7881 CN Emmer Compascuum

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "7881 CN Emmer Compascuum"

Transcriptie

1 r.k.b.s. de Hoeksteen directeur: Anja Reckers Hoofdkanaal o.z. 86 locatieleider: Inge Kiers 7881 CN Emmer Compascuum tel: Weekbericht schooljaar oktober - 10 oktober Uit de teamkamer Aanwezigheid directie & Ib-er Anja Linda AGENDA Datum Wat Waar + tijd Voor wie 10 oktober Openingsviering Kerk uur Alle belangstellenden 13 oktober Opening schoolplein Schoolplein Alle belangstellenden oktober Herfstvakantie Jarig deze week Maandag & Dinsdag. Van 9 12 oktober Studiereis Maandag Donderdag 9 september Marit Gustin Groep 2 Voor- en naschoolse opvang Wij bieden, als team, al voorschoolse opvang aan. Graag willen wij dit uitbreiden en ook naschoolse opvang bieden. Dit is wel mogelijk, maar dan moeten hiervoor ongeveer 6 aanmeldingen zijn. Mocht u interesse hebben in voorschoolse/ naschoolse opvang, laat het ons dan weten. Onze intentie is om hier zo snel mogelijk mee te starten, mits er voldoende aanmeldingen zijn. Aanmelden hiervoor kan bij Anja of, bij afwezigheid van Anja, kan er contact gezocht worden met Loes.

2 Peuteropvang Onze peuteropvang is al een tijd van start. En wat is het een groot succes! De kinderen hebben veel plezier met juf Lida en leren ongelooflijk veel. Graag zouden ze nog meer vrienden en vriendinnen erbij krijgen. Kent u iemand die een peuter heeft en nog opvang zoekt? Dan kunnen die zich altijd aanmelden bij onze school. De tijden zijn: maandag van 8.30 uur tot uur en woensdag van 8.30 uur tot uur. Als ze eerst even willen komen kijken is dit altijd mogelijk. Spaart u mee voor school: Sparen voor je school? De actie Sparen voor je school, loopt nog t.m. 11 oktober. We kunnen sparen voor spel- en leermaterialen. Tijdens de actie ontvangen klanten van Jumbo bij elke besteding van 10,- een schoolspaarpunt met een code. Op de website jumbosparenvoorjeschool.nl kunt u de punten heel eenvoudig toewijzen aan een deelnemende school. We hopen dat u dan mee wilt sparen voor onze school. Hoe meer punten we verzamelen hoe meer we kunnen besteden aan materiaal voor uw kinderen. Doet u mee? Alvast hartelijk bedankt Schoolfoto s bestellen Twee weken geleden hebben de leerlingen een flyer mee naar huis gekregen om de schoolfoto s online te bestellen. Als de schoolfoto s voor 10 oktober worden besteld, wordt de bestelling afgeleverd op school en hoeft u geen orderkosten te betalen. Openingsviering in de kerk Maandag 10 oktober is de Openingsviering om uur. Alle ouders, opa s/oma s en andere belangstellenden zijn hiervoor van harte welkom! Het thema van deze openingsviering is: Onderweg zijn. Donderdag 13 oktober vrij om uur De leerlingen zijn op donderdag 13 oktober om uur vrij i.v.m. de feestelijke opening van het schoolplein. Vanaf uur zien we de leerlingen graag terug voor de Colorrun. Opening schoolplein Bij dezen willen we iedereen van harte uitnodigen op donderdag 13 oktober om ons plein feestelijk te openen. De middag zal er als volgt uitzien: uur: Aanvang uur: Officiële opening uur: Colorrun (Sponsorloop) 1 t/m uur: Colorrun (sponsorloop) 5 t/m uur: Afsluiting Ondertussen zijn er nog vele andere dingen te zien en te doen bijv. Het Rad van fortuin met leuke prijzen. Er zal een springkussen voor de kinderen zijn. Ook zijn er de nodige versnaperingen. Hopelijk zien wij u allemaal op donderdag 13 oktober rond de klok van uur. Uitnodiging Opening schoolplein De uitnodigingen voor de opening van het schoolplein zijn mee gegaan. Wat zou het leuk zijn als er veel familie, vrienden en bekenden komen kijken naar de opening van het schoolplein en natuurlijk naar de Colorrun!

3 Colorrun Sponsorloop groep 1 t/m 8, peuters en ouders Vandaag krijgen de leerlingen een sponsorlijst mee voor de Colorrun. De leerlingen mogen zich laten sponsoren door familie, vrienden enz. Het geld wat opgehaald zal worden, wordt gebruikt om leuke dingen mee te doen voor de leerlingen, zoals voor de aanschaf van leesboeken of buiten speelmateriaal. Ook ouders mogen mee doen aan de Colorrun en zich laten sponsoren. Als u het leuk vindt, om ook mee te doen, kunt u aan de leerkracht doorgeven en krijgt u ook een sponsorformulier. Wat zal u kind het leuk vinden, als u samen met u zoon of dochter de Colorrun loopt!! De leerlingen en ev. ouders kunnen tot 13 oktober hun lijst inleveren op school. Na de Colorrun zullen de lijsten weer mee naar huis gaan om het geld op te halen. Als er alleen vaste bedragen zijn gesponsord kan het geld direct worden ingeleverd. De leerlingen en ouders rennen een rondje door de school en over het plein. Ze kunnen zich per rondje laten sponsoren of voor een vast bedrag. Er kunnen tijdens de Colorrun zakjes kleurenpoeder worden gekocht en dit kan gegooid worden, zodat de leerlingen er kleurrijk uit komen te zien tijdens het lopen. Het is verstandig als de kinderen en ouders een zonne/duikbril opzetten ter bescherming voor hun ogen. Het zou leuk zijn als de leerlingen en ouders een wit (oud) T-shirt dragen. Het kleurenpoeder is meestal goed te verwijderen, maar zoals voor alle vlekken geldt: hoe eerder je wast, hoe beter het uit de kleren gaat. Tip: breng vooraf wat baby-olie aan op je haar, dan was je het poeder er gemakkelijker weer uit. Damesfiets gevraagd: Heeft iemand thuis nog een oude damesfiets staan voor naar de gym. De schoolfietsen zijn nog aanwezig, maar daar heb je het ook wel mee gehad. Ze zijn oud en niet meer te vertrouwen. Dus als u nog een damesfiets over heeft en er zitten 2 wielen, een frame en een stuur aan, dan zouden wij daar als school heel blij mee zijn. Kinderboekenweek Oproep aan alle opa s en oma s! Woensdag gaat de Kinderboekenweek van start. Het thema van dit jaar is: Opa s en oma s, voor altijd jong! We openen dit leesbevorderingsproject woensdag om 8.30 uur met alle leerlingen (in centrale hal van de school). Mocht u het gezellig en leuk vinden, blijf dan gerust even kijken! Tot aan de herfstvakantie zal dit project een belangrijke plaats krijgen in iedere groep. We willen daarom vragen aan alle opa s en oma s of ze het leuk zouden vinden om een keertje in de klas te komen voorlezen. U kunt hiervoor zelf een afspraak met de leerkracht van de groep. Hopelijk mogen we veel opa s en oma s verwelkomen! Uit de peutergroep Feest Vorige week hebben we, samen met de kleuters, de verjaardag van Juf Lida gevierd. Met een echte feesthoed en taart en nog meer lekkere dingen, was het een gezellige morgen.

