Onze kookworkshops. Als u bij ons met een groep komt koken, kunt u kiezen uit diverse menu's. Onze chefkok doet u de volgende suggesties:

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Onze kookworkshops. Als u bij ons met een groep komt koken, kunt u kiezen uit diverse menu's. Onze chefkok doet u de volgende suggesties:"

Transcriptie

1 Onze kookworkshops Als u bij ons met een groep komt koken, kunt u kiezen uit diverse menu's. Onze chefkok doet u de volgende suggesties: Toscaanse keuken: Antipasto van peperonata, ailoli, en crostini fegatini Risotto van paddestoelen en salami, huisgemaakte basilicum-tagliatelle In z'n geheel gebraden varkenslende met knoflook en rozemarijn Dolce di Polenta e Zabaglione Spaanse keuken: Gemengde tapas van het huis Versgemaakte Spaanse tomaten/paprika soep Baskische makreel uit de oven met amandelen Sinaasappeltaart met warme chocolademousse Franse keuken: Rouleau van ham, zalm en chèvre Bisque de crevettes: de klassieke garnalensoep, geflambeerd met Cognac De perfecte biefstuk met Portsaus, afgemonteerd met ganzenlever Millefeuille van filodeeg, chocolademousse en aardbeien Teambuilding menu: Quiche van gerookte zalm en mieriksworteldressing Crême van courgette met knoflook en pijnboompitten Gevulde parelhoen met zelfgemaakte pasta Grand dessert Business Cooking menu / Gordon Ramsey Cooking: Taartje van kreeft, zeekraal en truffelmayonaise Mediterrane salade van geroosterde zeebaars en venkel Franse lamsracks met mousseline en lams/rozemarijn jus Proeverij van chocolade (toeslag 10,00 p.p.)

2 Daarnaast verzorgen we de volgende workshops: BBQ en Outdoor Cooking: de barbecue op culinair niveau! Surinaams koken: het echte werk Surprise Cooking: goed als teambuilding Sushi maken: iedereen houdt ervan, weinig mensen kunnen het maken Oosterse markt: met evt. zelf inkopen doen op de markt (200 meter verder) Tapas maken: proef de Spaanse zon! Cajun: hiervoor is Fred uw specialist Thais koken: met uw eigen Thais lady-chef Worldwide Fingerfood: tapas, sushi en amuses Onze kook-concepten Naast bovenstaande kookworkshops, hebben wij nog een aantal leuke concepten. Dit zijn ook workshops, maar dan met een speciaal thema of doel. KookDuel! Geschikt voor: groepen van +16 personen Aantal personen: Duur: circa 5,5 uur Prijsklasse: iets hoger dan normaal Wilt u, naast een actieve avond met lekker eten, een extra touch toevoegen? Kies dan voor het KookDuel!: freestyle tegen elkaar op koken, onder leiding van een prof. Zeer geschikt als personeelsfeest, teambuildingsavond of relatie-dag! De groep wordt in 4 groepen gesplitst: voorgerecht, tussengerecht, hoofdgerecht en dessert. Iedere groep krijgt een chef aangewezen, en een professionele kok tot zijn beschikking. De chefs verdelen onderling alle ingredienten d.m.v. van onze Culi Quiz. Daarna gaat u met de groepen koken. Tijdens het aansluitende diner wordt gelet op: originaliteit, bereiding en natuurlijk presentatie. De winnaar ontvangt een prijs en eeuwige roem.

3 Gordon Ramsay Cooking Geschikt voor: teamuitjes, bedrijfsuitjes, teambuilding, personeelsfeest Aantal personen: Duur: 6 uur Prijsklasse: boven gemiddeld Communicatie is tegenwoordig het toverwoord. Maar: we zijn het een beetje kwijt. Waar is de goede oude tijd dat je gewoon alles eerlijk kon zeggen? Dat was toch ontzettend snel en efficiënt? Beleefdheidsvormen en dat soort geneuzel kosten het bedrijfsleven jaarlijks miljoenen! "Gordon Ramsay Cooking" is niet alleen een kookworkshop, maar ook een communicatie-workshop. Mensen waren geschokt toen ze voor het eerst op TV zagen hoe het er in de restaurantkeuken aan toeging. Natuurlijk scheldt niet iedere chefkok zoveel als Gordon Ramsay. Maar zijn manier van communiceren is wel eerder regel dan uitzondering in topkeukens. En wat is het resultaat? Orde, netheid, snelle communicatie, hierarchie en een perfect eindproduct. Zijn manier van werken heeft dus wel effect. De man heeft in totaal 9 Michelinsterren! Kunt u van hem leren? Zeker! Het kennis maken met zijn omgangsvormen is een eye-opener voor uw bedrijf. Werknemers stellen het op prijs als ze weten waar ze aan toe zijn. De ontzettend directe benadering leidt vaak eerst tot een schrikreactie, daarna tot snel resultaat. Het omvat namelijk niet alleen maar schelden, dat is wat scoort op TV. Complimenteren hoort er ook bij. En niet boos blijven, geen wrok, geen roddels, na de doorgifte drink je samen weer een biertje. Hoe heet het er ook aan toeging. Dat zijn de wetten van de keuken. Kokscommunicatie komt neer op: verantwoordelijkheid, directheid en eerlijkheid. Koks zeggen waar het op staat. Koks hebben namelijk geen tijd voor praatgroepjes, zij moeten een perfect product afleveren. Ziet u al een link met uw bedrijf? Tijdens de kookworkshop is iedereen om beurten de chefkok van zijn groep. U krijgt dan de kans om uw team te leiden en te motiveren. Dit met de tips die u van de ervaren koks krijgt. Schelden doen we alleen als iemand dat duidelijk verdient heeft, als het schelden een doel heeft, en dus resultaat oplevert. Schelden om het schelden is uit den boze. Een positieve benadering heeft vaak het beste resultaat, maar als iets klote is, dan is het klote! Het "Worst fucking meal ever" is van sterrenniveau. U vindt het bovenaan dit document.

4 Koken met een TV kok Geschikt voor: bijzondere gelegenheden Duur: nvt Prijsklasse: zeer hoog Door nauwe samenwerking met TV koks kunnen wij u een keur aan bekende binnenlandse en buitenlandse TV koks aanbieden. Vooral tijdens zakelijke events zetten zij uw boodschap extra kracht bij! Bedrijfskoken Geschikt voor: bedrijven Duur: circa 5 uur Prijsklasse: normaal U gaat met uw collega's een heerlijk diner zelf bereiden en opeten. Gezelligheid gegarandeerd!

5 Bonbons maken Geschikt voor: bedrijfsuitjes, families, vrienden Aantal personen: Duur: circa 3 à 4 uur Prijsklasse: gemiddeld Bonbons maken is een heerlijke bezigheid. Tijdens de workshop leren de deelnemers melk,- witte,- en pure chocolade te tempereren, snij en gietbonbons maken en verschillende overheerlijke truffels. Uiteraard nemen de deelnemers de zelfgemaakte bonbons mee naar huis! Na de inleiding demonstreert de chef patissier hoe en waarom chocolade getempereerd moet worden. Daarna kunt u al snel aan de slag met de fijnste couverture, marsepein, fruit, praline en caramel. Afhankelijk van het werktempo duurt de workshop bonbons maken 3 tot 4 uur. Kortere, maar ook langere programma's zijn mogelijk. Bijvoorbeeld als vergaderbreak of 2 daagse cursus. Bonbons maken leent zich ook uitstekend voor interactieve demonstraties, zoals in winkelcentra, op feesten en beurzen. Vandaar dat deze workshop ook op uw eigen locatie verzorgd kan worden.

