Lente/Zomer connect play. WALKMAN Netwerk & Accessoires.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Lente/Zomer 2005. connect play. WALKMAN Netwerk & Accessoires. www.sony.nl/walkman"

Transcriptie

1 Lente/Zomer 2005 connect play WALKMAN Netwerk & Accessoires

2 muzieknummers klaar om te downloaden Kies uit meer dan nummers! CONNECT, de online muziekservice van Sony, maakt het u gemakkelijk om uw favorieten te selecteren en te downloaden. U kunt zelfs extra info krijgen over de geselecteerde artiesten als u dat wilt. Bekijk het nu!

3 Het is nog nooit zo makkelijk geweest om toegang te krijgen tot alle muzieknummers die u wenst. Maar wat heeft u aan een grote muziekverzameling als u een slechte speler heeft? Daar is de WALKMAN voor. Deze staat voor kwaliteit. Dat is altijd zo geweest en dat zal ook altijd zo zijn. Want voor ons gaat het allemaal om muziek De Cast Leer de hoofdrolspelers kennen De Muziek Uw favorieten zoeken en compileren Kwaliteitsnormen Om op te vertrouwen Network WALKMAN met flashgeheugen Klein en helemaal klaar voor een (muzikale) belasting Network WALKMAN met Hard Disk Drive Gigantisch: kies uit wel 900 CD's aan muziek Hi-MD WALKMAN Het beste van draagbare muziek ook perfect om mee op te nemen CD WALKMAN Vergeet niet dat één CD-R tot wel 30 CD's bevat in ATRAC3plus-kwaliteit Draagbare Radio CD-spelers Zet hem hard, je vrienden vinden het te gek Accessoires Een enorme keuze aan headphones, draagbareen computerspeakers en microfoons

4 Network WALKMAN met flashgeheugen Ze zijn zo klein en licht dat u ze heel makkelijk om uw nek kunt dragen. En toch kan een speler van 1GB tot wel 45 CD's vol muziek bevatten. Network WALKMAN met HDD Uw CD's op een 20 GB harde schijf opslaan is een slimme zet. U heeft ruimte voor tot wel 900 CD's - dat is meer dan u thuis kunt opbergen.

5 Omdat muziek persoonlijk is is WALKMAN dat ook. U houdt van verschillende soorten muziek? Neem dan een WALKMAN met een harde schijf. Is de grootte belangrijk? Een WALKMAN met flashgeheugen is het kleinste model dat er bestaat. Wilt u zowel opnemen als afluisteren? Mooi: kies voor een Hi-MD WALKMAN. Hoe u uw muziek ook wilt, er is altijd een WALKMAN voor u Hi-MD WALKMAN Flexibiliteit betekent MiniDisc. Elke kleine 1 GB Hi-MD-schijf biedt 45 CD's aan muziek in ATRAC3plus of MP3. Sluit een stereomicrofoon aan en u kunt uw eigen opnames maken. CD WALKMAN Speel uw CD's af in stijl of het nu gaat om uw eigen compilatie op CD-R of een gewone Audio-CD. Een goede afspeelkwaliteit is gegarandeerd.

6 De kunst van het verpakken Verwijder als eerste het woord moeilijk uit uw vocabulaire. Maak dan, als u niet al bent begonnen, uw eigen digitale muziekarchief aan de hand van deze 3 eenvoudige stappen: 1. Importeer muziek naar uw computer. Kopieer uw CD s of download muziek van het internet*. Ga naar als u op zoek bent naar nieuwe muziekbestanden. 2. Compileer en orden het geselecteerde materiaal op uw computer. Gebruik de bijgeleverde Sonic- Stage-software om uw eigen perfecte compilaties te maken. 3. Transfer de bestanden op hoge snelheid direct naar uw WALKMAN of naar CD-R. Dat is alles. Ga voor meer informatie naar *Waarschuwing: Het opnemen en afspelen van materiaal waarop auteursrecht rust, kan zonder toestemming van de houders van het auteursrecht onwettig zijn. Sound check Als u al veel MP3 s heeft, prima. Ze kunnen worden afgespeeld op elke Network WALKMAN. Maar u kunt een betere geluidskwaliteit en extra opslagruimte krijgen. ATRAC3plus is het geheim. Dit is een compressietechniek zoals MP3. ATRAC is bedoeld om de nuances in uw muziek naar voren te brengen terwijl de bestanden tot een minimum worden gecomprimeerd. Met elke WALKMAN hoort u de verbetering.

7

8 Luister Omdat het allemaal om de muziek gaat, is elke WALKMAN ontworpen voor de beste geluidskwaliteit. En zoals onze ATRAC-technologie laat zien, blijven wij nadenken over nieuwe manieren om uw luisterplezier te vergroten. Uw muziek zal op uw WALKMAN altijd fantastisch klinken. Vertrouw erop Elk WALKMAN -model wordt uitvoerig getest. Hierdoor heeft u altijd een kwaliteitsproduct in handen. Uw WALKMAN is ontworpen om te blijven. Blijf doorgaan Een WALKMAN -batterij blijft tot 100 uren continu werken. Dat is meer dan vier dagen en nachten zonder pauze. Uw WALKMAN kan het allemaal aan. Lichtgewicht Omdat u nog jaren van uw muziek wilt genieten, hebben wij ervoor gezorgd dat uw WALKMAN zo licht en klein mogelijk is zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit van de gebruikte materialen. Uw WALKMAN is gemaakt van de beste materialen. Val op Een gaaf ontwerp is iets dat u verwacht van een WALKMAN. En dat verandert niet. Met uw WALKMAN kunt u gezien worden. Waarom WALKMAN Zonder op te willen scheppen - WALKMAN heeft de draagbare muziek uitgevonden. Elke WALKMAN die je tegenwoordig ziet,is het resultaat van 25 jaar perfectioneren van het ontwerp en de technologie. En dat betekent kwaliteit met een hoofdletter K. De WALKMAN -familie is uitgebreider dan ooit tevoren en alle modellen hebben een bijzondere persoonlijkheid waardoor ze meer opvallen dan uw gemiddelde speler. Kijk maar hierboven en u zult begrijpen wat we bedoelen.

9

10 Network WALKMAN met flashgeheugen Vind u vrijheid heel belangrijk? Probeer dan onze MDR-NX1 headphones voor in het oor. Met de handige neckstrap kunt u uw WALKMAN stijlvol dragen.

11 All-round talenten De slanke en kleine E100-serie Network WALKMAN is een echte showstopper in de kleur van uw keuze. Vol energie biedt hij u maximaal 70 uur aan non-stop AFSPEEL tijd en een keuze aan ingebouwde flashgeheugen-formaten, afhankelijk van de hoeveelheid muziek waarmee u het huis wilt verlaten De NW-E103 biedt u een 256 MB flashgeheugen dat goed is voor maximaal 11 CD's aan muziek (NW-E105: 512 Mb 22 CD's, NW-E107: 1 GB 45 CD's). Welk model u ook kiest, u krijgt een handig LCD-scherm voor een snelle navigatie door al uw nummers en SonicStage 3.0 software voor een eenvoudig beheer van uw muziek. Voor exacte kleuren bezoek uw dealer of kijk op

12 Muziek in een handomdraai Het zijn geen aanstekers, maar de E400 / E500-series Network WALKMANS zetten uw hart in vuur en vlam. Met een groot geheugen, een helder organisch display van 3 regels en - bij de 500-serie - een geïntegreerde tuner! Vermaak uzelf tot maximaal 50 uur non-stop.

