CEGEKA GROEP NV Universiteitslaan 9 B-3500 Hasselt T F E BTW BE RPR Hasselt

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "CEGEKA GROEP NV Universiteitslaan 9 B-3500 Hasselt T F E BTW BE RPR Hasselt"

Transcriptie

1

2 Medische software Geachte dokter, C-Specialist is een krachtig softwarepakket voor automatisatie van uw specialistenpraktijk. Het programma heeft reeds een aantal jaren van groei achter de rug in de praktische situatie van uw dagelijkse routine en is nooit zo compleet geweest. C-Specialist maakt gebruik van de grafische interface van Windows 7 als ook van Apple Macintosh OS Lion, waardoor het programma uiterst gebruiksvriendelijk is. Ingesloten vindt u: Algemene C-Specialist informatie Specifieke informatie over de specialiteit anatomopathologie Indien u graag meer informatie wenst over C-Specialist, aarzel dan niet om ons te contacteren op het nummer 011/ Met vriendelijke groeten, Stephan De Bie productmanager

3 C-Specialist anatomopathologie: een overzicht. De patiëntenfiche bestaat uit twee hoofdschermen. Vanaf deze twee schermen kan u andere schermen gemakkelijk oproepen. Het eerste scherm vormt de basis van de administratie: de weergaven van de patiëntgegevens, de verwijsartsen, de lijst met geschreven brieven en de rekeningen vindt u hier terug.

4 Printen van attesten, voorschriften, etiketten, aanmaken van rekeningen of brieven kan rechtstreeks vanaf dit scherm via de knoppen: aanmaken van etiketten/attesten. button voor het aanmaken van voorschriften. button voor het aanmaken van rekeningen. button voor het aanmaken van brieven. Om een bestaande brief te openen dient u te dubbelklikken op een datum uit de lijst met brieven:

5 Het tweede scherm geeft een overzicht van de onderzochte stalen. Je ziet van iedere geschreven brief over het patiëntenstaal het besluit op dit scherm staan, zodat je vanaf dit scherm meteen een duidelijk beeld hebt van de historiek. Tweemaal klikken op een datum in de lijst van de brieven opent bijvoorbeeld een vroegere brief.

6 Bij het schrijven van de brieven zijn verschillende hulpmiddelen aanwezig om het typwerk minimaal te houden. Deze zijn weergegeven aan de linkerkant van uw scherm, in de vomr van de volgende buttons: Als u bijvoorbeeld klikt op typebrief, dan wordt zonder het klavier te gebruiken de tekst ingevuld : Daarnaast kan je ook gebruik maken van tekstfragmenten, of stel je typeprotocols samen die je vlot toelaten via een boomstructuur verschillende mogelijkheden bij elkaar te klikken. Om de brieven te schrijven beschik je over al de mogelijkheden van de tekstverwerker terug in de werkbalken bovenaan en een ingebouwde tekenmodule.

7 Zo kan je ook gebruik maken van gemakkelijk aanklikbare invulschermen om de tekst van de brief automatisch te genereren en deze invulschermen kunnen dan eveneens dienen als basis om statistische gegevens te verwerken van de onderzochte stalen. Via de menu s Routine Klinische gegevens kan je deze schermpjes gaan invullen Door te klikken op de onderstaande button kan je uiteindelijk de brief gaan aanmaken :

8 Op het scherm van de rekeningen klik je de uitgevoerde prestaties aan. Daarna kan je een getuigschrift voor verstrekte hulp printen via Print individuele getuigschriften/nota s. Ondertussen worden de boekhouding en alle statistieken op punt gehouden.

9 Opmerking: het is mogelijk om voor kankerregistratie de creatie van een tekstbestand met referentie en beschrijving te maken van alle geselecteerde dossierbrieven met enkel onze referentie en het volledige document in normaal formaat. Wat hieronder volgt is een beschrijving van wat dit concreet inhoudt. 1. Creatie van een TXT bestand met referentie en beschrijving:

10 Een tekst (.txt) bestand wordt aangemaakt van alle geselecteerde dossierbrieven met enkel onze referentie en het volledige document in normaal formaat. De txt zal er als volgt uitzien: #begin protocol BIOPSENUMMER (= onze referentie) En dan de tekst vh protocol En eindigen met # einde protocol # begin protocol Volgend biopsienr Protocol # einde protocol

11 2. Inlezen van nieuwe letsel- en orgaan codes Deze XLS-bestanden dienen eerst omgezet te worden in een CSV-bestand. Daarna kunnen deze ingelezen worden. De gegevens zullen ingelezen worden in de diagnosecodes. Bestanden Diagnosecodes 3. Data structuur Pathologie in Codap Op het scherm van de brieven zullen er 3 nieuwe velden komen. Deze velden zullen enkel te zien zijn in de versie Pathologie van C-Specialist! Het gaat om de velden pt, pn en pm Pathologische staging. In eerste instantie zijn dit informatieve velden die voorlopig geen waarde hebben. Er zal een TXT tab-separated bestand gemaakt worden met als inhoud: Geboortedatum = patiënten yyyymmdd Geslacht = 1 = M; 2 = V Naam = patiënten Voornaam = patiënten Geboortedatum = patiënten yyyymmdd Overlijdensdatum = niet gekend in C-Specialist Geslacht = 1 = M; 2 = V Postcode = patiënten Datum van staalafname = datum aanvraag uit Dossierbrieven Basis van diagnose = NVT

12 Orgaan = veld aangevraagd uit dossierbrieven (codap code) Lateralisatie = NVT Letsel = veld aangevraagd uit dossierbrieven (codap code) Index Gedrag Tumor = NVT Differentiatiegraad = NVT pt Pathologische Staging = veld pt uit dossierbrieven pn Pathologische Staging = veld pn uit dossierbrieven pm Pathologische Staging = veld pm uit dossierbrieven Overige Stadiëringen = NVT Genomisch Onderzoek = NVT Biopsienummer = veld onze ref uit dossierbrieven Commentaar = NVT Rijksregisternummer = Patiënten Verder zijn in het briefscherm 3 velden bijgekomen:

13 Naar automatische verrekening van de uitgevoerde onderzoeken toe, kan je de prestatiecodes dezelfde identificatiecode als het tekstfragment geven. Als de codes bij uitgevoerde onderzoeken (gescheiden door een minteken) overeenkomen met prestatiecodes, worden bij het aanklikken van de rekening onmiddellijk de overeenkomende prestaties aangemaakt. Je kiest het soort rekening door ze te selecteren en OK te klikken of door erop te dubbelklikken. De prestatie is onmiddellijk verrekend. Om een rekenig die gekoppeld is aan een protocol te verwijderen, houd je de ALT-toets ingedrukt terwijl je op de knop Rekenmachine klikt. Daarna kan je de prestaties terug verrekenen. De protocols die nog niet verrekend werden, kan je samenzoeken via de zoekfunctie van het bestand Dossierbrieven. Via dezelfde zoekdialoog kan je de protocols via referentie opzoeken.