4 Thema Ook zijn we verder gegaan met het thema Familie. Iedereen heeft al prachtige familiefoto s meegenomen. Er wordt uitgebreid besproken, wie er op de foto s staan. Het prentenboek Broertje te koop! is favoriet. Het is een grappig, herkenbaar boek. Een jonger broertje dat de tekeningen stuk scheurt, blokken torens omgooit. Bij dit thema horen natuurlijk ook de nodige knutselwerkjes. We hebben al een familieportret gemaakt. Geplakt en geverfd. Peutergroep Nu we een aantal weken aan het werk zijn, merken we al hoe goed de samenwerking is. Het samenwerken met groep 1 & 2 gaat fantastisch. We spelen samen op het plein. Gaan vaak s middags samen met de kleuters aan de slag en regelmatig komen de kleuters bij ons langs om even te spelen. Wij vinden het erg gezellig. Er zijn een aantal kinderen die proefdraaien in groep 1 en daarnaast op de peutergroep zitten. Omdat we met dezelfde thema s werken, is de doorgaande lijn perfect. Voor de kinderen die straks naar groep 1 gaan, is de school niet vreemd, de juf is bekend, de kinderen zijn bekend. Het is vertrouwd! Uit groep 1 en 2 Gymschoenen De zomer is voorbij en we gaan nu weer meer gebruik maken van het speellokaal. Zou u een paar gymschoenen willen meegeven die op school mogen blijven? Alvast hartelijk dank! Schoonmaak lokaal Afgelopen donderdag hebben de moeder van Stern, de moeder van Marit en Sophie en de moeder van Antoni, flink gepoetst in de klas. Het rook bij het binnen gaan van de klas heel schoon! De kleuters en de juffen zijn heel blij! Deze week gaan de moeders op donderdagmiddag de rest van de klas schoonmaken. We kunnen nog wel wat hulp gebruiken bij het schoonmaken van het kleine materiaal zoals duplo enz. Als u een bak mee naar huis wilt om schoon te maken, kunt u zich bij juf melden. Thema Familie Deze week hebben we weer gewerkt over het thema familie. De kinderen hebben met kralen een oma gemaakt, een brief gestempeld en gekleurd voor opa en oma en zichzelf en hun familie geverfd. Verder hebben we al een hele mooie familiestamboom van Nienke in de klas en een mooie familiefoto van Marit en Sophie. Deze week werken we voor de laatste keer aan het thema familie. Uit groep 3 en 4 Veilig leren lezen We gaan deze week de letter uu en ie leren en herhalen de letters eu, u. De leerlingen kunnen ook thuis oefenen met de letters en woorden op de zoemapp.

5 Taal Groep 4 start deze week met een nieuw blok. Het thema is onderweg. In dit thema leren we woorden die over onderweg gaan. Maken we kennis met verschillende straatnamen en leren we de betekenis van verkeersborden die je onderweg tegen komt. We gaan ook oefenen met de geluiden die je onderweg tegenkomt. Ook zullen we stil staan bij het eigen adres en hoe je een routebeschrijving moet maken. Uit groep 5 en 6 Gym Vanaf afgelopen maandag gaan de kinderen niet met mij naar de gym, maar dit is afwisselend met juf Inge of met juf Diana. Ik ben zelf op school om ambulante taken op mij te nemen. Uit groep 7 en 8 Spannende week We hebben een spannende week achter de rug. We hebben les gekregen van onze nieuwe meester. Alle gesprekken met ouders zijn goed verlopen. Deze week werken we voor rekenen aan komma getallen. Trefwoord: Stoelendans U kent vast het spelletje stoelendans, waarbij je moet zorgen dat je op één van de lege stoelen komt te zitten, terwijl er minder stoelen zijn dan spelers. Een spelletje, dat in het echte leven zich ook soms voordoet en dan een strijd kan worden: er is geen plaats voor iedereen. De kinderen denken na over de plek die ze in de klas hebben en bij u thuis. En daar vindt soms die strijd plaats over wie het eerste mag zijn en dat kan leiden tot jaloezie. Soms wordt een kind buitengesloten of je komt op de reservebank bij de sportclub te zitten. Hoe is dat om voorgetrokken te worden of buitengesloten te worden? We willen samen over deze stoelendans nadenken. De kinderen luisteren naar het vervolg van het verhaal over Abraham en zijn familie. Daar vindt ook een stoelendans plaats. Sara kan niet zwanger worden. En dan valt die droom over een groot nageslacht in duigen. Om toch kinderen te krijgen neemt Abraham een tweede vrouw: de slavin Hagar. En dan begint de stoelendans om de eerste plaats in huize Abraham. Als Ismaël geboren wordt, het kindje van Hagar, is hij de opvolger van Abraham als stamhoofd. Hagar eist die plek op. Sara kan het niet aanzien en maakt het leven van Hagar heel moeilijk. Op het laatst moet Hagar met Ismaël wegvluchten, de woestijn in. Gelukkig zorgt God voor hen en blijven ze leven. Op een dag komen er drie mannen bij Abraham en ze vertellen dat Sara zwanger zal worden. Sara hoort het vanuit haar tent en moet heel hard lachen omdat dat toch echt niet kan nu ze zo oud is. Maar toch gebeurt het Abraham en Sara zijn heel blij als Sara uiteindelijk toch zwanger wordt. Sara krijgt een zoon en ze noemen hem Izaäk. Zo kan de stamboom van Abraham in joodse lijn voortgezet worden nu Izaäk geboren is uit een joodse moeder. En daarmee wordt Abraham de stamvader van alle joden. De moslims noemen Ismaël als hun stamvader en daarmee is Ibrahim, zoals ze Abraham noemen, tegelijk ook hun stamvader. Zo zie je dat zo n spelletje als stoelendans soms heel cru ook in het gewone leven plaatsvindt, ook al in Bijbelse tijden. Zaak is dan om dat van een andere kant te bekijken. Je kunt niet altijd naast de juf zitten: wie heeft daar een goed plan voor, vragen de jongste kinderen zich af.

6 En ook de oudere kinderen gaan vragen stellen bij al die stoelendansen. Kom je alleen voor jezelf op of heb je ook oog voor een ander? Kun je iets betekenen voor de verliezer? Gun je elkaar een goede plek en maak je ruimte? Iedereen telt toch mee? Dat mogen de kinderen bedenken. En misschien komen ze op het idee om er gewoon een stoel bij te zetten. Wie zal daar tegen zijn? VAN DERDEN Grote voorleeswedstrijd voor opa's en oma's in de Kinderboekenweek Kan jouw opa of oma heeeeeel mooi voorlezen? Lekker spannend zodat je op het puntje van je stoel zit... of je kussen vasthoudt tijdens het luisteren omdat het zo zielig is? Dan is dit de kans om jouw opa of oma eens in het zonnetje te zetten! En anderen mee te laten genieten. De Kinderboekenweek (5-16 oktober) gaat dit jaar over oma's en opa's en het thema is: Voor altijd jong. Op zondagmiddag 9 oktober is er tijdens de Opa en Oma middag in de centrale bibliotheek in Emmen (aan het Noorderplein) een voorleeswedstrijd voor Opa's en Oma's. Een jury kiest de best voorlezende opa of oma van de gemeente Emmen en jij komt natuurlijk aanmoedigen! Het verhaal dat wordt voorgelezen moet wel een kinderverhaal zijn. Geef je opa of oma op vóór 3 oktober bij kinderboekenweek@bibliotheekemmen.nl We hebben deze gegevens nodig: Je eigen naam en leeftijd. de naam van je opa of oma jullie favoriete boek dat wordt voorgelezen telefoonnummer en adres van je opa of oma. Het is natuurlijk wel de bedoeling dat jullie samen komen op deze middag!

