1. Tabblad Tabblad Tabblad Tabblad 9 5. Tabblad 9

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "1. Tabblad Tabblad Tabblad Tabblad 9 5. Tabblad 9"

Transcriptie

1 Vragen en antwoorden aanbesteding Hoog Volume printers 2006/S Nr. VRAAG ANTWOORD Pagina Vorm van de offerte Belastingdienst geeft een tabindeling die gehanteerd dient te worden. Een aantal items ontbreekt echter in de indeling. Kunt u aangeven waar de volgende items moeten worden ingedeeld: 1. Verklaringen en verslagen uit paragraaf Financiële en economische draagkracht. 2. Beschrijvingen, referenties en certificaat uit paragraaf Technische bekwaamheid. 3. Uittreksel Kamer van Koophandel uit paragraaf 3.12 Inschrijving Handelsregister. 4. De gevraagde zaken uit paragraaf 4.1 Inleiding (6 bullets). 5. Opgave productaanbod zoals gevraagd in paragraaf Tabblad 2 2. Tabblad 4 3. Tabblad 4 4. Tabblad 9 5. Tabblad 9 Pagina Vorm van de offerte In welke vorm ziet de Belastingdienst de eisen, vragen en informatievragen beantwoord? Is hiervoor een invulspreadsheet beschikbaar? Hoofdstuk 9 Bijlagen 3. Bijlage 9.5 Offerte en Financiële criteria Onder het kopje Gegevens leverancier dient de inschrijver een code in te vullen. Welke code offerte dient de leverancier in te vullen? Pagina Belastingdienst vraagt met betrekking tot de referenties het bedrag van de opdracht. Met vele partijen hebben wij geheimhoudingsclausules getekend en zijn wij niet in staat bepaalde informatie te verstrekken. Gaat u akkoord met het verstrekken van referentie zonder de contractwaarde? De eisen dienen met Ja of Nee te worden beantwoord. De vragen en informatievragen moeten inhoudelijk en gemotiveerd worden beantwoord. Er is geen invulspreadsheet beschikbaar. Dit betreft het offertenummer van de leverancier. Ja, mits inschrijver garandeert dat de omvang van de referentiewaarde minimaal gelijkwaardig is aan de waarde van deze aanbesteding. 1/15.

2 Pagina Op te leveren informatie met betrekking tot gunning. Op basis van de beschreven informatie dient de aanbieder één type hoogvolume printer aan te bieden. a. Wordt hier één type gevraagd die uit meerdere snelheden bestaat of één en dezelfde configuratie voor alle 4-6 hoogvolume printers. b. Hoe verhoud zich dit met het prijzenblad "Prijsmodel" (bijlage 9.5) waarbij sprake is van printertype A t/m F. Pagina Op te leveren informatie met betrekking tot gunning. De inschrijver dient een opgave te doen van het productaanbod van hetzelfde merk hoogvolume printers. Bedoeld u hier dat de hoogvolume printers van dezelfde fabrikant dienen te zijn? Pagina Portfolio beschrijving Er wordt geprint in twee dagelijkse shifts van 8,5 uur. Netto per shift is er 7,25 uur beschikbaar. Staat de netto tijd van 7,25 uur gelijk aan 100% draaiuren? Printers hoeven niet van één type te zijn. Alle printers gezamenlijk moeten de workload kunnen verwerken. Maakt in principe niet uit, leverancier moet ze wel in onderhoud nemen en storingen binnen gestelde tijd op kunnen lossen. Nee, draaiuren zijn de daadwerkelijke uren dat de printer gedraaid heeft in 2005, exclusief omsteltijden, onderhoud en incidenten. Pagina (e) Uw eis luidt: De aangeboden printers zijn door Interpay gecertificeerd voor het printen van acceptgiro s. Interpay certificeert printers per uniek serienummer en per printer (ook al betreft het twee identieke printers). Dus Interpay certificeert niet per modelserie. Het is dus niet mogelijk om vooraf een certificatie van Interpay te ontvangen. Graag zien wij deze eis als volgt geformuleerd: (e) Leverancier garandeert dat Interpay een certificaat afgeeft voor het printen van acceptgiro s. Kunt u met deze wijziging instemmen? Ja de Belastingdienst kan hiermee instemmen. 2/15.

3 Pagina Financiële opmerkingen en Bijlage 9.5 Is het juist gesteld dat 1 tik = x 30,48 cm? Normaliter staat op de printer 1 click/tik gelijk aan 1 x 30,48 cm (12") Algemeen Wat is het gemiddelde percentage tonerdekking van de applicaties? Pagina Functionele eisen Kunt u meer inzicht geven in de verhouding volumes/papiersoorten/1- up/2-up? Pagina Functionele eisen Wat is de verhouding simplex/duplex in de piekperiode? Pagina Functionele eisen Wat is het aantal papiersoorten dat de Belastingdienst gebruikt? Pagina De aangeboden printers dienen alle output van DOC1 correct te kunnen verwerken, zodanig dat er door de Belastingdienst geen aanpassingen in de opmaak van documenten hoeft te geschieden. Is het juist gesteld dat de door DOC1 gegenereerde AFPDS bestanden middels PSF worden geprint en dat dit in de nieuwe situatie blijft gehandhaafd? 1 click is inderdaad 1 x 30,48 cm(12 ), ofwel 1 foot. Onbekend. Over het algemeen gebruikt de Belastingdienst voorbedrukte formulieren en zal het percentage tonerdekking laag zijn. Alles 2-up, behalve kruisvouw over de hele breedte. Afgelopen jaar(2005) was deze kruisvouw 3,25 miljoen. Momenteel is de verwachting dat in december 2006, tijdens de piekverwerking, de verhouding simplex/duplex 50/50 zal zijn. De verwachting is dat dit zal gaan stijgen voor 2008/2009 naar 60% duplex. Ongeveer 100 verschillende papiersoorten. Ja, dat is correct. 3/15.

4 Hoofdstuk 9 - Bijlagen 15. Bijlage 9.4 Raamovereenkomst, artikel 3.3 Een nadere overeenkomst met betrekking tot hert verrichten van Support kan (tussentijds) met een opzegtermijn van drie maanden worden beëindigd. De variabele kosten worden doorgaans één jaar vooraf gecalculeerd zoals het verrichten van onderhoud, loonkosten en inkoop van verbruiksartikelen. Graag zien wij een langer opzegtermijn in verband met de aard van het product. Indien dit niet mogelijk is stellen wij voor een afkoopsom van maximaal één jaar op te nemen in het contract. Hoofdstuk 9 - Bijlagen 16. Bijlage 9.4 Raamovereenkomst, artikel 4.7 Belastingdienst vraagt een vervangende levering van het product binnen 5 dagen. Echter, gezien de aard van het product, is het niet mogelijk om op zo'n kort termijn vervangende apparatuur te leveren. Gaat u akkoord met een levertermijn van 60 dagen? Hoofdstuk 9 - Bijlagen 17. Bijlage 9.4 Raamovereenkomst, artikel 10.1 Belastingdienst vraagt een door Belastingdienst vast te stellen hoeveelheid van de nieuwe c.q. vervangende Apparatuur voor een Acceptatietest om niet aan de Belastingdienst ter beschikking te stellen Ons inziens is het aanbieden van apparatuur om niet, niet reëel gezien de aard van de apparatuur. Graag zien wij dit artikel vervallen of gewijzigd met een beschikkingstelling op basis van de kosten. Uw opmerking is dezerzijds geen aanleiding tot aanpassing. Mocht de situatie zich voordoen, dient hetgeen reeds dezerzijds aan de inschrijver is voldaan dienen te worden gerestitueerd als zijnde onverschuldigd betaald. Op grond van uw opmerking zal de overeenkomst worden aangepast in die zin dat de termijn wordt gewijzigd in 30 Werkdagen. Een wijziging naar 60 dagen is te risicovol voor de operatie van de Belastingdienst. Uw opmerking leidt niet tot aanpassing. De situatie doet zich enkel voor als de inschrijver tot inzet van andere Apparatuur wenst over te gaan. De Belastingdienst verwacht dat de inschrijver in staat is een afdoende product te kunnen leveren op grond van de ervaringen met de eerder geleverde apparatuur. 4/15.

5 Hoofdstuk 9 - Bijlagen 18. Bijlage 9.4 Raamovereenkomst artikel 12.2 Bij de berekening van de Beschikbaarheid worden twee zaken genoemd die niet worden meegerekend. Graag zien wij daar twee punten aan toegevoegd: De tijd die nodig is om een storing te verhelpen, die aantoonbaar het gevolg is van een foutieve bediening door personeel van opdrachtgever. De tijd die nodig is om een storing te verhelpen, die buiten contracttijd is ontstaan. Gaat u akkoord met deze aanvulling? Hoofdstuk 9 - Bijlagen 19. Bijlage 9.4. Raamovereenkomst, artikel 13.4, 13.5 Beperking of uitsluiting van aansprakelijkheid is niet verzekerbaar. Evenals een ongelimiteerde schadevergoedingsplicht in geval van een beroepsfout. Graag zien wij dit artikel gewijzigd met een aansprakelijkheid tot ,00 per gebeurtenis of reeks van gebeurtenissen. Hoofdstuk 9 - Bijlagen 20. Bijlage 9.5 spreadsheet inschatting volumes Bij de inschatting van de volumes wordt, naar wij aannemen, onder de kop aantal geprint A4 gesproken over A4 images. Echter in de tekst bij 4.2 op pagina 22 worden dezelfde volumes voor 2005 genoemd maar dan in verstuurde A4-tjes. Dit kan worden gezien als A4 vellen. Is het juist dat de genoemde volumes in de spreadsheet inschatting volumes A4 images betreffen Pagina Hoofdstuk 4.2 Portfolio beschrijving Tabel 1 Kunt u aangeven wat de bezettingsgraad 2005 uitdrukt? Waar is de 18% aan gerelateerd? Dagen, Uren, capaciteit van de printer? Bijvoorbeeld de eerste IBM Infoprint ID3 heeft een bezettingsgraad van 18%. Beantwoording zie vraag 37. Beantwoording zie vraag 39. Ja, inderdaad 183 miljoen images voor De bezettingsgraad is aantal draaiuren + onderhoud + incidenten + omsteltijd totale netto shift tijd Dus in het voorbeeld: 18% is de printer in gebruik, 82% is deze beschikbaar. 5/15.