14 Voor iedere beschrijving van de tarificatie verwijzen we naar het hoofdstuk 4.3 Ten laatste is er nog de knop Extra ( ). Hiermee kan je een extra besluit bewaren bij het protocol. Er zijn tevens een aantal velden voorzien voor codes (zie ook 8.1 voor het werken met CODAP of Leidse codes).

15 Algemene omschrijving modules C-Specialist anatomopathologie Opties: Patiëntenfiche: weergave van algemene patiënteninformatie, verwijsartsen, gegevens verzekering, overzichtslijst geschreven brieven, printen attesten, printen etiketten. Briefwisseling (incl tekstverwerking): typebrieven, tekstfragmenten, typeprotocols (=aanklikbare flow per pathologie, keuzelijsten, keuzeteksten in boomstructuur, veel gebruikte documenten. Geneesmiddelenbestand (printen voorschriften), literatuurbestand (naslag). Diverse adresbestanden: geneesheren, relaties, verzekeringen, mutualiteiten. Export van brieven naar diverse elektronische formaten voor inlezen in de meeste softwarepakketten voor huisartsen (Medimail en Mediring). Geïntegreerde tekenmodule en spreadsheetmodule (in serveropstelling zijn deze niet standaard) installatie en versplaatsing, 2 uur basisopleiding, 6 maanden telefonische support incl koppeling extern beeldmateriaal en externe documentatie. ZIS (ziekenhuisinformatiesysteem), inlezen siskaarten (optioneel). Import administratieve gegevens uit centrale ziekenhuiscomputer. Klinisch dossier anatomopathologie: Verdeeld over verschillende schermen, vanuit het hoofdscherm op te roepen: Opties: Historiek consultaties, operaties en hospitalisaties. Invulschermen voor consultaties (algemeen, eigen en verwezen onderzoeken, ingrepen) Diverse hulpmiddelen voor vlot invoeren van de klinische gegevens. Automatische integratie van de ingevulde gegevens op de brief. Codering diagnosen en ingrepen (ICD-9 of eigen codering), printen MKG-gegevens, voorgeschiedenis, protocols labo, rx, andere (automatische import van resultaten). Opvolging specifieke problematiek via zelf samengestelde schermen (via spreadsheetmodule). Opvolging specifieke problematiek via zelf samengestelde schema s (via tekenmodule). Export klinische gegevens en brieven naar resultatenserver ziekenhuis. (brieven en verslagen, ingrepen en diagnosen ovv ICD-9) Rekeningen: Opties: Verzekeringen, ambulante rekeningen, hospitalisatierekeningen (ook berekening ligdagen) Printen getuigschriften, verzamelstaten voor medisch secretariaat of mutualiteit, verzekeringsbrieven, verzamelstaten verzekeringen, overschrijvingen (evt met gestructureerde mededeling). Kassasysteem. Diverse aanpasbare bestanden garanderen maatwerk per arts en per dienst. Aanmaken tapes/verzamelstaten voor derdebetalende mutualiteit. Aanmaken tarificatiefiles voor centrale inning kliniek. Inlezen bankfiles (diskettes/isabel) en afpunten van betalingen. Transfertmodule Synchronisatie van de gegevens tussen verschillende praktijkplaatsen. Semi-multiuser bij kleinere netwerken.

CEGEKA GROEP NV Universiteitslaan 9 B-3500 Hasselt T +32 11 24 02 34 F +32 11 23 34 25 E info@cegeka.be BTW BE 0448 621 832 RPR Hasselt www.cegeka.

CEGEKA GROEP NV Universiteitslaan 9 B-3500 Hasselt T +32 11 24 02 34 F +32 11 23 34 25 E info@cegeka.be BTW BE 0448 621 832 RPR Hasselt www.cegeka. Medische software Geachte dokter, C-Specialist is een krachtig softwarepakket voor automatisatie van uw specialistenpraktijk. Het programma heeft reeds een aantal jaren van groei achter de rug in de praktische

Nadere informatie

CEGEKA GROEP NV Universiteitslaan 9 B-3500 Hasselt T F E BTW BE RPR Hasselt

CEGEKA GROEP NV Universiteitslaan 9 B-3500 Hasselt T F E BTW BE RPR Hasselt Medische software Geachte dokter, C-Specialist is een krachtig softwarepakket voor automatisatie van uw specialistenpraktijk. Het programma heeft reeds een aantal jaren van groei achter de rug in de praktische

Nadere informatie

CEGEKA GROEP NV Universiteitslaan 9 B-3500 Hasselt T +32 11 24 02 34 F +32 11 23 34 25 E info@cegeka.be BTW BE 0448 621 832 RPR Hasselt www.cegeka.

CEGEKA GROEP NV Universiteitslaan 9 B-3500 Hasselt T +32 11 24 02 34 F +32 11 23 34 25 E info@cegeka.be BTW BE 0448 621 832 RPR Hasselt www.cegeka. Medische software Geachte dokter, C-Specialist is een krachtig softwarepakket voor automatisatie van uw specialistenpraktijk. Het programma heeft reeds een aantal jaren van groei achter de rug in de praktische

Nadere informatie

CEGEKA GROEP NV Universiteitslaan 9 B-3500 Hasselt T +32 11 24 02 34 F +32 11 23 34 25 E info@cegeka.be BTW BE 0448 621 832 RPR Hasselt www.cegeka.

CEGEKA GROEP NV Universiteitslaan 9 B-3500 Hasselt T +32 11 24 02 34 F +32 11 23 34 25 E info@cegeka.be BTW BE 0448 621 832 RPR Hasselt www.cegeka. Medische software Geachte dokter, C-Specialist is een krachtig softwarepakket voor automatisatie van uw specialistenpraktijk. Het programma heeft reeds een aantal jaren van groei achter de rug in de praktische

Nadere informatie

CEGEKA GROEP NV Universiteitslaan 9 B-3500 Hasselt T F E BTW BE RPR Hasselt

CEGEKA GROEP NV Universiteitslaan 9 B-3500 Hasselt T F E BTW BE RPR Hasselt Medische software Geachte dokter, C-Specialist is een krachtig softwarepakket voor automatisatie van uw specialistenpraktijk. Het programma heeft reeds een aantal jaren van groei achter de rug in de praktische

Nadere informatie

Medische Software. Indien u graag meer informatie wenst over MediBase, aarzel dan niet om ons te contacteren op het nummer 011/240 350.

Medische Software. Indien u graag meer informatie wenst over MediBase, aarzel dan niet om ons te contacteren op het nummer 011/240 350. Medische Software Geachte Dokter, MediBase is een krachtig softwarepakket voor automatisatie van uw specialistenpraktijk. Het programma heeft reeds een aantal jaren van groei achter de rug in de praktische

Nadere informatie

CEGEKA GROEP NV Universiteitslaan 9 B-3500 Hasselt T +32 11 24 02 34 F +32 11 23 34 25 E info@cegeka.be BTW BE 0448 621 832 RPR Hasselt www.cegeka.

