Nieuwsbrief. 4 mogelijkheden

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Nieuwsbrief. 4 mogelijkheden"

Transcriptie

1 Nieuwsbrief 15 september 2012 Ruiterclub Genk - Domein Kattevennen Jaargang 4, nr mogelijkheden Interessante informatie: Momenteel geniet je bij de aanschaf van een lidkaart nog 50 procent korting. Wie vanaf 1 november een kaart koopt, krijgt twee maanden cadeau want dan worden de lidkaarten van 2013 al geleverd. Decretaal is het verplicht om een sporter te linken aan een club Meer nieuws hierover in een volgende editie. En dan de keuzes: De ouderdom is bepalend voor de manègeruiters je bent ouder of jongere dan 18 jaar. Het scheelt tien euro. De externe leden of de leden die met hun thuis of elders gestalde paarden komen gebruikmaken van de accommodatie betalen honderd euro. Je geniet van een serieuze korting als je de VLP-licentie via onze club neemt. Dat is zo! Het lijkt wel op verkiezingen af te stevenen! Dat is ook zo, maar onze vier keuzemogelijkheden behelzen toch iets anders. Vanaf 1 november worden de nieuwe lidkaarten aangeboden. Voor de nieuwe leden houdt dit twee maanden gratis lid zijn in. Aan al de bestaande leden vragen wij om de lidkaart te vernieuwen tegen Nieuwjaar. Bovendien organiseren wij met de regelmaat van de klok oefenwedstrijden (buitenpiste). Deze zijn gratis voor onze gelicentieerde ruiters. Al de sympathisanten die de club een goed hart toedragen, kunnen de club steunen door ook een lidkaart te nemen. Een steunend lid is een niet-rijdend lid. Naar de letter van de regle- menten heb je deze kaart nodig als je iemand anders paard komt longeren of verzorgen, of in de stapmolen zetten, want de accommodatie mag enkel door leden gebruikt worden. Of men huurt de infrastructuur bij Bloso. Alle gekheid op een stokje: wees welkom. Welkom bij Ruiterclub Genk. Betaal uw lidmaatschap tijdig. Wij danken u hiervoor. In dit nummer: 4 mogelijkheden Kaderopleiding Belangrijk bericht Renovatie? Veranderingen Inentingen Mestballen N P i B Behendigheid foute s Waag je kans EVS Duo Philippaerts Uw licentie

2 Nieuwsbrief Pagina 2 Rijvaardigheidsproef Heel wat deelnemers aan de rijvaardigheidsproef (8 september) zijn geslaagd. Sommigen zijn geslaagd voor de dressuur en waren gebuisd voor het springen. Of andersom. Uiteraard waren er ook die noch op de dressuur, noch op het springen hun vijftig procent behaalden. Ruiterclub Genk wenst iedereen die geslaagd is proficiat. De anderen wensen wij veel goede moed bij de herexamens. Wanneer dat deze gehouden worden, weten we nog niet. In ieder geval doen wij ons best om die zo snel als mogelijk te organiseren, zodat iedereen aan de volgende cursus van initiator/instructeur B kan beginnen. Regelmatig kan iemand niet inschrijven via de website van onze vereniging. Je moet opletten: uw inschrijving is gelinkt aan een e- mailadres. Je kan enkel inschrijven via het adres opgegeven bij de aanvraag van uw lidkaart. Verander je van e- mailadres, dan kan je bijgevolg niet meer inschrijven. Wat moet je doen in dit geval? Meld de verandering van je adres via een mailbericht aan het secretariaat van de club. Enkel aan het secretariaat, anders komt het niet dadelijk in orde. Ergens anders naartoe mailen zorgt dus enkel voor vertraging. Veel geluk bij het inschrijven en veel plezier bij het paardrijden. Wat houdt de renovatie van de manège in? De manège wordt gerenoveerd. Wat houdt deze renovatie in? De bodem gaat er uit (is al gebeurd); De zijwanden gaan er uit (is men mee bezig); Het dak gaat er af! Vervolgens worden de dakgebinten gezandstraald en daarna opnieuw geverfd; den vernieuwd met mogelijkheden voor het stapelen van de springbalken; Natuurlijk komt er een nieuwe geopadbodem in, terwijl de manège ook voorzien wordt van een nieuw beregeningssyteem; De gang voor het publiek blijft behouden; Nieuwe jurytoren De zijwanden worwas voorzien aan de overzijde, maar om budgettaire redenen wordt die nu aan de rechterzijde van de gang (gezien richting cafetaria) geplaatst; Einde van de werken:?.

3 Jaargang 4, nr. 18 EIA Pagina 3 Veranderingen op til. Vanaf 1 januari 2013 zal er bespaard worden op de stroom. Met andere woorden: alle activiteiten zullen om uur moeten stoppen. Een kwartier later gaan immers alle lichten automatisch uit, zowel in de binnenpistes, als de stallen, als de buitenpiste. Een gewaarschuwd man/ vrouw is er twee waard. Inentingen bij gestalde paarden Nationaal Park in Beweging zondag 23 september start op Kattevennen Nationaal Park in Beweging zal dit jaar georganiseerd worden vanuit Blosocentrum Kattevenia (centraal evenementenplein). Van 10 tot 16 uur: Solarwagens in Genk. Deze wagens vertrekken om 10 u op Kattevennen voor een route van 25 km door Genk met klassementsproeven op verschillende locaties. Wegens de administratieve rompslomp heeft het bestuur besloten zelf geen gezamenlijke inentingsbeurten voor de paarden meer te organiseren. Als iemand anders het organiseert, geen probleem, maar de afrekening dient rechtstreeks met de betrokken veearts te gebeuren. De mestballen mogen uit de stal geruimd, maar... De mestballen mogen uit de stal geruimd. Waarom niet? Meer en meer eigenaars/begeleiders doen het. Wat echter niet mag is de mestballen in de ton werpen. Dat is verboden. Het enige wat kan en mag is de mestballen rechtstreeks naar de mestkuil brengen. Op die manier heeft niemand er last van. Dus: niet doen! Ga jij maar eens proberen een overvolle vuilbak met mestballen te verplaatsen? Veel plezier.

4 Nieuwsbrief Pagina 4

5 Jaargang 4, nr. 18 Pagina 5 Wie krijgt deze Nieuwsbrief niet? Deze mailadressen zijn fout. Wie helpt ons aan het juiste? laurine.thijs@hotmail.com; giuliettilara@hotmail.com; svencasters@hotmail.com; kwantenjohnny@telenet.be; paola.robert@telenet.be; boutiek.suomi@skynet.be; jimmyboyoooao@msn.com; Annelies_1992@hotmail.com; joelleelsr@hotmail.com; ilaepluto@live.be; philipswennen@telenet.be; celineer -x3@hotmail.com; leven.garip2lb@gmail.com; Jo_Degol@skynet.be; san- dra.brebels5@skynet.be; givanni_sabin@hotmail.com; dilara_fissy@hotmail.com; mv3m.lch@hotmail.com; sacha.schuller@skynet.be; ann.bielen@telenet.be; jean.delhaize@telenet.be; macha.vanharen@gmail.com ; Kevin.Hoed@sultansushi.be Linkergedeelte van de buitenpiste is door de behendigheidswedstrijd bezet op zaterdag 15 september en dit van 9 tot 12 uur.

