Voor informatie en Boekingen: exito Beekbergen B.V.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Voor informatie en Boekingen: exito Beekbergen B.V."

Transcriptie

1 Voor informatie en Boekingen: exito Beekbergen B.V. Lage Bergweg GT Beekbergen Tel: Fax:

2 Welkom bij exito Beekbergen, de grootste op de Veluwe! Algemene Informatie exito is al ruim 12,5 jaar gespecialiseerd in het organiseren van één- of meerdaagse sportieve teambuildingsprogramma s en outdoor trainingen. exito heeft een eigen uniek 7 ha. groot bosrijk park, gelegen op de Veluwe met ongekende mogelijkheden bestaande uit; het Congrescentrum Beekbergen en een volledig ingericht outdoor- & trainingscentrum en het grootste groepsverblijf op de Veluwe genaamd de Sprengerheuvel. exito heeft alles onder één dak, wij regelen indien u het wenst; uw vervoer, het vermaak en het verblijf tijdens uw uitstapje. Daarnaast beschikken wij over een eigen horecagelegenheid die al uw horecawensen kan vervullen, binnen elke prijsklasse. Het succes van exito is gelegen in de creativiteit en de programma samenstelling. Wij organiseren met een team van zeer ervaren organisatietalenten. Onze programma s zijn uniek, betaalbaar en volledig verzorgd. exito heeft het merendeel van het aanbod in eigen beheer en zij laten dan ook niets aan het toeval over! Niet alleen buitensport exito heeft een tal van creatieve en culturele mogelijkheden en spannende andere in te bouwen programmablokken. Van een rit met de nostalgische stoomtrein, een bezoek aan paleis het Loo of een rondvluchtprogramma op luchthaven Teuge. Binnen onze programma s kunnen we naadloos een percussieworkshop en/of schilderopdracht inpassen. Uitleg programma onderdelen De uitleg van de programmaonderdelen kunt u terugvinden in de folder: Evenementen Informatie. Activiteiten binnen een arrangement zijn in overleg in te wisselen. Overnachten kan ook Overnachten bij ons op de locatie behoort tot de mogelijkheden, voor groepen tot 40 personen kan dit in ons eigen groepshotel. Grotere groepen kunnen terecht in ons groepskampeercentrum. In de nabije omgeving kunt u overnachten in de reguliere hotels of in een van de naastgelegen bungalowparken. Compleet verzorgd en geen extra kosten achteraf De opgenomen programma s zijn geheel verzorgd, voorzien van alle benodigde horeca, goede begeleiding en professionele materialen. Wij organiseren op zeer exclusieve bosrijke (eigen) locaties, met goede parkeergelegenheid en moderne sanitaire voorzieningen. Geheel vrijblijvend een offerte op maat Naast dit arrangementenaanbod kan exito ook programma s op maat voor u samenstellen, bestaande uit: een dagdeel, dag of meerdaagse. Dit aan de hand van uw wensen en doelstellingen. Het programmavoorstel is geheel vrijblijvend en er zijn geen kosten aan verbonden. Laat u verrassen door onze buitengewone mogelijkheden. exito is gespecialiseerd in personeelsuitstapjes, relatiedagen, teambuildings- en trainingsdagen en vergaderarrangementen en nog een tal van andere uiteenlopende bijeenkomsten. Heeft u wensen of ideeën laat het ons weten.

3 Voorbeeld A Locatie Aantal deelnemers : Teambuilding The Bridge : exito Outdoor- en Evenementencentrum te Beekbergen : Tussen de 10 en maximaal 40 personen, overige trainingen op aanvraag. Dit is een voorbeeld van een echte outdoor teambuildings training. Zelf ontwerpen, taken verdelen, samenwerken en bouwen aan een echte brug. De brug dient aan bepaalde afmetingen te voldoen en daar zit de moeilijkheid van deze opdracht in. Kan de Quad de zelf ontworpen brug trotseren? uur - Aankomst van de gasten De gasten worden ontvangen in de evenementenzaal van exito met koffie en thee. Aansluitend indeling van de teams door middel van het trekken van genummerde buttons uur - Start Training The Bridge The bridge is een avontuurlijke en uitdagende bouwopdracht. De deelnemers worden geconfronteerd met een voor hen onbekende materie en zijn zelf verantwoordelijk voor het door te lopen proces. Met als hoofddoel een brug te construeren die een quad kan dragen. Binnen deze opdracht komt men wederom voor een nieuw dilemma te staan, hoe gaat men hierop reageren, welke oplossing wordt er gekozen, welk resultaat geeft dit. Telkens weer dient men zich aan te passen op nieuwe situaties. exito maakt aanspraak op de creativiteit en de wijze waarop men communiceert. Uit onze ervaring is gebleken dat men resultaat gericht te werk zal gaan. Het behalen van de opdracht is een must, maar achteraf realiseert men zijn of haar rol binnen dit avontuur uur - Luxe lunch exito zal voor de teams een overheerlijke lunch serveren in ons restaurant of evenementenzaal uur Vervolg training De training is opgedeeld in 7 deelopdrachten. Aan elke deelopdracht is een tijdslimiet verbonden, die men zelf in de gaten dient te houden. Overschrijdt men de tijd, dan zal men in tijdnood komen met de volgende opdrachten: 1. De ontwerpfase 2. De presentatie 3. De keuze 4. De outdoor training 5. De voorbereiding 6. De uitvoer 7. De evaluatie uur - Einde trainingsdag Bij aanvraag ontvangt u een uitgewerkt trainingsprogramma waarin alle deelopdrachten uitvoerig zijn omschreven. exito heeft een tal van trainingen ontwikkeld in opdracht van trainingsbureaus en bedrijven, vanuit een trainingsvraag. Voor vragen over outdoor trainingen neem contact op met Wouter Kosterman Overige mogelijkheden Vliegarrangementen op Luchthaven Teuge met catering of vergaderen in een hangaar Grote bedrijfssportdag of afdelingszeskampen zoals een Arabische meerkamp Rit met Nostalgische Stoomtrein, perron gelegen naast ons centrum, met catering op de trein Voordelig vergaderarrangementen in het eigen congrescentrum van exito.

4 Andere voorbeelden Hieronder treft u enkele op maat georganiseerde teambuildingsarrangementen aan die wij voor onze opdrachtgevers hebben mogen uitvoeren. We hebben getracht op creatieve wijze de teambuildingsvraag om te zetten in een verrassend programma. CASE FIT 4 THE FUTURE Marktleider van de copiers heeft na een reorganisatie ANDERS benaderd om met hun nieuwe voltallige management inclusief directie een geheime 24 uurs survival te arrangeren, met als gemeenschappelijk thema: Fit for the future. exito heeft alle genodigde laten verzamelen bij een luxe 4 sterren hotel aan de rand van de Veluwe. De genodigde waren allen in veronderstelling hier te verblijven. Na de algemene presentatie hebben wij alle medewerkers verrast en hen verzocht al hun persoonlijke spullen om te pakken in de verkregen rugzak. Men kreeg een volledige outdoor-uitrusting en voordat iedereen het door had zat men in de legertruck naar de eerste bestemming. Het avontuur was begonnen, 24 uur actie en avontuur, opdrachten oplossen, telkens nieuwe activiteiten volbrengen, elkaar nodig hebben om de volgende stap te kunnen maken, dit was telkens het credo! Voor elkaar koken op open vuur, bivak bouwen, van lopen met rugzak tot een abseil van grote hoogte. De activiteiten volgde elkaar in een hoog tempo op, met als uiteindelijk doel, samen de absolute top te bereiken; zelf vliegen om je laatste code te verkrijgen, die vanuit het luchtruim moest worden gespot om de eind locatie te kunnen vinden. Na alle avontuurlijke ervaringen op de uitgestrekte Veluwe was het tijd voor champagne en een Fare well lunch. Dit alles ondergaan om met elkaar klaar te zijn voor de nieuwe stap in de veranderende markt!

