Ons repertoire is heel divers: we zingen klassieke werken, ook delen uit bv een Mis, en Russische liederen, kortom er is van alles te beluisteren.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Ons repertoire is heel divers: we zingen klassieke werken, ook delen uit bv een Mis, en Russische liederen, kortom er is van alles te beluisteren."

Transcriptie

1 Bel Canto Bel Canto is een gemengd zangkoor, dat dit jaar 45 jaar bestaat. Dit lustrum vierden we met een concert op 19 april jl. Ons repertoire is heel divers: we zingen klassieke werken, ook delen uit bv een Mis, en Russische liederen, kortom er is van alles te beluisteren. Verder doen we graag delen uit bekende musicals en fraaie eigentijdse Amerikaanse songs en vooral deze laatste muzieksoorten willen we graag ten gehore brengen tijdens ons optreden bij Podium Westland. Uit het bovenstaande volgt dus dat een half uurtje eigenlijk te kort is voor de vele muziekgenres die we zingen. Ofwel : kom naar onze concerten en laat u verrassen! Couleur Vocale Kamerkoor Couleur Vocale is één van de koorgroepen van de Zangkoren "Deo Sacrum" in Poeldijk. Dit kamerkoor werd in mei 1984 opgericht door de toenmalige dirigent van de Zangkoren "Deo Sacrum", de heer Jos Vranken jr. Het bood - en biedt nog steeds - mensen die op hoger niveau willen zingen hiertoe de gelegenheid. Het repertoire van het kamerkoor bestaat uit koormuziek van Middeleeuwen tot heden, zowel religieus als profaan, met of zonder instrumentale begeleiding. De nadruk ligt op de romantische en hedendaagse koormuziek. Het kamerkoor telt momenteel zeventien leden. Jaarlijks worden enkele concerten gegeven, waaronder kerst-, passieconcerten en thematische concerten. Het kamerkoor heeft regelmatig met succes deelgenomen aan nationale en internationale koorfestivals. Zo zong Couleur Vocale meerdere keren bij het Nederlands Koor Festival, festivals in Pohlheim (BRD), Athene en Rome evenals bij het kamerkorenfestival Tonen 2000 in In 2009 bestond het koor 25 jaar en werd er een concertreis gemaakt naar Galway en Dublin in Ierland. Tevens gaf het koor een jubileumconcert met o.a. de uitvoering van De 12 maanden van Louis Toebosch. Kamerkoor Couleur Vocale stond onder leiding Jos Vranken, Evert Wagter en Jos Beijer. Sinds 1 februari 2013 staat het koor onder leiding van Steven van Wieren. Zie voor verdere informatie:

2 De Westlanders Toen Smartlappenkoor De Westlanders de uitnodiging ontving om aan het culturele gebeuren van Podium Westland mee te willen doen, was dit natuurlijk een mooie uitdaging. Maar het belangrijkst is toch de belevenis die je gaat ondervinden om als smartlappenkoor in je eigen woonplaats te mogen optreden. Niet dat dit de eerste keer is maar toch. Wij kunnen onze luisteraars weer die gezelligheid meegeven die ze al weer jaren lang van ons gewend zijn. Hier een samenvatting van ons reilen en zeilen. Wij zijn smartlappenkoor De Westlanders uit Naaldwijk. Een gemengd koor van ongeveer 50 enthousiaste Koorleden van uiteenlopende leeftijd. Het koor bestaat al sinds 13 september 2006 en om u aan te sluiten bij ons koor is ervaring niet verplicht maar. enthousiasme een must. Smartlappenkoor De Westlanders heeft geen grote muzikale ambities, geen bijzondere artistieke pretenties. We hebben wel een boodschap. Plezier in het zingen staat bij ons koor voorop. Iedereen die hier van houdt, is van harte welkom. Wij repeteren op een woensdagavond, om de veertien dagen, in Gebouw Fusica, De Nieuwe Harmonie, Havenstraat GJ Naaldwijk. De lovende woorden en complimenten die wij in al die jaren na de vele optredens hebben mogen ontvangen, bevestigen ons dat we goed bezig zijn. U kent allemaal het liedje, O kom er eens kijken. Heeft u zin om eens te komen kijken/meezingen, schroom niet onze secretaris Herman Kip, tel hiervan in kennis te stellen. Momenteel kunnen er nog enkele sopranen en tenoren een plaatsje krijgen in het koor. Een repetitieavond neemt voor even alle dagelijkse beslommeringen weg en is altijd heel gezellig. Voor de pauze repeteren we heel serieus en proberen we de nieuwe liedjes (ook meerstemmig) te zingen. Na de pauze gaan alle remmen los en maken we de koppies helemaal leeg. Gezelligheid en uitstraling is bij ons troef maar vooral ook hoofdzaak. Onze stellingname van een optreden is: Als je luistert en/of meezingt met een optreden van De Westlanders ga je na afloop altijd vrolijk naar huis. Denk daar ook nog eens bij: Met zingen kan je een oorlog winnen, houdt niemand je meer tegen. Ons eerste optreden na deze geweldige dag gaat weer gebeuren op zaterdag 12 september. Het Korenmolen Muziekfestijn in Monster. Waar zingen met meerdere koren onder een molen, ook weer een geweldig effect zal hebben bij het meeluisterend/zingend publiek. Wij wensen de organisatie van Podium Westland en u als beoogde luisteraars/meezingers, namens bestuur en leden van smartlappenkoor De Westlanders een mooie, muzikale maar vooral, gezellige dag.

3 Popkoor Fine Tuning Wij zijn Popkoor Fine Tuning uit Poeldijk. Met onze 19 frisse zangstemmen tussen de 20 en 40 jaar oud willen wij graag hier in Naaldwijk laten horen wat wij kunnen! Fine Tuning bestaat sinds 1 januari 2014 en wij laten ons voornamelijk inspireren door popsongs uit de Top2000: van Bad Day van Daniel Powter tot Home van Dotan. We hopen dat we de passie die wij allemaal hebben voor muziek, goed kunnen overbrengen. Wij worden begeleid door onze band bestaande uit een pianist, drummer, gitarist en bassist. Steven van Wieren, onze dirigent, staat er voor om dit allemaal in goede banen te leiden. Naast zingen doen wij door het jaar heen ook nog andere activiteiten. Zo gaan wij met z n allen een weekendje weg, voetballen wij iedere Hemelvaartsdag tegen andere koren en hebben een nieuwjaarsuitje. Tot slot Ben je tussen de 20 en 40 jaar en wil je graag zingen bij een gezellig en enthousiast Popkoor, kom dan eens naar een repetitie van ons! Wij repeteren iedere donderdagavond in de Leuningjes in Poeldijk. Meer informatie? Kijk op Seniorenkoor Alicanta Seniorenkoor Alicanta is een dameskoor van twintig zingende leden onder leiding van dirigent Toos van Zeijl en pianiste Anneke Kalisvaart. Alicanta bestaat in september 2015 twintig jaar. De leeftijd van de leden varieert van 60 jaar tot 91 jaar. De tune van Alicanta is "Zingen wij, want zingen maakt ons blij" enzovoort. De naam Alicanta is bedacht door Toos van Zeijl en is een variant van de late druif Alicante (stevig maar aromatisch) en canta(te) dat weer in het Latijns met muziek te maken heeft. Alicanta repeteert maandagmiddag in De Lessenaar van uur tot uur. Theaterkoor 40forever Korte typering Theaterkoor 40Forever vermaakt het Westlandse publiek al ruim 20 jaar met gevarieerde theatershows en voorstellingen. Popmuziek verwerkt tot verhalen met meerstemmige zang, muziek, toneel, mimiek en beweging. Het 7-koppige begeleidende combo is uniek in de Westlandse koorwereld. De komende jaren wordt gewerkt aan een nieuwe theatershow, maar tussendoor worden verschillende projecten gedaan, waaraan ook niet leden kunnen meedoen. Kent u 40Forever (nog) niet? Laat u op Podium Westland verrassen door de zwervende Paradijsvogels van Theaterkoor 40Forever. Achtergrondinformatie