6 Nieuwsbrief Pagina 6 Meer informatie is terug te vinden op hetverschil.be. De VLP heeft een Facebook -wedstrijd! Hier kan je een foto op de Facebookwebpagina plaatsen. De foto met de meeste stemmen wint!

7 Jaargang 4, nr. 18 Pagina 7 Ethisch Verantwoord Sporten: Waag je kans en win! Doe mee en maak kans op tickets voor de Amikadag of een gloednieuwe poetsbak!! VLP zet haar beste beentje voor om Ethisch Verantwoord Sporten te promoten doorheen haar hele werking. Ook aan onze sportieve leden vragen we om een steentje bij te dragen door deel te nemen aan onze zomerse EVSwedstrijd. Deze wedstrijd richt zich zowel naar jeugdige sporters als naar volwassen paardensportliefhebbers. De allerkleinsten (-10 jaar) kunnen zich uitleven bij onze kleurwedstrijd. VLP heeft enkele zwart-wittekeningen gemaakt die verband houden met Ethisch Verantwoord Sporten. Deze tekeningen hebben dringend wat kleur nodig! De tekeningen vind je in bijlage en op Uit alle inzendingen worden 3 winnaars geloot. Zij ontvangen een gloednieuwe poetsbak met poetsmateriaal. Alle an- dere inzendingen worden beloond met een zakje paardensnoepjes. Tekeningen kunnen tot en met 16 september ingekleurd opgestuurd worden naar of afgegeven worden op het VLP-secretariaat (Klossestraat 64, 9052 Zwijnaarde). Naast de kleurwedstrijd organiseren we ook een fotowedstrijd. Op de website vind je verschillende cartoons die verwijzen naar hoe jij het verschil kunt maken in je club op het vlak van Ethisch Verantwoord Sporten. Maak een mooie, grappige of originele foto die in het teken staat van Ethisch Verantwoord Sporten met jouw paard of pony, met enkele vrienden, op de club en mail die naar karen@vlp.be! Tot en met 16 september kan je jouw foto doormailen. Hierna gaat de stemming op Facebook open tot maandag 1 oktober. De foto met de meeste stemmen ontvangt 4 tickets voor Amika-dag tijdens Jumping Mechelen! De winnaars worden bekendgemaakt op woensdag 3 oktober Een duo om fier op te zijn Foto: stal Philippaerts Een duo waar, naast wijzelf, heel paardenminnend Limburg en zelfs gans België fier op mag en moet zijn. Proficiat mannen..

8 Ruiterclub Genk Kattevennen 12, 3600 Genk Voorzitter: Geert Lambrichts Secretaris: Jean Hendrix Telefoon: GSM: De Nieuwsbrief is bestemd voor leden van Ruiterclub Genk vzw Lid van Bezoek onze website: Aan al onze competitieruiters... Beste clublid, Net zoals dit jaar zullen we in 2013 vijftig procent van het clublidmaatschap terugbetalen aan onze competitieruiters. De gehele club- en VLP-werking zal evenwel anders verlopen in is nog lang van hier, maar. Een verwittig man/ vrouw is er twee waard. Wij willen u tijdig inlichten. tie is in dit bedrag inbegrepen. Wat moet u doen? Het aanvraagformulier dat u van de VLP krijgt, moet u NIET meer naar het VLP-secretariaat opsturen. Je overhandigt dit formulier aan de club, aan onze secretaris. Onze secretaris maakt uw vergunning in orde. Hij verwerkt dan uw licentieaanvraag via VLPclubs.be (ons ledenbestand). Je vergunning is meteen in orde. Tot slot ontvang je van In 2013 betaalt u ons slechts één bedrag. In dit bedrag is uw clublidmaatschap inbegrepen, maar ook uw competitieve licenonze secretaris een betalingsformulier. Dit betalingsformulier omvat uiteraard uw licentie, maar ook (50% van) uw clublidmaatschap. Alles is meteen geregeld. Niet ongerust zijn: we herinneren u tijdig hierover opnieuw.en vertel het verder. Alle nieuwe licentieruiters mogen dit weten. Wie dit jaar lid is, krijgt tijdig per post een formulier (met de nodige uitleg) opgestuurd.

15 juli 2012 Ruiterclub Genk - Domein Kattevennen. Drukke dagen, echt druk...

15 juli 2012 Ruiterclub Genk - Domein Kattevennen. Drukke dagen, echt druk... Nieuwsbrief 15 juli 2012 Ruiterclub Genk - Domein Kattevennen Jaargang 4, nr. 14 Drukke dagen, echt druk... Interessante informatie: De dertigste editie Military Genk kent een recordaantal deelnemers:

Nadere informatie

15 augustus 2012 Ruiterclub Genk - Domein Kattevennen. Club diep in de rouw

15 augustus 2012 Ruiterclub Genk - Domein Kattevennen. Club diep in de rouw Nieuwsbrief 15 augustus 2012 Ruiterclub Genk - Domein Kattevennen Jaargang 4, nr. 16 Club diep in de rouw Interessante informatie: Amper 14 dagen geleden namen wij met een receptie afscheid van Maurice

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 4 mogelijkheden

Nieuwsbrief. 4 mogelijkheden Nieuwsbrief 15 oktober 2012 Ruiterclub Genk - Domein Kattevennen Jaargang 4, nr. 20 Interessante informatie: Je kan (als lid), vanaf 1 januari 2013, enkel voor de manègelessen inschrijven als je lidmaatschap

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF JUNI 2013

NIEUWSBRIEF JUNI 2013 NIEUWSBRIEF JUNI 2013 Ruiterclub Genk vzw Kattevennen 12, 3600 Genk secretariaat@ruiterclubgenk.be www.ruiterclubgenk.be Beste clubleden Veel plezier met het doornemen van onze nieuwsbrief voor de maand

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Lidkaart 2013

Nieuwsbrief. Lidkaart 2013 Nieuwsbrief 15 november 2012 Ruiterclub Genk - Domein Kattevennen Jaargang 4, nr. 22 Lidkaart 2013 Interessante informatie: Voor onze competitieruiters hebben we een andere regeling getroffen. Zij zijn

Nadere informatie

1 november 2012 Ruiterclub Genk - Domein Kattevennen

1 november 2012 Ruiterclub Genk - Domein Kattevennen Nieuwsbrief 1 november 2012 Ruiterclub Genk - Domein Kattevennen Jaargang 4, nr. 21 Lidkaart 2013 Interessante informatie: Vanaf 1 november begint ons nieuw sportjaar: de nieuwe lidkaarten zijn er. Wie

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Interessante informatie: Zoals je hiernaast. VLP en wij een korting van 50% op uw lidmaatschap.

