Nieuwsbrief nr. 4 6 oktober 2016

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Nieuwsbrief nr. 4 6 oktober 2016"

Transcriptie

1 Nieuwsbrief nr. 4 6 oktober 2016 Inhoudsopgave 1. Belangrijke data 2. Juf Leila heeft een dochter! 3. Enquête over het rooster 4. Kinderboekenweek 5. Nieuwe leerlingen 6. Thema-avond lezen 7. Uitstapje middenbouw naar de Kemphaan 8. Groep 8 naar Buitenhoutcollege 9. Start van de dag 10.Klassenouders voorstelrondje 11.Kandidaten MR 12.Waterweetje Belangrijke data: maandag 10 oktober : thema-avond lezen woensdag 12 oktober : groep 8 bezoek Buitenhoutcollege donderdag 13 oktober : afsluiting Kinderboekenweek 17 t/m 21 oktober : herfstvakantie Maandag 24 oktober : luizenpluizen vrijdag 11 november : nationaal schoolontbijt zaterdag 12 november : intocht Sinterklaas maandag 14 november : studiemiddag: alle kinderen om uur vrij! woensdag 16 november : schoolfotograaf Juf Leila heeft een dochter! Ze heet Mayra en is geboren op 24 september. Moeder en dochter maken het goed. Enquête over het rooster De uitslag van de enquête over het rooster is inmiddels vastgesteld door het team. Voordat wij de uitslag aan alle ouders bekend maken, moet deze formeel langs de MR. Momenteel zijn er nog geen ouders vertegenwoordigd in de MR. Wel zijn er twee kandidaten op wie u uw stem kunt uitbrengen. Daarover leest u meer in deze nieuwsbrief. Zodra de gekozen kandidaat bekend is met de uitslag van de enquête en instemming geeft op het rooster, brengen wij u op de hoogte. Dit alles betekent dat wij het invoeren van het nieuwe rooster zullen moeten uitstellen tot na de kerstvakantie. Kinderboekenweek We zitten al weer midden in de Kinderboekenweek 2016 met als thema voor altijd jong.maandagochtend zijn er al een paar opa s en oma s gesignaleerd! In de klassen zijn de kinderen bezig met het schrijven over hun lievelingsboek en er wordt ook een gezamenlijk boek geschreven door de kinderen van onder-, midden- en bovenbouw. Dit boek zal op de afsluiting op 13 oktober worden voorgelezen.

2 Op de afsluiting houden wij ook weer de jaarlijkse voorleeswedstrijd. Uit elke jaargroep wordt de beste voorlezer gekozen en die laat aan ons horen hoe je moet voorlezen. We letten dan natuurlijk op volume, intonatie, duidelijk praten, af en toe het publiek in kijken en voorbereiding. U bent van harte uitgenodigd om de afsluiting bij te wonen op donderdag 13 oktober van tot uur. Op donderdagochtend is er voor de leerlingen een voorstelling met kinderen van Montessorischool Buiten, De Architect en peuterspeelzaal Ziezo, ook in het kader van de kinderboekenweek, georganiseerd met JOGG. Nieuwe leerlingen Heeft u een jonger kind dat nog niet aangemeld is bij Montessorischool Buiten? Dan willen we u vragen daarvoor een afspraak te maken met de directie. Als wij weten hoeveel leerlingen we later in het schooljaar of voor het volgend schooljaar kunnen verwachten, dan kunnen we daarmee rekening houden. En als u tevreden bent over onze school, zeg het dan vooral voort! Thema-avond lezen Op maandag 10 oktober stond de thema-avond over lezen gepland. Er hebben zich helaas slechts 5 ouders gemeld voor deze avond. Vandaag gaat er nog een mailing uit en kunt u zich nog via Mijnschoolinfo aanmelden. Als het aantal aanmeldingen daarna nog steeds gering is, dan gaat de avond niet door. Wij laten u morgen weten of de avond wel of niet doorgaat. Bij deze nogmaals de opzet van deze avond: er zijn verschillende workshops in school over ons leesonderwijs. We willen u graag laten zien hoe we met de kinderen werken en wat ze leren. Ook krijgt u informatie over hoe u met uw kind(eren) thuis met lezen aan de slag kunt gaan. U kunt voor deze avond twee workshops uitkiezen. De workshops worden gegeven door leerkrachten van onze school en medewerkers van de bibliotheek. Wij willen u graag laten weten waar wij op school mee bezig zijn en hopen dat er nog aanmeldingen komen! De avond begint om uur. Uitstapje naar de Kemphaan Vandaag ging de middenbouw op stap naar de Kemphaan. Daar kregen we de les Hoe dieren wonen en bouwen. In de binnenruimte waren verschillende opdrachten waarbij we veel hebben geleerd over de holletjes, huisjes, nesten en andere woonplaatsen van verschillende dieren. Het leukste vonden de kinderen een hele grote slak die aan het raam van een aquarium gekleefd zat! Daarna gingen we naar buiten voor een mooie wandeling door de natuur van De Kemphaan. We kwamen ook langs de plek waar bevers zitten. Ze hadden een hele grote burcht gebouwd en overal zag je sporen van het geknaag van de bevers. Ze hadden zelfs een hele boomstam om geknaagd! Groep 8 Groep 8 gaat volgende week woensdag 12 oktober op de fiets naar het Buitenhoutcollege voor een kennismakingsochtend. Eerst naar school, vertrek 9.00 uur van school samen met Sietske. De ochtend is om uur afgelopen. Dan fietsen de kinderen zelf naar huis of met Sietske mee naar school.

3 Start van de dag: ouders in de klas? Onze (Montessori) werk/leerdag begint met een hand bij de deur. De hand staat voor de persoonlijke aandacht die er is voor het kind in het Montessorionderwijs. Op dat moment zijn het kind en de leerkracht begonnen met hun werkdag. Wat ga je doen? Hoe was het gisteren in..? zijn vragen die al bij de deur gesteld worden of het kind wil even kort iets vertellen. Het kind gaat naar binnen, verzorgt zijn/haar plant en begint met het werk. Om dit in alle rust en zelfstandigheid te kunnen doen is het in de Montessorischool niet gebruikelijk dat ouders mee de klas in komen. De kinderen beginnen met hun werk en de leerkracht observeert zijdelings hoe zelfstandig het kind al is in het opstarten. Wij vragen u hiermee rekening te houden als u uw kind naar school brengt en afscheid te nemen bij de deur van de klas. Na school bent u natuurlijk altijd welkom om in de klas te komen en samen met uw kind naar de werkjes te kijken! (tenzij de leerkracht een oudergesprek heeft gepland). Klassenouders We werken sinds dit schooljaar met klassenouders. Zij zijn het eerste aanspreekpunt voor de leerkrachten bij ondersteuning van activiteiten, excursies en luizenpluizen. In de onder- en middenbouw is er voor gekozen om met twee klassenouders te werken en bij de oudsten in de bovenbouw is er één klassenouder. Taken van de klassenouders: ondersteunende taken in overleg met de leerkracht. hulp bij activiteiten zoals schoolontbijt, excursies, schoolreis of kamp etc. luizenpluizen na elke vakantie hulp bij feesten op school zoals Sint en Kerst samen met de activiteitencommissie het versieren van de school bij gebeurtenissen zoals het Sinterklaasfeest, Kerst, Pasen en dergelijke. wanneer we een thema hebben vragen we hulp bij activiteiten Voor de onderbouw: Judith Jozefzoon, moeder van Isaac en Ruben. Judith Mentink, moeder Dewi en Orlando. Wij zijn Judith en Judith, moeder van Orlando en moeder van Ruben. Dit schooljaar zijn wij de klassenouders van de onderbouw en wij zullen Juf helpen bij het organiseren en coördineren van diverse activiteiten waarbij de hulp van ouders gewenst/nodig is. Wij zullen jullie regelmatig aanspreken als wij hulp nodig hebben bij diverse activiteiten in de klas. Leuke ideeën en initiatieven van alle ouders zijn natuurlijk van harte welkom! Groet Judith & Judith

