Meld foutgeparkeerde voertuigen voor in en uitritten dus nu op onze website:

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Meld foutgeparkeerde voertuigen voor in en uitritten dus nu op onze website:"

Transcriptie

1 Nieuwsbrief December 2009 Meldingspunt voor foutparkeren op website VBH Sinds kort is het mogelijk om op de website van VBH een melding te maken van voertuigen die fout voor de in en uitritten van uw bedrijf geparkeerd staan! Dit meldingspunt hebben wij gelanceerd omdat uit contact met diverse ondernemers is gebleken dat er regelmatig problemen zijn. Bij de nieuwe inrichting van de buitenruimte stuiten veel ondernemers op het probleem dat de belijning ontbreekt voor de in- en uitritten: Wordt ook uw bedrijfsvoering belemmerd door: **het ontbreken van belijning voor uw in- en uitrit waardoor voertuigen voor uw in- of uitrit parkeren?** Meldingen kunt u doen via het meldingsformulier Fout Parkeren op Om in overleg met de Gemeente tot een goede oplossing te komen willen wij inventariseren hoe vaak en waar dit probleem zich voordoet. Alleen op deze manier kunnen wij samen met de Gemeente tot een oplossing komen voor het gehele bedrijventerrein! Meld foutgeparkeerde voertuigen voor in en uitritten dus nu op onze website: Meld contactpersoon voor alarmmelding tijdens de kerstvakantie. De kerstvakantie staat voor de deur en er zal wellicht minder bedrijvigheid plaats vinden op bedrijventerrein Hordijk. De kans op criminaliteit neemt hierdoor behoorlijk toe.

2 Van de buurtagent hebben wij het verzoek ontvangen om alle leden op Hordijk een contactformulier in te laten vullen. Hierin kunt u aangeven wie binnen uw bedrijf de contactpersoon is i.v.m. alarmopvolging, deze gegevens zullen verwerkt worden in het alarm opvolgingssysteem van de politie. De gegevens zullen uitsluitend gebruikt worden, indien noodzakelijk, door de politie. Dit formulier hebben wij nogmaals in de bijlage bijgevoegd, u kunt dit formulier z.s.m. retour zenden aan info@verenigingbedrijvenhordijk.nl Het formulier zal doorgestuurd worden naar de buurtagent. Meld criminaliteit altijd bij de Politie via of via internet Meld storing aan de openbare verlichting De afgelopen periode zijn er meerdere meldingen bij ons binnen gekomen over de straatverlichting die op diverse plaatsen niet brandt. U kunt ten allen tijde aan het parkmanagement een melding doorgeven over een storing aan de verlichting in de buitenruimte, maar u kunt dit ook eenvoudig zelf doorgeven op; (hier kunt u klikken op meldingsformulier buitenruimte/klachtenformulier) Of u kunt bellen naar het telefoonnummer; Binnenkort online criminaliteit melden op website VBH Heeft u aangifte gedaan van een strafbaar feit, dan kunt u dit binnenkort melden op de website van Vereniging Bedrijven Hordijk. Nadat u aangifte heeft gedaan bij de Politie kunt u dit dan melden op onze website, zodat alle leden hiervan op de hoogte worden gebracht en gewaarschuwd zijn. Herstructurering De herstructurering op bedrijventerrein Hordijk is nog steeds in volle gang. Met de koude maanden voor de deur zullen sommige werkzaamheden tijdelijk stil komen te liggen, zo wordt er voor de asfalteringswerkzaamheden een winterstop aangekondigd. De rioolaansluitingen zullen worden voortgezet zolang het niet gaat vriezen. In de Gouderakstraat in Hordijk-Oost is het riool gereed. Vervolgens wordt de verharding aangebracht. Deze is in week 51 gereed. Het kan zijn dat de weersomstandigheden het onmogelijk maken de deklaag van het asfalt nog in 2009 aan te brengen. De deklaag wordt dan in 2010 aangebracht. Op Hordijk-West is de Bolnesstraat zo goed als gereed. Vanaf 4 januari wordt er gewerkt aan de Ridderkerkstraat. De werkzaamheden starten vanaf de kruising met de Slikkerveerstraat tot de kruising met de Berkenwoudestraat. Begin april zullen deze werkzaamheden afgerond zijn.

3 Winterstop asfalteringswerkzaamheden. In de wintermaand zal er tijdelijk gestopt worden met het produceren van asfalt. Deze werkzaamheden zullen stil komen te liggen tussen 17 december en 14 februari Rioolaansluitingen. De aansluitingen voor de riolering verlopen momenteel goed. In de wintermaanden zal er door gegaan worden met deze werkzaamheden, echter zal er rekening gehouden moeten worden met eventuele onderbrekingen van de werkzaamheden door vorst. Indien het vriest kunnen de werkzaamheden namelijk niet worden voortgezet aan het riool. BIZ Rond 16 november hebben alle pandeigenaren/pandgebruikers op Hordijk een officieel stembiljet ontvangen vanuit Gemeente belastingen met de vraag of u voor of tegen de invoering van de BIZ-regeling bent. De meningen waren verdeeld. Op maandag 14 december is officieel bekend gemaakt dat er geen BIZ ingevoerd gaat worden op bedrijventerrein Hordijk. (Hierover heeft u op maandag 14 december een mail ontvangen) Bezoek Wethouder Vervat. (Geen BIZ = betaald parkeren) Op 25 november is er vanuit VBH een mail verzonden naar alle ondernemers om verslag te doen over het bezoek van wethouder Vervat aan bedrijventerrein Hordijk. Tijdens dit bezoek heeft wethouder Vervat aangegeven dat hij ervoor wil zorgen dat het parkeerbeleid binnen eigen beheer blijft van de VBH als de BIZ op bedrijventerrein Hordijk zou worden ingevoerd. Op 14 december is officieel bekend gemaakt dat de BIZ op bedrijventerrein Hordijk niet zal worden ingevoerd. Dit houdt dus in dat het niet vanzelfsprekend meer is dat het parkeerbeleid in eigen beheer zal worden uitgevoerd. VBH zal haar uiterste best doen om een toch een oplossing te vinden voor dit probleem om de hinder door de komst van het Maasstadziekenhuis voor de ondernemers zo veel mogelijk te beperken.