Nieuwsbrief. Interessante informatie: Zoals je hiernaast. VLP en wij een korting van 50% op uw lidmaatschap. Nieuwsbrief 01 september 2012 Ruiterclub Genk - Domein Kattevennen Jaargang 4, nr. 17 Interessante informatie: Zoals je hiernaast kan merken geven de VLP en wij een korting van 50% op uw lidmaatschap.

Nadere informatie

Ruiterclub Genk vzw. 15 januari 2013 Jaargang 5, nummer 2. Onze manège is officieel heropend... Competitieruiters: uw vergunning

Ruiterclub Genk vzw. 15 januari 2013 Jaargang 5, nummer 2. Onze manège is officieel heropend... Competitieruiters: uw vergunning Nieuwsbrief 15 januari 2013 Jaargang 5, nummer 2 Ruiterclub Genk vzw Interessante informatie: Het is streng verboden paarden/pony s te longeren in de gerenoveerde bak. Bij de bestuursverkiezing gaat het

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 01 oktober 2012 Ruiterclub Genk - Domein Kattevennen. In uw lidmaatschap is voortaan een verzekering inbegrepen

Nieuwsbrief. 01 oktober 2012 Ruiterclub Genk - Domein Kattevennen. In uw lidmaatschap is voortaan een verzekering inbegrepen Nieuwsbrief 01 oktober 2012 Ruiterclub Genk - Domein Kattevennen Jaargang 4, nr. 19 In uw lidmaatschap is voortaan een verzekering inbegrepen Interessante informatie: Waarom lid worden? Je ondersteunt

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Dit is hem: onze Dré van de vlp. Ruiterclub Genk vzw. Uw clubverzekering...

Nieuwsbrief. Dit is hem: onze Dré van de vlp. Ruiterclub Genk vzw. Uw clubverzekering... Nieuwsbrief 1 januari 2013 Jaargang 5, nummer 4 Ruiterclub Genk vzw Interessante informatie: Zorg ervoor dat je de VLPlidkaart, maar ook die van de club, niet verliest. Die van Ruiterclub Genk dien je

Nadere informatie

RUITERCLUB RODEBERG vzw Verantwoordelijke uitgever Vaneechoutte Annie Rodebergstraat, WESTOUTER Heuvelland Tel.: 0496/79.34.

RUITERCLUB RODEBERG vzw Verantwoordelijke uitgever Vaneechoutte Annie Rodebergstraat, WESTOUTER Heuvelland Tel.: 0496/79.34. RUITERCLUB RODEBERG vzw Verantwoordelijke uitgever Vaneechoutte Annie Rodebergstraat, 21 8954 WESTOUTER Heuvelland Tel.: 0496/79.34.40 Info@ruiterschoolrodeberg.be www.ruiterschoolrodeberg.be Tweemaandelijkse

Nadere informatie

Info voor uw club, ruiters en trainers

Info voor uw club, ruiters en trainers Zwijnaarde, 20 januari 2010 Info voor uw club, ruiters en trainers Beste clubverantwoordelijke Voor de eerste keer in 2011 wil jouw club informeren over de verschillende acties en aandachtspunten die nuttig

Nadere informatie

Club Groentenjumping & Stal Spits- Ceulemans. Leliestraat 37-2860 St-Katelijne-Waver

Club Groentenjumping & Stal Spits- Ceulemans. Leliestraat 37-2860 St-Katelijne-Waver Club Groentenjumping & Stal Spits- Ceulemans Leliestraat 37-2860 St-Katelijne-Waver zomer 2016 Overzicht Juli Zaterdag Zondag 1 2 3 4 Funkamp 5 Funkamp 6 Funkamp 7 Funkamp 8 Funkamp 9 10 11 12 13 14 15

Nadere informatie

Infobundel CARV-wedstrijden

Infobundel CARV-wedstrijden Infobundel CARV-wedstrijden De VLP-mencommissie lanceert een nieuw concept waarbij zowel recreatieve als competitieve leden van VLP, ook degenen zonder een menbrevet, kunnen deelnemen aan een nieuw type

Nadere informatie

1 december 2012 Ruiterclub Genk - Domein Kattevennen WAT IS VRIJWILLIGERSWERK?

1 december 2012 Ruiterclub Genk - Domein Kattevennen WAT IS VRIJWILLIGERSWERK? Nieuwsbrief 1 december 2012 Ruiterclub Genk - Domein Kattevennen Jaargang 4, nr. 23 Interessante informatie: Ga je mee op zoek naar Dré van de VLP? Ben je kandidaat voor vrijwilligerswerk? Of voor een

Nadere informatie

Lidmaatschap VLP-club 2012 (aanvraag voor het aansluiten als nieuwe club)

Lidmaatschap VLP-club 2012 (aanvraag voor het aansluiten als nieuwe club) Lidmaatschap VLP-club 2012 (aanvraag voor het aansluiten als nieuwe club) Volledige naam club: Stempel club: (verplicht!) Vestigingsadres club (= locatie van de infrastructuur) (= locatie van de infrastructuur)

Nadere informatie

* NIEUWSBRIEF * NIEUWSBRIEF * NIEUWSBRIEF

* NIEUWSBRIEF * NIEUWSBRIEF * NIEUWSBRIEF * NIEUWSBRIEF * NIEUWSBRIEF * NIEUWSBRIEF * VALENTINO Helaas hebben wij vorige week afscheid moeten nemen van ons manegepaard Valentino. Nadat hij opnieuw last kreeg van een peesblessure hebben wij helaas

Nadere informatie

Tennis Club Sofoco. Infogids 2012

Tennis Club Sofoco. Infogids 2012 Tennis Club Sofoco Infogids 2012 Wat is TC Sofoco? TC Sofoco is de tennisclub van Sofoco, en van het OCMW Brugge. Sofoco is de personeelsvereniging van het OCMW Brugge, het AZ Sint-Jan AV, SFX vzw, de

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 01 juli 2012 Ruiterclub Genk - Domein Kattevennen. Interessante informatie:

Nieuwsbrief. 01 juli 2012 Ruiterclub Genk - Domein Kattevennen. Interessante informatie: Nieuwsbrief 01 juli 2012 Ruiterclub Genk - Domein Kattevennen Jaargang 4, nr. 13 Interessante informatie: Het belangrijkste evenement van het jaar staat hiernaast beschreven. Ook heel voornaam: de club

Nadere informatie

Club Groentenjumping & Stal Spits- Ceulemans. Leliestraat St-Katelijne-Waver

Club Groentenjumping & Stal Spits- Ceulemans. Leliestraat St-Katelijne-Waver Club Groentenjumping & Stal Spits- Ceulemans Leliestraat 37-2860 St-Katelijne-Waver zomer 2018 Overzicht Juli Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Externe Fun kamp

Nadere informatie

MANEGENIEUWS. In dit nummer: Ponyweekend

MANEGENIEUWS. In dit nummer: Ponyweekend Manege De Eilandruiters 1 oktober 2017 Editie 1, Nr. 3 MANEGENIEUWS Ponyweekend 22/23/24 September was het ponyweekend met dit jaar circus als thema. Er waren een speurtocht en buitenrit georganiseerd,

Nadere informatie

Hoe kan ik mij inschrijven voor een reiningwedstrijd?