CEGEKA GROEP NV Universiteitslaan 9 B-3500 Hasselt T +32 11 24 02 34 F +32 11 23 34 25 E info@cegeka.be BTW BE 0448 621 832 RPR Hasselt www.cegeka. Medische software Geachte dokter, C-Specialist is een krachtig softwarepakket voor automatisatie van uw specialistenpraktijk. Het programma heeft reeds een aantal jaren van groei achter de rug in de praktische

Nadere informatie

Medische Software. - Algemene MediBase informatie - Specifieke informatie over de specialiteit plastische heelkunde

Medische Software. - Algemene MediBase informatie - Specifieke informatie over de specialiteit plastische heelkunde Medische Software Geachte Dokter, MediBase is een krachtig softwarepakket voor automatisatie van uw specialistenpraktijk. Het programma heeft reeds een aantal jaren van groei achter de rug in de praktische

Nadere informatie

CEGEKA GROEP NV Universiteitslaan 9 B-3500 Hasselt T F E BTW BE RPR Hasselt

CEGEKA GROEP NV Universiteitslaan 9 B-3500 Hasselt T F E BTW BE RPR Hasselt Medische software Geachte dokter, C-Specialist is een krachtig softwarepakket voor automatisatie van uw specialistenpraktijk. Het programma heeft reeds een aantal jaren van groei achter de rug in de praktische

Nadere informatie

Medische Software. Indien u graag meer informatie wenst over MediBase, aarzel dan niet om ons te contacteren op het nummer 011/240 350.

Medische Software. Indien u graag meer informatie wenst over MediBase, aarzel dan niet om ons te contacteren op het nummer 011/240 350. Medische Software Geachte Dokter, MediBase is een krachtig softwarepakket voor automatisatie van uw specialistenpraktijk. Het programma heeft reeds een aantal jaren van groei achter de rug in de praktische

Nadere informatie

Handleiding Zorgverzekeraar Winmens versie 7.29

Handleiding Zorgverzekeraar Winmens versie 7.29 Handleiding Zorgverzekeraar Winmens versie 7.29 Zorgverzekeraar oproepen Als u een zorgverzekeraar wilt oproepen om de gegevens te bekijken of te bewerken kunt boven in het zorgverzekeraars scherm, op

Nadere informatie

Handleiding Digitaal Aanvraagformulier

Handleiding Digitaal Aanvraagformulier Handleiding Digitaal Aanvraagformulier Deze handleiding wil een summier overzicht geven van de installatieprocedure van het digitaal aanvraagformulier. De handleiding is bedoeld voor de al wat ervaren

Nadere informatie

Zorgverzekeraars Invoer [Invoer] [Opslaan] Bewerken [Bewerken] [Opslaan]

Zorgverzekeraars Invoer [Invoer] [Opslaan] Bewerken [Bewerken] [Opslaan] Zorgverzekeraars In het programma onderdeel Extra, Zorgverzekeraars kunt u zorgverzekeraars via de Combobox bij Verzekeraar oproepen. Er rolt dan een lijst met namen naar beneden waarbij u een keuze kan

Nadere informatie

Gebruikers Toevoegen. EasySecure International B.V. +31(0)88 0000 083 Info@EasySecure.nl Support.EasySecure.nl. v2.0.11 22-09-2014

Gebruikers Toevoegen. EasySecure International B.V. +31(0)88 0000 083 Info@EasySecure.nl Support.EasySecure.nl. v2.0.11 22-09-2014 Gebruikers Toevoegen EasySecure International B.V. +31(0)88 0000 083 Info@EasySecure.nl Support.EasySecure.nl v2.0.11 22-09-2014 In deze handleidingen worden de volgende functies binnen de IdentySoft software

Nadere informatie

De gegevens kunt u vervolgens downloaden via de website van UPO. Daarna kunt u de gegevens importeren in Intramed.

De gegevens kunt u vervolgens downloaden via de website van UPO. Daarna kunt u de gegevens importeren in Intramed. Hoofdstuk 1 Uw Praktijk Online gebruiken De website "Uw Praktijk Online" is een initiatief van Pharmeon, internet provider in de gezondheidszorg en Intramed. Via de website van "Uw Praktijk Online" (UPO)

Nadere informatie

Gebruikers Toevoegen. EasySecure International B.V. +31(0) Support.EasySecure.nl. v

Gebruikers Toevoegen. EasySecure International B.V. +31(0) Support.EasySecure.nl. v Gebruikers Toevoegen EasySecure International B.V. +31(0)88 0000 083 Info@EasySecure.nl Support.EasySecure.nl v1.0 01-12-2011 In deze handleidingen worden de volgende functies binnen de IdentySoft software

Nadere informatie

MediQuets instellen en gebruiken, bestand uploaden v4. Hoofdstuk 1 MediQuest instellen en gebruiken - bestand aanmaken en uploaden

MediQuets instellen en gebruiken, bestand uploaden v4. Hoofdstuk 1 MediQuest instellen en gebruiken - bestand aanmaken en uploaden Hoofdstuk 1 MediQuest instellen en gebruiken bestand aanmaken en uploaden MediQuest verzorgt de volledige meting van de CQIndex; van uitnodiging tot rapportage. De ervaringen van patiënten worden met de

Nadere informatie

Update documentatie. KraamZorgCompleet versie 3.3. KraamzorgCompleet versie 3.3

Update documentatie. KraamZorgCompleet versie 3.3. KraamzorgCompleet versie 3.3 Update documentatie KraamZorgCompleet versie 3.3 KraamzorgCompleet versie 3.3 Inhoudsopgave Update documentatie versie 3.3 Hoofdstuk 1 Tarieven per verzekeringsconcern...1 1.1 Verzekeringsconcerns...1

Nadere informatie

INTERNETBOEKHOUDEN HANDLEIDING BANKING MODULE

INTERNETBOEKHOUDEN HANDLEIDING BANKING MODULE INTERNETBOEKHOUDEN HANDLEIDING BANKING MODULE INHOUD INHOUD... 2 INLEIDING... 3 ALVORENS TE STARTEN... 4 UITGAAND BETALINGSVERKEER... 6 Samenstellen werklijst betalingen vanuit de openstaande verrichtingen...

Nadere informatie

Automatische verbinding... 6. Normale werking van de F9 module... 6

Automatische verbinding... 6. Normale werking van de F9 module... 6 CGMWINDOC en efac 01 november 2015 Pagina 2 van 16 Inhoud Voorbereiding... 3 Aanpassingen in de gebruikersfiche.... 3 Gebruik efacturatie.... 3 Factuur door praktijk.... 3 UCP.... 3 Supplement.... 4 Automatisch

Nadere informatie

Zorgverzekeraars leveren de retourinformatie vaak elektronisch aan. Deze retourinformatie kunt u in Intramed inlezen en verwerken.