13 Vul uw nieuwe NW-E507: er kunnen maximaal 45 CD's met muziek op het 1 GB flashgeheugen en als u naar het nieuws wilt luisteren, wordt het net zo makkelijk een FM-tuner. Uw kleurenopties bestaan uit zilver voor de NW-E507 en zilver en blauw voor de NW-E505. Ook verkrijgbaar met 256 Mb (NW-E503) of 512 Mb (NW-E505). Luistert u nooit naar de radio? Overweeg dan de E400-serie Network WALKMAN. Deze is verkrijgbaar in zwart, blauw, rood of groen en heeft dezelfde eenvoudige bediening, stamina batterij en keuze in geheugenvermogens. Welk model u ook kiest, hij kan ook dienst doen als een mobiel opslagapparaat voor JPEG's, MPEG's en andere digitale bestanden. Uw batterij supersnel opladen U kunt nu met veel plezier op pad. Al onze spelers uit de E400 en E500- serie hebben een supersnelle oplaadfunctie. Laad uw speler 3 minuten op en er is genoeg voor nog eens 3 afspeeluren. Voor exacte kleuren bezoek uw dealer of kijk op

14 Network WALKMAN met HDD De NW-HD5 wordt geleverd met een verwijderbare batterij en is verkrijgbaar in zwart, zilver of rood. Om 2 keer zoveel luisterplezier te hebben, kunt u een reservebatterij meenemen. Nooit meer last van uw nek - de NW-HD5 weet wanneer u hem draait... en past onmiddellijk alle knoppen aan de nieuwe positie aan waaronder een extra grote display van 7 regels. Er is plaats voor nummers en deze Network WALKMAN past perfect in de palm van uw hand. De MDR-Q66LW W.ear-headphone past uitstekend bij deze geavanceerde Network WALKMAN en vormt het ultieme Street Style-comfort. Met een optionele adapter kunt u uw NW-HD5 bedienen via de Sonyautoradio en luisteren naar de digitale nummers via uw autospeakers!

15 Met de innovatieve follow-turn functie op de nieuwe NW-HD5 kunt u altijd uw display lezen. Altijd muziek bij de hand Met een interne 20 GB harde schijf is opslaan geen probleem meer.onze NW-HD5 heeft genoeg ruimte voor nummers en die moeten natuurlijk goed worden beschermd. Daarom is er de G-Sensor technologie die de harde schijf beschermt als deze per ongeluk valt. Voor exacte kleuren bezoek uw dealer of kijk op

16 Hi-MD WALKMAN Natuurlijk passen onze headphones ook in uw oren. Onze revolutionaire MDR-EX71SL en MDR-EX51LP brengen het leveren van geluid een stap verder dan de conventionele headphones voor een echte ruimtelijke stereo-ervaring. Als je kunt omgaan met afgunst, show dan de MZ-RH710. Neem op wat anderen niet kunnen en maak uw geluid op maat met de 6-bandsequalizer. Niet in paniek raken omdat een Hi-MD slechts honderden nummers kan opslaan. De MZ-RH910 biedt een Jog Dial met Eenvoudig zoeken -functie en een LCDscherm met 5 regels. Onze nieuw ontworpen Hi-MDschijven zijn meer dan alleen maar een verwijderbare 1 GB muziekwinkel zij slaan ook heel gemakkelijk uw JPEG, MPEG en PC databestanden op. Heel robuust, ze zorgen ervoor dat uw kostbare nummers veilig zijn. Met de microfoonaansluiting en de digitale en analoge inputs is de MZ-RH10 een gewone opnamestudio.alleen is hij veel kleiner en heeft hij een organisch EL-display Hebben we al verteld dat de MZ-DH10P zelfs werkt als een 1.3 megapixel camera met flits? Plezier onderweg! Profiteer van de microfoonaansluiting en kies voor een mini-stereomicrofoon, zoals de ECM-DS70P.

17 Is het geluid, neem het op! Of het nu je CD-verzameling, muziek van het internet of een live optreden in het park is met MiniDisc kun je opnames maken in studiokwaliteit. Het is maar goed dat een 1 GB Hi-MD-schijf tot wel 45 CD's aan muziek kan opslaan! Nog beter, alle Hi-MD WALKMAN modellen bieden nu de flexibiliteit om zowel MP3 als ATRAC3plusmuziekbestanden over te dragen en af te spelen. Kies voor onze opvallende nieuwe MZ-DH10P waarvan u zelfs de interne digitale camera kunt gebruiken om foto's te maken.

18 ATRAC CD WALKMAN De nieuwe generatie Als u denkt dat u alles al heeft gezien, bekijk dan onze ATRAC CD WALKMAN -modellen van de nieuwe generatie. Ze zijn net zo gaaf als ze eruit zien, kunnen tegen een stootje en zitten vol energie - tot 100 uur batterijduur! En spelen ze ook MP3-bestanden af? Natuurlijk. 1. D-NE319: ATRAC / MP3 CD WALKMAN met AC-adapter (ook verkrijgbaar; D-NE320 met afstandsbediening, D-NF420 met FMradio). 2. D-NE520: verwacht een weergave van 5 regels voor cd-tekst en ID3 tags 3. MDR-G74SL: Street Style -headphone met Twin Turbo Circuit voor dat beetje extra. 4. D-NE720: heel slank met maximaal 100 uur aan SPEEL tijd!* 5. D-NE920: een groot LCD-scherm en een handige jog hendel voor het grootste gemak. 6. MDR-G64SL: W.ear Street Style -headphone met sterke voorliefde voor basgeluid.* 7. D-NE20: s werelds kleinste, slimste en lichtste CD-speler.*/** 8. D-EJ119: heb je geen MP3 nodig? Dan is dit echt iets voor jou! * Niet verkrijgbaar in Nederland ** Vanaf december 2004, onderzocht door Sony

19 * 6 * * 4 5

20

21 Trek de aandacht van de menigte Bent u een spontaan type? Zorg ervoor dat u altijd klaar bent om plezier te hebben! Met ATRAC3plus en MP3 playback garanderen deze draagbare cd-spelers een leuke tijd, waar u ook bent. Zorg wel voor genoeg muziekbestanden Of er nu een cd wordt afgespeeld, een MP3 - speler aan is verbonden of de radio wordt gebruikt - de ZS-Y2L is de ultieme mobiele DJ. Compact genoeg om overal mee naar toe te nemen en een geluid zo krachtig dat het feest naar jou kan komen - de ZS-SN10 is een sterke aanvulling op elke uitnodiging.

22 MDR-Q22LP MDR-Q66 MDR-J20 Clip-on Wilt u bewegen op de muziek? Houd u dan niet in. U hoeft zich nooit meer zorgen te maken dat onze clip-on headphones midden in een muzieknummer afvallen. Kies jouw perfecte headphone MDR-V700DJ MDR-V300 MDR-XD400 MDR-XD300 Gesloten Wilt u niet worden afgeleid? Kies dan voor een paar gesloten headphones. Deze sluiten u af van de buitenwereld zodat u zich helemaal kunt richten op de muziek.onze MDR-V700DJ's met draaibaar oorgedeelte zijn perfect voor het beluisteren en remixen van uw favoriete nummers met één oor.