4 Theaterkoor 40forever, gevestigd in de kern Wateringen met 70 leden uit alle Westlandse kernen, probeert op haar eigen wijze bekende songs uit de popgeschiedenis tot leven te brengen in theatrale shows van muziek, zang, dans en toneel. Alle voorstellingen hebben een verhaal, een rode draad. Eéns in de 2 à 3 jaar zet 40forever een nieuwe show op de planken. De gehele productie wordt door het theaterkoor zelf verzorgd. Daarmee komen de vele aspecten die binnen het koor aanwezig zijn, tot uiting. Een gedreven dirigent, muziek van een eigen 7-koppige liveband, het arrangeren van nummers, een verhaallijn creëren, choreo bedenken, de juiste outfit er bij zoeken, decors bouwen, de gehele logistiek rondom een optreden, sponsoren benaderen: alles wordt door de eigen leden verzorgd. We hebben al mooie voorstellingen achter onze naam staan. Voorstellingen in De Leuningjes in Poeldijk, De Koningshof in Maassluis en De Naald in Naaldwijk zoals: Dreaming Forever(2002), Ten Years After (2004), On the Road (2006), Beautiful People (2009), Balls&Chains (2012), Time (2014) en ONE4ALL (2014). Theaterkoor 40forever is altijd in beweging en the Roaring Sixties, Flower Power en Woodstock zijn voor ons nog geen verleden tijd. Ook staan er actuele nummers op ons repertoire, welke ingebracht worden door nieuwe leden die voor verjonging van ons koor zorgen. Onze nieuwe theaterproductie zal in het seizoen te zien en te horen zijn. Bij Podium Westland zullen we op straat op onze eigen manier theater maken. WMK Zang Veredelt Wij zijn een 22 à 24 koppig mannen koor met een gemiddelde leeftijd van 78 jaar de oudste zanger is 95 en de jongste 45. Al onze zangers zijn zeer gedreven, en staan 100% achter wat zij zingen, onder een fantastische leiding van dirigent de heer L. Ensing en repetitor mevrouw G. Popta. Het koor zingt Nederlands, Engels, Duits, Latijn, Frans, Italiaans en Russisch. Het koor zoekt leden ter versterking, mocht u zich geroepen voelen eens een repetitie bij te wonen of koorlid te worden, neem dan contact op met mevr. J. Kruis (secretaris W.M.K ) tel: Onze repetitie avonden zijn op donderdag van uur tot in de zaal van de kerk, Plein 9 Wateringen. Westlands Dameskoor Het Westlands Dameskoor is opgericht in augustus Op dit moment telt het koor 95 leden en kan zich één van de grotere vrouwenkoren van Nederland noemen. In 1990 moest de bekende dirigent Piet Struijk wegens gezondheidsredenen afscheid nemen van het koor. Sinds januari 1990 is de muzikale leiding in handen van de bekwame en dynamische dirigent Hans de Wit en heeft het koor onder zijn leiding al vele hoogtepunten bereikt. Het repertoire is veelzijdig. Klassieke, geestelijke,musical en hedendaagse werken staan op het programma. Aan de jaarlijkse Kerst- en Voorjaarsconcerten verlenen bekende solisten medewerking. Naast deze concerten treedt het koor ook op in verpleeghuizen en verleent haar medewerking aan kerkdiensten.

5 Enkele hoogtepunten waren: concertreizen naar Polen en Praag, het 25 jarig jubileumconcert, een concert met alle koren van onze dirigent in de Aula van de TU in Delft in 2003 en het 30 jarig jubileumconcert. Op 8 oktober 2008 heeft het koor medewerking verleend aan een E.O. televisieopname van het bekende programma Nederland zingt in de Hooglandse Kerk te Leiden. In september 2011 maakte het Westlands Dameskoor een reis naar België. Het koor zong in een mis in Ieper en Gent. In Ieper bracht het tijdens een indrukwekkende Last Post Ceremonie bij de Menenpoort enkele nummers a capella ten gehore. Hierbij waren tussen de 1000 en 1500 mensen aanwezig, onder hen velen uit Engeland en Canada. Het 35 jarig jubileumconcert op 19 april 2012 m.m.v Henk Poort en het Westlands Mannenkoor was een groot succes. Sinds 1990 is de pianist Joep Moonen tijdens concerten en optredens vaste begeleider van het koor. Inmiddels heeft het koor twee CD s op haar naam staan. WCOV Excelsior Wie zijn wij? Wij vormen met elkaar al bijna 125 jaar de Westlandse Christelijke Oratoriumvereniging Excelsior. Iedere donderdagavond komen we met heel veel plezier bij elkaar om te repeteren in onze oefenruimte van de Vrijzinnig Prot. Gem. Achter de Bergen in Honselersdijk. Een oratoriumkoor zingt vooral muziek uit het klassieke repertoire, zoals passionen, missen, requiems en uiteraard oratoriums als Die Jahreszeiten van Haydn, The Messiah van Händel. We kiezen bewust niet voor de makkelijkste weg, want wij houden met elkaar van uitdagingen. Wat gaan we doen in 2016? Allereerst hopen we op 10 april onze medewerking te verlenen aan een cantatedienst in de Oude Kerk van Naaldwijk. We zingen dan Cantate BWV 6 Bleib bei uns, denn es will Abend werden. Op 20 mei doen we mee aan een gezamenlijk project met alle Westlandse oratoriumverenigingen. Het programma is nog niet bekend, maar het wordt een groots concert. Tenslotte hebben we op 12 november ons eigen najaarsconcert. Dan worden de Nelsonmesse van Haydn en het beroemde Requiem van Fauré uitgevoerd. Waarom zou u bij ons komen zingen? Als u van uitdagingen houdt, als u het niet erg vindt om langere tijd aan een groot werk te studeren en als u van een gezellige sfeer houdt, dan bent u bij ons aan het goede adres. We stellen geen hoge eisen, maar het spreekt vanzelf, dat u bereid moet zijn om er alles aan te doen om tot een zo goed mogelijke prestatie te komen. Kom eens langs op een donderdagavond, kom eens luisteren, of nog liever, probeer eens een paar avonden mee te doen, sfeer te proeven en beslis dan. U zult er geen spijt van krijgen. U zult met open armen worden ontvangen!!!

19.00 uur - Repetitie Fine Tuning uur - Repetitie kamerkoor

19.00 uur - Repetitie Fine Tuning uur - Repetitie kamerkoor ROOSTER Donderdag 11 september Vrijdag 12 september Zaterdag 13 september OPEN MONUMENTENDAG Zondag 14 september Maandag 15 september Dinsdag 16 september Woensdag 17 september 10.35 uur - De Vrouwenschola

Nadere informatie

De middag wordt om uur geopend door wethouder J. Aanstoot en start met een bijzondere samenzang van de Tukkerladies en het Shantykoor Riessen.