Zorgverzekeraars leveren de retourinformatie vaak elektronisch aan. Deze retourinformatie kunt u in Intramed inlezen en verwerken. Hoofdstuk 1 Retourinformatie via Extramed Zorgverzekeraars leveren de retourinformatie vaak elektronisch aan. Deze retourinformatie kunt u in Intramed inlezen en verwerken. Als u declareert via Extramed,

Nadere informatie

Stap 1 Export grootboekrekeningen InformerAccount:

Stap 1 Export grootboekrekeningen InformerAccount: Het is mogelijk om in InformerOnline grootboekrekeningen te importeren. Hieronder volgt een stappenplan hoe de import gemaakt dient te worden en hoe het importeren succesvol zal worden afgerond. Tip: Allereerst

Nadere informatie

Gebruikers Toevoegen. EasySecure International B.V. +31(0) Support.EasySecure.nl. v1.

Gebruikers Toevoegen. EasySecure International B.V. +31(0) Support.EasySecure.nl. v1. Gebruikers Toevoegen EasySecure International B.V. +31(0)88 0000 083 Info@EasySecure.nl Support.EasySecure.nl v1.0 MSL 25-10-2012 In deze handleidingen worden de volgende functies binnen de IdentySoft

Nadere informatie

Gebruikershandleiding invoerprogramma B.O.S.

Gebruikershandleiding invoerprogramma B.O.S. Gebruikershandleiding invoerprogramma B.O.S. Gebruikershandleiding B.O.S./Polaris invoerprogramma Drs ing. G. Schurer 1999-2008 Giant-Soft Emmakade 50 8933 AT Leeuwarden Gebruikershandleiding B.O.S./Polaris

Nadere informatie

Handleiding PSU Boekhouden Light Module Administratie Server

Handleiding PSU Boekhouden Light Module Administratie Server gravita Hoofdkade 95, 9503 HD Stadskanaal Tel. & fax: 0599-614815 E-mail: info@gravita.nl / www.gravita.nl Inschrijfnummer KvK: 02083322 Postbank 4491228 Fiscaalnummer 1345.68.266.B01 PSUBL-as Handleiding

Nadere informatie

MicroHIS X Handleiding EPD Overdrachtbericht

MicroHIS X Handleiding EPD Overdrachtbericht MicroHIS X Handleiding EPD Overdrachtbericht CSC Datum: Aantal pagina s: Versie: 2012 CSC All rights reserved CSC Mendelweg 32 2333 CS Leiden Tel. 071-52 56 747 Fax 071-52 16 675 E-mail servicecentre.hg.nld@csc.com

Nadere informatie

Handleiding importeren Foto bij artikel

Handleiding importeren Foto bij artikel Voorwoord Het Excel bestand Exact Online foto bij artikel maakt het Exact inlees bestand aan in het formaat xml, deze kunt u vervolgens handmatig of via ons extra programma inlezen in Exact Online. Met

Nadere informatie

Handleiding EPD-overdrachtbericht (MEDOVD) Versie: 0.2. EPD Overdrachtbericht (MEDOVD)... 2 Aanmaken verhuisdossier Inlezen verhuisbericht...

Handleiding EPD-overdrachtbericht (MEDOVD) Versie: 0.2. EPD Overdrachtbericht (MEDOVD)... 2 Aanmaken verhuisdossier Inlezen verhuisbericht... Promedico-VDF 10 Handleiding EPD-overdrachtbericht (MEDOVD) Versie: 0.2 Inhoud EPD Overdrachtbericht (MEDOVD)... 2 Aanmaken verhuisdossier... 2 Inlezen verhuisbericht... 5 Koppelen aan bestaande patiënt...

Nadere informatie

IDEP / GN8 voor WINDOWS. Quickstart

IDEP / GN8 voor WINDOWS. Quickstart IDEP / GN8 voor WINDOWS Quickstart 1. INSTALLATIE EN UPGRADE Op de homepagina van Intrastat (www.intrastat.be) gaat u, na de taalkeuze, naar het tabblad "Aangiften" en het item "Idep/Gn8 voor Windows".

Nadere informatie

Schonen patiëntenbestand

Schonen patiëntenbestand Schonen patiëntenbestand Beschrijving programmatuur t.b.v. het schonen van het patiëntenbestand (apothekersversie) HET SOFTWAREPAKKET VOORDEZORG Versie 1.8 WIJ GARANDEREN HETBESTE SYSTEEM VOOR DE ZORG

Nadere informatie

Quick Input Handleiding

Quick Input Handleiding Quick Input Handleiding Leer KineQuick gebruiken in 10 eenvoudige stappen! Welkom in de verklarende gids van KineQuick, het gehomologeerde softwarepakket, speciaal voor u ontwikkeld. In tien stappen leggen

Nadere informatie

Promedico VDF 10 - bestand maken om in te lezen in VIP-Calculus Ketenzorg

Promedico VDF 10 - bestand maken om in te lezen in VIP-Calculus Ketenzorg Promedico VDF 10 - bestand maken om in te lezen in VIP-Calculus Ketenzorg Inhoudsopgave Algemeen:... 2 Stappenplan: Bestand aanmaken.... 3 Eerste keer dat u een bestand wilt gaan aanmaken voor VIP-Calculus:...

Nadere informatie

Dossier Instellingen. Inhoudsopgave. Inleiding

Dossier Instellingen. Inhoudsopgave. Inleiding Dossier Instellingen Inhoudsopgave Inleiding Dossier instellingen Dossier Meetinstrumenten Meetinstrumenten importeren Nieuwe meetinstrumenten importeren met bestaande meetinstrumenten Richtlijnen Richtlijnen

Nadere informatie

Zorgmail handleiding. Inhoud

Zorgmail handleiding. Inhoud Inhoud 1. Beginnen met Zorgmail pag. 2 2. Het instellen van Zorgmail pag. 2 3. Het gebruik van Zorgmail m.b.t. Artsen pag. 3 4. Het aanpassen van de lay-out van Zorgmail pag. 4 5. Werken met Zorgmail pag.

Nadere informatie

Kleos Tips & Tricks Elektronische bankafschriften (CODA)

Kleos Tips & Tricks Elektronische bankafschriften (CODA) Kleos Tips & Tricks Elektronische bankafschriften (CODA) Kleos 6.6 introduceert de automatische verwerking van uw elektronische bankafschriften (CODA). Om de match tussen verkoopfactuur en betaling uniek

Nadere informatie

Meer informatie vindt u op de website http://www.fysiomonitor.nl. Ook voor inhoudelijke vragen kunt u met Fysio Prestatie Monitor contact opnemen.