Hoe kan ik mij inschrijven voor een reiningwedstrijd? Hoe kan ik mij inschrijven voor een reiningwedstrijd? In het kort: Inschrijven voor een reiningwedstrijd kan op drie manieren, namelijk online, offline en ter plaatse. Een online inschrijving gebeurt via

Nadere informatie

Lidmaatschap VLP-club 2013 (aanvraag voor het aansluiten als nieuwe club)

Lidmaatschap VLP-club 2013 (aanvraag voor het aansluiten als nieuwe club) Lidmaatschap VLP-club 2013 (aanvraag voor het aansluiten als nieuwe club) Volledige naam club: Stempel club: (verplicht!) Vestigingsadres club (= locatie van de infrastructuur) www. Maatschappelijke zetel

Nadere informatie

Huishoudelijk reglement. Hof ter Couter. manege

Huishoudelijk reglement. Hof ter Couter. manege Huishoudelijk reglement Hof ter Couter manege Het Clubmaatschap Om deel te kunnen nemen aan activiteiten van Hof Ter Couter, zoals groepslessen, privélessen, clubwedstrijden, kampen, moet u lid zijn van

Nadere informatie

Lidmaatschap VLP-club 2011

Lidmaatschap VLP-club 2011 Lidmaatschap VLP-club 2011 = aanduiden wat past Volledige naam club:. Stempel club: (verplicht!) Vestigingsadres club (= locatie van de infrastructuur) Straat en nr.:. Postcode:. Telefoon: Fax:. Website:

Nadere informatie

14-15 en 16 augustus 2015. Locatie: Luyckstraat 7 2960 Brecht Sluitingsdatum inschrijvingen: 11/8

14-15 en 16 augustus 2015. Locatie: Luyckstraat 7 2960 Brecht Sluitingsdatum inschrijvingen: 11/8 Jumping Brecht 14-15 en 16 augustus 2015 Amazonekampioenschap Paarden & Pony s Algemene informatie www.jumpingbrecht.be Locatie: Luyckstraat 7 2960 Brecht Sluitingsdatum inschrijvingen: 11/8 Organisator:

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Ruiterclub Genk vzw. Sportkamp...voorbereiding rijvaardigheidsproef. Bloso/Ruiterclub Genk gaat nog verder.

Nieuwsbrief. Ruiterclub Genk vzw. Sportkamp...voorbereiding rijvaardigheidsproef. Bloso/Ruiterclub Genk gaat nog verder. Nieuwsbrief 1 februari 2013 Jaargang 5, nummer 3 Ruiterclub Genk vzw Interessante informatie: Het is streng verboden paarden/pony s te longeren in de gerenoveerde bak. Al de A-leden ontvangen een persoonlijke

Nadere informatie

Club Groentenjumping & Stal Spits- Ceulemans. Leliestraat St-Katelijne-Waver

Club Groentenjumping & Stal Spits- Ceulemans. Leliestraat St-Katelijne-Waver Club Groentenjumping & Stal Spits- Ceulemans Leliestraat 37-2860 St-Katelijne-Waver Planning zomer 2017 Overzicht Juli Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag 1 2 3 Funkamp 4 Funkamp

Nadere informatie

Huishoudelijk reglement PC de Roerstreek

Huishoudelijk reglement PC de Roerstreek Welkom bij ponyclub de Roerstreek. Graag willen we jou en je ouders/verzorgers de benodigde informatie geven over de gang van zaken van onze ponyclub. Zijn er nog vragen na het lezen van dit huishoudelijk

Nadere informatie

NOVEMBER Dienstverlening en ondersteuning aan mensen met een beperking

NOVEMBER Dienstverlening en ondersteuning aan mensen met een beperking NOVEMBER 2018 Dienstverlening en ondersteuning aan mensen met een beperking Zo blijf je op de hoogte Over deze nieuwsbrief Dit is een nieuwsbrief voor cliënten van Syndion. Nieuwsbrief Cliënt Er staat

Nadere informatie

RIJBAAN PIET 1967 RIJBAAN PIET VANDAAG

RIJBAAN PIET 1967 RIJBAAN PIET VANDAAG RIJBAAN PIET 1967 RIJBAAN PIET VANDAAG Benjamin Pieters - 0475/670.610 - www.rijbaanpiet.be Manège - Rijschool RIJBAAN PIET Schoolstraat 4 9200 Dendermonde info@rijbaanpiet.be www.rijbaanpiet.be 0475/670.610

Nadere informatie

22 juli Op weg naar de top. Is deze nieuwsbrief niet goed te zien? Klik hier om het online te bekijken

22 juli Op weg naar de top. Is deze nieuwsbrief niet goed te zien? Klik hier om het online te bekijken Is deze nieuwsbrief niet goed te zien? Klik hier om het online te bekijken Op weg naar de top Aanbiedingen pensionklant van de maand Massagecursus Paardenverkiezing Weekend open dag Grote schoonmaak Automatische

Nadere informatie

Hoe kan ik mij inschrijven voor een menwedstrijd?

Hoe kan ik mij inschrijven voor een menwedstrijd? Hoe kan ik mij inschrijven voor een menwedstrijd? In het kort: Inschrijven voor een menwedstrijd kan op twee manieren, namelijk online en offline. Een online inschrijving gebeurt via de website www.equibel.be.

Nadere informatie

Deze toolkit is tot stand gekomen i.s.m Zilveren Kruis, partner in sport van NOC*NSF

Deze toolkit is tot stand gekomen i.s.m Zilveren Kruis, partner in sport van NOC*NSF Klantenbinding Deze toolkit is tot stand gekomen i.s.m Zilveren Kruis, partner in sport van NOC*NSF De nationale sportweek is onderdeel van de Europese week van de sport Introductie Toolkit Jij hebt als

Nadere informatie

Wedstrijden Hippische Regionale Oost-Vlaanderen vzw. kalendervergadering.

Wedstrijden Hippische Regionale Oost-Vlaanderen vzw. kalendervergadering. Wedstrijden 2003 Hippische Regionale Oost-Vlaanderen vzw Woord vooraf Het jaar 2003 zal binnen de werking van HROV voor heel wat vernieuwing zorgen. Zowel onze jumpingcommissie als de dressuurcommissie

Nadere informatie

Ter ondersteuning van clubs aangesloten bij VLP. Auteur: werkgroep Vlpclubs.be Versie 7 14 december 2010

Ter ondersteuning van clubs aangesloten bij VLP. Auteur: werkgroep Vlpclubs.be Versie 7 14 december 2010 Ter ondersteuning van clubs aangesloten bij VLP Auteur: werkgroep Vlpclubs.be Versie 7 14 december 2010 Vlaamse Liga Paardensport vzw Klossestraat 64 9052 Zwijnaarde 09/245 70 11 info@vlp.be 2 Inhoudsopgave

Nadere informatie

Afspraken betreffende Sportieve Licenties en Recreavergunningen Sportieve Licenties o Tariefvermindering tot 1 februari 2009 vanaf licentie 03.