4 Business-to-Business Bedrijfsbeëindiging Safe Motors. Safe Motors aan de Berkenwoudestraat 6 sluit 12/12/2009 de deuren voor de klanten en het pand wordt in de daaropvolgende twee weken leeggemaakt en opgeruimd zodat het pand eind van de maand december leeg opgeleverd kan worden aan de eigenaar. Het betreft een bedrijfsbeëindiging, de crisis heeft de eigenaar daartoe doen besluiten. Momenteel is men met Harley Davidson Rotterdam (een ander deel van safe motors) druk in de weer om te proberen dit deel te verkopen. Zeer binnenkort zal duidelijk worden of deze verkoop gaat lukken anders zal dit ook uitdraaien op een bedrijfsbeëindiging. Momenteel zit het Harley Davidson gedeelte volop in de onderhandeling. Het kan ieder moment positief of negatief afgesloten worden. Wellicht heeft u als collega ondernemer belangstelling om een motorzaak te beginnen of om in het "dan" leegstaande pand een andere onderneming te beginnen. Als u hier interesse in heeft kunt u dit aan Verenging Bedrijven Hordijk laten weten. Info@verenigingbedrijvenhordijk.nl Voor meer informatie:

5

6

7 Vacatures bij Asbest & Combi Services B.V. Asbest & Combi Services B.V. Gouderakstraat DB Rotterdam Voor onze jonge, dynamische, snelgroeiende onderneming zijn wij op zoek naar collegiale, hardwerkende, serieuze en positief ingestelde: Projectleider Sloopwerken Als projectleider dien je ruime ervaring te hebben met sloopwerken in de industrie, utiliteit- en woningbouw. Het gevraagde werk- en denkniveau ligt op Mbo/Hboniveau. Een van de werkzaamheden zal zijn het calculeren van sloopwerken en hiervoor vragen we dan ook een projectleider met ruime ervaring in het calculeren. Tevens dient het werken met diverse computerprogramma s geen problemen op te leveren. Het salaris dat wij bieden is gebaseerd op werkervaring. Wij bieden een breed pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder o.a. een auto en eindejaarsuitkering. Ben je geïnteresseerd of heb je vragen over de aangeboden functie, neem dan contact op met onze personeelsfunctionaris dhr. A. Lagendijk via telefoonnummer: of via de naar info@acsasbest.nl. DTA'ers (Deskundig Toezichthouder Asbestsloop) Het salaris dat wij bieden is gebaseerd op werkervaring. Wij bieden een breed pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder o.a. een auto en eindejaarsuitkering. In bezit zijn van rijbewijs B/E en BHV zal een pre zijn. Tevens dien je de Nederlandse taal in woord en geschrift te beheersen. Ben je geïnteresseerd of heb je vragen over de aangeboden functie, neem dan contact op met onze personeelsfunctionaris dhr. A. Lagendijk via telefoonnummer: of via de naar info@acsasbest.nl.

8 Nieuwe leden december 2009 Schilderswerken N. van der Ham Hekendorpstraat DX Rotterdam Telefoon: Fax: Website: Beschrijving: Van der Ham verzorgt: - Schilderwerk - Bouwkundig onderhoud - Glasverwerking - Metaalconservering - Betonreparatie WG Theatertechniek Hekendorpstraat DX Rotterdam Telefoon: Fax: Website: Beschrijving: WG Theatertechniek: - verhuurt en bedient theatergeluidsapparatuur, - levert en installeert deze, - traint op lokatie en levert MBO modules, - adviseert en begeleidt bij (ver)bouw, - maakt live opnames en produceert deze, - fabriceert en ontwerpt MIDI apparatuur voor theatergebruik. Geeve Hydraulics Gouderakstraat DB Rotterdam Telefoon: Fax: Website: Beschrijving: Geeve Hydraulics opgericht in 1996 is een voorraadhoudende technische groothandel in hydraulische slangen en komponenten van gerenommeerde merken. Geeve Hydraulics heeft ruim artikelen verdeeld over diverse produktgroepen op voorraad. Alle medewerkers hebben jarenlange ervaring met hydrauliek komponenten en zijn in staat U een passend antwoord en een betrouwbare oplossing te bieden. Wij streven naar een langdurige samenwerking met klanten en leveranciers en zijn dan ook bereid tot het uiterste te gaan en de prettige relatie uit te breiden. Ons technisch team staat voor U klaar.

9 Wij wensen u fijne dagen toe en veel gezondheid voor 2010! Nog even en we kunnen het jaar 2009 afsluiten. Afgelopen jaar is voor Hordijk een bewogen jaar geweest. Begin 2009 is parkmanagement van gestart gegaan met een collectief afvalinzamel project wat bij veel bedrijven tot grote kostenbesparingen heeft geleid. Daarnaast is een groot deel van het terrein geherstructureerd en zijn de belangen van de ondernemers te allen tijden zo veel mogelijk behartigd. Er hebben regelmatig bestuursvergaderingen plaatsgevonden en er zijn korte communicatielijnen opgebouwd met de (deel) Gemeente en het OBR. Tevens heeft wethouder Vervat een bezoek gebracht aan Hordijk. Daarnaast zijn alle leden regelmatig uitgenodigd voor bijeenkomsten en zijn wij dit jaar gestart met het verzenden van de eerste digitale nieuwsbrief. Naast de vele veranderingen op het terrein zijn wij dit jaar bezig geweest om als eerste bedrijventerrein van Nederland de experimentenwet Bedrijven Investering Zone (BIZ-regeling) op het bedrijventerrein in te voeren. Dit is helaas niet gelukt, wel bleken veel ondernemers zeer enthousiast voor deze regeling. Ook in 2010 zullen de verenging en de Parkmanager klaar staan voor u als ondernemer en zullen er diverse nieuwe collectieve projecten van start gaan. Wij wensen u en uw naasten hele gezellige kerstdagen en een gelukkig maar vooral gezond 2010 toe! Tot zover de derde en laatste nieuwsbrief van dit jaar. Mocht u na het lezen nog vragen hebben of aanvullende informatie wensen, dan horen wij dat graag van u. Met vriendelijke groet, Namens de Vereniging Bedrijven Hordijk. en Parkmanagement; Evelijn Mikalsen, Jaco ter Steege & Lizet van de Kooy.

NOVEMBER Beste Leden, Hierbij zenden wij u de nieuwsbrief van november BIZ 2011: 24 november uitslag

NOVEMBER Beste Leden, Hierbij zenden wij u de nieuwsbrief van november BIZ 2011: 24 november uitslag NOVEMBER 2010 Beste Leden, Hierbij zenden wij u de nieuwsbrief van november 2010. BIZ 2011: 24 november uitslag Op 24 november zal de uitslag van het draagvlak onderzoek van de BIZ-regeling bekend gemaakt

Nadere informatie

JUNI 2010. Beste Ondernemer, BIZ 2011 17 juni 2010

JUNI 2010. Beste Ondernemer, BIZ 2011 17 juni 2010 JUNI 2010 Beste Ondernemer, Hierbij zenden wij u de nieuwsbrief van juni met een totaal vernieuwde lay-out. BIZ 2011 17 juni 2010 In 2009 heeft het bestuur van vereniging bedrijven Hordijk in samenwerking

Nadere informatie

Februari 2010. Opstart van nieuwe collectieve projecten

Februari 2010. Opstart van nieuwe collectieve projecten Nieuwsbrief Februari 2010 Collectiviteit loont! Opstart van nieuwe collectieve projecten Vereniging Bedrijven Hordijk is sinds begin 2010 druk bezig met het realiseren van nieuwe collectieve inkoop projecten.

