Lente/Zomer connect play. WALKMAN Netwerk & Accessoires.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Lente/Zomer 2005. connect play. WALKMAN Netwerk & Accessoires. www.sony.nl/walkman"

Transcriptie

1 Lente/Zomer 2005 connect play WALKMAN Netwerk & Accessoires

2 muzieknummers klaar om te downloaden Kies uit meer dan nummers! CONNECT, de online muziekservice van Sony, maakt het u gemakkelijk om uw favorieten te selecteren en te downloaden. U kunt zelfs extra info krijgen over de geselecteerde artiesten als u dat wilt. Bekijk het nu!

3 Het is nog nooit zo makkelijk geweest om toegang te krijgen tot alle muzieknummers die u wenst. Maar wat heeft u aan een grote muziekverzameling als u een slechte speler heeft? Daar is de WALKMAN voor. Deze staat voor kwaliteit. Dat is altijd zo geweest en dat zal ook altijd zo zijn. Want voor ons gaat het allemaal om muziek De Cast Leer de hoofdrolspelers kennen De Muziek Uw favorieten zoeken en compileren Kwaliteitsnormen Om op te vertrouwen Network WALKMAN met flashgeheugen Klein en helemaal klaar voor een (muzikale) belasting Network WALKMAN met Hard Disk Drive Gigantisch: kies uit wel 900 CD's aan muziek Hi-MD WALKMAN Het beste van draagbare muziek ook perfect om mee op te nemen CD WALKMAN Vergeet niet dat één CD-R tot wel 30 CD's bevat in ATRAC3plus-kwaliteit Draagbare Radio CD-spelers Zet hem hard, je vrienden vinden het te gek Accessoires Een enorme keuze aan headphones, draagbareen computerspeakers en microfoons

4 Network WALKMAN met flashgeheugen Ze zijn zo klein en licht dat u ze heel makkelijk om uw nek kunt dragen. En toch kan een speler van 1GB tot wel 45 CD's vol muziek bevatten. Network WALKMAN met HDD Uw CD's op een 20 GB harde schijf opslaan is een slimme zet. U heeft ruimte voor tot wel 900 CD's - dat is meer dan u thuis kunt opbergen.

5 Omdat muziek persoonlijk is is WALKMAN dat ook. U houdt van verschillende soorten muziek? Neem dan een WALKMAN met een harde schijf. Is de grootte belangrijk? Een WALKMAN met flashgeheugen is het kleinste model dat er bestaat. Wilt u zowel opnemen als afluisteren? Mooi: kies voor een Hi-MD WALKMAN. Hoe u uw muziek ook wilt, er is altijd een WALKMAN voor u Hi-MD WALKMAN Flexibiliteit betekent MiniDisc. Elke kleine 1 GB Hi-MD-schijf biedt 45 CD's aan muziek in ATRAC3plus of MP3. Sluit een stereomicrofoon aan en u kunt uw eigen opnames maken. CD WALKMAN Speel uw CD's af in stijl of het nu gaat om uw eigen compilatie op CD-R of een gewone Audio-CD. Een goede afspeelkwaliteit is gegarandeerd.

6 De kunst van het verpakken Verwijder als eerste het woord moeilijk uit uw vocabulaire. Maak dan, als u niet al bent begonnen, uw eigen digitale muziekarchief aan de hand van deze 3 eenvoudige stappen: 1. Importeer muziek naar uw computer. Kopieer uw CD s of download muziek van het internet*. Ga naar als u op zoek bent naar nieuwe muziekbestanden. 2. Compileer en orden het geselecteerde materiaal op uw computer. Gebruik de bijgeleverde Sonic- Stage-software om uw eigen perfecte compilaties te maken. 3. Transfer de bestanden op hoge snelheid direct naar uw WALKMAN of naar CD-R. Dat is alles. Ga voor meer informatie naar *Waarschuwing: Het opnemen en afspelen van materiaal waarop auteursrecht rust, kan zonder toestemming van de houders van het auteursrecht onwettig zijn. Sound check Als u al veel MP3 s heeft, prima. Ze kunnen worden afgespeeld op elke Network WALKMAN. Maar u kunt een betere geluidskwaliteit en extra opslagruimte krijgen. ATRAC3plus is het geheim. Dit is een compressietechniek zoals MP3. ATRAC is bedoeld om de nuances in uw muziek naar voren te brengen terwijl de bestanden tot een minimum worden gecomprimeerd. Met elke WALKMAN hoort u de verbetering.