4 Voor de middenbouw: Vicki Alepizaki, moeder van Mariangela en Nicoletta. Jiayue Du (Tutu) Zhang, moeder van Cathy en Kerry. Mijn naam is Vicki. Ik ben de moeder van Mariangela (middenbouw) en Nicoletta (onderbouw). Ik kom uit Griekenland en ik ben nu 11 jaar in Nederland. Ik help veel op school en doe bv. ook de bibliotheek op woensdag. Ik ben graag bezig met allerlei creatieve dingen thuis en op school. Ik ben samen met Tutu aanspreekpunt voor de middenbouw. Groet Vicki Hallo, mijn naam is Du maar dat spreek je in Nederland uit als Tutu. Iedereen noemt mij Tutu. Ik ben de moeder van Cathy (spreek uit als Kissy) in de middenbouw en Kerry in de bovenbouw. Ik kom uit China, Shanghai en ik ben nu 10 jaar in Nederland. Ik vind het leuk om met kinderen te werken. In Shanghai was ik ook lerares op een basisschool en ik gaf wiskunde. Daarom hou ik ook erg van rekenspelletjes zoals de kubus of Sudoku. Ik geef ook één keer in de week Chinese les aan kinderen op het Chinese College Nederland. Zaijian (tot ziens) van Tutu Voor de bovenbouw: Keziban Aslan, moeder van Rana. Hallo, mijn naam is Keziban Aslan. Ik ben dit schooljaar de klassenouder van de bovenbouw en zit ook in de Activiteiten Commissie.Ik ga, samen met andere klassenouders, luizenpluizen op school en zal u, wanneer nodig, aanspreken en vragen om eventueel te komen helpen, als we extra hulp nodig zullen hebben. Ik heb zelf 3 kinderen, waaronder mijn jongste dochter Rana nog op de Montessorischool zit. Ze zit nu in groep 8 en daarom zal ik maar voor een jaartje klassenouder zijn. Vele kinderen kennen mij al en zelf vind ik het erg leuk om samen met hun leuke dingen te doen op school. Hopende op een fijn schooljaar en een goede samenwerking! Groetjes van Keziban Kandidaten nieuwe oudergeleding voor de MR. Onze medezeggenschapsraad is voor de zomervakantie begonnen met het werven van ouders voor kandidatuur oudergeleding MR. Deze werving heeft twee kandidaten opgeleverd. Hieronder stellen zij zichzelf voor. Vanuit het team is Sietske, leerkracht bovenbouw, MR lid. Onze verkiezingscommissie bestaat uit drie leden: Samantha uit de onderbouw, Frouke van de middenbouw en Sietske vanuit de bovenbouw. Op 26 oktober mag elke ouder een stem uit brengen op één van beide kandidaten. Er staat dan een stembus in school. We hopen op een flinke opkomst!

5 Hallo, mijn naam is Peter Olivier. Ik ben de vader van Louise (groep 4), Boudewijn en Josephine (groep 8) en Isabelle. Zij heeft ook op de Montessorischool Buiten gezeten, maar zit inmiddels op het MLF. Ik breng iedere morgen de kinderen naar school en op vrijdagmiddag haal ik ze ook weer op. Bij deze wil mij graag kandidaat stellen voor de MR. Directe aanleiding hiervoor is de voor de zomervakantie aangekondigde wijziging van het rooster. Ik wil mij graag inzetten om in deze, maar ook andere zaken die onze kinderen en dus ons als ouders aangaan, mee te denken vanuit het perspectief van een ouder. Buiten schooltijd besteed ik veel tijd aan het sporten van de kinderen. Afgezien van het broodnodige taxiën, vind ik het leuk om naar het sporten te kijken (ze doen voornamelijk handbal en rugby) of af en toe mee te doen, bijvoorbeeld bij het klimmen. Ik hoop dat u de stem op mij wilt uitbrengen. Alvast bedankt daarvoor, Groet Peter Olivier Ik ben Jacco Brouwer getrouwd met Ingeborg en samen zijn wij de ouders van Abigaël (groep 5), Noah (groep 4), Malachi (groep 2) en Moshe. Wij hebben, toen wij naar Almere gingen, bewust voor het Montessori onderwijs gekozen vanwege de waardes en manier van onderwijs. Wij zien en merken aan onze kinderen dat dit onderwijs aansluit bij hun persoonlijkheid en manier van leren. Vanuit het belang wat ik hecht aan deze vorm van onderwijs, de aandacht voor de uniekheid, persoonlijkheid en de positie van het kind binnen de school en wereld zijn voor mij voldoende aanleiding om mij kandidaat te stellen voor de MR. Vanuit de MR wil ik, mede namens de ouders, meehelpen om deze school te behouden, verder uit te bouwen, de communicatie te bevorderen en voor zover mogelijk u te betrekken bij lopende zaken binnen de school. Met vriendelijke groet, Jacco Brouwer Waterweetje 66% van je lijf bestaat uit water

Nieuwsbrief nr juli 2016

Nieuwsbrief nr juli 2016 Nieuwsbrief nr. 21 6 juli 2016 Inhoudsopgave 1. Belangrijke data 2. Bezetting onderbouw 3. Afscheid Alma Smand 4. Montessoridiploma 5. Enquête over het rooster 6. Afscheid groep 8 7. Lustrumfeest 8. Verkeerslessen

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 18 24 mei 2016

Nieuwsbrief nr. 18 24 mei 2016 Nieuwsbrief nr. 18 24 mei 2016 Inhoudsopgave 1. Belangrijke data 2. Manuela gaat met zwangerschapsverlof. 3. Vervanging Manuela onderbouw 4. Informatiemiddag over het nieuwe schooljaar 5. Thema 6. Uitstapje

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Editie 4, jaargang 5, 6 oktober 2016

NIEUWSBRIEF Editie 4, jaargang 5, 6 oktober 2016 Agenda 13 oktober Afsluiting Kinderboekenweek 17 t/m 21 oktober Herfstvakantie 7 november Studiemiddag; de leerlingen zijn vanaf 12:00 uur vrij 11 november Nationaal schoolontbijt Versieren Sint 17 en