6 Pagina Hoofdstuk 4.2 Portfolio beschrijving Tabel 1 Met de Bezettingsgraad 2005 doet u de suggestie dat de printers niet optimaal gebruikt worden, waardoor u aangeeft met minder printers uit te kunnen, is dat ook een terechte conclusie of wilt u minimaal over hetzelfde aantal printers blijven beschikken. Pagina Hoofdstuk 4.2 Portfolio beschrijving Opmerkingen De laatste bullet over de piekverwerking. Kunt u in getallen aangeven wat de gemiddelde hoeveelheid printwerk per maand is. Liefst in clicks. Pagina Hoofdstuk 4.2 Portfolio beschrijving Opmerkingen Grafiek In uw grafiek over 2005 geeft u aan dat de piek productie A4 per dag ± (december) is geweest. U vraagt echter nu een maximum piekvolume per dag van miljoen A4 tjes per dag (4.3 Functionele eisen blz 24). Is dat correct? Algemeen Is het mogelijke dat u al uw A4 eenheden uitdrukt in hoeveelheid clicks (feet) omdat u niet aangeeft of u 1-up A4 landscape, 2-up A4 of A4 landscape afdrukt. Daardoor kunnen grote afwijkingen ontstaan in de offertes. Pagina Hoofdstuk 4.2 Portfolio beschrijving Opmerkingen Eén na laatste bullet die begint met: In 2005, U geeft aan dat u 183 miljoen A4tjes heeft verstuurd, met een verhouding van 40% duplex en 60% en 6% verzamelbewerkingen en u komt uit op 183 miljoen geprinte A4-tjes is dat correct?? Kunt u ook aangeven wat de verhouding is tussen 1-up en 2-up printen en of u ook in landscape print, zo ja welke volumes daar mee gemoeid zijn. Dit ook in relatie tot het totale printvolume. Conclusie is terecht. B/CICT is zich ervan bewust dat nu een overcapaciteit is opgesteld. Van de leveranciers verwachten we een inschatting van het aantal printers dat realistisch is, rekening houdend met alle eisen en wensen, onder andere ten aanzien van piekverwerkingen. Zie grafiek. Ja. Alles in 2-up A4 portrait mode. Geen Landscape. Ja, alles in 2-up A4 portrait mode. 6/15.

7 Pagina Hoofdstuk 4.2 Portfolio beschrijving Opmerkingen De sysout printer verwerkt 10 miljoen vouwslagen 15 inch op jaarbasis. Is deze printer ook inzetbaar als productie printer? Pagina Vraag (v) 1% Kunt u aangeven wat u bedoelt met: 'releases'. Hoofdstuk 9 - Bijlagen. 29. Bijlage 9.5. Kunt u aangeven hoeveel tikken u in 2005 heeft gemaakt en uw inschatting voor Kunt u aangeven wat de verhouding is tussen 1-up en 2-up in de gegeven volumes. Pagina Functionele eisen (4e bullit) U geeft aan dat B/CICT een piek moet kunnen verwerken van 2 miljoen A4 per dag. De vraag is kunt u aangeven wat in uw optiek nu uw maximale printercapaciteit per dag is, uitgedrukt in A4. Pagina Functionele eisen 8 ste bullit) Kunt u aangeven wat u verstaat onder realtime monitoren? 32. Hoofdstuk 9 - Bijlagen. Bijlage 9.5. Graag het volgende betreffende de rekensheet. Zodra er 2 verschillende soorten printers worden aangeboden, dan wordt bij Printer type A wel de onderhoudsprijs met het aantal engines Vermenigvuldigd en bij Printer type 5 niet. Zie C27 en D27, E27 enz. B/CICT zou graag zien dat de systeemoutput geproduceerd wordt op een printer die ook ingezet kan worden voor de reguliere productie. Daarnaast is reeds vermeld dat de systeemoutput niet langer op 15 geproduceerd hoeft te worden. Dit mag ook op 18 papier, indien noodzakelijk. Elke wijziging van de software, niet zijnde een patch of een fix. 100 miljoen feet in Inschatting miljoen feet. Alles in 2-up portrait mode. 2 miljoen A4(images) maximale capaciteit per dag. De status van elke aangeboden printer moet op elk moment opvraagbaar zijn, waarbij dan de status van dat moment weergegeven moet worden. Denk hierbij aan of de printer al of niet operationeel is en zo niet wat de oorzaak is van een eventuele verstoring en op welke component. Dit is een fout in de sheet. Dit kunt u aanpassen. In alle gevallen dient de onderhoudsprijs met de aantallen vermenigvuldigd te worden (rij 27 x rij 12). 7/15.

8 33. Hoofdstuk 9 - Bijlagen Zou u willen vragen of men nog eens naar het bijgeleverde rekensheet wil kijken. Als je namelijk 2 verschillende soorten printers aanbiedt, dan wordt bij Printer type A wel de onderhoudsprijs met het aantal engines vermenigvuldigd. En bij Printer type 5 niet. Zie C27 en D27, E27 enz. 34. Pagina 24 In vraag (e) is er een verwijzing naar figuur 1 welke ontbreekt in het document. Kunt u dit verduidelijken? 35. Pagina 25 In vraag (e) geeft Belastingdienst aan niet te willen worden belast voor onbedrukte zijden middels doorbelaste tikken bij duplex jobs. Hoe geschiedt dit nu? Het is gebruikelijk bij Continuous Feed apparatuur te meten in vouwslagen. Wij kunnen ons echter voorstellen dat u de "accounting" informatie uit uw IBMmainframe betrekt. Deze telt alleen maar "images". Kunt u verduidelijken hoe u hiermee wenst om te gaan? Kunt u aangeven wat de huidige boekwaarde van de IBM InfoPrint4000 systemen die mogelijkerwijs zullen worden ingeruild is? Dit is een fout in de sheet. Dit kunt u aanpassen. In alle gevallen dient de onderhoudsprijs met de aantallen vermenigvuldigd te worden (rij 27 x rij 12). Verwijzing naar figuur 1 en tabel 2 kan verwijderd worden. Belangrijk is om aan te geven welke onderdelen nieuw zijn (onderdeel van de offerte), welke geüpgrade dienen te worden (upgrade is ook onderdeel van de offerte) en welke hergebruikt wordt (as-is). Deze vraag willen we graag door u opgelost zien. Momenteel worden duplex images doorbelast. Indien er niets geprint wordt op de keerzijde wil B/CICT hier ook niet voor worden doorbelast. Graag aangeven op welke wijze u dit gaat realiseren. De boekwaarde is niet relevant. U dient een inruilprijs aan te geven. 8/15.

9 37. Bijlage 9.4 Raamovereenkomst Raamovereenkomst Artikel 12 Wij stellen voor om aan artikel 12.2 toe te voegen: Niet-beschikbaarheid van het apparaat wordt niettemin als beschikbaarheid beschouwd in de volgende gevallen: a. voor zover Leverancier aan het apparaat preventief onderhoud verricht; b. gedurende de tijd dat Opdrachtgever van een gebrek nog geen kennis aan Leverancier heeft gegeven; c. voor zover Leverancier een gebrek niet kan verhelpen door een niet aan Leverancier toe te rekenen oorzaak; d. voor zover het apparaat een gebrek vertoont dat het gevolg is van een niet aan Leverancier toe te rekenen oorzaak; e. voor zover een gering gebrek Opdrachtgever niet daadwerkelijk in het gebruik van het apparaat heeft gehinderd. f. indien Leverancier aan Opdrachtgever een adequate uitwijkmogelijkheid of vervangende machine heeft aangeboden. Kunt u met deze aanpassing akkoord gaan? Naar aanleiding van de opmerkingen als vervat onder 18 en 37 wordt artikel als volgt geformuleerd. Leverancier garandeert in het kader van de levering van Support een Beschikbaarheid van 98% per component van de Apparatuur gedurende een meetperiode, als bedoeld in artikel 7.4. De Beschikbaarheid wordt als volgt berekend: Beschikbaarheid = (mp nbu)/mp * 100% waarbij: MP = aantal uren binnen het Service Window in een meetperiode. NBU = aantal uren dat het systeem als niet beschikbaar wordt aangemerkt gedurende de meetperiode. Bij de berekening van de Beschikbaarheid worden niet meegerekend: de tijd gedurende welke een Incident on hold wordt gezet (de doorlooptijd van de Reparatietijd wordt tijdelijk stilgezet). Een Incident zal on hold worden gezet indien: Leverancier afhankelijk is van een derde, terwijl deze derde niet voor risico van Leverancier komt (derhalve komen hulppersonen van Leverancier voor diens risico); Leverancier het Incident aantoonbaar niet kan oplossen vanwege afwezigheid van Personeel van Opdrachtgever gedurende de tijd dat Opdrachtgever van een gebrek nog geen kennis aan Leverancier heeft gegeven; indien Leverancier aan Opdrachtgever een adequate uitwijkmogelijkheid of vervangende machine heeft geplaatst dusdanig dat daarmee de vereiste beschikbaarheid kan worden behaald. 9/15.

