BIJDRAGEN AAN EEN SCHONERE, VEILIGERE EN GEZONDERE WERELD. Productie SCHOONMAAKOPLOSSINGEN VOOR AL UW BEHOEFTEN

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "BIJDRAGEN AAN EEN SCHONERE, VEILIGERE EN GEZONDERE WERELD. Productie SCHOONMAAKOPLOSSINGEN VOOR AL UW BEHOEFTEN"

Transcriptie

1 BIJDRAGEN AAN EEN SCHONERE, VEILIGERE EN GEZONDERE WERELD. Productie SCHOONMAAKOPLOSSINGEN VOOR AL UW BEHOEFTEN

2 Uw processen opschonen Voor maximale efficiëntie, hebt u een snelle, grondige vloerreiniging nodig die op eenvoudige wijze in uw fabrieksprocessen kan worden geïntegreerd. Onze machines bieden u flexibiliteit, duurzaamheid en eenvoudig onderhoud, wat helpt de beheerskosten laag te houden. Bovendien kunt u gemakkelijker voldoen aan de gezondheids- en veiligheidsvoorschriften. Ons vak is het om mee te denken met uw bedrijf en uw business voldoende te begrijpen en te kennen met als doel een schonere, veiligere en gezondere productieomgeving.

3 HOGER RENDEMENT OP UW INVESTERING VERBETERDE PRODUCTIVITEIT DUURZAMER SCHOONMAKEN GEMOEDSRUST VERBETERDE GEZONDHEID EN VEILIGHEID

4 Logistiek Compacte, manoeuvreerbare opzit machines voor binnen en buiten gebruik. Assemblage Veilige, zuinige machines met optimale schrobresultaten in een veeleisende omgeving. Kantoren Snel, geruisloos en gemakkelijk te gebruiken op tapijt en harde vloeren. Op maat gemaakt voor uw gebouw DANKZIJ ONZE GRONDIGE KENNIS VAN DE PRODUCTIEBRANCHE KUNNEN WE U VOORDELEN BIEDEN DIE NAADLOOS AANSLUITEN OP UW EIGEN BEHOEFTEN.

5 Parkeerterrein Gemakkelijk te besturen veegmachines voor grondig reinigen van oppervlakken buiten. Exclusieve schrobtechnologieën Met de reinigingstechnologieën van Tennant kunt u uw veiligheid en productiviteit verbeteren en tegelijk op gebruik van water en reinigingsmiddelen besparen. Productie Veelzijdige opzit-veegen schrobmachines met unieke reinigingstechnologieën en lage beheerskosten. NanoClean ec-h2o NanoClean Net zoals bij de originele ec-h2o wordt bij ec-h2o NanoClean water elektrisch omgezet in een vernieuwende schoonmaakoplossing die effectief reinigt, geld bespaart en de impact op het milieu vermindert in vergelijking met chemicaliën voor het dagelijkse onderhoud van vloeren.* ec-h2o De ec-h2o -schrobtechnologie verhoogt uw productiviteit door tot 3 keer langer te schrobben met één tank. Er worden geen reinigingsmiddelen en verpakkingen gebruikt, en tot 70% minder water gebruikt dan via conventionele reinigingsmethoden, zodat de impact van uw dagelijkse schoonmaak- en onderhoudsactiviteiten op het milieu substantieel wordt verminderd. De veiligheid van zowel voorbijgangers als operators wordt hiermee ook verbeterd. On-Site Generation Technologie On-Site Generation (OSG) is een innovatieve technologie welke het mogelijk maakt reinigingsmiddelen op locatie te genereren. OSG technologie maakt gebruik van een elektrolyse proces waarbij water, elektriciteit en een kleine hoeveelheid zout worden omgezet in effectieve reinigings- en desinfectie middelen voor toepassing op de vloer en voor andere schoonmaaktoepassingen. Het elimineert de behoefte voor de meeste conventioneel verpakte reinigingsmiddelen, welke de afgelopen jaren zijn gebruikt om onder andere campussen, openbare gelegenheden, retail winkels en meerdere locaties te reinigen. FaST -technologie Uw vloeren worden in slechts minuten schoongemaakt en gedroogd, zodat de ruimte of gang minder lang hoeven worden afgesloten en het risico op ongevallen wordt verkleind. FaST -technologie gebruikt 90% minder schoonmaakmiddel en 70% minder water dan traditionele vloerschrobmethoden. ES Extended Scrubbing Met deze unieke technologie worden schoonmaakmiddelen hergebruikt om de productiviteit te verhogen. Bovendien worden tot 66% minder reinigingsmiddelen gebruikt dan bij conventionele methoden. ReadySpace ReadySpace, de snel drogende tapijtreinigingstechnologie levert schone, frisse tapijten op in slechts een paar minuten. Het schoon gemaakte gedeelte kan veel sneller weer gebruikt worden. Er wordt tot 80% minder water gebruikt om schoon te maken en laat 90% minder water achter in het tapijt. * ec-h2o NanoClean technologie is niet ontworpen voor alle soorten vuil, zoals vuil dat een hoge concentratie vetten en oliën bevat. Afhankelijk van het soort vuil is het mogelijk dat conventionele chemische reinigingsmiddelen noodzakelijk zijn.

6 Uw productiegebied WAAR VLOEIENDE PROCESSEN ZORGEN VOOR FOUTLOZE RESULTATEN. T12 S20 T16 T20 M20

7 T16 OPZIT-SCHROBZUIGMACHINE Deze batterij aangedreven opzit-schrobzuigmachine is ontworpen om de beheerskosten met maar maar liefst 20% te verlagen in vergelijking met traditionele schrobzuigmachines. Innovatieve schrobtechnologieën verbeteren de schoonmaakefficiëntie en verminderen het waterverbruik. Door de stille werking kunt u op elk moment, overal schoonmaken. T20 OPZIT-SCHROBZUIGMACHINE De innovatieve functies zorgen voor lagere beheerskosten voor deze industriële opzit-schrobzuigmachine. ec-h2o of FaST -technologie verbeteren de schoonmaakefficiëntie en verminderen het waterverbruik aanzienlijk. Het Max- Pro -hydraulische systeem en de DuraTrak parabolische zuigmond maken grondig schrobben eenvoudig, terwijl de simpele bediening en wendbaarheid de efficiëntie vergroten.

8 Uw assemblageapparatuur T12 T16 T20 Orbio 5000-Sc WAAR VEILIGHEID EN EFFICIËNTIE UW WINST VERGROTEN. T17

9 ORBIO 5000-Sc SCHOONMAAKMIDDELGENERATOR VOOR MEERDERE OPPERVLAKKEN Versimpel schoonmaken door op lokatie uw eigen schoonmaakoplossing te maken. Met de Orbio On-Site Generation technologie kunt u uw dagelijkse conventionele chemicalien vervangen, waarmee u de ecologische voetafdruk verkleint en uw gemak en veiligheid vergroot. De schoonmaakoplossing die deze machine maakt, werkt met bestaande schoonmaakmateriaal zowel op de vloer als op andere oppervlakken. T17 OPZIT-SCHROBZUIGMACHINE Deze batterijaangedreven schrobmachine heeft een duurzaam design en diverse innovatieve functies die de productiviteit verbeteren. De machine bevat een unieke combinatie van onderhoudsvrije, high-performance schrobborstelmotoren en een AC-rijsysteem, die leidt tot lagere operationele kosten en inspanning. Dankzij het grote batterijvermogen kunt u de hele dag schoonmaken zonder opnieuw te hoeven opladen. Door het eenvoudige onderhoud maximaliseert u uw productiviteit.

10 414 BUITENVEEGMACHINE De Green Machine 400 Series buitenveegmachine veegt trottoirs en andere openbare ruimten zonder voorbijgangers te storen. De machine bereikt plekken die niet toegankelijk zijn voor grotere machines, zoals onder plantenbakken en rondom bankjes. Gebroken glas, bladeren en andere soorten vuil worden snel tot een derde van hun normale omvang geplet, zodat langer kan worden schoongemaakt.