7

8 Luister Omdat het allemaal om de muziek gaat, is elke WALKMAN ontworpen voor de beste geluidskwaliteit. En zoals onze ATRAC-technologie laat zien, blijven wij nadenken over nieuwe manieren om uw luisterplezier te vergroten. Uw muziek zal op uw WALKMAN altijd fantastisch klinken. Vertrouw erop Elk WALKMAN -model wordt uitvoerig getest. Hierdoor heeft u altijd een kwaliteitsproduct in handen. Uw WALKMAN is ontworpen om te blijven. Blijf doorgaan Een WALKMAN -batterij blijft tot 100 uren continu werken. Dat is meer dan vier dagen en nachten zonder pauze. Uw WALKMAN kan het allemaal aan. Lichtgewicht Omdat u nog jaren van uw muziek wilt genieten, hebben wij ervoor gezorgd dat uw WALKMAN zo licht en klein mogelijk is zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit van de gebruikte materialen. Uw WALKMAN is gemaakt van de beste materialen. Val op Een gaaf ontwerp is iets dat u verwacht van een WALKMAN. En dat verandert niet. Met uw WALKMAN kunt u gezien worden. Waarom WALKMAN Zonder op te willen scheppen - WALKMAN heeft de draagbare muziek uitgevonden. Elke WALKMAN die je tegenwoordig ziet,is het resultaat van 25 jaar perfectioneren van het ontwerp en de technologie. En dat betekent kwaliteit met een hoofdletter K. De WALKMAN -familie is uitgebreider dan ooit tevoren en alle modellen hebben een bijzondere persoonlijkheid waardoor ze meer opvallen dan uw gemiddelde speler. Kijk maar hierboven en u zult begrijpen wat we bedoelen.

9

10 Network WALKMAN met flashgeheugen Vind u vrijheid heel belangrijk? Probeer dan onze MDR-NX1 headphones voor in het oor. Met de handige neckstrap kunt u uw WALKMAN stijlvol dragen.

11 All-round talenten De slanke en kleine E100-serie Network WALKMAN is een echte showstopper in de kleur van uw keuze. Vol energie biedt hij u maximaal 70 uur aan non-stop AFSPEEL tijd en een keuze aan ingebouwde flashgeheugen-formaten, afhankelijk van de hoeveelheid muziek waarmee u het huis wilt verlaten De NW-E103 biedt u een 256 MB flashgeheugen dat goed is voor maximaal 11 CD's aan muziek (NW-E105: 512 Mb 22 CD's, NW-E107: 1 GB 45 CD's). Welk model u ook kiest, u krijgt een handig LCD-scherm voor een snelle navigatie door al uw nummers en SonicStage 3.0 software voor een eenvoudig beheer van uw muziek. Voor exacte kleuren bezoek uw dealer of kijk op

12 Muziek in een handomdraai Het zijn geen aanstekers, maar de E400 / E500-series Network WALKMANS zetten uw hart in vuur en vlam. Met een groot geheugen, een helder organisch display van 3 regels en - bij de 500-serie - een geïntegreerde tuner! Vermaak uzelf tot maximaal 50 uur non-stop.

13 Vul uw nieuwe NW-E507: er kunnen maximaal 45 CD's met muziek op het 1 GB flashgeheugen en als u naar het nieuws wilt luisteren, wordt het net zo makkelijk een FM-tuner. Uw kleurenopties bestaan uit zilver voor de NW-E507 en zilver en blauw voor de NW-E505. Ook verkrijgbaar met 256 Mb (NW-E503) of 512 Mb (NW-E505). Luistert u nooit naar de radio? Overweeg dan de E400-serie Network WALKMAN. Deze is verkrijgbaar in zwart, blauw, rood of groen en heeft dezelfde eenvoudige bediening, stamina batterij en keuze in geheugenvermogens. Welk model u ook kiest, hij kan ook dienst doen als een mobiel opslagapparaat voor JPEG's, MPEG's en andere digitale bestanden. Uw batterij supersnel opladen U kunt nu met veel plezier op pad. Al onze spelers uit de E400 en E500- serie hebben een supersnelle oplaadfunctie. Laad uw speler 3 minuten op en er is genoeg voor nog eens 3 afspeeluren. Voor exacte kleuren bezoek uw dealer of kijk op