Woensdag 16 november Directie afwezig (directieberaad) Donderdag 17 november s Middags directie afwezig

Woensdag 16 november Directie afwezig (directieberaad) Donderdag 17 november s Middags directie afwezig INFO Jaargang 23, Nummer 10, 8-11-2016 Maandag 07 november Ontwikkelgesprekken Dinsdag 08 november Nationaal schoolontbijt Ontwikkelgesprekken Woensdag 09 november Ontwikkelgesprekken Donderdag 10 november

Nadere informatie

Datum Activiteit Tijd: Wie. Woensdag 5 oktober Start kinderboekenweek 2016 Kinderen

Datum Activiteit Tijd: Wie. Woensdag 5 oktober Start kinderboekenweek 2016 Kinderen rk/pc jenaplanbasisschool Kristalla Laan van het Kinholt 576 7823 HP Emmen 0591-622657 http://www.kristalla.nu kristalla@primenius.nl Datum Activiteit Tijd: Wie Woensdag 5 oktober Start kinderboekenweek

Nadere informatie

Jaargang: 29 Nummer: september Agenda

Jaargang: 29 Nummer: september Agenda Agenda Dinsdag 4 oktober Woensdag 5 oktober Jaarvergadering OR 8.30 9.30 uur Opening kinderboekenweek Nieuws van de directie Afscheid Andries Onze Andries (vrijwilliger van onze school) gaat nu écht met

Nadere informatie

Agenda. Rommelmarkt. 12 okt. Mama Café. 14 okt. Studiedag, kinderen vrij. 17 okt. Start herfstvakantie. di.mo wo. mi. do. mi

Agenda. Rommelmarkt. 12 okt. Mama Café. 14 okt. Studiedag, kinderen vrij. 17 okt. Start herfstvakantie. di.mo wo. mi. do. mi 12 okt. Mama Café Vrijdag 30-09- 2016, 1 ste jaargang Nummer 6, week 39 Jarigen Oliver de Man en juf Jori zijn 3 oktober jarig. Op 9 oktober viert Faroek Steenge zijn verjaardag. Hartelijk gefeliciteerd

Nadere informatie

Hebt u zich al aangemeld? Ranking de Hoeksteen woensdag 6 juli Hebt u altijd al uw mening willen geven over onze school? PAK NU UW KANS!!!

Hebt u zich al aangemeld? Ranking de Hoeksteen woensdag 6 juli Hebt u altijd al uw mening willen geven over onze school? PAK NU UW KANS!!! r.k.b.s. de Hoeksteen interim-directeur: Anja Reckers Hoofdkanaal o.z. 86 Locatieleider: Inge Kiers 7881 CN Emmer Compascuum e-mail:hoeksteen@primenius.nl tel: 0591-352677 www.dehoeksteen-skod.nl Weekbericht

Nadere informatie

AGENDA Datum Wat Waar + tijd Voor wie Maandag 12 sept. Schoolfotograaf Nicole Holsheimer Op school Peuters

AGENDA Datum Wat Waar + tijd Voor wie Maandag 12 sept. Schoolfotograaf Nicole Holsheimer Op school Peuters r.k.b.s. de Hoeksteen directeur: Anja Reckers Hoofdkanaal o.z. 86 locatieleider: Inge Kiers 7881 CN Emmer Compascuum e-mail:hoeksteen@primenius.nl tel: 0591-352677 www.dehoeksteen-skod.nl Weekbericht schooljaar

Nadere informatie

Uit de teamkamer Aanwezigheid directie & Ib-er Maandag 21- vrijdag 25 & maandag 28 november Maandagochtend 21- dinsdag 22 & maandagmorgen 28 nov.

Uit de teamkamer Aanwezigheid directie & Ib-er Maandag 21- vrijdag 25 & maandag 28 november Maandagochtend 21- dinsdag 22 & maandagmorgen 28 nov. r.k.b.s. de Hoeksteen directeur: Anja Reckers Hoofdkanaal o.z. 86 locatieleider: Inge Kiers 7881 CN Emmer Compascuum e-mail:hoeksteen@primenius.nl tel: 0591-352677 https://www.rkbsdehoeksteen.nl Weekbericht

Nadere informatie

7881 CN Emmer Compascuum

7881 CN Emmer Compascuum r.k.b.s. de Hoeksteen directeur: Anja Reckers Hoofdkanaal o.z. 86 locatieleider: Inge Kiers 7881 CN Emmer Compascuum e-mail:hoeksteen@primenius.nl tel: 0591-352677 www.dehoeksteen-skod.nl Weekbericht schooljaar

Nadere informatie

WEEKBERICHT. Agenda MA03 MA26. WO28 Directeur aanwezig Start Kinderboekenweek VR07 VR30. Schoolnieuws. Jaargang 25 Nummer

WEEKBERICHT. Agenda MA03 MA26. WO28 Directeur aanwezig Start Kinderboekenweek VR07 VR30. Schoolnieuws. Jaargang 25 Nummer WEEKBERICHT Jaargang 25 Nummer 05 23-09-2016 Jhr. M.W.C. de Jongestraat 26 7891 KN Klazienaveen 0591-312366 www.sthenricusschool.nl sthenricusschool@primenius.nl MA26 Agenda 19.00 uur: Informatieavond

Nadere informatie

Weekbericht schooljaar

Weekbericht schooljaar r.k.b.s. de Hoeksteen directeur: Anja Reckers Hoofdkanaal O.Z. 86 teamleider: Truida Oosting 7881 CN Emmer Compascuum e-mail: hoeksteen@primenius.nl tel: 0591-352677 https://www.rkbsdehoeksteen.nl Weekbericht

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Nieuws uit de school. Belangrijke Data. Nieuws uit de groepen. 03 oktober nr. 06

Nieuwsbrief. Nieuws uit de school. Belangrijke Data. Nieuws uit de groepen. 03 oktober nr. 06 03 oktober 2016 2016-2017 nr. 06 Nieuws uit de school Nieuwsbrief Beeldcoach opleiding Juf Linda (MIB) doet de opleiding tot beeldcoach. Hiermee kan ze de leerkrachten coachen en begeleiden d.m.v. filmopnames

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 39

t Informantje schooljaar week 39 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger - Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2016-2017 week 39

Nadere informatie

7881 CN Emmer Compascuum Datum Wat Waar + tijd Voor wie 31 okt t-m 11 Project school/kerk Op school Alle kinderen

7881 CN Emmer Compascuum Datum Wat Waar + tijd Voor wie 31 okt t-m 11 Project school/kerk Op school Alle kinderen r.k.b.s. de Hoeksteen directeur: Anja Reckers Hoofdkanaal o.z. 86 locatieleider: Inge Kiers 7881 CN Emmer Compascuum e-mail:hoeksteen@primenius.nl tel: 0591-352677 https://www.rkbsdehoeksteen.nl Weekbericht