Nadere informatie

Werkzaamheden hoofdentree bedrijventerrein maart

Werkzaamheden hoofdentree bedrijventerrein maart Vereniging van Eigenaren Gouwe Park Nieuwsflits no. 2 - Februari 2008 Dit is de tweede digitale nieuwsflits van de Vereniging van Eigenaren Gouwe Park. Een beknopt bulletin met informatie over het bedrijventerrein

Nadere informatie

Samenwerking schoon, heel veilig en duurzaam! 17 juli 2013 Gouda

Samenwerking schoon, heel veilig en duurzaam! 17 juli 2013 Gouda Samenwerking schoon, heel veilig en duurzaam! 17 juli 2013 Gouda Voordat de zomerperiode écht van start gaat, sturen we u graag nog even een geheugensteuntje. We hebben namelijk nog niet van alle ondernemers

Nadere informatie

13 oktober; 20:00 en 16 oktober; 05:00

13 oktober; 20:00 en 16 oktober; 05:00 Nieuwsbrief Reconstructie knooppunt Vijfsluizen Hierbij ontvangt u de vijfde en tevens laatste nieuwsbrief over de werkzaamheden aan het knooppunt Vijfsluizen. Met de nieuwsbrief informeren wij u over

Nadere informatie

Onderzoek Ondernemerspanel 4: Actuele economische onderwerpen

Onderzoek Ondernemerspanel 4: Actuele economische onderwerpen Onderzoek Ondernemerspanel 4: Actuele economische onderwerpen Kleine bedrijven, ondernemersverenigingen, leegstand kantoren en Bedrijfs Investerings Zone (BIZ) Contactpersonen gemeente Nieuwegein: Team

Nadere informatie

Enquête Revitalisering Bedrijventerrein Overvecht. Rapportage. Uitgevoerd in opdracht van: Gemeente Utrecht

Enquête Revitalisering Bedrijventerrein Overvecht. Rapportage. Uitgevoerd in opdracht van: Gemeente Utrecht Enquête Revitalisering Bedrijventerrein Overvecht Rapportage Uitgevoerd in opdracht van: Gemeente Utrecht Uitgevoerd door: ETIN Adviseurs s-hertogenbosch, mei 2009 Inhoudsopgave 1. Inleiding... 1 1.1 Populatie

Nadere informatie

Wanneer zijn zonnepanelen voor huurders interessant en hoe moet Acantus zonnepanelen inzetten, zodat het voor huurders en Acantus aantrekkelijk is?.

Wanneer zijn zonnepanelen voor huurders interessant en hoe moet Acantus zonnepanelen inzetten, zodat het voor huurders en Acantus aantrekkelijk is?. Onderwerp: reactie op advies HAG Zonnepanelen Bijlage: reactie op deelvragen Geachte heer, mevrouw, In september is de eerste huurdersadviesgroep (HAG) van Acantus gestart. U heeft deelgenomen aan deze

Nadere informatie

Informatiebijeenkomst

Informatiebijeenkomst Informatiebijeenkomst Ondernemers De Houtwegen Heemskerk 19 September 2013 Agenda 16:30 17:00 Ontvangst met koffie 17:00 17:10 Opening 17:10 17:50 Keurmerk Veilig Ondernemen Cees van der Kolk 17:55 18:15

Nadere informatie

De ingrijpende renovatie is afgerond

De ingrijpende renovatie is afgerond september 2012 PAGINA 1 In dit nummer De ingrijpende renovatie is afgerond. Start sloopwerk in oktober. Start inrichting openbare ruimte. Overlast voor bewoners. Leggen en verleggen kabels en leidingen.

Nadere informatie

Nieuwsbrief oktober 2015

Nieuwsbrief oktober 2015 Nieuwsbrief oktober 2015 Beste LMM lid, We doen er alles aan om het LMM lidmaatschap nog interessanter te maken. U input en betrokkenheid is hierbij erg belangrijk. We maken graag persoonlijk kennis om

Nadere informatie

PM collectieve beveiliging. De perfecte aanvulling op het collectieve cameratoezicht van uw bedrijf

PM collectieve beveiliging. De perfecte aanvulling op het collectieve cameratoezicht van uw bedrijf PM collectieve beveiliging De perfecte aanvulling op het collectieve cameratoezicht van uw bedrijf Combineer de collectieve beveiliging met die van uw pand! Met actief cameratoezicht en een mobiele dienst

Nadere informatie

Nieuwsbrief Bewonersoverleg Batadorp. Nr. 15 april 2005

Nieuwsbrief Bewonersoverleg Batadorp. Nr. 15 april 2005 Nieuwsbrief Bewonersoverleg Batadorp. Nr. 15 april 2005 Secretariaat: Europaplein 17, Tel: 398266 Inleiding In deze nieuwsbrief besteden we aandacht aan de volgende onderwerpen: Het dumpen van afval in

Nadere informatie

Aan de leden van CNV Onderwijs, werkzaam in het MBO. Beste collega,

Aan de leden van CNV Onderwijs, werkzaam in het MBO. Beste collega, Aan de leden van, werkzaam in het MBO POSTADRES Postbus 2510 3500 GM Utrecht BEZOEKADRES Tiberdreef 4 3561 GG Utrecht TELEFOON 0900-225 5266 FAX 030-751 1709 INTERNET www.cnvo.nl E-MAIL info@cnvo.nl BANKREKENING

Nadere informatie

Voorbereidende werkzaamheden Als voorbereiding op het project zijn de bomen langs de Venloseweg inmiddels gekapt en zijn er diverse kabels verlegd.

Voorbereidende werkzaamheden Als voorbereiding op het project zijn de bomen langs de Venloseweg inmiddels gekapt en zijn er diverse kabels verlegd. Kenmerk: Onderwerp: VP-279316-BR02 Start werkzaamheden Erp, 2 mei 2016 Geachte bewoner, Zoals reeds aangekondigd voert aannemersbedrijf Vissers Ploegmakers bv uit Erp het project Rioolverzwaring Venloseweg

Nadere informatie

En wat kunnen wij voor u doen?

En wat kunnen wij voor u doen? En wat kunnen wij voor u doen? Afspraken over de Brummense dienstverlening En wat kunnen wij voor u doen? Servicenormen Gemeente Brummen "En wat kunnen wij voor u doen"? Kenmerk : INT14.2537 Versiedatum

Nadere informatie

Nieuwsbrief september 2017

Nieuwsbrief september 2017 NIEUWS OVER HET FOODPARK Op het internet is te vinden dat Gordon een healthy fastfood drive-thru bij Den Haag zuid gaat openen. Als alles volgens planning loopt, opent Gordon een Blushing healthy fastfood

Nadere informatie

AllSolutions Support Dienstverlening

AllSolutions Support Dienstverlening AllSolutions Support Dienstverlening Inhoud 1. Uitbreiding support services... 3 2. De dienst die bij u past... 4 2.1. Support Basis... 4 2.2. Support Plus... 5 2.3. Consultancy diensten... 6 3. Overzicht

Nadere informatie

Aankondiging openglasvezel DE BERK, ECHT Project nr.: 028. FORE Freedom B.V. Nijverheidsweg 35 3161 GJ Rhoon T: 010-800 10 60

Aankondiging openglasvezel DE BERK, ECHT Project nr.: 028. FORE Freedom B.V. Nijverheidsweg 35 3161 GJ Rhoon T: 010-800 10 60 Aankondiging openglasvezel DE BERK, ECHT Project nr.: 028 Nijverheidsweg 35 3161 GJ Rhoon T: 010-800 10 60 info@forefreedom.nl www.forefreedom.nl KvK 24.34.79.36 ING Bank 53.70.966 BTW NL8121.55.737.B.01