De middag wordt om uur geopend door wethouder J. Aanstoot en start met een bijzondere samenzang van de Tukkerladies en het Shantykoor Riessen. DEELNEMENDE GROEPEN Meezingmiddag ter ere van ons vijfjarig jubileum Op zaterdagmiddag 16 juni treedt het Shantykoor Riessen op in het centrum van Rijssen. Ook onze zangvriend(inn)en van het levensliederenkoor

Nadere informatie

Lijst optredens Welzijn met Muziek in 2016

Lijst optredens Welzijn met Muziek in 2016 Lijst optredens in 2016 Datum Dagdeel Koor Locatie Opmerking Locatie adres Locatie postcode Locatie plaats 04-01-2016 middag Westlands Zeemanskoor Vitis wijkcentrum 't Anker Baron van Gentplein 2678 GC

Nadere informatie

UITNODIGING. Het bestuur. Vriendenbrief nr.5 van het schipperskoor de Maessanghers. 1*)Waar in deze nieuwsbrief wordt geschreven

UITNODIGING. Het bestuur. Vriendenbrief nr.5 van het schipperskoor de Maessanghers. 1*)Waar in deze nieuwsbrief wordt geschreven Vriendenbrief nr.5 van het schipperskoor de Maessanghers Uitgave: december 2018. Na een beknopte update van belangrijke gebeurtenissen, die medio dit jaar aan u werd toegezonden ontvangt u nu onze vijfde

Nadere informatie

Korte historie Mannenkoor Bel Canto

Korte historie Mannenkoor Bel Canto Korte historie Mannenkoor Bel Canto Op 4 juli 1934 werd Bel Canto opgericht door een viertal leden van een kerkkoor. De oprichtingsvoorzitter was de heer A.B. Schotman. Al snel telde Bel Canto 23 leden.

Nadere informatie

Datum Tijd Podiumactiviteit Locatieactiviteit Dankbaarheidsactiviteiten Meer informatie

Datum Tijd Podiumactiviteit Locatieactiviteit Dankbaarheidsactiviteiten Meer informatie Datum Tijd Podiumactiviteit Locatieactiviteit Dankbaarheidsactiviteiten Meer informatie Zaterdag 22-12 13.00-15.00 14.00 15.00 Optreden Big Late Tiny Scoutinggroep Sint- Tarcisius Rosmalen 14.00-15.00

Nadere informatie

19.00 uur - Repetitie Fine Tuning uur - Repetitie kamerkoor

19.00 uur - Repetitie Fine Tuning uur - Repetitie kamerkoor ROOSTER Donderdag 8 januari Vrijdag 9 januari Zaterdag 10 januari Zondag 11 januari Maandag 12 januari 19.30 uur - Repetitie dames en heren Bartholomeuskoor (einde 20.45 uur) We repeteren o.a. voor het

Nadere informatie

Datum Tijd Podiumactiviteit Locatieactiviteit Dankbaarheidsactiviteiten Meer informatie

Datum Tijd Podiumactiviteit Locatieactiviteit Dankbaarheidsactiviteiten Meer informatie Datum Tijd Podiumactiviteit Locatieactiviteit Dankbaarheidsactiviteiten Meer informatie Zaterdag 22-12 13.00-15.00 uur Scoutinggroep Sint- Tarcisius Rosmalen 14.00-15.00 uur Een luisterend oor / Op verhaal

Nadere informatie

Paul Mestrom Mannenkoor St. Remigius

Paul Mestrom Mannenkoor St. Remigius Met veel plezier schrijven wij, de drie voorzitters van de mannenkoren uit Klimmen, Geulle en Someren, een inleidend woord voor het Drie Koren Concert dat in de maand mei 2019 in drie plaatsen wordt uitgevoerd.

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF van het ROSMALENS MANNENKOOR

NIEUWSBRIEF van het ROSMALENS MANNENKOOR NIEUWSBRIEF van het ROSMALENS MANNENKOOR Nr. 17 oktober 2017 Rosmalens Mannenkoor zoekt nieuw bloed op 9 november VEEL MANNEN DURVEN NIET TE ZINGEN Dit interview werd gepubliceerd in DE MOLEN van 17 okt

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF van het ROSMALENS MANNENKOOR

NIEUWSBRIEF van het ROSMALENS MANNENKOOR NIEUWSBRIEF van het ROSMALENS MANNENKOOR Nr. 6 mei 2016 21 EN 22 MEI: UITWISSELINGSWEEKEND Leuvens koor Blij Rondeel brengt muzikaal tegenbezoek In mei 2013 beleefde het Rosmalens Mannenkoor een ontspannen

Nadere informatie

Datum Tijd Podiumactiviteit Locatieactiviteit Dankbaarheidsactiviteiten Meer informatie

Datum Tijd Podiumactiviteit Locatieactiviteit Dankbaarheidsactiviteiten Meer informatie Datum Tijd Podiumactiviteit Locatieactiviteit Dankbaarheidsactiviteiten Meer informatie Zaterdag 15-12 10.00-15.00 uur Scoutinggroepen Hintham Sint Cristoffel 15.00 uur Stadspijpers De Stadspijpers van

Nadere informatie

uur Een luisterend oor / Op verhaal komen

uur Een luisterend oor / Op verhaal komen Datum Tijd Podiumactiviteit Locatieactiviteit Dankbaarheidsactiviteiten Meer informatie Zaterdag 22-12 12.00-16.00 Kerstballen vullen / dankbaarheid / 13.00-15.00 Scoutinggroep Sint- Tarcisius Rosmalen

Nadere informatie

Genk bruist van creatieve amateurkunstenverenigingen én dat mag gezien en gehoord worden.

Genk bruist van creatieve amateurkunstenverenigingen én dat mag gezien en gehoord worden. Genkse Koren Genk bruist van creatieve amateurkunstenverenigingen én dat mag gezien en gehoord worden. In deze brochure stellen Genkse koren hun werking en hun nieuwste producties aan u voor. In dit brede

Nadere informatie

20.00 uur - Repetitie Fine Tuning uur - Repetitie kamerkoor Couleur Vocale

20.00 uur - Repetitie Fine Tuning uur - Repetitie kamerkoor Couleur Vocale ROOSTER Donderdag 30 november Vrijdag 1 december Zaterdag 2 december 20.00 uur - Repetitie kamerkoor Couleur Vocale 19.30 uur - Repetitie Dames en Heren Bartholomeuskoor (einden 20.45 uur). We repeteren

Nadere informatie

Rooster /

Rooster / Rooster 485 12-7-2018 / 2-9-2018 Voorzitter Vacant Secretaris Toos. de Vreede Gantel 2 2675 CH Honselersdijk Tel.: 0174 24 52 38 E: tdevreede@planet.nl Penningmeester Martien van Ruijven Van Ruijvenlaan

Nadere informatie

New Voices, een koor waar woorden gaan leven!

New Voices, een koor waar woorden gaan leven! New Voices, een koor waar woorden gaan leven! New Voices is in 2004 opgericht. Beginnen in een regio waar al veel koren reeds langere tijd hun bestaan hebben, is een uitdaging. Als koor moet je dan wel

Nadere informatie

A G E N D A. Vrijdag/zaterdag 9 en 10 november u. Sporthal Sportlaan 4 Pijnacker The armed Man (Jenkins) door oratoriumkoor Cantando

A G E N D A. Vrijdag/zaterdag 9 en 10 november u. Sporthal Sportlaan 4 Pijnacker The armed Man (Jenkins) door oratoriumkoor Cantando 1 A G E N D A Vrijdag/zaterdag 9 en 10 november 20.15 u. Sporthal Sportlaan 4 Pijnacker The armed Man (Jenkins) door oratoriumkoor Cantando Toegang: 20,00 Zaterdag 10 november 20.15 u. theater de Veste

Nadere informatie

20.00 uur - Repetitie Fine Tuning in de kerk uur - Repetitie Kamerkoor Couleur Vocale