5 CASE 24 NIEUWE COLLEGA S OP DE WERKVLOER Een groot universitair ziekenhuis in het westen van het land heeft een poliklinische (openbare) apotheek opgezet. Dit nieuwe bedrijfsonderdeel diende binnen afzienbare tijd 24 per dag toegankelijk te zijn voor haar klanten. Daarnaast gingen de nieuwe collega s intensief samenwerken met de bestaande ziekenhuisafdeling klinische farmacie. exito is gevraagd het proces van selectie van de nieuwe medewerkers te begeleiden. exito heeft naast de reguliere aansturing en begeleiding om een team op te bouwen op creatieve wijze weten in te vullen, wij noemen u enkele onderdelen uit het totaaltraject. Gekozen is gezien de teamsamenstelling, de diverse nationaliteiten en achtergronden een sociaal avondprogramma te arrangeren. Dit heeft geresulteerd in een kookprogramma met gerechten uit de diverse windstreken die aan elkaar werden aangeboden, dit onder het genot van een lekker glas bijpassende wijn. Deze werkvorm leidde tot de eerste persoonlijke kennismakingsgesprekken en gespreksstof over achtergrond en afkomst van ieder individu. Daaropvolgend hebben wij groepsgewijs het team de eerst kennismaking laten maken met hun nieuwe werkomgeving, dit door middel van een puzzeltocht langs alle afdelingen. Op gezette tijden vertelde collega s op de diverse aangedane afdelingen over hun dagelijkse bezigheden. De puzzeltocht liep van de afdeling cardiologie tot aan de distributie van het wasgoed en de voeding. Op ludieke wijze kreeg men binnen een middag vele in en outs mee en kon men de eerste stappen naar een vertrouwde werkomgeving maken. De hierboven omschreven twee programmaonderdelen maakten deel uit van een totaaltraject, die als een tijdslijn door ons was opgebouwd. Coaching en training van de nieuwe teamleider tot individuele medewerker, van het opstellen van POP s tot het gemeenschappelijk samenstellen van visie en missie. Workshops van het brainstormen over klantgerichtheid binnen de zorg, tot het formuleren van taken en werkzaamheden. Alles stap voor stap, exito trok samen op en stond naast de mensen en paste het traject aan op de vraag en de ontwikkelingen binnen het team. Dit alles heeft geresulteerd in een enthousiast nieuw team, met haar eigen identiteit, passend binnen de bestaande cultuur van het grootse ziekenhuis.

6 CASE ERVARINGEN OPDOEN IN WACHTEN.. Op verzoek van een woningcoöperatie die na een klantentevredenheidsonderzoek, concludeerde dat de communicatie en dienstverlening met haar klanten op essentiële punten kon worden verbeterd. Voorbeelden; het niet accuraat afhandelen van de klachten, niet terugbellen van klanten, lange wachttijden bij telefoneren, afschuiven van verantwoordelijkheden. Dit waren enkele directe onaangename gevolgen voor hun klanten. Ruwweg lagen deze gevolgen intern ten grondslag aan de inefficiëntie van de dossierafhandeling, bureaucratie en het niet goed nakomen van afspraken en verantwoordelijkheden. Binnen de cultuur diende men er bewust van te worden dat hun huurders, klanten zijn, waar hun dienstverlening aan dient te worden geleverd. Dit lijkt een open deur, echter vanuit de historie, was dit niet altijd een gemeenschappelijk gegeven. Als kick off programma heeft exito alle medewerkers uitgenodigd op een Veluwsche bosrijke hotellocatie. Voor de presentatie van onderzoeksresultaten hebben wij gekozen eerst iedereen teamsgewijs een frisse neus te laten halen; echter niet zomaar een wandelingetje Alle teams werden als metafoor klant van hun eigen organisatie. De GPS was de sleutel van de nieuw te betrekken woning, na het doorlezen van de huurcontracten, glasverzekering en het accorderen daarvan ging men op pad. exito gaf de teams steeds nieuwe opdrachten, om de tocht te kunnen volbrengen, echter zijn binnen de GPS tocht reële probleemsituatie verwerkt. Voorbeeld; team heeft een lekkage in de badkamer en neemt contact op de woningcoöperatie (een telefoonteam van exito neemt op) een vriendelijke stem vraagt Zegt u het maar?, U heeft een klacht? Ik ga u even doorverbinden met de juiste collega (telefoon gaat in de wacht, een herkenbaar muziekje klinkt..5 min. later) Sorry de juiste collega zit niet op haar plek, kan ik een boodschap aannemen?. Later in de tocht constateerde men dat gedeponeerde klacht haar uitwerking niet had gekregen, ondertussen sijpelde het water al de woonkamer binnen en vervolgens nam men weer contact op; U had een klacht eergisten ook al doorgegeven, dat is vervelend, weten wij niets van hoor, dat staat niet in mijn scherm, wat is er loos? Lekkende badkamer, ik ga u even doorverbinden met de juiste collage... Zodoende ervaart men hoe het is meerdere malen 5 min. in de wacht te staan, te worden doorverbonden, echter zonder adequaat resultaat. U begrijpt dat exito de GPS tocht zo heeft opgebouwd dat het wachten ook daadwerkelijk in de bossen plaatsvond, men kreeg na 5 min. de volgende opdracht en men kon verder. Een ander team kreeg te maken met een case uithuisplaatsingsprocedure, dat krijg je als je de huur niet betaald, maar de huurder had wel meerder malen aangedrongen op een reëel betalingsregeling. Maar die notities en mails waren niet meer in het systeem terug te vinden. Dan sta je op straat! Nu konden de onderzoeksresultaten worden gepresenteerd en konden we een start maken met het te doorlopen veranderingstraject. Door de tocht hadden we iedere medewerker licht geïrriteerd op scherp gezet; want ze hadden immers ervaring opgedaan in wachten.. Binnen hun eigen organisatie.

7 De Meest Gestelde Vragen Het Weer Alle arrangementen kunnen bij regenachtig weer gewoon doorgaan. exito heeft standaard een tal van maatregelen getroffen, waar mogelijk staan houten- of mobiele overkappingen op de locaties. Kledingadvies U dient de genodigden te informeren over het feit dat het programma sportief van aard is en dat het dragen van normale vrijetijdskleding afdoende is. Het dragen van sportkleding is niet noodzakelijk, echter doet u er wel verstandig aan stevig schoeisel te dragen met rubber zolen. Kortom: pas uw kleding aan op het weersbeeld van de dag, dan zit u goed. Indien u wenst zich om te kleden op de locatie dient u eerder op de locatie aan te komen. U kunt dan gebruik maken van de moderne sanitaire voorzieningen op het buitenterrein. Achteraf kunt u deze voorziening ook (kosteloos) gebruiken voor omkleden of opfrissen, voordat u vertrekt of gaat dineren. Begeleiding exito werkt met ervaren (buitensport-) instructeurs binnen de teams. De teams bestaan uit 10 tot ca. 13 personen. Afhankelijk van het programma blijft de instructeur de gehele dag bij z n eigen team. Alle gasten hebben dan een eigen aanspreekpunt gedurende de activiteiten. Bij ieder programma is er een hoofdinstructeur van exito aanwezig, die als coördinator fungeert, alsmede een aanspreekpunt is voor u als opdrachtgever. De veiligheid Overal waar u de hoogte in gaat wordt u gezekerd (klimgordel) en dit onder leiding van onze instructeurs. De materialen en activiteiten worden periodiek aan veiligheidscontroles onderworpen. Bij ons aanbod is de blessure kans nihil. exito geeft altijd duidelijke een goede instructie en laat dan ook niets aan het toeval over. Gebruik van alcohol is voor en tijdens onze programma s verboden. Sportiviteit Alle arrangementen van exito zijn voor een ieder met een normale gezondheid goed uitvoerbaar. Diegene, die niet kan of wil deelnemen (wegens b.v. gezondheidsredenen) krijgt de rol als teamcaptain toebedeeld. exito stelt altijd arrangementen samen met elementen waar iedereen zich in kan vinden. Een mix van licht actief tot sportief, gecombineerd met denk- en doe opdrachten. Avonduren Programma s kunnen prima in de avonduren plaatsvinden. Op ons centrum hebben wij elektra, zodat wij de activiteiten kunnen verlichten. Elders maken wij gebruik van mobiele stroomvoorzieningen. Het seizoen Bij exito kunt u de sportieve arrangementen het gehele jaar boeken. Enkele van onze programma s lenen zich uitstekend voor de uitvoer in de wintermaanden. exito kan u hierover meer informeren. Verzekering Iedereen in Nederland is voor geneeskundige kosten verzekerd. Daarnaast verzekert exito al haar gasten. Het betreft hier een reisverzekering, met extra dekking voor buitengewone sporten, zoals wij die aanbieden. De kosten hiervan zijn in de arrangementsprijs verwerkt. Over de noodzaak van een eventuele annuleringsverzekering kan exito u verder van dienst zijn. Algemene Voorwaarden Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden van toepassing. Deze staan op onze site:

De volgende onderdelen staan op het programma:

De volgende onderdelen staan op het programma: Arrangement 1 - Veluwe Treasure Hunt Tijdens de Veluwe Treasure Hunt levert ieder team een gezamenlijke inspanning om de verborgen schat te zoeken. Bij ieder onderdeel ontvangt het team aanwijzingen die

Nadere informatie

Voor informatie en Boekingen: exito Beekbergen B.V.

Voor informatie en Boekingen: exito Beekbergen B.V. Voor informatie en Boekingen: exito Beekbergen B.V. Lage Bergweg 10 7361 GT Beekbergen Tel: 055 505 12 82 Fax: 055 505 12 56 www.exito.nl mail@exito.nl Arrangement -9- Locatie Aantal deelnemers : Veluwe

Nadere informatie

Voor informatie en Boekingen: exito Beekbergen B.V.

Voor informatie en Boekingen: exito Beekbergen B.V. Voor informatie en Boekingen: exito Beekbergen B.V. Lage Bergweg 10 7361 GT Beekbergen Tel: 055 505 12 82 Fax: 055 505 12 56 www.exito.nl mail@exito.nl Welkom bij exito Beekbergen, de grootste op de Veluwe!

Nadere informatie

Voor informatie en boekingen: exito Beekbergen B.V. Lage Bergweg 10 7361 GT Beekbergen Tel. 055-505 12 82 Fax 055-505 12 56 www.exito.nl mail@exito.

Voor informatie en boekingen: exito Beekbergen B.V. Lage Bergweg 10 7361 GT Beekbergen Tel. 055-505 12 82 Fax 055-505 12 56 www.exito.nl mail@exito. Voor informatie en boekingen: exito Beekbergen B.V. Lage Bergweg 10 7361 GT Beekbergen Tel. 055-505 12 82 Fax 055-505 12 56 www.exito.nl mail@exito.nl Algemene Informatie Het Congrescentrum Beekbergen

Nadere informatie

Voor informatie en boekingen: exito Beekbergen B.V. Lage Bergweg 10 7361 GT Beekbergen Tel. 055-505 12 82 Fax 055-505 12 56 www.exito.nl mail@exito.

Voor informatie en boekingen: exito Beekbergen B.V. Lage Bergweg 10 7361 GT Beekbergen Tel. 055-505 12 82 Fax 055-505 12 56 www.exito.nl mail@exito. Voor informatie en boekingen: exito Beekbergen B.V. Lage Bergweg 10 7361 GT Beekbergen Tel. 055-505 12 82 Fax 055-505 12 56 www.exito.nl mail@exito.nl exito Beekbergen B.V. Lage Bergweg 10 7361 GT Beekbergen

Nadere informatie

Pagedal, samen beleven!

Pagedal, samen beleven! Pagedal, samen beleven! Bij Pagedal bent u als klant écht koning! Wij bieden u een compleet verzorgd arrangement, waarvan u de invulling zelf kunt bepalen. Pagedal, voor een evenement op maat! Zakelijke

Nadere informatie

: Kraak de Code. Arrangement 1 Locatie Aantal deelnemers Prijs

: Kraak de Code. Arrangement 1 Locatie Aantal deelnemers Prijs Arrangement 1 : Kraak de Code : Groepen vanaf 20 personen : vanaf 29,50 De spelbedoeling: In dit prachtige bos, op de Veluwe, zijn de bewoners van Beekbergen en omstreken jaren op zoek geweest naar de

Nadere informatie

Voor een magische familiedag of een spetterend feest

Voor een magische familiedag of een spetterend feest Voor een magische familiedag of een spetterend feest Welkom in Attractiepark Toverland U heeft vast wel eens met vrienden of familie Toverland bezocht. Maar wist u al dat Toverland ook diverse aantrekkelijke

Nadere informatie

Internet In het hele hotel is gratis draadloos internet beschikbaar. Bij de receptie kunt u hiervoor een code vragen.

Internet In het hele hotel is gratis draadloos internet beschikbaar. Bij de receptie kunt u hiervoor een code vragen. Vergader-/ congres-/ cursusarrangementen Hotel Restaurant Ruimzicht is prachtig gelegen in het bosrijke Montferland, 35 kilometer vanaf Arnhem en 6 kilometer vanaf Doetinchem. Een ideale omgeving om in

Nadere informatie

Aan de hand van dit gesprek zal er een definitieve offerte gemaakt kunnen worden. Met de juiste aantallen, trainingsinhoud en bedrijfscultuur.

Aan de hand van dit gesprek zal er een definitieve offerte gemaakt kunnen worden. Met de juiste aantallen, trainingsinhoud en bedrijfscultuur. OFFERTE Offerte no. : 2011.24.01.01 Organisatie : Opdrachtgever : Betreft Locatie Dagdelen Deelnemers Niveau Periode Trainer : Teambuilding twee-daagse Ameland : Ameland, Golden Tulip Hotel Noordsee :

Nadere informatie

Pagedal, samen beleven!

Pagedal, samen beleven! Pagedal, samen beleven! Bij Pagedal bent u als klant écht koning! Wij bieden u een compleet verzorgd arrangement, waarvan u de invulling zelf kunt bepalen. Pagedal, voor een evenement op maat! Zakelijke

Nadere informatie

Zakelijke ontvangsten

Zakelijke ontvangsten Kasteel Cannenburch Zakelijke ontvangsten 2018 www.glk.nl/cannenburch Kasteel Cannenburch en het naastgelegen Bouwhuis - centraal gelegen tussen Apeldoorn, Zwolle en Deventer - bieden een representatief

Nadere informatie

Samenwerken kun je leren. Onze aanpak met de unieke Teamtower en teambuilding games is origineel, uitdagend en effectief.