11 Uw parkeerterrein SCHOON EN ZONDER OBSTAKELS, MET MAXIMALE PARKEERBESCHIKBAARHEID OP ELK MOMENT. 414 S30 S30 OPZIT-VEEGMACHINE Deze middelgrote opzit-veegmachine pakt alles op van betonstof tot zwaarder vuil. Geschikt voor gebruik binnen en buiten met de 3-traps SweepSmart dust control. Doordat de cabine naar voren is gericht, is het zicht beter en raakt de bestuurder minder snel vermoeid, terwijl het lage geluidsniveau (80 dba) de machine geschikt maakt voor uiteenlopende omgevingen.

12 Uw kantoor EEN RUSTIGE EN OPGERUIMDE RUIMTE DIE ALTIJD KLAAR IS VOOR GEBRUIK. E5 R3 V6 Orbio os3

13 E5 TAPIJTEXTRACTOR Deze diep reinigende tapijtextractor kan gemakkelijk worden bestuurd door deze achteruit te trekken en heeft een ergonomische handgreep voor maximum comfort. Met een geluidsniveau van slechts 69 dba kan deze machine krachtig schoonmaken in kleine ruimtes en lastig te bereiken hoekjes. ORBIO os3 GENERATOR OP LOCATIE Het Orbio os3-systeem genereert zowel een dagelijks reinigingsmiddel als een ontsmettingsoplossing op uw locatie. Op de vloer of aan de wand gemonteerd is het compact genoeg om in de meeste schoonmaakkasten te worden opgeborgen. Dankzij het unieke design kunnen de middelen gemakkelijk en voordelig worden overgegoten in spuitflessen, emmers of schoonmaakapparatuur. Orbio -oplossingen verkleinen de impact op het milieu en verlagen de kosten van chemische stoffen, terwijl de het schoonmaakgemak en veiligheid worden verbeterd. V6 STOFZUIGER Deze stofzuiger is geschikt voor zowel tapijt als harde vloeren. Het standaard 3-traps HEPA-filtersysteem verbetert de luchtkwaliteit door kleine stofdeeltjes op te vangen. Gemakkelijk te gebruiken, te vervoeren en op te bergen; ideaal voor gebruik in overvolle en geluidsgevoelige omgevingen.

14 Uw logistieke centrum EEN DYNAMISCHE HUB WAARIN ALLE SYSTEMEN VLEKKELOOS DRAAIEN. S20 T20 M20 Orbio 5000-Sc

15 M20 OPZIT-SCHROBVEEGMACHINE Profiteer van twee machines in één met deze volledig geïntegreerde opzit-veegschrobmachine. Dankzij de ec-h2o of FaST Foam-activated Scrubbing Technology veegt en schrobt deze machine tegelijk, wat uw productiviteit aanzienlijk verhoogt. S20 OPZIT-SCHROBVEEGMACHINE Deze compacte opzit-veegmachine combineert middelgroot vermogen met de wendbaarheid van een opzitmachine. De machine is geschikt voor gebruik binnen en buiten en maakt gebruik van het SweepMax stofcontrolesysteem voor betere luchtkwaliteit.

16 De service die u nodig hebt waar u ook bent Ongeacht hoe u uw apparatuur gebruikt, wij leveren alles wat u nodig hebt. Onze zeer ervaren en door ons opgeleide onderhoudsmonteurs staan tot uw beschikking voor al uw onderhoud. Op maat gemaakte onderhoudscontracten Ons onderhoudsteam kan u helpen een onderhoudscontract op te stellen dat op uw behoeften aansluit. Of uw topprioriteit nu maximale bedrijfstijd, een snelle reactie of preventief onderhoud is, onze onderhoudscontracten kunnen we naadloos laten aansluiten op uw behoeften. Voorspelbare beheerskosten Ons uitgebreide serviceaanbod is samengesteld om uw investering te beschermen en de totale beheerskosten te verlagen. Bovendien zijn de kosten voorspelbaar waardoor uw maandelijkse operationele kosten inzichtelijk zijn. Tennant-onderdelen en -verbruiksartikelen U mag niet minder dan topkwaliteit van onze machines, onderdelen en verbruiksartikelen van ons verwachten. Onze produkten zijn niet alleen duurzaam, maar zijn ook ontworpen voor betere schoonmaakresultaten en een hogere productiviteit. Alle Tennant-onderdelen en verbruiksartikelen zijn ruim op voorraad, eenvoudig te bestellen en kunnen snel geleverd worden. Professionele klantenondersteuning Ons Customer Support team staat tot uw beschikking tijdens kantooruren op doordeweekse dagen en in het weekend om u te helpen bij het bestellen van onderdelen of het plannen van een onderhoudsbeurt.

17 De oplossing die u nodig hebt afgestemd op uw budget Tennant s innovatieve reinigingsoplossingen zijn bereikbaar voor iedereen dankzij de verschillende aanschafmogelijkheden (nieuw, gebruikt, lease) en huurmogelijkheden (korte termijn, lange termijn, fleetmanagement) die wij U kunnen bieden. Huren op de korte en lange termijn Als u tijdelijk een schrobzuigmachine of veegmachine voor buiten nodig hebt, kunnen we u een huurcontract voor de korte of lange termijn aanbieden. We hebben een vloot machines beschikbaar met formaten die variëren van kleinere commerciële machines tot grotere schrobzuigmachines en veegmachines voor buiten. Gebruikte machines Behalve een uitgebreid aanbod van nieuwe machines, beschikt Tennant ook over een van de grootste vloten in tweedehandse machines in de industrie. Met onze gebruikte machines weet u zeker dat u een goede aankoop doet. Deze machines zijn grondig geïnspecteerd, getest en Tennant-gecertificeerd door bevoegde monteurs. Financiering Als U ervoor kiest om uw nieuwe apparatuur niet op uw balans te zetten, dan kunnen wij U helpen met aantrekkelijke en flexibele financieringsopties bij een van onze leasepartners.

18 Kies de machine die u nodig hebt voor een brandschone locatie Stofzuigers Dry canister Backpack Upright Model V3 V6 V10/V12/V14 V-BP-7 V-SMU-36 Luchtstroom (l/s) /47/ Zuigkracht (W) /1200/ Geluidsniveau /70/ Lengte electriciteitssnoer (m) /12/ Schrobzuigmachines Achterloop Opzit Model T1B T1 T2 T300 T5 T7+ T12 T16 T17 T20 Afmetingen Vermogen Gezondheid & Veiligheid Lengte (mm) Breedte (mm) Hoogte (mm) Max. gewicht (kg) Capaciteit schoonwatertank (L) Capaciteit vuilwatertank (L) Looptijd (h)* n/a n/a Geschatte effectieve productiviteit (m²/h) Borstel type (Cylindrisch/disk) C C D C/D C/D C/D C/D C/D C/D C/D Geluidsniveau (dba) , * Minimum values Veegmachines Opzit-Veegmachines Achterloop-Veegmachines Opzit-veegmachines Buiten Veegmachines Model M M30 S3 S9 S10 S20 S series 636 Lengte (mm) Afmetingen Breedte (mm) Hoogte (mm) Max. gewicht (kg) Draai radus (mm) n/a n/a Werkbreedte (mm) Capaciteit schoonwatertank (L) n/a n/a n/a n/a n/a n/a n/a Vermogen Gezondheid & Veiligheid Capaciteit vuilwatertank (l) n/a n/a n/a n/a n/a n/a n/a Vuilvergaarbak (l) Geschatte effectieve productiviteit (m²/hr) Geluidsniveau (dba) n/a

19 Tapijt/eenschijf/polijstmachines Tapijtmachines Eenschijf/Polijstmachines Model R3 E5 F3 B1 B10(610) B10(686) Lengte (mm) Afmetingen Vermogen Gezondheid & Veiligheid Breedte (mm) Hoogte (mm) Max. gewicht (kg) Werkbreedte (mm) Capaciteit schoonwatertank (l) n/a n/a n/a n/a Capaciteit vuilwatertank (l) n/a n/a n/a n/a Geschatte dekking (m²/hr) Geluidsniveau (dba) Specificaties kunnen zonder kennisgeving gewijzigd worden. Voor meer informatie, gelieve de specificatie sheets te raadplegen. Over Tennant Tennant Company is gevestigd in Minneapolis en onze producten worden in meer dan 80 landen verkocht. We hebben meer dan 100 jaar ervaring en vele duizenden van onze schoonmaakmachines worden over de hele wereld gebruikt. We streven ernaar de industrie wereldwijd te leiden met innovaties die onze klanten helpen bij te dragen aan een schonere, veiligere en gezondere wereld. Tennant biedt complete oplossingen voor al uw uitdagingen op schoonmaakgebied. U kunt niet alleen topkwaliteit en uitmuntend presterende schoonmaakmachines van ons verwachten, maar ook een zorgenvrije garantie, onderdelen, verbruiksartikelen en diensten die naadloos aansluiten op uw behoeften.