14 Network WALKMAN met HDD De NW-HD5 wordt geleverd met een verwijderbare batterij en is verkrijgbaar in zwart, zilver of rood. Om 2 keer zoveel luisterplezier te hebben, kunt u een reservebatterij meenemen. Nooit meer last van uw nek - de NW-HD5 weet wanneer u hem draait... en past onmiddellijk alle knoppen aan de nieuwe positie aan waaronder een extra grote display van 7 regels. Er is plaats voor nummers en deze Network WALKMAN past perfect in de palm van uw hand. De MDR-Q66LW W.ear-headphone past uitstekend bij deze geavanceerde Network WALKMAN en vormt het ultieme Street Style-comfort. Met een optionele adapter kunt u uw NW-HD5 bedienen via de Sonyautoradio en luisteren naar de digitale nummers via uw autospeakers!

15 Met de innovatieve follow-turn functie op de nieuwe NW-HD5 kunt u altijd uw display lezen. Altijd muziek bij de hand Met een interne 20 GB harde schijf is opslaan geen probleem meer.onze NW-HD5 heeft genoeg ruimte voor nummers en die moeten natuurlijk goed worden beschermd. Daarom is er de G-Sensor technologie die de harde schijf beschermt als deze per ongeluk valt. Voor exacte kleuren bezoek uw dealer of kijk op

16 Hi-MD WALKMAN Natuurlijk passen onze headphones ook in uw oren. Onze revolutionaire MDR-EX71SL en MDR-EX51LP brengen het leveren van geluid een stap verder dan de conventionele headphones voor een echte ruimtelijke stereo-ervaring. Als je kunt omgaan met afgunst, show dan de MZ-RH710. Neem op wat anderen niet kunnen en maak uw geluid op maat met de 6-bandsequalizer. Niet in paniek raken omdat een Hi-MD slechts honderden nummers kan opslaan. De MZ-RH910 biedt een Jog Dial met Eenvoudig zoeken -functie en een LCDscherm met 5 regels. Onze nieuw ontworpen Hi-MDschijven zijn meer dan alleen maar een verwijderbare 1 GB muziekwinkel zij slaan ook heel gemakkelijk uw JPEG, MPEG en PC databestanden op. Heel robuust, ze zorgen ervoor dat uw kostbare nummers veilig zijn. Met de microfoonaansluiting en de digitale en analoge inputs is de MZ-RH10 een gewone opnamestudio.alleen is hij veel kleiner en heeft hij een organisch EL-display Hebben we al verteld dat de MZ-DH10P zelfs werkt als een 1.3 megapixel camera met flits? Plezier onderweg! Profiteer van de microfoonaansluiting en kies voor een mini-stereomicrofoon, zoals de ECM-DS70P.

17 Is het geluid, neem het op! Of het nu je CD-verzameling, muziek van het internet of een live optreden in het park is met MiniDisc kun je opnames maken in studiokwaliteit. Het is maar goed dat een 1 GB Hi-MD-schijf tot wel 45 CD's aan muziek kan opslaan! Nog beter, alle Hi-MD WALKMAN modellen bieden nu de flexibiliteit om zowel MP3 als ATRAC3plusmuziekbestanden over te dragen en af te spelen. Kies voor onze opvallende nieuwe MZ-DH10P waarvan u zelfs de interne digitale camera kunt gebruiken om foto's te maken.

18 ATRAC CD WALKMAN De nieuwe generatie Als u denkt dat u alles al heeft gezien, bekijk dan onze ATRAC CD WALKMAN -modellen van de nieuwe generatie. Ze zijn net zo gaaf als ze eruit zien, kunnen tegen een stootje en zitten vol energie - tot 100 uur batterijduur! En spelen ze ook MP3-bestanden af? Natuurlijk. 1. D-NE319: ATRAC / MP3 CD WALKMAN met AC-adapter (ook verkrijgbaar; D-NE320 met afstandsbediening, D-NF420 met FMradio). 2. D-NE520: verwacht een weergave van 5 regels voor cd-tekst en ID3 tags 3. MDR-G74SL: Street Style -headphone met Twin Turbo Circuit voor dat beetje extra. 4. D-NE720: heel slank met maximaal 100 uur aan SPEEL tijd!* 5. D-NE920: een groot LCD-scherm en een handige jog hendel voor het grootste gemak. 6. MDR-G64SL: W.ear Street Style -headphone met sterke voorliefde voor basgeluid.* 7. D-NE20: s werelds kleinste, slimste en lichtste CD-speler.*/** 8. D-EJ119: heb je geen MP3 nodig? Dan is dit echt iets voor jou! * Niet verkrijgbaar in Nederland ** Vanaf december 2004, onderzocht door Sony