Nadere informatie

Nieuwsbrief nummer 5 schooljaar Agenda voor de komende weken Covey trainingsverdiepingsavond voor ouders

Nieuwsbrief nummer 5 schooljaar Agenda voor de komende weken Covey trainingsverdiepingsavond voor ouders 28-09-2016 Nieuwsbrief nummer 5 schooljaar 2016-2017 Agenda voor de komende weken 29-09-2016 Covey trainingsverdiepingsavond voor ouders 05-10-2016 Start Kinderboekenweek 05-10-2016 Kleedjesmarkt 11.30

Nadere informatie

Weekbericht schooljaar

Weekbericht schooljaar r.k.b.s. de Hoeksteen directeur: Anja Reckers Hoofdkanaal O.Z. 86 teamleider: Truida Oosting 7881 CN Emmer Compascuum e-mail: hoeksteen@primenius.nl tel: 0591-352677 https://www.rkbsdehoeksteen.nl Weekbericht

Nadere informatie

DIT WILT U NIET MISSEN: Ranking de Hoeksteen woensdag 6 juli Hebt u altijd al uw mening willen geven over onze school? PAK NU UW KANS!!!

DIT WILT U NIET MISSEN: Ranking de Hoeksteen woensdag 6 juli Hebt u altijd al uw mening willen geven over onze school? PAK NU UW KANS!!! r.k.b.s. de Hoeksteen interim-directeur: Anja Reckers Hoofdkanaal o.z. 86 Locatieleider: Inge Kiers 7881 CN Emmer Compascuum e-mail:hoeksteen@primenius.nl tel: 0591-352677 www.dehoeksteen-skod.nl Weekbericht

Nadere informatie

9.00 Leerlingen groep 5 t/m 8 Vrijdag 23 februari Rapporten mee Leerlingen

9.00 Leerlingen groep 5 t/m 8 Vrijdag 23 februari Rapporten mee Leerlingen r.k.b.s Hoeksteen directeur: Anja Reckers Hoofdkanaal O.Z. 86 teamleider: Truida Oosting 7881 CN Emmer Compascuum e-mail: hoeksteen@primenius.nl tel : 0591-352677 https://www.rkbsdehoeksteen.nl Weekbericht

Nadere informatie

Kinderboekenweek activiteiten 2016

Kinderboekenweek activiteiten 2016 Nieuwsbrief donderdag 6 oktober 2016 Kinderboekenweek activiteiten 2016 Op donderdag 13 oktober van 16.00 tot 17.30 bent u van harte welkom om alle knutsels en werkjes van uw kind te komen bekijken tijdens

Nadere informatie

r.k.b.s. de Hoeksteen directeur: Anja Reckers Hoofdkanaal O.Z. 86 teamleider: Truida Oosting 7881 CN Emmer Compascuum

r.k.b.s. de Hoeksteen directeur: Anja Reckers Hoofdkanaal O.Z. 86 teamleider: Truida Oosting 7881 CN Emmer Compascuum r.k.b.s. de Hoeksteen directeur: Anja Reckers Hoofdkanaal O.Z. 86 teamleider: Truida Oosting 7881 CN Emmer Compascuum e-mail:hoeksteen@primenius.nl tel: 0591-352677 https://www.rkbsdehoeksteen.nl Weekbericht

Nadere informatie

Weekbericht schooljaar

Weekbericht schooljaar r.k.b.s. de Hoeksteen directeur: Anja Reckers Hoofdkanaal O.Z. 86 teamleider: Truida Oosting 7881 CN Emmer Compascuum e-mail: hoeksteen@primenius.nl tel: 0591-352677 https://www.rkbsdehoeksteen.nl Weekbericht

Nadere informatie

Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 2017

Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 2017 Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 2017 Agenda Deze week Dag Woensdag Vrijdag Datum 19-07-2017 21-07-2017 Tijd 8:45 9:30 uur v.a. 12:00 uur Activiteit Musical groep 8 Slotviering Vakantie kinderen

Nadere informatie

Weekbericht schooljaar

Weekbericht schooljaar r.k.b.s. de Hoeksteen directeur: Anja Reckers Hoofdkanaal O.Z. 86 teamleider: Truida Oosting 7881 CN Emmer Compascuum e-mail: hoeksteen@primenius.nl tel: 0591-352677 https://www.rkbsdehoeksteen.nl Weekbericht

Nadere informatie

Weekbericht schooljaar

Weekbericht schooljaar r.k.b.s. de Hoeksteen directeur: Anja Reckers Hoofdkanaal O.Z. 86 teamleider: Truida Oosting 7881 CN Emmer Compascuum e-mail: hoeksteen@primenius.nl tel: 0591-352677 https://www.rkbsdehoeksteen.nl Weekbericht

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 41

t Informantje schooljaar week 41 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger - Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2016-2017 week 41

Nadere informatie

Aanwezigheid directie, teamleider & Ib-er Anja Truida Linda

Aanwezigheid directie, teamleider & Ib-er Anja Truida Linda r.k.b.s. de Hoeksteen directeur: Anja Reckers Hoofdkanaal O.Z. 86 teamleider: Truida Oosting 7881 CN Emmer Compascuum e-mail: hoeksteen@primenius.nl tel: 0591-352677 https://www.rkbsdehoeksteen.nl Weekbericht

Nadere informatie

ASJEMENOU. Foto s. Kinderboekenweek

ASJEMENOU. Foto s. Kinderboekenweek ASJEMENOU Foto s U kunt foto s van de opening van de Kinderboekenweek, het voorlezen door groep 8 bij de kleuters en de 1e opa en oma middag, vinden op onze website in het album Kinderboekenweek. Kinderboekenweek

Nadere informatie

Wat we precies gaan kopen van dit geld is nog niet bekend maar zal volgend schooljaar duidelijk worden. U hoort nog van ons!! 1

Wat we precies gaan kopen van dit geld is nog niet bekend maar zal volgend schooljaar duidelijk worden. U hoort nog van ons!! 1 Nieuw lid MR... 1 Opbrengst kaartenactie... 1 Vakanties en studiedagen 2017-2018... 2 Sportdag september: Hulpouders gevraagd!!!... 2 Even voorstellen... 3 We zwaaien ze feestelijk uit!... 4 Summerfun...