Meer informatie vindt u op de website http://www.fysiomonitor.nl. Ook voor inhoudelijke vragen kunt u met Fysio Prestatie Monitor contact opnemen. Hoofdstuk 1 Fysio Prestatie Monitor instellen en gebruiken De Fysio Prestatie Monitor (FPM) is een online meetinstrument van Qualizorg dat de kwaliteit van fysiotherapeutische zorg in kaart brengt, en

Nadere informatie

Meer informatie vindt u op de website https://qualiview.nl/. Ook voor inhoudelijke vragen kunt u met hun contact opnemen.

Meer informatie vindt u op de website https://qualiview.nl/. Ook voor inhoudelijke vragen kunt u met hun contact opnemen. Hoofdstuk 1 Qualiview instellen en gebruiken Qualiview (voorheen Qualizorg) is een online meetinstrument dat de kwaliteit van onder andere fysiotherapeutische zorg in kaart brengt, en vergelijkt met het

Nadere informatie

Code Instellingen. Inhoudsopgave. Inleiding. Code instellingen algemeen Diagnosecodes Lokalisatie Aandoening Verwijsspecialisme Indicatiecodes

Code Instellingen. Inhoudsopgave. Inleiding. Code instellingen algemeen Diagnosecodes Lokalisatie Aandoening Verwijsspecialisme Indicatiecodes Code Instellingen Inhoudsopgave Inleiding Code instellingen algemeen Diagnosecodes Lokalisatie Aandoening Verwijsspecialisme Indicatiecodes Inleiding In deze handleiding worden verschillende Code instellingen

Nadere informatie

IMPACTXRM CRM REPORTS GEBRUIKERSHANDLEIDING. IMPACTXRM NV Zuidleiestraat 12/1b 9880 Aalter 0032 (50)

IMPACTXRM CRM REPORTS GEBRUIKERSHANDLEIDING. IMPACTXRM NV Zuidleiestraat 12/1b 9880 Aalter 0032 (50) IMPACTXRM CRM REPORTS GEBRUIKERSHANDLEIDING IMPACTXRM NV Zuidleiestraat 12/1b 9880 Aalter 0032 (50)960070 info@impactxrm.com Herzien 03.07.2016 Inhoud Inhoud... 1 IMPACTXRM Reports Algemene informatie...

Nadere informatie

Beknopte handleiding SQ Vieuw software

Beknopte handleiding SQ Vieuw software Beknopte handleiding SQ Vieuw software Het startscherm met de verschillende opties: - Logger Set-up : het programmeren van de datalogger naar een gewenste configuratie - Download Data: het halen van data

Nadere informatie

VERO. Aanvragenbeheer.

VERO. Aanvragenbeheer. VERO Aanvragenbeheer www.kluwer.be/software Inhoudsopgave INLEIDING... 2 DE AANVRAGENFICHE EN AANVRAGENBROWSER... 3 AANVRAGENFICHE... 3 De aanvraag... 4 De handeling... 4 AANVRAGENBROWSER... 4 Aanvragen...

Nadere informatie

Handleiding Webapplicatie Robin

Handleiding Webapplicatie Robin Handleiding Webapplicatie Robin (Versie 02) Inhoudstafel 1. Registratie van uw labo... 2 2. Persoonlijke account aanmaken... 4 3. Inloggen in uw labo account... 7 4. Wijziging labogegevens... 8 5. Inschrijven

Nadere informatie

Online inschrijven en de aanpassingen in het programma werken alleen als u Intramed Online met een Intramed PLUS licentie heeft.

Online inschrijven en de aanpassingen in het programma werken alleen als u Intramed Online met een Intramed PLUS licentie heeft. Hoofdstuk 1 Via een Intramed-web-applicatie kunnen patiënten zich via internet inschrijven bij uw praktijk. De patiënt opent de app en vult online een intake-vragenlijst in. Deze gegevens worden naar uw

Nadere informatie

IDEP / GN8 voor WINDOWS. Quickstart

IDEP / GN8 voor WINDOWS. Quickstart IDEP / GN8 voor WINDOWS Quickstart 1. INSTALLATIE Idep installeert u het makkelijkst via het menu van de cd rom Intrastat. Indien u voor de eerste maal een Intrastat cd gebruikt op uw PC, wordt een korte

Nadere informatie

Gebruikershandleiding Zorgverlenersportaal

Gebruikershandleiding Zorgverlenersportaal Gebruikershandleiding Zorgverlenersportaal Inhoud 1. Inleiding... 2 2. Inloggen... 3 2.1. Gebruikersnaam en Paswoord... 4 2.2. Genereren van de TOTP code... 4 2.2.1. Handmatig instellen Google Authenticator

Nadere informatie

Inrichting Systeem: Locaties & Toegang

Inrichting Systeem: Locaties & Toegang Inrichting Systeem: Locaties & Toegang EasySecure International B.V. +31(0)88 0000 083 Info@EasySecure.nl Support.EasySecure.nl v1.0 01-12-2011 In deze handleidingen worden de volgende functies binnen

Nadere informatie

Website voor leerkrachten

Website voor leerkrachten Website voor leerkrachten 13 augustus 2013 WISA helpdesk Inhoudsopgave 1 Website voor leerkrachten 2 1.1 Algemene termen en iconen........................... 3 1.2 Inloggen......................................

Nadere informatie

Chronische Pijn Protocol Dossier (CPP)

Chronische Pijn Protocol Dossier (CPP) Chronische Pijn Protocol Dossier (CPP) Het kiezen van dit type dossier doet u in de verwijzing. U maakt daar een nieuwe verwijzing aan en u kiest Chronisch Pijn Protocol bij Dossier type. U kunt vervolgens

Nadere informatie

AFWEZIGHEDEN SCHOOLWARE

AFWEZIGHEDEN SCHOOLWARE AFWEZIGHEDEN SCHOOLWARE Inleiding In dit gedeelte van de handleiding wordt uitgelegd hoe leerkrachten afwezigheden kunnen registreren via de schoolware website. Al het voorbereidend werk (gebruikersnamen,

Nadere informatie

Releasenotes en update documentatie. Verslagleggingsrichtlijn Psychologie versie 7

Releasenotes en update documentatie. Verslagleggingsrichtlijn Psychologie versie 7 Releasenotes en update documentatie Verslagleggingsrichtlijn Psychologie versie 7 Inhoudsopgave Releasenotes en update documentatie Hoofdstuk 1 Releasenotes Psychologie verslaglegging versie 7...1 Hoofdstuk

Nadere informatie

Offective > CRM > Vragenlijst

Offective > CRM > Vragenlijst Offective > CRM > Vragenlijst Onder het menu item CRM is een generieke vragenlijst module beschikbaar, hier kunt u zeer uitgebreide vragenlijst(en) maken, indien gewenst met afhankelijkheden. Om te beginnen

Nadere informatie

Inrichting Systeem: Locaties & Toegang

Inrichting Systeem: Locaties & Toegang Inrichting Systeem: Locaties & Toegang EasySecure International B.V. +31(0)88 0000 083 Info@EasySecure.nl Support.EasySecure.nl v2.0.11 22-09-2014 In deze handleidingen worden de volgende functies binnen

Nadere informatie

Rapporten. EasySecure International B.V. +31(0)88 0000 083 Info@EasySecure.nl Support.EasySecure.nl. v1.0 01-12-2011

Rapporten. EasySecure International B.V. +31(0)88 0000 083 Info@EasySecure.nl Support.EasySecure.nl. v1.0 01-12-2011 Rapporten EasySecure International B.V. +31(0)88 0000 083 Info@EasySecure.nl Support.EasySecure.nl v1.0 01-12-2011 In deze handleidingen worden de rapporten binnen IdentySoft behandeld. In deze handleiding

Nadere informatie

U opent een nieuw contact in het menu.