19 * 6 * * 4 5

20

21 Trek de aandacht van de menigte Bent u een spontaan type? Zorg ervoor dat u altijd klaar bent om plezier te hebben! Met ATRAC3plus en MP3 playback garanderen deze draagbare cd-spelers een leuke tijd, waar u ook bent. Zorg wel voor genoeg muziekbestanden Of er nu een cd wordt afgespeeld, een MP3 - speler aan is verbonden of de radio wordt gebruikt - de ZS-Y2L is de ultieme mobiele DJ. Compact genoeg om overal mee naar toe te nemen en een geluid zo krachtig dat het feest naar jou kan komen - de ZS-SN10 is een sterke aanvulling op elke uitnodiging.

22 MDR-Q22LP MDR-Q66 MDR-J20 Clip-on Wilt u bewegen op de muziek? Houd u dan niet in. U hoeft zich nooit meer zorgen te maken dat onze clip-on headphones midden in een muzieknummer afvallen. Kies jouw perfecte headphone MDR-V700DJ MDR-V300 MDR-XD400 MDR-XD300 Gesloten Wilt u niet worden afgeleid? Kies dan voor een paar gesloten headphones. Deze sluiten u af van de buitenwereld zodat u zich helemaal kunt richten op de muziek.onze MDR-V700DJ's met draaibaar oorgedeelte zijn perfect voor het beluisteren en remixen van uw favoriete nummers met één oor.

23 MDR-E931 MDR-NX1 MDR-ED31LP MDR-EX71SL Fontopia Houdt u van comfort? Probeer dan onze Fontopia-oortelefoons.Ze passen perfect in uw oren, zodat u ze uren achter elkaar kunt dragen zonder ze te voelen. Open Wilt u op de hoogte blijven van wat er om u heen gebeurd? Een open headphone doet wonderen. Deze speelt muziek af zonder de omgevingsgeluiden volledig buiten te sluiten. En door de handige nekband kunt u zich vrij blijven bewegen. MDR-G74SL MDR-G64SL MDR-G54LP

24 Geluid op maat Bent u op zoek naar computerspeakers? Of wilt u uw WALKMAN opwaarderen tot een kwalitatief hoogstaand portable stereosysteem voor onderweg? U vindt alles om uw plezier met uw WALKMAN te vergroten, inclusief microfoons, op ECM-MS907: een veelzijdige stereomicrofoon die gericht kan worden op verschillende geluidsbronnen (drievoet niet meegeleverd). ECM-719: een stereomicrofoon die overal op geklemd kan worden voor een zeer stabiele opname. ECM-DS70P: een stereomicrofoon voor uw MD WALKMAN waarmee u overal op kunt nemen.

25 Draagbare en computerspeakers 1. SRS-T10PC: USB-aansluitbare computerspeakers.* 2. SRS-T80: reis-speakers in een verpakking.* 3. SRS-Z30: bureauspeakers. (verkrijgbaar in zwart) 4. SRS-P11Q: draagbare passieve speakers.* 5. SRS-ZP1000: HiFi-kwaliteitsspeakers met tweeter. 6. SRS-T33: portable speaker voor op reis. 7. SRS-DZ10: hoogwaardige multichannel speaker met gegoten afwerking. 8. SRS-D511: krachtig 5.1-kanaals speakersysteem. 8 * Niet verkrijgbaar in Nederland

26 Een VIP-behandeling Bevalt alles wat u tot dusver hebt gezien? Wat denkt u van een backstage-pas om nog meer te ontdekken? Meld u online aan en wordt lid van My Sony. Dit kunt u verwachten: Exclusieve ledentoegang tot het laatste nieuws van Sony Een maandelijkse e-nieuwsbrief met speciale aanbiedingen Wedstrijden Uitnodigingen voor events Recensies Online tutorials En nog veel meer

27 Hulp nodig? Bent u uw handleiding verloren of heeft u een extra handleiding nodig? Bel ons - wij lossen al uw problemen op. Buiten kantooruren gaat u naar en klikt u op Service voor een dealer bij u in de buurt en andere nuttige informatie. Vers van de pers Geavanceerde draagbare audioapparaten zijn één ding. Als u meer informatie wilt over de laatste serie van must-have producten, moet u ook zeker onze andere brochures eens bekijken. Ga naar om uw exemplaren vandaag nog te downloaden!