Afspraken betreffende Sportieve Licenties en Recreavergunningen Sportieve Licenties o Tariefvermindering tot 1 februari 2009 vanaf licentie 03. Afspraken betreffende Sportieve Licenties en Recreavergunningen 2009. Sportieve Licenties o Tariefvermindering tot 1 februari 2009 vanaf licentie 03. Indien geen lid in 2008 geldt altijd de tariefvermindering.

Nadere informatie

Alle reguliere PONY-lessen vervallen vanaf 15 juli tot en met 25 augustus 2019!

Alle reguliere PONY-lessen vervallen vanaf 15 juli tot en met 25 augustus 2019! Zomervakantie 2019 Alle reguliere PONY- vervallen vanaf 15 juli tot en met 25 augustus 2019! NIET inschrijven, is NIET rijden! Je mag je zomer inhalen in de periode 01-05-2019 tot en met 31 oktober 2019;

Nadere informatie

Huishoudelijk regelement De Bosakkerhoeve

Huishoudelijk regelement De Bosakkerhoeve Huishoudelijk regelement De Bosakkerhoeve 1) Wie zijn we? Wat doen we? De Bosakkerhoeve is een pensionstalling dat opgestart is in 2011 door Kris D heer. Doordat hij de paardenkriebel van kleins af aan

Nadere informatie

Nieuwbrief stal Agnes

Nieuwbrief stal Agnes Nieuwbrief stal Agnes April 2018 Jaargang 2, nummer 7 Inhoud: Stal Agnes weer getraind in BHV Eind maart hebben Agnes en Annika weer hun BHV training gehad! Ze zijn dus weer op alle situaties voorbereid.

Nadere informatie

Aansluitingsdocumenten CLUBLIDMAATSCHAP 2015

Aansluitingsdocumenten CLUBLIDMAATSCHAP 2015 Aansluitingsdocumenten CLUBLIDMAATSCHAP 2015 Aanvraag voor het aansluiten als nieuwe VLP-club. 1. CLUBGEGEVENS - VERPLICHT IN TE VULLEN Officiële naam van de club Naam die op de oprichtingsstatuten vermeld

Nadere informatie

Tennisclub Sofoco. Infogids

Tennisclub Sofoco. Infogids Tennisclub Sofoco Infogids 2013-2014 Wat is TC Sofoco? TC Sofoco is de tennisclub van Sofoco, en van het OCMW Brugge. Sofoco is de personeelsvereniging van het OCMW Brugge, het AZ Sint-Jan AV, campi Brugge,

Nadere informatie

Club Groentenjumping & Stal Spits- Ceulemans. Leliestraat St-Katelijne-Waver

Club Groentenjumping & Stal Spits- Ceulemans. Leliestraat St-Katelijne-Waver Club Groentenjumping & Stal Spits- Ceulemans Leliestraat 37-2860 St-Katelijne-Waver zomer 2019 Overzicht Juli Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14

Nadere informatie

GROENTENJUMPING. 30, 31 MAART -1 &2 april april april en 22 april 2018 HAGEWEG SINT-KATELIJNE-WAVER

GROENTENJUMPING. 30, 31 MAART -1 &2 april april april en 22 april 2018 HAGEWEG SINT-KATELIJNE-WAVER GROENTENJUMPING 30, 31 MAART -1 &2 april 2018 6-8 april 2018 15 april 2018 21 en 22 april 2018 HAGEWEG SINT-KATELIJNE-WAVER Groentenjumping 2018 - kwaliteit & tijd voor de jeugd; pilootproject Dré-dag

Nadere informatie

Actievoorwaarden de Bijenkorf imagazine mei Schrijf jezelf naar de zon

Actievoorwaarden de Bijenkorf imagazine mei Schrijf jezelf naar de zon Actievoorwaarden de Bijenkorf imagazine mei Schrijf jezelf naar de zon 1. De Bijenkorf Schrijf jezelf naar de zon Actie (hierna: de Actie) wordt aangeboden door: Magazijn De Bijenkorf B.V. kantoorhoudende

Nadere informatie

Uitvliegerskrant. juni 2015

Uitvliegerskrant. juni 2015 De Uitvliegerskrant juni 2015 Maandelijks tijdschrift - jaargang 16, nr. 6 Verschijnt niet in juli en augustus Verantwoordelijke uitgever: Kathleen Bevernage P708031 Afgiftekantoor: Ieper 1 Colofon De

Nadere informatie

Concreet: laad het paard af om te rijden, geen contact met andere paarden, ook de ruiter niet en na het rijden rechtstreeks terug naar de trailer.

Concreet: laad het paard af om te rijden, geen contact met andere paarden, ook de ruiter niet en na het rijden rechtstreeks terug naar de trailer. Beste leden, Voor jullie weer een nieuwe nieuwsbrief, met nieuws en ouds! Rhinopneumonie Zoals jullie allemaal wellicht al weten hebben we de lessen hervat nadat de KNHS meldde dat er na zaterdag 3 maart

Nadere informatie

Praktische informatie om aan te sluiten bij Ice Hockey Club Chiefs Leuven

Praktische informatie om aan te sluiten bij Ice Hockey Club Chiefs Leuven Praktische informatie om aan te sluiten bij Ice Hockey Club Chiefs Leuven Het ijshockeyseizoen in België loopt vanaf einde september tot einde maart. Één van de meerwaarden die IHC Leuven biedt is dat

Nadere informatie

January 25 TH - 31 st

January 25 TH - 31 st January 25 TH - 31 st where the best come to compete... INHOUD WEN 2016 7 wen PROEVEN 8 HENGSTEN 9 CSI** 9 DRESSUUr 9 PROGRAMMA 10 HOSPITALITY 12 proefsponsor jumping 14 EXCLUSIVe 17 ROYAL 17 STANDRUImtes

Nadere informatie

Tennisclub Sofoco. Infogids

Tennisclub Sofoco. Infogids Tennisclub Sofoco Infogids 2014-2015 Wat is TC Sofoco? TC Sofoco is de tennisclub van Sofoco, en van het OCMW Brugge. Sofoco is de personeelsvereniging van het OCMW Brugge, het AZ Sint-Jan AV, campi Brugge,

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Clubkampioenschappen 23 april Opgave voor maandag 10 april Zie de volgende pagina voor meer info

NIEUWSBRIEF. Clubkampioenschappen 23 april Opgave voor maandag 10 april Zie de volgende pagina voor meer info NIEUWSBRIEF Door de PR-commissie van HSV de Paardenvriend Reuver Maart 2017 In deze Nieuwsbrief : clubkampioenschappen 2017 buitenrit de OL Club terugblikken De pen workshop Sieraden maken Clubkampioenschappen

Nadere informatie

Tennisclub Sofoco. Infogids

Tennisclub Sofoco. Infogids Tennisclub Sofoco Infogids 2015-2016 Wat is TC Sofoco? TC Sofoco is de tennisclub van Sofoco, en van het OCMW Brugge. Sofoco is de personeelsvereniging van het OCMW Brugge, het AZ Sint-Jan AV, campi Brugge,