Nadere informatie

Evaluatie Blauwe zone Dorpsplein / Dorpsweg in Rockanje. d.d

Evaluatie Blauwe zone Dorpsplein / Dorpsweg in Rockanje. d.d Dorpsplein / Dorpsweg in Rockanje d.d. 18-09-2015 Voorwoord Voor u ligt de evaluatie van de Blauwe zone op het Dorpsplein / Dorpsweg in Rockanje. De raad heeft aan het college gevraagd om de mogelijkheden

Nadere informatie

Figuur 1: overzicht werkzaamheden aan bruggen en Hoofdweg Oostzijde (N520)

Figuur 1: overzicht werkzaamheden aan bruggen en Hoofdweg Oostzijde (N520) Aan de bewoner(s) / gebruikers(s) van dit pand Postbus 250 2130 AG Hoofddorp Bezoekadres: Raadhuisplein 1 Hoofddorp Telefoon 0900 1852 Telefax 023 563 95 50 Cluster Contactpersoon Doorkiesnummer Uw brief

Nadere informatie

Hulp bij het delen van vacatures vanaf website en social media

Hulp bij het delen van vacatures vanaf website en social media Hulp bij het delen van vacatures vanaf website en social media 1. Delen vanaf de website Wil je een vacature van de website sturen naar iemand? Of wil je een contactpersoon bij een organisatie of bedrijf

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF november 2017

NIEUWSBRIEF november 2017 NIEUWSBRIEF november 2017 De VPB volop actief voor u en door u!!! Voor u ziet u de november 2017 uitgave van de nieuwsbrief van de Vereniging Parkmanagement Bolsward. Via deze nieuwsbrief krijgt u de laatste

Nadere informatie

VERENIGING BEWONERS HANZELAND ZWOLLE NIEUWSBRIEF VOOR DE WIJK HANZELAND - EDITIE 2012-01

VERENIGING BEWONERS HANZELAND ZWOLLE NIEUWSBRIEF VOOR DE WIJK HANZELAND - EDITIE 2012-01 NIEUWSBRIEF VOOR DE WIJK HANZELAND - EDITIE 2012-01 Vereniging Bewoners Hanzeland zoekt nieuwe bestuursleden! door: Carry Premsela Als bewoner van Hanzeland heeft u te maken met van alles wat er in uw

Nadere informatie

AED s op BT Schiebroek

AED s op BT Schiebroek Nieuwsbrief Nr. 4 - April 2012 Brandstof inkoopvoordeel Glasvezel project gaat van start Het bestuur van de stichting BIZ Schiebroek heeft na uitvoerig onderzoek een besluit genomen om de glasvezel aanleg

Nadere informatie

DATUM: Presto Software. BETREFT: Update Reisvacc Pro

DATUM: Presto Software. BETREFT: Update Reisvacc Pro DATUM: 27-09-2012 AAN: VAN: Gebruikers Reisvacc Pro Presto Software BETREFT: Update Reisvacc Pro 4.12.1 Geachte gebruiker, Hierbij ontvangt u de bestelde nieuwe versie van Reisvacc Pro. I Wijzigingen in

Nadere informatie

Nieuwsbrief Bewonersoverleg Batadorp: Nr. 20 September 2006

Nieuwsbrief Bewonersoverleg Batadorp: Nr. 20 September 2006 Nr. 20 September 2006 INHOUDSOPGAVE: Ontwikkelingen m.b.t. Bataweg Afsluiting parkweg Even voorstellen Nieuwe wijkagent Ontwikkelingen Villa Batalaan Help. Volgende vergadering bewonersoverleg Contactpersonen

Nadere informatie

R e c o n s t r u c t i e H o u t s t r a a t - Vr i j t h o f te K l i m m e n

R e c o n s t r u c t i e H o u t s t r a a t - Vr i j t h o f te K l i m m e n Informatie -avond 19 juni 2018 R e c o n s t r u c t i e H o u t s t r a a t - Vr i j t h o f te K l i m m e n O p d r a c h t g e v e r : G e m e e n t e Vo e r e n d a a l Openingswoord Wethouder Openingswoord

Nadere informatie

Het melden van schade of overlast in de openbare ruimte.

Het melden van schade of overlast in de openbare ruimte. Het melden van schade of overlast in de openbare ruimte. Als u in de gemeente Kollumerland c.a. op straat, aan een gebouw, of ergens anders in de openbare ruimte iets heeft waargenomen dat u aan de gemeente

Nadere informatie

Aankondiging open glasvezel LOUTERBLOEMEN Project nr.: 179 v2. FORE Freedom B.V. Nijverheidsweg 35 3161 GJ Rhoon T: 010-800 10 60

Aankondiging open glasvezel LOUTERBLOEMEN Project nr.: 179 v2. FORE Freedom B.V. Nijverheidsweg 35 3161 GJ Rhoon T: 010-800 10 60 Aankondiging open glasvezel LOUTERBLOEMEN Project nr.: 179 v2 Nijverheidsweg 35 3161 GJ Rhoon T: 010-800 10 60 info@forefreedom.nl www.forefreedom.nl KvK 24.34.79.36 ING Bank 53.70.966 BTW NL8121.55.737.B.01

Nadere informatie

Onderwerp : Opmerkingen inloopbijeenkomst 14 september 2016 over plannen instellen algeheel parkeerverbod bedrijventerrein De Aam

Onderwerp : Opmerkingen inloopbijeenkomst 14 september 2016 over plannen instellen algeheel parkeerverbod bedrijventerrein De Aam Registratienummer : 17int02878 Auteur : J. Rouw Datum : 29 juni 2017 Onderwerp : Opmerkingen inloopbijeenkomst 14 september 2016 over plannen instellen algeheel parkeerverbod bedrijventerrein De Aam Op

Nadere informatie

Vragen & antwoorden - BIZ Waarderpolder 2011

Vragen & antwoorden - BIZ Waarderpolder 2011 BIZ WAARDERPOLDER 2011 1. Wat is een BIZ Ondernemersfonds? Een BIZ is een instrument vóór en dóór ondernemers. Op grond van de Experimentenwet Bedrijven Investeringszones (BIZ, 2009) kunnen ondernemers

Nadere informatie

Meer informatie kun je vinden op https://www.facebook.com/stamgroepleider2.0, via

Meer informatie kun je vinden op https://www.facebook.com/stamgroepleider2.0, via Oktober 2016, Beste Jenaplanners, Ook dit jaar organiseert NJPV Jong een nieuwe editie van Stamgroepleider 2.0! Een dag voor stamgroepleiders die geïnspireerd willen worden, net beginnen of zich beginnend

Nadere informatie

CONCEPT Omgevingsvergunning volgens coordinatieregeling

CONCEPT Omgevingsvergunning volgens coordinatieregeling Retouradres: Postbus 9024, 6710 HM Ede Lidl Nederland GmbH De heer R. Hoeben Postbus 198 1270 AD HUIZEN Onderwerp CONCEPT Omgevingsvergunning volgens coordinatieregeling Besluitdatum: Verzenddatum: Geachte