U opent een nieuw contact in het menu. Trigonia De eerste keer kunt u toegang krijgen tot Trigonia door naar volgende website te surfen. https://trigonia.corilus.be/demonl. De eerste keer zult u zien dat het eventjes duurt om de applicatie

Nadere informatie

U kunt uw boekhouding ook in een ander formaat exporteren. Ga via de "Zie ook" lijst onderaan deze uitleg naar verdere instructies.

U kunt uw boekhouding ook in een ander formaat exporteren. Ga via de Zie ook lijst onderaan deze uitleg naar verdere instructies. Hoofdstuk 1 Boekhouding exporteren U kunt uw boekhouding vanuit Intramed exporteren door middel van een wizard. U kunt de boekhouding exporteren in FMuta-formaat, Auditfile-formaat (ADF), of een eigen

Nadere informatie

vhipc Van Hool Illustrated Parts Catalogue Gebruikshandleiding

vhipc Van Hool Illustrated Parts Catalogue Gebruikshandleiding vhipc Van Hool Illustrated Parts Catalogue maart, 2006 Electronic Parts Catalogue - Inleiding Dit document geeft een overzicht van de vhipc toepassing. vhipc is de Van Hool Elektronische onderdelencatalogus.

Nadere informatie

MediQuest instellen gebruiken - automatisch versturen. Hoofdstuk 1 MediQuest instellen en gebruiken - automatische verzending

MediQuest instellen gebruiken - automatisch versturen. Hoofdstuk 1 MediQuest instellen en gebruiken - automatische verzending MediQuest instellen gebruiken automatisch versturen Hoofdstuk 1 MediQuest instellen en gebruiken automatische verzending MediQuest verzorgt de volledige meting van de CQIndex; van uitnodiging tot rapportage.

Nadere informatie

MediQuest instellen en gebruiken, automatisch versturen v5. Hoofdstuk 1 MediQuest instellen en gebruiken - automatische verzending

MediQuest instellen en gebruiken, automatisch versturen v5. Hoofdstuk 1 MediQuest instellen en gebruiken - automatische verzending Hoofdstuk 1 MediQuest instellen en gebruiken automatische verzending MediQuest verzorgt de volledige meting van de CQIndex; van uitnodiging tot rapportage. De ervaringen van patiënten worden met de CQIndex

Nadere informatie

Nieuwigheden en verbeteringen in DentAdmin versie 2.6.1

Nieuwigheden en verbeteringen in DentAdmin versie 2.6.1 Nieuwigheden en verbeteringen in DentAdmin versie 2.6.1 1 Contacten Bij het opstellen van een brief, e-mail of sms kunt u op 2 manieren zeer snel contactgegevens invoeren: gebruik makend van het tabblad

Nadere informatie

Handleiding voor het maken van XML-bestanden ten behoeve van DiginBFT (Excel 2007)

Handleiding voor het maken van XML-bestanden ten behoeve van DiginBFT (Excel 2007) Handleiding voor het maken van XML-bestanden ten behoeve van DiginBFT (Excel 2007) 1. Inleiding DiginBFT, de digitale indiening van financiële verantwoordingsdocumenten van notarissen en gerechtsdeurwaarders

Nadere informatie

Als u online declareert in Intramed, kunt u de retourinformatie via Intramed opvragen.

Als u online declareert in Intramed, kunt u de retourinformatie via Intramed opvragen. Hoofdstuk 1 Retourinformatie ophalen en afhandelen Zorgverzekeraars leveren de retourinformatie vaak elektronisch aan. Deze retourinformatie kunt u in Intramed ophalen en inlezen. Als iets verkeerd is

Nadere informatie

Back-up maken. BankingTools Cashflow v4.2

Back-up maken. BankingTools Cashflow v4.2 BankingTools Cashflow v4.2 Bespaar geld en spaar het milieu! Lees de handleiding vanaf uw beeldscherm. Wilt u toch de handleiding afdrukken? Kiest u dan voor de speciale optie meerdere pagina s per vel

Nadere informatie

KORTE HANDLEIDING VERHUISBERICHT/OVERDRACHTBERICHT VANUIT MIRA

KORTE HANDLEIDING VERHUISBERICHT/OVERDRACHTBERICHT VANUIT MIRA KORTE HANDLEIDING VERHUISBERICHT/OVERDRACHTBERICHT VANUIT MIRA Idealiter bestaat het verhuisbericht uit: 1. EPDOVD edi-bericht 2. Patiëntdossier volledig in PDF-formaat 3. Documentendossiers van scans,

Nadere informatie

Loket: Onroerend Erfgoed Archeologische onderzoek

Loket: Onroerend Erfgoed Archeologische onderzoek Loket: Onroerend Erfgoed Archeologische onderzoek Inhoud Aanmelden op de website... 1 Projectcode aanvragen... 2 Vergunningsplichtige ingrepen... 3 Vooronderzoek... 3 1. Melding vooronderzoek... 3 2. Archeologienota

Nadere informatie

Support & opleidingen

Support & opleidingen WAT IS EEN CRASH STICKER? Het gaat om etiketten waarop de gegevens voorgedrukt worden van de verzekeringsnemer, het voertuig, de bestuurder en de verzekeringsmaatschappij. De verzekeringsnemer die betrokken

Nadere informatie

Boekhouding. Handleiding (e)logobase

Boekhouding. Handleiding (e)logobase Naam handleiding: Handleiding (e)logobase - Boekhouding Handleiding (e)logobase Boekhouding 2012 Winbase Software en Adviezen B.V. Inhoud 1. Instellingen (e)logobase... 3 2. Bankbestanden importeren in

Nadere informatie

E- mailadressen uit doelgroepen in NC halen (Actie- lijsten).