Nadere informatie

STAPSGEWIJS AAN DE SLAG MET HET ONLINE LEDENPROGRAMMA GSF

STAPSGEWIJS AAN DE SLAG MET HET ONLINE LEDENPROGRAMMA GSF Gezinssportfederatie vzw, Troonstraat, 125, 1050 Brussel STAPSGEWIJS AAN DE SLAG MET HET ONLINE LEDENPROGRAMMA GSF Vanaf december 2014 kunnen de GSF-sportclubs hun leden online inschrijven. Dit biedt jou

Nadere informatie

I f n o f a o v a o v n o d n d M en e c n o c m o m m i m s i s s i s e i e V LP

I f n o f a o v a o v n o d n d M en e c n o c m o m m i m s i s s i s e i e V LP Infoavond Mencommissie VLP 2 februari 2011 Agenda Voorwoord (Mark Wentein) Situering VLP, organigram VLP (Lies Vlamynck) Licenties, verzekeringen, immatriculaties (Lies Vlamynck) Aanpassingen reglementen

Nadere informatie

augustus Locatie: Luyckstraat Brecht Sluitingsdatum inschrijvingen: 2/8

augustus Locatie: Luyckstraat Brecht Sluitingsdatum inschrijvingen: 2/8 Jumping Brecht 5-6 - 7 augustus 2016 Amazonekampioenschap Paarden & Pony s Algemene informatie www.jumpingbrecht.be Locatie: Luyckstraat 7 2960 Brecht Sluitingsdatum inschrijvingen: 2/8 Inschrijvingen

Nadere informatie

Equiclubs Ter ondersteuning van clubs aangesloten bij VLP

Equiclubs Ter ondersteuning van clubs aangesloten bij VLP Equiclubs Ter ondersteuning van clubs aangesloten bij VLP Auteur: werkgroep Equiclubs Versie 6 28 augustus 2009 Vlaamse Liga Paardensport vzw Klossestraat 64 9052 Zwijnaarde 09/245 70 11 info@vlp.be 2

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Succesvolle 1 e editie Bixie Outdoor Vorstenbosch

NIEUWSBRIEF. Succesvolle 1 e editie Bixie Outdoor Vorstenbosch NIEUWSBRIEF Succesvolle 1 e editie Bixie Outdoor Vorstenbosch De eerste editie van Bixie Outdoor Vorstenbosch was een groot succes. Op een ontspannen en plezierige manier heeft iedereen kunnen genieten

Nadere informatie

Samoerai nieuwsbrief mei 2015

Samoerai nieuwsbrief mei 2015 Samoerai nieuwsbrief mei 2015 Beste karateka, Beste ouders, Wij wensen iedereen veel succes toe met de clubexamens die deze maand op de agenda staan voor de jeugd op 23 en 30 mei 2015. Onze jaarlijkse

Nadere informatie

Chiefs Leuven info brochure seizoen Versie 18 juli 2018

Chiefs Leuven info brochure seizoen Versie 18 juli 2018 Chiefs Leuven info brochure seizoen 2018-2019 Versie 18 juli 2018 Inhoud Praktische informatie om aan te sluiten bij Ice Hockey Club Chiefs Leuven... 2 Stap 1: wat bezorg je aan Chiefs Leuven om je inschrijvingsprocedure

Nadere informatie

KureghemNet is een project van MAKS vzw. Computerles Programmaboekje sep dec 2014

KureghemNet is een project van MAKS vzw. Computerles Programmaboekje sep dec 2014 @ KureghemNet is een project van MAKS vzw Computerles Programmaboekje sep dec 2014 2 Iedereen mee met de PC Heb je nog nooit een computer gebruikt en wil je de basis leren? Zoek je werk of wil je beter

Nadere informatie

Samoerai Nieuwsbrief juni 2010

Samoerai Nieuwsbrief juni 2010 Samoerai Nieuwsbrief juni 2010 Beste karateka, Beste ouders, Onze jaarlijkse Samoerai-barbecue, de ideale manier om samen het karateseizoen af te sluiten en aan de vakantie te beginnen, gaat door op zaterdag

Nadere informatie

Nieuwbrief stal Agnes

Nieuwbrief stal Agnes Nieuwbrief stal Agnes Maart 2018 Jaargang 2, nummer 6 Inhoud: Hight Tea & High Beer! Wat is een Bixie-parcours? Vrijwilligers in beeld Spreekbeurt over paarden? Tips en verbeterpunten gevraagd! Stuur je

Nadere informatie

Infobundel: clublidmaatschap In the age of information Ignorance is a choice!

Infobundel: clublidmaatschap In the age of information Ignorance is a choice! Infobundel: clublidmaatschap 2017 In the age of information Ignorance is a choice! 1 Inhoud Inleiding op het clublidmaatschap 2017... 3 1. Voorwaarden m.b.t het VLP-clublidmaatschap 2017... 4 2. De voordelen

Nadere informatie

* NIEUWSBRIEF * EXTRA VAKANTIE EDITIE * NIEUWSBRIEF * OVERIGE ACTIVITEITEN

* NIEUWSBRIEF * EXTRA VAKANTIE EDITIE * NIEUWSBRIEF * OVERIGE ACTIVITEITEN * NIEUWSBRIEF * EXTRA VAKANTIE EDITIE * NIEUWSBRIEF * Hoewel het weer pas dit weekend op lenteweer gaat lijken is het aan het einde van deze maand al weer meivakantie en niet lang daarna kunnen we ons

Nadere informatie

APZ Nieuws. Op 20 september 2015 reed onze voorzitter mee in de Geitestoet te Wilrijk. Deze stoet trekt jaarlijks massa toeschouwers.

APZ Nieuws. Op 20 september 2015 reed onze voorzitter mee in de Geitestoet te Wilrijk. Deze stoet trekt jaarlijks massa toeschouwers. APZ Nieuws Vergadering van 25 september 2015 Op 20 september 2015 reed onze voorzitter mee in de Geitestoet te Wilrijk. Deze stoet trekt jaarlijks massa toeschouwers. Paardenwijding Op 08 november 2015

Nadere informatie

ZOMERKAMPEN. Hof Ter Couter

ZOMERKAMPEN. Hof Ter Couter ZOMERKAMPEN Hof Ter Couter 2015 Beste ouder, Ook in 2015 staat Hof Ter Couter alweer met zomerkampen klaar. In deze brochure stellen we alle kampen even aan u voor. Paardrijden is een mooie sport, waarbij

Nadere informatie

KNUFFELPAS Voor kinderen van 3 tot en met 5 jaar

KNUFFELPAS Voor kinderen van 3 tot en met 5 jaar KNUFFELPAS Voor kinderen van 3 tot en met 5 jaar Zomervakantie 2013 Een organisatie van gemeentebestuur Sint-Gillis-Waas TIJDELIJKE VERHUIS JEUGDDIENST Deze zomer verhuist de jeugddienst tijdelijk naar

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. een heel gelukkig en gezond 2018

NIEUWSBRIEF. een heel gelukkig en gezond 2018 NIEUWSBRIEF Door de PR-commissie van HSV de Paardenvriend Reuver December 2017 In deze Nieuwsbrief : Van de bestuurstafel Even voorstellen De pen een heel gelukkig en gezond 2018 Je bent welkom voor de

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Nummer 2/2013. Fedes VZW. Wat mag je verwachten in dit nummer: 1. Opleiding voor clubverantwoordelijken: Web 2.0

Nieuwsbrief. Nummer 2/2013. Fedes VZW. Wat mag je verwachten in dit nummer: 1. Opleiding voor clubverantwoordelijken: Web 2.0 Nummer 2/2013 Wat mag je verwachten in dit nummer: 1. Opleiding voor clubverantwoordelijken: Web 2.0 Nieuwsbrief Lieven Bauwensstraat 20 8200 Brugge Tel.: 050/35.13.05 Fax: 050/36.18.60 info@fedes.be 2.