Nadere informatie

Nr. 9 8 oktober 2015 schooljaar 2015-2016

Nr. 9 8 oktober 2015 schooljaar 2015-2016 Nr. 9 8 oktober 2015 schooljaar 2015-2016 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl www.waschooldp.nl Hallo kinderen en

Nadere informatie

27 september 4 oktober. Rkbs De Banier. Nieuws vanuit de school. Afsluiting Landenproject

27 september 4 oktober. Rkbs De Banier. Nieuws vanuit de school. Afsluiting Landenproject 3 27 september 4 oktober Rkbs De Banier Aan de ouders en verzorgers van basisschool de Banier Colofon: Rkbs De Banier - De Blokken 16-7894 CL Zwartemeer Telefoon: (0591) - 313193 E-mail: debanier@primenius.nl

Nadere informatie

September2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS

September2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS September2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS BELANGRIJKE DATA DATA ACTIVITEITEN 8 september Gastles brandweer voor alle groepen + ontruimingsoefening 12 september Informatie avond KIES 13 september

Nadere informatie

Nieuwsbrief donderdag 23 juni Beste ouders en kinderen van Het Baken,

Nieuwsbrief donderdag 23 juni Beste ouders en kinderen van Het Baken, Nieuwsbrief donderdag 23 juni 2016 Beste ouders en kinderen van Het Baken, Over een week is het zover, dan gaat op 30 juli om 16.00 uur, het eerste ZOMERFEEST van Het Baken van start! Hebben jullie er

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 25

t Informantje schooljaar week 25 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger - Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2015-2016 week 25

Nadere informatie

Kinderpostzegels

Kinderpostzegels 1 Nieuwsbrief Nummer 6 23-11-2018 Vanuit de directie Agenda 29-11-2018 Kinderpostzegels Afgelopen week ben ik gebeld door een medewerker van de Kinderpostzegels. Deze mevrouw vertelde vol trots dat de

Nadere informatie

Obs t Montferland Nieuwsbrief oktober 2016

Obs t Montferland Nieuwsbrief oktober 2016 Obs t Montferland Nieuwsbrief oktober 2016 UITDAGEND ONDERWIJS MET EEN STERKE BASIS Agenda: oktober 2016 ma di wo do vr za zo 3 4 Dierendag 5 Dag van de leraar Start Kinderboekenweek 6 7 8 9 8.30 Inloopuurtje

Nadere informatie

Uit de teamkamer Aanwezigheid directie, teamleider & Ib-er

Uit de teamkamer Aanwezigheid directie, teamleider & Ib-er r.k.b.s. de Hoeksteen directeur: Anja Reckers Hoofdkanaal O.Z. 86 teamleider: Truida Oosting 7881 CN Emmer Compascuum e-mail: hoeksteen@primenius.nl tel: 0591-352677 https://www.rkbsdehoeksteen.nl Weekbericht

Nadere informatie

Weekbericht schooljaar juli - 01 september

Weekbericht schooljaar juli - 01 september r.k.b.s. de Hoeksteen interim-directeur: Anja Reckers Hoofdkanaal o.z. 86 locatieleider: Inge Kiers 7881 CN Emmer Compascuum e-mail:hoeksteen@primenius.nl tel: 0591-352677 www.dehoeksteen-skod.nl Weekbericht

Nadere informatie

Nieuwsbrief schooljaar Nr.6 week 40

Nieuwsbrief schooljaar Nr.6 week 40 Nieuwsbrief schooljaar 2016-2017 Nr.6 week 40 Het thema van deze week is : Stoelendans; Welke plaats heb jij? Stoelendans is een leuk spelletje. Zeker als er genoeg stoelen zijn. Maar als er een stoel

Nadere informatie

De Kraanvogel Vluchtnieuws 1

De Kraanvogel Vluchtnieuws 1 Aug. 2013 Vanuit de directie Beste ouders en verzorgers, De kop is er af! Vol enthousiasme zijn we gestart. Hopelijk heeft u dat ook zo ervaren.. Een nieuw schooljaar, nieuwe kinderen, een nieuwe juf/meester

Nadere informatie

11 oktober Jaylee, groep 2 14 oktober Mark, groep 5. Van harte gefeliciteerd! Groep 1/2 gesplitst. Gevonden voorwerpen

11 oktober Jaylee, groep 2 14 oktober Mark, groep 5. Van harte gefeliciteerd! Groep 1/2 gesplitst. Gevonden voorwerpen Obs De Plaats Schoolwerf 1 1657 LD Abbekerk T: 0229-581278 E: info@obsdeplaats.nl Vrijdag 7 oktober 2016 Maandag 10 oktober Schoolfotograaf Woensdag 12 oktober Weekbreak groep 1/2 en 8 Donderdag 13 oktober

Nadere informatie

Beste ouders en verzorgers

Beste ouders en verzorgers Beste ouders en verzorgers Vandaag hebben de leerlingen een dag vrij, lekker even uitrusten in deze week van de avondvierdaagse. Het team van de Zuidster geeft juist vandaag vol gas! Deze studiedag hebben

Nadere informatie

r.k.b.s Hoeksteen directeur: Anja Reckers Hoofdkanaal O.Z. 86 teamleider: Truida Oosting 7881 CN Emmer Compascuum

r.k.b.s Hoeksteen directeur: Anja Reckers Hoofdkanaal O.Z. 86 teamleider: Truida Oosting 7881 CN Emmer Compascuum r.k.b.s Hoeksteen directeur: Anja Reckers Hoofdkanaal O.Z. 86 teamleider: Truida Oosting 7881 CN Emmer Compascuum e-mail: hoeksteen@primenius.nl tel: 0591-352677 https://www.rkbsdehoeksteen.nl Weekbericht

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 26

t Informantje schooljaar week 26 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger - Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2015-2016 week 26

Nadere informatie

klas gewerkt aan de hand van thema s. Die thema s is in allerlei activiteiten terug te zien.

klas gewerkt aan de hand van thema s. Die thema s is in allerlei activiteiten terug te zien. Welkom Welkom in groep 1van de Willem Teellinckschool. Uw kind zit voor het eerste of tweede jaar op de basisschool. In het begin is het voor kinderen vaak even wennen. Het gaat anders dan op de peuterspeelzaal

Nadere informatie

Bijlage: - MR vacature - Matrix kerken

Bijlage: - MR vacature - Matrix kerken 1 oktober 2015 ONS - NIEUWS Agenda: 2-10: speelgoedochtend kleuters 5-10: inloopspreekuur IB-er Dag van de leraar 7-10: finale voorleeswedstrijd 7-10: schoolgebedsgroep 12-10: bibliotheekactiviteit gr

Nadere informatie

7881 CN Emmer Compascuum Maandag dinsdag woensdag dondermiddag woensdag

7881 CN Emmer Compascuum Maandag dinsdag woensdag dondermiddag woensdag r.k.b.s. de Hoeksteen directeur: Anja Reckers Hoofdkanaal o.z. 86 teamleider: Truida Oosting 7881 CN Emmer Compascuum e-mail:hoeksteen@primenius.nl tel: 0591-352677 https://www.rkbsdehoeksteen.nl Weekbericht

Nadere informatie

Delft,

Delft, www.cornelismusius.nl cornelismusius@laurentiusstichting.nl Delft, 30-09-2016 Inhoud Zomerfeest op zaterdag 17 september... 1 Belangrijk nieuws uit de kleutergroepen... 2 De Vindplaats... 3 Maandsluiting...