20 Bijdragen aan een schonere, veiligere en gezondere wereld. NEEM CONTACT OP VOOR AANVULLENDE INFORMATIE OF EEN DEMONSTRATIE. Tennant NV Industrielaan AB Uden NEDERLAND Tel: Fax: info.nl@tennantco.com Tennant Europe NV Roderveldlaan Antwerp BELGIUM Tel: Fax: europe@tennantco.com Het Tennant Company-logo en andere handelsmerken met het symbool zijn handelsmerken van Tennant Company die zijn geregistreerd in de Verenigde Staten en/of andere landen. De producten van Tennant Company worden verkocht en onderhouden door dochterondernemingen van Tennant Company en distributeurs.

BIJDRAGEN AAN EEN SCHONERE, VEILIGERE EN GEZONDERE WERELD. Retail SCHOONMAAKOPLOSSINGEN VOOR AL UW BEHOEFTEN

BIJDRAGEN AAN EEN SCHONERE, VEILIGERE EN GEZONDERE WERELD. Retail SCHOONMAAKOPLOSSINGEN VOOR AL UW BEHOEFTEN BIJDRAGEN AAN EEN SCHONERE, VEILIGERE EN GEZONDERE WERELD. Retail SCHOONMAAKOPLOSSINGEN VOOR AL UW BEHOEFTEN Een vlekkeloos merk Klanten komen graag terug in een schone en frisse winkelomgeving, tevens

Nadere informatie

BIJDRAGEN AAN EEN SCHONERE, VEILIGERE EN GEZONDERE WERELD. Magazijn en logistiek SCHOONMAAKOPLOSSINGEN VOOR AL UW BEHOEFTEN

BIJDRAGEN AAN EEN SCHONERE, VEILIGERE EN GEZONDERE WERELD. Magazijn en logistiek SCHOONMAAKOPLOSSINGEN VOOR AL UW BEHOEFTEN BIJDRAGEN AAN EEN SCHONERE, VEILIGERE EN GEZONDERE WERELD. Magazijn en logistiek SCHOONMAAKOPLOSSINGEN VOOR AL UW BEHOEFTEN Kracht met bescherming Verpakkingsmaterialen en palletsplinters kunnen veel vuil

Nadere informatie

BIJDRAGEN AAN EEN SCHONERE, VEILIGERE EN GEZONDERE WERELD. Gebouwonderhoud SCHOONMAAKOPLOSSINGEN VOOR AL UW BEHOEFTEN

BIJDRAGEN AAN EEN SCHONERE, VEILIGERE EN GEZONDERE WERELD. Gebouwonderhoud SCHOONMAAKOPLOSSINGEN VOOR AL UW BEHOEFTEN BIJDRAGEN AAN EEN SCHONERE, VEILIGERE EN GEZONDERE WERELD. Gebouwonderhoud SCHOONMAAKOPLOSSINGEN VOOR AL UW BEHOEFTEN Vertrouw op de experts We weten dat u, als faciliteits- en onderhoudsprofessional,

Nadere informatie

VOOR EEN SCHONERE, VEILIGERE EN GEZONDERE WERELD. INNOVATIE IRIS VLOOTMANAGER. Uw Intelligente Commandocentrum

VOOR EEN SCHONERE, VEILIGERE EN GEZONDERE WERELD. INNOVATIE IRIS VLOOTMANAGER. Uw Intelligente Commandocentrum VOOR EEN SCHONERE, VEILIGERE EN GEZONDERE WERELD. INNOVATIE IRIS VLOOTMANAGER Uw Intelligente Commandocentrum Uw Intelligente Commandocentrum KRACHTIGE FUNCTIES VOOR DYNAMISCH VLOOTMANAGEMENT Kritieke

Nadere informatie

Reinigingstechniek Gebouwreiniging. Scrubmaster B30 en B45 Compact en handzaam. De schrob-zuigmachine voor kleine en middelgrote oppervlakken.

Reinigingstechniek Gebouwreiniging. Scrubmaster B30 en B45 Compact en handzaam. De schrob-zuigmachine voor kleine en middelgrote oppervlakken. Reinigingstechniek Gebouwreiniging Scrubmaster B30 en B45 Compact en handzaam De schrob-zuigmachine voor kleine en middelgrote oppervlakken. Dagelijks een glanzend en onberispelijk schone vloer Scrubmaster

Nadere informatie

imop Lite Mobiele reiniging

imop Lite Mobiele reiniging imop Lite Mobiele reiniging Welkom bij de revolutie imop Lite De imop Lite is lichter dan de i-mop XL en is daarmee de kleinste en lichtste machine in de hele i-mop-reeks. Met deze uitbreiding op de huidige

Nadere informatie

Nilfisk Tapijtreiniging. Nilfisk MX103C/ MX107C/ MX307H/ MX328H/ MX585 Multi

Nilfisk Tapijtreiniging. Nilfisk MX103C/ MX107C/ MX307H/ MX328H/ MX585 Multi Nilfisk Tapijtreiniging Nilfisk MX103C/ MX107C/ MX307H/ MX328H/ MX585 Multi Warme of koude extractie voor een beter herstelresultaat van uw tapijt De nieuwe lijn Nilfisk MX tapijtreinigers bestaat uit

Nadere informatie

from Tennant Company STRAATVEEGMACHINE 636HS GREEN MACHINES De compacte veegmachine

from Tennant Company STRAATVEEGMACHINE 636HS GREEN MACHINES De compacte veegmachine TM from Tennant Company STRAATVEEGMACHINE 636HS GREEN MACHINES De compacte veegmachine Reken af met stof en vuil met de veelzijdige 636 Green Machine. Aantrekkelijke openbare ruimtes. De 636 laat een zeer

Nadere informatie

De nieuwe generatie schrob-/zuigmachines RA 505 IBC RA 505 IBCT RA 605 IBCT

De nieuwe generatie schrob-/zuigmachines RA 505 IBC RA 505 IBCT RA 605 IBCT De nieuwe generatie schrob-/zuigmachines RA 505 IBC RA 505 IBCT De innovatieve 55 liter schrob-/zuigmachines Een schone vloer. Dat is precies het resultaat dat u met de Cleanfix schrob-/zuigmachines bereikt.