Samenwerken kun je leren. Onze aanpak met de unieke Teamtower en teambuilding games is origineel, uitdagend en effectief. TEAMBUILDING bij paviljoen NOVA ZEMBLA Samenwerken kun je leren. Onze aanpak met de unieke Teamtower en teambuilding games is origineel, uitdagend en effectief. MEERWAARDE TEAMBUILDING GAMES Teamtrainingen

Nadere informatie

Zakelijke ontvangsten

Zakelijke ontvangsten Zakelijke ontvangsten 2016 www.glk.nl Kasteel Cannenburch Zakelijke ontvangsten Kasteel Cannenburch en het naastgelegen Bouwhuis liggen aan de rand van een park en bieden een representatief en stijlvol

Nadere informatie

efteling.com/zakelijk Het Efteling-effect van uw bijeenkomst en evenement

efteling.com/zakelijk Het Efteling-effect van uw bijeenkomst en evenement efteling.com/zakelijk Het Efteling-effect van uw bijeenkomst en evenement Europalaan 1 Postbus 18 5170 AA Kaatsheuvel +31 (0)416-287770 2012 Efteling. Voor alle in deze brochure vermelde tekst geldt: zetfouten

Nadere informatie

Intro 2013-2014 Kennismakingsdagen/training

Intro 2013-2014 Kennismakingsdagen/training Intro 2013-2014 Kennismakingsdagen/training Omgeving: Riethoven Valkenswaard Borkel & Schaft Klas O4.1-O3.1 21 aug 23 aug 1 Inhoud Voorwoord;... 3 Programma; woensdag 22-08-2012... 4 Programma; donderdag

Nadere informatie

! Vraag vrijblijvend een op maat gesneden offerte aan!

! Vraag vrijblijvend een op maat gesneden offerte aan! Prijzen vanaf 260,- 7 dagen inclusief ontbijt exclusief vlucht *laagseizoen Brochure 2014 Costa Blanca, dé bestemming om te genieten van een geweldige fietsvakantie Vraag vrijblijvend een op maat gesneden

Nadere informatie

Zakelijke ontvangsten

Zakelijke ontvangsten Zakelijke ontvangsten 2015 www.glk.nl Kasteel Cannenburch Zakelijke ontvangsten Kasteel Cannenburch en het naastgelegen Bouwhuis liggen aan de rand van een park en bieden een representatief en stijlvol

Nadere informatie

HOTEL GALAMADAMMEN... 3 ZALEN...

HOTEL GALAMADAMMEN... 3 ZALEN... Inhoudsopgave HOTEL GALAMADAMMEN...... 3 ZALEN... 4 MORRAZAAL... 4 SUDERSEEZAAL... 4 HAVENZAAL 1 EN HAVENZAAL 2... 5 HAVENZAAL... 5 WINTERTUIN... 6 AANTAL PERSONEN PER ZAALOPSTELLING EN AFMETINGEN... 6

Nadere informatie

Korenbeursplein 2a Korenbeursplein

Korenbeursplein 2a Korenbeursplein Korenbeursplein 2a info@bijcasper.com 0344 62 79 59 Korenbeursplein 2 info@debeurstiel.nl 0344 62 79 59 Korenbeursplein 4 info@olijftiel.nl 0344 62 79 59 Welkom op het Korenbeursplein. Sinds maart 2012

Nadere informatie

Meetings & Evenementen in de Bijenkorf Amsterdam

Meetings & Evenementen in de Bijenkorf Amsterdam Meetings & Evenementen in de Bijenkorf Amsterdam 2 Over de Bijenkorf De Bijenkorf is hét toonaangevende warenhuis dat met passie voor de klant ieder bezoek tot een belevenis maakt. De Bijenkorf is uniek

Nadere informatie

ZAKELIJKE BIJEENKOMSTEN

ZAKELIJKE BIJEENKOMSTEN ZAKELIJKE BIJEENKOMSTEN Hotel Schiphol A4 is de perfecte locatie voor het houden van zakelijke bijeenkomsten als vergaderingen, meerdaagse conferenties, seminars, het geven van trainingen, productpresentaties

Nadere informatie

Heeft u nog vragen na het lezen van onze brochure, neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

Heeft u nog vragen na het lezen van onze brochure, neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. zakelijk Bij de Agnietenberg kunt u zakelijk goed vertoeven, van een intiem diner tot een effectieve vergadering en van een ontspannen lunch tot een bruisend personeelsfeest. Wij verwelkomen u graag! Gelegen

Nadere informatie

Flexibiliteit! Kwaliteit! Gastvrijheid! Kostenbesparing!

Flexibiliteit! Kwaliteit! Gastvrijheid! Kostenbesparing! Flexibiliteit! Kwaliteit! Gastvrijheid! Kostenbesparing! Flavours to go Het flexibele concept voor uw interne catering waar u de smaak van te pakken krijgt! Flexibiliteit! Kwaliteit! Gastvrijheid! Kostenbesparing!

Nadere informatie

restaurant la tasca Open: maandag t/m zaterdag Keuken open: 18:00-22:00 Voor groep reserveringen kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

restaurant la tasca Open: maandag t/m zaterdag Keuken open: 18:00-22:00 Voor groep reserveringen kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. 1 Restaurant La Tasca Aan één van de mooiste grachten van Delft, de Voldersgracht, vindt u Restaurant La Tasca. Al sinds de opening in 1998 staan Robin en Bert hier in de keuken om met veel liefde, zorg

Nadere informatie

Graag willen wij u kennis laten maken met Landgoed Avegoor waar u kunt genieten van de Kunst van Gastvrijheid!

Graag willen wij u kennis laten maken met Landgoed Avegoor waar u kunt genieten van de Kunst van Gastvrijheid! Banquetingmap Landgoed Avegoor Graag willen wij u kennis laten maken met Landgoed Avegoor waar u kunt genieten van de Kunst van Gastvrijheid! Landgoed Avegoor kent een Koninklijke historie. In 1648 werd

Nadere informatie

Hotel. in Midden-Drenthe

Hotel. in Midden-Drenthe Hotel in Midden-Drenthe Welkom in het prachtige Midden-Drenthe In een landelijke omgeving, aan de rand van het gezellige Westerbork, vindt u het luxe en gastvrije 4-sterren hotel Ruyghe Venne. Ons sfeervolle

Nadere informatie

ZAKELIJK. Garantie voor zakelijk succes!

ZAKELIJK. Garantie voor zakelijk succes! ZAKELIJK Garantie voor zakelijk succes! Een authentiek landgoed voor bijeenkomsten in stijl. U ervaart direct een unieke sfeer op het moment dat u ons landgoed betreedt. Er is ruimte en rust en tegelijkertijd

Nadere informatie

Lekkere Lezing - met Amuses & Wijn

Lekkere Lezing - met Amuses & Wijn Lekkere Lezing - met Amuses & Wijn Korte interactieve lezing over een boeiend onderwerp. Lekker Luisteren! Locatie: Het Kook College Wijchen, Nieuwe weg 303(Woondrôme Wijchen) Datum: Dinsdag 30 augustus

Nadere informatie

Diakonessenhuis-arrangement Hotel Theater Figi 030-692 74 00

Diakonessenhuis-arrangement Hotel Theater Figi 030-692 74 00 Diakonessenhuis-arrangement 030-692 74 00 voor patiënten van het Diakonessenhuis en hun begeleider(s) Voor patiënten van het Diakonessenhuis die het prettig vinden om op de dag voor de operatie in Zeist

Nadere informatie

Welkom op De Johanneshoeve!

Welkom op De Johanneshoeve! Brochure Vergaderen Welkom op De Johanneshoeve! Zoekt u een locatie voor een korte bespreking, lange vergadering of zelfs een hei-dag? Voor iedere gelegenheid biedt De Johanneshoeve u een passend voorstel

Nadere informatie

Proeven in stijl groepen

Proeven in stijl groepen Proeven in stijl Ontdek de wijnschatten van Arnhem Bij wijnhandel Robbers & van den Hoogen aan de Arnhemse Velperweg wordt de wijn nog gekoesterd. Het wijnkopershuis ademt de sfeer van een wijnbedrijf

Nadere informatie

HET MARNIX: een sportlocatie vol mogelijkheden. MARNIXPLEIN 1, 1015 ZN AMSTERDAM Maak van uw evenement een onvergetelijke ervaring!