20.00 uur - Repetitie Fine Tuning in de kerk uur - Repetitie Kamerkoor Couleur Vocale ROOSTER Donderdag 13 april Witte Donderdag 19.00 uur - Dames en heren Bartholomeuskoor zingen tijdens de viering vanwege Witte Donderdag in onze kerk. 20.00 uur - Repetitie Fine Tuning in de kerk 20.30

Nadere informatie

DIE SCHÖPFUNG van JOSEPH HAYDN

DIE SCHÖPFUNG van JOSEPH HAYDN DIE SCHÖPFUNG van JOSEPH HAYDN Solisten: Clara de Vries Aart Mateboer Bert van de Wetering Orkest: Ensemble Conservatoire Dirigent: Wolfried Kaper VRIJDAG, 11 NOVEMBER 2011-20.00 uur - KONINGSKERK, LANDSHEERLAAN,

Nadere informatie

ACTIVITEITENKALENDER NOVEMBER 2010

ACTIVITEITENKALENDER NOVEMBER 2010 ACTIVITEITENKALENDER Uitgelicht Woensdag 3 november 19.30-22.00 uur Herdenkingsbijeenkomst Donderdag 4 november 19.30-21.30 uur Optreden Flash Back Donderdag 11 november 14.00-16.00 uur Scootmobieldemonstratie

Nadere informatie

ROOSTER. Donderdag 12 oktober uur - Repetitie Fine Tuning uur - Repetitie kamerkoor Couleur Vocale. Vrijdag 13 oktober

ROOSTER. Donderdag 12 oktober uur - Repetitie Fine Tuning uur - Repetitie kamerkoor Couleur Vocale. Vrijdag 13 oktober ROOSTER Donderdag 12 oktober Vrijdag 13 oktober Zaterdag 14 oktober Zondag 15 oktober Maandag 16 oktober Dinsdag 17 oktober In de kerk. Generale Repetitie voor de Themaviering (einde 22.00). 19.00 uur

Nadere informatie

jaargang 3, no 7, november/december 17

jaargang 3, no 7, november/december 17 + jaargang 3, no 7, november/december 17 samenstelling: Jan van der Maarel In memoriam: Ronald Luyten, president Genootschap Ludo Claessen strooide als jurylid weer voor elk wat wils op papier tijdens

Nadere informatie

Muziek op reis Havenkoor Fortitudo

Muziek op reis Havenkoor Fortitudo Muziek op reis 2018 Havenkoor Fortitudo Fortitudo is een havenkoor uit Willemstad. Fortitudo zingt zeemansliedjes en shanties, telt incl. muzikanten 50 leden en treedt regelmatig op bij evenementen in

Nadere informatie

Fête de la Musique Lustrum muziekweekend 115 jaar Koninklijke Biltse Harmonie. Vrijdag 19 juni H.F. Witte Centrum Zaterdag 20 juni Gazon Jagtlust

Fête de la Musique Lustrum muziekweekend 115 jaar Koninklijke Biltse Harmonie. Vrijdag 19 juni H.F. Witte Centrum Zaterdag 20 juni Gazon Jagtlust Fête de la Musique Lustrum muziekweekend 115 jaar Koninklijke Biltse Harmonie Vrijdag 19 juni H.F. Witte Centrum Zaterdag 20 juni Gazon Jagtlust De Koninklijke Biltse Harmonie viert haar 115-jarig bestaan,

Nadere informatie

Zanggroep KWINT 2015-2020

Zanggroep KWINT 2015-2020 Zanggroep KWINT 2015-2020 Een beleidsnotitie over visie en doelen Loon op Zand, juli 2015 Bestuur zanggroep Kwint Inleiding De beleidsnotitie 2013-2015 loopt af, reden om een nieuwe beleidsnotitie te schrijven

Nadere informatie

Muziekmiddagen voor en door gevorderde amateur-musici. Waarom muzemaatjes. Het begin. Wat doe je bij muzemaatjes. Kan ik ook meedoen.

Muziekmiddagen voor en door gevorderde amateur-musici. Waarom muzemaatjes. Het begin. Wat doe je bij muzemaatjes. Kan ik ook meedoen. Muziekmiddagen voor en door gevorderde amateur-musici Waarom muzemaatjes Het begin Wat doe je bij muzemaatjes Kan ik ook meedoen Regels Thema s vanaf het begin Fotos van de middagen Agenda Meer informatie

Nadere informatie

Ingrid, Heidi, Hilde, Xavier

Ingrid, Heidi, Hilde, Xavier Vocaal ensemble Vocalix is een vocaal ensemble dat meerstemmige nummers brengt in aangepaste arrangementen, voor elk feest of muzikale gebeurtenis, gaande van een huwelijksceremonie of privé huiskamerconcert

Nadere informatie

Welke soort muziek zingt het koor vooral? Heeft uw koor een speciaal concept of een speciale formule voor uitvoeringen?

Welke soort muziek zingt het koor vooral? Heeft uw koor een speciaal concept of een speciale formule voor uitvoeringen? Instructie Dit is de vragenlijst voor de Koorstimulansprijs van 2013. De vragenlijst bestaat voornamelijk uit open vragen. Dat wil zeggen dat u bij elke vraag een antwoord in moet typen. Wij vragen u om

Nadere informatie

GROEIENDE BELANGSTELLING VOOR RELIGIEUZE KLASSIEKE MUZIEK

GROEIENDE BELANGSTELLING VOOR RELIGIEUZE KLASSIEKE MUZIEK In gesprek met drie reformatorische oratoriumverenigingen GROEIENDE BELANGSTELLING VOOR RELIGIEUZE KLASSIEKE MUZIEK Bijna zeven jaar geleden werden in Nederland de eerste reformatorische oratoriumverenigingen

Nadere informatie

BENCHMARKRAPPORT 2018 TOONKUNSTKOOR ROERMOND - ROERMOND - CULTUURVERENIGING

BENCHMARKRAPPORT 2018 TOONKUNSTKOOR ROERMOND - ROERMOND - CULTUURVERENIGING BENCHMARKRAPPORT 2018 TOONKUNSTKOOR ROERMOND - ROERMOND - CULTUURVERENIGING HOOFDSTUK 1: INLEIDING Toonkunstkoor Roermond heeft deelgenomen aan de Verkiezing Vereniging van het Jaar 2018. Bij het uitbrengen

Nadere informatie

20.00 uur - Repetitie Fine Tuning uur - Repetitie kamerkoor Couleur Vocale uur - Viering met cantor. Geen bijeenkomsten

20.00 uur - Repetitie Fine Tuning uur - Repetitie kamerkoor Couleur Vocale uur - Viering met cantor. Geen bijeenkomsten ROOSTER Donderdag 22 februari Vrijdag 23 februari Zaterdag 24 februari 19.30 uur - Repetitie Dames en Heren Bartholomeuskoor We repeteren o.a. voor de Mis van Palestrina (4-3) [einde 20.45 uur] 21.00 uur

Nadere informatie

19.00 uur - Repetitie Fine Tuning uur - Repetitie kamerkoor

19.00 uur - Repetitie Fine Tuning uur - Repetitie kamerkoor ROOSTER Donderdag 27 november Vrijdag 28 november Zaterdag 29 november 19.00 uur - Repetitie Fine Tuning 20.30 uur - Repetitie kamerkoor (einde 20.45 uur) We repeteren voor Palestrina/Advent/Kerstnacht

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF MET EEN LACH EN EEN TRAAN

NIEUWSBRIEF MET EEN LACH EN EEN TRAAN NIEUWSBRIEF MET EEN LACH EN EEN TRAAN Na een lange zomer met zon en regen is het weer tijd voor een nieuwe nieuwsbrief. Het is misschien een beetje gek maar onze nieuwsbrief lijkt een beetje op de zomer,