6 Oosterse Markt Geschikt voor: iedereen Duur: circa 6 à 7 uur (woensdag t/m zondag) Prijsklasse: normaal Niets is er leuker dan over de Oosterse markt struinen, op zoek naar lekkere, verse ingrediënten. Vragen stellen aan de verkopers, even proeven, kijken - kijken, maar ook kopen! U krijgt van ons een budget mee om inkopen te doen. U kunt een boodschappenlijst van ons krijgen, maar u mag ook zelf beslissen wat u koopt. Op 300 meter lopen van de Oosterse Markt ligt onze kookstudio: Culinair Centrum Beverwijk. Hier gaat u uw producten onder leiding van professionele koks verwerken tot een heerlijk Oosters diner! Teambuilding Geschikt voor: bedrijven Duur: circa 6 uur + evt opvolgingstraject Prijsklasse: hoog

7 Samen koken is op zich al een vorm van teambuilding. Een stap verder gaat de teambuilding als er wordt gewerkt met een communicatie deskundige. Culinair Centrum Beverwijk werkt samen met Fred Verbeek, communicatie in opleiding. Fred ontwerpt en verzorg trainings- en coachings- activiteiten gericht op het professionaliseren van cultuur, communicatie en gedrag. Professionaliteit in de bejegening én de persoonlijke balans van de medewerker zijn misschien wel de belangrijkste kwaliteitsbepalende elementen in de dienstverlening. Het zijn basisvoorwaarden voor het realiseren van een grotere arbeids-tevredenheid en het optimaliseren van kwaliteit. Dit zijn dan ook de pijlers van Verbeek's opleidingsactiviteiten. Surprise Cooking Geschikt voor: iedereen Duur: circa 5,5 uur Prijsklasse: normaal Surprise Cooking is zeer geschikt voor teambuilding. De deelnemers worden in teams opgedeeld. Dat kan zijn: random naar keuze van te voren bepaald door de opdrachtgever. Ieder team ontvangt een doos met ingrediënten waarbij het recept ontbreekt. Zij gaan er naar eigen inzicht een gerecht van maken. De taak van de begeleidende koks is in overleg met de opdrachtgever variabel van zorgen dat het niet uit de hand loopt, tot echt begeleiden van het verloop van de bereiding. Verwachte reacties: hilariteit tot bewondering. In ieder geval veel gespreksstof! Eventueel is er een evaluatie en/of prijsuitreiking voor het beste resultaat, maar ook een prijs voor het grootste misbaksel.

8 Masterclass Geschikt voor: echte liefhebbers Aantal personen: Duur: circa 6 uur Prijsklasse: hoog Bij een masterclass krijgt u altijd les van een specialist. Dit kan onze eigen patissier of vinoloog zijn, maar ook bijvoorbeeld een Italiaanse, Thaise of Surinaamse chefkok. Na de masterclass volgt uiteraard het zelf bereide diner. Freestyle Jamsessie Geschikt voor: gevorderde (hobby) koks Aantal personen: Duur: circa 6 uur Prijsklasse: maatwerk Jamsessie is een breed begrip: van ervaren chefkoks die met wild aan de slag gaan, tot hobbykoks die moleculair gaan koken. Van kookclubs die willen stoeien met chocolade, tot leveranciers die hun producten onder de aandacht willen brengen. Er is eigenlijk maar één overeenkomst: u weet nooit van tevoren wat u gaat maken!

9 Wine and Dine Geschikt voor: iedereen Aantal personen: Duur: circa 3 à 4 uur Prijsklasse: hoog Op een wijn en spijs avond verwennen wij u en uw gasten met een heerlijk diner, dat we in overleg met u samenstellen. Daarbij schenken we 1 of meerdere speciaal geselecteerde wijnen per gang. Het geheel wordt begeleidt door een uitleg van onze vinoloog, over de invloed die de gerechten en wijnen op elkaar hebben. Door veel te proeven en te genieten ontdekt u de basisregels van het combineren van wijn en gerecht. Eventueel worden de wijnen voorafgaand aan het diner geproefd. De gerechten worden live voor u gekookt. Omdat de keuken en restaurant één zijn, kunt u de koks zien koken. Tussen de gangen door kunt u ook een praatje met ze maken, of ze even assisteren! Culinair Centrum Beverwijk: Koksopleidingen Kookworkshops Patisserie opleidingen Wijncursussen Wijnproeverijen Kaascursussen Live Cooking op locatie U kunt ons bereiken via info@culinaircentrumbeverwijk.nl of telefonisch via (maandag t/m zaterdag van 9:00 tot 21:00) Met vriendelijke groet, Team CCB

Welkom bij onze kookstudio. Wilt u een personeelsfeest of bedrijfsuitje in uw regio organiseren? Dan bent u bij ons aan het goede adres.

Welkom bij onze kookstudio. Wilt u een personeelsfeest of bedrijfsuitje in uw regio organiseren? Dan bent u bij ons aan het goede adres. Bedrijfsuitjes in uw regio Welkom bij onze kookstudio. Wilt u een personeelsfeest of bedrijfsuitje in uw regio organiseren? Dan bent u bij ons aan het goede adres. Wij organiseren kookavonden voor kleine

Nadere informatie

Voor Hemels koken hoef je geen Chef te zijn!!!

Voor Hemels koken hoef je geen Chef te zijn!!! Vanaf juni 2015 is naast Restaurant Ratatouille op Vischmarkt nr. 4, ons KookLokaal, Wijnkelder en CuliWinkel gevestigd. Verschillende concepten onder één dak wat Ratatouille gastronomisch helemaal compleet

Nadere informatie

Kook en Proefstudio Den Haag

Kook en Proefstudio Den Haag Geachte heer/mevrouw, Via deze weg willen wij ons graag aan u voorstellen. De Kook en Proefstudio Den Haag is dé gelegenheid waar collega's, vrienden en familie samen aan de slag gaan. Samen koken, samen

Nadere informatie

INFORMATIE KOOKSTUDIO

INFORMATIE KOOKSTUDIO INFORMATIE KOOKSTUDIO Heeft u de smaak al te pakken? Kookstudio De Smaak Van... is een professioneel en goed uitgeruste kookstudio in het centrum van Almelo. De kookstudio biedt mogelijkheden voor uiteenlopende

Nadere informatie

Kookstudio brochure 2015

Kookstudio brochure 2015 Kookstudio brochure 2015 Wat u van ons kunt verwachten.. Tijdens een kookworkshop gaat u zelf koken in groepsverband, onder begeleiding van een professionele kok ofwel kookdocent. U maakt gebruik van de

Nadere informatie

INFORMATIE KOOKSTUDIO

INFORMATIE KOOKSTUDIO INFORMATIE KOOKSTUDIO Heeft u de smaak al te pakken? Kookstudio De Smaak Van... is een professioneel en goed uitgeruste kookstudio in het centrum van Almelo. De kookstudio biedt mogelijkheden voor uiteenlopende