23 MDR-E931 MDR-NX1 MDR-ED31LP MDR-EX71SL Fontopia Houdt u van comfort? Probeer dan onze Fontopia-oortelefoons.Ze passen perfect in uw oren, zodat u ze uren achter elkaar kunt dragen zonder ze te voelen. Open Wilt u op de hoogte blijven van wat er om u heen gebeurd? Een open headphone doet wonderen. Deze speelt muziek af zonder de omgevingsgeluiden volledig buiten te sluiten. En door de handige nekband kunt u zich vrij blijven bewegen. MDR-G74SL MDR-G64SL MDR-G54LP

24 Geluid op maat Bent u op zoek naar computerspeakers? Of wilt u uw WALKMAN opwaarderen tot een kwalitatief hoogstaand portable stereosysteem voor onderweg? U vindt alles om uw plezier met uw WALKMAN te vergroten, inclusief microfoons, op ECM-MS907: een veelzijdige stereomicrofoon die gericht kan worden op verschillende geluidsbronnen (drievoet niet meegeleverd). ECM-719: een stereomicrofoon die overal op geklemd kan worden voor een zeer stabiele opname. ECM-DS70P: een stereomicrofoon voor uw MD WALKMAN waarmee u overal op kunt nemen.

25 Draagbare en computerspeakers 1. SRS-T10PC: USB-aansluitbare computerspeakers.* 2. SRS-T80: reis-speakers in een verpakking.* 3. SRS-Z30: bureauspeakers. (verkrijgbaar in zwart) 4. SRS-P11Q: draagbare passieve speakers.* 5. SRS-ZP1000: HiFi-kwaliteitsspeakers met tweeter. 6. SRS-T33: portable speaker voor op reis. 7. SRS-DZ10: hoogwaardige multichannel speaker met gegoten afwerking. 8. SRS-D511: krachtig 5.1-kanaals speakersysteem. 8 * Niet verkrijgbaar in Nederland

26 Een VIP-behandeling Bevalt alles wat u tot dusver hebt gezien? Wat denkt u van een backstage-pas om nog meer te ontdekken? Meld u online aan en wordt lid van My Sony. Dit kunt u verwachten: Exclusieve ledentoegang tot het laatste nieuws van Sony Een maandelijkse e-nieuwsbrief met speciale aanbiedingen Wedstrijden Uitnodigingen voor events Recensies Online tutorials En nog veel meer

27 Hulp nodig? Bent u uw handleiding verloren of heeft u een extra handleiding nodig? Bel ons - wij lossen al uw problemen op. Buiten kantooruren gaat u naar en klikt u op Service voor een dealer bij u in de buurt en andere nuttige informatie. Vers van de pers Geavanceerde draagbare audioapparaten zijn één ding. Als u meer informatie wilt over de laatste serie van must-have producten, moet u ook zeker onze andere brochures eens bekijken. Ga naar om uw exemplaren vandaag nog te downloaden!

28 Sony Nederland Schipholweg PK Badhoevedorp NL Fouten en technische wijzigingen like.no.other is een handelsmerk van Sony Corporation. voorbehouden.

MP3 Manager Software for Sony Network Walkman

MP3 Manager Software for Sony Network Walkman MP3 Manager Software for Sony Network Walkman Gebruiksaanwijzing NW- E55/75 2004 Sony Corporation "WALKMAN" is een gedeponeerd handelsmerk van Sony Corporation om producten aan te duiden waarvoor een stereohoofdtelefoon

Nadere informatie

Handleiding voor snelle aansluiting en bediening HDD Network Audio Component NAC-HD1E

Handleiding voor snelle aansluiting en bediening HDD Network Audio Component NAC-HD1E 3-213-272-41(1) Handleiding voor snelle aansluiting en bediening HDD Network Audio Component NAC-HD1E In deze handleiding worden de algemene aansluitingen en handelingen beschreven waarmee u muziek kunt

Nadere informatie

Geluidsbewerking met AUDACITY

Geluidsbewerking met AUDACITY Geluidsbewerking met AUDACITY Dit is de eenvoudige handleiding voor het project Be-Mobile. Niet alles wordt uitgelegd want het is een uitgebreid (en soms ingewikkeld) programma. AUDACITY is een gratis

Nadere informatie

Hoe komt u aan MP3- bestanden? Wat is MP3? Zelf MP3's maken.

Hoe komt u aan MP3- bestanden? Wat is MP3? Zelf MP3's maken. Wat is MP3? MP3 is een format voor computerbestanden, vergelijkbaar met andere bekende formaten, zoals "doc" voor Worddocumenten. Het MP3-format werd ontwikkeld door het Frauenhofer Institut, met als doel

Nadere informatie

De nieuwe DS-serie zal verkrijgbaar zijn vanaf januari 2007.

De nieuwe DS-serie zal verkrijgbaar zijn vanaf januari 2007. PERSBERICHT Opnemen, afluisteren, leren, ontspannen... Olympus legt de lat voor het opnemen en weergeven van hoogwaardige audiobestanden nu nog hoger met drie nieuwe hoogtechnologische digitale voicerecorders.

Nadere informatie

Handleiding voor snelle aansluiting en bediening

Handleiding voor snelle aansluiting en bediening 2-890-158-41(1) Handleiding voor snelle aansluiting en bediening HDD Network Audio System NAS-50HDE In deze handleiding worden de algemene aansluitingen en handelingen beschreven waarmee u muziek kunt

Nadere informatie

M U L T I M E D I A P L A Y E R 2,5 SATA CASING WITH REMOTE CONTROL HANDLEIDING SI-707138

M U L T I M E D I A P L A Y E R 2,5 SATA CASING WITH REMOTE CONTROL HANDLEIDING SI-707138 M U L T I M E D I A P L A Y E R 2,5 SATA CASING WITH REMOTE CONTROL HANDLEIDING SI-707138 NEDERLANDS -INHOUD VAN DE VERPAKKING -TECHNISCHE SPECIFICATIE -HARDWARE INSTALLATIE -GARANTIE MULTIMEDIA PLAYER

Nadere informatie

In dit hoofdstuk krijgt u tips over de volgende onderwerpen:

In dit hoofdstuk krijgt u tips over de volgende onderwerpen: 203 6. Entertainment Voor het afspelen van muziek kunt u een aantal instellingen opgeven. Zo geeft u met de instelling volumebegrenzing aan dat geluid niet harder dan een bepaald niveau mag worden afgespeeld.

Nadere informatie

Lees de veiligheidsinstructies eerst aandachtig door voodat u het volume verandert.

