinnering. Foto s die eigen zijn en kenmerkend voor jou als fotograaf. Hoe maak je zulke foto s? Stap 1 is leren kijken.

Nadere informatie

Zelfstandig naamwoord

Zelfstandig naamwoord 2 Zelfstandig naamwoord 1 Weet jij wat een zelfstandig naamwoord is? Vink aan waar je het aan herkent. Je kunt er meervoud van maken. Je kunt er een voor zetten. Het is meestal een ding. Het is een doe-woord.

Nadere informatie

Inhoud. 1. Inleving en verbeelding. 2. Blind zijn en toch alles kunnen. 3. Blind en slechtziend. 4. Hulpmiddelen. 5. Niet kunnen zien, hoe is dat?

Inhoud. 1. Inleving en verbeelding. 2. Blind zijn en toch alles kunnen. 3. Blind en slechtziend. 4. Hulpmiddelen. 5. Niet kunnen zien, hoe is dat? 1. Inleving en verbeelding Inhoud 2. Blind zijn en toch alles kunnen 3. Blind en slechtziend 4. Hulpmiddelen 5. Niet kunnen zien, hoe is dat? 6. Blind zijn en de herinnering 7. Blind zijn en de verbeelding

Nadere informatie

Werven van leden en klanten. WHISE Allard Jongsma

Werven van leden en klanten. WHISE Allard Jongsma Werven van leden en klanten WHISE Allard Jongsma Geven? Het brein Is de bron van: wie wij zijn wat wij doen hoe wij het doen Het begin van zelfbegrip... Vier denkstijlen DENKEN Cerebraal Links RATIO Rechts

Nadere informatie

Heel veel spelplezier!

Heel veel spelplezier! 28 juli 2011 verschijnt de film Superkapje in de bioscoop. Deze grappige 3D animatiefilm vol humor en spanning voor de hele familie geeft een komische en verrassende twist aan eerdere sprookjesverhalen

Nadere informatie

Doelgroep: groep 5 t/m 8 (vraag 9 is vooral geschikt voor groep 7/8. Groep 5/6 kan deze vraag overslaan)

Doelgroep: groep 5 t/m 8 (vraag 9 is vooral geschikt voor groep 7/8. Groep 5/6 kan deze vraag overslaan) UITLEG VOOR DE LEERKRACHT In deze lessenserie hebben leerlingen van alles geleerd over archeologie en het leven van vroeger. Met deze quiz kunnen ze hun kennis testen. Opmerking: De leerlingen hebben tot

Nadere informatie

WERKPLEZIER DOOR LEEFPLEZIER

WERKPLEZIER DOOR LEEFPLEZIER 1 2 3 Thema 3 WERKPLEZIER DOOR LEEFPLEZIER Module Werkplezier Wat is werkplezier. Factoren die werkplezier beïnvloeden. Werkplezier behouden en vergroten. Inleiding 1 Als medewerkers kunnen inspelen op

Nadere informatie

Deze handreiking is van:

Deze handreiking is van: 9 lessen over het volgen van Jezus Deze handreiking is van: Deze cursus is geschreven Beryl Voorhoeve en opgemaakt door Judith Maarsen. Ten behoeve van de kinderstudiegroepen voor de bovenbouw Gebruikte

Nadere informatie

burchtstraat@kosh.be Naam:

burchtstraat@kosh.be Naam: Campus Burchtstraat Burchtstraat 14 2200 Herentals SEMINARIE: VERDIEPING VAN JE STUDIEKEUZE 014/21.23.83. burchtstraat@kosh.be Naam: Eerste deel: verder werken aan de opdracht van vorige week: opzoeken

Nadere informatie

bekende ruimte. W ren met z n zesse e zagen er mooi u We wisten dat we

bekende ruimte. W ren met z n zesse e zagen er mooi u We wisten dat we LESBRIEF Leerling OPDRACHT 1 plak hier FOTO 1 Vul in. Naam: Leeftijd: School: Broers/Zussen: Passie: Favoriete muziek: Wat voor beroep zou je later willen: OPDRACHT 2 plak hier FOTO 2 Hoe ontstaat een

Nadere informatie

Het onderzoek van de burgemeester 5/6

Het onderzoek van de burgemeester 5/6 Het onderzoek van de burgemeester De burgemeester hoorde dat kinderen ongerust zijn. Nee, ze zijn niet bang voor onweer of harde geluiden. Ze maken zich zorgen over de natuur. Dieren krijgen steeds minder