Nadere informatie

bij de veldkeuken met een groep aan tafel

bij de veldkeuken met een groep aan tafel met een groep aan tafel bij de veldkeuken In goed gezelschap bij de Veldkeuken Bij de Veldkeuken kun je goed met groepen terecht om te lunchen, te borrelen, of te dineren. De seizoenen zie je niet alleen

Nadere informatie

Wanneer er een * bij een gerecht staat betekent dit dat het gerecht vegetarisch is

Wanneer er een * bij een gerecht staat betekent dit dat het gerecht vegetarisch is Welkom bij Restaurant De Oude Betuwe Wij hebben voor u deze menukaart samengesteld naar onze visie op smaak en seizoen. Op de volgende pagina s vindt u bovenaan de gerechten waaruit u een keuze kunt maken

Nadere informatie

Jeroen Bosch 2016. Groepsarrangementen bij Artisan. Restaurant en Wijnhandel Artisan Verwersstraat 24, 5211 HW s-hertogenbosch

Jeroen Bosch 2016. Groepsarrangementen bij Artisan. Restaurant en Wijnhandel Artisan Verwersstraat 24, 5211 HW s-hertogenbosch Jeroen Bosch 2016 Groepsarrangementen bij Artisan Vinoloog van de wijnacademie Bib Gourmand van Michelin Restaurant en Wijnhandel Artisan Restaurant & Wijnhandel Artisan ambachtelijke & biologische keuken

Nadere informatie

Tipi s De Laro. Naast ons landgoed bieden wij u ook deze unieke ervaring

Tipi s De Laro. Naast ons landgoed bieden wij u ook deze unieke ervaring Tipi s De Laro Naast ons landgoed bieden wij u ook deze unieke ervaring TIPI S DE LARO Tipi s De Laro, grote Nordic Tipi s welke volledig naar wens kunnen worden ingericht, zeer geschikt voor personeelsfeesten

Nadere informatie

R ESTAURANT W E R E L D K E UKE N

R ESTAURANT W E R E L D K E UKE N R ESTAURANT W E R E L D K E UKE N Geniet en proef Genieten van gerechten uit de hele wereld terwijl onze koks het live voor u klaar maken. Dat is het live cooking concept van Wereldrestaurant Etenswaard!

Nadere informatie

Gezellig met z n allen koken op niveau in de ambiance van een schitterende 5 sterren keuken. Ruimte voor creatie: John Geven Studio s

Gezellig met z n allen koken op niveau in de ambiance van een schitterende 5 sterren keuken. Ruimte voor creatie: John Geven Studio s Ruimte voor creatie: John Geven Studio s Gezellig met z n allen koken op niveau in de ambiance van een schitterende 5 sterren keuken. Alle info op de volgende pagina s. John Geven Studio s, een vijf sterren

Nadere informatie

Groepen. Mogelijkheden voor feest / bruiloft / diner. Restaurant en Wijnhandel Artisan Verwersstraat 24, 5211 HW s-hertogenbosch

Groepen. Mogelijkheden voor feest / bruiloft / diner. Restaurant en Wijnhandel Artisan Verwersstraat 24, 5211 HW s-hertogenbosch Groepen Mogelijkheden voor feest / bruiloft / diner Vinoloog van de wijnacademie Cerfiticate of excellence - tripadvisor Restaurant en Wijnhandel Artisan Restaurant & Wijnhandel Artisan ambachtelijke &

Nadere informatie

RESTAURANT DE RECHTER

RESTAURANT DE RECHTER RESTAURANT DE RECHTER De Rechter in Boxtel is gevestigd in een karakteristiek en monumentaal pand, midden in het centrum van Boxtel. Wij hebben een prachtig terras, pal aan rivier de Dommel. Dit maakt

Nadere informatie

Wanneer er een * bij een gerecht staat betekent dit dat het gerecht vegetarisch is

Wanneer er een * bij een gerecht staat betekent dit dat het gerecht vegetarisch is Welkom bij Restaurant De Oude Betuwe Wij hebben voor u deze menukaart samengesteld naar onze visie op smaak en seizoen. Op de volgende pagina s vindt u bovenaan de gerechten waaruit u een keuze kunt maken

Nadere informatie

Via deze weg willen wij ons graag aan u voorstellen.

Via deze weg willen wij ons graag aan u voorstellen. Geachte heer/mevrouw, Via deze weg willen wij ons graag aan u voorstellen. De Kook en Proefstudio Den Haag is de gelegenheid waar collega's, vrienden en familie samen aan de slag gaan. Samen koken, samen

Nadere informatie

restaurant la tasca Open: maandag t/m zaterdag Keuken open: 18:00-22:00 Voor groep reserveringen kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

restaurant la tasca Open: maandag t/m zaterdag Keuken open: 18:00-22:00 Voor groep reserveringen kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. 1 Restaurant La Tasca Aan één van de mooiste grachten van Delft, de Voldersgracht, vindt u Restaurant La Tasca. Al sinds de opening in 1998 staan Robin en Bert hier in de keuken om met veel liefde, zorg

Nadere informatie

Horeca Brochure. Stamppottenbuffet. Barbecue Dessertbuffet Workshop barbecue. Verrassingsdiner Ontvangstbuffet. Warm en koud buffet Lunch

Horeca Brochure. Stamppottenbuffet. Barbecue Dessertbuffet Workshop barbecue. Verrassingsdiner Ontvangstbuffet. Warm en koud buffet Lunch Verrassingsdiner Ontvangstbuffet Bittergarnituren Stamppottenbuffet Horeca Brochure Barbecue Dessertbuffet Workshop barbecue Warm en koud buffet Lunch TRAFFIC CONTROL Driving Safe & Driving Fun Saté Arrangementen

Nadere informatie

Menu s. 3 gangen verrassingsmenu ,25. 3 gangen keuze menu 34,- * 11,25. 4 gangen keuze menu 37,50 * 14,75. 3 gangen wildmenu 34,- * 11,25

Menu s. 3 gangen verrassingsmenu ,25. 3 gangen keuze menu 34,- * 11,25. 4 gangen keuze menu 37,50 * 14,75. 3 gangen wildmenu 34,- * 11,25 Menu s Bijpassend wijn arrangement: 3 gangen verrassingsmenu 23.75 11,25 U kunt kiezen uit vis of vlees voor het hoofdgerecht. 4 gangen verrassingsmenu 26.75 14,75 U kunt kiezen uit vis of vlees voor het

Nadere informatie

RESTAURANT - TERRAS - WIJNBAR

RESTAURANT - TERRAS - WIJNBAR RESTAURANT - TERRAS - WIJNBAR Wij gaan zeer zorgvuldig om met uw voedselallergie/voedselintolerantie. Kruisbesmetting van allergenen is in onze keuken echter nooit 100% uit te sluiten. Voor allergeneninformatie

Nadere informatie

Kookstudio brochure 2016/2017

Kookstudio brochure 2016/2017 Kookstudio brochure 2016/2017 Wat u van ons kunt verwachten.. Tijdens een kookworkshop gaat u zelf koken in groepsverband, onder begeleiding van een professionele kok ofwel kookdocent. U maakt gebruik

Nadere informatie

Onze zaak. Speciale verzoeken

Onze zaak. Speciale verzoeken Onze zaak Le Verre is niet zomaar een restaurant, maar een uitgaansgelegenheid waar sfeer, gezelligheid en kwaliteit de sleutelwoorden zijn. Dit ziet u terug in de aankleding van het grand café, maar ook