Lees de veiligheidsinstructies eerst aandachtig door voodat u het volume verandert. In deze snelle opstarthandleiding zullen we u laten zien hoe de basisfuncties werken. Wilt u een meer specifiekere omschrijving dan kunt u een uitgebreide handleiding downloaden van onze website: www.denver-electronics.com

Nadere informatie

ne w n e w Promotional Gadgets

ne w n e w Promotional Gadgets Promotional Gadgets Index Page Index Page 3034 Micro Digital Video Camera 3 7000-CC StickyDrive TM 4 1130 USB Digital VoiceDrive 4 1340 Solar HandsFree CarKit 5 3103 Portable Power Charger 6 3104 PowerCharger

Nadere informatie

Gebruikershandleiding

Gebruikershandleiding Gebruikershandleiding Stereomicrofoon STM10 Inhoudsopgave Basisprincipes...3 Functieoverzicht...3 Overzicht hardware...3 Montage...4 De microfoon gebruiken...5 Geluid opnemen...5 Geluid voor video opnemen...8

Nadere informatie

Opnemen met Odeo. Inleiding

Opnemen met Odeo. Inleiding Opnemen met Odeo Inleiding In deze handleiding leert u hoe u hoe u uw stem kunt opnemen met de computer. Hiervoor hoeft u niets te downloaden en te installeren, u kunt alles online doen via de website

Nadere informatie

Horen zoals de natuur het bedoeld heeft

Horen zoals de natuur het bedoeld heeft Ontdek de ReSound Verso beleving. Scan deze QR code of ga naar www.resound.nl/verso Horen zoals de natuur het bedoeld heeft ReSound helpt mensen weer te horen. Wij ontwikkelen hooroplossingen die het natuurlijk

Nadere informatie

De slimste digitale stereorecorders voor dubbel gebruik. De Olympus WS-450S, WS-550M en WS-560M: de allernieuwste generatie WS-stereorecorders

De slimste digitale stereorecorders voor dubbel gebruik. De Olympus WS-450S, WS-550M en WS-560M: de allernieuwste generatie WS-stereorecorders PERSBERICHT De slimste digitale stereorecorders voor dubbel gebruik De Olympus WS-450S, WS-550M en WS-560M: de allernieuwste generatie WS-stereorecorders Aartselaar, 2 april 2009 De populaire WS-reeks

Nadere informatie

Pak een beschrijfbare CD. Je kunt twee types CD gebruiken.

Pak een beschrijfbare CD. Je kunt twee types CD gebruiken. Een cd branden Methoden: CD's branden op een PC Brand een CD met itunes (Mac en PC) Brand een gegevens-cd op een PC Brand een gegevens-cd op een Mac Heb je ooit een CD willen branden maar wist je niet

Nadere informatie

Dag. Maand. Selecteer het jaar met de pijltoetsen. Jaar

Dag. Maand. Selecteer het jaar met de pijltoetsen. Jaar 1. Agenda Met de Agenda van de Milestone 312 kunt u afspraken, verjaardagen, taken, enz. vastleggen en bijhouden. U regelt uw dagelijkse zaken goed en overzichtelijk met deze krachtige toepassing van de

Nadere informatie

UPPLEVA. Een slimme keuze, voor tv, geluid én meubel. nieuw. UPPLEVA, een slimme keuze tv, geluid én meubel 1

UPPLEVA. Een slimme keuze, voor tv, geluid én meubel. nieuw. UPPLEVA, een slimme keuze tv, geluid én meubel 1 2015 UPPLEVA Een slimme keuze, voor tv, geluid én meubel UPPLEVA tv, geluidsinstallatie en 3D-bril 5 jaar gratis garantie; kwaliteit voor elke dag. BESTÅ/UPPLEVA combinatie met 55 tv/2.1 geluidssysteem

Nadere informatie

Audiobestanden. maken. Inleiding

Audiobestanden. maken. Inleiding maken Audiobestanden Bron afbeelding: http://web.uvic.ca/hcmc/clipart/ Inleiding In deze handleiding leert u hoe u digitale audiobestanden kunt creëren en hoe u streaming audiobestanden van een website

Nadere informatie

GTX-20B Portable bluetooth speaker

GTX-20B Portable bluetooth speaker GTX-20B Portable bluetooth speaker De HipBox is een unieke portable bluetooth luidspreker waarmee u overal en altijd van uw favoriete muziek kunt genieten. Door gebruik te maken geavanceerde technologie

Nadere informatie

Goede middag. Zo als belooft gaan we het hebben over de Smart TV. Maar laten we eerst eens onderzoeken welke plaats de Smart TV inneemt.

Goede middag. Zo als belooft gaan we het hebben over de Smart TV. Maar laten we eerst eens onderzoeken welke plaats de Smart TV inneemt. Goede middag. Zo als belooft gaan we het hebben over de Smart TV. Maar laten we eerst eens onderzoeken welke plaats de Smart TV inneemt. Zelf had ik mij al een voorstelling gemaakt van een SmartTV. Dat

Nadere informatie

7. Muziek-cd s branden met Windows Media Player 10

7. Muziek-cd s branden met Windows Media Player 10 205 7. Muziek-cd s branden met Windows Media Player 10 De laatste jaren wordt de computer steeds vaker gebruikt voor het verzamelen van geluidsbestanden. Ook het downloaden van muziekbestanden vanaf internet

Nadere informatie

Inhoudsopgave. Whisper380-computerhulp 2

Inhoudsopgave. Whisper380-computerhulp 2 Versie: 1.0 Gemaakt door: Whisper380 Eigenaar: Whisper380-computerhulp Datum: 23-11-2010 Inhoudsopgave Wat gaan we doen?...3 Wat hebben we nodig?...3 Downloaden van het programma:...3 Het programma registreren

Nadere informatie

Handleiding. Marantz solid state recorder

Handleiding. Marantz solid state recorder Handleiding Marantz solid state recorder OPSTARTEN EN BASISOPSTELLING ONDERDELEN - het toestel - een adapter - een USB-kabel - een tafelmicrofoon - de flash card AANSLUITEN Opm: de gegeven beschrijvingen

Nadere informatie

Horen zoals u dat wilt

Horen zoals u dat wilt Horen zoals u dat wilt ESSENTIËLE HOORTECHNOLOGIE Premium Advanced Essential GEWELDIGE PrESTaTIES Technologie die de werking van de hersenen ondersteunt Als u op zoek bent naar een hooroplossing, dan dient

Nadere informatie

Handleiding Windows Movie Maker

Handleiding Windows Movie Maker Handleiding Windows Movie Maker Bent u van plan om een animatiefilmpje te maken in Windows Movie Maker? Maar u weet niet meer precies hoe dit moet? In deze handleiding staat het nog eens stap voor stap

Nadere informatie

Aangepast aan uw wereld vol geluiden

Aangepast aan uw wereld vol geluiden Aangepast aan uw wereld vol geluiden GEAVANCEERDE HOORTECHNOLOGIE Premium Advanced Essential Leef uw leven met een hooroplossing die net zo uniek is als u Iedereen hoort anders. De manier waarop ieder

Nadere informatie

Windows Phone 8S HTC

Windows Phone 8S HTC Een nieuwe, meer persoonlijke user interface Design DNA van HTC HTC Proprietary and Confidential De lichtste Windows Phone met Beats Audio Iconisch Design HTC ontwierp de Windows Phone 8S door het virtuele

Nadere informatie

EnVivo EZ Converter. Gebruikershandleiding

EnVivo EZ Converter. Gebruikershandleiding EnVivo EZ Converter Gebruikershandleiding op met Teknihall support: 0900 400 2001 2 INHOUDSOPGAVE INTRODUCTIE... 4 OPMERKINGEN... 4 FUNCTIES... 5 SPECIFICATIES... 5 SYSTEEMEISEN... 5 INHOUD VAN DE VERPAKKING

Nadere informatie

Hoe kan je zelf een eigen filmpje maken en er muziek aan toevoegen?