Nadere informatie

Het Roois Biergilde presenteert MAREDSOUS

Het Roois Biergilde presenteert MAREDSOUS www.rooisbiergilde.nl Het Roois Biergilde presenteert MAREDSOUS 18 MAART 2009 MAREDSOUS Maredsous is het authentieke bier van de benedictijner monniken van de abdij van Maredsous in België. De abdij ligt

Nadere informatie

Hele fijne feestdagen en een gezond en vrolijk 2017! Raymond Gruijs. BM Groep ARBO West Baanzinnig

Hele fijne feestdagen en een gezond en vrolijk 2017! Raymond Gruijs. BM Groep ARBO West Baanzinnig De tijd vliegt voorbij en voor je weet zijn we al weer een jaar verder. Ik zeg wel eens: mensen overschatten wat je in een jaar kunt doen, maar onderschatten wat je in 3 jaar kan realiseren. Laten we naar

Nadere informatie

breidt haar gamma uit persdossier

breidt haar gamma uit persdossier breidt haar gamma uit persdossier I feel like... Homecooking is in. Wie graag eet, krijgt de jongste jaren steeds meer zin om zelf de koksmuts op te zetten. De Belgische chocoladefabrikant Choc-o-lait,

Nadere informatie

- Volle granen, noten, pitten en zaden, op smaak gebracht met agavesiroop, krokant gebakken - Vezelrijk, met trage suikers à lang verzadigd gevoel

- Volle granen, noten, pitten en zaden, op smaak gebracht met agavesiroop, krokant gebakken - Vezelrijk, met trage suikers à lang verzadigd gevoel XAVIES GRANOVIE XAVIES GRANOVIE - Volle granen, noten, pitten en zaden, op smaak gebracht met agavesiroop, krokant gebakken - Vezelrijk, met trage suikers à lang verzadigd gevoel Zo start je de dag vol

Nadere informatie

Stap 1 Zorg Voor Goede Stemming

Stap 1 Zorg Voor Goede Stemming Stap 1 Zorg Voor Goede Stemming Klinkt simpel natuurlijk! Maar het is echt heel lastig om je passie te ontdekken en er achter te komen wat echt bij je past wanneer je je leeg of ongelukkig voelt. Je wilt

Nadere informatie

Tabellen leerlingensurvey

Tabellen leerlingensurvey Bijlage II Tabellen leerlingensurvey In verschillende hoofdstukken zijn gegevens verwerkt van de survey onder leerlingen van het ROC. In deze bijlage staan meer gedetailleerde gegevens. Standaard is voor

Nadere informatie

Sales script voor 1 op 1 gesprekken

Sales script voor 1 op 1 gesprekken Sales script voor 1 op 1 gesprekken Word je focus master en word een Focus Master Dit gesprek voer je wanneer iemand interesse toont in je programma. Zorg ervoor dat u zich in een rustige kamer zonder

Nadere informatie

1 Johannes 2, Hij is een God van jong en oud

1 Johannes 2, Hij is een God van jong en oud 1 Johannes 2,12-14 - Hij is een God van jong en oud Radiokerkdienst Zendtijd voor Kerken (20 juli radio 5) Preekverwerking 01 Matt 20,28a 2007 03 18 (78.5 KiB) Liturgie Gezang 158 Votum en groet Ps 118,1.5

Nadere informatie

4 Gedrag. 4.2 Aapt een aap echt na? 4.4 Hoe leven dieren samen in een groep? 4.1 Opdrachten 1-24. 4.2 Opdrachten 1-20. 4.

4 Gedrag. 4.2 Aapt een aap echt na? 4.4 Hoe leven dieren samen in een groep? 4.1 Opdrachten 1-24. 4.2 Opdrachten 1-20. 4. 4 Gedrag DO-IT Datum 4.2 Aapt een aap echt na? 4.4 Hoe leven dieren samen in een groep? PARAGRAFEN Datum 4.1 Opdrachten 1-24 4.2 Opdrachten 1-20 4.3 Opdrachten 1-16 4.4 Opdrachten 1-16 Samenvatten Test

Nadere informatie

1 Johannes 2,12-14 Hij is een God van jong en oud

1 Johannes 2,12-14 Hij is een God van jong en oud 1 Johannes 2,12-14 Hij is een God van jong en oud Radiokerkdienst Zendtijd voor Kerken (20 juli radio 5) Preekverwerking 01 Matt 20,28a 2007 03 18 (78.5 KiB) Liturgie Gezang 158 Votum en groet Ps 118,1.5

Nadere informatie

JE CULTURELE ZELFPORTRET

JE CULTURELE ZELFPORTRET JE CULTURELE ZELFPORTRET Dit is het culturele zelfportret van Vul alles in hele antwoordzinnen in. Gebruik een ander lettertype of een andere kleur voor de antwoorden. Plak hier je pasfoto Film/tv 1 Ga

Nadere informatie

En hoe blijf jij Fit in je Hoofd?