10 38. Bijlage 9.4 Raamovereenkomst Raamovereenkomst artikel 12.5 De formule uit Artikel 12.5 van de Raamovereenkomst is naar ons oordeel niet in redelijkheid toepasbaar ten aanzien van de apparatuur in kwestie; toepassing zou tot onredelijke uitkomsten leiden. Bent u bereid om een meer passende regeling te accepteren, bijvoorbeeld: Indien de beschikbaarheid wordt onderschreden met: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10% of meer; Dan bedraagt het crediteringspercentage.. % van de minimum onderhoudsprijs van het betrokken apparaat per maand 2, 6, 12, 20, 30, 42, 56, 72, 90, 100% als maximum. Wij stellen voor om eveneens in artikel 12 toe te voegen: Systeemsoftware. Opdrachtnemer draagt zorg voor ondersteuningsservice ten aanzien van de software; deze ondersteuning omvat het volgende: a1. Opdrachtnemer zal door Opdrachtgever schriftelijk, conform eventueel door Opdrachtnemer te geven instructies, gemelde gebreken in de software, mits deze reproduceerbaar zijn en door Opdrachtgever voldoende zijn omschreven en gedocumenteerd, zo spoedig mogelijk (doen) onderzoeken. Zonodig zal Opdrachtnemer, te harer beoordeling, daartoe een deskundige naar de betreffende locatie zenden; de daaraan verbonden eventuele, niet aan Opdrachtnemer te wijten, wachttijd op de locatie zal dan aan Opdrachtgever extra in rekening worden gebracht. Als gebrek wordt hier beschouwd een oorzaak in de software waardoor deze onvoldoende conform deszelfs specificaties functioneert; Opdrachtgever zal alle redelijkerwijs ten dienste van het onderzoek door Opdrachtnemer te verlangen medewerking en faciliteiten verlenen. Als resultaat van het onderzoek zal Opdrachtnemer, geheel te harer keuze: a) het gebrek (doen) verhelpen of b) daarvoor een adequate omweg aangeven of c) de eigenaar(s) van de software op de hoogte stellen van het gebrek, met het verzoek om bij de bewerking van een eventuele volgende versie dit gebrek te elimineren of d) motiveren, waarom voor het gebrek geen oplossing zal worden gegeven. Indien mocht blijken dat een vermeend gebrek niet in de De boetebepaling wordt enigszins gewijzigd. De tekst komt te luiden: Voor ieder 0,1 procent dat de Apparatuur tijdens een meetperiode ten gevolge van Incidenten minder dan het overeengekomen percentage Beschikbaar is, zal Opdrachtnemer een boete aan Opdrachtgever verbeuren van 200,= met een maximum van ,= per maand en een maximum van ,= per jaar. Dit lijdt uitzondering voor het buiten werking zijn ten gevolge van Incidenten waarvan Opdrachtnemer aantoont dat deze niet aan hem kunnen worden toegerekend c.q. niet voor zijn risico komen. Opdrachtnemer dient tot creditering over te gaan nadat Opdrachtgever deze schriftelijk heeft opgeëist en nadat in overleg is vastgesteld dat deze creditering conform de voorwaarden in dit artikel geldig is. Deze creditering laat de overige rechten van de Opdrachtgever, waaronder die op schadevergoeding, onverlet. De overigens voorgestelde toevoeging wordt niet geaccepteerd. 10/15.

11 laatste, algemeen door Opdrachtnemer vrijgegeven en ook aan de Opdrachtgever aangeboden, versie van de software voorkomt, noch gelegen is in enige andere oorzaak terzake waarvan Opdrachtnemer verantwoordelijk is, dan is Opdrachtnemer gerechtigd om de desbetreffende door haar verrichte werkzaamheden en gemaakte onkosten aan Opdrachtgever in rekening te brengen tegen haar dan geldende tarieven. Ook overigens geldt, dat Opdrachtnemer door haar verrichte ondersteuningsservice, indien deze niet krachtens deze overeenkomst tot haar verplichtingen behoort, aan de Opdrachtgever in rekening zal brengen tegen haar dan geldende tarieven. a2. Opdrachtnemer zal Opdrachtgever informeren en instrueren omtrent eventuele tijdens de duur der overeenkomst te harer kennis gekomen essentiële gebreken in de software alsmede de daarvoor eventueel gevonden oplossing c. q. omweg. a3. Zo spoedig mogelijk na het beschikbaar zijn van een verbeterde versie van de software zal Opdrachtnemer, indien zij besluit deze algemeen aan te bieden, daarvan aan de Opdrachtgever, ter vervanging van de bij Opdrachtgever in gebruik zijnde versie, een integraal exemplaar in machineleesbare vorm en met aangepaste gebruikersdocumentatie in gebruik aanbieden; Opdrachtnemer zal daarbij tevens aangeven of deze versie door haarzelf, dan wel door de Opdrachtgever dient te worden geïnstalleerd; de tussen partijen bestaande gebruiksafspraken voor de betreffende te vervangen versie zullen alsdan geacht worden te worden voortgezet met betrekking tot deze verbeterde versie. Opdrachtgever accepteert, dat Opdrachtnemer kan besluiten, dat een verbeterde versie alleen integraal in het apparaat zal worden ingebracht. Eveneens is Opdrachtgever ermee bekend en akkoord, dat de software delen kan bevatten, welke uitsluitend toegankelijk zijn voor - en alleen gebruikt mogen worden door -Opdrachtnemer, voor technische doeleinden. Indien een verbeterde versie niet (alleen) strekt tot het wegnemen van fouten uit de vorige versie, maar (tevens) strekt tot uitbreiding van functionaliteit, dan is Opdrachtnemer gerechtigd voor deze extra functionaliteit betaling van een extra gebruiksvergoeding en/of onderhoudsprijs door Opdrachtgever te verlangen en zal zij een daartoe strekkend voorstel aan Opdrachtgever doen. Mochten partijen inzake dit voorstel geen overeenstemming kunnen bereiken, 11/15.

12 dan kan Opdrachtnemer besluiten deze extra functionaliteit niet voor Opdrachtgever toegankelijk te maken. Opdrachtnemer is gerechtigd om met ingang van de eenennegentigste dag na aanbieding door Opdrachtnemer van de verbeterde versie de ondersteuningsservice voor de vorige versie te beëindigen, dan wel voor de ondersteuningsservice van de vorige versie nadere voorwaarden te stellen. Dit geldt alsdan tevens voor het onderhoud van het apparaat in combinatie met de vorige versie. Opdrachtnemer is gerechtigd aan de Opdrachtgever in rekening te brengen de kosten van aflevering en installatie van de verbeterde versie, de kosten van het medium, waarop de verbeterde versie is vastgelegd en de kosten van eventueel overigens door Opdrachtgever verlangde assistentie bij ingebruikneming daarvan. a4. Opdrachtgever heeft het recht om, middels een behoorlijk ter zake van het apparaat en de software opgeleide functionaris, Opdrachtnemer telefonisch vragen voor te leggen inzake gebruik en toepassingsmogelijkheden van de software, mits deze vragen geschikt zijn voor telefonische afdoening en, ongeacht de overeengekomen onderhoudstijden voor het apparaat, uitsluitend tussen en uur op de dagen van maandag tot en met vrijdag, met uitzondering van de algemeen erkende feestdagen. a5. Opdrachtgever zal ervoor zorgdragen, dat het apparaat en de software alleen gebruikt worden door terzake kundig personeel en dat dit personeel alle redelijke instructies, zoals bijvoorbeeld inzake het aanbrengen van foutcorrecties in de software en technische upgrades in het apparaat, van Opdrachtnemer stipt opvolgt. Tevens draagt Opdrachtgever zorg voor adequate informatiebeveiliging en back-up procedures. 12/15.