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Editie 6, jaargang 5, 9 november 2016

NIEUWSBRIEF Editie 6, jaargang 5, 9 november 2016 Agenda 11 november Nationaal schoolontbijt Versieren Sint 17 en 18 november Schoolfotograaf 5 december Sinterklaasviering Continurooster t/m 14:00 uur Schoolfotograaf In de vorige nieuwsbrief heeft de

Nadere informatie

DECEMBER 2017 NUMMER 4 JAARGANG 23

DECEMBER 2017 NUMMER 4 JAARGANG 23 DECEMBER 2017 NUMMER 4 JAARGANG 23 Voorwoord De laatste nieuwsbrief van dit jaar is alweer een feit. Nog even een herinnering U kunt van juf Gea en juf Martha op 21 december vanaf 12.00 uur persoonlijk

Nadere informatie

Nieuwsbrief Titus Brandsma

Nieuwsbrief Titus Brandsma Nieuwsbrief Titus Brandsma 14-09-2018 Basisschool Titus Brandsma Ring 17 8308 AL Nagele swstitusbrandsma@aves.nl www.titusbrandsma-nagele.nl De kop is er af! Na 2 weken school hebben de meeste kinderen

Nadere informatie

Maandag 6 november Studiemiddag, alle kinderen zijn vanaf uur vrij. Dinsdag 7 november Extra koffie ochtend voor de ouders van groep 3 en 4

Maandag 6 november Studiemiddag, alle kinderen zijn vanaf uur vrij. Dinsdag 7 november Extra koffie ochtend voor de ouders van groep 3 en 4 Maandag 6 november Studiemiddag, alle kinderen zijn vanaf 12.00 uur vrij Dinsdag 7 november Extra koffie ochtend voor de ouders van groep 3 en 4 Donderdag 8 november Schoolontbijt Maandag 13 november Koffie

Nadere informatie

Nieuwsbrief KBS De Boxem

Nieuwsbrief KBS De Boxem Nr. 4 Jaargang 3 november 2017 Agenda Nieuwsbrief KBS De Boxem 8 november Overleg feest- en decoratiecommissie 10 november Het Nationaal Schoolontbijt 17 november Versieren sinternklaas 22 november Oudercafé

Nadere informatie

Nieuwsberichten 2 november 2015

Nieuwsberichten 2 november 2015 Nieuwsberichten 2 november 2015 Terugblik blubberrun Nat, sloten, weilanden, goed doel oftewel de blubberrun! Door de beeldende werving van de ouderraad deden ook dit jaar weer zo n 75 deelnemers (leerlingen

Nadere informatie

LAETARE-ACTUEEL. juni Een nieuwe middenbouw/continurooster. Bibliotheek op school. Een nieuwe middenbouw.

LAETARE-ACTUEEL. juni Een nieuwe middenbouw/continurooster. Bibliotheek op school. Een nieuwe middenbouw. LAETARE-ACTUEEL juni 2017 Een nieuwe middenbouw/continurooster Een nieuwe middenbouw. Dinsdagavond 30 mei jongstleden hebben wij de ouders van groep 2 bijgepraat over de nieuw te vormen groep drie. Het

Nadere informatie

1Nieuwe leerlingen De volgende nieuwe leerlingen kwamen de afgelopen periode bij ons op school:

1Nieuwe leerlingen De volgende nieuwe leerlingen kwamen de afgelopen periode bij ons op school: Bladzijde 1 Geachte Ouders 28 mei 2014 Geachte Ouders Nieuwe leerlingen Verkiezingen Bladzijde 2 Verkiezingen Akkefietjes Avondvierdaagse Bladzijde 3 Fotograaf Verkeersdiploma Bladzijde 4 Verkeersdiploma

Nadere informatie

nieuwsbrief. 02 nieuwsbrief voor ouders

nieuwsbrief. 02 nieuwsbrief voor ouders nieuwsbrief. 02 nieuwsbrief voor ouders November 2017 2018 Agenda Vrijdag 10 november: Nationaal schoolontbijt Dinsdag 5 december: Sinterklaas Vrijdag 22 december: Kerstlunch. De leerlingen zijn om 12.00

Nadere informatie

INFORMATIE NOVEMBER 2017 NUMMER 3

INFORMATIE NOVEMBER 2017 NUMMER 3 INFORMATIE NOVEMBER 2017 NUMMER 3 schooljaar 2017 2018 Geachte ouder(s), beste leerlingen, Vanmorgen hebben de ouders van de leerlingen van groep 6,7 en 8 het volgende bericht gekregen: Juf Else gaat de

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 17 augustus 2015

Nieuwsbrief 1 17 augustus 2015 Nieuwsbrief 1 17 augustus 2015 Start van het schooljaar Gelukkig zijn alle leerkrachten toch op tijd teruggekomen van hun offlinegeen wifi vakantie! De juffen hadden het advies van het weekblad Libelle

Nadere informatie

Informatieboekje Marcusschool 2014-2015

Informatieboekje Marcusschool 2014-2015 Informatieboekje Marcusschool 2014-2015 De Marcusschool is een Vreedzame School Inleiding In dit boekje vindt u alle informatie die u nodig heeft als uw kind op de Marcusschool komt. Indien u meer informatie

Nadere informatie

nieuwsbrief Jaargang 8, nr. 2 26 augustus 2015 In dit nummer: Belangrijk

nieuwsbrief Jaargang 8, nr. 2 26 augustus 2015 In dit nummer: Belangrijk nieuwsbrief Jaargang 8, nr. 2 26 augustus 2015 In dit nummer: Start schooljaar Informatieochtend Gymtijden Afscheid Damion Hulp ouders gezocht Onderbouwnieuws Middenbouwnieuws Ander nieuws Beste ouders,

Nadere informatie

info Bent u ontevreden? Vertel het ons! Bent u tevreden? Vertel het een ander! Kalender: Woordje vooraf Juni 2017

info Bent u ontevreden? Vertel het ons! Bent u tevreden? Vertel het een ander! Kalender: Woordje vooraf Juni 2017 Schoolkrant OBS De Springplank Jaargang 3 Editie 6 Juni 2017 info Kalender: Maandag 3 juli Nieuwe kinderen uit groep 1 komen kennismaken. Dinsdag 4 juli 15.30 uur In het lokaal van groep 5-6 kunnen ouders

Nadere informatie

De Lichtboei, baken voor een goede koers Schooljaar 2015/2016 nummer 10 01 februari 2016

De Lichtboei, baken voor een goede koers Schooljaar 2015/2016 nummer 10 01 februari 2016 Nieuwsbrief De Lichtboei, baken voor een goede koers Schooljaar 2015/2016 nummer 10 01 februari 2016 Kalender 02-02: Facultatieve oudergesprekken Open middag 08-02: Mr vergadering Koffiemiddag 14.15 15.00u

Nadere informatie

Nieuwsbrief juli 2017

Nieuwsbrief juli 2017 Nieuwsbrief juli 2017 SmdB De Ark En dan is het toch echt zomervakantie en wensen we iedereen een zonnige vakantie toe en een goed weerzien op 28 augustus! Natuurlijk doen we dit niet zonder alle ouders

Nadere informatie

Nieuwsbrief november/december 2015

Nieuwsbrief november/december 2015 Nieuwsbrief november/december 2015 4 december bezoekt Sint Kei 13 Vrijdag 4 december komt Sinterklaas een bezoekje brengen aan onze school. Alle kinderen worden om 8.30 uur verwacht op het schoolplein.