Nadere informatie

Hartig en zoet. Huisgemaakte monchou 2,90 Nougatine slagroom 2,70 Appeltaart 2,70 Slagroom 0,60. Worstenbrood 2,50

Hartig en zoet. Huisgemaakte monchou 2,90 Nougatine slagroom 2,70 Appeltaart 2,70 Slagroom 0,60. Worstenbrood 2,50 Hartig en zoet Huisgemaakte monchou 2,90 Nougatine slagroom 2,70 Appeltaart 2,70 Slagroom 0,60 Worstenbrood 2,50 Onze zaak Le Verre is niet zomaar een restaurant, maar een uitgaansgelegenheid waar sfeer,

Nadere informatie

Caeser salad gerookte hoender kwartel ei parmezaanse kaas pancetta van het Livar varken Langoustine en Kalf

Caeser salad gerookte hoender kwartel ei parmezaanse kaas pancetta van het Livar varken Langoustine en Kalf Voorgerechten Caeser salad gerookte hoender kwartel ei parmezaanse kaas pancetta van het Livar varken 11.95 Langoustine en Kalf zoetzure tomaatjes haringkaviaar kreeften-vinaigrette 14.50 Gegrilde runderbavette

Nadere informatie

Kerst bij Hotel Breda Princeville

Kerst bij Hotel Breda Princeville Kerst bij Hotel Breda Princeville Breng de feestdagen gezellig door bij Hotel Breda Princeville Ook dit jaar kunt u weer heerlijk komen genieten met uw familie en vrienden tijdens de feestdagen. Tijdens

Nadere informatie

Party Amusant feest op maat optie -1(vanaf 50 personen)

Party Amusant feest op maat optie -1(vanaf 50 personen) feest op maat optie -1(vanaf 50 personen) Meteen bij binnenkomst zullen wij een welkomstdrankje aanbieden, bijvoorbeeld een glaasje alcoholvrije champagne. Op verzoek schenken wij koffie en thee. Op de

Nadere informatie

Welkom bij Taste! Taste! presenteert u passie! U kunt niet kiezen? We vertellen u graag ons menu du Chef!

Welkom bij Taste! Taste! presenteert u passie! U kunt niet kiezen? We vertellen u graag ons menu du Chef! Welkom bij Taste! Taste! is er voor iedereen die liefde voelt voor pure cuisine. Voor fijnproevers die zichzelf en hun tafelgenoten willen overrompelen met smaken, geuren en composities die aan de basis

Nadere informatie

Geachte gast, Hieronder hebben we de mogelijkheden voor u uitgewerkt.

Geachte gast, Hieronder hebben we de mogelijkheden voor u uitgewerkt. Geachte gast, Graag dagen wij onszelf uit om voor u een ultiem moment te creëren vol culinair avontuur in een ontspannen sfeer. Ook willen we u een functionele ambiance bieden voor een succesvolle zakelijke

Nadere informatie

Menukaart. Eet smakelijk!

Menukaart. Eet smakelijk! Menukaart Het is Lente! Heerlijke verse voorjaarsproducten zijn weer volop verkrijgbaar en verwerkt in onze menukaart. Natuurlijk hebben de asperges een prominente plek gekregen! Onze menukaart is met

Nadere informatie

Welkom in restaurant Smaakmakers

Welkom in restaurant Smaakmakers Welkom in restaurant Smaakmakers Geachte gast, Met zorg heeft ons keukenteam dit seizoensmenu voor u samengesteld. Maak uw keuze uit de culinaire klasse die u wenst; Lekkere, Heerlijke en/of Culinaire

Nadere informatie

w i l h e l m i n a o o r d BIJZONDER PUUR

w i l h e l m i n a o o r d BIJZONDER PUUR wilhelmina oord BIJZONDER PUUR BIJZONDER VERGADEREN BIJZONDER KOKEN BIJZONDER ETEN BIJZONDERE TEAMBUILDING BIJZONDERE PRODUCTEN BIJZONDERE MENSEN BIJZONDERE CONGRESSEN BIJZONDER GENIETEN WILHELMINAOORD

Nadere informatie

Voorgerechten. Tussengerechten. Hoofdgerechten. Dessert

Voorgerechten. Tussengerechten. Hoofdgerechten. Dessert Chefs menu 1 3 gangen 31,50 per persoon 4 gangen 36,50 per persoon Voorgerechten Vegetarisch, vis- en vleesgerecht van de chef Tussengerechten Kreeftensoep tartaar van gamba Courgettesoep Hollandse garnaal

Nadere informatie

Lunchkaart van 12.00 uur tot 16.00 uur

Lunchkaart van 12.00 uur tot 16.00 uur Lunchkaart van 12.00 uur tot 16.00 uur Harrie s onovertroffen vissoep met al het lekkers uit de zee 6,50 Krachtige soep van pomodori tomaten met basilicum room 4,75 Brood ambachtelijk landbrood, wit of

Nadere informatie

Welkom in restaurant Smaakmakers

Welkom in restaurant Smaakmakers Welkom in restaurant Smaakmakers Geachte gast, Met zorg heeft ons keukenteam dit seizoensmenu voor u samengesteld. Maak uw keuze uit de culinaire klasse die u wenst; Lekkere, Heerlijke, Culinaire of uiteraard

Nadere informatie

WiNE & DiNE. Menu Ratatouille 3 gangen 35 4 gangen 45 5 gangen 55

WiNE & DiNE. Menu Ratatouille 3 gangen 35 4 gangen 45 5 gangen 55 RATATOUILLE In ons restaurant willen we graag dat onze gasten genieten en het gezellig hebben met elkaar, of zij nu komen voor elkaars gezelschap en daar heerlijk bij drinken en snoepen, met de gerechtjes

Nadere informatie

Dining56. Kookworkshops. Wat is er nu leuker dan met je collega's als teamuitje of met vriendinnen als vrijgezellenfeestje

Dining56. Kookworkshops. Wat is er nu leuker dan met je collega's als teamuitje of met vriendinnen als vrijgezellenfeestje Kookworkshops Wat is er nu leuker dan met je collega's als teamuitje of met vriendinnen als vrijgezellenfeestje samen te gaan koken en daarna te dineren in ons prachtige herenpand uit 1865. Na ontvangst

Nadere informatie

MENU BIJ IETE VERRASSINGSMENU

MENU BIJ IETE VERRASSINGSMENU MENU BIJ IETE VERRASSINGSMENU 3 gangen: 35,00 4 gangen: 39,50 5 gangen: 44,50 Kaas als alternatief voor dessert: supplement 5,00 Extra kaasplateau: 12,00 Vanaf 6 personen serveren we onze menu's uitsluitend

Nadere informatie

visie werkwijze *genoemde prijzen zijn exclusief btw

visie werkwijze *genoemde prijzen zijn exclusief btw visie Net even anders dan anders. Waar presentatie net zo belangrijk is als smaak. Stoer en robuust. Waar ambachtelijke producten een hoofdrol spelen. En we trots zijn op onze eigen recepturen. Waar vers

Nadere informatie

Live Cooking vanaf 17,50 p.p. excl. personeel

Live Cooking vanaf 17,50 p.p. excl. personeel Zijn uw medewerkers vaak dagen of zelfs weken op een locatie aan het werk in binnen of buitenland? Draaien ze lange dagen op evenementen en hebben ze weinig tijd om te eten, dan hebben wij de oplossing

Nadere informatie

Goed koken is een kunst. Niet omdat het moeilijk is, maar omdat het een creatieve bezigheid is.