Nadere informatie

M30 GROTE GEÏNTEGREERDE VEEGSCHROBMACHINE

M30 GROTE GEÏNTEGREERDE VEEGSCHROBMACHINE VOOR EEN SCHONERE, VEILIGERE EN GEZONDERE WERELD. APPARATUUR M30 GROTE GEÏNTEGREERDE VEEGSCHROBMACHINE Uitstekende resultaten in slechts één doorgang met de geïntegreerde reinigingstechnologie van het

Nadere informatie

T12 COMPACTE BATTERIJ-AANGEDREVEN OPZIT-SCHROBZUIGMACHINE. Ervaar de kracht en wendbaarheid van een robuuste maar compacte opzit-schrobzuigmachine

T12 COMPACTE BATTERIJ-AANGEDREVEN OPZIT-SCHROBZUIGMACHINE. Ervaar de kracht en wendbaarheid van een robuuste maar compacte opzit-schrobzuigmachine BIJDRAGEN AAN EEN SCHONERE, VEILIGERE EN GEZONDERE WERELD. APPARATUUR COMPACTE BATTERIJ-AANGEDREVEN OPZIT-SCHROBZUIGMACHINE AANDRIJFSYSTEEM Ervaar de kracht en wendbaarheid van een robuuste maar compacte

Nadere informatie

TennantTrue -dweilrubbers HAAL SUPERIEURE SCHOONMAAK- RESULTATEN MET UW TENNANT -MACHINES

TennantTrue -dweilrubbers HAAL SUPERIEURE SCHOONMAAK- RESULTATEN MET UW TENNANT -MACHINES BIJDRAGEN AAN EEN SCHONERE, VEILIGERE EN GEZONDERE WERELD PARTS AND SERVICE TennantTrue -dweilrubbers HAAL SUPERIEURE SCHOONMAAK- RESULTATEN MET UW TENNANT -MACHINES < Rust uw Tennant machine uit met parts

Nadere informatie

T16 BATTERIJ AANGEDREVEN OPZIT-SCHROBZUIGMACHINE. Verlaag uw beheerskosten met de kwaliteitsmachines en innovatieve technologieën van Tennant

T16 BATTERIJ AANGEDREVEN OPZIT-SCHROBZUIGMACHINE. Verlaag uw beheerskosten met de kwaliteitsmachines en innovatieve technologieën van Tennant CREATING A CLEANER, SAFER, HEALTHIER WORLD EQUIPMENT T16 BATTERIJ AANGEDREVEN OPZIT-SCHROBZUIGMACHINE Verlaag uw beheerskosten met de kwaliteitsmachines en innovatieve technologieën van Tennant Reinig

Nadere informatie

Sweepmaster 900 / 980 R Voor comfortabel en stofvrij vegen, binnen en buiten

Sweepmaster 900 / 980 R Voor comfortabel en stofvrij vegen, binnen en buiten Reinigingstechniek Bedrijfsreiniging Sweepmaster 900 / 980 R Voor comfortabel en stofvrij vegen, binnen en buiten Zit-veegzuigmachines met een oppervlakterendement tot m 2 /h Perfect vegen snel en schoon

Nadere informatie

TASKI. machine promotie!

TASKI. machine promotie! TASKI machine promotie! www.taski.nl TASKI eenschijfsmachines van 1576 985 van 1377 834 van 1667 795 van 2294 1390 TASKI ergodisc 165 TASKI ergodisc HD Uiterst krachtige low-speed eenschijfsmachine (43

Nadere informatie

HORECA voorjaar 2011 Actieperiode van 1 februari t/m 30 juni 2011

HORECA voorjaar 2011 Actieperiode van 1 februari t/m 30 juni 2011 HORECA voorjaar 2011 Onbezorgd ondernemen De juiste partner maakt het verschil TIP! Vergeet niet om een serviceabonnement af te sluiten! Deze draagt bij aan een langere levensduur van uw machine. Efficiënte

Nadere informatie

TASKI machine promotie!

TASKI machine promotie! TASKI machine promotie! www.taski.nl TASKI eenschijfsmachines van 1546,- 1070,- van 1355,- 870,- van 1574,- 915,- van 2148,- 1525,- TASKI ergodisc 165 TASKI ergodisc HD Uiterst krachtige low-speed eenschijfsmachine

Nadere informatie

AX 310/410 - de nieuwste en modernste opties voor tapijtreiniging

AX 310/410 - de nieuwste en modernste opties voor tapijtreiniging AX 310/410 - de nieuwste en modernste opties voor tapijtreiniging AX 410 heeft twee standaard instellingen - kies onderhoud of renovatie m.b.v. een eenvoudige schakelaar De AX 310 is de standaard machine

Nadere informatie

De Kracht van Flexibiliteit

De Kracht van Flexibiliteit Krachtig Schuren NIEUW Bona F 1.9 lexisand De Kracht van Flexibiliteit Bona FlexiSand Pro System de introductie van Bona FlexiSand 1.9 Eén Veelzijdig Systeem Bona FlexiSand Pro System Bona FlexiSand Pro

Nadere informatie

T17 UITSTEKEND PRESTERENDE, KRACHTIGE, BATTERIJAANGEDREVEN OPZIT-SCHROBZUIGMACHINE

T17 UITSTEKEND PRESTERENDE, KRACHTIGE, BATTERIJAANGEDREVEN OPZIT-SCHROBZUIGMACHINE BIJDRAGEN AAN EEN SCHONERE, VEILIGERE EN GEZONDERE WERELD. APPARATUUR T17 UITSTEKEND PRESTERENDE, KRACHTIGE, BATTERIJAANGEDREVEN OPZIT-SCHROBZUIGMACHINE Maximaliseer uw schoonmaakcapaciteit voor het reinigen

Nadere informatie

T12 COM pa CTE B AT T E R I J - AANGEDREVEN O p Z I T- SCHROBZ u IGMA CHINE

T12 COM pa CTE B AT T E R I J - AANGEDREVEN O p Z I T- SCHROBZ u IGMA CHINE E q u I p MEN T C REA T I N G A C L E A N E R, S A f E R, H E A L T H I E R W O R L D. COM pa CTE B AT T E R I J - AANGEDREVEN O p Z I T- SCHROBZ u IGMA CHINE AANDRIJFSYSTEEM Ervaar de kracht en wendbaarheid

Nadere informatie

VERANDER UW WERELD MET DE KRACHT VAN WATER. 5000-Sc

VERANDER UW WERELD MET DE KRACHT VAN WATER. 5000-Sc VERANDER UW WERELD MET DE KRACHT VAN WATER 5000-Sc Introductie van de Orbio Split Streamtechnologie... Genereer een doeltreffende, duurzame reinigingsoplossing ter plaatse, precies op de plek waar u het

Nadere informatie

Reinigingstechniek Gebouwreiniging. Nieuw! nieuw. Scrubmaster B75 R Compacte zit schrob-zuigmachine. Voor de comfortabele reiniging van krappe ruimtes

Reinigingstechniek Gebouwreiniging. Nieuw! nieuw. Scrubmaster B75 R Compacte zit schrob-zuigmachine. Voor de comfortabele reiniging van krappe ruimtes Reinigingstechniek Gebouwreiniging Nieuw! nieuw Scrubmaster B75 R Compacte zit schrob-zuigmachine Voor de comfortabele reiniging van krappe ruimtes Efficiënt en gebruiksvriendelijk Economische efficiëntie

Nadere informatie

Scrubmaster B75 R Compacte zit schrob-zuigmachine

Scrubmaster B75 R Compacte zit schrob-zuigmachine Reinigingstechniek Gebouwreiniging N ieu w! w u e ni Scrubmaster B75 R Compacte zit schrob-zuigmachine Vo or de comfor ta be le re inig ing va n k rapp e r uimte s Ef f ic ië nt e n g e br u iksvr ie nde

Nadere informatie

TASKI machine promotie!

TASKI machine promotie! TASKI machine promotie! TASKI eenschijfsmachines van E 1517,- E 1070,- van E 1330,- E 870,- van E 1544,- E 815,- van E 2108,- E 1525,- TASKI ergodisc 165 TASKI ergodisc HD Uiterst krachtige low-speed eenschijfsmachine

Nadere informatie

T300 ACHTERLOOP-SCHROBZUIGMACHINE

T300 ACHTERLOOP-SCHROBZUIGMACHINE VOOR EEN SCHONERE, VEILIGERE EN GEZONDERE WERELD. APPARATUUR T300 ACHTERLOOP-SCHROBZUIGMACHINE Levert uitstekende prestaties en consistente resultaten voor vrijwel elke harde ondergrond en verlaagt de

Nadere informatie

T16 BATTERIJ AANGEDREVEN OPZIT-SCHROBZUIGMACHINE. Verlaag uw beheerskosten met de kwaliteitsmachines en innovatieve technologieën van Tennant

T16 BATTERIJ AANGEDREVEN OPZIT-SCHROBZUIGMACHINE. Verlaag uw beheerskosten met de kwaliteitsmachines en innovatieve technologieën van Tennant BIJDRAGEN AAN EEN SCHONERE, VEILIGERE EN GEZONDERE WERELD. APPARATUUR T16 BATTERIJ AANGEDREVEN OPZIT-SCHROBZUIGMACHINE Verlaag uw beheerskosten met de kwaliteitsmachines en innovatieve technologieën van

Nadere informatie

S30 MIDDELGROTE OPZIT-VEEGMACHINE. Levert uitstekende veegprestaties en een droge stofbeheersing met het 3-fasige SweepSmart -systeem

S30 MIDDELGROTE OPZIT-VEEGMACHINE. Levert uitstekende veegprestaties en een droge stofbeheersing met het 3-fasige SweepSmart -systeem CREATING A CLEANER, SAFER, HEALTHIER WORLD EQUIPMENT S30 MIDDELGROTE OPZIT-VEEGMACHINE Levert uitstekende veegprestaties en een droge stofbeheersing met het 3-fasige SweepSmart -systeem Reinig binnen zonder

Nadere informatie

Dit product is verkrijgbaar bij Carel Lurvink B.V. This product is available at Carel Lurvink B.V. Carel Lurvink B.V.