Nadere informatie

nieuwsbrief Rekenbrochure voor ouders Ondersteuning in groep 3/4/5 ASK-Theater Klassenouder groep 1/2 Verkeerstip: Veiligheid gaat boven alles!

nieuwsbrief Rekenbrochure voor ouders Ondersteuning in groep 3/4/5 ASK-Theater Klassenouder groep 1/2 Verkeerstip: Veiligheid gaat boven alles! Inhoud Rekenbrochure voor ouders ASK-Theater Klassenouder groep 1/2 Broken Wings Ondersteuning in groep 3/4/5 Verkeerstip:Veiligheid gaat boven alles Nieuw buitenspeelgoed Afscheid Duimelot Algemene ouderavond

Nadere informatie

Even bijpraten. Nieuwsweek nummer 2. In deze nieuwsweek. Kalender. Basisschool KOM.MIJN

Even bijpraten. Nieuwsweek nummer 2. In deze nieuwsweek. Kalender. Basisschool KOM.MIJN Basisschool KOM.MIJN Prins Frederikstraat 67a 5950 BR Belfeld 077 4758049 www.kommijn.kerobei.nl Nieuwsweek nummer 2 9 september 2016 Klik hier voor e-mailadressen van leerkrachten. Kalender Volgende week:

Nadere informatie

Nieuwsbrief Dinsdag 26 augustus 2014 Nr. 1

Nieuwsbrief Dinsdag 26 augustus 2014 Nr. 1 Nieuwsbrief Dinsdag 26 augustus 2014 Nr. 1 Belangrijke data Elke eerste schooldag na de vakantie is het luizencontrole. Vrijdag 5 september Groepen 1/2 vrij Dinsdag 9 september Informatiemiddag 14.30 uur/avond

Nadere informatie

November 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS

November 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS November 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS BELANGRIJKE DATA DATA ACTIVITEITEN 24 oktober KIES 25 oktober Rots en Water groep 7/8 27 oktober Fietsencontrole groep 5 t/m 8 31 oktober Rots en

Nadere informatie

MAANDMEMO januari 2019

MAANDMEMO januari 2019 MAANDMEMO januari 2019 Beste ouder(s)/verzorger(s), Midden in de kerstvakantie ontvangt u al de eerste maandmemo van 2019. Na een geslaagde kerstviering, waarbij het geweldige bedrag voor de stichting

Nadere informatie

Datum: Inhoud. Agenda 12 november: 10-minutengesprekken. Van de directie. Bibliotheek op School. Boekenpret.

Datum: Inhoud. Agenda 12 november: 10-minutengesprekken. Van de directie. Bibliotheek op School. Boekenpret. Van de directie Beste ouder(s)/verzorger(s), U heeft er waarschijnlijk weinig van gemerkt, maar vorige week donderdag hadden we een bijzondere studiedag op school. Terwijl alle kinderen gewoon les kregen,

Nadere informatie

Nieuwsbrief juli 2016

Nieuwsbrief juli 2016 Kwadijk 92, 1471 CE Kwadijk Nieuwsbrief juli 2016 Belangrijke data juli: 6 juli Studiedag, kinderen vrij 7 juli Rapport mee 7/8 juli Kleuterspellen mee naar huis, schoonmaak 11 juli Bedankochtend 11 juli

Nadere informatie

Nieuwsbrief 25 februari 2016

Nieuwsbrief 25 februari 2016 Nieuwsbrief 25 februari 2016 Ontruimingsoefening Op maandag 22 februari hebben wij met de hele school een geplande ontruimingsoefening gedaan. Het is heel goed verlopen en wij waren binnen 2.20 minuten

Nadere informatie

Nieuwsbrief Nummer 19, 14 juli 2018

Nieuwsbrief Nummer 19, 14 juli 2018 Nieuwsbrief Nummer 19, 14 juli 2018 Dinsdag 17 juli Musical Betoeterd door groep 8 Woensdag 18 juli Afscheid groep 8 Donderdag 19 juli Wisselochtend en afsluiting, 12.00 uur start zomervakantie Afsluiting

Nadere informatie

BESTE OUDERS EN VERZORGERS,

BESTE OUDERS EN VERZORGERS, Nieuwsbrief 15 BESTE OUDERS EN VERZORGERS, Het is zover: de zomervakantie staat voor de deur! Een moment om terug te kijken en te denken aan alle mooie herinneringen van het afgelopen jaar. Voor mijzelf

Nadere informatie

Nieuwsbrief Nr. 6

Nieuwsbrief Nr. 6 Nieuwsbrief 2017-2018 Nr. 6 Kalender 17 november Viering 27 november Start WO thema tijd 29 en 30 november Oudergesprekken bovenbouw. 01 december Sint op school 06 december Studiedag team. Kinderen zijn

Nadere informatie

Nieuwsbrief Dinsdag 14 februari 2017 Nr. 21

Nieuwsbrief Dinsdag 14 februari 2017 Nr. 21 Nieuwsbrief Dinsdag 14 februari 2017 Nr. 21 Belangrijke data In de week na elke vakantie is er luizencontrole. Vrijdag 24 februari Carnaval Groepen 1 t/m 8 en Taalschool om 12.00 uur vrij Maandag 27 februari

Nadere informatie

Nieuwsbrief 14 oktober Beste ouders en verzorgers,

Nieuwsbrief 14 oktober Beste ouders en verzorgers, Beste ouders en verzorgers, Voordat we jullie en alle kinderen een fijne herfstvakantie toewensen, willen we nog het een en ander met jullie delen. De afgelopen weken hebben we met ons nieuwe team hard

Nadere informatie

CBS De Paadwizer. Belangrijke data: Van de directie. Nieuwsbrief nr. 9 juli 2017

CBS De Paadwizer. Belangrijke data: Van de directie. Nieuwsbrief nr. 9 juli 2017 Nieuwsbrief 17-18 nr. 9 juli 2017 CBS De Paadwizer Willem Kroezestraat 6-B 8434 NN Waskemeer Tel: 0516-421075 Mail: cbsdepaadwizer@tjongerwerven.nl Van de directie De scholen zijn weer begonnen! Als laatste

Nadere informatie

Kalender mei-juni. Vrijdag 21 juli Leerlingen vrij Zomervakantie t/m 3 september Maandag 4 september Eerste schooldag schooljaar

Kalender mei-juni. Vrijdag 21 juli Leerlingen vrij Zomervakantie t/m 3 september Maandag 4 september Eerste schooldag schooljaar Beste ouder(s)/verzorger(s), Dit is alweer de laatste INFO van dit schooljaar. Aankomende vrijdag zullen de kinderen een brief krijgen met de groepsindeling voor volgend schooljaar. We wensen u alvast