Goed koken is een kunst. Niet omdat het moeilijk is, maar omdat het een creatieve bezigheid is. Cursusaanbod Goed koken is een kunst. Niet omdat het moeilijk is, maar omdat het een creatieve bezigheid is. Omdat het nieuwe smaken en impressies doet ontdekken. Omdat het anderen laat meegenieten. Omdat

Nadere informatie

Voor de kinderen heeft onze chef-kok een 5-gangen menu samengesteld voor 27,50 per kind.

Voor de kinderen heeft onze chef-kok een 5-gangen menu samengesteld voor 27,50 per kind. Kerst in de Sniep Kerstavond donderdag 24 december 2015 Donderdag 24 december zijn wij gesloten i.v.m. de voorbereidingen voor de kerstdagen. Kerstbrunch vrijdag 25 december U wordt vanaf 11.00 uur ontvangen

Nadere informatie

Feestfolder 2015. Er wacht u een hartelijke ontvangst en u wordt begeleid naar uw tafel, gedekt in orangeriestijl.

Feestfolder 2015. Er wacht u een hartelijke ontvangst en u wordt begeleid naar uw tafel, gedekt in orangeriestijl. Feestfolder 2015 Geachte, Er wacht u een hartelijke ontvangst en u wordt begeleid naar uw tafel, gedekt in orangeriestijl. Onze verschillende voorgestelde menu's, biedt u gevarieerde specialiteiten volgens

Nadere informatie

ZELDZAAM FEESTEN. Zelf tappen en schenken? Onze ruimte op de 1e verdieping biedt u de ruimte tot 120 gasten INFO@ZELDZAAM.COM TEL 0318-510500

ZELDZAAM FEESTEN. Zelf tappen en schenken? Onze ruimte op de 1e verdieping biedt u de ruimte tot 120 gasten INFO@ZELDZAAM.COM TEL 0318-510500 ZELDZAAM FEESTEN Zelf tappen en schenken? Onze ruimte op de 1e verdieping biedt u de ruimte tot 120 gasten INFO@ZELDZAAM.COM TEL 0318-510500 INDELINGEN EN OPSTELLINGEN Er zijn diverse mogelijkheden op

Nadere informatie

Zeer gewaardeerde gast

Zeer gewaardeerde gast Kerst 2014 Restaurant Oriëntal Green House Aalsterweg 281, 5644 RD Eindhoven, The Netherlands Tel. 040-293 05 20 of 040-293 05 23 Email: info@orientalgreenhouse.nl, www.orientalgreenhouse.nl Zeer gewaardeerde

Nadere informatie

Lunchkaart. Broodjes koud. Broodjes warm. Sandwiches. Soepen. Carpaccio 9,50. Tonijnsalade 8,50. Oude kaas 9,50. Brie en mosterddressing 7,50

Lunchkaart. Broodjes koud. Broodjes warm. Sandwiches. Soepen. Carpaccio 9,50. Tonijnsalade 8,50. Oude kaas 9,50. Brie en mosterddressing 7,50 Lunchkaart Op loop afstand van de meest prachtige kerk in Den Bosch vind u De Bossche Eetkaemer met een verrassende lunchkaart. In ons restaurant of op het terras kunnen wij u altijd een passende ambiance

Nadere informatie

In een sfeervol en ontspannen ambiance genieten van eerlijke gerechten

In een sfeervol en ontspannen ambiance genieten van eerlijke gerechten VERRASSINGSMENU Laat u verrassen door de chef! Een compilatie van de mooiste producten die de markt op dit moment te bieden heeft. Het enige wat de chef wil weten zijn uw voorkeuren en eventuele allergieën.

Nadere informatie

KERST BRUNCH. Op dinsdag 25 en woensdag 26 december 2018 serveren wij een uitgebreide Kerstbrunch in onze feestelijke zalen.

KERST BRUNCH. Op dinsdag 25 en woensdag 26 december 2018 serveren wij een uitgebreide Kerstbrunch in onze feestelijke zalen. Dekker Zoetermeer KERST BRUNCH Op dinsdag 25 en woensdag 26 december 2018 serveren wij een uitgebreide Kerstbrunch in onze feestelijke zalen. Vanaf ons Kerstbuffet verzorgen wij Gevogelte bouillon met

Nadere informatie

Groots Genieten van Kleine Gerechten

Groots Genieten van Kleine Gerechten Groots Genieten van Kleine Gerechten Houd je van de authen-eke Mediterrane keuken, ben jij iemand die liever geniet van drie kleinere gerechten dan van één compleet menu en hou jij van kwaliteit die je

Nadere informatie

VOORGERECHTEN. Gebakken loligo 9,00 Gebakken kleine octopus met knoflook, tomaat en olijven

VOORGERECHTEN. Gebakken loligo 9,00 Gebakken kleine octopus met knoflook, tomaat en olijven VOORGERECHTEN Carpaccio Classico 8,50 Dungesneden ossenhaas met truffelmayonaise, parmezaanse kaas, pijnboompitten en kappertjes Zalm carpaccio 9,50 Lichtgerookte wilde zalm met salade en wasabi ginger

Nadere informatie

Wijn arrangementen: Half Heel Bijpassende wijnarrangement per glas 3.25 6.50

Wijn arrangementen: Half Heel Bijpassende wijnarrangement per glas 3.25 6.50 Geachte gast, Graag dagen wij onszelf uit om voor u een ultiem moment te creëren vol culinair avontuur in een ontspannen sfeer. Ook willen we u een functionele ambiance bieden voor een succesvolle zakelijke

Nadere informatie

Restaurant Het Ambacht

Restaurant Het Ambacht Welkom in Restaurant Het Ambacht In onze keuken geven wij de voorkeur aan Friese ingrediënten, die wij combineren met Mediterrane invloeden. Behalve door Friese specialiteiten kenmerkt Restaurant Het Ambacht

Nadere informatie

De specialiteit van t Anker Laat u eens culinair verwennen Door onze keukenbrigade

De specialiteit van t Anker Laat u eens culinair verwennen Door onze keukenbrigade De specialiteit van t Anker Laat u eens culinair verwennen Door onze keukenbrigade Drie gangen Verrassingsmenu 37,50 Vier gangen Verrassingsmenu 42,50 Vijf gangen Verrassingsmenu 49,50 Wij stellen graag

Nadere informatie

restaurant la tasca Open: maandag t/m zaterdag Keuken open: 18:00-22:00 Voor groep reserveringen kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

restaurant la tasca Open: maandag t/m zaterdag Keuken open: 18:00-22:00 Voor groep reserveringen kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. 1 Restaurant La Tasca Aan één van de mooiste grachten van Delft, de Voldersgracht, vindt u Restaurant La Tasca. Al sinds de opening in 1998 staan Robin en Bert hier in de keuken om met veel liefde, zorg

Nadere informatie

KERSTMENU 2015. Nagerecht Grand dessert of Internationaal kaasplateau

KERSTMENU 2015. Nagerecht Grand dessert of Internationaal kaasplateau Gezien onze ervaringen met de drukte in de afgelopen jaren kunt u bij ons kiezen uit 2 aanvangstijden voor het kerstdiner. De eerste shift is vanaf 16.30 tot 19.30 uur. Deze shift is in het bijzonder geschikt

Nadere informatie

Welkom in restaurant Smaakmakers

Welkom in restaurant Smaakmakers Welkom in restaurant Smaakmakers Geachte gast, Met zorg heeft ons keukenteam dit seizoensmenu voor u samengesteld. Maak uw keuze uit de culinaire klasse die u wenst; Lekkere, Heerlijke en/of Culinaire

Nadere informatie

Om uw evenement goed te beginnen zijn er verschillende opties met betrekking tot de ontvangst in onze Herberg.