Dit product is verkrijgbaar bij Carel Lurvink B.V. This product is available at Carel Lurvink B.V. Carel Lurvink B.V. DitproductisverkrijgbaarbijCarelLurvinkB.V. ThisproductisavailableatCarelLurvinkB.V. CarelLurvinkB.V. Marssteden40 7547TCEnschede,NL Postbus450 7500ALEnschede,NL Telefoonnummer0031(0)534344343 Faxnummer0031(0)534337105

Nadere informatie

BR 55/40 C Bp Bp Pack

BR 55/40 C Bp Bp Pack Handgeleide schrob-/zuigmachine met borstelwals met accu-aandrijving BR 55/40 C Bp Bp Pack Productidee Kenmerken en voordelen De BR 55/40 C Bp en Bp Pack zijn comfortabele walk behind schrob-/zuigmachines

Nadere informatie

T E W

T E W T 0570 622 890 E info@neptunusbv.nl W www.neptunusbv.nl TASKIeenschijfsmachines TASKI ergodisc200 Low-speed eenschijfsmachine met verlaagde motor (43 cm - 200 rpm). Inclusiefmeeneemschijf low-speed Optioneel:

Nadere informatie

TENNANT MAGAZINE EEN WERELD VAN REINIGINGS- OPLOSSINGEN GAAT VOOR U OPEN / VOOR EEN SCHONERE, VEILIGERE EN GEZONDERE WERELD

TENNANT MAGAZINE EEN WERELD VAN REINIGINGS- OPLOSSINGEN GAAT VOOR U OPEN / VOOR EEN SCHONERE, VEILIGERE EN GEZONDERE WERELD DE WERELD VAN TENNANT Ontdek onze oplossingen voor elke markt IRIS FLEET MANAGER Een volledig overzicht over uw schoonmaakactiviteiten FLEXIBELE OPLOSSINGEN, BETROUWBARE SERVICE Volledig serviceaanbod,

Nadere informatie

De ideale oplossing voor kleine ruimtes

De ideale oplossing voor kleine ruimtes De ideale oplossing voor kleine ruimtes Freccia 15 is zowel met kabel als met batterij beschikbaar Kabel uitvoering Batterij uitvoering BC BC LONG RUN Batterij uitvoering met lange gebruikstijd Dankzij

Nadere informatie

TASKI Machine Madness.

TASKI Machine Madness. TASKI Machine Madness www.taski.nl Eenschijfsmachines van 1.612 1.020 van 1.408 875 van 1.705 850 van 1.765 925 TASKI ergodisc 200 TASKI ergodisc 400 TASKI ergodisc 165 Uiterst krachtige low-speed eenschijfsmachine

Nadere informatie

Voorjaarsactie HORECA van 1 februari t/m 31 mei totaalconcepten voor een professionele reiniging

Voorjaarsactie HORECA van 1 februari t/m 31 mei totaalconcepten voor een professionele reiniging Voorjaarsactie 2009 HORECA van 1 februari t/m 31 mei 2009 totaalconcepten voor een professionele reiniging BR 30/4 C BR 40/10 C Adv Geschikt voor alle harde vloeren: tegels, laminaatvloeren,... BR 30/4

Nadere informatie

Krachtige prestaties binnen handbereik! COMPACT POWER CYCLONIC RO3730 Stofzuiger zonder zak RO3731EA

Krachtige prestaties binnen handbereik! COMPACT POWER CYCLONIC RO3730 Stofzuiger zonder zak RO3731EA COMPCT POWER CYCLONIC RO3730 Stofzuiger zonder zak RO3731E Krachtige prestaties binnen handbereik! 3-prestaties De Compact Power Cyclonic is ontworpen voor mensen die op zoek zijn naar een efficiënte en

Nadere informatie

Elke dag opnieuw onbezorgd ondernemen

Elke dag opnieuw onbezorgd ondernemen RETAIL 0 professional Elke dag opnieuw onbezorgd ondernemen De reinigingsoplossingen van Kärcher maken het verschil www.karcher.nl www.karcher.be Efficiënte reiniging van uw buitenterrein/parking. Met

Nadere informatie

Industriële stofzuigers voor de farmaceutische-, DE

Industriële stofzuigers voor de farmaceutische-, DE Industriële stofzuigers voor de farmaceutische-, DE voedingsindustrie en OEMs Nilfisk industriële stofzuigers voor de farmaceutische- en voedingsindustrie en OEMs Nilfisk is één van de wereldleiders voor

Nadere informatie

Schrob-zuigmachines SCRUBTEC R 4 / BOOST R 4

Schrob-zuigmachines SCRUBTEC R 4 / BOOST R 4 Gebruiksvriendelijke, batterij-aangedreven, ride on schrob-zuigmachine met lader De 4 is een van de meest veelzijdige platforms in ons assortiment, geschikt voor verschillende vloeren en toepassingen.

Nadere informatie

3M Veiligheidsproducten. Absorptiemiddelen. Optimaal comfort, Vertrouwde bescherming

3M Veiligheidsproducten. Absorptiemiddelen. Optimaal comfort, Vertrouwde bescherming 3M Veiligheidsproducten Absorptiemiddelen Optimaal comfort, Vertrouwde bescherming Optimaal comfort, vertrouwde bescherming Veiligheid eerst Als een van s werelds meest vooraanstaande leveranciers van

Nadere informatie

Revolutionair nieuw schrobdeksysteem, uitstekende prestaties

Revolutionair nieuw schrobdeksysteem, uitstekende prestaties De Nilfisk BR 652/752 serie schrobzuigmachines is een enorme stap voorwaarts in innovatie in de schoonmaakbranche. Feitelijk is er een nieuwe benchmark ontstaan die deze ingenieus ontwikkelde en ontworpen

Nadere informatie

VEEGMACHINES MET BIJZONDERE TALENTEN. Voor schone wegen en goed onderhouden groenvoorzieningen VEEGMACHINES MC 50 MC 130

VEEGMACHINES MET BIJZONDERE TALENTEN. Voor schone wegen en goed onderhouden groenvoorzieningen VEEGMACHINES MC 50 MC 130 VEEGMACHINES MET BIJZONDERE TALENTEN Voor schone wegen en goed onderhouden groenvoorzieningen VEEGMACHINES MC 50 MC 130 VEEGMACHINES GEWOON GOED. MULTIFUNCTIONEEL INZETBAAR. De nieuwe veegmachines hebben

Nadere informatie

Dit product is verkrijgbaar bij Carel Lurvink B.V. This product is available at Carel Lurvink B.V. Carel Lurvink B.V.