13 39. Bijlage 9.4 Raamovereenkomst Raamovereenkomst artikel 13 Artikel 13 van de Raamovereenkomst komt er inhoudelijk op neer, dat de Leverancier praktisch onbeperkt aansprakelijk is voor directe en indirecte (gevolg-)schade. Het begrip directe schade is zodanig gedefinieerd, dat daaronder ook grotendeels schade wordt begrepen, die normaliter als gevolgschade wordt beschouwd. Voorts wordt alleen al door introductie en definitie van het begrip Beroepsfout in combinatie met de eerste twee volzinnen van artikel 13.5 in feite een onbeperkte aansprakelijkheid geformuleerd. Bent u bereid om de aansprakelijkheidsbepaling te mitigeren, bijvoorbeeld naar de volgende tekst, of woorden van vergelijkbare strekking: Opdrachtnemer is aansprakelijk voor dood van of lichamelijk letsel aan personeel van de Opdrachtgever of derden alsmede voor materiële schade aan installaties en eigendommen van de Opdrachtgever of derden voorzover de dood, het lichamelijk letsel of de schade het gevolg is van de schuld van Opdrachtnemer of van personen waarvan Opdrachtnemer zich bij de uitvoering van deze overeenkomst bedient of van ontwerp-, fabricage- of materiaalfouten, met dien verstande dat deze aansprakelijkheid van Opdrachtnemer per gebeurtenis of samenhangende reeks van gebeurtenissen beperkt is, behoudens opzet zijdens Opdrachtnemer, tot maximaal met een maximum van per jaar. De aansprakelijkheid van Opdrachtnemer is beperkt tot het in de vorige volzin bepaalde. Opdrachtnemer is derhalve, behoudens opzet zijdens Opdrachtnemer, niet aansprakelijk voor bedrijfsstagnatie, verlies van omzet en/of winst en/of besparingen en/of verlies van gegevens en andere gevolgschade. Beantwoording in samenhang met vraag 19. De bepaling van artikel wordt beperkt aangepast, en wel als volgt : Aansprakelijkheid 13.1Indien één der partijen tekortschiet in de nakoming van één of meer van zijn verplichting(en) uit deze overeenkomst, zal de andere partij hem deswege in gebreke stellen, tenzij nakoming van de betreffende verplichtingen reeds blijvend onmogelijk is, in welk geval de nalatige partij onmiddellijk in verzuim is. De ingebrekestelling zal schriftelijk geschieden waarbij aan de nalatige partij een redelijke termijn zal worden gegund om alsnog zijn verplichtingen na te komen. Deze termijn heeft het karakter van een fatale termijn. De partij die toerekenbaar tekortschiet in de nakoming van zijn verplichting(en) is tegenover de andere partij aansprakelijk voor vergoeding van de door de andere partij geleden c.q. te lijden schade De sub 13.1 bedoelde aansprakelijkheid voor directe schade is, per gebeurtenis, beperkt tot een bedrag van ,= met een maximum van ,= per jaar. Onder directe schade wordt verstaan: schade aan programmatuur en Apparatuur en gegevensbestanden, waaronder in elk geval verstaan wordt: materiële beschadiging, gebrekkig of niet functioneren, verminderde betrouwbaarheid en verhoogde storingsgevoeligheid; schade aan andere eigendommen van Opdrachtgever en/of van derden; kosten van noodzakelijke wijzigingen en/of veranderingen in Apparatuur, programmatuur, specificaties, materialen of documentatie, aangebracht ter beperking c.q. herstel van schade; de kosten van noodvoorzieningen, zoals het uitwijken naar andere computersystemen, of het inhuren van derden; kosten, waaronder begrepen 13/15.

14 personeelskosten, van het noodgedwongen langer operationeel houden van (het) oude syste(e)m(en) en daarmee samenhangende voorzieningen; de kosten van leegloop van medewerkers, goederen en faciliteiten van Opdrachtgever en de kosten van leegloop van door Opdrachtgever in het kader van de uitvoering van de overeenkomst ingehuurde derden, voorzover deze kosten, in redelijkheid, niet vermijdbaar zijn; aan derden aantoonbaar verschuldigde vergoedingen en boetes alsmede de waarde van het verloren gaan van door derden verstrekte garantierechten; redelijke kosten gemaakt ter voorkoming of beperking van directe schade, die als gevolg van de gebeurtenis waarop de aansprakelijkheid berust, mocht worden verwacht; redelijke kosten gemaakt ter vaststelling van de schadeoorzaak, de aansprakelijkheid, de directe schade en de wijze van herstel De sub 13.1 bedoelde aansprakelijkheid voor gevolgschade is uitgesloten. Onder gevolgschade wordt verstaan: omzetderving; kosten gemaakt ter voorkoming, beperking of vaststelling van gevolgschade; andere schade dan de directe schade genoemd sub De sub 13.2 en 13.3 opgenomen beperking c.q. uitsluiting van aansprakelijkheid komen te vervallen: ingeval van aanspraken van derden op schadevergoeding ten gevolge van dood of letsel; en/of indien sprake is van opzet of grove schuld aan de zijde van Leverancier en/of diens personeel; 14/15.

15 en/of in geval van schending van intellectuele eigendomsrechten Artikel 16 bedoeld De sub 13.2 en 13.3 opgenomen beperkingen c.q. uitsluiting van aansprakelijkheid komen eveneens te vervallen indien en voorzover schade het gevolg is van een Beroepsfout. De schadevergoedingsplicht is in dat geval maximaal ,= per gebeurtenis of reeks daarvan. 15/15.

ALGEMENE VOORWAARDEN. Van: Albij administratieve dienstverlening Iroko PM Dordrecht KvKnr hierna te noemen de opdrachtnemer.

ALGEMENE VOORWAARDEN. Van: Albij administratieve dienstverlening Iroko PM Dordrecht KvKnr hierna te noemen de opdrachtnemer. ALGEMENE VOORWAARDEN Van: Albij administratieve dienstverlening Iroko 97 3315 PM Dordrecht KvKnr. 51657023 hierna te noemen de opdrachtnemer. Artikel 1. Toepasselijkheid 1. Deze algemene voorwaarden zijn,

Nadere informatie

Contractsduur, uitvoering en wijziging overeen-komst

Contractsduur, uitvoering en wijziging overeen-komst artikel 1. Algemeen 1.1 Deze voorwaarden zijn van toepassing op iedere aanbieding, offerte en overeenkomst tussen Juncto juridisch advies en training, hierna te noemen: Juncto, en een Opdrachtgever waarop

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN AGILE MARKETING AGENCY. 1. Definities/begripsbepalingen. Agile Marketing Agency: Agile Marketing Agency B.V.,

ALGEMENE VOORWAARDEN AGILE MARKETING AGENCY. 1. Definities/begripsbepalingen. Agile Marketing Agency: Agile Marketing Agency B.V., ALGEMENE VOORWAARDEN AGILE MARKETING AGENCY 1. Definities/begripsbepalingen Agile Marketing Agency: Agile Marketing Agency B.V., Klant: Elk natuurlijk of rechtspersoon aan wie Agile Marketing Agency een

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Engineering Total Support B.V.

Algemene voorwaarden Engineering Total Support B.V. Algemene voorwaarden Engineering Total Support B.V. Artikel 1 definities 1.1 Onder Total Support wordt in deze Algemene Voorwaarden verstaan: de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Total

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden van knowledge in store bij de uitvoering van opdrachten tot het verrichten van marktonderzoek.

Algemene Voorwaarden van knowledge in store bij de uitvoering van opdrachten tot het verrichten van marktonderzoek. Algemene Voorwaarden Algemene Voorwaarden van knowledge in store bij de uitvoering van opdrachten tot het verrichten van marktonderzoek. Artikel 1 Algemeen 1.1. Deze algemene voorwaarden aan te duiden

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN

ALGEMENE VOORWAARDEN Artikel 1 Definities 1.1. In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven. 1.2. DIGI HR: DIGI HR. 1.3. Opdrachtgever:

Nadere informatie

Artikel D1 Uitvoering van de overeenkomst

Artikel D1 Uitvoering van de overeenkomst BIJZONDERE BEPALINGEN TERZAKE OPLEIDINGEN Artikel D1 Uitvoering van de overeenkomst D1.1 Gebruiker zal de overeenkomst naar beste inzicht en vermogen en overeenkomstig de eisen van goed vakmanschap uitvoeren.

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden het Perspectief, financieel & strategisch management

Algemene Voorwaarden het Perspectief, financieel & strategisch management Algemene Voorwaarden het Perspectief, financieel & strategisch management Artikel 1 Definities 1. In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden SbeO-Automatisering:

Algemene Voorwaarden SbeO-Automatisering: Algemene Voorwaarden SbeO-Automatisering: 1.Toepasselijkheid 1.1. Op alle offertes en leveringen van SbeO-Aumatisering zijn deze algemene leverings- en betalingsvoorwaarden van toepassing tenzij schriftelijk

Nadere informatie

1. In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven.

1. In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven. Algemene Voorwaarden Interim Recruitment Recruvisie Artikel 1 Definities 1. In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders

Nadere informatie

Algemene verkoop-, leverings- en betalingsvoorwaarden van Winner Business Software Europe B.V., gevestigd te Apeldoorn

Algemene verkoop-, leverings- en betalingsvoorwaarden van Winner Business Software Europe B.V., gevestigd te Apeldoorn Algemene verkoop-, leverings- en betalingsvoorwaarden van Winner Business Software Europe B.V., gevestigd te Apeldoorn Artikel 1 Toepasselijkheid Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Dockbite B.V.