E- mailadressen uit doelgroepen in NC halen (Actie- lijsten). E- mailadressen uit doelgroepen in NC halen (Actie- lijsten). Dit is een stapje verder... Hiermee gaat u niet zomaar naar bv. Alle particulieren een mailing doen. ð Je gaat hier enkel personen of bedrijven

Nadere informatie

Voordat u gebruik kunt maken van ZorgMail in KraamZorgCompleet, zijn een aantal instellingen nodig:

Voordat u gebruik kunt maken van ZorgMail in KraamZorgCompleet, zijn een aantal instellingen nodig: Hoofdstuk 1 ZorgMail instellen en gebruiken Vanuit KraamZorgCompleet is het voortaan mogelijk om via ZorgMail beveiligd te communiceren met andere partijen in de zorg, mits zij ook zijn aangesloten bij

Nadere informatie

MEER TIJD. voor uw patiënt

MEER TIJD. voor uw patiënt MEER TIJD voor uw patiënt Het EMD (Elektronisch Medisch Dossier) is uitgegroeid tot een onmisbaar instrument in de huisartsenpraktijk. Het is daarom belangrijk dat u over een programma beschikt dat naadloos

Nadere informatie

Een nieuwe creditnota maken

Een nieuwe creditnota maken Een nieuwe creditnota maken In Kleos kunt u twee soorten creditnota's maken: een creditnota mét en zonder rollback. Een creditnota met rollback zorgt ervoor dat een eerder aangemaakte declaratie volledig

Nadere informatie

Deze handleiding is bedoeld voor huisartsen en verwijzers die toegang hebben tot mijnradboudpatiënten.

Deze handleiding is bedoeld voor huisartsen en verwijzers die toegang hebben tot mijnradboudpatiënten. mijnradboudpatiënten Deze handleiding is bedoeld voor huisartsen en verwijzers die toegang hebben tot mijnradboudpatiënten. Inhoud Inleiding... 1 Inloggen mijnradboudpatiënten... 2 Het hoofdscherm:...

Nadere informatie

W2105 Import Externe Bestanden

W2105 Import Externe Bestanden W2105 Import Externe Bestanden www.mpluskassa.nl Inhoudsopgave 1 Inleiding...3 2 Toevoegen artikel import...4 3 Wijzigen artikel import...9 W2105 Import Externe Bestanden 2 1 Inleiding In deze handleiding

Nadere informatie

Als u pinbetalingen wilt registreren in uw boekhouding, moet u een speciale grootboekrekening en dagboek aanmaken.

Als u pinbetalingen wilt registreren in uw boekhouding, moet u een speciale grootboekrekening en dagboek aanmaken. Hoofdstuk 1 Inleiding In Intramed is het mogelijk pinbetalingen direct te registreren. Instellingen Als u pinbetalingen wilt registreren in uw boekhouding, moet u een speciale grootboekrekening en dagboek

Nadere informatie

Documenten scannen Documenten scannen en opvragen in CASHWin

Documenten scannen Documenten scannen en opvragen in CASHWin Inleiding In CASH is het mogelijk een digitaal archief aan te leggen. Dit heeft als voordeel, dat u het document op elk willekeurig tijdstip op uw beeldscherm kunt oproepen. Het originele document blijft

Nadere informatie

Instructie voor een mail-merge VZVZ toestemmingsformulier in Word.

Instructie voor een mail-merge VZVZ toestemmingsformulier in Word. Instructie voor een mail-merge VZVZ toestemmingsformulier in Word. NB: Voor deze instructie is gebruik gemaakt van Office 2016 op een Windows 7 computer; de taal staat ingesteld op Nederlands. In grote

Nadere informatie

Import Audit File Kluwer Belastingpraktijk

Import Audit File Kluwer Belastingpraktijk Import Audit File Kluwer Belastingpraktijk Kluwer Belastingpraktijk Staverenstraat 32015 Postbus 23 7400 GA Deventer +31 (0570) 673460 software@kluwer.nl Versie: 3.2 Kluwer Belastingpraktijk Datum: 17

Nadere informatie

Aanvulling handleiding SupportWin. (voor SupportWin versie 7.0)

Aanvulling handleiding SupportWin. (voor SupportWin versie 7.0) Aanvulling handleiding (voor versie 7.0) Informatie Breekveldt Automatisering B.V. kunt u bereiken op het volgende adres: Breekveldt Automatisering B.V. Brinkstraat 30 6721 WV BENNEKOM Tel.: (0318) 49

Nadere informatie

Module Scoda. Handleiding oktober 2012. 1 Module Scoda - Handleiding Inform BVBA

Module Scoda. Handleiding oktober 2012. 1 Module Scoda - Handleiding Inform BVBA Module Scoda Handleiding oktober 2012 1 Module Scoda - Handleiding Inform BVBA Inhoud 1. Doel van de module Scoda... 3 2. Schematisch Overzicht... 4 3. Het verkrijgen van CODA-bestanden... 5 4. Het downloaden

Nadere informatie

Factuurvoorstellen. Opmerkingen: Raadpleeg de facturatietoepassing voor meer details. De volgende hoofdschermen zijn beschikbaar:

Factuurvoorstellen. Opmerkingen: Raadpleeg de facturatietoepassing voor meer details. De volgende hoofdschermen zijn beschikbaar: Module Functie kaart Kantoorbeheer Factuurvoorstel UR09110500 Factuurvoorstellen Dit voorstel toont een lijst van diensten en uitgaven die aan de klant zouden aangerekend moeten worden. Dit bedrag is exclusief

Nadere informatie

WiPaM Desktop Application. Handleiding. IXSyS 1/19 manual wipam ver. 1.1

WiPaM Desktop Application. Handleiding. IXSyS 1/19 manual wipam ver. 1.1 WiPaM Desktop Application Handleiding IXSyS 1/19 manual wipam ver. 1.1 Index Introductie...3 Starten...4 Configuratie...5 Patient Aanmaken...8 Spirometrie...10 ECG...10 Resultaten Uploaden...11 WiPaM Web

Nadere informatie

IDEP / GN8 (via OneGate) Quickstart

IDEP / GN8 (via OneGate) Quickstart IDEP / GN8 (via OneGate) Quickstart VANAF VERSIE 2015 GENEREERT IDEP AANGIFTEN IN XML-FORMAAT DIE U KAN OPLADEN IN ONEGATE. DAT OPLADEN KAN MANUEEL OF AUTOMATISCH GEBEUREN. 1. INSTALLATIE EN UPGRADE Op

Nadere informatie

Handleiding Merge items

Handleiding Merge items Handleiding Merge items Copyright, Connexys Versie 3.2.0.1-30 september 2013 Niets uit dit document mag worden verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, microfilm of

Nadere informatie

Snel aan de slag met BasisOnline en InstapInternet

Snel aan de slag met BasisOnline en InstapInternet Snel aan de slag met BasisOnline en InstapInternet Inloggen Surf naar www.instapinternet.nl of www.basisonline.nl. Vervolgens klikt u op de button Login links bovenin en vervolgens op Member Login. (Figuur