Nadere informatie

Enquête Bedrijventerrein Forepark Vereniging Beheer Forepark Keurmerk Veilig Ondernemen

Enquête Bedrijventerrein Forepark Vereniging Beheer Forepark Keurmerk Veilig Ondernemen Enquête Bedrijventerrein Forepark Vereniging Beheer Forepark Keurmerk Veilig Ondernemen Voorwoord De Vereniging Beheer Forepark wil graag samen met de ondernemers op het Forepark zorg dragen voor een goed

Nadere informatie

TE KOOP Koenendelseweg 25, s-hertogenbosch

TE KOOP Koenendelseweg 25, s-hertogenbosch TE KOOP VRIJBLIJVENDE PROJECTINFORMATIE Objectomschrijving Het betreft een logistiek object dat momenteel nog in gebruik is bij Michelin voor een bandenopslag en montagecentrum (Fitlog). De beslissing

Nadere informatie

Resultaat 1 meting ten opzichte van 0 meting Cereslaan en De Beemd, Bernheze

Resultaat 1 meting ten opzichte van 0 meting Cereslaan en De Beemd, Bernheze Resultaten 1 meting ten opzichte van 0 meting en doelstelling uit 2010 Resultaten: Resultaat Resultaat Verschil Doelstelling Plan van Aanpak 2010 0 meting 1 meting 1 t.o.v. 0 Onveiligheidsgevoelens in

Nadere informatie

Werken bij KleurrijkWonen

Werken bij KleurrijkWonen Werken bij KleurrijkWonen KleurrijkWonen is een ambitieuze organisatie. Onze ambities realiseren we met medewerkers die met ondernemingszin, initiatief, groei, durf tot vernieuwing en resultaatgericht

Nadere informatie

5 OPW website met links naar gemeente, politie en brandweer. X X 2014 2015 2016 Doel- stelling 4 Verhogen tevredenheid Onderhoud en Beheer

5 OPW website met links naar gemeente, politie en brandweer. X X 2014 2015 2016 Doel- stelling 4 Verhogen tevredenheid Onderhoud en Beheer Uitwerkingsschema geselecteerde maatregelen behorend bij de doelstelling 2 Half jaarlijkse terugkoppeling incidentencijfers naar KVO-B werkgroep en eventuele acties ondernemen in de KVO Werkgroep Nieuwsbrief/

Nadere informatie

VERENIGING BEWONERS HANZELAND ZWOLLE. Nieuwsbrief december 2013

VERENIGING BEWONERS HANZELAND ZWOLLE. Nieuwsbrief december 2013 Nieuwsbrief december 2013 Nieuwjaars Borrel Carry Premsela Het bestuur van VBH wenst u allen fijne kerstdagen en een goed 2014. Op woensdag 8 januari houden we vanaf 19.00 uur in het Grand Café Lubeck

Nadere informatie

Gebruikershandleiding KlachtenVolgSysteem (KVS) > Huurdersportaal Pagina 1 van 7 Inleiding Met deze beknopte gebruikershandleiding helpen wij u gewend te raken aan het online KlachtenVolgSysteem, hierna

Nadere informatie

Online aanvragen - Gebruikershandleiding. Online aanvragen Gebruikershandleiding

Online aanvragen - Gebruikershandleiding. Online aanvragen Gebruikershandleiding Online aanvragen Gebruikershandleiding 01 / 11 Online aanvragen Gebruikershandleiding Inhoud Inloggen registreren Wachtwoord vergeten Mijn account Mijn account - Functies Het aanvraagformulier Het aanvraagformulier

Nadere informatie

Indien u belt naar ons centrale nummer , nemen wij binnen 25 seconden de telefoon op. Wij verbinden u maximaal 2 keer door.

Indien u belt naar ons centrale nummer , nemen wij binnen 25 seconden de telefoon op. Wij verbinden u maximaal 2 keer door. Kwaliteitshandvest Zaltbommel De gemeente Zaltbommel streeft er naar de kwaliteit van de dienstverlening aan haar burgers (inwoners/bedrijven/instellingen) te verbeteren. Daartoe heeft de gemeente Zaltbommel

Nadere informatie

Collectieve beveiliging, alarmopvolging en surveillance

Collectieve beveiliging, alarmopvolging en surveillance Collectieve beveiliging, alarmopvolging en surveillance Het is een landelijke trend dat steeds meer particulieren en ondernemers zich tegen criminaliteit gaan beveiligen. Bedrijven terreinen Stadskanaal,

Nadere informatie

Aanmeldingsformulier Personenalarmering en Veilige toegang

Aanmeldingsformulier Personenalarmering en Veilige toegang In te vullen door Secuvita monteur Zorgorganisatie Lelie zorggroep Meldbankcode MBK Ticketnummer Aanmeldingsformulier Personenalarmering en Veilige toegang Met dit Formulier meldt u zich aan voor Personenalarmering

Nadere informatie

Uw kenmerk : Ons kenmerk : Uw datum : Aantal bijlagen : 2 Behandeld door : Johan Hofhuis Telefoonnummer : 053-5734567 Datum :

Uw kenmerk : Ons kenmerk : Uw datum : Aantal bijlagen : 2 Behandeld door : Johan Hofhuis Telefoonnummer : 053-5734567 Datum : Uw kenmerk : Ons kenmerk : Uw datum : Aantal bijlagen : 2 Behandeld door : Johan Hofhuis Telefoonnummer : 053-5734567 Datum : Onderwerp: verzoek om vertraagd doorgeven van automatische brandmeldingen te

Nadere informatie

Onderzoek Ondernemerspanel: Actuele economische onderwerpen

Onderzoek Ondernemerspanel: Actuele economische onderwerpen Versie definitief Datum 8 oktober 2010 1 (8) Onderzoek Ondernemerspanel: Actuele economische onderwerpen Kleine bedrijven, ondernemersverenigingen, leegstand kantoren, parkmanagement en Bedrijfs Investerings

Nadere informatie

Janneke Both. Verzonden: woensdag 19 november :03 Aan:

Janneke Both. Verzonden: woensdag 19 november :03 Aan: Van: Verzonden: woensdag 19 november 2014 17:03 Aan: Gouwe Park Onderwerp: Gouwe Park - raamovereenkomst afvalinzameling en plaatsing ondergrondse afvalcontainers Bijlagen: Gouwe Park raamovereenkomst

Nadere informatie

PRIVACYVERKLARING DUISENBURGH

PRIVACYVERKLARING DUISENBURGH PRIVACYVERKLARING DUISENBURGH Duisenburgh respecteert uw privacy en doet er alles aan om deze te beschermen. Hieronder leest u hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens. Wij verwerken deze persoonsgegevens

Nadere informatie

Uitnodiging infoavond

Uitnodiging infoavond Uitnodiging infoavond uw kenmerk ons kenmerk datum aantal pagina s 20.123 infoavond september 2015 2 contactpersoon tel. e-mail Gertjan Winten (Aquafin) +32 (0)3 450 45 45 contact@aquafin.be Werken in

Nadere informatie

START BOUW TWEE BEDRIJFSPANDEN. Onderwerpen in deze nieuwsbrief:

START BOUW TWEE BEDRIJFSPANDEN. Onderwerpen in deze nieuwsbrief: Onderwerpen in deze nieuwsbrief: Start bouw twee bedrijfspanden Samenwerking tussen bedrijven op Cornelisland Werkzaamheden bouw-, en woonrijp maken Cornelisland Evt art. over twee jonge bedrijven Werkzaamheden

Nadere informatie

Welkom. Informatieavond herinrichting Ambyerweg. 2 september 2015

Welkom. Informatieavond herinrichting Ambyerweg. 2 september 2015 Welkom Informatieavond herinrichting Ambyerweg 2 september 2015 1 Vanavond toelichting op de geplande herinrichting van Ambyerweg beantwoorden van uw vragen Herinrichting bestaat uit 2 onderdelen: fase

Nadere informatie

Voorwaarden STMR personenalarmering

Voorwaarden STMR personenalarmering Voorwaarden STMR personenalarmering Artikel 1 Apparatuur a. STMR verhuurt aan de klant alarmeringsapparatuur die bestaat uit een alarmeringsapparaat en draadloze alarmzender. b. STMR installeert en onderhoudt

Nadere informatie

nieuwsbrief Van de directie Schooljaar nummer 5 Kerstmarkt 2 Even voorstellen Nieuwe baan Buitenschoolse opvang Vanuit de MR

nieuwsbrief Van de directie Schooljaar nummer 5 Kerstmarkt 2 Even voorstellen Nieuwe baan Buitenschoolse opvang Vanuit de MR nieuwsbrief Schooljaar 2018 2019 nummer 5 Van de directie Van de directie 1 Kerstmarkt 2 In dit nummer: Nieuwe baan Even voorstellen Buitenschoolse opvang Vanuit de MR Interessante informatie: 3 4 5 4

Nadere informatie

Zorgboerderij Op de Wurf Boerderijnummer: 1876

Zorgboerderij Op de Wurf Boerderijnummer: 1876 arverslag nuari 2014 - december 2014 Zorgboerderij Op de Wurf Boerderijnummer: 1876 Kwaliteitssysteem Zorgboerderijen Versie 4.1, maart 2011. Federatie Landbouw en Zorg Niets uit deze uitgave mag worden

Nadere informatie

Uw brief Datum Ons kenmerk *BRD 2016 777* Onderwerp Informatie Bijlagen Ondersteuning subsidie-aanvraag voor zonnepanelen op uw bedrijfspand

Uw brief Datum Ons kenmerk *BRD 2016 777* Onderwerp Informatie Bijlagen Ondersteuning subsidie-aanvraag voor zonnepanelen op uw bedrijfspand www.breda.nl gemeentebreda@breda.nl Twitter@breda Telefoon 14 076 Postadres Postbus 90156, 4800 RH Breda Aan eigenaren/directeuren van vastgoed/ bedrijventerreinen in Breda Bezoekadres Stadskantoor Claudius

Nadere informatie

Reconstructie Hoofdstraat Streeperstraat Gemeente Landgraaf

Reconstructie Hoofdstraat Streeperstraat Gemeente Landgraaf Openingswoord Wethouder Openingswoord -Wethouder??? Agenda Agenda: -Voorstellen projectteam -Toelichting werkzaamheden -Planning & Fasering -Bereikbaarheid -Communicatie -Vragenronde -Afsluiting Projectteam

Nadere informatie

Herinrichting De Vergulde Hand:

Herinrichting De Vergulde Hand: Beste gebruiker/ bewoner van dit pand, Voor u ligt de derde maandelijkse informatiebrief over de werkzaamheden op het industrieterrein De Vergulde Hand. Op De vergulde hand wordt het komende jaar gewerkt

Nadere informatie

<aanhef> <naam> <straat> <huisnummer> <toevoeging> <postcode> <plaats> <respnr> Amsterdam, <datum> Geachte <aanhef>,

<aanhef> <naam> <straat> <huisnummer> <toevoeging> <postcode> <plaats> <respnr> Amsterdam, <datum> Geachte <aanhef>, Amsterdam, Geachte , In samenwerking met de Radboud Universiteit voeren wij dit najaar een groot onderzoek

Nadere informatie

De onderstaande beschrijving is geënt op de projectmatige aanpak met het initiatief bij de gemeente.

De onderstaande beschrijving is geënt op de projectmatige aanpak met het initiatief bij de gemeente. gemeente DEN HAAG Dienst Stedelijke Ontwikkeling 20-12-2011 Procesbeschrijving procedure geluid vanaf 1 januari 2012 Vanwege het feit dat een bijdrage voor geluidsanering niet meer in de vorm van subsidie

Nadere informatie

Collectieve inkoop; Groen- en terreinonderhoud. Collectieve inkoop; VGZ Collectieve zorgverzekering

Collectieve inkoop; Groen- en terreinonderhoud. Collectieve inkoop; VGZ Collectieve zorgverzekering In deze nieuwsbrief; Collectieve inkoop; - Groen-/terreinonderhoud - VGZ Werkzaamheden aan verkeerslichten Palkerplein. KVO - Veiligheidsbijeenkomst ; preventietips Uitnodiging Winterborrel ; donderdag

Nadere informatie

Verslag en afspraken overleg Klankbordgroep Grevenstraat e.o.

Verslag en afspraken overleg Klankbordgroep Grevenstraat e.o. Verslag en afspraken overleg Klankbordgroep Grevenstraat e.o. Datum: 21 december 2017 Agenda: 1. Opening 2. Terugkoppeling koude opnames 3. Uitgangspunten (technisch en sociaal) 4. Verslag vorige bijeenkomst

Nadere informatie

Gebruikshandleiding MiApp

Gebruikshandleiding MiApp Gebruikshandleiding MiApp V 2015-10 Gefeliciteerd met uw Moving Intelligence hardware! U kunt nu de diensten gaan gebruiken met de MiApp. Download deze in de App store of in Google Play (Zoek op Moving

Nadere informatie

Van. Naar. Plan voor een Bedrijfs Investerings Zone (BIZ) op Bedrijventerrein Schiebroek

Van. Naar. Plan voor een Bedrijfs Investerings Zone (BIZ) op Bedrijventerrein Schiebroek Van Naar Plan voor een Bedrijfs Investerings Zone (BIZ) op Bedrijventerrein Schiebroek Aanleiding De Vereniging Bedrijven Schiebroek (VBS) heeft in 2011 gewerkt aan de ontwikkeling en realisatie van Parkmanagement.

Nadere informatie

Verzoeker klaagt over de gang van zaken rond zijn digitale verhuisaangifte bij de gemeente Berkelland.

Verzoeker klaagt over de gang van zaken rond zijn digitale verhuisaangifte bij de gemeente Berkelland. Geachte XXX, XXX heeft zich tot de Nationale ombudsman gewend met een klacht over de gemeente Berkelland. Op 1 maart 2017 heb ik u laten weten dat wij een onderzoek naar deze klacht hebben ingesteld. Graag

Nadere informatie

Terugkoppeling via de mail na verzenden fax

Terugkoppeling via de mail na verzenden fax Terugkoppeling via de mail na verzenden fax Dit document geeft aan welke instellingen moeten worden verricht om via de Unimessage Pro Gateway verzonden berichten via E-mail retour te zenden aan de gebruiker.