Algemene Voorwaarden Dockbite B.V. Algemene Voorwaarden Dockbite B.V. Artikel 1 Definities 1. In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven. -

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden PC Berkel dd 1 oktober 2010

Algemene Voorwaarden PC Berkel dd 1 oktober 2010 Artikel 1: Algemeen Algemene Voorwaarden PC Berkel dd 1 oktober 2010 1) Deze voorwaarden zijn van toepassing op iedere aanbieding, offerte en overeenkomst tussen PC Berkel en een Opdrachtgever waarop PC

Nadere informatie

1. Aansprakelijkheid van Leverancier; vrijwaring

1. Aansprakelijkheid van Leverancier; vrijwaring 1. Aansprakelijkheid van Leverancier; vrijwaring 1.1 De totale aansprakelijkheid van leverancier wegens toerekenbare tekortkoming in de nakoming van de overeenkomst is beperkt tot vergoeding van directe

Nadere informatie

ALGEMENE LEVERINGSVOORWAARDEN. JVUcalculatie

ALGEMENE LEVERINGSVOORWAARDEN. JVUcalculatie ALGEMENE LEVERINGSVOORWAARDEN JVUcalculatie Artikel 1 Toepassingsgebied 1.1 Deze algemene leveringsvoorwaarden zijn van toepassing bij opdrachten aan en op alle aanbiedingen en overeenkomsten waarbij JVUcalculatie

Nadere informatie

tijd tot tijd zullen luiden; de opdracht zoals beschreven in de overeenkomst of offerte; op dienst zoals bespreken in de overeenkomst of offerte;

tijd tot tijd zullen luiden; de opdracht zoals beschreven in de overeenkomst of offerte; op dienst zoals bespreken in de overeenkomst of offerte; ALGEMENE VOORWAARDEN Artikel 1: Definities In deze Algemene Voorwaarden hebben de onderstaande termen en uitdrukkingen de volgende betekenis: Opdrachtnemer : de V.O.F Hello Purpose; Opdrachtgever : de

Nadere informatie

Techlife Engineering BV

Techlife Engineering BV ALGEMENE VOORWAARDEN Techlife Engineering BV 1.Begripsbepaling 1.1 Onder Techlife wordt in deze Algemene Voorwaarden verstaan: de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Techlife Engineering

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Websitescanner Willibrorduslaan 81 KvK: hierna te noemen: gebruiker

Algemene Voorwaarden Websitescanner Willibrorduslaan 81 KvK: hierna te noemen: gebruiker Algemene Voorwaarden Websitescanner Willibrorduslaan 81 KvK: 70476748 hierna te noemen: gebruiker Artikel 1 Definities 1. In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis

Nadere informatie

De onderstaande Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle door Fruit in Bedrijf afgesloten verkoop- en leverovereenkomsten.

De onderstaande Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle door Fruit in Bedrijf afgesloten verkoop- en leverovereenkomsten. ALGEMENE VOORWAARDEN De onderstaande Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle door Fruit in Bedrijf afgesloten verkoop- en leverovereenkomsten. De complete algemene voorwaarden: Artikel 1 - Algemeen

Nadere informatie

Algemene leveringsvoorwaarden SamSam Servicebureau BV

Algemene leveringsvoorwaarden SamSam Servicebureau BV Algemene leveringsvoorwaarden SamSam Servicebureau BV Inhoud Artikel 1. Definities... 2 Artikel 2. Toepasselijkheid... 2 Artikel 3. Offertes... 2 Artikel 4. De opdracht... 2 Artikel 5. Uitvoering van de

Nadere informatie

1. In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven.

1. In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven. ALGEMENE VOORWAARDEN Japsen Online Marketing Prof. Kamerlingh Onneslaan 84B1, 3112 VJ Schiedam hierna te noemen: Opdrachtnemer Artikel 1 Definities 1. In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende

Nadere informatie

Toelichting: Dit is de 1ste Nota van Inlichtingen voor de aanbesteding Netwerkapparatuur voor de gemeente 's Hertogenbosch.

Toelichting: Dit is de 1ste Nota van Inlichtingen voor de aanbesteding Netwerkapparatuur voor de gemeente 's Hertogenbosch. Nota van Inlichtingen Netwerkapparatuur Aanbesteding Aanbestedende Dienst: Referentie: Netwerkapparatuur gemeente 's-hertogenbosch 49394N Omschrijving: De gemeente gaat haar netwerkinfrastructuur grotendeels

Nadere informatie

Algemene voorwaarden zakelijke dienstverlening

Algemene voorwaarden zakelijke dienstverlening Algemene voorwaarden zakelijke dienstverlening Biercontract.nl Graaf Wichmanlaan 62 1405 HC Bussum Handelsregisternummer: 57084033 BTW nummer 167606657B02 1. Definities 1. In deze algemene voorwaarden

Nadere informatie

ARBIT 2014 ARBIT 2016 Artikel 5 kwaliteitsborging (oud)

ARBIT 2014 ARBIT 2016 Artikel 5 kwaliteitsborging (oud) ARBIT 2014 ARBIT 2016 Artikel 5 kwaliteitsborging (oud) Opdrachtgever is steeds bevoegd maatregelen te treffen gericht op borging van de kwaliteit van de Prestatie. Wederpartij is gehouden aan die maatregelen

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN KKamsterdam

ALGEMENE VOORWAARDEN KKamsterdam ALGEMENE VOORWAARDEN KKamsterdam Toepasselijkheid 1.1 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op en maken onlosmakelijk deel uit van iedere aanbieding, offerte en overeenkomst die betrekking heeft

Nadere informatie

A. WhiteVision is gerechtigd onderhoud en support voor de software te leveren;

A. WhiteVision is gerechtigd onderhoud en support voor de software te leveren; ONDERHOUDS- EN SUPPORTOVEREENKOMST Overwegingen A. WhiteVision is gerechtigd onderhoud en support voor de software te leveren; en B. de klant wenst onderhoud en support van WhiteVision te verkrijgen ten

Nadere informatie

Dit zijn de Algemene Voorwaarden van BinnenBuiten Advies. BinnenBuiten Advies is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer

Dit zijn de Algemene Voorwaarden van BinnenBuiten Advies. BinnenBuiten Advies is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer ALGEMENE VOORWAARDEN Dit zijn de Algemene Voorwaarden van BinnenBuiten Advies. BinnenBuiten Advies is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 66809932 1. Definities In deze Algemene Voorwaarden

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Marian Hellema, ICT-Erfgoedspecialist (adviseur, schrijver, docent).

Algemene voorwaarden Marian Hellema, ICT-Erfgoedspecialist (adviseur, schrijver, docent). Algemene voorwaarden Marian Hellema, 28 februari 2017. Pagina 1 van 6 Algemene voorwaarden Marian Hellema, ICT-Erfgoedspecialist (adviseur, schrijver, docent). Versie 28 februari 2017. Artikel 1. Algemeen

Nadere informatie

Willy's Wereld. Algemene voorwaarden

Willy's Wereld. Algemene voorwaarden Willy's Wereld Algemene voorwaarden Artikel 1 Algemeen 1. Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op elke opdracht, vervolgopdracht, offerte en overeenkomst, alsmede op elke rechtsbetrekking als

Nadere informatie

Voorwaarden Planh Jobcoaching BV Bij ondertekening van de offerte gaat de opdrachtgever akkoord met de leveringsvoorwaarden.

Voorwaarden Planh Jobcoaching BV Bij ondertekening van de offerte gaat de opdrachtgever akkoord met de leveringsvoorwaarden. Voorwaarden Planh Jobcoaching BV Bij ondertekening van de offerte gaat de opdrachtgever akkoord met de leveringsvoorwaarden. 1. Onderzoek, begeleiding, rapportages en advisering, vinden plaats in opdracht

Nadere informatie

ALGEMENE BEDRIJFSVOORWAARDEN WERVING & SELECTIE FLEXURANCE B.V.

ALGEMENE BEDRIJFSVOORWAARDEN WERVING & SELECTIE FLEXURANCE B.V. ALGEMENE BEDRIJFSVOORWAARDEN WERVING & SELECTIE FLEXURANCE B.V. Voor het uitvoeren van Werving & Selectie opdrachten door Flexurance B.V., verder te noemen Flexurance in het kader van een overeenkomst

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN BOB RIETHORST BEHEER B.V.

ALGEMENE VOORWAARDEN BOB RIETHORST BEHEER B.V. ALGEMENE VOORWAARDEN BOB RIETHORST BEHEER B.V. 1. Definities 1. Algemene Voorwaarden: algemene voorwaarden die van tijd tot tijd worden gewijzigd. 2. Opdrachtgever: De (rechts-)persoon die met opdrachtnemer

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden PH&A Salaris en Advies

Algemene Voorwaarden PH&A Salaris en Advies Algemene Voorwaarden PH&A Salaris en Advies Artikel 1. Definities a) Opdrachtgever: De natuurlijk persoon of de rechtspersoon die aan Opdrachtnemer de Opdracht heeft gegeven tot het verrichten van Werkzaamheden.