Nadere informatie

Handleiding Factureren 7x24

Handleiding Factureren 7x24 Handleiding Factureren 7x24 HOME Met Factureren 7x24 kunt u online u facturen samenstellen en inboeken. U kunt de facturen printen en per post versturen, maar u kunt ze ook automatisch e-mailen, of elektronisch

Nadere informatie

Debiteuren Handleiding

Debiteuren Handleiding Debiteuren Handleiding Pagina 1 Voorwoord. In deze debiteuren handleiding leest u hoe u gebruik kunt maken van de debiteurenmodule. Omdat de mogelijkheden en werkwijze vrijwel eindeloos zijn zullen wij

Nadere informatie

Declareren. Stap 1 Openstaande behandelingen

Declareren. Stap 1 Openstaande behandelingen Declareren Stap 1 Openstaande behandelingen Bij het programma onderdeel Declaratie, Openstaande behandelingen (zorgverzekeraars) kunt u kijken welke welke behandelingen er nog niet gedeclareerd zijn. Druk

Nadere informatie

Bestek nr. 16EN/2003/8. Het ontwerpen, ontwikkelen en instandhouden van een webstek Schelderadarketen: www.schelderadar.net.

Bestek nr. 16EN/2003/8. Het ontwerpen, ontwikkelen en instandhouden van een webstek Schelderadarketen: www.schelderadar.net. Ministerie van de Vlaamse Gemeenschap Departement Leefmilieu en Infrastructuur Administratie Waterwegen en Zeewezen afdeling Scheepvaartbegeleiding en Ministerie van Verkeer en Waterstaat afdeling Verkeer

Nadere informatie

SR.NET Prikklok Handleiding Versie 1.0

SR.NET Prikklok Handleiding Versie 1.0 SR.NET Prikklok Handleiding Versie 1.0 Copyright @ 1988-2014 * CVBA Seynaeve Rudi * Alle Rechten Voorbehouden SR.NET prikklok - INHOUDSOPGAVE 1. Inleiding 1.1 Systeemeisen...... 1.2 Voorbeeldconfiguraties......

Nadere informatie

Handleiding People Inc. - Maetis link

Handleiding People Inc. - Maetis link Handleiding People Inc. - Maetis link I Handleiding Installatie en Gebruik Maetis link voor People Inc. Inhoudsopgave Hoofdstuk 1 People Inc. - Maetis link 1.1 Inleiding... 1. Werking... van de link 1.3

Nadere informatie

Rapporten. EasySecure International B.V. +31(0) Support.EasySecure.nl. v

Rapporten. EasySecure International B.V. +31(0) Support.EasySecure.nl. v Rapporten EasySecure International B.V. +31(0)88 0000 083 Info@EasySecure.nl Support.EasySecure.nl v2.0.11 22-09-2014 In deze handleidingen worden de rapporten binnen IdentySoft behandeld. In deze handleiding

Nadere informatie

CGM Oxygen Veelgestelde vragen Rekening maken

CGM Oxygen Veelgestelde vragen Rekening maken CGM Oxygen Veelgestelde vragen Rekening maken Datum: 2016-12-06 Versie: 16.4 1 Inhoud A. Hoe stel ik in dat standaard iedereen contant of cash betaalt?... 3 B. Hoe stel ik in dat patiënten met derderbetalersregeling

Nadere informatie

Handleiding Zorgverlenersportaal

Handleiding Zorgverlenersportaal Handleiding Zorgverlenersportaal Franciscus Gasthuis & Vlietland 27-9-2016 Versie 1 Inhoudsopgave 1. Inleiding pag. 3 1.1. Algemeen pag. 3 1.2 Leeswijzer pag. 3 2. Het Zorgverlenersportaal in vogelvlucht

Nadere informatie

HANDLEIDING EID/SIS-module

HANDLEIDING EID/SIS-module HANDLEIDING EID/SIS-module INHOUDSOPGAVE INHOUDSOPGAVE... 3 1. INLEIDING... 5 1.1. Inlezen van een kaart... 5 1.2. Gebruik van de SAM-kaart... 5 1.3. Beschikbare gegevens... 6 1.3.1. Elektronische identiteitskaart...

Nadere informatie

Release Notes. Afdrukdatum: 2013/03/21

Release Notes. Afdrukdatum: 2013/03/21 Release Notes Afdrukdatum: 2013/03/21 Dit document beschrijft vanuit technisch oogpunt de aanpassingen in Hi-Ant aan de betreffende versie. Deze tekst is geenszins bedoeld als document naar de eindgebruiker,

Nadere informatie

Handleiding CVOSoft Stages: algemene kenmerken 1/11. Verwerking stages

Handleiding CVOSoft Stages: algemene kenmerken 1/11. Verwerking stages Handleiding CVOSoft Stages: algemene kenmerken 1/11 Verwerking stages 1 Stages: algemene kenmerken 1.1 Principe Vanaf schooljaar 2010-2011 moeten ook stagegegevens gezonden worden. Daarom werd CVOSoft

Nadere informatie

gravita PSUR-C conversie en import van relaties in PSU Relatiebeheer Algemeen

gravita PSUR-C conversie en import van relaties in PSU Relatiebeheer Algemeen gravita PSUR-C conversie en import van relaties in PSU Relatiebeheer Algemeen Het converteren van adres- en andere relatiegegevens in PSU Relatiebeheer, en wat dat betreft elke koppeling tussen verschillende

Nadere informatie

Mailing/Selecties maken

Mailing/Selecties maken Mailing/Selecties maken In dit hoofdstuk wordt beschreven hoe u een Brief mailing, een e-mail mailing of adresetiketten kunt maken voor een groep relaties die aan bepaalde criteria voldoen. Selectie van

Nadere informatie

1. Doel - Het door de klant via een webapplicatie invoeren van zijn/haar orders in het TMS systeem van van Reenen.

1. Doel - Het door de klant via een webapplicatie invoeren van zijn/haar orders in het TMS systeem van van Reenen. ID WI1.08.07 Omschrijving Orderintake online order entry Proces P 1.08 Trefwoorden Aslas; Online Order Entry Beschreven door Laurens van Oostenbrugge Datum 22-05-2012 Activiteit Transport Versie TranspasOnline

Nadere informatie

Instructie RFM modules

Instructie RFM modules Instructie RFM module Introductie RFM staat voor Registratie Flow Module. De RFM module vormt de basis voor een aantal nieuwe modules binnen equse Indicate: - Calamiteiten - Klachten - Kindermishandeling

Nadere informatie

De software kan óf van CD (of USB stick) geïnstalleerd worden op de PC, of van de Concor website.

De software kan óf van CD (of USB stick) geïnstalleerd worden op de PC, of van de Concor website. ConcorZoek programma Korte gebruikershandleiding Versie handleiding: 18 april 2006 Software ontwikkeld door: Wybo Hoekstra Handleiding: Enno van der Velde Beschrijving Met het ConcorZoek programma kan

Nadere informatie