Nadere informatie

Schrijf je nu in! 11 april Onderlinge Menwedstrijd. 12 april Onderlinge Wedstrijd (Dressuur en springen)

Schrijf je nu in! 11 april Onderlinge Menwedstrijd. 12 april Onderlinge Wedstrijd (Dressuur en springen) 11 april Onderlinge Menwedstrijd 12 april Onderlinge Wedstrijd (Dressuur en springen) Schrijf je nu in! Ook voor de menners onder ons is het seizoen weer begonnen bij Stad en Lande Ruiters. 11 april is

Nadere informatie

LOODGIETER THEUNS KRIS

LOODGIETER THEUNS KRIS ZOMER 2015 Beste KidsTennisser, Beste ouders, Ken je mij al? Ik ben Kastaar. Ik ben de mascotte van alle KidsTennissers. Heb je al eens goed rondgekeken op de club? Dan zie je zeker een affiche van mij!

Nadere informatie

Items in deze nieuwsbrief die je niet mag missen!

Items in deze nieuwsbrief die je niet mag missen! Items in deze nieuwsbrief die je niet mag missen! Welkom van onze voorzitter Open dag & Openingstoernooi Trainingen Jan de Rook Nieuwe tennispasjes Nieuwe website Welkom Op 28 maart is het nieuwe tennisseizoen

Nadere informatie

Info jeugd. Kempisch Triatlon Team

Info jeugd. Kempisch Triatlon Team Info jeugd Kempisch Triatlon Team 1. Algemeen 2. Jeugdwerking 3. Lidgeld 4. Trainingen 5. Materiaal 6. Contactgegevens 1. Algemeen Het Kempisch Triatlon Team is één van de grootste triatlonclubs uit de

Nadere informatie

U wilt zich aansluiten bij VJJF?... 3

U wilt zich aansluiten bij VJJF?... 3 U wilt zich aansluiten bij VJJF?... 3 I. De aansluiting van de club... 4 II. Nieuwe leden/hernieuwingen... 5 Voorbeeld: Opmaakbon...6 Voorbeeld: Verzekerings/aansluitingsformulier...7 III. Het lidboekje...

Nadere informatie

UiT MET VLIEG ZOMERVAKANTIE 2017 SPEELPLEINWERKING DEUGNIET BIBLIOTHEEK SPORT

UiT MET VLIEG ZOMERVAKANTIE 2017 SPEELPLEINWERKING DEUGNIET BIBLIOTHEEK SPORT UiT MET VLIEG ZOMERVAKANTIE 2017 SPEELPLEINWERKING DEUGNIET BIBLIOTHEEK SPORT Zomerkalender Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag 3 juli 4 juli 5 juli 6 juli 7 juli 10 juli 11 juli 12 juli 13 juli

Nadere informatie

Wedstrijdrijden Ruitersportcentrum & Kampeerboerderij Dé ontmoetingsplaats voor iedereen!

Wedstrijdrijden Ruitersportcentrum & Kampeerboerderij Dé ontmoetingsplaats voor iedereen! Wedstrijdrijden Ruitersportcentrum & Kampeerboerderij Dé ontmoetingsplaats voor iedereen! 2 Wedstrijdrijden bij Manege Thielen Beste ruiter, Leuk dat jij ook wilt deelnemen aan de wedstrijden bij Manege

Nadere informatie

Actualiteiten & Informatie

Actualiteiten & Informatie Manege Thielen Oude lijn 7 5032 PC Tilburg tel. 0161 222724 email: info@manegethielen.nl www.manegethielen.nl Recreatie & Paardensport Actualiteiten & Informatie De vakantie is weer voorbij, de lessen

Nadere informatie

Woonzorg Activiteitenoverzicht April 2015

Woonzorg Activiteitenoverzicht April 2015 Infonamiddag brandpreventie Jaarlijks vallen er ongeveer 100 dodelijke slachtoffers bij woningbranden. De brandweer wil het aantal woningbranden beperken door advies te verlenen. Dankzij praktische tips

Nadere informatie

Clublidmaatschap 2014 (aanvraag voor het aansluiten als nieuwe club)

Clublidmaatschap 2014 (aanvraag voor het aansluiten als nieuwe club) Clublidmaatschap 2014 (aanvraag voor het aansluiten als nieuwe club) Officiële naam club / vereniging :. Informele benaming:. stempel van de club (verplicht!): Link naar de sociale mediawebsites van de

Nadere informatie

Kampioenenviering

Kampioenenviering TAFELTENNISCLUB TAMARA HOESELT www.ttchoeselt.be Kampioenenviering 2018-19 zaterdag 25 mei 2019 vanaf 19u00 in ons lokaal Programma: 19u00: Receptie aangeboden door de club 19u30: Voorstelling kampioenen

Nadere informatie

Peer, maart 2015. Teutenroute zondag 17 mei 2015. Uw deelname maakt het verschil! Beste,

Peer, maart 2015. Teutenroute zondag 17 mei 2015. Uw deelname maakt het verschil! Beste, Peer, maart 2015 Teutenroute zondag 17 mei 2015. Uw deelname maakt het verschil! Beste, Al sinds 1986 organiseren de stad Peer en de vliegbasis Kleine-Brogel gezamenlijk de jaarlijkse MS-actie waarvan

Nadere informatie

GROENTENJUMPING 30-31 MAART 2019 GOUDEN LAARS 5-7 april 2019 VOR 14 april 2019 DRÉDAG 19 20 en 22 april 2019 CSN GOLD 21 april 2019 Pony - LRV HAGEWEG SINT-KATELIJNE-WAVER WWW.GROENTENJUMPING.BE Groentenjumping

Nadere informatie

sportaanbod vgc-sporthal koekelberg

sportaanbod vgc-sporthal koekelberg Félix Vande Sandestraat 15 1081 Koekelberg sportaanbod vgc-sporthal koekelberg seizoen 14-15 inhoudsopgave 5 jeugd 11 volwassenen 16 17 18 50+ en personen met een beperking sportclubs in vgc-sporthal koekelberg

Nadere informatie

Een ruiterkamp bij Rijbaan Piet vergeet je niet!