Nadere informatie

Voortgang en planning werkzaamheden Ophoging Keerkring

Voortgang en planning werkzaamheden Ophoging Keerkring Mourik Groot-Ammers B.V. Aan de bedrijven grenzend aan projectgebied Ophoging Keerkring Gouda Postbus 2 2964 ZG Groot-Ammers Voorstraat 67, 2964 AJ Groot-Ammers Telefoon 0184-66 72 00 Telefax 0184-66 23

Nadere informatie

Vervolg werkzaamheden viaduct Arnhemsebovenweg te Driebergen-Rijsenburg

Vervolg werkzaamheden viaduct Arnhemsebovenweg te Driebergen-Rijsenburg Retouradres: Postbus 20, 3980 CA Bunnik Aan de bewoner(s)/gebruiker(s) van dit pand Projectnaam A12 Utrecht Lunetten - Veenendaal Uw referentie Onze referentie Behandeld door Telefoon direct E-mail PvB-OM-B-1018-RBO

Nadere informatie

Reconstructie Obbichterstraat Berg aan de Maas 25 maart 2015

Reconstructie Obbichterstraat Berg aan de Maas 25 maart 2015 PLANGROEP HEGGEN BV Reconstructie Obbichterstraat Berg aan de Maas 25 maart 2015 PLANGROEP HEGGEN BV Programma Welkomswoord door wethouder Danny Hendrix Keuze boomsoort door Plangroep Heggen Presentatie

Nadere informatie

PARKMANAGEMENT ZANDDONK

PARKMANAGEMENT ZANDDONK PARKMANAGEMENT ZANDDONK Uitgiftetekening Bedrijvenpark Haven Zeven Verkocht Gereserveerd WAAROM PARKMANAGEMENT? Doel Het doel van parkmanagement is om met een gezamenlijk inzet de kwaliteit van het bedrijventerrein

Nadere informatie

Bijlage 1 Instructie verpleegkundigen die familieleden en andere naasten om medewerking vragen aan het onderzoek Naasten op de Intensive Care

Bijlage 1 Instructie verpleegkundigen die familieleden en andere naasten om medewerking vragen aan het onderzoek Naasten op de Intensive Care Bijlage 1 Instructie verpleegkundigen die familieleden en andere naasten om medewerking vragen aan het onderzoek Naasten op de Intensive Care Oktober 2014 Vraag Wanneer informeer ik naasten? Welke personen

Nadere informatie

Bij PS in foodservice zijn wij van mening dat iedereen die met eten bezig is eigenlijk behoefte heeft aan toegankelijke en actuele kennis over food.

Bij PS in foodservice zijn wij van mening dat iedereen die met eten bezig is eigenlijk behoefte heeft aan toegankelijke en actuele kennis over food. Bij PS in foodservice zijn wij van mening dat iedereen die met eten bezig is eigenlijk behoefte heeft aan toegankelijke en actuele kennis over food. Wij zorgen voor (het doorzetten van) deze productinformatie.

Nadere informatie

De online winkel is te bereiken via www.vbh24.nl en via een link op de site www.vbh-nl.com.

De online winkel is te bereiken via www.vbh24.nl en via een link op de site www.vbh-nl.com. Handleiding VB24 In deze handleiding staat de uitleg van alle functies van VBH24. Om deze handleiding voor u zo overzichtelijk mogelijk te maken vindt u hieronder een inhoudsopgave. Inloggen... 2 Navigatiemenu....

Nadere informatie

Dienstenwijzer privé lease

Dienstenwijzer privé lease Dienstenwijzer privé lease Dienstenwijzer privé lease Deze dienstenwijzer wordt u aangeboden door SternLease B.V. Met dit document willen wij ons aan u voorstellen en vertellen wij u graag meer over ons

Nadere informatie

Werkzaamheden omgeving viaduct Hoofdstraat, en Weekendafsluiting Hoofdstraat, inclusief op- en afritten, van 28 september tot 1 oktober

Werkzaamheden omgeving viaduct Hoofdstraat, en Weekendafsluiting Hoofdstraat, inclusief op- en afritten, van 28 september tot 1 oktober Retouradres: Postbus 20, 3980 CA Bunnik Aan de bewoner(s)/gebruiker(s) van dit pand Projectnaam A12 Utrecht Lunetten - Veenendaal Uw referentie Onze referentie Behandeld door Telefoon direct E-mail PvB-OM-B-1313-AVR

Nadere informatie

Nieuwsbrief 8 15 januari 2018

Nieuwsbrief 8 15 januari 2018 Nieuwsbrief 8 15 januari 2018 Schoolagenda Donderdag 18 januari Ma 22 januari t/m vrij 2 februari Donderdag 1 februari 19.00 uur Schoonmaakavond Cito toetsweken alle groepen 15.30 uur Leerlingenarena Nieuws

Nadere informatie

Jurist (32-36 uur) met kennis van informatierecht en affiniteit met de mediasector

Jurist (32-36 uur) met kennis van informatierecht en affiniteit met de mediasector Jurist (32-36 uur) met kennis van informatierecht en affiniteit met de mediasector Propositie: Met een team van juridische professionals werken aan een goed functionerende mediasector. Een functie dicht

Nadere informatie

Handleiding Mijn 65plus kandidaten

Handleiding Mijn 65plus kandidaten Handleiding Mijn 65plus kandidaten Geachte kandidaat, Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, werken wij voortdurend aan de optimalisering van de administratieve processen, met als doel het verminderen

Nadere informatie

Handleiding GVV-web medewerker Locatie

Handleiding GVV-web medewerker Locatie Handleiding GVV-web medewerker Locatie Inhoudsopgave Inleiding 2 1 Zoeken reiziger 4 2 Muteren reiziger 4 2.1 Acties 5 3 Opvragen gegevens reiziger 6 3.1 Personalia 6 3.2 Mutaties 7 3.3 Dagelijkse planning

Nadere informatie

Huur kantoorpand op Bonnetstraat 11 te Ede 695 per maand

Huur kantoorpand op Bonnetstraat 11 te Ede 695 per maand Huur kantoorpand op Bonnetstraat 11 te Ede 695 per maand Aanbiedende partij: VSOGroep makelaars en taxateurs Email: info@vsomakelaars.nl Telefoon: 0321-318318 Website: http://www.vsomakelaars.nl Omschrijving

Nadere informatie

Meest gestelde vragen & antwoorden versie december 2015

Meest gestelde vragen & antwoorden versie december 2015 Meest gestelde vragen & antwoorden versie december 2015 De meest gestelde vragen en antwoorden zijn als volgt gerubriceerd: Project & planning Gevolgen voor u Riolering Grondwater(overlast) & drainage

Nadere informatie

Online Salarisopgave AOV voor werkgevers. Gebruikershandleiding. De Inkomensverzekeraar voor ondernemers

Online Salarisopgave AOV voor werkgevers. Gebruikershandleiding. De Inkomensverzekeraar voor ondernemers Online Salarisopgave AOV voor werkgevers Gebruikershandleiding De Inkomensverzekeraar voor ondernemers De Amersfoortse is De Inkomensverzekeraar voor ondernemers en biedt zelfstandig ondernemers en werkgevers