Hoe kan je zelf een eigen filmpje maken en er muziek aan toevoegen? Voor wie kopiëren wil: U vindt deze cursus goed en wenst er kopieën van te maken. Bedenk dan ook eens: dat de auteurs met de opbrengst ervan hun kosten moeten dekken; dat kopiëren zonder toestemming niet

Nadere informatie

GRT Computers Persoonlijk advies voor uw computer/laptop

GRT Computers Persoonlijk advies voor uw computer/laptop Computer systemen van Boxxed. Simple Powerfull Easy in this Boxx. Word samengesteld uit de beste componenten op computergebied. Kwaliteit bewijst zichzelf Echte kwaliteit bewijst zich pas in de loop der

Nadere informatie

Aan de slag met de Easi-Speak

Aan de slag met de Easi-Speak Aan de slag met de Easi-Speak Zing de sterren van de hemel of neem interessante interviews af! Door het microfoonontwerp is het product erg aantrekkelijk voor kinderen om te gebruiken. Laat uw leerlingen

Nadere informatie

MP300011/MP Sweex MP3 Player 128 MB/256 MB

MP300011/MP Sweex MP3 Player 128 MB/256 MB MP300011/MP300021 Sweex MP3 Player 128 MB/256 MB Voordelen FM Radio FM opname Flash Geheugen Spraakopname - Luister naar uw favoriete radiostation. - Neem tijdens het luisteren uw favoriete song op in

Nadere informatie

Meer plezier, meer vrijheid: Canon introduceert range kleinste SD flash camcorders

Meer plezier, meer vrijheid: Canon introduceert range kleinste SD flash camcorders Persbericht EMBARGO: 5 januari 2009, 18:00 MET Meer plezier, meer vrijheid: Canon introduceert range kleinste SD flash camcorders U kunt deze en andere afbeeldingen downloaden van www.canon.nl/pers Hoofddorp,

Nadere informatie

MP001/MP002/MP003/MP004 Sweex Black Sea MP3 Player 128 MB/256 MB/512 MB/1GB

MP001/MP002/MP003/MP004 Sweex Black Sea MP3 Player 128 MB/256 MB/512 MB/1GB MP001/MP002/MP003/MP004 Sweex Black Sea MP3 Player 128 MB/256 MB/512 MB/1GB Inleiding Allereerst hartelijk dank voor de aanschaf van deze Sweex MP3-speler. Met deze compacte MP3-speler kun je overal genieten

Nadere informatie

Beknopte handleiding voor de PLEXTALK Linio Pocket online speler

Beknopte handleiding voor de PLEXTALK Linio Pocket online speler Beknopte handleiding voor de PLEXTALK Linio Pocket online speler Het plaatsen van de batterij in de Linio Pocket 1. Draai de Linio Pocket om. Vergewis u ervan dat de 2 gemarkeerde punten naar boven wijzen.

Nadere informatie

Eerste stappen met Windows 10

Eerste stappen met Windows 10 Eerste stappen met Windows 10 Je hebt de upgrade naar Windows 10 met succes afgesloten. Nu kun je volledig profiteren van je nieuwe besturingssysteem. Als hulp bij je oriëntatie op jouw eerste stappen

Nadere informatie

Verkorte Nederlandse Gebruikershandleiding

Verkorte Nederlandse Gebruikershandleiding Verkorte Nederlandse Gebruikershandleiding 1. Bediening van de DVR 1.1 Bediening met de muis De muis moet aan de ACHTERKANT van de recorder worden aangesloten op de USB ingang. Als de muis actief is dan

Nadere informatie

Our mix is our strength

Our mix is our strength 2010 Our mix is our strength Our mix is our strength. Our mix is ethically produced. Our mix is either online or offline. Our mix is developed through experience. Our mix is wide and growing. Our mix is

Nadere informatie

HÄHNEL MK200 VS. MYMYK SMARTMYK MICROFOONTEST

HÄHNEL MK200 VS. MYMYK SMARTMYK MICROFOONTEST HÄHNEL MK200 VS. MYMYK SMARTMYK MICROFOONTEST Filmen doen we tegenwoordig steeds minder met een videocamera. Met de ontwikkeling van de filmmogelijkheden van DSLR s en mirrorless camera s hebben zij in

Nadere informatie

Dell Venue 11Pro. Met Windows 8.1: voor een soepele, veelzijdige pc-ervaring. Veelzijdige productiviteit

Dell Venue 11Pro. Met Windows 8.1: voor een soepele, veelzijdige pc-ervaring. Veelzijdige productiviteit Dell Venue 11Pro Met Windows 8.1: voor een soepele, veelzijdige pc-ervaring. Veelzijdige productiviteit Met een mobiel toetsenbord op volledige grootte en een desktopdockingstation, kunt u eenvoudig schakelen

Nadere informatie

MEER contact. Interactie met de wereld is zo belangrijk

MEER contact. Interactie met de wereld is zo belangrijk MEER interactie MEER contact Met Vigo Connect kunt u beter met iedereen communiceren. Uw geluidswereld gaat weer verrassend helder en duidelijk klinken, of u nu een licht of ernstig gehoorverlies heeft.

Nadere informatie

Download de WAE Music app

Download de WAE Music app NEDERLANDS 3 5 12 2 6 1 8 7 9 10 11 13 4 1. Laad de speaker volledig op voor eerste gebruik Laad de WAE Outdoor 04Plus FM speaker volledig op voordat u hem de eerste keer gebruikt. Sluit de micro-usb connector

Nadere informatie

Jen Kegels, Eveline De Wilde, Inge Platteaux, Tamara Van Marcke. Hardware. De computer in een oogopslag. 1 / 11 Cursusontwikkeling

Jen Kegels, Eveline De Wilde, Inge Platteaux, Tamara Van Marcke. Hardware. De computer in een oogopslag. 1 / 11 Cursusontwikkeling Hardware De computer in een oogopslag 1 / 11 Cursusontwikkeling Opslag Er worden verschillende apparaten gebruikt om gegevens op te slaan. Dit zijn de meest voorkomende apparaten. Harde schijf; CD / DVD;

Nadere informatie

Werken met ipad/iphone

Werken met ipad/iphone Thierry Willekens Werken met ipad/iphone inleiding Groenakkerweg 16 3920 Lommel 0472/76 20 27 info@withservice.be http://www.withservice.be 1 Geschiedenis - evolutie 2010 eerste ipad 2011 ipad 2, camera

Nadere informatie

vertel maar hoe je het hebben wilt de abonnementen van t-mobile

vertel maar hoe je het hebben wilt de abonnementen van t-mobile t-mobile cloud 10 bellen verzekering deezer music internet europa vertel maar hoe je het hebben wilt de abonnementen van t-mobile vertel maar hoe je het hebben wilt de abonnementen van t-mobile Je bepaalt

Nadere informatie

Invoeren/importeren van digitale foto s in je computer

Invoeren/importeren van digitale foto s in je computer Invoeren/importeren van digitale foto s in je computer Foto s die je importeert worden altijd opgeslagen in: Afbeeldingen. Windows 7 beschikt daarnaast over een apart programma om digitale foto s en videoclips

Nadere informatie

Listen to the radio! De nummer 1 DAB+ radio uit Noorwegen nú in Nederland

Listen to the radio! De nummer 1 DAB+ radio uit Noorwegen nú in Nederland Listen to the radio! De nummer 1 DAB+ radio uit Noorwegen nú in Nederland Meer zenders Digitale kwaliteit Meer gemak DAB+ staat voor Digital Audio Broadcasting. De nieuwe, internationale standaard voor

Nadere informatie

PROMOTIE BOUW PROFI Juni Juli 2014

PROMOTIE BOUW PROFI Juni Juli 2014 PROMOTIE BOUW PROFI Juni Juli 2014 Niet contractuele foto s. Aanbieding geldig zolang de voorraad strekt. PROMOTIE BOUW PROFI JUNI JULI 2014 BIJ AANKOOP VAN 1 000 * Mini luidspreker bluetooth Artikelcode

Nadere informatie

Gebruikershandleiding. Cassette Converter

Gebruikershandleiding. Cassette Converter Gebruikershandleiding Cassette Converter De gesprekskosten bedragen 0,18 /minuut 2 INHOUD Introductie... 4 Producteigenschappen... 4 De Cassette Converter uitpakken... 5 Plaatsen/vervangen van de batterijen...