HET MARNIX: een sportlocatie vol mogelijkheden. MARNIXPLEIN 1, 1015 ZN AMSTERDAM Maak van uw evenement een onvergetelijke ervaring! HET MARNIX: een sportlocatie vol mogelijkheden. Het Marnix is niet alleen een inspirerende en makkelijk bereikbare locatie, ons ervaren team zorgt er ook voor dat uw relatie-evenement/ seminar/ vergadering

Nadere informatie

DINEREN IN DE HOFTRAMMM

DINEREN IN DE HOFTRAMMM DINEREN IN DE HOFTRAMMM De bijzondere creatie van Bobby van Galen en Pierre Wind Foto s en tekst: Martien Versteegh Eigenaar en gastheer Bobby van Galen heet u van harte welkom Het begon met een droom

Nadere informatie

VERGADEREN BIJ HOTEL RESTAURANT JACHTHAVENS GALAMADAMMEN

VERGADEREN BIJ HOTEL RESTAURANT JACHTHAVENS GALAMADAMMEN VERGADEREN BIJ HOTEL RESTAURANT JACHTHAVENS GALAMADAMMEN VERGADER BROCHURE 2017 VERGADEREN DINEREN - OVERNACHTEN Uw vergadering bij Hotel Galamadammen Wilt u een vergadering organiseren? Hotel Galamadammen

Nadere informatie

De leukste activiteiten en arrangementen voor bedrijfsuitjes en personeelsfeesten

De leukste activiteiten en arrangementen voor bedrijfsuitjes en personeelsfeesten De leukste activiteiten en arrangementen voor bedrijfsuitjes en personeelsfeesten De leukste bedrijfsuitjes in de mergelgrotten! Spannende activiteiten in de indrukwekkende mergelgangen. Actief, avontuurlijk,

Nadere informatie

Brochure Vergaderen HET KAN IN THEOTHORNE

Brochure Vergaderen HET KAN IN THEOTHORNE Brochure Vergaderen HET KAN IN THEOTHORNE 1 WELKOM BIJ THEOTHORNE Ook voor iedere andere gelegenheid waarvoor u een representatieve zaal nodig heeft, bieden wij een passende oplossing. Deze informatiefolder

Nadere informatie

Vergaderen in stijl Centraal in het Gooi

Vergaderen in stijl Centraal in het Gooi Vergaderen in stijl Restaurant Vlaar is de perfecte locatie voor uw zakelijke bijeenkomst. Of het nu gaat om een snelle óf uitgebreide businesslunch, een comfortabele vergaderlocatie centraal in het land,

Nadere informatie

Q1 Hoe beoordeelt u de informatieverstrekking voorafgaand aan uw event?

Q1 Hoe beoordeelt u de informatieverstrekking voorafgaand aan uw event? Q1 Hoe beoordeelt u de informatieverstrekking voorafgaand aan uw event? Beantw oord: 53 Ov ergeslagen: 1 Duidelijk en v olledig Duidelijk maar onv olledig Onduidelijk en onv olledig Duidelijk en volledig

Nadere informatie

Een heerlijk plekje op de veluwe! Informatiebrochure camping T beloofde land

Een heerlijk plekje op de veluwe! Informatiebrochure camping T beloofde land Een heerlijk plekje op de veluwe! Informatiebrochure camping T beloofde land Welkom Er op uit Camping t Beloofde Land is gelegen aan de rand van de prachtige Veluwse bossen en op loopafstand van het gezellige

Nadere informatie

Cardiologie. Opname in Schüchtermann-Klinik, Bad Rothenfelde, Duitsland

Cardiologie. Opname in Schüchtermann-Klinik, Bad Rothenfelde, Duitsland Cardiologie Opname in Schüchtermann-Klinik, Bad Rothenfelde, Duitsland 1 Vervoer U wordt met een nederlandse ambulance overgeplaatst naar de Schüchtermann-Klinik. Tijdens het vervoer van u blijven wij

Nadere informatie

Voor informatie & boekingen: exito Beekbergen B.V. Lage Bergweg 10 7361 GT Beekbergen Tel. 055-505 12 82 Fax 055-505 12 56 www.exito.nl mail@exito.

Voor informatie & boekingen: exito Beekbergen B.V. Lage Bergweg 10 7361 GT Beekbergen Tel. 055-505 12 82 Fax 055-505 12 56 www.exito.nl mail@exito. Voor informatie & boekingen: exito Beekbergen B.V. Lage Bergweg 10 7361 GT Beekbergen Tel. 055-505 12 82 Fax 055-505 12 56 www.exito.nl mail@exito.nl Ontvangst - Lunch exito heeft de mogelijkheid om tijdens

Nadere informatie

Kookstudio brochure 2015

Kookstudio brochure 2015 Kookstudio brochure 2015 Wat u van ons kunt verwachten.. Tijdens een kookworkshop gaat u zelf koken in groepsverband, onder begeleiding van een professionele kok ofwel kookdocent. U maakt gebruik van de

Nadere informatie

EEN INSPIRERENDE BUSINESS HIDEAWAY AAN DE VECHT. Vergaderingen, congressen & events

EEN INSPIRERENDE BUSINESS HIDEAWAY AAN DE VECHT. Vergaderingen, congressen & events EEN INSPIRERENDE BUSINESS HIDEAWAY AAN DE VECHT Vergaderingen, congressen & events Welkom Sommige bijeenkomsten vragen om een buitengewone locatie. Een inspirerende plek die iets toevoegt. Waar je je even

Nadere informatie

VERGADER-, EVENEMENTEN EN CONGRESLOCATIE

VERGADER-, EVENEMENTEN EN CONGRESLOCATIE VERGADER-, EVENEMENTEN EN CONGRESLOCATIE in hartje Brabant ANTON PIECKPLEIN 2-5171 CV KAATSHEUVEL TEL. +31 (0) 416 205000 WELKOM@BIJANTON.NL BIJANTON.NL WELKOM BIJ HET KLAVIER Het Klavier is een uniek

Nadere informatie

Vergaderen. Professioneel en op maat. volledig ingerichte vergaderzalen voorzien van moderne apparatuur gratis wifi ontbijt, lunch en diner mogelijk

Vergaderen. Professioneel en op maat. volledig ingerichte vergaderzalen voorzien van moderne apparatuur gratis wifi ontbijt, lunch en diner mogelijk Zuiver Business Welkom bij Zuiver Zuiver reikt u alle elementen aan voor succesvolle zakelijke ontvangsten. Van compleet ingerichte vergaderzalen voor strak georganiseerde bijeenkomsten en professionele

Nadere informatie

VERGADERRUIMTES TRAININGSZALEN CONGRESZAAL FLEXPLEKKEN

VERGADERRUIMTES TRAININGSZALEN CONGRESZAAL FLEXPLEKKEN VERGADERRUIMTES TRAININGSZALEN CONGRESZAAL FLEXPLEKKEN CONGRES ORGANISEREN IN MIDDEN NEDERLAND? Wilt u een congres of een evenement voor max 200 personen organiseren om met klanten of zakelijke relaties

Nadere informatie

PAPENDAL BLINKT UIT OP ELK TERREIN

PAPENDAL BLINKT UIT OP ELK TERREIN PAPENDAL BLINKT UIT OP ELK TERREIN SPORTENEVENEMENTEN EEN TOPLOCATIE VOOR TOPEVENEMENTEN VAN START TOT FINISH Papendal, de thuisbasis van NOC*NSF, is al jaren een inspirerende omgeving voor (top)sporters

Nadere informatie

e-tip Workshops/bijeenkomst organiseren

e-tip Workshops/bijeenkomst organiseren e-tip Workshops/bijeenkomst organiseren Een workshop organiseren? Veel werk, maar ook erg leuk! Hieronder vindt je wat tips en aandachtspunten die je vast en zeker van pas zullen komen. De lijst is natuurlijk

Nadere informatie

Pedagogische visie. Welkom bij Op Stoom. Zin in taart? Altijd wat te doen

Pedagogische visie. Welkom bij Op Stoom. Zin in taart? Altijd wat te doen Welkom bij Op Stoom Kwaliteit en service zijn belangrijke kenmerken van Op Stoom zodat ouders hun kinderen met een gerust hart achterlaten bij de medewerkers. We bieden liefdevolle zorg en inspiratie aan

Nadere informatie

Wij bieden u de mogelijkheid om één of meerdere van onze ruimten te huren.