Dit product is verkrijgbaar bij Carel Lurvink B.V. This product is available at Carel Lurvink B.V. Carel Lurvink B.V. DitproductisverkrijgbaarbijCarelLurvinkB.V. ThisproductisavailableatCarelLurvinkB.V. CarelLurvinkB.V. Marssteden40 7547TCEnschede,NL Postbus450 7500ALEnschede,NL Telefoonnummer0031(0)534344343 Faxnummer0031(0)534337105

Nadere informatie

Rollair. Schroefcompressoren ROLLAIR

Rollair. Schroefcompressoren ROLLAIR Rollair Schroefcompressoren ROLLAIR 800 1900 Worthington Creyssensac s erfgoed Creyssensac werd opgericht in Nanterre (nabij Parijs), Frankrijk in 1934 door Elie Creyssensac en werd snel in de auto-industrie

Nadere informatie

allergy De meest geavanceerde Dyson Root Cyclone technologie met Core separator. Voor mensen met allergieën.

allergy De meest geavanceerde Dyson Root Cyclone technologie met Core separator. Voor mensen met allergieën. allergy De meest geavanceerde Dyson Root Cyclone technologie met Core separator. Voor mensen met allergieën. Krachtige, constante zuigkracht De nieuwste Dyson Root Cyclone technologie en Core separator.

Nadere informatie

Reinigingstechniek Gebouwreiniging. Scrubmaster B30 en B45 Compact en handzaam. De schrob-zuigmachine voor kle ine en middelgrote opper vlak ken.

Reinigingstechniek Gebouwreiniging. Scrubmaster B30 en B45 Compact en handzaam. De schrob-zuigmachine voor kle ine en middelgrote opper vlak ken. Reinigingstechniek Gebouwreiniging Scrubmaster B30 en B45 Compact en handzaam De schrob-zuigmachine voor kle ine en middelgrote opper vlak ken. D ag e li jks e e n g la nze nd e n onbe r isp e l i j k

Nadere informatie

COMPACT RCL-serie 2,2-15 kw

COMPACT RCL-serie 2,2-15 kw COMPACT RCL-serie 2,2-15 kw Eenvoudige en complete oplossing voor uw persluchtbehoefte. COMPACT RCL-serie De RCL combineert de eenvoud en het rendement van een zuigercompressor met de duurzaamheid, technologie

Nadere informatie

Schrobzuigmachines BA/CA 451/531

Schrobzuigmachines BA/CA 451/531 Vloeren worden gereinigd en droog gemaakt in één arbeidsgang en het compacte ontwerp van deze Nilfisk schrobzuigmachine serie maakt het mogelijk om tot aan de muur te reinigen zelfs in volle ruimten. Alle

Nadere informatie

PERSBERICHT. Hoge zuigkracht. Nieuwe stof-/waterzuiger voor landbouwbedrijven

PERSBERICHT. Hoge zuigkracht. Nieuwe stof-/waterzuiger voor landbouwbedrijven Nieuwe stof-/waterzuiger voor landbouwbedrijven Hoge zuigkracht Made, 28 maart 2019 De nieuwe stof-/waterzuiger van Kärcher combineert voor het eerst het beproefde NT 75/2 stofzuigermodel met een nieuwe

Nadere informatie

Scrubmaster B115 R Compacte zit schrob-zuigmachine

Scrubmaster B115 R Compacte zit schrob-zuigmachine Reinigingstechniek Gebouwreiniging Scrubmaster B115 R Compacte zit schrob-zuigmachine Compacte zit schrob-zuigmachine Scrubmaster B115 R Productief, comfortabel en een compacte bouw - zeer geschikt in

Nadere informatie

Professioneel reinigen

Professioneel reinigen Professioneel reinigen RA 431 IBC Robuuste schrob-/zuigmachine voor middelgrote oppervlakken Perfect inzetbaar in kantoor en industrie Voorzien van revolutionaire OPTIMA batterijen Verplaatst zich d.m.v.

Nadere informatie

Schrobzuigmachines. SC800 schrobzuigmachine voor industriële reiniging

Schrobzuigmachines. SC800 schrobzuigmachine voor industriële reiniging De Nilfisk achterloop schrobzuigmachine is ontwikkeld voor reiniging van zwaar vervuilde oppervlakken maar is toch eenvoudig te manoeuvreren en flexibel in te zetten in de dagelijkse reiniging. De Nilfisk

Nadere informatie

Nilfisk VL serie stof-/waterzuigers

Nilfisk VL serie stof-/waterzuigers Nilfisk VL serie stof-/waterzuigers VL500 35 liter uitvoering Grote oppervlakken reinigen? Probeer het vaste vloermondstuk voor de VL500 Door meervoudige filtering kunt u zowel stoffen als vloeistoffen

Nadere informatie

Scrubmaster B70, B90 en B120 Loop-schrobzuigmachines voor middelgrote en grote oppervlakken

Scrubmaster B70, B90 en B120 Loop-schrobzuigmachines voor middelgrote en grote oppervlakken Reinigingstechniek Gebouwreiniging Scrubmaster B70, B90 en B120 Loop-schrobzuigmachines voor middelgrote en grote oppervlakken Voor de perfecte reiniging van middelgrote en grote oppervlakken Scrubmaster

Nadere informatie

Scrubmaster B115 R Compacte zit schrob-zuigmachine

Scrubmaster B115 R Compacte zit schrob-zuigmachine Reinigingstechniek Gebouwreiniging Scrubmaster B115 R Compacte zit schrob-zuigmachine Comp acte z i t sc hrob-zu ig mac hine Scrubmaster B115 R Productief, comfortabel en een compacte bouw - zeer geschikt

Nadere informatie

NILFISK VL SERIE STOF-/WATERZUIGERS

NILFISK VL SERIE STOF-/WATERZUIGERS NILFISK VL SERIE STOF-/WATERZUIGERS STOF-/WATERZUIGERS VOOR ELKE TOEPASSING De nieuwe serie stof-/waterzuigers bevat modellen met 20 tot 75 liter container inhoud zodat er altijd een model is dat voldoet

Nadere informatie

M20 COMBINATIE OPZIT-VEEGSCHROBMACHINE. Uitstekend reinigingsresultaten in slechts één arbeidsgang nat of droog met de FloorSmart -technologie

M20 COMBINATIE OPZIT-VEEGSCHROBMACHINE. Uitstekend reinigingsresultaten in slechts één arbeidsgang nat of droog met de FloorSmart -technologie BIJDRAGEN AAN EEN SCHONERE, VEILIGERE EN GEZONDERE WERELD. APPARATUUR M20 COMBINATIE OPZIT-VEEGSCHROBMACHINE Uitstekend reinigingsresultaten in slechts één arbeidsgang nat of droog met de FloorSmart -technologie

Nadere informatie

Dulevo 120 Elite. Pure power Simply industrial. Batterij Diesel LPG

Dulevo 120 Elite. Pure power Simply industrial. Batterij Diesel LPG Dulevo 120 Elite Batterij Diesel LPG Pure power Simply industrial Eén van de grotere veegmachine van Dulevo is de krachtige 120 Elite. Met een veegbreedte van maar liefst 150cm (één zijborstel) levert

Nadere informatie

HYUNDAI HEAVY INDUSTRIES

HYUNDAI HEAVY INDUSTRIES Elektrische trekkers/magazijntrucks MOVING YOU FURTHER HYUNDAI HEAVY INDUSTRIES n Foto kan optionele uitrusting omvatten. Een revolutie voor de productiviteit in de materiaalsector! Dankzij de jarenlange

Nadere informatie

T20 KRACHTIGE INDUSTRIËLE SCHROBMACHINE. Behaal uitstekende reinigingsresultaten met intensief schrobben en MaxPro2 TM hydraulische technologie

T20 KRACHTIGE INDUSTRIËLE SCHROBMACHINE. Behaal uitstekende reinigingsresultaten met intensief schrobben en MaxPro2 TM hydraulische technologie VOOR EEN SCHONERE, VEILIGERE, GEZONDERE WERELD APPARAAT T20 KRACHTIGE INDUSTRIËLE SCHROBMACHINE Behaal uitstekende reinigingsresultaten met intensief schrobben en MaxPro2 TM hydraulische technologie Bereik

Nadere informatie

Combinatie CR 1100/1200/1400

Combinatie CR 1100/1200/1400 Doe het in één keer en doe het goed! De CR 1100/1200/1400 zijn complete vloeronderhoudsmachines omdat ze zowel kunnen vegen als schrobben in één arbeidsgang. Tevens bestaat de mogelijkheid om de machines