Nadere informatie

Nieuwsbrief 17 De Driekleur locatie Wilhelmina 27 juni 2019

Nieuwsbrief 17 De Driekleur locatie Wilhelmina 27 juni 2019 Start van het nieuwe schooljaar op dinsdag 3 september 2019 Het schooljaar 2019-2020 start dit jaar niet op de eerste maandag, maar op dinsdag. Maar op maandagmiddag 2 september nodigen wij wel alle kinderen

Nadere informatie

Belangrijke data. Algemeen

Belangrijke data. Algemeen Ziekmelden kan via: afwezigdommeldal@eenbes.nl. Telefonisch van 8.00 uur tot 8.30 uur. Heeft u Facebook? Kijk ook eens op onze pagina: Brede School Dommeldal 5 oktober 2017 nummer 6 Belangrijke data 5

Nadere informatie

r.k.b.s. de Hoeksteen directeur: Anja Reckers Hoofdkanaal O.Z. 86 teamleider: Truida Oosting 7881 CN Emmer Compascuum

r.k.b.s. de Hoeksteen directeur: Anja Reckers Hoofdkanaal O.Z. 86 teamleider: Truida Oosting 7881 CN Emmer Compascuum r.k.b.s. de Hoeksteen directeur: Anja Reckers Hoofdkanaal O.Z. 86 teamleider: Truida Oosting 7881 CN Emmer Compascuum e-mail: hoeksteen@primenius.nl tel: 0591-352677 https://www.rkbsdehoeksteen.nl Weekbericht

Nadere informatie

Samen geloven in samen groeien Nieuwsbrief 3

Samen geloven in samen groeien Nieuwsbrief 3 Samen geloven in samen groeien Nieuwsbrief 3 Kamp Op dit moment is groep 8 op kamp in Delft. Het is heel gezellig met elkaar. Een hartelijke groet van ons allemaal! Agenda zaterdag 24 september juf Rosanne

Nadere informatie

01-06-2015. Schoolbrief 18. Sint Bonifatiusschool

01-06-2015. Schoolbrief 18. Sint Bonifatiusschool 01-06-2015 Schoolbrief 18 Sint Bonifatiusschool Schooljaar 2015-2016 Beste ouders, Informatieavond voor ouders over de visie en missie van de Sint Bonifatiusschool Afgelopen maanden hebben we ons als team

Nadere informatie

't S c h a k e l t j e 4 okt no. 417 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK

't S c h a k e l t j e 4 okt no. 417 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK Van de schoolleider 't S c h a k e l t j e 4 okt. 2016 no. 417 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK - Onze jaarlijkse ontruimingsoefening verliep vorige week vlotjes. Binnen een paar minuten stond de hele

Nadere informatie

Welkom in Wiebelwoud Centrum

Welkom in Wiebelwoud Centrum Welkom in Wiebelwoud Centrum Van harte welkom!! Voor je eerste schooldag bij ons krijg jij dit boekje. Voor jou om in te kijken Voor je mama en papa om in te lezen. Beste mama en papa, Van harte welkom

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2016/ nummer 4

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2016/ nummer 4 NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2016/2017 28-09-2016 nummer 4 Agenda di 4 oktober Schoolreis groep 3 t/m 7 woe 5 oktober Start Kinderboekweek Voor altijd jong do 13 oktober Sluiting Kinderboekenweek

Nadere informatie

Beste ouders/verzorgers

Beste ouders/verzorgers Schooljaar 2016-2017 03 juli t/m 07 oktober Agenda: Ma - Di - Dierendag groep 1-2 vanaf 13.00 uur Wo - Studiedag leerkrachten Alle leerlingen zijn vrij Do - Gym in de gymzaal voor groep 3-4 Vr - Prikbord

Nadere informatie

V a n d e d i r e c t i e. Sterke vaders gezocht. NSA activiteiten. Beste ouders/verzorgers,

V a n d e d i r e c t i e. Sterke vaders gezocht. NSA activiteiten. Beste ouders/verzorgers, Nummer: 8 Agenda V a n d e d i r e c t i e Beste ouders/verzorgers, Vorige week donderdagavond hebben we een geweldig optreden gehad van alle kleuters. Zij speelden deze avond de musical De kleine Kerstman.

Nadere informatie

Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 12 juli 2016

Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 12 juli 2016 Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 12 juli 2016 Foto van de week Vorige week is groep 8 drie dagen op kamp geweest. Het was fantastisch. Deze week staat voor groep 8 in het teken van de musical en

Nadere informatie

30 augustus 13 september. RKBS De Banier. Nieuws vanuit de school. Welkom op school. Kennismakingsgesprekken. September

30 augustus 13 september. RKBS De Banier. Nieuws vanuit de school. Welkom op school. Kennismakingsgesprekken. September 1 30 augustus 13 september RKBS De Banier September Aan «titel» «naam», «groep» Colofon: R.K.B.S. De Banier - De Blokken 16-7894 CL Zwartemeer Postadres: Postbus 19; 7890 AA Klazienaveen Telefoon: (0591)

Nadere informatie

Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 6 februari 2014

Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 6 februari 2014 Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 6 februari 2014 De Hoop 3 1911 KX Uitgeest 0251-880707 info@dewisseluitgeest.nl www.dewisseluitgeest.nl Agenda 10 februari Wisselmiddag techniek

Nadere informatie

Van harte gefeliciteerd!!

Van harte gefeliciteerd!! Oktober 2016 - nummer 3 Belangrijke data Vrijdag 14 oktober Afsluiting KinderBoekenWeek- Open Podium 1 Dinsdag 18 oktober Licht aan actie (meer info verderop in de nieuwsbrief) Kinderen uit groep 4 t/m

Nadere informatie

Over De Veenbrug. Een dag niet gelezen is een dag niet geleefd. Kind op Maandag

Over De Veenbrug. Een dag niet gelezen is een dag niet geleefd. Kind op Maandag Over De Veenbrug Jaargang 17, nummer 4 30 september 2016 Een dag niet gelezen is een dag niet geleefd Zendingsgeld Elke maandagmorgen zamelen we zendingsgeld in om zo ons steentje bij te dragen aan het

Nadere informatie

Donderdag 5 oktober: Alle kinderen vrij, studiedag voor alle teamleden (tevens is donderdag 5 oktober landelijke stakingsdag POinactie)

Donderdag 5 oktober: Alle kinderen vrij, studiedag voor alle teamleden (tevens is donderdag 5 oktober landelijke stakingsdag POinactie) Nr. 05 maandag 25 september 2017 Belangrijke data Maandag 25 september: Start Kinderboekenweek. Thema Gruwelijk eng Donderdag 28 september: Afname NIO groep 8b Maandag 2 oktober: Afname NIO groep 8a Zet

Nadere informatie

Nieuwsbrief 4, vrijdag 7 oktober 2016

Nieuwsbrief 4, vrijdag 7 oktober 2016 Nieuwsbrief 4, vrijdag 7 oktober 2016 Agenda 5 oktober start kinderboeken week 6 oktober oud papier container 15 tot 23 oktober herfstvakantie 24 oktober luizencontrole 14 november 10-minuten gesprekken

Nadere informatie

CBS de Wegwijzer schooljaar Nieuwsbrief nummer 3. Vrijdag 7 oktober 2016, week 40. telefoon school:

CBS de Wegwijzer schooljaar Nieuwsbrief nummer 3. Vrijdag 7 oktober 2016, week 40. telefoon school: CBS de Wegwijzer schooljaar 2016-2017 Nieuwsbrief nummer 3 Vrijdag 7 oktober 2016, week 40 telefoon school: 0597-531308 www.cbs-wegwijzer-bellingwolde.picto.nl Agenda Datum Activiteit 11 oktober leerlingenraad

Nadere informatie

November 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS

November 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS November 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS BELANGRIJKE DATA DATA ACTIVITEITEN 24 oktober KIES 25 oktober Rots en Water groep 7/8 27 oktober Fietsencontrole groep 5 t/m 8 31 oktober Rots en

Nadere informatie

september 2014 Uit de directiekamer

september 2014 Uit de directiekamer september 2014 Uit de directiekamer De eerste nieuwsbrief van dit jaar en ook de eerste nieuwsbrief van mijn hand. Allereerst wil ik jullie allemaal hartelijk bedanken voor het ontzettend warme welkom!