En hoe blijf jij Fit in je Hoofd? En hoe blijf jij Fit in je Hoofd? 1,2,3,..., 10 stappen Fit in je Hoofd, Goed in je Vel. Je lekker in je vel voelen, daar kun je aan werken. Lees rustig de tien stappen. Ze inspireren je om fit te blijven

Nadere informatie

Brood zoals Vroeger Catalogus 2017

Brood zoals Vroeger Catalogus 2017 Brood zoals Vroeger Catalogus 2017 Brood zoals Vroeger Brood zoals Vroeger onderscheid zich door een unieke bereiding waarbij alleen gebruik wordt gemaakt van 100% natuurlijke grondstoffen. Het resultaat

Nadere informatie

En hoe blijf jij fit in je hoofd?

En hoe blijf jij fit in je hoofd? En hoe blijf jij fit in je hoofd? boekje-105x105-def.indd 1 30-01-2009 12:05:22 1,2,3,..., 10 stappen boekje-105x105-def.indd 2 30-01-2009 12:05:23 Je lekker in je vel voelen, daar kun je aan werken. Lees

Nadere informatie

Tijd van ontdekkers en hervormers: Nieuwe tijden

Tijd van ontdekkers en hervormers: Nieuwe tijden Tijd van ontdekkers en hervormers: Nieuwe tijden Een dief met vleugels Dit is Leonardo da Vinci Hij leefde in het jaar 1518 Hij was heel slim Hij keek goed hoe vogels vliegen En maakte zelf vleugels Leonardo

Nadere informatie

Jaardag NAC Leren van crisis? Gebruik je hersens!

Jaardag NAC Leren van crisis? Gebruik je hersens! Jaardag NAC Leren van crisis? Gebruik je hersens! Brainessentials en recepten bij crisis Breinprincipes voor leren Brigitte Spee en NS Leercentrum 29 september 2016 Kennismaken met het brein Opbouw en

Nadere informatie

Het feest van Koning Beer

Het feest van Koning Beer Het feest van Koning Beer Louis Moe bron. G.B. van Goor Zonen Den Haag 1930 Zie voor verantwoording: http://www.dbnl.org/tekst/moe_001fees01_01/colofon.php 2010 dbnl 2 [Het feest van koning Beer] De winter

Nadere informatie

DE BIBLIOTHEEK VAN JE DROMEN? groep A

DE BIBLIOTHEEK VAN JE DROMEN? groep A DE BIBLIOTHEEK VAN JE DROMEN? groep A 4 opdrachten! 60 minuten! Bij iedere opdracht zet iemand zijn wekker/ chronometer (op gsm of uurwerk), zodat je zeker niet veel langer dan een kwartier bezig bent.

Nadere informatie

Ondernemen volgens je kernwaarden en overtuigingen

Ondernemen volgens je kernwaarden en overtuigingen 1 Ondernemen volgens je kernwaarden en overtuigingen TEL +31157851592 EMAIL: INFO@POWER-EVENTS.EU WEBSITE: WWW.POWER-EVENTS.EU 2 De kracht van jouw Kernwaarden en Overtuigingen Waar komen waarden vandaan?

Nadere informatie

Sugar Addiction Test

Sugar Addiction Test Sugar Addiction Test Hoe is het gesteld met jouw suikerverslaving? Ontdek het met deze test. SUGARCHALLENGE Is een initiatief van Food & Lifestylecoach Carola van Bemmelen Doe de Sugar Addiction test Ben

Nadere informatie

Heer, U kent mij als geen ander U weet of ik zit of sta en U kent ook mijn gedachten voordat ik iets zeggen ga

Heer, U kent mij als geen ander U weet of ik zit of sta en U kent ook mijn gedachten voordat ik iets zeggen ga Hieronder staan de teksten van nieuwe liedjes, zodat jullie ze thuis ook kunnen oefenen: 'k Heb Jezus nodig heel mijn leven 'k Heb Jezus nodig, heel mijn leven. 'k Heb Jezus nodig, dag aan dag, in m'n

Nadere informatie

En hoe blijf jij fit in je hoofd?