Nadere informatie

Kwalitatief Deens design

Kwalitatief Deens design Nilfisk Uniek Scandinavisch design en hoge prestaties De nieuwe Nilfisk is ontworpen met het milieu en u als uitgangspunt. Door zijn allergiefiltratie, uitstekende schoonmaakprestaties én het gebruiksgemak

Nadere informatie

Man-up Hoogbouwtrucks

Man-up Hoogbouwtrucks Man-up Hoogbouwtrucks 24/7 service wereldwijd netwerk Combitrucks EK Man-up hoogbouwtrucks Hoge performance gecombineerd met smalle gangen Compact, krachtig, manoeuvreerbaar, eenvoudig te bedienen en boven

Nadere informatie

Medium klasse - walk-behind

Medium klasse - walk-behind 5 serie Deze Nilfisk schrobzuigmachine is zeer geschikt voor plaatsen waar behoefte is aan hoogwaardige reiniging zoals in ziekenhuizen, fabrieken en hotels. Dankzij de efficiency - het snel en grondig

Nadere informatie

SPORT- ZOMERACTIE 5JAAR FOLLOW TWITTER

SPORT- ZOMERACTIE 5JAAR FOLLOW TWITTER Proudly made in Switzerland SPORT- EK Voetbal juni 1 juli Wimbledon ZOMERACTIE 25 juni juli Tour de France 30 juni 22 juli Olympische Spelen 27 juli 12 augustus Paralympische Spelen 29 augustus 9 september

Nadere informatie

Schrobzuigmachines. SC800 schrobzuigmachine voor industriële reiniging

Schrobzuigmachines. SC800 schrobzuigmachine voor industriële reiniging De Nilfisk achterloop schrobzuigmachine is ontwikkeld voor reiniging van zwaar vervuilde oppervlakken maar is toch eenvoudig te manoeuvreren en flexibel in te zetten in de dagelijkse reiniging. De Nilfisk

Nadere informatie

Huishoudwagens STIJL & PRODUCTIVITEIT

Huishoudwagens STIJL & PRODUCTIVITEIT Huishoudwagens STIJL & PRODUCTIVITEIT Productlijn De huishoudwagens werden ontworpen voor grotere hotels. Volledig uitgerust kunnen ze tot 16 kamers onderhouden. Ze zijn zowel licht als veelzijdig en uiterst

Nadere informatie

Optimale prestaties. Lager energieverbruik FC9177/91

Optimale prestaties. Lager energieverbruik FC9177/91 Pre-salesfolder voor Nederland () Stofzuiger met zak 1500 W TriActive+-mondstuk Parquet+, Allergy+ Afstandsbediening FC9177/91 Optimale prestaties Lager energieverbruik De Philips Performer staat garant

Nadere informatie

Compacte schrob-/zuigmachines BR 40/10C Adv

Compacte schrob-/zuigmachines BR 40/10C Adv Compacte schrob-/zuigmachines BR 40/10C Adv Met de BR 40/10 stellen we de opvolger van de BR 400 voor, de zuinigste machine in zijn klasse. Deze compacte en krachtige machine heeft een werkbreedte van

Nadere informatie

2.629, ,- + GRATIS RA 431 E. simply clean. 43 cm

2.629, ,- + GRATIS RA 431 E. simply clean. 43 cm messcherpe actie RA 431 E Robuuste schrob-/zuigmachine voor middelgrote oppervlakken Perfect inzetbaar in kantoor en industrie Kabellengte: 20 meter Verplaatst zich d.m.v. borstelrotatie Optimale reiniging

Nadere informatie

Schrobzuigmachines BA/CA 451/531

Schrobzuigmachines BA/CA 451/531 Deze serie Nilfisk schrobzuigmachines bevat het beste van zijn voorgangers, maar biedt meer comfort en productiviteit in een verbeterd ontwerp. Nilfisk "Green meets clean". Vloeren worden gereinigd en

Nadere informatie

Sweepmaster 900 / 980 R Voor comfortabel en stofvrij vegen, binnen en buiten

Sweepmaster 900 / 980 R Voor comfortabel en stofvrij vegen, binnen en buiten Reinigingstechniek Bedrijfsreiniging Sweepmaster 900 / 980 R Voor comfortabel en stofvrij vegen, binnen en buiten Z i t-ve e gzu ig mac hine s met e e n opp e r vla k te re nde me nt tot 7.20 0 m 2 /h

Nadere informatie

Bona Decking System. De professionele manier om houten terrasvloeren op te frissen

Bona Decking System. De professionele manier om houten terrasvloeren op te frissen krachtig systeem langdurige bescherming Bona Decking System De professionele manier om houten terrasvloeren op te frissen Moeiteloos en effectief Laat geen aanzetten achter Langdurige bescherming Snel

Nadere informatie

301.4C. Hydraulische minigraafmachine. Motor. Gewicht Transportgewicht met overkapping Transportgewicht met cabine

301.4C. Hydraulische minigraafmachine. Motor. Gewicht Transportgewicht met overkapping Transportgewicht met cabine 301.4C Hydraulische minigraafmachine Motor Brutovermogen Gewicht Transportgewicht met overkapping Transportgewicht met cabine 17,9 kw 1380 kg 1470 kg Veelzijdigheid Eenvoudig te transporteren en betere

Nadere informatie

B 95 RS Bp (wet) eco!efficiency. Easy-draaischakelaar. Eco-modus. Contraroterende walsen

B 95 RS Bp (wet) eco!efficiency. Easy-draaischakelaar. Eco-modus. Contraroterende walsen Step-on schrob-/zuigmachine met tankinhoud van 95 liter, onderhoudsarme natte batterijen en een werkbreedte van 60 tot 75 cm. Gebruiksvriendelijk, high-tech en wendbaar voor uitstekende reinigingsresultaten.

Nadere informatie

Schrob-zuigmachines SCRUBTEC 545/553/BOOST 5

Schrob-zuigmachines SCRUBTEC 545/553/BOOST 5 Medium klasse - walk behind Product kenmerken Deze serie is bijzonder geschikt voor diegene die snel en effectief wilt reinigen tegen zo laag mogelijke kosten. De machine heeft een uitzonderlijk laag geluidsniveau,

Nadere informatie

Rubbermaid Hygen Waterfiltersysteem

Rubbermaid Hygen Waterfiltersysteem Waterfiltersysteem INTRODUCTIE Levering te bevestigen PRODUCTBESCHRIJVING Het Rubbermaid Hygen -waterfiltersysteem is een revolutionair en uniek reinigingssysteem dat vuil water filtert en er zuiver water

Nadere informatie

RESIDENTIAL AIR CONDITIONERS

RESIDENTIAL AIR CONDITIONERS RESIDENTIAL AIR CONDITIONERS LG biedt het hele jaar door optimaal comfort en uitstekende luchtkwaliteit Standard Plus RESIDENTIAL AIR CONDITIONERS Betere oplossingen voor uitstekende luchtkwaliteit LG

Nadere informatie

BDS 43/180 C Adv. Zeer comfortabele en krachtige éénschijfsmachine met planeetwieloverbrenging voor bijna elke reinigingstaak in de schoonmaakbranche.

BDS 43/180 C Adv. Zeer comfortabele en krachtige éénschijfsmachine met planeetwieloverbrenging voor bijna elke reinigingstaak in de schoonmaakbranche. BDS 43/180 C Adv Zeer comfortabele en krachtige éénschijfsmachine met planeetwieloverbrenging voor bijna elke reinigingstaak in de schoonmaakbranche. 1 Opbergmogelijkheden voor acessoires 3 Grote wielen

Nadere informatie

EXCELION 2000 REINIGEN

EXCELION 2000 REINIGEN 90 EXCELION 2000 REINIGEN cleanion EEN VEELZIJDIGE VEEGMACHINE GESCHIKT VOOR ALLE SEIZOENEN - De Cleanion veegmachine is betrouwbaar en multifunctioneel en kan in alle seizoenen en op alle oppervlakken

Nadere informatie

FPi 4500 Couverteersysteem. De nieuwe professionele enveloppen-vulmachine voor middelgrote post hoeveelheden.