Wij bieden u de mogelijkheid om één of meerdere van onze ruimten te huren. Wij bieden u de mogelijkheid om één of meerdere van onze ruimten te huren. WERKEN IN EEN INSPIRERENDE OMGEVING! Voor teambuilding, workshops, vergaderingen etc. De Digital Groep heeft een omgeving waarin

Nadere informatie

TRAFFIC CONTROL. Driving Safe & Driving Fun

TRAFFIC CONTROL. Driving Safe & Driving Fun Driving Safe & Driving Fun TRAFFIC CONTROL Driving Safe & Driving Fun cadeautip avontuur beleving teamuitje relatiedag incentive evenement een jongensdroom komt uit een garantie voor beleving Driving Safe

Nadere informatie

Dagvergaderingen en meerdaagse bijeenkomsten

Dagvergaderingen en meerdaagse bijeenkomsten Hotel H otel Dennenhoeve Uw conferentie slaagt in een passende en gastvrij ingerichte accommodatie in de bosrijke omgeving van de Veluwe. Daarbij verzorgen wij uw presentatie of training op een sfeervolle

Nadere informatie

Smaakvolle wijnen Origineel maatwerk Bijpassend glaswerk Uniek wijnkelderbeheer Verrassende thema gifts Creatieve relatiegeschenken

Smaakvolle wijnen Origineel maatwerk Bijpassend glaswerk Uniek wijnkelderbeheer Verrassende thema gifts Creatieve relatiegeschenken Smaakvolle wijnen Origineel maatwerk Bijpassend glaswerk Uniek wijnkelderbeheer Verrassende thema gifts Creatieve relatiegeschenken Exclusieve kerstpakketten Persoonlijke service www.wineinspiration.nl

Nadere informatie

Beeldvorming als Leidraad voor Leiderschap

Beeldvorming als Leidraad voor Leiderschap Beeldvorming als Leidraad voor Leiderschap in de reflectie zie je de bron Effectief Leiderschap.. een persoonlijke audit U geeft leiding aan een team, een project of een afdeling. U hebt veel kennis, u

Nadere informatie

SEIZOEN 2010-2011 KASTEEL STERKENBURG STIJLVOLLE VERGADERCONCEPTEN INSPIREREND & UNIEK

SEIZOEN 2010-2011 KASTEEL STERKENBURG STIJLVOLLE VERGADERCONCEPTEN INSPIREREND & UNIEK SEIZOEN 2010-2011 KASTEEL STERKENBURG STIJLVOLLE VERGADERCONCEPTEN INSPIREREND & UNIEK WAT IS STERKENBURG? Stijlvol Op Sterkenburg gebeuren al eeuwen lang bijzondere dingen. Een plek waar trainingen, evenementen,

Nadere informatie

BEVER OUTDOOR WEEKEND

BEVER OUTDOOR WEEKEND BEVER OUTDOOR WEEKEND Geniet van een heerlijk verzorgd weekend weg in de Ardennen voor maar 99 euro p.p. DE ARDENNEN Na slechts twee en een half uur rijden vanuit het midden van ons land veranderen de

Nadere informatie

Woningcorporatie Wateringen

Woningcorporatie Wateringen Woningcorporatie Wateringen 2 Compleet verzekerd tegen een scherpe prijs. Een samenwerking tussen Woningcorporatie Wateringen en AMEV Verzekeringen Verzekeren doe je natuurlijk niet zomaar, want premies

Nadere informatie

CONFERENTIEHOTEL. V e r g a d e r i n g e n T r a i n i n g e n C o n g r e s s e n M e e r d a a g s e c u r s u s s e n H o t e l k a m e r s

CONFERENTIEHOTEL. V e r g a d e r i n g e n T r a i n i n g e n C o n g r e s s e n M e e r d a a g s e c u r s u s s e n H o t e l k a m e r s CONFERENTIEHOTEL V e r g a d e r i n g e n T r a i n i n g e n C o n g r e s s e n M e e r d a a g s e c u r s u s s e n H o t e l k a m e r s Hartelijk welkom in het conferentiehotel op het Bouw & Infra

Nadere informatie

Welkom. Neem contact op zodat wij aan de hand van uw situatie specifieker kunnen aangeven wat wij kunnen betekenen. Werkgever. Werknemer.

Welkom. Neem contact op zodat wij aan de hand van uw situatie specifieker kunnen aangeven wat wij kunnen betekenen. Werkgever. Werknemer. http://www. Welkom Organisaties die afscheid gaan nemen van medewerkers helpen wij door deze medewerkers te begeleiden op weg naar nieuw werk: tijdig, passend en in een goede sfeer. Dat scheelt organisaties

Nadere informatie

Zakelijk. Lichtmisweg 51, 8035 PL Zwolle T. (0529) 428 428 F. (0529) 428 429 info@dekoperenhoogte.nl www.dekoperenhoogte.nl

Zakelijk. Lichtmisweg 51, 8035 PL Zwolle T. (0529) 428 428 F. (0529) 428 429 info@dekoperenhoogte.nl www.dekoperenhoogte.nl Zakelijk De Koperen Hoogte is de perfecte locatie voor uw seminar, presentatie of vergadering: goed ingerichte zalen, persoonlijke begeleiding en culinair topniveau. Tel daar de zeer gemakkelijke bereikbaarheid

Nadere informatie

WELKOM. Adres: INoffice Woerden. Polanerbaan 13 H. 3447 GN Woerden. Reserveren, aanvragen & informatie: info@inoffice.

WELKOM. Adres: INoffice Woerden. Polanerbaan 13 H. 3447 GN Woerden. Reserveren, aanvragen & informatie: info@inoffice. WELKOM Adres: INoffice Woerden Polanerbaan 13 H 3447 GN Woerden Reserveren, aanvragen & informatie: info@inoffice.nl 0348 48 21 22 Welkom bij INoffice Woerden Ondernemerscentrum INoffice Woerden heeft

Nadere informatie

Kook en Proefstudio Den Haag

Kook en Proefstudio Den Haag Geachte heer/mevrouw, Via deze weg willen wij ons graag aan u voorstellen. De Kook en Proefstudio Den Haag is dé gelegenheid waar collega's, vrienden en familie samen aan de slag gaan. Samen koken, samen

Nadere informatie

business Sed Smakelijk en zakelijk ineen Samen eten en drinken, een culinaire parel in s Gravenmoer! Zakelijk ontmoeten en smakelijk genieten

business Sed Smakelijk en zakelijk ineen Samen eten en drinken, een culinaire parel in s Gravenmoer! Zakelijk ontmoeten en smakelijk genieten Sed Inclusief Businessvoordeel business Samen eten en drinken in een zakelijke setting www.samenetenendrinken.nl Samen eten en drinken, een culinaire parel in s Gravenmoer! Reserveer nu onze Business Lunch

Nadere informatie

TELSTAR. Horeca prospectus. Thuis bij Telstar

TELSTAR. Horeca prospectus. Thuis bij Telstar TELSTAR de witte leeuwen Horeca prospectus concept & vormgeving: colorscan BV, Voorhout - www.colorscan.nl drukwerk: Drukkerij Van Hoesel, Heemskerk foto s: Pieter Hoogeveen w i t t e l e e u w e n k o