28 Sony Nederland Schipholweg PK Badhoevedorp NL Fouten en technische wijzigingen like.no.other is een handelsmerk van Sony Corporation. voorbehouden.

Wegwijs in digitale foto s. Lezen. Hannie van Osnabrugge. u i t g e v e r ij coutinho. bussum 2011

Wegwijs in digitale foto s. Lezen. Hannie van Osnabrugge. u i t g e v e r ij coutinho. bussum 2011 Wegwijs in digitale foto s Lezen Hannie van Osnabrugge u i t g e v e r ij coutinho c bussum 2011 Deze leesteksten horen bij Wegwijs in digitale foto s van Hannie van Osnabrugge. 2009 Hannie van Osnabrugge

Nadere informatie

PRACHTIG GELUID VOOR IEDEREEN

PRACHTIG GELUID VOOR IEDEREEN PRACHTIG GELUID VOOR IEDEREEN Vul je huis met mooie muziek ZO GEMAKKELIJK IS HET SONOS het draadloze muzieksysteem Pagina 8-9 DROOM WEG BIJ ONZICHTBAAR GELUID Inbouw luidsprekers voor muur of plafond Pagina

Nadere informatie

Je HTC One V Handleiding

Je HTC One V Handleiding Je HTC One V Handleiding 2 Inhoud Inhoud Uit de verpakking nemen HTC One V 8 Onderkant 9 SIM-kaart 11 Geheugenkaart 12 De batterij opladen 13 Het toestel in- of uitschakelen 13 De HTC One V de eerste keer

Nadere informatie

Bereik een nieuwe mijlpaal

Bereik een nieuwe mijlpaal Bereik een nieuwe mijlpaal Autonavigatie 2008 Inhoud NAVIGATIE-OPLOSSINGEN 4-19 Enorm veel mogelijkheden. Eindeloze ontdekkingen. AV add-ons 20-21 ACCESSOIRES 22 AndERE Pioneer-producten 23 De nieuwe AV

Nadere informatie

Voor ons is creativiteit namelijk niets zonder techniek. Welkom bij het Lifestyle-deel van onze algemene catalogus voor 2013/2014.

Voor ons is creativiteit namelijk niets zonder techniek. Welkom bij het Lifestyle-deel van onze algemene catalogus voor 2013/2014. the ENGINEERING of CREATIVITY. De Lifestyle-catalogus 2013 2014 The ENGINeeRING of CREATIVITY. Creativiteit draait volledig om uitvinden, om samenstellen en om een sterke bewijsdrang. Het draait om het

Nadere informatie

Wie moet er voor de camera staan en zijn/haar verhaal vertellen?

Wie moet er voor de camera staan en zijn/haar verhaal vertellen? Video-marketing Wie: Wie moet er voor de camera staan en zijn/haar verhaal vertellen? Jij zelf, want er is niemand die zijn bedrijf en producten/diensten zo goed kent dan jij. En die er zo veel passie

Nadere informatie

iphone Werkboek voor cursisten

iphone Werkboek voor cursisten iphone Werkboek voor cursisten Deze handleiding is van: Inhoud iphone Cursistengids...4 Inleiding...............................................................4 Studiemethoden en hoofdactiviteiten...5

Nadere informatie

itunes Het kopen, beheren en synchroniseren van mediabestanden

itunes Het kopen, beheren en synchroniseren van mediabestanden itunes Het kopen, beheren en synchroniseren van mediabestanden itunes is het programma op je computer dat ervoor zorgt dat je op een makkelijke manier media en gegevens kunt synchroniseren tussen de computer

Nadere informatie

Dat noemen wij nou: ENJOYNEERING.

Dat noemen wij nou: ENJOYNEERING. Mii Dit is de SEAT Mii. Hij lijkt misschien klein, maar onderschat hem niet. Hij is zuinig, maar supersnel. Hij is compact, maar verrassend ruim. Hij is slim en zit boordevol met de nieuwste technologie

Nadere informatie

Computers, wat kan ik ermee?