Nadere informatie

Kamp groep 8. Iedere maand staat er op de website van CJG een vraag centraal. De vraag van de maanden september:

Kamp groep 8. Iedere maand staat er op de website van CJG een vraag centraal. De vraag van de maanden september: Nieuwsbrief 2 5 oktober 2018 Dag van de leraar Vandaag is het de dag van de leraar! Dank voor de attentie die zij van de OR hebben ontvangen op deze dag! De leerkrachten worden tijdens de studiedag van

Nadere informatie

Donderdag 13 september 2012

Donderdag 13 september 2012 Donderdag 13 september 2012 Agenda 24 september Studiedag, kinderen vrij 26 september Kinderpostzegels 03 oktober Start Kinderboekenweek 11 oktober Afsluiting Kinderboekenweek 15 oktober Start gespreksweek

Nadere informatie

nieuwsbrief Nationaal schoolontbijt

nieuwsbrief Nationaal schoolontbijt Inhoud Nationaal schoolontbijt Dekamarkt bedankt! Sinterklaas Nieuwe toiletten Epe on ice ASK-theater Nogmaals; nieuwe data voor op de schoolkalender nieuwsbrief IEP Eindtoets Kerstbakjes maken Kerstbakjes

Nadere informatie

Schooljaar 2014-2015 Nummer 8 Dinsdag 6 januari 2015. nieuwsbrief

Schooljaar 2014-2015 Nummer 8 Dinsdag 6 januari 2015. nieuwsbrief Activiteitenkalender Ma. 5-01: Eerste schooldag na de kerstvakantie Woe. 21-01 voorleesontbijt Do. 29-01: Studiedag, alle kinderen vrij Vrij. 20-02: Verslagen mee naar huis Vrij. 20-02: Juffen dag, alle

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2018/2019 nummer 1, sept-oktober 2018

Nieuwsbrief 2018/2019 nummer 1, sept-oktober 2018 Voor u ligt de eerste nieuwsbrief van het nieuwe schooljaar. In deze nieuwsbrief een veelheid aan informatie. VEEL LEESPLEZIER! AGENDA Ma 3 sept. Weer naar school. Start van de twee gouden weken. Woe 5

Nadere informatie

V a n d e d i r e c t i e. Sterke vaders gezocht. NSA activiteiten. Beste ouders/verzorgers,

V a n d e d i r e c t i e. Sterke vaders gezocht. NSA activiteiten. Beste ouders/verzorgers, Nummer: 8 Agenda V a n d e d i r e c t i e Beste ouders/verzorgers, Vorige week donderdagavond hebben we een geweldig optreden gehad van alle kleuters. Zij speelden deze avond de musical De kleine Kerstman.

Nadere informatie

Schoolfotograaf Vrijdag 15 september komt de schoolfotograaf weer langs. Broertjes en zusjes mogen vanaf uur op de foto.

Schoolfotograaf Vrijdag 15 september komt de schoolfotograaf weer langs. Broertjes en zusjes mogen vanaf uur op de foto. 21 juli 2017 (nr 11) Zomerfeest Wat was het weer een geslaagd en gezellig zomerfeest! Ouders van de Stuurluigroep, ook via deze weg dank jullie wel voor het organiseren! Mochten er trouwens ouders zijn,

Nadere informatie

Nieuwsbrief Montessorischool De Pas

Nieuwsbrief Montessorischool De Pas Nieuwsbrief Montessorischool De Pas Jaargang 2015-2016 nummer 18 Vrijdag 10 juni Agenda Vrijdag 10 juni Nieuwsbrief 18 Maandag 13 juni Ouderavond inloop vanaf 19.45 uur Woensdag 15 /m 17 juni Schoolkamp

Nadere informatie

Nieuws uit de groepen

Nieuws uit de groepen Welkom Stijn Heesterman is op 1 november 4 jaar geworden en zit sinds kort in groep 1/2C. Stijn, we wensen je een hele fijne en leerzame tijd op obs De Veenvlinder! Nieuws uit de groepen Groep 8: Oud-leerlingen

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS De Til Week 37 9 t/m 15 september 2018 Waarin een kleine school groot kan zijn!

Nieuwsbrief CBS De Til Week 37 9 t/m 15 september 2018 Waarin een kleine school groot kan zijn! Nieuwsbrief CBS De Til Week 37 9 t/m 15 september 2018 Waarin een kleine school groot kan zijn! til@vcpong.nl www.cbsdetil.nl Van de directie En dan is het alweer vrijdag in de eerste schoolweek! De kinderen

Nadere informatie

Nieuwsbrief vrijdag 13 juli 2018

Nieuwsbrief vrijdag 13 juli 2018 Nieuwsbrief vrijdag 13 juli 2018 Belangrijke data Vrijdag 13 juli: start zomervakantie Maandag 27 augustus: start schooljaar 2018 2019 Maandag 3 september: Dinsdag 4 september: Donderdag 6 september: Maandag

Nadere informatie

Nieuwsbrief 19 oktober 2018

Nieuwsbrief 19 oktober 2018 Nieuwsbrief 19 oktober 2018 Iets leuks.. groep 6a heeft een gave lipdub gemaakt, Kom Erbij! Deze is te zien in onze app (onder het kopje nieuws) en op facebook. Ga deze zeker kijken! 1 Mededelingen Onze

Nadere informatie

Delta Digitaal Oktober 2016

Delta Digitaal Oktober 2016 Delta Digitaal Oktober 2016 Zet het in je Belangrijke data 3 november Dansexcursie gr. 1-2 7 november Start met schoolfruit voor alle kinderen 10 november Nationaal schoolontbijt 15 november Excursie Markant

Nadere informatie

SPORCKTKALENDER

SPORCKTKALENDER SPORCKTKALENDER 2018-2019 augustus 2018 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 Sporcktinfo 1 16 17 18 19 20 Eerste schooldag 21 22 23 24 25 26 27 28 29 Sporcktinfo 2 30 31 Op 20 augustus start het nieuwe

Nadere informatie

Nieuwsbrief De Hasselbraam

Nieuwsbrief De Hasselbraam Nieuwsbrief De Hasselbraam nr. 1 30 augustus 2017 Agenda Uitgelicht 1 sept. Groep 2 vrij Schoolfotograaf Lees verder 5 sept. Nieuwjaarsreceptie Oproep Klassenouder Lees verder Stemmen op het Kinderparlement

Nadere informatie

Wij feliciteren alle leerlingen en leerkrachten die jarig zijn geweest in juni. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad!