Nadere informatie

, # 2 / 23 september 2016

, # 2 / 23 september 2016 2016-2017, # 2 / 23 september 2016 Terugblik fusiefeest We kunnen terugblikken op een prachtig fusiefeest! Allereerst de opening door alle leerlingen van obs De Veenvlinder met de zogenaamde klapdans.

Nadere informatie

maandag 2 maart start groep 2 start verkeerproject met de hele Brede School

maandag 2 maart start groep 2 start verkeerproject met de hele Brede School 25 februari 2015, jaargang 5 nummer 12 Niet vergeten donderdag 26 februari ouderpanel maandag 2 maart start groep 2 maandag 2 maart start verkeerproject met de hele Brede School donderdag 5 maart creamiddag

Nadere informatie

r.k.b.s. de Hoeksteen directeur: Anja Reckers Hoofdkanaal O.Z. 86 teamleider: Truida Oosting 7881 CN Emmer Compascuum

r.k.b.s. de Hoeksteen directeur: Anja Reckers Hoofdkanaal O.Z. 86 teamleider: Truida Oosting 7881 CN Emmer Compascuum r.k.b.s. de Hoeksteen directeur: Anja Reckers Hoofdkanaal O.Z. 86 teamleider: Truida Oosting 7881 CN Emmer Compascuum e-mail: hoeksteen@primenius.nl tel: 0591-352677 https://www.rkbsdehoeksteen.nl Weekbericht

Nadere informatie

Hilversum, 6 oktober Beste ouder(s)/verzorger(s), Hierbij het maandbericht van oktober Dinsdagavond 6 oktober. Lezing Geef me de 5

Hilversum, 6 oktober Beste ouder(s)/verzorger(s), Hierbij het maandbericht van oktober Dinsdagavond 6 oktober. Lezing Geef me de 5 Hilversum, 6 oktober 2015 Beste ouder(s)/verzorger(s), Hierbij het maandbericht van oktober 2015. Dinsdagavond 6 oktober Lezing Geef me de 5 Het is de week van de opvoeding, daarom is er vanavond een lezing

Nadere informatie

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8 Jan Naardingweg 56 7914 PN Noordscheschut T: 0528-341268 E: info@regenboognoordscheschut.nl www.regenboognoordscheschut.en3.nl 7 juli 2017 AGENDA BIJBELVERHALEN Za 8 Oud Papier KIJK JE UIT? Ma 10 Contactmiddag

Nadere informatie

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Nummer 4, december 2018 AGENDA JANUARI 7 Start thema Beroepen/wat wil je later worden 23 Nationale Voorleesdagen 24 Voorleesontbijt groep 1/2 21 t/m 01-02 Toets weken CITO 30 Groepspresentatie groep 7

Nadere informatie

Deze bijdrage blijft voor ,- per leerling. Per gezin betaalt u maximaal voor 3 kinderen.

Deze bijdrage blijft voor ,- per leerling. Per gezin betaalt u maximaal voor 3 kinderen. Riemslootnieuws 757 11-10-2018 Jaargang 18 E-mail: info@obsderiemsloot.nl tel. nr. 0516 432090 NIEUWS VANUIT DE SCHOOL Vrijwillige ouderbijdrage ((((herinnering herinnering U heeft vorige week namens de

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3 OBS De Driekleur Locatie Wilhelmina 26 september 2017 Agenda

Nieuwsbrief 3 OBS De Driekleur Locatie Wilhelmina 26 september 2017 Agenda Nieuwsbrief 3 OBS De Driekleur Locatie Wilhelmina 26 september 2017 Agenda di 26 sept. Nieuwsbrief nr. 3 wo 27 sept Start verkoop Kinderpostzegels do 28 sept. Teamstudiedag/kinderen zijn vrij vrij 29 sept

Nadere informatie

Welkom in Wiebelwoud Ballonnenklas

Welkom in Wiebelwoud Ballonnenklas Welkom in Wiebelwoud Ballonnenklas Van harte welkom!! Voor je eerste schooldag bij ons krijg jij dit boekje. Voor jou om in te kijken Voor je mama en papa om in te lezen. Beste mama en papa, Van harte

Nadere informatie

September Welkom op onze school. Nieuwe leerlingen in de maand september zijn: Stijn Zaaijer Lynn Bonvanie

September Welkom op onze school. Nieuwe leerlingen in de maand september zijn: Stijn Zaaijer Lynn Bonvanie September 2015 Welkom op onze school. Nieuwe leerlingen in de maand september zijn: Stijn Zaaijer Lynn Bonvanie Voor de zomer vakantie is Kelvin Zwart begonnen in groep 1, in groep 2 is Henk Schaefer na

Nadere informatie

Welkom in groep 1/2 in het Ontmoetingshuis

Welkom in groep 1/2 in het Ontmoetingshuis Welkom in groep 1/2 in het Ontmoetingshuis De Bron De eerste week zit erop! Een beetje spannend was het wel: een nieuw gebouw, vier trappen op, een nieuw lokaal en voor sommige kleuters ook nieuwe kinderen

Nadere informatie

Week 14 4 april Agenda

Week 14 4 april Agenda Schoolplein Wat is er hard gewerkt aan het plein, onder supervisie van onze conciërge meester Ruud. Vandaag zijn de mannen bezig om het plein weer netjes te maken en de waterroute wordt gegraven. Felicitaties

Nadere informatie

Weekbericht schooljaar

Weekbericht schooljaar r.k.b.s. de Hoeksteen directeur: Anja Reckers Hoofdkanaal O.Z. 86 teamleider: Truida Oosting 7881 CN Emmer Compascuum e-mail:hoeksteen@primenius.nl tel: 0591-352677 https://www.rkbsdehoeksteen.nl Weekbericht

Nadere informatie

WeekBlad 9. Fluitenbergstraat NL Den Haag Lief en leed

WeekBlad 9. Fluitenbergstraat NL Den Haag Lief en leed Fluitenbergstraat 6 2545 NL Den Haag 070 3099066 www.tamarschool.nl - info@tamarschool.nl Rekeningnr. NL 58 INGB 0000 0829 78 tnv School met de Bijbel (het) Woord vooraf We hebben een leuke Kinderboekenweek

Nadere informatie

oktober 2015 Spoel 19, 7881 BH Emmer-Compascuum Tel. (0591) /

oktober 2015 Spoel 19, 7881 BH Emmer-Compascuum Tel. (0591) / Nieuwsbrief oktober 2015 Spoel 19, 7881 BH Emmer-Compascuum Tel. (0591)357346 braakhekke@viviani.nl / www.braakhekkeschool.nl Hallo ouder(s)/verzorger(s), schooljaar 2015/2016 De komende weken tijdens

Nadere informatie

Belangrijke data. Welkom!

Belangrijke data. Welkom! Subscribe Share Past Issues Tra View this email in your browser Nieuwsbrief Basisschool de Welp - februari 2016 Belangrijke data Welkom! Ook dit schooljaar verwelkomen we weer nieuwe welpjen bij ons op

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3 november 2014

Nieuwsbrief 3 november 2014 Nieuwsbrief 3 november 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Sommige ouders gaven aan de nieuwsbrief snel te lezen. Daarom nog even een tip: Kijk altijd

Nadere informatie

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken.