Computers, wat kan ik ermee? Studio Visual Steps Computers, wat kan ik ermee? Een handige gids voor senioren B.V. Tekst: Martijn Vet en Ria Beentjes Opmaak: Marleen Vermeij Tekstcorrectie: Lidy Deutekom Eindredactie: Ria Beentjes

Nadere informatie

Passie voor precisie De nieuwe SEAT Leon

Passie voor precisie De nieuwe SEAT Leon LEON De ontwerpers van SEAT hebben een passie voor precisie. Met eindeloos geduld zoeken ze naar de perfecte balans tussen schoonheid en functionaliteit. Een auto die je niet alleen veilig op je bestemming

Nadere informatie

Wij richten ons uitsluitend op het MKB

Wij richten ons uitsluitend op het MKB Backup Protector in dagelijkse praktijk Vergeet u wel eens een backup te draaien? Als u een backup heeft is het risico nog niet voorbij want de meeste dragers zijn gevoelig voor beschadiging, diefstal

Nadere informatie

Televak centers; intermediair tussen provider en reseller

Televak centers; intermediair tussen provider en reseller NIEUWSBRIEF TELEvakblad deze nieuwsbrief is een UiTgAVe VAn TeleVAk CenTerS * editie Mei 2008 * JAArgAng 3 nr. 1 Televak centers; intermediair tussen provider en reseller televak centers - de grootste

Nadere informatie

KIJK DEZE KERST UW FAVORIETE FILMS! INTENSITEIT

KIJK DEZE KERST UW FAVORIETE FILMS! INTENSITEIT KIJK DEZE KERST UW FAVORIETE FILMS! 126 CM SMART TV KDL 50 W 805 B Het hele gezin/familie kan meegenieten van deze groot formaat smart tv. Uw gezin mist geen enkel detail. 126 111,6 Energiekosten per jaar:

Nadere informatie

Wij introduceren: Qosmio, The art of smart entertainment

Wij introduceren: Qosmio, The art of smart entertainment Wij introduceren: Qosmio, The art of smart entertainment Als u de machine van uw dromen mag uitvinden, wat zou die dan moeten kunnen? Toen Toshiba via focusgroepen en enquêtes probeerde antwoord te krijgen

Nadere informatie

Ramses van der Werf Presenteert Facebook Miljonairs Formule v1.1. Een Makkelijke 300 Per Dag Formule! Gepubliceerd Op: 14 November 2012

Ramses van der Werf Presenteert Facebook Miljonairs Formule v1.1. Een Makkelijke 300 Per Dag Formule! Gepubliceerd Op: 14 November 2012 Ramses van der Werf Presenteert Facebook Miljonairs Formule v1.1 Een Makkelijke 300 Per Dag Formule! Gepubliceerd Op: 14 November 2012 DISCLAIMER De informatie in dit ebook representeert de opinie van

Nadere informatie

Bedankt voor het kiezen van een Q-See product!

Bedankt voor het kiezen van een Q-See product! Bedankt voor het kiezen van een Q-See product! Al onze producten vallen onder een voorwaardelijke garantie die tot 12 maanden na datum van aankoop de hardware dekt. Daarbij hanteren wij voor al onze producten

Nadere informatie

Operation Guide. Hepburn Operation Guide. Guía de funcionamiento Guia de Operação. Guide d utilisation Betriebsanleitung

Operation Guide. Hepburn Operation Guide. Guía de funcionamiento Guia de Operação. Guide d utilisation Betriebsanleitung Hepburn Operation Guide GB Operation Guide Guide d utilisation Betriebsanleitung Guía de funcionamiento Guia de Operação Gebruiksaanwijzing Bruksanvisning 1 Inhoud Welkom bij View Quest...4 De voordelen

Nadere informatie

Zoekmachine optimalisatie Een overzicht SEOcenter.nl 2011

Zoekmachine optimalisatie Een overzicht SEOcenter.nl 2011 Zoekmachine optimalisatie Een overzicht SEOcenter.nl 2011 Beste lezer, In dit E-book vindt u een aantal van de gepubliceerde artikelen van SEOcenter.nl uit het jaar 2010. Deze artikelen zijn op logische

Nadere informatie

De abonnementen van Planet Internet

De abonnementen van Planet Internet De pluspunten van Planet Internet Meest bekroonde provider van Nederland Deskundige servicelijn Geavanceerd netwerk Ruime keuze aan abonnementen Uw eigen homepage van 25 MB Uitgebreide e-mailfaciliteiten

Nadere informatie

Handleiding Aan de slag en problemen oplossen

Handleiding Aan de slag en problemen oplossen Handleiding Aan de slag en problemen oplossen I NHOUDSOPGAVE Productregistratie 2 Belangrijke informatie 3 Basisinformatie computer 4 Veiligheid en comfort... 4 Veiligheidsmaatregelen... 4 Voorzorgsmaatregelen...