Wij feliciteren alle leerlingen en leerkrachten die jarig zijn geweest in juni. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad! Het Josephientje! Jaargang 12 nr. 10 juni 2017 AGENDA 4 juli MR vergadering 5 juli ouderbedankochtend 6 juli Rapportgesprekken groep 1 t/m 7 10 juli Stoeltjes passen. Nieuwe kinderen zijn welkom! 12 juli

Nadere informatie

Lover Express juni. Nieuws van het managementteam

Lover Express juni. Nieuws van het managementteam Lover Express juni 3 juni Afsluiting Harmonie in de Klepel 6 juni Loverdag schoolreis 10 juni 2 e pinksterdag 11 juni Groep 1-2 huttenbouwen bij Lambertus 13 juni Groep 8 IVN 17 juni Groep 3-4 en 5 naar

Nadere informatie

Uiltje gemist? kalender. Vrijdag.Waterdag

Uiltje gemist? kalender. Vrijdag.Waterdag 02 juli 2015 Jaargang 7- nummer 28 kalender Donderdag 2 juli Rapportage groepen 3 t/m 7 Vrijdag 3 juli Waterspektakel groepen 1 t/m 5 Vrijdag.Waterdag Morgen, vrijdag 3 juli, worden er voor de kinderen

Nadere informatie

Het Berichtje Donderdag 05-11-2015. MR Verkiezingen: Namens de MR nodigen wij ouders uit om zich aan te melden voor de Medezeggenschapsraad.

Het Berichtje Donderdag 05-11-2015. MR Verkiezingen: Namens de MR nodigen wij ouders uit om zich aan te melden voor de Medezeggenschapsraad. Basisschool St. Joris Samenwerken, samen leren, samen Looistraat4 A 6582 BC HEUMEN 024-3581176 e-mail: directie@jorisheumen.nl website: www.jorisheumen.nl Het Berichtje Donderdag 05-11-2015 Kalender: 13-11

Nadere informatie

Nieuwsbrief Mei-juni Beste ouders / verzorgers,

Nieuwsbrief Mei-juni Beste ouders / verzorgers, Beste ouders / verzorgers, Het laatste blok vakantie hebben we gehad. Nu werken we weer langzaam toe naar de afsluiting van dit mooie schooljaar. We zeggen wel langzaam maar toch vliegt deze periode altijd

Nadere informatie

Nieuwsbrief 5. Algemene informatie. Belangrijke data: Invulling vacature groep 1-2c. Terugblik infoavond social media

Nieuwsbrief 5. Algemene informatie. Belangrijke data: Invulling vacature groep 1-2c. Terugblik infoavond social media Nieuwsbrief 5 25 oktober 2018 Belangrijke data: 26 oktober Halloween Kromstraat 29 oktober Schema oudergesprekken in centrale hal (gr. 1 t/m 7) 29 oktober Informatieavond VO groepen 7 en 8, 19.30 uur 31

Nadere informatie

De Achtbaan. Nieuwsbrief Make a wish Sinterklaas Kerst Podium Privacy wetgeving Talentenmiddag Parro Data voor in de agenda

De Achtbaan. Nieuwsbrief Make a wish Sinterklaas Kerst Podium Privacy wetgeving Talentenmiddag Parro Data voor in de agenda Nieuwsbrief 7 2018-2019 Make a wish Sinterklaas Kerst Podium Privacy wetgeving Talentenmiddag Parro Data voor in de agenda Beste ouders/verzorgers, Hierbij ontvangt u de 7-de nieuwsbrief van dit schooljaar!

Nadere informatie

schooljaar nummer 2.

schooljaar nummer 2. O.B.S. De Gezellehoek Rodenbachlaan 31 4707 NH ROOSENDAAL T: 0165-540358 E: basisschool@gezellehoek.nl --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nadere informatie

Nieuwsbrief 8 d.d

Nieuwsbrief 8 d.d Belangrijke data Nieuwsbrief 8 d.d. 11-12-2018 Dinsdag 11 december 2018 Nieuwsbrief 8 Donderdag 13 december 2018 Donderdag 20 december 2018 Vrijdag 21 december 2018 Spreekuur JGT 14-15 uur Kerstviering

Nadere informatie

Nieuwsbrief december 2016 Nummer 4

Nieuwsbrief december 2016 Nummer 4 1 Basisschool de Wieling Kolkweg 5 6685 BC Haalderen 0481-462172 wieling@delinge.nl Nieuwsbrief december 2016 Nummer 4 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag 28 29 30 1 2 3 4 Viering

Nadere informatie

19 oktober 2018 F. Wiedijk jzn straat 1 NIEUWSDRIES. Agenda

19 oktober 2018 F. Wiedijk jzn straat 1 NIEUWSDRIES. Agenda 19 oktober 2018 F. Wiedijk jzn straat 1 1843 JS Grootschermer www.driessenschool.nl NIEUWSDRIES Maandag 22 okt. t/m Herfstvakantie 26 okt. Dinsdag 30 okt. Start nieuw thema; Prehistorie, Grieken en Romeinen.

Nadere informatie

Weilustwekker. Schooljaar Nr april 2019

Weilustwekker. Schooljaar Nr april 2019 Weilustwekker Schooljaar 2018-2019 Nr. 30 18 april 2019 BIJLAGE 30-01 Informatie over Zomerkampen Breda 2019 30-02 Informatie over Op Reis met Petrus & Paulus VAN HET TEAM Beste ouders en verzorgers, We

Nadere informatie

KBS De Schothorst CONTINUROOSTER, NU ECHT! WELKOM: PAPA EN MAMADAG! Z E L F S T A N D I G I N O N T W I K K E L I N G. We zijn nu echt begonnen!

KBS De Schothorst CONTINUROOSTER, NU ECHT! WELKOM: PAPA EN MAMADAG! Z E L F S T A N D I G I N O N T W I K K E L I N G. We zijn nu echt begonnen! Z E L F S T A N D I G I N O N T W I K K E L I N G KBS De Schothorst NB 2, 28-09-2016 Nieuwsbrief 2015-2016 NB 2, 28-09-2016 In dit nummer: Continurooster 1 1 MR 2 Vakantiespelen Hengelo Sport Buitenschoolse

Nadere informatie

Kinderboekenweek activiteiten 2016

Kinderboekenweek activiteiten 2016 Nieuwsbrief donderdag 6 oktober 2016 Kinderboekenweek activiteiten 2016 Op donderdag 13 oktober van 16.00 tot 17.30 bent u van harte welkom om alle knutsels en werkjes van uw kind te komen bekijken tijdens

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 27 nov t/m 1 dec 2017

NIEUWSBRIEF 27 nov t/m 1 dec 2017 V V VAKANTIES & VRIJE DAGEN Kerstvakantie: 25 december 2017 t/m 5 januari 2018 Voorjaarsvakantie: 26 februari t/m 2 maart 2018 Goede Vrijdag / 2e Paasdag: 30 maart t/m 2 april 2018 Koningsdag: 27 april

Nadere informatie

Nieuwsbrief augustus 2017

Nieuwsbrief augustus 2017 Nieuwsbrief augustus 2017 SmdB De Ark En dan is de zomervakantie weer voorbij gevlogen! De laatste week was gelijk de zonnigste en ook aankomende week voorspellen ze goed weer. We hopen dat iedereen er

Nadere informatie

Springnieuws Obs de Springplank

Springnieuws Obs de Springplank Springnieuws Obs de Springplank Poststraat 1 9628 AA Siddeburen 0598-431212 mailbox@obs-de-springplank.nl http://www.obs-de-springplank.nl/ http://obsdespringplank.blogspot.com Agenda 10 t/m 14 juni pinkstervakantie.