Nadere informatie

Nl_Rhomba CLE.fm Page 29 Wednesday, January 7, 2004 2:02 PM. Nederlands Overzicht (zie afbeelding op buitenblad)

Nl_Rhomba CLE.fm Page 29 Wednesday, January 7, 2004 2:02 PM. Nederlands Overzicht (zie afbeelding op buitenblad) Nl_Rhomba CLE.fm Page 29 Wednesday, January 7, 2004 2:02 PM Aan de slag Nederlands Overzicht (zie afbeelding op buitenblad) 1. Microfoon 7. Knop (R) Sectie herhalen 2. LCD-schermen 8. De knop Aan/Uit en

Nadere informatie

Altijd iemand dichtbij

Altijd iemand dichtbij Altijd iemand dichtbij UES030_brochureA5_06.indd 1 27/10/15 17:41 UES030_brochureA5_06.indd 2 27/10/15 17:41 Het mooiste cadeau: altijd iemand dichtbij. Het is voor veel mensen erg herkenbaar: uw ouders,

Nadere informatie

Wipod Music Center. voor. AquaSound

Wipod Music Center. voor. AquaSound Wipod Music Center voor Badkamer Terras Spa /Sauna AquaSound De finishing touch voor uw badkamer, terras of sauna Wipod Music Center...100% waterdicht & draadloos. Met het AquaSound Wipod Music Center

Nadere informatie

itunes is een gebruiksvriendelijk programma voor het afspelen, opbouwen en beheren van uw muziekcollectie.

itunes is een gebruiksvriendelijk programma voor het afspelen, opbouwen en beheren van uw muziekcollectie. 123 3. Werken met muziek itunes is een gebruiksvriendelijk programma voor het afspelen, opbouwen en beheren van uw muziekcollectie. In itunes kunt u bijvoorbeeld de tracks van een muziek-cd kopiëren en

Nadere informatie

Toshiba en Intel: mobiel digitaal

Toshiba en Intel: mobiel digitaal TECh brief Toshiba en Intel Toshiba en Intel: mobiel digitaal entertainment: opwindend en op maat Powered by Intel Centrino Duo Mobile technologie. Toshiba heeft nieuwe notebooks ontwikkeld die in staat

Nadere informatie

Handleiding voor het installeren van en werken met Skype

Handleiding voor het installeren van en werken met Skype Handleiding voor het installeren van en werken met Skype 1 Inhoudsopgave: Wat is Skype?... 3 Systeem-eisen Skype... 3 Skype installeren... 4 Skype account aanmaken... 7 Werken met Skype... 10 Skype verwijderen...

Nadere informatie

Stevig gebouwd: De rubberen afwerking van het lcd-scherm en de basis dempt de schokken en biedt zo de beste bescherming tegen vallen.

Stevig gebouwd: De rubberen afwerking van het lcd-scherm en de basis dempt de schokken en biedt zo de beste bescherming tegen vallen. Dell Chromebook 11 Superieure duurzaamheid en ontwerp Schoolbestendig: De Dell Chromebook 11 is MIL-STD (Amerikaanse militaire standaard) getest op duurzaamheid, druk, temperatuur, vochtigheid, schokken

Nadere informatie

Hoe moet je een prachtige presentatie maken?

Hoe moet je een prachtige presentatie maken? Hoe moet je een prachtige presentatie maken? www.meestermichael.nl Geef de presentatie een titel. Klik dit vak aan om jouw presentatie een ondertitel te geven. Hier kun je je presentatie een titel geven

Nadere informatie

Handleiding versie 1.1. Zie ook www.emdrkit.com. Lees voor gebruik van de EMDR kit deze handleiding.

Handleiding versie 1.1. Zie ook www.emdrkit.com. Lees voor gebruik van de EMDR kit deze handleiding. Handleiding versie 1.1 Zie ook www.emdrkit.com Lees voor gebruik van de EMDR kit deze handleiding. Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 2 1 De controller... 3 1.1 Aan/uit... 3 1.2 Starten... 3 1.3 Pauzeren...

Nadere informatie

InterVideo Home Theater Snel op weg-gids Welkom bij InterVideo Home Theater!

InterVideo Home Theater Snel op weg-gids Welkom bij InterVideo Home Theater! InterVideo Home Theater Snel op weg-gids Welkom bij InterVideo Home Theater! InterVideo Home Theater is een complete oplossing voor digitaal entertainment om tv te kijken en op te nemen, foto's te bekijken

Nadere informatie

TECHNISCHE SPECIFICATIES

TECHNISCHE SPECIFICATIES Blz.1 / 7 Producten Winkel Service en ondersteuning Club VAIO Windows. Life without Walls. VAIO raadt Windows 7 aan. Home > Alle Sony-producten > VAIO > Notebooks > W Serie > VPCW21S1E/T VPCW21S1E/T Mini-notebook

Nadere informatie

Een desktopcomputer kan uit de volgende onderdelen zijn opgebouwd:

Een desktopcomputer kan uit de volgende onderdelen zijn opgebouwd: Soorten Personal Computers De drie meest voorkomende computers zijn: * Desktop * Laptop * Tablet Een desktopcomputer kan uit de volgende onderdelen zijn opgebouwd: Systeemkast Beeldscherm Toetsenbord Printer

Nadere informatie

Stabiele ontvangst Onderweg geen hinderlijke onderbrekingen*

Stabiele ontvangst Onderweg geen hinderlijke onderbrekingen* DAB+ (Digitale Radio) De nieuwe manier van radio luisteren! DAB+ staat voor Digital Audio Broadcasting. De nieuwe, internationale standaard voor digitale radio. Door het digitaliseren van de ether voor

Nadere informatie

Bediening van de MP3-speler

Bediening van de MP3-speler Bediening Bediening van de MP3-speler Over MP3 MP3 bestanden die zijn opgenomen van bronnen zoals uitzendingen, platen, bandopnames, video's en live optredens zonder toestemming van de copyrighthouder,

Nadere informatie

Welkom bij de HCC Haaglanden. Het is vandaag Dinsdag 11 mei 2010 Een presentatie over Geheugen, Torrent en ITunes

Welkom bij de HCC Haaglanden. Het is vandaag Dinsdag 11 mei 2010 Een presentatie over Geheugen, Torrent en ITunes Welkom bij de HCC Haaglanden Het is vandaag Dinsdag 11 mei 2010 Een presentatie over Geheugen, Torrent en ITunes Interngeheugen.com Een programmaatje wat je computer aftast wat er aan geheugen bijgeplaatst

Nadere informatie

1499.- * 349.- Beleef het thuis met Samsung! Samsung BDC 6900 BESTE BEELD // BESTE GELUID // BESTE SERVICE // BESTE ASSORTIMENT // BESTE ACCESSOIRES

1499.- * 349.- Beleef het thuis met Samsung! Samsung BDC 6900 BESTE BEELD // BESTE GELUID // BESTE SERVICE // BESTE ASSORTIMENT // BESTE ACCESSOIRES W W W. A U D I O V I D E O S P E C I A L I S T. N L Beleef het thuis met Samsung! Samsung BDC 6900 Geschikt voor afspelen 3D films BD Live voorbereid Ethernet aansluiting USB-aansluiting 7.1 geluidsweergave

Nadere informatie

KENWOOD is een gedeponeerd handelsmerk of een handelsmerk van Kenwood Corporation in Japan en/of in andere landen.