Nadere informatie

WELKOM! WONEN IN WESTERGOUWE

WELKOM! WONEN IN WESTERGOUWE WELKOM! WONEN IN WESTERGOUWE U bent 1 van de eerste bewoners van de nieuwe wijk westergouwe. Aan u als pionier daarom een hartelijk welkom! Verschillende partijen werken aan de bouw, onderhoud en beheer

Nadere informatie

NIEUWSFLITS FAWBG FEDERATIE VAN AMATEUR WIJN-/LIKEURMAKERS- EN BIERBROUWERS GILDEN

NIEUWSFLITS FAWBG FEDERATIE VAN AMATEUR WIJN-/LIKEURMAKERS- EN BIERBROUWERS GILDEN NIEUWSFLITS FEDERATIE VAN AMATEUR WIJN-/LIKEURMAKERS- EN BIERBROUWERS GILDEN Secretaris 22 december 2018 Voorwoord, Beste mensen, Misschien voor sommigen een beetje dicht op elkaar maar hier alweer de

Nadere informatie

Stagebedrijf: Klik hier als u tekst wilt invoeren. Leerroute: Klik hier als u tekst wilt invoeren. Naam: Klik hier als u tekst wilt invoeren.

Stagebedrijf: Klik hier als u tekst wilt invoeren. Leerroute: Klik hier als u tekst wilt invoeren. Naam: Klik hier als u tekst wilt invoeren. Stagebedrijf: Klas : Profiel: Leerroute: Naam: Uiterste inleverdatum: woensdag 12 december 2018 1 Inhoud Het begin van jouw succes!... 3 Afspraken en belangrijke punten:... 5 Logboek:... 6 Opdracht 1:...

Nadere informatie

Nieuwsbrief o.b.s. de Westwijzer

Nieuwsbrief o.b.s. de Westwijzer 17-10-2017 04 Nieuwsbrief o.b.s. de Westwijzer Voorleeswedstrijd De voorleeswedstrijd is gewonnen door Tessa Schepen uit groep 7B, gefeliciteerd! Heel knap gedaan Tessa! Zij zal binnenkort gaan strijden

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF IKC DE LEI

NIEUWSBRIEF IKC DE LEI NIEUWSBRIEF IKC DE LEI Februari 2019 IKC De Lei De bouw van IKC De Lei komt steeds dichterbij en de samenwerking tussen alle partners krijgt steeds meer vorm. Met deze nieuwsbrief willen we iedereen informeren

Nadere informatie

schooljaar aflevering 09 In deze Nieuwsflits:

schooljaar aflevering 09 In deze Nieuwsflits: schooljaar 2017-2018 aflevering 09 In deze Nieuwsflits: Kerstviering Lezen is leuk!! Zeer belangrijke informatieavond Bouw Overblijvers gevraagd! Eerste Heilige Communie Fijne vakantie Korte berichten

Nadere informatie

Verkeersveiligheid in Bronckhorst

Verkeersveiligheid in Bronckhorst Verkeersveiligheid in Bronckhorst Aanleiding De gemeente Bronckhorst wil graag achterhalen of er verkeersonveilige locaties zijn in de gemeente en zo ja, welke. Niet alle ongelukken die gebeuren zijn bekend

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 6 november nr. 05

Nieuwsbrief. 6 november nr. 05 Nieuwsbrief 6 2014 2014-2015 nr. 05 Beste ouders/ verzorgers, De herfstvakantie is weer achter de rug. De komende periode wordt een drukke, maar gezellige tijd. Binnenkort komen de eerste rapporten en

Nadere informatie

Buurtenquête Getfert-Perik

Buurtenquête Getfert-Perik Buurtenquête Getfert-Perik Aanleiding De gemeente Enschede wil bewoners meer zeggenschap geven over het onderhoud en de veiligheid in de eigen buurt. Daarom is besloten om voor alle buurten in Enschede

Nadere informatie

In groep 1 zijn Kyan en Sam nieuw op school. We hopen dat zij een fijne schooltijd tegemoet gaan.

In groep 1 zijn Kyan en Sam nieuw op school. We hopen dat zij een fijne schooltijd tegemoet gaan. Nieuwsbrief 2 Maandag 10 september Schooljaar 2012-2013 Deze school is onderdeel van Stichting Nobego Fijn er te zijn! In deze nieuwsbrief Welkom St@mperiusschool Leeshulp groep 3-4 Schoolreizen en Schoolkamp

Nadere informatie

Pensioen Nieuws. Uw pensioenregeling verandert opnieuw. #12 februari 15 P4 P6. Pensioenfonds

Pensioen Nieuws. Uw pensioenregeling verandert opnieuw. #12 februari 15 P4 P6. Pensioenfonds Pensioen Nieuws Een uitgave van Stichting Pensioenfonds AVEBE www.pensioenfondsavebe.nl #12 februari 15 1 Uw pensioenregeling verandert opnieuw 3 Interview met Manager Martien Smid 4 Onze dekkingsgraad

Nadere informatie

uit Automatisering helpt Agrarisch Natuurbeheer Nieuw: Instructie Samenvoegbewerking uitvoeren Uitgevoerd door collectieven

uit Automatisering helpt Agrarisch Natuurbeheer Nieuw: Instructie Samenvoegbewerking uitvoeren Uitgevoerd door collectieven uit Nieuw: Instructie Samenvoegbewerking uitvoeren Automatisering helpt Agrarisch Natuurbeheer Uitgevoerd door collectieven Stichting Collectieven Agrarisch Natuurbeheer, SCAN Uitgevoerd door: SCAN Gerard

Nadere informatie

Algemene informatie. SOS formulieren Verzoek de SOS formulieren deze week te retourneren zodat data verwerkt kan worden!

Algemene informatie. SOS formulieren Verzoek de SOS formulieren deze week te retourneren zodat data verwerkt kan worden! Datum: 10-09-2018 Nieuwsbrief: 02 Algemene informatie Info verbouwing De ouders van school maar ook de inwoners van Aadorp zijn benieuwd naar de plannen van bouw en verbouw aan de Albardastraat. Ook Tubantia

Nadere informatie

Aanmeldingsformulier Personenalarmering en Veilige toegang

Aanmeldingsformulier Personenalarmering en Veilige toegang In te vullen door Secuvita monteur Klantnummer Toestelnummer Zorgorganisatie De Lelie zorggroep Meldbankcode Ticketnummer Aanmeldingsformulier Personenalarmering en Veilige toegang Met dit Formulier meldt

Nadere informatie

Taaltaken (globale descriptoren) Luisteren Lezen Gesprekken voeren Spreken Schrijven 1. Gesprekken tussen

Taaltaken (globale descriptoren) Luisteren Lezen Gesprekken voeren Spreken Schrijven 1. Gesprekken tussen TAALPROFIEL MODERNE VREEMDE TALEN KWALIFICATIEPROFIEL NETWERKBEHEERDER Beroepscompetentie: Kerntaak: 4. De netwerkbeheerder is in staat om op adequate wijze geïnstalleerde netwerken te documenteren en

Nadere informatie