Een ruiterkamp bij Rijbaan Piet vergeet je niet! In samenwerking met : Een ruiterkamp bij Rijbaan Piet vergeet je niet! Van harte welkom op onze VLP ruiterkampen internaat voor deelnemers vanaf 6 jaar tot 18 jaar! Data 08/04/2013 tot en met 12/04/2013

Nadere informatie

ZAKGELD Breng het in kaart

ZAKGELD Breng het in kaart ZAKGELD Breng het in kaart Omschrijving Leerlingen analyseren informatie over het zakgeld in België aan de hand van tabellen, grafieken en teksten. Ze toetsen het gegeven cijfermateriaal af met hun eigen

Nadere informatie

TUMKENS CUP. wedstrijdreglement TC TUMKENS VZW. mei 2017

TUMKENS CUP. wedstrijdreglement TC TUMKENS VZW. mei 2017 TUMKENS CUP wedstrijdreglement mei 2017 TC TUMKENS VZW Pastoor Pitetlaan 30; 3130 Betekom tc-detumkens.be TC Tumkens clubnummer 7085 bij Tennis Vlaanderen INHOUD 1 Verloop Tumkens Cup... 1 1.1 Categorieën...

Nadere informatie

Tennisclub Sofoco. Infogids

Tennisclub Sofoco. Infogids Tennisclub Sofoco Infogids 2017-2018 Wat is TC Sofoco? TC Sofoco is de tennisclub van Sofoco. Sofoco is de personeelsvereniging van het OCMW Brugge, het AZ Sint-Jan AV: campus Brugge, SFX Brugge en H.

Nadere informatie

SPORTTECHNISCHE NIEUWSBRIEF

SPORTTECHNISCHE NIEUWSBRIEF Januari Februari 2014 Jaargang 3 editie 1 SPORTTECHNISCHE NIEUWSBRIEF OPLEIDING Inhoudstafel Bijscholingsdag 11/11 1 Aspirant initiator 1 Sqair Gym 2 Nieuwe website 2 B 11 2014 De nieuwe datum voor de

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief van juni 2018

In deze nieuwsbrief van juni 2018 In deze nieuwsbrief van juni 2018 Bestuursleden & verantwoordelijke met hun functie Lieven van Wijk Voorzitter Email: voorzitter@bevogeetbets.be Lieven van Wijk Verantwoordelijke Dames Email: dames@bevogeetbets.be

Nadere informatie

Clubnieuws Tornooien / Oefenwedstrijden Initia Hasselt VHV J

Clubnieuws Tornooien / Oefenwedstrijden Initia Hasselt VHV J NR. 1674 09.11.2015 NR. 1674 09.11.2015 Clubnieuws... 604 Tornooien / Oefenwedstrijden... 604 Initia Hasselt... 604 VHV J14... 605 Ontslagen door de club... 605 198 Apolloon Kortrijk... 605 VHV BHB mededelingen...

Nadere informatie

Informatiebijeenkomst Nationale Spelen 2016

Informatiebijeenkomst Nationale Spelen 2016 Informatiebijeenkomst Nationale Spelen 2016 Agenda 19.30 - Welkom 19.35 - Wat is Special Olympics? 19.45 - Omgang met de doelgroep 20.15 - Organisatie Nationale Spelen 2016 20.45 - Vragen 21.00 - Einde

Nadere informatie

Foto s Hippolywood/VLP/Med. Youngsters Cup Voor pony s en paarden

Foto s Hippolywood/VLP/Med. Youngsters Cup Voor pony s en paarden Foto s Hippolywood/VLP/Med Youngsters Cup Voor pony s en paarden Partnerdossier 2016 2 INHOUDSOPGAVE Inleiding 4 Ponydressuur en Paardendressuur Trophy 4 a. Doelgroep 4 b. Proeven 4 c. Wedstrijden in 2016

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kidsclub FC Twente

Nieuwsbrief Kidsclub FC Twente Pagina 1 In deze nieuwsbrief - Meld je aan om met een FC Twente speler het veld op te gaan! - Kidsclubpaspoort geldig tot 1 augustus - 70% korting op de gehele Nike collectie - Vrije verkoop seizoenskaarten

Nadere informatie

Inhoud p.2 Infodag Jeugdwerking

Inhoud p.2 Infodag Jeugdwerking april 19- maart 20 Inhoud p.2 Infodag Jeugdwerking p.3 Kleutertennis van 4-5 jaar Jeugdprogramma 2019! p.7 Info jeugd van 6-8 jaar p.11 Info jeugd vanaf 9 jaar p.16 Jeugd in de kijker! p.18 Lidmaatschap

Nadere informatie

Stad en Lande Ruiters nieuwsbrief maart 2015

Stad en Lande Ruiters nieuwsbrief maart 2015 Stad en Lande Ruiters nieuwsbrief maart 2015 pagina 1/3 Algemene Ledenvergadering Vrijdag 3, Goede Vrijdag, is de Algemene Ledenvergadering van Stad en Lande Ruiters in De Blaercom. U bent allen van harte

Nadere informatie

Welkom Algemene Ledenvergadering KNHS Regio Zuid-Holland Najaar 2015

Welkom Algemene Ledenvergadering KNHS Regio Zuid-Holland Najaar 2015 Welkom Algemene Ledenvergadering KNHS Regio Zuid-Holland Najaar 2015 Samen de paardensport laten groeien VERDELING KNHS LEDEN IN NEDERLAND 19% 4% 3% 5% 2% 8% 8% 15% PAARDENSPORTERS 13% 21% 2% 7% 15% 5%

Nadere informatie

Handleiding: inschrijven voor de Missiodag

Handleiding: inschrijven voor de Missiodag Ik probeer mijn parochie/federatie in te schrijven, maar het lukt niet. Wat moet ik doen? Volg deze handleiding! Het inschrijven voor de Missiodag gebeurt via de administratieve site van IJD: 'Regi' (www.regi.ijd.be).

Nadere informatie

18 april 2017 Infovergadering

18 april 2017 Infovergadering 18 april 2017 Infovergadering www.ozeka.be Bedankt Bart & Nathalie! Sponsored by Toyota Van Dorpe Argenta -Sleeplife 2017-04-17 3 Op de agenda vandaag Algemene info rond het nieuwe zwembad Regels voor

Nadere informatie

Op zaterdag 22 & 29 december organiseert s.v. T.E.C. een Jeugdvoetbaltoernooitje voor alle leeftijden (7 tot 19 jaar) De kinderen spelen met en tegen

Op zaterdag 22 & 29 december organiseert s.v. T.E.C. een Jeugdvoetbaltoernooitje voor alle leeftijden (7 tot 19 jaar) De kinderen spelen met en tegen Op zaterdag 22 & 29 december organiseert s.v. T.E.C. een Jeugdvoetbaltoernooitje voor alle leeftijden (7 tot 19 jaar) De kinderen spelen met en tegen hun leeftijdsgenoten wedstrijdjes 4 tegen 4 met individuele

Nadere informatie