Om uw evenement goed te beginnen zijn er verschillende opties met betrekking tot de ontvangst in onze Herberg. ARRANGEMENTEN Ontvangsten Om uw evenement goed te beginnen zijn er verschillende opties met betrekking tot de ontvangst in onze Herberg. * Koffie of thee 1,70 * Koffie of thee met een stuk echte Limburgse

Nadere informatie

De Boelelaan 1109-b, 1081 HV Amsterdam 020 205 0966 amsterdam@thebasket.nl 1

De Boelelaan 1109-b, 1081 HV Amsterdam 020 205 0966 amsterdam@thebasket.nl 1 De Boelelaan 1109-b, 1081 HV Amsterdam 020 205 0966 amsterdam@thebasket.nl 1 Voorwoord The Basket is dé locatie op de Vu-Campus in Amsterdam voor een lekkere kop koffie, snelle lunch, gezellige borrel,

Nadere informatie

menu Hoogstaand boven het water

menu Hoogstaand boven het water menu Van harte welkom in het Eemshotel, een knus en huiselijk restaurant waar de gast nog gast is, en waar met verse en biologische producten op ambachtelijk wijze wordt gekookt. Bert en Jannie Boer zijn

Nadere informatie

5 soorten vlees Beef hamburger Thüringer braadworst Kipfilet Gekruid lamsworstje Varkensfilet

5 soorten vlees Beef hamburger Thüringer braadworst Kipfilet Gekruid lamsworstje Varkensfilet Barbecue brochure Barbecuebuffet Bij Piecken bent u aan het juiste adres voor een heerlijke en goed verzorgde barbecue. Door ons prachtige indoor barbecuebuffet kunnen wij u het hele jaar door voorzien

Nadere informatie

vanaf 2 personen p.p. van gemarineerde Aubergine, Artisjok, Tomaat, Paprika en Olijven, Tappenade en Brood met of zonder Kruidenboter

vanaf 2 personen p.p. van gemarineerde Aubergine, Artisjok, Tomaat, Paprika en Olijven, Tappenade en Brood met of zonder Kruidenboter + Voor bij de Borrel Mandje Brood 4,95 met Kruidenboter of Tapenade Gemarineerde Olijven 4,35 met zongedroogde Tomaten Proeverij vanaf 2 personen p.p. van gemarineerde Aubergine, Artisjok, Tomaat, Paprika

Nadere informatie

Groepen menu s vanaf 8 personen

Groepen menu s vanaf 8 personen HOTEL DES ARDENNES Groepen menu s vanaf 8 personen Stel zelf Uw menu samen Hotel Restaurant des Ardennes, 33.Haaptstrooss, L 9376 Hoscheid info@hotel des ardennes.lu Tel. 00352 990077 Koude voorgerechten

Nadere informatie

Ons restaurant bevindt zich aan de rand van het hart van de bruisende stad Nijmegen. Op loopafstand van de waalkade en diverse grote parkeergarages.

Ons restaurant bevindt zich aan de rand van het hart van de bruisende stad Nijmegen. Op loopafstand van de waalkade en diverse grote parkeergarages. Geachte gast, Graag dagen wij onszelf uit om voor u een ultiem moment te creëren vol culinair avontuur in een ontspannen sfeer. Ook willen we u een functionele ambiance bieden voor een succesvolle zakelijke

Nadere informatie

Lunchkaart de Herberg

Lunchkaart de Herberg Lunchkaart de Herberg De gerechten op deze kaart serveren wij tot 17.00 uur Soepen Fryske mosterdsoep met Fryske droge worst en prei ( kan ook vegetarisch ) 4,25 Soep van de chef ( regelmatige wisselende

Nadere informatie

Dining56. Kookworkshops. Onze kookstudio s zijn uitgerust met moderne apparatuur. en hebben een sfeervolle en moderne ambiance.

Dining56. Kookworkshops. Onze kookstudio s zijn uitgerust met moderne apparatuur. en hebben een sfeervolle en moderne ambiance. Kookworkshops Onze kookstudio s zijn uitgerust met moderne apparatuur en hebben een sfeervolle en moderne ambiance. Na ontvangst worden onder deskundige begeleiding diverse culinaire creaties door u bereid

Nadere informatie

Kookt. Borrel Hapjes. Pizza Boss 3000. Bruisende kookworkshops. Lekker eten? Nieuwste keukengerei voor bij u in huis. Culinair koken in.

Kookt. Borrel Hapjes. Pizza Boss 3000. Bruisende kookworkshops. Lekker eten? Nieuwste keukengerei voor bij u in huis. Culinair koken in. Kookt Pizza Boss 3000 Nieuwste keukengerei voor bij u in huis Bruisende kookworkshops Culinair koken in Tilburg Lekker eten? De beste restaurants in Tilburg Borrel Hapjes Interview met een chefkok Tips

Nadere informatie

Gezellig en culinair genieten met de familie!

Gezellig en culinair genieten met de familie! Geachte Gast, Voor u ligt het Kerstprogramma voor 2016 van Hostellerie Munten. Wij kijken ernaar uit om u op 1 e en/ 2 e Kerstdag te mogen ontvangen en culinair te verwennen. Zoals u van ons gewend bent

Nadere informatie

Cateringbrochure. Italiaanse catering verswinkel webshop kookstudio diner aan huis

Cateringbrochure. Italiaanse catering verswinkel webshop kookstudio diner aan huis Cateringbrochure Italiaanse catering verswinkel webshop kookstudio diner aan huis beste pasta casa klant, Bedankt voor uw interesse in onze catering mogelijkheden. Al 10 jaar lang verzorgen wij graag voor

Nadere informatie

restaurant la tasca Open: maandag t/m zaterdag Keuken open: 18:00-22:00 Voor groep reserveringen kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

restaurant la tasca Open: maandag t/m zaterdag Keuken open: 18:00-22:00 Voor groep reserveringen kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. 1 Restaurant La Tasca Aan één van de mooiste grachten van Delft, de Voldersgracht, vindt u Restaurant La Tasca. Al sinds de opening in 1998 staan Robin en Bert hier in de keuken om met veel liefde, zorg

Nadere informatie

Wij hebben dit jaar een kerstmenu samengesteld voor 3 of 4 gangen. Bij dit kerstmenu willen

Wij hebben dit jaar een kerstmenu samengesteld voor 3 of 4 gangen. Bij dit kerstmenu willen Kerst 2015 3 of 4 gangen keuze menu Wij hebben dit jaar een kerstmenu samengesteld voor 3 of 4 gangen. Bij dit kerstmenu willen we graag vooraf van u horen voor welke gerechten de gasten kiezen. Wanneer

Nadere informatie

De Kroon, Wine & Dine, een bekroning op het goede leven...