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 2. In deze nieuwsbrief:

NIEUWSBRIEF 2. In deze nieuwsbrief: NIEUWSBRIEF 2 In deze nieuwsbrief: Nieuws uit de onderbouw Bewegingsonderwijs middenbouw Kinderboekenmarkt MSM Got Talent Inzameling oude apparaten Bericht van de Steunvereniging Studiedag Kinder-monumentendag

Nadere informatie

Weekjournaal nr

Weekjournaal nr nr. 3 2018-2019 Juf Cobie Vanmorgen kregen we de mededeling van juf Cobie dat haar vader is overleden. Wij wensen juf Cobie en haar familie heel veel sterkte toe de komende tijd. Sportdag groep 8 Vrijdag

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Oktober 2015

NIEUWSBRIEF Oktober 2015 NIEUWSBRIEF Oktober 2015 INHOUD: Agenda Op tijd komen Schooltijden Nieuwe leerkrachten Even voorstellen Kleuterkijkdag Jump-in Artis Zomerfeest Ouderactiviteiten Vakantie- en studiedagen Wintertijd Welkom

Nadere informatie

Nieuwsbrief. De Regenboog kleurt je leven. Vol verwachting De maand van de feesten! Voor in uw agenda. De Regenboog

Nieuwsbrief. De Regenboog kleurt je leven. Vol verwachting De maand van de feesten! Voor in uw agenda. De Regenboog 2 december 2016 Nieuwsbrief De Regenboog kleurt je leven Voor in uw agenda 5 december Sinterklaas 6 december Studiedag groep 1-8 vrij 22 december Kerstviering in de avond 23 december 9.30 naar school 26

Nadere informatie

Augustus 2018 MAANDAG DINSDAG WOENSDAG DONDERDAG VRIJDAG ZATERDAG ZONDAG. 1 e werkweek team. Start nieuwe schooljaar Kriebelbrigade

Augustus 2018 MAANDAG DINSDAG WOENSDAG DONDERDAG VRIJDAG ZATERDAG ZONDAG. 1 e werkweek team. Start nieuwe schooljaar Kriebelbrigade Augustus 2018 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 1 e werkweek team 27 28 29 30 31 Start nieuwe schooljaar Kriebelbrigade AC Opstart werkgroep kinderboekenweek September

Nadere informatie

extra >> maandkalender

extra >> maandkalender NIEUWSBRIEF 02 11 2016 extra Beste ouders Heeft iedereen een fijne herfstvakantie gehad? Wij kijken terug op een mooie periode voor de herfstvakantie; de kinderboekenweek met de afsluiting waarbij vele

Nadere informatie

Agenda voor december/januari 2019

Agenda voor december/januari 2019 Agenda voor december/januari 2019 Jaargang 17 nummer 04 Almere, 20 december 2018 De jaarkalender vindt u op de website > tabblad Praktisch > Vakantie en vrije dagen > Jaarkalender Donderdag 20 december

Nadere informatie

Nieuwsbrief 19 juli Welkom aan. Agenda. Beste ouders/verzorgers,

Nieuwsbrief 19 juli Welkom aan. Agenda. Beste ouders/verzorgers, Nieuwsbrief 19 juli 2017 Beste ouders/verzorgers, De laatste Nieuwsbrief van dit schooljaar alweer. Volgend jaar krijgt de nieuwsbrief een nieuwe vorm. Daar past ook een nieuwe naam bij. Daarom willen

Nadere informatie

Groepsverdeling schooljaar 2016-2017

Groepsverdeling schooljaar 2016-2017 Irenesirene maandag 6 juni 2016 nr. 15 Groepsverdeling schooljaar 2016-2017 -groep 1-2 a Saskia van Wijnen -groep 1-2 b Carla Markensteijn -groep 1-2 c Marieke de Jong (ma,di) en Marjolein Minderhoud (wo,do,vrij)

Nadere informatie

OBS De Wiekslag. Maandbrief start Schooljaar september 2017

OBS De Wiekslag. Maandbrief start Schooljaar september 2017 OBS De Wiekslag OBS De Wiekslag Veurste Rou 4 9697 RZ BLIJHAM T: 0597-562070 E: obsdewiekslag@sooog.nl W: www.obs-dewiekslag.nl Maandbrief start 17-18 Schooljaar 2016 2017 4 september 2017 Datum: Activiteit:

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2018

Nieuwsbrief juni 2018 Nieuwsbrief juni 2018 AGENDA Week 26: Kind-ouderleerkrachtgesprekken groepen 3 t/m 7 Woensdag 27 juni: Kennismakingsmorgen: kennis maken met de nieuwe leerkracht(en) en groep: 10.30u tot 12.00u. Vrijdag

Nadere informatie

RHOON, 6 SEPTEMBER 2017

RHOON, 6 SEPTEMBER 2017 RHOON, 6 SEPTEMBER 2017 Beste ouders/verzorgers, Hierbij ontvangt u het eerste Reisverslag van het schooljaar 2017-2018. Na een welverdiende vakantie zijn wij verleden week weer gestart. De kinderen zijn

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 05. Januari CBS De Adelaar Locatieadres: Heerenveenseweg 36 Wolvega

Nieuwsbrief nr. 05. Januari CBS De Adelaar Locatieadres: Heerenveenseweg 36 Wolvega Nieuwsbrief 2017-2018 nr. 05 Januari 2018 Van de directie, Deze week zijn de citotoetsen gestart. Dit kan voor kinderen (en ouders) een spannende tijd zijn. Graag wil ik nog eens benadrukken dat we trots

Nadere informatie

JAARKALENDER

JAARKALENDER JAARKALENDER 208 209 Augustus 208 3 2 3 4 32 7 8 9 0 33 3 4 5 7 8 34 20 2 22 23 24 25 35 27 28 29 30 3 September 208 35 3 3 Start nieuwe schooljaar Inloop in de nieuwe groepen 4 5 Luizencontrole 7 Nieuwsbrief

Nadere informatie

Met vriendelijke groet namens het team van OBS Uniek, Hanneke de Vries. Personele zaken: Gelukkig is er niets te melden over zieke leerkrachten.