Nadere informatie

b. Een verwijzing door een opdrachtgever naar zijn algemene in- of verkoopsvoorwaarden wordt door Secortho niet aanvaard.

b. Een verwijzing door een opdrachtgever naar zijn algemene in- of verkoopsvoorwaarden wordt door Secortho niet aanvaard. Algemene Voorwaarden Secortho 2018 Artikel 1. Algemeen a. Deze algemene leveringsvoorwaarden zijn van toepassing op alle Secortho uitgebrachte offertes en alle uitgevoerde en uit te voeren werkzaamheden,

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN

ALGEMENE VOORWAARDEN ALGEMENE VOORWAARDEN Van de besloten vennootschap KlasseStudent B.V. Statutair gevestigd te Nieuwegracht 1 3512 LB Utrecht, Nederland Contact Nieuwegracht 1 3512 LB Utrecht info@klassestudent.nl T: +31(0)6-33

Nadere informatie

Overeenkomst Onderhoud Technische Installaties

Overeenkomst Onderhoud Technische Installaties Overeenkomst Onderhoud Technische Installaties De ondergetekenden: A. Nova College statutair gevestigd te Haarlem en kantoorhoudende te Haarlem aan de Buitenrustlaan 9 te Haarlem, te dezen rechtsgeldig

Nadere informatie

Algemene leveringsvoorwaarden Clensch

Algemene leveringsvoorwaarden Clensch Algemene leveringsvoorwaarden Clensch Artikel 1 Toepassingsgebied 1. Deze algemene leveringsvoorwaarden zijn van toepassing bij opdrachten aan en op alle aanbiedingen en overeenkomsten waarbij Clensch

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN TRAININGEN

ALGEMENE VOORWAARDEN TRAININGEN ALGEMENE VOORWAARDEN TRAININGEN 1 Algemene voorwaarden Trainingen Artikel 1 Algemeen 1.1 In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: a - Studio Zuidas BV: Het management, medewerkers en freelance

Nadere informatie

Algemene leveringsvoorwaarden

Algemene leveringsvoorwaarden Algemene leveringsvoorwaarden 1. Definities In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: OutSight Media: te Hoorn, ingeschreven bij de kamer van koophandel in Hoorn onder nummer: 37128750 Online

Nadere informatie

3. Afwijkingen van deze Algemene Voorwaarden zijn slechts mogelijk indien deze uitdrukkelijk schriftelijk zijn overeengekomen.

3. Afwijkingen van deze Algemene Voorwaarden zijn slechts mogelijk indien deze uitdrukkelijk schriftelijk zijn overeengekomen. Artikel 1. Definities In deze Algemene Voorwaarden wordt onder Opdrachtgever verstaan de wederpartij van Snel Een Professionele Website. Onder Snel Een Professionele Website wordt verstaan de opdrachtnemer

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Stichting Salvage

Algemene voorwaarden Stichting Salvage Algemene voorwaarden Stichting Salvage 30 augustus 2010 ALGEMENE VOORWAARDEN Stichting Salvage, Prins Willem Alexanderlaan 701, 7311 ST Apeldoorn Artikel 1 Toepasselijkheid 1.1 Deze voorwaarden zijn van

Nadere informatie

Wij de ontwikkeling, het beheer en de service; U het gebruikersgemak en het resultaat; Samen succesvol zijn!

Wij de ontwikkeling, het beheer en de service; U het gebruikersgemak en het resultaat; Samen succesvol zijn! Algemene Voorwaarden Wij de ontwikkeling, het beheer en de service; U het gebruikersgemak en het resultaat; Samen succesvol zijn! Copyright 2015, perbit bv Alle rechten zijn gereserveerd. Reproductie,

Nadere informatie

3.Eventuele afwijkingen op deze voorwaarden zijn slechts geldig indien deze uitdrukkelijk schriftelijk zijn overeengekomen.

3.Eventuele afwijkingen op deze voorwaarden zijn slechts geldig indien deze uitdrukkelijk schriftelijk zijn overeengekomen. Algemene Voorwaarden JJM-webdesign Aardenburg Index: 1 Definities 2 Algemeen 3 Aanbiedingen en offertes 4 Uitvoering van de overeenkomst 5 Wijziging van de overeenkomst 6 Honorarium 7 Betaling 8 Incassokosten

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN

ALGEMENE VOORWAARDEN Dit zijn de algemene voorwaarden van Ad Summa. Ad Summa is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder dossiernummer 3020996 (Midden-Nederland) en bij de Belastingdienst onder nummer NL212420434B01.

Nadere informatie

INHOUDSOPGAVE. Algemene Voorwaarden Wervi ng en Selectie Fiscale Arena

INHOUDSOPGAVE. Algemene Voorwaarden Wervi ng en Selectie Fiscale Arena INHOUDSOPGAVE Algemene Voorwaarden Wervi ng en Selectie Fiscale Arena Artikel 1 Artikel 2 Artikel 3 Artikel 4 Artikel 5 Artikel 6 Artikel 7 Artikel 8 Artikel 9 Artikel 10 Artikel 11 Artikel 12 Werkingssfeer

Nadere informatie

Nota van Inlichtingen aanbesteding Elektronische handtekeningen systeem gemeente Venlo 10 december 2012

Nota van Inlichtingen aanbesteding Elektronische handtekeningen systeem gemeente Venlo 10 december 2012 Nota van Inlichtingen aanbesteding Elektronische handtekeningen systeem gemeente Venlo 10 december 2012 Vraag 1 Hoofdstuk Overeenkomst Artikel 7 paginanummer Inschrijver kan, gezien de reikwijdte van dit

Nadere informatie

Artikel 4. Voorrijkosten VijftigKLUS rekent geen voorrijkosten, maar heeft als begintijd het moment van vertrek vanaf het vestigingsadres.

Artikel 4. Voorrijkosten VijftigKLUS rekent geen voorrijkosten, maar heeft als begintijd het moment van vertrek vanaf het vestigingsadres. Artikel 1. Definities In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: VijftigKLUS Klusbedrijf VijftigKLUS 3315 MP Dordrecht KvK: 12345667 opdrachtgever: de wederpartij van VijftigKLUS Artikel 2. Toepasselijkheid

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN Gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel West-Brabant te Breda onder nummer 20144485 op 24 april 2012

ALGEMENE VOORWAARDEN Gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel West-Brabant te Breda onder nummer 20144485 op 24 april 2012 ALGEMENE VOORWAARDEN Gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel West-Brabant te Breda onder nummer 20144485 op 24 april 2012 Artikel 1: Toepasselijkheid van deze voorwaarden Deze voorwaarden gelden voor iedere

Nadere informatie

Opdrachtgever de natuurlijke of rechtspersoon met wie een overeenkomst wordt gesloten, dan wel die van de Diensten gebruik maakt.

Opdrachtgever de natuurlijke of rechtspersoon met wie een overeenkomst wordt gesloten, dan wel die van de Diensten gebruik maakt. Algemene Voorwaarden Artikel A begrippen: Algemene voorwaarden: Deze algemene voorwaarden AVS Vastgoed Site. Handelsnaam die diverse websites met betrekking tot bedrijfsruimten en bedrijfspanden exploiteert..

Nadere informatie

WesternToday Artikel 1 Begripsbepalingen Artikel 2 Algemeen

WesternToday Artikel 1 Begripsbepalingen Artikel 2 Algemeen WesternToday Beginweg 35 8222 AJ Lelystad Tel: 06-16950551 Bank: 1042.41.152 KvK nr: 32147542 BTW:NL1391.96.511B01 Email:info@westerntoday.nl www.westerntoday.nl Voor het plaatsen van banners gelden de

Nadere informatie

Het aangaan van een arbeidsverhouding met een flexkracht

Het aangaan van een arbeidsverhouding met een flexkracht Op al onze leveringen zijn de Algemene Voorwaarden voor Opdrachtgevers van HelloFlex People 200 B.V. van toepassing die de backoffice van Uitzendbureau De Buren B.V. verzorgt. In aanvulling daarop zijn

Nadere informatie

2.4 Alle werkzaamheden worden door 2directIT uitgevoerd op basis van nacalculatie.

2.4 Alle werkzaamheden worden door 2directIT uitgevoerd op basis van nacalculatie. ALGEMENE LEVERINGSVOORWAARDEN Artikel 1 Toepassingsgebied 1.1 Deze algemene leveringsvoorwaarden zijn van toepassing bij opdrachten aan en op alle aanbiedingen en overeenkomsten waarbij 2directIT partij

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Binnenpracht Anne de Lange

Algemene voorwaarden Binnenpracht Anne de Lange Artikel 1 Definities 1. In deze Algemene voorwaarden wordt onder Opdrachtgever verstaan: de natuurlijke of rechtspersoon of het samenwerkingsverband van natuurlijk en/of rechtspersonen of de namens deze

Nadere informatie

Algemene Leveringsvoorwaarden POB Groep B.V. / Bewegingsvisie

Algemene Leveringsvoorwaarden POB Groep B.V. / Bewegingsvisie Artikel 1: definities In deze voorwaarden wordt verstaan onder: a. Voorwaarden: de onderhavige algemene voorwaarden; b. Bewegingsvisie: Bewegingsvisie is een groep van samenwerkende orthopedische leveranciers

Nadere informatie

3. Afwijkingen van deze Algemene Voorwaarden zijn slechts mogelijk indien deze uitdrukkelijk schriftelijk zijn overeengekomen.