En hoe blijf jij fit in je hoofd? En hoe blijf jij fit in je hoofd? 1,2,3,..., 10 stappen Je lekker in je vel voelen, daar kun je aan werken. Lees rustig de tien stappen. Ze inspireren je om fit te blijven in je hoofd en hebben al heel

Nadere informatie

8-stappen ONTDEK-JEZELF

8-stappen ONTDEK-JEZELF 8-stappen ONTDEK-JEZELF SCHATKAART #rust #richting #route VOORWOORD Als klein jongetje droomde ik al van het avontuur. Dat ik in mijn avonturenmobiel niet alleen de wereld, maar vooral mezelf zou ontdekken.

Nadere informatie

General information of the questionnaire

General information of the questionnaire General information of the questionnaire Name questionnaire: Adult Temperament Questionnaire Original author: Rothbart, Ahadi, & Evans Translated by: Hartmann & Rothbart Date version: 2001 Language: Nederlands

Nadere informatie

Sprankelend Spraakmakend Verrassend Inspirerend Waanzinnig

Sprankelend Spraakmakend Verrassend Inspirerend Waanzinnig Grijp je Ambities Sprankelend Spraakmakend Verrassend Inspirerend Waanzinnig Je dromen verwezenlijken in 7 stappen. Grijp je ambities Brengt je dichterbij je ideaal Laat je talenten leven Helpt je het

Nadere informatie

BIJLAGEN LESPAKKET 1.2

BIJLAGEN LESPAKKET 1.2 BIJLAGEN LESPAKKET 1.2 BIJLAGE 1 A4 BLADEN THEMA S BIJLAGE 2 DOMINO EMOTIES BIJLAGE 3 MATCHING OEFENING GEVOELENS BIJLAGE 4 VRAGENLIJST FILM BIJLAGE 5 VRAGENSTROOKJES HOEKENWERK BIJLAGE 6 ANTWOORDENBLAD

Nadere informatie

Welkom op vakantiepark Dierenbos! Wist je dat Flurki het heel leuk vind om post te krijgen?

Welkom op vakantiepark Dierenbos! Wist je dat Flurki het heel leuk vind om post te krijgen? ANIMATIE PROGRAMMA Wist je dat Flurki het heel leuk vind om post te krijgen? Bij de Speelschuur vind je zijn eigen brievenbus. Vergeet niet je adres erop te zetten, Flurki stuurt graag een kaartje terug!

Nadere informatie

Misschien geven ze niet je huidige situatie weer, maar maak toch een keuze voor een uitspraak die voor jou van grote betekenis is.

Misschien geven ze niet je huidige situatie weer, maar maak toch een keuze voor een uitspraak die voor jou van grote betekenis is. Jouw favoriete liefdestaal Hieronder staan 30 keuzevragen. lke keuzevraag bestaat uit 2 uitspraken. Omcirkel de uitspraak die voor jou het meest betekenisvol en belangrijk is in je relatie. Misschien geven

Nadere informatie

Training Persoonlijke Kracht!

Training Persoonlijke Kracht! Training Persoonlijke Kracht! Zet binnen acht weken stevige stappen in je persoonlijke ontwikkeling en leer te werken vanuit jouw persoonlijke kracht! Training Persoonlijke Kracht! Persoonlijk leiderschapsprogramma

Nadere informatie

Het ontwikkelen van een zelfbeeld

Het ontwikkelen van een zelfbeeld H.4 KEN JIJ JEZELF?! Het ontwikkelen van een zelfbeeld Je zelfbeeld geeft weer hoe jij over jezelf denkt. Dit zelfbeeld ontwikkel je door naar jezelf te kijken en door de manier waarop anderen naar jou

Nadere informatie

De VrijBaan Vragenlijst (Algemeen)

De VrijBaan Vragenlijst (Algemeen) De VrijBaan Vragenlijst (Algemeen) Inleiding Veel mensen ervaren moeilijkheden om werk te vinden te behouden, of van baan / functie te veranderen. Beperkingen, bijvoorbeeld als gevolg van een gezondheidsprobleem,

Nadere informatie