De Kroon, Wine & Dine, een bekroning op het goede leven... Voor (h)eerlijke lunches en diners! Bekroning de kroon op ons werk betekent tevreden gasten uitmuntende gezelligheid en een gerieflijke morgen, middag of avond een bijzondere ontvangst zoals een bekroning

Nadere informatie

De Heerlijkheid DINERKAART RESTAURANT RESTAURANT STEAK & GRILL. Ook voor al uw feesten, bruiloften en andere bijzondere gelegenheden

De Heerlijkheid DINERKAART RESTAURANT RESTAURANT STEAK & GRILL. Ook voor al uw feesten, bruiloften en andere bijzondere gelegenheden DINERKAART RESTAURANT Welkom bij Restaurant Wij beginnen ieder menu / gerecht met een dagelijks wisselende amuse van het huis. Laat u verrassen! A LA CARTE MENU A la Carte menu 3 - gangen 32,50 A la Carte

Nadere informatie

Brasserie Stadsboerderij Rijssen

Brasserie Stadsboerderij Rijssen Diner Brasserie Stadsboerderij Rijssen U kunt bij ons terecht voor een kopje koffie, maar ook voor een eenvoudige of juist uitgebreide lunch of maaltijd. Ook voor puur en ambachtelijk schepijs bent u bij

Nadere informatie

Culinaire Arrangementen 2015/16. Inspiratie voor smakelijke feestdagen!

Culinaire Arrangementen 2015/16. Inspiratie voor smakelijke feestdagen! Culinaire Arrangementen 2015/16 Inspiratie voor smakelijke feestdagen! Speciale Kerstarrangementen Inspiratie voor smakelijke feestdagen! Een onvergetelijke Kerst viert u bij Center Parcs. Ontdek onze

Nadere informatie

Culinaire Arrangementen 2015/16. Inspiratie voor smakelijke feestdagen!

Culinaire Arrangementen 2015/16. Inspiratie voor smakelijke feestdagen! Culinaire Arrangementen 2015/16 Inspiratie voor smakelijke feestdagen! Speciale Kerstarrangementen Inspiratie voor smakelijke feestdagen! Een onvergetelijke Kerst viert u bij Center Parcs. Ontdek onze

Nadere informatie

De Heerlijkheid RESTAURANT KAART RESTAURANT STEAK & GRILL. Ook voor al uw feesten, bruiloften en andere bijzondere gelegenheden

De Heerlijkheid RESTAURANT KAART RESTAURANT STEAK & GRILL. Ook voor al uw feesten, bruiloften en andere bijzondere gelegenheden RESTAURANT KAART Welkom bij Restaurant Wij beginnen ieder menu / gerecht met een dagelijks wisselende amuse van het huis. Laat u verrassen! Ons surprise menu van de chef is een maandelijks wisselend menu

Nadere informatie

U kunt niet kiezen? We vertellen u graag ons menu du Chef!

U kunt niet kiezen? We vertellen u graag ons menu du Chef! U kunt niet kiezen? We vertellen u graag ons menu du Chef! Deze kaart is met zorg en liefde voor u samengesteld. Naast deze kaart willen wij u met plezier kennis laten maken met de aanvullende kwaliteiten

Nadere informatie

Eendenborst 8,95 Salade/compote van kweepeer/bospaddenstoelen. Paddenstoelen 9,95 Diversiteit aan gebakken paddenstoelen/salade/knoflook

Eendenborst 8,95 Salade/compote van kweepeer/bospaddenstoelen. Paddenstoelen 9,95 Diversiteit aan gebakken paddenstoelen/salade/knoflook Voorgerechten Eendenborst 8,95 Salade/compote van kweepeer/bospaddenstoelen Paddenstoelen 9,95 Diversiteit aan gebakken paddenstoelen/salade/knoflook Zalm en krab 9,95 Bonbon van gerookte zalm/krabsalade/limoen-vinaigrette/wasabi

Nadere informatie

Specialiteiten. Voorgerechten. Geitenkaas uit de oven omwikkeld met katenspek 9,75

Specialiteiten. Voorgerechten. Geitenkaas uit de oven omwikkeld met katenspek 9,75 Specialiteiten Voorgerechten Oerbrood Plank met Oerbrood, diverse sausjes, kruidenboter en tapenade Carpaccio van Ossenhaas 9,95 Dungesneden ossenhaas, gegarneerd met pijnboompitten, pesto, Parmezaanse

Nadere informatie

Voorgerechten. Stokbrood met kruidenboter 4,00. Taartje van Hollandse garnalen met luchtige whiskysaus 13,00

Voorgerechten. Stokbrood met kruidenboter 4,00. Taartje van Hollandse garnalen met luchtige whiskysaus 13,00 Voorgerechten Stokbrood met kruidenboter Bonbon van Noorse gerookte zalm en mesclun salade met romige kappertjesmayonaise 9,00 Taartje van Hollandse garnalen met luchtige whiskysaus 13,00 Drieluik van

Nadere informatie

Welkom bij Taste! Taste! presenteert u passie! U kunt niet kiezen? We vertellen u graag ons menu du Chef!

Welkom bij Taste! Taste! presenteert u passie! U kunt niet kiezen? We vertellen u graag ons menu du Chef! Welkom bij Taste! Taste! is er voor iedereen die liefde voelt voor pure cuisine. Voor fijnproevers die zichzelf en hun tafelgenoten willen overrompelen met smaken, geuren en composities die aan de basis

Nadere informatie

Patissiers Femke en Sander Patisserie Chocolaterie Workshops

Patissiers Femke en Sander Patisserie Chocolaterie Workshops Kerst geschenken 2013 Patissiers Femke en Sander We verzorgen diverse geschenken. Hieronder beschrijven we een aantal verschillende mogelijkheden, met de post, losse geschenken en pakketten. Daarnaast

Nadere informatie

Bij Ruig voel je je thuis!

Bij Ruig voel je je thuis! Bij Ruig voel je je thuis! Ruig heeft heerlijke relax zitjes, een borrel-eetbank aan de serre, een plek voor echte mannen en een typische meisjesbank. Ontdek onze huisbar met een speciale wijn-uitschenk-ijsbak,

Nadere informatie

Dining56. Kookworkshops. Onze kookstudio s zijn uitgerust met moderne apparatuur. en hebben een sfeervolle en moderne ambiance.