Nadere informatie

Lignum nieuwsbrief 2012-2 1

Lignum nieuwsbrief 2012-2 1 Lignum nieuwsbrief 2012-2 1 Aan: Vrienden van Lignum U ontvangt onze nieuwsbrief omdat u belangstelling heeft getoond in Lignum. Als u deze gratis digitale nieuwsbrief wilt blijven ontvangen, kijk dan

Nadere informatie

Zaterdag 19 en zondag 20 juni 2010 Cd-opname Vocaal Ensemble Kerkrade

Zaterdag 19 en zondag 20 juni 2010 Cd-opname Vocaal Ensemble Kerkrade Zaterdag 19 en zondag 20 juni 2010 Cd-opname Vocaal Ensemble Kerkrade Eind 2009 werd binnen het bestuur van het Vocaal Ensemble Kerkrade besloten om een langgekoesterde droom uit te laten komen: onze eerste

Nadere informatie

Houts Gemengd Koor. Onderscheiden met de Koninklijke Erepenning

Houts Gemengd Koor. Onderscheiden met de Koninklijke Erepenning Dinsdag 7 juni 2016. Houts Gemengd Koor OPGERICHT 16 MEI 1916 Secretariaat: Hans van Langeveld, Windmolenstraat 62, 5706 AS Helmond tel 0492-520383 mail: h.vanlangeveld@chello.nl Onderscheiden met de Koninklijke

Nadere informatie

SAMENVATTING BELEIDSPLAN RESIDENTIE BACHKOOR

SAMENVATTING BELEIDSPLAN RESIDENTIE BACHKOOR SAMENVATTING BELEIDSPLAN 2017-2021 RESIDENTIE BACHKOOR De vereniging Residentie Bachkoor (RBK) heeft tot doel de beoefening van de zangkunst in het algemeen en de uitvoering van muziek van Johann Sebastian

Nadere informatie

Jaarverslag van Stichting de Kerk in Klooster

Jaarverslag van Stichting de Kerk in Klooster Stichting de Kerk in Klooster Secretariaat: Postbus 1 4587 ZG Kloosterzande (Ned.) Bank: RABO-Bank rek.nr.: 1421.38.371 Anbi verklaring aanwezig Jaarverslag van Stichting de Kerk in Klooster Kloosterzande,

Nadere informatie

De Boer Op! Zaterdag 17 Juni 2017

De Boer Op! Zaterdag 17 Juni 2017 Zaterdag 17 Juni 2017 De Boer op! is begonnen in 2007 als éénakters festival georganiseerd door de Haastrechtse Kring en de Culturele Raad Stolwijk en in 2008 uitgebreid tot muziek, toneel, cabaret en

Nadere informatie

JAARVERSLAG STICHTING VOCAL GROUP HIFIVE 2013

JAARVERSLAG STICHTING VOCAL GROUP HIFIVE 2013 JAARVERSLAG STICHTING VOCAL GROUP HIFIVE 2013 JAARVERSLAG STICHTING VOCAL GROUP HIFIVE 2013 Algemene gegevens Vocal Group Hifive is in 2007 opgericht door Paul Maaswinkel, muzikaal en artistiek leider.

Nadere informatie

In de eerste lijn maakt Koor&Stem een onderscheid tussen drie doelgroepen: In de tweede lijn maakt Koor&Stem een onderscheid tussen twee doelgroepen:

In de eerste lijn maakt Koor&Stem een onderscheid tussen drie doelgroepen: In de tweede lijn maakt Koor&Stem een onderscheid tussen twee doelgroepen: 5. Doelgroepen In de eerste lijn maakt Koor&Stem een onderscheid tussen drie doelgroepen: Koren Zangers Geïnteresseerd publiek In de tweede lijn maakt Koor&Stem een onderscheid tussen twee doelgroepen:

Nadere informatie

Namens Vocalix Ingrid, Heidi, Hilde, Xavier

Namens Vocalix Ingrid, Heidi, Hilde, Xavier Vocaal ensemble Vocalix is een vocaal ensemble dat meerstemmige nummers brengt in aangepaste arrangementen, voor elk feest of muzikale gebeurtenis, gaande van een huwelijksceremonie of privé huiskamerconcert

Nadere informatie

Requiem van Mozart,... na de Dodenherdenking van 4 mei 2006

Requiem van Mozart,... na de Dodenherdenking van 4 mei 2006 Interview met Arleen van Wijland datum: 14-04-2006 bron: www.eboomberg.nl auteur: ir. Fred van de Biezen Requiem van Mozart,... na de Dodenherdenking van 4 mei 2006 Het is me qua tijd nog net gelukt om

Nadere informatie

Nieuwsbrief. de Mariapassie. 4/9/2017 7e nieuwsbrief

Nieuwsbrief. de Mariapassie. 4/9/2017 7e nieuwsbrief Nieuwsbrief de Mariapassie. 4/9/2017 7e nieuwsbrief 7 e nieuwsbrief Let op uitnodiging voor vrienden dag: in deze nieuwsbrief. Bekijk ook even de laatste pagina Verslag van een repetitiedag, en een nieuwsflits

Nadere informatie

KORENAVOND WAS WEER EEN FEESTJE

KORENAVOND WAS WEER EEN FEESTJE 1 KORENAVOND WAS WEER EEN FEESTJE Presentator Ton Milani opende op 4 oktober het nieuwe seizoen van de 'Korenavonden' in het Rietveldtheater SUCCESFORMULE Het initatief voor de Korenavonden door het Rietveldtheater

Nadere informatie

Op zaterdag 2 april 2011 werd in de Oude Kerk. te Naaldwijk een gezamenlijk concert gegeven door het. Lemster Mannenkoor

Op zaterdag 2 april 2011 werd in de Oude Kerk. te Naaldwijk een gezamenlijk concert gegeven door het. Lemster Mannenkoor Op zaterdag 2 april 2011 werd in de Oude Kerk te Naaldwijk een gezamenlijk concert gegeven door het Lemster Mannenkoor uit Lemmer en het Westlands Mannenkoor uit Naaldwijk. Het Lemster Mannenkoor staat

Nadere informatie

ACTIVITEITENKALENDER APRIL 2011

ACTIVITEITENKALENDER APRIL 2011 ACTIVITEITENKALENDER APRIL 2011 Uitgelicht Vrijdag 1 april 16.00-17.00 uur Receptie 25-jarig bestaan Schoorwijckkoor Donderdag 7 april 10.00-12.00 uur Seniyour truien Donderdag 7 april 19.30-21.30 uur

Nadere informatie

Beleidsplan Het Bestuur.

Beleidsplan Het Bestuur. Beleidsplan 2016 2021 Het Bestuur. Inhoudsopgave 1. Missie 2. Visie 3. SWOT-analyse 4. Conclusie 5. Doelstellingen 6. Tijdstraject/planning 2 1. Missie Interkerkelijk Mannenkoor Drachten is een mannenkoor

Nadere informatie

INHOUD: Van onze voorzitter. Intocht Sint Nicolaas. Op de lessenaar. Interview: Martien Maas. Caeciliafeest. Intermezzo. Activiteiten kalender

INHOUD: Van onze voorzitter. Intocht Sint Nicolaas. Op de lessenaar. Interview: Martien Maas. Caeciliafeest. Intermezzo. Activiteiten kalender J A A R G A N G 3 NO. 1 4 Van onze voorzitter November 2011 INHOUD: Van onze voorzitter Intocht Sint Nicolaas Op de lessenaar Interview: Martien Maas Caeciliafeest Intermezzo Activiteiten kalender Zoals

Nadere informatie

organiseert Kroonsmart 2013 Grand - Café de Kroon

organiseert Kroonsmart 2013 Grand - Café de Kroon organiseert Kroonsmart 2013 in samenwerking met Grand - Café de Kroon op zondag 09 juni 2013 aanvang 13.00 uur op de Marktstraat te Wormerveer Deelnemers dit jaar: Smartlappenkoor Ontroerend Goed Popkoor

Nadere informatie

Op zaterdagavond 19 december 2015 heeft het. Lemster Mannenkoor. haar. J u b i l e u m K e r s t c o n c e r t. uitgevoerd in

Op zaterdagavond 19 december 2015 heeft het. Lemster Mannenkoor. haar. J u b i l e u m K e r s t c o n c e r t. uitgevoerd in Op zaterdagavond 19 december 2015 heeft het Lemster Mannenkoor haar J u b i l e u m K e r s t c o n c e r t uitgevoerd in MFC De Hege Fonnen in L e m m e R Dit concert was het laatste in de serie jubileumconcerten

Nadere informatie

In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Nieuwpoort en locatie De Palatijn worden aangeboden.