Nadere informatie

Zakelijke ontvangsten

Zakelijke ontvangsten Kasteel Ammersoyen Zakelijke ontvangsten 2018 www.glk.nl/ammersoyen Ontvang uw gasten eens op deze historische locatie, die al eeuwen tot verbeelding spreekt en u zeker zal inspireren. Kasteel Ammersoyen

Nadere informatie

Bennekomseweg 24 6717 LM Ede 0318-750300 www.reehorst.nl

Bennekomseweg 24 6717 LM Ede 0318-750300 www.reehorst.nl Bennekomseweg 24 6717 LM Ede 0318-750300 www.reehorst.nl ALLES ONDER 1 DAK! ReeHorst is een multifunctionele locatie midden op de Veluwe. Of u nu voor een zakelijke bijeenkomst, een feest, een theatervoorstelling

Nadere informatie

Hoe gastvrij is Ameland? 2-daagse gastvrijheids- en horeca verkooptraining op Ameland voor horecateams

Hoe gastvrij is Ameland? 2-daagse gastvrijheids- en horeca verkooptraining op Ameland voor horecateams Hoe gastvrij is Ameland? 2-daagse gastvrijheids- en horeca verkooptraining op Ameland voor horecateams Een zeer intensief tweedaags programma propvol trends, gastvrijheid, beleving, teambuilding, verrassende

Nadere informatie

Hoofdstuk 2. Contact maken, inlichtingen verstrekken en onderhandelen

Hoofdstuk 2. Contact maken, inlichtingen verstrekken en onderhandelen Hoofdstuk 2 Contact maken, inlichtingen verstrekken en onderhandelen 48 Gangbare uitdrukkingen bij contact maken en onderhandelen De meeste zinnen die in dit overzicht staan, zijn formeel. U kunt deze

Nadere informatie

AC Restaurant. Meeting Centre nieuwegein Gastvrijheid op unieke locaties in Nederland. BIJZONDER BIJ AC nieuwegein: Gratis parkeren.

AC Restaurant. Meeting Centre nieuwegein Gastvrijheid op unieke locaties in Nederland. BIJZONDER BIJ AC nieuwegein: Gratis parkeren. & AC Restaurant Meeting Centre nieuwegein Gastvrijheid op unieke locaties in Nederland BIJZONDER BIJ AC nieuwegein: Gratis parkeren Sfeervolle zaal Landelijk gelegen Gevarieerd buffet aanbod Gastvrije

Nadere informatie

Hartelijk welkom in gebouw 20 van het congrescentrum op het Bouw & Infra Park

Hartelijk welkom in gebouw 20 van het congrescentrum op het Bouw & Infra Park GEBOUW 20 V e r g a d e r i n g e n C u r s u s s e n P r o d u c t p r e s e n t a t i e s E v e n e m e n t e n L e z i n g e n S e m i n a r s B e u r z e n Hartelijk welkom in gebouw 20 van het congrescentrum

Nadere informatie

de Zanderij dat is meer dan kamperen

de Zanderij dat is meer dan kamperen de Zanderij dat is meer dan kamperen welkom op de Zanderij een lange traditie van Veluws gastheerschap Verscholen in de uitgestrekte bossen van de Veluwe, vlakbij fraaie heidevelden, zandverstuivingen

Nadere informatie

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Skiën -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Survival --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nadere informatie

Huizen. Afgesloten entree. Geheel gemoderniseerd. Met lift. Moderne keuken en badkamer. Mooie laminaatvloer. Loolaan 41-157, 7314 AD Apeldoorn H48 H48

Huizen. Afgesloten entree. Geheel gemoderniseerd. Met lift. Moderne keuken en badkamer. Mooie laminaatvloer. Loolaan 41-157, 7314 AD Apeldoorn H48 H48 Huizen vanhendriks Loolaan 41-157, 7314 AD Apeldoorn Geheel gemoderniseerd Moderne keuken en badkamer Met lift Afgesloten entree Mooie laminaatvloer H48 H48 Kenmerken Soort Kamers Woonoppervlakte Inhoud

Nadere informatie

Programma Segbroek College

Programma Segbroek College Programma Segbroek College ZONDAG 24 SEPTEMBER 2017 19:00 Heenreis (door jullie zelf verzorgd) Alle tijden in dit voorstel zijn richttijden. Onderweg vindt een busreisprogramma plaats om alvast in de sferen

Nadere informatie

Bijlage; toelichting gewenste ontwikkelrichtingen vanuit de leefstijlsegmentatie in Bunnik

Bijlage; toelichting gewenste ontwikkelrichtingen vanuit de leefstijlsegmentatie in Bunnik Bijlage; toelichting gewenste ontwikkelrichtingen vanuit de leefstijlsegmentatie in Bunnik In paragraaf 3.1 van de ontwikkelingsagenda geeft de gemeente aan welke ontwikkelingen zij met name, maar niet

Nadere informatie

Huizen. In winkelgebied. Schuifpui in de woonkamer. Badkamer met ligbad. Hoog plafond. Groot dakterras. Woenselse Markt 30 C, 5612 CR Eindhoven H51

Huizen. In winkelgebied. Schuifpui in de woonkamer. Badkamer met ligbad. Hoog plafond. Groot dakterras. Woenselse Markt 30 C, 5612 CR Eindhoven H51 Huizen vanhendriks Woenselse Markt 30 C, 5612 CR Eindhoven Schuifpui in de woonkamer Hoog plafond Badkamer met ligbad In winkelgebied Groot dakterras H51 Kenmerken Soort Kamers Woonoppervlakte Inhoud Bouwjaar

Nadere informatie

vierkante meter kantoorgenot op toplocatie Hooggoorns 14 * 7812 AM Emmen * 0591-68 62 20

vierkante meter kantoorgenot op toplocatie Hooggoorns 14 * 7812 AM Emmen * 0591-68 62 20 1300 vierkante meter kantoorgenot op toplocatie Hooggoorns 14 * 7812 AM Emmen * 0591-68 62 20 Meer dan een bedrijfsverzamelgebouw Business Centre MM Elke ondernemer wil het liefst een werklocatie met een

Nadere informatie

ZAAGMOLENLAAN 4. Voel je thuis. Inhoud WELKOM... 4

ZAAGMOLENLAAN 4. Voel je thuis. Inhoud WELKOM... 4 VOEL JE THUIS! Voel je thuis De belevingswaarde van een gebouw wordt bepaald door de gebruikers, of ze zich er comfortabel voelen, of ze succesvol zijn in hun onderneming, maar vooral of het een plek is

Nadere informatie

vakantieplek Veluwe midden op de Een schitterende VIERHOUTEN

vakantieplek Veluwe midden op de Een schitterende VIERHOUTEN Een schitterende vakantieplek midden op de Veluwe VIERHOUTEN In het hoogseizoen een echte gezinscamping & in het laagseizoen een oase van rust Ontdek de Veluwe... Recreatiepark Samoza is gelegen in Vierhouten,

Nadere informatie

Ongekende keuzemogelijkheden en in één dag gemonteerd

Ongekende keuzemogelijkheden en in één dag gemonteerd Voor u ligt de Plameco brochure met sfeerbeelden, impressies en mogelijkheden. Kijk, lees en geniet... (zo mooi kan het ook bij u worden!) Ongekende keuzemogelijkheden en in één dag gemonteerd Welkom U