Dining56. Kookworkshops. Onze kookstudio s zijn uitgerust met moderne apparatuur. en hebben een sfeervolle en moderne ambiance. Kookworkshops Onze kookstudio s zijn uitgerust met moderne apparatuur en hebben een sfeervolle en moderne ambiance. Na ontvangst worden onder deskundige begeleiding diverse culinaire creaties door u bereid

Nadere informatie

Voorgerechten. A la Carte kaart. CARPACCIO RUND 10,50 Carpaccio van rund met balsamico dressing, Parmezaan en pijnboompitten

Voorgerechten. A la Carte kaart. CARPACCIO RUND 10,50 Carpaccio van rund met balsamico dressing, Parmezaan en pijnboompitten A la Carte kaart Voorgerechten CARPACCIO RUND 10,50 Carpaccio van rund met balsamico dressing, Parmezaan en pijnboompitten POMMODORISOEP 5,75 Crème van verse tomaten met huisgemaakte pesto SALADE CAPRESE

Nadere informatie

Passie voor Gastvrijheid. Gooische Catering Kobaltstraat 11c 1411 AM Naarden

Passie voor Gastvrijheid. Gooische Catering Kobaltstraat 11c 1411 AM Naarden Passie voor Gastvrijheid Gooische Catering Kobaltstraat 11c 1411 AM Naarden 035-678 27 91 Over Gooische Catering Gooische Catering is dé cateraar in het Gooi voor de organisatie van uw (bedrijfs-)feest,

Nadere informatie

Experience Menu de Oude Leest

Experience Menu de Oude Leest Experience MENU Experience Menu de Oude Leest Experience Menu Bistro de Oude Leest is een sfeervol en veelzijdig restaurant. Gastvrijheid, gezellig tafelen, smaakvolle gerechten met verse ingrediënten

Nadere informatie

lunchmenu (tot 14:30u) lunchkaart (tot 17:00u)

lunchmenu (tot 14:30u) lunchkaart (tot 17:00u) menukaart lunchmenu (tot 14:30u) Verrassings-lunchmenu Wilt u uitgebreid eten en genieten van verrassende gerechten, kies dan eens voor ons driegangenmenu (voorgerecht, hoofdgerecht en koffie of thee)

Nadere informatie

Geachte gast, Hieronder hebben we de mogelijkheden voor u uitgewerkt.

Geachte gast, Hieronder hebben we de mogelijkheden voor u uitgewerkt. Geachte gast, Graag dagen wij onszelf uit om voor u een ultiem moment te creëren vol culinair avontuur in een ontspannen sfeer. Ook willen we u een functionele ambiance bieden voor een succesvolle zakelijke

Nadere informatie

De leukste activiteiten en arrangementen voor bedrijfsuitjes en personeelsfeesten

De leukste activiteiten en arrangementen voor bedrijfsuitjes en personeelsfeesten De leukste activiteiten en arrangementen voor bedrijfsuitjes en personeelsfeesten De leukste bedrijfsuitjes in de mergelgrotten! Spannende activiteiten in de indrukwekkende mergelgangen. Actief, avontuurlijk,

Nadere informatie

Seizoensmenu s. Prieuwke menu. 2 gangen 28,50. 3 gangen 34,50. 4 gangen 39,50. 5 gangen 45,50

Seizoensmenu s. Prieuwke menu. 2 gangen 28,50. 3 gangen 34,50. 4 gangen 39,50. 5 gangen 45,50 Geachte gast, Van harte welkom in Restaurant de Oranjetuin midden in de bossen van Oranjewoud. Oranjewoud was vroeger een adellijke omgeving waarvan de tekenen nog steeds zichtbaar zijn, in de vorm van

Nadere informatie

Sinfully Delicious, Worldwide.

Sinfully Delicious, Worldwide. Sinfully Delicious, Worldwide. PATISSERIECATERING -BUSINESS- In deze brochure krijgt U een inzicht in onze werkwijze, de recepten die Koektails hanteert met het daarbij behorend prijsoverzicht en onze

Nadere informatie

Kok als beroep Thomas en Lasse Het Baken 8a 28-1-2011

Kok als beroep Thomas en Lasse Het Baken 8a 28-1-2011 Kok als beroep Thomas en Lasse Het Baken 8a 28-1-2011 Inhoudsopgave Inleiding... 2 Het ontstaan van koken... 3 De eerste ontdekking... 3 Het eerste beetje koken... 3 De ontwikkelingen... 3 Kok worden...

Nadere informatie

Rolletje hertencarpaccio filet americain van hert paddestoelen 13.50

Rolletje hertencarpaccio filet americain van hert paddestoelen 13.50 Voorgerechten Rolletje hertencarpaccio filet americain van hert paddestoelen 13.50 Tonijn gegrild little gem parmezaanse kaas olijf haricots verts 12.50 Coquille krab zoet-zure groenten limoen crème 12.50

Nadere informatie

BIERFABRIEK DELFT. Bierfabriek is een unieke combinatie van. Daarnaast werkt Bierfabriek zo

BIERFABRIEK DELFT. Bierfabriek is een unieke combinatie van. Daarnaast werkt Bierfabriek zo BIERFABRIEK DELFT Bierfabriek is een unieke combinatie van bierbrouwerij, café en restaurant in het historische hart van Delft. Ons concept biedt een ongedwongen sfeer waarin ambachtelijk huisgebrouwen

Nadere informatie

Culinaire Arrangementen 2014/15. Inspiratie voor smakelijke feestdagen!

Culinaire Arrangementen 2014/15. Inspiratie voor smakelijke feestdagen! Culinaire Arrangementen 2014/15 Inspiratie voor smakelijke feestdagen! Speciale Kerstarrangementen Inspiratie voor smakelijke feestdagen! Een onvergetelijke Kerst viert u bij Center Parcs. Ontdek onze

Nadere informatie

Bennekomseweg 24 6717 LM Ede 0318-750300 www.reehorst.nl

Bennekomseweg 24 6717 LM Ede 0318-750300 www.reehorst.nl Bennekomseweg 24 6717 LM Ede 0318-750300 www.reehorst.nl ALLES ONDER 1 DAK! ReeHorst is een multifunctionele locatie midden op de Veluwe. Of u nu voor een zakelijke bijeenkomst, een feest, een theatervoorstelling

Nadere informatie

Toscanini is een rookvrij restaurant

Toscanini is een rookvrij restaurant Jeio Brut Bisol, (Prosecco) Valdobbiadene 5,40 / 27,00 Stuzzichini Porzione d olive 2,25 portie gemengde olijven Olive ascolana 6,00 gefrituurde met vlees gevulde groene olijven Salame e pecorino 6,00

Nadere informatie

INSPIRATIE VOOR SMAKELIJKE FEESTDAGEN!

INSPIRATIE VOOR SMAKELIJKE FEESTDAGEN! INSPIRATIE VOOR SMAKELIJKE FEESTDAGEN! Culinaire arrangementen 2018/19 Speciale kerstarrangementen Meerdaagse arrangementen Cottage feestpakketten Oud & Nieuw arrangementen SPECIALE KERSTARRANGEMENTEN

Nadere informatie

AFHAALGERECHTEN EINDEJAARSFEESTEN 2014-2015

AFHAALGERECHTEN EINDEJAARSFEESTEN 2014-2015 AFHAALGERECHTEN EINDEJAARSFEESTEN Om teleurstellingen te voorkomen Slechts 1 advies : BESTEL TIJDIG www.gastrokado.be - - Stationswal 4 < 3960 Bree Tel. 089 46 63 56 APERITIEFHAPJES Quiche Lorraine (ca.

Nadere informatie

Wanneer er een * bij een gerecht staat betekent dit dat het gerecht vegetarisch is

Wanneer er een * bij een gerecht staat betekent dit dat het gerecht vegetarisch is Welkom bij Restaurant De Oude Betuwe Wij hebben voor u deze menukaart samengesteld naar onze visie op smaak en seizoen. Op de volgende pagina s vindt u bovenaan de gerechten waaruit u een keuze kunt maken

Nadere informatie