3. Afwijkingen van deze Algemene Voorwaarden zijn slechts mogelijk indien deze uitdrukkelijk schriftelijk zijn overeengekomen. Artikel 1. Definities In deze Algemene Voorwaarden wordt onder Opdrachtgever verstaan de wederpartij van Code#id Webdesign. Onder Code#id Webdesign wordt verstaan de opdrachtnemer en gebruiker van deze

Nadere informatie

4. schriftelijk $% &#% ' #(

4. schriftelijk $% &#% ' #( 1. koper De partij vermeld in de overeenkomst als zijnde de koper en/of opdrachtgever, alsmede alle voor haar werkzame en door haar, zowel direct als indirect, ingeschakelde personen, alsmede de entiteiten

Nadere informatie

ARTIKEL 1. BEGRIPSBEPALINGEN Bart Jansen Advies: Bart Jansen Advies, ingeschreven in het Handelsregister onder nummer

ARTIKEL 1. BEGRIPSBEPALINGEN Bart Jansen Advies: Bart Jansen Advies, ingeschreven in het Handelsregister onder nummer ARTIKEL 1. BEGRIPSBEPALINGEN Bart Jansen Advies: Bart Jansen Advies, ingeschreven in het Handelsregister onder nummer 74414860 Offerte: een aanbieding (schriftelijk of per mail) van Bart Jansen Advies

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN. Artikel 1 Definities. in deze Algemene Voorwaarden wordt verstaan onder:

ALGEMENE VOORWAARDEN. Artikel 1 Definities. in deze Algemene Voorwaarden wordt verstaan onder: ALGEMENE VOORWAARDEN Van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Linkedintoresults B.V., tevens handelend onder de namen Linkedintoresults en LI2R, gevestigd en kantoorhoudende te, aan

Nadere informatie

Algemene voorwaarden 0031 Academy

Algemene voorwaarden 0031 Academy Algemene voorwaarden 0031 Academy Artikel 1. Definities In deze voorwaarden wordt onder de volgende begrippen verstaan: 1. Voorwaarden : algemene voorwaarden van 0031 Academy. 2. 0031 Academy : 0031 Academy,

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Pijnzorg Actief

Algemene Voorwaarden Pijnzorg Actief Algemene Voorwaarden Pijnzorg Actief Artikel 1. Definities In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: Opdrachtnemer: Pijnzorg Actief die deze algemene voorwaarden gebruikt voor het aanbieden van

Nadere informatie

ALGEMENE VERKOOP- EN LEVERINGSVOORWAARDEN

ALGEMENE VERKOOP- EN LEVERINGSVOORWAARDEN ALGEMENE VERKOOP- EN LEVERINGSVOORWAARDEN Artikel 1 Definities Aanbieding BW Dag MRT Overeenkomst Partijen Product Voorwaarden Wederpartij een offerte of anderszins schriftelijk of mondeling voorstel van

Nadere informatie

Werner Bros. gevestigd en kantoorhoudende te Amersfoort aan De Heuvel 31, ingeschreven bij KvK Gooi-, Eem- en Flevoland onder nummer

Werner Bros. gevestigd en kantoorhoudende te Amersfoort aan De Heuvel 31, ingeschreven bij KvK Gooi-, Eem- en Flevoland onder nummer Algemene Leveringsvoorwaarden van: Werner Bros. gevestigd en kantoorhoudende te Amersfoort aan De Heuvel 31, ingeschreven bij KvK Gooi-, Eem- en Flevoland onder nummer 32168497. Artikel 1. Definities 1.

Nadere informatie

1. In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven.

1. In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven. Algemene voorwaarden voor dienstverlening van: JanssenCoaching hierna te noemen: opdrachtnemer Artikel 1 Definities 1. In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Vacature.Store

Algemene voorwaarden Vacature.Store Algemene voorwaarden De algemene voorwaarden behoren tot Noordervliet Recruitment ingeschreven bij de Kamer van Koophandel te Den Haag onder nummer 54623995. - INHOUDOPGAVE- Algemene bepalingen -2- Offertes,

Nadere informatie

Artikel 1. Toepasselijkheid. Artikel 2. Algemeen. Artikel 3. Prijs, facturering en betaling

Artikel 1. Toepasselijkheid. Artikel 2. Algemeen. Artikel 3. Prijs, facturering en betaling Artikel 1. Toepasselijkheid Deze Algemene Voorwaarden Stratech zijn van toepassing op alle offertes, opdrachtbevestigingen en overeenkomsten van Stratech Holding bv, gevestigd aan het Pantheon 15 te Enschede,

Nadere informatie

Kreeksehaven 61 3077 AG Rotterdam The Netherlands KVK: 53596285 BTW: NL850942135B01. Algemene Voorwaarden. Artikel 5. Uitvoering van de overeenkomst

Kreeksehaven 61 3077 AG Rotterdam The Netherlands KVK: 53596285 BTW: NL850942135B01. Algemene Voorwaarden. Artikel 5. Uitvoering van de overeenkomst Kreeksehaven 61 3077 AG Rotterdam The Netherlands KVK: 53596285 BTW: NL850942135B01 Algemene Voorwaarden Artikel 1. Definities 1.1 Anno 90: Besloten Vennootschap, gevestigd te Rotterdam en ingeschreven

Nadere informatie

Designer Kollektiv Leveringsvoorwaarden / Algemene voorwaarden

Designer Kollektiv Leveringsvoorwaarden / Algemene voorwaarden Designer Kollektiv Leveringsvoorwaarden / Algemene voorwaarden 1 Algemeen / Definities 1.1. Onder Designer Kollektiv wordt in deze algemene voorwaarden verstaan de VOF Designer Kollektiv gevestigd te Hilversum.

Nadere informatie

Algemene leveringsvoorwaarden

Algemene leveringsvoorwaarden Algemene leveringsvoorwaarden Artikel 1 Toepassingsgebied Deze algemene leveringsvoorwaarden zijn van toepassing bij opdrachten aan en op 1. Alle aanbiedingen en overeenkomsten waarbij Connictivity Solutions

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Administratiekantoor Van Bavel m.i.v. 01-01-2017 Artikel 1. Toepasselijkheid. De voorwaarden zijn van toepassing op iedere overeenkomst gesloten tussen Administratiekantoor Van Bavel

Nadere informatie

Algemene voorwaarden ALGEMENE BEPALINGEN

Algemene voorwaarden ALGEMENE BEPALINGEN Algemene voorwaarden ALGEMENE BEPALINGEN 1 Toepasselijkheid 1. Deze algemene voorwaarden systeembeheer zijn, tenzij anders is overeengekomen, van toepassing op alle offertes en overeenkomsten van of met

Nadere informatie

Algemene voorwaarden TU Delft

Algemene voorwaarden TU Delft Algemene voorwaarden TU Delft ALGEMENE VOORWAARDEN VOOR HET UITVOEREN VAN OPDRACHTEN DOOR DE TECHNISCHE UNIVERSITEIT DELFT Artikel 1: Begripsomschrijving In deze algemene voorwaarden voor opdrachten, verstrekt

Nadere informatie

Karmerood Coaching Doelgericht onderweg naar morgen. Algemene voorwaarden. Artikel 1. Definities.

Karmerood Coaching Doelgericht onderweg naar morgen. Algemene voorwaarden. Artikel 1. Definities. Algemene voorwaarden Artikel 1. Definities. 1. In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder; gebruiker : Karmerood Coaching, gevestigd te Bussum en ingeschreven bij de Kamer van Koophandel te Hilversum,onder

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Hendriks Project Support

Algemene voorwaarden Hendriks Project Support Artikel 1 Definities 1. In deze voorwaarden wordt verstaan onder: Hendriks Project Support: de gebruiker van deze algemene voorwaarden, ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel onder

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN

ALGEMENE VOORWAARDEN ALGEMENE VOORWAARDEN Artikel 1: algemeen Deze algemene voorwaarden, betalings- en leveringsvoorwaarden zijn gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel onder 65879880. Deze voorwaarden zijn van kracht vanaf

Nadere informatie

2.3 Algemene voorwaarden van de opdrachtgever of derden zijn voor Onlinepoort niet bindend en niet van toepassing.

2.3 Algemene voorwaarden van de opdrachtgever of derden zijn voor Onlinepoort niet bindend en niet van toepassing. Artikel 1. Definities 1.1 Opdrachtgever is de natuurlijke of rechtspersoon met wie de overeenkomst tot levering van producten en diensten van Onlinepoort wordt gesloten. 1.2 Producten en diensten van Onlinepoort

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Verzijl Advies BV. Kvk: Deze algemene voorwaarden bestaat uit 5 pagina s en 13 artikelen

Algemene voorwaarden Verzijl Advies BV. Kvk: Deze algemene voorwaarden bestaat uit 5 pagina s en 13 artikelen Algemene voorwaarden Verzijl Advies BV. Kvk: 67088740 Deze algemene voorwaarden bestaat uit 5 pagina s en 13 artikelen Artikel 1: Definities In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: Opdrachtnemer:

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN

ALGEMENE VOORWAARDEN ALGEMENE VOORWAARDEN van toepassing op de dienstverlening van ADVIOM (Adviesbureau Omgevingsrecht). A. Algemeen In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: 1. Opdrachtgever: de partij die aan opdrachtnemer

Nadere informatie

Algemene leverings- en betalingsvoorwaarden Dairyntel vof

Algemene leverings- en betalingsvoorwaarden Dairyntel vof Algemene leverings- en betalingsvoorwaarden Dairyntel vof Artikel 1. Toepassingsgebied 1. Onder deze leverings- en betalingsvoorwaarden wordt onder Opdrachtgever verstaan: De bij de overeenkomsten/opdrachten

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN STUDIO SCHRIJF

ALGEMENE VOORWAARDEN STUDIO SCHRIJF ALGEMENE VOORWAARDEN STUDIO SCHRIJF V3 19-03-2018 1 Definities 1.1 Offerte: het voorstel van met daarin een beschrijving van de door ten behoeve van Opdrachtgever te verrichten Werkzaamheden en de daarvoor

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Snelontruiming.nl 1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op iedere offerte, de website en de overeenkomst tussen

Algemene voorwaarden Snelontruiming.nl 1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op iedere offerte, de website en de overeenkomst tussen Algemene voorwaarden Snelontruiming.nl 1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op iedere offerte, de website en de overeenkomst tussen Snelontruiming.nl, en u de opdrachtgever. 2. Alle offertes en aanbiedingen

Nadere informatie

1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op iedere offerte, de website en de overeenkomst tussen Snelontruiming.nl, en u de opdrachtgever.