Nadere informatie

PM ACADEMIE: EEN UITGEBALANCEERDE MIX VAN KENNIS, ERVARING, NETWERK EN PLEZIER. PM Academie

PM ACADEMIE: EEN UITGEBALANCEERDE MIX VAN KENNIS, ERVARING, NETWERK EN PLEZIER. PM Academie PM ACADEMIE: EEN UITGEBALANCEERDE MIX VAN KENNIS, ERVARING, NETWERK EN PLEZIER PM Academie PM ACADEMIE: EEN UITGEBALANCEERDE MIX VAN KENNIS, ERVARING, NETWERK EN PLEZIER Na een succesvol voorjaarsprogramma,

Nadere informatie

Brochure Vergaderen HET KAN IN THEOTHORNE

Brochure Vergaderen HET KAN IN THEOTHORNE Brochure Vergaderen HET KAN IN THEOTHORNE 1 WELKOM BIJ THEOTHORNE Deze informatiefolder is bedoeld om u een indruk te geven van de diverse mogelijkheden binnen Theothorne. Theothorne ligt in het centrum

Nadere informatie

FORT EXPERIENCE. Bijzondere eilandbelevenis op UNESCO Werelderfgoed! FORTDISCOVERY ONZE LOCATIE DE BEREIKBAARHEID

FORT EXPERIENCE. Bijzondere eilandbelevenis op UNESCO Werelderfgoed! FORTDISCOVERY ONZE LOCATIE DE BEREIKBAARHEID FORT EXPERIENCE Bijzondere eilandbelevenis op UNESCO Werelderfgoed! FORTDISCOVERY Forteiland IJmuiden: een unieke belevenis voor jong en oud. Dankzij diverse activiteiten tijdens de ontdekkingstocht door

Nadere informatie

FORT EXPERIENCE. Bijzondere eilandbelevenis op UNESCO Werelderfgoed! FORTDISCOVERY ONZE LOCATIE DE BEREIKBAARHEID

FORT EXPERIENCE. Bijzondere eilandbelevenis op UNESCO Werelderfgoed! FORTDISCOVERY ONZE LOCATIE DE BEREIKBAARHEID FORT EXPERIENCE Bijzondere eilandbelevenis op UNESCO Werelderfgoed! FORTDISCOVERY Forteiland IJmuiden in een unieke belevenis voor jong en oud. Dankzij diverse activiteiten tijdens de ontdekkingstocht

Nadere informatie

Rotterdam, Oldegaarde 234D

Rotterdam, Oldegaarde 234D Rotterdam, Oldegaarde 234D Super ruim appartement met vrij uitzicht over het Zuiderpark, gelegen op de 6 e verdieping. Het hele appartement is luxe afgewerkt met modern en strak sanitair. Je waant je in

Nadere informatie

Tipi s De Laro. Naast ons landgoed bieden wij u ook deze unieke ervaring

Tipi s De Laro. Naast ons landgoed bieden wij u ook deze unieke ervaring Tipi s De Laro Naast ons landgoed bieden wij u ook deze unieke ervaring TIPI S DE LARO Tipi s De Laro, grote Nordic Tipi s welke volledig naar wens kunnen worden ingericht, zeer geschikt voor personeelsfeesten

Nadere informatie

GROEPSUITJES DE BERENDONCK SEIZOEN 2017 ////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// 1

GROEPSUITJES DE BERENDONCK SEIZOEN 2017 ////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// 1 GROEPSUITJES DE BERENDONCK SEIZOEN 2017 ////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// 1 WELKOM OP DE BERENDONCK INTRODUCTIE ACTIVITEITEN In deze brochure vindt u het

Nadere informatie

Onze vergaderruimtes Ierse Pub en/of De Boomstronk zijn een ideale mix voor de zakelijke en informele bijeenkomsten.

Onze vergaderruimtes Ierse Pub en/of De Boomstronk zijn een ideale mix voor de zakelijke en informele bijeenkomsten. Hotel Dennenhoeve biedt u een ongedwongen, warm welkom in een gastvrije accommodatie in de bosrijke omgeving van Nunspeet. Wij nemen u graag de zorg uit handen voor de accommodatie en de inwendige mens,

Nadere informatie

Wat denkt uw klant echt?

Wat denkt uw klant echt? Wat denkt uw klant echt? Wat ervaart de klant op het moment dat hij in aanraking komt met uw organisatie en/of uw producten en diensten? Wat gaat er in hem om? Wat denkt hij? De vraag is: Hoe komt u hier

Nadere informatie

Vergader- en congrescentrum De Stenge

Vergader- en congrescentrum De Stenge Vergader- en congrescentrum De Stenge Echt Zeeuws, echt maatwerk altijdeen belevenis Uw bijeenkomst op maat Zoekt u een mooie locatie voor uw congres? Wilt u een vergadering combineren met een theaterarrangement?

Nadere informatie

Wie is ROPE theater op maat?

Wie is ROPE theater op maat? Wie is ROPE theater op maat? De basis van ROPE bestaat uit Roel Pot en Peter Douw. In 1989 ontmoetten zij elkaar voor het eerst, uiteraard..op het toneel. En nu jaren later zijn ze nog steeds bij elkaar.

Nadere informatie

Bastion Deluxe Hotel Almere

Bastion Deluxe Hotel Almere Vergaderen bij: Audioweg 1 1322 AT Almere + 31 (0)30-2670824 zalen@bastionhotels.nl www.bastionhotels.nl Welkom bij het! Het is gelegen in de snelst groeiende stad van Nederland. Het hotel biedt u ondermeer

Nadere informatie

Ja, ik wil... Een unieke locatie voor een unieke huwelijksdag

Ja, ik wil... Een unieke locatie voor een unieke huwelijksdag Ja, ik wil... Een unieke locatie voor een unieke huwelijksdag 2 3 Van harte gefeliciteerd met jullie voorgenomen huwelijk! Er breekt een spannende en leuke tijd aan. Een tijd waarin u voor veel keuzes

Nadere informatie

& apeldoorn ac apeldoorn:

& apeldoorn ac apeldoorn: & AC Restaurant Meeting Centre apeldoorn Gastvrijheid op unieke locaties in Nederland BIJZONDER BIJ AC apeldoorn: Gratis parkeren Makkelijk bereikbaar In het hart van Nederland Gevarieerd buffet aanbod

Nadere informatie

Wereldse Feestavond. Uw evenement, onze uitdaging! Kijk ook op: www.carpe-diem.nl

Wereldse Feestavond. Uw evenement, onze uitdaging! Kijk ook op: www.carpe-diem.nl Wereldse Feestavond Uw evenement, onze uitdaging! Kijk ook op: www.carpe-diem.nl INTRODUCTIE Wereldse Feestavond Van salsa dansen of smartlappen zingen tot doedelzak spelen en waterpijp roken. In één woord:

Nadere informatie

Goed voorbereid op reis.

Goed voorbereid op reis. Goed voorbereid op reis. Al vanaf 0,95 per persoon per dag Kortlopende Reis- en Annuleringsverzekering 100% dochter ANWB Kortlopende Reis- en Annuleringsverzekering U gaat op reis. Maar voordat u vertrekt,

Nadere informatie

Zorg- en herstelhotel

Zorg- en herstelhotel Zorg- en herstelhotel udensduyn Udens Duyn biedt alle luxe van een hotel, aangevuld met de zorg die u nodig heeft. 24 uur per dag, dat geeft een prettig gevoel! Udens Duyn heet u van harte welkom! Comfortabel

Nadere informatie

Uitnodiging. Ontmoeten en ontwerpen in de tuinen van Appeltern

Uitnodiging. Ontmoeten en ontwerpen in de tuinen van Appeltern . Uitnodiging Ontmoeten en ontwerpen in de tuinen van Appeltern Uitnodiging @PIT (voorlopige werktitel) Datum: 12 april 2013 ( http://www.appeltern.nl ) (zie routebeschrijving op hun site) Plaats: De Tuinen

Nadere informatie