Nadere informatie

COMFORT. INHOUD. Opel Meriva 04 Ontdek de Meriva

COMFORT. INHOUD. Opel Meriva 04 Ontdek de Meriva OPEL MERIVA WELKOM IN veelzijdig COMFORT. In de Opel Meriva voel je je meteen thuis. Geen enkele andere auto in de compacte klasse biedt zoveel comfort, gemak en interieurruimte. De wijd openslaande FlexDoors

Nadere informatie

9 beste manieren om de deal te sluiten!

9 beste manieren om de deal te sluiten! Ondernemerspoll.nl waar jouw mening telt 9 beste manieren om de deal te sluiten! Door: Inhoudsopgave Over Open Circles Academy, de initiatiefnemer van Ondernemerspoll.nl... 2 Fout #1: Je doet jezelf tekort...

Nadere informatie

SIMPC & SIMTOP. Handleiding Gebruik. Nederlands

SIMPC & SIMTOP. Handleiding Gebruik. Nederlands pc SIMPC & SIMTOP Handleiding Gebruik Versie 3.0 Deze handleiding is geschikt voor de volgende modellen: SimPC, SimTop, SimTouch - 2010 t/m 1015 Nederlands INHOUDSOPGAVE VOORWOORD 4 1. INTRODUCTIE 5 1.1

Nadere informatie

AT HOME 07 PErsOnAl / COMPuTEr 52 MulTirOOMPrOduCTEn 57 specificaties 60

AT HOME 07 PErsOnAl / COMPuTEr 52 MulTirOOMPrOduCTEn 57 specificaties 60 AT HOME 07 Personal / Computer 52 Multiroomproducten 57 Specificaties 60 WELKOM Als onderneming op de markt van de consumentenelektronica, dateert Harman Kardon uit de dagen van het monogeluid en van de

Nadere informatie

Het KPN Mobiel abonnement

Het KPN Mobiel abonnement Het In deze e-learning wordt ingegaan op het nieuwe dat per 4 februari 2012 wordt geïntroduceerd. De veranderingen ten opzichte van de vorige e-learning zijn: KPN Instap wordt onderdeel van Bel-SMS-bundels

Nadere informatie

Facebook Geldverdien Methode!!

Facebook Geldverdien Methode!! Fred Eggen Presenteert Facebook Geldverdien Methode!! Een Makkelijke 100 300 Per Dag Methode! Gefeliciteerd! Met je beslissing om dit rapport te downloaden. Je mag dit rapport weggeven, doorsturen, gebruiken

Nadere informatie

Computercursus. voor nt2-leerders. (Windows XP)

Computercursus. voor nt2-leerders. (Windows XP) www.nt2taalmenu.nl Computercursus voor nt2-leerders (Windows XP) pag. 1 Inhoud: Les 1 De computer en internet pag. 3 Les 2 Internet en nt2taalmenu pag. 8 Les 3 Het toetsenbord en Windows pag. 13 Les 4

Nadere informatie

Apple magisch en revolutionair! DE NIEUWE imac

Apple magisch en revolutionair! DE NIEUWE imac Speciale lezersactie Win kaarten Bavaria City Race Drummer Arie den Boer kan niet zonder Apple Jaargang 4 Juli 2011 Apple magisch en revolutionair! DE NIEUWE imac istyle Zomer 2011 1 011148 istyle Magazine.indd

Nadere informatie

Officiële Gebruikershandleiding

Officiële Gebruikershandleiding Officiële Gebruikershandleiding Linux Mint 17.1 MATE Editie Pagina 1 van 48 Inhoudsopgave INTRODUCTIE LINUX MINT... 4 HISTORIE...4 DOEL...4 VERSIENUMMERS EN CODENAMEN...5 EDITIES...6 WAAR IS HULP TE VINDEN...6

Nadere informatie