In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Nieuwpoort en locatie De Palatijn worden aangeboden. Februari 2019 Altijd wat te doen: In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Nieuwpoort en locatie De Palatijn worden aangeboden. Voor wie graag actief bezig is,

Nadere informatie

1. Waar staat Popkoor Luidkeels voor De koers van Popkoor Luidkeels De organisatie van Luidkeels Commissies 8

1. Waar staat Popkoor Luidkeels voor De koers van Popkoor Luidkeels De organisatie van Luidkeels Commissies 8 Popkoor Luidkeels 1 Indeling 1. Waar staat Popkoor Luidkeels voor 3 2. De koers van Popkoor Luidkeels 4 3. De organisatie van Luidkeels 6 4. Commissies 8 5. Profielbeschrijvingen 10 5.1. Profiel dirigent

Nadere informatie

Datum Witte Donderdag 21 april 2011, aanvang uur

Datum Witte Donderdag 21 april 2011, aanvang uur Johannes Passion, BWV 245 Johann Sebastian Bach (1685 1750) Uitvoerenden Diane Verdoodt sopraan Liesbeth van der Loop alt Bart de Kegel tenor (aria s) Hans de Vries bas (aria s) Jeroen de Vaal tenor (Evangelist)

Nadere informatie

INFONOOT INFONOOT FEBRUARI 2016 FEBRUARI 2016

INFONOOT INFONOOT FEBRUARI 2016 FEBRUARI 2016 VAN DE VOORZITTER We kunnen terugkijken op een heel mooi jaar, met als hoogtepunt onze reis naar Canterbury. Maar we kijken nu vooral vooruit. In 2016 staan we voor een paar belangrijke keuzes, die met

Nadere informatie

20.00 uur - Repetitie Fine Tuning uur - Repetitie Heren Bartholomeuskoor. We repeteren voor het weekend uur - Viering met cantor

20.00 uur - Repetitie Fine Tuning uur - Repetitie Heren Bartholomeuskoor. We repeteren voor het weekend uur - Viering met cantor ROOSTER Donderdag 26 november Vrijdag 27 november Zaterdag 28 november 20.00 uur - Repetitie Fine Tuning. 19.30 uur - Repetitie Heren Bartholomeuskoor. We repeteren voor het weekend 19.00 uur - Viering

Nadere informatie

Op vrijdag 14 november 2008 om uur werd in de. Gereformeerde Kerk te Lemmer. een presentatieconcert gegeven door het Lemster Mannenkoor

Op vrijdag 14 november 2008 om uur werd in de. Gereformeerde Kerk te Lemmer. een presentatieconcert gegeven door het Lemster Mannenkoor Op vrijdag 14 november 2008 om 20.00 uur werd in de Gereformeerde Kerk te Lemmer een presentatieconcert gegeven door het Lemster Mannenkoor Lemster Mannenkoor ter gelegenheid van de presentatie van de

Nadere informatie

D.Schaap, D.Ruiter ; 2016; versie mei 2018

D.Schaap, D.Ruiter ; 2016; versie mei 2018 289 Christelijke Oratorium Vereniging Euphonia te Rhenen 1933-2007 D.Schaap, D.Ruiter 2006-2009; 2016; versie mei 2018 Inhoudsopgave Inleiding... 3 Inventaris...4 Archiefbescheiden...4 Organisatie... 4

Nadere informatie

Advent en Kerstmis in de Oude Lutherse Kerk 2015

Advent en Kerstmis in de Oude Lutherse Kerk 2015 Advent en Kerstmis in de Oude Lutherse Kerk 2015 onderzoek alles en bewaar het goede Kerkdiensten Oude Lutherse Kerk tenzij anders vermeld: Zondag 6 december, tweede advent Voorganger ds. Andreas Wöhle.

Nadere informatie

MLX Musical Productions, het bedrijf van musical-en danscoach Milly Oosterberg, is in 2008 gestart met haar activiteiten.

MLX Musical Productions, het bedrijf van musical-en danscoach Milly Oosterberg, is in 2008 gestart met haar activiteiten. MLX heef als motto om met veel passie en plezier, de kneepjes van het musical- en dansvak over te brengen. En iedereen die op wat voor manier meedoet in de lessen, in workshops, op verjaardagspartijtjes,

Nadere informatie

Sponsor van de maand oktober In Memoriam. 3 e Jaargang, nummer 6, oktober 2013

Sponsor van de maand oktober In Memoriam. 3 e Jaargang, nummer 6, oktober 2013 3 e Jaargang, nummer 6, oktober 2013 Sponsor van de maand oktober 2013. In Memoriam Hans Obbink was een man van weinig woorden. Maar de woorden die hij sprak waren meestal weloverwogen en doordacht. Hans

Nadere informatie

Benieuwd naar concerten & evenementen in De Bolder? Kies. foto 2. Kies. foto 1. Kies. foto 3. Evenementenkalender Vivium De Bolder

Benieuwd naar concerten & evenementen in De Bolder? Kies. foto 2. Kies. foto 1. Kies. foto 3. Evenementenkalender Vivium De Bolder Evenementenkalender Vivium De Bolder Kies foto 2 Kies foto 1 Kies foto 3 en Najaar winter 2017 Benieuwd naar concerten & evenementen in De Bolder? Vivium helpt u verder Concerten & evenementen > De Bolder

Nadere informatie

Uitwisseling 2009 Solidariteit vanuit je eigen huis Door: Victoria Schreuder-Dobrescu en Haaije Schreuder

Uitwisseling 2009 Solidariteit vanuit je eigen huis Door: Victoria Schreuder-Dobrescu en Haaije Schreuder Solidariteit vanuit je eigen huis Door: Victoria Schreuder-Dobrescu en Haaije Schreuder Beste lezer, het aangaan van een stedenband is een ideaal middel om de eigen bevolking te sensibiliseren. Door contact

Nadere informatie

Een muziekles over Haydns Schöpfung (voorbeeldles basisschool)

Een muziekles over Haydns Schöpfung (voorbeeldles basisschool) Een muziekles over Haydns Schöpfung (voorbeeldles basisschool) Paul Knöps Dit materiaal is onderdeel van het compendium christelijk leraarschap dat samengesteld is door het lectoraat Christelijk leraarschap

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Ik wens u nu alvast een hele fijne kerstvakantie en een goede start van het nieuwe jaar!

Nieuwsbrief. Ik wens u nu alvast een hele fijne kerstvakantie en een goede start van het nieuwe jaar! Nieuwsbrief December De laatste maand van het jaar is begonnen. Een periode die bol staat van de bijzondere gebeurtenissen op school. Afgelopen week bezocht Sinterklaas onze school en nu maken we ons op

Nadere informatie

Op woensdag 18 juni 2008 werd traditioneel de afsluiting van het repetitiejaar gevierd in de Nederlands Hervormde Kerk van Oosterzee.