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken. OBS De Regenboog Burg. Mr. H. Popstraat 2 4671 ES Dinteloord Telefoon: 0167-523326 E-mail: obsderegenboog@stichtingsom.com Beste ouders/ verzorgers, december 2016 Met deze nieuwsbrief informeren wij u

Nadere informatie

Jarig deze week Vrijdag 14 juli Sterre Gelijk Groep 8 Maandag 17 juli Stern Bosma Groep 2

Jarig deze week Vrijdag 14 juli Sterre Gelijk Groep 8 Maandag 17 juli Stern Bosma Groep 2 r.k.b.s. de Hoeksteen directeur: Anja Reckers Hoofdkanaal O.Z. 86 teamleider: Truida Oosting 7881 CN Emmer Compascuum e-mail: hoeksteen@primenius.nl tel: 0591-352677 https://www.rkbsdehoeksteen.nl Weekbericht

Nadere informatie

Schooljaar 2014/2015 Nummer 38 19 juni 2015

Schooljaar 2014/2015 Nummer 38 19 juni 2015 Schooljaar 2014/2015 Nummer 38 19 juni 2015 Maandag 22 juni Meester Dave afwezig, meester Emiel in groep 6 Juf Rina afwezig, juf Stanny in groep 1-2a Meester Hans afwezig i.v.m. directieberaad s Middags

Nadere informatie

Do 15 Afsluiting Kinderboekenweek met kleedjesmarkt, 18.30-20.00 uur. Vr 16

Do 15 Afsluiting Kinderboekenweek met kleedjesmarkt, 18.30-20.00 uur. Vr 16 9 oktober 2015 Agenda Ma 12 Di 13 Wo 14 Weekend Gruitdag. Do 15 Afsluiting Kinderboekenweek met kleedjesmarkt, 18.30-20.00 uur. Vr 16 Ma 26 Di 27 Wo 28 Herfstvakantie Luizencontrole in alle groepen. Gruitdag.

Nadere informatie

Protestants Christelijke Basisschool De Schakel

Protestants Christelijke Basisschool De Schakel t Schakelaartje Protestants Christelijke Basisschool De Schakel Hoofdgebouw: Botter 40-77, 8243 KW Lelystad Telefoon: 0320-413001 Dependance: Kennemerland 17 8245 ER Lelystad Telefoon: 0320-413002 e-mail:

Nadere informatie

AGENDA JARIGEN. We wensen jullie alvast een heel fijne verjaardag! Hartelijk gefeliciteerd.

AGENDA JARIGEN. We wensen jullie alvast een heel fijne verjaardag! Hartelijk gefeliciteerd. 3 februari 2017 nummer 10 AGENDA Ma 6 febr juf Nellie afwezig Wo 8 febr studieochtend kleutergroepen (alle kleuters zijn vrij) Vr 10 febr 1 e rapport (wordt uitgesteld naar 14 februari, zie verderop in

Nadere informatie

MAANDMEMO oktober 2017

MAANDMEMO oktober 2017 MAANDMEMO oktober 2017 Beste ouder(s)/verzorger(s), De bladeren beginnen al te kleuren en langzaam valt er steeds meer op de grond. We kunnen merken dat de herfst zijn intrede doet. Aankomende maand krijgen

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 21

t Informantje schooljaar week 21 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger - Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2015-2016 week 21

Nadere informatie

Van maandag 26 februari t/m vrijdag 2 maart is het voorjaarsvakantie. Maandag 5 maart gaan we weer van start.

Van maandag 26 februari t/m vrijdag 2 maart is het voorjaarsvakantie. Maandag 5 maart gaan we weer van start. No. 22, 22 februari 2018 C.B.S. Willem Alexander 0524-57 19 56 Oranjestraat 2 info@waschooldp.nl 7753 TK Dalerpeel www.waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s) van de Willem Alexanderschool,

Nadere informatie

9 april Omdat er per ingang van volgend schooljaar 6 ouders stoppen met brigadieren zijn we dringend op zoek naar nieuwe verkeersbrigadiers!

9 april Omdat er per ingang van volgend schooljaar 6 ouders stoppen met brigadieren zijn we dringend op zoek naar nieuwe verkeersbrigadiers! Nieuwsbrief 13 9 april 2018 Foto kader: Chill-lezen aan het begin van de vrijdagmorgen in groep 6. Verkeersbrigadiers gezocht!!! Onderstaande oproep heeft al een aantal keren in de nieuwsbrief gestaan,

Nadere informatie

OBS De Wiekslag. Maandbrief start Schooljaar september 2017

OBS De Wiekslag. Maandbrief start Schooljaar september 2017 OBS De Wiekslag OBS De Wiekslag Veurste Rou 4 9697 RZ BLIJHAM T: 0597-562070 E: obsdewiekslag@sooog.nl W: www.obs-dewiekslag.nl Maandbrief start 17-18 Schooljaar 2016 2017 4 september 2017 Datum: Activiteit:

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Thema s Trefwoord. Kalender. jaargang 11 - nummer 16-6 oktober 2016

Nieuwsbrief. Thema s Trefwoord. Kalender. jaargang 11 - nummer 16-6 oktober 2016 1 Nieuwsbrief jaargang 11 - nummer 16-6 oktober 2016 Thema s Trefwoord Week 41 Thema: Plaatsmaken Een plaats hebben, is niet vanzelfsprekend. Het kan voorkomen dat er geen plaats voor je is omdat de plek

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 7

Nieuwsbrief nr. 7 Nieuwsbrief 2016-2017 nr. 7 Februari 2017 CBS De Adelaar Van de directie De periode tussen de kerst- en de voorjaarsvakantie is een korte periode dit jaar. Er stond veel te gebeuren in die tijd. De kinderen

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF September

NIEUWSBRIEF September NIEUWSBRIEF September 2011 www.dehoeksteen.nl info@dehoeksteen.nl Gravenburg Maresiusstraat 23, 9746 BH Groningen, tel: 050-2103434 Locatie Reitdiep Maresiusstraat 20, 9746 BJ Groningen, tel 06-12557170

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS De Schalmei

Nieuwsbrief CBS De Schalmei Nieuwsbrief CBS De Schalmei Je mag zijn wie je bent en gebruik maken van je talent! Schooljaar 2014-2015 nieuwsbrief 18 vrijdag 12 juni 2015 Beste ouders, Het doet mij goed om te zien hoe actief vele mensen

Nadere informatie

WOENSDAG 5 JULI Beste ouders,

WOENSDAG 5 JULI Beste ouders, WOENSDAG 5 JULI 2017 Beste ouders, JUF ANS EN JUF JANNEKE Met een lach en een traan zwaaien we vandaag de kinderen van groep 8 uit. We wensen jullie allemaal heel veel plezier en geluk op jullie nieuwe

Nadere informatie

Weekbericht schooljaar

Weekbericht schooljaar r.k.b.s. de Hoeksteen directeur: Anja Reckers Hoofdkanaal O.Z. 86 teamleider: Truida Oosting 7881 CN Emmer Compascuum e-mail:hoeksteen@primenius.nl tel: 0591-352677 https://www.rkbsdehoeksteen.nl Weekbericht

Nadere informatie