Met vriendelijke groet namens het team van OBS Uniek, Hanneke de Vries. Personele zaken: Gelukkig is er niets te melden over zieke leerkrachten. 14-10-2016 Volgende op: 11-11-2016 Nr 06 Beste ouders / verzorgers en jongens en meisjes, Na een schitterende nazomer rollen we zomaar de herfst in. De temperatuur daalt, de dagen worden zichtbaar korter

Nadere informatie

Nieuwsflits Nobelhorst

Nieuwsflits Nobelhorst Nieuwsflits Nobelhorst www.bsnobelhorst.nl nobelhorst@skohulst.nl Juli 2018 Vakantietijd Beste ouders/verzorgers en kinderen, Het schooljaar 2017-2018 zit er dan nu toch echt bijna op! De kinderen hebben

Nadere informatie

maandag 3 Medezeggenschapsraad- en Ouderraadvergadering 19.30 uur donderdag 6? Nationaal schoolontbijt donderdag 6 Uitgifte email nieuwsbrief 3.

maandag 3 Medezeggenschapsraad- en Ouderraadvergadering 19.30 uur donderdag 6? Nationaal schoolontbijt donderdag 6 Uitgifte email nieuwsbrief 3. AGENDA Oktober 2014 Activiteit woensdag t/m vrijdag 1 Kinderboekenweek thema: Feest 10 Openbare bibliotheekbezoek groep 3A en 3B donderdag 2 Uitgifte email nieuwsbrief 2. vrijdag 3 Bezoek Scheepvaartmuseum

Nadere informatie

Basisschool. De Weerijs. Kalender

Basisschool. De Weerijs. Kalender Basisschool De Weerijs Kalender 2018-2019 De Weerijs Met trots stellen we basisschool De Weerijs aan u voor. Het is een school in de binnenstad van Breda. Alle kinderen zijn welkom bij ons. Ons gebouw

Nadere informatie

Nieuwe schooltijden. Enquête (1 november tot 15 november)

Nieuwe schooltijden. Enquête (1 november tot 15 november) Nieuwe schooltijden Enquête (1 november tot 15 november) Elk kind moet volgens de wet in 8 jaar een minimum aantal uren onderwijs krijgen. De school ontvangt van het rijk geld op basis van dat aantal uren.

Nadere informatie

RHOON, 13 OKTOBER 2017

RHOON, 13 OKTOBER 2017 RHOON, 13 OKTOBER 2017 Beste ouders/verzorgers, Dit is alweer het laatste Reisverslag voor de herfstvakantie. Wij merken dat het goed is dat de kinderen een week vrij zijn. Zij kunnen zich dan weer opladen

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF / / NR 4

NIEUWSBRIEF / / NR 4 NIEUWSBRIEF / 2016-2017 / NR 4 AGENDA 13 oktober tentoonstelling project / open huis voor alle ouders en overige geïnteresseerden (14.30-16.30 uur) 15-23 oktober herfstvakantie NIEUWS VAN DE DIRECTIE Toetsperiode

Nadere informatie

KBS De Loofhut. NIEUWSBRIEF Nummer 1, 14 augustus Inhoud. Start nieuwe schooljaar

KBS De Loofhut. NIEUWSBRIEF Nummer 1, 14 augustus Inhoud. Start nieuwe schooljaar KBS De Loofhut NIEUWSBRIEF Nummer 1, 14 augustus 2015 Inhoud Op deze laatste vakantiedag ontvangt u alweer de eerste nieuwsbrief van het nieuwe schooljaar 2015-2016. In deze nieuwsbrief stellen de nieuwe

Nadere informatie

Kalender april en mei. Maandag 25 mei Tweede Pinksterdag (de kinderen zijn vrij) Dinsdag 26 mei Meester- en Juffendag, continurooster

Kalender april en mei. Maandag 25 mei Tweede Pinksterdag (de kinderen zijn vrij) Dinsdag 26 mei Meester- en Juffendag, continurooster obs De Phoenix Week 21-2015 Beste ouder(s)/verzorger(s), Na twee weken vakantie gaan we er volop tegenaan tot het einde van dit schooljaar. De komende drie weken staan in het teken van CITO toetsen en

Nadere informatie

EVENTS. augustus Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag Inloopuur nieuwe klaslokaal

EVENTS. augustus Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag Inloopuur nieuwe klaslokaal KALENDER 2014-2015 augustus 2014 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 Inloopuur nieuwe klaslokaal 11.00-12.00 uur Eerste schooldag Luizencontrole 1 25 26 27 28 29 30 31 22 augustus

Nadere informatie

Nieuwsbrief 30 okt t/m 3 nov 2017

Nieuwsbrief 30 okt t/m 3 nov 2017 Nieuwsbrief 30 okt t/m 3 nov 2017 W44 Nacontrole hoofdluis 02-11 Tafeltjesmiddag 09-11 Nationaal Schoolontbijt 17-11 Groep 2 vrij Er zijn geen nieuwe leerlingen deze week. 28-11 Studiedag Groep 1 t/m 8

Nadere informatie

basisschool De Weerijs kalender

basisschool De Weerijs kalender basisschool De Weerijs kalender 2017-2018 De Weerijs Met trots stellen we basisschool De Weerijs aan u voor. Het is een school in de binnenstad van Breda. Alle kinderen zijn welkom bij ons. Ons gebouw

Nadere informatie

Januari 2018 Nieuwsbrief #20

Januari 2018 Nieuwsbrief #20 Januari 2018 Nieuwsbrief #20 Beste ouders, kinderen, opa s en oma s, Eindelijk is het dan zo ver, de renovatie is van start. Afgelopen week is begonnen met inrichten van het bouwterrein en is het buitenspeelplein

Nadere informatie

Directiekrabbels Nieuwbrief 3

Directiekrabbels Nieuwbrief 3 Directiekrabbels Nieuwbrief 3 Beste ouders/verzorgers Nieuw gebouw? Wellicht zijn er ouders die regelmatig langs onze nieuwe school rijden en dus hebben gezien dat de bouw heel snel vordert. In het gebouw

Nadere informatie

Op 21 juni a.s. vieren de kleuterjuffen gezamenlijk hun verjaardag. We gaan naar speeltuin De Kade te Roosendaal.

Op 21 juni a.s. vieren de kleuterjuffen gezamenlijk hun verjaardag. We gaan naar speeltuin De Kade te Roosendaal. Verjaardagen kleuterjuffen... 1 Heling fietsen... 2 Verjaardagen kleuterjuffen... 3 Onderzoeken GGD... 3 Schoolfotograaf... 4 De MR is op zoek naar u!..... 4 Nieuws vanuit de peutergroep... 7 De agenda

Nadere informatie

Ik zal u in de loop van deze week informeren over de uitkomst van onze gekozen oplossing.

Ik zal u in de loop van deze week informeren over de uitkomst van onze gekozen oplossing. INFO - Nummer 14 11 december 2018 www.startnest.nl www.facebook.com/tstartnest Nieuws van Anke Beste ouders, verzorgers, De kerstvakantie komt in zicht en we zijn druk in de weer met de voorbereidingen

Nadere informatie

Geachte ouders, Operatie Mobilisatie Rusland

Geachte ouders, Operatie Mobilisatie Rusland Nieuwsbrief 1 5 september 2017 Geachte ouders, Deze week: * Welkom! * Info avond * Peutergym Zo, de kop is er weer af! We zijn weer begonnen en direct bruist het weer in school. Veel nieuwe gezichtjes

Nadere informatie

Op woensdag 19 december nodigen we u en de kinderen van harte uit om samen kerst te vieren op school. Dit willen wij doen met het kerstdiner.

Op woensdag 19 december nodigen we u en de kinderen van harte uit om samen kerst te vieren op school. Dit willen wij doen met het kerstdiner. Beste ouders, verzorgers, Via deze weg wil ik allereerst alle collega s hartelijk bedanken voor hun extra inzet de afgelopen tijd. Meerdere collega s werken al weken extra dagen of vangen groepen leerlingen

Nadere informatie