Op woensdag 18 juni 2008 werd traditioneel de afsluiting van het repetitiejaar gevierd in de Nederlands Hervormde Kerk van Oosterzee. Afsluiting repetitiejaar Lemster Mannenkoor 2007-2008. Op woensdag 18 juni 2008 werd traditioneel de afsluiting van het repetitiejaar 2007-2008 gevierd in de Nederlands Hervormde Kerk van Oosterzee. Nederlands

Nadere informatie

Evaluatieverslag Barbershop Singing Heerhugowaard. Moments in Time

Evaluatieverslag Barbershop Singing Heerhugowaard. Moments in Time Evaluatieverslag Barbershop Singing Heerhugowaard Moments in Time Heerhugowaard, mei 2015 Inleiding Barbershop Singing Heerhugowaard is in 1995 opgericht. De vereniging bestaat uit een tweetal koren: The

Nadere informatie

Muziektheater Eccola Burgemeester Knappertlaan 181b 3116 BE Schiedam BELEIDSPLAN

Muziektheater Eccola Burgemeester Knappertlaan 181b 3116 BE Schiedam BELEIDSPLAN Muziektheater Eccola Burgemeester Knappertlaan 181b 3116 BE Schiedam muziektheatereccola@gmail.com BELEIDSPLAN 2016 2018 www.muziektheatereccola.nl Inhoud Inleiding... 3 1. Missie/visie... 4 Theater met

Nadere informatie

Waarom een Oosterwold koor?

Waarom een Oosterwold koor? Van Marien Abspoel Aan alle belangstellenden voor een nieuw koor in Almere Betreft: Oprichten van een Oosterwold koor Almere, 30 november 2017 Beste allemaal, Wij wonen nu bijna een jaar in Oosterwold,

Nadere informatie

Muziekvereniging. Kunst Na Arbeid. Malletband. Vrij en Blij. Hierden. Informatiegids

Muziekvereniging. Kunst Na Arbeid. Malletband. Vrij en Blij. Hierden. Informatiegids Muziekvereniging Kunst Na Arbeid Malletband Vrij en Blij Hierden Informatiegids Voorwoord Kunst Muziek maken is mooi en geeft je veel plezier. Helaas is het niet voor iedereen weggelegd om er je beroep

Nadere informatie

Musical. Lessuggestie bovenbouw: Lesdoelen: Lesopbouw:

Musical. Lessuggestie bovenbouw: Lesdoelen: Lesopbouw: Lessuggestie bovenbouw: Musical Lesdoelen: De kinderen leren welke aspecten van muziek er aan bod komen in een musical. De kinderen leren dat samenzang het zingen van meer stemmen (noten) tegelijk is en

Nadere informatie

BENCHMARKRAPPORT 2018 JEUGDPOPKOOR ZINGE! - HENDRIK-IDO-AMBACHT - CULTUURVERENIGING

BENCHMARKRAPPORT 2018 JEUGDPOPKOOR ZINGE! - HENDRIK-IDO-AMBACHT - CULTUURVERENIGING BENCHMARKRAPPORT 2018 JEUGDPOPKOOR ZINGE! - HENDRIK-IDO-AMBACHT - CULTUURVERENIGING HOOFDSTUK 1: INLEIDING Jeugdpopkoor Zinge! heeft deelgenomen aan de Verkiezing Vereniging van het Jaar 2018. Bij het

Nadere informatie

Nieuwsbrief van Posterholts Gemengd Koor

Nieuwsbrief van Posterholts Gemengd Koor Voorjaarsconcert 30 maart 2019 in cultureel centrum De Beuk Zaterdag 30 maart was het dan zo ver: de Beuk was de plek waar ons koor samen met het mannenkoor de Zank uit Beegden en gemengd koor Neerbeek

Nadere informatie

KvK nr: SOKKENBUURT ZEEMANSKOOR Banknr: t.n.v. Sokkenbuurt Opgericht

KvK nr: SOKKENBUURT ZEEMANSKOOR Banknr: t.n.v. Sokkenbuurt Opgericht INFORMATIE VOOR LEDEN SOKKENBUURT ZEEMANSKOOR. 1 Om je zo goed mogelijk te informeren over de gang van zaken in het koor ontvang je van ons deze informatiebrief. Daarbij zijn een aantal bijlagen gevoegd.

Nadere informatie

LANG LEVE DE VERENIGING Scholen in de Kunst + Citymarketing Amersfoort + L5 communicatie + design april 2016

LANG LEVE DE VERENIGING Scholen in de Kunst + Citymarketing Amersfoort + L5 communicatie + design april 2016 LANG LEVE DE VERENIGING Scholen in de Kunst + Citymarketing Amersfoort + L5 communicatie + design april 2016 LANG LEVE DE VERENIGING Scholen in de Kunst + Citymarketing Amersfoort + L5 communicatie + design

Nadere informatie

Groene of Willibrordkerk Oegstgeest

Groene of Willibrordkerk Oegstgeest Groene of Willibrordkerk Oegstgeest Dinsdag 16 april 2019 20.00 uur PASSIECONCERT Leids Kamerkoor onder leiding van Dody Soetanto Toelichting op het programma Speciaal voor de Stille Week heeft het Leids

Nadere informatie

JAAROVERZICHT Stichting

JAAROVERZICHT Stichting JAAROVERZICHT 2015 Stichting In 2015 organiseerde Stichting Opera aan de Schie Een bootcamp La Mélodie Française o.l.v. Jean-Baptiste Milon Zes maal het Klassiek Open Podium Een tweedaagse workshop met

Nadere informatie

ENQUETE POPCULTUUR IN NOORD LIMBURG voor muzikanten

ENQUETE POPCULTUUR IN NOORD LIMBURG voor muzikanten ENQUETE POPCULTUUR IN NOORD LIMBURG voor muzikanten BELANGRIJK: Gegeven antwoorden worden strikt vertrouwelijk en naamloos verwerkt. Deelname aan de enquête is anoniem. Wil je echter kenbaar maken waar

Nadere informatie

DE VELDHOVENSE REVUE 2016

DE VELDHOVENSE REVUE 2016 DE VELDHOVENSE REVUE 2016 auditie informatiepakket in het theater willen mensen verrast worden, met iets dat ze verwachten Tristan Bernard WELKOM Voor je ligt het auditie informatiepakket van De Veldhovense

Nadere informatie

UITNODIGING ZUIDERZEECONCERT Het verhaal van Spakenburg en de Zuiderzee

UITNODIGING ZUIDERZEECONCERT Het verhaal van Spakenburg en de Zuiderzee UITNODIGING ZUIDERZEECONCERT Het verhaal van Spakenburg en de Zuiderzee Beste leden, Op vrijdagavond 19 juni 2015 wordt in het kader van de opening van recreatiepark de Zuiderzee en de Zuiderzeehaven een

Nadere informatie

Toonkunstkoor Schiedam - Concertlijst vanaf 1998. Datum Repertoire Locatie. 16-11-2014 Rossini: Petite Messe Solennelle Korenbeurs, Schiedam

Toonkunstkoor Schiedam - Concertlijst vanaf 1998. Datum Repertoire Locatie. 16-11-2014 Rossini: Petite Messe Solennelle Korenbeurs, Schiedam Toonkunstkoor - Concertlijst vanaf 1998 Datum Repertoire Locatie 16-11-2014 Rossini: Petite Messe Solennelle Korenbeurs, 23-11-2014 Rossini: Petite Messe Solennelle Open Hofkerk, Rotterdam- Ommoord 17-05-2014

Nadere informatie

steaten Noordstra, lepie Statengriffie provinsje Frysln Tjitte Wierdsma RE: subsidies koren

steaten Noordstra, lepie Statengriffie provinsje Frysln Tjitte Wierdsma RE: subsidies koren Noordstra, lepie Van: Aan: Onderwerp: Statengriffie provinsje Frysln Tjitte Wierdsma RE: subsidies koren Geachte heer Wierdsma Uw mail is in goede orde ontvangen en zal te rkennis worden gebracht aan de

Nadere informatie

Op zoek naar een gevarieerd programma boeiende excursies en evenementen?