1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op iedere offerte, de website en de overeenkomst tussen Snelontruiming.nl, en u de opdrachtgever. Algemene voorwaarden Snelontruiming.nl 1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op iedere offerte, de website en de overeenkomst tussen Snelontruiming.nl, en u de opdrachtgever. 2. Alle offertes en aanbiedingen

Nadere informatie

Algemene voorwaarden To Do Service. Artikel 1 Algemeen

Algemene voorwaarden To Do Service. Artikel 1 Algemeen Algemene voorwaarden To Do Service Artikel 1 Algemeen 1.1 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op en maken onlosmakelijk deel uit van iedere aanbieding, offerte en overeenkomst tussen To Do Service

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden

Algemene Voorwaarden 1. Definities Algemene Voorwaarden 1.1 Karin Potters Webdesign: de gebruiker van de algemene voorwaarden. 1.2 Opdrachtgever: de particulier of rechtspersoon met wie Karin Potters Webdesign een overeenkomst

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Versie 1.20

Algemene Voorwaarden Versie 1.20 Algemene Voorwaarden Versie 1.20 Artikel 1 Algemeen 1.1 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten met C.V. Nieuw betreffende de verkoop, levering, betaling, reparatie en onderhoud

Nadere informatie

Algemene voorwaarden. 1. Voorwaarden. Artikel 1. Definities. Artikel 2. Toepassingsgebied. Artikel 3. Aanvaarding van de opdracht door Credit Collect

Algemene voorwaarden. 1. Voorwaarden. Artikel 1. Definities. Artikel 2. Toepassingsgebied. Artikel 3. Aanvaarding van de opdracht door Credit Collect Algemene voorwaarden van incassobureau Credit Collect, geregistreerd bij de Kamer van Koophandel te Rotterdam onder adres Weena 737, 3013 AM Rotterdam. Deze algemene voorwaarden gelden vanaf datum 1 februari

Nadere informatie

1. In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij nadrukkelijk anders is aangegeven.

1. In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij nadrukkelijk anders is aangegeven. Deventer, telefoon: 06 450 909 55 ALGEMENE VOORWAARDEN Index: Definities Algemeen Aanbiedingen en offertes Uitvoering van de overeenkomst Wijziging van de overeenkomst Honorarium Betaling Incassokosten

Nadere informatie

b. Een verwijzing door een opdrachtgever naar zijn algemene in- of verkoopsvoorwaarden wordt door South Axis niet aanvaard.

b. Een verwijzing door een opdrachtgever naar zijn algemene in- of verkoopsvoorwaarden wordt door South Axis niet aanvaard. Algemene Voorwaarden South Axis 2018 Artikel 1. Algemeen a. Deze algemene leveringsvoorwaarden zijn van toepassing op alle South Axis uitgebrachte offertes en alle uitgevoerde en uit te voeren werkzaamheden,

Nadere informatie

ALGEMENE LEVERINGSVOORWAARDEN

ALGEMENE LEVERINGSVOORWAARDEN Artikel 1. Definities In deze Algemene voorwaarden van Connexting (hierna Connexting) gevestigd aan de Tijl Uilenspiegelstraat 36, 4906JB te Oosterhout, KvK 68857322, wordt verstaan onder: Algemene voorwaarden

Nadere informatie

Administratiekantoor Bouw-Mouw

Administratiekantoor Bouw-Mouw ALGEMENE VOORWAARDEN Administratiekantoor Bouw-Mouw Zoomweg 55 8071 EH Nunspeet Inschrijvingsnummer Kamer van Koophandel 08147387 Artikel 1. Toepasselijkheid van deze voorwaarden 1. Deze voorwaarden gelden

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden van De Jong Assurantiën cv en/of De Jong & Bouterse bv, behorend bij de Overeenkomst tot het verrichten van diensten

Algemene Voorwaarden van De Jong Assurantiën cv en/of De Jong & Bouterse bv, behorend bij de Overeenkomst tot het verrichten van diensten Algemene Voorwaarden van De Jong Assurantiën cv en/of De Jong & Bouterse bv, behorend bij de Overeenkomst tot het verrichten van diensten Artikel 1 Algemeen 1.1 In de Algemene Voorwaarden wordt verstaan

Nadere informatie

ALGEMENE BEPALINGEN. van. Trends & Trade Fashion B.V. (h.o.d.n. Fashion Extras) De Algemene Bepalingen zijn een onderdeel van de Gebruiksovereenkomst

ALGEMENE BEPALINGEN. van. Trends & Trade Fashion B.V. (h.o.d.n. Fashion Extras) De Algemene Bepalingen zijn een onderdeel van de Gebruiksovereenkomst ALGEMENE BEPALINGEN van Trends & Trade Fashion B.V. (h.o.d.n. Fashion Extras) De Algemene Bepalingen zijn een onderdeel van de Gebruiksovereenkomst 1 / 6 ALGEMENE BEPALINGEN TRENDS & TRADE FASHION B.V.

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Artikel A begrippen: Algemene voorwaarden: Deze algemene voorwaarden

Algemene Voorwaarden Artikel A begrippen: Algemene voorwaarden: Deze algemene voorwaarden Algemene Voorwaarden Artikel A begrippen: : Deze algemene voorwaarden Handelsnaam die diverse websites met betrekking tot bedrijfsruimten en bedrijfspanden exploiteert. Deze handelsnaam is onderdeel van

Nadere informatie

b- opdrachtgever: de natuurlijke of rechtspersoon die met Roodbosch interieurstyling een overeenkomst sluit.

b- opdrachtgever: de natuurlijke of rechtspersoon die met Roodbosch interieurstyling een overeenkomst sluit. ALGEMENE VOORWAARDEN ARTIKEL 1 ALGEMEEN 1.1 Definities a- Roodbosch interieurstyling: de gebruiker van deze algemene voorwaarden; ingeschreven bij de Kamer van Koophandel als Roodbosch interieurstyling

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN VAN STORYLINER

ALGEMENE VOORWAARDEN VAN STORYLINER ALGEMENE VOORWAARDEN VAN STORYLINER Artikel 1: Algemeen 1.1 Deze algemene voorwaarden van dienstverlening zijn van toepassing op iedere offerte, overeenkomst en opdracht tussen Storyliner, gevestigd te

Nadere informatie

Op deze Overeenkomst is Nederlands recht van toepassing.

Op deze Overeenkomst is Nederlands recht van toepassing. Algemene Advertentievoorwaarden verlatenboot.nl Aanbod en aanvaarding; overeenkomst Weigering van advertenties; wijziging Contracttermijn; beëindiging Tarieven; tariefs-aanpassing; betaling Reclamatie

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Highbeat BV / UWKM. Artikel 1. Toepasselijkheid van deze voorwaarden

Algemene voorwaarden Highbeat BV / UWKM. Artikel 1. Toepasselijkheid van deze voorwaarden Algemene voorwaarden Highbeat BV / UWKM Artikel 1. Toepasselijkheid van deze voorwaarden 1.1 Deze voorwaarden gelden voor iedere aanbieding en iedere overeenkomst voor zover van deze voorwaarden niet door

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN ALLROUND BACKOFFICE

ALGEMENE VOORWAARDEN ALLROUND BACKOFFICE Artikel 1 Definities 1. In deze voorwaarden wordt verstaan onder: Allround Backoffice: de gebruiker van deze algemene voorwaarden, ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel onder

Nadere informatie

VVT Europa B.V. Steenweg 73 A 4181 AK Waardenburg. ALGEMENE VOORWAARDEN Gasmeten VVT Europa B.V.

VVT Europa B.V. Steenweg 73 A 4181 AK Waardenburg. ALGEMENE VOORWAARDEN Gasmeten VVT Europa B.V. 1 ALGEMENE VOORWAARDEN Gasmeten definities In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: Gebruiker: Opdrachtgever: degene die de opdracht tot het verrichten van handelingen en werkzaamheden aan gebruiker

Nadere informatie

Algemene leveringsvoorwaarden

Algemene leveringsvoorwaarden Algemene leveringsvoorwaarden Bounce BV Centra voor Werk & Psyche Berlicumseweg 8 5248 NT Rosmalen ALGEMENE LEVERINGSVOORWAARDEN BOUNCE BV Artikel 1: Definities In deze Algemene Voorwaarden wordt volstaan

Nadere informatie

4. Contractsduur, uitvoering, uitvoeringstermijn en wijziging Overeenkomst

4. Contractsduur, uitvoering, uitvoeringstermijn en wijziging Overeenkomst Algemene voorwaarden 1. Definities 1.1. Tenzij anders vermeld staat in deze algemene voorwaarden, gelden de volgende definities. 1.2. Opdrachtnemer : de organisatie maxcrone.org, gebruiker van deze algemene

Nadere informatie