FPi 4500 Couverteersysteem. De nieuwe professionele enveloppen-vulmachine voor middelgrote post hoeveelheden. FPi 4500 Couverteersysteem De nieuwe professionele enveloppen-vulmachine voor middelgrote post hoeveelheden. 1 2 FPi 4520 Intelligente oplossingen moeten eenvoudig zijn FPi 4500 Couverteersysteem Delegeer

Nadere informatie

BDS 43/180 C Adv. Zeer comfortabele en krachtige éénschijfsmachine met planeetwieloverbrenging voor bijna elke reinigingstaak in de schoonmaakbranche.

BDS 43/180 C Adv. Zeer comfortabele en krachtige éénschijfsmachine met planeetwieloverbrenging voor bijna elke reinigingstaak in de schoonmaakbranche. Zeer comfortabele en krachtige éénschijfsmachine met planeetwieloverbrenging voor bijna elke reinigingstaak in de schoonmaakbranche. 1 Opbergmogelijkheden voor acessoires 3 Grote wielen Een borstel, tweede

Nadere informatie

Onderhoud. Houten Vloeren Opfrissen. Bona Deep Clean System

Onderhoud. Houten Vloeren Opfrissen. Bona Deep Clean System Onderhoud Houten Vloeren Bona Deep Clean System Nieuwe service met uitstekende resultaten Bona introduceert haar allernieuwste innovatie, waarmee doffe vloeren onmiddellijk worden gerevitaliseerd. Met

Nadere informatie

scalamobil scalacombi

scalamobil scalacombi Simpelweg mobiel. scalamobil scalacombi trappenklimmer Eenvoudig en veilig trappen op en af Eindelijk kunnen we overal heen met de rolstoel Eindelijk weer zonder obtakels - dankzij scalamobil en scalacombi

Nadere informatie

M20 GEÏNTEGREERDE VEEGSCHROBMACHINE. Effectief reinigen in slechts één keer nat of droog met FloorSmart geïntegreerd reinigingssysteem

M20 GEÏNTEGREERDE VEEGSCHROBMACHINE. Effectief reinigen in slechts één keer nat of droog met FloorSmart geïntegreerd reinigingssysteem VOOR EEN SCHONERE, VEILIGERE, GEZONDERE WERELD APPARAAT M20 GEÏNTEGREERDE VEEGSCHROBMACHINE Effectief reinigen in slechts één keer nat of droog met FloorSmart geïntegreerd reinigingssysteem Bereik uitstekende

Nadere informatie

Zuigrubberkit non marking 740MM/ Inbouwlader 24 V 13A Zuigrubberkit non marking 740MM/

Zuigrubberkit non marking 740MM/ Inbouwlader 24 V 13A Zuigrubberkit non marking 740MM/ Het nieuwe innovatieve Nilfisk Ecoflexsysteem (leverbaar op alle batterij aangedreven schrobzuigmachines) maakt het verbruik controleerbaar en beheersbaar. Toch biedt het Ecoflexsysteem de mogelijkheid

Nadere informatie

Groveko & ICE najaarsactie 2017 machinespecial

Groveko & ICE najaarsactie 2017 machinespecial Groveko & ICE najaarsactie 2017 machinespecial ICE i14b nu 2.350,00 ICE i14b schrobzuigmachine Schrobbreedte (mm) 350 Tankinhoud schoonwater/vuilwater (L) 16/18 Theoretische capaciteit (m2/uur) 1.400 72x49x64,5

Nadere informatie

SOMS MOET JE OM VOORUIT TE GAAN EVEN TERUG IN DE TIJD

SOMS MOET JE OM VOORUIT TE GAAN EVEN TERUG IN DE TIJD SOMS MOET JE OM VOORUIT TE GAAN EVEN TERUG IN DE TIJD CITY M AIR PURIFIER VAN CAMFIL Camfil Clean Air Solutions 1 FEITEN: MET ONZE LUCHTREINIGERS GAAT U DUIZENDEN JAREN TERUG IN DE TIJD. In enkele uren

Nadere informatie

S20. Compacte industriële opzit-veegmachine. Compact van formaat, groot in prestaties en duurzaamheid

S20. Compacte industriële opzit-veegmachine. Compact van formaat, groot in prestaties en duurzaamheid S20 Compacte industriële opzit-veegmachine Compact van formaat, groot in prestaties en duurzaamheid Minder training nodig dankzij eenvoudige hendelbediening Onovertroffen stofbeheersing dankzij revolutionair

Nadere informatie

Dulevo Oscar winning performance. Batterij Diesel

Dulevo Oscar winning performance. Batterij Diesel Dulevo 1300 Batterij Diesel Oscar winning performance Met een veegbreedte van 125 cm (één zijborstel), een grote opvangbak van 340 liter en een sterkte zuigmotor is de veegmachine uitermate geschikt voor

Nadere informatie

Dulevo Pure power Revolutionary. Batterij Diesel Benzine/ LPG

Dulevo Pure power Revolutionary. Batterij Diesel Benzine/ LPG Dulevo 1100 Batterij Diesel Benzine/ LPG Pure power Revolutionary Een veegmachine voor diverse klussen in te zetten, van zware industrie tot het lichtere werk. De veegmachine is volledig hydraulisch aangedreven

Nadere informatie

ZORGVULDIG GEREINIGD TOT IN DE KLEINSTE HOEKJES.

ZORGVULDIG GEREINIGD TOT IN DE KLEINSTE HOEKJES. REGISTREER* je aangekocht toestel op www.karcher.be en ontvang 2 TICKETS de SUPERPRESTIGE CYCLOCROSS ZORGVULDIG GEREINIGD TOT IN DE KLEINSTE HOEKJES. Van professionals professionals. PROFESSIONAL EINDEJAARFOLDER

Nadere informatie

Commerciële stofzuigers SALTIX 10

Commerciële stofzuigers SALTIX 10 Commerciële stofzuigers Door de zeer grote ketelinhoud van de hoeven de stofzakken minder vaak vervangen te worden en door het lichtgewicht design laat hij zich makkelijk van plek naar plek verplaatsen.

Nadere informatie

Schoonmaken met gemak Product kenmerken

Schoonmaken met gemak Product kenmerken Schoonmaken met gemak Product kenmerken Er zijn vele dingen die een goede rugstofzuiger moet bezitten. Hij moet licht in gewicht zijn, met een juiste gewichtsverdeling en het geluidsniveau moet zo laag

Nadere informatie

DS 8 : Reinigen met stoom

DS 8 : Reinigen met stoom Proudly Professioneel reinigen DS 8 : Reinigen met stoom Overal waar, hygiëne de eerste prioriteit heeft en de best mogelijk prestatie is vereist, is de DS 8 de juiste machine! Zelfs ingedroogde en hardnekkige

Nadere informatie

Nilfisk-Advance BV - Nilfisk-Advance NV-sa Versterkerstraat 5, Almere Internationalelaan 55, Brussel Tel: Fax:

Nilfisk-Advance BV - Nilfisk-Advance NV-sa Versterkerstraat 5, Almere Internationalelaan 55, Brussel Tel: Fax: Schrobzuigmachine met een meerwaarde voor industriële reiniging De Nilfisk BR 850S/1050S serie ride-on schrobzuigmachines zijn al enige tijd bekend en befaamd om hun betrouwbaarheid en hun prestaties.

Nadere informatie

MALIBU HET FLEXIBELE SYSTEEM VOOR BADEN MET HULP

MALIBU HET FLEXIBELE SYSTEEM VOOR BADEN MET HULP MALIBU HET FLEXIBELE SYSTEEM VOOR BADEN MET HULP with people in mind 2 Malibu MAAK DE VOORDELEN VAN BADEN TOEGANKELIJK Tijd doorgebracht in het bad is goed besteed. Baden is een van de genoegens van het

Nadere informatie

De nieuwe R serie AVANT R20 AVANT R35 AVANT R28 S AUX S AUX AUX

De nieuwe R serie AVANT R20 AVANT R35 AVANT R28 S AUX S AUX AUX Nederlands R Serie De nieuwe R serie De nieuwe R serie van AVANT wijkt af van het traditionele AVANT design. Bij de R serie zit de bestuurder op het achterchassis, boven de motor in plaats van op het voorchassis

Nadere informatie