Op zoek naar een gevarieerd programma boeiende excursies en evenementen? Uitstapjes en optredens Vivium De Zandzee Kies foto 2 Kies foto 1 Kies foto 3 lft 2de he 2018 Op zoek naar een gevarieerd programma boeiende excursies en evenementen? Vivium helpt u verder Programma Tweede

Nadere informatie

20.00 uur - Repetitie Fine Tuning uur - Repetitie kamerkoor Couleur Vocale uur - Studiedag Concertkoor Deze is bij PRIVA in De Lier

20.00 uur - Repetitie Fine Tuning uur - Repetitie kamerkoor Couleur Vocale uur - Studiedag Concertkoor Deze is bij PRIVA in De Lier ROOSTER Donderdag 7 september Vrijdag 8 september Zaterdag 9 september We repeteren tot 21.00 uur voor de voor het weekend (einde 22.00 uur). 09.30 uur - Studiedag Concertkoor Deze is bij PRIVA in De Lier

Nadere informatie

les 1 The sunshine doel

les 1 The sunshine doel 44 Moet je doen muziek groep 7 les 1 zingen luisteren spelen vastleggen bewegen The sunshine De les begint met het zingen van een zomers lied over activiteiten in de zon. Daarna beelden de leerlingen met

Nadere informatie

De kerk als podium: Fietsen langs concertjes in vijf middeleeuwse kerken

De kerk als podium: Fietsen langs concertjes in vijf middeleeuwse kerken NIEUWSBRIEF ACKNN MEI 2017 De kerk als podium: Fietsen langs concertjes in vijf middeleeuwse kerken Op zondagmiddag 28 mei kan men weer langs de middeleeuwse kerken van Noordwijk, Marum, Nuis, Niebert

Nadere informatie

INFORMATIEBROCHURE

INFORMATIEBROCHURE Muziek verbindt INFORMATIEBROCHURE 2017-2018 Het Orkest Het orkest bestaat uit zo'n 50 muzikanten met een gedegen muzikale opleiding. Het B-diploma of gelijkwaardig niveau én een positieve beoordeling

Nadere informatie

Zaterdag 20 juni 2015 tijdens de Langste Dag van Hattem 8 Shanty koren zingen op 4 podia verspreid door de stad Aanvang 11.30 uur

Zaterdag 20 juni 2015 tijdens de Langste Dag van Hattem 8 Shanty koren zingen op 4 podia verspreid door de stad Aanvang 11.30 uur Zaterdag 20 juni 2015 tijdens de Langste Dag van Hattem 8 Shanty koren zingen op 4 podia verspreid door de stad Aanvang 11.30 uur Piratenkoor De Zingende Padd`n uit Wapenveld m.m.v.: Ronduit Hattem Woord

Nadere informatie

HET KOOR. Mignon biedt ( nieuwe, maar ook zittende) leden de mogelijkheid om koorscholing te volgen bij onze eigen dirigent Sonja Feenstra.

HET KOOR. Mignon biedt ( nieuwe, maar ook zittende) leden de mogelijkheid om koorscholing te volgen bij onze eigen dirigent Sonja Feenstra. Curriculum Vitae HET KOOR Het Geleens Mannenkoor Mignon werd op 1 februari 1926 als zangvereniging Mignon opgericht. Bij gelegenheid van zijn vijfenzeventig jarig bestaan werd het koor onderscheiden met

Nadere informatie

Messiah. Opera in de Kerk

Messiah. Opera in de Kerk Messiah Opera in de Kerk Heiligdomsvaart Maastricht 24 mei t/m 3 juni 2018 Messiah Opera in de Kerk Toptalent in uitvoering Sybrand van der Werf regisseur Manon Meijs dirigent Patrick Vaessens koordirigent

Nadere informatie

SPONSORPAKKETTEN BLOOM

SPONSORPAKKETTEN BLOOM SPONSORPAKKETTEN BLOOM Het uitgangspunt om sponsor van Bloom te worden heeft te maken met betrokkenheid, uitstraling en dynamiek. Bloom is een popkoor met een dynamische uitstraling. Dit zien, horen en

Nadere informatie

Artistiek Jaarverslag Kleijnkoor Noordwijk 2013

Artistiek Jaarverslag Kleijnkoor Noordwijk 2013 Artistiek Jaarverslag Kleijnkoor Noordwijk 2013 Introductie Wat een jaar voor het Kleijnkoor! Met vereende krachten heeft het Kleijnkoor zich ingezet om in mei 2013 aan een internationaal festival in Ierland

Nadere informatie

doet mee! esther, verpleegkundige én kunstenaar! Neem een kijkje in de culturele keuken van Katwijk tijdens de

doet mee! esther, verpleegkundige én kunstenaar! Neem een kijkje in de culturele keuken van Katwijk tijdens de katwijk doet mee! esther, verpleegkundige én kunstenaar! Neem een kijkje in de culturele keuken van Katwijk tijdens de programma week van Neem een kijkje in de culturele keuken va dans Wie Volksdansgroep

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF KKM ST. LAMBERTUS

NIEUWSBRIEF KKM ST. LAMBERTUS NIEUWSBRIEF KKM ST. LAMBERTUS uitgave 2-2017 Aan het einde van dit jaar is het gebruikelijk om weer even terug te kijken op het laatste halfjaar. En met trots mag ik stellen! Na de zomervakantie heeft

Nadere informatie

Dit wekt wellicht een ietwat professionele indruk; toch staan plezier en enthousiasme tijdens de repetities centraal.

Dit wekt wellicht een ietwat professionele indruk; toch staan plezier en enthousiasme tijdens de repetities centraal. INFORMATIEPAKKET Hallo, Leuk dat je een repetitie van popkoor Sing & Swing bijwoont. Wie weet, lijkt het je wat en besluit je na een maandje op proef, een echte Sing & Swinger te worden door een inschrijfformulier

Nadere informatie

Inhoudsopgave. Beleidsplan Blad 2 van 5

Inhoudsopgave. Beleidsplan Blad 2 van 5 Beleidsplan 2014-2016 Inhoudsopgave 1 Ten geleide 3 2 De stichting Floreat Musica 4 2.1 Doelstellingen 4 Beweegredenen 4 Doel 4 2.2 Beleid en uitvoering 4 2.3 Het bestuur 4 2.4 Beloning 4 3 Fondsen: werving

Nadere informatie

Stichting Toneelgroep T-jater

Stichting Toneelgroep T-jater Stichting Toneelgroep T-jater Project Theater op het Plein - Geldermalsen The Christmas Candles en The Compassion 2016: Het begin Achtergrondinformatie over het project In 2016 heeft Gewoon Taal (toen

Nadere informatie

Les 3 Monniken en Ridders MUZIEK

Les 3 Monniken en Ridders MUZIEK Les 3 Monniken en Ridders MUZIEK Annemieke Hooijschuur en Hanneke de Jong Les 3 Monniken en Ridders MUZIEK Wereldlijke en Geestelijke Voorkennis De leerlingen zijn enigszins op de hoogte van de levenswijze

Nadere informatie