KENWOOD is een gedeponeerd handelsmerk of een handelsmerk van Kenwood Corporation in Japan en/of in andere landen. Informatie over handelsmerken, auteursrechten en patenten KENWOOD is een gedeponeerd handelsmerk of een handelsmerk van Kenwood Corporation in Japan en/of in andere landen. Copyright 2004, PhatNoise, Inc.

Nadere informatie

Bestelnummers: : 1x Wipod, 1x Receiver-Box, 2x Bolero speakers. *alleen bij Luxe & Pro.

Bestelnummers: : 1x Wipod, 1x Receiver-Box, 2x Bolero speakers. *alleen bij Luxe & Pro. dé BadkamerRadio Radio Met de WMC55Light luistert u eenvoudig naar uw favoriete radiostation. Met de waterdichte Wipod zapt u snel door de voorgeprogrammeerde zenders. Het LCD scherm geeft u overzichtelijk

Nadere informatie

Digitale CCTV Nu binnen uw bereik

Digitale CCTV Nu binnen uw bereik Digitale CCTV Nu binnen uw bereik Divar, de meest veelzijdige one-box aanpak Beveiliging waar u op kunt vertrouwen. 2 Divar, de meest veelzijdige one-box aanpak Het hart van uw beveiligingssysteem Met

Nadere informatie

Waarom zou het beter zijn om nog even te wachten?

Waarom zou het beter zijn om nog even te wachten? Waarom zou het beter zijn om nog even te wachten? In uw oren blijft de tijd gewoon doortikken Bent u bereid er iets aan te doen? Hoorproblemen zouden u niet moeten verhinderen om alles uit uw leven te

Nadere informatie

Handleiding Op Maat Wizard.

Handleiding Op Maat Wizard. Handleiding Op Maat Wizard. Met de Op Maat Wizard kun je zelf vullingen maken voor de verschillende werkvormen in het Op Maat programma. Wanneer je de software (Speler en Wizard) niet in je bezit hebt,

Nadere informatie

Ontdek de kleuren van geluid.

Ontdek de kleuren van geluid. Ontdek de kleuren van geluid. Accessoires voor hoortoestellen. Life sounds brilliant. Hearing Systems signia-hoortoestellen.nl Optimaliseer uw luisterervaring. De kinderen naar school brengen in de ochtend,

Nadere informatie

Erratum Foto s, video s en muziek in

Erratum Foto s, video s en muziek in 1 Erratum Foto s, video s en muziek in In oktober 2017 is er een update verschenen van. In dit aanvullende bestand leest u over de belangrijkste verschillen. Sommige schermen zijn enigszins gewijzigd qua

Nadere informatie

Een film van het gemaakte project maken doe je als volgt. Klik op film maken en er verschijnt onderstaand beeld.

Een film van het gemaakte project maken doe je als volgt. Klik op film maken en er verschijnt onderstaand beeld. Een film van het gemaakte project maken doe je als volgt Klik op film maken en er verschijnt onderstaand beeld. Selecteer bestand Geef je voorkeuren aan Selecteer de schijf waar het moet worden Klik op

Nadere informatie

Bediening van de Memory Stick-speler

Bediening van de Memory Stick-speler Bediening Bediening van de Memory Stick-speler Over Memory Sticks Stel Memory Sticks niet bloot aan statische elektriciteit en elektrische bronnen. Dit om te voorkomen dat gegevens op de stick verloren

Nadere informatie

The art of private listening.

The art of private listening. The art of private listening. Uw op maat gemaakt in-ear sound system. sporten muziek reizen custom earphones, powered by KIND. Alleen u en uw muziek: Ik sluit mijn ogen, sta vlak voor het podium en luister

Nadere informatie

Geluid opnemen en bewerken

Geluid opnemen en bewerken Geluid opnemen en bewerken Er kunnen veel redenen zijn waarom je geluid wilt opnemen en bewerken. Misschien wil je een interview houden, misschien moet je een radioprogramma maken of misschien moet je

Nadere informatie

XEMIO-654/664 Gebruikershandleiding. Voor informatie en ondersteuning, www.lenco.eu

XEMIO-654/664 Gebruikershandleiding. Voor informatie en ondersteuning, www.lenco.eu XEMIO-654/664 Gebruikershandleiding Voor informatie en ondersteuning, www.lenco.eu Wat zit er in de doos: Het apparaat Gebruikershandleiding USB Kabel Hoofdtelefoon Installatie CD 2 Locatie en gebruik

Nadere informatie

Beknopte handleiding voor de PLEXTALK Linio Pocket online speler

Beknopte handleiding voor de PLEXTALK Linio Pocket online speler Beknopte handleiding voor de PLEXTALK Linio Pocket online speler 1 Installatie van de Linio Pocket 1. Draai de Linio Pocket om. Vergewis u ervan dat de 2 gemarkeerde punten naar boven wijzen. Druk op de

Nadere informatie

Screencast-O-Matic HANDLEIDING

Screencast-O-Matic HANDLEIDING Screencast-O-Matic HANDLEIDING Inhoud 1 Inleiding 3 2 Stap voor stap 3 3 Conclusie 9 4 Meer info 10 4.1 Hulp nodig? 10 4.2 Vragen en opmerkingen 10 4.3 Trefwoordenlijst 10 4.4 Lijst met afbeeldingen 10

Nadere informatie

De abonnementen van Planet Internet

De abonnementen van Planet Internet De pluspunten van Planet Internet Meest bekroonde provider van Nederland Deskundige servicelijn Geavanceerd netwerk Ruime keuze aan abonnementen Uw eigen homepage van 25 MB Uitgebreide e-mailfaciliteiten

Nadere informatie

Beknopte handleiding AVC792 Nederlands. 9. Vraag en antwoord voor de meest voorkomende problemen

Beknopte handleiding AVC792 Nederlands. 9. Vraag en antwoord voor de meest voorkomende problemen Beknopte handleiding AVC792 Nederlands 1. Live beeld 2. Ontgrendelden en vergrendelen 3. Opbouw van het menu 4. Terugkijken (bediening via de recorder) 5. Zoeken via het menu 6. Backup 7. Veranderen van

Nadere informatie

perfectie in beeld & geluid

perfectie in beeld & geluid 2007 HD perfectie in beeld & geluid Discmaster 8.0 «AV Master 8.0 «CD speler awards «Pre vs2, 6 vs2 & 8 vs2 «DAB 8.0 «6 Power «8 Power wat is HD? HD is de laatste generatie digitale videotechnologie met

Nadere informatie

SOUNDGATE. Draadloos verbonden met de wereld

SOUNDGATE. Draadloos verbonden met de wereld SOUNDGATE Draadloos verbonden met de wereld De mogelijkheden om verbonden te zijn, zijn beter dan ooit tevoren. Via allerlei elektronische apparaten maken we contact met familie, vrienden en collega s,

Nadere informatie

POWER CINEMA GEBRUIKEN

POWER CINEMA GEBRUIKEN A P P E N D I X C POWER CINEMA GEBRUIKEN C-1 OPMERKING Lees zorgvuldig de volgende informatie, alvorens Power Cinema Software te installeren. 1. Om Power Cinema Software op een NIEUWE VASTE SCHIJF te installeren,

Nadere informatie

Aankoopgids DVD. Koop slim en laat u informeren door Unigro! Kijk regelmatig op onze website voor updates en nieuwe aankoopgidsen.

Aankoopgids DVD. Koop slim en laat u informeren door Unigro! Kijk regelmatig op onze website voor updates en nieuwe aankoopgidsen. Aankoopgids DVD Koop slim en laat u informeren door Unigro! Kijk regelmatig op onze website voor updates en nieuwe aankoopgidsen. Hoe kiest u HET juiste DVD-toestel? De dvd heeft de plaats van video ingenomen

Nadere informatie

Full-HD breedbeeld LCD-televisie Motion Plus 4 HDMI-aansluitingen 2.0 USB-aansluiting Real Movie techniek voor optimale weergave van films

Full-HD breedbeeld LCD-televisie Motion Plus 4 HDMI-aansluitingen 2.0 USB-aansluiting Real Movie techniek voor optimale weergave van films WWW.AUDIOVIDEOSPECIALIST.NL Zichtbare kwaliteit 82 cm 300.- voordeel nu 599.- SAMSUNG LE 32 A 558 Motion Plus 4 HDMI-aansluitingen 2.0 USB-aansluiting Real Movie techniek voor optimale weergave van films

Nadere informatie

RICHTLIJNEN VOOR GEBRUIK

RICHTLIJNEN VOOR GEBRUIK RICHTLIJNEN VOOR GEBRUIK OPMERKING: Wij vragen u vriendelijk om de onderstaande verklaringen te lezen vóór u de CD-Rewriter en de bijgeleverde toepassingssoftware installeert, Adaptec Easy CD Creator TM

Nadere informatie

Desktop, Laptop, Netbook, Ultrabook or Tablet? Which is best for what? Keuzes maken

Desktop, Laptop, Netbook, Ultrabook or Tablet? Which is best for what? Keuzes maken Desktop, Laptop, Netbook, Ultrabook or Tablet? Which is best for what?. Keuzes maken Wanneer je een computer wilt aanschaffen denk je tegenwoordig niet meteen meer aan de desktop. De desktop is een "grote"

Nadere informatie

Nederlands. BT-02N Gebruikershandleiding

Nederlands. BT-02N Gebruikershandleiding BT-02N Gebruikershandleiding 1 Index 1. Overzicht.....3 2. Aan de slag....5 3. Uw Bluetooth hoofdtelefoon aansluiten...5 4. Het gebruik van uw Bluetooth hoofdtelefoon..... 9 5. Technische specificaties

Nadere informatie

Welkom bij de Picture Package Producer 2

Welkom bij de Picture Package Producer 2 Handleiding voor Picture Package Producer2 Welkom bij de Picture Package Producer 2 Welkom bij de Picture Package Producer 2 Picture Package Producer 2 starten en afsluiten Stap 1: Beelden selecteren Stap

Nadere informatie

INLEIDING OPSTELLING AANSLUITEN OP HET ELEKTRICITEITSNET BATTERIJ GEBRUIKEN MD-SCHIJF INBRENGEN. Handleiding Sony MD Recorder

INLEIDING OPSTELLING AANSLUITEN OP HET ELEKTRICITEITSNET BATTERIJ GEBRUIKEN MD-SCHIJF INBRENGEN. Handleiding Sony MD Recorder Handleiding Sony MD Recorder INLEIDING Deze handleiding is een goede inleiding op het gebruik van de Sony MD recorder, maar is vooral een beknopte basis om de gebruiker op weg te helpen. Voor een goed

Nadere informatie

Handleiding DIGITALE MEDIASPELER

Handleiding DIGITALE MEDIASPELER Handleiding DIGITALE MEDIASPELER MP259 Overzicht functies De MP 259 is een MP4-speler, de gebruiker kan op knoppen drukken om door de menu s te bladeren 2,4 inch 320*240 TFT-scherm Ingebouwde 0,3 MP camera

Nadere informatie

2006 Sony Corporation Printed in Malaysia 2-678-175-62 (1) Snelstartgids NW-E002F / E003F / E005F / E002 / E003 / E005

2006 Sony Corporation Printed in Malaysia 2-678-175-62 (1) Snelstartgids NW-E002F / E003F / E005F / E002 / E003 / E005 2006 Sony Corporation Printed in Malaysia 2-678-175-62 (1) Snelstartgids NW-E002F / E003F / E005F / E002 / E003 / E005 Inhoudsopgave Het gebruik van de speler is beschreven in deze "Snelstartgids", de

Nadere informatie

Gebruik van de afstandsbediening

Gebruik van de afstandsbediening Gebruik van de afstandsbediening Voorzorgsmaatregelen voor het gebruik van de afstandsbediening Wees voorzichtig met de afstandsbediening, hij is licht en klein. Als hij valt kan hij kapot gaan, de batterij

Nadere informatie

Laat u inspireren door het leven

Laat u inspireren door het leven Meer informatie over ReSound Unite draadloze accessoires. Vraag het aan uw audicien. Scan onderstaande QR code of ga naar www.resound.nl/unite M101550-NL-12.11-Rev.A Laat u inspireren door het leven met

Nadere informatie

Producten Winkel Service en ondersteuning Club VAIO. Home > Alle Sony-producten > VAIO > Zakelijke notebooks > X Serie > VPCX11S1E/B

Producten Winkel Service en ondersteuning Club VAIO. Home > Alle Sony-producten > VAIO > Zakelijke notebooks > X Serie > VPCX11S1E/B Blz.1 / 6 Producten Winkel Service en ondersteuning Club VAIO Windows. Life without Walls. VAIO raadt Windows 7 aan. Home > Alle Sony-producten > VAIO > Zakelijke notebooks > X Serie > VPCX11S1E/B VPCX11S1E/B

Nadere informatie

storemore Hoge opslagcapaciteit

storemore Hoge opslagcapaciteit storemore Hoge opslagcapaciteit Ontdek hoe u nog productiever kunt zijn en zich beter kunt vermaken waar u maar wilt. Wat is StoreMore? StoreMore van Toshiba is een oplossing voor hoge opslagcapaciteit

Nadere informatie

CONNECT. Arrow Classic Rock SlamFM JUIZE! Sublime Sublime You 100% NL Radio Maria Radio 6. Dekkingsgebied vanaf 01.09.2013

CONNECT. Arrow Classic Rock SlamFM JUIZE! Sublime Sublime You 100% NL Radio Maria Radio 6. Dekkingsgebied vanaf 01.09.2013 CONNECT DIGITRadio s: DAB+/DR+/FM/Internet radio s en audio streamers CONNECT Digital Audio Broadcasting+ (DAB+) is the new standard of a digital radio technology for broadcasting radio stations. Het is

Nadere informatie